View Full Version : انتخاب بهترین برند تلفن ثایت
WAREZ
18 September 2004, 10:30 AM
سلام
به نظر شما بهترين تلفن ثابت بي سيم با توجه به امكانات زير كدام است؟
ا. فاقد هم شنوايي
2. فاقد پارازيت حين مكالمه
3.داراي دو ست يكي ثابت يكي سيار( مثلامثل سينوس 42 آب)
4.داراي سيستم كالر آي دي
5..... وساير امكاناتي كه متداول هستش
قيمتش هم تا 150 تومن البته اگر مدل را به صورت كامل عاليه.
و در ايران هم موجود باشه.
ممنون
امید رضا
18 September 2004, 11:33 AM
karim جان با اين همه كارايي و اين قيمت فكر نميكنم چيزي گيرت بياد
سوني رو كه ولش كن ( همش چيني شده و كيفيت صفر )
پاناسونيك اين امكانات رو داره ولي توش هم شنوايي هم پيش مياد و به دليل تعويض فركانس در حين مكالمه در بعضي از مواقع يه قطع وصلي در صدا داري ( در مورد اين جديداش )
اين تلفن هاي aeg بد نيستن ولي قيمت بالاي 200 تومن هست ( زير اين قيمت بدرد نميخوره )
اگه تلفن خوب ميخواي يه پاناسونيك kx -9300 يا مدل هاي ديگش كه با kx شروع ميشن بگير با يه كالر ايدي سوا ( تنها ايرادش نداشتن كالر ايدي هست ) اصل ژاپن هست و با باند 900 مگا هرتز همشنوايي اون خيلي كمه .
قيمتش هم دور و بر 120-130 بايد باشه چون قديمي هست قيمت دقيقي نداره ولي تو اين 5-6 سال كه دارمش يكبار نشده يه پارازيت يا خط رو خط بيافته برد استفادش هم خوبه ( تا 200 متر فضاي آزاد جواب ميده ) و ديگه خش خش نداره يا صدا صاف هسي يا قطع ميشه
http://www.axisplus.sk/wireless/images/!kx-t9300.gif
Duran
18 September 2004, 02:06 PM
پاناسونيك بازار مشترك 2.4 گيگ
امكاناتي بيشتر از چيزهايي كه گفتي رو بهت ميده
امید رضا
18 September 2004, 04:24 PM
durun جان
اين 2.4 گيگاهرتزي ها رو امتحان كردم ( مدلي كه سفيد رنگ هست فكر كنم 2013 باشه ) از لحاظ امكانات خيلي كامله :
1 كالر ايدي
2 يه كالر ايدي هم داره كه مخصوص امريكاس و آدرس شخص رو هم ميده ( تو بروشورش نوشته )
3 دفتر تلفن كامل
4 برد خوب
5 شارژ نسبتا بالا ( با استفاده معمولي 3 روز شارژ داره )
6 پيجر 2 طرفه
ولي همينطوري كه در بالا گفتم هر 2-3 دقيقه تو صحبت كردن يه قطع و وصلي داره كه شركت هم بردمش گفتن اين موقعي كه كانال عوض ميكنن اين مشكلو دارن و كاري هم نميشه كرد
ولي تاحالا خط رو خط نيافتاده
Shahram_gle
18 September 2004, 07:10 PM
به نظر من پاناسونيك انتخاب خوبيه ولي در صورت نزديك شدن به وسيله هاي برقي مثل يخچال . كامپيوتر و بعضي
دستگاه هاي ديگه در سيستم پخش صداش مشكل ايجاد ميشه و صداي طرف به درستي شنيده نميشه. 8)
WAREZ
20 September 2004, 10:17 AM
ممنون از اميدرضا
اميدرضا جان يه چند تا از مدلهاي خوب پاناسونيك را به ما معرفي كن لطفا
چون شما پاناسونيك داريد حتما با امكانات ساير مدلها آشناييد
رادمرد
20 September 2004, 03:59 PM
البتته من يه زيمنس هم ديدم شبيه موبايل بود و فروشنده خيلي تعريفشو كرد.... در ضمن اين مدلي كه گفتم ويبره هم داره و اندازه زيمنس s45 هست
kssa
20 September 2004, 04:35 PM
آقا من از 1703 پاناسونيك راضيم id caller هم داره ولي همون اشكال قطع و وصل رو داره و در كل تلفن بسيار خوبي نسبت به قيمتشه حدود 50000 تومن با گارنتي 53000 تومن
خوش باشيد 8)
Shahram_gle
20 September 2004, 06:10 PM
جناب كريم.
شما از تلفن بي سيم سينوس ساخت آلمان هم ميتونيد استفاده كنيد.
اگه يه نو original گيرت بياد آخرشه.
Kam-Telecom
20 September 2004, 06:58 PM
من هم سينوس هاي آلماني رو پيشنهاد ميكنم.....
البته ID caller نداره ......
ولي از لحاظ Security و تداخل بدون مشكل....
صداش هم صاف و ديجيتال بين Base , Hanset صدا منتقل ميشه.....
مصرف توانش هم نسبتا پايين ......
ولي خيلي از امكانات پاناسونيك رو نداره.....
از لحاظ كيفيت صدا و سخت افزار و توان و برد , سينوس (كلاً آلماني ها) رو ترجيح ميدم
امید رضا
20 September 2004, 09:50 PM
karim جان
يه kx-9300 دارم كه با باند 900 كار ميكنه عاليه فقط بديش اينكه كالر ايدي نداره من تو خيابون اكباتان 2 خطشو پيدا كردم 150 تومن ميگفت
يه 2110 kx هم هست كه تو باند 2.4 gh هست كامله و همه چيز داره ولي من 9300 رو ترجيح ميدم
-----------------------------------
البته به گفته kam-telecom اين استوكهاي الماني عالي بودن . ولي چون ديگه واردات ندارن همشون تعميري و به قول معروف معجون ته گوني هستش كه باقي مونده و ديگه چنس خوبش و سالمش كه خوب كار كنه ديگه نيست
( البته جديدا چين هم به همون شكل و قيافه و با همون اسم داره گوشي ميزنه مواظب باشيد كه بهتون جاي الماني ندن )
و همون طور كه فرمودن تو امنيت حرف اول رو ميزنه يه نمونش شركت ( ماد ايران ) قبلا تمام گوشيهاش پاناسونيك بود ولي تمام رو عوض كرد و سينوس گذاشته
WAREZ
20 September 2004, 10:29 PM
ممنون از دوستان عزيز اميد رضا و كام تلكام عزيز
سينوس كه حرف نداره از همه لحاظ ولي نداشتن كالر آيدي يه جورايي حال گيريه
R.s
21 September 2004, 06:22 PM
Siemens 4015 Micro GIGASAT عاليه ....
sohrub99
7 October 2004, 05:03 PM
من پناسونيک مدل
2360
را که مونتاج بحرين و ساخت
japan
است رو دارم
امکانات ان:
1.caller id supported
2.2.4 ghz frequency.
