PDA

View Full Version : جتا محصولی که همه رو از رده خارج میکنه

gongsta_021
21 September 2006, 09:08 PM
سلام امروز یه خبر جدید رو میخوام بدم که اولین بار خودم اعلام کردم

خودرو سازی بم قصد دارد در ایران جتا محصول جدید فولکس واگن را تولید کنه
برای اولین بار من اینو از زبان مدیر عامل شرکت بم خودرو شنیدم ولی دیروز در سایت کلی محصولات بم بود

جتا خیلی خوشکله و اگه بیاد مگان مزدا 3 کمری 2400 سونوتا 2400 و خیلی از ماشینهای دیگه مجبور میشن از دور خارج شن چون اولا که طراحی جتا جدیده و دوما ساخت خود فولکس واگن المان هست حتی توی سایت میتونید مراجعه کنید قیمتش هم فکر میکنم زیر 30 باشه موتورش هم 2000 و 1800 توربو هست

gongsta_021
21 September 2006, 09:27 PM
راستی ان محصول 2006 المانه
جتا از خانواده بورا محصوب میشه ولی نصل جدید تر بورا

قیمتش هم در با همه امکانات توی المان 26 میلون هست به احتمال بیاد ایران 28 29 باشه

از عقب خیلی به پاسات شبیه ولی از جلو با گلف توی یه مایه هستند البته گلف 2006

یه مدل هم داره gli که اسپورت محصوب میشه
[IMG][Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

salar68
21 September 2006, 10:34 PM
سلام

اینا هنوز بورا را نتوسنتند تولید یا حتی وارد کند بعد می خواهند اینو بزنند !!

توی نمایشگاه معاون خودروسازی می گفت که ما دقیقا" از 15 فروردین تولید بورا را شروع می کنیم و یه سری را واسه فروش وارد کشور کردیم !!

6 ماه می گذرد و ........ !

این ها با تولید محصولاتی مثل ورونا ، آوانته و گل هنوز هیچ رقیبی واسه محصولات داخلی نشدند !!

یه نگاه به آمار تولیدشون بیندازید به جز ورونا اون دو تا افت فروش داشتند و چون هنوز یه خط رنگ ندارند یا امکان داخلی سازی ندارند محصولاتشون گرون در میاد
مثلا" همین آقا به من گفت یه برنامه داریم تا 2 سال دیگه قیمت ورونا و گل را به زیر 11 تومن و آوانته را به زیر 22 برسونیم ! در حالی که مسئول ارشد کل گروه بم ( کرمان موتور و .. ) بود ولی خبری نیست
هیونداری کوپه رنگ قرمز را یه فرم به من دادند واسه خرید گفتند 2 هفته دیگه تماس بگیریم بیا ماشین را بگیر به عنوان اولین خریدار این ماشین در ایران !! ولی خبری نشد همانوطر از بورا !

این ها اول بیاند بورا را راه بیندازیند کافیه

تازه گل هنوز به تولید انبوه که انتظار داشتند نرسیده !

کلی پروژه خودرو سازی توی کشور در حال انجام هست تا اون موقع ممطئن باشید دیگه جائی واسه این خودرو ها مثل جتا هم نمی نونه چون یه مقدار دارند دیر عمل می کنند !

سی 4 صندوق دار 307 و ............

وقتی بورا که این همه قول می داند و واسه رقابت با زانتیا ( که تقریبا" فقط با همین خودرو می تونه رقابت کنه و مزدا ) هنوز یکی هم تولید نکردند یا حتی وارد
این همه تبلیغ هم کردند ولی خیر هیچ خبریش نیست
پس وای به حالی وقتی که فقط اسم یه محصول را بیارند و اون را تبلیغ نکرده باشند !
مثلا" همین بورا الان فیس لیفت شده بسیار قشنگ هم هست ولی این ها می خواهند مدل قدیمی تر را تولید کنند که خیلی ساده هم هست !!!
( زانتیا پس از این همه سال تازه امسال به تولید واقعی وابسته به بازار رسیده !!!!)

فکر کنم واسه 5 ساله دیگه این خودرو وارد بازار بشه !

El Padrino.
22 September 2006, 12:12 AM
دوست عزیز خودروسازی بم با وارد کردن یه محصولجدید قصد داره مه محصول قبلیشو که خراب و از رده خارج کنه حتما برای اون هم فکری کردن

gongsta_021
22 September 2006, 12:22 AM
به نظر من برای این میخوان جتا تولید کنند چون اگه میخواستند بورا رو تولید کنند چون طراحی اتاقش قدیمی بود بلایی که سر گل اومد سر اونم میامد به خاطر همین میخوان جتا تولید کنیند البته این فقط نظر منه

pedram_w204
22 September 2006, 01:41 AM

برای اولین بار من اینو از زبان مدیر عامل شرکت بم خودرو شنیدم ولی دیروز در سایت کلی محصولات بم بود

جتا خیلی خوشکله و اگه بیاد مگان مزدا 3 کمری 2400 سونوتا 2400 و خیلی از ماشینهای دیگه مجبور میشن از دور خارج شن چون اولا که طراحی جتا جدیده و دوما ساخت خود فولکس واگن المان هست حتی توی سایت میتونید مراجعه کنید قیمتش هم فکر میکنم زیر 30 باشه موتورش هم 2000 و 1800 توربو هست

