PDA

View Full Version : تبديل برق فندكي ماشين به 220 ولت



XELTEK
21 September 2006, 09:31 PM
سلام دوستان
من از اين تبديل برق ماشين به 220 ولت با قيمت نازل پيدا كردم !!!
هر كسي ميخواد در خدمتم !!!
فقط ممكنه تموم شه هااا !!!
اگه ميخواهيد زود باشيد !!!

F.®.A
21 September 2006, 10:01 PM
جریان خروجی؟

دانيال
21 September 2006, 10:36 PM
سلام خسته نباشید

فی چند هست میشه یه عکس ازش بزاری باعث خوابیدن باطری نمیشه ساخت کجاست .

یا حق......................

XELTEK
22 September 2006, 01:16 AM
سلام
فیش 30 تومنه و به اندازه یه فندک جریان میکشه و بفرمایید چی کار میخواهید بکنید ؟

z_qz54
22 September 2006, 02:30 AM
اندازه اش چقدریه ؟ جنس بدنش چیه؟

XELTEK
22 September 2006, 02:32 AM
اندازش نصف کف دسته !!!
و جنس درجه یک هستش و جنس بدنه هم پلاستیک مرغوبیه !!!

XELTEK
24 September 2006, 01:48 AM
البته یه نوع قوی تر هم هست 35 تومنه!!!

web
24 September 2006, 02:25 AM
پيام جان ميشه يه عكسي چيزي ازش بذاري؟

XELTEK
24 September 2006, 02:26 AM
فردا ایشالاه چشم

farzad-sani
24 September 2006, 03:24 AM
فردا ایشالاه چشم

منتظریم .............................................شدیدا :matrix:

امين حرفه اي1
24 September 2006, 08:40 AM
پس چي شد ما منتظر هستيم سريعن يه عكس بزار ببينيم

Farbod.E
24 September 2006, 12:01 PM
دوستان عزیز آیا دیدن یک تبدیل فندکی برای شما انقدر مهمه که در هر 3 دقیقه 1 پست میزنید و درخواست عکس میکنید ؟
Xeltek عزیز گفتند که براتون عکس رو میزارند ! بهتره به جای نوشتن جملات زیبا و قشنگتون ! در مورد تاپیک بیشتر بحث کنید !!
امیدوام که تاپیک دیگه منحرف نشه تا خدای ناکرده مدیران مجبور به قفل کردنش بشن !!!!!!

pedram325i
24 September 2006, 12:33 PM
تنها عکس لازم نیست ، مشخصات فنی هم مهمه.
اینکه خروخیش 220 ولت و چند آمپره؟
به عنوان متال اگه زیره 1 آمپر باشه نمیشه باهاش یک تلویزیون 14 اینچ رو روشن کرد.
مشخصات دقیقش رو هم بگید.

XELTEK
24 September 2006, 02:17 PM
روی 150 واتیه چیزی ننوشته که میتونه 1 امپر بده یا نه اما به احتمال 90 در صد بتونه !!!

XELTEK
24 September 2006, 02:20 PM
البته رو 100 واتیه نوشته 45/0 امپر

دانيال
24 September 2006, 06:01 PM
سلام خسته نباشید

میشه لپ تاب رو بهش وصل کرد که باطریش رو شارژ کنه یا اصلا تو ماشین ازش استفاده کرد جریانش ثابته بالا پایین نمیشه ولتاژ برق رو میگما دوست من خودت ازش تو ماشین استفاده کردی یا نه

XELTEK
24 September 2006, 06:08 PM
من خودم استفاده كردم
همين الان از تست برگشتم !!!
خدايي كارشخوبه !!
يكي از دوستان تو سايتمون هم امروز براش يكي فرستادم !!!
واقعا" عاليه !!! خدايي تبليغ نيست!!!
اما عاليه !!!!

XELTEK
24 September 2006, 06:10 PM
من لپتاپو روشن كردم و 1/5 ساعت با هاش كار كردم
خيلي عاليه !!! 15 واتيش يه فن كوچولو داره كه داغ نمي شه !!!
ديشب هم باهاش موبايلمو شارژ كردم ‍!!!
ولتاژشو اندازه گرفتم 221 ولت بود !!!

F.®.A
24 September 2006, 06:21 PM
100 درصد جریانی زیر 500 میلی آمپر دارد البته اگه میگی اندازه نصف کف دسته

Farbod.E
24 September 2006, 06:38 PM
البته رو 100 واتیه نوشته 45/0 امپر

طبق رابطه توان P=V*I که در آن
P= توان I=جریان V=ولتاژ
میتوان اینجوری برداشت نمود که 220*P=I
از رابطه فوق میتوان نتیجه گرفت که مقدار I در توان 100 وات برابر است با 0.45 آمپر . و اما در مورد 150 وات هم شما میتوانید این محاسبه را انجام دهید و به این نتیجه برسید که جریان خروجی در حدود 0.68 امپر خواهد بود !!!

XELTEK
24 September 2006, 06:43 PM
ممنون فربود جان
كاملا درسته !!!

pedram325i
24 September 2006, 07:11 PM
محاسبات کاملا درسته ، وقتی 150 وات باشه یعنی وسایلی که زیر 150 وات باشند رو میشه روشن کرد متلا یه لامپ معمولی 100 وات.
ولی فکر کنم برای یک تلوزیون 14 اینچ سر مرز باشه و شاید بهش فشار بیاد.
بیشتر بدرد لپ تاپ و شارژموبایل میخوره. اگه یه کم قوی تر بود حرف نداشت.

