PDA

View Full Version : تاپیک جامع مشکلات پراید (معمولی و 141)

صفحه ها : 1 2 3 [4]

madscoother
23 February 2008, 02:17 AM
سلام من تازه کمک جلوی ماشین رو عوض کردم ولی هنوز گم گم کمکها کم نشده باد لاستیکها رو هم کم وزیاد کردم فرقی نداشت واقعا در ماندم که چرا درست نمیشه یک جلو بندی ساز ماهرم نمیشه پیدا کرد که وارد باشه همه تبلیغ جنس طرف قرار دادشون رو میکنند

mehdi2
23 February 2008, 09:11 AM
آقا من تازه تایر جلو را بالانس کردم و چند وقت پیش هم بالانس کردم ولی بازهم در سرعت بالای 90 ماشین میلرزه اشکال از چیست

sogoli
23 February 2008, 09:52 AM
اصولا هر چند هزار کیلومتر باید کمک فنر رو عوض کرد؟
و بهترین مارک و قیمتش چنده؟

dr_mehry
23 February 2008, 08:51 PM
سلام من تازه کمک جلوی ماشین رو عوض کردم ولی هنوز گم گم کمکها کم نشده باد لاستیکها رو هم کم وزیاد کردم فرقی نداشت واقعا در ماندم که چرا درست نمیشه یک جلو بندی ساز ماهرم نمیشه پیدا کرد که وارد باشه همه تبلیغ جنس طرف قرار دادشون رو میکنند

دوست عزیز شما اصلا نیازی به تعویض کمک فنر نداشتی .بهترین کار تعویض لاستیک با یه جنس نرم و مرغوبه .اگه بگی مارک لاستیکت چیه بهتر می تونم کمکت کنم

f_a_r_i_d
24 February 2008, 02:06 AM
چه مارکی بخرم و از کجا بدونم اصل هستش؟(حدود قیمت هم بدید ممنون میشم)
نظرتون چیه که برم نمایندگی عوض کنه ؟

نمایندگی ها معمولا مورد اعتماد نیستند من از یه آشنا گرفتم . در بخش دیسک و صفحه سوال کنید امیدوارم جواب بگیرید

mehdi2
25 February 2008, 09:00 AM
آقا من تازه تایر جلو را بالانس کردم و چند وقت پیش هم بالانس کردم ولی بازهم در سرعت بالای 90 ماشین میلرزه اشکال از چیست
جواب لطفاً

Shahzadeh kocholoo
25 February 2008, 09:55 AM
اشکال می تونه از
1-میزان فرمان
2-نوع لاستیک و یا مشکل داشتن آن
باشه
البته چون رینک پراید کوچیکه و ضعیف بخاطر همینم بالانس چرخ زود زود بهم می خوره
سعی کن بالانستو با درجه حساسیت بالا بزنی
( شایدم رینگت تاب کوچیک برداشته ؟ )

mehdi2
25 February 2008, 03:37 PM
آقا ممنون نمی دانم چیکار کنم خسته شدم می خوام برم مسافرت آیا میتونه از جلوبندی باشد

Shahzadeh kocholoo
25 February 2008, 11:40 PM
آقا ممنون نمی دانم چیکار کنم خسته شدم می خوام برم مسافرت آیا میتونه از جلوبندی باشد
اگه فرمونت تو سرعت کم بزنه 40 50 60
مشکل از جلوبندی هم می تونه باشه !!
اما زیاد حساس نشو روش ! هزینه هزینه هزینه پشت سر هم ....
آخرم درست نمیشه !!!

آخرین احتمال هم مشکل داشتن شاسی ماشینته ......

mehdi2
26 February 2008, 08:37 AM
اخه دوست من تو سرعت 90 به بالا برای مسافرت و جاده های بیرون شهر مشکل دارم چون نمی توانم بیشتر از ان سرعت برن و اذیت هستم شما پیشنهاد می کنید اول کجا را چک کنم

k000m
26 February 2008, 04:06 PM
اخه دوست من تو سرعت 90 به بالا برای مسافرت و جاده های بیرون شهر مشکل دارم چون نمی توانم بیشتر از ان سرعت برن و اذیت هستم شما پیشنهاد می کنید اول کجا را چک کنم

دوسته من زدن فرمان در سرعت 90 ماله بلانس نبودن چرخهاي جلوي شماست . كه وقتي از 100 رد بشين كم كم قطع مبشه و و اگه چرخ عقب شما بالانس نباشه روي 110 يا 115 لرزش احساس خواهيد كرد . علت اينكه هر چه بالانس مي كنيد مشكلتون حل نمي شه . علت اينه كه قطعات پرايد واقعا كيفيت بدي دارند . و ديسك چرخ و توپي چرخ جلوي شما هم بالانس نيست و توازن وزني ندارد . براي اينكه ارزان و كم هزينه مشكلتون را حل كنيد دنباله جايي باشيد كه دستگاه مخصوصي براي بالانس چرخ دارند كه بدونه اينكه چرخ را بيرون بيارند روي ماشين آن را بالانس مي كنند . در اين روش كل سيستم چرخ جلوي شما شامل لاستيك , رينگ , ديسك , توپي و .......... با هم بالانس مي شوند . به احتمال زياد مشكله شما حل خواهد شد :icon_cool

Raminium2001
26 February 2008, 06:33 PM
من شش ماه پیش طبق نوشته k000m ([Only registered and activated users can see links]) عمل کردم (البته جلو بندی رو هم ردیف کردم) خیلی بهتر شد البته از بین نرفت. ولی یواش یواش برگشت به حالت قبل.
یک توصیه دوستانه ... با پراید توی شهر هر کار دوست دارید بکنید ولی تو جاده کوهستانی بیشتر از 70 و تو جاده اتوبان بیشتر از 110 نرید. درسته میتونه بره ولی خیلی نا امنه. این تجربه منه که دو تا تصادف بد هم با پرایدم دارم که تو جفتش بجز پراید هرچی بود رد میکردم.

Shahzadeh kocholoo
26 February 2008, 07:52 PM
پیشنهاد من :
1-بالانس در جا ( الان دیگه همه جا هست چرخی 1200 الی 1500 )
اگه بدنه ماشینت می لرزه برای بالانس نبودن چرخ عقبه (تو سرعت بالا )
2- میزان فرمان ( با دستگاه ترجیحا )
3-جلوبندی ( احتمالش کمه )
لاستیک سابی که نداری ؟
( زیر ماشینو نگاه کن ببین لاستیک تعادل + ... و لاستیکهای جلو بندیت سالمه !؟ )

4- جا بجا کردن رینگ و لاستیک

omkind
29 February 2008, 08:52 AM
رادياتور ماشين ما هي جوش مياره تا اونجايي كه درجه دما تا وسط مياد، ترموستات رو عوض كرديم يه ذره بهتر شد ولي بازم جوش مياره.پرايد 81 كاربرات:electric_shock:

eastern
29 February 2008, 11:55 AM
سلام یه سوال نیمه فنی دارم !

برای یک سپر پراید که رنگش پریده چه راه حلی توصیه می کنید؟ واکس / پولیش و .. علاجش هست؟

محمود86
1 March 2008, 08:51 AM
سلام
دوست عزیز واکس و پولیش برای جلا دادن و رفع خط و خش استفاده می شوند و اگر رنگ سپر شما از بین رفته با این وسایل نمی توان آن را ترمیم کرد و بایستی رنگ شود. اما اگر مقدار صدمه در حد رنگ پریدگی (معمولا بر اثر اصابت سنگ و . . . ) باشد میتوان به وسیله یک قلم بسیار نازک و رنگ همرنگ رنگ فعلی سپر،آن را ترمیم نمود.
(اگر تجربه عملی ندارید این کار رابه یک نقاش اتومبیل بسپارید)

Raminium2001
1 March 2008, 10:03 AM
رادياتور ماشين ما هي جوش مياره تا اونجايي كه درجه دما تا وسط مياد، ترموستات رو عوض كرديم يه ذره بهتر شد ولي بازم جوش مياره.پرايد 81 كاربرات:electric_shock:
میشه توضیح بدی؟ من متوجه نشدم. درجه بیاد رو وسط که مشکلی نیست، خیلی هم طبیعیه. یا منظورت اینه که درجه اشتباه نشون میده. کلا وقتی جوش میاره، چه حالتی داره؟ آیا ماشین خاموش میشه، حرکتش مختل میشه، بخار از موتور میزنه بیرون ... یا فقط درجه میاد رو وسط؟

محمود86
1 March 2008, 12:35 PM
سلام
من پراید کاربراتوری داشتم (اتفاقا مدل 81 بود) درجه آب به ندرت از خط اول بالا میرفت که این مسئله توی زمستون مشکل سازبود (بخاری اصلا گرم نمی کرد) ولی برعکس توی تابستون حتی توی ترافیک و سر ظهر توی جاده کولر میگرفتم و اصلا ماشین گرم نمیکرد. اما حالا یک پراید انژکتور دارم که همیشه آمپرش کمی از خط وسط گذشته. از چند نفر پرسیدم گفتن ماشینهای انژکتوری همینطوری هستند و مشکلی نداره (به اصطلاح گرم سوزند) اما برای کاربورات نباید آمپر بالابیاد مخصوصا تو این فصل.
در این مورد بخصوص هم ممکنه آب خوب گردش نداره و یا رادیاتور زیادی جرم گرفته . در هر صورت اگر آب جوش میاره و بخار از ماشین بیرون میزنه که ممکنه اشکال از موتور باشه نه رادیاتور.

palizesoftware
1 March 2008, 02:03 PM

بررسي كن ببين آب راديات كم ميشه يا نه. همينطور آب مخزن پلاستيكي رو هم چك كن. اگر اينطور باشه ممكنه علت از درب رادياتور باشه كه بعد از مدني واشر لاستيكي آن كيفيتش رو از دست ميده و باعث ميشه آب رادياتور كم بشه و اين باعث ميشه كه حجم آب داخل رادياتور پايين بياد و ماشين زود به زود گرم بشه.
منم اين مشكل رو داشتم و با تعويض درب با يه مدل تويوتايي (به پرايد هم ميخوره) مشكلم حل شد. البته يه مشكل ديگه هم كه برام پيش اومد اين بود كه يكي از جوشهاي بدنه رادياتور ول كرده بود كه با تعويض رادياتور (گارانتي بود) به كل مشكل مرتفع شد.
البته يه نكته‌اي هم كه جا داره اينجا بگم اينه كه مخلوط مايع آب رادياتور و ضد يخ همانطور كه جلوگيري ميكنه از يخ‌زدگي، دماي جوش مايع رو بالا ميبره و اين باعث ميشه كه آب رادياتور ديرتر گرم بشه و جوش بياد.

eastern
1 March 2008, 03:35 PM
سلام
دوست عزیز واکس و پولیش برای جلا دادن و رفع خط و خش استفاده می شوند و اگر رنگ سپر شما از بین رفته با این وسایل نمی توان آن را ترمیم کرد و بایستی رنگ شود. اما اگر مقدار صدمه در حد رنگ پریدگی (معمولا بر اثر اصابت سنگ و . . . ) باشد میتوان به وسیله یک قلم بسیار نازک و رنگ همرنگ رنگ فعلی سپر،آن را ترمیم نمود.
(اگر تجربه عملی ندارید این کار رابه یک نقاش اتومبیل بسپارید)

ممنون. فکر کنم از آفتاب باشه ! چون حالت رنگ پریدگی ناشی از آفتاب رو داره.

omkind
1 March 2008, 11:21 PM
میشه توضیح بدی؟ من متوجه نشدم. درجه بیاد رو وسط که مشکلی نیست، خیلی هم طبیعیه. یا منظورت اینه که درجه اشتباه نشون میده. کلا وقتی جوش میاره، چه حالتی داره؟ آیا ماشین خاموش میشه، حرکتش مختل میشه، بخار از موتور میزنه بیرون ... یا فقط درجه میاد رو وسط؟

اب جوش مياد و از راديات ميريزه بيرون كه باعث ميشه ابش كم بشه ولي ماشين جوش نمياره و از موتور بخارميزنه.ولي تو تابستون اينطوري نبود

حجم صندوق پرايد صندوقدار چند ليتر؟ :lover:

mehrdad_zero
2 March 2008, 01:13 AM
دوستان یه مشکلی برای پراید من پیش اومده:
چند روزه که گاهی اوقات وقتی ترمز میکنم از تایر جلو سمت راست یه صدائی میاد شبیه "لوپ لوپ".