مرسی بابت خبرتون دوست عزیز. اگه jetta تولید شه واقعآ بازار و تسخیر میکنه مخصوصآ موتورش با یه ECU و کیت وحشتناک تقویت میشه!

gongsta_021
22 September 2006, 01:53 AM
کسی از جزییات دقیق موتور خبر داره و شتاب و سرعتش چقدره مصرف بنزین و دیگر مسائل تازه یه چیز باحال من قیمت سونوتا رو توی اروپا دیدم سونوتا فول 3300 17 میلیون ولی جتا 26 میلیون به نظر شما بیاد ایران چقدر میشه؟؟؟

salar68
22 September 2006, 03:34 AM
کسی از جزییات دقیق موتور خبر داره و شتاب و سرعتش چقدره مصرف بنزین و دیگر مسائل تازه یه چیز باحال من قیمت سونوتا رو توی اروپا دیدم سونوتا فول 3300 17 میلیون ولی جتا 26 میلیون به نظر شما بیاد ایران چقدر میشه؟؟؟

سلام
درسته مثلا" کمری فول اتومات که همون گراند 6 سیلندر هست در دبی حدودا" 18 ملیون بیشتر قیمت ندارد
مثلا" مگان در اروپا حدود 22 هست در ایران ! 26 تومن !
یا سی 5 سایپا گفته 30 تا 35 در حالی قیمتش بین 20 تا 25 هست ! ( البته باید این هائی که الان شخصی وارد و خرید و فروش می شه را حذف کنید )

به نظر من برای این میخوان جتا تولید کنند چون اگه میخواستند بورا رو تولید کنند چون طراحی اتاقش قدیمی بود بلایی که سر گل اومد سر اونم میامد به خاطر همین میخوان جتا تولید کنیند البته این فقط نظر منه

به هر حال بنده 99% بعید می دونم توی 5 سال احیر تولید بشود ! ( واردات خیر ! )

چون حتی خبرش هم نیست

ولی واردات هم فعلا" جز محصولات هیوندای چیز دیگر فعلا" نیست به خصوص در مورد فولکس که قرار بود پاسات و ... وارد کنند ولی خبری نشد !
حالا می خواهند یه ماشین با تکنولوژی بالا تولید کنند که کمی که هیچی بسیار زیاد هم عجیبه و هم به نظر من غیرممکن !

پیش فروش های گل پارسال 18 ماهه بود با سود 24 درصد ! تازه فقط تو یه مدت بسیار محدود و هم عرضه بسیار کم ! ( امسال و به خصوص این جتد ماه را خبر ندارم )
در حالی که تقریبا" مدت زیادی از رضه این خودرو می گذره ولی هنوز نتوستند تیراژ تولید خود را نسبت به بازار تعین کنند و همینطور پیش فروش های مناسب !

sinad2
23 September 2006, 01:28 PM
سلام.دارای سه نوع موتوره که فکر کنم دو مدلش بیادالبته اگر بیاد.یکی 2.5 لیتری 5 سیلندر20 سوپاپه با 150 اسب قدرت و دیگریش 2 لیتری 16 سوپاپ توربو با 200 اسب قدرت.و نیروی ترکشم به ترتیب 200 نیوتن متر در 3200 دور و 280 نیوتن متر در 1800دور.شتاب اولی 9.2 و شتاب دومی 7.2.

Mr.Sina
23 September 2006, 04:31 PM
اگر ممکنه لینک سایت کرمان خودرو رو بذارید ....
با تشکر

gongsta_021
23 September 2006, 05:48 PM
کسی از جزییات دقیق موتورش خبر داره؟؟؟

نه اون 2500 نمییاد یه موتور هم داره دیزلیه اونم نمیاد من خودم از مدیر عاملش پرسیدم چون 5 سیلندر هست و مصرف سوخت بیشتری داره

shahram2006_m
23 September 2006, 07:03 PM

فکر نمیکنم جتا بتونه خودروهای معرفی شده رو از رده خارج کنه.چون:
1. موتور 2400 با موتور 1800 یا 2000 قابل قیاس نیست.
2.کلاس اندازه جتا تقریبا مانند مگان هست ولی کمری و سوناتا.......
3.از لحاظ قیافه هم که سلیقه ای هست.ولی به نظر من سوناتا از لحاظ زیبایی این رو میخوره...

ولی جتا هم مشتری های خاص خودشو داره و چون اگر وارد بشه به تعداد محدود هست ، همون تعدا فروش میره.

salar68
23 September 2006, 07:08 PM
من همین پست نوشته بودم الان سایت برگشته بکاپ قدیمی یعنی بشینم با این کی بردی که فارسی نیست تایپ کنم !!! بسی سخته !

sina1717
23 September 2006, 08:00 PM
دوستان عزیز کسی که سایت خودروسازی کرمان رو نگفت (اینم بمونه)

بعدشم همیشه به یاد داشته باشید ÷یشرانه های توربو به خاطر تزریق بیشتر هوا برای مصارف روزمره چندان جالب نیستند.
ولی هر چی باشه از موتورهای سوناتا و کمری خیییییییییییییییییییییییللللللللیییییییییییییی یی بهترن.