Farbod.E
24 September 2006, 07:35 PM
محاسبات کاملا درسته ، وقتی 150 وات باشه یعنی وسایلی که زیر 150 وات باشند رو میشه روشن کرد متلا یه لامپ معمولی 100 وات.
ولی فکر کنم برای یک تلوزیون 14 اینچ سر مرز باشه و شاید بهش فشار بیاد.
بیشتر بدرد لپ تاپ و شارژموبایل میخوره. اگه یه کم قوی تر بود حرف نداشت.


ممنون فربود جان
كاملا درسته !!!

ازتون ممنونم که درستی محاسبات رو تایید کردین :icon_razz:icon_razz
راستی شما میدونید که تلویزیون چند آمپر جریان میکشه ؟ :icon_redf

pedram325i
24 September 2006, 08:03 PM
تلویزیون هر چه صفحه بزرگ تری داشته باشه(اینچ بالا تر) قاعدتا مصرفش بیشتره.
فکر میکنم یک تلویزیون 14 اینچ کمی بیشتر از 100 وات باشه که یعنی حدود نیم آمپر جریان می کشه.
باید رفت پشت تلویزیون رو نگاه کرد احتمالا نوشته چند وات.
اگه با همون وات اندازه گیری کنیم فکر کنم بهتر باشه دیگه نیاری به گفتن مقدار آمپر نیست.

XELTEK
24 September 2006, 08:05 PM
نه والاه !!

dr_mehry
24 September 2006, 08:26 PM
کیت اماده اونو می تونی بخری

paymanonline
24 September 2006, 08:34 PM
اگه بخواد قویتر باشه حتما باید از مدارهای تغذیه سوئیچینگ استفاده بکنه و به نسبت قیمتش هم خیلی میره بالا.

pedram325i
24 September 2006, 08:39 PM
نه والاه !!
منظورتونو نفهمیدم
آخرس ننوشتی ساخت کجاست؟

XELTEK
24 September 2006, 08:58 PM
made in china
اما درجه ي يك !!!

PoYo
24 September 2006, 11:50 PM
فقط یه خروجی میده یا بیشتر هم میشه؟؟؟

XELTEK
25 September 2006, 06:02 AM
یه خروجی داره اما اگه لازم باشه سرش یه سه راهی بزن دیگه !!!

PoYo
25 September 2006, 11:26 AM
اگه سه راهی بزنیم مشکل ساز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورم اینه که واسش فشار نمیاد

آخه برق شهری که نیست دیگه!!!!!!!!!!!

XELTEK
25 September 2006, 02:30 PM
بايد مواظب باشي ديگه !!
كه بهش فشار نياد !!!
بايد جمع كل توان از 100 يا 150 وات بالاتر نره !!!

XELTEK
26 September 2006, 01:47 AM
http://up.ir15.com/uploads2/Image(060).jpg

http://up.ir15.com/uploads2/Image(061).jpg

http://up.ir15.com/uploads2/Image(065).jpg

http://up.ir15.com/uploads2/Image(066).jpg

http://up.ir15.com/uploads2/Image(067).jpg

XELTEK
26 September 2006, 01:54 AM
اینم از عکس که قولشو داده بودم !!!

saeed_ooo
26 September 2006, 12:02 PM
توجه داشته باشین که اگر از خروجی این تبدیلها مثلا 1 آمپر بکشین از باتری(فندک ماشین) دارین 20 آمپر میکشین!! و این خیلی زیاده....اگه کسی بخواد آمپر کمی استفاده بکنه بدردش میخوره.مثلا در مورد این نوعش حداکثر 150 وات خروجی داره یعنی حداکثر میتونین 0.68 آمپر جریان داشته باشین.

PoYo
26 September 2006, 12:10 PM
اقا XELTEK سلام

اطه من يكي بخوام چطور بايد خریداری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه میشه یه تماس بگیرید که منم یکی بخرم

واسه پرشیا میخوام مشکلی پیش نمیاره؟؟؟

ممنون میششم که جواب بدید

farzad-sani
26 September 2006, 12:47 PM
آقا شما تو ماشين اين 220 ولت ر ميخايين چيكار ؟؟؟؟؟ لزومي داره.....:confident:

SLS
26 September 2006, 03:22 PM
به نظر من استفاده زیادش به باتری ماشین فشار میاره. بالاخره مثل اینه که فندک ماشینت یه ریز روشنه و پدر دینام در میاد. به نظر من بهتره از هر چیزی بجاش استفاده بشه. فندک ماشین واسه روشن کردن سیگار هست ( متاسفانه) و نهایتش واسه شارژ موبایل.

XELTEK
26 September 2006, 05:01 PM
توجه داشته باشین که اگر از خروجی این تبدیلها مثلا 1 آمپر بکشین از باتری(فندک ماشین) دارین 20 آمپر میکشین!! و این خیلی زیاده....اگه کسی بخواد آمپر کمی استفاده بکنه بدردش میخوره.مثلا در مورد این نوعش حداکثر 150 وات خروجی داره یعنی حداکثر میتونین 0.68 آمپر جریان داشته باشین.
اونقدر ها هم ضعيف نيست
يه لپتاپ كه ال سي ديش 17 بود راه انداخت !!!
لامپ 200 واتي رو روشن كرد !!!


اقا XELTEK سلام

اطه من يكي بخوام چطور بايد خریداری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه میشه یه تماس بگیرید که منم یکی بخرم

واسه پرشیا میخوام مشکلی پیش نمیاره؟؟؟

ممنون میششم که جواب بدید
مشكلي پيش نمياره مطمئن باش
بهت زنگ مي زنم !!!


