PDA

View Full Version : تاپیک جامع مشکلات پراید (معمولی و 141)

صفحه ها : [1] 2 3 4

Sina-Ts
26 April 2005, 11:25 AM
دوستان من يه پرايد مدل 83 دارم..تا چند روز پيش آمپر آب اون تا وسط بيشتر نمياومد و در بيشتر مواقع
پايين تر از وسط هم بود..اما الان چند روزه که بالاتر ميآد و تقريباً به 1 درجه مونده به جوش ميرسه..بيشتر هم
موقعی به اين حالات ميرسه که ماشين درجا کار ميکنه..کسی ميدونه مشکل از کجاست

evanescence : منتقل شد

alisam44
26 April 2005, 03:48 PM
من ماشينم همچين مشكلي داشت نمايندگي مجاز بردم گفت يكي ضد يخ بريز داخل رادياتورش.من هم امتحان كردم خيلي بهتر شد!!!!

اینجانب
26 April 2005, 07:57 PM
احتمال داره كه فنش راه نميفته. در حالتيكه انقدر گرم شده در كاپوت را باز كن و ببين فن ميگرده يا نه. يك احتمال ديگر هم اينه كه شايد ترموستات باز نميكنه.

arash p mbz bmw
26 April 2005, 08:02 PM
اگر جای 2 فن عین پژو داره 2تا بنداز بعدم من شنیدم رادیاتهای که کمپانی میندازه خوب نیست اگر پول دمه دستته عوضش کن 8)

s4l4rn
27 April 2005, 02:56 PM
اگه ميشه در باره تعويض رادياتور و چه نوع و چه جنسي و.... توضيح بديد :?:

پژمان22
27 April 2005, 03:07 PM
ممكنه فن ضعيف باشه يا ترموستات خوب عمل نكنه.

Sina-Ts
27 April 2005, 04:27 PM
فن کار ميکنه..ولی به نظرم نسبت به قبل يکم دير تر روشن ميشه..يچيز ديگه اينکه وقتی کولر روشن ميکنم
آمپر ميآد پايين

harzaabe
28 April 2005, 09:57 AM
سينا,
دوسته عزيز حتماً رادياتور رو عوض کن و از راديات 4 لول استفاده کن. يه نگاهی هم به ترمستت و فنت بنداز که ضعيف نشده باشند. فدات
حتماً جواب ميگيری
8)

jacob
28 April 2005, 11:11 AM
با سلام خدمت دوستان
نه نه راديا تورت رو عوض نكن چون مي گي كولر را كه روشن مي كني پايين مي ايد درجه اب ايراد مر بوط به فن است چون وقتي كه كولر رو شن مي شود فن مستقيم كار مي كند اول سويچ خودكار فن رو چك كن يا عوض كن
بعدش هم بده يه امپر بزنن دينامت رو يا ذغال دينامت رو چك كنن بعدش هم اگه اين ها نبود اول بده رادياتورت رو سيخ بزنن ولي مطمن نيستم راد ياتور ايراد داشته با شه احتمالا ايراد برقي و سيستم كنترل برقي است

اینجانب
29 April 2005, 06:40 AM
شايد عيب ماشين ايشان از فشنگي موتور فن (در واقع سنسوري كه حرارت را حس كرده و باعث راه افتادن فن ميشود) باشد كه دير شروع بكار ميكند. اگر مطمين هستند كه موقع كولر گرفت خنك ميشود، اشكال نميتواند از رادياتور باشد.

Sina-Ts
29 April 2005, 12:23 PM
خودم هم فکر ميکنم مشکل از همين سنسور حرارت باشه..چون ميگم به نظرم فن دير روشن ميشه..
چون وقتی هم روشن ميشه دما سريع مياد پايين

alireza_shd
30 April 2005, 06:54 AM
در رادياتور! برو نگاه كن اگر فن كار ميكنه عيب از در پيچ رادياتور هست! زياد اين مورد رو ديدم عوض كن درس 8) ت ميشه

احسان2224
3 May 2005, 09:35 AM
فن کار ميکنه..ولی به نظرم نسبت به قبل يکم دير تر روشن ميشه..يچيز ديگه اينکه وقتی کولر روشن ميکنم
آمپر ميآد پايين

سينا جان منهم با پرايد 141 در حدود 10 روزه دقيقا همين مشكل رو با همين وضعيت دارم :cry:

Sina-Ts
4 May 2005, 07:12 PM
حق بh جناب alireza_shd بود..مشکل از در راديتور بود..عوض کردم درست شد
8)

احسان2224
14 May 2005, 10:01 AM
حق بh جناب alireza_shd بود..مشکل از در راديتور بود..عوض کردم درست شد
8)

سينا جون ميشه توضيح بدي چطور شد :twisted: من نگاه كردم ظاهرا در راديتور مشكلي نداره
نمايندگي بردي عوض كردن؟؟

Sina-Ts
15 May 2005, 10:24 PM
آره عزيز..اول که بردم گفتن احتمال خيلی زياد مشکل از فشنگيه..که اگه اون باشه نداريم حالا حالا هم نمياريم
ولی يه احتمال هم هست که مشکل از کمپرسور باشه..شما ماشين رو بزار عصر بيا ببينيم چی ميشه
بعد فکر کن ماشين از ساعت 10 تا 5 خوابيده رفتم ميگن مشکل از در رادياتور بود ظاهرا آب درست ازش
رد نميشده..عوض کردن و مشکل حل شد..البته هنوز هم نسبت به قبل يه کم آمپر بالا تر ميره ولی نه مثل
قبل..حالا نميدونم به خاطر گرمای هواست يا چيز ديگه..خلاصه شما اول خودت در رادياتور رو عوض کن
که 500 تومان هم بيشتر نيست ضرری نداره..اگه درست نشد ببر نمايندگی..

iran lian
11 June 2005, 05:54 PM
سلام رفيق
اينجوري همه هم درست ميگن هم ممكنه اشتباه.
بهترين كار اينه بري يه تعميرگاه.
من هم همين مشكل رو داشتم.
يكي گفت ببر تنظيم كامپيوتري. نميدونم فنش خرابه. ميتونه از رله باشه. ميتونه در راديات شل باشه آب كم كنه. ميتونه .... نميدونم.
موفق باشي

alireza_shd
15 June 2005, 06:59 AM
اول از ارزان ترين روش شروع كنيد. همون اول نمي خواهد برين رادياتور واتر پمپ - موتر و..... عوض كنيد.
در مورد پرايد اگر ماشين نو باشه 80 درصد موارد داغ كردن مربوط به درپيچ رادياتور هست! خود نمايندگي ها اين رو بهتر ميدوند! ولي سر ميدونند!

رضا صفارپور
17 June 2005, 04:46 PM
دوست عزیز فشنگی فن رادیاتور رو چک کن

Shahzadeh kocholoo
23 June 2005, 12:30 PM
1 سوال دارم

در حالت عادی دمای ماشین من وسط بنظرم طبیعی نیست ماشین صفره؟ آیا مشکلی داره؟ :icon_cool

alireza_shd
24 June 2005, 09:47 AM
اين مشكل پرايد هاي انژكتوري جديد هست. عيب از نمايشگر دما هست دماي واقعي كمتر هست!مشكلي وجود ندارد چون دماي جوش رو به درستي نمايش ميده!

ehsan53
8 December 2005, 09:48 AM
سلام
از سمنان كه ميومدم ابتدا از دنده 4 كه به 5 رفتم كمي ريب زد ولي بعدش بدتر شد الان طوري شده كه تو هر دنده اي ابتدا گاز نميخوره (گير داره) بعدش يك دفعه دور مي گيره حتي دنده يك. اگه كسي مي تونه راهنمايي كنه خوشحال ميشم. دوستان مي گفتند از انژكتور ولي هيچ چراغي هم روشن نميمونه.
پرايد مدل 84

ali_tl2000
8 December 2005, 04:25 PM
سلام
از سمنان كه ميومدم ابتدا از دنده 4 كه به 5 رفتم كمي ريب زد ولي بعدش بدتر شد الان طوري شده كه تو هر دنده اي ابتدا گاز نميخوره (گير داره) بعدش يك دفعه دور مي گيره حتي دنده يك. اگه كسي مي تونه راهنمايي كنه خوشحال ميشم. دوستان مي گفتند از انژكتور ولي هيچ چراغي هم روشن نميمونه.
پرايد مدل 84

فیلتر بنزین و فیلتر هوا رو عوض کن. وایرها رو چک کن ببینم برق نمیدزده !

greela
8 December 2005, 11:45 PM
من یه صندوقدار83 دارم که یه ماهه خریدمش ولی هر کاریش کردم 110 تا بیشتر نرفته. اساتید لطفن بگین چیکار کنم با این ماشین تنبل؟؟؟قابل توجه که 7000 تا کارکرده واقعی داره خواهشن کمک کنین!!!!!
:icon_cry:

PAYAM
9 December 2005, 04:46 AM
110 تا....؟؟؟؟؟ جدي مي‌گين؟ در بدترين حالت ديگه بايد 130 تا رو حداقل بره.
من احتمال مي‌دم كه كيلومترتون خرابه و كم نشون مي‌ده. بهترين راه امتحانش هم اينه كه وقتي گاز ماشين رو تا آخر پر كردين ماشين يكي از دوستاتون هم سرعت با شما بياد و بعد كيلومترتون رو با كيلومتر اون مقايسه كنيد.
براي بهتر شدن ماشينتون هم راه هاي زيادي است. كم خرج ترين هاش برداشتن فيلتر هوا (به صورت مستمر توصيه نمي‌شود)، انداختن فيلتر هواي اسپرتي، گشاد كردن ژيگلور هاي كاربراتور (براي ماشين هاي كاربوراتوري)، برداشتن كيت CLC (در صورت وجود كه البته برداشتنش تاثير زيادي روي افزايش شتاب ماشين مي‌ذاره)، انداختن شمع هاي احتراق بالا و ...
راه هاي پر خرج تر هم كه از انداختن وور و توربو چارجر شروع و به تعويض موتور و تعويض ماشين!! ختم مي‌شه.

motamedi
9 December 2005, 12:45 PM
سلام :)

البته پيام پيشنهادهاي استادانه اي مطرح كرده، ولي من با اون دو خط اولش موافق ترم. براي اينكه تست كني سرعت سنج درسته يا نه، يه راه ديگه هم هست. وقتي داري با سرعت حركت مي كني، سرعتي كه نشون ميده، دور موتوري كه نشون ميده و دنده اي كه درگير هست رو يادداشت كن. بيار اينجا بنويس تا چك كنيم نسبتش درست هست يا نه. ولي شك من بيشتر به سيستم موتور هست.
ماشينت حتما انژكتوريه ديگه. نه؟ به نظرم تا گارانتي داره، يه سر به يه نمايندگي مجاز (حتي الامكان نمايندگي هاي شركتي (شماره هاي 1 و 2)) بزن. مشكل رو مطرح كن.

اون تغييراتي كه پيام نوشته هم، براي تقويت ماشيني كه كار معموليش رو درست انجام ميده موثره، ولي فكر مي كنم، با توصيفي كه شما كردي، همه اون كارها رو هم انجام بدي، تازه ماشينت برسه به شرايط يه پرايد معمولي.

