View Full Version : تاپیک جامع تمامی مشکلات سمند شما(تمامی مدل ها)
z_qz54
25 May 2007, 01:00 AM
ترمز سمند بدجور چوب میکنه
مثل کامیونه!!
زدی نگرفت باید یه راهی پیدا کنی در بری وگرنه زدی!
بوستر رو عوض کنید خیلی بهتر میشه
mohsen3544
25 May 2007, 07:38 AM
آقا شيلنگ هيدروليک فرمون ما نشتي داره.ديروز به يه مکانيک نشون دادم.گفت تو بازار شلنگ فابريک نيست و بايد بدي پرس.و گفت بهتره ببرم نمايندگي چون گارانتي هم داره. به نظر شما اونجا شلنگو عوض ميکنن؟؟
z_qz54
26 May 2007, 01:02 AM
آقا شيلنگ هيدروليک فرمون ما نشتي داره.ديروز به يه مکانيک نشون دادم.گفت تو بازار شلنگ فابريک نيست و بايد بدي پرس.و گفت بهتره ببرم نمايندگي چون گارانتي هم داره. به نظر شما اونجا شلنگو عوض ميکنن؟؟
کدوم شبلنگش؟
پرس؟ منظور همون بست هستش؟
اون بست یه انبر داره که کیپش میکنه
azimzadeh110
26 May 2007, 08:40 AM
ترمز سمند بدجور چوب میکنه
مثل کامیونه!!
زدی نگرفت باید یه راهی پیدا کنی در بری وگرنه زدی!
بوستر رو عوض کنید خیلی بهتر میشه
دوستان عزيز سلام
همه موارد دي كه در خصوص عدم عمل نمودن سيستم ترمز و ABS سمند گفتيد درست است و درتاپيك هاي قبلي به اين موضوع اشاره نموديم.
ولي يكراه حل موقتي تا رفع عيب كامل از سوي ايران خودرو اين است كه به مجرد ترمز نمودن وعمل نكردن سريعا پا را از روي ترمز برداشته و مجددا پدال ترمز را فشار دهيد و عمل دوم موجب وارد شدن ABS در مدارترمز و عمل كردن خواهد شد.
اين موضوع را دوسه هفته اي است امتحان نموده وجواب مي دهد ومشروط به اين است كه هول نكنيد و بتوانيد صحيح عمل كنيد.
اصلا حكمت ترمز ABS براي اينست كه وقتي راننده با يك ترمز ناگهاني مواجه مي شود و پارا تا اخر روي پدال ترمز فشار مي دهد اين سيستم با قطع ووصل نمودن فشار ترمز بر روي ديسك در كسري از هزارم ثانيه از چوب شدن ترمز جلوگيري نمايد و متاسفانه در ايران روي سمند تاكنون خيلي موفق نبوده است.
راه پيشنهادي فقط و فقط براي چاره وضع موجود تا برطرف شدن نهايي عيب توسط كمپاني مي باشد.
موفق باشيد.
:icon_cool
باتلاق
27 May 2007, 10:06 PM
من تا به حال اين مشل رو نداشته ام و برام كمي تعجب آور هست كه چطور نمايندگي توان تشخضي مشكل به اين بزرگي رو نداره. چند بار هم در ابتداي خيابان شريعتي ترمز ناگهاني داشتم كه عملكرد ترمز ABS رو هم احساس كردم كه خيلي سريع و با فركانس بالا عمل كرد (متفاوت از زماني كه سرعت كم داشتم و براي امتحان كردن ترمز مي كردم).
منظور شما اين هست كه در همه سمند ها چنين مشكلي وجود داره؟
چطور ميشه از عملكرد درست ترمز ABS اطمينان پيدا كرد؟ مسئله كوچكي نيست كه بشه باهاش كنار اومد... راهنمايي كنيد.
z_qz54
28 May 2007, 12:05 AM
من تا به حال اين مشل رو نداشته ام و برام كمي تعجب آور هست كه چطور نمايندگي توان تشخضي مشكل به اين بزرگي رو نداره. چند بار هم در ابتداي خيابان شريعتي ترمز ناگهاني داشتم كه عملكرد ترمز ABS رو هم احساس كردم كه خيلي سريع و با فركانس بالا عمل كرد (متفاوت از زماني كه سرعت كم داشتم و براي امتحان كردن ترمز مي كردم).
منظور شما اين هست كه در همه سمند ها چنين مشكلي وجود داره؟
چطور ميشه از عملكرد درست ترمز ABS اطمينان پيدا كرد؟ مسئله كوچكي نيست كه بشه باهاش كنار اومد... راهنمايي كنيد.
درست میفرمائید...
البته مال من بدون abs هست و من دیگه بعد پست دوستمون ادامه ندادم...:icon_surp
سیستم abs اصولا چیزی به نام چوب کردن نداره!
وقتی تا ته روی پدال فشار باز میکنید،چیر برقی هم به میران فشار باز میشه و حداکثر فشار به تعدیل کننده نیرو یا مدلاتور میرسه
یعنی توی این سیستم چیزی به نام چوب کردن از نظر علمی معنی نداره و اگر خودرویی دچار این مشکل شد،حتما سیستم ضد قفلش مشکل داره!!
azimzadeh110
28 May 2007, 11:31 AM
درست میفرمائید...
البته مال من بدون abs هست و من دیگه بعد پست دوستمون ادامه ندادم...:icon_surp
سیستم abs اصولا چیزی به نام چوب کردن نداره!
وقتی تا ته روی پدال فشار باز میکنید،چیر برقی هم به میران فشار باز میشه و حداکثر فشار به تعدیل کننده نیرو یا مدلاتور میرسه
یعنی توی این سیستم چیزی به نام چوب کردن از نظر علمی معنی نداره و اگر خودرویی دچار این مشکل شد،حتما سیستم ضد قفلش مشکل داره!!
سلام دوست عزيز
سمند بنده ال ايكس سال مي باشد در پست هاي قبلي نيز اشاره نمودم كه ترمز ان داراي ABS بوده و درست عمل نمي نمايد و چوب نيز مي شود وبعضي اوقات نيز خر خر ميكند انگار كفشك به ديسك گير مي كند.در اين حالت ماشين كامل بدون ترمز است و حتما بايد پا رااز روي پدال برداشت و دوباره سريع ترمز نمود تا دفعه بعد عمل كند ( متاسفانه ) به نمايندگي نيز گفته ام و لي هنوز راه كاري پيدا نكرده اند.
و موضوع را رسما به ايران خودرو دفتر مركزي نيز انتقال داده ام.
اين ايراد اساسي و بسيار خطرناك است.
پيش هر تعميركاري نيز كه برده ام گفته اند اين بخشش ايراد دارد ولي چون نظرات متفاوت بوده و هر كس چيزي گفته تا كنون براي تعمير ان در تعميرگاه هاي غير نمايندگي ايران خودرو عمل نكرده ام.
نمايندگي هاي ايران خودرو نيز تاكنون طفره رفته اند ( عقل شان براي تعمير قد نمي دهد )
براي حمايت از ساخت داخل سمند خريدم ولي اگر اين مشكل اساسي حل نشود با كمال تاسف بايد ماشين را بفروشم به ريسكش نمي ارزد.
pesaremelli
30 May 2007, 08:29 AM
اصولن چوب کردن ترمز مربوط به بوستر هستش برای تعویضش اقدام کردید؟
azimzadeh110
30 May 2007, 10:48 AM
اصولن چوب کردن ترمز مربوط به بوستر هستش برای تعویضش اقدام کردید؟
pesaremelli جان
سلام دوست عزيز
در خصوص تعويض بوستر تاكنون عمل نكرده ام.
تعمير گاه هاي مجاز نيز به اين موضوع اشاره نكرده اند.
z_qz54
31 May 2007, 12:45 AM
pesaremelli جان
سلام دوست عزيز
در خصوص تعويض بوستر تاكنون عمل نكرده ام.
تعمير گاه هاي مجاز نيز به اين موضوع اشاره نكرده اند.
من عوض کردم،بوستر اینچر باید نصب کنید
ساخت پژو است احتمالا قیمتش هم 95 تومنه
توی چوب کردن خوبه ولی باز هم رفع نمیشه
ولی قدرت ترمز گیری بهتر میشه
mojikavedoust
31 May 2007, 01:25 AM
آقا من سمند ساده سفارشی گرفتم ولی نمیدونم با هندزفریش چه جوری کار کنم. تا امروز که رفتم پخشش رو وصل کنم چراغش روشن بود ولی از همون موقع چراغشم قطعه.
خلاصه چه جوری کار میکنه؟
pesaremelli
31 May 2007, 08:57 AM
من عوض کردم،بوستر اینچر باید نصب کنید
ساخت پژو است احتمالا قیمتش هم 95 تومنه
توی چوب کردن خوبه ولی باز هم رفع نمیشه
ولی قدرت ترمز گیری بهتر میشه
من وقتی موضوع چوب کردن ترمز سمند خودمون رو (البته معمولی ) به مهندس نمایندگی گفتم سریع یه کاغذ نوشت و گفت برو بهشون بگو بوستر رو تعویض کنن و اون حتی ماشین رو تست نکرد و جون خود نمایندگی بوستر نداشت گفتند برو از فروشگاه استانی اساکو بگیر بار منم یه بوستر فرانسوی 9 اینچی گرفتم چون 10 اینچ نداشت قیمتش هم 100 تومن بود که همش رو نمایندگی داد و از اون به بعد
هم قدرت ترمز بهتر شد هم دیگه چوب نمیکرد اون مهندس نمایندگی هم چون دوره دیده خود پژو هستش من خیلی به کارش اطمینان دارم
azimzadeh110
31 May 2007, 12:23 PM
من وقتی موضوع چوب کردن ترمز سمند خودمون رو (البته معمولی ) به مهندس نمایندگی گفتم سریع یه کاغذ نوشت و گفت برو بهشون بگو بوستر رو تعویض کنن و اون حتی ماشین رو تست نکرد و جون خود نمایندگی بوستر نداشت گفتند برو از فروشگاه استانی اساکو بگیر بار منم یه بوستر فرانسوی 9 اینچی گرفتم چون 10 اینچ نداشت قیمتش هم 100 تومن بود که همش رو نمایندگی داد و از اون به بعد
هم قدرت ترمز بهتر شد هم دیگه چوب نمیکرد اون مهندس نمایندگی هم چون دوره دیده خود پژو هستش من خیلی به کارش اطمینان دارم
pesaremelli جان
دوست عزيز سلام
به كدام نمايندگي مراجعه نمودي كه اينقدر سريع و بدون معطلي كارت را انجام داده اند .معرفي نمايي سپاسگزارم.