آقا شما تو ماشين اين 220 ولت ر ميخايين چيكار ؟؟؟؟؟ لزومي داره.....
موبايل
ريش تراش
لامپ
لپتاپ
ماساژور



به نظر من استفاده زیادش به باتری ماشین فشار میاره. بالاخره مثل اینه که فندک ماشینت یه ریز روشنه و پدر دینام در میاد. به نظر من بهتره از هر چیزی بجاش استفاده بشه. فندک ماشین واسه روشن کردن سیگار هست ( متاسفانه) و نهایتش واسه شارژ موبایل.

اقا جون نمي خواي چرا ميزني تو سر مال ؟؟؟:icon_arro :icon_arro :icon_arro
نه بابا اينطوريا هم ميگه نيست !!!
واقعا كاراييش خوبه !!
به يكي از دوستان دادم !! اگه بد بود مياد اينجا ميگه !!!

ali1448
26 September 2006, 07:44 PM
سلام

من میخواستم ازxeltec عزیز تشکر کنم. ایشان چند ساعت بعد از اینکه من پولو از اصفهان براشون حواله کردم مبدلو فرستادن. امروز رسید به دستم.

فعلا که لپ تاپ رو بدون باطری روشن میکنه(مبدل فندکی لپ تاپو تو پایتخت قیمت کردم 40000 تومان بود!

رو خودشم عکس موبایل..دوربین دیجیتال.. هست

البته ابجوش کن کوچیک سفری رو روشن نکرد

به هر حال به قیمتش میارزه.

راستی آقای فدوی کاتالوگا رو یادتون رفت!!


موفق و پیروز باشین

XELTEK
26 September 2006, 10:41 PM
اقا
محال ممکنه که اب جوش کنو روشن نکنه شما یه بار دیگه امتحان کنید !!!!
ضمنا" کاتالوگو گذاشتم رو جعبه !بگردید پیدا میکنید !!!

Farbod.E
26 September 2006, 11:35 PM
استفاده از مبدلهای ولتاژی به هیچ عنوان آسیبی به باتری و دینام شما وارد نخواهد کرد ! خیالتون راحت باشه . کلیه خروجیهای برق اتوموبیل توسط فیوز حفاظت میشوند !
فقط بیشتر از توان خروجی مبدل از آن بار نکشید زیرا امکان دارد باعث سوختن مبدل و یا اگر خوش شانس باشید باعث سوختن فیوز آن شود !
برای اینکه عمر مبدل شما کم نشود در صورتی که از آن استفاده نمیکنید آن را از فندک ماشین بیرون بکشید !

موفق باشید

z_qz54
26 September 2006, 11:43 PM
مشکل سمند اینه که وقتی داره استارت میخوره ، فندک رو از مدار خارج نمیکنه. من تلویزیون زده بودم ، موقع استارت ماشین نمیکشید. میخوام بدونم که وقتی از اونور 12 ولت داره میگیره و حداکثر نمیدونم چند آمپر ولی چرا دینام 22 آمپری کم آورد؟

XELTEK
27 September 2006, 12:24 AM
ستفاده از مبدلهای ولتاژی به هیچ عنوان آسیبی به باتری و دینام شما وارد نخواهد کرد ! خیالتون راحت باشه . کلیه خروجیهای برق اتوموبیل توسط فیوز حفاظت میشوند ! فقط بیشتر از توان خروجی مبدل از آن بار نکشید زیرا امکان دارد باعث سوختن مبدل و یا اگر خوش شانس باشید باعث سوختن فیوز آن شود ! برای اینکه عمر مبدل شما کم نشود در صورتی که از آن استفاده نمیکنید آن را از فندک ماشین بیرون بکشید !
موفق باشید

حرفاتون کاملا درسته
ضمنا اینا قطع کن اتو ماتیک دارند و مشکلی پیش نمیارند اگر جریان زیاد ازشون بکشی !!
جنس خیلی خوبیه !!!
ضمنا با تلویزیون 14 امتحان شد و جواب داد !!!


مشکل سمند اینه که وقتی داره استارت میخوره ، فندک رو از مدار خارج نمیکنه. من تلویزیون زده بودم ، موقع استارت ماشین نمیکشید. میخوام بدونم که وقتی از اونور 12 ولت داره میگیره و حداکثر نمیدونم چند آمپر ولی چرا دینام 22 آمپری کم آورد؟

این جریان کمی میکشه و تا اون حد مشکلی پیش نمیاره !!!
خیالت راحت
این کاملن اصولی درست شده و کیلویی نیست !!!

navid-83
29 September 2006, 03:11 PM
مشکل سمند اینه که وقتی داره استارت میخوره ، فندک رو از مدار خارج نمیکنه. من تلویزیون زده بودم ، موقع استارت ماشین نمیکشید. میخوام بدونم که وقتی از اونور 12 ولت داره میگیره و حداکثر نمیدونم چند آمپر ولی چرا دینام 22 آمپری کم آورد؟





دوست عزيز تا جايي كه من ميدونم تو سمند جا شارژي توي زير ارنجي كه براي شارژ موبايل و اينا هستش برقشو مستقيم از باطري ميگيره و جا فندكي برقش قطع ميشه. در ضمن موقع استارت كه هنوز دينام كار نميكنه.ضمنا موقع استارت جريان زيادي از باطري گرفته ميشه ( حتي وقتي كه چراخاي ماشين روشنه موتور به زور روشن ميشه البته تو ماشيناي قديمي)

البته من چيز زيادي نميدونم و اساتيد بهتر ميتونن راهنمايي كنن.