سپاس
آرش

Mohsen_d_62
9 December 2005, 01:50 PM
من میخوام چند نکته رو اضافه کنم که ممکنه دوستان فکر کنن الکی دارم یه چیزی میگم ولی باید توجه شمارو به این جلب کنم که من هم موتور دارم هم پراید و اینکه پدر بنده راننده پایه 1 هست و ما یه تریلی هم داریم پس حرفهای منو الکی نگیرید . خوب شما باید در کنار رسیدن به وضع موتور به چرخها هم توجه کنی این برای یه ماشین خیلی مهمه بلبرینگ هات رو چک کن چون من این مشکل رو باهاش برخورد کردم بعد از اون شما حتماً از یه تمیز کننده انزکتور استفاده کن که کراپ رو پیشنهاد میکنم و رسیدگی به فیلتر هوا هم خیلی مهمه . حالا میمونه تست کردن کیلومتر خوب یادداشت کردنش البته با عرض معذرت زیاد کمک نمیکنه چون بر حسب مثال من میگم که من با دنده 2 پراید 90 رو هم پر کردم خوب این دلیل درست بودن یا نبودن نیست برای تست کیلومتر حتماً سعی کن یه ماشین با درجه کیفن بالا اسکورتت کنه مثل زانتیا چون خطای کیلومترش کمه . در کل شما با چک کردن سیستم انتقال قدرت خودت بهتر به نتیجه میرسی اول کلاچ دوم چرخها و حتی باد لاستیکها برای اینکه بدونی ماشینت کشش خوبی داره یا نه با ظرفیت کامل تا آخرین جایی که ماشینت میره سرعت بگیر ببین بازم همون اندازه میره یا نه یا اگه کمتر شد در چه حدیه . در مجموع فقط به کیلومتر ماشین توجه نکن.:icon_cool

motamedi
9 December 2005, 02:18 PM

ببخشيد، يك نكته رو فقط ذكر كنم.
اگر به صحبت بنده دقت مي كرديد، عرض كرده بودم اطلاعاتي شامل 1- دنده درگير 2- دور موتور 3- عدد سرعت سنج رو يادداشت كنن.
ببينيد، حركت دوراني موتور، بعد از عبور از گيربكس، از طريق ديفرانسيل به محور منتقل شده، در نهايت باعث حركت دوراني چرخ ها ميشه. گيربكس، اين وسط، كارش اينه كه نسبت گردش موتور به گردش چرخها رو تنظيم كنه. بگذريم، نميخوام خيلي وارد بحث فني و مكانيكي موضوع بشم. اما نكته اي كه بايد بهش دقت كنيد، اينه كه وقتي يك دنده مشخص درگير باشه، به ازاي هر دور موتور، فقط و فقط يك سرعت نشان داده خواهد شد. براي مثال، اگر پرايد شما در دنده 5 باشد و دور موتور را روي مثلا 2500 تنظيم كنيد، سرعت شما همواره 120 كيلومتر در ساعت خواهد بود. حالا اگر مثلا دوست ما بهمون بگن كه من داشتم با دنده 5 و دور موتور 2500 مي رفتم اما سرعت سنج عدد 80 كيلومتر رو نشون ميداد، مي فهميم كه مشكل از سرعت سنجشون هست. عدد رو كم نشون ميده.
البته، كمك گرفتن از يك دوست براي خواندن سرعت روي يك ماشين ديگه، راه حل خوبيه، ولي من به شخصه اگر مشكل سرعت سنج پيدا كنم، فكر نمي كنم بتونم يه زانتيايي پيدا كنم كه باهام بياد تو اتوبان و سرعت رو براي من بخونه. براي همين من اين پيشنهاد رو بهشون دادم.
حالا اگه ايشون اين كار رو انجام بدن و اون 3 تا عددي كه خواسته بودم رو به من بدهند، ميتونم بهشون بگم كه سرعت سنجشون درست كار مي كنه يا نه. حتي ميتونن براي اينكه دقت بالا تر بره، اين عدد ها رو 2 يا 3 بار بنويسند. با سرعت هاي مختلف، دور موتور هاي مختلف و دنده هاي مختلف. :)

سپاس
آرش

greela
9 December 2005, 02:50 PM
با دنده 5 دور موتور 4000 تونستم 130 تا برم.در ضمن ماشین منم انژكتوريه خیلی از روشهای بالا در اون کاربرد نداره .چیکار میتونم بکنم دوستان؟؟؟

motamedi
9 December 2005, 02:54 PM
سلام
پرايد مدل 84

من هم با توجه به چيزي كه گفتي، احساس مي كنم يه جايي آشغالي، چيزي گير كرده باشه. همونطور كه دوستمون هم گفته، حتما فيلتر هوا و بنزين رو چك كن. شمع ها رو هم علاوه بر واير ها چك كن. يه تميز كننده انژكتور (دوستان پيشنهاد مي كنند "كراپ" باشه) به باك پر ماشينت اضافه كن. شايد لازم بشه (البته به شدت بعيد ميدونم) كه بدي خود انژكتور رو نگاه كنن و اگر لازم بود شستشو بدن.
معمولا وقتي بنزين به انتهاي باك برسه، آشغال هايي كه توش موجوده وارد سيستم سوخت رساني ميشه. علاوه بر اون، كم شدن بنزين در باك، به سيستم هاي پمپ الكترونيكي بنزين و خود انژكتور فشار وارد مي كنه. پيشنهادي كه براي كليه ماشين هاي انژكتوري مطرح ميشه، البته سخته، اينه كه اجازه نديد بنزين از نيمه باك كمتر بشه. البته من تلاش كردم، و خوشبختانه تا حالا كه تونستم همين كار رو انجام بدم. وقتي نمايشگر بنزين به وسط ميرسه، دنبال پمپ بنزين باشيد.
يه پيشنهاد خوب ديگه. بنزين سوپر بزن. بنزين سوپر خودش در شستشوي كل سيستم سوخت رساني موثره. ضمن اينكه مصرف رو كم و قدرت رو زياد مي كنه.
ببين اين كارا رو انجام بدي درست ميشه يا نه :)

سپاس
آرش

motamedi
9 December 2005, 03:04 PM
سلام.

خوب. حالا بهتر شد. فكر مي كنم كه مشكل از همون سرعت سنج باشه. ولي صبر كن تا من هم يه جا دنده 5 رو با دور موتور 4000 برم. ببينم سرعت چي خواهد بود. به نظرم بايد حول و حوش 150 (شايدم بيشتر) باشه. خلاصه خيلي نگران نباش، ولي خبرشو هر چي زودتر بهت ميدم.
كلاچ ماشينت كه مشكلي نداره؟ سالمه؟ نوه؟ نكنه كلاچ تموم شده باشه؟

سپاس
آرش

greela
9 December 2005, 03:15 PM
نه دقیقن 130 تا میره.فردا هم میخوام برم دیسک و صفحه کلاچ کره ای براش بندازم.

ehsan53
17 December 2005, 02:16 PM
سلام
پرايد مدل 84

با سلام و تشكر از دوستاني كه اظهار نظر كددند.
مشكل از قسمت كويل دوبل بود كه بردمش گارانتي و تعويض كردند.

motamedi
17 December 2005, 04:35 PM
با دنده 5 دور موتور 4000 تونستم 130 تا برم.در ضمن ماشین منم انژكتوريه خیلی از روشهای بالا در اون کاربرد نداره .چیکار میتونم بکنم دوستان؟؟؟

آقا، من كه خيلي زور زدم تا با دنده 5 بتونم يه جا گير بيارم دور موتور رو ببرم روي 4000 :icon_ques
سرعت شما وقتي كه با دنده 5 و دور موتور 4000 حركت مي كنيد، بالغ بر 160 كيلومتر بر ساعته. اگه با دنده 4 و همين دور موتور حركت كنيد، سرعت ميشه 130 كيلومتر بر ساعت.
به نظر خودت نيومد كه خيلي داري سريع ميري؟ :icon_arro با اين حال، اگر عددي كه نشون داده ميشه، با اينائي كه گفتم فرق مي كنه، حتما به نمايندگي يا تعميرگاه مراجعه كن :)

سپاس
آرش

saber2q
21 December 2005, 09:23 PM
شايد سايپا پرايد رو به علت قدرت موتور بالا سرعتش رو محدود كرده كه حادثه پيش نياد

Mohsen_bayern
24 December 2005, 10:11 AM
سلام
من هم همین مشکل رو دارم پرایدم مدل77 ولی 120 بیشتر نمیره
موتور روهم چک کردم تنظیم هم کردم ولی درست نشد.
دیسک وصفحه کلاچ هر چند وقت باید عوض بشه؟

Evanescence
24 December 2005, 11:45 AM
دیسک وصفحه کلاچ هر چند وقت باید عوض بشه؟
بستگی به طرز رانندگی شما داره . ممکنه تو کمتر از 10000 تا مرخص بشه ممکنه 100000 تا هم کار کنه . به طور میانگین 60000 تا رو باید کار کنه . راه های مختلفی برای تست وضعیت صفحه وجود داره ...

sima0000
24 December 2005, 02:10 PM
مدل پراید من77 باهاش 140 تا بیشتر نمی تونم برم!!!!!!!!

kiantom
31 December 2005, 09:39 AM
با سلام
دوستان توجه شما رو به این نکته جلب میکنم که بیشترین قدرت پراید در دور 5000 میباشد و شما میتونید در این دور ماشین خودتون را از نظر حداکثر سرعت تست کنید البته greela عزیز قبل از هر کاری از تنظیم بودن موتور و سالم بودن مجموعه کلاچ و صفحه اون اطمینان پیدا کن
پیروز باشید.

با سلام
دوستان میخواستم بدونم بیشترین سرعتی رو که با یک پراید در دوحالت کوکر روشن و کولر خاموش داشتین چند کیلومتر بر ساعت بوده ؟؟؟
پیروز باشید.

Abolfazl2006_p
21 August 2006, 12:09 AM
با سلام
دوستان توجه شما رو به این نکته جلب میکنم که بیشترین قدرت پراید در دور 5000 میباشد و شما میتونید در این دور ماشین خودتون را از نظر حداکثر سرعت تست کنید البته greela عزیز قبل از هر کاری از تنظیم بودن موتور و سالم بودن مجموعه کلاچ و صفحه اون اطمینان پیدا کن
پیروز باشید.

با سلام
دوستان میخواستم بدونم بیشترین سرعتی رو که با یک پراید در دوحالت کوکر روشن و کولر خاموش داشتین چند کیلومتر بر ساعت بوده ؟؟؟
پیروز باشید.

قبلا که جوون بودم!!! و پراید داشتم با کولر 130 و بدون کولر 165 هم میرفتم یعنی میرفت!
یادش بخیر
الان با این که 405 دارم دیگه حالش نیست که از 120 بیشتر برم

dostetaze
29 August 2006, 12:38 PM
اين مشكل پرايد هاي انژكتوري جديد هست. عيب از نمايشگر دما هست دماي واقعي كمتر هست!مشكلي وجود ندارد چون دماي جوش رو به درستي نمايش ميده!

يعني بنظر شما نمي خواهد كه فشنگي يا ترموستات عوض بشه؟

جینا
29 August 2006, 06:34 PM
خودم هم فکر ميکنم مشکل از همين سنسور حرارت باشه..چون ميگم به نظرم فن دير روشن ميشه..
چون وقتی هم روشن ميشه دما سريع مياد پايين

با این توضیحاتی که دادی معلومه که مشکل از رادیاتور و فن نیست.
فشنگی فن رو عوض کن اگه درست نشد به باطری ساز نشون بده. البته یک باطری ساز مطمین.

Abolfazl2006_p
29 August 2006, 07:22 PM
.این موردی که گفتید طبیعیه من دیدم که در بعضی موفع کولر گرفتن آمپر تا قرمز هم میچسبه
:icon_razz

mohsen_t55
13 September 2006, 11:43 AM
چند وقتي ميشه که فرمان ماشينم رو 40 مي زنه جلو بندي ساز ميگه اشکالي نيست لقي فرمون داره که فعلا نيازي نيست تعمير بشه
لاستيکهاي عقب ماشين هم کمي پله کرده مارک کويره بعضي ها ميکن اون هم بي تاثير نيست آيا کسي چيزي مي دونه در اين زمينه ؟؟؟
گاهي فرمون شونه خالي مي کنه

mohsen_t55
13 September 2006, 11:46 AM
آيا کسي مي تونه توضيح بده اگر لاستيک تيوبلس پنچر بشه و با همون چسبهاي خارجي که پنچري مي گيرن درست بشه آيا اعتمادي هست تو جاده بهش يا نه مخصوصا اگر لاستيک جلو باشه . ممنون از راهنمايي شما دوستان عزيز

flipflop
13 September 2006, 04:12 PM
پرايد من ده تا كار كرده اما هنوز مشكل دنده اش حل نشده.
مشكل از اين قراره كه وقتي از يك به دو دنده عوض مي كنم انگار كه دنده به يه چيزي گير مي كنه. براي اينكه اين اتفاق نيفته بايد دور موتور را ببرم روي 3500 تا اينجوري نشه. به عبارت ديگه وقتي حسابي گاز مي دم مشكلي نيست.
در ضمن وقتي ماسين سرده اين مشكل بيشتر وجود داره

كسي تا حالا اينجور مشكل داشته؟

shahram2006_m
13 September 2006, 08:41 PM
دوستان عزیز لطفا تمامی مشکلات پراید خودتون رو در این تاپیک قرار بدید تا از پراکندگی جلوگیری بشه و دوستان دیگر برای مشکلات شما پاسخگو باشند.
ممنون

دانيال
13 September 2006, 10:48 PM
سلام خسته نباشید

اره دوست من بهش اطمینان کامل داشته باش برای منم چرخ جلوم رو پنچری تیوپ لس بود 150 تا باهاش راحت رفتم 14000 کیلومتر رانندگی کردم هیچیشم نشد فقط توجه داشته باش توی گوشت لاستیک باشه نه بیرون عاج لاستیک

مودي
14 September 2006, 10:29 AM
سلام. وقتی رو صندلی عقب پشت سر شاگرد یه نفر می‌شینه، ماشین تو حرکت یه صدای تق تق از عقبش می‌آد. خصوصا وقتی می‌خواهی حرکت کنی یا وقتی ترمز می‌کنه. امتحان که کردم دیدم این صدا وقتی طرف پشت سر راننده بشینه نمی‌آد. به نظر شما مشکل از کمک فنره؟

madscoother
14 September 2006, 12:57 PM
با سلام
1)كنترل كن باد چرخ ماشين مناسب باشه اگه كم باشه روسرعت تاثير داره
2)كنترل كن ترمزهات درگير نباشه
3)شمعها رو كنترل كن+واير شمعها
4)صافي هوا رو كنترل كن
بهيچ وجه پيشنهاد نميكنم صافي هوا رو برداري

madscoother
14 September 2006, 12:59 PM
رو دست انداز هم اين مشكل رو داري از لنتها نباشه لنتهاي عقب رو كي عوض كردي