3.داراي دو ست يكي ثابت يكي سيار
4.فاقد هم شنوايي
در مجموع تلفن خوبيه و من ازش راضی هستم
مخصوصاً:
made in japan
full duplex speakerphone
ATOS
13 February 2005, 01:53 AM
من زيمنس گيگاست آ 200 خريدم و عالي هست . برد قطعي 300 متر بدون قطعي و خش خش (ديجيتال است).عمر باطري بالاي 6 روز.فوق العاده سبك 200 gr ) و در نهايت اصل آلمان با گارانتي عكاظ كيش. من يك 1 سال پيش 65000 خريدم.
Joe Satriani
13 February 2005, 06:03 AM
دوست عزيزی فرمودند که گوشی 900 مگا هرتز ديجيتالی ...
عزيزم من فکر ميکنم که شما اشتباه ميکنيد
هيچ گوشی پاناسونيکی زير 2.4 گيگا هرتز ديجيتالی نيست
الان تو تهران چند مدل 2.4 و چند مدل 5.8 موجود هست
5.8 ها همگی بازار مشترک هستند و دارای بورد بيشتر نيستند ، بلکه فقط در محيط هايی که ميدان مغناطيسی وجود داره از سوء تأثير کمتری برخوردانند
و 2.4 هم يک مدل ژاپنی داره که اسمش الان يادم نيست اما مشخصه اون اينه که مدل 2 گوشيش هم موجود هست
يکی از اقوام ما 900 ژاپنی داشت که اگه بگم چه اتفاقی براش افتاد کف ميکنيد
بورد اصلی Base به اندازه 10 سانتی متر ترک خورد و با 15 تومان ماستماليش کردند
خودم هم يه پاناسونيک قديمی 1015 دارم که 4 سال هست داره کار ميکنه و اصلاً ازش راضی نيستم
مصرف باتريش خوب نيست
دائماً کليداش کثيف ميشن و بايد درش رو باز کنم و تميز کنم
صداش که افتزاهه و البته به خاطر آنالوگ بودنش هم هست
و از همه جالب تر اين که با يه تلويزيون قديمی يا راديو قديمی ميتونيد با يه سرچ چند ثانيه اي موج گوشی رو پيدا کنيد
در کل از پاناسونيک زياد راضی نبودم و هرکس که زيمنس داشته خيلی راضی بوده
زيمنس کمتر يافت ميشه اما من چون خودم ميخوام به زودی تلفن بگيرم ترجيح ميدم زيمنس بگيرم
مهدي نصيري
13 February 2005, 10:47 AM
پاناسونيك يكي از بزگترين اشكالاتش ضعف صداش هست كه زيمنس يا سينوس آلمان خيلي از اسن جهت بهترن اما خوب شكيل تر هست !
احسان خان
15 April 2005, 12:58 PM
كدوم يك از دوستان در مورد انواع گوشيهاي تلفن ثابت و بيسيم اطلاعات داره؟
اطلاعات در حد كيفيت دستگاه.
من به يه دستگاه تلفن ثابت نياز دارم و يه دستگاه تلفن بيسيم.
با تشكر
navid-83
2 July 2005, 03:07 AM
ما یه تلفن panasonic داریم که id هم داره حتی واسه پشت خط. به دو تا خط تلفن وصلش کردیم. باطریشم وقتی کامل شارژه با حرف زدن متوسط تقریبا 3 روز کار میکنه. میتونی در حالتی که از خط استفاده نمیشه شنود کنی (مثلا ببینی تو اتاق کی هست). در حالت استفاده هم میتونی جلوی شنودو بگیری.تا 8 گوشی رو ساپورت میکنه.حتی بدون base چند تا گوشی میتونه با هم حرف بزنه.یه گزینه داره که میتونه تا حدی مزاحمت امواجو کم کنه(البته با مصرف بیشتر باطری). ansering هم داره واسه یک یا هر دوخط. از یه تلفن دیگه هم میتونی ansering شو کترل کنی.
امکانات مهمش همینه. سینوس امکانات دیگه هم داره ولی بعضی از این امکاناتو نداره.
یه چیزه دیگه تلفنای آلمانی در مقابل ضربه و رطوبت خیلی خیلی مقاومن(دوستم اونو زیر پایه مبل میزاره یل با خودش میبره حموم ولی اصلا فرقی به حالش نمیکنه) ولی اگه خراب بشن قطعاتشون سخت گیر میاد.
مدل تلفون خودمونو بعدا نگا میکنم میگم.
navid-83
2 July 2005, 03:11 AM
راستی یادم رفت بگو بردش تقریبا 70 متر بدون قطعی و حداکثر حول و حوش 90 متره
hooman62
2 July 2005, 08:02 AM
من سينوس 42 دارم الان 8 سال است خيلي جون داره من كه راضيم البته ID Callerنداره
خواستي برو لاله زار pasazhe Abolfazl ارزونتره
Koorosh
9 November 2005, 10:15 PM
سلام من دنبال یه دستگاه تلفن ثابت می گردم که هندزفری بی سیم داشته باشه . فرض کنید در خانه هستید و نمی خواید گوشی دست داشته باشید . مثل هندزفری بلوتوث . اگه جایی رو میشناسید یا مشخصاتی می دایند همانند سابق دریغ نکنید . ممنون
Koorosh
10 November 2005, 09:31 PM
--------------------------------------------------------------------------------
گوشي پاناسونيك مدل 1703 جاي هدفون داره ولي هدفونشو بايد بخري
هدفونش بلوتوث هستش ؟
Mohammad86
30 December 2005, 01:38 AM
این چینی و ژاپنی و مالزی و کره ای ها رو بی خیالش شو! برو 1 زيمنس از سری گيگاستش بخر! تا بفهمی که تلفن بی سیم یعنی چه... (:
Joe Satriani
30 December 2005, 04:34 AM
خوب من دلم نيومد با ديدن اين تاپيک ازش بگزرم
من نميدونم چقدر ميخواهيد هزينه کنيد
اما من يه تلفن خريدم که در مورد مشخصاتش ترجيح ميدم چيزی نگم که خودتون بريد بخونيد
چون زورم مياد اين همه توضيح بدم بعد ملّت برن پاناسونيک بخرن چون ارزون تره و بيشتر فروخته ميشه و اصغر آقایینا هم دارند ! (از جوش زدن بیخودی خسته شدم)
------------------------------------------------------------------------------------------------
من مدل رو ذکر ميکنم و قيمتش که من 164 هزار تومان خريدم (با گارانتی عکاظ کیش)
اينکه ارزش داره يا نه رو هم بهتون نميگم ، اينم دقيقاً به همون دليلی که در بالا ذکر کردم
GigaSet S445 (http://gigaset.siemens.com/shc/0,1935,hq_en_0_69337_rArNrNrNrN,00.html)مدل
موفق باشيد !
e700
30 December 2005, 01:39 PM
تلفنهای گیگاست مدل 2 خط هم داره؟
Artemis
30 December 2005, 02:30 PM
فقط پاناسونیک
RoSo
30 December 2005, 02:37 PM
پاناسونیک هایی که در ایران هستن فوق العاده مزخرفن.