و ماشین یه تکونی میخوره مثل اینکه از سمت راست توی یه دست انداز کوچیک افتاده باشه. صدا طوریه که آدم احساس میکنه از سمت در جلو میاد ولی مال تایره.

چند وقت پیش هم اینجا مشکل دیگه ای را مطرح کردم که وقتی توی عقب رفتن ترمز میکنم از همین تایر سمت راست جلو یه صدای تق شنیده میشه که با عوض کردن لنت های ترمزم حل شد.

و حالا این مشکل پیش اومده طوری هم هست که توی ترافیک ایجاد میشه بعد وقتی میرم یه جای خلوت امتحانش کنم درست میشه!! و دیگه صدا نمیده.

به نظر شما مشکل از چیه؟
-------------

یه مشکل دیگه ای هم هست و اون اینه که من دو سه روز پیش مغزی سوئیچ ماشین را عوض کردم ولی تا حالا دو مرتبه اینطوری شده که وقتی میخوام ماشین را خاموش کنم به جای اینکه ماشین خاموش بشه در حالی که روشنه یه تک استارت میخوره و صدای "خخخخررت" ایجاد میکنه و بعد ماشین خاموش میشه.

مغزی سوئیچ خرابه یا باطری سازه درست نصبش نکرده؟

Raminium2001
2 March 2008, 10:19 AM
اب جوش مياد و از راديات ميريزه بيرون كه باعث ميشه ابش كم بشه ولي ماشين جوش نمياره و از موتور بخارميزنه.ولي تو تابستون اينطوري نبود
آب تو اون دما حالت نیمه بخار داره و اگه در رادیات خراب باشه، همونطور که palizesoftware گفت، باید درپوش رادیاتور رو عوض کن و به هیچ وجه این مدل چینی رو که الان تو بازار زیاد هست نخر (مدل ایرانی خیلی بهتره). اما اگه وقتی گرمه از خود رادیاتور بخار میزنه بیرون، یا ماشین آب میده، حتما ببر پیش رادیات ساز شاید چند تا لحیم کارت رو راه بندازه. ولی بگو مسیر لوله ها و واتر پمپ رو هم چک کنه.

Raminium2001
2 March 2008, 10:28 AM
دوستان یه مشکلی برای پراید من پیش اومده:
چند روزه که گاهی اوقات وقتی ترمز میکنم از تایر جلو سمت راست یه صدائی میاد شبیه "لوپ لوپ".

و ماشین یه تکونی میخوره مثل اینکه از سمت راست توی یه دست انداز کوچیک افتاده باشه. صدا طوریه که آدم احساس میکنه از سمت در جلو میاد ولی مال تایره.

چند وقت پیش هم اینجا مشکل دیگه ای را مطرح کردم که وقتی توی عقب رفتن ترمز میکنم از همین تایر سمت راست جلو یه صدای تق شنیده میشه که با عوض کردن لنت های ترمزم حل شد.

و حالا این مشکل پیش اومده طوری هم هست که توی ترافیک ایجاد میشه بعد وقتی میرم یه جای خلوت امتحانش کنم درست میشه!! و دیگه صدا نمیده.

به نظر شما مشکل از چیه؟
-------------

یه مشکل دیگه ای هم هست و اون اینه که من دو سه روز پیش مغزی سوئیچ ماشین را عوض کردم ولی تا حالا دو مرتبه اینطوری شده که وقتی میخوام ماشین را خاموش کنم به جای اینکه ماشین خاموش بشه در حالی که روشنه یه تک استارت میخوره و صدای "خخخخررت" ایجاد میکنه و بعد ماشین خاموش میشه.

مغزی سوئیچ خرابه یا باطری سازه درست نصبش نکرده؟
آیا وقتی ترمز میکنی، فرمون هم کمی لرزش داره؟ توی سرعت چی؟
میتونه ایراد از جلوبندی یا بالانس چرخت باشه.
اما احتمال خیلی بیشتر اینه که دیسک ترمزت تاب داره که وقتی لنت رو عوض کردی برای مدت کوتاهی دیگه این مشکل رو نداشتی. کیفیت بد لوازم پراید خیلی آدم رو اذیت میکنه. من هم از وقتی دیسکهام رو عوض کردم (با دیسکهای توصیه شده خود سایپا) این مشکل رو دارم. البته اذیت کننده هست ولی مشکلی نداره و آسیبی نمی رسونه.

اما در مورد مشکل دوم، نمیشه قطعی گفت، ولی من فکر میکنم ایراد از نصب باشه.

mehrdad_zero
3 March 2008, 07:10 PM

مغزی سوئیچ خرابه یا باطری سازه درست نصبش نکرده؟من رفتم پیش باطری سازه گفت اشکال یا از مغزی سوئیچیه که خریدی یا به خاطر اینه که سر راه استارتت رله نصب کردی اینطوری میشه.
بعد رفتم پیش لوازم یدکی فروشیه گفت به خاطر اینه که کلید را محکم میپیچونی عقب برای خاموش کردن ماشین.
یکم آهسته تر باهاش کار کن اگه درست شد یعنی پلاتین های مغزی مشکل داشتند بیا تا مغزی را برات عوض کنم.

من موندم حرف باطری سازه را قبول کنم که میگفت به خاطر رله اینطوری شده یا حرف لوازم یدکی فروشیه را ، از طرفی هم نمیخوام این وسط لوازم یدکی فروشیه هم متضرر بشه.

به نظر شما آیا این مشکل از رلست؟ با توجه به اینکه قبلا هم این رله نصب بوده و همچین مشکلی نداشتم باهاش.

راستی تا یادم نرفته بگم که فرمون ماشینم موقع ترمز گرفتن لرزش نداره و به طرفین هم کشیده نمیشه.

alirezasalam
3 March 2008, 10:13 PM
یعنی چی که فروشنده گفته یه کم آهسته تر باهاش کار کن! آدم با کلید که کشتی نمیگیره یا چیزی نیست که در کل مدت رانندگی لازم باشه باهاش کار کنید .
اشکال از مغزی است و با تعویض اون مشکلتون حل خواهد شد.

mehrdad_zero
6 March 2008, 03:41 PM
من رفتم مغزی سوئیچ را عوض کردم و یکی دیگه از قطعه فروشه گرفتم. ولی وقتی بستمش روی ماشین دیدم دوباره همون طور شد. دیگه هم خجالت میکشیدم به قطعه سازه بگم اشکال از خود ماشین بوده.

الان دیگه مطمئنم که به خاطر رله ای که سر راه استارت بسته شده این مشکل پیش میاد. چون بعضی مواقع هم که میخوام استارت بزنم گیر میکنه درست مثل اینکه به یه آرمیچر 1.5 ولتی 12 ولت برق وصل کنی!

میتونید در مورد طریقه بسته شدن و باز کردن این رله برام توضیح بدید؟ که خودم بتونم بازش کنم و سیم ها را اشتباهی نبندم؟

این تعمیر کار ها فقط شب عیدی پول بیخود از مردم میگیرند.امروز تایر ماشین یه صدائی میداد همونی که چند تا پست بالاتر توضیح دادم ، بردم پیش زیر و بند ساز آدم عوضی 22000 تومن رو دستم گذاشت و اون صدا را درست نکرد ، بهش گفتم این هنوز همون طوریه که! گفت چیزی نیست مشکلی نداره این صدا، یکی نیست بگه آخه مذخرف اگه مشکلی نداشت پس این 22 تومنو برای لباس عید بچه های بی پدرت از من گرفتی؟

Raminium2001
7 March 2008, 10:48 AM
کاملا عصبانی بودنت رو درک می کنم و می فهمم چی می گی mehrdad_zero ([Only registered and activated users can see links]) جان، ولی از همه دوستان خواهش می کنم حتی وقتی کاملا حق دارند، باز هم خودشون رو کنترل کنند تا جو تاپیک بهم نخوره.
از همکاریتون ممنونم

mehrdad_zero
7 March 2008, 11:19 AM
کاملا عصبانی بودنت رو درک می کنم و می فهمم چی می گی mehrdad_zero ([Only registered and activated users can see links]) جان، ولی از همه دوستان خواهش می کنم حتی وقتی کاملا حق دارند، باز هم خودشون رو کنترل کنند تا جو تاپیک بهم نخوره.
از همکاریتون ممنونم

من معذرت میخوام ، از همه عذر خواهی میکنم.:icon_neut:icon_excl

mehrdad_zero
14 March 2008, 03:46 PM
دلایل کم کردن روغن موتور چیه؟

palizesoftware
14 March 2008, 04:31 PM
دلایل کم کردن روغن موتور چیه؟
يكي‌اش ميتونه ضعيف شدن رينگ باشه كه در اين حالت روغن وارد سيلندر ميشه و ميسوزه كه با اين سوختن از اگزوز زياد دود خارج ميشه و يا ميتونه از واشردور قالپاق سيلندر باشه كه روغن بيرون بريزه و دور موتور رو زياد كثيف كنه.

omkind
15 March 2008, 09:52 AM
آب تو اون دما حالت نیمه بخار داره و اگه در رادیات خراب باشه، همونطور که palizesoftware گفت، باید درپوش رادیاتور رو عوض کن و به هیچ وجه این مدل چینی رو که الان تو بازار زیاد هست نخر (مدل ایرانی خیلی بهتره). اما اگه وقتی گرمه از خود رادیاتور بخار میزنه بیرون، یا ماشین آب میده، حتما ببر پیش رادیات ساز شاید چند تا لحیم کارت رو راه بندازه. ولی بگو مسیر لوله ها و واتر پمپ رو هم چک کنه.

رفتم راديات ساز گفت سر راديات گه در روش ميبنديم كج و كوله شده بايد عوض بشه.4تومن گرفت يه در از يه راديات ديگه بريد و انداخت رو واسه من.الان نه اب ميده نه چيز ديگه ،تازه قبلا از منبع اب مكش نميكرد ولي الان مكش ميكنه.
عيد نوروز رو پيشاپيش به همه پي هالزيها تبريك ميگم.:lover:

hossein 2005
15 March 2008, 03:25 PM
سلام
من 22/12/86 يعني 3 روز پيش يه پرايد صفر دوگانه سوز تحويل گرفتم كه قسمت كلافي در عقبش يه ترك ريز داره شبيه چروك شدن رنگ 2- رنگ لبه در راننده به اندازه يه نخود پريده 3- از ازادي تا خونه كه اوردم چون ترافيك بود و كلاچ زياد گرفتم صداي كلاچش در اومده و وقتي كلاچ ميگيرم صداش قطع ميشه
حالا به نظر شما چه كار كنم
به نمايندگي گفتم گفت بابت رنگ نامه ميدم برو pdf سايپا درست كنند اگه بخواي تحويل نگيري بايد 1 ماهه ديگه بيايي و يه خودروي ديگه بگيري البته مدل 86 چو ن فاكتور من 86 بوده
حالا به نظر شما چكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
8100000پول بدي باز م يه پرايد آشغالي اونم با اين همه ايراد بگيري خيلي زور داره اونم شب عيد كه بي ماشين هم باشي

Raminium2001
16 March 2008, 08:40 AM
به نظر من خیلی مته به خشخاش نذار! همین که ماشینت راه میره، برو خدا رو شکر کن که این خودرو سازها کوچکترین ارزشی برای ما مشتریها قائل نیستند. (از محسنات بازار انحصاری)
ایراد کلاچت رو هم به زور بنداز گردن نمایندگی که برات با گارانتی عوض کنند. ولی خیلی بهتر نمیشه چون از سال 85 به این ور از دیسک و صفحه هایی استفاده می کنند که فکر نمی کنم حتی چین هم حاضر باشه بزنه. احتمالا طی یک قرارداد استراتژیک از بورکینافاسو وارد میشه. اگه میخوای از شر مشکلاتت خلاص بشی تمام لوازم آشغال رو عوض کن. (از لنت ترمز تا دیسک و صفحه)

