PDA

View Full Version : AMD & PENTIUM

Koorosh
6 August 2004, 11:15 PM
دوستان شما كدام را پيشنهاد مي كنيد ؟
AMD يا Pentium ?

Nima1989
6 August 2004, 11:25 PM
AMD

امید رضا
7 August 2004, 12:05 AM
بستگي داره به نوع كاري كه انجام ميدي
اگه براي render كردن ميخواي من pentium رو توصيه ميكنم
البته من amd 64 بيتي رو هنوز تست نكردم ولي اگه بياد ..........

kinz
7 August 2004, 06:21 AM
amd

Kam-Telecom
7 August 2004, 09:07 AM
من هم AMD :!:
كورش,
اگر يك راي گيري هم به پستتون اضافه ميكردين بد نبود , چون يك آمار در نهايت از نظر اعضا بدست بياد :o

Koorosh
7 August 2004, 09:35 AM
دوستان من از نصفه بيشتر مغازه هاي پايتخت پرسيدم و همشون مي گن AMD مشكل داره و داغ مي كنه . اما بر عكس مجتمع كامپيوتر بيشترشون مي گن AMD .

kave
7 August 2004, 09:41 AM
مي گن AMD مشكل داره و داغ مي كنه

بله اين مشكل ر گذشته بود الان ديگه نه با اومدن فن فابريكش ديگه همچين مشكلي برخورد نشده
و اساسن چيپس هاي amd جهت كارهاي گرافيكي بيشتر توصيه ميشه
سايد تنها بدي amd اين باشه كه شما در زماني كه مي خواهيد سيستم خود را ارتقا بدهيد متاسفانه
افرادي كه طالب amd شما باشند سخت گير مياد
اما در مورد ديگر بايد بگم آپ كردنش كار 1 ربع ساعت هستش :o

payamix
7 August 2004, 12:53 PM
Intel :wink:

Koorosh
7 August 2004, 01:56 PM
اما خوب حتمن يه چيزي هست كه اكثريت مردم با پنيوم هستند . بعضي ها مي گن celeron خوب نيستش اما من خيلي وقته كار كردم مي گم اصلا هم بد نيست .

Lizard
7 August 2004, 02:08 PM
من 470 تا سيستم بود كه بايد تحويل ميدادم
100 تا AMD و 370 تاي ديگه همه Intel (celeron & Pentium بودند
Amd هم سرعت پايين تري داره و هم هنگ زياد ميكرد.
اين اصلآ علمي نيست و تجربه خودم هستش
و زياد هم داغ ميكردن... البته اين مساله مربوط به 1 سال پيش بود

اگر هدف كارهاي گرافيكي سنگين هست... من سيستم Apple رو پيشنهاد ميكنم
بعد از اون سيستم با cpu اي ام دي.... و بعدش Intel
اما اگر هدفت كار با App ها هست بازم سيستم Apple
بعد سيستم با cpu اينتل و بعد AMD
Amd مثل Linux هستش كه فقط الكي صدا كرد... :arrow: :arrow: :arrow:

حاجي
7 August 2004, 02:11 PM
عزيزم.حرف celeron رو نزن.
در مقابل amd . سلرون خيلي ضعيفه . يعني فقط داري پولت رو دور ميريزي . چون با اون پول ميتوني يه amd بخري كه اندازه پنتيوم 4 كار كنه برات.
اينكه ميگن amd بده مال قديماست كه amd . سي پي يو هاي كا سي ايكس رو ميداد كه بيشتر مغازه دارا طرز بستنش رو بلد نبودن و معمولا فن ضعيف مي ذاشتن و چون به نسبت سي پي يو قوي هم بودش و كلا زياد داغ ميكرد. همه نارازي بودن.
بعدش هم كا سي ايكس 500 اومدش كه خيلي ريماركش تو بازار زياد شد و فوق العاده بي خود بود.
اما براي كارهاي خانگي كه نياز به محاسبات سينگين نداشته باشه amd خيلي بهتره . هم قيمتش ارزونتره و هم اندازه يه پنتيوم 4 كار ميكنه و هم تو بازي ها هيچ مشكلي نداره.
اصلا هم داغ نمي كنه . تازه فن هاي جديد هم كه نگو .... اندازه نصف مادر برد هستن.
64 بيتي هاي amd هم فعلا زيادي گرونه .

خوش باشين
8)

Lizard
7 August 2004, 02:29 PM
اگر براي ريمارك هستش كه 30 درصد اينتل ها هم ريماركن

براي اينكه مشكل هنگ كردن منتفي باشه من شخصآ celeron و pentium رو به انواع AMD ترجيح ميدم...

تا حالا كسي شنيده يه سرور كه با AMD هستش چند دقيقه سر پا وايساده ؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Xeon-centrino-pentium-celeron اينا آخرشن....

علت ساخته شدن Amd از اول ساختن كامپيوتر هاي ارزان قيمت بود كه اينتل هم سلرون رو براي اين كار توليد ميكرد...

اطلاعات تخصصي خواستين در خدمتم

حاجي
7 August 2004, 02:37 PM
unicorn از شما بعيده اين حرفا.
اينتل از اول سي پي يو هاش كم داغ ميكرد.
چون خيلي قدرت نداشتن.
بعدش هم AMD هاي جديد ( athlon xp ) اصلا نه هنگ ميكنه و نه داغ ميكنه.
بعدش هم خيلي از سرور ها دارن از 64 بيتي هاي amd استفتده ميكنن. HP , .....
سلرون هم كه خيلي ضعيفه ديگه اينو قبول كنين.
در مقابل قيمتي كه داره مفت گرونه.