El Padrino.
23 September 2006, 09:16 PM
خداییش زشته به نظر من بورا خوشکل تره

gongsta_021
23 September 2006, 10:20 PM
اقا سینا چون باهات خیلی حال کردم اینم سایتش [Only registered and activated users can see links]

البته توی سایت دومی هست که گفته جتا عرشه میشه ولی اخرین اپدیت 84 هست ولی من خودم از مدبر عامل پرسیدم

salar68
23 September 2006, 10:23 PM
سلام

بورا هم خیلی قیافه ی ساده ای داره !!

گفتم قبلا" توی نمایشگاه یه مدل گذاشته بودند نظر سنجی می کردند اگر 25 تومن ماشین می خواستید می خریدید ؟

من که داشتم پر می کردم با یه سری مشخصات دیگه توی نظر ها دیدم از 10 تا برگه که اونجا بود فکر کنم 8 تاشون یا 9 تاشون گفتند خیر بههیچ عنوان !!

بورائی که می خواستند تولید کنند بسیار قدیمی بود ولی نا گفته نماند مدل فیس لیفت شده آن بسیار قشنگ بود

این ها قرار بود پس از عید فروش بورا را آغاز کنند و همینطور وارد بازارش کنند ولی به هیچ عنوان ازش خبری نیست
ضمن این که گروه کرمان موتور امسال وضعیت خوبی خیلی نداشت حداقل نسب به پارسال و تولیدش نسبت به مشابه پارسال پائین تر آمد
و چون امکان داخلی سازی ندارند و همینطور خط رنگ خیلی هزینه اشون بالا می ره و قیمت خودرو هم ازه بالاتر می ره

به نظر من این جتا نه به زودی ها وارد بازار می شه و نه هیچ رقبی نیست حتی واسه مزدا 323 رو به انقراض

gongsta_021
23 September 2006, 11:25 PM
یعنی فقط 323 ؟؟ مگان چی ؟ سی 4 و سی 5 چی؟ حتی سونوتا 2400 چی اینا میتونند با یه ماشین 200 توربو رقابت کنیند نه نمیشه سخت در اشتباهید

salar68
24 September 2006, 12:03 AM
یعنی فقط 323 ؟؟ مگان چی ؟ سی 4 و سی 5 چی؟ حتی سونوتا 2400 چی اینا میتونند با یه ماشین 200 توربو رقابت کنیند نه نمیشه سخت در اشتباهید

از ما گفتن از شما رد کردن !!

ببنید دوست عزیز

سی 5 وارد بازار شده مهم هم پیش فروش دارد !
سی 4 که ماله دو سال دیگه هست
مگان هم وارد بازار شده و قیمتش هم معلومه
مزدا هم آخر عمرش و مدل جدید می آید

وقتی یه خودرو سازی می گه من تا چند ماه دیگع بورا را وارد کشور می کنم آن م با با این قیمت نجومی تقریبا و تجهیزات ساده هنوز وارد و تولید نکرده !

حالا شما حرف از خودروئی می زنید که فقط صحبتش شده حتی قرار داد هم ندارد

جهت اطلاع :
قرار داد مگان خرداد سال 84 بسته شد
قرار داد سی 4 و 307 سال 85
قرار داد کلی سیتروئن سال 71 !!!

حالا این جتا فقط یه حرفی بیش نیست

عرض کردم این ها امکانانت یه خودرو سازی حرفه ای و پیشرفته را ندراند هنوز فقط یه نوارد کننده و موتاژ کار بسیار ساده هستند حتی یه پیچ هم تولید نکرده اند

حالا دارید می گوئید جتا ان هم با این موتور حاضرم شرط ببنیدم این خودرو اگر با همین تجهیزات و قمیا تولید بشود 100% بالای 30 تومن خواهد بود

بورا را گفتند 25 تومن با این تجهیزات ( این مدلی که در نمایشگاه بود ، کاست داشت ، شیشه ها کلش دستی بود ، توربو با 180 اسب قدرت ! ، ترمز کاسه عقب و دیسکی جلو ، ظاهری بسیار قدیمی و بسیار قدیمیتر از زانتیا ! و فضای بسشیار کوچیک )

این خودرو فرض محال بگریم همین امسال وارد بازار بشه با آن قیمت که 100% بالای 32 33 هست باید با سوناتا کمری ماکسیما رقابت کنه که پر

باز هم می گویم این خودرو اینطور که شما گفتید فقط یه حرف می باشد و نه چیز دیگر!
بورا این همه تبلیغات داشت این همه پوستر من ازش دارم هنوز خبری نیست بعد شما استناد به حرف یه مدیرعامل می کنید ؟!!؟!؟!؟
فکر می کتید علت فروش گل چیست نسبت به 206 ؟ از هر لحاظ بگی از 206 کمتره و تازه گرونتر ! فقط یه نرمی بهتر داره که علتش هم اسپرتی بودن 206 نسبت به گل می باشد یه علت بیشتر نداره و اون هم کم بودن و خز نبودن این خودرو نسبت به 206 می باشد چون 206 بسیار زیاد شده

پس بی خود بی جهت منتظر این خودرو تخیلی نمانید

Gemini
24 September 2006, 12:06 AM
چرا انقدر شلوغش کردین !!
تو این سایتا که هیچ خبری نیست ازین جتا !
منطقی ترش اینه که اول بورا که هنوز قراره بیاد و قراره بیاد و قراره بیاد، بیاد، بعد جتا که شما میگین قراره بیاد و قراره بیاد و قراره بیاد، بیاد !

