PDA

View Full Version : تویوتا کمری 2007

صفحه ها : 1 [2]

nojex
27 September 2007, 07:00 PM
خیلی به سایر قیمت های سایت toyota-iran در مورد سایر خودروهای خارج از گارانتی نباید توجه کرد . متاسفانه به نظر میاد برای انحراف ذهن خریداران مدل های بدون گارانتی رو طوری نشون میدن که از گارانتی دار ها گرون تر باشه یا ...
اون زمان که glx 41 و se 43 بود در سایت قیمت ها 42 و 45 بود .

gongsta_021
27 September 2007, 08:28 PM
الان شما قیمت ندارید جی ال ایکس گارانتی دار چقدره؟ راستش دایم یه کمری جی ال وارد کرد 5 تومن سود کرد به نظر شما کدوم منطقیه ؟؟؟اخه وارد کردن هم به همین راهتی که نیست دردسر دارد یا اینکه ادم بدون دردسر یه گارانتی دارشو بخره؟ یکم راهنماییم کنید لطفا مخصوصا ا از وقتی شنیدم یکی از دوستای داییم کمریشو فروخته ازرا خریده همون طوری که تو تاپیک ازرا عنوان کردم مگه چی داره که خیلی حیاطیه و کمری نداره؟

nojex
27 September 2007, 08:57 PM
glx رو ایرتویا گارانتی نمیکنه دوست گرامی . علتش هم فروش مدل gl-lux هست به جای glx که قیمت تمام شدش 32-33 میلیون هست و با 1 میلیون تجهیزات حداکثر باید 34-35 فروخته بشه با در نظر گرفتن گارانتی اما خودتون که قیمت ها رو میبیند !!!!!

در مورد وارد کردن اگه کارپرداز آشنا ندارید که کارش این باشه بهتره این کار رو انجام ندید چون هم دردسر داره و هم دوندگی در ضمن آشنا داشتن کمک بزرگیه تو کارای گمرکی . در ضمن این قانون خروج خودروی فرسوده و... هم باعث شده گمرک ها اصلا مجوز ترخیص ندند . به نظر من بهتره اگه تا به حال تجربه ندارید و قصدتون کار نیست سراغ این کار نرید .

در مورد کمری همین کمتر بودن حجم موتور و نوع گیربکس به همراه تعداد دیگری امکانات که کمتر داره باعث شده آزرا پر فروش تر باشه . به علاوه کلاس ماشین و حتی راحتی سرنشین به همراه ایمنی . متاسفانه کمری های بازار نه airbag های جانبی دارند و نه سیستم پایداری . البته در این مورد تاپیک مجزایی برای مقایسه این دو خودرو وجود داره که میتونید از اطلاعاتش استفاده کنید .

gongsta_021
27 September 2007, 10:12 PM
پس جناب فروزنده که جی ال ایکس اول خریده بود پرسیدم گارانتی داره گفت اره پس قضیه چی میتونه باشه؟؟

nojex
28 September 2007, 12:01 AM
ایشون به احتمال زیاد بعدا بردند نمایندگی و حدود 1.500.000 تومان پرداخت کردند برای گارانتی چون irtoya اصلا واردات glx نداره !

gongsta_021
28 September 2007, 12:53 AM
یه مسله دیگه هم هست من چند ماه پیش قبل از سهمیه بندی وارد سایت ایرتویا شدم و قیمتعا رو دیدم اون صفحه رو هم سیو کردم ولی نمیدونم چه طوری قرار بدم اونجا جی ال ایکس با گارانتی هم وجود داشت 43.5 برای فول و 39 برای نیمه فول

benyamilan
28 September 2007, 12:58 AM
با اینکه تا به حال هر چیز گارنتی داری گرفتم هیچ استفاده ای ازش نبردم چون خراب نشده که ببرمش گارانتی
به هر حال کارخانه سازنده یه جورادی از کیفیت جنسش مطمئنه که این گارانتی رو میزاره والا ...
من فقط از گارانتی یه محصول به عنوان دلیلی بر کیفیتش استفاده میکنم
مثلا یه کارخانه ای واسه یه ماشینی 1 سال گارانتی میده یکی 3 سال شاید برم بدون گارانتیشو چند میلیون ارزون تر بگیرم ولی از شرکتی بگیرم که از کیفیت محصولش مطمئن تره...

gongsta_021
28 September 2007, 03:28 PM
مگه شما کمری داشتید؟

benyamilan
28 September 2007, 03:42 PM
مگه ربطی به کمری داشتن داره؟؟؟
من نظر شخصیمو در حالت کلی گفتم

icha
28 September 2007, 05:23 PM
در هر حال کمری ماشین خیلی ایمن و کارآمدی هستش برای همه فصول خوب کار میکنه فعلاکه مشکل خواصی برای کمری من پیش نیومده و گارانتی شم خیلی خوب و غیره...

gongsta_021
28 September 2007, 05:26 PM
مشکل همینه فکر نمیکنم اکثر ما اونقدر مایه دار باشیم که یه ماشین بخریم اگه خوشمون نیومد با 4 5 توومن ضرر بفروشیمش درسته؟ پس باید راجب همه ضمینه هاش اطلاعات داشته باشیم که بهترین انتخابو بکنیم به خاطر همین من همش سوال میکنم را جب همه چیش از ابشن ها تا گارانتی

مسله اینه که کسی که گرفت بهترین انخابشو کرده باشه

فروزنده
9 October 2007, 07:29 PM
از دوستان کسی هست که فروشگاه یا نمایندگی خوبی رو برای تعویض لامپهای فعلی کمری با لامپ زنون سراغ داشته باشه؟

icha
10 October 2007, 12:36 AM
دوست من بهترين جا براي اين كار كارواش دريا تو اسفندياري هستش يك مجموعه با تمام امكانات براي خودروهاي در اين رده به نظر خوب

فروزنده
10 October 2007, 05:10 PM
خیلی ممنون دوست عزیز .خیابون اسفندیاری کجاست؟

ParsCommunity
10 October 2007, 10:48 PM
خیلی ممنون دوست عزیز .خیابون اسفندیاری کجاست؟
سر نیایش، ولیعصر
نمایندگی مرکزی ستاره ایران نبششه

فروزنده
11 October 2007, 05:24 PM
امروز نمایندگی تویوتا بودم قیمت glxباگارانتی47500شده وبدون گارانتی46500 می گفت سفارش عمان.این مشکلات شماره گذاری بازار خودروهای وارداتی رو بهم ریخته .بابت هر خودروی وارداتی باید یک خودروی فرسوده اسقاط بشه و این نهایت 3 تومن میشه حالا چرا تو این 2-3 ماهه 6 میلیون گرون شده ؟

gongsta_021
13 October 2007, 03:41 AM
این که میگید سفارش عمان هست خوبه یا بد/؟ ایران یعنی اینقدر سطحش پایینه که خودش سفارش نمیده؟ تا کی باید سفارش کشور های سوسمار خور رو سوار بشیم کی میشه ماشینی سوار بشیم سفارشش ایران باشه؟؟ اصلا امکان پذیره//

فروزنده
14 October 2007, 04:55 PM
:icon_lol:سوسمار خور؟
:icon_surp به نظر من هم اونا باید شتر سوار شن بجای ماشین ولی فعلا همین سوسمار خور ها که گفتید بهترین ماشینارو سوار میشن.کمری و امثال اون که ماشین بی ارزششونه .بهد از 2 بار شستن هنوز هم شن از گوشه کنا رو درزای ماشین در میاد البته به مقدار خیلی کم ولی شما ببینید چه هوای مطلوبیه!!!!!
آفتاب سوزان+ طوفان شن
ایرتویا هم واردات مستقیم از استرالیا داره ولی فعلا واردات تعطیله .

gongsta_021
17 October 2007, 03:43 AM
چرا تعطیله/ به خاطر همینه این قدر گرون شده ؟ مگه ماشینه اوراقی چنده اینا 6 میلون گرون کردن؟ شما خبر ندارید قاره چی بشه؟ ایا امیدی به ارزان شده هست یا باز گاران و گرانتر میشه؟

فروزنده
18 October 2007, 04:24 PM
نمی گن چرا ولی فکر کنم به خاطر مشکلات شماره گذاری باشه.هیچ چیز معلوم نیست هر روز یه قانون وضع می کنن 2 ماه بعد هم قانون دوباره عوض میشه.

n4vid
20 October 2007, 05:18 PM
اون روز یکی می نالید می گفت همه ماشینا تو گمرک خوابیدن , ای کاش به ما هم می گفتن سوسمار خور اما سوار بهترین ماشینا می شدیم , فعلا که عرضه نداریم حتی خودمون سفارش ماشین بدیم . . . میگن هزینه پلاک شده 10 درصد قیمت خودرو . . . اینچه وضعیه . . . اما خوب دلتون خوش باشه به اون دنیا . . . این دنیا که خیری ندیدیم

goldterimaco
21 October 2007, 01:07 PM
نمی گن چرا ولی فکر کنم به خاطر مشکلات شماره گذاری باشه.هیچ چیز معلوم نیست هر روز یه قانون وضع می کنن 2 ماه بعد هم قانون دوباره عوض میشه.
الان محیط زیست گیرداده .کلا چند وقت 1 بار گیر میدن تا بتونند یه چیزی از وارد کننده تیغ بزنند .هر ادارهای به فکر درآمدزایی برای خودشه اینم گیر محیط زیسته ؟

Pontiac
21 October 2007, 05:53 PM
سلام
امان از ....
محيط زيست اگر واقعا به فكر سلامت محيط زيسته چرا خودرو هاي داخلي با مصارف نجومي و بازده پايين رو تاييد ميكنه؟چرا انواع كارخونه هاي الوده كننده و انواع خودرو هاي سبك و سنگين قديمي و دود زا(از الوده كننده رد كردن) دارن بدون هيچ مشكلي به الوده كردن هوا ادامه ميدن؟يا نكنه اينا الوده كننده نيستن و تويوتاي كمري با تكلوژوي روز و سيستم هاي الكترونيكي الوده كنندس؟هر چقدر هم الوده كننده باشه بازم از ماشين هاي توليد داخل با طراحي خاي باستاني خيلي تميزتر و پاكتر كار ميكنه.
مگه اين خودرو ها با تعرفه و هزينه كم وارد ميشند كه هر سازمان بي خاصيتي هم يه باجي اين وسط طلب كنه واقعا ما ها كجا و اين به قول دوستان سوسمار خورها كجا...

يه سوال؛ ايا اين مشكل محيط زيست با كرولا يا ساير خودرو هاي وارداتي تويوتا و بقيه برند ها هم هست؟

فروزنده
26 October 2007, 09:39 PM
سلام دوستان
چند روز پیش روغن ماشینمو عوض کردم.(نمایندگی اله قلی خ دماوند)توتال 7000ریخت بعد از اینکه از نمایندگی اومدم بیرون حس کردم شتاب ماشین کم شده!گفتم شاید روغن خوبی نریخته یا شاید گریدش مناسب نیست .اون روغن 40 -10ریخته بود زنگ زدم به بقیه نمایندگی ها قبلا هم پرسیده بودم ولی ایندفعه از همشون پرسیدم .نمایندگی های ایرتویا .هر کدوم یه چیزی می گویند 40-10 یا50-20یا 40-5!! حالا با توتال یا وآلوالین یا لیکومولی کار ندارم .گریدش مهمه (البته این روغنها 4 فصله ) ولی با انتخاب گرید مناسب میشه عمر مفید موتور رو افزایش داد.رفتم سراغ دفترچش تویوتا روغن تویوتا جنیوس رو تو موتور ریخته بودن بدون تعویض فیلتر 1/4 وبا تعویض فیلتر3/4که این نمایندگی فوق 5لیتر روغن به گفته خودش تو موتور ریخت. ازش که پرسیده بودم و با اطمینان گفته بود 5 لیتر باید ریخت.صبح سیخو که بیرون کشیدم دیدم 3-2 سانتی از full levelبالاتره!!!
درباره viscosity (گرانروی) روغن هم خیلی خوب یه جدولی رو کشیده 4 گرید:
30-5wکه از30- رو تا10+ رو شامل میشه که برا سیبری خوبه
30-10w که از18- تا43+ رو شامل میشه
40-15wکه از12- تا 43+
50- 20wکه از7- تا 43+
من مناسب ترین gradeرو 20-15 میدونم که در ایران نیست یا من پیدا نکردم.از نمایندگیه مرکزیش که سوال کرده بودم 50-20wرو پیشنهاد می کرد من هم فکر کنم 50-20 از 40-10 بهتر باشه تهران که خیلی سرد نیست البته اگه این روغن (غلظت بیشتر)رو در جای خیلی سرد بریزن و استارت که بزنی اونوقت...و همچنین روغنی که غلضتش کم باشه دمایه موتور که بالا میره دیگه اون خاصیت ضد سایش وخنک کردن و ضربه گیری وآب بندی فاصله رینگها و دیواره سیلندر و غیره رو به خوبی انجام نمی ده.
بردم تعویض روغنی و اون گفت حتی از 5 لیتر هم بیشتر ریخته! و گفت بیشتره کمری ها 50-20 می ریزن من هم همونو ریختم یعنی روغن و فیلتر رو بار دیگه عوض کردم . به این نمایندگی ها نمی شه اعتماد کرد و حتی اطلاعات فنی شون هم ناچیزه حتی از تعمیرگاههای متفرقه هم کمتره من اشتباه کردم که از اول دفترچه رو نخوندم .حالا هم حس می کنم باز هم مثل سابق نیست .ایران روغن تویوتا جنیوسش کجا بوده؟گریدش پیش کش.این روغنی که توش بوده واقعا عالی بوده و حتی نمایندگی هم می گفت هنوز زوده عوضش نکن حیفه.