آيا کسي مي تونه توضيح بده اگر لاستيک تيوبلس پنچر بشه و با همون چسبهاي خارجي که پنچري مي گيرن درست بشه آيا اعتمادي هست تو جاده بهش يا نه مخصوصا اگر لاستيک جلو باشه . ممنون از راهنمايي شما دوستان عزيز
ببين دوست عزيز اگر پنچري در حد ريز باشه مشكلي نداره اگر چند جا پنچر شده باشه تيوپ ميندازن

چند وقتي ميشه که فرمان ماشينم رو 40 مي زنه جلو بندي ساز ميگه اشکالي نيست لقي فرمون داره که فعلا نيازي نيست تعمير بشه
لاستيکهاي عقب ماشين هم کمي پله کرده مارک کويره بعضي ها ميکن اون هم بي تاثير نيست آيا کسي چيزي مي دونه در اين زمينه ؟؟؟
گاهي فرمون شونه خالي مي کنه
احتمال جلو بندي سازه ناشي بوده چرخهات بالانس نيست يا بادش تنظيم نيست يا رينگت تاب داره

علی206
14 September 2006, 03:29 PM
لاستیک کویر لاستیک نسبتا خوبیه و تازه باید کسی که پراید ثبت نام کرده شانس بیاره تا لاستیکش کویر باشه چون اکثرا گلدستون هست و کیفیت بدی هم داره. لاستیک بوش طبق عقب رو از لحاظ خوردگی یه چک بکن مودی جان. با سپاس

Eiman
15 September 2006, 04:39 PM
سلام . من يك پرايد 141 دولوكس مدل 85 دارم كه آمپر آب آن روي 4/3 به بالاست ولي ماشين جوش نمياره .

كارهاي زير رو انجام دادم ديگه روي 4/3 مونده بالاتر نميره .2 بار فشنگي كوچك آمپر آب رو تعويض كردم . ترموستات رو

از 82 درجه به 76 درجه تغيير دادم . ضد يخ در رادياتور ريختم . درب رادياتور را هم تعويض كردم . ولي چه فايده آمپر

درست نشون نميده . ديونم كرده . چي كار كنم .البته وقتي كولر روشن ميكنم آمپر پايين تر مياد در ضمن وقتي با

ماشين ور ميرفتم متوجه شدم پروانه رادياتور وقتي آمپر نزديك خط 4/3 ميشه روشن ميشه . آيا ميشه كاري كرد فن

زودتر روشن شه ؟ كمكم كنيد . من ساكن اصفهان هستم هوا هم گرم نيست كه بگيم ماله خشكي و گرمي

هواست .

dr_mehry
15 September 2006, 08:01 PM
احتمالا مشکل از فن رادیاتور یا ترموستاته.البته تنظیم موتور هم موثره

دانيال
16 September 2006, 03:15 AM
سلام خسته نباشید ایمان جان بله اگه یه رله بزاری این مشکل به خودی خود حل خواهد شد . منم همین کارو کردم برای فن رله گذاشتم تهران بودی راحت مشکلتو حل میکردم ولی اصفهانی شما و دست و بال من بسته . یا حق.........

pedrambade
16 September 2006, 10:54 AM
سلام. وقتی رو صندلی عقب پشت سر شاگرد یه نفر می‌شینه، ماشین تو حرکت یه صدای تق تق از عقبش می‌آد. خصوصا وقتی می‌خواهی حرکت کنی یا وقتی ترمز می‌کنه. امتحان که کردم دیدم این صدا وقتی طرف پشت سر راننده بشینه نمی‌آد. به نظر شما مشکل از کمک فنره؟
دوست عزیز احتمالان ایراد از کمک فنر باید باشه
می دونی کمک های عقب از چند تا لایه تشکیل شده تا به اتاق وصل بشه اول گردگیر بعد واشر لاستیکی ذخیم بعد واشر آهنی بعد واشر لاستیکی زخیم بعد اتاق

بعضی وقتا واشر اهنی از جای خودش حرکت می کنه و از جاش خارج می شه و می سابه به میله کمک و این سایش باعث صدا می شه پیشنهاد می کنم صندوق رو بدی بالا بعد با دست چند بار عقب مایشن رو بالا پایین کنی و یه با به کمک سمت راست و یه بار به کمک سمت چپ گوش بدی ببینی آیا صدا ار اون قسمت هست یا نه اگر بود خودت با یه جلو بندی ساز می تونه مشکل رو حل کنه
اگر خودت می خوای این کارو بکنی اول باید پیشچ بالای کمک رو باز کنی و کمک رو آزاد کنی بدون اینکه لاستیک رو باز کنی باید جک بزنی و کمک رو باز کنی (آزاد کنی)بعد واشرها رو در بیاری تمیز کنی و یکم روغن بین اونها بزنی و دوباره کمک رو جا بزنی اما پیش نهاد می کنم ببر پیش یه جلوبندی ساز.

پرايد من ده تا كار كرده اما هنوز مشكل دنده اش حل نشده.
مشكل از اين قراره كه وقتي از يك به دو دنده عوض مي كنم انگار كه دنده به يه چيزي گير مي كنه. براي اينكه اين اتفاق نيفته بايد دور موتور را ببرم روي 3500 تا اينجوري نشه. به عبارت ديگه وقتي حسابي گاز مي دم مشكلي نيست.
در ضمن وقتي ماسين سرده اين مشكل بيشتر وجود داره

كسي تا حالا اينجور مشكل داشته؟

دوست عزیز مشکل از چند جا می تونه باشه یا دنده برنجی هست یا کشویی های دنده.
فکر هم نکن شاید یکم دیکه کار کنه درست می شه چون باید ببری نشون بدی
ببر نمایندگی رضایی طلب کنار پمپ بنزین آذری بده یه نگا بندازن اگر ایرادی داشته باشه برات رفع می کنن من بردم کارشون خوبه.

sajjadnegaresh
16 September 2006, 03:55 PM
صبح ها بعد از روشن كردن ماشين ، بعد از چند ثانيه ، يه صداي فش فش از جلوي ماشين سمت شاگرد مي ياد.
انگار دو تا صفحه به هم دارن مي خورن.
اول كه بردم نمايندگي مي گفتن كه مشكل از گلويي و اگزوزه ، بردم تستش كردم ديدم كه از اون نيست
بعدش بردم مكانيكي ، تمام تسمه ها رو درآورد رسيد به فولي ميل لنگ ، عوضش كردم ، صدا به اون مدت طولاني كه بعد از گاز دادن يا درجا كار كردن مي يومد نمياد ولي اگه ماشين سرد باشه ، يه صداي فش فش به مدت دو ثانيه مياد و ميره .
ديگه نمي دونم چي رو بايد عوض كنم :
تو سرويس تعويض : تسمه تايم ، بلبرينگ تسمه تايم و فولي ميل لنگ عوض شد . حالا اگه دوستان نظري دارن خوشحال مي شم كمكم كنند.
ممنون

Eiman
16 September 2006, 10:20 PM
سلام خسته نباشید ایمان جان بله اگه یه رله بزاری این مشکل به خودی خود حل خواهد شد . منم همین کارو کردم برای فن رله گذاشتم تهران بودی راحت مشکلتو حل میکردم ولی اصفهانی شما و دست و بال من بسته . یا حق.........
--------------------------------------------------
اي كه گفتي يعني چه ؟ رله چي بيده ؟ بيشتر راهنمايي كن . من انژكتورم زيمنس است . هواگيري هم كردم .

دانيال
17 September 2006, 01:07 AM
سلامم خسته نباشید

بابا یعنی یه دستکاه که یه مربع کوچیکه زودتر از اینکه پروانه رادیاتور شروع به کار کنه تا اب ماشین خنک شه دستور کار کردنشو میده ببر باطری سازی 5000 تومن بیشر خرج نداره یا حق..........................

mohsen_t55
17 September 2006, 01:17 PM
سلام
پر کردن دنده تو پرايد خيلي مهمه البته يکي از مشکلات پرايد ضعف دنده 4 هست يعني ضعيفه ولي من پرايده مدل 83 هست باهاش با دور 5000 175 کيلومتر رفتم ولي بگم مرگ رو به چشمهام ديدم . چند چيز رو چک کنيد از سالم بودن شمعها مطمئن بشيد برام اتفاق افتاده که دور موتور وقتي به 3000 مي رسيد ديگه بالاتر نمي رففت کلي چک کردم و فهميدم از شمع بوده دوم واير ها خيلي مهم هستند و ديسک و صفحه خوب هم تاثير داره اگر انژکتوريه حتما استپر موتور رو با اسپري مخصوص پاک کنيد و هرگز از تينر و اينجور مواد براي پاک کردن استفاده نکنيد . سنسور دور موتور هم باز کنيد و اون هم پاک کنيد کمک مي کنه در مورد کاربراتور سوزن ژيگلور رو بدبد يه آدم وارد تنظيم کنه . نکته اينکه پرايد ماشيني نيست که بشه هميشه با سرعت بالا باهاش رفت استحکامش خيلي خوب نيست ولي در مجموع مي شه گفت پرايد هزينه هاش بسيار کمه و ماشين نسبتا معقولي هست چون طراحي شرکت فورد هست و واقعا کره اي هاش با ايراني هاش اون قدر تفاوتي نداره که يه عده مي گن ما عادت کرديم چيزي که مال خوددمون هست رو بهتر از ديگران بدونيم پس اگر همه جيز ماشين رو به راه باشه 180 هم راه ميره ربسي نداره کره اي يا ايراني باشه روغن خوب شمعهاي تميز و استاندارد ديسک و صفحه خوب کمک خوبي مي کنن . موفق باشيد.

Eiman
18 September 2006, 02:59 AM
سلامم خسته نباشید

بابا یعنی یه دستکاه که یه مربع کوچیکه زودتر از اینکه پروانه رادیاتور شروع به کار کنه تا اب ماشین خنک شه دستور کار کردنشو میده ببر باطری سازی 5000 تومن بیشر خرج نداره یا حق..........................

----------------------------------------

حالا افتاد مرسي . :icon_excl

dr_mehry
18 September 2006, 09:19 PM
سلام
پر کردن دنده تو پرايد خيلي مهمه البته يکي از مشکلات پرايد ضعف دنده 4 هست يعني ضعيفه

دنده پراید ضعیف نیست .بلکه دنده خیلی سبکه.مثلا پراید با دور موتور 3000 داره 120 میره ولی 206 با درو 3500 همین سرعت و میره.دنده 4 پراید تقریبا معادله دنده 5 سایر ماشنهای 5 دنده هست.پس نباید انتظار داشت که با دنده 5 پراید توس سربالایی با ماشنها کورس گذشت و کم نیورد.اگر گیربکس سنگینتر مثل 206 روی پراید بود اونوقت پراید به یک موشک تبدیل میشد و فکر کنم 200 تا رو پر می کرد.

sinad2
19 September 2006, 10:07 AM
دنده پراید ضعیف نیست .بلکه دنده خیلی سبکه.مثلا پراید با دور موتور 3000 داره 120 میره ولی 206 با درو 3500 همین سرعت و میره.دنده 4 پراید تقریبا معادله دنده 5 سایر ماشنهای 5 دنده هست.پس نباید انتظار داشت که با دنده 5 پراید توس سربالایی با ماشنها کورس گذشت و کم نیورد.
سلام.با شما کاملا" موافقم.
در مورد پیشنهاد به دوستمون :
1-بازدید فیلتر بنزین چون مطمئنم توش پر گله الان
2-بزدید وایر شعمها،پاک کردن انژکتورهاوسنسور بنزین(استپ موتور)
3-بازدید فیلتر هوا
4-تنظیم باد چرخ ها
5-یه دستگاه دایاگ هم ببری بزنی بد نیست برای تنظیم موتور

dr_mehry
19 September 2006, 09:53 PM
من با ماشیتن قبلیم (پراید مدل 83) توی سربالایی دنده 4 120 تا رو پر کردم.با ماشین فعلیم(206) همون مسیر با همون شرایط رو با 125 کیلومتر تونستم برم.پس پراید اگه سر حال باشه و درست بهش دنده بدی ماشین خیلی خوبیه حتی برای مسیرهای سربالایی.