shahram2006_m
24 September 2006, 12:42 AM

دوست گرامی دلیل تعصب بیش از اندازه شما رو نمیدونم.
درسته موتور 2000 این خودرو از 2400 سوناتا قوی تره ولی ایا تنها موتور معیار درستی برای انتخاب ماشین هست؟
اطلاعات بیشتر:

jetta با موتور 2000 و 200 اسب بخار(به علت توربو)
قیمت پایه جهانی:22 هزار دلار
jetta با موتور 2500 و 150 اسب بخار (فاقد توربو)
قیمت پایه جهانی:18 هزار دلار

سوناتا با موتور 2400 و 162 اسب بخار
قیمت پایه جهانی:18 هزار دلار
سوناتا با موتور 3300 و 234 اسب بخار
قیمت پایه جهانی:21 هزار دلار

برای مقایسه jetta 2000 با سوناتا 3300:
اگر با دقت به مدل ها و قیمت ها نگاه کنید میبینید شما میتونید سوناتای با حجم 3300 سی سی(در مقابل 2000 سی سی) و قدرت 234 اسب بخار (در مقابل 200 اسب بخار) و همچنین زیبایی و حجم بیشتر برای سرنشینان و بار رو با پرداخت پول کمتر بدست بیارید.

دوست عزیزم فکر میکنم توضیحات من کافی بوده باشه.
در ضمن منبع تمامی مشخصات و قیمت ها:

gongsta_021
24 September 2006, 01:46 AM
من جتا رو با 2400 سونوتا مقایسه میکنم درسته؟ اولا قیمت سونوتا کمتره هیچ ارزونه بی دلیلد نیست شما میدونید سونوتا طراحی اش از کجا هست/؟؟

ولی میاد نمیگم امسال ولی سال اینده مایادش اون وقت دیگه شما اینطوری حرف نمیزنید قیمتش هم پرسیدم 30 تومن

shahram2006_m
24 September 2006, 11:17 AM
من جتا رو با 2400 سونوتا مقایسه میکنم درسته؟ اولا قیمت سونوتا کمتره هیچ ارزونه بی دلیلد نیست شما میدونید سونوتا طراحی اش از کجا هست/؟؟

ولی میاد نمیگم امسال ولی سال اینده مایادش اون وقت دیگه شما اینطوری حرف نمیزنید قیمتش هم پرسیدم 30 تومن

دوست عزیز مقایسه شما درست نیست.چون همونجور که گفتم شما متونید با پول کمتر خودروی بهتری داشته باشید.
لینک مقایسه تمامی مشخصات جتا و سوناتا:

[Only registered and activated users can see links] XFmCMMChkT2Vvp6jbX0MLRsQGL0XxGz!-553328260?basestyleid=100751632&styleid=100544994&maxvehicles=5&refid=&op=3&tab=print

همونطور که میبینید سوناتا در بسیاری از موارد از جتا بهتر هست.
از جمله امنیت و یا 24 سوپاپ در مقابل 16 سوپاپ و ...........

gongsta_021
24 September 2006, 03:17 PM
سلام عزیزم من به ادرسی که گفتید سر زدم ولی شما 3300 رو مقایسه کردید با 2000 که این درست نیست من براتون تصحیخش کردم و 2400 رو با 2000 مقایسه کردم حالا کی قدرتش بیشتره؟ جتا در اسب بخار تورک امکانات رفاههی مثل 6 سی دی دی وی دی تعداد اسپیکر و .... باز هم میگید سونوتا؟؟؟

[Only registered and activated users can see links] XC0JG1R22YyZdmDHGKnBQn31L11H4HJ!-86641996?basestyleid=100751611&styleid=100544994&maxvehicles=5&refid=&op=3&tab=print

shahram2006_m
24 September 2006, 04:37 PM
سلام عزیزم من به ادرسی که گفتید سر زدم ولی شما 3300 رو مقایسه کردید با 2000 که این درست نیست من براتون تصحیخش کردم و 2400 رو با 2000 مقایسه کردم حالا کی قدرتش بیشتره؟ جتا در اسب بخار تورک امکانات رفاههی مثل 6 سی دی دی وی دی تعداد اسپیکر و .... باز هم میگید سونوتا؟؟؟

[Only registered and activated users can see links] XC0JG1R22YyZdmDHGKnBQn31L11H4HJ!-86641996?basestyleid=100751611&styleid=100544994&maxvehicles=5&refid=&op=3&tab=print

درسته 3300 رو مقایسه کردم چون از لحاظ قیمت به هم نزدیک هستند و کسی که در این حدود پول برای خرید داره بین این 2 مقایسه میکنه.
دوست عزیز لطفا منطقی بحث کنید .شما روی چه معیاری جتا 2000 رو با سوناتا 2400 مقایسه میکنی؟
ایا میشه چون پیکان و 206 تیپ 5 چون هر دو 1600 هستند با هم مقایسه بشن؟خیر
اگر طبق نظر شما بخواهیم مقایسه کنیم باید جتا 2500 رو با سوناتا 2400 مقایسه کنیم که باز هم سوناتا برنده این رقابت هست.

sina1717
24 September 2006, 05:55 PM
کسی میدونه مدوم مدل جتا در ایران مونتژ مییشه؟؟

