View Full Version : سوپر اسپرت های BMW
payman nismo
15 September 2006, 11:45 PM
بی ام و M6 با ظاهری کوسه ای شکل باز هم در عرصه GT های خیابانی موفق عمل کرد
M6 اتومبیلی است با یک پیشرانه 5 لیتری و 10 سیلندر که این موتور میتونه 507 اسب بخار تولید کنه.
حال توجه کارشناسان جی پاور به این اتومبل زیبا و بسیار آیرودینامیک جلب شده و می خواهند از ان یک ابر اتومبیل
تولید کنن بدین صورت که یک سری تغییرات در موتور به صورت استاندارد و کیت ایرودینامیک و منبع اگزوز 4 محفظه ای
و سیستم کاهش وزن و سیستم ترمز وتزئینات داخل اطاق می باشد که این تغییرات باعث تولید 920 اسب بخار از یک موتور 5 لیتری و سرعت محدود شده ی330 کیلومتر ویک زیبایی با شکوه شده است
البته می تونین مطالب کامل تر رو در مجله ماشین رویت کنید( شماره ی 284 )
با این تواصیف بی ام و حرف های بسیاری به عنوان یک GT خیابانی برای گفتن دارد .
ایا به نظر شما این طور نیست؟:icon_cool .
sinad2
16 September 2006, 09:07 AM
با سلام و تشکر از مقالتون دوست من.گفتم با اجازه جهت تکمیل نوشته چندتا عکسش رو بگذارم عکساشم بزرگن چون خود BMW عظمتیه.
http://img.majidonline.com/pic/39871/hartge-bmw-m6-784979.jpg
http://img.majidonline.com/pic/39872/12.jpg
http://img.majidonline.com/pic/39873/17475_1024.jpg
:icon_roll :icon_excl :icon_twis :icon_redf :icon_cool
payman nismo
16 September 2006, 02:14 PM
بی ام و در میان سوپر اسپرت ها از جایگاه خوبی برخوردار نبود بی ام و فقط توانست چند مدل اتومبیل در این زمینه تولید
کنه که بعضی از انها توانستن افتخاراتی را نسیب خود کنند مثل بی ام و M1 و بی ام و Z8 .
بی ام و M1 در سال 1979 تولید شد که برای ان زمان واقعا یک شاهکار بود که از هر لحاظ از فراری و لامبورگینی ها
- ی زمان خود بهتر وفوق العاده تر بود موتور ان بدنه ی 1450 کیلوی ان را در مدت 5/5 ثانیه به سرعت 96 کیلومتر در ساعت می رساندو حداکثر سرعت ان 260 کیلومتر در ساعت بود و اما Z8 که همانطور که از اسمش پیداست که دارای یک موتور 8 سیلندر با 400 اسب بخار قدرت بود که بسیار خوش درخشید و پر فروش بود.
و اما Z10 اتومبیلی است با یک موتور 10 سیلندروتوان تولیدی 500 اسب بخار می باشد که با توجه به وزن حدودا 1200 کیلو گرمی ان بسیار فوق العاده است. در این اتومبیل موتور در وسط اتومبیل قرار گرفته که برای یک سوپر اسپرت لازم میباشد. بی ام و Z10 ازلحاظ ابعادی شبیه لامبورگینی گالاردو می باشد ولی از لحاظ قدرت موتور از گالاردو 500 اسبی بالاتر است چون گالاردوحدود 250 کیلوگرم از بی ام و سنگین تر است
نسبت قدرت به وزن Z10 458 اسب بخار برای هر تن سنگینیه و این رقم برای فراری انزو معادل 333 اسب بخار برای هر تن سنگینی و برای پورشه کا را جی تی برابر با 410 اسب برای هر تن سنگینی است با این تعاریف بی ام و Z10 میتونه با سوپر اسپرت های زیادی از جمله مرسدس اس ال ار و پورشه کا را جی تی و فراری انزو و لامبورگینی گالاردو و مورسیه لگو برابری کنه وحتی بهتر هم باشه .
البته این اتومبیل هنوز به صورت رسمی معرفی نشده ومن هم تا این حد از ان اطلاع داشتم و نه بیشتر واگر کسی هم اطلاعات بیشتری داره حتما اون رو بنویسه
راستی عکسهایی از این ماشین دارم ولی خیلی بی کیفیته.:icon_cool .
sinad2
16 September 2006, 02:46 PM
http://img.majidonline.com/pic/39903/bmw_z10_1.jpg
:icon_cool :icon_arro :icon_surp
pedram_w204
16 September 2006, 03:39 PM
M6 اتومبیلی است با یک پیشرانه 5 لیتری و 10 سیلندر که این موتور میتونه 507 اسب بخار تولید کنه.
