View Full Version : تاپیک جامع کیش خودرو
sinad2
14 September 2006, 09:41 AM
:icon_arro سلام به همه دوستان.گفتم در مورد کیش خودرو و محصولاتش اینجا صحبت کنیم.کلا" یه اطلاعات کلی بدم خدمتتون در مورد سیناد چون الان 3.5 ساله دارمش و به زیر و بم اون واردم و در ضمن یه آشنایی هم با مسئولان شرکتش دارم.
کارخونه این خودرو در سال 74 در جزیره کیش پایه ریزی شد.قرارداد این کارخانه با رنو جهت دادن موتور گیربکس و اکسل مگان برای این ماشین بود و در ابتدا 3000 دستگاه از این قطعات رو وارد کرد.شاسیه اون رو به یک شرکت آلمانی سفارش داده که یه شاسیه فولادی براشون تولید کنه با هندسه 6 ضلعی تمامیه ECU و انژکتور و تمام سیستمهای برقیش رو به زیمنس آلمان سفارش دادن.طراحی این ماشین هم در شرکت میرای انگلستان صورت گرفته و گواهی و تست ضربه رو هم از انگلستان داره.در سال 78 اولین خوروی اونها با نام سیناد1 با موتور رنو مگان مدل 99 به بازار اومد.یه توضیحی در مورد اسم این ماشین بدم و اون اینه که سیناد مخفف اسمهای دو پسر مالک کارخانه یعنی سینا و نادر میباشه.
این ماشین با کد موتور K7M و با حجم 1600 سی سی و 92 اسب قدرت در 5700 دور و گشتاور 138 نیوتون متر در 4000 دور برخورداره.گیربکسش با ال90 یکیه و فرق موتوریشون در 16 سوپاپه بئدن موتور ال 90 هستش.بدنش از مواد تمام کامپوزیته با شاسی کشی پروفیل فولادی در داخل بدنه.تنها خودرویی در ایرانه که نه تصادفش و نه رنگ خوردگیش حتی با دستگاه هم مشخص نمیشه.البته بعدا"دستخوش تغییراتی در شکل ظاهریش شد یعنی بهترش کردندو از سال 81 سیناد 2 به بازار اومد.این موارد مربوط به سیناد 2 هست که درپایین مینویسم البته بجز در ظاهر و کمی تغییرات در ECU تفاوتی با هم ندارند.
در مورد رانندگی هم باید بگم شتاب 0تا100 اون بین 10 تا 11 ثانیه البته بستگی به شرایط محیطی داره ولی من خودم سه بار پشت سر هم آزمایش کردم و یه میانگینی گرفتم 10.5 ثانیه بود.البته دنده یکش بینهایت قویه یعنی وقتی گاز میدید تو صندلی ماشین فرو میرید ولی در دنده 2 نه تا 3200 دور آرئم دور میگره ولی از اون به بالا کنده میشه من با دنده 2 سیناد تا88 کیلومتر در 5500 دور رفتم البته فکر کنم موتور هرچی فوش بود بهم داد.دنده 3 اون راحت تا 135 تا رو میره و در دنده 4 میتونید سرعتش رو به حدود 155 تا برسونید و در دنده 5 یه ذره بالاتر از 200 میتونید ببریدش البه من خودم امتحان نکردم من تا 185 تا باهاش بیشتر نرفتم.
در مورد ترمز گیریش میتونم بگم حرف نداره چونترمزهاش LAV هستند.پایداری و تعادلش سر پیچها واقعا" عالیه بدون هیچ دقدقه ای میتونید باهاش مانور بدید و سرپیچها بدون هیچ مشکل کوچیلی ترمز کنید و فرمئن پذیری ماشینتون رو حفظ کنید.
در مورد هندلینگ واقعا" عالیه فرمون خبلی خوب و نرمی داره و تو اون سرعت 185 تا که من باهاش میرفتم احساس امنیت رو کامل داشتم انگار جاده تو دستتونه.
