PDA

View Full Version : نحوه ی کار سیستم تلفنی

Wild.Tiger
14 September 2006, 07:22 PM
سلام!
من می خوام دقیقا بدونم سیستم خطوط تلفنی به چه صورتی هست . یکسری مطالعات هم در این زمینه داشتم و دارم . خوب یه سری سوالات هم برام ÷یش اومده. که یه سریشون رو شک دارم ...
این سوالاتم رو اینجا می نویسم .. اگر کسی میدونه هر قسمتی اش رو لطفا جواب بده .. کلا من سوال هام کم نیستن!

از هر خونه به سیستم محلی مخابرات حداقل دو تا سیم میره؟بکی برای ارسال و یکی برای دریافت. البته فکر می کنم به طور معمول 4 تا سیم میره ..( گاهی هم 6 تا ..)
یا این که حداقل 4 تا سیم میره؟ 2 جفت سیم به هم تابیده : یک جفت ارسال و یک جفت دریافت؟
یا این که اصلا همون 2 تاست؟ و به هم تابیدگی نداریم !؟

برای دیجیتالی شدن خطوط (که بین دو تا مرکز مخابرات محلی هست ) ، از همون سیم هایی که قبلا بوده استفاده می کنند .. ولی الان استانداردایی تعریف میشه که باعث دیجیتالی شدن میشه .. و به طبع افزایش سرعت . درست ه ؟

مثلا DS0 یه استاندارد هست روی "همین خطوط فیزیکی" ؟
و مثلا DS1 یا در واقع همون T1 نیز یه استاندارد هست که طوری عمل می کنه که عملا میشه 24 تا DS0 .. سوالم اینه که اینها استاندارد هستند دیگه؟ یعنی خطوط فیزیکی ، همون قبلی ها هستند .. ( که فکر کنم بشه حداقل 2 جفت سیم به هم تابیده؟).

خوب .. فعلا همین سوال ها! امیدوارم تونسته باشم دقیقا سوالاتم رو طوری بگم که معلوم باشه چی گفتم!!
مرســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی هوار تا !

پریشان دل
15 September 2006, 04:14 AM
دوست عزیز خطوط تلفن از دو سیم tipوringویکسیم ارت تشکیل شده تو ایران معمولا ارت به جایی وصل نیست که پارازیت واضافه ولتاژ رو بگیره ولی دو سیم اصلی که بسامد 60هرتز و ولتاژ 10تا 60 ولت استفاده میشه اگه ولتاژ dcباشه گوشی کار میکنه اگهAcباشه زنگ می خوره
این بصورت کلی بود اگه جزئی هر چی می خوایی توضیح بدم

Wild.Tiger
15 September 2006, 07:22 PM
سلام !
خیـــــــــــلی ممنون .
چند تا سوال ..
این سیم tip و ring که گفتید ، در واقع هر کدوم یک جفت سیم به هم تابیده هستند که UTP هم هستند دیگه درست ه؟
راستش دیروز ÷ریز تلفن رو باز کردیم و دیدیم که بله 3 جفت به هم تابیده هست و فکر می کنم همون UTP هم بود.
سوالم اینه که اون دو تا که مربوط به tip و ring هستند هر یک به مخابرات محلی وصل هستند درست ه؟

به عبارت دیگه ، از تمام خونه ها دو جفت سیم جدا به مخابرات محلی وصل هست. درست ه؟ :)
ممنون .
بعد .. شما گفتید که اگر dc باشه ، گوشی کار می کنه. منظورتون از "گوشی کار می کنه" اینه که خط وصل ه ؟ یعنی وقتی گوشی رو برمی داریم ، بوق آزاد می زنه ؟

ممنون :)

پریشان دل
17 September 2006, 01:24 AM
.
این سیم tip و ring که گفتید ، در واقع هر کدوم یک جفت سیم به هم تابیده هستند که UTP هم هستند دیگه درست ه؟
راستش دیروز ÷ریز تلفن رو باز کردیم و دیدیم که بله 3 جفت به هم تابیده هست و فکر می کنم همون UTP هم بود.
سوالم اینه که اون دو تا که مربوط به tip و ring هستند هر یک به مخابرات محلی وصل هستند درست ه؟

به عبارت دیگه ، از تمام خونه ها دو جفت سیم جدا به مخابرات محلی وصل هست. درست ه؟ :)
ممنون .
بعد .. شما گفتید که اگر dc باشه ، گوشی کار می کنه. منظورتون از "گوشی کار می کنه" اینه که خط وصل ه ؟ یعنی وقتی گوشی رو برمی داریم ، بوق آزاد می زنه ؟

ممنون :)[/quote]
tip&ring همون دو سیم هست که به مخابرات وصله فقط دو سیم نه 4سیم در گوشیهای المانی 4 سیم هست اگه گوشی قدیمی باشه دو سیم قهوه ای وسفید tip& ringهست ولی در المانی های جدید دو سیم کناری و در سایر گوشیها دو سیم وسط بوق تلفن یه بسامد 60 هرتز هست عملا مثل اینکه یه دکمه ارگ رو گرفتین و ولتاژ گفته شده باعث راه افتادن گوشیه نه صدای بوق و از خونه ها یک جفت به مخابرات میره نه دو جفت یعنی دو تاسیم که سیم لاگرانژ استفاده نمیشه فقط دو سیم مسی هست که به مخابرات وصله
اگه مشکلی بود من در خدمت هستم