تاريخ 17 مرداد 1383 - 13:38:

بهدش هم ريمارك داريم تا ريمارك

Nima1989
7 August 2004, 02:48 PM
celeron: پول دور ريختنه
intel: تنها خوبي كه داره داغ نمي كنه
amd: توي بازيها و نرم افزارهاي گرافيكي از مشابه اينتلش خيلي سرتره فقط مشكلي كه داره اگه فنت بسوزه تو 5 دقيقه cpuات رفته هوا اما اينتل ديدم كه يه روز بدون فن كار كرده
بهترين اتلون هم از نظر من athlon xp or barton

Lizard
7 August 2004, 02:48 PM
كم داغ كردن دليلي براي قدرت نيست... (overclock كن زياد داغ كنه :lol:
64 بيتي بله....
بحث ما 32 بيتي هاست...
قبول دارم كه celeron قوي نيست... اما مادربوردهايي كه با celeron هستند حرف ندارن و به راحتي سرعت بالا رو ميشه در اونا حس كرد...
در ضمن... مطلبي رو قبلآ خونده بودم... نوشته بود فني براي cpu ساخته شده كه سرعت رو چندين برابر ميكنه...
اين فن با كولر يخچال ساخته شده بود... و حرارت رو فكر ميكنم (مطمين نيستم) به 34- ميرسوند كه حدود 4 برابر سرعت رو زياد ميكرد...

اگر كسي براي خونه سيستم ميخواد dual proccessor xeon بخره.... فكر كنم ببنده به يه دوچرخه بتونه پرواز كنه. :P

تاريخ 17 مرداد 1383 - 13:52:

براي گرافيك من هم AMD رو پيشنهاد دادم... براي اجراي APP ها Intel
درسته كه AMD قيمت مناسبتري داره اما تكنولوژي ساختش هم پايينتره...

اگر با اينتل مشكلي دارين ميتونم براتون دليل هاي مستند بيارم. 8)

حاجي
7 August 2004, 02:56 PM
اون سي پي يو كه شما مي گي كلي پولشه .
هيچ آدم عاقلي نمي ياد يه همچين كاري بكنه.

Koorosh
7 August 2004, 03:41 PM
حاجي جان چرا بي خودي بازار گرمي مي كني همه مي دونن AMD خيلي پايين تره . من با AMD كار كردم ديگه هنگ كردناش هم ديدم . . .

تاريخ 17 مرداد 1383 - 14:42:

حاجي جان چرا بي خودي بازار گرمي مي كني همه مي دونن AMD خيلي پايين تره . من با AMD كار كردم ديگه هنگ كردناش هم ديدم . . . شما هرچقدر هم كه AMD ارزان تره بايد دوبرابر خرج فن كني براش :P 8) :arrow:

Duran
7 August 2004, 11:57 PM
پس بازم جنگ amd و peni شروع شد ؟ :lol: :lol: :lol:
وقتي يك شركت كوچولو مثل amd مياد و جلوي غولي مثل intel سهم بزرگي از بازار cpu رو ميگيره مطمعن باشيد يك مزيتي داره كه اينطور موفق ميشه
والا من از 3 سال پيش از دوران 700 تا اتلون بارتون 2500داشتم اين داستان گرم كردن و سوختن و هنگ كردن رو نديدم تا حالا باور كنيد فن كيسم هم خرابه يك ساله تازه :lol:
تو سازمانمونم همه سيستما كامپك 2.5 اينتل اينسايد است كه از خود امريكا مياد يه راست . اقالا 2 تا مهندس خارجي و 7 تا مهندس ايرانيم بودند من يك اتلون 2200xp معمولي رو با اين سيستمهاي كامپك دادم تست كردن همشون كفشون بريد چون كامپكا جون ميكندن در مقابل amd
اين داستان cash تو اينتل يك جوكه ميگيد نه يك بار تست كنيد ببينيد فرقش چقدره .
كاري به 64 بيتي ها ندارم البته كه اونا داستانشون چيزه ديگس .
با unicorn اما كاملا موافقم كه apple كلا بهترين انتخابه اگه برنامه هاش تو ايران زياد بشه و ساپورتشو قوي كنه واقعا معركس . نميدونم نوت بوكاشو امتحان كرديد يا نه عجب تيزن اين apple ها و با ثبات 8)

Lizard
8 August 2004, 12:06 AM
:mrgreen: من مونده بودم تو چرا اسمتو گذاشتي Duran,
حالا تازه 2 رياليم افتاد :!:

pharma79
8 August 2004, 03:59 AM
حاجي جان چرا بي خودي بازار گرمي مي كني همه مي دونن AMD خيلي پايين تره . من با AMD كار كردم ديگه هنگ كردناش هم ديدم . . . شما هرچقدر هم كه AMD ارزان تره بايد دوبرابر خرج فن كني براش :P 8) :arrow:

مي تونين با دليل بگين چرا پايين تره ؟ چون تو مملكت ما مردم كامپيوتر و پنتيوم رو مترادف مي دونن ؟ يا اين كه شايد چون ارزون تره احتمالا ارزش كمتري داره و نميشه باهاش پز داد ؟ سرعتش كمتره ؟ .... قيمتش بيشتره ؟.... :x

چند تا نكته در جواب شما :

1-در مورد هنگ كردن ... من خودم دوساله كه AMD دارم . 1600+ و 2200+ ولي بنظرم فوق العاده هم پايداره و من تا بحال هيچ مشكلي در اجراي برنامه ها نداشتم .من تو اين دو سال هر بلايي كه فكر كني ير سيستمم آوردم ولي مشكلي بعلت عيب سخت افزار برام ايجاد نشده . البته هنگ كردن طبيعيه . شما اگه سرور هم بخري احتمال داره كه به دلايل مختلف سيستم هنگ كنه .

2-توي بازار ايران كه همه چي رو با اسمش ميفروشن بنظرم گمنام بودن نسبي AMD يك امتيازه براي كساني كه به عملكرد وسايل نگاه ميكنن نه اسم اونها

3-چرا ما بايد نسبت به چنين چيز هايي تعصب داشته باشيم ؟ فكر كنم نكته مهم اينه كه در ازاي پولي كه هزينه مي كنيم چقدر دريافت مي كنيم و بس . دليل دفاع من از amd هم اينه كه بنظرم در حال حاضر كفه ترازوي ارزش/قيمت بطرف اون سنگين تره . ولي خود من هم اگر فردا INTEL پردازنده سريعتر و ارزانتري اراءه كنه حتما اون رو خواهم خريد .

