PDA

View Full Version : کلوپ V3X

justin
19 September 2006, 02:33 AM
من تازه تو این تالار عضو شدم...خیلی گشتم ولی هیچ انجمنی که به طور مفصل در مورد موتورولا v3x (http://www.gsmarena.com/motorola_v3x-review-73.php) بحث کرده باشه ( مثه کلوپ 6680 , 6681 که درباره این دو تا گوشی بحث کرده ) ندیدم... به همین دلیل نتونستم جای مناسبی واسه سوالم پیدا کنم...

این پست رو دادم که بتونه نقش یه کلوپ V3x رو ایفا کنه... خوبه که تو این پست فقط درباره v3x بحث بشه نه دو مدل قبلیش (v3 و v3i) :icon_surp

حالا به عنوان اولین سوال... v3x من الان یه مدته وقتی بالای 15 20 تا اس ام اس مثلاً با فاصله زمانی کوتاه بهش میرسه خاموش میکنه.. میخواستم بدونم کسی میدونه مشکلش چیه؟

mori_kntu
30 September 2006, 09:45 PM
10 بازي تست شده روي موتو v3x
2 مسابقه اتوموبيل
1 مسابقه موتور
2 مدل Pinball
S.W.A.T
Prince Of Persia
King Kong , ...

justin
30 September 2006, 11:53 PM
Prince Of Persia اینو دیگه نشنیده بودم روش نصب شده :O:O:O:

mori_kntu
1 October 2006, 03:27 AM
Prince Of Persia اینو دیگه نشنیده بودم روش نصب شده :O:O:O:
من متوجه نشدم؟
رو گوشي من prince of persia نبود!

justin
30 November 2006, 10:56 AM
روی گوشی منم نبود... تا حالا هم نشنیدم چنین چیزی رو

mamadinho
15 January 2007, 10:41 PM
منظور mori_kntu این نبود که از اول روش نصب بوده.... منظورش اینه که با V3x اجرا شده و جواب پس داده!

mamadinho
15 January 2007, 10:44 PM
ضمنا... POP3 خیلی عالی روش اجرا میشه و اصلا مشکلی نداره. فقط بدیش اینه که حیفه بازی به این باحالی اینقدر زود تموم میشه! به نظر من بهترین بازی جاوا برای موبایل هست.

Mohammad19094423
6 February 2007, 01:36 AM
چجوری روی v3x فارسی نصب کنم؟

shining
20 February 2007, 12:52 AM
طریقه نصب برنامه و بازی روی این گوشی رو میشه توضیح بدید ؟

soheib
24 February 2007, 09:07 PM
کمک کنید که چه جوری می شه لاک کد v3x ره گیر آورد

web
24 February 2007, 09:34 PM
با سلام
البته من نميدونم كدي كه خودمون براي گوشي تعيين كرديم و فراموشش كرديم رو چجوري ميشه پيدا كرد اما
Lock Code اين گوشي و هر گوشي ديگري را با برنامه اي به نام Mcode ميتوان براحتي گيرآورد. نحوه كار اين برنامه به اينصورته كه IMEI گوشي رو بهش ميدي و اون هم شاه كليد گوشي رو تحويلت ميده!
در همين فروم هم بگردين احتمالا پيدا ميشه.

soheib
27 February 2007, 07:58 PM
اولا دوست عزیز من خودم این کارم ولی یک موضوع رو فراموش کردین اونم این که:1-برنامه ذکر شده فقط برای بعضی از مدل های نوکیا است و به درده موتورولا نمی خوره(حتی این برنامه برای 6630 و ان90.ان70.ان80 وکلا سری 3rd و همچنین ورژن قبل از آن آن90 قابل نسب نبوده و اگر هم نٌصب شود به درد نمی خورد ولی به درد 7610 و...)می خوره.این برنامه خیلی کم به کار می آید.

web
27 February 2007, 08:28 PM
دوست گرامي حالا راجع به موتورولا مطمئن نيستم. اما خودم N90 دارم و نصب هم ميشه و جواب هم ميده.

شاد باشي

birak
22 February 2008, 05:11 PM
با عرض سلام خدمت اساتید...
چون بعد از جستجو در تاپیکهای موجود جواب سوالم رو پیدا نکردم ناچار تو این تاپیک این سوال رو مطرح می کنم .
گوشی موتورولا v3x کاملا بهم ریخته و در حال حاضر امکان فلش مجدد وجود نداره ...
می خواستم بدونم این گوشی کد مستر ریست مخفی یا همچین کدهایی داره واسه ریست کردن و برگردوندن به حالت دیفالت یا خیر ؟ اگه این کد رو دارین ممنون می شم جواب بدین . در حال حاضر امکان ریست کردن از طریق منو های خود گوشی وجود نداره ... گزینه setting داخل گوشی باز می شه اما تو گزینه initial setup که گزینه master clear و master resetداخلش وجود داره اصلا نمیره ! و امکان فلش مجدد هم فعلا ندارم.
گوشی هم بعد از هر بار فلش بعد از یک مدت پیغام خطا میده که برای استفاده از رومینگ گوشیتون رو یک بار restart کنید و به محض restart دقیقا مشکل بالا پیش میاد ( یعنی گزینه initial setup قفل میشه )
به نظر شما مشکل از چیه ؟ و کد مستر ریست این مدل ؟
مرسی.