View Full Version : بخار کش باک بنزین سمند
ebadian
20 September 2006, 07:24 PM
دوستان اگه کسی اطلاعاتی در خصوص بخارکش باک سمند و موقیعت دقیق ان دارد ما را راهنمائی کنید
z_qz54
20 September 2006, 11:44 PM
در سمت چپ یعنی طرف راننده یک لوله پلاستیکی به طرف پایین اومده و ارتفاعش در حدود 1 سانت پایین تر از باک هستش. دقیقا فکر کنم قسمت کناری باک طرف راننده بود. معلومه اگه سرتون رو ببرید زیرش. بوی بنزین هم میده. روش کارش هم اینه که یک قطعه بیضی شکل هستش که به صورت معلق در یک فضای بسته هستش و کار رو یک طرفه کرده و وقتی فشار زیاد میشه میره بالا و گاز خالی میشه.
XELTEK
21 September 2006, 07:50 PM
اگزوز سمند سمت اونه ؟
اگه سمت اون باشه اتيش سوزي نمي شه ؟
z_qz54
21 September 2006, 10:23 PM
اگزوز سمند سمت اونه ؟
اگه سمت اون باشه اتيش سوزي نمي شه ؟
سلام. نه طرف اون نیست ولی اونجا داغ میشه مخصوصا وقتی که کولر میگیرید تمام قسمت هایی زیری از حرارت فن داغ میشه اماا فکر نکنم در حدی باشه که آتشی بزنه
البته روی آسفالت داغ شاید:icon_ques
XELTEK
22 September 2006, 01:24 AM
همه دارنش ؟ یا فقط مال سمنده ؟
؟
z_qz54
22 September 2006, 02:05 AM
همه دارنش ؟ یا فقط مال سمنده ؟
؟
همه باک ها دارند تمامی ماشین ها ، حالا یکسری شرنگ و یکسری به صورت واشری.
ebadian
23 September 2006, 09:42 PM
دوست عزیز با تشکر
من باک بنزین رو عوض کردم و از زمانی که باک رو تعویض کردم پس از باز کردن درب باک البته اگر پر باشد بخار بنزین با شدت از در باک خارج می شود واحتمال می دهم با توضیحات فوق قطعه ائی که گفتید در باک نصب نشده است
z_qz54
23 September 2006, 11:13 PM
دوست عزیز با تشکر
من باک بنزین رو عوض کردم و از زمانی که باک رو تعویض کردم پس از باز کردن درب باک البته اگر پر باشد بخار بنزین با شدت از در باک خارج می شود واحتمال می دهم با توضیحات فوق قطعه ائی که گفتید در باک نصب نشده است
من فکر کنم یا سوراخش بسته است یا باستیک روی واشرش رو برنداشتند.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.