موفق باشيد

Duran
8 August 2004, 05:15 AM
Unicorn
اونamd DURON است من DURAN
فاميليم هم AMD نيست اما :lol:

Koorosh
8 August 2004, 12:22 PM
من خودم با AMD كار كردم ديگه . مي دونم چه . . . هستش . اگه كسي بخواد ارزون قيمت . و . . . بخره بره سراغ AMD . اما اگه چيز درست و حسابي بخواد بخره بايد بره طرف Pentium :x

حاجي
8 August 2004, 12:35 PM
كورش جان عزيزم خودت با سلرونت كشتي.
عزيزم تو كه انقدر تعصب داري رو اينتل معلومه تا حالا تو عمرت يك بار هم AMD رو امتحان نكردي.
من خودم الان 4 سال Amd دارم. از كا سي ايكس گرفته تا دوران و اتلون و اتلون اكس پي . بارتونش هم كه خيلي توپه اما هنوز خودم نخريدمش.
تا حالا هيچ عيبي نداشته
هنگ برنامه هم طبيعي هستش. گاهي موقع ها پيش مي ياد . اون هنگي كه مال سي پي يو هستش فرق داره.

Hamed
8 August 2004, 04:29 PM
لطفا نتايج مقايسه اين دو را در برنامه sandra 2004 ببينيد تا بفهميد كه intel در بسياري از موارد ضعف داره

Nima1989
8 August 2004, 07:24 PM
يه سرچ كوچولو هم بكنيد صد تا نمودار بهتون نشون ميده كه amd تو همه ي نرم افزارها سرعت بالاتري داره

mkn7
8 August 2004, 07:53 PM
بله اين مشكل گذشته بود الان ديگه نه با اومدن فن فابريكش ديگه همچين مشكلي برخورد نشده

منم قبلن amd داشتم و خيلي هنگ ميكرد اما جديدن رو سيستم يكي از بچه ها با فن فابريكش
ديدم به طور كلي خيلي از اينتل بهتره. :!:

kave
8 August 2004, 07:58 PM
خوشم مياد كل حرفهايي كه دوستان در اين همه خط زدند من توي 3 يا 4 تا خط نصفه زدم :mrgreen:

Koorosh
8 August 2004, 10:05 PM
حاجي, جان شما مثل اينكه از غيب هم با خبري‌؟ نكنه جادوگري ؟ شما از كجا مي دوني من كار نكردم ؟ من با سه تا سيستم كه AMD بوده كار كردم . يكيش كه مال خودت بوده و خودت هم بهتر مي دوني چه جنازه اي هستش . 2 تاي ديگه هم توي شركت باهاشون كار كردم . و مي دونم چه . . . هستش . هيچ تعصبي هم رو سلرون ندارم ولي حرفم اينه كه AMD خريدن مال آدمايي كه مي خوان ارزون و . . بخرن .

تاريخ 18 مرداد 1383 - 21:10:

مي گن AMD مشكل داره و داغ مي كنه

بله اين مشكل ر گذشته بود الان ديگه نه با اومدن فن فابريكش ديگه همچين مشكلي برخورد نشده
و اساسن چيپس هاي amd جهت كارهاي گرافيكي بيشتر توصيه ميشه
سايد تنها بدي amd اين باشه كه شما در زماني كه مي خواهيد سيستم خود را ارتقا بدهيد متاسفانه
افرادي كه طالب amd شما باشند سخت گير مياد
اما در مورد ديگر بايد بگم آپ كردنش كار 1 ربع ساعت هستش :o

شيزده جان همين خيلي مهم هستش . واسه چي آدم يه چيزي بخره كه اگه يه موقع خواست بقروشه اينقدر تو سرش نخوره و نخواد التماس كسي را بكنه كه ازش به يه قيمتي بخره ؟

Lizard
8 August 2004, 10:23 PM
:arrow: دوستان حرف هاي خيلي جالبي زدند...

همه ميدونن كه AMD بيشتر براي پردازش گرافيكي هستش و نه پردازش هاي بسيار سنگين...
بيخيال اين بحث ها.................
ولي چطور ممكنه اينتل كه ساخت يك cpu اش با هزينه ي بسيار بالاست ضعيف تر از AMD باشه ؟؟؟
به جز اينكه .... بازم به دوستان ميگم... هيچوقت شركت ناچيزي مثل AMD كه فكر كنم تمام سهامش به اندازه بخش تحقيقات اينتل هم نشه :mrgreen: نميتونه از اينتل جلو بزنه :arrow:

امروز جايي بودم كه شنيدم cpu هاي اينتل از انتقال الكترون براي اطلاعات استفاده ميكنه و AMD از انتقال حرارت
و به همين دليل گرماي بسيار زيادي توليد ميكنه....
كسي اطلاعاتي در اين باره داره ؟؟؟؟؟؟؟؟

حاجي
9 August 2004, 11:02 AM
عزيزم
AMD از انتقال حرارت استفاده نمي كنه.
حرارت سي پي يو هاي جديد AMD هم خيلي بالا نيست در حد نرمال هستش ( اگه خسته نميشين برين كامپيوتر يكي كه ي پي يو AMD رو با فن درست حسابي نصب كردهوحرارت سي پي يو رو تو Setup ببينين.)
هميشه كوچيكي كارخانه دليل بر ضعفش نيست كه تو خيلي موارد ديديم.
تكنولوژي هايي هم كه AMD در خيلي وقتها استفاده كرده نسبت به پنتيوم برتري داشته.
تازه يه تست بكن يا برو Bench mark سي پي يو ها رو نگاه كن ميبيني كه AMD با سرعت Clock پايينتر در همه ي موارد غير از 1-2 مورد از پنتيوم قوي تر عمل كرده
يه ذره هم فكر كنين مي بينين كه هر چقدر كارخانه بزرگتر باشه . هزينه هاش بالاتر و قاعدتآ قيمتش هم بالاتر ميره.
پس هميشه كوچيكي كارخانه را دليل بر بدرد نخوردن محصولش نذارين.

بهتون هم بر نخوره كه مثل فلفل آتيش بگيرين . من خودم اگه كارخانه Intel يه سي پي يو بهتر از AMD بزنه كه قيمتش هم در همون حد باشه.كارخانه AMD ماله پدرم ك نيست ميرم اينتل مي خرم.