ضمنا امروز به نمايندگي 1118 در ايران زمين مراجعه نمودم و ايراد ترمز اي بي اس و خرخر نمودن ترمز و عدم ترمز گيري در بعضي اوقات را اعلام مجدد كردم و مهندس مربوطه بهد از يك 10 دقيقه تست فني كه كه الحمد لله جلوي ايشان نيز ترمز نگرفت اعلام كرد اين طبيعي است و وقتي ترمز گيري شديد است و اي بي اس وارد مدار مي شود خرخر مي كنمد وترمز عمل نمي كند بو خيالت راحت باشد؟؟؟؟؟؟؟
اين هم از تشخيص نمايندگي ايران خودرو !!!!!!!!!!!!!!
اگر نگرفتن ترمز در ترمز هاي شديد در سيستم اي بي اس طبيعي است پس چرا اي بي اس را درست كرده اند.
و چرا براي ايمني بيشتر و عمل كردن دقيق روي اين سيستم مانور مي دهند.
ديدم تلاش براي فهماندن موضوع به ايشان فايده اي ندارد.
كمامان موضوع را از نمايندگي مركزي پيگيري خواهم نمود. مگر اينكه مجبور شوم موضوع را به سازمان حمايت از مصرف كنندگان ارجاع دهم.
pesaremelli
2 June 2007, 08:33 AM
pesaremelli جان
دوست عزيز سلام
به كدام نمايندگي مراجعه نمودي كه اينقدر سريع و بدون معطلي كارت را انجام داده اند .معرفي نمايي سپاسگزارم.
ضمنا امروز به نمايندگي 1118 در ايران زمين مراجعه نمودم و ايراد ترمز اي بي اس و خرخر نمودن ترمز و عدم ترمز گيري در بعضي اوقات را اعلام مجدد كردم و مهندس مربوطه بهد از يك 10 دقيقه تست فني كه كه الحمد لله جلوي ايشان نيز ترمز نگرفت اعلام كرد اين طبيعي است و وقتي ترمز گيري شديد است و اي بي اس وارد مدار مي شود خرخر مي كنمد وترمز عمل نمي كند بو خيالت راحت باشد؟؟؟؟؟؟؟
اين هم از تشخيص نمايندگي ايران خودرو !!!!!!!!!!!!!!
اگر نگرفتن ترمز در ترمز هاي شديد در سيستم اي بي اس طبيعي است پس چرا اي بي اس را درست كرده اند.
و چرا براي ايمني بيشتر و عمل كردن دقيق روي اين سيستم مانور مي دهند.
ديدم تلاش براي فهماندن موضوع به ايشان فايده اي ندارد.
كمامان موضوع را از نمايندگي مركزي پيگيري خواهم نمود. مگر اينكه مجبور شوم موضوع را به سازمان حمايت از مصرف كنندگان ارجاع دهم.
من همیشه ماشین رو نمایندگی 2404 زیبایی اهواز میبردم کلن خسیس بازی تو کارشون نیست به خاطر همینه که یکی از بهترین نمایندگی های ایران خودرو تو سطح کشوره و هیچوقت تو تعویض قطعات حتی اگر فقط احتمال خرابی قطعه وجود داشته باشه کوتاهی نمیکنن
ولی این دیگه خیلی عجیبه که این به اصطلاح مهندسشون این حرف رو زده من هنوز روی نظر خودم هستم ایراد از بوستر ترمزه هرچه سریعتر موضوع رو به ایران خودرو گزارش بده چون اینجوری خیلی زود تر به نتیجه میرسی
Raminium2001
5 June 2007, 10:37 AM
آقا من سمند ساده سفارشی گرفتم ولی نمیدونم با هندزفریش چه جوری کار کنم. تا امروز که رفتم پخشش رو وصل کنم چراغش روشن بود ولی از همون موقع چراغشم قطعه.
خلاصه چه جوری کار میکنه؟
اینکه چجوری از هندزفری (Bluetooth) ماشینت استفاده کنی تو پستهای مربوط به سمند سفارشی اومده (خلاصش اینه که بلوتوث رو روشن می کنی، با گوشیت Search می کنی، ماشین رو که پیدا کردی، یک کد که اگه اشتباه نکنم 12345 هست رو می زنی و استفاده می کنی) اما چون این سیستم در حقیقت از سیستم صوتی ماشین برای پخش صدا استفاده می کنه، ممکنه قطعش کرده باشی.
arash_3000db
12 June 2007, 10:33 PM
سلام بچه ها
من یه سمند سال تازه تحویل گرفتم جراغ زرد رنگ check بعد از روشن کردن موتور هم خاموش نمیشه نمایندگی بردم الکی دارن میگردن نمیدونن اشکال از کجاست کسی مشکله منو داشته که حل بشه مرسی
pesaremelli
12 June 2007, 11:26 PM
وقتی چک روشن میشه دستگاه دیاگ راحت میتونه اونو تشخیص بده
arash_3000db
14 June 2007, 10:30 PM
اشکال فنی نداره هیچی نشون نمیده احتمال داره اتصال کرده باشه
davood4547
15 June 2007, 06:22 AM
سلام بچه ها
من یه سمند سال تازه تحویل گرفتم جراغ زرد رنگ check بعد از روشن کردن موتور هم خاموش نمیشه نمایندگی بردم الکی دارن میگردن نمیدونن اشکال از کجاست کسی مشکله منو داشته که حل بشه مرسی
اتومبیل شما دوگانه سوز است؟
arash_3000db
15 June 2007, 11:22 PM
نه دوگانه سوز نیست 350 کیلومتر بیشتر کار نکرده همه چیز مرتبه مشکلی نداره راحت و روان کار میکنه بسته باطری هم چند دقیقه جدا کردم بازم نشد برنامه ریزی مجدد شد بازم نشد حالا میخوان صفحه کیلومتر و اگه ایراد پیدا نشد کل داشبورد وکل سیم کشی ماشینو زیرو رو کنن
ارش بني كريمي
19 June 2007, 11:33 PM
بچه ها گارانتي سمنده من 2 هفته ديگه تمومه.فردا ميبرمش براي اخرين بار گارانتي
چند روز ديگه هم ميرم مسافرت.
به نظرتون چه چيزايي رو بايد چك يا عوض كنن؟
MRD_VERTIGO
20 June 2007, 02:24 AM
سلام دوستان . من یه سمند 82 دارم چند وقته تو سرعتهای 50-60 به بالا وقتی وارد یه پیچ میشم اگه از یه حدی بیشتر فرمونو بگردونم یه دفعه ماشین کنترلشو از دست میده مثل قایق گیج میشه .
توی پیچهای راستگرد شدیدتره . تو مسیر مستقیم هم موقع شتاب گرفتن یکمی ماشین گیج میشه و فرمون لرزش داره .وقتی توی دست اندازهای کوچیک هم میفته بدجور ضریه میزنه و منحرف میشه :icon_mad: . لطف کنید بگین علتش چیه و خرجش چقدره ؟
عذر میخوام که سوالم طولانی شد... ممنون :icon_surp
pharma79
22 June 2007, 05:51 PM
سلام. پدر من حدود 1 ماهه که یک سمند lx خریده. بنظرم سیستم دزدگیرش مشکل داره . بعضی وقتها سیستم دزدگیر از ریموت فرمون نمی گیره و آدمو بیرون ماشین می ذاره بخصوص جایی که کابل برق نزدیکش باشه( سه چهار بار اتفاق افتاده)! همینطور بعضی وقتها که ماشین رو جایی پارک می کنم وقتی برمی گردم می بینم درها بازن. همینطور سنسورش (50%) با عبور یه کامیون به کار میوفته ولی با یه ضربه محکم هم فعال نمیشه... . من تا بحال چندتا دزدگیر مختلف روی ماشین هامون داشتم ولی با هیچکدوم به چنین مشکلاتی برنخورده بودم.
خواستم بپرسم آیا برای کس دیگه ای هم چنین مساله ای پیش اومده یا فقط مربوط به ماشین ماست؟؟
rezasmile
6 July 2007, 01:34 AM
سلام. پدر من حدود 1 ماهه که یک سمند lx خریده. بنظرم سیستم دزدگیرش مشکل داره . بعضی وقتها سیستم دزدگیر از ریموت فرمون نمی گیره و آدمو بیرون ماشین می ذاره بخصوص جایی که کابل برق نزدیکش باشه( سه چهار بار اتفاق افتاده)! همینطور بعضی وقتها که ماشین رو جایی پارک می کنم وقتی برمی گردم می بینم درها بازن. همینطور سنسورش (50%) با عبور یه کامیون به کار میوفته ولی با یه ضربه محکم هم فعال نمیشه... . من تا بحال چندتا دزدگیر مختلف روی ماشین هامون داشتم ولی با هیچکدوم به چنین مشکلاتی برنخورده بودم.
خواستم بپرسم آیا برای کس دیگه ای هم چنین مساله ای پیش اومده یا فقط مربوط به ماشین ماست؟؟
دوست عزیز اوایل من هم این مشکل رو داشتم ولی یک راهه حل ساده داشت که شاید مسخره بیاد.سیستم هوشمند ماشین رو از روی خوده سیستم(همون بر فرض کامپیوترش)به حالت اولیه کارخانه برگردون.ایشالا همچی درست می شه.:icon_cool
hormoz_agha
15 July 2007, 05:06 PM
با سلام به همگي دوستان
اتومبيل من با 1500 كيلومتر كاركرد 2 مشكل دارد كه البته مشكل دوم زياد مهم نيست ولي لطفا منو راهنمايي كنيد
1- با وجود سهميه بندي بنزين - بنزين ماشين من تمام شد و از آن وقتي كه دوباره بنزين ريختم حس ميكنم مصرف بنزين زياد شده است . آيا ريطي دارد يا نه ؟
2- شيشه جلوي ماشين من تند تند بخار ميكند كه بايد يه دستمال همه دستم باشه . چكار كنم كه بخار نكند؟
باتلاق
15 July 2007, 07:49 PM
سلام!