این برای قسمت اول بود تمام توضیحاتش رو خدمتتون میگم.هر سوالی داشتید در مورد این کارخونه و محصولاتش و چطور و چگونگیش و اینکه سرنوشتش چی شده بپرسید.
:icon_arro :icon_cool
qwert
14 September 2006, 10:10 AM
الان چي توليد مي كنه؟
sinad2
14 September 2006, 10:20 AM
با سلام به شما.دیگه پرونده سیناد در سال 84 با آخرین تولیداتش بسته شد.الن سیسستشون واردات خودرو است.که 600 دستگاه وارد کردند از چین در چند مدل مختلف.البته به جورایی هوز اطلاعاتشون محرمانست ولی یه مدل شاسی بلند داره که اوردن توکیش برای آزمایش با موتور 2400 سی سی البته فکر کنم یکی از دوستان یکبار عکسش رو گذاشته بود
سلام به همگی . در مورد سیناد کوپه خدمتتون عرض کنم در کل 5 مدل از اون تولید شد با همون مشخصات فنی سیناد 2 که هر کدوم از اونها یک شکلی بودن.ولی به علت یکسری از مسائل (بگذریم چی بوده)جلوی تولیدش رو گرفتند و زمینه رو برای برشکستگیش آماده شد.از این 5 تا دونم که در اومده فقط به یکی شماره دادن و باقی شماره نداره و در پارکینگ خودشون خوابیدن.فقط تا این حد بگم که یکی از مواردی که گفتند سیناد کوپه اجازه نداره شماره بشه آلوده کنندگی هواست(جالبه ماشین استاندارد یورو2 و صاحب تجهیزات مگان از پیکان آلودگیش بیشتر بوده ها که اونموقع اجازه داشت پیکان تولید بشه:icon_cry: :icon_twis :icon_lol: )
ولی خوب اینم پرونده کوپه بدبخت بود دیگه.بازم مطلب دارم براتون.فعلا".
سلام به همگی.
اینم نمونه برخی از تست هایی که سیناد 2 گذرونده :
ردیف
عنوان استانداردهای پاس شده خودروهای سیناد
شماره استاندارد ملی
1
خودرو- شیشه ایمنی
1،2- 709
2
خودرو- کمربند ( ایمنی نصب)
779
3
خودرو- تکیه گاههای کمربند ایمنی- ویژگیها وروش آزمون 4017
4
خودرو- حفاظت ازراننده خودروهای موتوری (رفتارمکانیزم فرمان هنگام برخورد)- ویژگیها و روش آزمون
4164
5
خودرو- برخورد جانبی – ویژگیها وروش آزمون
4239
6
خودرو- مخازن سوخت مایع و حفاظ عرضی زیرشاسی عقب- ویژگیها
6480
7
خودرو- استحکام صندلی و نگهدارنده های آن- ویژگیهای و روش آزمون
6503
8
خودرو- پشت سری صندلی ها – ویژگیها و روش آزمون
6506
9
خودرو- برخورد از روبرو- ویژگیها وروش آزمون
6652
10
خودرو- ترمزگیری
6742
11
خودرو- نیروی کنترل فرمان وسایل نقلیه- ویژگیها و روش آزمون
3917
12
خودرو- تجهیزات سرعت سنج – ویژگیها و روش آزمون
6481
13
خودرو- وسایل هشدار دهنده شنیداری- ویژگیها و روش آزمون
6482
14
خودرو- توان موتور- روش های آزمون
6483
15
خودرو- شناسائی کنترل ها و خبر دهنده ها و نشانگرها – ویژگیها
6493
16
خودرو- نصب وسائل روشنائی و علامت دهنده های نوری – ویژگیها و روش آزمون
6479
17
خودرو- چراغ راهنما – ویژگیها و روش آزمون
6505
18
خودرو- چراغ جلو – ویژگیها و روش آزمون
6672
19
خودرو- چراغ دنده عقب – ویژگیها و روش آزمون