موفق باشين

payamix
9 August 2004, 02:56 PM
دوستان عزيز لطفن بحث رو به توهين نكشيد كه مديران مجبور به قفل تاپيك شوند

mori_kntu
9 August 2004, 03:43 PM
دوستان به لينك زير يه نگاه بندازين تا تفاوت را دريابيد!
http://www6.tomshardware.com/cpu/20030217/cpu_charts-32.html#comparison_table
اين سايت واقعا معتبره

Koorosh
9 August 2004, 08:08 PM
خوب خيلي سايتهاي مشابه به اين هم هستش . اما دليل قانع كننده اي نيست :x :evil: :arrow:

mori_kntu
9 August 2004, 10:30 PM
سايت tom's hardware يكي از معتبرترين ها هستش
ديگه سليقه اي هم نيست هر چند وقت تست ميكنه اين هم جديدترين تستش هست
من شخصا قبولش دارم. اينطوري هم نيست كه همش اينتل يا اي ام دي اول باشن توش

kinz
9 August 2004, 10:39 PM
من از اوایل که ای ام دی اومد ایران ای ام دی دارم و اولین سی پی یو ای ام دیم athlon slot A بوده که کسایی که اشنا هستند میدونند خیلی تعداد کمی اومد و تمامشون ساخت امریکا بود یک مقدار مشکل مین داشتم که بعدا حل شد با اپگرید بایوز خیلی سیستم های دیگه هم گرفتم اما برام پرفرمنس اینتل و ای ام دی قابل مقایسه نیست و خیلی از سرعت ای ام دی راضی هستم مشکل دماشونم زیاد مهم نبود و الان هم کلا حل شده

من با اور کلاکینگ 120% بدون فن بعد از 5 دقیقه سی پی یو رو سوزوندم (سیپیو های ای ام دی قدیمی)
یه امتیاز دمایی که ای ام دی داره اینه که اینتل افت پرفرمنس شدیدی با بالارفتن دما داره اما ای ام دی این افت رو نداره و برای من که همیشه پی سیم روشنه و تحت استرس هست خیلی مهمه.

Koorosh
9 August 2004, 10:51 PM
Unicorn, جان واقعا لذت بردم از مطلبت . دلمو شاد كردي 8)

SALY
10 August 2004, 02:42 PM
من شخصا دوتا سيستمو باهم مقايسه كردم يكي با سلرون 1700 و Soltek و 256 مگ دي دي ار و يكي اتلون 900(قديمي)
وگيگا و 128 اس دي .
نتيجه اينكه چون رم اون اينتليه بيشتر بود نسبتا سريعتر بود ولي اگه رم هردو يكي باشه 100 در 100 سيستم AMDسريعتره مضاف بر اينكه دماي سي پي يويه AMD خيلي ثابته وبا سنگينترين پردازشها هم نهايتا 3 تا 5 درجه افزايش دما نشون ميده و نهايتا دماي 55 درجه رو روي اون ديدم اما سلرون در حالت عادي و بدون انجام كاري در ويندوز ايكس پي
ودر دماي محيط همانند سيستم قبلي دماي سي پي يو حدودا 48 درجه هست اما با شروع پردازش نسبتا سنگين مثلا تبديل mp3 به rm با جت اويديو دماي اون در عرض جند ثانيه به80 درجه ميرسه و حتي من دماي 100 درجه رو هم از اون ديدم :roll:كه باعث ميشد سيستم هنگ كنه
اما در كل من AMD رو ترجيح ميدم

Koorosh
10 August 2004, 09:26 PM
من شخصا دوتا سيستمو باهم مقايسه كردم يكي با سلرون 1700 و Soltek و 256 مگ دي دي ار و يكي اتلون 900(قديمي)
وگيگا و 128 اس دي .
نتيجه اينكه چون رم اون اينتليه بيشتر بود نسبتا سريعتر بود ولي اگه رم هردو يكي باشه 100 در 100 سيستم AMDسريعتره مضاف بر اينكه دماي سي پي يويه AMD خيلي ثابته وبا سنگينترين پردازشها هم نهايتا 3 تا 5 درجه افزايش دما نشون ميده و نهايتا دماي 55 درجه رو روي اون ديدم اما سلرون در حالت عادي و بدون انجام كاري در ويندوز ايكس پي
ودر دماي محيط همانند سيستم قبلي دماي سي پي يو حدودا 48 درجه هست اما با شروع پردازش نسبتا سنگين مثلا تبديل mp3 به rm با جت اويديو دماي اون در عرض جند ثانيه به80 درجه ميرسه و حتي من دماي 100 درجه رو هم از اون ديدم :roll:كه باعث ميشد سيستم هنگ كنه
اما در كل من AMD رو ترجيح ميدم

. من خودم با سلرون 1700 كار كردم تبديل فايل در جت آديو كه اينقدر كار سينگيني واسش نيست كه اينقدر دماش بالاتر بره . من با اينكه پردازش هاي فوقعالعده سنگين را ازش خواستم بيشترين دماش بدون فن كيس و اين مضخرفا 58 درجه بوده . پس ديگه نگيد به 100 در جه مي رسه

kinz
10 August 2004, 10:43 PM
كورش جان با ای ام دی کار کردی؟

اگه کار نکردی باور کن کار کنی و همه چی رو براه باشه و مشکل بزرگی وجود نداشته باشه خودت هم ای ام دی رو ترجیح میدی

حاجي
10 August 2004, 11:44 PM
عزيزان سايت هاي مقايسه كه ديگه دروغ نمي گن.
فرقي نداره براشون
يه سايت هم كه نيست
برين ببينين كه اي ام دي بهتره.
به جاي تعصب بياين يه زره منطقي فكر كنين.