من تا حالا نديدم درب ها باز باشن ولي يك بار زيرد دكل برق پارك كرده بودم خودمو كشتم تا ريموت عمل كرد! اونم بعد از مدتي كه بهش دست نزدم (حدود 15 دقيقه) و وقتي كليد ريموت رو زدم در باز شد! من هم هدس زدم به خاطر جريان برق باشه... مثل شما
با سلام به همگي دوستان
اتومبيل من با 1500 كيلومتر كاركرد 2 مشكل دارد كه البته مشكل دوم زياد مهم نيست ولي لطفا منو راهنمايي كنيد
1- با وجود سهميه بندي بنزين - بنزين ماشين من تمام شد و از آن وقتي كه دوباره بنزين ريختم حس ميكنم مصرف بنزين زياد شده است . آيا ريطي دارد يا نه ؟
2- شيشه جلوي ماشين من تند تند بخار ميكند كه بايد يه دستمال همه دستم باشه . چكار كنم كه بخار نكند؟
در مورد شيشه بايد بگم اون بخار نيست و به خاطر نو بودن خودروي شما قسمت هاي پلاستيكي مثل داشبورد و ... از خودشون يه ماده اي منتشر مي كنن كه مثل چربي روي شيشه ميشينه من هم اين مشكل رو داشتم ولي بعد از يكي دو ماه خود به خود بر طرف ميشه...
در ضمن خودروي جديد مبارك... چطوره؟ راضي كننده هست؟
hormoz_agha
16 July 2007, 11:09 AM
سلام!
من تا حالا نديدم درب ها باز باشن ولي يك بار زيرد دكل برق پارك كرده بودم خودمو كشتم تا ريموت عمل كرد! اونم بعد از مدتي كه بهش دست نزدم (حدود 15 دقيقه) و وقتي كليد ريموت رو زدم در باز شد! من هم هدس زدم به خاطر جريان برق باشه... مثل شما
در مورد شيشه بايد بگم اون بخار نيست و به خاطر نو بودن خودروي شما قسمت هاي پلاستيكي مثل داشبورد و ... از خودشون يه ماده اي منتشر مي كنن كه مثل چربي روي شيشه ميشينه من هم اين مشكل رو داشتم ولي بعد از يكي دو ماه خود به خود بر طرف ميشه...
در ضمن خودروي جديد مبارك... چطوره؟ راضي كننده هست؟
بله ممنون خيلي خوبه ولي اي كاش دوگانه سوز بود تا سهميه بنزين وجود نداشت.
Srfazel
21 July 2007, 06:26 PM
دوست من اين مشكل دقيقا بر مي گرده به به قول خودشون ريموت مركزي. ماشين من هم همين مشكل رو پيدا كرده بود به اين صورت كه با زحمت مي شد دزدگير رو خاموش و درها رو باز كرد. حتي يكبار مجبور شدم زنگ بزنم به امداد خودرو و با راهنمايي تلفني آنها در رو باز كنم. با تعويض ريموت مركزي (كه گيرنده امواج فرستاده شده توسط كليد است) مشكل حل شد. اگه مايل بودي يه پيغام خصوصي بده شماره موبايل نماينده اش رو بهت بدم.
Farid666
24 July 2007, 10:29 PM
شما هر 2 كمك خود را يا تعميري و يا اصلي فرانسوي استفاده كنيد و لوازم جلو بندي ر ا اصلي بندازيد من 2 سال اسد سمند دارم رينگ و لاستيك دارد و حدود120000 كار كرده:icon_surp
من نميتونم كيلومترو روي كامپوتر پايين ضبط ببينم و مسافت طي شده را هم نميبينم
چه كار ميتونم بكنم ايا تنظيم داره
gharibe
31 July 2007, 04:01 PM
با سلام خدمت دوستان
من سمند ال ايكس 85 دارم كه تازه يكماه كه تحويل گرفتم اما چند روز پيش كه مي خواستم دنده را عوض كنم ناگهان سر دنده آمد تودستم و كنده شد و شانس آوردم كه سرعت پائين بود والا كلي جا خورده بودم ولي بعد هم كه آنرا جا زدم هر بار بعد از تعدادي دنده عوض كردن بايد سر دنده را به پائين فشار بدم تا جا برود آيا دوستان مي دانند علت چيست؟
z_qz54
31 July 2007, 04:18 PM
با سلام خدمت دوستان
من سمند ال ايكس 85 دارم كه تازه يكماه كه تحويل گرفتم اما چند روز پيش كه مي خواستم دنده را عوض كنم ناگهان سر دنده آمد تودستم و كنده شد و شانس آوردم كه سرعت پائين بود والا كلي جا خورده بودم ولي بعد هم كه آنرا جا زدم هر بار بعد از تعدادي دنده عوض كردن بايد سر دنده را به پائين فشار بدم تا جا برود آيا دوستان مي دانند علت چيست؟
سلام
اون دایره داخلش گشاد شده
حالا چرا رو نمیدونم
ولی بهتره دسته دنده رو عوض کنید یا فعلا" چسب قطره ای بزنید تا کارتون راه بیوفته
gharibe
31 July 2007, 04:38 PM
با سپاس از دوست گرامي z_qz54 مي خواستم بدونم كه آيا با توجه به كارت طلايي امكان تعويض
سر دنده كه فرموديد دايره داخلش گشاد شده توسط نمايندگي و يا امداد خودرو هست يا خير؟ و آيا بهتر است كه خودم از بيرون تهيه كنم؟
متشكرم
------------------------------------------------------------
سلام مجدد خدمت دوستان
يك سوال در مورد نحوه جا خوردن دنده سمند كه علاوه بر اينكه دنده 1 اون سخت جا ميره براي جا زدن دنده 2 هم بايد ابتدا به دنده خلاص برم و بعد دنده رو به سمت پاي راست آورده و در دنده 2 جا بزنم (مثل رفتن از دنده 3 به دنده 2) ضمنا ماشين بنده هم سمند ال ايكس 85 مي باشد به نظر دوستان عيب از دنده عوض كردن منه يا مورد ديگر.
با سپاس
z_qz54
31 July 2007, 08:03 PM
با سپاس از دوست گرامي z_qz54 مي خواستم بدونم كه آيا با توجه به كارت طلايي امكان تعويض
سر دنده كه فرموديد دايره داخلش گشاد شده توسط نمايندگي و يا امداد خودرو هست يا خير؟ و آيا بهتر است كه خودم از بيرون تهيه كنم؟
متشكرم
سلام دوست عزیز
بله!! خودروی شما گارانتی داره و باید تعویض بشه و این کار رو انجام میدند
سلام مجدد خدمت دوستان
يك سوال در مورد نحوه جا خوردن دنده سمند كه علاوه بر اينكه دنده 1 اون سخت جا ميره براي جا زدن دنده 2 هم بايد ابتدا به دنده خلاص برم و بعد دنده رو به سمت پاي راست آورده و در دنده 2 جا بزنم (مثل رفتن از دنده 3 به دنده 2) ضمنا ماشين بنده هم سمند ال ايكس 85 مي باشد به نظر دوستان عيب از دنده عوض كردن منه يا مورد ديگر.
با سپاس
در هنگام تعویض 1 به 2 باید کمی به طرف پای خودتون فشار داشته باشید
یعنی با همون فشار به طرف چپ؛دنده رو به 2 ببرید و طبیعی است
من فکر کنم کمی حساس هستید و این مربوط به عادت شما به خودروی قبلی میشه:icon_cool
emroozi83
7 August 2007, 08:39 PM
سلام.. من سمند lx سفارشيم چند روز پيش دكمه ريموتش كار نكرد.. با اون كليد زاپاس هم كار نكرد.. البته چون هوا گرم بود گفتم شايد از گرما باشه.. مجبور شدم با سوييچ باز كنم و فيوز دزدگير رو بكشم تا ماشين استارت بخوره.. بعد از مدتي رانندگي ديدم خودبخود درست شد..
الآن دوباره همون مشكل رو پيدا كرده و من فيوز رو كشيدم تا بتونم از دزدگير درش بيارم و استارت بزنم...
ولي الآن آين هاي برقي تا شده هستند و در ها با ريموت باز نميشه....
بنظر شما مشكل از چيه و اگر ببرم نمايندگي بگم مشكلم چيه؟؟؟
arash p mbz bmw
7 August 2007, 09:00 PM
برای چی فیوز رو کشیدین؟!؟!
خوب با سوییچ مخصوص دزدگیر خاموشش میکردین!!
واسه ما هم قبلا اینطور شده بود....
ایراد از ریموت بود...
اما واسه شمارو بعید میدونم چون هم ریموت نو هست هم از 2تا استفاده کردین جواب نگرفتین....
اما اگه باز اینطور شد با سویچ مخصوص دزدگیر ..دزدگیر رو از مدار خارج کنید..
باتلاق
8 August 2007, 07:38 PM
چند روز قبل ماشين رو در آفتاب پارك كرده بودم و همين مشكل براش بوجود اومد.
در رو با كليد باز كردم و آژير صداش در اومد و ريموت رو به صفحه رمز (كامپوتر ميگن بهش) نزديك كردو و زدم دزدگير از مدار خارچ شد و خودرو هم روشن شد!!! دليل به نظر مي رسه مربوط به دما و يا رطوبت باشه...
gharibe
9 August 2007, 11:51 AM
کمک فوری
با سلام خدمتان دوستان
یک کمک فوری نیاز دارم (ماشین سمند ال ایکس سال تحویلی 10 تیر ماه 86)
دیروز که می خواستم وارد پارکینگ بشم در طرف راننده را کوبیدم به دیوار بغل پارکینگ و درب را داغون کردم (البته چون در مسافرت هستم ) به نمایندگی ایران خودرو در رشت نشان دادم گفت کل درب باید عوض بشه و دنبال مقصر می گشت که گفتم خودم زدم که گفت اگر دفعه اولت باشه و کارت طلایی داشته باشی
5 درصد کل مبلغ درب سالم را باید به عنوان فرانشیز پرداخت کنم تا درب را به طور کامل عوض کنند و چند روز معطلی داره که قرار شد از تهران پیگیری کنم
می خواستم ببینم واقعا اینکار را می کنند یا نمایندگی گیلان همینطور چیزی
گفته است.