6492
20
خودرو- پلاک های شناسائی – ویژگیها
6489
21
خودرو- تایرها – ویژگیها و روش آزمون
1093
22
خودرو- جرم و ابعاد خودروهای نوع - ویژگیها
6500
23
خودرو- قلابهای بکسل وسائل نقلیه موتوری
6490
http://img.majidonline.com/pic/39447/award-large4.gif
[
beckham
15 September 2006, 09:58 AM
یعنی دیگه کوپه تولید نمیشه؟
Ramtin329
15 September 2006, 11:39 AM
من جدیدا خیلی دنبال سیناد بودم اتفاقا یک مدل 84 هم پیدا کردم طرف میگفت 5800000 رنگ نقره ای ولی بخاطر اینکه دیگه تولید نمیشه و نمایندگیش هم خیلی کمه و در ضمن قطعاتش هم گرونه بی خیال شدم . ولی از وقتی این ماشین خط تولیدش تعطیل شد بد جوری قیمتش افت پیدا کرد
sinad2
16 September 2006, 08:47 AM
من جدیدا خیلی دنبال سیناد بودم اتفاقا یک مدل 84 هم پیدا کردم طرف میگفت 5800000 رنگ نقره ای ولی بخاطر اینکه دیگه تولید نمیشه و نمایندگیش هم خیلی کمه و در ضمن قطعاتش هم گرونه بی خیال شدم . ولی از وقتی این ماشین خط تولیدش تعطیل شد بد جوری قیمتش افت پیدا کرد
سلام به شما و به همگی دوستان.درسته نمایندگیش کمه و در تهران فقط یکدونه داره ولی با زیاد بودن قیمت قطعاتش مخالفم چون قیمتاش یا اکثرا" با قطعات 405 برابره ویا 4یا 5 هزارتومن تفائت دارن.در ضمن اشتباه نکنین این ماشین واقعا" خیلی کم هزینست.ماشین من الان 90000 تا رفته اونم اکثرا" در جاده بوده تا الان دیسک و صفحه اون عوض نشده آخرین باری هم که بردم نمایندگی گفتند عالیه احتیاج به عوض کردن نیست.لنت ترمزش رو 60000 تا عوض کردم و تسمه تایمشم باید رو 75000 تا عوض بشه بجز شمع و وایر شمع دیگه تاالان هیچی براش عوض نکردم و سر جمع فکر کنم تالان تو این 3.5 سال 200000 تومن خرج کرده باشم براش.مصرفشم عالیه یعنی تو جاده من حساب کردم با کولر و با سرعت ثابت 120 کیلومتر 7.3 لیتر در 100 کیلومتر سوزونده.واقعا" کم خرجه.
اون سینادی هم که گفتید مدل 84 اون قیمت میده فکر کنم که قسط داره تا 2یا3 دیگه.بخاطر همین اون قیمت میده چون برای ماشین من همین ماه پیش مشتری اومده بود 7 میلیئن ولی گفتم تصمیم به فروش ندارم.
یعنی دیگه کوپه تولید نمیشه؟
سلام.خیر دیگه تولید نمیشه یعنی اجازه تولید و اجازه شماره شدن بهش ندادن
سلام به تمامی دوستان.الن راجب به مشکلات کلی سیناد براتون مینویسم که همه بدونن چه ایراداتی داره :
1-مونتاژ ضعیف بدنه و داخل ماشین:خوب این ماشین به عنوان یه ماشین مونتاژ دستی یه جورایی داخل و خارج ضعف داره.مونتاژ داخلی اون خوب بعضا" با دقت انجام نشده (البته در مدل های 83 و 84 خیلی بهتر شد) و ضعف رو در اون احساس میکنید.در مورد خارج هم باید بگم زوار آب بندی دور درها یه جورایی با در فاصله داره هنگام بسته شدن و آب یا صدای هوا و باد یه مقدار میاد داخل البته اگر علاقه داشته باشید میتونید خودتون درستش کنید با ابتکار.