Pontiac
26 October 2007, 10:14 PM
سلام
دوست عزيز علاوه به توجه به 20-50 بودن با توصيه ميكنم به مينرال يا سينتيك بودن روغن و همچنين استاندارد اون روغن كه خيلي مهمه مخصوصا براي ماشين شما كه موتورش از تكنولوژي روز بهره ميبره.
اينم استاندارد هايي كه تونستم پيدا كنم:
خودرو هايي با تكنولوژي قبل از 1970 ------ API\SC
خودروهايي با تكنولوژي قبل از 1980 ------ API\SE
خودرو هايي با تكنولوژي قبل از 1990 ------ API\SG
خودروهايي با تكنولوژي توليد از 1990 تا 1998 --- API\SJ
خودرو هايي با تكنولوژي بالا تر از 1998 ----- API\SL
البته سطح كيفي API\SJهم براي سالهاي 1998 تا 2002 توصيه شده
اين استاندارد ها معمولا پشت قوطي نوشته شده و بعضي مواقع به اختصار مينويسند مثلا SL

فروزنده
26 October 2007, 11:01 PM
بله درسته خوب توتالی که ریختم استاندارد (API(AMERICAN PETROLEUM INSTITUTE
رو داشتAPI/SL
ممنون از اطلاعاتتون . خیلی ها اینا رو که من نوشتم می دونن ولی چون مهمان های زیادی از این تاپیکها دیدن می کنندو بهتره دوستان اطلاعاتشون رو در اختیار دیگران بگذارند از کل کل کردن و تو سر این ماشین و اون ماشین زدن بهتره.در تاپیکی دیدم که متاسفانه یکی از دوستان خیلی دلخور شده.
البته درجات گرانروی روغن رو با درجات SAEبیان میکنند( درجه بندی کیفیت واستاندارد روغن موتور)SAE10W-30 و Wنشانه کلمهWINTERاست.

amir_CLK500
27 October 2007, 12:23 AM
روی کمری 2007 میشه یه ظبط حرفه ایی که gps tv blue tooth dvd ,divx playerداشته باشه و تنظیمات واسه سیستم حرفه ایی هم داشته باشه؟؟و همچنین تو پنلش فیکس بشه؟؟؟اگه هست قیمتش چنده؟؟

Mr.Sina
27 October 2007, 12:55 AM
جناب فروزنده ([Only registered and activated users can see links])
من روغن والولين مي ريزم و خيلي هم راضيم\\
نمايندكي ايرتويا خ ازادي

فروزنده
27 October 2007, 01:00 AM
میشه گریدش رو هم بنویسید؟ دفعه بعد والوالین رو امتحان می کنم

Mr.Sina
27 October 2007, 01:09 AM
والا نمي دونم \\
حنما مي پرسم عرض مي كنم خدمننون.

فروزنده
27 October 2007, 04:13 PM
روی کمری 2007 میشه یه ظبط حرفه ایی که gps tv blue tooth dvd ,divx playerداشته باشه و تنظیمات واسه سیستم حرفه ایی هم داشته باشه؟؟و همچنین تو پنلش فیکس بشه؟؟؟اگه هست قیمتش چنده؟؟من اون روزی که خواستم اینو بخرم گفت dvd navigation ,blue tooth.gpsکه آخریش تو ایران کاربردی نداره و فابریک تویوتا هم هست 900000 تومن تنظیمات حرفه ای اون رو هم نمی دونم البته من همیشه به ارتقای سیستم صوتی ماشینام علاقه ای نداشتم خرج برای اسپرتیش می کنم ولی صوتی نه. از صدای زیادسر درد میگیرم.تازه اگه صداشو زیاد هم کنی نیروی انتظامی و بسیج گیر می ده و حوصله سرو کله زدن با اینا رو ندارم.

amir_CLK500
28 October 2007, 12:47 AM
جی پی اس که ربطی به ایران و غیر ایران نداره
تلویزیون نداره؟؟
شما میتونی از نمایندگی بپرسی که این ظبط فابریکا خروجی امپیلی فایر داره یا نداره؟؟؟ممنون

Senator
28 October 2007, 10:12 AM
سيستم خود كمري چه مشكلي داره مگه؟! dvd,gps,همه ي اينا روي تيپ GL lux ايرتويوتا هست كه خيليهم جواد و داخل ماشينو زشت ميكنه!!(مشكي) آدم ميره فولشو ميگيره كه همه چي داره با داشبورد هم هماهنگ!:icon_cool

amir_CLK500
28 October 2007, 11:16 AM
حالا ظبطی هست که رو کمری سوار شه؟؟مثلا پایونیر؟؟

فروزنده
4 November 2007, 12:14 AM
می پرسم خدمتتون عرض می کنم

persianking62
10 November 2007, 07:36 PM
کمری های تیپ SE گیرباکس تیپ ترونیک دارند یا مثل مدل های GLX فقط 5 سرعته اتوماتیک معمولی هست؟؟؟

فروزنده
10 November 2007, 08:21 PM
دوست عزیز نمایندگی ها ضبط فابریک تویوتا رو پیشنهاد می کنن ولی پایونیر رو که پرسیدم گفت اگه پایونیر خوب روش بگذاری 1200 میشه.

کمری های تیپ SE گیرباکس تیپ ترونیک دارند یا مثل مدل های GLX فقط 5 سرعته اتوماتیک معمولی هست؟؟؟
ترونیک نداره.یکی از ضعفهاش همینه.و اگه بخوای باید یک تا پنج رو دستی عوض کنی که اون لذتی رو که ترونیک میده رو نمی ده.ولی تعویض دنده و معکوس کشیدنش خیلی عالیه .نرم و سریع و عملکرد گیرباکسش خیلی خوبه.معکوس ها رو هم با کمترین تاخیر انجام می ده.

فروزنده
18 November 2007, 07:45 PM
من از وقتی روغن ماشینو عوض کردم مصرفش بیشتر شده حدود 2 لیتر در 100 کیلومتر.میانگینش هم نشون میده شخص دیگه ای هم که سوناتا داشت می گفت از وقتی که روغن فابریکشو عوض کردم(سرویس اولیه) مصرفش بیشتر شده .:icon_cry:

futuredream
18 November 2007, 10:23 PM
من وقتی تو سرعت دور بر 100 ترمز میگیرم فرمون میلرزه چرخها رو هم بالانس کردم نشد مشکل از چیه؟ هزینه؟؟

فروزنده
19 November 2007, 12:00 AM
دوست عزیز شما شما چرخها رو بالانس درجا کردی یا چرخها رو در آورد بالانس کرد؟چون اگه چرخها رو در بیاره مشکل دیسک چرخ رو نشون نمی ده . لرزش فرمون از ساییدگی بوش فرمون و خرابی سیبک فرمون و همچنین بلبرینگ چرخ هم می تونه باشه.یه بازدید از جلو بندی بکنید و همچنین میزان فرمان.چون گفتین ترمز که می کنید فرمون می لرزه فکر کنم کمکهای ماشینتون شل باشه .بدید یه بازدید بشه.

persianking62
19 November 2007, 12:32 AM
من از وقتی روغن ماشینو عوض کردم مصرفش بیشتر شده حدود 2 لیتر در 100 کیلومتر.میانگینش هم نشون میده شخص دیگه ای هم که سوناتا داشت می گفت از وقتی که روغن فابریکشو عوض کردم(سرویس اولیه) مصرفش بیشتر شده .:icon_cry:

من فقط یه چیزی میدونم فیلتر هوا اگه غیر استاندارد باشه تو مصرف خیلی تاثیر میزاره.ولی اگه از روغن خوب استفاده کرده باشی فکر نمیکنم تاثیری تو مصرف سوخت داشته باشه.توصیه میکنم فیلتر هوا رو چک کن.

فروزنده
20 November 2007, 01:17 AM
اتفاقا فیلترش فابریکه .21 تومن.و حدود 1500 تا کارکرده از زمان تعویض.و باد چرخها رو روی 28 تنظیم کردم البته توصیه تویوتا در شهر 32 و در خارج از شهر 34 هست. ولی با این چاله های تهران که هر 100 متر یه سرعت گیر هم اضافه کردن نمیشه تا این حد پر باد کرد.اگه چرخها کم باد باشه هم مشکلات خاص خودشو داره و لاستیکها از کناره ساییده میشه وفشار به سیستم فرمان و کشش ماشین کم میشه و مصرف زیاد میشه ولی برای من بیشتر از حد است:icon_roll

Mr.Sina
20 November 2007, 06:12 PM
جناب فروزنده
كمري شما از نوع SE هست و كمك هاش هم اسپرته به همين دليله كه از GLX بيشتر مي كوبه..به نظر منم باد لاستيكاتونو پايين نگه دارين...

z_qz54
20 November 2007, 11:28 PM
ee!!
مدل se کمک هایش فرق میکنه؟؟
چون یکی از دوستان که glx دارند میخواستند فلاپ های طرح se که ifm میده رو با قیمت 700 تومن بگیرند
پس با این حساب ارتفاعش شبیه se نمیشه؟

futuredream
22 November 2007, 02:48 AM
واقعا این نمایندگی تویوتا تو شهرستانا خیلی ضعیثفن فقط بلدن چند تا آچار و امبردست و از این دست تو دیوار بزنن . امروز رفته بودم نمایندگی قزوین میگم فرمون میلرزه جک بلد نبود زیر ماشین بزنه انگار من اولین کمری ام که رفتم اونجا! بعد گفتم بیخیال فیلتر اتاق رو عوض کن هر کاری کرد نتونست داشبورد رو باز کنه که درش بیاره -
تهران هم که همش طرح ترافیکه آدم نمیدونه کجا بره

Mr.Sina
22 November 2007, 03:48 PM
كمكهاي SE با GLX فرق مي كنه ولي نمي دونم در ارتفاعش تاثير داره يا نه...
واقعا این نمایندگی تویوتا تو شهرستانا خیلی ضعیثفن فقط بلدن چند تا آچار و امبردست و از این دست تو دیوار بزنن . امروز رفته بودم نمایندگی قزوین میگم فرمون میلرزه جک بلد نبود زیر ماشین بزنه انگار من اولین کمری ام که رفتم اونجا! بعد گفتم بیخیال فیلتر اتاق رو عوض کن هر کاری کرد نتونست داشبورد رو باز کنه که درش بیاره -
من مي برم نمايندكي ازادي ... خيلي هم راضيم...

persianking62
22 November 2007, 07:18 PM
این کمری هاس se تودوزیش چرم هست؟
صندلی شاگرد هم برقی هست؟
یه سوال فرمون کمری مثل مگان حساس به سرعت هست ؟

gongsta_021
22 November 2007, 07:55 PM
ببر نمایندگی میرداماد خارج از طرحه دقیقا زیر پل میرداماده

nojex
23 November 2007, 01:04 AM
این کمری هاس se تودوزیش چرم هست؟
صندلی شاگرد هم برقی هست؟
یه سوال فرمون کمری مثل مگان حساس به سرعت هست ؟

تودوزی پارچه
صندلی شاگرد دستی
فرمون معمولی بدون سیستم قطع هیدرولیک

نمایندگی آزادی در خیابان آزادی هم یکی از نمایندگی های خوبه

futuredream
23 November 2007, 03:00 AM
تشکر میکنم از راهنمایی
1-دوستان این کمری تا چه کیلومتری فقط روغن و فیلتر میخواد و چیزهایی مثل تسمه تایم نمیخواد؟ میخوام بدونم کی باید 100% برم نمایندگی
2-بعد این که نوشته سنسور گردش فرمان داره چی هست؟
3-آیا این dvd player هاشون که روشون هست dvd mp3 مگه نمیخورن؟؟

فروزنده
23 November 2007, 03:19 PM
ee!!
مدل se کمک هایش فرق میکنه؟؟
چون یکی از دوستان که glx دارند میخواستند فلاپ های طرح se که ifm میده رو با قیمت 700 تومن بگیرند
پس با این حساب ارتفاعش شبیه se نمیشه؟
بله فرق میکنه.اصلا قانون ماشینهای اسپرته که سیستم فنر بندیشون سخت تر باشه.میزان بازی فنر بندی اس ای 15 درصد بیشتره.وکمک فنر های مخصوص اس ای 50 درصد از مدلهای دیگه کمری محکم تره ومیله های ضربه گیر اون در جلو به مراتب پایدار تر از مدل جی ال ایسکه و از بوش های سخت تری در بازو های اتصالی چرخهای عقب استفاده شده.در ضمن سایز رینگ اس ای یک شماره بیشتره.

persianking62
23 November 2007, 03:46 PM
تو مشخصات کمری یه جا نوشته سنسور فرمان این جریانش چی هست؟

فروزنده
23 November 2007, 04:05 PM
تشکر میکنم از راهنمایی
1-دوستان این کمری تا چه کیلومتری فقط روغن و فیلتر میخواد و چیزهایی مثل تسمه تایم نمیخواد؟ میخوام بدونم کی باید 100% برم نمایندگی
2-بعد این که نوشته سنسور گردش فرمان داره چی هست؟
3-آیا این dvd player هاشون که روشون هست dvd mp3 مگه نمیخورن؟؟
دوست عزیز در پستهای قبلی در باره روغن موتور بحث شده است ولی به حرف نمایندگی ها زیاد گوش نکن روغن 5000 رو در 4000 و روغن 7000 رو در 6000 کیلومتر عوض کن این اخلاق های بابا بزرگیه که از هر چی انقدر استفاده می کنن تا فسیل بشه .روغن خوب و گرید مناسب و تعویض به موقع عمر مفید موتور رو افزایش می ده.هر دفعه هم فلیترشو عوض کن فابریکش 7-8 تومنه و 4 لیتر هم بیشتر نریز!!
تسمه تایم رو هم نمی دونم.من رو زانتیا و 206 هم عوض نکردم چون ماشینام به 60 هزار نمی رسه و تا اون موقع فروختمش2-3 سال نهایت.
سنسور گردش فرمان رو هم نمی دونم اگه دوستان می دونن بگن لطفا.
رو اس ای که دی وی دی نداره رو بعضی از جی ال ایکس ها که سفارشین دی وی دی داره و ام پی تری و دی وی دی رو پخش می کنه و بلوتوث و پورت یو اس بی هم داره.کمری هیبریدی از فرمون الکتریکی بهره می بره و کمری های xleصندلی شاگرد هم برقیه کولر اتومات.و مدل هیبریدی حتی موتور هم خاموش باشه کولر رو می تونید استفاده کنید!!من xle رو می خواستم بخرم ولی گیرم نیومد و مشکیش بود البته از اس ای هم گرون تر بود و مونتاژ ژاپن هم بود .اس ای که قطعات پلاستیکیش ساخت استرالیاست و ecuرو هم دیدم که ساخت ژاپن نبود و دینامش تایلند و در کل همه قطعاتش ژاپن نیست ولی xle یه چیزه دیگست .زیبایی اس ای رو نداره ولی کیفیت و امکانات خوبی داره مثلا باند این کمری های مونتاژاسترالیا خوب نیست و ضعیفه ولی اون باند هاش jblاست و اون مدلی که من دیدم (مشکی)ای اس پی هم داشت و دکمه استارت خودرو.