با تشکر
minero
9 August 2007, 01:19 PM
کمک فوری
با سلام خدمتان دوستان
دیروز که می خواستم وارد پارکینگ بشم در طرف راننده را کوبیدم به دیوار بغل پارکینگ و درب را داغون کردم (البته چون در مسافرت هستم ) به نمایندگی ایران خودرو در رشت نشان دادم گفت کل درب باید عوض بشه و دنبال مقصر می گشت که گفتم خودم زدم که گفت اگر دفعه اولت باشه و کارت طلایی داشته باشی
5 درصد کل مبلغ درب سالم را باید به عنوان فرانشیز پرداخت کنم تا درب را به طور کامل عوض کنند و چند روز معطلی داره که قرار شد از تهران پیگیری کنم
گفته است.
با تشکر
با سلام
استفاده از کارت طلائی برای تصادف اگر بار اول باشد پولی دریافت نمی شود اما در دفعات بعد 5 درصد - 10 درصد و... بعنوان فرانشیز دریافت می کنند . ممکن است تنها وجه گرفتن عکس از قسمت تصادفی را از شما دریافت کنند . ابتدا خودرو باید توسط امداد خودرو رویت شده وتعیین خسارت گردد و طبق گزارشی که امداد خودرو مشخص نموده نمایندگی موظف به اجرای دستور است و اگر موردی از دید کارشناس امداد خودرو پنهان بماند مشمول خدمات کارت طلایی نشده و آزاد محاسبه می شود پس اگر موردی این چنینی دیده شد گزارش کارشناسی را مجددا به دفتر امداد خودرو برده و اصلاح نمایید تا مشمول کارت طلایی قرار گیرد شروع به کار می کند . ببینید اگر با گریس بالا می آید آنرا انجام دهید ( به صافکار های شهر رشت نشان دهید ) تا هم کارت طلایی خراب نشود و هم درب تعویض نشود . بنظر من از کارت طلائی فقط در مواردی که خدایی نخواسته خسارت سنگین باشد استفاده نمایید ( بالای 100 هزار تومان )
نکته : مطمئن شوید نمایندگی مربوطه قراداد صافکاری با امداد خودرو داشته باشد . چون قرارداد صافکاری سوای خدمات تعمیراتی ومکانیکی است
در ضمن کارت طلایی طوری است که اجرتها را دولا پهنا حساب می کنند مثلا ماشین خود من رکاب عقب راست به یک سنگی گیر کرد و تو رفت کارت طلایی بابت آن 100 هزار تومان اجرت تعیین کرد در حالی که در بیرون همان را با 25 هزار تومان درست می کردند .
در مورد کارت طلائی اگر مقصر طرف مقابل باشد به ازاء هر روز خوابین ماشین در نمایندگی مبلغ 10 هزار تومان پرداخت می شود ( از بیمه شخص مقصر دریافت می شود )
در ضمن از روی عجله مساله ای را تصمیم نگیرید بعضا در این جور موارد نمایندگی ها از عجله مشتری و بخصوص اگر مسافر باشند سوء استفاده می کنند . موضوع را از طریق امداد خودرو و دفتر منطقه ای رشت دنبال کنید
در مورد کارت طلایی :
http://www.emdadkhodro.com/default.php?menu=golden
emroozi83
9 August 2007, 08:39 PM
برای چی فیوز رو کشیدین؟!؟!
خوب با سوییچ مخصوص دزدگیر خاموشش میکردین!!
واسه ما هم قبلا اینطور شده بود....
ایراد از ریموت بود...
اما واسه شمارو بعید میدونم چون هم ریموت نو هست هم از 2تا استفاده کردین جواب نگرفتین....
اما اگه باز اینطور شد با سویچ مخصوص دزدگیر ..دزدگیر رو از مدار خارج کنید..
دوست عزيز.. دقت نكرديد...گفتم كه... با بستن اون سوييچ فقط صداي آلارم قطع ميشه..
ولي بعدش چي؟.... اگه بخواي استارت بزني چون دزدگير هنوز فعاله نميذاره استارت بزني....!!!!
مشكل من همين بود..
فيوز شماره 17 رو كشيدم تا دزدگير از كار بيوفته و از مدار خارج بشه تا حداقل موتور استارت بخوره...!
رفتم نمايندگي در عرض 1 ساعت كل سيستم قفل مركزي و سوييچ ها و ريموت .... رو عوض كرد مجاني با گارانتي.. البته اصلا حتي امتحانش هم نكرد... ! اين جالب بود برام..!!!!!
ند روز قبل ماشين رو در آفتاب پارك كرده بودم و همين مشكل براش بوجود اومد.
در رو با كليد باز كردم و آژير صداش در اومد و ريموت رو به صفحه رمز (كامپوتر ميگن بهش) نزديك كردو و زدم دزدگير از مدار خارچ شد و خودرو هم روشن شد!!! دليل به نظر مي رسه مربوط به دما و يا رطوبت باشه...
نخير.. اونروز كه من اين مشكل رو پيدا كردم هوا خوب بود... ماشين هم زير سايه... هر كاري هم بگي كردم.. ريموت رو هر كجاي ماشين كه بگي نزديك كردم ولي ريموت اصلا انگار نه انگار كه وجود داره...!!! به هر حال عوضش كردن درست شد...
مرسي از دوستان
نيما 2
9 August 2007, 10:42 PM
کمک فوری
با سلام خدمتان دوستان
گفته است.
با تشکر
با سلام
در صورتي كه در رو داغون كردين نمايندگي ها حتما اونو عوض ميكنن و با توجه به داشتن كارت طلايي و اينكه اولين باره از اون استفاده ميكنين بايد 5 ذرصدكل هزينه را خودتان پرداخت كنيد.
براي محاسبه خسارت و تاييد كارت طلايي هم به دفتر اون در خيابان آزادي بعد از تقاطع يادگار امام مراجعه كنيد.
minero
10 August 2007, 02:09 AM
با سلام
در صورتي كه در رو داغون كردين نمايندگي ها حتما اونو عوض ميكنن و با توجه به داشتن كارت طلايي و اينكه اولين باره از اون استفاده ميكنين بايد 5 ذرصدكل هزينه را خودتان پرداخت كنيد.
براي محاسبه خسارت و تاييد كارت طلايي هم به دفتر اون در خيابان آزادي بعد از تقاطع يادگار امام مراجعه كنيد.
من خودم استفاده کردم در مرتبه اول هیچ پولی بجز هزینه گرفتن عکس به مبلغ 2 هزار تومان پرداخت نکردم . در مرحله دوم 5 درصد و نوبت سوم 10 درصد و... فرانشیز دریافت می گردد .
شاید ضوابط تغییر کرده است
با توجه به اینکه ایشان در رشت مسافر هستند می توانند از دفتر منطقه ای گیلان اطلاعات کامل را کسب نمایند
آدرس :رشت، بلوارامام *****، نرسيده به ميدان مصلي، روبروي سرپرستي بانك مسكن از ساعت 8تا 16
6664270-0131
6664275-0131
gharibe
10 August 2007, 10:02 AM
با سلام مجدد خدمت دوستان و تشکر بابت راهنمایی هایتان
اما مشکل جدید
من در تاریخ 17/5/1386 در و داغون کردم و در همان تاریخ 18 مرداد با امداد خودرو تماس گرفتم و ماوقع را گفتم و اپراتور آنها که خانم بود گفت مشکلی نیست و بروید نمایندگی خودشان در را عوض می کنند و در مورد داشتن کروکی و گزارش پلیس موردی را نگفتند و در تاریخ 19/5/1386 که مجددا به امداد خودرو _09644) زنگ زدم گفتند باید کروکی پلیس داشته باشی و وقتی هم که با 110 تماس گرفتم و آمدند چون از موضوع اطلاعی نداشتم گفتم در تاربخ 18 مرداد درم داغون شد و آنها هم از خدا خواسته گفتند چون روز قبل اتفاق افتاده و شما 19 مرداد خبر داده اید به هیچ عنوان نمی توانیم برایت کروکی تهیه کنیم (بماند که طرف فکر می کرد دزد دستگیر کرده و برخورد بدی داشتند) و گفتند تهنا باید از دادسرا نامه بیاوری که به ما دستور داده باشند که کروکی تهیه کنیم که آنهم به دلیل اینکه قاضی کشیک گفته بود فقط پرونده های متهم دار را قبول میکند نتیجه ای دربر نداشت.
حالا می خواهم بدانم:
1- هزینه در نو سمند ال ایکس سال چند است؟
2- آیا در داغون شده را می توان فروخت و قسمتی از هزینه ها را جبران کرد؟
3- اینکه می گویند تا 150000 تومان بدون کروکی بیمه خسارت می دهد در اینمورد صادق است یا خیر؟
4- راه حل دیگر؟
با تشکر
z_qz54
10 August 2007, 12:13 PM
با سلام مجدد خدمت دوستان و تشکر بابت راهنمایی هایتان
اما مشکل جدید
من در تاریخ 17/5/1386 در و داغون کردم و در همان تاریخ 18 مرداد با امداد خودرو تماس گرفتم و ماوقع را گفتم و اپراتور آنها که خانم بود گفت مشکلی نیست و بروید نمایندگی خودشان در را عوض می کنند و در مورد داشتن کروکی و گزارش پلیس موردی را نگفتند و در تاریخ 19/5/1386 که مجددا به امداد خودرو _09644) زنگ زدم گفتند باید کروکی پلیس داشته باشی و وقتی هم که با 110 تماس گرفتم و آمدند چون از موضوع اطلاعی نداشتم گفتم در تاربخ 18 مرداد درم داغون شد و آنها هم از خدا خواسته گفتند چون روز قبل اتفاق افتاده و شما 19 مرداد خبر داده اید به هیچ عنوان نمی توانیم برایت کروکی تهیه کنیم (بماند که طرف فکر می کرد دزد دستگیر کرده و برخورد بدی داشتند) و گفتند تهنا باید از دادسرا نامه بیاوری که به ما دستور داده باشند که کروکی تهیه کنیم که آنهم به دلیل اینکه قاضی کشیک گفته بود فقط پرونده های متهم دار را قبول میکند نتیجه ای دربر نداشت.