XELTEK
29 September 2006, 03:14 PM
لطفا" از بحث خارج نشید !!!

Farbod.E
29 September 2006, 03:22 PM
من هم دیروز در مجتمع پایتخت یک مدل دیگه از این مبدلها دیدم که 300 وات توان خروجی داشت ! آقای فروشنده گفتند قیمتش 80000 تومان هست و از بقیه خیلی سر تره !! تنها کاری که تونستم بکنم گرفتن یک عکس ناقابل بود !!

http://i10.tinypic.com/2vtwgf4.jpg

XELTEK
29 September 2006, 07:47 PM
80 تومن کجا و 35 تومن کجا
مطمئن باشید این 300 واتی اندازه ی 150 واتی مال ما باز دهی نداره !!!
فقط اینو بگم که داره تموم میشه هاااااااا !

F.®.A
29 September 2006, 09:04 PM
شما اگه تونستی باهاش کتری برقی رو روشن کنی واقعا چیز بدرد بخوری رو داری ارزه میکنی کتری برقی(220) رو اگه دم دست داری یه امتحان بکن

XELTEK
29 September 2006, 09:06 PM
کتری برقی بزرگ که نمیشه راه انداخت !!
هم خطر ناکه هم مصرف بالایی داره !!!
اما کوچیکشو میشه
مطمئن باش !!!

F.®.A
29 September 2006, 09:12 PM
به هیچ عنوان خطری نداره فقط دستگاهت ممکنه دود بشه یا باتریت
ولی این دستگاه ضرری برای باتری نداره چون جریان از باتری نمیکشه وقتی شما ولتازو ببری بالا جریان مجبوره بیاد پایین فقط ممکنه فیوز فندک ماشین بسوزه یا دستگاهت دود بشه:icon_arro
:big_smile:حالا کتری رو یه امتحانی بکن :icon_cool اگه کار کرد من 2 تا ازت میخرم

XELTEK
29 September 2006, 09:18 PM
نه عزیز دل
منظورم از خطر اینه که شما مثلا یه پارچ ابجوش بریزه رو پات تو ماشین چیزی از پات باقی نمیمونه !
برداشتت اشتباهه عزیز !!!

F.®.A
29 September 2006, 09:24 PM
دوست عزیز این مدارشه من خودم قبلا درست کردم 500 وات خروجی داره
http://www.electronics-lab.com/projects/power/033/schematic.gif

Attention: This Circuit is using high voltage that is lethal. Please take appropriate precautions

XELTEK
30 September 2006, 01:52 AM
بابا ای ول
عجب ودار قشنگی !!!
چقدر هم قدرتمند
اما 2 تا عیب داره :1- به شدت سنگیه
2-به شدت حجیمه
درسته ؟

Farbod.E
30 September 2006, 02:26 AM
بابا ای ول
عجب ودار قشنگی !!!
چقدر هم قدرتمند
اما 2 تا عیب داره :1- به شدت سنگیه
2-به شدت حجیمه
درسته ؟
پیام جان مگه هر چی نقشه بزرگتر باشه باید اندازش هم بزرگتر باشه :icon_arro !!!!

smail
30 September 2006, 02:50 AM
من تازه اين تاپيك را ديدم ولي يك چيز در مورد اينورتر ها بايد در نظر داشت اگر براي وسايل الكترونيكي استفاده ميكنيد حتما بايد جريان سينوسي باشد اكثر اينورتر ها از جريان مربعي استفاده ميكنند كه بيشتر براي وسايل الكتريكي استفاده ميشود و در كاركرد طولاني براي وسايل الكترونيكي ايجاد مشكل ميكنند

XELTEK
30 September 2006, 02:53 AM
نه خیر
منظورم از بزرگی اینه که توش 4 تا 2n3055 و یک دونه تراسفورماتور دوسر داره
طبیعتا" حجیم میشه !!
اقا فربود از شما بعید بود هاا‌ !!! شما که تو این کارید بی زحمت مدار رو کمی تحلیل کنین بعد منو مسخره کنین !!!
:icon_mad: :icon_redf :icon_bigg :icon_eek: :icon_cry:


من تازه اين تاپيك را ديدم ولي يك چيز در مورد اينورتر ها بايد در نظر داشت اگر براي وسايل الكترونيكي استفاده ميكنيد حتما بايد جريان سينوسي باشد اكثر اينورتر ها از جريان مربعي استفاده ميكنند كه بيشتر براي وسايل الكتريكي استفاده ميشود و در كاركرد طولاني براي وسايل الكترونيكي ايجاد مشكل ميكنن
والاه نمیدونم کجا بود دیدم احتمالا" تو سایتش بود
سمت فندکی رو مربعی کشیده بود و سمت پریزشو سینوسی
نمو دونم شاید من اشتباه میکنم ؟

Farbod.E
30 September 2006, 03:01 AM
نه خیر
منظورم از بزرگی اینه که توش 4 تا 2n3055 و یک دونه تراسفورماتور دوسر داره
طبیعتا" حجیم میشه !!
اقا فرشید از شما بعید بود هاا‌ !!! شما که تو این کارید بی زحمت مدار رو کمی تحلیل کنین بعد منو مسخره کنین !!!

