View Full Version : تمامی مشکلات آردی(معمولی و RDX) شما
sheshen
13 September 2006, 07:10 PM
می خواستم بدونم چرا وقتی که ماشین رو خاموش می کنم . دوباره می خوام روشن کنم استارت نمی زنه...!؟(حالت رد کردن):icon_twis
البته لازم بذکر است که این مشکل گهگاهی رخ می دهد:icon_excl
دنده به سختی و با صدا جا میره...!؟:icon_mad:
به نظر شما مشکل از کجاست!؟:icon_cool
shahram2006_m
13 September 2006, 08:54 PM
دوستان عزیز لطف کنید تمامی مشکلات اردی خودتون رو در این تاپیک قرار بدید تا از پراکندگی تاپیک ها جلوگیری بشه.
دوستان هم در حد توان به شما کمک خواهند کرد.
ممنون
dr_mehry
24 September 2006, 08:06 PM
مگه این ماشین مشکلی هم داره؟
Mohammad 1985
28 September 2006, 02:02 PM
نه عزیز آردی اصلا مشکل نداره! آردی در سطح بهترین خودروهای جهان هست!
pooryab
28 September 2006, 02:26 PM
چرا کسی جواب ش شن رو نمی ده!؟
dr_mehry
28 September 2006, 09:27 PM
معلومه دیگه استارتت خرابه
mehran1353
30 September 2006, 02:57 PM
با سلام خدمت دوستان .
آیا کسی اطلاع داره چگونه می شود فیلتر بنزین RD انژکتوری را تعویض یا تمیز کرد و هر چند هزار کیلومتر ؟ باید تعمیرگاه عوض کنه یا خودمان هم می توانیم ؟
28 December 2006, 08:04 AM
می خواستم بدونم چرا وقتی که ماشین رو خاموش می کنم . دوباره می خوام روشن کنم استارت نمی زنه...!؟(حالت رد کردن):icon_twis
البته لازم بذکر است که این مشکل گهگاهی رخ می دهد:icon_excl
دنده به سختی و با صدا جا میره...!؟:icon_mad:
به نظر شما مشکل از کجاست!؟:icon_cool
یا سلام
رد کردن استارت به دلیل تنظیم نبودن موقعیت استارت می باشد که در صورت مراجعه به مراکز تنظیم موتور ، حتماٌ مشکل حل خواهد شد.انشاا...
A.R.T
28 December 2006, 08:28 AM
یا سلام
رد کردن استارت به دلیل تنظیم نبودن موقعیت استارت می باشد که در صورت مراجعه به مراکز تنظیم موتور ، حتماٌ مشکل حل خواهد شد.انشاا...
و البته میتونه بخاطر فرسوده شدن دنده های فلایویل هم باشه :)
soheilm
2 March 2007, 04:44 PM
سلام
من Roa گرفتم و هنوز سرويس اوليه نرفتم بارون مياد يا ماشينو ميشوري صندوق پر از آب ميشه
علت چيه ؟؟ در سرويس اوليه بايد اينو رفع كنند؟؟؟
چراغ باز شدن دربها و كمربند و گرمكن عقب هم كارميكنه
:icon_redf :icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf :icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf :icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf :icon_redf:icon_redf:icon_redf:icon_redf
po2ya
2 March 2007, 05:54 PM
علت کیفیت بالای مونتاژ و بی نقص سرهم شدن ماشین هستش!
در سرویس اولیه اعلام کنید در صورت تمایل نمایندگی اقدام به رفع ایراد موجود میکنن !
soheilm
6 March 2007, 08:23 PM
كسي ميدونه كدوم نمايندگي ايران خودرو بهترين و فني ترين هست واسه روا؟؟؟؟؟
sajjadnegaresh
12 March 2007, 04:59 PM
سلام
من Roa گرفتم و هنوز سرويس اوليه نرفتم بارون مياد يا ماشينو ميشوري صندوق پر از آب ميشه
علت چيه ؟؟ در سرويس اوليه بايد اينو رفع كنند؟؟؟
مشكل از چسب كاري دور چراغ هاي خطر عقب و يا مشكل داشتن لاستيك هاي درب صندوق عقب هستش. به نظر من خودت ببر بيرون پيش يه صافكار مطمئن و با وقت و حوصله روش كار كن تا به نحو احسن مشكلت حل بشه وگرنه بايد ببري نمايندگي خدمات
hondol
14 March 2007, 05:46 PM
با سرعت 60 روي دنده سه و سرعت 80 روي دنده چهار وقتي گاز رو ول ميكنم يه صدايي از زير ماشين مياد مثل زوزه به همراه يك صداي زنگ مانند. منتها سرعت كه كمتر ميشه يهو قطع ميشه دو سه تا نمايندگي بردم هيچي نفهميدن ماشالا ماشين ميسازن نميدونن عيبش كجاس. كسي همچين مشكلي داره؟ علت ؟ نحوه رفع؟ زود تر تا گارانتيش تموم نشده!!