محمود86
16 March 2008, 01:01 PM
سلام
من هم با گفته دوستمون Raminium2001 ([Only registered and activated users can see links]) موافقم. اگر حال و حوصله نمایندگی رفتن و نوبت زدن داری و یا آشنایی توی یکی از نمایندگی ها داری یه دو سه ماهی وقت بزار شاید یک سری از ایراداتش برطرف بشه (مطمئن باش با یکی دو بار نمایندگی رفتن مشکلی حل نمیشه و باید هر روز بری سراغشون )در غیر این صورت باید قید گارانتی رو بزنی و ببری پیش یک مکانیک با تجربه و خیلی از لوازم رو عوض کنی. اگر هم نمیخواهی ماشین رو نگه داری میتونی همینجوری باهاش سر کنی و قبل از اتمام گارانتی بفروشیش و به خریدار بگی که اشکالاتش رو ببره نمایندگی براش برطرف کنن.

behnam atj
3 April 2008, 03:28 PM
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
من تا بحال در اين تايپيک چيزي ننوشته بودم اما مشکلي براي ماشينم پيش امده که گفتم بهتر است با شما در ميان بگذارم تا ببينم اين ايراد شايع است يا مورد خاصي دارد

من يک پرايد مدل 78 دارم که از لحاظ موتور و بدنه خيلي سالم است چند وقت پيش يک صدايي از گيريبکسش مي امد که با گرفتن کلاچ بر طرف ميشد بي خود روي اين صدا حساس شدم و نهايتا دادم گيريبکس را باز کردند اما دنده ها کاملا سالم بودند و بخاطر ساييده بودن صفحه کلاج انرا تعويض کردم پس از تعمير تا دو روز خوب بود اما دوباره صدا برگشت
چند روز بعد هم به علت بد بودن جنس صفحه صفحه کلاچ بريد دوباره انرا عوض کردم اما اين بار صدا بيشتر شد
مکانيک مي گفت بيشتر پرايدها همين طور هستند و چيز خاصي نيست حتي يک پرايد مدل 85 هم نشانم داد که همينطور بود با ديدن مطلب بالا از دوستي که يک ماشين صفر تحويل گرفته بود و همين مشکل را داشت گفتم اين مسئله را مطرح کنم تا نظر شما را بدانم
با تشکر

m9780d
3 April 2008, 04:54 PM
سلام با عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های فروم:icon_cool، من یه دو سه ماهی هست که یه پراید خریدم که ناگهان امروز برادرم در حین تمرین رانندگی با ماشین من:icon_bigg در حین دنده عقب آمدن با جدول کوچه(قسمت که به اندازه یک جدول را خالی می گذارند) از ناحیه چرخهای جلو برخورد کرد:icon_eek: منظورم این هست که درحین دنده عقب با پشت چرخ برخورد کرد به جدول حالا مشکل پیش امده این است در سربالایی ها ماشین از قسمت جلوبندی صدای تالاق تولوق میده انگار یکی زیر ماشین تمبک میزنه :icon_razzو ماشین به سمت چپ میکشه(سمت راست برخورد کرده) همچنین وقتی از روبرو نگاه می کنی چرخ ها کج شده اند حالا می خواستم همچنین رینگ کج شده است و فرمان دیگر در وسط قرار ندارد و وقتی می خواهم مستقیم رانندگی کنم باید فرمان را یک چهارم به سمت چپ نگه دارم اهل فن نظر بدند و مرا در تعمیر درست این ماشین یاری بدهند:icon_cry:باور کنید این ماشین دیگه دل من را زد و شاید بخواهم بفروشمش چون من یه عادتی که دام همه چیز را وقتی نو و سالم است دوست دارم و وقتی خراب و ناقض شد دیگر ...... حالا می خواستم بدانم اگر درست شود ممکن است بعدا مشکلات دیگر نظیر زدن فرمان و ..... ایجاد شود:icon_redf.
مرسی با تشکر

arash_2006
3 April 2008, 08:12 PM
دوست عزیز مشکل زیاد حادی نیست خیلی خودتو اذیت نکن هرچی نباشه برادرت دیگه حق آب و گل داره
ولی جدا از شوخی باید ببری جلوبندی ساز که پیشنهاد می کنم پیش کسی ببری که دستگاه کامپیوتری مخصوص این کار رو داره تا بهتر و دقیق تر بتونه اونو برات مرتب کنه و نه دقیقا ولی تا حدود زیادی بعد از تعمیر زیاد مشکلی برات ایجاد نمیکنه

از همه این حرفا که بگذریم من 6 ماهی میشه که پراید صفر گرفتم و قبلش پراید مدل 79 کاربرات داشتم که با وجود اینکه خیلی ازش کار کشیده بودد ولی خیلی تمیز و بی دردسر بود و فقط بخاطر اینکه فول نبود و دوست داشتم مدل بالاترش رو بگیرم فروختمش ولی حالا کاملا پشیمونم حقیقتش من به صدای ماشین خیلی حساسم و متاسفانه صدای موتور این ماشین خیلی زیاد یادمه در یکی از فروم ها خوندم که بدیلی تعویض انژکتور مصرف کم شده ولی در عوض صدای اون زیاد شدهالان دارم تجربه اش می کنم واقعا نمیشه پرگاز حرکت کرد سرسام میگیری و بخاطر همین قصد دارم اونو بفروشم وتا الان خیلی کارها کردم مثل تعویض فیلتر هوا و ... ولی تاثیری نداشته میخواستم ببینم کسی از دوستان پیشنهادی داره که بشه تا حدودی از شر این صداش راحت شد؟

alirezasalam
4 April 2008, 03:58 PM
سلام با عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های فروم:icon_cool، من یه دو سه ماهی هست که یه پراید خریدم که ناگهان امروز برادرم در حین تمرین رانندگی با ماشین من:icon_bigg در حین دنده عقب آمدن با جدول کوچه(قسمت که به اندازه یک جدول را خالی می گذارند) از ناحیه چرخهای جلو برخورد کرد:icon_eek: منظورم این هست که درحین دنده عقب با پشت چرخ برخورد کرد به جدول حالا مشکل پیش امده این است در سربالایی ها ماشین از قسمت جلوبندی صدای تالاق تولوق میده انگار یکی زیر ماشین تمبک میزنه :icon_razzو ماشین به سمت چپ میکشه(سمت راست برخورد کرده) همچنین وقتی از روبرو نگاه می کنی چرخ ها کج شده اند حالا می خواستم همچنین رینگ کج شده است و فرمان دیگر در وسط قرار ندارد و وقتی می خواهم مستقیم رانندگی کنم باید فرمان را یک چهارم به سمت چپ نگه دارم اهل فن نظر بدند و مرا در تعمیر درست این ماشین یاری بدهند:icon_cry:باور کنید این ماشین دیگه دل من را زد و شاید بخواهم بفروشمش چون من یه عادتی که دام همه چیز را وقتی نو و سالم است دوست دارم و وقتی خراب و ناقض شد دیگر ...... حالا می خواستم بدانم اگر درست شود ممکن است بعدا مشکلات دیگر نظیر زدن فرمان و ..... ایجاد شود:icon_redf.
مرسی با تشکر

جلو بندی ماشین شما نیز به آچار کشی داشته و این کار انجام نشده که این مشکل به وجود آمده.
خیلی هم نگران نباشید و بیخود هم گردن برادر گرامی نیندازید! :icon_cool
اول اون رینگی که کج شده رو اصلاح کنید و برای اطمینان بیشتر با زاپاس یا یکی از چرخهای عقب عوضش کنید.
بعد چرخهای جلو رو بالانس درجا کنید .
سپس توسط یه مکانیک خوب با دستگاه میزان فرمان کنیدو بدید خوب جلو بندی رو آچار کشی کنه. معمولاً مشکل غربیلک فرمون در این حالت حل میشه . اگه حل نشد غربیلک رو مکانیک براتون تنظیم می کنه.

در ضمن ماشین شما هیچگونه نقص عضوی ! نداره و ناقص هم نشده پس به فکر تعویض اون نباشید که چه بسا ماشینی با مشکلات بیشتر گیرتون بیاد! با رعایت همین موارد به احنمال زیاد مشکل حل میشه .

sogoli
4 April 2008, 11:01 PM
چندوقت پیش بدلیل تصادفی که داشتم مجبور شدم داشپورد رو عوض کنم.ولی جدیدا احساس می کنم صدای بیشتری نسبت به قبلا وارد اتاق میشه .فکر می کنید راه حلی برای رفع این صدا وجود دارد؟

در ضمن چند وقته موقع پیچیدن به سمت راست و چپ یه سدای تلق تلق از چرخها میاد. علتش ی می تونه باشه؟

ali 1355
5 April 2008, 04:41 PM
بچه ها من توی ایام عید یه سفر 2200 کیلومتری با پرایدم داشتم و یه نکته جالب رو کفش کردم که بهتره شما هم بدونید : در طول مسیر بارها سیستم جی پی اس گوشیمو (N95 8 gig) بکار انداختم و سرعت نمایش داده شده رو با کیلومتر شمار ماشین چک میکردم که دیدم این دو تا سرعت با هم اختلاف دارند . هرچی که سرعت بیشتر میشد اختلافشون هم بیشتر میشد مثلا با سرعت 132 رو کیلومتر شمار ؛ جی پی اس سرعت 120 رو نشون میداد و با سرعت 155 با اختلاف 17 تائی سرعت رو گوشی 138 بود . البته شاید اشکال از ماشین من باشه ولی شما هم اگه میتونید این موضوع رو چک کنید! در ضمن برای اطمینان از پوشش دادن تاخیر سیستم ، من ماشین رو با یه سرعت خاص برای مدت بیش از یک دقیقه نگه میداشتم که خیالم راحت باشه هرچند این تاخیر حتی 5 ثانیه هم نیست و سیستم جی پی اس هم بقدری دقیقه که سرعتهای 1.5 کیلومتری رو هم محاسبه میکنه!!! قبلا هم شنیده بودم که خیلیها میگفتند دوربینهای پلیس یا دوربینهای جاده ای تا سرعت 130 هم بهشون کار نداشته یا عکس نگرفته که به گمانم این داستان رو تائید میکنه . یا اینکه مثلا کارخونه میگه حداکثر سرعت فلان ماشین 180 تاست و بعضی ها میگند ما تو جاده کفی 200 تا هم رفتیم پس کارخونه چرت میگه ! نگو این ناشی از خطا و عدم دقت کیلومتر شمارهاست نه کشفیات راننده های هیجان زده.:icon_razz

اینجانب
5 April 2008, 07:02 PM
چند وقته موقع پیچیدن به سمت راست و چپ یه سدای تلق تلق از چرخها میاد. علتش ی می تونه باشه؟
احتمالا از پولوسها است. فکر کنم حدود 50 تا 60 هزار تومان خرج تعویض سر پولوسها شود.

arash_2006
5 April 2008, 08:17 PM
دوست عزیز علی 1355 این موردی که شما فرمودید کاملا صحت داره البته من مطمئن نیستم ولی فکر میکنم استاندارد سرعت رو بر اساس رینگ 14 ارزیابی می کنند چرا که من همچین تجربه ای رو در قیاس ماشین خودم با 405 که رینگ اون 14 بود داشتم
تو جاده من 130 تا 140 تا می رفتم در جالی که راننده 405 قسم میخورد از 120 تا بیشتر نرفته ولی جفتمون پشت سرهم و هم زمان به مقصد رسیدیم (اتوبان مشهد-نیشابور) در اونجا معقولانه ترین نظریه این بود که رینگ و لاستیک بزرگ تر در سرعت تاثیر میذاره و همین امر باعث میشه که نسبت به سرعتی که کیلومتر نشون میده مسافت بیشتری رو بپیمایی
امیدوارم واضح توضیح داده باشم البته با پوزش از بزرگان و صاحب نظران محترم

m9780d
5 April 2008, 10:53 PM
جلو بندی ماشین شما نیز به آچار کشی داشته و این کار انجام نشده که این مشکل به وجود آمده.
اول اون رینگی که کج شده رو اصلاح کنید و برای اطمینان بیشتر با زاپاس یا یکی از چرخهای عقب عوضش کنید.
سپس توسط یه مکانیک خوب با دستگاه میزان فرمان کنیدو بدید خوب جلو بندی رو آچار کشی کنه. معمولاً مشکل غربیلک فرمون در این حالت حل میشه . اگه حل نشد غربیلک رو مکانیک براتون تنظیم می کنه.