پیام جان عزیز دل فرشید که گناهی نداشت !!! من باهات شوخی کردم :icon_mrgr مطمئن باش که هیچ وقت چنین جسارتی در حق دوست عزیزم نمیکنم !! شما همیشه استاد ما بودی و هستی !!
فقط برای اینکه کمی مدار بالا رو بهتر درک کنی یک عکس از 2n3055 برات میزارم که ببینی ! این ترانزیستور زیاد هم حجیم نیست !
http://i10.tinypic.com/447hcut.jpg

در هر صورت اگر ناراحت شدی ازت عذر میخوام ! ولی باور بفرمایید که این فقط یک شوخی بود !!! :icon_cool

XELTEK
30 September 2006, 03:09 AM
ترانزیستور 2n3055 از ترانزیستور c5802 که هر دو ترانزیستور قدرت هستند به نبت فضای بیشتری رو اشغال می کنه
و اگر مداری هم بخواد براش طراحی بشه صد در صد بزرگ تر از مدار ترانزیستور معمولی خواهد بود !!!!
ضمنا پدر من توی جمهوری بزرگترین مغازه ی قطعه فروشی رو داره و فرق 2n3055 رو با چیزای دیگه می فهمم !!!
اما منم از لحن صحبتم معذرت میخوام و امید وارم کسی ناراحت نشده باشه !!!

F.®.A
30 September 2006, 08:13 AM
ترانزیستور 2n3055 از ترانزیستور c5802 که هر دو ترانزیستور قدرت هستند به نبت فضای بیشتری رو اشغال می کنه
و اگر مداری هم بخواد براش طراحی بشه صد در صد بزرگ تر از مدار ترانزیستور معمولی خواهد بود !!!!
ضمنا پدر من توی جمهوری بزرگترین مغازه ی قطعه فروشی رو داره و فرق 2n3055 رو با چیزای دیگه می فهمم !!!
اما منم از لحن صحبتم معذرت میخوام و امید وارم کسی ناراحت نشده باشه !!!
بله بسیار عالی لطف بفرمایید آدرس مغازه رو در پیام خصوصی بمن بدین واسه خرید قطعات آشنا داشته باشیم بد نیست:icon_cool من جمهوری زیاد میام مخصوصا پاساژ امجد
دوست من شما 50 درصد درست میفرمایید این ترنسیتور حجیمه و حجیم بودنش بخاطر جریان دهیه بالای اونه بنابراین میطلبه که سطح ترانسیتور بشکل یک heatsink باشه این محصول که شما عرضه میکنی چیزه بسیار عالیه ولی چکنیم که چینیه و بجای این ترانسیتور از نوع مشابه استفاده میشه که در نتیجه محصول
1-چینی
2-ارزان
خواهد شد من بهیچ عنوان نمیگم این محصول کیفیت نداره و خوب نیست من آدرس مغازتون میخوام تا بیام از نزدیک هم ببینم

XELTEK
30 September 2006, 01:00 PM
بیا جانم
قدمت روی چشم
ادرس هم بهت دادم !!!
فقط هر موقع میای زنگ بزن که منم باشم !!!

s_mostafa
30 September 2006, 05:18 PM
استفاده از اين دستگاه اينوتر احتمال اسيب به سيستم الكتريكي ماشين شما را افزايش مي ده به 2 دليل
الف - شما با اضافه كردن يك مجموعه مدارات الكترونيكي به مدارت الكتريكي ماشين احتمال ايجاد اتصال كوتاه را افزايش مي دهيد . چرا ؟ چون معمولا و همانگونه كه دوستان گفته اند اين وسيله چيني است در تجهيزات چني چيزي هم كه وجود ندارد بحث هاي حفاظتي است گرچه اين موضوع (همين بند 1 كه نوشتم ) قابل اغماض است:icon_surp
ب- دقت كنيد مدار الكتريكي فندك ماشين شما براي وظيفه خاصي طراحي شده يعني گرم كردن فندك در يك زمان كوتاه و معقول نيست كه جريان مدام توسط اينوتر از آن بگيريم به قول امروزي ها كاتنيوزلي
Continuously
نيست وممكنه در طول زمان مدارت فندك را دچار مشكل كنه استفاده دچار مشكل كنه .
دقت كنيد كه باتري ماشين براي نياز هاي ماشين طراحي شده و فندك يك آپشن اضافي براي استفاده در كوتاه مدت (يعني مثلا حداكث 3 دقيقه است) مي باشد.

فكر مي كنم اين دو بحث مهم باشه:icon_neut

s_mostafa
30 September 2006, 05:23 PM
من هم خودم اين مشكل را دارم وقتي تو زمستون بيرون ميريم نيازه كه چادر گرم بشه:icon_twis و هيچ وسيله اي ايمن تر از پتور برقي نيست خيلي فكر و تحقيق كردم آخر سر تصمصم گرفتم يك ژنراتور چيني از تهران بخرم (البته هنوز نگرفتم) اول مي خواستم با خريد يك اينوتر آلماني مشكل را حل كنم نمونه خوبش هم 100 تا 120 بود. كسي مي تونه بيشتر به من مشاوره بده ممنون ميشم .
تازه اين ژنراتور مثل :icon_conf . صدا ميده و نميشه بخوابي...:icon_neut :icon_cry:

XELTEK
1 October 2006, 11:41 AM
نه دوست عزیز
این کاملا حفاظت شده و برای این کار ساخته شده
من خودم با یه لبتابه 17 1.5 ساعت کار کردم و هیچی نشد !!!!
تازه دینام ماشین هم مورد داره اما فشاری دیده نمیشد
یعنی نور چراغ ها کم نشد و سیستم صوتی درست عمل میکرد !!!!!
این یه مداری هست که هم افزایش ولتاز میده هم افزایش جریان ژ1
پس از همه لحاظ ایمنه !!!!
خیالت راحت !
میتونید با خیال راحت استفاده کنید !!!