راستی چرا امضام رو عوض کردین ؟؟

salar68
25 September 2006, 01:16 AM
من متوجه نشدم چرا سونوتا 2400 برنده؟ هست نسبت به 2500 بعدش قیمت خارج رو کار نداشته باش تو ایران 2400 30 تومنه درسته جتا هم بیاد 30 هست پس بهتره بهونه های واهی نیارید وو قبول کنید که جتا برنده هست و شما الکی دارید سنگ سونوتا رو به سینه میزنید ن از بغیه افراد هم میخوام به لینکی که گذاشتم برند و مقایسه رو نگاه کنیند معیار مقایسه چیه قیمت؟ حجم موتور ؟ باشه قبول جتا گرون ترهه چون ماشینه اروپایی و لوکس تریه نسبت به یه ماشینه کپی کره ای من میخوام از همه افراد این سایت با دلیل بگن نه مثل اقا ارش فقط طرفداریه بی حاصل مثل اینه که پی 910 سونی اریکسون رو با 7710 مقایسه کنید اشکال نداره یه فیلسوف بزرگ میگه همه چیز تومو میشه ولی یه چیز تموم نمیشه و اون هم جهالته ببخشید شما هم مرتکب اشتباهی شدید که مردم میشد مثل کسایی که میرن اردی میخرند خوب اشکالی نداره راحت باشید چون هیچ وقت پیشرفت نمیکنی چون حاظر نیستی به حرف دیگران حتی یه لحظه هم فکر کنی چه بسا حرفشون راست باشه

ببنید مهمترین مسئله الان این مورد هست !!

سوناتا ماهاست وارد بازار کشور شده و بسیار هم زیاد شده

اما این محصول کذائی تا چندین سال دگیر نه وارد می شه نه تولید !!!

فقط یه حرف ساده هست مثل بقیه پس به حرف ساده درپیت نباید اینقدر تکیه کرد

سوناتا قرار هست تولید بشه ولی خب قیمتش همین حد می مونه با توجه به قیمت آوانته

باز هم گفتم و می گویم

شما کمری 2007 را دیده اید چه قدر قشنگ تر و بهتر شده ؟ سوناتا هم بارها عوض یم شه

gongsta_021
25 September 2006, 02:08 AM
خبر جدیدی به دستم رسیده بورا دیگه تولید نمیشه و به جای اون جتا تولید میشه با موتور 1800 و 2000 قیمت نامشخص قراردادش هم در حال امضا شدن هست خبر دیگه ای شد میگم و از شهرویر سال اینده هم وارد بازار میشه

این هم خبری که بلاخره واقیت پیدا کرد

[QUOTE=sina1717;277514]کسی میدونه مدوم مدل جتا در ایران مونتژ مییشه؟؟

مدل 1800 و 2000 موتور توربو مدل سال 2006 با حداقل قیمت 29 با افزایش امکانات قیمت بالا میره

sinad2
25 September 2006, 08:59 AM
[quote=sina1717;277514]کسی میدونه مدوم مدل جتا در ایران مونتژ مییشه؟؟

مدل 1800 و 2000 موتور توربو مدل سال 2006 با حداقل قیمت 29 با افزایش امکانات قیمت بالا میره

سلام.29 میلیون حداقلش برای کدوم مدل 1800 سی سی .:icon_twis
اگر اینطوره پس 2000 اون چنده؟به نظر شما میرزه؟

shahram2006_m
25 September 2006, 10:20 AM
1. اقای gongsta_021 در پست هاتون با افراد محترمانه صحبت کنید.
2.برای اینکه تاپیک بیشتر از این منحرف نشه به موضوع اصلی میپردازیم.

El Padrino.
25 September 2006, 04:34 PM
از ما گفتن از شما رد کردن !!

ببنید دوست عزیز

سی 5 وارد بازار شده مهم هم پیش فروش دارد !
سی 4 که ماله دو سال دیگه هست
مگان هم وارد بازار شده و قیمتش هم معلومه
مزدا هم آخر عمرش و مدل جدید می آید

وقتی یه خودرو سازی می گه من تا چند ماه دیگع بورا را وارد کشور می کنم آن م با با این قیمت نجومی تقریبا و تجهیزات ساده هنوز وارد و تولید نکرده !

حالا شما حرف از خودروئی می زنید که فقط صحبتش شده حتی قرار داد هم ندارد

جهت اطلاع :
قرار داد مگان خرداد سال 84 بسته شد
قرار داد سی 4 و 307 سال 85
قرار داد کلی سیتروئن سال 71 !!!

حالا این جتا فقط یه حرفی بیش نیست

عرض کردم این ها امکانانت یه خودرو سازی حرفه ای و پیشرفته را ندراند هنوز فقط یه نوارد کننده و موتاژ کار بسیار ساده هستند حتی یه پیچ هم تولید نکرده اند

حالا دارید می گوئید جتا ان هم با این موتور حاضرم شرط ببنیدم این خودرو اگر با همین تجهیزات و قمیا تولید بشود 100% بالای 30 تومن خواهد بود

بورا را گفتند 25 تومن با این تجهیزات ( این مدلی که در نمایشگاه بود ، کاست داشت ، شیشه ها کلش دستی بود ، توربو با 180 اسب قدرت ! ، ترمز کاسه عقب و دیسکی جلو ، ظاهری بسیار قدیمی و بسیار قدیمیتر از زانتیا ! و فضای بسشیار کوچیک )