shahrokh_s
24 March 2007, 01:26 PM
سلام
من يك روا تحويل گرفتم ولي نميدونم چرا زماني كه موتور ماشين خنك هست(اول صبح) كولر رو روشن مي كنم دور تند فن هم شروع به كار مي كنه و با خاموش كردن كولر فن هم خاموش مي شه.
پیمان ق
22 April 2007, 03:52 AM
سلام
من يك روا تحويل گرفتم ولي نميدونم چرا زماني كه موتور ماشين خنك هست(اول صبح) كولر رو روشن مي كنم دور تند فن هم شروع به كار مي كنه و با خاموش كردن كولر فن هم خاموش مي شه.
ماشین منم همینطوره .
از نمایندگی که پرسیدم گفت مشکلی نداره!!:icon_twis
تازه نمایندگی می گفت اینجوری موتور اصلن داغ نمی کنه!!! ازش پرسیدم مگه نباید اول آمپر یکمی بالا بره بعد فن روشن بشه ؟ گفت پیشگیری بهتر از درمانه!!!!!!!!!!!!:icon_surp
desert
8 May 2007, 01:23 AM
چند وقت پیش به علت بارندگی بلبرینگ مربوط به کمپرسور کولر ماشین ما خراب شد که بردم دادم کولر ساز تعویض کرد و کولر رو گاز زد. کولر خیلی خوب سرد می کنه امایک اشکالی بوجود اومده و اون اینه که مرتب Off & on می کنه. یعنی موقع رانندگی متوجه می شی ماشین یه دفعه جون می گیره کولر بادش یواش یواش گرم می شه و بعد از یه مدتی دوباره می افته رو موتورو سرد می کنه. این اواخر تعداد این آف و آن کردنش خیلی بالا رفته. می خواستم ببینم کسی از دوستان با این مشکل برخورد کرده و می دونه برای رفعش چکار باید کرد؟ لطفا راهنمایی کنید.
آردی مدل 82 انژکتوری هستش!
پیمان ق
17 May 2007, 01:34 AM
چند وقت پیش به علت بارندگی بلبرینگ مربوط به کمپرسور کولر ماشین ما خراب شد که بردم دادم کولر ساز تعویض کرد و کولر رو گاز زد. کولر خیلی خوب سرد می کنه امایک اشکالی بوجود اومده و اون اینه که مرتب Off & on می کنه. یعنی موقع رانندگی متوجه می شی ماشین یه دفعه جون می گیره کولر بادش یواش یواش گرم می شه و بعد از یه مدتی دوباره می افته رو موتورو سرد می کنه. این اواخر تعداد این آف و آن کردنش خیلی بالا رفته. می خواستم ببینم کسی از دوستان با این مشکل برخورد کرده و می دونه برای رفعش چکار باید کرد؟ لطفا راهنمایی کنید.
آردی مدل 82 انژکتوری هستش!
شاید ربطی نداشته باشه ولی بده هر دو تا فن ماشینو چک کنن شاید یکی از فن ها خوب کار نمی کنه.