z_qz54
1 October 2006, 02:57 PM
من هم خودم اين مشكل را دارم وقتي تو زمستون بيرون ميريم نيازه كه چادر گرم بشه:icon_twis و هيچ وسيله اي ايمن تر از پتور برقي نيست خيلي فكر و تحقيق كردم آخر سر تصمصم گرفتم يك ژنراتور چيني از تهران بخرم (البته هنوز نگرفتم) اول مي خواستم با خريد يك اينوتر آلماني مشكل را حل كنم نمونه خوبش هم 100 تا 120 بود. كسي مي تونه بيشتر به من مشاوره بده ممنون ميشم .
تازه اين ژنراتور مثل :icon_conf . صدا ميده و نميشه بخوابي...:icon_neut :icon_cry:

برای مشورت گرفتن از دوستان در مورد پتو یک تاپیک جدید باز کنید در بخش مربوطه.

s_mostafa
2 October 2006, 08:52 AM
نه دوست عزیز
این کاملا حفاظت شده و برای این کار ساخته شده
من خودم با یه لبتابه 17 1.5 ساعت کار کردم و هیچی نشد !!!!
تازه دینام ماشین هم مورد داره اما فشاری دیده نمیشد
یعنی نور چراغ ها کم نشد و سیستم صوتی درست عمل میکرد !!!!!
این یه مداری هست که هم افزایش ولتاز میده هم افزایش جریان ژ1
پس از همه لحاظ ایمنه !!!!
خیالت راحت !
میتونید با خیال راحت استفاده کنید !!!
دوست عزيزم توان انرژي الكتريكي p=v*i كه در آن ولتاژ و جريان است اگر اين بحثي كه فرموديد صحيح باشد يعني هم جريان و هم ولتاژ را فزايش شده بدين ترتيب اصل بقاي انرژي نقض مي شود و اگر واقعا شما چنين دستگاهي داشته باشيد وزارت نيرو با با لاترين قيمت از شما مي خرد ديگر چه نيازي به نيروگاه و ژنراتور؟ بايك باطري برق شبكه را تامين ميكنيم .
بحث انجام شده يك بحث علمي است كه بر پايه استدال علمي مي باشد اين دليل صحيح نيست كه چون شما يك با امتحان كرده ايد (يا چند بار) پس مشكلي ندارد

F.®.A
2 October 2006, 10:32 AM
دوست عزيزم توان انرژي الكتريكي p=v*i كه در آن ولتاژ و جريان است اگر اين بحثي كه فرموديد صحيح باشد يعني هم جريان و هم ولتاژ را فزايش شده بدين ترتيب اصل بقاي انرژي نقض مي شود و اگر واقعا شما چنين دستگاهي داشته باشيد وزارت نيرو با با لاترين قيمت از شما مي خرد ديگر چه نيازي به نيروگاه و ژنراتور؟ بايك باطري برق شبكه را تامين ميكنيم .
بحث انجام شده يك بحث علمي است كه بر پايه استدال علمي مي باشد اين دليل صحيح نيست كه چون شما يك با امتحان كرده ايد (يا چند بار) پس مشكلي ندارد
قرار نیست اصل بقای انرژی نقض بشه این وسیله چیزه خیلی عظیم و پروژه میلیارد تومنی که نیست که شما اینطوری باهاش برخورد میکنی این وسیله هیچ مشکلی ندارد
در ضمن یعنی چی نیروگاه نباشه یعنی نیروگاهو ورداریم جاش اتومبیلهای ایران خوردو رو مثلا بزاریم که از فندکشون شبا چراغ خونمونو روشن کنن:icon_arro:icon_twis

XELTEK
2 October 2006, 04:41 PM
خواهشا از بحث اصلی دور نشوید !!!

s_mostafa
4 October 2006, 01:59 PM
قرار نیست اصل بقای انرژی نقض بشه این وسیله چیزه خیلی عظیم و پروژه میلیارد تومنی که نیست که شما اینطوری باهاش برخورد میکنی این وسیله هیچ مشکلی ندارد
در ضمن یعنی چی نیروگاه نباشه یعنی نیروگاهو ورداریم جاش اتومبیلهای ایران خوردو رو مثلا بزاریم که از فندکشون شبا چراغ خونمونو روشن کنن:icon_arro:icon_twis
من نظرم را به عنوان كارمند وزارت نيرو و كارشناس برق گفتم به هر حال خود دانيد اميدوارم موفق باشيد

F.®.A
4 October 2006, 02:17 PM
من نظرم را به عنوان كارمند وزارت نيرو و كارشناس برق گفتم به هر حال خود دانيد اميدوارم موفق باشيد
من جسارت نمیکنم

XELTEK
5 October 2006, 12:58 AM
خواهشا از بحث اصلی دور نشوید !!!

خواهشمندم دو باره بالا رو بخونید !!!
کسی نمی خواد ؟؟
تموم داره میشه هااااااااااااااااااااااااااااااا ‍!!!

Farbod.E
5 October 2006, 02:18 PM
من نظرم را به عنوان كارمند وزارت نيرو و كارشناس برق گفتم به هر حال خود دانيد اميدوارم موفق باشيد

با عذر خواهی ویژه از پیام عزیز !
دوست عزیز میشه لطفا بیشتر توضیح دهید ! صحبت شما در مورد اصل بقای انرژی کاملا درست بود اما بقیه موارد قابل پردازش برای ذهن کند این بنده حقیر نبود !