در ضمن ماشین شما هیچگونه نقص عضوی ! نداره و ناقص هم نشده پس به فکر تعویض اون نباشید که چه بسا ماشینی با مشکلات بیشتر گیرتون بیاد! با رعایت همین موارد به احنمال زیاد مشکل حل میشه .
سلام بچه ها:
امروز حالم خیلی گرفته شده می دونید چرا؟؟؟؟
ماشینو بردم نمایندگی طرف نشست پشت ماشین و رفتیم یه دور زدیم گفت ضربه شدید بوده و سر شاسی ماشین از هم باز شده و کمک فنر سمت شاگرد هم آسیب دیده همچنین پلوس در فشار است تازه گفت 50.000 چوق مایه شاسی کشی و بقه لوازم تا اونجایی که بشه از گارانتی استفاده میکنیم که شاید حدود 150.000 چوق بشه میدونید دلم از کجا میسوزه آخه 3000 تا بیشتر ندویده بود (پرایدم) حالا شاسی کشی یعنی چی می دونید آخه من در زمینه مکانیک یکم اطلاعاتم کمه و بعد از تعمیر لاستیک سابی و .... پیدا نمی کنه آخه ماشینم رو خیلی دوست دارم از لحاظ شتاب.سرعت.و.....هیچ مشکلی نداشته همنچنین خیلی پرنفش هست(گوش شیتون کر) و میتونم بگم خیلی دوسش دارم ؟؟؟؟
اگه زودتر جواب بدید ممنون میشم. به نظر شما حرف تعمیرکار درست بوده ؟ آخه 1)ماشین به سمت چپ میکشه2)زاویه چرخ ها تغییر کرده3)موقع حرکت صدای تلق تلق به گفته تعمیرکار به صورت پله ای از قسمت جلو می آید بطوری که من در این حالت حداکثر با سرعت 10 کیلومتر حرکت میکنم (آخه نمایندگی نزدیک ماست 10 دقیقه راه است)

sogoli
5 April 2008, 11:08 PM
احتمالا از پولوسها است. فکر کنم حدود 50 تا 60 هزار تومان خرج تعویض سر پولوسها شود.

حالا اگر کمی دیرتر عوض کنم مشکلی پیش میاد؟
در ضمن فکر می کنید علتش چی می تونه باشه؟

اینجانب
6 April 2008, 01:16 PM
حالا اگر کمی دیرتر عوض کنم مشکلی پیش میاد؟
در ضمن فکر می کنید علتش چی می تونه باشه؟
اگر پولوس باشه، نه خیلی عجله نیست بخصوص اگر فقط در موقعی که فرمان را تا ته میچرخانید،صدا میدهد.
پولوس بطور کلی فشار زیادی را تحمل میکنه و فرسودگی داره. ولی پاره شدن گردگیر آن، شتابگیری خیلی سریع از حال توقف و دورزدن پیچهای خیلی تند بخصوص با سرعت زیاد فرسودگیش را تسریع میکنه.

m9780d
6 April 2008, 03:17 PM

سلام بچه ها:
امروز حالم خیلی گرفته شده می دونید چرا؟؟؟؟
ماشینو بردم نمایندگی طرف نشست پشت ماشین و رفتیم یه دور زدیم گفت ضربه شدید بوده و سر شاسی ماشین از هم باز شده و کمک فنر سمت شاگرد هم آسیب دیده همچنین پلوس در فشار است تازه گفت 50.000 چوق مایه شاسی کشی و بقه لوازم تا اونجایی که بشه از گارانتی استفاده میکنیم که شاید حدود 150.000 چوق بشه میدونید دلم از کجا میسوزه آخه 3000 تا بیشتر ندویده بود (پرایدم) حالا شاسی کشی یعنی چی می دونید آخه من در زمینه مکانیک یکم اطلاعاتم کمه و بعد از تعمیر لاستیک سابی و .... پیدا نمی کنه آخه ماشینم رو خیلی دوست دارم از لحاظ شتاب.سرعت.و.....هیچ مشکلی نداشته همنچنین خیلی پرنفش هست(گوش شیتون کر) و میتونم بگم خیلی دوسش دارم ؟؟؟؟
اگه زودتر جواب بدید ممنون میشم. به نظر شما حرف تعمیرکار درست بوده ؟ آخه 1)ماشین به سمت چپ میکشه2)زاویه چرخ ها تغییر کرده3)موقع حرکت صدای تلق تلق به گفته تعمیرکار به صورت پله ای از قسمت جلو می آید بطوری که من در این حالت حداکثر با سرعت 10 کیلومتر حرکت میکنم (آخه نمایندگی نزدیک ماست 10 دقیقه راه است)
حالا با این اوصاف کسی می دونه ماشینم به چه چیزهایی نیاز داره قیمتش چند میشه،چه مارکی خوبه و از همه مهم تر شاسی کشی چند چوق می شه؟؟؟

Pontiac
6 April 2008, 04:12 PM
سلام
ماشینتو چند جای دیگه هم ببر نشون بده .
شاید مکانیکت اشتباه تشخیص داده یا خواسته سر کیست کنه!

m736
6 April 2008, 05:12 PM
با سلام
دوستان ماشين من يه چند وقتيه كه چرخ جلوش بعد از يه مدت راه رفتن بوي روغن سوخته ميده. انقدر زياده كه از داخل ماشين به راحتي ميشه فهميد. چند وقت پيش هم ما تو خيابون يه كم ويراژ داديم با سرعت يه كم بالا (دنبال ماشين عروس:icon_ques:icon_razz) بعد از نيم ساعت انقدر از چرخ دود بلند ميشد كه بي خيال شدم برگشتم خونه. اينم بگم بو و دود مال لنت نيست چون اين بو فرق داره (گفتم مثل روغن سوخته). در ضمن من بلبرينگ چرخها رو 5 ماه پيش و لنتهاي جلو رو 1 ماه پيش عوض كردم.
اگه كسي ميدونه ماشين چشه يه لطف كنه نظر بده. ممنونم.

m9780d
6 April 2008, 08:12 PM
سلام
ماشینتو چند جای دیگه هم ببر نشون بده .
شاید مکانیکت اشتباه تشخیص داده یا خواسته سر کیست کنه!
ماشین رو بردم نمایندگی این رو گفت ولی یه جای دیگه بردم گفت زیاد حاد نیست فقط طبقت تاب برداشته 35-40 تومن هم خرجشه :icon_razz
یه سوال آگه ببرم یه مکانیکی غیر نمایندگی:icon_neut؛ گارانتی ماشین باطل میشه اگه جواب مثبته از کجا متوجه میشن من ماشین رو بیرون درست کردم:icon_razz؟؟؟؟؟
ممنون از همه موفق باشید.
ولی من فکر میکنم حاد باشه چون ماشین وقتی از 10km/h سرعت بیشتر بشه به شدت میکوبه و صدای تلق تلق میده به قول تعمیر کار پله ای صدا میده در ضمن چرخ راست جلو کج شده+رینگ تازه وقتی فرمون رو می چرخونم فرموت بسیار شل و در عین حال وقتی به انتها می رسه به همان طرف می چسبه و با زور به سمت چپ بر میگرده در ضمن یه میله زیر ماشین هست که نزدیک به سپر هست و روی آن یک خط سفید در هر طرف قرار داره انگار میله تعادل یا چیز دیگری هست که از جاش تکون خورده و به سمت چپ رفته البته حدود 2-3 سانتی متر:icon_evil

MyLove
6 April 2008, 09:28 PM
با سلام
من 141 دارم وقتی آمپر از خط وسط کمی بالاتر میره چراغ زرد (Check) روشن میشه
در این زمان فن ماشین روشن میشه و حتی درجه پایین هم میاد اما چراغ خاموش نمیشه
دوستان اگر ممکنه راهنمایی بفرمایند

alirezasalam
7 April 2008, 05:25 PM
ماشین رو بردم نمایندگی این رو گفت ولی یه جای دیگه بردم گفت زیاد حاد نیست فقط طبقت تاب برداشته 35-40 تومن هم خرجشه :icon_razz
یه سوال آگه ببرم یه مکانیکی غیر نمایندگی:icon_neut؛ گارانتی ماشین باطل میشه اگه جواب مثبته از کجا متوجه میشن من ماشین رو بیرون درست کردم:icon_razz؟؟؟؟؟
ممنون از همه موفق باشید.
ولی من فکر میکنم حاد باشه چون ماشین وقتی از 10km/h سرعت بیشتر بشه به شدت میکوبه و صدای تلق تلق میده به قول تعمیر کار پله ای صدا میده در ضمن چرخ راست جلو کج شده+رینگ تازه وقتی فرمون رو می چرخونم فرموت بسیار شل و در عین حال وقتی به انتها می رسه به همان طرف می چسبه و با زور به سمت چپ بر میگرده در ضمن یه میله زیر ماشین هست که نزدیک به سپر هست و روی آن یک خط سفید در هر طرف قرار داره انگار میله تعادل یا چیز دیگری هست که از جاش تکون خورده و به سمت چپ رفته البته حدود 2-3 سانتی متر:icon_evil

شما مطمئنید که فقط چرخ ماشینتون اون هم در حالت دنده عقب به جدول برخورد کرده؟!

m9780d
7 April 2008, 06:43 PM
بله مطمئنم مگر چطور؟ در حالت دنده عقب به لبه جدول قسمتی یک جدول خالی میزارن

alirezasalam
7 April 2008, 09:09 PM
آخه با اون ضربه (مخصوصآ که ماشین در حالت دنده عقب نمی تونه سرعت داشته باشه ) که نباید تا این حدآسیب ببینه. اما به هر حال باز هم شما زیاد نگران نباش آنچه تو ایران مهمه رنگ ماشینه که صدمه ندیده!!!
مابقی مسائل با تعویض قطعه حل میشه .
نهایتش اینه که شما یه سیبک و گردگیر و موج گیر و از این جور چیزا که مربوط به جلوبندی میشه عوض می کنید و دوباره میشه عین روز اول.
شما اول یه جا که کارش پرایده ومنصفانه نظر میده ماشین رو نشون بدید وقتی دقیق متوجه شدید مشکل چیه اونوقت اگه نظر نمایندگی درست بود خوب ببرید همونجا وگرنه من به شخصه تعمیرگاه بیرون رو ترجیح میدم. من زانتیا رو حتی سیستم تعدلش رو که خیلی حساسه همه کارش رو بیرون انجام میدم.(البته تعمیرگاه مجرب) هم مطمئن تره و هم با صرفه تر هم سریعتر .
در ضمن فکر نکنم اگه بیرون ببرید تعمیر کنید گارانتی شما دچار مشکل بشه به اضافه اینکه شما زیاد رو گارانتی حساب نکنید !!