m_eslam
20 September 2006, 12:18 PM
راستش منهم مشکل عجیبی دارم !
فرمونم اصلا" نمزنه ، اما وقتی سرعت از 120 بالاتر میره ، به محض ترمز ، فرمون به ترز عجیبی میزنه و این بازره از 140 تا 100 هست ، میدونم مشکل میزون فرمون و بالانس ندارم ، خوردم حدث میزنم مشکل از دیسک ترمز باشه ، شاید تاب داره.
شماها چی فکر می کنین؟

m_eslam
20 September 2006, 12:23 PM

دوست من، ماشین منم اینطوری بود ، کمک عقب رو بازو بسته کردن ، درست شد . شاید به قول دوستان ، واشر ها و گردگیر ها جابجا شده باشن . به هر حال نگذار این مشکل کهنه بشه.

pedrambade
20 September 2006, 02:02 PM
فرمونم اصلا" نمزنه ، اما وقتی سرعت از 120 بالاتر میره ، به محض ترمز ، فرمون به ترز عجیبی میزنه و این بازره از 140 تا 100 هست ، میدونم مشکل میزون فرمون و بالانس ندارم ، خوردم حدث میزنم مشکل از دیسک ترمز باشه ، شاید تاب داره.
شماها چی فکر می کنین؟
دوست عزیزم یکی از مشکلات و شاید مهمترین می تونه دیسک ترمز باشه اما خرابی و فرسودگی جلو بندی رو هم درنظر بگیر شاید جلو بندی خراب نباشه و لاستیک ها و واشرها فرسوده باشن مثل بوشها، طبق ها و خیلی از لاستیکهای دیگه که تو جلوبندی وجود دارن
اما به نظر من هم از این ها بگزریم دیسک ماشینت تاب ورداشته علتش هم حتما ترمز زدی دیسک داغ بوده و بعد آب پاچیده شده بهش بهر حال منم فکر کنم دیسک تاب برداشته
:icon_cool

shyhan
20 September 2006, 08:52 PM
سلام
مشكل من با سيستم برق ماشين هست
صبح ها يا كلا اين كه بعد از مدتي ماشين رو روشن ميكنم كل سيستم روشنايي ماشين شامل چراغ كوچيك ها و پشت آمپر و چراغ سقف همه پرك ميزنن انگار برق كمه ولي بعد از 15 يا 20 دقيقه درست ميشه كسي مي تونه كمك كنه
در ضمن اگه دزدگير روشن باشه و ماشين 2 روز استارت نخوره باطري رو خالي ميكنه و باطري ماشين رو همون روز اول تو نمايندگي به خاطر مشكلش عوض كردم و يه نو گرفتم انداختم ولي اين مشكل رو داره

دانيال
20 September 2006, 10:16 PM
سلام
مشكل من با سيستم برق ماشين هست
صبح ها يا كلا اين كه بعد از مدتي ماشين رو روشن ميكنم كل سيستم روشنايي ماشين شامل چراغ كوچيك ها و پشت آمپر و چراغ سقف همه پرك ميزنن انگار برق كمه ولي بعد از 15 يا 20 دقيقه درست ميشه كسي مي تونه كمك كنه
در ضمن اگه دزدگير روشن باشه و ماشين 2 روز استارت نخوره باطري رو خالي ميكنه و باطري ماشين رو همون روز اول تو نمايندگي به خاطر مشكلش عوض كردم و يه نو گرفتم انداختم ولي اين مشكل رو داره

سلام خسته نباشید دوست من منم مشکل شما رو داشتم با یه دینام کره ای و سک باطری 66 آمپر مشکلم حل شد
دزگیر ماشین من steeal mate تصویری هستش من 3 تا باطری از نمایندگی گرفتم تازه یکیشونم 2 روز گذاشتم شارژ بشه اینقدر باطری ماشین من خالی کرد که دیگه سایپا حاظر نبود به من سرویس بده

یا حق...................

صادق اصفهان
22 September 2006, 08:11 AM
برای پرایدم یه مشکل عجیب پیش اومده ماشین خوبه خوبه ولی یدفه دور موتور شورو می کنه به پریدن بعدش صفر میشه و ماشین خاموش میشه بعد از 5 تا 10 دقیقم خودش خوب میشه.
برای کسی این مشکل پیش اومده تا حالا . چند جا هم بردم چون همیشه این مشکل و نداره متوجه اشکال نمی شن

ali telecom
23 September 2006, 03:12 PM
باسلام
بنده یه پراید انژکتوری مدل84 دارم که یه صدای غیرعادی (شبیه وینگ وینگ)ازموتورش می آدالبته این صداهمیشگی است وهنگامی که دنده خلاص وکلاج فشرده است هم می آد.درضمن هرچه دورموتوربالامیره تعدادتکرارصدابیشترمی شه لطفاراهنمائی بفرمائید

sajjadnegaresh
23 September 2006, 03:50 PM
صبح ها بعد از روشن كردن ماشين ، بعد از چند ثانيه ، يه صداي فش فش از جلوي ماشين سمت شاگرد مي ياد.
انگار دو تا صفحه به هم دارن مي خورن.
اول كه بردم نمايندگي مي گفتن كه مشكل از گلويي و اگزوزه ، بردم تستش كردم ديدم كه از اون نيست
بعدش بردم مكانيكي ، تمام تسمه ها رو درآورد رسيد به فولي ميل لنگ ، عوضش كردم ، صدا به اون مدت طولاني كه بعد از گاز دادن يا درجا كار كردن مي يومد نمياد ولي اگه ماشين سرد باشه ، يه صداي فش فش به مدت دو ثانيه مياد و ميره .
ديگه نمي دونم چي رو بايد عوض كنم :
تو سرويس تعويض : تسمه تايم ، بلبرينگ تسمه تايم و فولي ميل لنگ عوض شد . حالا اگه دوستان نظري دارن خوشحال مي شم كمكم كنند.
ممنون
ماشينم صبح ها وقتي كه ماشين سرده ، يا موقعي كه بعد از حدود يك ساعت ماشين خاموشه صدا مي ده
يه صداي فش فش مياد
دوستان يه كمكي بكنيد و نظرات خودتون رو بگيد

config
23 September 2006, 06:07 PM
من اين مشكل را گاهي دارم
بسيار هم عصباني هستم
از وقتي 50 تومن خرج جلو بندي كردم اين مشكل پيش اومده:icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg

shahram2006_m
23 September 2006, 06:59 PM
من اين مشكل را گاهي دارم
بسيار هم عصباني هستم
از وقتي 50 تومن خرج جلو بندي كردم اين مشكل پيش اومده:icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg

دوست گرامی چه مشکلی؟ مشکل خودتون رو واضح بیان کنید.

BloodReza
23 September 2006, 07:32 PM
پراید ما داری این مشکلات هست:
بالا رفتن امپر اب ماشین(تا بحال دو بار هم فشنگی رو عوض کردیم لی مشکل پابرجاست جالب اینجاست که در شب شدیدتر هست همچنین هرچقدر با ماشین بیشتر تند بری و از کار بکشی درجه کمتر هست تا نسبت به وقتی که ماشین اروم کار میکنه)
ماشین از سرعت 100 به بالا فرمونش میزنه

ali telecom
24 September 2006, 02:25 PM
باسلام
بنده یه پراید انژکتوری مدل84 دارم که یه صدای غیرعادی (شبیه وینگ وینگ)ازموتورش می آدالبته این صداهمیشگی است وهنگامی که دنده خلاص وکلاج فشرده است هم می آد.درضمن هرچه دورموتوربالامیره تعدادتکرارصدابیشترمی شه لطفاراهنمائی بفرمائید

reza1357
24 September 2006, 02:36 PM
از دیسک یا صفحه کلاچ باید باشه
مدتی ماشینم هم اینجوری بود البته میدونم که صفحه کلاچش ضعیفه

جینا
24 September 2006, 04:22 PM
شماها چی فکر می کنین؟

دیسکت به احتمال زیاد تاب داره.
اما به هر حال به جلوبندی ساز خوب نشون بده چون خودت نمیتونی کاری بکنی.

bluewave mani
24 September 2006, 04:29 PM
یکی از شایع ترین مشکلات پراید جلو داشبردشه که هرکاریش بکونی صدا میده تا حالا به چندتا مکانیک هم نشون دادم ولی فایده نکرده

config
24 September 2006, 05:23 PM
دوست گرامی چه مشکلی؟ مشکل خودتون رو واضح بیان کنید.

صداي فش فش از سمت جلو (شاگرد:icon_excl )

dr_mehry
24 September 2006, 07:47 PM
برای پرایدم یه مشکل عجیب پیش اومده ماشین خوبه خوبه ولی یدفه دور موتور شورو می کنه به پریدن بعدش صفر میشه و ماشین خاموش میشه بعد از 5 تا 10 دقیقم خودش خوب میشه.
برای کسی این مشکل پیش اومده تا حالا . چند جا هم بردم چون همیشه این مشکل و نداره متوجه اشکال نمی شن

مشکل از استپر موتوره

sajjadnegaresh
24 September 2006, 11:43 PM
ماشينم صبح ها وقتي كه ماشين سرده ، يا موقعي كه بعد از حدود يك ساعت ماشين خاموشه صدا مي ده
يه صداي فش فش مياد
دوستان يه كمكي بكنيد و نظرات خودتون رو بگيد

صداي فش فش از سمت جلو (شاگرد:icon_excl )
من هم همين مشكل رو دارم
اگه از دوستان كسي اطلاعاتي داره كه مي تونه كمك كنه بگه
چون بدرد همه دارندگان پرايد مي خوره.
با تشكر

dr_mehry
25 September 2006, 02:32 PM
صدا از شیر بخاریه.مشکل خاصی نیست

صادق اصفهان
26 September 2006, 08:57 AM
مشکل از استپر موتوره

dr_mehry
26 September 2006, 02:36 PM
استپر موتور سرعت موتور را در حالت دور آرام و دور تند تنظیم میکنه و به ای سی یو ÷یغام میده تا میزان سوخت مورد نیاز را تامین کند

دانيال
27 September 2006, 02:32 PM
سلام خسته نباشید

دوستان ماشین من روی 100 تا 110 فرمونم میزنه به بالا نمیزنه قبلا اینجوری نبود هفته پیش جلوبندی با سیستم فرمون رو اوردم پایین کمک ها رو هم عوض کردم چرخها رو هم جلو عقب کردم عقبی ها رو هم بالانس با دستگاه حالا مشکل از چی هستش خودم دیگه نمیدونم قبلا اینجوری نبود .

یا حق.................

danial_2006
27 September 2006, 03:45 PM
باسلام
دوست عزيز بده كلاج تو ميزون كنن.منظورم همون سيم كلاج كه بالاي گريبكس هست.

n4vid
28 September 2006, 04:11 AM
سلام .. گیربکس ماشنین من خیلی خلاصی داره یعنی دنده دو می خوره به ترمز دستی علت چیست ؟

danial_2006
28 September 2006, 12:25 PM
سلام .. گیربکس ماشنین من خیلی خلاصی داره یعنی دنده دو می خوره به ترمز دستی علت چیست ؟

ببر نمايندگي يا تعمير كار تا جعبه دنده رو برات باز كنه وبعد بده واست بوش بزنن.:icon_cool

m_eslam
5 October 2006, 12:49 PM
دوست عزیزم یکی از مشکلات و شاید مهمترین می تونه دیسک ترمز باشه اما خرابی و فرسودگی جلو بندی رو هم درنظر بگیر شاید جلو بندی خراب نباشه و لاستیک ها و واشرها فرسوده باشن مثل بوشها، طبق ها و خیلی از لاستیکهای دیگه که تو جلوبندی وجود دارن
اما به نظر من هم از این ها بگزریم دیسک ماشینت تاب ورداشته علتش هم حتما ترمز زدی دیسک داغ بوده و بعد آب پاچیده شده بهش بهر حال منم فکر کنم دیسک تاب برداشته

خوب اينكه شما فرمودي درسته ،‌منم بهش فكر كردم ،‌اما چرا تو سرعت مثلا" 80 يا كلا" زير 100 اينطور نيست؟ تاب تابه ديگه اگه بخواد اذيت كنه ، چه 120 تا چه 50 تا؟
نظرتون چيه؟
بعدش اين تكون هاي شديد ، گاهي خيلي كم ميشن، مثلا" بعد از يه ترمز شديد ،‌يا گاهي هم دقيقا" بر عكس ، شايد ايراد از رينگ يا لاستيك باشه؟

dr_mehry
5 October 2006, 02:36 PM
خوب اينكه شما فرمودي درسته ،‌منم بهش فكر كردم ،‌اما چرا تو سرعت مثلا" 80 يا كلا" زير 100 اينطور نيست؟ تاب تابه ديگه اگه بخواد اذيت كنه ، چه 120 تا چه 50 تا؟
نظرتون چيه؟
بعدش اين تكون هاي شديد ، گاهي خيلي كم ميشن، مثلا" بعد از يه ترمز شديد ،‌يا گاهي هم دقيقا" بر عكس ، شايد ايراد از رينگ يا لاستيك باشه؟
بعلت تشدید موج این اتفاق فقط در سرعت خاصی اتفاق میفته

I.R.C
5 October 2006, 04:10 PM
چرا پراید بالاتر از 130-40 نمیره من گازو تا آخر فشار داده بودم ولی بالاتر از 14 نمیومد ( البته محیطی آزمایشی و برای تست قابلیتهای پراید در سرعت های بالا بوده و در جاده ای صاف و خالی از دیگر خودروها انجام شد و نتیجه به افتضاح بودن این خودرو ختم شد ) .
در یه پراید دیگه که برای این آزمایش نبوده و برای تست قابلیتهای شهر گردی پراید مورد استفاده قرار گرفت کولر به شدت صدای بدی میداد ( فرض کنین که از پشت داشبورد صدای وز وزی میاد ) و با ایجاد این صدا از قابلیتهای حرکتی این قوطی کبریت گرفته می شد . برای همین هم باید هوای گرم اهواز رو به کولرش ترجیح داد ( در اصل هم هوای اهواز به کولر پراید رجحان بیشتری داره ) .

dr_mehry
5 October 2006, 08:43 PM
چرا پراید بالاتر از 130-40 نمیره من گازو تا آخر فشار داده بودم ولی بالاتر از 14 نمیومد ( البته محیطی آزمایشی و برای تست قابلیتهای پراید در سرعت های بالا بوده و در جاده ای صاف و خالی از دیگر خودروها انجام شد و نتیجه به افتضاح بودن این خودرو ختم شد ) .
در یه پراید دیگه که برای این آزمایش نبوده و برای تست قابلیتهای شهر گردی پراید مورد استفاده قرار گرفت کولر به شدت صدای بدی میداد ( فرض کنین که از پشت داشبورد صدای وز وزی میاد ) و با ایجاد این صدا از قابلیتهای حرکتی این قوطی کبریت گرفته می شد . برای همین هم باید هوای گرم اهواز رو به کولرش ترجیح داد ( در اصل هم هوای اهواز به کولر پراید رجحان بیشتری داره ) .