SALY
11 August 2004, 03:12 AM
. من خودم با سلرون 1700 كار كردم تبديل فايل در جت آديو كه اينقدر كار سينگيني واسش نيست كه اينقدر دماش بالاتر بره . من با اينكه پردازش هاي فوقعالعده سنگين را ازش خواستم بيشترين دماش بدون فن كيس و اين مضخرفا 58 درجه بوده . *** نگيد به 100 در جه مي رسه

پس حتما سي پي يو سيستمش خرابه كه اينجوريه والا من كه نميخام خدا نكرده...
ولي من چندين بار امتحان كردم و كاملا مطمپنم و فكر نكنم فنش بد باشه چون گفتم كه در حالت عادي دماش 48 درجه هست شما فكر ميكنيد عيب از كجاست؟
من خودم شخصا فكر ميكنم كه همه سلرونا همينطوري باشن .
در ضمن دماي سيستم اي ام دي كه گفتم هيچوقت به 58 كه شما گفتيد نرسيده :roll:
پس چطوريه كه ميگن AMD بيشتر داغ ميكنه :roll:

davood4547
11 August 2004, 06:50 AM
AMD

Koorosh
11 August 2004, 07:45 AM
دوست خوب من . شما يه كم اگه فكر كني مي بيني كه با عقل جور در نمي ياد كه حرارت به 100 درجه برسه . ديگه اون موقع چيزي از سي پي يو نمي مونه :x

تاريخ 21 مرداد 1383 - 6:52:

حاجي جان تعصبي در كار نيست . من حرفم اينجا اينه كه بي دليل به پنتيوم توهين نشه .

سعيد بابا
11 August 2004, 08:37 AM
اقا جان AMD AMD AMD :!: :!: :!:
اصلا به فكرتونم مياد كه يه سيستمي رو 3 سال پيش خريده باشيد بعد ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه
سال فقط با عوض كردن سي پي يو (AMD) دوباره يه سيستم سريع و به روز داشته باشي .چه كنيم ديگه اي ام ديه ديگه :arrow:
اگه اينتل بود يه 10 تا مادر بردي بايد ميتداختيم دور :lol:

حاجي
11 August 2004, 10:54 AM
كورش جان به پنتيوم توهين نشده . از حق AMD دفاع شده . :arrow:

SALY
11 August 2004, 11:56 AM
اقا جان من با چشماي خودم ديدم ديگه .بعد از اينكه سيستم قفل كرد و حتي نشونگر موس هم تكون نميخورد
سيستمو بطور سخت افزاري ري استارت كردم و يه دفعه به ذهنم رسيد كه به احتمال زياد به خاطر افزايش دما هنگ كرده و براي همين بعد از restart سريع كليد delet رو چندين بار زدم و بعد وارد hardware monitor شدم بعدش
رقمارو كه ميخوندم ديدم نوشته :
CPU Temp 108
بعد شك كردم كه شايد اشتبا ميكنم يا شايد درجه به مقياس فارنهايت رو خوندم اما يه ذره كه دقت كردم ديدم واااااااي
حول شدمو دوشاخه رو از پريز كشيدم بيرون :oops:
فوري در كيسو باز كردمو شروع كردم تند تند فوتش كنم :arrow:
اصلا نميشد به رادياتورش دست زد خيلي داغ بود ديگه گفتم فاتحه اما به خير گذشت 8)

payamix
11 August 2004, 12:49 PM
SALY,
يحتمل فن شما ايراد داشته
اين يك مشكل ثابت شده هستش كه AMD بيش از P4 داغ ميكنه

Lizard
11 August 2004, 01:06 PM
:arrow: آقا جان... اگه همتون بريد كره ماه بازم اينتل حرف اول رو ميزنه...
زياد مثل فشفشه آتيش نگيريد ولي AMD و اينتل مثل Linux و مايكروسافت هستش كه sun براي اينكه بزنه تو دهن مايكرو سافت از open source دفاع كرد ولي خودش حاضر نيست كدهاشو open بزاره
:arrow: ميگن open source-------- آخه اون احمقايي كه براي كار خودشون ارزش قايل نيستن هيچوقت پيشرفت نميكنن. آخه عزيزان من... شما كه خودتون خوره كامپيوتر هستيد چرا گول اين حرف ها رو ميخوريد ؟؟؟
تكنولوژي و علم Intel رو با Amd نميشه مقايسه كرد... من در اولين فرصت(تاحالا 1000 تا ازين حرفا زدم) نتايج خيلي علمي و مستند ميارم. پس فعلآ

Koorosh
11 August 2004, 01:47 PM
Unicorn, نفس منه . آقا بالاخره يكي پيدا شد و حرف راست رو گفت . :!:

حاجي
11 August 2004, 08:11 PM
چه تكنولوژي خاصي داره اينتل؟ برين ببينين بيشترين تكنولوژي مربوط به اينتل يا AMD؟

Koorosh
11 August 2004, 08:31 PM
حاجي, جان ديگه اينجوري نگو . تكنلوژي AMD هيچ وقتي به اينتل نمي رسه . اينو ديگه قبول كن

Lizard
11 August 2004, 08:50 PM
90٪ تمام CPU هاي AMD به خاطر overclocking بالا اينقدر طرفدار دارند.

در صورت امكان توضيح بدين كه چرا cpu هاي celeron و pentium اينقدر اختلاف قيمت دارن ؟؟؟

ميخوام با جواب خودتون ... جواب خودتون رو بدم .

Koorosh
11 August 2004, 08:58 PM
سهامداران و طرفدارهن AMD اگه جوابي دارن بگن و گرنه ختم جلسه را اعلام مي نمايم ! 8) :arrow:

Duran
11 August 2004, 09:12 PM
از اساتيد AMD و Intel دو كلمه حرف علمي گيرمون نيومدا . دوستايي كه وقت دارن دو تا مقاله مقايسه اي بيارن وسط .
در غير اين صورت AMD سرور استقلاله :lol: :lol: :lol:

kinz
11 August 2004, 09:49 PM
والا از نظر ظاهر تکنولوژی که اینتل روی سی پیو هاش جدیدن خیلی بهم ریخته شده میاد از تکنولوژی ای بی ام استفاده میکنه برای کوچک کردن قطعات و تعدادشون رو افزایش میده و اف اس بی رو افزایش میده بعد از 2 میلیارد دلاری که سر ایتانیوم (p5) اینتل ریخت بیرون فکر نکنم حالا حالا ها درست بشه.