حالا می خواهم بدانم:
3- اینکه می گویند تا 150000 تومان بدون کروکی بیمه خسارت می دهد در اینمورد صادق است یا خیر؟
4- راه حل دیگر؟
با تشکر
سلام
ابتدا از minero عزیز بابت اطلاعات تکمیل تشکر میکنم.
gharibe عزیز؛درب سمند از نوع دوبل است و اگر به شدت آسیب ببیند قابل تعمیر نیست
آیا لوله محافظ داخل درب تاب گرفته؟
ستون درب مشکل پیدا کرده؟
اگر مشکل فقط از بدنه بیرونی درب باشد مشکلی زیادی ندارد و قابل تعمیر است.
.لی در صورتی که ستون داخلی درب،یا لوله محافظ جابه جا شده باشند،تعمیر آن سخت و گاهی غیر ممکن است.
قیمت رنگ دربش فکر کنم 120-150 باشه و هزینه رنگ هم حدود 100 هزار تومان.
minero
10 August 2007, 06:55 PM
[quote=gharibe;395156 باید کروکی پلیس داشته باشی و وقتی هم که با 110 تماس گرفتم و آمدند چون از موضوع اطلاعی نداشتم گفتم در تاربخ 18 مرداد درم داغون شد و آنها هم از خدا خواسته گفتند چون روز قبل اتفاق افتاده و شما 19 مرداد خبر داده اید به هیچ عنوان نمی توانیم برایت کروکی تهیه کنیم (بماند که طرف فکر می کرد دزد دستگیر کرده و برخورد بدی داشتند) و گفتند تهنا باید از دادسرا نامه بیاوری که به ما دستور داده باشند که کروکی تهیه کنیم که آنهم به دلیل اینکه قاضی کشیک گفته بود فقط پرونده های متهم دار را قبول میکند نتیجه ای دربر نداشت.
حالا می خواهم بدانم:
4- راه حل دیگر؟
با تشکر[/quote]
اصلا نیازی به کروکی پلیس نمی باشد .نیاز به کروکی پلیس در صورتی است که طرف مقابل بخواهد از بیمه شما استفاده نماید . تا دادسرا کشیده !!!!! آقا تا متهم به مساله ای نشده اید قید تعمیرش را بزنید . خود من سه نوبت از کارت طلایی برای تصادف استفاده کرده ام اما هیچ مورد کروکی از من نخواستند
اگر پلس کروکی بکشد مجبور هستید مبلغ 20 هزار تومان جریمه را هم متقبل شوید تا کروکی کشیده شود بهتر آن است که تعمیر آنرا در شهر خود انجام دهید . در مورد فروختن درب داغون شده هم نمایندگی باید آنرابه امدادخودرو بعنوان داغی تحویل دهد .
مردم رشت در برخورد با مسائل خیلی سخت گیر ند و انعطافی در برخورد با مسائل ندارند . نمونه آن در یک سفر اردویی به شهر رشت که 40 نفر بودیم برای تهیه نان که مراجعه می کردیم به هرنفر 5 نان بیشتر نمی دادند علی رغم اینکه اظهار می کردیم مسافریم اما شاطر نانوا می گفت فقط 5 تا .( حرف حرف نوروزی :icon_arro:icon_arro:icon_arro) لذامجبور بودیم همیشه 8 نفر برای تهیه نان در صف قرار گیرند
gharibe
10 August 2007, 09:34 PM
با سلام و تشکر از minero و z_zp54 عزیز
در رابطه با خسارت درب باید بگم جوری تو رفتگی داره که شیشه فقط تا نصفه پائین می آید و از 15 سانتی متر زیر شیشه و 10 سانتی متر از ستون بغل درب فرورفتگی شروع می شود و تا رکاب ادامه دارد و البته رکاب فقط مقداری رنگ رفتگی دارد و زیاد تو رفتگی ندارد و رنگ قسمت فرورفته هم کاملا رفته است.
با تشکر
z_qz54
10 August 2007, 10:54 PM
در رابطه با خسارت درب باید بگم جوری تو رفتگی داره که شیشه فقط تا نصفه پائین می آید و از 15 سانتی متر زیر شیشه و 10 سانتی متر از ستون بغل درب فرورفتگی شروع می شود و تا رکاب ادامه دارد و البته رکاب فقط مقداری رنگ رفتگی دارد و زیاد تو رفتگی ندارد و رنگ قسمت فرورفته هم کاملا رفته است.
با تشکر
سلام
عوضش کنید.اگر صاف هم بشه؛اون چیزی که بوده نمیشه!
کلا" اگر ستون داخلی یا میله وسط در تاب گفته باشند که صافکار میگه تعویض کنید بهتره.
amir2008
12 August 2007, 08:05 PM
با سلام
آقا ما یه سمند 83 داریم که گاهی اوقات خاموش میکنه به این صورت که بیشتر وقتی موتور گرم میکنه نه خیلی گرم مثلا آمپر رو 90 یا حداکثر 95 میره و به استپر هم ربط نداره یعنی در حال حرکت هم تو دنده یک یا دو خاموش میکنه و اینجور نیست که مثلا پا رو از روگاز بردارم خاموش کنه حالا بدی داستان اینه که تا یه 15 و بعضی وقتها 30 دقیقه هم روشن نمیشه یعنی استارت میخوره ولی مثل حالتی که بره برا خفگی روشن نمیشه. البته تو حالت عادی تک استارت هست و مشکلی نداره
خلاصه بعد از چند بار بردن نمایندگی و شستشوی انژکتورها و تمیز کردن سیستم گاز و استپر با دستگاه و تنظیم موتور و تعویض شمع و صافی بنزین که مشکل حل نشد و گفتن پمپ بنزین نیم سوز شده و باید تعویض بشه (که حدس خودم هم همین بود) و تو گارانتی پمپ رو هم عوض کردن
ولی هنوز هم مشکل دارم یعنی تو ده روز قبل باز دو مرتبه خاموش کردم و باید یه 20 دقیقه ای صبر کنم و استارت نزنم و گاز ندم تا روشن بشه
خلاصه حتی تو ظهر گرما دیگه جرات کولر گرفتن ندارم مبادا اینکه سر چهار راه خاموش کنم و مجبور بشم این لنده هور رو هول بدم کنار
نمایندگی هم میگه باید بیای اینجا و خاموش کنه تا ما بفهمیم چیه ما هم هر وقت میریم اونجا هر کار میکنم اصلا و ابدا خاموش نمیکنه (این سری رفتم با کولر و دنده یک و دو و تا کات آف میرفتم ولی هر کار کردم خاموش نکرد)
راستی یادم رفت بگم اون سری علاوه بر تعویض پمپ بنزین ، فشنگی کله قهواه ای فن رو هم عوض کردم
لطفا کمک کنید
Raminium2001
12 August 2007, 08:29 PM
با سلام
آقا ما یه سمند 83 داریم که گاهی اوقات خاموش میکنه به این صورت که بیشتر وقتی موتور گرم میکنه نه خیلی گرم مثلا آمپر رو 90 یا حداکثر 95 میره و به استپر هم ربط نداره یعنی در حال حرکت هم تو دنده یک یا دو خاموش میکنه و اینجور نیست که مثلا پا رو از روگاز بردارم خاموش کنه حالا بدی داستان اینه که تا یه 15 و بعضی وقتها 30 دقیقه هم روشن نمیشه یعنی استارت میخوره ولی مثل حالتی که بره برا خفگی روشن نمیشه. البته تو حالت عادی تک استارت هست و مشکلی نداره
خلاصه بعد از چند بار بردن نمایندگی و شستشوی انژکتورها و تمیز کردن سیستم گاز و استپر با دستگاه و تنظیم موتور و تعویض شمع و صافی بنزین که مشکل حل نشد و گفتن پمپ بنزین نیم سوز شده و باید تعویض بشه (که حدس خودم هم همین بود) و تو گارانتی پمپ رو هم عوض کردن
ولی هنوز هم مشکل دارم یعنی تو ده روز قبل باز دو مرتبه خاموش کردم و باید یه 20 دقیقه ای صبر کنم و استارت نزنم و گاز ندم تا روشن بشه
خلاصه حتی تو ظهر گرما دیگه جرات کولر گرفتن ندارم مبادا اینکه سر چهار راه خاموش کنم و مجبور بشم این لنده هور رو هول بدم کنار
نمایندگی هم میگه باید بیای اینجا و خاموش کنه تا ما بفهمیم چیه ما هم هر وقت میریم اونجا هر کار میکنم اصلا و ابدا خاموش نمیکنه (این سری رفتم با کولر و دنده یک و دو و تا کات آف میرفتم ولی هر کار کردم خاموش نکرد)
راستی یادم رفت بگم اون سری علاوه بر تعویض پمپ بنزین ، فشنگی کله قهواه ای فن رو هم عوض کردم
لطفا کمک کنید
من فکر میکردم از پمپ بنزینت باشه، اما اگه عوضش کردی و یک خوبش رو گذاشتی، ممکنه مگنتت خراب باشه. من پرایدم این مشکل رو داشت و دیگه اعصابم رو خورد کرده بود که حتی گذاشتم بفروشمش اما یه تعمیرکار (سیار) برام مگنت رو عوض کرد الان یک سال و نیم هست که هیچ مشکلی نداره.
amir2008
12 August 2007, 08:31 PM
من فکر میکردم از پمپ بنزینت باشه، اما اگه عوضش کردی و یک خوبش رو گذاشتی، ممکنه مگنتت خراب باشه. من پرایدم این مشکل رو داشت و دیگه اعصابم رو خورد کرده بود که حتی گذاشتم بفروشمش اما یه تعمیرکار (سیار) برام مگنت رو عوض کرد الان یک سال و نیم هست که هیچ مشکلی نداره.
