View Full Version : lآقایون من اینو چه کارش کنم؟
mamad_ampli
15 September 2006, 12:33 AM
سلام.....این یه سوراخه رو p953 و اثر آتیش سیگار نصاب......آقا یون من با این سوراخ چه کار کنم؟؟؟ولی کوچیکتر از این بود یه کم بزرگ شده .....منو یه راهنمایی بکنید..هرکی یه چیزی گفت.....یه جوری میشه ترمیمش کرد؟؟؟؟البته از زیر که نگاه میکنم که یه حالت توری داره سوراخ نیست...فقط از رو سوراخه......
A-P
15 September 2006, 01:05 AM
سلام
اصولا پرده ووفر هیچ باندی قابل تعمیر نیست. چون تحت کشش حساب شده ای ساخته میشه. بزرگتر هم میشه به دلیل حرکات ووفر. فقط باید کل اسپیکر رو عوض کنید.
Abolfazl2006_p
15 September 2006, 01:15 AM
سلام.....این یه سوراخه رو p953 و اثر آتیش سیگار نصاب......آقا یون من با این سوراخ چه کار کنم؟؟؟ولی کوچیکتر از این بود یه کم بزرگ شده .....منو یه راهنمایی بکنید..هرکی یه چیزی گفت.....یه جوری میشه ترمیمش کرد؟؟؟؟البته از زیر که نگاه میکنم که یه حالت توری داره سوراخ نیست...فقط از رو سوراخه......
نصاب سوراخش کرده خودشم مسئول خراب کاریشه:icon_bigg من بودم هر جور شده ازش خسارت میگرفتم :icon_mad:
radio digital
15 September 2006, 02:02 AM
پرده قابل تعمیر نیست ولی قابل تعویض هست شما به یک تعمیر کار بلندگو مراجعه کنید شاید از همان نو پرده داشته باشه
A-P
15 September 2006, 01:29 PM
پرده قابل تعمیر نیست ولی قابل تعویض هست شما به یک تعمیر کار بلندگو مراجعه کنید شاید از همان نو پرده داشته باشه
سلام
عوض کردن پرده ووفر دور ریختن پوله. من خودم تا حالا دو تا اسپیکر حرفه ای B&W و JBL (مال استودیو) رو به یکی از معروفترین تعمیرکارای باند در جمهوری که یک ارمنیه دادم ولی هیچ وقت مثل اولش نشده.
در ضمن هزینه این کار اگه بخواد خوب انجام بشه و با ووفر اصلی بالاست و نمی صرفه برای یک اسپیکری که نوش 100 تومنه.
mamad_ampli
15 September 2006, 01:42 PM
حالا من رفتم گفتند چون از زیر سوراخ نیست با یه چیزی مثل موم سوراخو اطرافشو میگیریم که پیشرفت نکنه.......باند صداش عوض نشده....فعلا تغییره محسوسی مشخص نیست.... ترمیمیش میکنم...دیگه بیخیال
ali_
16 September 2006, 01:30 PM
اگر مال من بود اين كار رو انجام ميدادم:
دو تكه پارچه نخي ترجيحا همرنگ خودش حدود 3 تا 4 ميلي متر بزرگتر از سوراخ مي بريدم يكي از رو و يكي از زير
بعد يك كم چسب ( البته چسبي كه بعد از خشك شدن مثل چسب دو قلو ترد و شكننده نشه) ميزدم روي هر دو طرف طبلك بلندگو و تكه پارچه هاي كوچيك رو ميچسبوندم روش
مطمئن باش كه اگر درست بچسبوني عين روز اولش ميشه و سوراخ هم ديگه نمي تونه بزرگ شه
اگر طبلكش رو عوض كني اولا مثل فابريكش نمي شه ثانيا صداي بلندگوي چپ و راستت با هم فرق داره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.