PDA

View Full Version : انواع fm transmiterو قيمتهاش

mea2002
24 September 2006, 02:39 PM
باسلام
كسي در مورد انواع fm transmiter و قيمت وكيفيتش در ايران چيزي ميدونه واينكه چه
مارك يا مدلي براي استفاده در 206 مناسبه؟-ممنون

Farbod.E
3 October 2006, 11:02 AM
دوست گرامی Fm Transmitter ها خیلی تو ایران زیاد شدند . از مارکهای چینی 10 هزار تومانی تا ipod 40000 تومانی را توی بازار میتوانید پیدا کنید !
به طور کلی بنده FM Transmitter را برای کسانی که به کیفیت اهمیت میدهند به هیچ وجه توصیه نمیکنم . اما اگر پارامتر کیفیت برای شما اهمیت چندانی ندارد داشتن یک FM Transmitter خالی از لطف نیست !

mea2002
3 October 2006, 11:41 AM
سلام-ضمن تشكر از پاسختان-ميخواستم بدانم كه اين دستگاه به فندك ماشين وصل ميشود
يا اينكه مدلي از آن وجود دارد كه باطري مصرف كند و نيازي به اتصال به فندك ماشين نداشته باشد

اگر چنين مدلي هست در چه محدوده قيمتي است؟درمورد كيفيت هم،يعني كيفيت آن در حد راديو ماشين هم نيست؟:icon_surp

Farbod.E
3 October 2006, 11:52 AM
اکثر ترنسمیتر ها با باطری کار میکنند . شما باید با استفاده از باطریهای قابل شارژ آنها را تغذیه کنید ! مدلهای فندکی هم همانطور که شما گفتید وجود دارند ولی معمولا اندازه آنها کمی بزرگ است و به غیر از اتوموبیل در جای دیگه قابل استفاده نیستند . اگر ipod دارید میتوانید مدلی را انتخاب کنید که از خود ipod برق میگیرد ! قیمت مدلهای باطری دار ( نوع خوبش ) بین 20 تا 30 تومن هست !
با توجه به اینکه صدایی که شما دریافت میکنید از طریق امواج رادیو است لذا کیفیت صدای شما کمی پایین خواهد بود !

hichchiz
4 October 2006, 01:33 PM
سلام-ضمن تشكر از پاسختان-ميخواستم بدانم كه اين دستگاه به فندك ماشين وصل ميشود
يا اينكه مدلي از آن وجود دارد كه باطري مصرف كند و نيازي به اتصال به فندك ماشين نداشته باشد

اگر چنين مدلي هست در چه محدوده قيمتي است؟درمورد كيفيت هم،يعني كيفيت آن در حد راديو ماشين هم نيست؟:icon_surp

یک سری به این سایت بزنید

http://www.vr3mp3.ir/

john123
5 October 2006, 11:59 AM
با سلام ،
شما مي توانيد با مراجعه به بازار رضا از 4000 تومان به بالا در كيفيت هاي مختلف خريد كنيد.
با تشكر

RoSo
26 July 2008, 07:25 PM
الان بهترین مارک transmitter چیه؟ بهترین کیفیت رو داشته باشه + ریموت کنترل + USB ؟
تا 35 تومن اینطورا شنیدم چیزهای خوبی میشه پیدا کرد ولی میخوام تست شده باشه و از بابت کیفیتش مطمئن باشم.

hosseinabd
26 July 2008, 10:20 PM
سلام.
منم یک transmitter خوب می خوام که امکاناتش خوب باشه و با باطری هم کار کنه.چی پیشنهاد می کنید؟

yesyes
26 July 2008, 11:15 PM
دوستان سلام
بنده بخاطر شغلم با انواع fm transmiter ها سرو کار دارم و تمامی آنها را بطور کامل بررسی و تست کرده ام.
و نتیجه کار انتخاب یک مدل از همان فندکیها بود که کیفیت بسیار خوبی دارد (خیلی بالاتر از رادیو و نوار) و هم پورت USB دارد و هم Memory Card و دارای کنترل بیسیم و کاملی است و روی کانالهای مختلف هم پخش میکند.
این مدل برد بسیار خوبی دارد بصورتی که هنگام استفاده از آن ماشینهای مجاور هم به فیض میرسند! قیمت آن هم 18000 تومان است.متاسفانه عکس انرا در حال حاضر ندارم ولی اگر خواستید میتوانم عکس بگیرم وبزارم تا در خرید اشتباه نکنید(هر چند که مدلهای مشابه زیاد است).
موفق باشید.