2-درهاش بزرگند و سنگین یه جورایی محدودیت داره تو پیاده و سوار شدن در هنگام پارک کردن جاهای تنگ و شلوغ.جفت گیری درهاش هم یه مقدار مشکل داره.
3-عدم دید خوب در هنگام دنده عقب به علت فضای کوچک پشت ماشین که با سنسور دنده عقب تا 90% برطرف میشه.دیگر فضای کم محدوده دید آینه سمت چپ(راننده)فضای خالی داره یعنی تو یه مرحله ای شما نمیتونید ببینید ماشین از کنارتون داره میره.راهشم اینه که آینه رو عوض کنید.
4-شتاب گیری نرم تا 3000 دور.
5-جنس بد چراغ های جلو چون دورشون آب بندی نشده توش آب میره سریع سیاه میشه نورش میشه قد شمع.
6-شکستن زود هنگام زبانه قفل های رب های جلو و نبود یدکی آن.با اینکه قفلاش فرانسوین ولی طراحیش بده و نیروی زیادی به قفل زبونه جهت باز کردن میاره و میشکنه.در راه هم هست یکی دزدگیر یکی هم از این قفل های ایمنی پیکانی روش بندازید یه جورایی بهش میخوره البته باید پالایش بشه.
7-شیشه های بزرگ که حرارت و گرما رو در تابستان خیلی وترد ماشین میکنه و کولر بدبخت خیلی زور میزنه اون حجم رو خنک کنه تازه با کانال بندی ضعیف و دریچه های کوچیک(ولی کولرش خدایی خیلی عالیه کانال بندیش ضعیفه)
8-حجم کم منبع شیشه شور 4بار آب بزنید تموم میشه.
9-سنگینی شیشه های جلو برای شیشه بالابر بعد یه مدت نگهدارندش که پلاستیکیه خراب میشه البته میشه درستش کرد نمایندگیش درستش میکنه
10-صدا تو کابین هنگام دست اندازها.چون فایبر روی شاسی فولادیه و تکنولوژی جوش فایبر روی آهن در ایران نیست با یکسری ضربه گیرهای لاستیکی این کار رو میکنن که بعد یه مدت اونها خراب میشه دوباره باید ببرینش صداگیری بدنه.
اینا عمده تریناش بود دیگه چیز خاصی نداره.
Ramtin329
16 September 2006, 06:10 PM
آره ماشینی که من دیدم سه سال قسط داشت ....ولی خوب فعلا تصمیم دارم ببینم ال 90 میاد یا نه
sinad2
16 September 2006, 06:18 PM
آره ماشینی که من دیدم سه سال قسط داشت ....ولی خوب فعلا تصمیم دارم ببینم ال 90 میاد یا نه
اونکه حتمنیه اومدنش
salar68
16 September 2006, 06:38 PM
سلام
مرسی تاپیک خوبیه !!
اگر می شه علت ورشکست شدن و کلا" توضیح بیشتری در مورد کیش خودرو بدهید
اینطور که من یه بار تو یه سری مقاله خوندم که کلی ماشین می خواند مونتاژ کنند و کوپه و مدل های دیگر
یادمه تا پارسال آگهی پیش فروش سیناد توی روزنامه بود !
تا 6 ماه هم بنزین رایگان !
sinad2
16 September 2006, 06:58 PM
با سلام و تشکر از نظر لطفتون.
به دلیل برخی مسائل که ممکنه یک سری جنبه هایی خارج از کل تالار داشته باشه نمیتونم بگم فقط در این حد که باید از بند ر و پ استفاده میشده که نشده و برشکست شده الانم رفته تحت پوشش بانک صنعت و معدن.درسته آگهی هاش بود فقط برای اینکه بتونن تولیدات رو بفروشن چون یک مقداری در انبار داشتند.به خاطر همین آگهی میدادن ولی وقتی تموم شد دیگه همه چیزش قطع شد.
