View Full Version : تاپیک جامع تمامی مشکلات سمند شما(تمامی مدل ها)
hamedbo
23 November 2005, 05:29 PM
صداش هيچ راهي نداره؟
hamed.black
23 November 2005, 06:03 PM
متاسفانه نه. صدای بوجود اومده تو ماشین در نتیجه ایرادات فنی و مشکل اطاقه سمنده که قرار بوده حل بشه و تولیدات جدید دیگه این مشکلو نداشته باشن که ظاهرا دارن هنوز...........
pesaremelli
24 November 2005, 01:05 PM
دوست من اين سدايي كه شما ميگيد از ستونها نيست اگر قفل در ها رو گريسكاري كنيد اين سدا كاملن از بين ميره (ماهي يكبار اين كار رو انجام بديد )ما الان 5 ماهه سمند داريم و اسلن هيچ مشكلي نداشته 9000 تا هم كاركرده :icon_cool :icon_cool :icon_cool
اين كاريرو كه گفتم انجام بده و حال ماشينتو ببر مصرفش رو هم يه جاي متمين ببر تنزيم موتور درست ميشه اگر هم خواستي cyclone3 بزار روش كه خيلي عاليه
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=10305&page=2&highlight=%D1%C7%E4%E4%CF%90%ED+%C8%C7+%D3%E3%E4%C F
pesaremelli
25 February 2006, 01:00 PM
سلام دوستان چند وقتي از كمكهاي جلوي ماشين يه صدايي مثل لق زدن مياد ماشين رو تا حالا 2 تا نمايندگي بردم و نمايندگي اول گفت كه اشكال از توپي هاي كمك جلو هستش و اونا رو عوض كرد ولي درست نشد
ماشين رو بردم يه نمايندگي ديگه و اون نمايندگي هردو كمكف نر جلو رو برام عوض كرد (شاخ دراوردم)نوع كوشاوران گزاشت ولي حسابي حالم گزفته شد چون اگه ميگفت ميخام كمك عوض كنم حتمن مابه تفاوت ميدادم يه كمك ديگه بزاره روش :icon_cry:
4_5 روزي از شر سداش راحت بودم كه ديروز بازم از خودش سدا دروكرد.
البته سداش خيلي محسوس و ازار دهنده نيست ولي بازم ازيت ميكنه حالا كسي ميدونه اشكال از كجاست
z_qz54
25 February 2006, 08:32 PM
کارکرد ماشین شما چقدر هستش؟
من تا حالا 2 جفت کمک جلو عوض کردم. ولی سروصدا کم نشده.
جلو بندی رو پیاده کردید؟
pesaremelli
26 February 2006, 01:11 PM
ماشين تا حالا 13000 كيلومتر كاركرده ولي جلوبندي مشكل نداره نرمي ماشين هم بد نيست همون كه كمكهارو عوض كرد گفت باد لاستيكهارو روي 29 تنظيم كنيد ماشين نرمتر ميشه
در ضمن همون گفت سمندها از تير 84 جلوبنديشون تقويت شده و ديگه به اين اسونيا بهم نميخوره
z_qz54
26 February 2006, 01:28 PM
شما یه سمند دیگه هم سوار بشید،احتمالا اونم صدایی مثل صدای ماشین شما مسده.
pesaremelli
26 February 2006, 01:32 PM
شما یه سمند دیگه هم سوار بشید،احتمالا اونم صدایی مثل صدای ماشین شما مسده.
يعني شما ميگيد اين صدا طبيعيه؟
z_qz54
26 February 2006, 02:18 PM
والا من که 2 تا کمک عوض کردم ، همیشه ای صدا چاشنی ماشین من بود.
کارکرد مال من 95000 هستش.
امير2005
11 March 2006, 05:04 PM
حدودا هفته اي 500 كيلومتر بايد تو جاده رانندگي كنم. الان يه 206 تيپ دو دارم و چون بيشتر مسيرم تو جاده هست
واين تيپ دو تو سرعت هاي بالاي 130 تا پايداري كمي داره به فكر تعويض ماشين با يك سمند افتادم.
اين هم از اون ذهنيتم هست كه هر وقت سوار سمند ميشدم (البته به عنوان مسافر) احساس امنيت خوبي بهم دست
ميداد.
خلاصه بعد از مدتها كه سواري سمند از ياد رفته بود ديروز براي امتحان مسير 130 كيلومتري تا مقصد رو با اين سمندهاي
خطي رفتم و نشستم كنار در پشت سر راننده. ولي چشمتون روز بد نبينه به غير از يك ساعت كمر درد بخاطر اينكه هيكل
رو ميكشيدم سمت در تا رو مسافر وسطي لم ندم (بخاطر شيب كج صندلي عقب كه علي القاعده براي دو نفر هست)
همين كه ماشين افتاد تو اتوبان اين صداي زوزه باد تو گوش بدبخت بود تا ماشين به مقصد رسيد واقعا سر سام گرفتم. اول
فكر ميكردم شيشه كامل بالا نيست ولي نه باد ميومد تو و شيشه هم تا جايي كه ميشد بالا داده بودم
فقط ميخواستم از دوستاني كه سمند دارند سئوال كنم اين موضوع صداي باد تو همه سمندها هست يا براي اين يارو
چون سمندش خطي بوده اين صدا به مرور ايجاد شده.
mehdi2006
11 March 2006, 05:25 PM
مشکل از سمندی بوده که سوارش شدی و بطور کلی در سمندهای مدل 84 اصلا هیچ صدای بادی رو احساس نمی کنی.:icon_surp
pesaremelli
11 March 2006, 05:27 PM
من فقط ميتونم بگم تو خطي كه من هر هفته رفت و امد دارم اينجوري كه حساب كردم ظرف مدت يكسال يك سمند خطي حدود 140000 كيلومتر راه ميره
اگه زياد تو جاده ميري در خريد سمند اصلن شك نكن
tangur
11 March 2006, 06:07 PM
با سلام
رينگهاي فابريك از لحاظ زيبايي خيلي مورد پسند واقع نميشودولي با توجه به نوع طراحي و ايتاليايي بودن و نيز نتايج تست ضربه كه به خوبي جواب داده است بسيار ايمن ميباشد.با لاستيكهاي 205/60/15 يا 215/60/15 خيلي بهتر و زيباتر نشان ميدهند.البته با يه كمي خوابوندن ماشين.
navid-83
11 March 2006, 08:22 PM
دوست عزيز مشكل از ماشين طرف بوده. ابته خود شما هم مساله باد و پايين بودن شيشه رو رد كردي.البته يه مشكلي كه فكر كنم بي ربط نباشه اينه كه لاستيك دور در يه كم بيرون اومده باشه.مشكلي كه جديدا براي در عقب سمت شاگرد ماشين ما هم پيش اومده.
محمد رضا محمدي
11 March 2006, 08:33 PM
مشکل شیب صندلی در 405 خیلی حاد تر هستش و به نوع روکش صندلی هم مربوط میشه چون من با خودروی خودم این مشکل رو نداشتم و روی صندلی عقب احساس راحتی میکنم ...
فرمان پذیری سمند در سرعتهای بالا واقعن خوبه و احساس امنیت به راننده میده اما ترمزش یکمی نیاز به عادت داره !!
در مورد نفوذ هوا هم باید بگم خودروی من بنده حدود 80 هزار کیلومتر و نزدیک 2.5 سال کار کرده و جدیدن از بالای درب عقب سمت شاگرد در سرعت های بالا صدای نفوذ باد رو میشنوم !
m_javad
11 March 2006, 09:49 PM
تو جاده اولین چیزی که باید بهش توجه کنی ایمنی ماشینه که سمند بهتره نسبت به 206. من خودم تو جاده میرم و میام. البته دانشجویی نه خطی. روزی یه بار. چند بار سوار 206 شدم سرعت که از 120 میره بالا ماشین شروع میکنه به لرزش. تمام صدای سوسک و مورچه هایی که دارن از جاده رد میشن میات تو اتاق. ولی خودم سمند دارم چند بار باهاش انداختم تو جاده. تا 170 تا که اصلا انگار نه انگار. مثل اینکه داری 60 تا میری. صدا که اصلا تو اتاق نمیات. هیچ لرزشی هم نداره. از 170 که سرعت میره بالاتر تازه یه خورده فرمون به لرزش میفته. من همیشه حدود 160-170 تا میرم باهاش. البته بیرون شهر. تو شهر حداکثر 120 تا. مال من هم صدای باد نمیده. مشکل صندلی ها هم راحت حل میشه.
پس شک نکن. فقط سمند.
ghasemizadeh
11 March 2006, 10:26 PM
رینگش ادم و بیاد رینگ های دهه 70 میلادی می ندازه
amin_lx
11 March 2006, 11:36 PM
دوست عزیز. درخرید سمند شک نکن . چون واقعا بدنه ی قویتری نسبت به پرشیا و پژو دار و امنیت بیشتری داره .
من هم سمند دارم و هم پرشیا. اما هیچ وقت لذتی که سمند به من داده پرشیا نداده و توی سرعتهای بالا سمند رو
راحتتر میشه کنترل کرد. چون رینگهاش 15 اینچ هستن . البته اگه پول داری ال ایکس بخر . چون ازنظر زیبایی و امکانات بهتره . ترمز EBD و ABS هم داره. در مورد صدای باد هم اشکال از سمند مورد نظر بوده . اگر هم چنین اشکالی باشه
به راحتی با رگلاژ درها و لاستیکهای دور در میشه حلش کرد.