Unicorn, کش سلرون پایین تر از پنتیوم نرمال هست
ای ام دی هم سری جدید سی پیو های کم کش دارش sempron هست که جای duron رو قرار بگیرند
قیمتشم خیلی خیلی پایینه از قرار معلوم
http://www6.tomshardware.com/cpu/20040728/index.html

http://www6.tomshardware.com/cpu/20040728/images/image008.gif

Lizard
11 August 2004, 10:15 PM
http://www.3dnews.ru/documents/2707/Pubst_Sandra6.gif

http://www.hwextreme.com/reviews/processor/intel_3200/images/b1.gif

http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/866/sandra_2003.gif

http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/866/pc_mark_2002.gif

[http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/866/membench.gif

http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/866/sysmark_2002.gif

http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/866/m_cc_2003.gif

http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/866/3dmark_2001_1.gif

http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/866/3dmark_2001_2.gif

http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/866/3dmark_2003_2.gif

http://www.hwupgrade.it/stampa_articoli/866/viewperf_7_2.gif

ديگه حوصله نداشتم بيشتر بنويسم... هر كس موافق نيست با اينتل ميتونه با من تماس بگيره
من كاملآ عملي ( :mrgreen: ) بدون دعوا :mrgreen: براش توضيح ميدم كدوم بهتره

تاريخ 21 مرداد 1383 - 21:18:

اينم براي ختم كلام 8)

http://www.hwextreme.com/reviews/processor/intel_3200/images/b1.gif

kinz
11 August 2004, 10:47 PM
نمیدونم چرا از نتایج بنچ مارکای تامز هارد ویر که معتبر ترین وب سایت در مورد سخت افزاره استفاده نکردی!

سرعت 3.2 در خیلی از موارد از 3200 ای ام دی بیشتره اما قیمتش خیلی بیشتر از اختلاف سرعتش هست

در مورد سی سافت و برنامه های دیگه که برای بنچ مارک گیری استفاده میشه بخاطر کامپایلر و خیلی موارد دیگه میتونند نتایج متفاونی بدند برای همین تامز هارد ویر معروف و معتبر هست و روی خیلی از جعبه های مین برد و باقی سخت افزارهای در صورتی که درجه ای کسب کرده باشه از تامز هاردویر ابتدا لوگو اون رو قرار میدند.
چون نمیاد ای ام دی رو بندازه روی مادر برد گیگا و با سی پیو اینتل روی مادر برد اینتل مقایسش کنه شرایط رو تا جای ممکن یکسان میکنه. از این نتایج تا دلت بخواد هست. من که با هر دو پرسسور کار کردم همیشه ای ام دی رو ترجیح میدم

http://www6.tomshardware.com/cpu/20040419/images/chart_3dmark_cpu.gif

Koorosh
11 August 2004, 11:24 PM
اينم مدرك . ديگه چقدر ؟ :arrow: بابا جان مثل روز روشن هستش . Duran, جان و kinz, جان . استياد گرامي گفتيد مدرك بياريم اينم مدرك . دوست عزيز جناب آقاي Unicorn, زحمت كشيدم و مدرك به اين خوبي رو جور كردند . جاي استاد ديگر آقاي حاجي اينجا خاليست وگرنه . . . . / ما كماكام منتظر سخنان زيباي اساتيدي كه جناح AMD را انتخاب كردند هستيم .

فقط Pentium

موبایل
11 August 2004, 11:30 PM
اقا ياور پنتيم استاد شد رفت پي كارش :mrgreen: پنتيم سر تره :mrgreen: :!:

Nima1989
11 August 2004, 11:36 PM
http://www.amd.com/DAM/data/cordacharts/70649.jpg

تاريخ 21 مرداد 1383 - 23:38:

http://www.hardware.fr/medias/photos_news/00/06/IMG0006279.gif

Lizard
12 August 2004, 12:35 AM
kinz,

نمیدونم چرا از نتایج بنچ مارکای تامز هارد ویر که معتبر ترین وب سایت در مورد سخت افزاره استفاده نکردی!

آقا من گيرررررررررررررر... شما هم حساس س س س س

اينم تامز هاردوير :mrgreen:

http://www.tomshardware.fr/images/cpu/20030513/sysmark2002_icc.gif

http://www.tomshardware.fr/images/cpu/20030513/sysmark2002_op.gif

http://www.tomshardware.fr/images/cpu/20030513/sysmark2002_os.gif

قبول ميكنيد ؟؟؟
1
قبول ميكنيد؟؟؟
2
-------
دوستان منحرف شده از راه اينتل در آخرين لحظات پذيرفتند كه اينتل بهتره... پس ديگه بحث تمام شد :mrgreen:

Duran
12 August 2004, 03:27 AM
خوب از دوستان ممنون كه زحمت كشيدند و با استفاده از بنچماركهاي مختلف تستهاي جالبي رو به اعضا نشون دادند .
خيلي خوب هست كه بدون جانبداري از مارك خاصي بشه اطلاعات رو به بازديد كننده ها داد . در بنچماركها گمونم يك مورد در نظر گرفته نشده البته و اون مسعله مزيت نسبي پردازنده هاست يعني نسبت كارايي به قيمت .
البته مسعله اصلي اين هست كه دوستان چه كاربردي دارند و تا چه اندازه اي حاضرند بها پرداخت كنند . براي خود من استفاده از يك cpu 3000 فعلا ضرورتي نداره بنا براين ترجيح ميدم 2500 بارتون رو كه سال پيش تهيه كردم حفظ كنم ولي احتمالا دوستاني هستند كه كاربرد هاي حرفه اي تري مد نظرشون هست و به همون نسبت بايد بهاي بيشتري هم پرداخت كنند بدون توجه به AMD يا Intel بودن پردازندشون . از طرفي تجربه شخصي افراد چيزيه كه فرد به اون بيشتر از همه بنچماركها توجه ميكنه (از جمله خودم) مثلا در تاپيك مادر بوردها اگر دقت كرده باشيد در مورد گيگا نظرم رو گفتم با وجودي كه نزديك به 4 ساله دارم از اين مارك مين بورد تهيه ميكنم ولي مطمعنم كه مين بورد بعدي من گيگا نخواهد بود ولي در مورد پردازنده بعدي مطمعنم باز هم AMD خواهد بود چون اين مارك براي شخص من داراي مزيت نسبي است .
يك مورد هم هست كه واقعا باعث تاسف ميشه و اون عدم قدرت حضور apple در بازار ايران هست .
در هر حال بازم از همه دوستان كه خصوصا زحمت مقايسه ها رو كشيدند تشكر :!:

kinz
12 August 2004, 03:40 AM
معمولا اینطور هست که سی پی یو های amd برای کار 3d و گرافیک و محاسباتی قویتر هستند و سی پیو های intel برای کار با ویندوز و ... اما به هر حال با قیمت اینتل باید خیلی پرفرمنسش بالاتر از این حرفا باشه !