اون قضیه بنزین رایگان هم پیشنهاد پدر من بود به مدیر عامل وقت کیش خودرو
کیش خودرو قرار بود کلا" ماشینهای کامپوزیتی در ایران تولید کنه بر مبنای موتور مگان دو کلاس براش تعریف شده بود کلاس سیناد مشتمل بر سیناد 1 و 2 و کوپه و کلاس بعدی سیناد VEEK که در حد طرح و پیش نمونه تولید باقی موند.
اینم سیناد VEEK
http://img.majidonline.com/pic/39987/16.jpg
salar68
16 September 2006, 07:08 PM
سلام
الان کلا" منحل شده ؟
با توجه به وضعیت رو به رشو وضعیت خودرو سازی و تاسیس کارخانه های جدید مثل بن رو . .....
و قرار داد ها یجدید و ساخت ماشین های جدید
این خودرو سازی کلا" دیگه باید فراموشش کنیم یا برنامه ای منسجم واسه احیا دارد ؟
sinad2
17 September 2006, 08:28 AM
سلام
الان کلا" منحل شده ؟
با توجه به وضعیت رو به رشو وضعیت خودرو سازی و تاسیس کارخانه های جدید مثل بن رو . .....
و قرار داد ها یجدید و ساخت ماشین های جدید
این خودرو سازی کلا" دیگه باید فراموشش کنیم یا برنامه ای منسجم واسه احیا دارد ؟
سلام.خیر منحل نشده ولی از خصوصی دیگه درومده و تحت نظر بانک شده.دیگه خودرویی به این صورت نمیسازند وبه واردات خودرو مشغول شدند.وارداتشون هم عمدتا" از چینه.البته ماشینهاشون در حال تسته.اگر اشتبا نکرده باشم 4 یا 5 مدل مختلف آوردن.ولی یه SUV رو دارن امتحان میکنن.کلا" چیز زیادی بروز ندادن.
sinad2
25 September 2006, 09:45 AM
سلام به همگی دوستان.امروز در مورد ترمزهای LAV سیناد براتون میگم.یگی از نقاط قوی اتکای این ماشین.
البته انگلیسیش رو نمیدونم ولی خوب فارسیش رو فکر کنم همگی بدونید((سیستم تقسیم بار برروی اکسل)).با یک مثال شروع میکنم.فرض کنید توی یک روز بارونی توی یک سرازیری و با ظرفیت کامل و سرعت دارید میرید در یک لحظه مجبور میشید ترمز بگیرید.به نظرتون چه اتفاقی میفته؟
حالا سیناد بااین ترمز به این صورت عمل میکنه که در یک همچین شرایطی سریع از طریق سوپاپ های LAV میاد وزن ماشین رو در اون حالت از 70%-30% به 50%-50% میرسونه تا تعادل ماشین بهم نخوره و ترمزگیری به راحتی انجام بشه.بدون اینکه چرخها قفل بشن.
مورد دیگرش در پیچهاست که به نظرم واقعا" بی نظیره و این یکی از عواملیه که باعث میشه شما از پیچ با ایمنی کامل عبور کنیدو از نقاط اتکای سیناد.سوپاپ های LAV در پیچها با کاهش فشار بر روی چرخ داخل پیچ و افزایش فشار برروی چرخ خارج پیچ در ترمزگیری بینهایت عالی عمل میکنه.بدون اینکه چرخها قفل بشن.و تعادل ماشین بهم بخوره.
البته من خودم این ترمزش رو در همه شرایطی تست کردم فقط در یک حالت قفل میشه اونم زمانیکه در حین ترمزگیری شدید معکوسی به دنده 1 بدید.نمیدونم دلیلش چیه.یا سرعت زیر 30 کیلومتر حدودا" ترمز شدید بگیریدقفل میشه.
ولی در کل واقعا" از نظر ترمزی خیلی عالیه.