Srfazel
28 March 2006, 11:08 PM
منم 100% با pesaremelli موافقم. اگه قفلها رو گریس بزنی و پیچهاش رو هم محکم کنی مشکل صدا حل می شه
oosnima
3 April 2006, 01:46 AM
بغل در هات سه تاجا پیچ هست
اگه قفلها رو گریس بزنی و پیچهاش رو هم محکم کنی مشکل صدا حل می شه
در ضمن با یک چکش لاستیکی بالا و پایین پیچ ها رو سفت باید بکوبی
حتما بکن:icon_arro
mrhafez
14 April 2006, 02:22 AM
سلام
مصرف باید کمتر باشه . اما صدای ستونها با گریسکاری مکانیسم داخل قفل درها بکلی درست میشه. محل
چفت شدن در به ستون وسط رو میگم. من چند موردو امتحان کردم کاملا خوب شدند.در ضمن 3 تا پیچ ستاره ای
اتصال قفل به در هم محکم باشن
XIII
14 April 2006, 05:14 AM
صدا از ستون هاي دو طرف هست و ميله هاي داخل ستون فيكس نيستن و شل ميشن
ببري نمايندگي سفت ميكنه اما بازم شل ميشه
همون گريس كاري و صدا گيري بهترينه
paymanonline
14 April 2006, 11:43 AM
آقا مشکلی که ماشینهای ایرانی تولید داخل داره این پیچ هاشه
از کمپانی که تحویل میگیری باید یه روز بزاری همه پیچهاشو سفت کنی و اگه افتاده جایگزین کنی
در این صورت خیلی از صداهای ماشین میفته
نکته بعدی گریس کاری تمام درهای باز و بست شو هست
استفاده از ابر و درز گیر برای جاهایی مثل داشبورد و یا اگه کونسول جلو یک بار پیاده و درست و اصولی سوار بشه خیلی خوب میشه
البته سمند به علت ایرادهایی که در طراحی داره زود به سر و صدا میفته
من توصیم اینه که حتما از کمک های گازی حداقل برای جلوش استفاده بشه (اگه برای عقب ببندین که دیگه خیلی خوب میشه)
salar68
14 April 2006, 12:47 PM
سلام
تو شرکت پدر من 3 تا سمند سفید هست
جزو اولین سمند های تولیدی ( اون هائی که قالپاق هاش فرق داره )
الان از نظر صدا خیلی افتضاح شده
یعنی به طور وحشتاک صدا می ده به خصوص از داشبورد و به خصوص زمانی که ماشین ترمز می کند
هر بار هم که می برند نمایندگی موقتی درست می شه و به 3 روز نمی شه دوباره همین کاش و آش هست .ج
جالبه تا حالا همش یکی دوبار دیسک صفحه عوض کردند و یکیش هم 3 بار !!!!!
یه توصیه می کنم که سمند های قبل از آبان 84 به صورت دست دوم نخرید
چون این مدل کلا" از کیفیت پائین تری برخودار هستند و این ماشین ها بعد از 1 سال دچار مشکلات زیاد می شوند
Srfazel
14 April 2006, 05:59 PM
در مورد کمک گازی که گفتید می شه اطلاعات بیشتری بدی؟ قیمتش حدودا چنده و اگر کمکهای فابریک رو با گازی عوض کنیم علاوه بر نرمتر شدن ماشین مشکل صدای کمک (برای اکثر سمندها) حل می شه یا نه؟
omid_14
10 June 2006, 03:13 PM
سمند بدنه ی قویتری مي دوني براي چي مي گم چون من ديروز داخل اداره بودم و يكي از اين بنز هاي پليس عقب عقب اومد و زد به سپر عقب سمند من و اينقدر صدا داد كه من فكر كردم ما شين يك طرفش رفته ام وقتي رفتم ديدم سپر رفته تو و برگشته
snowboy
13 September 2006, 02:38 AM
نمیدونم این ایران خودرو کی می خواد یه فکری به حال گیربکس سمند بکنه.سمند ما گیربکسش کمی صدا میده ولی مهمتر از اون خشکی دندست:icon_redf .من شنیدم میشه دنده سمند رو نروم و روون کرد.اگه کسی اطلاعاتی داره به داد ما برسه خواهشا.در ضمن اگه گیربکس رو دستکاری کنیم از گارانتی خارج نمیشه که؟
با تشکر
z_qz54
14 September 2006, 02:16 AM
روی حالت گازسوز آفر همیشه بسته است و این رو کاریش نمیشه کرد و در بیشتر موارد پس از گاز خوردن ممتد این مشکل پیش میاد ولی در مورد خودرو شما احتمال میدم وشکل از انتقال گاز توسط بست برگشتی باشه.
mohsen3544
21 September 2006, 01:50 PM
امروز يه مشکل تو ماشينم (سمند ال ايکس) پيش اومد که نگران کننده است. روغن ريزي درست از قسمت زير باطري. يعني وقتي رفتم سيني ماشينو ديدم ديدم از همون قسمت روغن مي ريخت. البته يه حالتي داشت. آبکي بود. انگار با آب قاطي شده بود.مشکل چيه به نظر شما؟:icon_cry: :lover:
z_qz54
21 September 2006, 03:19 PM
امروز يه مشکل تو ماشينم (سمند ال ايکس) پيش اومد که نگران کننده است. روغن ريزي درست از قسمت زير باطري. يعني وقتي رفتم سيني ماشينو ديدم ديدم از همون قسمت روغن مي ريخت. البته يه حالتي داشت. آبکي بود. انگار با آب قاطي شده بود.مشکل چيه به نظر شما؟:icon_cry: :lover:
من فکر کنم روغن هیدرولیک باشه که میگید آبکیه. در مخزن روغن هیدرولیک عموم سمند های مشکل داره و از روش میریزه.
نيما 2
27 September 2006, 06:46 PM
من يك سمند lxدارم الان دو روزه كه دنده عقب كه ميزنم نه چراغش روشن ميشه نه سنسورش كار ميكنه ، فيوزش سالم بود به نظرتون مشكلش از كجاست ؟؟
البته وقت گرفتم 2 شنبه ميبرمش نمايندگي
SLS
27 September 2006, 10:04 PM
یه کلید تو گیر بکس هست که وقتی دنده عقب می گیرید چراغ و سنسور رو کار میندازه. احتمالا از اونه یا سیم ورودی به کلید قطع شده.
tazmani
8 October 2006, 10:58 PM
نمیدونم این ایران خودرو کی می خواد یه فکری به حال گیربکس سمند بکنه.سمند ما گیربکسش کمی صدا میده ولی مهمتر از اون خشکی دندست:icon_redf .من شنیدم میشه دنده سمند رو نروم و روون کرد.اگه کسی اطلاعاتی داره به داد ما برسه خواهشا.در ضمن اگه گیربکس رو دستکاری کنیم از گارانتی خارج نمیشه که؟
با تشکر
دوست عزیز واسکازین ماشینت رو حتما عوض کن و از نوع مرغوب بریز. من لیکو مولی ریختم. گیربکست هیچ مشکلی نداره. مشکل ایران خودروی که بجای واسکازین دوغ میریزه توی گیر بکس.
به نظر بعد از تحویل ماشین و بعد از سرویس 1000 و هر 30000 کیلومتر باید واسکازین عوض بشه. به حرف اینهای هم که میگن "مگه واسکازین رو هم عوض میکنن؟!" گوش نده. این حرفا مال زمانی بود که دور موتور ماشینها از 2000 بالاتر نمی رفت
Farzad-aoms
17 October 2006, 01:01 PM
ترمز سمند ما خیلی خیلی ضعیف است!
طوری که در هر سرعتی هر طور فشار بر پدال می دی هیچ یک از چرخ ها قفل نمی کنند!
کمکم کنید
اینطوری چند بار باعث تصادف شده!
در ضمن ما ماشین رو 2 ماهی میشه که گرفتیم!84 معمولی
لنتها سالم و عقب ها رم دادم نمایندگی 19تومن با دستمزد گرفت وعوض کرد:icon_cry: :icon_twis
راههای تقویت ترمز را معرفی کنید!
بابا تا حالا من ماشینی با این مدل ترمز ندیدم:icon_cry:
azma
17 October 2006, 01:53 PM
با حدود 200 هزار تومان دو پمپ روي ترمز عقب نصب مي كنند كه نسبتا ترمز بهتر مي شود
Discovery
18 October 2006, 03:35 PM
سلام. چراغ جلوی ماشینم دورنگ شده. رفتم نمایندگی میگه اینا تلق ندارن. دارن؟
در مورد مه شکن های جلو چصور اونا هم دارن؟
مرسی از جوابتون
abaratian
18 October 2006, 08:53 PM
سلام. چراغ جلوی ماشینم دورنگ شده. رفتم نمایندگی میگه اینا تلق ندارن. دارن؟
در مورد مه شکن های جلو چصور اونا هم دارن؟
مرسی از جوابتون
یعنی چی دو رنگ شده؟
چراغهای این ماشینا کلا چه جلو و چه عقب یک تیکه هست و طلقی نیست. باید کلا عوض بشه. مه شکنها هم همینطور
MRD_VERTIGO
26 October 2006, 04:34 PM
سلام به همه . چند روزیه که ماشین من (سمند معمولی) موقعی که درجا روشنه نور چراغاش کم و زیاد میشه و لرزش داره . چراغای سقف - داشبورد - پروژکتور و کلا همه جای ماشین. وقتی گاز میدم خوب میشه. توی حرکت هم یکدفعه چراغای جلو کم نور میشن و چراغ STOP روشن میشه. اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم.
SLS
26 October 2006, 05:50 PM
وقتی استارت میزنی زود روشن میشه؟
احتمال زیاد از باتریه. باتری 70 آمپر ساعت روش بنداز.
سیستم برقش هم مشکل داره که چون ماشین از ایران خودرو اومده بیرون کاملا عادیه!
abaratian
26 October 2006, 07:03 PM
این ماشین احتمالا بین مهر تا بهمن 84 تولید نشده؟ اگر اینطوره دینامش خرابه!!. دوست من با 405 همین مشکل رو داشت برد نمایندگی مفتی براش دینام و باتری رو عوض کردن و گفتن توی اون دوره ایران خودرو آشغال رو ماشینا میبسته!
امير حيدري
29 October 2006, 02:49 PM
سلام خدمت اساتيد محترم
من لامپهاي چراغ جلو ماشين(هم نور پايين ، هم نور بالا) را با لامپ 100 وات (فابريكش 50 وات هست) از اين سفيدها(فكر كنم روش نوشته زنون) عوض كردم ولي باز هم نورش منو راضي نميكنه.حتي از نور استاندارد پرايد هم كمتره.
چيكارش كنم كه نورش بيشتر بشه.