یعنی مشکل مگنتت باعث میشد تا 20 دقیقه دیگه هم ماشین روشن نشه یا فقط مشکل خاموش کردن رو داشتی
Raminium2001
12 August 2007, 08:40 PM
یعنی مشکل مگنتت باعث میشد تا 20 دقیقه دیگه هم ماشین روشن نشه یا فقط مشکل خاموش کردن رو داشتی
دقیقا مشابه همین مشکل تو بود. اگه گرم میشد خصوصا وقتی کولر روشن بود خاموش میشد. اوایل با هل روشن میشد دوباره ولی بعد از یک مدت دیگه با هل هم روشن نمیشد و یک چیزی بین 15 تا 40 دقیقه (متغیر) هر بار طول میکشید تا روشن بشه. بد بختی همیشه هم تو جاهای باریک و ترافیک این اتفاق میفتاد که با سد معبر باعث شرمندگی میشد.
amir2008
12 August 2007, 08:57 PM
جالبه دقیقا برا من هم همینطور هست اون سری تو دور میدون خاموش کردم خاریم افتاد تا آوردمش کنار اون هم با زن و بچه تو ماشین و کلی ماشین پشت سرم که با هل دادن لاک پشتی من حرکت میکردن :icon_bigg
اوایل با هل روشن میشد دوباره ولی بعد از یک مدت دیگه با هل هم روشن نمیشد
ولی به نظرم نمیرسه این سمند ما با هل روشن شه. یعنی حتی اگه بشه کی میتونه این سنمد رو هل بده:icon_razz . این سری باید برم نمایندگی بگم این موضوع رو هم چک کنه:icon_conf مگنت رو و هم سنسور قطع سوخت که زیر کاپوت هست برا تصادف . ولی هنوز خودم دقت نکردم مگنت سمند کجاست. اگر دوستان دیگه چیزی میدونند لطف کنن راهنمایی .
باز هم تشکر میکنم
minero
13 August 2007, 12:33 PM
اوایل با هل روشن میشد همیشه هم تو جاهای باریک و ترافیک این
.
یاد آوری و توجه :
خودروی انژکتوری را نباید با هل دادن روشن کرد بلکه فقط از طریق ارتباط باتری به باتریچرا که در اثر هل دادن شوک ناگهانی ایجاد شده و منجر به سوختن ECU می شود . قیمتش هم حدود 350تا 400 هزار تومان می باشد
Raminium2001
13 August 2007, 01:20 PM
یاد آوری و توجه :
خودروی انژکتوری را نباید با هل دادن روشن کرد بلکه فقط از طریق ارتباط باتری به باتریچرا که در اثر هل دادن شوک ناگهانی ایجاد شده و منجر به سوختن ECU می شود . قیمتش هم حدود 350تا 400 هزار تومان می باشد
البته فرمایش شما کاملا درسته، ولی اگه توجه کرده باشید من این راه رو پیشنهاد نکردم و فقط در توضیح اتفاق مشابه که برای پراید کاربراتوری افتاده بود و راهی که پیدا شد این رو نوشتم. را حل هم که تعویض مگنت بود (برای پراید).
با تشکر
amahdavi2004
13 August 2007, 01:51 PM
با سلام
لطفا کمک کنید
اين يكي از كرامات سمند خودروي ملي است:
يك بار اين بلا سر من هم آمد و سمندي كه براي ماموريت در اختيار من گذاشته بودند بازي در آورد و با هل هم روشن نمي شد و حسابي آبرويم را جلوي پرسنل شركتي كه براي عقد قرارداد به آنجا رفته بودم برد (چون براي هل دادن دست به دامن آنها شدم و بيچاره رئيس شركت هم در هل دادن مشاركت مي كرد)راننده پس از تماس با تعميركارش فهميد كه اين اشكال سابقه قبلي دارد و پمپ بنزين داغ كرده است و با شيلنگ از زير ماشين به آن آب پاشيد تا خنك شد و مشكل برطرف گرديد. براي حل اين مشكل و همچنين رفع صداي مزاحم پمپ بنزين قرار بود از سال 85 پمپ سمند را مثل 405 داخل باك بگذارند (منبع پيام ايرانخودرو) ولي تا آنجا كه در سمندهاي جديد ديده ام انجام نداده اند شايد در ال ايكس سال شده باشد.
gharibe
18 August 2007, 01:25 PM
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم تجربه خودم را در مورد مشكلي كه چند وقت قبل داشتم (كوبيدن درب ماشين به در پاركينگ) خدمت دوستان باز گو كنم:
اگر مانند بنده بدون داشتن كروكي پليس به امداد خودرو مراجعه كنيد در يال 86 فقط تا سقف
سه ميليون ريال خسارت پرداخت مي شود و مابقي را خودتان بايد متقبل شويد حتي براي كوچكترين خسارتي هم بايد كروكي پليس داشته باشيد.
با تشكر
minero
21 August 2007, 11:32 PM
با سلام خدمت دوستان
مي خواستم تجربه خودم را در مورد مشكلي كه چند وقت قبل داشتم (كوبيدن درب ماشين به در پاركينگ) خدمت دوستان باز گو كنم:
اگر مانند بنده بدون داشتن كروكي پليس به امداد خودرو مراجعه كنيد در يال 86 فقط تا سقف
سه ميليون ريال خسارت پرداخت مي شود و مابقي را خودتان بايد متقبل شويد حتي براي كوچكترين خسارتي هم بايد كروكي پليس داشته باشيد.
با تشكر
در همان رشت تعویض کردید یا در شهر خودتان ؟ این مطلب را از دفتر منطقه ای هم استعلام کردید ؟
بابت کشیدن کروکی پلیس شما را جریمه نمود ؟
مورد دیگر اینکه شرایط فروش سمند متنوع شده و مانند قبل نمی باشد . مثلا در شرایط فروش عنوان شده بیمه بدنه حداکثر تا سقف دو میلیون ریال و یا بیمه بدنه بصورت کامل شاید این موارد هم در چگونگی استفاده و تعیین سقف بیمه بدنه مورد استفاده دخیل می باشد
ممنون
Sherry
23 August 2007, 11:25 AM
با تشکر
دوست عزیز
برای استفاده از کارت طلایی ، وجود گزارش پلیس الزامی میباشد. ولی با گزارش تا سقف 300000 تومان خسارت پرداخت میگردد و برای مبالغ بیشتر ارائه کروکی لازم است (تجریه 3 هفته پیش).
ضمنا 5% را در مرتبه اول کم کردند.
من 1 جفت لاستیک و 1 جفت رینگ عوض کردم. 5% از لاستیک و 5% از رینگ و 10% از کل (برای زیر 10000 کارکرد ماشین 10 درصد از مبلغ کل و برای بالای 10000 کیلومتر کارکرد 15 درصد از کل کم میشود) کم کردند. قیمت لاستیک طبق تعرفه که در نظر میگیرند و پول میدهند حلقه ای 60000 تومان است (قیمت گودیر 65000 تومان). روی هم 1 جفت رینگ نو دادند با مبلغ 80000 تومان مابه تفاوت برای پول لاستیک و کسر فرانشیزها.
ضمنا 6 روز ماشین نمایندگی بود برای کارشناسی که گفتند خسارت زمان توقف به رینگ و لاستیک تعلق نمیگیرد.
gharibe
25 August 2007, 03:35 PM
با سلام خدمت دوستان
در جواب minero عزيز بايد بگم در تهران و از دفتر منطقه اي هم استعلام نكردم و ضمنا چون جهت كشيدن كروكي يك روز گذشته بود(فرداي روزي كه ماشين به در كوبيدم!) پليس قانونمدار از كشيدن كروكي امتنا كرد و علت را هم گذستن يك روز از گزارش به پليس عنوان نمود.
ضمنا جالب اينكه 260000 تومان خرج قطعات شد و 330000 تومان تعميرگاه مركزي ايران خودرو (آزادي) دستمزد تعيين كرد كه پرداخت نمودم و در برابر اعتراض بنده هم عنوان نمودند زماني كه كارشناس داشت تخمين دستمزد مي زد با اون چونه مي زدي (در واقع ايران خودرو و تعميرگاهايش مثل بقاليه) و هر چند كه بنده گفتم مگه تعرفه مشخصي براي دستمزد نداريد كه گفتند نه فقط بايد چونه مي زدي.
دوستان لازم است زماني كه ماشين را جهت تعمير به نمايندگي مي بريد كاملا بايد حواستون باشه كه به طور كامل چونه بزنيد چون خيلي بي انصاف هستند.
از طرفي جهت پرداخت هاي نقدي تا سقف 300000 تومان هم هزينه توقف ماشين تعلق نمي گيرد و به همين دليل هم از پرداخت هزينه توقف سرباز زدند.
به هر حال ايران خودرو و دار و دسته اش كاملا بلدند كه چطوري سر خلق ا... را كلاه گذاشته و قوانين را به نفع خود تفسير كنند.
Raminium2001
27 August 2007, 11:54 PM
با سلام به دوستان
من مدت زیادی بود صدای باد داخل ماشین شدیدا اعصابم رو خورد میکرد. خدمت باتلاق عزیز و بقیه دوستانی که مشکل مشابه دارند عرض کنم که من ماشینم رو چندین بار توی نمایندگیهای مختلف بردم (سه بار فقط نمایندگی ستارخان که با صاحبش دوستم بردم) ولی هربار یک ریگلاژی کردند و نتیجه اینکه در عقب دیگه خوب بسته نمیشه!!! همین.
ولی خودم وقتی مهندسی کردم ؟! و کل لاستیکها و ... رو چک کردم، متوجه شدم که سمت راست (شاگرد) لاستیک بالای در که از انتهای گلگیر جلو شروع میشه و تا انتهای در عقب (بالا) ادامه داره، هم در ابتدا مقداری فاصله دارد و خصوصا در انتها به ستون عقب نمیرسد. با توجه به اینکه این لاستیک مثل لوله هوا را از جلو به عقب منتقل می کند، در عقب شدیدا صدای باد می پیچد. خصوصا در سرعتهای بالا.
من برای حل این مشکل، کمی از سوراخ جلو و همه سوراخ انتها را با چسب آکواریوم پر کردم و احساس میکنم خیلی بهتر شده. ولی هنوز تو سرعتهای بالای 140 امتحان نکردم.