موفق باشید.:icon_cool
shahab_fanta
1 October 2006, 12:52 AM
سلام دوستان به نظر من هم سيناد ماشين خوبيه فقط به علت نداشتن نمايندكي مشكلاتي رو ايجاد مي كنه . من براي اينكه دسته موتور سمت راست ماشينم بريده بود مجبور شدم از اهواز برم تهران كه تعميرش كنم ولي متاسفانه از شنبه اول مهر تا امروز صبح به علت نبود دسته موتور سمت راست من تهران معطل شدم اما در عوض 8 ساعته اومدم اهواز تا از خجالت ماشين در بيام لازم به زكر با دسته موتور بريده 205 k/m تو جاده قم تهران اورده بودمش.البته براي اثبات فيلم كرفتم ازش d:
sinad2
1 October 2006, 08:53 AM
سلام به شما.اهواز که یه نمایندگی داره.من خودم همیشه پیشش میرفتم.اگر قطعش هم نبود زنگ میزدید تهران براتون میفرستادن بعد همون اهواز عوض میکردینش.اگر هم گیرتون نیومد یک جای دیگه هم میدونم هست تو تهرون تو کار خرید و فروش قطعان سیناده.آدرسش رو ندارم ولی اگر خواستید شمارش رو براتون میگذارم.
shahab_fanta
1 October 2006, 02:36 PM
سلام سيناد جان مرسي از توجه شما ولي اين نمايندكي كجاست كه من هر جي كشتم نيافتمش . تو تهرون هم من تمام شوش و جراغ برق و كشتم نبود اكه ميشه شمارش بده . تازه شانس بده من تهرون هم قطعش نبود. ممنون
sinad2
1 October 2006, 02:41 PM
سلام.اهواز نمایندگیش قبل از فلکه فرهنگ شهر چراغ قرمز سر کوی 22 بهمن رو بعد از چراغ گلستان بپیچ دست چپ بانک کشاورزی سر خیابونشه اگه اشتباه نکنم تعمیرگاه اهواز دقیق.
تو تهرونم آدرسش سمت تهرانپارس و قنات کوثره ولی دقیق نمیدونم شمارش رو براتون میگذارم
09123341483------77064742
اسمشون هم نمیدونم.تماس گرفتید بگید قطعه سیناد میخواهید.
sinad2
28 October 2006, 02:42 PM
سلام به همگی دوستان.
عکسی رو که براتون قرار دادم مربوط به شاسی سیناد میشه.کلا"نحوه آرایش و چیدمان موتور روی شاسی .به ارتفاع اون نسبت به زمین دقت کنید.یکی از دلایل پایداری عالیش همین شاسیه محکم فولادی اونه که خیلی هم محکم.البته محصو کشور آلمانه این شاسی.
http://i14.tinypic.com/2wfjzgl.jpg
sinad2
27 December 2006, 10:16 AM
carx1 :
نویسنده : محمود قنواتي
۸ /آبان/ ۱۳۸۵
سیناد کوپه : اسپرت ترین خودروی ایران با نوآوری جدید اما هنوز
شرکت کیش خودرو پس از آنکه محصول سیناد II را به بازار خودروی کشور معرفی نمود در صنعت خودرو سازی خود را مطرح کرد
از آنجائیکه سیناد II مورد استقبال هموطنان عزیز کشورمان قرار نگرفت و این محصول که با قیمتی سر سام آور به بازار ارائه گردید باعث شد تا مدیران این شرکت دست به ابتکار جالبی بزنند و با معرفی سیناد کوپه گام بلندی را در صنعت خودرو سازی کشور بردارند. سیناد کوپه که از هر نظر به خودروهای سوپر اسپرت اروپایی شبیه می باشد ما را به این وا داشته که آیا خودرو سازان داخلی توانایی ساخت خودروهای اسپرت را دارند ؟! کیش خودرو با ارائه سیناد کوپه که بیشتر مورد توجه جوانان نیز می باشد چشمان تیز بین جوانان را نیز به خود جلب کرد جوانانی که سال ها آرزوی داشتن یک اتومبیل اسپرت را داشتند، حال آن را در چنگال خود می بینند. این نکته قابل