SLS
29 October 2006, 04:11 PM
با این کار پدر دینام رو در میاری . ولی بهتر بود در تاپیک مشکلات سمند موضوع رو مطرح می کردی
Danial_64
29 October 2006, 11:35 PM
سلام خدمت اساتيد محترم
من لامپهاي چراغ جلو ماشين(هم نور پايين ، هم نور بالا) را با لامپ 100 وات (فابريكش 50 وات هست) از اين سفيدها(فكر كنم روش نوشته زنون) عوض كردم ولي باز هم نورش منو راضي نميكنه.حتي از نور استاندارد پرايد هم كمتره.
چيكارش كنم كه نورش بيشتر بشه.
من هم همینکارو کردم و نور بالا رو هم از این 7 رنگ ها گذاشتم ولی خیلی خیلی خیلی کم نور هستش به نظرم و یه جور هایی نور پایینش کلا تعطیل هستش
وقتی پرژکتور ها روشن هستش عملا نور پایین روشن بودن و یا نبودنش هیچ تغیری تو محیط ایجاد نمیکنه اینقدر که ضعیف هستش
امير حيدري
30 October 2006, 09:58 AM
من هم همینکارو کردم و نور بالا رو هم از این 7 رنگ ها گذاشتم ولی خیلی خیلی خیلی کم نور هستش به نظرم و یه جور هایی نور پایینش کلا تعطیل هستش
وقتی پرژکتور ها روشن هستش عملا نور پایین روشن بودن و یا نبودنش هیچ تغیری تو محیط ایجاد نمیکنه اینقدر که ضعیف هستش
ممكنه مشكل از كاسه چراغ باشه؟
nishnish604
30 October 2006, 04:19 PM
داخل ماشين را نشستي؟ وايرشمع هاراچك كن
config
20 November 2006, 09:38 PM
فرمون ال ايكسم ميزنه(180تا) چه كنم؟
z_qz54
20 November 2006, 11:12 PM
دوست عزیز نباید انتظار داشته باشید که روی 180 تا ماشین عین 80 تا رفتار کنه.پیشنهاد میکنم یم تنظیم فرمان و یک بالانس بکنید شاید برطرف شد.
نيما 2
21 November 2006, 11:47 AM
lx ها واقعا فرمون خوبي دارن و من تا 205 km رفتم بدون اينكه بزنه . ماشين رو بالانس و ميزان فرمان كنيد ،اندازه دهانه چرخها رو هم تنظيم كنيد .
براي بالانس بهتره به مراكزي بريد كه كل ماشين رو روي جك ميزارن اونوقت ميتونيد راحت لرزش كل ماشين رو تو سرعت بالا تست كنيد.
SLS
28 November 2006, 11:42 PM
آقا این SLS من (سمند ال ایکس سال!) هنوز هیچی نشده یه مشکل داره. چراغ سقف عقب رو که رو وضعیت در میگذارم باز هم روشنه. تمام کلید های درها هم سالمه. فکر هم نمیکنم از چراغ باشه. ممکنه اشکال از سیم کشی داخلی باشه؟!
درضمن سنسور عقب هم بعضی وقتها کار نمیکنه.صداش هم ضعیف میشه بعضی وقتها.
ahoshmand
29 November 2006, 12:24 PM
آقا این SLS من (سمند ال ایکس سال!) هنوز هیچی نشده یه مشکل داره. چراغ سقف عقب رو که رو وضعیت در میگذارم باز هم روشنه. تمام کلید های درها هم سالمه. فکر هم نمیکنم از چراغ باشه. ممکنه اشکال از سیم کشی داخلی باشه؟!
مبرک باشه. در زمان سرویس اولیه برطرف میکنند.
نيما 2
29 November 2006, 12:48 PM
مباركه . اتفاقا همه ايرادات وقتي كه تازه ميگيري چون بخش كنترل كيفي ايران خودرو افتضاخه.
اگر رو چراغ قرمز باز بودن در جلو آمپر خاموشه ولي چراغ سقف روشنه ،مطمئنا ايراد از چراغ سقفه .
در مورد سنسور عقب به احتمال زياد ارتباط يكي از سنسور ها قطع است .البته چك كن جلوي چشمي ها تميز باشه و اين نكته كه سنسور ها فقط در برابر اجسام صاف و يك نواخت كه به طور كامل پشت ماشين قرار دارند درست عمل ميكنن.
lx_xu7
29 November 2006, 10:47 PM
مشکلی نیس بعد یه مدت ردیف ردیف میشه:icon_mad: :victory: :confident: :matrix:
z_qz54
30 November 2006, 12:27 AM
دوستان عزیز پیشاپیش میگم ، از موضوع اصلی خارج نشید.
SLS
30 November 2006, 08:11 PM
مباركه . اتفاقا همه ايرادات وقتي كه تازه ميگيري چون بخش كنترل كيفي ايران خودرو افتضاخه.
اگر رو چراغ قرمز باز بودن در جلو آمپر خاموشه ولي چراغ سقف روشنه ،مطمئنا ايراد از چراغ سقفه .
در مورد سنسور عقب به احتمال زياد ارتباط يكي از سنسور ها قطع است .البته چك كن جلوي چشمي ها تميز باشه و اين نكته كه سنسور ها فقط در برابر اجسام صاف و يك نواخت كه به طور كامل پشت ماشين قرار دارند درست عمل ميكنن.
چراغ سقف مشکلی نداره بعد از 15 ثانیه عمل میکنه و خاموش میشه. مشکل اینجا بود که من دفترچه ماشین رو نخونده بودم! ولی سنسور بگیر نگیر داره!
Mr.Mohamad
30 November 2006, 08:32 PM
چراغ سقف مشکلی نداره بعد از 15 ثانیه عمل میکنه و خاموش میشه. مشکل اینجا بود که من دفترچه ماشین رو نخونده بودم! ولی سنسور بگیر نگیر داره!سنسورای ماشین حساس هستند و اگه روی چشمی اونا کثیف یا آب ریخته باشه دقت خودشون رو از دست میدند ولی واقعا بدرد بخوره چون تو سمند قبلیه وقتی میخواستم عقب عقب برم تو پارک عمودی قشنگ با جدول هماهنگت میکنه و یه پارک تر و تمیزی ازش در میاد
irani118
1 December 2006, 12:30 AM
راستش منم گاها این مشکل ضعیفیشو دارم البته هنوز نبردم نمایندگی و نمیدونم از چشه
Ramtin329
1 December 2006, 09:42 PM
من یک سمند 82 گرفتم ولی سیستم ضد سرقتش اصلا کار نمی کنه ! یعنی بدون کد شناسایی و رمز ماشین روشن میشه ! کسی میدونه دلیلش چیه ؟ در ضمن اتاقش هم صدا داره ... میشه از صداش کم کرد یا نه ؟
ahoshmand
1 December 2006, 09:48 PM
آیا طبق دفترچه راهنما در مورد کد و تنظیمات کامپیوتر عمل کرده هی یا نه؟
z_qz54
1 December 2006, 11:30 PM
من یک سمند 82 گرفتم ولی سیستم ضد سرقتش اصلا کار نمی کنه ! یعنی بدون کد شناسایی و رمز ماشین روشن میشه ! کسی میدونه دلیلش چیه ؟ در ضمن اتاقش هم صدا داره ... میشه از صداش کم کرد یا نه ؟
سلام ، شما باید سیستم ضد سرقت رو قبلش فعال کنید ، یعنی از منوی کامپیوتر به قسمت رمز رفته و اگر تاحالا رمز عوض نکردید ، رمز 4 رقمی 1111 که پیشفرض است رو وارد و زمان را تئیین و آنرا فعال کنید و سپس خارج شوید .
برای صدا گیری باید قسمتهایی که دقیقا همانجا صدا میده رو پیدا و بعد یک رابط بین آنها بزارید مانند چسب.
در مورد ستون ها تاپیکی در بخش سمند است که خود بنده صدا گیری کردم و واقعا تاثیر داشته.
محمدسجاد
2 December 2006, 06:02 PM
دوستان ما یک سمند 82 گرفتیم که رمز کامپیوترش رو نمی دونیم و برای مدت کوتاهی با فشار دادن چندتا صفر کامپیوتر روشن میشه اما پس چند دقیقه دوباره قعط میشه اگه کسی از دوستان می دونه راهنمایی کنه ممنون میشم
من در مشهد هستم اگه آدرس یا تلفنی هم سراغ دارین به من لطفا بدین
SLS
2 December 2006, 11:52 PM
سیستم هشداردهنده عقب ماشین من گاهی اوقات از فاصله 3 متری هم کار می کنه(گاهی هم اصلا کار نمیکنه!) میخواستم بپرسم این عادیه یا مشکل داره؟ در ضمن وقتی دنده عقب میزنم یه بوق ممتد 2 ثانیه ای میزنه در صورتی که مال یکی از دوستام دو تا بوق ریز میزنه این هم می تونه اشکال باشه یا عادیه؟! مال شماها از چه فاصله ای کار می کنه؟ از کنار دیوار هم که رد میشم بوق می زنه! خلاصه خیلی زده تو ذوقم.
ahoshmand
3 December 2006, 03:56 PM
دوستان ما یک سمند 82 گرفتیم که رمز کامپیوترش رو نمی دونیم و برای مدت کوتاهی با فشار دادن چندتا صفر کامپیوتر روشن میشه اما پس چند دقیقه دوباره قعط میشه اگه کسی از دوستان می دونه راهنمایی کنه ممنون میشم
من در مشهد هستم اگه آدرس یا تلفنی هم سراغ دارین به من لطفا بدین
برایریست کردن کامپیوتر ابتدا بایستی آژیر را بیصدا کرده و فیش آنرا جدا کنی سپس با جدا کردن بست منفی باتری به مدت حدود 15 ثانیه کامپیوتر ریست میشود با انجام مراحل اتصال مجدد موارد قطع شده کامپیوتر با کد 1111 قابل دسترسی است
ahoshmand
3 December 2006, 04:01 PM
سیستم هشداردهنده عقب ماشین من گاهی اوقات از فاصله 3 متری هم کار می کنه(گاهی هم اصلا کار نمیکنه!) میخواستم بپرسم این عادیه یا مشکل داره؟ در ضمن وقتی دنده عقب میزنم یه بوق ممتد 2 ثانیه ای میزنه در صورتی که مال یکی از دوستام دو تا بوق ریز میزنه این هم می تونه اشکال باشه یا عادیه؟! مال شماها از چه فاصله ای کار می کنه؟ از کنار دیوار هم که رد میشم بوق می زنه! خلاصه خیلی زده تو ذوقم.