SALY
12 August 2004, 06:09 AM
Duran جان كاملا درست ميگي

Koorosh
12 August 2004, 11:40 AM
دوستان من جدا لذت مي برم كه اينقدر دوستان با هم همكاري مي كنند و مهمتر از همه حرف دوست خوبمون آقاي Unicorn, كه چند تن از كساني كه از مسير خودشون ( اينتل ) دور شدند دوباره به مسير اصلي هدايت شدند . من واقعا لذت مي برم وقتي مي بينم كه ما هم برتري پنتيوم را ثابت كرديم و هم تونستيم دوستاني كه مسير خود را گم كردند را راهنمايي كنيم . به قولا معروف اين هم يكي از راههاي رسيدن به خداست :arrow:

خوش باشيد

Lizard
12 August 2004, 11:45 AM
من پيشنهاد ميكنم راي گيري از اول برگزار بشه :mrgreen:

فكر ميكنم به نتايج خوبي از سهامداران هر دو شركت دست يافتيم...

Koorosh
12 August 2004, 11:50 AM
من همين الان مي تونم بگم نتيجه چي ميشه . ‌:

PENTIUM : 100٪
AMD : 0٪

AMD
12 August 2004, 01:00 PM
see following results of Google Search
Poll Results: AMD or Intel
http://www.google.com/search?num=100&hl=en&lr=&ie=UTF-8&as_qdr=all&q=Poll+Results%3A+AMD+or+Intel+&btnG=Search

http://www.sharemation.com/saly/1.gif

http://www.sharemation.com/saly/10.gif

http://www.sharemation.com/saly/11.gif

http://www.sharemation.com/saly/12.gif

http://www.sharemation.com/saly/13.gif

http://www.sharemation.com/saly/14.gif

http://www.sharemation.com/saly/15.gif

http://www.sharemation.com/saly/16.gif

http://www.sharemation.com/saly/17.gif

http://www.sharemation.com/saly/18.gif

http://www.sharemation.com/saly/19.gif

http://www.sharemation.com/saly/2.gif

http://www.sharemation.com/saly/20.gif

http://www.sharemation.com/saly/21.gif

http://www.sharemation.com/saly/22.gif

http://www.sharemation.com/saly/23.gif

http://www.sharemation.com/saly/24.gif

http://www.sharemation.com/saly/25.gif

http://www.sharemation.com/saly/26.gif

http://www.sharemation.com/saly/27.gif

http://www.sharemation.com/saly/28.gif

http://www.sharemation.com/saly/3.gif

http://www.sharemation.com/saly/30.gif

http://www.sharemation.com/saly/31.gif

http://www.sharemation.com/saly/32.gif

http://www.sharemation.com/saly/33.gif

http://www.sharemation.com/saly/34.gif

http://www.sharemation.com/saly/35.gif

http://www.sharemation.com/saly/36.gif

http://www.sharemation.com/saly/37.gif

http://www.sharemation.com/saly/38.gif

http://www.sharemation.com/saly/39.gif

http://www.sharemation.com/saly/4.gif

http://www.sharemation.com/saly/40.gif

http://www.sharemation.com/saly/41.gif

http://www.sharemation.com/saly/42.gif

http://www.sharemation.com/saly/43.gif

http://www.sharemation.com/saly/44.gif

http://www.sharemation.com/saly/45.gif

http://www.sharemation.com/saly/46.gif

http://www.sharemation.com/saly/5.gif

http://www.sharemation.com/saly/6.gif

http://www.sharemation.com/saly/7.gif

http://www.sharemation.com/saly/8.gif

http://www.sharemation.com/saly/9.gif

سعيد بابا
12 August 2004, 01:21 PM
:roll: :twisted: :!: :!: :!: :!:

Lizard
12 August 2004, 01:21 PM
دوست عزيز متسفانه هيچكدام از اين چارت ها مبناي علمي ندارن و تمامآ نظرات اشخاص هست ... مثل راي گيري بالاي همين صفحه :mrgreen: پس درود بر اينتل :!:

سعيد بابا
12 August 2004, 01:37 PM
ببخشيد ولي اون اشخاصي كه اين راي ها رو دادن كسايي هستن كه دارن از سيستماشون بطور عملي استفاده ميكنن نه علمي :mrgreen:

Koorosh
12 August 2004, 01:46 PM
اگه اشتباه نكرده باشم ايشون بايد همون SALY باشند . تازه اين چارت ها عهمشون تو شرميشن آپ شده . ممكنه يكي نشسته و خودش درست كرده باشه . ما چقدر ثابت كنيم كه اينتل برتره . ( سهامداران AMD توجه كنند )

درود بر اينتل :!: :!:

تاريخ 22 مرداد 1383 - 12:49:

راستي سالي جان يا AMD جديد . CPU تون چي شد ؟؛

سعيد بابا
12 August 2004, 01:56 PM
اقا كورش اون لينكي كه داده سندش هست جرا نميري نگاه كني :o

Duran
12 August 2004, 02:02 PM
طرفداران محترم intel و AMD لطف كنند و بحث رو اگر مايل هستند ادامه بدهند در چارچوبهايي كه تا به حال رعايت كردند باشه و موضوع اين مقايسه تبديل به جدل بين اعضا نشه لطفن :!:

Lizard
12 August 2004, 02:03 PM
سعيد بابا, :arrow: آخه بابا جان ... به قول كينز كه گفته بود تامز هاردوير از بهتريناست منم از اونجا سند آوردم...