ذکر است که این محصول در مرحله ساخت نمونه قطعی می باشد و زمان ساخت این محصول از سوی شرکت کیش خودرو تا به امروز مشخص نشده است. سیناد کوپه که از نظر نمای داخلی از لوازم استاندارد قابل قبولی بهره مند است با بهره گیری از سیستم کولر ـ رادیو پخش ـ اهرم باز کن درب صندوق عقب و باک بنزینی ـ چراغ سوم ترمز ـ شیشه برقی ـ آینه برقی ـ نورافکن سپر جلو ـ رینگ آلومینیومی و همچنین قفل مرکزی امکانات قابل قبولی را فراهم آورده است لازم به ذکر است که در صورت تمایل خریدار شما می توانید با افزودن تلویزیون ـ یخچال ـ رنگ خاص ( سفارشی ) ـ میز کار عقب ـ دزدگیر الکترونیکی ـ آنتن برقی ـ رینگ کروم به همراه لاستیک مخصوص ـ CD به صورت Remote صندلی و تزئینات چرم و همچنین برف پاک کن عقب از دیگر مزایای این خودرو بهره مند شوید. سیناد کوپه با بکارگیری از سیستم حفاظتی InterTI Switch یا Shock Sensor قطع برق موتور در ضربه و تصادف از لحاظ ایمنی در مرحله قابل قبولی به سر می برد. البته گفتنی است که گفته های فوق از مدیران آن شرکت اعلام گردیده ولی آنچه ما در تست خودروی فوق دیدیم اینچنین نبود.ابعاد این خودرو عبارتند از : فاصله محور جلو به میزان 1520 میلیمتر ـ فاصله محور عقب : 1500 میلیمتر ـ فاصله محورها : 2640 میلیمتر ـ عرض همراه با آینه : 2020 میلیمتر و دارای طول از سپر عقب تا سپر جلو به میزان : 2200 میلیمتر و ارتفاع کلی : 1230 میلیمتر می باشد. و اما بخش مهم که حتما برای جوانان عشق اتومبیل های اسپرت حائیز اهمیت است بخش پیشرانه این خودرو می باشد که از این نظر سیناد کوپه با پیشرانه 1600 سی سی ساخت کشور فرانسه خود را به رخ رقبای خود می کشد. حال به سراغ مشخصات فنی این خودرو می رویم :
نوع موتور : رنو مگان KVM ساخت کشور فرانسه
قدرت موتور: 92 اسب بخار
حجم موتور : 1600 سی سی
تعداد سیلندر : 4 عدد
سوخت رسانی : انژکتوری MPFI به عبارتی ششی چند نقطه ای و دارای کنترل و مدیریت سیستم سوخت جرقه ( احتراق ) ECU که مخفف عبارت Electronic Control Unit می باشد و نیز میزان مصرف سوخت این خودرو در هر 100 کیلومتر با سرعت ثابت در اتوبان 6.7 لیتر و در ترافیک شهری 8.5 لیتر می باشد و همچنین ظرفیت باک خودرو به میزان 50 لیتر در نظر گرفته شده است. نوع گیربکس این خودرو JB3 شش دنده می باشد، که از سیستم ترمز : جلو دیسکی و عقب کفشکی و دارای سیستم LAV تقسیم بار بر روی اکسل بهره مند می باشد .
حداکثر سرعت این خودرو که در میان جوانان کشورمان از اهمیت فراوانی برخوردار است بر روی صفحه نمایشگر 240 کیلومتر حائز شده است ولی سرعت واقعی 210 کیلومتر بر ساعت برای این خودرو در تست انجام شده تیم فنی carx1 به ثبت رسیده است. لاستیک های سیناد کوپه از نوع رادیال به ابعاد 15 ـ 195.65 می باشد و همچنین سیناد کوپه دارای کمترین آلایندگی زیست محیطی در میان خودروهای ساخت داخل کشور را می باشد. به امید این که روزی تولید خودروهای اسپرت در کشور همواره رو به رشد باشد. البته این نکته قابل ذکر است که قیمت نهایی این خودرو توسط شرکت کیش خودرو تا به امروز اعلام نشده است .