mohammadh
8 April 2008, 09:56 AM
سلام
چند روزي هست که فرمون پرايد من وقتي ميچرخونمش صداي جير جير ميده (مثل صداي لولاي دري که روغنکاري نشده) البته اين صدا وقتي ماشين از روي سرعت گير هاي خيابون هم رد ميشه هم به گوش ميرسه نمي دونم علت از چيه و آيا خطرناکه يا نه از اساتيدي که همچين تجربه اي دارند تقاضاي راهنمايي دارم

m9780d
8 April 2008, 07:37 PM
سلام
چند روزي هست که فرمون پرايد من وقتي ميچرخونمش صداي جير جير ميده (مثل صداي لولاي دري که روغنکاري نشده) البته اين صدا وقتي ماشين از روي سرعت گير هاي خيابون هم رد ميشه هم به گوش ميرسه نمي دونم علت از چيه و آيا خطرناکه يا نه از اساتيدي که همچين تجربه اي دارند تقاضاي راهنمايي دارم
وقتی یه ور(کج) از روی سرعت گیر رد میشی هم صدا شنیده می شه؟؟؟ صدا از گجا شنیده می شه؟؟؟

mohammadh
9 April 2008, 10:17 AM
بله وقتي کج هم از روي سرعت گير رد مي شم صدا مي ده اول فکر کردم صدا از صندلي ماشينه بعد پياده شدم گلگير سمت شاگرد را به سمت پائين فشار دادم باز صدا دراومد فقط مونده اگه صدا از کمک فنر باشه پس چرا وقتي فرمون رو مي پيچونم فرمونم هم صدا ميده //؟؟

Raminium2001
10 April 2008, 07:03 PM
در صورتی که صدا از کمک باشه هم وقتی فرمون رو می چرخونی، به دلیل فشاری که روی جلوبندی میاد، متعاقبا فشار بیشتری هم روی کمک هست و امکان داره به همین دلیل صدا بده که خیلی هم مهم نیست. اما اگه این صدا از جعبه فرمان ماشین شما باشه، بهتره هر چه سریعتر تعمیر بشه. یک نشونه صدا از جعبه فرمون اینه که گهگاه موقع چرخوندن فرمون، یک صدای تق میاد (نه فقط وقتی از روی دست انداز رد بشید).

m9780d
15 April 2008, 09:44 PM
یه مشکل جالب در دنده عقب پراید من
وقتی دنده را در حالتعقب قرار میدهم بعضی اوقات چراغ دنده عقب(سفید) روشن میشه بعضی وقتا نمیشه. چراغ هم سالم هست اگه وقتی روشن نمیشه حالت دنده را به 2 تغییر بدم و دباره عقب بگذارم روشن میشه
اساتید محترم و مجرب مشکل از کجاست؟؟؟؟

mehrdad_zero
16 April 2008, 06:43 PM
دوستان اگه واشر سر سیلندر ماشین مشکلی داشته باشه و باعث کم شدن روغن بشه معمولا توی چند کیلومتر چقدر روغن کم میکنه؟
دیگه اینکه ایموبلایزر و فرمون هیدرولیک چنده؟
سایپا تحویل فوری هم داره؟چند روزه ماشین را تحویل میدند؟

mohammadh
21 April 2008, 09:42 AM
امروز ماشينم رو بردم پيش يک جلو بندي ساز و جلو بندي ماشين رو ريخت پائين و تعمير کرد و دوباره جمع کرد دو تا کمک هاي عقب رو هم عوض کردم حالا ديگه اون صداي جيرجير که ميگفتم قطع شده ولي دوتا مشکل ديگه دارم
يکي اينکه موقع ترمز هنوز هم کمي فرمون ماشينم مي لرزه که تعميرکار گفت که بايد ديسک چرخهاي جلو را عوض کنم ولي نمي دونم چه ديسکي بندازم بهتره و آيا اين که اگر ديسکها را عوض نکنم لرزش باعث اين ميشه که دوباره جلوبندي خراب بشه يا نه
دوم هم اين که کمک عقب را که عوض کردم الان وقتي از روي سرعت گير رد ميشم يک صدايي مثل سوت از کمک عقب مي ياد آيا کمک ايراد داره يا اين که مشکل از بستن کمک مي باشد؟
لطفا راهنمايي کنيد

kokoaz
10 May 2008, 01:15 AM
با سلام
اينجانب در تاريخ860719 خودرو پرايد ثبت نامي خود را از شركت سايپا كه موتورش زيمنس جديد وفن رادياتش دو دور ميباشد تحويل گرفتم از همان روز اول موقعي كه فن راديات شروع به كار ميكرد چراغ چك خودرو روشن ميشد وتا حالا هم سه بار به نمايندكي هاي مختلف بردم اما مشكل همچنان پابر جاست.
توضيح اينكه: خودروهاي پرايد توليدي نيمه دوم سال 86 به بعد فن رادياتشان دو دور ميباشد و مشكل خودرو بنده هنگامي ميباشد كه دور دوم فن شروع به كار ميكند يعني در دور دوم فن چراغ چك روشن ميشود.
از دوستان عزيز درخواست راهنمايي دارم. در ضمن محل سكونتم سنندج ميباشد.:icon_cry:

k000m
10 May 2008, 10:03 AM
با سلام
اينجانب در تاريخ860719 خودرو پرايد ثبت نامي خود را از شركت سايپا كه موتورش زيمنس جديد وفن رادياتش دو دور ميباشد تحويل گرفتم از همان روز اول موقعي كه فن راديات شروع به كار ميكرد چراغ چك خودرو روشن ميشد وتا حالا هم سه بار به نمايندكي هاي مختلف بردم اما مشكل همچنان پابر جاست.
توضيح اينكه: خودروهاي پرايد توليدي نيمه دوم سال 86 به بعد فن رادياتشان دو دور ميباشد و مشكل خودرو بنده هنگامي ميباشد كه دور دوم فن شروع به كار ميكند يعني در دور دوم فن چراغ چك روشن ميشود.

من هم همين مشكل را داشتم . يعني بخودي گاهي چراغ چك روشن مي شد . نمايندگي و چند تا دياگ بردم هيچي نفهميدن . تا اينكه يك رو وقتي درب موتور باز بود متوجه لرزش و صداي يكي از واير ها شدم وقتي ماشين را خاموش كردم و واير را در آوردم متوجه شدم اتصال داخل سره واير از سيم جدا شده با تعويض واير ديگه چراغ چك روشن نشده
حالا پيشنهاد مي كنم تمام اتصالات برقي فن و واير ها را چك كن شايد مشكل شما هم عينه من حل بشه

shei2nak
10 May 2008, 02:08 PM
یه مشکل جالب در دنده عقب پراید من
وقتی دنده را در حالتعقب قرار میدهم بعضی اوقات چراغ دنده عقب(سفید) روشن میشه بعضی وقتا نمیشه. چراغ هم سالم هست اگه وقتی روشن نمیشه حالت دنده را به 2 تغییر بدم و دباره عقب بگذارم روشن میشه
اساتید محترم و مجرب مشکل از کجاست؟؟؟؟

سلام.
مشكل با اين شرايط كه مي فرماييد 99% از فشنگي دنده غقب بايد باشه كه فكر كنم واسه پرايد زير دسته دنده باشه. (درست يادم نيست).
اگرم فشنگي سالم بود يك جا اتصالي دارد كه بايد اقاي باتري ساز پيداش كنه...:icon_cool

جناب mehrdad_zero نميشه دقيق گفت كه چقدر كم ميكنه اما مطمئن باشيد كه به سرعت زيادي واشر بيشتر خراب شده و بيشتر به موتور فشار مي ايد و خرجتون بيشتر ميشود. پيشنهاد من اينه كه هرچه زود تر نسبت به تعميرش اقدام كنيد.

جناب mohammadh در مورد مشكل اول مصلما هر لرزشي به جلوبندي فشار مياره. و در مورد مشكل دوم هم صدا به مرور زمان تا يكي دو هفتته ديگه برطرف ميشه و اين صدا به خاطر نو بودن كمك است و تا پيستون هاش اب بندي بشند اين صدا رو ميدهند....

sogoli
22 May 2008, 01:04 PM
سلام
1- جدیدا وقتی هوا گرم شده بوی بنزین داخل میاد و توی سربالایی این مضوع بیشتر مشاهده میشه.علتش فکر می کنید چی باش؟
2- برای اینکه بفهمم فن کولر زمانی که کولر میگیرم ، روشن میشه باید به چه روشی عمل کنم؟

ممنون

shei2nak
22 May 2008, 02:07 PM
سلام.
در مورد سوال اول خب هوا كه گرم ميشه بنزين بشتر تبخير ميشه و بوي ان هم احساس ميشه... و ايا باك شما خيلي پر است كه در سربالايي ها اين بو زياد ميشود و يا اينكه هميشه اين بو مي ايد؟ اگر باك پر باشد امكان لبريز شدن بنزين وجود دارد...
در مورد سوال دوم هم منظورتون فن چي كولر است؟ اگر فن اتاق است كه اگر روشن كنيد بايد باد بيايد. اگر فن دور بالاي راديات است كه وقتي امپر حدودا به 85(بستگي به فشنگي دارد) برسد اين فن شروع به كار ميكند. كه از صداش متوجه ميشويد.

naninaz2004
23 May 2008, 10:31 AM
سلام چند روزی که صبحها ماشین رو روشن میکنم دور موتور بالا نمیره بعد پایین بیاد رو یک باقی میمونه و باید یکی دو دقیقه در جا کار کنه چون اگه گاز بدم ماشین خاموش میشه دلیلشو کسی میدونه

KAZEMLU
25 May 2008, 11:30 AM
دوستان کسی در مورد مقاومت فن در پراید های مدل بالا اطلاعاتی داره ؟مثل مقدار آن و آن قطعه کوچک خازن شکل که سری مقاومت است چیست؟

KAZEMLU
25 May 2008, 11:40 AM
با سلام
متاسفانه شما هم مشکل مرا دارید و این مشکل ناشی از جریان زیاد کشیدن یکی از سرسیم های فن روی مقاومت فن و سوختن آن است این قطعه روی سینی فن نصب است و دو عدد سیم با فیش به ان وصل است که اگر آن رو باز کنید خواهید دید که یک طرف آن که دو سیم دارد سوخته است و موقع رو شن شدن فن باعث جریان کشیدن و ضعیف کار کردن فن و روشن شدن چراغ چک می شود .من هم به چند نمایندگی بردم نتوانستند درست کنند تا این که خودم سر سیم را بریدم و مستقیم به پایه لحیم کردم.

m9780d
25 May 2008, 04:09 PM
سلام
من یه چند روز هست با چندتا مشکل در ماشین مواجه شدم اون اینه که
1)وقتی دنده یک را پر میکنم و سرعت حدودا به 20-30 تا میرسه وقتی دنده را به دو تغییر میدهم از ماشین صدایی مثل صدای دنده مرده می اد ((نمی دونم تا حالا شنیدید یا نه وقتی مثلا با دنده سه درحال حرکت هستید و سرعت شما به 10 میرسه و ماشین ترتر میکنه)) همچین صدایی از ماشین من خارج میشه.
2)چون محل زندگی ما در تهران سربالایی هست(مینی سیتی شهرک محلاتی-بچه محل نبود؟؟) وقتی در سربالایی در حال شتابگیری هستم از جلوی ماشین صدای تاق تاق می آد که فکر میکنم از طرف چرخ ها است و همچنین وقتی گاز رو کمتر میکنم صدا خیلی کم یا از بین میره در ضمن این مشکل بعد از برخورد با جدول بود که بعد از تعمیر کاملا از بین نرفت.
3)وقتی فرمون رو به سمت راست میچرخونم علاوه بر اینکه فرمون فوق العاده سفت شده(فقط سمت راست) صدای قیژ قیژ میده انگار صدای در که روغنکاری نشده و خشک هست در ضمن موقع چرخش تمام ذر پیچ فرمون تمایل داره به سمت راست و وقتی نیم دور مونده که قفل بشه اگه دستت رو رها کنی بقه رو خودش میچرخه .
ترو خدا نخندیدا اولا ناشی هستیم دیگه-دوما خودرومون پراید خیر سرش صفر هست5000 تا راه رفته
می شه لطف کنید بگید مشکلات از کجا ناشی میشه و راه حل اون رو بگید.
تازه هیچی از وسایل مصرفی(روغن-فیلتر-تنظیم باد و... )از وقتی از کارخونه گرفتم انجام ندادم چه کارایی بکنم و از چی موادی مثلا چه روغنی و ... استفاده کنم
در ضمن بازم شرمندم به خدا ازتون به اندازه یه تعمیرگاه رفتن سوال کردم .