RoSo
27 July 2008, 12:01 AM
دوستان سلام
بنده بخاطر شغلم با انواع fm transmiter ها سرو کار دارم و تمامی آنها را بطور کامل بررسی و تست کرده ام.
و نتیجه کار انتخاب یک مدل از همان فندکیها بود که کیفیت بسیار خوبی دارد (خیلی بالاتر از رادیو و نوار) و هم پورت USB دارد و هم Memory Card و دارای کنترل بیسیم و کاملی است و روی کانالهای مختلف هم پخش میکند.
این مدل برد بسیار خوبی دارد بصورتی که هنگام استفاده از آن ماشینهای مجاور هم به فیض میرسند! قیمت آن هم 18000 تومان است.متاسفانه عکس انرا در حال حاضر ندارم ولی اگر خواستید میتوانم عکس بگیرم وبزارم تا در خرید اشتباه نکنید(هر چند که مدلهای مشابه زیاد است).
موفق باشید.
مارک و مدلش رو بفرمایید ممنون میشم.

hosseinabd
27 July 2008, 03:11 AM
دوستان سلام
موفق باشید.
بله دوست عزیز
اگر ممکنه مارک و مدلش رو بفرمایید.
چون من شدید دنبال کیفیت و برد خوب و امکانات بالا هستم.
ترجیحا قیمت از 20000 تومان بالاتر نره

mil-i300
27 July 2008, 07:20 AM
يكي از فاميلامون ... برا 206 يكي گرفته بود.. البته باطري نميخورد و مستقيم تو فندك ماشين بود..!!
كيفيتش فوق العاده بود ...
ما با ماشين 20 متر جلوتر حركت ميكرديم... به وضوح و با Bass صدا رو داشتين.. 15 تومن خريده بود.. فلش رو ساپورت ميكرد.. رو خودشم كليد بعدي .. قبلي.. پخش.. و استپ داشت...
شرنده مدل و ماركش يادم نيست...!!

yesyes
27 July 2008, 01:09 PM
بله دوست عزیز
اگر ممکنه مارک و مدلش رو بفرمایید.
چون من شدید دنبال کیفیت و برد خوب و امکانات بالا هستم.
ترجیحا قیمت از 20000 تومان بالاتر نره

دوست عزیز شما ساکن کجا هستی؟

hosseinabd
4 August 2008, 10:05 PM
دوست عزیز شما ساکن کجا هستی؟
من ساکن اصفهانم.
از مشخصات که معلومه.
مدل و مارک اف ام چی بود؟

d@nial
4 August 2008, 10:22 PM
البته من فکر میکنم اکثر مدلهایی که امکانات و بسته بندیشون مثل هم هست تفاوت چندانی نداشته باشن! حتی شاید تولید یه کارخانه باشن!

من این مدل رو چند وقت پیش حدود 15-20 تومن خریدم، و به تقریبا راضیم:

http://www.vr3mp3.ir/userimages/car_mp3_player.jpg

البته همونطور که میبینید جاییش مدل خاصی رو ننوشته! اونی هم که من خریدم فقط یه MP3 نوشته

RoSo
4 August 2008, 11:10 PM
دانیال این USB Flash هم میخوره بهش؟

Nomad
4 August 2008, 11:49 PM
ببخشید من جواب مبدم ... من هم از اینها دارم .

برای من usb flash هم میخوره ... سه نوع کارت هم میخوره ... عجیبه که کیفیت نسبتا خوبی هم داره و بیس ها رو هم تقریبا خوب منتقل میکنه !! البته نه برای صدای حرفه ای ...

22 تومن خریدم .

Nomad
9 August 2008, 12:36 AM
راستی دوستان ...

امروز یکی از آشناهام یه دونه از اینا گرفته بود . برای پراید که میزاشتیم راحت جا میرفت و روشن میشد و بخوبی کار میکرد ... اما همون رو روی 405 تست کردیم و اصلا بطور کامل جا نمیره !! در نتیجه روشن هم نمیشه ....!!

مگه اینا برای ماشینهای مختلف تفاوت دارن !!؟؟

mil-i300
9 August 2008, 06:25 AM
راستی دوستان ...