با توجه به مطالب مندرج در دفترچه زاویه و فاصله مانع برای دستگاه مهم است ضمناً خرابی سنسور ها با بوف های متوال و بدون قطع مشخص می شود.
راستی در مورد رینگ چرخ پنجم خبری ندادی؟
SLS
3 December 2006, 04:41 PM
ممنون. مال شما وقتی دنده عقب می زنی یه بوق می زنه یا 2 تا؟
متاسفانه رینگ چرخ پنجم فولادی است. مال شما هم همینطوره؟
امروز متوجه یه چیز جالب شدم. نگاه کنید
http://i14.tinypic.com/30w04fq.jpg
به نظر شما این مهره از کجا میتونه اومده باشه؟ از QC ایران خودرو؟!!!
نکنه از جایی افتاده؟!
ahoshmand
3 December 2006, 07:14 PM
ممنون. مال شما وقتی دنده عقب می زنی یه بوق می زنه یا 2 تا؟
متاسفانه رینگ چرخ پنجم فولادی است. مال شما هم همینطوره؟
امروز متوجه یه چیز جالب شدم. نگاه کنید
http://i14.tinypic.com/30w04fq.jpg
به نظر شما این مهره از کجا میتونه اومده باشه؟ از QC ایران خودرو؟!!!
نکنه از جایی افتاده؟!
2 بوق میزنه و اگر مانعی نباشه ساکت میشه.رینگ فولادی بود و فکر میکردم در نمایندگی عوض شده ولی معلوم شده از شاهکارهای ایرانخودرو است مثل همان مهره پشت شبکه رادیاتورسمند شما.البته چند مهره و قطعات نامعلوم در اتاق هم برایم یادگاری گذاشته بودند.
SLS
4 December 2006, 01:33 PM
من وقتی در صندوق عقب ماشینم رو باز میکنم چراغ سقف و چراغ صندوق روشن نمیشه و در رو که از نصفه بیشتر باز میکنم عمل میکنه. مشکل از کلید دره (طبق معمول) . حالا این برای امنیت خودرو هم مشکل سازه. میخواستم ببینم این هم از شاهکارهای ایران خودروست یا مال من فقط اینطوره؟ کلیدش تنظیم میخواد یا باید تعویض بشه؟
z_qz54
4 December 2006, 05:43 PM
مال شما اینطوره ،لولا سمت
پ یا راست ، یادم نیست ، روی اون کلید سوار شده ، رو به خود شماست ، درب رو که باز کردید ببینید که خاصیت نرمی خودش رو داره یا گیر میکنه ؟
ahoshmand
4 December 2006, 11:50 PM
من وقتی در صندوق عقب ماشینم رو باز میکنم چراغ سقف و چراغ صندوق روشن نمیشه و در رو که از نصفه بیشتر باز میکنم عمل میکنه. مشکل از کلید دره (طبق معمول) . حالا این برای امنیت خودرو هم مشکل سازه. میخواستم ببینم این هم از شاهکارهای ایران خودروست یا مال من فقط اینطوره؟ کلیدش تنظیم میخواد یا باید تعویض بشه؟
لملای سمت چپ به کلید فشار میاورد و هنگام باز کردن درب صندق کلید آزاد می شود. شاید احیاج به تنظیم داشته باشد و شاید گیر دارد.
Ramtin329
8 December 2006, 11:50 PM
سلام ، شما باید سیستم ضد سرقت رو قبلش فعال کنید ، یعنی از منوی کامپیوتر به قسمت رمز رفته و اگر تاحالا رمز عوض نکردید ، رمز 4 رقمی 1111 که پیشفرض است رو وارد و زمان را تئیین و آنرا فعال کنید و سپس خارج شوید .
برای صدا گیری باید قسمتهایی که دقیقا همانجا صدا میده رو پیدا و بعد یک رابط بین آنها بزارید مانند چسب.
در مورد ستون ها تاپیکی در بخش سمند است که خود بنده صدا گیری کردم و واقعا تاثیر داشته.
دوست عزیز مشکل همچنان پابرجاست ! دزدگیر فعال میکنم (روی نمایشگر مینویسه دزدگیر فعال است) ولی ماشین استارت میخوره !!!:icon_mad: و روشن میشه !
mohsen3544
10 December 2006, 10:43 PM
یه سئوال. اگه موقع حرکت با دنده یک اگه ماشین بدون گاز و با ول کردن کلاچ حرکت کنه بدون هیچ ریپ آیا صفحه کلاچ ایراد داره؟
SLS
11 December 2006, 12:08 AM
یه سئوال. اگه موقع حرکت با دنده یک اگه ماشین بدون گاز و با ول کردن کلاچ حرکت کنه بدون هیچ ریپ آیا صفحه کلاچ ایراد داره؟
اگه موتور سرد باشه و گاز ماشین اتوماتیک زیاد میشه و ریپ نمیزنه. یا ممکنه موتور ماشین تنظیم نباشه.
SLS
11 December 2006, 08:12 PM
دنده های ماشین من(ال ایکس85، کارکرد 200) سخت جا میرن و در ضمن کمکهای ماشین هم در دست اندازها میکوبن و خشک عمل می کنن. در واقع سمند 85 اون چیزی نبود که انتظارش رو می کشیدم!:icon_eek:
حالا بگذریم. من حدس میزنم از سرما باشه. ممکنه مشکل با کارکرد بیشتر حل بشه؟:icon_ques
Danial_64
11 December 2006, 10:08 PM
دنده های ماشین من(ال ایکس85، کارکرد 200) سخت جا میرن و در ضمن کمکهای ماشین هم در دست اندازها میکوبن و خشک عمل می کنن. در واقع سمند 85 اون چیزی نبود که انتظارش رو می کشیدم!:icon_eek:
حالا بگذریم. من حدس میزنم از سرما باشه. ممکنه مشکل با کارکرد بیشتر حل بشه؟:icon_ques
دنده ها بعد یه مدت یه مقدار روون تر میشه ( واسکازین رو چک کن ) ماشینه شما فعلا صفر هستش
ولی واسه من هم دنده 1 رو بد جا میره ( باید ایست کامل باشم تا راحت جا بره )ولی بقیه دنده ها خیلی نرم هستش که گفتن واسکازین رو چک کن و یه مقدار هم که باهاش حرکت کنی و گرم تر بشه ماشین راحت تر جا میره :icon_cool
azma
12 December 2006, 10:16 AM
واسكازين رو عوض كنيد و نوع خارجي و مرغوب بريزيد تا حد زيادي دنده ها راحت تر جا مي روند . واسكازيني كه نمايندگي ها و ايران خودرو مي ريزند نوع مرغوب نيست
Ramtin329
22 December 2006, 08:50 PM
سمند من بعد از یک هفته که در حیاط زیر چادر خوابیده بود بعد از اینکه چادر را کنار زدم لکه هایی قهوه ای رنگ روی کاپوت و سه جای دیگه افتاده !!! رنگ ماشینم "بژ" هست ....... کسی میدونه دلیل این تغییر رنگ چیه ؟ اصلا هم نمیره !
z_qz54
22 December 2006, 09:50 PM
سمند من بعد از یک هفته که در حیاط زیر چادر خوابیده بود بعد از اینکه چادر را کنار زدم لکه هایی قهوه ای رنگ روی کاپوت و سه جای دیگه افتاده !!! رنگ ماشینم "بژ" هست ....... کسی میدونه دلیل این تغییر رنگ چیه ؟ اصلا هم نمیره !
این رنگ چادر شماست.
مال من همینطور شده بود.
ولی آخرش با تینر رفت.
SLS
22 December 2006, 11:50 PM
این رنگ چادر شماست.
مال من همینطور شده بود.
ولی آخرش با تینر رفت.
فقط تینر فوری نزنی!
از تینر روغنی استفاده کن.
باتلاق
22 December 2006, 11:52 PM
sls جان شما به نظر من خيلي وسواس به خرج ميدين. مثلا درمورد روشن شدن چراغ صندوق عقب. من هم يك سمند سال گرفتم هنوز بيشتر از 70 كیلومتر راه نرفته. از روز اول ديدم كه ضبط خوب نصب نشده ولي خيلي بهش گير ندادم سر فرصت ببرم بيرون بدم كشوييش رو درست كنه. در مورد سيستم تعليق هم كه گفته بوديد خيلي خشك هست من البته خيلي توجه نكردم به اين موضوع ولي فكر كنم اگر از اين نرم تر باشه ميشه مثل پرايد كه وقتي چند سرنشين داخل خودرو هستند نميشه از رو دست انداز ها رد كرد. و تو يه دست انداز كوچيك كلي ماشين بالا پايين ميشه. فكر كنم وقتي كمي خودروي شما سنگين تر بشه اون موقع متوجه منظور من بشين.
در مورد دنده ها هم وقتي ماشين سرد هست در همه خودرو ها (مثلا من كه لا پرايد رانندگي زياد كردم ميگم) كه دنده ها خوب جا نميره. بعد از چند كيلومتر كه گيربكس هم گرم شد اين مسئله بر طرف ميشه. اولش در خودروي تحويلي من هم دنده ها سفت هست. بعد از 20 دقيقه رانندگي دنده ها نرم ميشه. به نظرم بهتره چند كيلومتر اول رو كمي با دنده ها مراعات كني. البته به مرور هم قطعات با هم جا مي افتند و اين مسائل كمتر ميشه. براي همين ميگن آب بندي خودرو اهميت داره... كمي صبر داشته باش.
در كل زياد نبايد به ماشين وسواس نشون بدي كه اون موقع كوچيك ترين مشكلي اعصابت رو به هم ميريزه...
با تشكر
ahoshmand
23 December 2006, 10:58 AM
سابقاً در هنگام آموزش رانندگی به کارآموزها می گفتند اگر توانستید ماشین را در حالت روشن و دنده یک بودن گاز دادن فقط با آزاد کردن کلاچ به حرکت درآورید انوقت معلوم میشود که به دنده ها و حرکت اتومبیل مسلط شده اید
TUBORG
23 December 2006, 11:32 AM
اگر هنگام انجام اين كار اتومبيلتان خاموش شود نشان از تمام شدن ديسك و صفحه مي باشد !!!