* دوستان توجه کنند همه منافذ را پر نکنند که ممکن است لاستیک بترکد یا بشکند.
ar1358
28 August 2007, 05:32 AM
سمند خودروی مورد علاقه مردم روسیه است
دوشنبه، 5 شهريور 1386 ساعت: 09:59
تقاضا برای خریدخودروی سمند در روسیه بیش از عرضه ایران خودرو به این کشور است.
محمد انصاری افزود : سمند به عنوان خودروی ملی ایران توانسته است بازار خوبی در کشور روسیه به دست آورد به نحوی که این خودرو تقاضای زیادی برای خرید دارد.
سفیر روسیه گفت : ایران خودرو هوشمندانه وارد بازار روسیه شد و این موضوع به تحکیم روابط این شرکت در بازار روسیه کمک زیادی کرده است.
وی به کیفیت سمند اشاره کرد و گفت : کیفیت این خودرو در حد بسیار بالایی است به نحوی که تا کنون یک مورد شکایت در خصوص کیفیت این خودرو گزارش نشده است.
وی اضافه کرد: سمند به عنوان خودروی ملی ایران از جایگاه ویژه ای بین مردم روسیه برخوردار است به طوری که هر روز شاهد تردد بیشتر این خودرو در بازارهای روسیه خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در آینده نزیک سمند در همه بازارهای بین المللی عرضه خواهد شد اظهار داشت : کیفیت بالا، زیبایی و قیمت مناسب سمند توان رقابت با خودروهای خودرو سازان جهانی را به این خودرو داده است.
انصاری به بازدید خود از نمایشگاه مشهد اشاره کرد و گفت : این نمایشگاه عرصه قدرت نمایی خودرو سازان داخلی و خارجی را فراهم آورده است.
سفیر ایران در روسیه اضافه کرد : حضور قدرتمند ایران خودرو در این نمایشگاه توانست توانمندی خودرو سازان ایرانی را نشان بدهد.
sasan_magd
30 August 2007, 04:37 PM
با عرض سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی
مدتی است که سیستم دزدگیر دچار مشکل شده بدین صورت که اگر ماشین به مدت دو سه روز روشن نشود سیستم از ریموت فرمان نمی گیرد. و حتما باید با کلید دربها را باز کرد وپس از آن ریموت فعال می شود و پس از وارد کردن رمز در این حالت هنگامی که استارت می زنم آلارم دزدگیر چند تا بوق کوتاه می زند و ماشین روشن نمی شود فقط وقتی آلارم را با استفاده از کلید قطع می کنم ماشین روشن می شود .
اگر من را راهنمائی بفرمائید بسیار ممنون می شوم
Raminium2001
30 August 2007, 07:45 PM
مدتی است که سیستم دزدگیر دچار مشکل شده بدین صورت که اگر ماشین به مدت دو سه روز روشن نشود سیستم از ریموت فرمان نمی گیرد. و حتما باید با کلید دربها را باز کرد وپس از آن ریموت فعال می شود و پس از وارد کردن رمز در این حالت هنگامی که استارت می زنم آلارم دزدگیر چند تا بوق کوتاه می زند و ماشین روشن نمی شود فقط وقتی آلارم را با استفاده از کلید قطع می کنم ماشین روشن می شود .
دوست عزیز باتری ماشینتون رو چک کردید؟ اگه باطری ضعیف نشده باشه (که به احتمال زیاد شده) ساده ترین و ارزانترین راه، استفاده از قفل مرکزی بجای دزدگیر هستش یا می تونی بری نمایندگی مرکزی تا شاید مشکلش رو حل کنند.
سمندر
3 September 2007, 08:18 AM
سلام بر دوستان عزيز
در رابطه با باز كردن روكش پلاستيكي روي ستون و ابر گذاري داخل ستونها ايا اين كار را مي توانم شخصا انجام دهم.اين قاب چطوري باز ميشه ظاهرا كه هيچ جاي پيچي نداره.لطفا مرا راهنمايي كنيد.
emroozi83
3 September 2007, 09:05 AM
منم همين مشكل رو داشتم تقريبا...
بردم نمايندگي سيستم ريموت و قفل مركزي رو كامل عوض كرد درست شد
سمندر
3 September 2007, 10:08 AM
دوست عزيز
ماشين من هم يه مدت همين ايرادو داشت.اينو كه ميگم امتحان كن نتيجه رو بگو
ريموت را ببر نزديك ايينه وسط البته از خارج خودرو و ريموتو امتحان كن اگه بازم جواب نداد يه ضربه ملايم به همان نقطه شيشه جلو بزن.بعد دوباره ريموتو امتحان كن
سمندر
3 September 2007, 10:26 AM
سلام بر دوستان عزیز
در رابطه با باز كردن روكش پلاستیكی روی ستون و ابر گذاری داخل ستونها ایا این كار را می توانم شخصا انجام دهم.این قاب چطوری باز میشه ظاهرا كه هیچ جای پیچی نداره.لطفا مرا راهنمایی كنید.
MajidFireMan
12 September 2007, 05:54 PM
با سلام خدمت اساتید مجرب PHALLS
ما یه سمند مدل 82 داریم که 70000تاکارکرده ولی یک مشکلی داره میخواستم بنده رو راهنمایی کنیدحدود 1الی2 ساعت که ماشین کار میکنه ودما به 80 میرسه در حالت در جا دور موتور بازی میکند مثلا از1به2همینتور پشت سرهم و بعضی وقتها هم دور به 4و5هم میرسد.شتاب وموتورش هم میزونه.نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنیدمتشکرم.
Raminium2001
13 September 2007, 11:21 PM
ضمن خیر مقدم به شما،
ابتدا در مورد تنظیم بودن موتور ماشین خودتون اطمینان حاصل کنید. اگر 100% همه چیز میزونه و انژکتور هم تنظیم هستش، یک سری فاکتورهای جانبی هم ممکنه باعث این مشکل بشه. من یک تجربه اینچنینی داشتم البته در ماشین پراید که چند تا چیز باعث همچین مشکلی میشد اول کاهش میزان آب ماشین که باعث میشد دور موتور بالا بره و کلا نا میزون کار کنه. دوم باطری ماشین که خراب میشد، دقیقا عین ماشین شما رفتار میکرد و البته بعد از مدتی هم که باطری کاملا از کار می افتاد، خاموش می کرد یا با هل روشن می شد. سوم هم که خوب معلومه وقتی برق خوب نمیرسه ماشین کلا خیلی بد کار می کنه که این هم می تونه از عوارضش باشه.
در هر حال این تجربه شخصی من در مورد پراید بود و جنبه علمی هم نداره :)
FARZAD_1975
16 September 2007, 08:49 AM
من تازگيا وقتي ماشينو روشن ميکنم حس ميکنم موتور با يه تکون مثل يه شوک روشن ميشه ممکنه از دسته موتور باشه ؟ ماشين 14000تا کارکرده تو چاله چوله هم نيوفتاده
azimzadeh110
16 September 2007, 10:24 AM
دوستان سلام
كولر ماشين سمند اينجانب اخيرا دچار مشكل شده و هرچند بار كه كليد را مي زنيم يكبار روشن مي شود و سالم است فيوز شماره 5 كه براي كولر است را بررسي كردم شل نبود و سالم بود جاي ديگري احتمالا شل شده است كه كليد قطعي دارد .
اساتيد راهنمايي فرمايند.
llllsaeidllll
16 September 2007, 07:45 PM
با سلام خدمت اساتید مجرب PHALLS
ما یه سمند مدل 82 داریم که 70000تاکارکرده ولی یک مشکلی داره میخواستم بنده رو راهنمایی کنیدحدود 1الی2 ساعت که ماشین کار میکنه ودما به 80 میرسه در حالت در جا دور موتور بازی میکند مثلا از1به2همینتور پشت سرهم و بعضی وقتها هم دور به 4و5هم میرسد.شتاب وموتورش هم میزونه.نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنیدمتشکرم.
و مصرف سوخت هم زیاد میشه
اشکال از استپره که باید عوض بشه
Donbelid
22 September 2007, 12:19 PM
سلام.
سمند LX، مدل 85.
موضوع: کاهش شتاب ماشین.
لطفا با حوصله بخوانید و اگر میشه کمک کنید. ممنون:
یکی دو ماه پیش در حالی که ماشین کمی بیش از 16000 (شانزده هزار) کیلومتر کار کرده بود احساس کردم شتاب خودرو خیلی کم هست و بردمش انژکتورشویی (که نمیدونم کار درستی کردم یا نه!!). نتیجه: شتاب ماشین کاملا افزایش پیدا کرد و مصرف بنزین هم کاهش یافت (شاید بخاطر تعویض فیلتر هوا).
یکماه بعد با همون ماشین رفتیم شمال، از تهران به قزوین، رشت، انزلی...کلی توی انزلی گشتیم و دوباره برگشتیم رشت فقط 26 لیتر مصرف شد. بعد رفتیم چالوس. موقع برگشتن از چالوس احساس کردم دوباره شتاب کم شده و گاز زیادی باید بدم تا ماشین های پشت سر کلافه نشن.
الان ماشین 19.400 کیلومتر کار کرده و هم شتابش خیلی کمه هم مصرفش فوق العاده بالاست. به نظر شما چکار کنم؟ با تعویض شمع ها در سرویس 20 هزار کیلومتر فرجی میشه؟!
Raminium2001
23 September 2007, 11:49 AM
سلام.
سمند LX، مدل 85.
یکی دو ماه پیش در حالی که ماشین کمی بیش از 16000 (شانزده هزار) کیلومتر کار کرده بود احساس کردم شتاب خودرو خیلی کم هست و بردمش انژکتورشویی (که نمیدونم کار درستی کردم یا نه!!). نتیجه: شتاب ماشین کاملا افزایش پیدا کرد و مصرف بنزین هم کاهش یافت (شاید بخاطر تعویض فیلتر هوا).
یکماه بعد با همون ماشین رفتیم شمال، از تهران به قزوین، رشت، انزلی...کلی توی انزلی گشتیم و دوباره برگشتیم رشت فقط 26 لیتر مصرف شد. بعد رفتیم چالوس. موقع برگشتن از چالوس احساس کردم دوباره شتاب کم شده و گاز زیادی باید بدم تا ماشین های پشت سر کلافه نشن.