امروز یکی از آشناهام یه دونه از اینا گرفته بود . برای پراید که میزاشتیم راحت جا میرفت و روشن میشد و بخوبی کار میکرد ... اما همون رو روی 405 تست کردیم و اصلا بطور کامل جا نمیره !! در نتیجه روشن هم نمیشه ....!!

مگه اینا برای ماشینهای مختلف تفاوت دارن !!؟؟

اصولا نیابد اینطوری باشه... ولی بیشتر ماشین ها محل فندکشون متفاوته...!!
مثلا پراید با مزدا دو کابین تقریبا یکین... 206 - 405 روآ و خانواده پژو هم مثل هم اند...
ولی اینطوریشو دیگه ندیده بودیم...!! شاید اوون آشناتون مدل خاصی ازون ها رو گرفته..!!؟؟ :icon_surp

Nomad
9 August 2008, 11:09 PM
نه ... حداقل ظاهرش مثل مال خودم بودش !!!

حالا دیگه نمیدونم چرا بهش نمیخوره ... حالا من هم اومدم و با پیچ گوشتی با جا فندکی ور رفتم که اون ضامن هاش رو عقب ببره تا جا بشه ... یهو جرقه زدش و دیگه کار نمیکنه !!!

yesyes
9 August 2008, 11:23 PM
من ساکن اصفهانم.
از مشخصات که معلومه.
مدل و مارک اف ام چی بود؟

دوست عزیز اینها هیچ کدوم مارک و مدل مشخصی ندارند من هم از روی مقایسه سریهای مختلف که وارد میشد به این نتیجه رسیدم. اگر تصمیم به خرید داری تا 25 مرداد صبر کن از همون مدل برام میاد. توی پیام خصوصی هماهنگ کن تا اصفهان یا شاهین شهر تحویلت بدم. موفق باشی..

do barare
10 August 2008, 08:46 PM
دوستان. اگر خواسته باشیم به دم و دستگاه ظبط اصلی ماشین دست نزنیم اما طلبه کیفیت هم باشیم ولی البته یققرون هم ته جیبمون نباشه :) و در نتیجه نتونیم بریم ساب و ماب و این چیز میزا وصل کنیم، یعنی یه چیزی مثل رنج قیمت همین ترانسمیترها اما با کیفیت صدای ریز و بم چی پیشنهاد میکنید؟

mil-i300
10 August 2008, 09:49 PM
دوستان. اگر خواسته باشیم به دم و دستگاه ظبط اصلی ماشین دست نزنیم اما طلبه کیفیت هم باشیم ولی البته یققرون هم ته جیبمون نباشه :) و در نتیجه نتونیم بریم ساب و ماب و این چیز میزا وصل کنیم، یعنی یه چیزی مثل رنج قیمت همین ترانسمیترها اما با کیفیت صدای ریز و بم چی پیشنهاد میکنید؟

اینجوری که نمیشه... اگر کیفیت میخوای باید هزینه کنی..!!
اینجور که معلومه شما مزدا 3 دارین... پس 200 - 300 تومن باید داشته باشی یک JVC یا Pioneer یا اگر بخوای ضبط ماشین رو عوض کنی...!!

خلاصه هر چی پول بدی .. همون قدر آش میخوری ها..!! :icon_surp

SMN
10 August 2008, 11:41 PM
یه نوکیا N78 بخر FM Transmiter که داره هیچ GPS هم داره یه مدت باهاش زندگی کن:icon_arro

do barare
14 August 2008, 12:42 PM
اینجوری که نمیشه... اگر کیفیت میخوای باید هزینه کنی..!!
اینجور که معلومه شما مزدا 3 دارین... پس 200 - 300 تومن باید داشته باشی یک JVC یا Pioneer یا اگر بخوای ضبط ماشین رو عوض کنی...!!

خلاصه هر چی پول بدی .. همون قدر آش میخوری ها..!! :icon_surp

سپاس فراوان. عزیز من، عرض کردم آخه: نمیخوام به ترکیب ضبط و پبط!! خود ماشین دست بزنم. وگرنه مسلمه که خیلی وقتها همون قدر اش میخوری که پول دادی (خیلی وقتها هم البته نه) :icon_neut حالا ما اگه هم خر و هم خرما و هم هزار چیز دیگه رو بخوایم باز راهی نیست؟ یعنی یه کیفیت مناسب و یه طریقه ای که حالااگه ترانسمیتر هم نیست براحتی و بدون دست زدن به ترکیب داشبورد و ضبط بشه به خواسته مون برسیم؟

mil-i300
14 August 2008, 01:28 PM
خب اینجوری یا باید از همین FM Trans ها استفاده کنی... یا از این کیت هایی که شبیه نواره و ازش یک سیم میاد بیرون و به جک 3.5 میلی متر وصل میشه بخری... که این FM ها بهترن...!!

do barare
15 August 2008, 06:07 PM
خب اینجوری یا باید از همین FM Trans ها استفاده کنی... یا از این کیت هایی که شبیه نواره و ازش یک سیم میاد بیرون و به جک 3.5 میلی متر وصل میشه بخری... که این FM ها بهترن...!!

اون کیتها که هیچکدومشون خوب در نمیان. ولی بین ترانسمیترها اگه مدلی سراغ دارین که کیفیت ریز و بم خوبی داشته باشه و بشه استریو ازش گرفت محبت میکنید عکسی اسمی کارایی ای خلاصه هر گونه اطلاعی داشته باشید رو بفرمایید.

mil-i300
15 August 2008, 09:20 PM
من اینها رو پیشنهاد میدم...!!

FM Transmitter
http://www.jxd.ir/FMF-files/1.JPG
- یک MP3 Player کامل مخصوص اتومبیل
- داراي 15 فركانس پخش راديويي (FM)
- دارای 1 GB حافظه داخلی

- داراي درگاه USB جهت اتصال به کامپیوتر

- داراي ورودي صدا Line in جهت اتصال به تمامي دستگاه هاي داراي خروجي صدا (هدفون)
- امکان خم کردن دستگاه (امکان استفاده راحت تر از دستگاه)

- منبع تغذيه : شارژر فندكي اتومبيل

- امكان (Play / Stop / FW / REW) آهنگ توسط دستگاه
- دارای صفحه نمایشگر LCD چند رنگ ، نشان دهنده فرکانس پخش و شماره آهنگ و نام آهنگ و ...

- كيفيت صداي عالي و بدون نويز
- دارای کنترل از راه دور

مشخصات :

قیمت مصرف کننده : 25000 تومان

این دو مدل هم هست.... فکر نکنم از اینها بهتر هم باشه..!! در همین کیفیت یا پایین تر هستن..!!

http://www.rahnema.com/images/30626_2008050605.jpg

دستگاه FM Modulator) FM Transmitter) فرستنده ای است با برد حدود 10 متر جهت انتقال بدون سیم موزیک و صوت از طریق امواج بر روی موج رادیویی FM که طی سال های اخیر جهت استفاده در رادیوی اتومبیل ، موبایل و منزل به بازار عرضه شده است.

مشخصات:

1-قابل تنظیم در فرکانس های مختلف FM (87.5 ~ 108.0 MHz)
2-قابلیت پخش MP3 و WMA
3-داراي ورودی USB جهت اتصال انواع Cool disk و پخش آهنگ هاي ذخيره شده در آن
4-داراي ورودي كارت حافظه Micro SD و Mini SD با استفاده از خشاب SD با ظرفيت هاي مختلف و پخش آهنگ هاي ذخيره شده در آن
5-داراي ورودي صدا Line in جهت اتصال به تمامي دستگاه هاي داراي خروجي صدا
6-دارای نمایشگر LCD جهت نشان دادن فرکانس پخش ، شماره آهنگ ، نام آهنگ و ...
7-دارای صفحه نمایش متحرک (تا شو) جهت استفاده راحت تر از دستگاه
8-دارای سیستم اکولایزر Jazz , Rock , Classical , Pop و ...
9-دارای حافظه داخلی تشخیص آخرین آهنگ پخش شده
10-دارای کنترل از راه دور 21 دکمه فول
11-امكان (Play / Stop / FW / REW) آهنگ توسط دستگاه
12-كيفيت صداي عالي و بدون پارازیت
13-قابل استفاده در اتومبیل ، منزل ، موبایل و...
14-با ضمانت و خدمات پس از فروش سما

قیمت تک فروشی : 170000 ريال

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.jxd.ir/fmsd_files/530a.jpghttp://www.jxd.ir/fmsd_files/Car.jpg

- داراي 15 فركانس پخش راديويي (FM)

- دارای 2 GB حافظه داخلی

- داراي ورودي صدا Line in جهت اتصال به تمامي دستگاه هاي داراي خروجي صدا (هدفون)
- قابلیت خواندن کارت حافظه SD
- امکان خم کردن دستگاه (امکان استفاده راحت تر از دستگاه)

- منبع تغذيه : شارژر فندكي اتومبيل

- امكان (Play / Stop / FW / REW) آهنگ توسط دستگاه
- دارای صفحه نمایشگر LCD نشان دهنده فرکانس پخش و شماره آهنگ و نام آهنگ و ...