palizesoftware
25 May 2008, 05:17 PM
سلام
تمييز كردن استپر موتور در پرايد انژكتوري كه دقيقا قبل از انژكتور و در مجراي هواي ورودي قرار گرفته تاثيري هم در شتاب و مصرف سوخت داره؟
مگه نه اينكه اين سنسور در ورودي هواي پاك قرار گرفته، پس چرا بايد جرم سياه بگيره كه نياز به تمييز كردن باشه؟

mehdi2
28 May 2008, 09:13 AM
آقا وقتی فرمان ماشین را ول می کنم ماشین به سمت راست کشیده می شود . بالانس کردم باد لاستیک هم تنظیم است

k000m
2 June 2008, 09:13 AM
آقا وقتی فرمان ماشین را ول می کنم ماشین به سمت راست کشیده می شود . بالانس کردم باد لاستیک هم تنظیم است

لاستيك هاي ماشينتون را ضربدري جابجا كنيد اگه بر طرف نشد احتمالا ماشين شما نياز به بازديد جلوبندي و ميزان فرمان داره

mehraban87
2 June 2008, 12:02 PM
با سلام

نمی دانم اینجا میشه این مشکل را مطرح کنم ربطی به جوش آوردن ندارد
پراید من ریپ می زند انژکتوری است علت هایش چه جیز های است

palizesoftware
2 June 2008, 12:52 PM
با سلام

نمی دانم اینجا میشه این مشکل را مطرح کنم ربطی به جوش آوردن ندارد
پراید من ریپ می زند انژکتوری است علت هایش چه جیز های است

هزارتا دليل ميتونه داشته باشه
كثيف بودن فيلتر بنزين، كثيف بدون فيلتر هوا، تنظيم نبودن فيلرها، كثيف بودن شمع‌ها يا سر رسيدن عمرشون، وايرشمع‌ها و ...

mehraban87
2 June 2008, 03:25 PM
هزارتا دليل ميتونه داشته باشه
كثيف بودن فيلتر بنزين، كثيف بدون فيلتر هوا، تنظيم نبودن فيلرها، كثيف بودن شمع‌ها يا سر رسيدن عمرشون، وايرشمع‌ها و ...

همه جواب ها نکو
عیب بارز ش کدام است
بسیار قدردانی می کنم

m9780d
3 June 2008, 10:37 PM
1)وقتی دنده یک را پر میکنم و سرعت حدودا به 20-30 تا میرسه وقتی دنده را به دو تغییر میدهم از ماشین صدایی مثل صدای دنده مرده می اد ((نمی دونم تا حالا شنیدید یا نه وقتی مثلا با دنده سه درحال حرکت هستید و سرعت شما به 10 میرسه و ماشین ترتر میکنه)) همچین صدایی از ماشین من خارج میشه.
2)چون محل زندگی ما در تهران سربالایی هست(مینی سیتی شهرک محلاتی-بچه محل نبود؟؟) وقتی در سربالایی در حال شتابگیری هستم از جلوی ماشین صدای تاق تاق می آد که فکر میکنم از طرف چرخ ها است و همچنین وقتی گاز رو کمتر میکنم صدا خیلی کم یا از بین میره در ضمن این مشکل بعد از برخورد با جدول بود که بعد از تعمیر کاملا از بین نرفت.
3)وقتی فرمون رو به سمت راست میچرخونم علاوه بر اینکه فرمون فوق العاده سفت شده(فقط سمت راست) صدای قیژ قیژ میده انگار صدای در که روغنکاری نشده و خشک هست در ضمن موقع چرخش تمام ذر پیچ فرمون تمایل داره به سمت راست و وقتی نیم دور مونده که قفل بشه اگه دستت رو رها کنی بقه رو خودش میچرخه .
ترو خدا نخندیدا اولا ناشی هستیم دیگه-دوما خودرومون پراید خیر سرش صفر هست5000 تا راه رفته
تازه هیچی از وسایل مصرفی(روغن-فيلـتر-تنظیم باد و... )از وقتی از کارخونه گرفتم انجام ندادم چه کارایی بکنم و از چی موادی مثلا چه روغنی و ... استفاده کنم

Raminium2001
4 June 2008, 11:08 AM
تازه هیچی از وسایل مصرفی(روغن-فيلـتر-تنظیم باد و... )از وقتی از کارخونه گرفتم انجام ندادم چه کارایی بکنم و از چی موادی مثلا چه روغنی و ... استفاده کنم

در مورد سوال 1 درست متوجه نشدم، ولی فکر کنم باید بهتر گاز رو تنظیم کنی و نه زیاد گاز بدی نه کم که ماشین بدون مشکل و نرم شتابگیری کنه.
2) یک مقداری هم محل در امدیم. فکر میکنم مشکل دومت از تعمیر ناقص باشه که باعث سفت شدن فرمون هم شده. بده یک جای درست حسابی جلوبندی ماشینت رو چک کنه و یه روغنکاری اساسی هم بکنه.
3) احتمالا اگه صدا رو درست گفته باشی بلبرینگ چرخته که باید عوض بشه.

به طور کلی از حرفهات حس می کنم پلوس یا حد اقل گردگیر پلوست هم باید عوض بشه. در مورد روغن و فیلتر هم نمیخواد زیاد خرج کنی برای پراید همون روغنی که سایپا پیشنهاد کرده (اسمش یادم نیست ولی روش عکس پراید داره) مناسبه بقیه چیزها هم که خوب استانداردش رو بذار.

sogoli
5 June 2008, 05:55 PM
1-علت داغ شدن دسته ترمز دستی در هنگام رانندگی چیست؟
2-حجم صندوق عقب پراید چند لیتر است؟

arash2006_7
5 June 2008, 07:32 PM
1-علت داغ شدن دسته ترمز دستی در هنگام رانندگی چیست؟
2-حجم صندوق عقب پراید چند لیتر است؟

علت داغ شدن حرارت کاتالیزور و اگزوز که زیر ترمز دستی هست (بعلت نداشتن عایق خوب در زیر بین اتاق و اگزوز) بالا اتاق هم دور دستی باید نمد داشته باشه نمیدونم پراید داره یا نه
سوال دوم هم اطلاع ندارم

ramin-new pride
6 June 2008, 12:34 PM
با سلام لطفاً بگيد در 132 آيا مشكلات مهم صندوقدار رو برطرف كردن يا نه؟ مثل صداي داشبورد - ضعف درب هاي بغل موقع تصادف يا ....

Raminium2001
6 June 2008, 12:55 PM
132 هیچ فرقی با صندوقدار نداره جز همونایی که در ظاهرش میبینی.

m9780d
7 June 2008, 03:10 PM
اقا کسی میدونه در پراید سمت راننده رو چگونه باید ریگلاژ کرد من در صندوق بار رو کردم ولی انگار در راننده فرق داره مخصئصا پیچش نوعش فرق داره آخه بردم نمایندگی ریگلاژ کردن حالا تو حرکت قیژ قیژ میکنه انگار که شل هست و همچنین از در آب داخل میشه

sogoli
7 June 2008, 06:04 PM
جدیدا هرزمانی که وارد ماشین میشم بوی بنزین داخل اتاق رو فراگرفته...
حالا چطور می تونم این بو رو کلا از بین ببرمش؟

k000m
8 June 2008, 09:34 AM
جدیدا هرزمانی که وارد ماشین میشم بوی بنزین داخل اتاق رو فراگرفته...
حالا چطور می تونم این بو رو کلا از بین ببرمش؟

اين مشكل اكثرا مربوط به نقص هوا گير باك هستش . اگه در تابستان زياد باك را پر كنيد بوي بنزين مي زنه داخل . مي تونيد عوضش كنيد ولي به نظر من تابستان باك را كاملا پر نكنيد :icon_surp

sogoli
8 June 2008, 11:37 AM
اين مشكل اكثرا مربوط به نقص هوا گير باك هستش . اگه در تابستان زياد باك را پر كنيد بوي بنزين مي زنه داخل . مي تونيد عوضش كنيد ولي به نظر من تابستان باك را كاملا پر نكنيد :icon_surp
هواگیر باک کجاست؟

k000m
8 June 2008, 11:45 AM
هواگیر باک کجاست؟

فكر كنم داخل صندوق عقب همان طرفي كه در باك هستش داخل گلگير جا داره

pooriai00
8 June 2008, 12:16 PM
سنسور فنت خراب داداش 500 تومان هم بیشتر خرجش نیست بده به الکتریکی ها

mehdi2
9 June 2008, 07:47 AM
آقا یک سوال چقدر خرج تنظیم فرمان می شود

k000m
9 June 2008, 08:22 AM
آقا یک سوال چقدر خرج تنظیم فرمان می شود

راستش هر جايي يه قيمت هستش من از 5 تومان ديدم تا 15 تومان

سحرآمیز
10 June 2008, 12:26 AM
متاسفانه شما هم مشکل مرا دارید و این مشکل ناشی از جریان زیاد کشیدن یکی از سرسیم های فن روی مقاومت فن و سوختن آن است این قطعه روی سینی فن نصب است و دو عدد سیم با فیش به ان وصل است که اگر آن رو باز کنید خواهید دید که یک طرف آن که دو سیم دارد سوخته است و موقع رو شن شدن فن باعث جریان کشیدن و ضعیف کار کردن فن و روشن شدن چراغ چک می شود .من هم به چند نمایندگی بردم نتوانستند درست کنند تا این که خودم سر سیم را بریدم و مستقیم به پایه لحیم کردم.

سلام بر دوستان عزیز و همدرد .
من هم پرایدم رو در تاریخ شهریور ماه 86 تحویل گرفتم . از ماه دوم کارکردش تا الان دقیقا چنین مشکلی دارم . ازاون موقع تاحالا منتظر بودم ببینم کسی هم مشکل منو داره یا نه . که دیدم ب.....عله ! البته جرأت نکردم نمایندگی ببرمش . چون اصولا از نمایندگیها نفرت دارم !
دوست عزیز آیا بعد از یه سره کردن سیم ، مشکل رفع شده ؟ میشه به ما هم بگی آخرش چیکا کردی داداش ؟ ممنون میشم .:icon_surp

Shahzadeh kocholoo
10 June 2008, 07:11 PM
راستش هر جايي يه قيمت هستش من از 5 تومان ديدم تا 15 تومان
قیمت رو نبرید بالا
1 2 تومن بیشتر نیست !:icon_cool

k000m
11 June 2008, 09:57 AM
قیمت رو نبرید بالا
1 2 تومن بیشتر نیست !:icon_cool

دوسته من فكر كنم قيمت هاي 3 سال پيش را داري كسي كه من ميگم 5 تومان ميگيره قبل از عيد 3 تومان ميگرفت . اگه جايي سراغ داري كه 1 يا 2 تومان الان ميگيره و كارش خوبه آدرس بده من و دوستان هم بريم اونجا كمتر هزينه كنيم :icon_surp

mehdi2
15 June 2008, 07:43 AM
آقا دمتان گرم ممنون

محمود86
15 June 2008, 09:49 AM
سلام
میزان فرمان هزینه زیادی ندارد. (حد اقل توی شهر ما که اینطوریه)من اوایل زمستان (حدود شش ماه پیش) بردم میزان فرمان طرف گفت نرخ مشخصی نداره اگر فقط تست کنیم 500 یا هزارتومن میگیریم اگر طرف مشتری باشه بعضی وقتا چیزی نمیگیریم اما اگر احتیاج به تنظیم باشه حداکثر سه تومن خرج داره. از من هم دو هزارتومن گرفت که به نظر خوب بود اما بعضیها میگن زیاد گرفته.

shahrvand56
21 June 2008, 07:42 PM
سلام دوستان. من يه پرايد مدل 75 دارم كه حدود يك سالي ميشه كه مي بينيم از سمت شاگرد يه جايي بين موتور و تسمه آب مي ريزه يعني سبزي آب كه مربوط به ضد يخ هستش رو روي زمين مي بينم (به صورت يه لكه به قطر 5 سانت). البته اين مشكل وقتي پيش مياد كه ماشين رو چند ساعت يه جا پارك كنم ولي وقتي مي برم تعميرگاه ميگن كه اصلاً نشتي نداره! يه مساله اي هم كه دارم اينه كه تو مخزن ذخيره آب نمي مونه و بعد يه چند وقتي كلاً خالي ميشه، البته قبلا چون رادياتورم آب كم نمي كرد خيلي به اين موضوع توجه نمي كردم ولي پارسال كه رفتم مسافرت ديدم كه رادياتورم آب نداره و اينو موقعي فهميدم كه دقيقاً از همونجا كه آب نشت مي كرد ديدم روغن رو زمين ريخته. البته ماشين رو بردم نشون دادم گفتن كه آب و روغن قاطي نكرده. الان ديگه نمي ذارم مخزن آب خالي بمونه ولي مشكل نشت آب همچنان پابرجاست. خدا خير بده به كسي كه منو يه راهنمايي درست حسابي بكنه. ببخشيد كه يه كم طولاني شد.