حال توجه کارشناسان جی پاور به این اتومبل زیبا و بسیار آیرودینامیک جلب شده و می خواهند از ان یک ابر اتومبیل
تولید کنن بدین صورت که یک سری تغییرات در موتور به صورت استاندارد و کیت ایرودینامیک و منبع اگزوز 4 محفظه ای
و سیستم کاهش وزن و سیستم ترمز وتزئینات داخل اطاق می باشد که این تغییرات باعث تولید 920 اسب بخار از یک موتور 5 لیتری و سرعت محدود شده ی330 کیلومتر ویک زیبایی با شکوه شده است
سلام و در مورد سری m6 هندلینگ و شتاب حرفی نیست ولی اتومبیل gt خیابانی نیست و حرفی هم برای gt نداره چون سال 97 تیونینگ شده supra twinturbo 1500HP!! ساخته شد با قیمت 50000! و viper GTS با 1250HP ,و 3.3 0-100 با قیمتی حدود 90 تا! و نه m6 به قیمت 120000 بدون تقویت ثانوی که تازه بشه 920HP!
ولی مرسی بابت پست:icon_surp :icon_cool
payman nismo
17 September 2006, 04:49 PM
دوست عزیز بی ام و m6 یک GT خیابانی می باشد و من گفته ی شما رو 100% رد میکنم چون در عرصه ماشین های اسپرت یا سوپر اسپرت بحث فقط یک ماشین که نیست وحتما ماشین های زیادی با قدرت و وشتاب و ... خود نمایی می کنند مثلا وقتی مک لارن F1 ساخته شد ( در کلاس خود ) اتومبیل دیگری هم مثل بوگاتی سر و کله اش پیدا شد من فقط هدف از نوشتن این مطلب اطلاع دادن به طرفداران بی ام و بود که بی ام و چنین اتومبیلی با کمک جی پاور ساخته .وگرنه من از ماشین های که شما نام بردید اطلاع داشتم البته من گفته ام رو با ذکر یک منبع نوشتم (مجله ماشین شماره ی 282):icon_cool
pedram_w204
17 September 2006, 10:00 PM
دوست عزیز شما جمله آخرتون نظر خواهی بود منم نظر دادم و اسم اینجا فروم و گفتم و باز میگم bmw GT هست ولی GT خیابانی از نظر من نیست:icon_mad: و اگه نظر خواهی نداره در سایت های خبری پر از این مقاله هاست:icon_surp :icon_cool
payman nismo
18 September 2006, 03:27 AM
دوست عزیز نظر شما بسیار محترمه و من از نظر دادن شما ممنونم ولی خواهش می کنم
که برای اثبات گفته ی خود دلیلی ذکر کنید. شاید من از ان اطلاع نداشته باشم و از ان طریق مطلع شدم ( با ذکر یکی از این مقاله ها) باز هم تشکر.
pedram_w204
18 September 2006, 10:05 PM
دوست عزیز نظر شما بسیار محترمه و من از نظر دادن شما ممنونم ولی خواهش می کنم
که برای اثبات گفته ی خود دلیلی ذکر کنید. شاید من از ان اطلاع نداشته باشم و از ان طریق مطلع شدم ( با ذکر یکی از این مقاله ها) باز هم تشکر.
دوست عزیز مرسی بابت reply
منم منظورم این بود که واسه همین اختلاف نظرها اینجاییم و بحث میکنیم :icon_cool
اینم یه لینک خبری که از کسی نظری نخواسته :
http://www.g-power.de/394.html?&L=1&tx_ttnews[tt_news]=46&tx_ttnews[backPid]=392&cHash=0311a3b8f9
http://72.14.221.104/search?q=cache:WGy2OHTtAtQJ:www.babez.de/g-power/g-power-g6-coupe.php+gpower+m6+review&hl=en&ct=clnk&cd=3
payman nismo
20 September 2006, 04:30 PM
مرسی از گذاشتن این لینک
به امید روزی که من قانع شوم .
ولی باز هم ممنون.:icon_razz
pedram_w204
20 September 2006, 04:34 PM
مرسی از گذاشتن این لینک
به امید روزی که من قانع شوم .
ولی باز هم ممنون.:icon_razz
:icon_arro باشه
hozhzhat
28 September 2006, 03:14 PM
سلام دوستان
از مشخصات گيربكس اين ماشين كه از قلم افتاده بايد بگم دنده ها رو تو 65 هزارم ثانيه عوض ميكنه كه واقعا سريعه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.