عزیزم اینقدر زود قضاوت نکن.من هم با 206 تیپ 2 و با کولر بیشتر از 145 نتونستم برم.صدای کولر توی سرعت بالا دیگه چه صیغه ایه؟؟

sogoli
6 October 2006, 03:07 AM
مدتی هست که به مقدار کم از قسمت دیفرنسیل پرایدم روغن میریزه :icon_cry: ....
که به دلایلی نمی تونم تا 3 هفته دیگه به تعمیرگاه مراجعه و اونو تعمیر کنم.... می خوام بدونم در این مدت آیا استفاده از ماشین ضرر داره و ممکنه به دیفرانسیلش ضرر برسونه؟

john123
13 October 2006, 07:49 PM
معمولاً پرايد با كولر روشن بيشتر از 100 كيلومتر نمي رود. حداكثر سرعت پرايد هم تقريبا 145 كيلومتر
مي باشد(حداكثر سرعت به اين معنا كه شما مي توانيد براحتي سرعت خودرو را به آن برسانيد و به يك معنا سرعت در اختيار شماست)

مهدي پاشايي
15 October 2006, 12:59 AM
صداي دريب دريب از قسمت جلو سمت شاگرد مياد ديوونم كرده البته وقتي تو دست اندازهاي ريز ميفتم فكر ميكردم كمكشه ولي بردم نمايندگي گفت از جعبه فرمانه كه به من گفتن برو بهت زنگ ميزنيم اما هنوز خبري نشده ولي باز من ميگم كمكه آيا كسي از دوستان اين مشكل رو داشته؟؟؟؟

sogoli
15 October 2006, 01:42 AM
زمانی که ماشینو روشن می کنم و کلاچ رو می گیرم یه صدای خاصی از ماشین می آد نمی دونم شاید گیربکس باشه گویی چیزی در حال درگیر شدنه... که پس از 10 دقیقه این صدا قطع میشه.... آیا این صدا طبیعیه و اینکه گیربکس من سالمه؟:icon_eek:

Abolfazl2006_p
15 October 2006, 01:52 AM
مدتی هست که به مقدار کم از قسمت دیفرنسیل پرایدم روغن میریزه :icon_cry: ....
که به دلایلی نمی تونم تا 3 هفته دیگه به تعمیرگاه مراجعه و اونو تعمیر کنم.... می خوام بدونم در این مدت آیا استفاده از ماشین ضرر داره و ممکنه به دیفرانسیلش ضرر برسونه؟

سه هفته:icon_twis
من بهت توصیه میکنم حتما ماشین را ببری تعممیر گاه در غیر اینصورت مشکلی که با هزینه خیلی کم و زمان کمتر رفع میشه تبدیل به هزینه سنگین و وقت گیری میشه

danial_2006
15 October 2006, 02:42 AM
صداي دريب دريب از قسمت جلو سمت شاگرد مياد ديوونم كرده البته وقتي تو دست اندازهاي ريز ميفتم فكر ميكردم كمكشه ولي بردم نمايندگي گفت از جعبه فرمانه كه به من گفتن برو بهت زنگ ميزنيم اما هنوز خبري نشده ولي باز من ميگم كمكه آيا كسي از دوستان اين مشكل رو داشته؟؟؟؟

چه جوري صدا از سمت شاگرد(راست)مياد وگفتن مشكل از جعبه فرمون(سمت چپ)هست.برو پيش يك نمايندگي ديگه.:icon_cool

saeedbahal
15 October 2006, 11:18 PM
سلام
من يه مشكلي دارم. من آخرين سرعتم 120 تا با دور موتور 3000 هست و اينكه گاز تحته مي شه. فكر مي كنم ماشين يه چيزيش هست. پرايدم 82 كاربرات clc رو برداشتم همون اول. شمع 2 پلاتين هم روشه.
تو اتوبان پرايد هاي ديگه سرحال تر فكر كنم باشن.
به نظر شما مشكلي دارم؟
لطفا راهنمايي كنين. ممنون ميشم.

مورد ديگه هم موقع ترمز گرفتن 100 تا به بالا فرمان خيلي مي لرزه.سرعت كم اينطوري نيست.
البته بگم من شمال پارسال تصادف سختي كردم. با 130 تا رفتم رو يه تخته سنگ. رينگم مچاله شد. از اون موقع ماشين رو به راه نيس.جلو بندي سمت شاگرد كلا عوض شد. چون داغون شده بود.
اعصابم خرد شده چون ماهي يه بار باس ميزون فرمون و لاستك ها رو چك كنم. لاستيك ها پهن و فالكن هستن.
لطفا راهنمايي كنين من چي كار كنم ؟ موقعيت فروش هم ندارم .

پست های پیاپی ادغام شدند

Abolfazl2006_p
16 October 2006, 12:02 AM
سلام
من يه مشكلي دارم. من آخرين سرعتم 120 تا با دور موتور 3000 هست و اينكه گاز تحته مي شه. فكر مي كنم ماشين يه چيزيش هست. پرايدم 82 كاربرات clc رو برداشتم همون اول. شمع 2 پلاتين هم روشه.
به نظر شما مشكلي دارم؟

مورد ديگه هم موقع ترمز گرفتن 100 تا به بالا فرمان خيلي مي لرزه.سرعت كم اينطوري نيست.
البته بگم من شمال پارسال تصادف سختي كردم. با 130 تا رفتم رو يه تخته سنگ. رينگم مچاله شد. از اون موقع ماشين رو به راه نيس.جلو بندي سمت شاگرد كلا عوض شد. چون داغون شده بود.
اعصابم خرد شده چون ماهي يه بار باس ميزون فرمون و لاستك ها رو چك كنم. لاستيك ها پهن و فالكن هستن.

پست های پیاپی ادغام شدند

مشکل اول خودرو شما معمولا زمانی پیش میاد که موتور از تنظیم خارج شده باشه و با توجه به اینکه با برداشتن سی ال سی کاربراتی شده میتونید با تنظیم موتور دوباره قدرت و شتاب لازم را داشته باشید و یا ممکنه مشکل از شمع ها باشه (سیستم برق رسانی) ---همچنین فیلتر هوا و فیلتر بنزین تمیز باشه
در رابطه با لرزیدن فرمان میتونه اولین و ساده ترینش مشکل رینگ ها باشه و یا لاستیک و یا بالانس نبودن
همچنین لنت ها را هم چک کنید و یک میزان فرمان ببرید ماشینتون را
اگه با این موارد بر طرف نشد با توجه به اینکه تصادف شدید داشتید ممکنه صافکار بخوبی شاسی را که جمع شده بوده نکشیده باشه و همین عوامل میتونند موثر باشند و جلوبندی آسیب کلی دیده باشه

saeedbahal
16 October 2006, 12:18 AM
ماشين رو بردم پشت پمپ بنزين ولنجك. اونجا نمي دونم چي كار كرد ولي به گفته خودش 10 سانت سر چرخ سمت شاگرد كه تصادف كرده بودم به سمت بيرون آورده. الان ببرم واسه شاسي كشي يعني؟
اگه جوابتون مثبته كجا ببرم خوبه؟

لاستيك و رينگام سالم هستن. عقب و جلو هم كه كردم همونطور لرزش داره. لنت هم 1 ماه عوض كردم. از اين چيني هاس البته. مال اونه يعني؟ چه لنتي پيشنهاد مي كنين كه سوت هم نكشه؟

Abolfazl2006_p
16 October 2006, 12:38 AM
ماشين رو بردم پشت پمپ بنزين ولنجك. اونجا نمي دونم چي كار كرد ولي به گفته خودش 10 سانت سر چرخ سمت شاگرد كه تصادف كرده بودم به سمت بيرون آورده. الان ببرم واسه شاسي كشي يعني؟
اگه جوابتون مثبته كجا ببرم خوبه؟

لاستيك و رينگام سالم هستن. عقب و جلو هم كه كردم همونطور لرزش داره. لنت هم 1 ماه عوض كردم. از اين چيني هاس البته. مال اونه يعني؟ چه لنتي پيشنهاد مي كنين كه سوت هم نكشه؟

نظر من اینه که شما اول جلو بندی ماشینتون را درست کنید و میتونه از قسمتهای مختلفش باشه و اول ببرید به جلویندی ساز نشون بدید
لنت هم کره ای بندازید که صدا نده

danial_2006
16 October 2006, 01:50 PM
سلام
به نظر شما مشكلي دارم؟

پست های پیاپی ادغام شدند
اول شما بگو شتابت چه جوري؟اگر شتابتم كم باشه اشكال ميتونه از ديسك وصفحه باشه وتنظيم موتور وعوض كردن شمع و وايروفيلتر هوا وبنزين در مراحل بعدي (در صورت نياز) مي تونه تاثير گذار باشه.براي لرزيدن فرمون ياماشينت بالانس نيست يا ديسك ترمزت تاب داره وبراي مورد بعدي شك نكن از شاسيت هست كه تنظيم فرمونت بهم ميخوره.:icon_cool

saeedbahal
16 October 2006, 10:01 PM
سلام.اولا از post اضافي شرمنده.معذرت اقا ابوالفضل.
شتاب ماشينم خوبه. شايد بگم به نسبت پرايدا ديگه سر هم هست.ولي گفتم دور موتور 3000 بيشتر از 120 تا نميره. برج 2 شمع ها رو عوض كردم ولي واير ها مال كارخونس.
اگه مي گين شاسي هست كجا ببرم؟ خوب باشه؟ كسي ميفهمه موقع فروش؟
يه سوال ديگه: برف پاكنها بخواي از صدا بيوفته بايد چي كار كرد؟پارسال همين موقعا عوض كردم.
يا اونا رو هم باس عوض كرد؟
دوستم مي گفت: چون تصادف كردي لرزش فرمونت مال تاب ديسك ترمزه. و الان هم ير چرخم يه ذره داخل هست مال كمكهاته. نظرتون چيه؟
چون سمت شاگرد رو مي خواست درست كنه كمك رو از بالا باز كرد.
راهنماييم كنين چي كار كنم.
اه با اين تصادف ..... دهنم ..... شده ديگه.
ممنونم.

شاهین سرشار
16 October 2006, 11:07 PM
چندت وقتیه دنده یک پرایدم تق صدا میده بد جا میره مثلا وقتی از دو میخوام بیام یک صدا میده

لطفا بگویید مشکل چیست . ممنون

m_eslam
17 October 2006, 09:29 AM
پدر من يه صندوقدار مدل 79 داره (كره اي نيست) ، اما قشنگ تا نزديك 180 رو پر ميكنه! البته كاربوراتيه ،‌ مطلب اينه كه من يه هاچ بك 84 (انژكتوري) دارم ، خوب شتاب و اين حرفاش خيلي بهتره ، اما عمرا" بشه بيشتر از 150 (يا ديگه بكشيش 160) باهاش رفت ،‌ نمي دونم مشكلش چيه ،‌ شايد گير باكس باشه ، نمي دونم ؟، ضمنا" ماشين من تو كفي ، با دور 3500 راحت 140 تا تو دنده 5 ميره . كسي ميتونه كمك كنه؟
اين رو هم بگم ،‌ صحبت اين نيست كه من ميخوام 180 تا با ماشينم برم ، صحبت سر پيدا كردن مشكله.

vipsanious
17 October 2006, 03:24 PM
چه جوري صدا از سمت شاگرد(راست)مياد وگفتن مشكل از جعبه فرمون(سمت چپ)هست.برو پيش يك نمايندگي ديگه.:icon_cool
سیستم فرمان پراید شانه ای است و از جعبه فرمان خبری نیست!!!
میل فرمان مستقیم به یه چهارشاخ متصل است.