اگه موتور سرد باشه و گاز ماشین اتوماتیک زیاد میشه و ریپ نمیزنه. یا ممکنه موتور ماشین تنظیم نباشه.
افزايش دورموتور در زمان خنك بودن موتور صرفا" براي گرم كردن موتور است و در همه ي ماشينهاي ساسات اتوماتيك اين عمل انجام ميشود !!!!
دوست عزيز
ماشين شما هنوز نو به حساب مياد
شما اگه ماشينتون رو خوب اب ابندي نماييد تمامي اين مشكلات بر طرف ميشه
همه ي دوستاني كه براي سويس اوليه مراجعه مي كنند توجه داششته باشند كه حتما" ياد اوري به مسئول سرويس بكنند كه واسكازين گيربكس تعويض بشه
در مورد كوبيدن هم شما باد لاستيك اتومبيلتان رو تنظيم كنيد !!!!
دنده ها بعد یه مدت یه مقدار روون تر میشه ( واسکازین رو چک کن ) ماشینه شما فعلا صفر هستش
ولی واسه من هم دنده 1 رو بد جا میره ( باید ایست کامل باشم تا راحت جا بره )ولی بقیه دنده ها خیلی نرم هستش که گفتن واسکازین رو چک کن و یه مقدار هم که باهاش حرکت کنی و گرم تر بشه ماشین راحت تر جا میره :icon_cool
دوست عزيز
براي اينكه دنده يك اتومبيلتان جا برود بايد سرعتتان زير 20 كيلومتر در ساعت باشد !
در سرعت هاي بالاتر هم مي توانيد جا بزنيد اما به سختي و با عوارض جانبي خطر ناك !!!
ضمنا" براي اينكه بتوانيد دنده ها رو راحت تر تعويض كنيد كلاج رو تا انتها فشار بديد !!!
ببینید
این یه چیز طبیعی هست که ماشین شما با همون دور موتور 1000راه بره و این ربطی به تموم شدن صفعه ان چنان نداره
اگر صفحه تموم شه که اصلا ماشین جون نداره و تابلو هست
معمولا اگر ماشین ریپ بزنه یا گاز هی بازی بکنه ایراد از استیپر هست که حدودا60تومن قیمت داره و مدل زیمنس نیز بد نیست ولی باید اصلش رو پیدا بکنید:icon_excl
دوست عزيز
يكي ديگر از نشانه هاي تمام شدن صفحه گاز هرز خوردن ماشين درست بعد از تعويض دنده هست !
و ديگر اينكه استپر با تميز شدن هم مشكلش بر طرف ميشود !!! نياز به تعويض در استپر خيلي كم پيش ميايد ! كما اينكه بار ها پيش امده اقايان تعمير كار در نمايندگي با تميز كردن اين قطعه و درج رقم 20 تا 40 هزار تومان ( استپر قيمتش حدود 70 تا 90 هزار تومان ميباشد )(البته طبق شنيده هاي اين بنده ي حقير )در فاكتور با عنوان تعويض استپر موتور سر مردم بيچاره كلاه مي گذارند !!!
فقط از تينر 2000 روغني استفاده كنيد و بعد با اب فراوان محل را بشوييد !!! كه رنگ از بين نرود !!!
سابقاً در هنگام آموزش رانندگی به کارآموزها می گفتند اگر توانستید ماشین را در حالت روشن و دنده یک بودن گاز دادن فقط با آزاد کردن کلاچ به حرکت درآورید انوقت معلوم میشود که به دنده ها و حرکت اتومبیل مسلط شده اید
البته اين كار = دنده مرده و طبعات خاص خودش را به همراه دارد ! و توصيه نميشود !!!
arash p mbz bmw
24 December 2006, 07:28 PM
دوست عزيز
يكي ديگر از نشانه هاي تمام شدن صفحه گاز هرز خوردن ماشين درست بعد از تعويض دنده هست !
و ديگر اينكه استپر با تميز شدن هم مشكلش بر طرف ميشود !!! نياز به تعويض در استپر خيلي كم پيش ميايد ! كما اينكه بار ها پيش امده اقايان تعمير كار در نمايندگي با تميز كردن اين قطعه و درج رقم 20 تا 40 هزار تومان ( استپر قيمتش حدود 70 تا 90 هزار تومان ميباشد )(البته طبق شنيده هاي اين بنده ي حقير )در فاكتور با عنوان تعويض استپر موتور سر مردم بيچاره كلاه مي گذارند !!!
!!
سلام
بنده کاملا به گفته های شما اگاه هستم
اما بنده به کمک درسهایی که علی عزیز به بنده دادن حتی استیپر زو تمیز هم نمودم اما هیچ خیری ندیدم
متاسفانه در محصولات جدید اجناس اگر چه با مارک زیمنس اما تقلبی هستند
در مورد صفحه
ماشین در این مرحله کاملا خودشو نشون میده و بهتره به این مرحله نرسه به همین دلیل میشه از راه حل دستی استفاده نمود
SLS
25 December 2006, 02:32 PM
ماشین من فندک و جا شارژی داخل کنسول و چراغ زیر سیگاریش کار نمیکنه. فیوزش هم سالمه. عیبش از کجا میتونه باشه؟
z_qz54
26 December 2006, 01:04 AM
ماشین من فندک و جا شارژی داخل کنسول و چراغ زیر سیگاریش کار نمیکنه. فیوزش هم سالمه. عیبش از کجا میتونه باشه؟
مال داخل کنسول احتمالا فیشش کنده شده.
ولی زیرسیگاری مال من اصلا چراع نداره.
فقط روکش چراغ داره
SLS
27 December 2006, 11:33 AM
مال داخل کنسول احتمالا فیشش کنده شده.
ولی زیرسیگاری مال من اصلا چراع نداره.
فقط روکش چراغ داره
ممنون
من چون روکش چراغ رو دیدم فکر کردم چراغ داره. پس مال من هم چراغ نداره!
ahoshmand
27 December 2006, 11:03 PM
ممنون
من چون روکش چراغ رو دیدم فکر کردم چراغ داره. پس مال من هم چراغ نداره!
جا فندکی اتومبیل من هنگام روشن کردن چراغ ها در قسمت جا فندکی یک حلقه رنگی روشن است ولی نمیدانم که لامپ مجزا دارد یا انعکاس نور پشت آمپر است
mohsen3544
27 December 2006, 11:07 PM
آقا من چراغهای بقل روی گلگیر (راهنما) شکسته رفتم مثلا سفید گرفتم و فابریکش نیست و چطوری باید جا بزنمش؟ خیلی بلند تره. میتونم به بدنه دست بزنم؟
یه مشکل جدید هم دارم که ساعت رو داشبرد گهگاهی قطع میشه و همچنین کلیدهای صندوق و فلاشر و شیشه گرم کن عمل نمیکنه. الته با چند بار دستکاری درست میشه. دلیلش چی میتونه باشه؟
SLS
29 December 2006, 04:47 PM
به احتمال زیاد Loose Connection اتفاق افتاده
mohsen3544
29 December 2006, 08:06 PM
به احتمال زیاد Loose Connection اتفاق افتاده
:icon_ques با منین؟؟؟ یعنی چی؟؟
SLS
29 December 2006, 08:37 PM
:icon_ques با منین؟؟؟ یعنی چی؟؟
یعنی اتصال شل (احتمالا فیش برق پانل درست وصل نیست یا شل شده)
من وقتی اهرم دریچه تنظیم باد رو رو وضعیت پایین قرار میدم از دریچه های روبرو هم باد میاد.مال شما هم همینطوره یا مال من مشکل داره؟
جا فندکی اتومبیل من هنگام روشن کردن چراغ ها در قسمت جا فندکی یک حلقه رنگی روشن است ولی نمیدانم که لامپ مجزا دارد یا انعکاس نور پشت آمپر است
احتمالا چراغ مجزا داره چون اگه انعکاس نور بود چراغ زیرسیگاری رو هم روشن میکرد.
Mahdiwww84
30 December 2006, 06:06 PM
یعنی اتصال شل (احتمالا فیش برق پانل درست وصل نیست یا شل شده)
من وقتی اهرم دریچه تنظیم باد رو رو وضعیت پایین قرار میدم از دریچه های روبرو هم باد میاد.مال شما هم همینطوره یا مال من مشکل داره؟
مال ما هم همینطوره و فکر می کنم همه سمند ها همینطور باشه . شما برای اینکه شدت باد زیر پا رو زیاد کنید باید اولا دکمه تهویه داخلی رو بزنین و بعد هر 4 دریچه جلویی رو ببندین . اونوقت مقدار و شدت باد از زیر پا هم در جلو و هم در صندلی عقب بیشتر میشه .
FARZAD_1975
6 January 2007, 10:12 AM
سلام
آقا وقتي در حالت ساكن فرمون ماشينو تا حد آخر به چپ يا راست ميپيچونم فرمون كمي ميلرزه فكر كنم غير عادي باشه . دوستان لطفا راهنمايي كنن(سمند صفر) ضمنا در حالت عادي هيچ مشكلي با فرمن ندارم
Mr.Mohamad
6 January 2007, 01:13 PM
سلام
آقا وقتي در حالت ساكن فرمون ماشينو تا حد آخر به چپ يا راست ميپيچونم فرمون كمي ميلرزه فكر كنم غير عادي باشه . دوستان لطفا راهنمايي كنن(سمند صفر) ضمنا در حالت عادي هيچ مشكلي با فرمن ندارم
کاملا طبیعیه و مشکلی نداره
FARZAD_1975
6 January 2007, 04:21 PM
کاملا طبیعیه و مشکلی نداره
ممنون.
پس چرا ماشيناي غير هيدروليك اينطوري نميشه ؟
SLS
6 January 2007, 07:39 PM
مال من هم همینطوره. تازه گاهی وقتها صدای تق و توق هم میده!
Mahdiwww84
6 January 2007, 08:37 PM
سلام
این لرزش طبیعیه ، چون در حالت ساکن و درجا به علت وزن زیاد ماشین و اصطکاک بیش از حد لاستیک با زمین فشار زیادی به پمپ هیدرولیک وارد میشه و باعث سایش و از بین رفتن لاستیک میشه و هم خرابی پمپ. شما حدالامکان باید سعی کنید از حرکت فرمان ماشین بصورت درجا خودداری کنید . سعی کنید برای چرخش فرمان ماشین مقداری حرکت داشته باشید ولو جزیی .عده ای عادت دارند و چون فرمون هیدرولیک و نرمه ، همواره بصورت درجا فرمون رو حرکت میدهند که این کار صحیح نیست .
در ضمن میزان روغن هیدرولیک رو هم چک کنید تا از حد مجاز نه کمتر باشد و نه بیشتر !
z_qz54
6 January 2007, 10:28 PM
ممنونم از Mahdiwww84 که توضیحات کامل رو دادند.
فرمون غیر هیدرولیک به دلیل کاملا دستی بودن(مکانیکی) هر اتفاقی در زیر لاستیک شما پیش بیاد رو به شما منتقل میکنه.و لرزش و.... در حال حرکت خودش رو در این فرمون ها نشون میده.
mehdie3
6 January 2007, 10:32 PM
دوتا سوال داشتم من سمندمو تازه تحويل گرفتم (تازه امروز) در كاپوت جلو باز نميشه مگه اهرمش سمت چپ اون زير نيست ؟يه چيز پلاستيكي .اونو كه فشار ميدم هيچ اتفاقي نميافته البته اصلن تكون نميخوره خيلي سفته جرات نميكنم زياد فشارش بدم چون فكر كنم زودي بشكنه
يه چيزه ديگه آقا اين هندزفري بلوتوثش چجوري كار ميكنه؟
راستي ماشينمم سمند lx85سفارشيه
rezaz83
7 January 2007, 04:54 AM
با سلام خدمت دوستان.
من حدود یه هفته ست که سمند LX معمولی خریدم و چند تا سوال در مورد اون دارم:
1) در کتابچه راهنما در بخش کیلومتر دیجیتال داشبورد قید شده که میتونید چهار حالت مختلف الف)کیلومتر طی شده بدون امکان صفر کردن ب) کیلومتر طی شده با امکان صفر کردن ج)نمایش سرعت متوسط و د)نمایش مسافت قابل طی بر اساس موجودی بنزین رو با فشار شاسی کنار اون انتخاب کنید ولی در ماشین من فقط دو تای اولی قابل انتخاب هستش . آیا در سایر سمندهای ال ایکس هم همینطوره؟
2) منظور از کروز کنترل چیه؟
3)آیا میشه سیستم سخنگو رو طوری تنظیم کرد که میزان سرعت رو روی LCD یش نمایش بده ؟
4)موقعی که برای تعویض دنده کلاچ رو فشار میدم وقتی پامو از روی کلاچ بر میدارم یه صدای تقه کوچیک از کلاچ شنیده میشه ( شبیه آزاد شدن یه فنر) آیا این امر طبیعیه؟
5) روی شاسی شیشه بالابر خیلی از ماشینا کلمه AUTO نوشته شده این به چه معناست؟
6) خط نقطه چین کناره سمت چپ آینه طرف راننده چه کاربردی داره؟
7) دنده وقتی ماشین هنوز گرم نشده خیلی سفته ولی بعد از اینکه ماشین چند کیلومتری راه میره نرمتر میشه این طبیعیه؟
8)آیا حقیقت داره که بعضی از تغییراتی رو که در سمند ال ایکس سال دادن در مدلهای جدید سمند ال ایکس معمولی هم اعمال میکنن؟
FARZAD_1975
7 January 2007, 09:26 AM
دوتا سوال داشتم من سمندمو تازه تحويل گرفتم (تازه امروز) در كاپوت جلو باز نميشه مگه اهرمش سمت چپ اون زير نيست ؟يه چيز پلاستيكي .اونو كه فشار ميدم هيچ اتفاقي نميافته البته اصلن تكون نميخوره خيلي سفته جرات نميكنم زياد فشارش بدم چون فكر كنم زودي بشكنه
سلام مبارك باشه
اون اهرمو بايد بكشي طرف خودت (فشار نده) بعد يه قلاب زير كاپوت هست (دقيقا يه 20 سانت به طرف چپ) او نو بكش بيرون كاپوت باز ميشه . در مورد بلوتوث هندز فري رو ماشين منم هست ولي نفهميدم چه جوري كار ميكنه . شايد سر كاري باشه. فهميدي به منم بگو راستي ضبط ماشينت چيه؟
Mahdiwww84
7 January 2007, 09:28 AM
بله اهرمش یه دستگیره پلاستیکی زیر داشبورد سمت چپ هستش . ولی آیا شما مطمئنید که دستگیره رو فشار میدهید و آیا منظورتون از فشار دادن کشیدن نیست؟
شما باید اهرم رو به سمت خورتون بکشید
و بعد برای بالا بردن کاپوت یه اهرم دیگه سمت چپ جلو پنجره و دقیقا زیر کاپوت وجود داره که باید با انگشت شصت و اشاره اون رو هم به سمت خودتون بکشید.....
در مورد هندزفری بلوتوث هم احتمالا باید در دفترچه راهنما توضیحات کامل آورده شده باشد...
Mahdiwww84
7 January 2007, 09:55 AM
با سلام خدمت دوستان.
من حدود یه هفته ست که سمند LX معمولی خریدم و چند تا سوال در مورد اون دارم:
1) در کتابچه راهنما در بخش کیلومتر دیجیتال داشبورد قید شده که میتونید چهار حالت مختلف الف)کیلومتر طی شده بدون امکان صفر کردن ب) کیلومتر طی شده با امکان صفر کردن ج)نمایش سرعت متوسط و د)نمایش مسافت قابل طی بر اساس موجودی بنزین رو با فشار شاسی کنار اون انتخاب کنید ولی در ماشین من فقط دو تای اولی قابل انتخاب هستش . آیا در سایر سمندهای ال ایکس هم همینطوره؟
2) منظور از کروز کنترل چیه؟
3)آیا میشه سیستم سخنگو رو طوری تنظیم کرد که میزان سرعت رو روی LCD یش نمایش بده ؟
4)موقعی که برای تعویض دنده کلاچ رو فشار میدم وقتی پامو از روی کلاچ بر میدارم یه صدای تقه کوچیک از کلاچ شنیده میشه ( شبیه آزاد شدن یه فنر) آیا این امر طبیعیه؟
5) روی شاسی شیشه بالابر خیلی از ماشینا کلمه AUTO نوشته شده این به چه معناست؟
6) خط نقطه چین کناره سمت چپ آینه طرف راننده چه کاربردی داره؟
7) دنده وقتی ماشین هنوز گرم نشده خیلی سفته ولی بعد از اینکه ماشین چند کیلومتری راه میره نرمتر میشه این طبیعیه؟
8)آیا حقیقت داره که بعضی از تغییراتی رو که در سمند ال ایکس سال دادن در مدلهای جدید سمند ال ایکس معمولی هم اعمال میکنن؟
والا من سمند LX سوار نشدم ولی سعی می کنم به سوالات شما پاسخ بدم ....
1) در مورد سوال اول اینو باید دوستانی که سمند LX دارن جواب بدهند ولی این رو بدونید که واقعا عجیبه و جای سوال داره ، چرا که امکانات سیستم هیچ دو سمندی یکی نیست و مال هر سمندی با سمند دیگه فرق داره ... بعضی مورد ها هم من شنیدم که امکانات فعال سیستم هوشمند (به قول معروف کامپوتر سفری ) سمند های LX از سمند معمولی کمتره !!
2) شما در مسافرت های طولانی برای اینکه نخوایید پدال گاز رو دائم نگه دارید سرعت رو یه مقدار ثابت تنظیم می کنید و پا رو از پدال بر میدارید . تا وقتی شما به پدال گاز یا ترمز کاری نداشته باشید سرعت شما ثابت می ماند.
3) مگر مال شما سرعت رو نشون نمیده ؟ و اگر نشون نمیده باز جای تعجبه که مال سمند های معمولی این رو نشون میده.
4)در مورد سوال چهارم دلایل زیادی وجود داره که اون رو من اطلاع ندارم و جای بحث داره
5)این دکمه 2 حالت داره . اگر شما با فشار خیلی کم روی این دکمه فشار دهید مثل حالت عادی شیشه بالا و پایین برده می شود . ولی اگر با یک فشار بیشتر روی دکمه فشار دهید و دستتون رو از دکمه بر دارید شیشه به طور خودکار تا انتها بالا و یا پایین می رود...
6) این خط نقطه چین به نظر من نشان دهنده این هست که تصاویری که شما از این ناحیه به سمت بیرون مشاهده می کنید بیش از حد غیر واقعی و غیر طبیعی هستند مثل اندازه و فاصله تا ماشین و باید این رو در حین رانندگی در نظر داشته باشید . شاید هم کارش این نباشه....
7)بله دنده مال ما هم همینطوره . وقتی هوا سرده اون لاستیک های لقی گیر زیر دنده مقداری خشک و سفت می شوند که با مقداری حرکت دوباره به حالت عادی بر می گردند. و این طبیعیه
8)من دقیقا اطلاع ندارم ولی احتمالش زیاده این کار رو بکنند.
با تشکر
abaratian
7 January 2007, 10:44 AM
1- جدید ها ندارن
2- فقط سفارشیه
3- خیر
4- بلی
8- بلی
mehdie3
7 January 2007, 10:58 AM
ممنون از همه ي دوستان كه جواب دادن
آقا من اينو ميكشم سمت خودم ولي نبايد كاپوت تكوني بخوره يكم بياد بالا آخه هرچيم ميكشم سمت خودم هيچ اتفاقي نميافته
mehdie3
7 January 2007, 11:07 AM
سلام مبارك باشه
اون اهرمو بايد بكشي طرف خودت (فشار نده) بعد يه قلاب زير كاپوت هست (دقيقا يه 20 سانت به طرف چپ) او نو بكش بيرون كاپوت باز ميشه . در مورد بلوتوث هندز فري رو ماشين منم هست ولي نفهميدم چه جوري كار ميكنه . شايد سر كاري باشه. فهميدي به منم بگو راستي ضبط ماشينت چيه؟
ضبط ماشين آلپاينه
راستي نمايندگي به خوش زحمت نداده ظبط و جا بزنه سر جاش ميخواستم ببينم خودم ميتونم جا بزنم يا نه ؟
اگه آره بايد چجوري جا بزنم
FARZAD_1975
7 January 2007, 11:20 AM
خودشون كه ميگن براي اين جا نميزنن كه اگه كسي خواست همون اول كار ضبطو عوض كنه راحت باشه
z_qz54
8 January 2007, 01:22 AM
دوستان بخش سیستم های صوتی و تصویری جای دیگریست.