El Padrino.
6 October 2006, 02:05 PM
وسیلاه ی خوبیه
به باتری صدمه نمی زنه

XELTEK
8 October 2006, 03:08 PM
اقايان تموم شد !!!
سري جديدش 4 شنبه تهرانه !!!
اگه مي خوايد پي ام بديد + شماره تلفن !!! براتون ميفرستم هر جاي دنيا كه باشيد !!!

F.®.A
8 October 2006, 04:35 PM
ماشاله پیام خان اینجا کارو کاسبی راه انداختی آره؟

XELTEK
8 October 2006, 11:19 PM
ناراحتید
قفل کنید !

pedram_w204
8 October 2006, 11:22 PM
شما مدل 300 w اشو نداری؟

F.®.A
8 October 2006, 11:26 PM
ناراحتید
قفل کنید !
نه عزیز شما راحت باش
راستی ارزون نشده؟

XELTEK
8 October 2006, 11:39 PM
100 واتش شده 29
150 واتش شده 34

ضمنا" 300 وات واقعی محال ممکنه وجود داشته باشه !!!

Abolfazl2006_p
9 October 2006, 01:20 AM
آقا پیام مدل های جدیدش که اومد من یکی میخوام؟ میخوام یک تلویزیون 21 را ببرم تو ماشین باهاش امتحان کنم روشن میشه؟!!

XELTEK
9 October 2006, 02:08 AM
چشم سرورم

raeesi
9 October 2006, 02:09 AM
تلویزیون 21 اینچ فکر نکنم جواب بده :icon_twis

XELTEK
9 October 2006, 02:10 AM
14 رو که جواب داد
21 رو نمیدانم

XELTEK
14 October 2006, 02:26 PM
پارت جديد رسيد !
منتها ما داديم دست يكي ديگه از دم !!!
خواستيد پيغام خصوصي بديد شماره ي اون دوستمو بدم !!!

alireza55
22 October 2006, 04:20 PM
سلام
یک سوال داشتم ؟
اگر بخوام خروجی با مشخصات زیر از فندک یا لامپ فندک بگیرم مشکلی پیش نمیاد و مبدلش ایا هست یا باید دستی بسازیم

12v
45mA
0.54W

ممنون

F.®.A
22 October 2006, 06:31 PM
خود فندک که 12 بهت میده دیگه تبدیل میخوای چیکار و آنقدر توان خروجی داره که کتری برقی رو میتونه روشن کنه

El Padrino.
23 November 2006, 07:30 PM
من هم دیروز در مجتمع پایتخت یک مدل دیگه از این مبدلها دیدم که 300 وات توان خروجی داشت ! آقای فروشنده گفتند قیمتش 80000 تومان هست و از بقیه خیلی سر تره !! تنها کاری که تونستم بکنم گرفتن یک عکس ناقابل بود !!

http://i10.tinypic.com/2vtwgf4.jpg


من رفتم می داد 55000 تومان 2000 ارزون تر بهم داد
ارزون شده 300 وات هم هست البته 140 وات هم داشت همین مارک می داد 40000

po2ya
3 December 2006, 11:38 PM
این مدلی خیلی چیز خووبیه !!!
خیلی قابلیت داره!
به طور اتوماتیک قطع میکنه وقتی باتری از یه حدی کم بشه و هم از فندکی میشه گرفت هم از سر باتری!
و 300 واته!
و من خودم تستش کردم توو ماشینم و خیلی عالیی بودد!

boyboy72000
4 December 2006, 12:42 AM
این مدلی خیلی چیز خووبیه !!!
خیلی قابلیت داره!
به طور اتوماتیک قطع میکنه وقتی باتری از یه حدی کم بشه و هم از فندکی میشه گرفت هم از سر باتری!
و 300 واته!
و من خودم تستش کردم توو ماشینم و خیلی عالیی بودد!

میشه بگید کدوم مدلی (منظورتون belkin هست ؟؟؟؟؟؟؟؟)

po2ya
4 December 2006, 12:51 AM
میشه بگید کدوم مدلی (منظورتون belkin هست ؟؟؟؟؟؟؟؟)



بله دقیقا همین مورد!!

یه نمایشگر میزان باتری هم داره روی دستگاه که نشوون میده چقدر از باتری استفاده میشه!

:icon_cool

iph3w
11 December 2006, 10:24 PM
تبدیل برق 12 به 220 که چیز جدیدی نیست. من توی ماشینم یه کامپیوتر جمع کردم و از این دستگاه برای روشن کردن کامپیوتر استفاده می کنم. اسم این دستگاه به خارجی inverter نه converter هست و برق 12 رو به 110 یا 220 تبدیل می کنه.

در استفاده از این دستگاه باید به چند چیز توجه کنین:

1- اصلا و اصلا اگه قراره inverter ه 300 واتی استفاده کنین اونو مستقیم به خروجی فندک وصل نکنین، مگر اینکه ماشینتون پژو یا پراید یا ساخت ایران نباشه و اگه اونو به خروجی فندک ماشین وثل کنین یا اگه شانس بیارین فیوز می سوزه یا اینکه سیم کشی ماشین می سوزه یا عواقب بدتر می تونه داشته باشه. برای استفاده از Inverter یه سیم + از خود باتری تا اتاق بکشین، gauge سیم هم بسته به inverter شما باید فرق کنه. مثلا من inverter 600 واتی دارم و از سیم 2 استفاده کردم.