فروزنده
23 November 2007, 04:12 PM
تو مشخصات کمری یه جا نوشته سنسور فرمان این جریانش چی هست؟ من از نمایندگی ها هم پرسیده بودم نمی دونستن:icon_quesخودم هم میخوام بدونم.و یه چیزه دیگه !
در زیر کمریse یه کاوری هست که من هم زیر ماشینمو نگاه کردم داره ولی مدلهای دیگه کمری نداره اگه کسی می دونه بگه لطفا [Only registered and activated users can see links]

Mr.Sina
23 November 2007, 04:46 PM
جناب فروزنده..
اون كمري XLE كه ديديد قيمتش جند بود؟

فروزنده
23 November 2007, 05:37 PM
جناب فروزنده..
اون كمري XLE كه ديديد قيمتش جند بود؟
میگفت 48.5.اتو تکرو در خ تخت طاووس .و می گفت بیا اینو بگیر مفته.خوب من اس ای می خواستم و سفید.من کاپوتش رو که بالا زد و دیدم حتی اون محفظه فیلتر هواش (پلاستیکی) رو هم نوشته بود ساخت ژاپن.در کل فکر کنم به قیمتش می ارزید این طور نیست؟می گفت 7 تا ایربگ داره من تو سایت هم دیده بودم 7 تا نوشته بود.

persianking62
23 November 2007, 07:11 PM
جناب فروزنده 48.5 خوب میگفته من قبلا از یکی از دوستان شنیده بودم که کمری های 6 سیلندر قیمتش 50 به بالا هست
اونوقت این کمری های 6 سیلندر از لحاظ خدمات چجوری هست؟منظورم سرویس و تعمیر این حرف ها

فروزنده
23 November 2007, 10:04 PM
جناب فروزنده 48.5 خوب میگفته من قبلا از یکی از دوستان شنیده بودم که کمری های 6 سیلندر قیمتش 50 به بالا هست
اونوقت این کمری های 6 سیلندر از لحاظ خدمات چجوری هست؟منظورم سرویس و تعمیر این حرف ها
گارانتی نداره .البته چون موتور 3500و گیرباکسش (6دنده) هست فکر کنم اگه مشکلی براش پیش بیاد چون قطعاتش نیست یه کم به مشکل بخوره.و بسیار کم پیش میاد که مشکلی براشون پیش بیاد. البته این کمریه 4 سیلندر بود ! اشتباه نشه و اون موقع اس ای 46.500 بود ولی بیشتر کمری xle 6 سیلندر هستند که روانه آمریکا میشه همچنین se های 6 سیلندر . تو کانادا کمری ها se 4- se 6- le 4- le6- xle 6- hybrid هستند ولی ما تو ایران مدلهای کمی داریم

فروزنده
27 November 2007, 07:46 PM
سلام
دوستان یه سری به این سایت بزنید لطفا.چرا این مدل تویوتا تو سایتش نیست ؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

zidane010
27 November 2007, 08:08 PM
سلام
دوستان یه سری به این سایت بزنید لطفا.چرا این مدل تویوتا تو سایتش نیست ؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
دوست عزیز من تعجب می کنم اصلا شما چطوری تا اینجاش هم پیش رفتید(همه چینی نوشته):icon_eek:
می تونی از سایت خود تویوتا ببینیش
[Only registered and activated users can see links]
موفق باشی

sanagou
28 November 2007, 06:02 AM
من وقتی تو سرعت دور بر 100 ترمز میگیرم فرمون میلرزه چرخها رو هم بالانس کردم نشد مشکل از چیه؟ هزینه؟؟

دوست عزیز مشکل از دیسک ترمز هستش که تاب برداشته من هم همین مشکل رو داشتم رو کمری 2006

میگن جنس دیسک در اثر ترمز زیاد داغ میشه وتاب برمیداره مخصوصا تو سفر به هرحال چارش اینه ببری نمایندگی بدی برات تراش بدن مشکلش حل میشه من بردم نمایندگی آزادی
موفق باشی

فروزنده
28 November 2007, 06:51 PM
دوست عزیز وقتی دیسک داغه و از خیابونهای تهران که بعد از بارندگی مثل دریاچه واوان یا رود یانگ تسه کیانگ میشه و رد میشه تاب برمی داره یا وقتی کارواش می روی یارو شلنگ آب پر فشارو میگیره تو سوراخهای رینگ و تویوتای شما هم که رینگ اسپرته و دیدید هم که چه بخاری میزنه بیرون!!! .چون دیسک داغه و آب سرده من همیشه قبلش میخوام که اون قسمتو آب نگیره یا وقتی ماشینم سرده می برم کارواش که نزدیکمون هم هست.
در مورد این سایت هم : دیروز ازش عکس گرفتم ولی موبایلم ایراد پیدا کرده نتونستم عکسو بفرستم و وقتی روزنامه چینی رو اتفاقی دیدم آدرسشو برداشتم چینی ها هم که اطلاعات زیادی ندارن میخوام بدونم این مدل تو دبی هست؟تویوتا reiz؟یه خرده از کمری جمع و جورتره و 6 سیلندر هم هست. اگه کسی از دوستان ساکن دبی هست لطفا راهنمایی کنه.قیمتش چنده؟متاسفانه مسیر من به دبی نمی خوره و اینجا هم که یه شهر خیلی خیلی کوچیکه:icon_eek:

zidane010
29 November 2007, 03:53 AM
دوست عزیز وقتی دیسک داغه و از خیابونهای تهران که بعد از بارندگی مثل دریاچه واوان یا رود یانگ تسه کیانگ میشه و رد میشه تاب برمی داره یا وقتی کارواش می روی یارو شلنگ آب پر فشارو میگیره تو سوراخهای رینگ و تویوتای شما هم که رینگ اسپرته و دیدید هم که چه بخاری میزنه بیرون!!! .چون دیسک داغه و آب سرده من همیشه قبلش میخوام که اون قسمتو آب نگیره یا وقتی ماشینم سرده می برم کارواش که نزدیکمون هم هست.
در مورد این سایت هم : دیروز ازش عکس گرفتم ولی موبایلم ایراد پیدا کرده نتونستم عکسو بفرستم و وقتی روزنامه چینی رو اتفاقی دیدم آدرسشو برداشتم چینی ها هم که اطلاعات زیادی ندارن میخوام بدونم این مدل تو دبی هست؟تویوتا reiz؟یه خرده از کمری جمع و جورتره و 6 سیلندر هم هست. اگه کسی از دوستان ساکن دبی هست لطفا راهنمایی کنه.قیمتش چنده؟متاسفانه مسیر من به دبی نمی خوره و اینجا هم که یه شهر خیلی خیلی کوچیکه:icon_eek:
دوست عزیز فکر کنم این فقط برای چینیا باشه :icon_eek:
تو قطر هم نیست از این نوع. تو دبی هم فک کنم نباشه
من چندتا عکس ازش گیر اوردم که اونام از سایت چینی بودن حالا اگه دوستان اطلاعات بیشر داشته باشن
موفق باشید:icon_cool

n4vid
30 November 2007, 03:30 PM
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز , عزیزانی که براشون مقدور هست لطف کنن قیمت فعلی مدل های کمری با بیمه و پلاک رو پست کنند ، و این که چرا قیمت ها با هم تفاوت دارند ، مرسی .

فروزنده
30 November 2007, 07:50 PM
لطفا برید به این سایت:

mostafadehghani
1 December 2007, 02:16 PM
سلام دوستان
من يك كمري XLE2007 دارم رنگش نوك مدادي ، (خيلي كم اين رنگش)4 سيلندر هست.امكانات خيلي وسيعي داره،Status LCD display تو صفحه كيلومتر،رينگ 8 پره،لامپ زنون،و....
اگه دوستان اطلاعات بيشتري مي خوان من در خدمتم.(امكانات،فني)
مشكل من اينه كه دفترچه راهنما(User Guide) اين ماشين رو ندارم :( از كجا بايد تهيه كنم؟سرويس ها رو نميدونم چه جوريه؟كجا واسه برم بهتره؟
مشكل ديگه سيستم صوتيToyota هست.كه ToyotaياJBL قابل سفارش هست.ماسه من Toyota هستش،خيلي جالب نيستش.امكاناتش عاليه,DVD,BluetoothTouch panel LCD,.... ولي اگه سيستم خاموش و روشن بشه دوباره عمليات loading DVD انجام ميده كه 30 ثانيه طول ميكشه!!!
آيا JBLاينجا پيدا ميشه؟و كجا؟
با سپاس بي كران

gongsta_021
1 December 2007, 08:42 PM
شما این کمریتونو تازه خریدید// چه قیمتی؟؟ ایا از ایرتویا گرفتید ؟؟ ساخت کجاست؟؟

فروزنده
2 December 2007, 05:02 PM
:icon_cooljblمیشه پیدا کرد ولی اگه بتونید جایگزین کنید چون دوتا میله عرضی اهرم درب صندوقش موقع یازو بست به مگنت باندها گیر میکنه .من 16 ساعت کلنجار رفتم اخرشم نشد و باید زیر باندها تخته بزاری که اگه کاور تاغچه گیر نکنه خوبه و سرو صدای طاغچه عقب هم زیاد میشه چون همه عایق بندیش به هم می ریزه.باند فابریک ماشین من که خیلی بد بود وزن هر کدوم اندازه یه کوجه فرنگی بود و تنها باندی که بدون تغییر تونستم بگیرم اینفینیتی بود که اون هم میله ها هنگام حرکت یه ذره گیر میکنه که زیاد محسوس نیست آمپلی و ساب هم نصب نکردم چون نیازی ندارم.و یه نکته اینکه ظبطش بسیار آشغال می باشد چون وقتی 1 ساعت که روشن میمونه یه دفعه صدای یکی از باندها 2 برابر میشه و اون یکی صداش قطع میشه فکر می کردم از باندهاشه چون فقط صدای یکش تغییر می کرد ولی وقتی عوضشون کردم مشکل حل نشد ومعلومه که از ظبطشه .خیلی ممنون از استرالیا بابت این ظبط با کیفیتشون.:icon_eek:

gongsta_021
2 December 2007, 10:40 PM
شما ماشینتونو ارانتی کردید اقای فروزنده؟؟

فروزنده
3 December 2007, 09:53 AM
نه باید 5/1 میدادم ولی قطعات اصلیش ژاپن به ندرت عیب پیدا می کنه در ضمن گارانتی تو ایران یک واژه بی معناست

mostafadehghani
3 December 2007, 07:32 PM
شما این کمریتونو تازه خریدید// چه قیمتی؟؟ ایا از ایرتویا گرفتید ؟؟ ساخت کجاست؟؟

6ماهي هست.52 تومان،اينو از يكي دوستان گرفتيم 1000km كار كرده بود.

gongsta_021
4 December 2007, 01:57 AM
میشه شظ ابشنهاش بگید ؟؟ 2400 هست؟

mostafadehghani
5 December 2007, 01:34 AM
-موتور2400
-رينگ 8پره
-گرمكن آينه خارجي
-نمايش اطلاعات در صفحه كيلومتر(دماي بيرون،مصرف متوسط سوخت،حداقل مسافت قابل طي كردن با اين مصرف سوخت،سرعت متوسط از لحظه استارت،مسافت طي شده از لحظه استارت،...)
-چراغ مطالعه جولو و عقب
-دور شيشه ها كروم
-صندلي هاي جولو نرقي(راننده با كنترل مضاعف)
-جا لواني جلو و عب
-سيستم تهويه اتوماتيك جداگانه (راننده و مسافرو سرنشين عقب)و فيلتر گرد و غبار و "Plasmacluster ionizer"
-آينه داخل با تنظيم اتوماتيك و دستي روز/شب(فتوكروميك)
-پرده عقب
-زير آرنجي وسط براي سرنشينان جلو
-اموبيلايزر موتور(با سيستم هشدار)
-سر اگزوز كرم
-ركاب استيل
-لامپ زنون
-آينه آرايش با لامپ اتوماتيك
-TV/DVD/Bluetooth/Navigation/Back camera/Radio
-سنسور فاصله جلو و عقب كه قابل خامش و روشن كردن هست و دوربين دنده عقب
-(water jet) پمپ پر فشار براي شستن چراغ جلو
-آينه جانبي جمع شونده برقي
-2مانيتور LCDبراي سرنشنان عقب(2 ورودي(از سيستم اصلي و AV Connenctor جهت PS/Video Game/..))
-صندلي،دسته دنده،فرمان چرمي
-ترمز دستي پدالي
-درب موتور با جك هيدروليكي
-سيستم چراغ جلو اتوماتيك(از نظر ارتفاع و شرايط نوري محيط
-برف پاكن اتوماتيك
-كروز كنترل
-EBD/ABS
-8Airbagكيسه هوا

ديگه اميدوارم چيزي از قلم نيفتاده باشه اينا رو تو ذهنم داشتم ;)
سعي كردم براي كوتاه شدن پست از مواردي بنويسم كه با مدل هاي موجود بازار تفاوت داره

با تشكر از همه دوستان

arash banikarim
5 December 2007, 03:21 PM
8 کیسه هوا؟؟؟؟؟
باید چیز تمیزی باشه!!!
راستی میشه در مورد کنترل صندلی راننده مضاعف بیشتر توضیح بدی؟

persianking62
5 December 2007, 05:02 PM
-موتور2400
-رينگ 8پره
-گرمكن آينه خارجي
-نمايش اطلاعات در صفحه كيلومتر(دماي بيرون،مصرف متوسط سوخت،حداقل مسافت قابل طي كردن با اين مصرف سوخت،سرعت متوسط از لحظه استارت،مسافت طي شده از لحظه استارت،...)
-چراغ مطالعه جولو و عقب
-دور شيشه ها كروم
-صندلي هاي جولو نرقي(راننده با كنترل مضاعف)
-جا لواني جلو و عب
-سيستم تهويه اتوماتيك جداگانه (راننده و مسافرو سرنشين عقب)و فيلتر گرد و غبار و "Plasmacluster ionizer"
-آينه داخل با تنظيم اتوماتيك و دستي روز/شب(فتوكروميك)
-پرده عقب
-زير آرنجي وسط براي سرنشينان جلو
-اموبيلايزر موتور(با سيستم هشدار)
-سر اگزوز كرم
-ركاب استيل
-لامپ زنون
-آينه آرايش با لامپ اتوماتيك
-TV/DVD/Bluetooth/Navigation/Back camera/Radio
-سنسور فاصله جلو و عقب كه قابل خامش و روشن كردن هست و دوربين دنده عقب
-(water jet) پمپ پر فشار براي شستن چراغ جلو
-آينه جانبي جمع شونده برقي
-2مانيتور LCDبراي سرنشنان عقب(2 ورودي(از سيستم اصلي و AV Connenctor جهت PS/Video Game/..))
-صندلي،دسته دنده،فرمان چرمي
-ترمز دستي پدالي
-درب موتور با جك هيدروليكي
-سيستم چراغ جلو اتوماتيك(از نظر ارتفاع و شرايط نوري محيط
-برف پاكن اتوماتيك
-كروز كنترل
-EBD/ABS
-8Airbagكيسه هوا

ديگه اميدوارم چيزي از قلم نيفتاده باشه اينا رو تو ذهنم داشتم ;)
سعي كردم براي كوتاه شدن پست از مواردي بنويسم كه با مدل هاي موجود بازار تفاوت داره

با تشكر از همه دوستان

عالی با این امکانات.مبارکت باشه
دوست عزیز یه سوال داشتم همه این ابشن هابه صورت فابریک کارخانهای هست؟
مثلا
مثل لامپ زنون یا و مانیتور برای سرنشین های عقب؟ یا این موارد بیرون روش نسب کردن؟
و مورد دیگه گریبکس دستی هست یا اتومات؟ اگه اتومات هست تیپ ترونیک هست؟

mostafadehghani
5 December 2007, 11:01 PM
مرسي از لطف دوستان ;)

من به تنها موردي كه شك دارم مانیتور برای سرنشین های عقب هست ولي اگه كار كار خونه نباشه ،خيلي تميز و بي عيب نصب كردن،گيربكسش اتومات هست تيپ ترونيك نداره :(
در مورد کنترل صندلی راننده :تنظيم ارتفاع سر و ته صندلي جداگانه(ريز زانو..)،زاويه پشتي،عقب جلو كردن كامل صندلي،تنظيم گودي كمر.

gongsta_021
5 December 2007, 11:23 PM
اقا این ایکس ال ای پشت امپرش با بقیه فرق داره؟ امکانش هست شظ پشت امپرش یه عکس بزاری؟؟

mostafadehghani
5 December 2007, 11:45 PM
عكس بگيرم مي زارم چشم

persianking62
9 December 2007, 04:33 PM
مرسي از لطف دوستان ;)

من به تنها موردي كه شك دارم مانیتور برای سرنشین های عقب هست ولي اگه كار كار خونه نباشه ،خيلي تميز و بي عيب نصب كردن،گيربكسش اتومات هست تيپ ترونيك نداره :(
در مورد کنترل صندلی راننده :تنظيم ارتفاع سر و ته صندلي جداگانه(ريز زانو..)،زاويه پشتي،عقب جلو كردن كامل صندلي،تنظيم گودي كمر.

عجیب هست چرا کمری های که وارد ایران میشه گیریبکس تیپترونیک روش نسب نیست؟!

nojex
9 December 2007, 05:42 PM
گیربکس 6 دنده تریپ ترونیک به علت نیاز به تورک بالا و نحوه طراحی فقط روی موتور های 3.5 سی سی کمری قابل نسب هست . به همین دلیل فقط مدل های 6 سیلندر با این گیربکس تولید میشه .

persianking62
9 December 2007, 07:08 PM
گیربکس 6 دنده تریپ ترونیک به علت نیاز به تورک بالا و نحوه طراحی فقط روی موتور های 3.5 سی سی کمری قابل نسب هست . به همین دلیل فقط مدل های 6 سیلندر با این گیربکس تولید میشه .

فکر نکنم اینطور باشه استفاده از گیربکس های تیپترونیک با توجه به قدرت موتور
شما در مگان 2000 یا c5 یا همین تیپ 6و.... میبینید از گیریبکس تیپترونیک استفاده شده در صورتی که موتور این خودرو ها قدرت کمتری نسبت به کمری 2400 دارند.من خودم در یک سایتی دیدم همین کمری باهمین موتور 2400 در اون از گیربکس تیپترونیک استفاده شده.شاید مدل های که در خاورمیانه پخش میشه از گیربکس معمولی 5 دنده اتوماتیک استفاده میکنند

nojex
9 December 2007, 07:56 PM
در مورد گیربکس منظور بنده گیربکس بکار گرفته شده در مدل 6 سیلندر هست که در مدل 4 سیلندر قابل نسب نیست .

همین سوناتا با موتور 2400 از سیستم نیپترونیک استفاده می کنه . مسئله هم خوانی گیربکس و موتور هست . هرچقدر تورک خروجی موتور بیشتر باشه مسائلی مانند حجم روغن تعداد شفت تعدیل کننده فشار و ... هم باید عوض بشه . معمولا گیربکس ها رو خصوصا گیربکس های اتوماتیک بر اساس تورک موتور روی خودرو ها نسب می کنند و گاهی ممکنه یک خودرو ساز یک گیربکس اتوماتیک رو روی دو موتور متفاوت که تورک خروجیشون توی یک بازه معینه نسب کنه .

در مورد گیربکس جدید تیپ ترونیک camry که توسط lexus در مدل های قدیمی تر هم بکار گرفته می شد در حقیقت به همراه موتورش از avalon به camry رسیده. برای گشتاور های حدود 250 پاوند بر فوت مربع طراحی شده اما موتور 2400 با گشتاور 160 پاوند طراحی شده و به همین دلیل تویوتا گیربکس قبلی رو با کمی اصلاح و اضافه کردن یک دنده در مدل های جدید استفاده می کنه . باید در نظر گرفت که این اولین گیربکس تیپ ترونیک مورد استفاده در تویوتاس و باید صبر کرد تا مدل های دیگه هم تولید بشه

در ضمن کمری 2400 با گیربکس تیپ ترونیک رو من تا الان ندیدم و تا جایی که میدونم فقط با یک مدل 5 دنده اتوماتیک و یک مدل 5 دنده دستی تولید میشه . چه در کاتالوگ مدل های ژاپنی چه در مدل های کشور های حاشیه خلیج فارس که به قولی سفارش استرالیا هستند . اگه اون سایت رو لطف کنید قرار بدید بی نهایت سپاسگزار خواهم بود

persianking62
10 December 2007, 02:13 AM
در مورد گیربکس منظور بنده گیربکس بکار گرفته شده در مدل 6 سیلندر هست که در مدل 4 سیلندر قابل نسب نیست .

همین سوناتا با موتور 2400 از سیستم نیپترونیک استفاده می کنه . مسئله هم خوانی گیربکس و موتور هست . هرچقدر تورک خروجی موتور بیشتر باشه مسائلی مانند حجم روغن تعداد شفت تعدیل کننده فشار و ... هم باید عوض بشه . معمولا گیربکس ها رو خصوصا گیربکس های اتوماتیک بر اساس تورک موتور روی خودرو ها نسب می کنند و گاهی ممکنه یک خودرو ساز یک گیربکس اتوماتیک رو روی دو موتور متفاوت که تورک خروجیشون توی یک بازه معینه نسب کنه .

در مورد گیربکس جدید تیپ ترونیک camry که توسط lexus در مدل های قدیمی تر هم بکار گرفته می شد در حقیقت به همراه موتورش از avalon به camry رسیده. برای گشتاور های حدود 250 پاوند بر فوت مربع طراحی شده اما موتور 2400 با گشتاور 160 پاوند طراحی شده و به همین دلیل تویوتا گیربکس قبلی رو با کمی اصلاح و اضافه کردن یک دنده در مدل های جدید استفاده می کنه . باید در نظر گرفت که این اولین گیربکس تیپ ترونیک مورد استفاده در تویوتاس و باید صبر کرد تا مدل های دیگه هم تولید بشه

در ضمن کمری 2400 با گیربکس تیپ ترونیک رو من تا الان ندیدم و تا جایی که میدونم فقط با یک مدل 5 دنده اتوماتیک و یک مدل 5 دنده دستی تولید میشه . چه در کاتالوگ مدل های ژاپنی چه در مدل های کشور های حاشیه خلیج فارس که به قولی سفارش استرالیا هستند . اگه اون سایت رو لطف کنید قرار بدید بی نهایت سپاسگزار خواهم بود

ممنون از توضیحات
تو این سایت مدل se رو با همین موتور با گریبکس تیپترنیک میتونید ببنید.عکس قسمت داشبورد انتخاب کنید از روی قسمت های مثبت و منفی میشه فهمید که تیپترونیک هست

ParsCommunity
10 December 2007, 10:00 PM
ممنون از توضیحات
تو این سایت مدل se رو با همین موتور با گریبکس تیپترنیک میتونید ببنید.عکس قسمت داشبورد انتخاب کنید از روی قسمت های مثبت و منفی میشه فهمید که تیپترونیک هست

مدل se چون اسپرت هست SE : Sport Edition
هم کمک فنر هاش خشک تره و هم دنده اش تیپترونیکه تا شاید بشه با مدل 4 سیلندرش اسپرت رانندگی کرد ! چون واقعا مدل های 2400 کمری غیر قابل تحمله !

persianking62
11 December 2007, 12:55 AM
مدل se چون اسپرت هست SE : Sport Edition
هم کمک فنر هاش خشک تره و هم دنده اش تیپترونیکه تا شاید بشه با مدل 4 سیلندرش اسپرت رانندگی کرد ! چون واقعا مدل های 2400 کمری غیر قابل تحمله !

تا اونجایی که من متوجه شدم کمری های SE موجود در ایران هم از گیربکس های معمولی اتوماتیک سود می برند.

persianking62
11 December 2007, 04:05 PM
تست فنی و رانندگی باتویوتا کمری SE
نویسنده : مهندس مهدی قنواتی
۱۹ آذر ۱۳۸۶

تست رانندگی:محمد ظل انوار
در سالی که گذشت کمپانی پر افتخار تویوتا برای دومین بار پیاپی از نظر سود و تولید، جزو 4 خودرو ساز برتر جهان معرفی شد. این کمپانی از طریق ساخت 8381805 دستگاه در میان خودروسازان رتبه دوم را بدست آورد. از این مقدار فروش درآمدی معادل 17616500 دلار کسب کرد که از این حیث جایگاه چهارم در میان خودروسازان و جایگاه هفتم در بین تمامی تولید کنندگان بزرگ را بدست آورد. به جرات می توان گفت کمپانی تویوتا این دستاوردهای مهم را مدیون مدل کمری خود می داند که با ارائه مدل های CE، LE، XLE، GL، GLX و سرآمد آنها SE توانست رکورد فروش بیش از 10 میلیون دستگاه در سراسر جهان را بشکند و در طی 8 سال عنوان پر فروش ترین اتومبیل خانوادگی در آمریکا را بدست آورد.

همه چیز پیرامون تویوتا کمری
تویوتا کمری در سال 1980 متولد شد که یک خودروی موتور جلو و دیفرانسیل عقب بود که با نام "سلیکا کمری" معروف بود. دو سال بعد مدل دیفرانسیل جلوی آن تولید گردید که با صادراتی چشمگیر مواجه گردید و بطبع پایه گذار جهانی شدن این مدل شد که در حال حاضر نیز نقطه اوج و امید اصلی کمپانی تویوتا می باشد چرا که شعار اصلی کمپانی تویوتا برای مدل کمری "بهترین در جهان" و "بهترین در منطقه" است که به یک قانون مادام العمر تبدیل گردیده است.
کمری جدید اتاق SE نخستین بار در نمایشگاه اتومبیل دیترویت 2006 رویت شد و بر خلاف مدل 2006 که به خاطر شکل نامناسب ظاهری با شکست مواجه گردید، حال در بازار خودرو کشورمان با استقبال بسیار خوبی روبرو شده که چیزی فراتر از یک تغییر مدل و شکل ظاهری است. این مدل حاصل تلاش بی وقفه 5/4 ساله کمپانی تویوتا می باشد که هدفش از ساخت آن تحول، دگرگونی و اساسی ترین مدل در تولیدات خودرو در جهان بوده که الگویی است برای نسل های آینده کمری SE.

طراحی بدنه، معماری اسپرت
در معماری نسل ششم تویوتا کمری با کد SE، دقت، وسواس و ظرافت خاصی که دیدی اسپرت گونه در آن لحاظ شده است، طراحی آن صورت گرفته، که از این حیث برتری محسوسی را نسبت به سایر مدل های دیگر آن بوجود آورده است. خودرویی که پایه و اصول معماری آن از پاییز سال 2002 با هدف استاندارد شدن در دنیای اتومبیل های اندازه متوسط آغاز گردید که در اصل هدفی را با واژه "تزریق نیروی جوانی" (جوان شدن دوباره) دنبال می کرد. بیاد داشته باشید این مدل برچسب پر فروش ترین خودروی سبک وزن آمریکایی شمالی را با خود به یدک می کشد.
شکستگی خطوط سه بعدی شکل، طرح جلو پنجره اسپرت که یاد آور مدل های مزدا سری 3 و خصوصا مدل 323 است، طرح چراغ های خشن گربه ای شکل لنز هالوژنی، زیر سپرهای بیرون زده و رکاب های زیر درب ها در جهت ثبات آیرودینامیک و بهبود بالانس اتومبیل و همچنین رینگ های آلیاژی 17 اینچی همگی از موارد قابل ذکر طراحی متفاوت و جوان گرایانه مدل SE می باشد.
با تمامی این وجود می توان برای این مدل کمری یک پکیج کامل آیرودینامیک که شامل پنل زیر موتور و پوشش هایی برای زیر قسمت عقب اتاق و زیر باک بنزین است که بالچه هایی در مقطع طولی دارند (چیزی شبیه به هدایت کننده های مخصوص که در زیر بندی اتومبیل مسابقه ای قرار دارد)

فضای کابین؛ جادار اما بی هیجان
در اوایل سال 2002 ماموریتی به آقای "کنی چیرو فوزه" سر مهندس کمپانی تویوتا تحت عنوان توسعه کمری جدید که همانا SE نام داشت واگذار گردید. سیاست این سر مهندس سختکوش ژاپنی ملاقات متعدد با مشتریان بود. هر چند که در همان زمان نیز کمری جای خود را در دل مردم باز کرده بود. اما هدف اصلی پیدایش آگاهی از نظریات تیمی و نمراتی که مشتریان به کمری می دهند بود که با همین تصور سر مهندس ژاپنی اقدام به اعزام تیمی از ژاپن به آمریکا نمود که شامل متخصصین فنی، طراح، حسابدار، بازاریاب و غیره بود تا اقدامات لازم در جهت رسیدن به هدف صورت گیرد. در واقع "کنی چیرو فوزه" به دنبال کسب آگاهی در خصوص نگاه و چگونگی قضاوت بازار در مورد کمری بود.
بالاخره تحقیقات به ثمر نشست. یک نظریه غیر قابل تصور از یکی از رانندگان کمری SE باعث هوشیاری تیم تحقیقاتی شده چرا که این نظریه ثابت کرد که کابین کمری بزرگ اما طراحی و امکانات رفاهی آن نا مناسب و بی هیجان برای هر راننده می باشد. در واقع مشکل یا به عبارتی بهتر ضعف فضای داخلی این خودرو را می توان در توجه به تمرکز مهندسان سازنده آن در جهت ارتقاء کیفیت در کمری SE برای رساندن آن به یک اتومبیل قابل اعتماد دانست که همین امر باعث گردیده فضای داخلی به عبارتی فاقد هیجان باشد. مشکلی که به گفته سازندگان آن در سالهای آینده به طور یقین بر طرف خواهد شد. به یاد داشته باشید هر شکستی پلی است برای پیروزی.

آزمایش فنی و تخصصی از تویوتا کمری SE
در شروع آزمایشات به عمل آمده که با رانندگی" آقای ظل انوار" و بررسی های دقیق من به انجام رسید ترجیح دادیم تا آنجایی که امکانات به ما اجازه می دهد، آزمایشات را به گونه ای علمی تر و به روزتر و البته بر طبق اصول مجلات معتبر خارجی همچون Car&Driver و یا... و با تقلیدی درست از آنها انجام دهیم.
بر این اساس آزمایشات بعمل آمده به 4 قسمت مختلف تقسیم شدند که با هم به مرور آن می پردازیم.

1 ـ بخش اول آزمایش ـ آشنایی با فضای داخل کابین
در ابتدای ورود به این خودرو، جایی که زمینه کار در سادگی و تناسب اجزای کابین با یکدیگر صورت گرفته است، فضای داخل جادار و مناسب حتی برای افراد فربه و قد بلند را نشان می دهد. چهره داشبورد یادآور تولید دیگری از این کمپانی با نام "آوالون" را بخاطر هر بیننده ای می اندازد. مجموعه ادوات که سادگی و شکلی تکراری دارد از جذابیت خاصی برخوردار نیست که این می تواند یک نکته منفی برای این خودرو به حساب آید اما در عوض با توجه به ارتفاع سقف و موقعیت قرار گیری فرمان که ارگونومیک بنظر می رسد، افراد قد بلند هم در جایگاه راننده راحت خواهند بود. البته بایستی اشاره داشت که تنها ایراد غربیلک فرمان، حجیم و قطور بودن قسمت میانی آن است که کمی از لذت رانندگی می کاهد. اما در قسمت جلو و عقب این غربیلک فرمان، امکانات رفاهی نسبتا زیادی وجود دارد که می تواند مسئله حجیم بودن آن را بپوشاند. این امکانات بر روی فرمان شامل دگمه هایی برای کنترل صدای سیستم پخش صوتی هستند. در پشت فرمان و در قسمت پایین، اهرمی در جهت استفاده از سیستم کروز کنترل تعبیه شده که با این سیستم در سرعت های مختلف می توان سرعت را ثابت نگه داشت و پا را از روی پدال گاز برداشت و با کم یا زیاد کردن میزان سرعت تعیین شده، سرعت اتومبیل را کم یا زیاد کرد. "این سیستم را بیشتر می توان در جاده های طولانی از آن استفاده کرد."
در مورد صندلی های جلو و عقب دو نکته مهم وجود دارد؛ 1ـ زاویه و حالت گودی صندلی ها و پشت سری ها که ضمن پوشش کامل سرنشینان از کمر دردهای مضمن جلوگیری خواهد کرد. 2ـ پایین بودن صندلی در داخل کابین و بالا بودن لبه پایینی پنجره، بصورتی که لبه پنجره بالاتر از سینه و نزدیک به شانه یک فرد 180 سانتیمتری قرار می گیرد و می توان گفت که، حس نشستن داخل یک لیموزین را به شما می دهد که با توجه به اینکه کمری SE یک سدان متوسط است، می تواند در نوع خود جالب توجه باشد.
علارغم انتظار؛ سیستم تهویه بصورت معمولی همراه با دگمه های چرخشی می باشد که در پایین سیستم تهویه، محل هایی برای قرار دادن لوازم کوچک و... در نظر گرفته شده که پوشیده است. در واقع بایستی گفت که تویوتا کمری SE از امکانات رفاهی زیادی نسبت به بقیه مدل های هم گروه خود برخوردار نیست و همین امر باعث شده که از دگمه ها و ادوات در کنسول وسط خبری نباشد. در کل مجموعه امکانات رفاهی کمری SE شامل خروجی 12 ولت برای شارژ کردن تلفن همراه در کنسول میانی، دریچه های تهویه برای سرنشینان عقب، سنسورهای دو گانه سنجش فاصله در جلو و عقب و زه واره های استیل روی درب ها و حاشیه پنجره ها نام برد.
محل قرار گرفتن ترمز دستی بر خلاف اکثر خودروها که با اهرمی در بالا آزاد می شود، همانند مرسدس بنز، بصورت پایی است که با فشار دوباره بر روی پدال ترمز پایی آزاد می شود.
در پایان این آزمایش می توان به این نتیجه رسید که تویوتا کمری SE داری فضای کافی با حجم مناسب اما شرایط رفاهی نه چندان مطلوب است که با توجه به قیمت بالای آن نسب به رقبایی همچون سوناتا، آزرا و حتی دیگر مدل های کمری می توان نکته ای منفی برای آن به حساب آید.

2 ـ تست شتاب اولیه و ثانویه ـ
قبل از شروع آزمایش سری به موتور SE زده و بعد از آن با مشاهده دوباره وضعیت آیرودینامیک و چرخ های خودرو، پشت صندلی راننده نشستم تا پیش ذهنیتی از نسبت عملکرد موتور و بدنه خودرو برایم تداعی شود. این عمل سبب شد تا بیاد آورم پیشرانه 2400 سی سی خودروی SE که در اصل از مدل های قبلی کمری به عاریت گرفته شده با تغییراتی اندک، نرم تر و با کاهش آلایندگی موتور همراه بوده است.
در این موتور شفت تعادل برای خنثی سازی ارتعاشات ثانویه در نظر گرفته شده که علاوه بر آن نیز جهت افزایش استحکام از یک بلوک اصلاح شده در پیشرانه SE استفاده شده است. همچنین برای کاهش صدای موتور، مهندسین کمپانی از یک پولی دینام جفت نشده اکوستیکی استفاده کرده اند. در مجموع مقداری افزایش در نسبت تراکم و بکار گیری پیستون های سبک تر به همراه استفاده از تکنولوژی جدید در جنس برجستگی بادامک های میل سوپاپ ها، سبب افزایش حداکثر دور موتور 6200 دور در دقیقه شده است که با توجه به افزایش کشش موتور، قدرتی معادل 158 اسب بخار (به روش اندازه گیری استاندارد SEA J1349) به پیشرانه SE بخشیده است.
در طی انجام آزمایش، به کمک دستگاه مخصوصی که توانایی نشان دادن سرعت سنج و شتاب جانبی بود، نیروی گرانشی حاصل از تیک آف اولیه به رقم قابل توجه G=0/42 رسید که این می تواند نقطه عطفی برای یک خودروی سدان متوسط به حساب آید. همچنین در ادامه تست که شتاب ثانویه مد نظر بود، نیروی گرانشی مناسب و قابل توجهی به سرنشینان این خودرو وارد می گردد که این مقدار فشار چیزی در حدود یک سوم نیروی گرانشی حاصل از شتاب اولیه بود. قابل توجه است تمامی آزمایش بر روی یک خودرو با گیربکس 5 سرعته اتوماتیک انجام گردیده که به طبع این جعبه دنده خودکار چندان زیر فشار قرار نگرفت.

3 ـ تست شهری ـ عملکرد آیرودینامیک، شاسی و سیستم تعلیق
هدف از انجام این آزمایش، بررسی عملکرد آیرودینامیک بدنه در برابر فشار هوای وارده به خودرو و مقاومت شاسی و سیستم تعلیق در برابر ضربات وارده بوده که بطبع لازمه چنین آزمایشاتی انجام مراحل آزمون در خیابانها، اتوبانها و بزرگراه ها با شرایط متغیر گوناگون است. اتومبیل تویوتا کمری SE به خاطر برخورداری از زیر سپرهای جلو و عقب و همچنین کیت زیر درب ها و بالچه عقب از آیرودینامیک بالاتری نسبت به هم مدل های خود برخوردار است بطوریکه اغتشاشات هوا را زیر و بالای خود با وضعیت مطلوبی عبور می دهد.
در مورد هندلینگ و شاسی بایستی اشاره داشت که با توجه به وجود رینگ های آلیاژی 17 اینچی و سیستم فرمان و همچنین تنظیمات سیستم تعلیق در مدل SE در مسیرهای متغیر شهر و خصوصا پیچ های هرپین (Uشکل) از توانایی عملکرد خوبی برخوردار است بطوریکه این خودرو توانایی مقابله با شتاب جانبی G=0/82 را دارا می باشد. این در حالیست که یک راننده چابک تنها قادر است نیمی از این نیرو را تحمل کند.
جالب است بدانید در حین انجام تست در یکی از اتوبانهای تهران در حالیکه با سرعت 150 کیلو متر بر ساعت قصد وارد شدن به یکی از خروجیها را داشتیم با ترمز گیری حرفه ای و مناسب و همچنین تعویض دنده مناسب "معکوس" باعث گردید این خودرو با چسبندگی خوبی " با کمک سیستم های کنترل کننده این خودرو " خوروجی را طی نموده و با افزایش سرعت از مرکز پیچ خارج گردید. این در حالی بود که اصولی پیچیدن، پیچ نیز از سوی راننده کاملا رعایت گردیده بود.
در پایان آزمایشات بدست آمده در این تست بایستی اشاره داشت که خودروی تویوتا کمری SE، لذت و هیجان چندانی را به شما نخواهد داد! برای این مسئله مهم چند علت وجود دارد. اول اینکه این خودرو اجازه شتاب گیری بسیار تهاجمی از حالت سکون را به شما نمی دهد. دومین مسئله کمری SE این است که بطور خودکار کوچکترین اثری از لغزش در لاستیک ها، سیستم کنترل پایداری و تعادل خودرو، وارد عمل می شود و جلوی واکنش های سریع را از شما می گیرد.
" که جهت یک رانندگی حرفه ای این یک نکته منفی محاسبه می گردد اما جهت استفاده عموم مردم این نکته بسیار مثبت می باشد."

4 ـ تست حرکات نمایشی G و U شکل و بادی رول
می توان گفت انجام چنین آزمایشی مختص افراد بی پروا و ماجراجویی است که همواره به دنبال نشان دادن قدرت و خودنمایی و البته تخلیه روحی خود هستند.
نسل ششم تویوتا کمری همانند نسل قبلی خود در مانورهای سریع و حرکات ناگهانی دارای بادی رول (Body Roll) زیادی می باشد. با توصیه همکاران و هماراهان ابتدا آزمایش حرکات U شکل به منظور توانایی بادی رول های سریع که به اصطلاح امروزی به کشیدن دستی 180 درجه ای معروف شده انجام گرفت. توانایی کمری SE در انجام این حرکت در هنگام شکاندن فرمان به سمت راست و در پی کشیدن دستی، بر خلاف اکثر خودروهای جهان به استثناء خودروهای فرمان راست، تا حدودی بهتر امکان پذیر است. شرایط آزمایش بگونه ای قرار داده شد که خودرو در یک مسیر صاف تنها با سرعت 55 کیلومتر بر ساعت حرکت U کامل را توانست به انجام برساند. در شرایط مساوی این عمل در هنگام شکاندن فرمان به سمت چپ با سرعتی حدود 60 کیلومتر امکان پذیر است. در مورد حرکت نمایشی G نیز روال کار به همان صورت و واکنش اتومبیل نیز همانند مرحله اول انجام پذیرفت با این تفاوت که چون در انجام این حرکت لازم بود خودرو چیزی در حدود 270 درجه را به دور خود بچرخد، انجام آزمایش با سرعت هایی در حدود 70 کیلومتر و 75 کیلومتر بر ساعت انجام پذیرفت. در این آزمایش که آخرین مرحله تست فنی خودرو تویوتا کمری SE به حساب می آمد، دستگاه شتاب سنج حدود G=0/96 نیروی گرانشی را اعلام نمود.
شایان ذکر است بدانید در پایان مرحله چهارم تست فنی؛ لاستیک این خودرو حدود یک سوم فرسایش داشت که تا حدودی قابل پیش بینی بود.

آینده تویوتا کمری
تفاوت ها و دگرگونی های اساسی در ساخت کمری جدید SE باعث آوازه تر شدن نام آن شده که تویوتا با ورود آن به بازار جهان، قدرت و تحول سازی خود را به جهانیان اثبات نمود. طراحی که علارغم مشکلات موجود اتومبیل سازی دنیا انجام گرفت. درصد میزان فروش کمری SE در ابتدای ورود خود به بازار آمریکا از 17درصد به 26درصد افزایش پیدا کرده که همچنان نیز فروش آن ادامه دارد.
جالب است بدانید در مورد تویوتا کمری SE، مشتریان آمریکایی و اروپایی نظریات جالبی را دارند که مواردی از آن را با هم مرور می کنیم.
ـ موتور شش سیلندر V شکل آن (این مدل با مشخصات موتور 5/3 لیتری 6 سیلندر وارد بازار خودرو کشورمان ایران نشده است) که از کارایی، عملکرد و بازدهی بسیار مناسبی برخوردار است و در عین حال بسیار هیجان انگیز است.
ـ قدرت عملکرد ترمزها در شرایط بحرانی بسیار در خور توجه است.
ـ با وجود خطوط شکسته و تیز در طراحی SE، فضای کابین جادار و راحت است.

فروزنده
12 December 2007, 07:57 PM
ممنون از نوشته تون.همون طور که فکر می کردم و عکسشو هم گذاشته بودم و و برای مطمئن شدن از دوستان هم سوال کرده بودم و در این تست خودرو به اون اشاره شده از یک پکیج کامل ایرودینامیک که در زیر بندی خودرو های اسپرت بکار می ره عنوان شده.ولی کمری اس ای های ایران که سیستم esp نداره که!
ولی تو اتوبان رانندگی باهاش خیلی لذت بخشه و حس می کنید که خودرو کاملا به زمین چسبیده مخصوصا در سرعت بالای 200 کیلومتر.به نظر من این ماشین به درد اتوبان می خوره.داخل شهر رانندگی باهاش سخته چون فلاپ زیر سپر پایینه و در عبور از کوچه ها (جوی آب v شکل) و ramp پارکینگ دچار مشکل میشید.

mostafadehghani
12 December 2007, 08:29 PM
سلام دوستان
اين لينك عكس XLE هست شرمنده كه فرصت نشد عكس هاي بيشتري بزارم

gongsta_021
12 December 2007, 10:04 PM
کاش یه عکس از بشت امبرش مینداختی

کبریت بی خطر
13 December 2007, 03:39 PM
والا ما که از camry لذتی نبردیم
پارسال 1385 بابام یک camry خرید
مشکلات زیادی داره:icon_eek::
1.بعد از یک ماه اتاق ماشین به قریج و قروج افتاد(مثل سمند خودمون)
2.میدان دید خیلی کمی داره مخصوصا ستون A .وقتیم دنده عقب میام انگار که سوار کامیونی چون اینه وسط هیچکاری رو انجام نمیده(شاید راهنمای این باشه که به دکل نزنی:icon_arro) دائما حواست باید به اینه بقل باشه
3.ادوات داخل از پلاستیک آشقال درست شده
هنگام شتاب و ترمز نه چندان شدید فرمان می لرزه
4.هندلینگ بدی داره (پزو pars از ان سره)
5.قیمتشم زیاده 40 میلیون کی به همچین ماشینی پول میده
6.پدال گاز(تو اتو ماتیک) دیر عمل میکنه
تنها موتورش و قیافش از پزو بهتره.البته این نظر منه
منکه از هرچی یانگمو.زاپن.ماشین زاپنیه حالم:145:میخوره

arash banikarim
13 December 2007, 11:28 PM
والا ما که از camry لذتی نبردیم
پارسال 1385 بابام یک camry خرید
مشکلات زیادی داره:icon_eek::
1.بعد از یک ماه اتاق ماشین به قریج و قروج افتاد(مثل سمند خودمون)
2.میدان دید خیلی کمی داره مخصوصا ستون A .وقتیم دنده عقب میام انگار که سوار کامیونی چون اینه وسط هیچکاری رو انجام نمیده(شاید راهنمای این باشه که به دکل نزنی:icon_arro) دائما حواست باید به اینه بقل باشه
3.ادوات داخل از پلاستیک آشقال درست شده
هنگام شتاب و ترمز نه چندان شدید فرمان می لرزه
4.هندلینگ بدی داره (پزو pars از ان سره)
5.قیمتشم زیاده 40 میلیون کی به همچین ماشینی پول میده
6.پدال گاز(تو اتو ماتیک) دیر عمل میکنه
تنها موتورش و قیافش از پزو بهتره.البته این نظر منه
منکه از هرچی یانگمو.زاپن.ماشین زاپنیه حالم:145:میخوره

حالت خوبه؟؟ما یه بار مدل 2006 شو سوار شدیم کف کردیم!!!!حالا تو میگی.....
به نظر من نرم ترین و راحت ترین ماشینه!!

persianking62
14 December 2007, 01:01 AM
سلام دوستان
اين لينك عكس XLE هست شرمنده كه فرصت نشد عكس هاي بيشتري بزارم

اگه وقت کردی یه عکس هم از پشت امپرش و داشبردش بزار ببنیم با این کمری های GLX چه فرقی میکنه

gongsta_021
14 December 2007, 07:10 PM
چرا کنری 2007 رو 43 نومن میدن ؟؟ نکنه چون 2008 اومده بجای اینکه 2007 بخوره تو سرش تازه گرون تر شده؟

AVLIS
14 December 2007, 07:49 PM
اینم برای شما.
ولی قبلش باید تو سایت ثبت نام کنید.که فکر کنم رایگانه....
TOYOTA Camry Owner Manual & Workshop
اگه نشد من یه Repair Manual دارم فکر کنم بتونم آپ کنم..
حجمش زیاده :icon_eek:38MB

Mr.Sina
15 December 2007, 12:21 AM
اینم برای شما.
ولی قبلش باید تو سایت ثبت نام کنید.که فکر کنم رایگانه....
TOYOTA Camry Owner Manual & Workshop
اگه نشد من یه Repair Manual دارم فکر کنم بتونم آپ کنم..
حجمش زیاده :icon_eek:38MB

دوست عزيز
متاسفانه دفترجه راهنماي پرادو رو گم كردم اگر زحمت اون رو هم بكشيد ممنونتون مي شم...

gongsta_021
15 December 2007, 02:52 AM
این چی هست اصلا؟؟؟

AVLIS
15 December 2007, 09:38 AM
این هم راهنمای خرید تویوتا کمری 2007 که قبلا گرفته بودمش..
شامل رنگ بندی بدنه و تودوزی بهمراه امکانات هر تیپ و آپشنها بعلاوه قیمت هر آپشن در همه تیپهای کمری 07 مانند: ,V6&4-Cylinder CE,LE,SE,XLE
البته انگلیسی هست این راهنما..

در مورد لندرکروزر پرادو هم دوست گرامی به این دلیل که دنبالش نبودم تو آرشیو هم چیز زیادی ازش ندارم. ولی اگر لازم دارین کمی صبر کنید تا پیدا کنم و آپ کنم..
البته میتونین از Lexus GX Owner Manual استفاده کنید. چون پرادو در آمریکا تحت نامی که گفتم تولید شده و هردوی این مدلها یکی هستند. شاید یه تفاوتهایی در انجین داشته باشن. که ممکن موتورشون دیزل باشه یا بنزینی 4 یا 6 و حجم موتور که خب پرادوهم این انجین هارو داره..

Mr.Sina
15 December 2007, 10:52 AM
این هم راهنمای خرید تویوتا کمری 2007 که قبلا گرفته بودمش..
شامل رنگ بندی بدنه و تودوزی بهمراه امکانات هر تیپ و آپشنها بعلاوه قیمت هر آپشن در همه تیپهای کمری 07 مانند: ,V6&4-Cylinder CE,LE,SE,XLE
البته انگلیسی هست این راهنما..

در مورد لندرکروزر پرادو هم دوست گرامی به این دلیل که دنبالش نبودم تو آرشیو هم چیز زیادی ازش ندارم. ولی اگر لازم دارین کمی صبر کنید تا پیدا کنم و آپ کنم..
البته میتونین از Lexus GX Owner Manual استفاده کنید. چون پرادو در آمریکا تحت نامی که گفتم تولید شده و هردوی این مدلها یکی هستند. شاید یه تفاوتهایی در انجین داشته باشن. که ممکن موتورشون دیزل باشه یا بنزینی 4 یا 6 و حجم موتور که خب پرادوهم این انجین هارو داره..
دوست عزيز باز هم ممنون از شما...
منتظرتون هستم....

gongsta_021
15 December 2007, 09:22 PM
یه سوال کروز کنترل و کامپیوتر سفری میشه روی جی ال نسب کرد کسی امتحان کرده؟؟

AVLIS
16 December 2007, 12:27 AM
یه سوال کروز کنترل و کامپیوتر سفری میشه روی جی ال نسب کرد کسی امتحان کرده؟؟
من امتحان نکردم.ولی تئوری هیچ مشکلی نیست . فقط کسی که این کارو انجام میده یهجورائی اتومکانیک ورزیده باشه..جون سنسورهای موبایل کنترلر رو باید جاهای حساس موتور نصب کنه مثل سرسیلندر.مخزن آب و دینام و ...
که اگه کاملا کار درست انجام نشه خیلی راحت به موتور آسیب میرسونه..
والا خود کامپیوتر سافاری آماده پیدا میشه.سیستم نویگتر(هدایت کننده ماهواره ای) هم با قیمت 200 تا 300 هزار میتونی بخری بزاری رو هر حرکت کننده.از آدم و دوچرخه گرفته تا قطار..
این نظر منه البته :icon_razz

futuredream
16 December 2007, 01:23 AM
من رو ماشینم dvd چطور کار میکنه؟؟ camry glx ... چون وقتی حرکت میکنم قابلیتهای touch screen رو حذف میکنه و باید ایست کنم تا اجازه بده؟ منظورم اینه که حتما نباید فابریک باشه که این قابلیت رو داشته باشه دیگه؟

gongsta_021
18 December 2007, 12:12 AM
کسی جی ال ایکس گرفته؟؟ ایا نیاز به گارانتی کردن داره؟؟ خود ایرتویا جی ال ایکس نمیفروشه؟؟؟

futuredream
19 December 2007, 08:45 PM
سلام
من به دفترچه تویوتا دسترسی ندارم میشه شما بگین باد های عقب و جلو رو گفته رو چه عددی تنظیم کنیم؟
ممنون

gongsta_021
20 December 2007, 02:14 AM
یه سوال داشتم ایا کمری 2007 با 2008 تفاوت از لحظ ظاهر و فرم چراغ ها کرده؟

Mr.Sina
20 December 2007, 10:30 AM
خير تفاوتي در ظاهرش نداره..

gongsta_021
20 December 2007, 07:10 PM
شما دیدید توی تهران 2008 رو از کجا میشه فهمید که 2007 هست یا 2008؟؟

nojex
20 December 2007, 07:49 PM
مدل 2008 و 2007 تقریبا هیچ تفاوتی ندارند . تعداد کمی از نمایشگاههای خیابان سهروردی هم آوردند

gongsta_021
20 December 2007, 11:28 PM
پس اینطوری که شما میگید از لحاظ ظاهر با هم هیچ تفاوتی ندارن؟؟

nojex
21 December 2007, 12:11 AM
نه . یک سری تغییرات در option ها دارن و یک مدل رینگ 6 پر se که روی glx 2008 نصب شده اما تغییر دیگه ای من ندیدم داشته باشه

gongsta_021
21 December 2007, 12:49 AM
یه سوال داشتم چرا ایر تویا جی ال ایکس رو وارد نمیکنه؟ و اینکه ایا ایرتویا خودش فروش جی ال ایکس داره یا نه؟؟

AVLIS
21 December 2007, 04:59 AM
سلام
من به دفترچه تویوتا دسترسی ندارم میشه شما بگین باد های عقب و جلو رو گفته رو چه عددی تنظیم کنیم؟
ممنون
اعداد و ارقامذکر شده مربوط به خودروهای کمری تولید 2002 الی 2006 هست.
برای لاستیکهایی با مشخصات زیر:
P205/65R 15 92T
P205/65R 15 92H
P205/65R 15 94V
P215/60R 16 94V
فشاری برابر 200 KPa یابه عبارتی 2bar or 29psi برای جلو وعقب گفته شده...
و برای لاستیکها 17"
P215/55R 17 93V
210KPa یا بعبارتی 2.1bar or 30.45psi برای چرخهای جلو وعقب گفته شده..اگر اطلاعات جدیدتری بدستم رسید حتما براتون میذارم..

البته کمری سری 2007 تا جائی که من اطلاع دارم مجهز به سیستم
Tire Pressure sensors Monitor tire pressure (TPMS
و وقتی فشار هوای چرخها از حد استاندارد کمتر میشن روشن شذه و اخطار میده...
تو کشورهای دیگه حداقل هست و اگر نباشه باید از نمایندگی بخوان..

nojex
21 December 2007, 10:37 AM
البته کمری سری 2007 تا جائی که من اطلاع دارم مجهز به سیستم
Tire Pressure sensors Monitor tire pressure (TPMS
و وقتی فشار هوای چرخها از حد استاندارد کمتر میشن روشن شذه و اخطار میده...
تو کشورهای دیگه حداقل هست و اگر نباشه باید از نمایندگی بخوان..

این سیستم در سری های سفارش کشور های خلیج فارس و ایران متاسفانه وجود نداره

gongsta_021
30 December 2007, 10:38 PM
اقای فروزنده یه سوال تویوتای شما صندلی راننده برقی هست؟؟؟؟

parkan
30 December 2007, 11:46 PM
قیمت تویوتا کمری انواع مدلها را اعلام بفرمایید ممنون هستم

AVLIS
31 December 2007, 12:04 AM
قیمت تویوتا کمری انواع مدلها را اعلام بفرمایید ممنون هستم

از این سایت میتونید بگیرید..
اطلاعات کامل از کلیه محصولات تویوتا در ایران.منجمله قیمت..
قیمتها,قیمتهای روز هست.و صحت دارن.

amir_CLK500
31 December 2007, 04:21 PM
بچه ها یکی از دوستام چند ماهی میشه خریده.جدیدا میگه ماشین خوبی نیست زیاد و صدا میفته؟؟؟میگه ماله من الان داشبوردش و ستوناش صدا افتاده!

futuredream
31 December 2007, 08:30 PM
مال من 23 هزار تا کار کرده که گاهی او قات داشبورد جلو تو ناهمواریها صدای چرق چروق میده . فکر کنم به خاطر اینه که من همیشه صدای ضبط رو تا آخر زیاد میکنم

ParsCommunity
2 January 2008, 01:51 AM
سلام
بنده پریروز یک کمری gl مدل 2008 که بصورت اوریجینال رینگ اسپرت داشت خریدم
ماشین من اتوماتیکه و بغل دنده اش یک دکمه هست که روز نوشته shift lock
کسی راجع به عملکرد اون دکمه میتونه توضیح بده؟

futuredream
2 January 2008, 02:31 AM
سلام
برای درآوردن دنده از حالت P وقتی ماشین روشن نمیشه مثلا بکسل کردن

کسی نفهید سنسور گردش فرمان چیه ؟ و قیمت بال عقب SE چنده؟

Mr.Sina
2 January 2008, 09:39 AM
سلام
دوست عزبز خيلي مباركتون باشه...
قيمت ماشينتون جقدر شد؟
رینگش مثل SE يا فرق داره؟

ParsCommunity
2 January 2008, 05:15 PM
دوست عزبز خيلي مباركتون باشه...
قيمت ماشينتون جقدر شد؟
رینگش مثل SE يا فرق داره؟
خیلی ممنون رفیق
قیمت ماشین بدون گارانتی و فقط بیمه بدنه شد 42 میلیون و 800 هزار
البته طرف آشنا بود
نمیدونم رینگهاش با SE فرق داره یا نه ولی رینگ قشنگیه

gongsta_021
2 January 2008, 11:21 PM
خدارو شکر پس اینطور که معلومه 2008 از این به بعد با رینگ داده میشه؟

ali206-5
25 January 2008, 10:04 PM
قیمت محصولات تویوتا در نمایشگاه صنعت خودرو در اصفهان و 2 تا عکس از کمری 2008

ar1358
7 February 2008, 01:18 PM
تويوتا Camry در ناوگان سیروسفر
بزودي گواهينامه ISO 9001 اين شركت صادر و بعنوان اولين شركت مسافربري دارنده استاندارد بين المللي به مسافران محترم سرويس مي دهد.

عصرایران - همزمان با ايام فرخنده دهه فجر،براي نخستين بار در ايران تويوتا Camry وارد ناوگان سير و سفر فرودگاه شد.
مديرعامل شركت سيروسفر فرودگاه با اعلام این خبر گفت:در اين مرحله كه دومين مرحله ورود اتومبيلهاي خارجي به ناوگان سيروسفر مي باشد،5 دستگاه تويوتا كمري و 10 دستگاه ديگر از تويوتا كرولا وارد ناوگان سير و سفر فرودگاه شد.

همچنين قرارداد خريد 200 دستگاه سمند صفر كيلومتر با شركت ايران خودرو امضا گرديد كه بزودي تحويل شركت خواهد شد و نهايتاً 480 دستگاه سمند و 50 دستگاه انواع تويوتا آماده سرويس دهي به مسافران فرودگاه امام ***** (ره) خواهند بود.

اكبرنيا افزود: بزودي گواهينامه ISO 9001 اين شركت صادر و بعنوان اولين شركت مسافربري دارنده استاندارد بين المللي به مسافران محترم سرويس مي دهد.
علي جليل زاده عضو هيئت مديره شركت،‌ايمني بيشتر و امكانات رفاهي مناسب را دليل اين انتخاب نوع خودروها بيان كرد و افزود همانند تمام شركت هاي ترانسفرمسافر فرودگاه هاي معتبر دنيا اين شركت مفتخر است از برتزين تكنولوژي و امكانات روز براي سرويس دهي به مسافران فرودگاهي استفاده كند.

وي اعلام كرد شركت سيروسفر فرودگاه علاوه بر توسعه هر ساله ناوگان خود،از فرسودگي خودروها جلوگيري كرده و تواماً سعي در نوسازي ناوگان خود مي كند.

amibadi
24 February 2008, 04:28 PM
سلام
راهنمایی می خواستم مرسی
کمری در کل 3 مدل داره؟ gl,glx,se؟ این glx اسپیشیال چی هست و چه امکاناتی داره؟
آپشن هر کدوم رو میشه ذکر کنید به طور کامل
نشانه های بارز در تشخیص دادن تیپ های مختلف چی هست؟

این قیمت هایی که به من گفتن خوب گفتن؟
کمری 2008 gl معمولی سنسور دنده عقب بلوتوث چراغ مه شکن 44 تومان
کمری 2008 glx اسپیشیال 50 تومان
کمری 2008 se .پنجاه و شش تومان 56

borna26
15 March 2008, 12:42 AM
با سلام.
يكي از دوستانم يه تويوتا كمري شش سيلندر (اس اي) داره.ميگه 50 ميليون تومان!!اما من توي سايت هر جا كه نگاه ميكنم دنده اي 37 و اتوماتيك 41 قيمت گذاري شده.و اكر اين 6 تومان اضافه قيمت بخاطر شش سيلندر بودن ان هست .پس چرا ميگويند كه واردات كمري 6 سيلندر ممنوع هست؟لطفا اگر كسي اطلاعي داره ممنون مبشم .واز انجا كه دوستم هم خودش توي اين قيمت ها گيج شده و از طرفي براي انجام اين معامله عجله دارم ممنون ميشم زودتر سر ار اين موضوع در بيارم.. يه دنيا ممنون

ParsCommunity
16 March 2008, 10:54 AM
دوست عزیز کمری دوست محترم شما درسته که se هست ولی لزوما 6 سیلندر نیست
تمام اس ای های موجود در ایران 4 سیلندر هستند

کبریت بی خطر
19 March 2008, 10:29 AM
سلام به ماشین دوستان:icon_excl
نظر من در مورد کمری
این نژاد از تویوتا معایب زیادی داره
اتاقش قریژقریژ صدا میده .هندلینگش خرابه.تیک آف نمیکشه.ستونA جلوی دید(میدان دیدش کمه)و...
یادتون باشه فروش بالا نشان کیفیت نیست:icon_cool

Majz
20 March 2008, 01:45 PM
نظر من در مورد کمری
اتاقش قریژقریژ صدا میده .هندلینگش خرابه.تیک آف نمیکشه.ستونA جلوی دید(میدان دیدش کمه)و...

میشه توضیح بدین علت استقبال مردم دنیا از این خودرو که جنابعالی میفرمائید عیوب زیادی داره چیه ؟

کبریت بی خطر
20 March 2008, 02:16 PM
در واقع نوع طراحی که داره خیلی ها رو به سمت خودش کشید از جمله پدر خودم و تعقیرات ظاهری زیادی نسبت به مدل قبل داشته
در واقع بر گرفته از مرسدس cls است
به فرم پنجره باریک انقلاب طراحی میگن
این مشکلاتی که من گفتم فقط من نمیگم حرف خیلی از دارنده هاست

Mr.Sina
21 March 2008, 11:02 AM
نظر من در مورد کمری
دوست عزیز به صدا افتادن اطاق رو تا بحال نه تنها تو کمری بلکه تو هیچ مدلی از تویوتا ندیدم!! معلوم نیست شما باهاش کجا رفتید یا چیکار کردید !!!
در مورد هندلینگش نظر خاصی ندارم ولی اونجوریم که شما می گید نیست...
تیک اف نکشیدن ماشین دلیل بر بدیشه ؟؟؟؟تازه اونم با ماشین اتومات ؟؟؟؟:icon_twisگفتم چرا ماشین به صدا در اومده:icon_mrgrمعلوم نیست دیگه باهاش چیکارا کردی!:icon_razz

فروزنده
23 March 2008, 08:54 PM
سلام
تصمیم گرفته بودم دیگه نظری تو این سایت ندم ولی خوب نمیشه به خاطر اختلاف نظر با.... تجریه های شخصی خودم رو ارائه ندم من هم موقعی که ماشینی می خواستم بخرم تو این سایت جستجو می کردم.
ولی امیدوارم روزی تعصب رو زندگی و نظر ما تاثیری نداشته باشه .
به پستهای ارسالی ما نه پولی میدن نه مقامی .هدف بیان حقایق و کمک به دیگرانه.
تجربه شخصی من با این ماشین در سرعت 230 کیلومتر اتوبان زنجان با 3 سرنشن:
بیشتر از 230 تا نرفت تا سرعت 210 فیلم گرفتم ولی بعدش باید فرمونو 2 دستی می چسبیدم وقتی تو سرعت 200 گاز بیشتر میدادم هم از 5 به 4 معکوس میکشید و تا 230 تا میرفت جای گاز داشت من هم تا اخر نگه داشته بودم ولی نمی رفت!!!! شاید 3 سرنشین بودیم این طور بود یا.... کاش 240 رو می رفت من هر بار 1 دقیقه پا رو تا آخر نگه می داشتم .
ولی از پایداری اون نهایت لذت رو بردم انگار که به زمین چسبیده بود یه جا زانتیا کنار نکشید من هم تا لحظه آخر ترمز نزدم
چون می خواستم به نهایت سرعت برسم که یه ترمز شدید زدم .کنترل ترمزها عالی بدون انحراف.
در هنگام برگشت بیشتر مسیر رو با کنترل کروز رفتم با 119 کیلومتر .البته 2 هفته قبل از عید بود که میانگین مصرف با توجه به نشان دهنده بنزین حدود 2/6 .که به نضر من عالیه
من تا به حال صدای اضافه ای از داشبورد و ستونها و طاقچه عقب نشنیدم .من که وسواس و حساسم نشنیدم تا بحال.
با انکه سیستم تعلیقش اسپورت و نسبتا خشکه ولی ناهمواری ها رو به کابین و راننده منتقل نمی کنه .صندلی هاش کاملا نه ولی راحته.
دید خوبی داره و همچنین آینه های کناری دید خوبی رو برا شما فراهم می کنه.
قطعاتش ارزونه کاپوت 400 تومن وسپر جلو 120 تومن.... به نسبت ماشینای سایپا و ایران خودرو که خوبه
در کل ماشین کم خرجیه .اقتصادی از هر نظر.
تعویض دنده ها هم نرم و طبق دلخواه راننده عوض می شه
ولی من از 2 چیزش راضی نیستم که اون هم به جاه طلبی من مربوط میشه
یکی سرعت و دیگری شتاب
ای کاش 3500 سی سی 6 سیلندر بود حس می کنم با این بدنه و وزنه 2400 سی سی برای رانندگی جوانها کمه
یه مشکل دیگه هم اینکه چون سپرش پائینه باید مواظب کوچه ها و... بود .
من بعد از این ماشین قصد دارم پرادو بخرم چون تو جاده های رالی(خیابون های ایران) suvبهتره

msr839
25 March 2008, 02:15 AM
گارانتی کمری چند ساله هست؟
راسته که هر 2 سال باید نمایندگی باتریشو عوض کنه؟

hossputer
25 March 2008, 06:41 PM
میگم مصرفش تو شهر & اتوبان چقدره و در روز چند لیتر بش بنزین میدن???

فروزنده
26 March 2008, 07:32 PM
گارانتی وارداتی های شرکت ایرتویا 2 ساله.اس ای گارانتی نداره.
وقتی من کم گاز تو شهر می رونم بین5/9 تا 5/10 در روزهای پر ترافیک .اگه پر گاز برم5/10 تا 5/11 البته من فیلتر هوا رو هر 3000 تا عوض کردم!21 تومن هم هست تو 9000 تا هم فیلتر بنزین 60 تومن!شمع رو هم تو 18000 تا می خوام عوض کنم البته همه اینها بیشتر کار می منه .

کبریت بی خطر
27 March 2008, 01:35 PM
دوست عزیز به صدا افتادن اطاق رو تا بحال نه تنها تو کمری بلکه تو هیچ مدلی از تویوتا ندیدم!! معلوم نیست شما باهاش کجا رفتید یا چیکار کردید !!!
در مورد هندلینگش نظر خاصی ندارم ولی اونجوریم که شما می گید نیست...
تیک اف نکشیدن ماشین دلیل بر بدیشه ؟؟؟؟تازه اونم با ماشین اتومات ؟؟؟؟:icon_twisگفتم چرا ماشین به صدا در اومده:icon_mrgrمعلوم نیست دیگه باهاش چیکارا کردی!:icon_razz
اتاقش همیشه صدا نمیده. شاید اون موقعی که شما سوار ماشین بودین خجالت کشیده:icon_evil
درسته فرمون نرمی داره ولی قبول کنید هندلینگش از پژو پایین تره :icon_mad:
حرفمو پس میگیرم تیک افف میکشه ولی فقط تو خاکی:icon_arro
گازش دیر عمل میکنه : پدال رو که فشار میدی 0.5 ثانیه بعد فرمان از طریق کامپیوتر مرکزی به موتور میرسه
کیفیتشم پایینه :قسمتی که برای نگهدارنده در باک بنزین در نظر گرفتن چیز جالبی نیست

ah504man
31 March 2008, 03:25 PM
اتاقش همیشه صدا نمیده. شاید اون موقعی که شما سوار ماشین بودین خجالت کشیده:icon_evil
درسته فرمون نرمی داره ولی قبول کنید هندلینگش از پژو پایین تره :icon_mad:
حرفمو پس میگیرم تیک افف میکشه ولی فقط تو خاکی:icon_arro
گازش دیر عمل میکنه : پدال رو که فشار میدی 0.5 ثانیه بعد فرمان از طریق کامپیوتر مرکزی به موتور میرسه
کیفیتشم پایینه :قسمتی که برای نگهدارنده در باک بنزین در نظر گرفتن چیز جالبی نیست
سلام خدمت همه صاحب نظرها
ما يدونه GL با گارانتي ايرتويا داريم كه فقط 2200 تا راه رفته ولي داشبوردش كاملا صدا مي ده و قژ قژ مي كنه.
عيد كيش بوديم و دوستمون تويوتا آولون داشت كه خودش مي گفت روي ماشين نوشته ساخت ايالات متحده است و زمين تا آسمون با كمري فرق داشت فكر كنم كمري هايي كه ساخت استراليا هستند اينجوري با كيفيت پايين در اومدند.
خلاصه ما كه اصلا راضي نستيم و مي خواهيم اگر خدا بخوتد يك سانتافه بخريم اگر كسي نظري داشته باشه از شنيدنش خوشحال مي شم.

فروزنده
31 March 2008, 05:44 PM
سلام خدمت همه صاحب نظرها
ما يدونه GL با گارانتي ايرتويا داريم كه فقط 2200 تا راه رفته ولي داشبوردش كاملا صدا مي ده و قژ قژ مي كنه.
عيد كيش بوديم و دوستمون تويوتا آولون داشت كه خودش مي گفت روي ماشين نوشته ساخت ايالات متحده است و زمين تا آسمون با كمري فرق داشت فكر كنم كمري هايي كه ساخت استراليا هستند اينجوري با كيفيت پايين در اومدند.
خلاصه ما كه اصلا راضي نستيم و مي خواهيم اگر خدا بخوتد يك سانتافه بخريم اگر كسي نظري داشته باشه از شنيدنش خوشحال مي شم.
من هم 2-3 روز پیش یکی از دوستانم جی ال داره همینو می گفت من هم که تو سایت شنیده بودم گفتم یه تستی بکنم که وقتی یه دوری باهاش زدم دیدم راست می گه اون دو قسمت بالا گوشه داشبورد که جای باند هست صدا می ده وقتی دست رو روش فشار می دادم صداش قطع می شد البته همسایه بغلی که اس ای داره هیچ صدایی نداره!!مال من هم همچنین .ایکس ال ای هم همینطوره که ایکس ال ای مونتاژ ژاپنه. ولی چرا همچین مواردی دیده میشه ؟
چه احمق هستند ژاپنی ها که ماشینا شونو میدن یه کمپانی مثل ایران خودرو مونتاژ کنه که آبروشو نو ببره.
کیفیت مونتاژ استرالیا پایینه .شانسیه ..

کبریت بی خطر
31 March 2008, 11:07 PM
یکی ما glx قسمت دندش صدا میکنه
ولی یک مشکل دیگه هم داره ....!!!!
الان لاستیک های ماشینمون کج شده ....!!! طی سفری که داشتیم هر ماشینی سبقت میگرفت بوق بوغ را مینداخت ..!!
آخر یکی به ما گفت داداش لاستیکت کج میچرخه اول فکر کردیم سرکاریه ولی دیدیم نه ماشین داره مانور میده ..........الان رو زاپاس راه میریم... لاستیک قبلی ساییده شده

n4vid
4 April 2008, 11:14 PM
چرا قیمت کمری 07 نمیاد پایین بالاتر هم میره از وقتی که مدل 08 امده تو بازار ، گمرکی مگه چقدره ؟ توی سایت خود تویوتا قیمت به دلاره اگه بگیم دو برابر هم که بشه بازم خیلی دارن بیشتر میدنش ، در ضمن در مورد تویوتا باید یگم تویوتا اگه از ژاپن باشه هیچ عیبی نداره ، بعد تازه کیفیت ماشینای استرالیا هم با هم فرق می کنن ، بستگی داره به سفارش که سفارش کجا باشه ! کسی اطلاع داره قیمت اس ای کارکرده چنده ؟ می خوام بدونم برای خرید چجوری بخرم که بهم نندازن ؟ از بنگاه یا از ایر تویا ؟

jazz master
5 April 2008, 10:31 PM
حق با شماست نقرابيش رنگ جذابي داره نه بي روحي سفيد و نقره اي رو داره نه بد رنگي مشكي يا كاربني يا حتي رزد خردلي

borna26
9 April 2008, 05:28 AM
با سلام به همه دوستان خوب ام
ميخواستم از كساني كه اطلاعات بهتري دارند براي خريد يه تويوتا كمك بگيرم.با مبلغ 40 تومان كدام يك از مدل هاي كمري را ميشه گرفت كه تقريبا فول ابشن نيز باشه؟البته به استثناي گيربكس اتوماتيك(من طالب دنده ايي هستم) و مبلغي اختلاف بابت دنده ايي و اتوماتيك نيز جهت ديگر امكانات موجود لحاظ كنند.ناگقته نماند كه تيپ و ظاهر اسپورت مانند كمري seبيشتر ميپسندم اما اين كه با اين مبلغ بتوان خريد كرد و يا اين كه مدل هاي ديگر ان داراي امكانات و ويژگي هاي بيشتري باشند .چيزي نميدانم.حواشمندم اگر كسي در اين مورد چيزي ميداند راهنمايي نمايد.ممنون از راهنمايي هاي همه دوستان

فروزنده
19 April 2008, 11:35 PM
توی یکی از تاپیکها خونده بودم که این کمری ها چون از کشورهای عربی (تازی) می آید شن و خاک به خیلی جاهاش نفوظ می کنه.
امروز فیلتر تهویه کابین رو عوض کرد و جالبه که روش 50 گرم ماسه بود .!!! وقتی بخاری رو روشن میکردم بوی بدی میداد و سردرد می گرفتم و الان رفع شده.
هر چه سریعتر عوض کنید تا مشکل تنفسی پیدا نکردین

Majz
23 April 2008, 12:25 AM

فروزنده
25 April 2008, 10:51 AM
اینجا فکر کنم نمایندگی مرکزی ایرتویا باشه(سه راه اتحاد-جاده ابعلی)تو همین سکوها یه لکسس ال اس 460 بود که داشتن تمیزش می کردن وقتی رفتم از نزدیک ببینمش یارو گفت که ببخشید اینجا ممنوعه.!!
یاده نمایندگی بهمن افتادم که در مزدا 3 رو قفل کرده بود و به مردم می گفتن که شرکت قفل کرده و به مردم اجازه نمی دادن که توی اونو ببینن همین عمل رو نمایندگی پارس خودرو(مگان) انجام می داد!!
حالا تو خارج از ایران وقتی میری نمایشگاه تا فراری رو از نزدیک ببینی درش بازه که هیچ یه نفر هم می اد تا اگه سوالی داشته باشیم بپرسیم.
فقط آشغال ساز که نیستیم . سرویس وبرخورد وخدمات خوبی هم نداریم

gongsta_021
25 April 2008, 01:33 PM
؟؟توی این عکسا کمری خاکستری هست یا چشم من اشتباه میبیته

gold_boy3
25 April 2008, 04:53 PM
دوستان یه سوال دارم معذرت میخوام اگه جاش این جانیست .من به تازگی یک کمری گراند 3000سی سی دنده اتوماتیک گرفتم و یکی از دوستانم کمری 2007 جی ال داره و خیلی از ماشینش میپره میخوام باش کورس بندازم بنظر شما امکان داره ماشینش قویتر باشه چه در شتاب اولیه چه ثانویه و سر پیچ پایداری کدوم بهتره .از نظر هندلینگ خلاصه بروبچ یه راهنمایی بکنن اکه ضایع میشیم نندازم باهاش؟؟؟؟

کبریت بی خطر
26 April 2008, 11:35 AM
فکر نکنم بخوایی کورس بندازی:icon_smil
ولی کورس با کمری خطر داره حسن کار دس خودت میدی >دینامیک تعطیل

mads_7454
26 April 2008, 11:59 AM
شک نکن دوست عزیز شما برنده میشی چون کمری شما 6 سیلندره و 3000 ولی کمری دوستتون 4 سیلندره و 2400 و قدرت ماشین شما خیلی از دوستتون بیشتره .

mads_7454
27 April 2008, 12:24 PM
توی این عکسهای دوستمون کمری خاکستری جی ال وجود داره ولی من شنیده بودم که توی مدلهای سفارش ایران خاکستری نیست ؟

Omid.Moradi
1 May 2008, 01:16 PM
سلام دوستان:
سوالم در مورد سيستم هاي دنده اتوماتيك كمري هست!
صحت اين گفته درست كه مگن: دز صورت خرابي آن در ايران قابل تامير يا به علت عدم وجود قطعات آن قابل تعويض نيست؟

پيشاپيش متشكرم.

gongsta_021
1 May 2008, 10:21 PM
پس اگه خراب بشه باید چی کار کرد

alipasha
2 June 2008, 12:07 PM
از دوستان كمري سوار يه سوال داشتم:
كمري اتوماتِ من تو دنده 2 و بالاتر موقعي كه گاز ميدم و داره شتاب ميگيره و دور موتو در حال بالاتر رفتنه:يه صداي سوت يا بهتر بگم صداي "هيس" از داخل موتور يا گيربكس به گوشم ميخوره...آيا دوستان تا حالا با همچين موردي مواجه شدن؟
اصلا اين صدا طبيعيه؟

futuredream
2 June 2008, 02:27 PM
واسه من هم گاهی این صدا میاد فک نکنم مشکلی باشه

alipasha
2 June 2008, 02:49 PM
واسه من هم گاهی این صدا میاد فک نکنم مشکلی باشه
دقيقا همين صداي هيس رو داريد؟
من وقتي يه جاي خلوت و كم عرض(به اين دليل كه ميشه انعكاس صدا رو براحتي شنيد) رانندگي ميكنم كاملا اين صداي سوت رو ميشنوم....هميشگي هم هست....يعني هر وقت خلوته و صدا منعكس ميشه هست...-نمايندگي پيچوند..گفت مال همه اينطوره ولي من فكر نكنم-خوشحال ميشم شما هم راهنمايي كنيد.با سپاس

فروزنده
21 August 2008, 05:55 PM
سلام
کسی میدونه که روغن گیرباکس اتوماتیک رو در چه کیلومتری باید عوض کرد؟