این خودرو فرض محال بگریم همین امسال وارد بازار بشه با آن قیمت که 100% بالای 32 33 هست باید با سوناتا کمری ماکسیما رقابت کنه که پر

باز هم می گویم این خودرو اینطور که شما گفتید فقط یه حرف می باشد و نه چیز دیگر!
بورا این همه تبلیغات داشت این همه پوستر من ازش دارم هنوز خبری نیست بعد شما استناد به حرف یه مدیرعامل می کنید ؟!!؟!؟!؟
فکر می کتید علت فروش گل چیست نسبت به 206 ؟ از هر لحاظ بگی از 206 کمتره و تازه گرونتر ! فقط یه نرمی بهتر داره که علتش هم اسپرتی بودن 206 نسبت به گل می باشد یه علت بیشتر نداره و اون هم کم بودن و خز نبودن این خودرو نسبت به 206 می باشد چون 206 بسیار زیاد شده

پس بی خود بی جهت منتظر این خودرو تخیلی نمانید

سالار عزیز اگه منظورت اینه که اول باید قرارداد امضا بشه و 1تا2 سال بعد ماشین رو بیارن ممکنه در مورد سایپا و ایران خودرو صدق بکنه ولی در مورد کرمان خودرو غلطه چون می دونستی که قرار داد سوناتا بهمن 84 امضا شد از 10 تا 29 اسفند ثبت نام کردن و از 1 تیر دارن تحویل می دن !!!

و دوست عزیز دیگه مون که گفتن بورا دیگه قرار نیست تولید بشه مطمـن هستید چون من توی سایت کرمان خودرو پارسال دیدم که نوشته جتا هم تولید میشه و من توی اردیبهشت پرسیدم از نماینگی که بورا می یاد گفت تا یه 6 7 ماه دیگه در ضمن اگر خبر جتا جدید بود پس چرا توی سایت کرمان خودرو نوشته آخرین به روز رسانی84.11.25 !!!؟؟؟

gongsta_021
25 September 2006, 08:19 PM
[quote=gongsta_021;277860]

سلام.29 میلیون حداقلش برای کدوم مدل 1800 سی سی .:icon_twis
اگر اینطوره پس 2000 اون چنده؟به نظر شما میرزه؟
اقای شوندی میگفت امکانش هست برای ارزان تر شدن از موتور 1800 ساده هم استفاده کنن که در اون صورت قیمتش کمتر هم خواهد شد ولی در کل ارزانترینش 1800 توربو و با سفارش ابشن های دیگه قیمت بالا میره

salar68
25 September 2006, 10:19 PM
سالار عزیز اگه منظورت اینه که اول باید قرارداد امضا بشه و 1تا2 سال بعد ماشین رو بیارن ممکنه در مورد سایپا و ایران خودرو صدق بکنه ولی در مورد کرمان خودرو غلطه چون می دونستی که قرار داد سوناتا بهمن 84 امضا شد از 10 تا 29 اسفند ثبت نام کردن و از 1 تیر دارن تحویل می دن !!!

و دوست عزیز دیگه مون که گفتن بورا دیگه قرار نیست تولید بشه مطمـن هستید چون من توی سایت کرمان خودرو پارسال دیدم که نوشته جتا هم تولید میشه و من توی اردیبهشت پرسیدم از نماینگی که بورا می یاد گفت تا یه 6 7 ماه دیگه در ضمن اگر خبر جتا جدید بود پس چرا توی سایت کرمان خودرو نوشته آخرین به روز رسانی84.11.25 !!!؟؟؟

خودروی وارداتی با تولیدی فرق می فوکوله عزیز !!
نماینده تویوتا چند روز پس از ابلاغ تعرفه کمتر و وارد شدن ماشین به ایران ثبت نام کرد
بنده هم یه کمری نوشتم پول را تماما" گرفتند !! 8 ذور بعد تحویل دادند !
هنوز ابلاغیه جدید و ایرتویا فعال نشده بود این کار را کردند جزو اولین واردتی ها به داخل کشور چند سال پیش بود !
یا یکی از اشنا ها یه بنز آپشنال زمانی که تعرفه 170درصد بود ثبت نام کرد 50 ملیون تومن ! ( 3 سال پیش ) ماشین را 25 روزه تحویل دادند !! با این که ماشین کاملا" آپشنال و تجهیزات اختصاصی داشت
پس بحث د رمورد ماشین های وارداتی فرق می کنه
یه ماشین باید خط تولیدش آماده بشه بعد تولید فکر کنم سریع ترین خط تولید ساخته شده در ایران ماله ریو باشه که 11 ماه طول کشید !!!!