2- inverterی که می خرین رو باید پک کنین که مشخصات زیر رو داشته باشه:

* حداقل و حداکثر نوسانات برق ورودی و خروجی اون رو چک کنین: در زمان استارت زدن ولتاژ سیستم برقی ماشین به حدود 6-7 ولت و در زمان حرکت به 14-15 ولت بسته به ماشین تغییر می کنه. در اکثر ماشین ها هم regulator بر سر مدار گذاشته نشده و هر قسمت ماشین regulator خودش رو داره. لذا مهمه که Inveterی که می خرید حداقل ولتاژ ورودی 6-7 الی 14-15 رو ساپورت کنه و ولتاژ خروجی اون هم نباید از 200-250 ولت خارج باشه وگرنه دستگاه شما می تونه آسیب ببینه.

*اگه دستگاه که inverter رو براش استفاده می کنین مهمه، مثل کامپیوتر، باید یه inverter بخرید که true sine wave تولید می کنه. همونطور که می دونین برق شهری AC با فرکانس 60 هرتز و سینوسیه . حالا اگه شما برق 220 می خواین باید این 220 به صورت دیجیتالی از DC 12 ولت به 220 ولت AC با فرکانس 60 هرتز تبدیل بشه.

* یه Inverter خوب همیشه باید قطع کن داشته باشه. قطع کن یعنی اینکه اگه ولتاژ باتری در حال کار کردن زیر مثلا 11 ولت اومد، اتوماتیک inverter رو خاموش کنه تا باتری خراب نشه. باتری ماشین بر اثر 2-3 یا حداکثر 5 بار شارژ و دشارژه شدن کامل واقعا خراب میشه. البته با ولتاژ 8-9 ولت هم هنوز میشه ماشین رو روشن کرد ولی بهتره این ریسک رو نکنین و inverterی انتخاب کنین که زیر 10-11 ولت جریان رو قطع کنه.

*خیلی خیلی خوبه که inverterی که می خرین سر خودش فیوز داشته باشه تا اگه مشکلی پیش اومد سیم کشی ماشین آسیب نبینه.

* inverter با بدنه پلاستیکی وحشتناکه چون این دستگاه داغ می کنه و هم برای تهویه مناسب و هم برای ایمنی بیشتر معمولا بدنه این دستگاه ها از آلومینیوم ساخته می شه. حتی inveterهای اگه به یک حرارت خاصی برسند اتوماتیک برق رو قطع می کنن.

++ یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که حتی اگه به inverter وسیله ای نصب نیست بعد از اتمام کار اونو خاموش کنین و اگه روشن بمونه ممکنه باتری ماشین رو ذره دره خراب کنه. ترجیها بعد از اینگه ماشین روشن شد اون رو روشن کنین تا هم عمر باتری و هم عمر Inverter شما بیشتر بشه.

اینم یه نمونه از inverterه خوب که من یکی دو جا توی پایتخت دیدمش: قیمتش حدودا 60 هزار تومانه. inverter با مارک الکی نخرین، به ضررش نمی ارزه:
http://images.belkin.com/F5C400-300W/FUL1_F5C400-300W.jpg



این Inverter ساخت شرکت belkin ه و خروجی 300 واتی داره. در ولتاز حداثل 10.6 خاموش می کنه و در کل دستگاه خوبیه.

تو خیابون فاطمی نزدیک حجاب، کنار تامین اجتماعی یه فروشگاه بزرگ هست که دوچرخه برقی و ... میفروشه اونجا inverter از 300 تا 1000 واتی هم دارند. یه نکته که فراموش شد، میزان آمپر خروجی رو هم چک کنین، دستگاه overload نشه!

2 تا نکته رو اضافه کنم:یکی اینکه mostafa کاملا درست می گه و

"دوست عزيزم توان انرژي الكتريكي p=v*i كه در آن ولتاژ و جريان است اگر اين بحثي كه فرموديد صحيح باشد يعني هم جريان و هم ولتاژ را فزايش شده بدين ترتيب اصل بقاي انرژي نقض مي شود و اگر واقعا شما چنين دستگاهي داشته باشيد وزارت نيرو با با لاترين قيمت از شما مي خرد ديگر چه نيازي به نيروگاه و ژنراتور؟ بايك باطري برق شبكه را تامين ميكنيم .
بحث انجام شده يك بحث علمي است كه بر پايه استدال علمي مي باشد اين دليل صحيح نيست كه چون شما يك با امتحان كرده ايد (يا چند بار) پس مشكلي ندارد"

دوم اینکه اینورتر 300 وات real وجود داره، 500 و 1000 وات واقعی continuous یا طولانی مدت هم داریم. اون belkin که عکسش رو گذاشته بودین خوبه ولی اینورتز 100 یا 150 واتی که توی این تاپیک در حال فروش هست خیلی با ریسک بالا به نظر می رسه و خطریه.

حتی Inverter 2000 واتی هم داریم که در قایق ها استفاده می شن، تا حالا فکر نکرده بودین برقشون رو از کجا می آرن؟

برای ارضا کردن دوستان: اینورتر 1000 واتی با true sine wave و همه چیز:

این اینورتر می تونه تا 1500 وات هم برای مدت زمان کمی بالا بره. حتی lcd برای نمایش ولتاژ هم داره!
http://www.powersystemsdirect.com/images/images_big/prosine1000.jpg

اینم لینکش:
http://www.powersystemsdirect.com/Xantrex_Statpower/1000_Watt_12V_True_Sine_Wave_Inverter_PROSINE-1000_134.php

alirezasalam
11 December 2006, 10:56 PM
فرکانس برق شهری در ایران 50 hz است نه 60

iph3w
11 December 2006, 11:04 PM
حق با شماست. من چون همه وسایلم 100 ولته با 60 هرتز مقایسه کردم. 100 ولت 60 هرتز و 220 ولت 50 هرتز.