- كيفيت صداي عالي و بدون نويز
- دارای کنترل از راه دور

قیمت مصرف کننده : 35000 تومان

yesyes
15 August 2008, 10:08 PM
دوستان از گرفتن این مدلهایی که حافظه داخلی دارند خودداری کنید.
95 درصد آنها پس از مدتی دچار مشکل نرم افزاری شده و دیگر توسط کامپیوتر قابل شناسایی نمیباشند.
و دیگر کارایی ندارند.
موفق باشید.

do barare
15 August 2008, 11:26 PM
من اینها رو پیشنهاد میدم...!!

من عاشق این آهنگهایی ام که صدا از باند راست مثلا میزنه میاد باند چپ، یا بعضی صداها و سازها از باند چپ فرضا پخش میشه و بعضی از باند راست و غیره! (این غیره ش که دیگه محشره:icon_arro) حالا میخوام ببینم اینا هم همون مورد استریو و تفکیکش رو دارن؟ خودت تست زدی؟ این موردی رو هم که دوستمون گفتن (حافظه داخلیها مشکل دارن) درسته یا نه؟ به فرض درستی، بعد از چه مدتی یعنی؟ یه وقت میبینی مثلا بعد از یه سال مشکل دار میشه که خب، با پولی که بابت اون میدی همچین حاد هم نیست

mil-i300
16 August 2008, 06:07 AM
والا من که تا حالا نشنیده بودم...!!
ولی میتونید از اوون مدلاش که کارت میخوره بگیری.... ماوالتفاوت مدل دارای حافظه داخلی و این یکی که تقریا میشه در حد 13 تا 17 تومن رو بری کارت بگیری...!!

ولی من فکر نکم اینجوری باشه.. لابد بد استفاده کردن که زود از کار افتاده....

لوگان
16 August 2008, 11:32 PM
من یه دونه امروز خریدم مارک داره. به نام ویکتوری. چینیه. 15 تومن. رم اس دی و میکرو و فلش مموری تا 4 گیگ هم میخوره. خوب خریدم یا نه؟

do barare
17 August 2008, 07:21 AM
من یه دونه امروز خریدم مارک داره. به نام ویکتوری. چینیه. 15 تومن. رم اس دی و میکرو و فلش مموری تا 4 گیگ هم میخوره. خوب خریدم یا نه؟
میشه لطف کنی یه عکسی چیزی هم ازش بذاری؟ تفکیک صداش چطوره؟ لطف کن یه اهنگ استریو رو که ریز و بم داشته باشه تو دو سه دستگاه بذار ببین کیفیتش چطوره و با این ترانسمیتری که خریدی چقدر فرق میکنه.مشخصات دیگه ای هم داره؟ یا نه؟

mil-i300
17 August 2008, 07:31 AM

با این قیمت و امکانات خوبه...
ولی به قول دوستمون کیفیت رو باید ببینی در چه حد... بردش چتد متره... چند ساعت میونه کار بکنه و از این چیزا...
بعدش اگر از نظرت خودت همه چیش خوب بود.. پس خوب گرفتی...
ولی فکر کنم یکم بیشتر خرج میکردی بهتر بود..!! جنس بهتر میگرفتی همراه با ریموت

لوگان
17 August 2008, 08:42 AM
با این قیمت و امکانات خوبه...
ولی به قول دوستمون کیفیت رو باید ببینی در چه حد... بردش چتد متره... چند ساعت میونه کار بکنه و از این چیزا...
بعدش اگر از نظرت خودت همه چیش خوب بود.. پس خوب گرفتی...
ولی فکر کنم یکم بیشتر خرج میکردی بهتر بود..!! جنس بهتر میگرفتی همراه با ریموت
من رفتم بازار رضا بهترینش این بود که گیر آوردم. ریموت داره فول کنترله. بردش رو امتحان نکردم ولی فروشندش میگفت 15 متره بعد با فندک ماشین مار میکنه پس ساعت و اینا مطرح نیست. mp3 , wma هم میخونه صفحش هم آبیه ولی کوچولوه. اگه مدل بهتر بود حتما بیشتر خرج میکردم ولی گیر نیاوردم. مرکز فروش اینا کجاست؟ که سری بعد که خراب شد خواستیم بخریم از اونجا بخریم.
باتشکر

mil-i300
17 August 2008, 09:01 AM
ااااااا... پس شما هم مشهدی....
خیلی خوب یک همشهری دیگه هم گیر آوردیم...!!