به هر حال بحث در مورد این ماشین نا موفق کذائی بی فایده هست به نظر من چون تولیدش حالا حالا ها خبری نیست

علی م
26 September 2006, 11:50 AM
آقا اینا نماینده های ایران خودرو هستند هر چی کرمان تولید می کنه باش مخالفند هنوز نمی دونند چرا فولکس عموما از سوپاپ کمتر استفاده می کنه در ضمن همون بورا به زانتیا می ارزه چه برسه به جتا
در مورد تولیدشون هم باید بگم الان از گل خیلی استقبال شده من خودم یه گل نوشتم تو نمایندگی اصفهان .
لیست رو که دیدم وحشت کردم شاید بالای 2000 یا 3000 نفر برای دی ماه امسال ثبت نام کردند تا سال آینده گل تو خیابون ها زیاد خواهدشد ( فقط یه نمایندگی اونم تو اصفهان این قدر نوشته )
یه چیز جالبم براتون بگم اونجا که من نوشتم پ÷و هم داشت مهندسشون می گفت به خیلی دلایل که شاید خیلی هامتوجه نشند گل بهتره مثلا میگفت گل در بسیار سنگینی داره که شاید 3 برابر 206 وزن داشته باشه می گفت برا من فرقی نداره 206 بنویسید یا گل ولی گل بهتره
کسی می دونه در سنگین چه مزایایی داره؟

salar68
26 September 2006, 02:35 PM
آقا اینا نماینده های ایران خودرو هستند هر چی کرمان تولید می کنه باش مخالفند هنوز نمی دونند چرا فولکس عموما از سوپاپ کمتر استفاده می کنه در ضمن همون بورا به زانتیا می ارزه چه برسه به جتا
در مورد تولیدشون هم باید بگم الان از گل خیلی استقبال شده من خودم یه گل نوشتم تو نمایندگی اصفهان .
لیست رو که دیدم وحشت کردم شاید بالای 2000 یا 3000 نفر برای دی ماه امسال ثبت نام کردند تا سال آینده گل تو خیابون ها زیاد خواهدشد ( فقط یه نمایندگی اونم تو اصفهان این قدر نوشته )
یه چیز جالبم براتون بگم اونجا که من نوشتم پ÷و هم داشت مهندسشون می گفت به خیلی دلایل که شاید خیلی هامتوجه نشند گل بهتره مثلا میگفت گل در بسیار سنگینی داره که شاید 3 برابر 206 وزن داشته باشه می گفت برا من فرقی نداره 206 بنویسید یا گل ولی گل بهتره
کسی می دونه در سنگین چه مزایایی داره؟

دیگه اطلاعات غیر علمی ندهید
سه برابر 206 وزن دارد !! چکه ؟

سوپاپ کمتر در ماشین های جدید نشان از عدم به روز بودن ماشین هست

به این خاطر سوپاپ اضافه می کنند که :
1- قدرت ماشین بالاتره برود
2- مصرف سوخت پائین بیاید

موتور های قبل از سال 2000 عمدتا" د رهر سیبندر 2 سوپاپ داشتند
ماشین های بعد از سال 2000 تماما" دیگه در هر سیلندر 4 سوپاپ دارند !!

اون دیماه که م یگید فکر کنم همون نمایشگاه بود یه سری بروشرو امضا می کردند با سود 24 درصد
من هنوز دارمش ! فروش ویژه 50 دستگاه فولوکس گل ! چه طور میگید چند هزارتا ؟ اگر می خواهید بگید من دارمش اسکن می کنم واستون
مهر داره
قید کرده فقط 50 نفر اول ! ولی الان خب ثبت نام دارند و دی ماه را می گید

در ضمن این جا بحث یه خودروئی هست که فعلا" به زودی ها قرار نیست وارد بازار بشود

سنگینی ماشین هم حسن نیست !! واسه ماشین های قدیمی که از ایمننی و ترمز ها و کم استفاده می کنند خوب هست ولی دیگه الان سعی می کنند هر چه ماشین سبکتر باشه ضمن حفظ تعادل خودرو ایمنی و ....

ولی بازم می گم گل 3 برابر 206 ! جکه ؟ یا واقعی عرض کردید

اینجا تاپیک یه محصولی هست به اسم جتا !

shahram2006_m
26 September 2006, 05:19 PM
در مورد جتا چیزی نمیشه گفت تا وقتی که وارد بشه(با توجه به قیمت و امکانات)
فعلا یکسری اطلاعات کلی در دسترس هست.

دوستان لطفا صحبت ها پایه علمی داشته باشه و از روی تعصب نباشه.
با تشکر از سالار جان لطفا تاپیک رو منحرف نکنید.فقط در مورد جتا

gongsta_021
26 September 2006, 06:50 PM
کسی هست بتونه یه اطلاعات دقیق راجب موتور توربو بده لطفا ساده باشه که من بفهمم اینطوری که من دیدم موتور 2000 توربو از 2400 ساده قدرت و شتابش بیشتره منظورم سونوتا و جتا هست

salar68
26 September 2006, 08:37 PM
کسی هست بتونه یه اطلاعات دقیق راجب موتور توربو بده لطفا ساده باشه که من بفهمم اینطوری که من دیدم موتور 2000 توربو از 2400 ساده قدرت و شتابش بیشتره منظورم سونوتا و جتا هست

سلام

برای مثال یه موتور معمولی 8 سوپاپ 2000 سی سی می تونه 95 اسب قدرت داشته باشد ( مثل پژو )
یه موتور 16 سوپاپ معمولی 2000 می تونه حداکثر 145 اسب قدرت داشته باشد
یه موتور معمولی 16 سوپاپ VVTI 2000 سی سی بیش از 150 اسب در مواریتولید کنه !

یه موتو توربو شارژ می تونه 2000 سی سی بیشتر از 260 اسب قدرت تولید کنه !