Abolfazl2006_p
17 October 2006, 06:19 PM
پدر من يه صندوقدار مدل 79 داره (كره اي نيست) ، اما قشنگ تا نزديك 180 رو پر ميكنه! البته كاربوراتيه ،‌ مطلب اينه كه من يه هاچ بك 84 (انژكتوري) دارم ، خوب شتاب و اين حرفاش خيلي بهتره ، اما عمرا" بشه بيشتر از 150 (يا ديگه بكشيش 160) باهاش رفت ،‌ نمي دونم مشكلش چيه ،‌ شايد گير باكس باشه ، نمي دونم ؟، ضمنا" ماشين من تو كفي ، با دور 3500 راحت 140 تا تو دنده 5 ميره . كسي ميتونه كمك كنه؟
اين رو هم بگم ،‌ صحبت اين نيست كه من ميخوام 180 تا با ماشينم برم ، صحبت سر پيدا كردن مشكله.

به نظر بنده ماشین شما مشکلی نداره و پراید های جدید همینطور هستند و اشکال فنی نیست

نمیخوام از بحث دور بشیم ولی من اسمش را میزارم مزیت تا مشکل چون بیشتر از 120 با پراید خودکشیه چه برسه به 180:icon_razz

چندت وقتیه دنده یک پرایدم تق صدا میده بد جا میره مثلا وقتی از دو میخوام بیام یک صدا میده

لطفا بگویید مشکل چیست . ممنون

مشکل از گیر بکس خودرو شماست و باید توسط مکانیک, گیربکس تعمیر بشه :icon_cool

سلام.اولا از post اضافي شرمنده.معذرت اقا ابوالفضل.
شتاب ماشينم خوبه. شايد بگم به نسبت پرايدا ديگه سر هم هست.ولي گفتم دور موتور 3000 بيشتر از 120 تا نميره. برج 2 شمع ها رو عوض كردم ولي واير ها مال كارخونس.
اگه مي گين شاسي هست كجا ببرم؟ خوب باشه؟ كسي ميفهمه موقع فروش؟
يه سوال ديگه: برف پاكنها بخواي از صدا بيوفته بايد چي كار كرد؟پارسال همين موقعا عوض كردم.
يا اونا رو هم باس عوض كرد؟
دوستم مي گفت: چون تصادف كردي لرزش فرمونت مال تاب ديسك ترمزه. و الان هم ير چرخم يه ذره داخل هست مال كمكهاته. نظرتون چيه؟
چون سمت شاگرد رو مي خواست درست كنه كمك رو از بالا باز كرد.
راهنماييم كنين چي كار كنم.
اه با اين تصادف ..... دهنم ..... شده ديگه.
ممنونم.

در رابطه با اینکه نمیتونی 120 بیشتر بری باید ماشینت را ببری تنظیم موتور و با توجه به اینکه کاربرات هست مطمئن باش با تنظیم موتور راحت 170 میره:icon_cool :icon_sad:
در رابطه باشاسی اگه مشکل این باشه من جایی را سراغ ندارم:icon_neut
در رابطه با لرزش فرمون اول به فکر بالانس باش
برف پاک کن ها هم ببر باطری سازی تا ببینه مشکلش چه قدر حاده (من که نمیتونم ببینم:icon_ques ) تا اگه بشه تامیر کنه
موفق باشید:icon_cool

mehrdad_zero
17 October 2006, 11:32 PM
یه سوال دارم خواهشا جواب بدید
چند روزه که وقتی دنده عقب میرم ، بعدش وقتی مجبور میشم ترمز کنم ترمز چرخهای جلوی ماشین تقی صدا میده،
مثل اینکه مثلا یه چیزی گیر کرده باشه بعدش یه دفعه از جاش آزاد بشه ها!
البته ترمز هام خیلی عالی کار میکنند ولی نمیدونم چرا توی دنده عقب حتی اگر باسرعت کم هم ترمز کنم صدای تقه میده؟

Artemis
18 October 2006, 01:25 PM
به احتمال زیاد کمک ماشین شکسته

و یا ایراد میتونه از کاسه نمد باشه که خیلی کمه

Abolfazl2006_p
18 October 2006, 05:07 PM
چند روزه که وقتی دنده عقب میرم ، بعدش وقتی مجبور میشم ترمز کنم ترمز چرخهای جلوی ماشین تقی صدا میده،
البته ترمز هام خیلی عالی کار میکنند ولی نمیدونم چرا توی دنده عقب حتی اگر باسرعت کم هم ترمز کنم صدای تقه میده؟

من هم با نظر جناب Artemis موافقم احتمالا باید از کمک هاتون باشه:icon_cool

Abolfazl2006_p
18 October 2006, 09:36 PM
aslan na az komake na az chize dige
az zayifiye poolose ke vaghti to dandfe aghab tormoz migiri behesh shoik vared midhe va tegh seda mide
gargir poloso chek kon
age dorost bood ziad be in seda gir nade
ok ?

دوست گرامی
زبان رسمی سایت فارسی می باشد و از نوشتن به صورت پینگلیش خودداری کنید

Nomad
18 October 2006, 10:42 PM
جناب Xeltek : همونطور که جناب Abolfazl2006_p ([Only registered and activated users can see links]) عزیز فرمودن , پینگلیش نوشتن ممنوع هستش .
مسافرت هم دلیل قانع کننده ای نیستش . . . :icon_razz :icon_surp
پست شما پاک شد .
متن فارسی :
اصلا نه از کمکه نه از چیز دیگه
از ضعیفیه پلوسه که وقتی تو دنده عقب ترمز میگیری بهش شوک وارد میده !! و تق صدا میده
جرجیر پلوسو چک کن
اگه درست بود زیاد به صدا گیر نده
اوکی ؟

sogoli
19 October 2006, 12:54 AM
چندماه پیش که تصادف کرده بودم:icon_eek: باعث شد که داشبوردمو عوض کنم.... متاسفانه در این چند وقته که هوا کمی سرد شده وقتی بخاری رو روشن می کنم اولا در درجه اخر هوای کمی وارد فضای ماشین میشه در ثانی اون مقدار کمی هم که وارد میشه گرم نیست :icon_twis فکر می کنید علتش چیه ؟

mehrdad_zero
19 October 2006, 01:45 PM
ببخشید که دیر جواب دادم اکانت نداشتم.
من فکر نمیکنم مشکل از کمک هام باشه چونکه توی دست اندازها خیلی عالی کار میکنه و هیچ صدای اضافه ای هم نمیده .
در مورد کاسه نمد هم ببخشید سوادم قد نداد یکم بیشتر توضیح بدید!!( ناشیم دیگه!!!!!!!!!!):icon_idea
در مورد آخر که گفته بودند:
اصلا نه از کمکه نه از چیز دیگه از ضعیفیه پلوسه که وقتی تو دنده عقب ترمز میگیری بهش شوک وارد میده !! و تق صدا میده جرجیر پلوسو چک کن اگه درست بود زیاد به صدا گیر نده اوکی ؟
ترمزهای من جیر جیر نمیکنه که! اتفاقا توی سرعت تا مرز 80 خیلی هم عالی عمل میکنه.
در ضمن امروز بیشتر دقت کردم دیدم که فقط چرخ جلو سمت راسته که توی دنده عقب ترمز میزنم صدا میده.
ممنون میشم اگه به من ناشی کمک کنید

arezafar52
19 October 2006, 01:53 PM

دوست عزيز يه فنر به شكل وي انگليسي ( V ) بالاي ديسك چرخهاي جلو وسط دوتا لنت وجود داره كه اگه بيفته يا موقع عوض كردن لنت سر جاش نندازند هنگام ترمز كردن در دنده عقب صداي "تق" ميده:icon_cool

mehrdad_zero
19 October 2006, 02:30 PM
دوست عزيز يه فنر به شكل وي انگليسي ( V ) بالاي ديسك چرخهاي جلو وسط دوتا لنت وجود داره كه اگه بيفته يا موقع عوض كردن لنت سر جاش نندازند هنگام ترمز كردن در دنده عقب صداي "تق" ميده:icon_cool

مر30
من خودم هم میتونم چک کنم ببینم این موردی که میگی در مورد من صادقه یا حتما باید ببرم پیش تعمیرکار؟(با باز کردن چرخ معلوم میشه؟)

sajjadnegaresh
19 October 2006, 04:07 PM
مر30
من خودم هم میتونم چک کنم ببینم این موردی که میگی در مورد من صادقه یا حتما باید ببرم پیش تعمیرکار؟(با باز کردن چرخ معلوم میشه؟)
بله ، با بازكردن چرخ مي تونيد چك كنيد كه فنر مربوطه در جاي خودش نصب شده يا نه .

shyhan
19 October 2006, 07:30 PM
چندماه پیش که تصادف کرده بودم:icon_eek: باعث شد که داشبوردمو عوض کنم.... متاسفانه در این چند وقته که هوا کمی سرد شده وقتی بخاری رو روشن می کنم اولا در درجه اخر هوای کمی وارد فضای ماشین میشه در ثانی اون مقدار کمی هم که وارد میشه گرم نیست :icon_twis فکر می کنید علتش چیه ؟
چیز یزاد مهمی نیست یا اشکال از اهرم بخاری- کولر هست یا اشکال از کانال کشی که دقیقا درست جا ننداختن من یه 141 رو بردم اهرم بخاری -کولرش رو عوض کردم دیگه هیچ هوایی داخل نمیداد بعدش معلوم شد که کابلهای اهرم بخاری رو تنظیم نکرده بودن

saeedbahal
20 October 2006, 03:32 PM
سلام.ممنون از راهنمايي همه.
من مشكلم حل شد. واقعا خنده داره اگه واستون بگم.
در مورد لرزش فرمون تو 100 تا به بالا واسه ديسكم بود. تاب داشت.
درباره يرعت ماشينم هم كه رو 3000 تا 120 تا بيشتر نمي رفت. 1 ماه پيش رفته بودم مسافرت فيلتر هوا عوض كرده بودم خاك بر سر تعمير كاره يه قطعه اي هست كه يه طرفش زير محفظه فيلتر پيچ ميشه - هون طرف نزديك كاربرات . ديوانه اونو بر عكس زده بود گازم تا انتها نمي اومد . ميخورد به اين فلزه.
خودم خندم گدفته بود وقتي مكانيكم نشونم داد. 1 ماه سر كار بودم راستي راستي.
يه سوال دارم: تيغه هاي برف پاكن رو شيشه صدا ميدن. قيژ قيژ . چه جوري صداسو بگيرم.
پارسال كلشو عوض كردم . خورده نشدن . ولي بارون مياد استفاده ميكنم انگار خيلي خشكن 0 همش سايه ميندازن.:icon_twis
ممنون . از همتون.:icon_cool

m_eslam
21 October 2006, 03:43 PM
اوائل كه ماشينو تحويل گرفتم ،‌وقتي بكسوات ميكرد ،‌چرخا يكنواخت راه ميافتادن ، اما الان يكي از چرخا (گمونم راستيه) متناوبا" بكسوات ميكنه ممكنه مشكل از پلوس باشه؟ يا شايدم از كمك و جلو بندي؟

arezafar52
21 October 2006, 06:08 PM
مر30

فرمونت را كاملا به سمتي كه صدا از اون طرف مياد بپيچون و مابين دوتا لنت رو نگاه كن . ميتوني از يك اينه هم كمك بگيري :icon_cool

ghaemshahri
22 October 2006, 01:38 PM
مشكل آمپر ميتونه از ترموستات باشه كه عوضش كني مشكل حله

m_eslam
23 October 2006, 09:32 AM
دوستان عزيز ،‌كسي ميدونه دوبل كردن بوستر ها تا چه حد به صحت عملكرد ترمزهاي پراديد كمك ميكنه؟ ضمنا" من تصميم دارم اينكارو بكنم ، اما نميدونم چه بوستري بهتره و اينكه آيا ميشه بوستر ماشين ديگه اي رو به پرايد خوروند؟

danial_2006
23 October 2006, 02:58 PM
دوستان عزيز ،‌كسي ميدونه دوبل كردن بوستر ها تا چه حد به صحت عملكرد ترمزهاي پراديد كمك ميكنه؟ ضمنا" من تصميم دارم اينكارو بكنم ، اما نميدونم چه بوستري بهتره و اينكه آيا ميشه بوستر ماشين ديگه اي رو به پرايد خوروند؟

تاثير زيادي داره چون واسه ترمز هاي جلو جداگانه يك بوستر وبراي ترمزهاي عقب هم همين طور.بوستر بهتر مال پرايد باشه و از نوع كره اي يا آلماني باشه ولي از ماشين ديگه پيشنهاد نمي كنم چون خلا اين بوستر ها توسط موتور تامين ميشه وبوستر ماشين ديگه فكر نكنم با موتور پرايد سازگار باشه و خوب عمل كنه.:icon_cool

danial_2006
23 October 2006, 03:13 PM
اوائل كه ماشينو تحويل گرفتم ،‌وقتي بكسوات ميكرد ،‌چرخا يكنواخت راه ميافتادن ، اما الان يكي از چرخا (گمونم راستيه) متناوبا" بكسوات ميكنه ممكنه مشكل از پلوس باشه؟ يا شايدم از كمك و جلو بندي؟

اشكال بايد از پلوس باشه كه نيرو رو به طور مساوي(در شرايطي كه ماشين نه به چپ ونه به راست كج نباشه)به چرخها منتقل نمي كنه.:icon_cool

mp883
25 October 2006, 03:59 PM
با سلام من یک پراید مدل 81 دارم که وقتی ماشین سرده مثلا صبحها که ماشین رو روشن میکنم تا 10 دقیقه ترمزش خوب کار نمیکنه و بعد یک مدت کار کردن ترمزش خوب میگیره ضمنا لنتها رو هم عوض کردم فرقی نکرده لطفا اگر کسی دلیلش رو میدونه به من بگه.
با تشکر

danial_2006
25 October 2006, 05:45 PM
با سلام من یک پراید مدل 81 دارم که وقتی ماشین سرده مثلا صبحها که ماشین رو روشن میکنم تا 10 دقیقه ترمزش خوب کار نمیکنه و بعد یک مدت کار کردن ترمزش خوب میگیره ضمنا لنتها رو هم عوض کردم فرقی نکرده لطفا اگر کسی دلیلش رو میدونه به من بگه.
با تشکر

مشكل شما حتما حتما از بوستر ترمز هستش چون واسه خودم پيش اومده.حتما ميدونيد كه بو ستر ترمز پرايد با خلاي كه توسط موتور توسط يك ساز وكار بوجود مياد كار ميكنه وموتور هم در اويل روشن بودنش چون نميتونه اين كار به طور كامل و انجام بده وبوستر هم مشكل داره اين مشكل بوجود اومده.:icon_cool

mehrdad_zero
26 October 2006, 01:20 AM

من چند روز پیش این سوال را از دوستان کردم، یکی گفت کمک شکسته، یکی گفت مال پولوسه ، یکی گفت کاسه نمده و یکی گفت مال فنر v شکل دو طرف لنته. کمک فنر که فکر نکنم باشه چونکه توی دست اندازها هیچ صدای اضافه ای نمیده. فنر را هم چک کردم موردی نداشت. در مورد پولوس و کاسه نمد هم یکم بیشتر توضیح بدید ، خودم میتونم چک کنم مثل همون فنره؟ کسی مشکل دیگه ای به نظرش نمیرسه؟در ضمن دیسک هم مشکلی نداره. متشکرم.

pedrambade
28 October 2006, 05:08 PM
من چند روز پیش این سوال را از دوستان کردم، یکی گفت کمک شکسته، یکی گفت مال پولوسه ، یکی گفت کاسه نمده و یکی گفت مال فنر v شکل دو طرف لنته. کمک فنر که فکر نکنم باشه چونکه توی دست اندازها هیچ صدای اضافه ای نمیده. فنر را هم چک کردم موردی نداشت. در مورد پولوس و کاسه نمد هم یکم بیشتر توضیح بدید ، خودم میتونم چک کنم مثل همون فنره؟ کسی مشکل دیگه ای به نظرش نمیرسه؟در ضمن دیسک هم مشکلی نداره. متشکرم.

اگر بگم برای لنت های ماشین هست باورت می شه برو اونها درست کن یا پله پله شدن یا سر جاشون خوب جا نیفتادن و یا اینکه رو دیسک افتادن و سطح اونها صاف نیست یکی از همین علت هاست از هیچ چیز دیگه هم نیست لنت های جلوی ماشین مناسب نیستند حتما رو سرعت 5 یا 10 کیلومتر در ساعت اگر آروم ترمز بزنی یه طرف ماشین هم بیشتر می خوابه و ماشین یوری می شه امتحان کنن اما از لنت ها هست می گی نه امتحان کن:icon_mrgr

mehrdad_zero
28 October 2006, 08:27 PM
اگر بگم برای لنت های ماشین هست باورت می شه برو اونها درست کن یا پله پله شدن یا سر جاشون خوب جا نیفتادن و یا اینکه رو دیسک افتادن و سطح اونها صاف نیست یکی از همین علت هاست از هیچ چیز دیگه هم نیست لنت های جلوی ماشین مناسب نیستند حتما رو سرعت 5 یا 10 کیلومتر در ساعت اگر آروم ترمز بزنی یه طرف ماشین هم بیشتر می خوابه و ماشین یوری می شه امتحان کنن اما از لنت ها هست می گی نه امتحان کن:icon_mrgr

راستش این یکی را مطمئنم که نیست.
آخه من گفته بودم که قبلا درست بود ولی چند وقته اینطوری شده و در این اثنا هم لنتهام را عوض نکردم.
ترمزهام هم خیلی خوب میگیره و ماشین هم منحرف نمیشه حتی توی سرعتهای بالا.
البته پراید توی سرعت بالای 80 کنترلش موقع ترمز گرفتن خیلی سخت میشه که اینم یه مشکل عمومیه.
انحراف و اینا تو کارش نیست فقط تقی صدا میده که اعصاب منو خورد میکنه .

ارادتمند
30 October 2006, 12:08 PM
با سلام
لطفا دوستان راهنمائي كنند قفل درب سمت شاگرد پرايد با قفل مركزي باز و بسته نميشودو

Abolfazl2006_p
30 October 2006, 04:51 PM
میتونه ایراد از پمش باشه که در این صورت تعویض میشه
باید یک پمپ قفل مرکزی بگیرید
در غیر اینصورت اگه پمپ سالم بود با رگلاژ اتصالات در و قفل شاید مشکل برطرف بشه

ارادتمند
31 October 2006, 02:10 PM
دوست عزيز سلام
با تشكر لطفا بفرماييد براي تعويض پمپ ويا رگلاژ به كجا مراجعه كنم

saeedbahal
31 October 2006, 09:11 PM
سلام به همه برو بچه ها.
آقا من ميخوام ماشينم رو بخوابونم.
اصلا به نظرتون اينكه فنرها رو كوتاه مي كنن درسته؟ به ماشين فشار نمي ياد؟
اگه نظرتون ok هست عقب چقدر ؟ جلو چقدر؟
يا هم اندازه باشه؟ راستش من دانشجو هستم و با ماشينم ميرم كاشان . ماشين 130 تا به بالا رو هواس.
ميدونم نبايد تند برم ولي خب ديگه.
دوستم ميگه 1 دونه عقب 2 تا جلو كم كن.نظرتون چيه؟ مي خوام تا 5شنبه درست كنم.
ممنون از كمكتون.:icon_cool

Abolfazl2006_p
1 November 2006, 09:52 PM
دوست عزيز سلام
با تشكر لطفا بفرماييد براي تعويض پمپ ويا رگلاژ به كجا مراجعه كنم

افرادی که دزد گیر نصب میکنند میتونند به نحو احسن این کار را انجام بدند براتون :icon_cool

سلام به همه برو بچه ها.
آقا من ميخوام ماشينم رو بخوابونم.
اصلا به نظرتون اينكه فنرها رو كوتاه مي كنن درسته؟ به ماشين فشار نمي ياد؟
اگه نظرتون ok هست عقب چقدر ؟ جلو چقدر؟
يا هم اندازه باشه؟ راستش من دانشجو هستم و با ماشينم ميرم كاشان . ماشين 130 تا به بالا رو هواس.
ميدونم نبايد تند برم ولي خب ديگه.
دوستم ميگه 1 دونه عقب 2 تا جلو كم كن.نظرتون چيه؟ مي خوام تا 5شنبه درست كنم.
ممنون از كمكتون.:icon_cool

من شخصا با پایین آوردن به صورت بریدن فنر مخالفم و اگه هم میخواهید ارتفاع خودرو را کم کنید از فنر ریس استفاده کنید
البته در دسر های خاص خودشا داره و اینکه ممکنه در خیابان های داغون شهر به زمین بگیره و یا اگه عقب ماشین سنگین بشه همین مشکل پیش میاد

pedrambade
14 November 2006, 01:46 PM
با سلام
لطفا دوستان راهنمائي كنند قفل درب سمت شاگرد پرايد با قفل مركزي باز و بسته نميشودو

اگر ماشینت نو هست رودری رو باز کن و یکم روغن کاری کن منظورم لولا ها هست وگر نه باید یه پمپ بخری و عوض کنی خودت هم می تونی این کار رو کنی

blackhero
18 November 2006, 02:37 AM
سلام.ممنون از راهنمايي همه.
من مشكلم حل شد. واقعا خنده داره اگه واستون بگم.
در مورد لرزش فرمون تو 100 تا به بالا واسه ديسكم بود. تاب داشت.
درباره يرعت ماشينم هم كه رو 3000 تا 120 تا بيشتر نمي رفت. 1 ماه پيش رفته بودم مسافرت فيلتر هوا عوض كرده بودم خاك بر سر تعمير كاره يه قطعه اي هست كه يه طرفش زير محفظه فيلتر پيچ ميشه - هون طرف نزديك كاربرات . ديوانه اونو بر عكس زده بود گازم تا انتها نمي اومد . ميخورد به اين فلزه.
خودم خندم گدفته بود وقتي مكانيكم نشونم داد. 1 ماه سر كار بودم راستي راستي.
يه سوال دارم: تيغه هاي برف پاكن رو شيشه صدا ميدن. قيژ قيژ . چه جوري صداسو بگيرم.
پارسال كلشو عوض كردم . خورده نشدن . ولي بارون مياد استفاده ميكنم انگار خيلي خشكن 0 همش سايه ميندازن.:icon_twis
ممنون . از همتون.:icon_cool

جدي ميگي؟؟!! از كجا فهميدي مال ديسكته؟ آخه منم پارسال با چرخ سمت شاگرد رفتم تو جدول، پلوس و ميل پلوس داغون شد و عوضش كردم،يه شاسي كشه ماهر هم شاسيم رو كشيد، لاستيك و رينگ رو هم عوض كردم ، اما از اون موقع 100 به بالا فرمونم ميكوبه، بالانس هم بردمش يه كم بهتر شد، اما مثله اول نشد، ممكنه مشكل من هم ديسك باشه؟ از كجا بايد بفهمم؟*پيش كي بايد ببرم؟چه قدر خرجشه؟

يه سوال ديگه هم داشتم آيا لاستيك 185 تو هندلينگ و امنيت بهتره ماشين تاثير داره؟آيا فرمون رو سفت ميكنه؟آخه من فرمونم از اين كوچيك اسپرتهاست.

يه سوال ديگه:*ميله تعادل چيه و چه تاثيري داره، پيشنهاد ميكنين ببندم؟ كجا ببندم.
راستي يادم رفت بپرسم ميله موج گير چيه اون جلو؟؟؟ تو كوبيدن فرمون تاثير داره؟؟ چه كاري انجام ميده؟؟عوضش كنم؟؟؟
خيلي ممنون كه جواب ميدين.

danial_2006
19 November 2006, 02:23 PM
جدي ميگي؟؟!! از كجا فهميدي مال ديسكته؟ آخه منم پارسال با چرخ سمت شاگرد رفتم تو جدول، پلوس و ميل پلوس داغون شد و عوضش كردم،يه شاسي كشه ماهر هم شاسيم رو كشيد، لاستيك و رينگ رو هم عوض كردم ، اما از اون موقع 100 به بالا فرمونم ميكوبه، بالانس هم بردمش يه كم بهتر شد، اما مثله اول نشد، ممكنه مشكل من هم ديسك باشه؟ از كجا بايد بفهمم؟*پيش كي بايد ببرم؟چه قدر خرجشه؟

يه سوال ديگه هم داشتم آيا لاستيك 185 تو هندلينگ و امنيت بهتره ماشين تاثير داره؟آيا فرمون رو سفت ميكنه؟آخه من فرمونم از اين كوچيك اسپرتهاست.

يه سوال ديگه:*ميله تعادل چيه و چه تاثيري داره، پيشنهاد ميكنين ببندم؟ كجا ببندم.
راستي يادم رفت بپرسم ميله موج گير چيه اون جلو؟؟؟ تو كوبيدن فرمون تاثير داره؟؟ چه كاري انجام ميده؟؟عوضش كنم؟؟؟
خيلي ممنون كه جواب ميدين.