لطفا در آنجا بحث کنید تا دیگران هم مشاهده کنند.
FARZAD_1975
8 January 2007, 05:11 PM
سلام. آقا اين بلوتوث هندز فري رو نفهميدي چطوري فعال كنيم؟؟؟
Ramtin329
8 January 2007, 07:31 PM
سمند من بالاتر از دور 3000 در تمام دنده ها صدای موتور یکباره زیاد میشه .... فکر میکنی سوار پیکان شدی !!! ضمن اینکه نهایت سرعتش هم شده 140 تا !! با کامپیوتر هم ماشینو بررسی کردیم چیزی پیدا نشد ... حتی "تایم " و صافی بنزین و شمعها هم بررسی شد ... اما مشکلی نبود . ممکن مشکل از "اویل پمپ "باشه ؟ یعنی خوب روغن به ماشین نرسه ؟
FARZAD_1975
8 January 2007, 09:16 PM
ممنون از همه ي دوستان كه جواب دادن
آقا من اينو ميكشم سمت خودم ولي نبايد كاپوت تكوني بخوره يكم بياد بالا آخه هرچيم ميكشم سمت خودم هيچ اتفاقي نميافته
نه داداش انقدر گير نده :icon_arro اهرمو بكش طرف خودت بعد اون سيم زير كاپوتو بكش بيرون و خلاص
ali1359
9 January 2007, 09:46 PM
میخواستم بدونم این سنگینی بدنه سمند(200kg( در طولانی مدت مثلا 10 سال مشکلی برای موتورش ایجاد نمیکنه:icon_twis :icon_twis
mehdie3
9 January 2007, 09:55 PM
سلام. آقا اين بلوتوث هندز فري رو نفهميدي چطوري فعال كنيم؟؟؟
نه هنوز نفهميدم هيچيم نداره آخه
از دوستان خواهش ميكنم اگه كسي ميدونه يه كمكي كنه
z_qz54
9 January 2007, 10:21 PM
سمند من بالاتر از دور 3000 در تمام دنده ها صدای موتور یکباره زیاد میشه .... فکر میکنی سوار پیکان شدی !!! ضمن اینکه نهایت سرعتش هم شده 140 تا !! با کامپیوتر هم ماشینو بررسی کردیم چیزی پیدا نشد ... حتی "تایم " و صافی بنزین و شمعها هم بررسی شد ... اما مشکلی نبود . ممکن مشکل از "اویل پمپ "باشه ؟ یعنی خوب روغن به ماشین نرسه ؟
سلام ، من پیشنهاد میکنم وبر و انژکتور ها چک کنید.
وبر همون مکنده بنزین است.
ولی در مورد صدا : سمند موتور دور پایینی داره! صدای زیاد از دور 3000 به بعد برای سمند زیاد عجیب نیست ، مگر اینکه خیلی زیاد باشه ، به نظر من پشت یک سمند دیگه هم بنشینید.
اگر هم روغن کم برسه ، در دور بالا احتمال داره به خاطر نرسیدن روغن ، افزایش سایش و دما بین یاتاقان ها (هم ثابت هم متحرک) و کفه های شاتون و ثابت ها پیش بیاد که منجر به سوختن و یا سیاه شدگی اون میشه%
FARZAD_1975
13 January 2007, 10:15 AM
نه هنوز نفهميدم هيچيم نداره آخه
از دوستان خواهش ميكنم اگه كسي ميدونه يه كمكي كنه
سلام. در مورد بلوتوث هندزفري به جايي نرسيدي؟؟؟
mehdie3
13 January 2007, 10:37 PM
سلام. در مورد بلوتوث هندزفري به جايي نرسيدي؟؟؟
نه من هرچي باهاش ور رفتم به هيچ جا نرسيد م
از تمامي عزيزان خواهش ميكنم اگه از هندزفري بلوتوثي كه ايرانخودرو رو ماشيناش ميزاره هر اطلاعي دارن لطف كنن بگن
من كه هر كاري كردم هيچ اتفاقي نيفتاد
lefthand
16 January 2007, 11:27 AM
منم ماشینمو تازه خریدم. وبا اینکه تمام شیشه ها کاملا بالاست ولی صدای باد داخل ماشین میاد.
Abolfazl2006_p
16 January 2007, 07:47 PM
salam be tamam dustan agha in samand ma modelesh 85 hast yek bar ajeeresh sukht bordim garanti avaz kardan az oon mogheh be bad aksare shabha (faghat nesf shabha) ajeer mizaneh mikhastam bedoonam ke aia kasi miduneh moshkelesh chieh va chera faghat nesfe shabha ajeer mizaneh ? dar zemn mashin aksar roozha khabideh va daresh ghofl ast . mamnoon agar kasy betavanad mara rahnamaee konad:icon_cool
دوست گرامی لطفا از این به بعد فارسی بنویسید زبان رسمی سایت فارسی میباشد و پست های پینگلیش پاک خواهند شد.
متشکرم
برگردان پست شما به فارسی:
سلام به تمام دوستان
آقا این سمند ما مدلش 85 هست یک بار آژیرش سوخت بردیم گارانتی عوض کردند از اون موقع به بعد اکثر شبها (فقط نصف شبها )!!! آژیرش میزنه میخواستم بدونم که آیا کسی میدونه مشکلش چیه و چرا فقط نصف شبها آزیر میزنه ؟
درضمن ماشین اکثر روزها خوابیده و درش قفل است ممنون اگر کسی بتواند مارا راهنمایی کند
z_qz54
16 January 2007, 08:55 PM
فکر کنم یا حساسیت بالاست ، یا مشکل داره ، اگه حساسیت پایین باشه ، شاسی های مال در که باز و بسته بودن رو تشخیص میده چک کنید ، و اگر آژیر مشکل داره که باید ببرید تعمیرگاه.
شب ها هم شاید به خاطر تغییر دما و منقبض شدن قطعات باشه !
abaratian
17 January 2007, 12:35 AM
مال من هم همینطور بود!! دورو بر 5 صبح آژیر میزد! حساسیت رو گذاشتم رو 50 برده بودم بالا تا 75، درست شد
z_qz54
17 January 2007, 12:56 AM
مال من دقیقا هر 2 ساعت به 2 ساعت جیغ و داد میکرد!!!!!!!!!!!!!
Mr.Mohamad
17 January 2007, 03:01 PM
منم ماشینمو تازه خریدم. وبا اینکه تمام شیشه ها کاملا بالاست ولی صدای باد داخل ماشین میاد.
سلام دوستان.
سمند ما هم همینطوره کسی راه حلی براش نداره ؟
تا اونجایی که دقت کردم از درز درب های جلو هستش حالا نمیدونم از جفتگیری درب هاست یا اینکه باید زیوارهای اونو عوض کنیم؟:icon_twis
FARZAD_1975
17 January 2007, 05:15 PM
استفاده از بادشكنهاي پلاستيكي كه قسمت بالاي شيشه هاي جلو و عقب نصب ميشه راحتترين راه حله. (لا اقل رو پرايد كه جواب داد)
يه سوال از اساتيد دارم.
سمند من توسربالايي با دور موتور 3000 فقط 80 تا سرعت داره(هنوز تو آب بنديه 500 تا راه رفته) در حالي كه تو همون سربالايي با پرايدم 80تا ميرم ولي دور موتور 2500 هست. حالا اين قضيه طبييعيه يا نه؟؟؟
نيما 2
17 January 2007, 06:54 PM
سلام دوستان.
سمند ما هم همینطوره کسی راه حلی براش نداره ؟
تا اونجایی که دقت کردم از درز درب های جلو هستش حالا نمیدونم از جفتگیری درب هاست یا اینکه باید زیوارهای اونو عوض کنیم؟:icon_twis
من الان مدتيه كه سمند دارم و اصلا باد داخلش نميشه . ببرين نمايندگي(ترجيحا مركزي)(من خودم ميبرم مركزي جنوب با اينكه راهش بهم خيلي دوره و وقت گرفتن ازش سخته ولي هميشه از كارشون راضي بودم) تا براتون تستش كنن.
يه سوال از اساتيد دارم.
سمند من توسربالايي با دور موتور 3000 فقط 80 تا سرعت داره(هنوز تو آب بنديه 500 تا راه رفته) در حالي كه تو همون سربالايي با پرايدم 80تا ميرم ولي دور موتور 2500 هست. حالا اين قضيه طبييعيه يا نه؟؟؟
طبيعيه.
در هر ماشين با توجه به نوع و قدرت موتور و وزن ماشين نسبت دور موتور و سرعت متفاوته . براي سمند دور موتور 3000 و 80 تا سرعت طبيعيه . البته نگفتين با كدوم دنده رفتين ؟ فكر كنم با اين نسبت دنده 4 بودين.
ماشين دل ميزنه !!!!!
من از همون روز اول اين مشكل رو داشتم و تقريبا بهش عادت كردم . چندين مرتبه هم نمايندگي بردم كمي بهتر شد ولي به طور كامل رفع نشده.
اوايل ماشين تو دنده 1 و 2 دل ميزد طي دو بار رفتن به نمايندگي و تعويض استپر ، دسته موتور ، وايرها، شمع ها ، واتر پمپ، صفحه كلاج ، دسته كلاج و تنظيم موتور حالا فقط تو دنده يك دل ميزنه .
با چند تا سمند ديگه كه رانندگي كردم بعضي ها اين مشكل رو داشتن و بعضي ها هم نداشتن ، حالا كسي اين مشكل رو داشته و آيا اونو كامل رفع كرده ؟؟
mehdie3
17 January 2007, 11:09 PM
دوستان لطف كنن اگه از هندزفري بلوتوثي كه ايرانخودرو رو ماشيناش ميزاره هر اطلاعي دارن بگن
نيما 2
18 January 2007, 02:56 PM
من الان مدتيه كه سمند دارم و اصلا باد داخلش نميشه . ببرين نمايندگي(ترجيحا مركزي)(من خودم ميبرم مركزي جنوب با اينكه راهش بهم خيلي دوره و وقت گرفتن ازش سخته ولي هميشه از كارشون راضي بودم) تا براتون تستش كنن.