اگه کسی میخواد گوشی بخره من پیشنهاد میکنم اگه دوست و آشنایی در آمریکا دارید بگید از اونجا بیارن براتون.
بهترین گوشی هایی که من تاحالا دیدم یکی مال خودم بوده که AT&T آمریکایی هستش که یکی از آمریکا آورده بود و من ازش خریدم و واقعاً کیفیتش باور نکردنیه.
یکی دیگه هم پاناسونیک یکی از دوستانم بود که ساخت مکزیک بود و فقط هم تو آمریکا پیدا میشه این مدل ها. اونم خیلی شاهکاره
Evanescence
30 December 2005, 02:49 PM
پاناسونیک هایی که در ایران هستن فوق العاده مزخرفن.
موافقم :icon_mad:
Cheekyboy
31 December 2005, 12:44 AM
من تا جایی که تلفن خودمون (پاناسونیک)رو می بینم خیلی خوبه
MerDaX
31 December 2005, 12:59 AM
AT&T واقعا عاليه.يه مدلشو من داشتم بسيار خفن و با كيفيت و گرم نشو بود يعني شما 2 ساعت هم باهاش صحبت ميكردين داغ نميكرد.نه كيتش داغ ميكرد و نه بدنه اش.كلا خيلي عالي بود.
يه زيمنس سينوس سبز هم پدر بزرگم داشت كالرآيدي نداشت ولي خيلي خيلي كيفيت و بردش خوب بود
عين AT&T ولي بدون كالرآيدي
samuraii40
31 December 2005, 01:00 AM
یه چیزه دیگه تلفنای آلمانی در مقابل ضربه و رطوبت خیلی خیلی مقاومن(دوستم اونو زیر پایه مبل میزاره یل با خودش میبره حموم ولی اصلا فرقی به حالش نمیکنه) ولی اگه خراب بشن قطعاتشون سخت گیر میاد.
من یک بار سینوس 53 رو توحیاط جا گذاشتم و از شب تا صبح بارون میومد.صبح که گوشی رو برداشتم دیدم گوشی اخ نگفته.واقعا گوشیهای سگ جونی هستند.
shahryar
7 January 2006, 03:55 PM
کلا بازار تلفن ثابت کجاست؟ جایی مثل علاالدین نیست که فقط تلفن ثابت داشته باشه؟؟؟
AT&T، زیمنس یا پاناسونیک نمایندگی فروششون کجاست؟؟؟
OmiD222
14 January 2006, 09:52 PM
دوستانی که در این زمینه اطلا عات دارند لطف کنند جواب بدهند
منم یه گوشی می خوام بخرم هر چی بردش بالاتر بهتر harwest 4 ,5 senao 258 ,358
morten
14 January 2006, 10:38 PM
دوستانی که میگن پاسونیک بده حتما برای خودشون دلیل دارن
ولی ما یه 2 سالی میشه که پاناسونیک 2258 داریم ازش هم خیلی راضی هستیم در مورد قطع و وصل شدن صدا هم همیشه اینطور نیست موقعی که میدانی رو خود تلفن احساس کنه این کارو میکنه که بر میگرده به محل زندگی شما برای ما که به ندرت همچین اتفاقی میفته
در مورد gigaset siemens هم باید بگم من با هاشون کار نکردم ولی میدونم که در دنیا جزو بهترینها هستن و باید کیفیت عالی داشته باشن ( ابته اگر در ایران خدمات داشته باشه البته منظورم خدمات واقعی هست )فکر کنم بهتر از پاناسونیک باشه
Evanescence
15 January 2006, 10:39 AM
پاناسونیکTC1232 = کیفیت مکالمه بد ، نگهداری شارژ بسیار بد + چند مورد منفی جزئی دیگه
RoSo
15 January 2006, 11:08 PM
اکثر پاناسونیکهایی که تو ایران هستش تقلبیه. درضمن بدترین چیزی که گوشی های پاناسونیک دارن شماره گیر اوناست. بعد از چند وقت شماره گیراشون خراب میشه و هر عدد رو باید 5 بار فشار بدی تا بگیره.من این مورد رو تاحالا تو 4-3 تا گوشی پاناسونیک دیدم.
matiz
26 January 2006, 02:23 PM
سلام به همگي
من قبلا يه سينوس 53 داشتم و از اون خيلي راضي بودم. و باعث خراب شدنش هم عيب الكترونيكي نبود از دستم افتاد( از پشت بام).
الان يه belgacom گرفتم با مشخصات زير:
1-داراي كالر آي دي ( نمايش اسم تماس گيرنده )
2- داراي منشي (شنيدن پيامها از روي پايه و هم گوشي امكان پذير است)
3-داراي دفترچه تلفن ( شبيه موبايل)
4- شنيدن پيامها از بيرون از منزل
5- سايز كوچك وشكل شبيه موبايل
6- قيمت حدود 40000 تومان (استوك)
عيوب اصلي :
1- گويا سيستم كالرآيدي در همه مناطق تهران جواب نميده. ( براي من جواب داد).
2- باطري نو براي اين گوشي پيدا نكردم( خيلي گشتم). باطريهاي خودش هم خوب خوب جواب نميدن يعني چند وقت كاركرده و الان كه به ايران اومدن رو به فاسد شدن هستند.
من از پاساژ حضرت ابوالفضل (توپخونه) گرفتم.
po2ya
29 January 2006, 08:08 PM
در مورد زيمنس گيگا ست قيمتاشوون نسبت به اون چيزي كه ميخواي خيلي بالاست!
مدل هاي ارزون قيمتش هيچي ندارن فقط اون مدل 260هزارتمنيش منو راضي كرد خيلي خوب جواب ميده بقه دليل ضيغ وقت مدلش رو يادم نيستش!
حمید راد
15 February 2006, 02:08 AM
دوستان راهنمایی کنند تلفن های بی سیم زیمنس بهترند یا پاناسونیک؟
samuraii40
15 February 2006, 01:58 PM
پاناسونیکهایی که در ایران وجود دارن همشون اشغال هستند به نظر من زیمنس بهتر از پاناسونیک هستش.
EbliiS
16 February 2006, 12:52 AM
پاناسونيك ها تداخلشون زياده و دكمه هاشم زود خراب ميشه....
اصغر
16 February 2006, 01:22 AM
زيمنس ها فقط كوچك تر و جمع و جور تر هستند ولي صداشون اصلن خوب نيست.