405 من همین مشکلو داشت بردمش نمایندگی چک کرد و گفت از آفتاماته فنشه.!!!:icon_ques
Ramtin329
17 May 2007, 03:03 PM
آقا من توصیه میکنم که گیربکس ماشین دست نزنید من هفته پیش ماشین بردم نمایندگی برای تعمیر گیربکس همونطور که گفتم زمان معکوس 4 به 3 صدای آب هویج گیری میداد !!! خلاصه تا امروز نتونستن گیربکس جمع کنند . اصلا از باز کردنش پشیمون شدن. چون این دفعه که بسته بودنش دنده 2 جا نمی رفت مجبور شدن دوبار بازش کنند . راستی وقتی ما هنوز از ساخت یک گیربکس ساده عاجز هستیم چطوری مدعی ساخت خودروی ملی و .... میشیم ؟؟
Ramtin329
21 May 2007, 09:33 PM
آقا من توصیه میکنم که گیربکس ماشین دست نزنید من هفته پیش ماشین بردم نمایندگی برای تعمیر گیربکس همونطور که گفتم زمان معکوس 4 به 3 صدای آب هویج گیری میداد !!! خلاصه تا امروز نتونستن گیربکس جمع کنند . اصلا از باز کردنش پشیمون شدن. چون این دفعه که بسته بودنش دنده 2 جا نمی رفت مجبور شدن دوبار بازش کنند . راستی وقتی ما هنوز از ساخت یک گیربکس ساده عاجز هستیم چطوری مدعی ساخت خودروی ملی و .... میشیم ؟؟
من امروز ماشینو بعد از یک هفته گرفتم البته گیربکس تعمیر شده ولی مشکل معکوس 4 به 3 کاملا بر طرف شده و فعلا که راضی کننده است . در ضمن قبل از این دنده یک در حال حرکت هم سخت جا میرفت تا جایی که مجبور بودم توقف کنم بعد از 2 ماشین 1 کنم ولی الان بهتر شده .
پیمان ق
22 May 2007, 12:41 AM
من امروز ماشینو بعد از یک هفته گرفتم البته گیربکس تعمیر شده ولی مشکل معکوس 4 به 3 کاملا بر طرف شده و فعلا که راضی کننده است . در ضمن قبل از این دنده یک در حال حرکت هم سخت جا میرفت تا جایی که مجبور بودم توقف کنم بعد از 2 ماشین 1 کنم ولی الان بهتر شده .
الان نسبت به قبل کاملاً راضی هستی؟فکر میکنی ارزششو داره منم بدم دست نمایندگی که ببرنش زیر تیغ؟:icon_ques
نمایندگی توضیح داد که چه عملـــــــــــــــــــــــیاتی روی گیربکسه ماشینت انجام داده یا نه؟:icon_surp
در ضمن با عرض شرمندگی ، اگه گذرت به نمایندگی افتاد ، لطفاً در مورد گیربکس جدید و اینکه میشه اونو با گیربکس فعلی عوض کرد یا نه یه پرسو جویی بکن .:icon_neut
مرسی.
Ramtin329
22 May 2007, 04:10 PM
الان نسبت به قبل کاملاً راضی هستی؟فکر میکنی ارزششو داره منم بدم دست نمایندگی که ببرنش زیر تیغ؟:icon_ques
نمایندگی توضیح داد که چه عملـــــــــــــــــــــــیاتی روی گیربکسه ماشینت انجام داده یا نه؟:icon_surp
در ضمن با عرض شرمندگی ، اگه گذرت به نمایندگی افتاد ، لطفاً در مورد گیربکس جدید و اینکه میشه اونو با گیربکس فعلی عوض کرد یا نه یه پرسو جویی بکن .:icon_neut
مرسی.
اول اینکه تا الان مشکلی نداشتم ولی یک هفته طول کشید ... توی برگه نمایندگی دنده برنجی بچشمم خورد فکر کنم اونها را عوض کردند . ولی به نظرم یک کمی صدای گیربکس بیشتر شده البته خیلی کم شاید هم من اینطور احساس میکنم . در ضمن این نمایندگی که من بردم کارش قبلا پیکان بود و الان هم بیشتر آردی و روآ برای همین به نظرم آشناتر بودند.
در مورد گیربکس جدید هم پرسیدم جواب مثبت بود حتی گفت اگر میتونی یک آرژاتینی اصل پیدا کن ببند از اینها بهتر جواب میده .
mojtaba155
26 May 2007, 02:42 PM
سلام به اساتید و صاحب نظران محترم
آیا برای موتور خودروی آردی روغن موتور با مارک خاصی پیشنهاد شده است.ممنونم اگر به این سئوال پاسخ داده شود.
Srfazel
27 May 2007, 04:20 PM
ماشین منم همینطوره .