البته معمولا" توربو شارژ و دیگه تقوت ها از عمر واقعی موتور کمی کم می کنه مثلا" به جای این که 12 سال کار کنه 7 سال جواب می ده

shahram2006_m
26 September 2006, 09:12 PM

این به علت تکنولوژی بالای توربوشارژر هست.
مثلا موتور 2500جتا قدرت وشتاب خیلی کمتری نسبت به 2000 توربو جتا داره.

El Padrino.
26 September 2006, 09:59 PM
آیا موتور دیزلیشم توی خارج هست

gongsta_021
28 September 2006, 12:47 AM
اره دیزلی هم هست 2000 ولی اصلا توی ایران تولید نخواهاد شد اینو با اطمینان میگم

ولی هنوز نگفتید توربو چه طوری کار میکنه و چه طوری باعث تقویت موتور میشه و چه طوری وصرف بنزین کم میشه؟؟؟

shahram2006_m
28 September 2006, 10:34 AM
ولی هنوز نگفتید توربو چه طوری کار میکنه و چه طوری باعث تقویت موتور میشه و چه طوری وصرف بنزین کم میشه؟؟؟

توربوشارژ با فشرده سازی هوای ورودی به سیلندر ها باعث میشه سوخت بیشتری به سیلندر برسه و قدرت و توان بیشتری بدست بیاد.
یعنی بدون تغییر دادن اجزا موتور به قدرت بیشتری دست پیدا کردیم.
این امر در کشورهایی که مالیات خودرو بر اساس حجم موتور گرفته میشه بسیار اهمیت داره.مثل المان.
در توربوشارژ نیرو به وسیله دود خروجی از اگزوز تامین میشه.

salar68
28 September 2006, 12:59 PM
تولید و واردات و استفاده از خودرو های سواری دیزلی برای همه در کشور ممنوع می باشد !

1- قانونش ماله 40 سال پیش هست که می گفتند سوخت نفت گاز آلودگی دارد !
( در حال حاضر بسیار آلودگی کمتر با قدرت بیشتری نسبت به بنزین تولید می کنه و حدود 50 درصد ماشین های اروپاوی دیزلی هست
2- گازوئیل خیلی ارزونه نمی شه واسه سواری استفاده کرد
البته گازوئیل ما گوگردش 500 گرم هست که باید 50 گرم باشه

El Padrino.
28 September 2006, 06:34 PM
توربوشارژ با فشرده سازی هوای ورودی به سیلندر ها باعث میشه سوخت بیشتری به سیلندر برسه و قدرت و توان بیشتری بدست بیاد.
یعنی بدون تغییر دادن اجزا موتور به قدرت بیشتری دست پیدا کردیم.
این امر در کشورهایی که مالیات خودرو بر اساس حجم موتور گرفته میشه بسیار اهمیت داره.مثل المان.
در توربوشارژ نیرو به وسیله دود خروجی از اگزوز تامین میشه.

دوست عزیز بورا توربو شارژر داره برای موتور 1800 سوختش توی شهر صدی 7.5 است یعنی از سی یلو کمتر
حرف شما درسته ولی ماشین هایی که توربو شاژر دارند VVT-i دارن و یه سیستم دیگه که اسمش یادم نیست سوخت رو میارن پایین

shahram2006_m
28 September 2006, 07:14 PM
دوست عزیز بورا توربو شارژر داره برای موتور 1800 سوختش توی شهر صدی 7.5 است یعنی از سی یلو کمتر
حرف شما درسته ولی ماشین هایی که توربو شاژر دارند VVT-i دارن و یه سیستم دیگه که اسمش یادم نیست سوخت رو میارن پایین

توضیح من دلیل بر کم مصرف نشدن موتور توربو شارژ نبود.

z_qz54
28 September 2006, 10:16 PM
کلا توبرو چارجر به علت پر کردن حجم سیلندر و کاهش دمندگی ، مصرف رو کم میکنه. توی تمام مقاله های توربو چارجر ، این اولین فایده اونه.

El Padrino.
13 February 2007, 11:07 PM
پس از مدت ها تحقیق و برسی فهمیدم که جتا همون بورا 2006 است ولی چرا اسمش فرق داره و چرا در ایران با دو اسم می یا خدا می دونه !!!
از همه ی دوستان معذرت می خواهم چون می گفتم که جتا ربطی به بورا نداره

Mr.Sina
13 February 2007, 11:35 PM
جناب hassanihn
خبری از کرمان موتور درباره واردات این خودرو نشد؟

El Padrino.
14 February 2007, 02:34 PM
طبق معمول می گن به زودی
ولی اگه بیاد اول مدل قدیمیش میاد

z_qz54
14 February 2007, 08:39 PM
منظور از قدیمی کدوم مدله ؟

Mr.Sina
14 February 2007, 08:51 PM
فکر کنم منظورشون همون بورا سال 2000 بوده....

*علی*
14 February 2007, 09:07 PM
دوستان مطمئن باشید به این زودی تولید نخواهد شده
چون این جوری من از داخل کارخانه و مجموعه کرمان موتور اطلاع دارم فعلا این مجموعه تمام فعالیتش را روی اشکودا اکتاویا و یک خودرو چینی جدید معطوف کرده و فعلا برنامه برای مونتاژ جتا نداره

راستی (با عرض معذرت از انحراف تاپیک ) یکی از مسئولین مطلع میگفت این خودرو چینی جدید از موتور bmw بهره میبره