الان ماشین 19.400 کیلومتر کار کرده و هم شتابش خیلی کمه هم مصرفش فوق العاده بالاست. به نظر شما چکار کنم؟ با تعویض شمع ها در سرویس 20 هزار کیلومتر فرجی میشه؟!
دوست عزیز من فکر میکنم ماشین شما یا سمند نیست، یا کارخانه یکی اختصاصی برای شما زده!
در مورد شستشوی انژکتور ماشینی که 16000 تا کار کرده که قطعا اشتباه کردین.
یک سوال، آیا ماشین شما سمند با موتور هیبریدی هستش !!! تهران-قزوین-رشت-انزلی-گردش-رشت همه روی هم 26 لیتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا خیلی خوبه به ایران خودرو پیشنهاد میکنم بجای تبلیغ تهران مشهد 206 sd ماشین شما رو تبلیغ کنه.
frpeytam
23 September 2007, 03:27 PM
سلام
اقا این سمند ما وقتی دور موتورش میره بالای 3000 کولرش خاموش میشه و بعد ازاین که دور موتور زیر 3000 شد دیگه روشن نمیشه مشکلش چیه؟:icon_excl
Donbelid
23 September 2007, 05:39 PM
دوست عزیز من فکر میکنم ماشین شما یا سمند نیست، یا کارخانه یکی اختصاصی برای شما زده!
یک سوال، آیا ماشین شما سمند با موتور هیبریدی هستش !!! تهران-قزوین-رشت-انزلی-گردش-رشت همه روی هم 26 لیتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا خیلی خوبه به ایران خودرو پیشنهاد میکنم بجای تبلیغ تهران مشهد 206 sd ماشین شما رو تبلیغ کنه.
خیلی ممنون،
واقعا مشکلم حل شد!! :icon_twis
Srfazel
24 September 2007, 01:41 PM
دوست عزيز، سمند اگه موتورش تنظيم باشه و خيلي پر گاز و با دور موتور بالا باهاش رانندگي نكني (يعني حدودا 130-120 كيلومتر سرعت و دنده 5) با بنزين سوپر در جاده مصرفي حدود 6/8 (شش و هشت دهم تا هفت) ليتر در 100 كيلومتر داره (طبق تجربه خودم و البته با يادآوري مجدد كه نوع رانندگي در مصرف سوخت بسيار بيشتر از آنچه كه فكر مي كنيم تاثير داره). بنابر اين با در نظر گرفتن مصرف 7% ، با 26 ليتر حدود 370 كيلومتر مي تونه حركت كنه.
گذشته از اين وقتي دوستي مشكلي رو مطرح مي كنه يعني به همفكري و كمك و تجربه ديگران احتياج داره كه وقت گذاشته و مسئله اش رو اينجا مطرح كرده به نظرم خيلي بهتره سعي كنيم به هم كمك كنيم تا اينكه كنايه بزنيم هر چند مي دونم جنابعالي قصد كنايه نداشتيد ولي فكر مي كنم بايد به عنوان يك اصل قبول كنيم كه اطلاعاتي كه دوستان مطرح مي كنند و در مقابلش تقاضاي حل مشكلشون رو دارند اطلاعات درستي هست يا حداقل مي شه اينطوري فرض كرد.:icon_wink
fafal
24 September 2007, 01:55 PM
دوست عزيز، سمند اگه موتورش تنظيم باشه و خيلي پر گاز و با دور موتور بالا باهاش رانندگي نكني (يعني حدودا 130-120 كيلومتر سرعت و دنده 5) با بنزين سوپر در جاده مصرفي حدود 6/8 (شش و هشت دهم تا هفت) ليتر در 100 كيلومتر داره (طبق تجربه خودم و البته با يادآوري مجدد كه نوع رانندگي در مصرف سوخت بسيار بيشتر از آنچه كه فكر مي كنيم تاثير داره). بنابر اين با در نظر گرفتن مصرف 7% ، با 26 ليتر حدود 370 كيلومتر مي تونه حركت كنه.
گذشته از اين وقتي دوستي مشكلي رو مطرح مي كنه يعني به همفكري و كمك و تجربه ديگران احتياج داره كه وقت گذاشته و مسئله اش رو اينجا مطرح كرده به نظرم خيلي بهتره سعي كنيم به هم كمك كنيم تا اينكه كنايه بزنيم هر چند مي دونم جنابعالي قصد كنايه نداشتيد ولي فكر مي كنم بايد به عنوان يك اصل قبول كنيم كه اطلاعاتي كه دوستان مطرح مي كنند و در مقابلش تقاضاي حل مشكلشون رو دارند اطلاعات درستي هست يا حداقل مي شه اينطوري فرض كرد.:icon_wink
آخه بابا تهران تا رشت فقط بیشتر از 300 کیلومتره بقیش هم بمونه
مصرف با سرعت زیر 120 و توی اتوبان بدون شیب فقط سمند رو به صدی 8.5 میرسونه وگرنه توی گردنه ای مثل گدوک و رشت و انزلی ...........................................:red_he art::174:
اینقدر اولش تعجب بر انگیزه که کسی سراغ بعدش نرفت
Raminium2001
24 September 2007, 04:32 PM
سلام.
سمند LX، مدل 85.
دوست عزیز من قصد کنایه زدن نداشتم ولی شاید همونطور که fafal گفت با خوندن اولش، ممکنه بقیه رو در نظر نگرفتم.
در هر حال همونطور که قبلا گفتم، انژکتور شویی کار اشتباهی بود. من مشکل کاهش خیلی شدید شتاب و توان موتور رو در ماشین قبلیم (پژو 405) داشتم که چون موتوری یکی هستند، بهتر دیدم تجربه خودم رو بگم.
توان و شتاب موتور به طور ناگهانی شدیدا کم شد در حالی که ماشین 3000 کیلومتر هم کار نکرده بود. برای همین با امداد خودرو تماس گرفتم و اونها گفتند ایراد از سرسیلندر هستش و البته چیز عجیبی هم نبود براشون. خودشون ماشین رو بکسل کردند به تعمیرگاه دوستم (البته ماشین راه می رفت ولی چون مجانی بود ترجیه دادم بکسل کنند) و اونجا هم سرسیلندر رو عوض کردند. گویا سرسیلندر نو تاب داشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Donbelid
24 September 2007, 08:35 PM
از همه دوستان ممنونم. من واقعا مسیر تهران تا رشت-انزلی و رشت رو با 26 کیلومتر رفتم!! و چون شما میگید ممکن نیست خیلی عاشق ماشینم شدم. چون واقعا با 26 لیتر بنزین رفت!! منتها حالا خیلی مصرفش زیاد شده.
تو سرویس 20 هزارتا میگم سرسیلندرها رو هم چک کنند.
به هر حال از راهنمایی همه ممنونم.
سمندر
27 September 2007, 08:40 AM
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
دو سوال راجع به كولر سمند.اول اينكه وقتي كولر روشن است در دور موتور پايين ماشين كله ميزند(البته تو حركت)ضمنا وقتي فن دوم رادياتور بكار مي افتد از قدرت فن كولر كاسته مي شود(باتري ماشين 74 آمپر ساعته).و بطور كلي كولر سمند من خيلي خنك نمي كنه.چيكارش كنم بهتره.از اساتيد ممنون مي شم اگه راهنمايي بفرمايند.
Raminium2001
27 September 2007, 11:02 AM
برای خنکی کولر که فکر کنم باید ببری سرویس. ولی اینکه ماشین به قول خودت کله می زنه، احتمال داره تنظیم نباشه. در ضمن من هم یک پژو مدل 84 داشتم که صفر خریدم ولی این مشکل رو (به علاوه مشکل سرسیلندر) داشت. مشکل ضعف و ریپ (شایدم ریب!) زدن ماشین با کولر روشن رو نمایندگیها می گفتند طبیعی است و زیر بار نرفتند. حالا نمی دونم راهی نداره درست کردنش یا فقط از سر خودشون باز می کنند.
abaratian
27 September 2007, 01:34 PM
دو سوال راجع به كولر سمند.اول اينكه وقتي كولر روشن است در دور موتور پايين ماشين كله ميزند(البته تو حركت)ضمنا وقتي فن دوم رادياتور بكار مي افتد از قدرت فن كولر كاسته مي شود(باتري ماشين 74 آمپر ساعته).و بطور كلي كولر سمند من خيلي خنك نمي كنه.چيكارش كنم بهتره.از اساتيد ممنون مي شم اگه راهنمايي بفرمايند.
کله زدن با کولر روشن توی دنده های پایین طبیعیه. احتمالا کولرتون روی اتوماته، یا دما رو بیارین پایین یا روی دستی بذارین
amahdavi2004
27 September 2007, 03:01 PM
به اين تاپيك http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=24604 مراجعه كنيد اطلاعات بيشتري به دست مي آوريد.:icon_cool
باتلاق
27 September 2007, 11:35 PM
من هم اين احساس رو داشتم. زماني كه خودروي من نو بود تا مدتي وقتي كولر مي گرفتم اين موضوع رو احساس مي كردم. همينطور الان وقتي مدتي از كولر استفاده نمي كنم با روشن كردن كور پس زدن خودرو رو حس مي كتم. اما با كار كرد پيوسته افت توان ديگه احساس نمي شه. (يعني وقتي كولر مدتي پيوسته كار مي كنه، به نظرم توان كمتري از موتور مي گيره)
در ضمن اين مسئله ربطي به اتوماتيك كولر نداره چون اگر كولر دستي هم عمل كنه در دور موتور هاي بالاي 2500 خواه نا خواه به دليل جلوگيري از يخ زدگي وحفظه اواپراتور، كمپرسور با توجه به دماي اواپراتور فعال يا غير فعال مي شه.
ولي در كل از كولرش راضي هستم. امسال مرداد ماه، در مسافرت شمال عملكرد خوبي داشت.
اما يه موضوع وجود داره كه به نظر من توان توليدي دينام مورد استفاده بر روي خودرو هاي ايراني حالا از پرايد گرفته تا 405 و بالا تر، كمتر از نياز خودرو است. اين رو من در برگه نظر سنجي هم نوشتم.
با تشكر
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.