اینجانب
22 June 2008, 06:00 AM
سلام دوستان. من يه پرايد مدل 75 دارم كه حدود يك سالي ميشه كه مي بينيم از سمت شاگرد يه جايي بين موتور و تسمه آب مي ريزه يعني سبزي آب كه مربوط به ضد يخ هستش رو روي زمين مي بينم (به صورت يه لكه به قطر 5 سانت). البته اين مشكل وقتي پيش مياد كه ماشين رو چند ساعت يه جا پارك كنم ولي وقتي مي برم تعميرگاه ميگن كه اصلاً نشتي نداره! يه مساله اي هم كه دارم اينه كه تو مخزن ذخيره آب نمي مونه و بعد يه چند وقتي كلاً خالي ميشه، البته قبلا چون رادياتورم آب كم نمي كرد خيلي به اين موضوع توجه نمي كردم ولي پارسال كه رفتم مسافرت ديدم كه رادياتورم آب نداره و اينو موقعي فهميدم كه دقيقاً از همونجا كه آب نشت مي كرد ديدم روغن رو زمين ريخته. البته ماشين رو بردم نشون دادم گفتن كه آب و روغن قاطي نكرده. الان ديگه نمي ذارم مخزن آب خالي بمونه ولي مشكل نشت آب همچنان پابرجاست. خدا خير بده به كسي كه منو يه راهنمايي درست حسابي بكنه. ببخشيد كه يه كم طولاني شد.

امکان داره واتر پمپ (یا با احتمال کمتر واشر واتر پمپ) خراب شده باشه.

shahrvand56
22 June 2008, 07:07 AM

منظورتون كدوم واتر پمپه؟ ميشه بيشتر توضيح بديد؟

Raminium2001
22 June 2008, 04:13 PM
وقتی مایع خنک کننده کم میشه، یا آب روغن قاطی کرده که خوشبختانه اینطور نیست، یا نشتی تو سیستم خنک کاری وجود داره. اگه رادیاتور و اتصالات سالمه، لوله های انتقال آب رو چک کنید ولی بیشترین احتمال همونطور که اینجانب گفت واتر پمپ هست. از زیر پشت رادیاتور یک پمپ هست که با چشم هم قابل مشاهده است و به دلیل کیفیت پایین و مونتاژ ضعیف در خیلی موارد یا خودش نشتی داره یا واشرهاش درست آب بندی نشدند.

shahrvand56
22 June 2008, 06:22 PM
با تشكر از شما. مي خواستم بگم نشتي كه داره ولي همونطور كه گفتم از سمت شاگرد (نه سمت راننده) يه جايي بين موتور و تسمه هست. وقتي چند ساعت ماشينو پارك مي كنم اين اتفاق مي افته. اين جور كه شما مي فرماييد واتر پمپ بايد سمت رادياتور باشه. ممنون ميشم اگه نظري داشتيد بفرماييد.

اینجانب
22 June 2008, 08:50 PM
در مورد محل قرارگیری واتر پمپ:
اگر به محلی که تسمه ها قرار گرفته اند نگاه کنید، دوتا تسمه هست. اون تسمه بیرونی تر مربوط به کولره و تسمه داخلی مربوط به دینام و واترپمپ است. پولی واتر پمپ یک چیزی تقریبا مثل قرقره است که تسمه می چرخوندش و روش 3 تا پیچ است. در زیرش هم یک پولی دو قلو هست که پولی سر میل لنگه.
خود واتر پمپ زیر اون قاب سیاه است. اگر آب از اون نواحی میریزه یا واتر پمپ خراب شده یا اتصال لوله ورودی به اون نشتی داره و یا محل اتصال واتر پمپ به موتور (زیر قاب سیاه) و در واقع واشرش نشتی داره.

shahrvand56
23 June 2008, 09:26 AM
در مورد محل قرارگیری واتر پمپ:

اگر به محلی که تسمه ها قرار گرفته اند نگاه کنید، دوتا تسمه هست. اون تسمه بیرونی تر مربوط به کولره و تسمه داخلی مربوط به دینام و واترپمپ است. پولی واتر پمپ یک چیزی تقریبا مثل قرقره است که تسمه می چرخوندش و روش 3 تا پیچ است. در زیرش هم یک پولی دو قلو هست که پولی سر میل لنگه.

خود واتر پمپ زیر اون قاب سیاه است. اگر آب از اون نواحی میریزه یا واتر پمپ خراب شده یا اتصال لوله ورودی به اون نشتی داره و یا محل اتصال واتر پمپ به موتور (زیر قاب سیاه) و در واقع واشرش نشتی داره.

دوست عزيز، ممنون از اينكه راهنمايي خيلي خوبي كردي. فقط يه سوال برام باقي مونده اونم اينكه علت روغن ريزي چي بود اونم دقيقاً از همون ناحيه و موقعي كه رادياتور آب نداشت.
ببخشيد اگه سوال هاي پيش پا افتاده مي كنم. بذارين به حساب كم سواديم درباره ماشين!
بازم ممنون

reza a
23 June 2008, 10:07 AM
دوست عزيز، ممنون از اينكه راهنمايي خيلي خوبي كردي. فقط يه سوال برام باقي مونده اونم اينكه علت روغن ريزي چي بود اونم دقيقاً از همون ناحيه و موقعي كه رادياتور آب نداشت.
ببخشيد اگه سوال هاي پيش پا افتاده مي كنم. بذارين به حساب كم سواديم درباره ماشين!
بازم ممنون

این مساله برای خودم زمانی که پراید داشتم پیش اومد وهمه این کارهایی که شما کردین وانجام دادم وهیچ نمایندگی هم نمیفهمید جریان چیه تا خودمماشینو بردم رو چال ودقیق زیرشو وارسی کردم و دیدم از زیرشیلنگ بالای رادیات که وصل میشه به ترموستات اب میریزه واز بالا اصلا دیده نمیشد البته دستتو زیر اون لوله بکشی هم تاحدودی معلوم میشه اگه از بست بود سفتش کن یا یه بست گازی تهیه کن ومنار اون یکی بست ببند درست میشه واون که میگی روغن ریزی یا از گیربکسه یا از پیچ تعویض روغن موتور یا اینکه مثل خودم که فکر میکردم روغنه وبعد فهمیدم که روغن نبوده بلکه ضدیخ ریخته شده رو زمین دست میزنی مثل واسکازینه
خدا کنه مطالبم به درد شما ودیگر دوستان بخوره

sogoli
23 June 2008, 12:04 PM
حدود نیم ساعت اول رانندگی موقع پیچیدن از پیچها و دور زدن صدا تلق تلق از چرخا میاد و بعد از اون قطع میشه.
ایا ایراد از بلبرینگ هست یا پلوس؟

masoud_jaaan
23 June 2008, 01:42 PM
دوستان چطور میشه صدای آلارم سرعت رو قطع کرد؟

Raminium2001
23 June 2008, 06:37 PM
sogoli ([Only registered and activated users can see links]) به احتمال بیشتر باید پلوس باشه که تق تق میکنه وگرنه بلبرینگ یک صدایی شبیه به کشیده شدن دو فلز روی هم میده.
masoud_jaaan ([Only registered and activated users can see links]) دو تا راه داره. یکی اینکه سیم کیلومتر رو قطع کنی (راننده آژانسها) و راه بهتر هم اینکه آژیر رو از پشت کیلومتر قطع کنی. کار راحتیه ولی پیشنهاد می کنم ببری پیش کیلومتر ساز تا خیالت راحتتر باشه. هزینه ای هم نداره و همه کیلومتر سازها هم بلدند.

shei2nak
24 June 2008, 02:43 AM
حدود نیم ساعت اول رانندگی موقع پیچیدن از پیچها و دور زدن صدا تلق تلق از چرخا میاد و بعد از اون قطع میشه.
ایا ایراد از بلبرینگ هست یا پلوس؟

سلام.
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدهيد؟ ايا هر دو تا چرخ است؟ (در اين صورت پلوس هاست 80%) ايا فقط به يك طرف كه مي پيچيد صدا ميده يا به هر دو طرف؟ (جلو بنده).:icon_cool

sogoli
24 June 2008, 01:07 PM
سلام.
دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدهيد؟ ايا هر دو تا چرخ است؟ (در اين صورت پلوس هاست 80%) ايا فقط به يك طرف كه مي پيچيد صدا ميده يا به هر دو طرف؟ (جلو بنده).:icon_cool

از کجا میشه متوجه شد که از 2 تاچرخ هست یا نه؟ چونکه تفکیک صدا در زمان ایجاد صدا کمی مشکل هست!
در ضمن باید کل پلوس عوض بشه؟

اینجانب
24 June 2008, 07:54 PM
بازم ممنون

با عرض معذرت از تاخیر،
روغن ریزی (موتور یا جعبه دنده) میتونه از خیلی از جاها باشه و در این مورد چیز خاصی بنظرم نمیرسه. باید به یک مکانیک مراجعه کنید و زیر ماشین را ببیند تا محلش معلوم بشه. شاید بشما بگویند که اول یک زیر شویی بکنید و بعد دوباره مراجعه کنید تا محل روغن ریزی دقیقتر مشخص بشود.

Artemis
24 June 2008, 09:27 PM

یه همچین مشکلی را من هم داشتم
که البته توی زمستان اتفاق افتاد و این بود که یکی از پولکی های بلوک موتور به خاطر سردی هوا در اومده بود و از ماشین آب می رفت شما هم اگر رفتی سمت تعمیرگاه بگو پولکی ها رو چک کنه

mohamadrasool
27 June 2008, 02:03 AM
سلام دوستان
میخواستم ببینم قیمت رادیات پراید مدل زیمنس چقدره در ضمن رادیاتهای پراید خوب و بد دارن لطفا راهنمایی کنید .

aminkhan2008
27 June 2008, 07:53 AM
با پرایدم موقعی که دور بریدگی میپیچم یک صدایی میاد.همین صدا موقعی که ترمز میگیرم هم میاد
دلیلش چیه؟ربطی به لاستیک نداره؟به لنت خشک چی؟

Raminium2001
27 June 2008, 08:49 AM
پیشنهاد می کنم لقی لنت رو کنترل کنی. ممکنه صدا از بلبرینگ چرخت هم باشه.

aminkhan2008
27 June 2008, 11:01 AM
ممنون دیگه چی؟

shahrvand56
28 June 2008, 07:37 PM
با پرایدم موقعی که دور بریدگی میپیچم یک صدایی میاد.همین صدا موقعی که ترمز میگیرم هم میاد
دلیلش چیه؟ربطی به لاستیک نداره؟به لنت خشک چی؟
من شبيه همچين مشكلي داشتم و مربوط به پلوس مي شد كه البته جاي شما خالي چند بار بردم تعميرگاه كه متوجه نشدن و دست آخر هم داغون شد و خرج زيادي روي دستم گذاشت چون به گير بكس هم آسيب وارد كرد. اميدوارم شما به مشكل من دچار نشي.

shahrvand56
28 June 2008, 08:00 PM

دوست عزير از شما خيلي ممنونم. مشكل مربوط به واتر پمپ مي شد و از وقتي كه تعويضش كردم نشتي نمي بينم.