من تا حالا (تو 10 سال گذشته) 4 مدل پاناسونيك عوض كردم ( هر بار راضي نشدم مارك ديگه اي بخرم) آخرين بار كه خريدم (هنوز دارمش) 2.5 سال پيش بود ولي به فاصله ي 6 ماه بعد يكي براي خواهر خانمم خريدم كه شبيه مال خودم بود ولي يك مدل بالا رفته بود ( اسم زنگ زننده رو مي گه) با اين تفاوت كه مال من ژاپنيه و مال ايشون بازار مشترك (اون موقع ديگه ژاپنيش تو بازار نبود). خلاصه مال من هنوز به خوبي كار مي كنه و همه چيزش مثل روز اولشه (يك بار هم باطري عوض كردم) ولي مال ايشون همون 6 ماه اول تلنگش در رفت و الان كاملن از حيز انتفاع ساقط شده !!
من الان ديگه واقعن معتقد شدم كه جنس اصلي 10 برابر بهتره و قضيه ي لايسنس و خراب نكردن اسم و .... همش كشكه. تو دنياي امروز پول حرف اول رو مي زنه. حتا در برابر خراب شدن اسم.
خلاصه اگه پاناسونيك ژاپني پيدا كردي رو هوا بقاپش !
ATOS
16 February 2006, 03:46 PM
تمام زيمنس هاي موجود در بازار كه گارانتي عكاظ كيش هست اصل آلمانه و اونقدر كار ميكنه كه دل آدمو ميزنه:icon_cool
mse1445
16 February 2006, 04:44 PM
با جناب آضغر اقا موافقم
بازار مشترك خيلي داغونه فقط براي رقابت و تنوع ميدن دست مالزي گند ميزنه توش
پاناسونيك فكر كنم يه مدل ژاپني داشته باشه كه روي كارتنشم گنده زده ساخت ژاپن
زيمنس هم قيمتاش بالاست ولي كيفيتش و تست نكردم
SMN
7 March 2006, 05:06 AM
یه تلفن میخوام با امکانات زیر
1.دو گوشی داشته باشه یکی ثابت یکی بی سیم
2.تداخل با کسانی که از این مدل تلفن دارن نداشته باشه
3.برد خوب داشته باشه و قطع و وصل نشه
3.صدای شفافی داشته باشه و صدای خودت رو توی گوشی نشنوی
4.خط داخلی داشته باشه (یعنی بشه بین دو گوشی ثابت و متحرک ارتباط برقرار کرد)
5.آیدی کالر داشته باشه
6.ساعت داشته باشه
5.حافظه برای نگهداری شماره تلفن ها داشته باشه
6.منشی داشته باشه
7.جدید باشه (حد اکثر مال 4-5 سال پیش)
8.قیمت تا 80 تومان باشه
9.دو روزه خراب نشه
10.زیاد مهم نیست ولی هم پالس و هم تن رو ساپورت کنه
11.اسپیکر داشته باشه
12.هلد داشته باشه (بدون آهنگ)
لطفا اگه کسی سراغ داره مدل و مارک گوشی رو بگه و لطفا بگه کجای تهران این گوشی پیدا میشه
امير حيدري
7 March 2006, 10:38 AM
انواع مدلهاي زيمنس جابگوي نيازهاي شماست.فقط قيمتش بالاست.
پاناسونيك اصلا نخر كه مفتش گرونه.
ضمن اينكه زيمنس صفحه رنگيه و پلي فونيك
SMN
8 March 2006, 12:20 AM
من مدل و اسم گوشی خواستم نه اینکه چی توی بازار هست و چی گرونه چی ارزون همین مدل گوشی برام خیلی مهمه پولم بیشتر از 80 تومن زیاد نیست واسه گوشی؟
ATOS
8 March 2006, 02:09 AM
فقط زيمنس:icon_cool
پاساژ ايرانيان 3 راهه جمهوري :icon_surp
SMN
8 March 2006, 02:34 AM
لطفا مدل گوشی رو هم بگین !
HBN110
8 March 2006, 09:17 AM
دوست عزیز من هم میگم زیمنس خوبه ولی شما هم خودت یه سری به پاساژ ایرانیان یا میدان امام ******************* بزن و هر مدلی که خوشت اومد بخر ، بهتر روی تجربه شخصی افراد زیاد اطمینان نکنی . تا اینجا متوجه شدی که زیمنس خوبه ، مدلشم دیگه خودت یه همتی بکن دیگه !!!!
SMN
11 March 2006, 09:12 PM
زیمنس 80 تومن جدید با اون امکانات دو گوشی یکی ثابت یکی بی سیم هست؟ مدل هایی که اینجوری هستش حداقل معرفی کنید به ما یا سایتی بدین خودمون ببینیم!
مهدي پاشايي
17 March 2006, 12:24 PM
بيسيم siemens بهتره يا Panasonic با چه گارانتي ؟ لطفا F1:icon_eek:
جدیدترین نفر
26 March 2006, 01:30 AM
بستگی داره
http://smileys.smileycentral.com/cat/6/6_14_6.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZN)
http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb068&pp=ZN (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb068_ZN)
EbliiS
26 March 2006, 04:08 PM
من خودم پانا دارم اما زيمنس رو پيشنهاد ميكنهم..خيلي با دوام تره...:icon_evil
zik1383
28 March 2006, 08:39 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خواستم یک تلفن خوب نسبتآ ساده و زیبا برای خودم بخرم
بودجه هم حدود 60-70 تومن
لطفآ من را راهنمایی کنید
با تشکر
fizzi
28 March 2006, 03:59 PM
بهترين كيفيت رو پاناسونيك داره البته مدلهاي جديد زيمنس هم خوبه ولي يكمي گرونه.
ATOS
28 March 2006, 04:53 PM
بهترين كيفيت رو پاناسونيك داره البته مدلهاي جديد زيمنس هم خوبه ولي يكمي گرونه.
فقط زيمنس:icon_cool
farzad_sx1
28 March 2006, 05:12 PM
دوستان امکانش هست چندتا مدل از زیمنس بزارین و اگه ممکنه قیمتشم بگین....
SMN
28 March 2006, 06:31 PM
مدل قیمت و محل خرید رو لطفا بگین (در تهران)
Dr feminism
31 March 2006, 04:16 AM
بهترین گوشی ای که من تا حالا دیدم و شنیده ام سینوس های آلمانیه. واقعا محشره
بهترین قیمت با امکانات فراوون.و ما حدود 15 ساله داریم و تا زمانی که خواهر زاده کوچولوم با انگشتاش دکمه هاش رو درآورد:d ! کوچکترین اشکالی توش پیدا نشد.