میله تعادل چیز خوبیه ولی برای کسانیکه توی ریسها شرکت میکنند.دوما شما که خودت نمیتونی ببندیش ولی لاستیک میتونه بهت کمک کنه که هندلینگ وپایداری بیشتری داشته باشی در بارهی فرمون اگه جنس خوبی باشه فرمونت نرم تر هم میشه دلیلش رو هم تو یکی از این تاپیک ها نوشته بودم اگه سرچ بزنی پیدا می کنی برای مشکلت هم که مشابه مشکل ذوست عزیز دیگه ای هست در صفحه های قبل میتونی جوابت بگیری.:icon_cool

danial_2006
19 November 2006, 05:12 PM
آقا من نميدونم چرا دو در طرف راننده از مدار خارج شده(زمانيكه در بازه چراغ سقف و چراغ هشدار روي صفحه كيلومتر روشن نميشه)حالا كسي ميتونه كمك كنه.

Abolfazl2006_p
19 November 2006, 08:06 PM
آقا من نميدونم چرا دو در طرف راننده از مدار خارج شده(زمانيكه در بازه چراغ سقف و چراغ هشدار روي صفحه كيلومتر روشن نميشه)حالا كسي ميتونه كمك كنه.

شما کلید های لا دری را چک کردید شاید مشکل از اون باشه

backstreet_boys
20 November 2006, 02:40 PM
به تازه گی وقتی فرمون رو میخوام بچرخونم یه صدایی میده مثل قرت قرت!ایراد از چی میتونه باشه؟
مورد بعد هم برای کم کردن سر و صدای درها و قسمتهای داخلی ماشین باید چی کار کرد؟البته به اون حد صدای بلند ندارند ولی من روی این مورد خیلی حساسیت پیدا کردم.وقتی که از چاله و چوله رد میشم از درها و جاهایی که نمیتونم تشخیص بدم یه صدا های ضعیف جر و جر میاد اما نمیدنم باید برای رفع مشکل چی کار کرد!!
ممنون

config
20 November 2006, 09:08 PM
سلام ميشه بگي با دنده دو حد اكثر چند تا ميري ؟

blackhero
21 November 2006, 01:44 AM
میله تعادل چیز خوبیه ولی برای کسانیکه توی ریسها شرکت میکنند.دوما شما که خودت نمیتونی ببندیش ولی لاستیک میتونه بهت کمک کنه که هندلینگ وپایداری بیشتری داشته باشی در بارهی فرمون اگه جنس خوبی باشه فرمونت نرم تر هم میشه دلیلش رو هم تو یکی از این تاپیک ها نوشته بودم اگه سرچ بزنی پیدا می کنی برای مشکلت هم که مشابه مشکل ذوست عزیز دیگه ای هست در صفحه های قبل میتونی جوابت بگیری.:icon_cool

خيلي ممنون براي راهنماييت. ميشه بگي چه ماركي لاستيك بگيرم كه با وجود 185 بودن نرم تر هم بشه(آخه يه كم برام عجيبه و اگه بدونم فرمونم رو سفت نميكنه همين فردا صبح ميرم بهترين ماركش رو ميخرم!).
راستي راجع به به ميل موج گير توضيح ندادين، چه كاري ميكنه؟ ممكنه تاب داشتنش باعث كوبيدن فرمان در سرعتهاي بالا بشه؟ آخه همونطور كه گفتم من يه تصادف داشتم.
بازم ممنون.

saeedbahal
21 November 2006, 10:05 PM
سلام
من همه اين كارايي رو كه گفتين من انجام دادم.تا به ديسك رسيدم.
تو فروم نمي تونم شماره بدم. ولي id رو بده بهت بگم كجا ببر.
خوش باشي.

danial_2006
23 November 2006, 03:36 PM
خيلي ممنون براي راهنماييت. ميشه بگي چه ماركي لاستيك بگيرم كه با وجود 185 بودن نرم تر هم بشه(آخه يه كم برام عجيبه و اگه بدونم فرمونم رو سفت نميكنه همين فردا صبح ميرم بهترين ماركش رو ميخرم!).
راستي راجع به به ميل موج گير توضيح ندادين، چه كاري ميكنه؟ ممكنه تاب داشتنش باعث كوبيدن فرمان در سرعتهاي بالا بشه؟ آخه همونطور كه گفتم من يه تصادف داشتم.
بازم ممنون.

بسته به نظر خودت داره ولي من فالكن ويوكوهاما رو خودم ديدم واستفاده كردم.به قول معروف امتحانشو پس داده.براي سفتي فرمون هم بايد بگم طبق قانوني كه سال دوم دبيرستان خونديم فشار وارده به زمين هر چه سطح مقطعش بيشتر باشه فشار كمتر ميشه وهر چه سطح مقطع كمترباشه فشار وارده به زمين بيشتر.در ضمن مي توني براي لاستيك به تاپيك مربوط به خودش بري تا بيشتر راهنماييت كنن.براي ميله موج گير هم راستش بگم اسمشو شنيدم ولي اطلاعي از كابردش ندارم.لطفا اساتيد كمك كنن.:icon_cool

danial_2006
23 November 2006, 03:39 PM
به تازه گی وقتی فرمون رو میخوام بچرخونم یه صدایی میده مثل قرت قرت!ایراد از چی میتونه باشه؟
مورد بعد هم برای کم کردن سر و صدای درها و قسمتهای داخلی ماشین باید چی کار کرد؟البته به اون حد صدای بلند ندارند ولی من روی این مورد خیلی حساسیت پیدا کردم.وقتی که از چاله و چوله رد میشم از درها و جاهایی که نمیتونم تشخیص بدم یه صدا های ضعیف جر و جر میاد اما نمیدنم باید برای رفع مشکل چی کار کرد!!
ممنون

براي فرمون بده طبق هاتو نگاه كنن(البته جاي مطمئن).براي سر وصداهم پرايد همينه ديگه البته اگه سر وصدا عادي باشه.:icon_cool

danial_2006
23 November 2006, 03:42 PM
شما کلید های لا دری را چک کردید شاید مشکل از اون باشه

كليد هارو نگاه كردم از اونها نبود.ولي مگه ميشه كليدهاي دودر سمت راننده هر دو با هم خراب شن.من خودم احتمال ميدم از برق و سيم كشي ماشين باشه.:icon_cool

blackhero
24 November 2006, 07:24 PM
بسته به نظر خودت داره ولي من فالكن ويوكوهاما رو خودم ديدم واستفاده كردم.به قول معروف امتحانشو پس داده.براي سفتي فرمون هم بايد بگم طبق قانوني كه سال دوم دبيرستان خونديم فشار وارده به زمين هر چه سطح مقطعش بيشتر باشه فشار كمتر ميشه وهر چه سطح مقطع كمترباشه فشار وارده به زمين بيشتر.در ضمن مي توني براي لاستيك به تاپيك مربوط به خودش بري تا بيشتر راهنماييت كنن.براي ميله موج گير هم راستش بگم اسمشو شنيدم ولي اطلاعي از كابردش ندارم.لطفا اساتيد كمك كنن.:icon_cool

ممنون از راهنماييت. ولي يه كم در مورد سفت شدن فرمون شك دارم. آخه ميدوني چيه موضوع بيشتر شدن سطح تماس لاستيك با زمينه، يعني در واقع سفت شدن فرمون با لاستيك پهن به علت اصطكاك بيشتر با زمينه، اگر اينطوري كه شما ميگي بود پس اگر لاستيك تراكتور بذارم زير پرايد بايد ديگه نرمه نرم بشه عين هيدروليك!!!(شوخي كردم).:icon_arro :icon_cool
ولي به هر من ميخوام اين كار رو انجام بدم،اگرم هم خيلي سفت شد مجبورم فرمون اسپرتم رو بردارم و فابريك خودش رو بذارم(ولي دلم ميسوزه،آخه فرمونم خيلي خوشكله:icon_cry: )ولي چي كار كنم ،امنت ماشين مهمتر از خوشكليشه!!!:icon_cool
اينم يه عكس از اتول من!:icon_arro
[Only registered and activated users can see links]

danial_2006
26 November 2006, 04:05 PM
شما ميتوني بدي فرمونت رو هيدروليك كني.(البته من هيدروليك كارخونه اي رو قبول دارم نه اين هيدروليك هايي كه بيرون واست انجام ميدن)

XELTEK
26 November 2006, 04:50 PM
نه اقا جون
سفت نميشه
با خيال راحت برو عوض كن !

saeedbahal
27 November 2006, 03:47 PM
سلام
آقا من كيلومتر ماشينم كار نميكنه. يعني كار ميكنه ولي تق تق تق صدا ميده. با سرعت 130 140 كه ميرم اولا نهايت 80 تا
نشون ميده و يه نيش ترمز هم كنم فرت مياد رو 40 .
مشكلش چيه به نظرتون و كجا ببرم؟
من ميخوام فلاپ كشي كنم آيا اين كارو انجام بدم يا نه؟
وجاي باحال و دانشجويي كسي آمار داره؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين.
مرسي

danial_2006
27 November 2006, 07:20 PM
سلام
آقا من كيلومتر ماشينم كار نميكنه. يعني كار ميكنه ولي تق تق تق صدا ميده. با سرعت 130 140 كه ميرم اولا نهايت 80 تا
نشون ميده و يه نيش ترمز هم كنم فرت مياد رو 40 .
مشكلش چيه به نظرتون و كجا ببرم؟
من ميخوام فلاپ كشي كنم آيا اين كارو انجام بدم يا نه؟
وجاي باحال و دانشجويي كسي آمار داره؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين.
مرسي

احتمالا سيمش به علت شل بودن يا باز شدن به جايي ميخوره وصداميده وبراي خطا در نمايش هم سيم بايد شل شده باشه(منظورم سيم پشت صفحه كيلومتر هستش.در ضمن پيشنهاد ميكنم خودت باز نكني چون اينقدر دنگ و فنگ و پيچيدگي داره كه پشيمون ميشي.) وجاي با حال هم چون من در شهرستان زندگي ميكنم نميتونم بهت جايي رو معرفي كنم.(منظورت رو از دانشجويي نفهميدم).:icon_cool

amin135
27 November 2006, 09:19 PM
سلام
یک ماه پیش پراید گرفتم الان 2000 تا کار کرده است . وقتی دنده را عوض می کنم انگار از دسته دنده صدایی شنیده می شود صدایی همچون برخورد دو فلز با هم اما صدا کم است . البته این صدا در دنده ها جابجا می شود مثلا گاهی اوقات در دنده دو و گاهی در دنده عقب . لطفا کسی مر ا راهنمایی کند

danial_2006
28 November 2006, 08:23 AM
سلام
یک ماه پیش پراید گرفتم الان 2000 تا کار کرده است . وقتی دنده را عوض می کنم انگار از دسته دنده صدایی شنیده می شود صدایی همچون برخورد دو فلز با هم اما صدا کم است . البته این صدا در دنده ها جابجا می شود مثلا گاهی اوقات در دنده دو و گاهی در دنده عقب . لطفا کسی مر ا راهنمایی کند
ببر نمايندگي ومشكل تو بگو. ولي من ميگم يا از گيربكس يا كلاج ميزون نيست وكامل ارتباطو قطع نميكنه واگه از هر كدوم از اينا باشه نمايندگي چك ميكنه ومشكلت بر طرف ميشه تازه من خودم تو صدا دادن دنده عقب پرايد موندم.اخه اصلا درست نميشه تازه اگر هم خرج كني بازم هر چند وقت يه بار صدا ميده.:icon_cool

sogoli
2 December 2006, 11:27 AM
به تازگی موقع تویض دنده مخصوصا دنده1 از زیر ماشین صدای غیژ غیژ می اد ، دقیقا زمان تعویض دنده...
که به تعمیرکار نشون دادم گفت فلایول کچل کرده و خراب شده...
آیا واقعا علتش همینه .....
سوال بعدیم اینکه صفحه دیسک پراید چقدر کار می کنه و از کجا میشه فهمید باید عوض کرد؟

danial_2006
2 December 2006, 05:39 PM
به تازگی موقع تویض دنده مخصوصا دنده1 از زیر ماشین صدای غیژ غیژ می اد ، دقیقا زمان تعویض دنده...
که به تعمیرکار نشون دادم گفت فلایول کچل کرده و خراب شده...
آیا واقعا علتش همینه .....
سوال بعدیم اینکه صفحه دیسک پراید چقدر کار می کنه و از کجا میشه فهمید باید عوض کرد؟

تا حالا برام پيش نيومده كه دنده يكم صدا كنه ودربارهي فلايول هم اگه زير20000تا كاركردي بعيد ميرسه از اون باشه ولي خوب از اين موجود دو پا هيچ چيزبعيد نيست وبستگي به نوع استفادت از ماشين داره وبراي ديسك صفحه هم اين يكي واقعا به طريقه ي مصرفت بستگي داره وزمانش هم