فكر كنم اين تاپيك ديگه بايد قفل بشه.... :oops: :cry: اما من كه پرميشن ندارم

مديران زحمتش رو بكشند :arrow:

Koorosh
12 August 2004, 02:08 PM
خوب دوستان بحث بسيار خوبي بود . اگر در طول بحث حرفي زده شد كه به كسي برخورده به بزرگي خودش گذشت كنه . قبل از اينكه تاپيك قفل شه دوباره بازگو مي كنم بي خودي پولتون را پاي AMD نريزين و هميشه چيزي رو كه مطمين تره خريداري كنيد . (PENTIUM )

موفق و پيروز باشيد
:arrow: 8)

موضوع بحث : AMD or PENTIUM
نتيجه : PENTIUM

حاجي
12 August 2004, 02:15 PM
چارتي رو كه جناب nima1989 تو قسمت اول داده بود درست و چارت رسمي هست كه شركت AMD براي تبليغات استفاده كرد. (مطمپن باشين اگه چارت اشتباه بود حتمآ Intel اعتراض مي كرد.)

در ضمن براي كاراي محاسباتي خاص Intel بالاتر هست و در كارهاي خانگي و سنگين چه از لحاظ گرافيكي و صوتي و بازي .AMD مقام بالاتري داره

تو benchmark آقاي Unicorn هم نوع برنامه ذكر نشده.
و فقط بعضي از برنامه ها گلچين شده.

در ضمن دوستان به قيمت ها هم يه نگاه بندازن.
خوش باشين

Koorosh
12 August 2004, 02:20 PM
حاجي, جان شب بخير . بحث تمام شده .

payamix
12 August 2004, 02:33 PM
شما ها چرا اينقدر پرخاش ميكنيد ؟
مگر از برتري يكي نسبت به ديگري سودي عايد من و شما ميشود ؟

چشم ها را بايد شست
جور ديگر بايد ديد

:twisted:

Lizard
12 August 2004, 02:36 PM
:arrow: تمام عنوان هاي چارت ها اينا هستن:
كدام cpu را انتخاب ميكنيد؟
كامپيوتر بعديتون رو چطور انتخاب ميكنين؟
كدام cpu هاي بهتري ميسازه ؟
از كدوم براي بازي استفاده ميكنيد ؟
:arrow:

حق يارتون
بحث منتفي هستش

تاريخ 22 مرداد 1383 - 13:41:

Nobody,

شما ها چرا اينقدر پرخاش ميكنيد ؟
مگر از برتري يكي نسبت به ديگري سودي عايد من و شما ميشود ؟

چشم ها را بايد شست
جور ديگر بايد ديد

با شما آيندگانم... اي كسايي كه ميخوايد كامپيوترتون بهترين باشه... :mrgreen:
اطلاع رساني اصل مهم هستش :wink:

سعيد بابا
12 August 2004, 02:55 PM
لابد يه چيزي هست كه تو همه نظر سنجيهايي كه AMD جان نشون داده اي ام دي بيشترين امتياز رو داره .
يا شايد ميخاهيد بگي اونام الكيه هان؟ :arrow:

Lizard
12 August 2004, 03:02 PM
سعيد بابا, عزيزم... اينا تمامآ نظر سنجي هايي هستند كه 4 كاربر مثل من و شما اين ها رو انجام داديم
تعصب چيز خوبي نيست... همون طور كه وقتي براي اولين بار وقتي تكنولوژي جديدي وارد بازار ميشه قيمت اون بالاست و تنوع كه مشخص كننده قيمت هست ...
يه پيشنهاد:
(( به تعداد آدماي روي زمين راه براي رسيدن به INTEL proccessors هست)) :arrow:

سعيد بابا
12 August 2004, 03:04 PM
Unicorn جان تو نظر سنجيهايي كه AMD عزيز نشون داد 3 موردم به نفع intel هست :lol:

Koorosh
12 August 2004, 03:05 PM
هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است منظور شاعر اين است كه هر كجاي جهان كه برويد Pentium را ترجيح مي دهند به AMD

سعيد بابا
12 August 2004, 03:08 PM
سعيد بابا, عزيزم... اينا تمامآ نظر سنجي هايي هستند كه 4 كاربر مثل من و شما اين ها رو انجام داديم
خوب عزيزم مگه اين cpu هارو كيا ميخرن خوب همين كاربراي مثل من و شما هستن ديگه 8)

(( به تعداد آدماي روي زمين راه براي رسيدن به INTEL proccessors هست))

به همون تعداد راه براي برگشتن و رفتن به سوي AMD وجود داره :o

منظور شاعر اين است كه هر كجاي جهان كه برويد Pentium را ترجيح مي دهند به AMD

به احتمال زياد شاعرمون نتايج امار گيري رو مشاهده نكردن :P

Koorosh
12 August 2004, 04:22 PM
هميشه سعي كنيد نيمه پر ليوان را نگاه كنيد 8)

Lizard
12 August 2004, 08:43 PM
AMD قصد دارد تا 20 مهندس جديد را براي کار در اين آزمايشگاه استخدام کند.
شرکت تراشه سازي AMD از ايجاد يک آزمايشگاه جديد مهندسي در توکيو خبر داد. AMD قصد دارد تا 20 مهندس جديد را براي کار در اين آزمايشگاه استخدام کند.
قرار است تا آزمايشگاه مذکور به طراحي و ساخت پردازنده هاي مورد استفاده در تجهيزات بي سيم بپردازد. در حال حاضر اينتل بازار تراشه هاي بي سيم را در اختيار خود دارد و AMD اميدوار است تا با راه اندازي اين آزمايشگاه بخشي از بازار مذکور را در اختيار خود بگيرد. ((بازم AMD داره پا تو كفش اينتل ميكنه :arrow: آخه يكي نيست بگه اين جوجه از خيابون نبايد رد بشه... ماشين ميزنش )) :arrow:

Duran
12 August 2004, 10:08 PM
با اجازه دوستان اين مطالب در تاپيك جديدي عنوان شده بود كه من آوردمش اينجا :!:

kinz نوشته :
شاید برای بعضیا جالب باشه که بازار سازنده های سیپیو در چه حالیه
خلاصه مطلب فروش سی پیو های ای ام دی در سه ماهء دوم سال نیم درصد رشد داشته نسبت به سه ماهء اول و ...

http://news.com.com/Intel+loses+market+share,+AMD+gains/2100-1006_3-5303705.html

َunicorn نوشته :
ممنون ... يك قسمتش رو خوندم... جالب بود

باز هم تشكر از همه دوستاني كه اين تاپيك رو بسيار پر بار كردند :!: