PDA

View Full Version : دو مشکل با 7750

BloodReza
22 September 2006, 08:54 AM
من جدیدن دوتا مشکل با ظبطم پیدا کردم

اول اینکه جدیدن وقتی که روشنه بعضی وقتا خودش اوتومات خاموش و روشن میشه. بعضی وقتا هم خودش ریست میشه(ریست شدن بیشتر در موقع روشن کردن ماشین)
به نظر شما این اشکال از خود ظبط هست یا باتری؟ چون دو سه هفته پیش هم باتری ماشین رو عوض کردیم و بعضی وقتا اصلن باتری ماشین چند دقیقه از کار میفته و دوباره خودش درست میشه

مشکل دوم اینکه وقتی دکمه open cd رو میزنی سی دی موقع بیرون اومدن گیر میکنه چندین بار که داخل خود ظبط میمونه یا اگه در هم در بیاد اکثر موارد نصفه نیمه سی دی خارج میشه یا اینکه خودت باید سی دی رو بیرون بکشی که این مشکل باعث شده همه سی دی ها خش پیدا کنن

برای رفع ایندو مشکل چیکار کنم؟

حامدگلشن
23 September 2006, 11:19 AM
من جدیدن دوتا مشکل با ظبطم پیدا کردم

اول اینکه جدیدن وقتی که روشنه بعضی وقتا خودش اوتومات خاموش و روشن میشه. بعضی وقتا هم خودش ریست میشه(ریست شدن بیشتر در موقع روشن کردن ماشین)
به نظر شما این اشکال از خود ظبط هست یا باتری؟ چون دو سه هفته پیش هم باتری ماشین رو عوض کردیم و بعضی وقتا اصلن باتری ماشین چند دقیقه از کار میفته و دوباره خودش درست میشه

مشکل دوم اینکه وقتی دکمه open cd رو میزنی سی دی موقع بیرون اومدن گیر میکنه چندین بار که داخل خود ظبط میمونه یا اگه در هم در بیاد اکثر موارد نصفه نیمه سی دی خارج میشه یا اینکه خودت باید سی دی رو بیرون بکشی که این مشکل باعث شده همه سی دی ها خش پیدا کنن

برای رفع ایندو مشکل چیکار کنم؟
سلام
رضا جون در مورد مشگل اولت به احتمال زیاد باطری ماشینت مشگل داره اگر از اون نبود ببین احتمالن اتصالی پیدا نکرده
در مورد مشگل دوم باید بگم این مشگل مختص پخش شما نیست تمام پخشهای پایونییر بعد از چند وقت دچار همین مشگل میشن
اگر گارانتی داره پخشت ببر حتمن درستش میکنن برات

BloodReza
23 September 2006, 07:40 PM
برای مشکل بیرون اومدن سی دی به دوجا نشون دادم
یکی گفت باید غلطکاش عوض شه و یکی دیگه گفت غلطکاش کثیف شدن بیار تا با الکل تمیزش کنم
به نظر شماها حرف کدومشون درست تر جواب دادن و پیش کدومشون ببرم؟

حامدگلشن
24 September 2006, 11:41 AM
هردو مشگل امکانش هست
ولی اگر گارانتی داره ببر نمایندگی آدرسشم تو خیابون میرزای شیرازی هست پایین پمپ بنزین