البته دست دومش رو باید پیدا کنی. یه مشکل کوچیک داره که چون قدیمیه کالر آیدی نداره.
astm1834
31 March 2006, 05:11 AM
اینجا (http://forum.************.com/showthread.php?t=19918) هم هست...:icon_surp
به جای ستاره ها بزنید p e r s i a n t o o l s
Artemis
31 March 2006, 09:33 AM
پاناسونیک بخر
sajjadnegaresh
31 March 2006, 01:21 PM
پاناسونيك در زمينه تلفن هاي بي سيم تكنولوژي خوبي داره
يه مدل پاناسونيك هست ، بي سيم داراي دو لاين
مي توني همزمان به هر دوتا خط جواب بدي ، حدود 150 تا 200 متر هم برد داره ، قيمت هم حدود 90 تا
مدلش هم هست
KX-TG2480BX
من از تكنولوژي voice enhancer كه تقويت صدا داره خيلي راضيم
ATOS
31 March 2006, 03:40 PM
پاناسونيك در زمينه تلفن هاي بي سيم تكنولوژي خوبي داره
يه مدل پاناسونيك هست ، بي سيم داراي دو لاين
مي توني همزمان به هر دوتا خط جواب بدي ، حدود 150 تا 200 متر هم برد داره ، قيمت هم حدود 90 تا
مدلش هم هست
KX-TG2480BX
من از تكنولوژي voice enhancer كه تقويت صدا داره خيلي راضيم
زيمنس تا 250 متر داخل خانه (با هر تعداد اتاق و هر ضخامت ديوار) و 350 منر بيرون از خونه رو ضمانت كرده:icon_cool
از طرفي زيره بيس گوشي حك شده Made In GERMANY نه مثل پاناسونيك كه يكيش ماله مالزي و يكيش ماله تايلند و يكيش ماله چين و....
پریشان دل
6 September 2006, 01:16 AM
دوست عزیز من تعمیرکارشون هستم پاناسونیک اگه اصل باشه هیچ ایرادی پیدا نمیکنه ولی تقلبیش هم زیاده
ولی زیمنس زیاد برای تعمیر میاد و بعضا هم درست نمیشه ولی پاناسونیکهمه قطعاتش بازار هست
salar68
6 September 2006, 02:07 AM
سلام
این مدل پاناسونیک بگیرد من که شخصا" راضیم
نه خراب شد
نه شل شده دگمه هاش
همه چیزش توی این چند ساله عین ساعت کار می کنه مثل روز اولش
1282 پاناسونیک
ساخت ژاپن هم هست بازار مشترک و .. ه منیست
پریشان دل
6 September 2006, 03:52 PM
دوست عزیز 1703 فعلا در بازار موجود نیست ومن1713 که قیمتش هم زیاد فرق نمیکنه رو پیشنهاد میدم
پریشان دل
7 September 2006, 01:00 AM
پاناسونیک گوشی هست که اگه اصل باشه خراب نمیشه اگه هم اتفاقی براش بیفته قطعاتش هست ولی زیمنس زیاد برای تعمیر میاد بعضا هم درست نمیشه چون قطعاتش کمیابه ضمنا من 1713 یا 1703 رو پیشنهاد میکنم اولی 75 تومن دومی 60 تومن
ATOS
7 September 2006, 09:51 PM
مدل قیمت و محل خرید رو لطفا بگین (در تهران)
پاساژ ايرانيان واقع در جمهوري :icon_excl
برو اونجا نمايندگيشه :icon_cool از 70000 داره تا بالاي 150.000 تومن
دوستان امکانش هست چندتا مدل از زیمنس بزارین و اگه ممکنه قیمتشم بگین....
www.siemens.com (http://www.siemens.com)
ATOS
24 September 2006, 05:17 PM
نتیجه این همه پرسی میتونه کمک زیادی به کاربران عزبز کنه:icon_cool
.
بعد از مشخص شدن نتیجه برند برتر را به طور کامل نقد و معرفی خواهد شد:icon_excl
Abolfazl2006_p
24 September 2006, 07:05 PM
2 سال پاناسونیک 1282 دارم واقعا گوشی خوب و بادوامی هست و 2 سال پیش از قشم خریدم ساخت ژاپن
harzaabe
25 September 2006, 03:25 AM
بعد از کلی گوشی داقون کردن 8 سال پيش MODULA گرفتم که هنوز مثل روز اول داره کار ميکنه
XIII
25 September 2006, 10:13 AM
ما با پاناسونيك كار كرديم اما بعده يه مدت دگمه هاش درست كار نميكنه و بايد زور زد
X Ray
25 September 2006, 03:32 PM
من هم به پاناسونيك راي مي دم...فوقالعاده است...هم بردش زياده و هم مصرف باطريش كمه...امكاناتش هم زياده...
Abolfazl2006_p
25 September 2006, 06:06 PM
ما با پاناسونيك كار كرديم اما بعده يه مدت دگمه هاش درست كار نميكنه و بايد زور زد
این مشکل نتنها در پاناسونیک بلکه در اغلب گوشی ها بوجود میاد و علتش هم جرم گرفتن برد گوشی هست و من این مشکل را با پاک کردن برد و کیبرد گوشی با الکل بر طرف میکنم و خیلی راحت میشه با باز کردن پیچ های پشت گوشی و در آوردم کیبرد اون با الکل تمیزش کرد .
بعضی از گوشی ها هم از اول کیبردشون خیلی سخت هست و مثل مدل های قدیمی تره
پاناسونیک نیستند
این عکس ها را زمان تمیز کردن برد گوشی 1282 گرفتم که انصافا گوشی خوبیه و فقط سالی یکبار باید تمیزش کرد تا جرم هاش از بین بره و روان بشه:
http://mlparvaz.persiangig.com/image/panasonic/2.jpg
بقیه عکس ها:icon_cool
http://mlparvaz.persiangig.com/image/panasonic/1.jpg
http://mlparvaz.persiangig.com/image/panasonic/3.jpg
http://mlparvaz.persiangig.com/image/panasonic/4.jpg
http://mlparvaz.persiangig.com/image/panasonic/5.jpg
http://mlparvaz.persiangig.com/image/panasonic/6.jpg
http://mlparvaz.persiangig.com/image/panasonic/7.jpg
http://mlparvaz.persiangig.com/image/panasonic/8.jpg
sajjadnegaresh
26 September 2006, 09:00 AM
من پاناسونيك دو خطه دارم ، بيسيم . از لحاظ برد و كيفيت واقعا عاليه.
امير حيدري
26 September 2006, 12:25 PM
ما هم پاناسونيك 1232 داريم ساخت ژاپن ، هم زيمنس.خدايي پاناسونيك يكي از دكمه هاي زيمنس هم نميشه.اصلا قابل مقايسه نيستن.هم از لحاظ كيفيت و هم از لحاظ ...
XELTEK
26 September 2006, 08:30 PM
ارمين جان
شما از اين به بعد از با اسپري خشك ناهيد برد روو نميز كن !!! چون الكل چربي داره و در دراز مدت ممكنه مشكل پيش بياره !!!!
XELTEK
26 September 2006, 08:31 PM
ما هم 1 ساله2361 پانا گرفتيم خيلي عاليه !!!
اصغر
6 October 2006, 11:53 AM
من 4 سال پيش مي خواستم يك گوشي رو ميزي دو خط بگيرم و بالاخره يك تلفن دوخط پاناسونيك گرفتن به قيمت 65 هزار تومان.