والا مرکز فروش اینه در وهله اول مجتمع تک... چهارراه خیام - نبش بیستون...!!
بعدش مدل های کم خرج تر و متنوع تر تویه خیابون سعدی.... زیاده...

برا دفعه بد هم از جاهایه نزدیک حرم نگیری بهتره... خودت که میدونی...!! :icon_surp

لوگان
17 August 2008, 10:02 AM
ااااااا... پس شما هم مشهدی....
خیلی خوب یک همشهری دیگه هم گیر آوردیم...!!

والا مرکز فروش اینه در وهله اول مجتمع تک... چهارراه خیام - نبش بیستون...!!
بعدش مدل های کم خرج تر و متنوع تر تویه خیابون سعدی.... زیاده...

برا دفعه بد هم از جاهایه نزدیک حرم نگیری بهتره... خودت که میدونی...!! :icon_surp
هان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_tw is:icon_twis
مشهدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis :icon_twis
بازار رضای تهرانو میگم دوست عزیز ببخشید اگه منظورم رو بد رسوندم:icon_neut:icon_wink:icon_sad:

mil-i300
17 August 2008, 10:22 AM
:icon_arro:icon_lol:
عجب سوتیه دادم من...!!!
خب اسم شهرتو نمینویسی همینه دیگه...!!!
خب ولی من از فامیلامون پرسیدم میگفتن که علاالدین هم داشته... نمیدونم هنوز هم هست یا نه...!!

لوگان
17 August 2008, 10:29 AM
:icon_arro:icon_lol:
عجب سوتیه دادم من...!!!
خب اسم شهرتو نمینویسی همینه دیگه...!!!
خب ولی من از فامیلامون پرسیدم میگفتن که علاالدین هم داشته... نمیدونم هنوز هم هست یا نه...!!
علاالدین هنوز هست ولی بیشتر کامپیوتری ها دارن تا موبایلی ها.

mil-i300
17 August 2008, 10:32 AM
پس پایتخت بوده شاید....
من همش این دوتا را قاطی میکنم...!!
در کل درسته... لوازم و قطعه فروش هایه کامپیوتر از اینها بیشتر دارن... منظورم همون بود دیگه..! :icon_surp

حالا دستگاه چجوریه... حال میده یا نه...!!؟؟

لوگان
17 August 2008, 12:07 PM
کیفتش که خوبه در کل چیزه خویبیه.
یه فلش 2 گیگ خریدم نصفشو تا دلت بخواد آهنگ قدیمی چپوندم.:icon_cool

mil-i300
17 August 2008, 12:25 PM
خوب حالا كه شما راضي هستشن ازش.... لطف كنين عكسي ازش با مشخصات قرار بدين تا بقيه دوستان هم كه ميخواين در همين حد هزينه كنن... مطمئن باشن چيزي كه پول بابتش ميدن... قبلا امتحانشو پس داده..!!

yesyes
17 August 2008, 09:13 PM
دوستان فقط از این مدل بخرید
هم کارت میخوره هم USB .برد خوبی داره.استریو واقعی(بطوریکه اگه گیرنده FM شما نشانگر استریو داشته باشه فعال میشه). کابل رابط هم که داره. فقط دقت کنین که زیر صفحه LCD یک آرم شبیه آرم
SRS داشته باشه. تقریبا" این شکلی ((.))
مراقب مدلهای مشابه باشید.
قیمت هم 20000 تومان.
موفق باشید.
http://upload.parsimages.com/original/1218990023/37669.jpeg

farshad5
17 August 2008, 10:29 PM
سلام دوستان

ایا کسی این مدل رو میدونه که کجا دارن؟

مدل fm09 مارک promate با کنترل نصب شونده روی فرمان

www.promate.net (http://www.promate.net)
یا
http://www.promate.net/promate/Product_Page.aspx?id=154