لازم به توضیح است که از دید تیم فنی Carx1 هنوز این خودرو نیازمند عیب یابی و بررسی های مختلف می باشد که در وضعیت فعلی این امر قابل انجام نیست .
فضای سرنشینان عقب (10) : 5
فضای سرنشینان جلو (10) : 4
راحتی کلی سرنشینان (10) : 3
طراحی خارجی بدنه (10) : 6
طراحی داخلی (10) : 4
سطح تجهیزات رفاهی (10) : 2
سطح تجهیزات ایمنی (10) : 5
کیفیت سواری (10) : 5
قدرت و واکنش موتور (10) : 5
گشتاور ( کشش ثانویه ) (10) : 6
شتابگیری (10) : 5
عملکرد جعبه دنده (10) : 4
Handling خوش دستي(10):4
مانور پذیری (10) : 5
لذت رانندگی (10) : 5
ترمز ( توانایی توقف ) (10) : 5
کیفیت ساخت (10) : 3
ارزش در مقابل مبلغ پرداختی (10): 5
بازار فروش (10) : 4
گستردگی خدمات پس از فروش (10) : 2
فضای حمل بار (5) : 4
میدان دید جلو (5) :3
میدان دید عقب (5) : 2
میدان دید اطراف (5) : 3
راحتی عملکرد ادوات (5): 4
ارگونومی (5) : 3
نفوذ صدا به کابین (5) : 2
مجموعه کلاچ (5) : 2
کنترل در ترمز ناگهانی (5) : 2
مصرف سوخت (5) : 3
مجموع امتیازات 250 : 115
آریو
2 February 2007, 12:40 PM
سلام كسي نميدونه كه توشيرازهم نمايندگي داره يانه؟
sinad2
2 February 2007, 07:26 PM
میدونم که اصفهان داره ولی شیراز رو نمیدونم.اجازه بدید بپرسم حتما" خدمتتون میگم.
آریو
3 February 2007, 01:48 AM
دوست عزيزمن كه واقعاشرمنده شماشدم هرچي زحمت داشتم افتادگردن شمااميدوارم كه بتونم جبران كنم.
درضمن صندوق پيام هاي خصوصي شماپربودنتونستم براتون پيام بگذارم .
راستي گيرباكس اتوماتيك هم داره؟
منتظراطلاعات شماهستم
sinad2
18 February 2007, 08:59 AM
اولا" خواهش ميكنم،اين چه حرفيه،ما ها همه اينجا براي همين دور هم هستيم.
گيربكس اتوماتيك نداره .
پستم هم خالي كردم.ديگه مشكلي نداره.
armin_font
2 June 2007, 11:58 PM
اینم چنتا عکس از ماشین من...
خداییش خودم که باهاش حال می کنم!
http://www.badongo.com/pic/697388
http://www.badongo.com/pic/697438
http://www.badongo.com/pic/697446
http://www.badongo.com/pic/697452
sinad2
12 July 2007, 04:42 PM
اینم چنتا عکس از ماشین من...
خداییش خودم که باهاش حال می کنم!
http://www.badongo.com/pic/697388
http://www.badongo.com/pic/697438
http://www.badongo.com/pic/697446
http://www.badongo.com/pic/697452
ماشين تميزي داريد دوست عزيز.مبارك باشه و در شادي هميشه ازش استفاده كنيد.
متاسفانه در سيناد نميدونم چجوريه كه رنگ هاي درها و بدنه دورنگه ، منظورم رنگي كه در بدنه هست در در ها متفاوته به نظر نمياد از جايي كه ديده ميشه ولي خوب دورنگه نميدونم تو كارگاه چجوري ميساختن اين ماشين رو؟:icon_eek:
kingdariush
27 November 2007, 10:36 PM
هنوز این خودرو سازی زنده است یا خیر؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.