طبيعيه.
در هر ماشين با توجه به نوع و قدرت موتور و وزن ماشين نسبت دور موتور و سرعت متفاوته . براي سمند دور موتور 3000 و 80 تا سرعت طبيعيه . البته نگفتين با كدوم دنده رفتين ؟ فكر كنم با اين نسبت دنده 4 بودين.
ماشين دل ميزنه !!!!!
من از همون روز اول اين مشكل رو داشتم و تقريبا بهش عادت كردم . چندين مرتبه هم نمايندگي بردم كمي بهتر شد ولي به طور كامل رفع نشده.
اوايل ماشين تو دنده 1 و 2 دل ميزد طي دو بار رفتن به نمايندگي و تعويض استپر ، دسته موتور ، وايرها، شمع ها ، واتر پمپ، صفحه كلاج ، دسته كلاج و تنظيم موتور حالا فقط تو دنده يك دل ميزنه .
با چند تا سمند ديگه كه رانندگي كردم بعضي ها اين مشكل رو داشتن و بعضي ها هم نداشتن ، حالا كسي اين مشكل رو داشته و آيا اونو كامل رفع كرده ؟؟
آخرين ويرايش به وسيله z_qz54 : ديروز در 06:51 PM.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
جناب z_qz54 شما پست هاي بنده رو بدون توجه به محتواي اونها ويرايش كردين .
در مورد پست 1و2 باشه قبول، با اينكه موضوعشون يكي نيست ولي چون جواب دوستان هست مي تونن تو يك پست باشن .
ولي پستي رو كه با عنوان ماشين دل ميزنه !!!!! مشكلي بود كه به عنوان سوال مطرح شده و هيچ ارتباط موضوعي با مطالب قبلي نداشت كه مي بايست در پست جديدي مطرح بشه .
اينكه چند پست يك كاربر پشت سر هم باشن دليل مناسبي براي ادغام كردن اونها نيست .
z_qz54
18 January 2007, 04:05 PM
آخرين ويرايش به وسيله z_qz54 : ديروز در 06:51 PM.
جناب z_qz54 شما پست هاي بنده رو بدون توجه به محتواي اونها ويرايش كردين .
در مورد پست 1و2 باشه قبول، با اينكه موضوعشون يكي نيست ولي چون جواب دوستان هست مي تونن تو يك پست باشن .
ولي پستي رو كه با عنوان ماشين دل ميزنه !!!!! مشكلي بود كه به عنوان سوال مطرح شده و هيچ ارتباط موضوعي با مطالب قبلي نداشت كه مي بايست در پست جديدي مطرح بشه .
اينكه چند پست يك كاربر پشت سر هم باشن دليل مناسبي براي ادغام كردن اونها نيست .
نیما عزیز ، این روال مدیریتی ماست ، روزانه بارها همه این کار رو انجام میدیم ، در بعضی از موارد 5-6 پست پیاپی به هم پیوسته میشوند.
شما باید در سوال یا موضوع جدیدتون رو به صورت دیگری در همان پست بیان میکردید ، در ضمن این کارها در نامه خصوصی باید پیگیری شود.
ویرایش پست ها جز در صورت پینگلیش بودن و یا استفاده از نقل قوال طولانی و عکس حجیم ، ممنوع است ، فقط ادغام
لطفا سخت نگیرید:icon_cool
Ramtin329
22 January 2007, 10:47 PM
چند وقت پیش گفتم که صدای موتور بالای دور 3000 در تمام دنده ها بالا میره ... دلیلش فهمیدم .. یعنی مکانیک گفت قبلا سر سیلندر باز شده و کف تراشی شده ........ یعنی موتور بازشده ... حالم حسابی گرفته شد ... مکانیک گفت کاریش نمیشه کرد مگر تعویض سر سیلندر .... کسی قیمت استوک سرسیلندر پژو/سمند داره ؟
در ضمن اگر موتور به این حال و روز افتاده باشه چطور میشه از سلامتی میل لنگ اطمینان پیدا کرد ... البته ماشین دلمو زد احتمال زیاد ردش میکنم .
FARZAD_1975
22 January 2007, 10:55 PM
دوستان لطف كنن اگه از هندزفري بلوتوثي كه ايرانخودرو رو ماشيناش ميزاره هر اطلاعي دارن بگن
ببين بالاي دكمه هندز فري (اگه مثل فلاشر و گرم كن شيشه عقب) چراغ نداشته باشه كه اصلا روش سيستم هندز فري فعال نيست. درست مثل مال من!! تازه علاوه بر اون دكمه بايد يه دستگاه كوچك ديگه با ميكروفن رو ماشين باشه مال من كه نداره .
تو بروشور هندز فري 206 نوشته: اين نمونه از دستگاه موبايل هندزفري قابل نصب در جافندكي خودرو ميباشد.ميكروفن دستگاه قابل نصب روي سايه بان راننده، قاب پشت فرمان و ياروي لباس شخص ميباشد.با يكبار شناساندن هندزفري خودرو به موبايل در زمان تماس تلفني زنگ موبايل پس از قطع سيستم صوتي از طريق بلندگوها پخش شده و با فشار دكمه روي داشبورد تماس تلفني برقرار ميشود.
FARZAD_1975
22 January 2007, 10:58 PM
آقايون كسي ازقيمت سنسور دنده عقب براي نصب روي سمند معمولي خبر داره؟؟
Mahdiwww84
23 January 2007, 02:07 AM
ببين بالاي دكمه هندز فري (اگه مثل فلاشر و گرم كن شيشه عقب) چراغ نداشته باشه كه اصلا روش سيستم هندز فري فعال نيست. درست مثل مال من!! تازه علاوه بر اون دكمه بايد يه دستگاه كوچك ديگه با ميكروفن رو ماشين باشه مال من كه نداره .
تو بروشور هندز فري 206 نوشته: اين نمونه از دستگاه موبايل هندزفري قابل نصب در جافندكي خودرو ميباشد.ميكروفن دستگاه قابل نصب روي سايه بان راننده، قاب پشت فرمان و ياروي لباس شخص ميباشد.با يكبار شناساندن هندزفري خودرو به موبايل در زمان تماس تلفني زنگ موبايل پس از قطع سيستم صوتي از طريق بلندگوها پخش شده و با فشار دكمه روي داشبورد تماس تلفني برقرار ميشود.
من این بلوتوثی که روی سمند گذاشتن رو ندیدم ولی روال کار اینه این دستگاه شامل یک کیت ، یک میکروفون و سیمی که به پخش ماشین وصل میشه ( پخش ماشین ماشین باید از این سیستم هندفری پشتیبانی کنه و قسمت مربوط به آن فعال باشه ) تشکیل شده .
شما بلوتوث کارکیت رو روشن می کنی بعد با بلوتوث موبایل رو نیز روشن کرده و از طریق آن بلوتوث دستگاه رو سرچ می کنی. وقتی ارتباط برقرار شد وقتی شما تماسی دریافت میکنید صدای پخش موت میشه و صدای کسی که پست خطه از طریق بلند گوهای ماشین پخش می شه و شما با زدن دکمه مربوطه از طریق میکروفون با طرف مقابل صحبت میکنید . کاری هم به گوشی ندارید .
نيما 2
23 January 2007, 06:00 PM
آقايون كسي ازقيمت سنسور دنده عقب براي نصب روي سمند معمولي خبر داره؟؟
سنسور ها انواع و قيمتهاي مختلفي دارند كه كارايي اونها تا حدي با هم فرق ميكنه :
سنسور هاي اولتراسونيك كه به صورت دو ، سه و يا چهار سنسوره عرضه میشوند كه فاصله با جسم عقب ماشين را يابا بوق ويا با نمايشگر و يا تركيبي از هر دو نشون ميدن.قيمتشون بين 35000 تا 75000 تومان ولي من مدل 150000 توماني اونم ديدم
و نوع ديگرش كه يك دوربين عقب ماشين نصب ميشه و توسط يك نمايشگر كه روي داشبورد و يا آفتابگير كنار و يا داخل آيينه وسط نصب ميشه تصويري از عقب ماشين رو به راننده ميده . ولي چندتا ايراد دارند :
در شب كارايي لازم رو ندارند به خصوص اگر محيط كاملا تاريك باشه . زاويه ديد اونها محدوده و چون راننده به عقب نگاه نميكنه ميتونه خطرناك باشه و از همه مهم تر چون نيروي انتظامي نصب مانيتور در اتومبيل هاي سبك را ممنوع كرده ممكنه بهت گير اساسي بدن و حسابي جريمه بشي. قيمتشون هم از 40 تا 150 متغيره.
http://www.niazerooz.com/Orders_Images/1385_10_15/IMGLarge-63303561860.jpg
mehdie3
23 January 2007, 07:50 PM
درمورد روشن شدن چراغ پشت دكمه اصلن فكر نكنم پشتش لامپ داشته باشه كه روشن بشه
و در مورد محل قرار گرفتن ميكروفن و كيت به اين عكسه نگاه كنيد پس اينا چيه ؟؟
http://i13.tinypic.com/315mqkg.jpg
من ظبطو كامل در آوردم و از اونجا (جاي ضبط) پشت دكمه رو بررسي كردم بهش سيم وصل بود همين جوري الكي نيستش:icon_surp
FARZAD_1975
24 January 2007, 09:44 AM
اون سمت چپيه كه روي همه سمندا هست ولي اون يكي كه كنار چراغ نقشه خوانه دقيقا ميكروفونه.
ولي بايد علاوه بر اينا يه دستگاه مثل يه كيت جداگانه داشته باشه.
راستي شما از نمايندگي سوال كردي ببيني چي ميگن؟؟ من كه هر چي زنگ ميزنم اشغاله(نمايندگي1131)
باتلاق
25 January 2007, 01:13 AM
لطفا بگيد منظور از دل زدن چي هست؟
TUBORG
25 January 2007, 04:41 PM
به زبان عاميانه يعني وقتي ترمز ميزني ماشين بندري بزنه !
يعني موقعي كه ترمز ميزني اتاق لرزشي در حدود 8 ريشتر داشته باشه !