امسال تصميم گرفتم يك دو خط ديگه بگيرم؛ هفته ي پيش رفتم جمهوري و ديدم تلفن دوخطي كه دارم ( كه هنوز مثل روز اولشه) شده 50 تومان و مدل جديد كالر آيدي دارش اومده 80 تومان. راستش زورم اومد و فكر كردم چرا بايد براي يك تلفت 80 هزارتومان پول داد. بعد ديدم يك مدل چيني دو خط بيشتر در بازار نيست منتها همين مدل رو با 4 برند مختلف مي شه پيدا كرد ( تاجراي مختلف با نام هاي مختلف سفارش مي دن) به قيمت 17 تومان با يك سال گارانتي. پيش خودم فكر كردم اگر پاناسونيك را بخرم به قيمت بيش از 4 برابر بعد از چهار سال دوباره احساس مي كنم چيزي كم دارد (مثل الان كه اون يكي كالر آيدي نداره) و گفتم حداكثرش اينه كه چينيه فقط به اندازه ي زمان گارانتيش كار كنه. خوب 17 تومن براي يكسال مي ارزه و خلاصه خريدمش.
باورتون نمي شه كه فيچر هايي كه داره حداقل 30 درصد از پاناسونيكم بيشتره :icon_sad: :icon_arro
مثلن وقتي زنگ مي خوره و گوشي رو برمي داري خودش تشخيص مي ده رو كدوم خط بندازه و مجبور نيستيد خودتون دكمه ي خط يك يا دو رو بزنيد. دوم اينكه 16 تا رينگ تن داره كه مي شه براي هر خط به صورت جداگونه انتخاب كرد. سوم اينكه كالر آيدي براي هر دو خط داره چهارم اينكه وقتي داري صحبت مي كني از گوشي ديگه نمي تونن استراق سمع كنن و ... تنها اشكالش اينه كه مموري نداره و من چون به عنوان گوشي اتاق خواب خريدمش اين موضوع برام اهميت نداشت.
EbliiS
6 October 2006, 04:00 PM
اصغر جان ماركش چيه؟!
HES@M
6 October 2006, 06:19 PM
من 4 سال پيش مي خواستم يك گوشي رو ميزي دو خط بگيرم و بالاخره يك تلفن دوخط پاناسونيك گرفتن به قيمت 65 هزار تومان.
امسال تصميم گرفتم يك دو خط ديگه بگيرم؛ هفته ي پيش رفتم جمهوري و ديدم تلفن دوخطي كه دارم ( كه هنوز مثل روز اولشه) شده 50 تومان و مدل جديد كالر آيدي دارش اومده 80 تومان. راستش زورم اومد و فكر كردم چرا بايد براي يك تلفت 80 هزارتومان پول داد. بعد ديدم يك مدل چيني دو خط بيشتر در بازار نيست منتها همين مدل رو با 4 برند مختلف مي شه پيدا كرد ( تاجراي مختلف با نام هاي مختلف سفارش مي دن) به قيمت 17 تومان با يك سال گارانتي. پيش خودم فكر كردم اگر پاناسونيك را بخرم به قيمت بيش از 4 برابر بعد از چهار سال دوباره احساس مي كنم چيزي كم دارد (مثل الان كه اون يكي كالر آيدي نداره) و گفتم حداكثرش اينه كه چينيه فقط به اندازه ي زمان گارانتيش كار كنه. خوب 17 تومن براي يكسال مي ارزه و خلاصه خريدمش.
باورتون نمي شه كه فيچر هايي كه داره حداقل 30 درصد از پاناسونيكم بيشتره :icon_sad: :icon_arro
مثلن وقتي زنگ مي خوره و گوشي رو برمي داري خودش تشخيص مي ده رو كدوم خط بندازه و مجبور نيستيد خودتون دكمه ي خط يك يا دو رو بزنيد. دوم اينكه 16 تا رينگ تن داره كه مي شه براي هر خط به صورت جداگونه انتخاب كرد. سوم اينكه كالر آيدي براي هر دو خط داره چهارم اينكه وقتي داري صحبت مي كني از گوشي ديگه نمي تونن استراق سمع كنن و ... تنها اشكالش اينه كه مموري نداره و من چون به عنوان گوشي اتاق خواب خريدمش اين موضوع برام اهميت نداشت.
درسته اصغر جان . اين تلفنهاي چيني كه الان تو بازار زياد هم هست و خيلي هم قيمت خوبي داره با امكانات مختلف . ايرادشون اينه كه عمر كوتاهي دارند مثلا من يه پاناسونيك دارم كه از سال 79 خريدم وتا الان داره كار ميكنه ولي از اين تلفنهاي چيني تا حالا 4 تا براي خونه گرفتم و دوباره بايد يكي ديگه بگيرم.
اصغر
6 October 2006, 08:51 PM
درسته اصغر جان . اين تلفنهاي چيني كه الان تو بازار زياد هم هست و خيلي هم قيمت خوبي داره با امكانات مختلف . ايرادشون اينه كه عمر كوتاهي دارند مثلا من يه پاناسونيك دارم كه از سال 79 خريدم وتا الان داره كار ميكنه ولي از اين تلفنهاي چيني تا حالا 4 تا براي خونه گرفتم و دوباره بايد يكي ديگه بگيرم
حق با شماست ولي با اين پيشرفت روز افزون تكنولوژي، عمر كردن بيش از حد محصولات الكترونيكي هم خيلي خوب نيستو من مي گم آدم 17 تومن بده و هر سال عوض كنه بهتره كه 80 تومن بده و 4 سال يكبار عوض كنه.
اصغر جان ماركش چيه؟!
گفتم كه ماركش مهم نيست چون ماركش رو تاجراي ايراني تعيين مي كنند. ايني كه من گرفتم مارك TopTel روش خورده ولي عين اينو با مارك هاي TELEFONIKA و تانا و يك مارك ديگه هم ديدم !! عكسشو مي ذارم
EbliiS
6 October 2006, 09:12 PM
ممنون اصغر جان...
بچه ها اين 1282 ما آنتنش خراب شده به طوريكه وقتي ميكشم آنتنو در مياد از جاش.كاري ميشه كرد؟!كسي تجربه اي داره؟!