از نمایندگی که پرسیدم گفت مشکلی نداره!!:icon_twis
تازه نمایندگی می گفت اینجوری موتور اصلن داغ نمی کنه!!! ازش پرسیدم مگه نباید اول آمپر یکمی بالا بره بعد فن روشن بشه ؟ گفت پیشگیری بهتر از درمانه!!!!!!!!!!!!:icon_surp
فنی که روشن میشه فن کولر شماست که همیشه با روشن شدن کولر خودرو و بدون توجه به درجه حرارت آب رادیاتور روشن می شه. ماشین های جدید 2 فن دارند که یکی منحصرا برای کولر و دیگری مربوط به رادیاتور هست.
zary
13 June 2007, 08:02 PM
من یک روآ گرفتم کلاجش خیلی سفته لطفا اگر کسی برای نرم شدن آن تجربه ای دارد راهنمائی کند.
zary
2 July 2007, 06:43 PM
من با روآ یک مورد دیگه هم دارم ، وقتی کولر میگیرم در هنگام کار که کولر کلاج میکنه و فن روشن میشه دور ماشین گرفته میشه و تکان میخوره ، البته در حالت عادی هم که فن روشن و خاموش میشه هم این حالت هست ولی کمتر.خلاصه این ماشین اینها شهر فرنگه .
مهرداد اس .اي
16 October 2007, 01:43 PM
دوست عزيز تعداد فن آر-دي دوتا هست كه يك با دماي موتور در 84 درجه طبق تنظيم اوليه كه سوپاپ ترموستات عمل مي كند، فعال مي شود كه اگر دماي موتور به هر علتي بالاتر از اين حد برود (سربالايي- كمبود آب رادياتور- خرابي ترموستات و. . . ) هر دو فن با هم شروع بكار مي كنند كه اگر در اين مرحله سويچ اصلي بسته شود فنها خاموش خواهند شد . حالت ديگه وقتيست كه دماي موتور نزديك 100 بشود كه در اين حالت هر دو فن با دور بالا شروع بكار مي كنند كه اگه در اين حالت حتي سوئيچ اصلي را هم ببندي و موتور خاموش شود باز هم هر دو فن با دور ملايم به خنك كردن مايع رادياتور ادامه مي دهند تا از مرز خاصي تنزل كند و سپس خاموش مي شوند
فن دوم مستقيماً به كولر هم وصل مي باشد كه با روشن كردن كولر فن 2 شروع مي كند با دور ملايم بكار كردن.
درمورد سختي تعويض دنده علت اصلي كه در آر-دي باعث آن مي شود كلاچ و متعلقات آن است و چون اكثراً خيلي دير به دادش مي رسند مشكل حادّتر شده و دنده هاي برنجي گيرباكس را از بين مي برد و در صورت عدم توجه واي چه شود.
بهتري پيشنهاد بنده اين است كه حتماً پيش يك متخصص آر-دي سيستم گلاچ رو از پدال و سيم و دو شاخ و اهرم و ديك و صفحه و فلايول بررسي شود ( اگر هم كسي رو سراغ نداشتي با من تماس بگير آدرس مكانيكي رو كه خودم ماشينمو پيش اون مي برم بهت بدم توي تهران)
درخصوص روغن موتور اولاً از روغنهايي كه از طريق پتروشيمي بواسطه اسيدها و از روغنهاي مستعمل احيا مي شود به هيچ عنوان استفاده نكنيد (راه شناختن: روي قوطي ها يا اصلاً آرم توليد ندارند يا مارك پتروشيمي خورده مورد فله اي هم بوي ترش مي دهد و اگر دستتان با جرمهاي چرب موتور كثيف شده باشد بااين نوع روغنها پاك نمي شود كلاً اگه اِن كيلومتر هم با اين روغنها برانيد دست آخر هم تميز تعويض خواهند شد!)بهتر است از روغنهاي پالايشگاهي استفاده كنيد كه در پالايشگاههاي نفت تهيه مي شوند من خودم يك مدت از روغنهاي بهران استفاده مي كردم ولي حسب اتفاق يك روز وقتي ويزيتوري كه براي بازاريابي به تعويض كاري كه من ماشين پيشش مي برم پيشنهاد فروش ارزان قيمت غلابي همان مارك رو داد!!! به پيشنهاد تعويض كار از روغنهاي اسپيدي استفاده مي كنم كه خيلي هم مقرون به صرفه مي باشد.