ATOS
9 October 2006, 04:54 PM
حق با شماست ولي با اين پيشرفت روز افزون تكنولوژي، عمر كردن بيش از حد محصولات الكترونيكي هم خيلي خوب نيستو من مي گم آدم:icon_twis 17 تومن بده و هر سال عوض كنه بهتره كه 80 تومن بده و 4 سال يكبار عوض كنه.:icon_twis
گفتم كه ماركش مهم نيست چون ماركش رو تاجراي ايراني تعيين مي كنند. ايني كه من گرفتم مارك TopTel روش خورده ولي عين اينو با مارك هاي TELEFONIKA و تانا و يك مارك ديگه هم ديدم !! عكسشو مي ذارم
این چه کاریه؟ یعنی به نظر شما اون وسیله 17 چوقی تو اون 1 سال به اندازه وسیله 80 چوقی خوب و بی دردسر کارمیکنه؟:icon_razz
اصغر
9 October 2006, 08:10 PM
این چه کاریه؟ یعنی به نظر شما اون وسیله 17 چوقی تو اون 1 سال به اندازه وسیله 80 چوقی خوب و بی دردسر کارمیکنه؟:icon_razz
حامد جان داريم درمورد تلفن اون هم تلفن ثابت صحبت مي كنيم نه يك وسيله ي ابزاردقيق يا يه وسيله ي مكانيكي مهم يا يه دوربين عكاسي يا فيلمبرداري و ...
تكنولوژي تلفن تكنولوژي خيلي پيش پا افتاده و ساده ايه و لزومي نداره ( تا زماني كه به برق نزديش يا به زمين نكوبونديش يا تو آب غوطه ورش نكردي :icon_mrgr ) خوب و بي دردسر كار نكنه. ضمن اينكه عرض كردم 30 درصد فيچر هاي بهتر نسبت به اون قبليه داره. همين الان ببين من تلفن قبلي رو 65 تومن پول بابتش دادم ولي الان چون كالر آيدي نداره دلم مي خواد عوضش كنم ولي كسي ازم احتمالن 10 تومنم نمي خردش در صورتيكه اگه اون موقع يه تلفن 10 تومني خريده بودم الان راحت ازش مي گذشتم !
kima
9 October 2006, 08:17 PM
سلام
به نظر من نظر سنجی را باید بین گروهی گذاشت که با تمامی مدل ها کار کرده باشن تا بتونن به طور درست نظر خودشون رو اعلام کنن
مطمئنم 99% افراد این تاپیکم با تلفن های سناو. کار نکردن
اگر کار کرده بودن بلا استثنا سناو رو انتخاب می کردن
چرا که قابلیت های خیلی زیادی داره که هیچ گوسی دیگه نداره و همینطور زیمنس
حتی کسی میدونه یکی از مارک های معروف آمریکا و اروپا آ ا گ هست ؟
نمیدونن دیگه در حالی که قشنگترین دیزاین ها رو کیفیت ها رو این تلفن داره
ATOS
9 October 2006, 10:30 PM
حامد جان داريم درمورد تلفن اون هم تلفن ثابت صحبت مي كنيم نه يك وسيله ي ابزاردقيق يا يه وسيله ي مكانيكي مهم يا يه دوربين عكاسي يا فيلمبرداري و ...
تكنولوژي تلفن تكنولوژي خيلي پيش پا افتاده و ساده ايه و لزومي نداره ( تا زماني كه به برق نزديش يا به زمين نكوبونديش يا تو آب غوطه ورش نكردي :icon_mrgr ) خوب و بي دردسر كار نكنه. ضمن اينكه عرض كردم 30 درصد فيچر هاي بهتر نسبت به اون قبليه داره. همين الان ببين من تلفن قبلي رو 65 تومن پول بابتش دادم ولي الان چون كالر آيدي نداره دلم مي خواد عوضش كنم ولي كسي ازم احتمالن 10 تومنم نمي خردش در صورتيكه اگه اون موقع يه تلفن 10 تومني خريده بودم الان راحت ازش مي گذشتم !
صحبت شما متین:icon_coolولی آیا خود شما تلفن بعدی رو از بین برندهای غیر معروف (مثلا PANAPHONE ) انتخاب میکنی؟:icon_mrgr
.
من که میگم محاله
اصغر
10 October 2006, 06:14 PM
نخیر این حامد تا مارو سنگ رو یخ نکنه ول کن نیست :icon_mrgr
نمی دونم شایدم چون خودم یه پاناسونیک بی سیم کالر آیدی دار و یه پاناسونیک 2 خط رومیزی دارم اینو می گم . راستی من یه تلفن آکبند 2 خط بی سیم با 4 گوشی اریکسون هم دارم ولی 2 ساله تو جعبه مونده و درش نیاوردم استفاده اش کنم ( خیال داشتم بفروشمش) شاید اونم درآوردم و راجع بهش با هاتون مشورت کردم.
ATOS
21 October 2006, 11:55 PM
یکی از انواع تلفن ثابت که قیمت معقولی هم داره SIEMENS gigaset A200 است:icon_cool
http://www.e-katalog.ru/jpg_zoom1/35357.jpg
من خودم این مدل رو 1.5 سال پیش یه 65.000 چوق خریدم و الان هم از نمایندگی اون (پاساژ ایرانیان ) قابل تهیه است،دیجیتال بوده و برد استاندارد MAX 300M داره ، اصل آلمان است و از باطری های شارژی َََAAA متال هیدرید استقاده میکنه و مدت StandBy اون 7 روزه:icon_coolاندیکاتور باطری داره و بسیار مقاوم، تنها نقطه ضعفش دکمه هاشه که کمی ناسازگاره:icon_razz
.
اطلاعات بیشتر:
http://gigaset.siemens.com/shc/0,1935,it_it_0_15656_rArNrNrNrN,00.html
http://www.ciao.de/Siemens_Gigaset_A200__1101856
Hamed
22 October 2006, 02:04 AM
دوستان بیسیم 2 خط با کالر ایدی ام تی دی اف و پیغامگیر چی سراغ دارید.
تو پاناسونیک یه مدل هست که اخز کدش bxs است.
soheil86
22 October 2006, 05:02 AM
http://gigaset.siemens.com/shc/0,1935,hq_en_0_123084_rArNrNrNrN_variation%253A-5_pageType%253AFeatures_imagePos%253A0,00.html#con tent
Hihttp://gigaset.siemens.com/repository/1233/123305/SX455isdn_left.jpgghlights
ISDN connections for up to 10 phone numbers (MSN)
Illuminated color display with an icon-based menu
Phonebook for up to 150 entries
Integrated answering machine
Product support
Manual (http://gigaset.siemens.com/shc/0,1935,hq_en_0_123084_rArNrNrNrN_variation%253A-5_pageType%253Amanuals_imagePos%253A0,00.html#cont ent)
FAQ (javascript:openPopup('http://icm-km5.erlm.siemens.de/srvs/mysiemens/startcp2.asp?Country=HQ&Language=en&Support=faq&PRUNIT=IQ_GSX455&PRODGRP=HO','faq',800,600, true, true, false, false, false, true))
Features
Enhanced handsfree talking with superior sound quality
Room monitoringISDN features
Administration of up to 10 MSNs (auto MSN recog.)
Date/time with synchronizing via ISDN
Call number display (CLIP, COLP)
Restriction of call number display (CLIR, COLR)
Call hold/consultation/toggle (HOLD)
Three-party conference (3PTY)
Call waiting, accept/reject (CW)
Call forwarding (CF)
External callback on busy/no answer
CCBS,CCNR
Malicious call identification (MCID)
Advice of charge (AOC-D, -E, -S)
Connection in the exchange (ECT)Integrated ISDN modem
Allows cordless surfing in the internet with optional accessory M34 USB
اینم خیلی تلفن خوبیه
احسان خان
21 November 2006, 07:44 PM
من با پاناسونیک و جنرال الکتریک کار کردم.
تجربه ای که از پاناسونیک دارم , تلفن های رومیزی خوبی داره و واقعاً جز کاندیدهای انتخاب رومیزی باید قرار بگیره چون قابلیت های خوبی داره.
یه مشکلی که درشون دیدم اینه که اگر با دکمه هاش خشن رفتار بشه, دکمه هاش چون سوسولن :icon_lol: , بهشون بر میخوره و دیگه خوب کار نمیکنن و اصطلاحاً سفت میشن. :icon_surp
در مورد تلفن های بی سیمش, رفته رفته تلفنهای مدرن تر و جمع و جور تر داره وارد بازار میشه ولی کیفیت و عمری بودن چند سال پیششون رو اصلاً نداره.:icon_mad:
در مورد جنرال الکتریک (ساخت چین) باید عرض کنم که اصلاً راضی نیستم.نه از رومیزیش و نه از بی سیمش.
تنها حسنش اینه که امکانات خوبی به همراه قیمت پایینی داره که تازه نحوه استفاده از امکاناتش واقعاً گیج کنندست.
در مورد تلفن های بی سیم زیمنس که تحقیق کرده بودم دیدم هر مدل مشابه با پاناسونیک حدود 2 برابر قیمت پاناسونیک( که خود پاناسونیک هم کلاً گرون قیمته) قیمت داره ولی از کیفیتش, تعریف زیاد شنیدم و از نظر امکاناتش, تو اینترنت میدیدم که حرف برای گفتن زیاد داره. هر چند که هنوز تستش نکردم چون به نسبت برند های دیگه خیلی گرونه.
با خرید گوشی های ارزون و بی نام و نشان اصلاً موافق نیستم.چون یه نکته ای رو که ندیدم بهش توجه بشه, بحث پارازیت و نویز گوشی هستش که در شنوایی انسان تأثیر سوء داره.هر چند که ممکنه نویز گوشی به راحتی شنیده نشه ولی باید به این نکته توجه کرد.:icon_cool
XELTEK
23 November 2006, 07:54 PM
اقا كسي با MAFCO كار نكرده ؟
من دوتا آخرین مدل SIEMENS دارم هر کی خواست به لینک زیر سر بزنه
http://www.eforosh.com/goods/90/20909
http://www.eforosh.com/goods/90/20843
http://www.eforosh.com/goods/90/20842
fery59
2 May 2008, 08:05 AM
سلام دوستان ببخشید من با 100 تومن چی میتونم بگیرم
مچکرم...
یکی از انواع تلفن ثابت که قیمت معقولی هم داره SIEMENS gigaset A200 است:icon_cool
http://www.e-katalog.ru/jpg_zoom1/35357.jpg
من خودم این مدل رو 1.5 سال پیش یه 65.000 چوق خریدم و الان هم از نمایندگی اون (پاساژ ایرانیان ) قابل تهیه است،دیجیتال بوده و برد استاندارد MAX 300M داره ، اصل آلمان است و از باطری های شارژی َََAAA متال هیدرید استقاده میکنه و مدت StandBy اون 7 روزه:icon_coolاندیکاتور باطری داره و بسیار مقاوم، تنها نقطه ضعفش دکمه هاشه که کمی ناسازگاره:icon_razz
.
اطلاعات بیشتر:
http://gigaset.siemens.com/shc/0,1935,it_it_0_15656_rArNrNrNrN,00.html
http://www.ciao.de/Siemens_Gigaset_A200__1101856
بیخشید این مدل قابل استراق سمع نیست؟؟؟
میشه توضیح بدین؟
در ضمن دگمه ها چطور ناسازگاره؟؟؟؟
majidhe
2 June 2008, 04:24 PM
من يه مدل پاناسونيک KX TG 2361 مي خوام بخرم به نظر شما انتخاب خوبي هستش يا نه
ممنون ميشم اگه مشخصاتش را هم برام بگيد
اگه کسي هم داشته و معايبشو ميدونه بگه بد نيست
oldarash
7 June 2008, 10:09 PM
با عرض سلام خدمت دوستان الان کاملترین و بهترین گزینه برای خرید تل ثابت چیه؟
Nomad
12 June 2008, 01:04 AM
سلام دوستان ...
من از این گوشیهای آلمانی دارم که نمیدونم اسمشون چیه ... فکر میکنم برای شرکت تلکام باشه ... همین که اسپانسر بایرن هم هست ...
روی گوشی اینطوری نوشته :
...T..Sinus53
رنگش هم سبز هست و چند سالی هست که دارمش ... 70 تومن فکر کنم خریدمش ... همین حدودا بود .
خیلی خیلی عالیه ... نویز تعطیل ... کیفیت عالی .
بردش هم تا 200 متری که بردم خوب بوده ... تازه پیش خونه ما کلی ترانس برق هست ...!!
کلی هم تا حالا زمین خورده ولی مثل ... هنوز کار میکنه .
معمولا دست دومشون توی بازار هست ولی من کلی گشتم تا نو گیرم اومد ... تست کردم از پاناسونیک خیلی خیلی بهتره ... یه چی مثل زیمنس هستش .
سپندار مزد
13 June 2008, 10:35 AM
سلام
اقایون حتمن در جریان هستید فکر کنم 17 18 سال پیش بود که سیستم مخابرات المان عوض شد تلفناشون و فرستادن به جهان سوم این تلفن ها رو در دبی توی گونی کیلو میکردن و میفروختند و کارتن نداشتن من یه تلکام دارم خیلی منو داره همون روزا قفل کرد دیگه گزاشتمش کنار الان این تاپیک دیدم دیدم هنوز دور دست خودشونه و این پاناسونیک های مالزی هم نتونستن گوی سبقت رو بدزدن ازش جقدر پر چونگی کردم اخرش این کاتالوگ هاشو از کجا میشه گیر اورد یا دانلود کرد
mahdi1113
17 June 2008, 03:19 PM
من يك تلفن سينوس 20 الماني نو گرفتم كه فروشنده ادعا ميكرد از خود المان اورده واقعا گوشي عالي هستش نمونشو من تو ايران نتونستم پيدا كنم .اين گوشي دو تا تلفن بيسيم داره وقابليت ارسال اس ام اس هم داره.اما من نتونستم ديتا شيت انگليسي گوشي رو پيدا كنم از دوستان كسي به دفترچه انگليسي دسترسي داره كه منو راهنمايي كنه.
esimodernn
14 August 2008, 10:21 AM
ecom 8220 چطوره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.