در مورد چراغها هم بعرض مي رساند كه تفاوت عمده بين مدل آر- دي و جي- ال- ايكس در نوع تلق آنها مي باشد و جاي تعبيه شده روي بدنه در هر دو مورد هم سايز مي باشد چراغهاي آر-دي دقيقاً همانيست كه روي جي-ال هاي اوليه سوار بودند.(سه تكه دارند)
farredsky
13 November 2007, 12:44 AM
من روآ گاز سوز دارم ولی خیلی در دستاندازها سفته وواقعا به کمر ادم ضربه میزنه میشه نرمترش کرد؟
صدای موتور هم در سرعت بالا تو گوش ادم میپیچه و اذیت میکنه راه حلی داره؟
ممنمون
پیمان ق
13 November 2007, 09:09 AM
من روآ گاز سوز دارم ولی خیلی در دستاندازها سفته وواقعا به کمر ادم ضربه میزنه میشه نرمترش کرد؟
صدای موتور هم در سرعت بالا تو گوش ادم میپیچه و اذیت میکنه راه حلی داره؟
ممنمون
سلام دوست عزیز
اول از همه ورود شما رو به فروم تبریک و خیر مقدم عرض میکنم .:icon_excl
من یک روآی دوگانه سوزه بدون مخزن دارم ( از ساله 85 تا حالا مخزنو ندادن:icon_eek: ) ، کمکهای عقبش بسیار خشکه ، تا حالا که نتونستم کاری برای نرم شدنش بکنم :icon_redf.
از چند جا که پرسیدم ، گفتن بعلت تقویت سیستم تعلیق دوگانه سوزها و عدم جاسازی کپسول گاز ، این خشکی بیشتر محسوسه .
در مورد صدای موتور ، من دادم یه صافکار ، داشبورد رو باز کرد و زیر داشبورد پشم شیشه فشرده کار گذاشت . صدا تا حدی قابل تحمل شد بخصوص در سرعتهای بالا :icon_surp.
البته صافکاره خیلی ناشی بود و داشبورد رو درست نبسته ، بعضی جاها صدا میده . پیشنهاد میکنم اگر اینکار رو کردید ، اولاً به یه صافکار خوب و وارد مراجعه کنید ، دوماً دور داشبورد رو بدین چسب سلیکون بزنه ، سوماً مواظب باشید پیچی جا نزاره :icon_mrgr.
موفق باشید . در پناه حق .:icon_excl
farredsky
13 November 2007, 02:42 PM
ممنون .من هم از زمانی که کپسول را برای تعمیر برداشتم کمک ها خیلی بدتر شدند.
کف ماشینو اگه پشم شیشه بچسبونیم روی صدا اثر داره؟ نمد زیر کاپوت چطور؟
پیمان ق
13 November 2007, 11:16 PM
ممنون .من هم از زمانی که کپسول را برای تعمیر برداشتم کمک ها خیلی بدتر شدند.
کف ماشینو اگه پشم شیشه بچسبونیم روی صدا اثر داره؟ نمد زیر کاپوت چطور؟
راستش ، من نمد 405 خودم رو باز کردم و روی روآ انداختم زیاد توی صدا تاثیر نداشت . (البته توی صدای داخل اتاق ) ولی خوب صدای خشکی که از موتور میاد نرمتر میشه ، در کل به 23 تومنی که باید پرداخت کرد نمی ارزه .
تا حالا من نشنیدم که کف ماشین رو پشم شیشه بندازن . ولی فکر نمیکنم جالب باشه . بهتره از عایق PVC زیر ماشین استفاده کنید و داخل رو هم کف پوش یک تیکه چرم مصنوعی (حدود 15 تومن در میاد ) بندازین .:icon_surp
در پناه حق . :icon_excl
جدیدترین نفر
11 February 2008, 03:52 PM
من یه آردی 85 درام مشکلم اینه که زیر پا موقع بارندگی و یا کارواش خیس میشه و از پایین تو تابستونها بخار میاد بالا
اگه میشه راهنمایی کنید
Raminium2001
12 February 2008, 07:33 AM
کلا متاسفاده مونتاژ RD خیلی بد انجام میشه و علت این مشکل شما هم آب بندی نبودن کف ماشین هست که آب به داخل نفوذ میکنه. البته احتمال پوسیده شدن کف ماشین هم هست که باعث شده سوراخهایی پیدا کنه که اونم به مواد بد بکار رفته بر می گرده. یک راه ساده و کم هزینه، قیرگونی کردن کف ماشین هست که با وجود معایبش، به نظر من اگه این نفوذ آب اذیتتون میکنه می ارزه. 8 سال پیش یادمه بیشتر کسایی که شمال زیاد می رفتن یا ساکن بودن این کار رو می کردند.
dr_mehry
4 March 2008, 10:57 AM
کلا متاسفاده مونتاژ RD خیلی بد انجام میشه و علت این مشکل شما هم آب بندی نبودن کف ماشین هست که آب به داخل نفوذ میکنه. البته احتمال پوسیده شدن کف ماشین هم هست که باعث شده سوراخهایی پیدا کنه که اونم به مواد بد بکار رفته بر می گرده. یک راه ساده و کم هزینه، قیرگونی کردن کف ماشین هست که با وجود معایبش، به نظر من اگه این نفوذ آب اذیتتون میکنه می ارزه. 8 سال پیش یادمه بیشتر کسایی که شمال زیاد می رفتن یا ساکن بودن این کار رو می کردند.
تا اونجا که من می دونم 405 هم تا حدوددی این مشکلا رو داره البته تک و توک
tonio_m2000
10 March 2008, 04:41 PM
با سلام
اين آردي من از ديروز يک مشکلي پيدا کرده. شيشه بالابر برقي سمت راننده موقع پائين اوردن شيشه خوب کار مي کنه اما موقع بالا بردن بگير نگير داره يعني ده بار دکمه رو مي زني تا شايد يه بار بگيره و بره بالا. اين حالت موقع روشن بودن و خاموش بودن ماشين وجود داره. يه صداي شبيه تپ تپ ضعيف هم موقع زدن دکمه به بالا شنيده مي شه. به نظرتون اشکال از کجاست؟ مي تونم خودم حلش کنم يا بايد بدم برقکار؟
با تشکر
Raminium2001
11 March 2008, 08:24 AM
احتمالا زغال کلید شما سوخته که با عوض کزدنش مشکل حل میشه. ولی من پیشنهاد میکنم کلید رو عوض کنید. هم راحت تره هم مطمئن تر. هزینش هم خیلی فرقی نداره. پیشنهاد میکنم یه تقویت کننده هم بذارید تا برای مدتی کلا از شر مشکلات شیشه بالابر خلاص بشین.
Amir1871
11 March 2008, 11:23 PM
سلام دوستان،يكي از اقوام دو، سه روز پيش يه روآ دوگانه سوز تحويل گرفت. از همون اولين استارت يه صداي لق لقي از موتور ميومد كه با بالا رفتن دور موتور تندتر ميشد و در صداي موتور گم ميشد ولي در دور پائين واضح شنيده ميشود. نمايندگي كه كلا وانمود كردن كه اصلا صدائي نمي شنون :icon_twisهمه و صداها طبيعي هستند. آيا اين صدا ميتونه از فيلر سوپاپها باشه؟ ايا اين مورد ميتونه براي آبندي مشكل ايجاد كنه؟ البته صدا از پوليها نبود چون با دقت گوش كرديم از موتور صدا مياد. در ضمن ظاهرا ديسك و صفحه كلاجش پژوئيه ولي حين تعويض دنده در ضمن رها كردن كلاج يه صداي شبيه تلق ميدهد آيا اين هم طبيعيه؟:icon_redf
Raminium2001
12 March 2008, 01:34 AM
صدای کلاچ و جعبه دنده رو کلا ندید بگیر چون غیر این از ایران خودرو نمیشه انتظار داشت. اما صدای لق لق اگه با گاز دادن بیشتر میشه (شاید صدای موتور بالاتر بره، ولی این صدا هم بیشتر میشه) ممکنه از یاتاقانها باشه که باید خیلی فوری درست شه وگرنه شاتون میزنه. ولی اگه صدا زیاد نمیشه میتونه از خیلی چیزا (رایج ترین، پمپ روغن هست که براده ها وقتی خوب خارج نشده باشند، باعث این صدا میشن). مشکل حرکتی و بالا رفتن دمای آب که نداره؟
Amir1871
12 March 2008, 08:01 AM
مشكل حركتي يا بالا رفتن دماي آب ظاهرا نداره، درباره اون صدا هم بايد بگم با بالا رفتن دور موتور دور اون هم بالا ميره ولي صداش بلندتر نميشه. ممنون از راهنمائيت
dr_mehry
12 March 2008, 10:32 AM
روا دیسک و صفحه پژوییش کجا بود!!!؟
من احساس می کنم که ماشین پدرم چند وقتیه بدجوری افت کرده (مثل اینکه ارتفاع زده باشی) چند تا از آشناهام که دیدند تایید کردند و گفتند این مسئله در مورد روا و آردی طبیعیه ؟ کسی راه حلی برای صدای عقب روا پیدا کرده یا نه ؟
Amir1871
13 March 2008, 12:59 AM
dr_mehry عزيز راستش تو آگهي فروشش كه بود و روي موتورش هم يه برچسب گنده با همين عنوان زده بودند. ا... اعلم.
dr_mehry
13 March 2008, 10:36 AM
من شنیده بودم که دیسک و صفحه پژو 504 رو میشه یه جورایی به پیکان خوروند .شاید اینم دیسک و صفحه 504 بوده .
حسینان
11 April 2008, 04:14 PM
مگه این ماشین مشکلی هم داره؟
خدمت شما دوستان عزیز بگم که اردی و همون روا تمومش مشکله ..!!!!!!چرا که این ماشین هیچ هویتی نداره و اصلا معلوم نیست چیه ///موتور پیکان ..شاسی پیکان و همه چی پیکان فقط اسمه پزو بیچاره رو یدک میکشه ...چرا اسمش پزو هست اخه چیش به پزو رفته ؟؟از صدای استارتش که یاداور صدای پیکان هست گرفته تا ......از دور که میاد از صداش میشه فهمید پیکانه اردی ...!!!!!فقط یه عده از مردم بیچاره به عشق پزو این ماشین رو میخرن بعد هم بعضی ها ارم اردی یا روا رو از پشتش میکننن تا کا چی ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!اخه هر چی هم تغییرش بدن از قلمبه دیفرانسیل عقبش و اون شاسیهاش تابلوست که پیکانه .....پس بهتره واقیت رو به مردم بگن و اسمش رو بذارن پیکان روای تقویت شده !!!!!:icon_cool:icon_cool
اب شدن صندوق روا عادیست و از فاجعه های صنعت خودرو سازس بشمار میره اخه عزیز ماشینه من دراری بهتر از این نمیشه ..به زور پیکان رو به پزو میخوان بخورونن ..نمیشه اقا نمیشه ...
dr_mehry
12 April 2008, 09:55 AM
جدیدا یه صفحع فلزی جوش میدن روی دفرانسیل خودرو تا دفرانسیل آردی از زیر معلوم نشه و ملت فکر کنن پژو 405 تیونیینگ شدست :icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr
minime
18 July 2008, 06:02 PM
من وقتي كه از نمايندگي ماشين رو تحويل گرفتم، حتي 10 كيلومتر راه نرفته تسمه دينام پاره شد كه زمان تعويض توسط امدادخودرو طرف گفت كه تسمه جنس آشغال داشته و يه سري اينجوري هستن. تسمهاي كه طرف برام انداخت حدود 20 ماه بدون مشكل كار كرد. حتي باهاش بارها مسافرت طولاني با كولر روشن رفتم و باز چيزي نشد.
اما جديداً كه اون تسمه پاره شده و تسمه عوض كرد، هي مدام پاره ميشه. تا بحال شايد 10 تا بيشتر شده. انواع اقسام تسمه رو هم تست كردم. صاف يا دندونهاي. حتي دو بار تسمه رو هم برام خود امدادخودروييها عوض كردن.
دينام رو تست كردم و ميگن مشكل گير نداره. حتي پشت پولي واترپمپ4 تا واشر سايز 6 گذاشتم كه كمي جلوتر بياد و مشكل هم راستا بودن با پوليهاي ديگه كمتر بشه. تاب پولي واترپمپ هم زياد نيست. حتي يه دونه كه نو گرفتم، ديدم كه از مال خودم بيشتر تاب داره. باتري هم اورشارژ نميشه و چك كردم. كمپرسور كولر هم رو چك كردم و ميگن گير نداره.
موندم كه حالا اين عيب از چي هست. تعميركارها و خود امدادخودروييها ميگن جنس تسمههاي بازار آشغال هست و بايد تسمه خوب پيدا كنم. آيا كس ديگهاي هم اين مشكل رو داره؟؟؟ يا از كجا ميشه تسمه مرغوب و محكم پيدا كرد كه توي گرما كش نياد و ذوب نشه. ممنون
Raminium2001
24 July 2008, 07:12 PM
تسمه خوب رو باید از مغازه هایی که مرتبط با وارد کننده اصلی هستند بخری و واقعا پیدا کردنش سخته. ولی ایرانی ها هم اونقدری بد نیست که شما میگی. اشکال باید از جای دیگه باشه. مثلا لقی دینام یا زاویه داشتنش یا ...
پیمان ق
24 July 2008, 11:37 PM
من وقتي كه از نمايندگي ماشين رو تحويل گرفتم، حتي 10 كيلومتر راه نرفته تسمه دينام پاره شد كه زمان تعويض توسط امدادخودرو طرف گفت كه تسمه جنس آشغال داشته و يه سري اينجوري هستن. تسمهاي كه طرف برام انداخت حدود 20 ماه بدون مشكل كار كرد. حتي باهاش بارها مسافرت طولاني با كولر روشن رفتم و باز چيزي نشد.
سلام و درود بر شما
دوست عزيزم ، منم همين مشكل رو داشتم . يكي از مكانيكها توصيه كرد تسمه اي پيدا كنم كه اندازش با تسمه ي فابريك يكي باشه ولي از نوع A . عرض اين نوع تسمه بيشتره واسه همين ديرتر خورده ميشه درضمن از نوع دندانه دار باشه بهتره . البته ميگفت : اگر اندازه تسمه كمي از تسمه استاندارد كوچيكتر باشه بهتر جواب ميده !
براي من كه جواب داد . . .
درضمن موردي رو كه دوست عزيزمون جناب Raminium2001 فرمودن ، حتماً چك كنيد . چون اگه مشكل از زاويه داشتن دينام باشه ( كه معمولاً بعد از يه مدتي ايجاد ميشه ) با نوع تسمه مشكل حل نميشه .
شاد و پيروز باشيد . :icon_wink
minime
6 August 2008, 02:00 PM
تشكر از همه دوستاني كه جواب دادن. دينام مشكل نداره، چون باطريساز چك كرده. اما مشكلي كه شما دوستان گفتيد يعني پيدا كردن تسمه خوب پابرجاست. حتي به من در مورد اين تسمه كمي پهنتر هم گفتن. اما خيلي خيلي گشتم، گير نياوردم. آيا دوستان آدرس جايي رو سراغ دارن؟ ممنون
minime
6 August 2008, 02:00 PM
تشكر از همه دوستاني كه جواب دادن. دينام مشكل نداره، چون باطريساز چك كرده. اما مشكلي كه شما دوستان گفتيد يعني پيدا كردن تسمه خوب پابرجاست. حتي به من در مورد اين تسمه كمي پهنتر هم گفتن. اما خيلي خيلي گشتم، گير نياوردم. آيا دوستان آدرس جايي رو سراغ دارن؟ ممنون
reza engine
6 August 2008, 03:14 PM
اگه میشه از تسمه دینام پاره شدت یه عکس بزار و یا توضیح بده که چطوری هر دفعه پاره میشه؟؟
اگه تسمه از یک طرف دچار ساییدگی و پارگی میشه و اون سمتی که نخ نما میشه و باعث پارگی میشه سمت رایاتور هست ممکنه به دلیل زیر باشه, چون این مساله رو ماشین عموم تجربه کردم.
اگه دقت کنید میبیند که تسمه دینام و هیدرولیک با فاصله خیلی کمی از کنار هم رد میشوند. مشکل ما این بود در حالت عادی و وقتی ماشین روشنه تماسی با هم نداشتند ولی وقتی گاز شدید میدادیم و دور موتور رو می بردیم بالا فولی پمپ هیدرولیک در راستای محورش حدود چند میلیمتر بازی می کرد و باعث کشیده شدن جزیی دو تسمه به هم میشد. و به مرور زمان تسمه دینام رو خراب می کرد و یا باعث در آومدنش میشد. (خواستی تسمه پهن بندازی مواظب این نکته باش)
البته ماشین RDi بود و نمیدونم که تو روا محل پمپ تغییر خاصی داشته یا نه.
تو ماشین خودم هم تقریبا جسبیده به سینی زیر یه تسمه سفت کن مربوط به تسمه هیدرولیک است که یکبار گیر کرد و باعث شد تسمه هیدرولیک از جاش در بیاد و به دنبال اون تسمه دینام هم از جاش در اومد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.