mohamadrasool
29 June 2008, 01:31 AM
میخواستم ببینم قیمت رادیات پراید چنده در ضمن رادیاتهای پراید خوب و بد دارن لطفا راهنمایی کنید .

mahdian57
30 June 2008, 09:25 AM
اگر فندکو زدی ساعت و ضبط ماشین از کار افتاد مشکل در چیه؟ و حتی فندکو هم در بیاری درست نشه چکار باید کرد؟

palizesoftware
30 June 2008, 11:13 AM
اگر فندکو زدی ساعت و ضبط ماشین از کار افتاد مشکل در چیه؟ و حتی فندکو هم در بیاری درست نشه چکار باید کرد؟
احتمالا اتصالي داره كه باعث ميشه فيوز بسوزه

mahdian57
30 June 2008, 11:19 AM
کدوم فیوزش میسوزه ؟

reza a
30 June 2008, 06:30 PM
کدوم فیوزش میسوزه ؟

از طریق دفترچه راهنما میتونی بفهمی ویا اینکه دونه دونه هر فیوز رودر بیاری واز ته اون نگاه کنی ببینی که اون سیم ته سالمه یا نه قطع شده

skyx
30 June 2008, 06:53 PM
درود بر دوستان
من يه پرايد دارم كه خرداد 86 گرفتم
هيچ مشكلي باهاش ندارم فقط احساس مي كنم كه شتاب پرايدهاي ديگه از من بيشتره.اينو تو جاده كاملا حس مي كنم. از افرد غير حرفه اي شنيدم كه مثلا با تنظيم شمع و ... ميگن شتابش واقعا محسوس ميشه.يكي مي گفت شمع 2 زمانه بذار و يه همچين چيزهايي.:icon_twis
البته اينو هم بگم كه ديسك صفحه و كلاچ اينها هم خوبه.(ولي اگه نمايندگي كره اي بياره حتما عوض مي كنم)
ممنون ميشم كلا يه راهنمايي بفرماييد كه اصلا شتاب ماشين به چه چيزهايي بستگي داره و چجوري ميشه بيشترش كرد

با تشكر

mohammadn
2 July 2008, 04:10 PM
سلام

دوستان پراید من یکی دو ماهه که تو هر دنده ای که میخوام بذارم یه تقه صدا میده انگار پامو که از رو کلاچ بر میدارم یه فضای خالی هست که باعث این تقه و صدا میشه که با این کار ماشین تو حرکت یه تکونی میخوره . البته اگه من مثلا تو دنده 1 به 2 زیاد گاز بدم که دور موتور بره رو دو و نیم و خیلی آروم آروم کلاچ و ول کنم صدا رو نمیده و راحت دنده عوض میشه ولی با این کار هم من اذیت میشم هم فکر میکنم رو موتور فشار بیاد یا ....

به نظر شما مشکل کجاست؟ آیا این کار ضرری هم بر ماشین داره؟
ممنون

Raminium2001
2 July 2008, 07:25 PM
مشکل تا اونجایی که من میدونم دیسک و صفحه های ایرانیه. مشکل مهمی نیست و برای ماشینت مشکلی پیش نمیاد، اما خیلی هم بین دنده ها گاز نده. تجربه من نشون میده دور موتور رو 2000 باشه کفایت می کنه. البته اگه مشکلت عینا مثل ماشین من باشه.
دیسک و صفحه کره ای اصل 3 سال برام کار کرد! بدون مشکل ولی از وقتی گیر نمیاد و اطمینان به مارکش ندارم، ایرانی استفاده می کنم که 6 ماه تا نهایت یک سال کار می کنه.

s_mostafa
14 July 2008, 02:56 PM
بچه ها من توی ایام عید یه سفر 2200 کیلومتری با پرایدم داشتم و یه نکته جالب رو کفش کردم که بهتره شما هم بدونید : در طول مسیر بارها سیستم جی پی اس گوشیمو (N95 8 gig) بکار انداختم و سرعت نمایش داده شده رو با کیلومتر شمار ماشین چک میکردم که دیدم این دو تا سرعت با هم اختلاف دارند . هرچی که سرعت بیشتر میشد اختلافشون هم بیشتر میشد مثلا با سرعت 132 رو کیلومتر شمار ؛ جی پی اس سرعت 120 رو نشون میداد و با سرعت 155 با اختلاف 17 تائی سرعت رو گوشی 138 بود . البته شاید اشکال از ماشین من باشه ولی شما هم اگه میتونید این موضوع رو چک کنید! در ضمن برای اطمینان از پوشش دادن تاخیر سیستم ، من ماشین رو با یه سرعت خاص برای مدت بیش از یک دقیقه نگه میداشتم که خیالم راحت باشه هرچند این تاخیر حتی 5 ثانیه هم نیست و سیستم جی پی اس هم بقدری دقیقه که سرعتهای 1.5 کیلومتری رو هم محاسبه میکنه!!! قبلا هم شنیده بودم که خیلیها میگفتند دوربینهای پلیس یا دوربینهای جاده ای تا سرعت 130 هم بهشون کار نداشته یا عکس نگرفته که به گمانم این داستان رو تائید میکنه . یا اینکه مثلا کارخونه میگه حداکثر سرعت فلان ماشین 180 تاست و بعضی ها میگند ما تو جاده کفی 200 تا هم رفتیم پس کارخونه چرت میگه ! نگو این ناشی از خطا و عدم دقت کیلومتر شمارهاست نه کشفیات راننده های هیجان زده.:icon_razz

من هم نشان دهنده سرعت و هم كيلو متر شما را با GPS GARMAIN ETREX VISTA C تست كردم:icon_neut هردوشون حدود 5-10 در صد خطا دارند در مورد پژو 405 و سمند اين ختلاف حدودا صفر بود و اين مشكل اندازه گيري سرعت روي هم پرايد ها وجود داره . شايد بخاطر ضعف و ايمني پرايد باشه تا وقتي مردم فكر ميكنند دارند 110 تا ميرند سرعت اونها 98 تا باشه اينهم يك مدل ايمني !!!!:icon_redf

s_mostafa
14 July 2008, 03:19 PM

اين مشكل را تقريبا همه پرايد ها جديد دارند تا فندك را ميزني كه سيگار دود كني (من سيگاري نيستم ها!:icon_neut) يكي از فيوز ها ميسوزه متاسفانه اين فيوز در مسير ضبط و.. هم قرار داره!! پس نميشه فيوز با آمپر بالاتري جاش گذاشت چون اينطور حفاظت از مدار الكتريكي ضبط هم قطع ميشه :icon_cry::icon_cool و خطر ناكه حسن ،
امل علت اينكار سايپا : احتما تنبيه سيگاري هاست كه نتونند از فندكي استفاده كنند.!:icon_cool

mehrdad_zero
14 July 2008, 07:47 PM
اونوقت اگه بخوایم موبایل را با فندک شارژ کنیم چی؟ بازم فیوزه میسوزه؟

mehrdad_zero
14 July 2008, 10:47 PM
ما قبلا یه پراید کاربراتوری مدل 82 داشتیم.
حالا اونو فروختیم و یه پراید مال برج 10 پارسال خریدیم.
چند تا سوال در موردش از شما داشتم:
-اول اینکه این نرماله که پرایدهای انژکتوری موقع حرکت آمپر آبشون از وسط اونور تر باشه؟ مال ما معمولا وسط یکمی بالاتره مخصوصا تو سرعتهای بالای 100.
-دیگه اینکه توی پراید قبلیه صدای فن داخل ماشین نمیومد شایدم میومده اما اینقدر صدای موتور زیاد بوده که ما نمیفهمیدیم! توی این یکی همیشه یه صدائی توی ماشین میاد که فکر میکنم صدای فن باشه همیشه هم کار میکنه. روی این مدل ماشین فن دو دور نصب کردند که همیشه روشنه؟
-سوم اینکه این طرف که ما ماشین را ازش خریدیم کارت امداد خودرو را گم کرده.میشه برم سایپا المثنی بگیرم یا دیگه بهم نمیدند؟
-و در آخر وقتی با سرعت می افته توی دست انداز از چرخ های عقبش یه صدائی میاد شبیه به اینکه مثلا یه میله بخوره زمین. بردیم اکسل عقب ماشین و هر دوتا چرخ را بازدید کرد گفت مشکلی نداره ولی این صدا هنوز هست. مشکل چی میتونه باشه؟ کمک هاش را هم دید سالم بود.

مر30

محمود86
15 July 2008, 09:23 AM
سلام
من هم یک پراید 81 کاربراتوری داشتم که سال قبل با یک صفر 86 عوض کردم (بزرگترین اشتباه زندگیم) معمولا ماشینهای انژکتوری آمپر آبشون بالاتر قرار میگیره و به قول معروف گرم سوزند و این یک امر طبیعیه و جالبه که بدونید بر عکس کاربوراتوریها وقتی که کولر میگیرید آمپرش پایین میاد. مال من هم معمولا روی خط وسط می ایسته و فقط وقتی که بهش فشار میارم کمی بالاتر از وسط میره ولی وقتی کولر میگیرم چون فن کولر فعال میشه آمپر خیلی میاد پایین.
در مورد صدای فن هم دقیقا همینطوره و این جدیدا خیلی پر سرو صدا هستند.
کارت امداد خودرو هم همچین آش دهن سوزی نیست فقط اگه توی جاده بمونی میتونه به دادت برسه اونم به شرطه ها و شروطه ها. اگه دیدی خیلی دردسر داره بیخیالش بشو.
در کل اینو من به همه میگم در موقع خرید ماشین ایرانی دو مسئله رو در نظر بگیر اول اینکه ماشین صفر شانسیه و دوم اینکه روز به روز کیفیتش پایینتر میاد.

Mr.Hossein
15 July 2008, 09:35 AM
سلام دوستان
من يه پرايد كاربراتوري دارم و در حال حاضر اين مشكل برام پيش اومده :
فقط براي دنده عقب ، دنده خيلي بد جا ميره (صداي آبميوه گيري ازش درمياد) و من هر چند روز يكبار اون پيچ رگلاژ سيم كلاچ رو يه دور شل و دوباره به حالت اول برميگردونم كه واسه چند روز خوب ميشه و دوباره .... :icon_ques
يعني عملا انگار من هيچ كاري نميكنم ولي واسه چند روز خوب ميشه. بردم پيش مكانيكم گفت خوب اگه مشكل اينطوري حل ميشه كه برو اگه ديگه درست نشد بيا :icon_roll

به نظر شما مشكل چيه؟

mehrdad_zero
15 July 2008, 01:56 PM
من شنیده بودم پرایدهای جدید دنده هاشون خیلی بد جا میره ولی پراید ما خیلی دنده هاش نرم جا میره رانندگی باهاش لذت بخش تره نسبت به قبلی ولی فقط این صدای فن اذیت میکنه یه لحظه هم آروم نمیگیره.

از اون طرف هم سرعت که میره بالای 80 از در و دیوار ماشین صدای باد میاد.میشه با ریگلاژ کردن در ها یا تعویض لاستیکها این صدا را قطع کرد؟

دیگه اینکه در باک را که میخوایم باز کنیم این سیمه هست که از زیر صندلی رفته توی قفل در باک و تا میکشیمش در باز میشه ها ، این شله و در باک را باز نمیکنه. چطور میشه اینو یکمی سفتش کرد؟

محمود86
17 July 2008, 10:05 AM
سلام دوستان
من يه پرايد كاربراتوري دارم و در حال حاضر اين مشكل برام پيش اومده :
فقط براي دنده عقب ، دنده خيلي بد جا ميره (صداي آبميوه گيري ازش درمياد) و من هر چند روز يكبار اون پيچ رگلاژ سيم كلاچ رو يه دور شل و دوباره به حالت اول برميگردونم كه واسه چند روز خوب ميشه و دوباره .... :icon_ques
يعني عملا انگار من هيچ كاري نميكنم ولي واسه چند روز خوب ميشه. بردم پيش مكانيكم گفت خوب اگه مشكل اينطوري حل ميشه كه برو اگه ديگه درست نشد بيا :icon_roll

به نظر شما مشكل چيه؟
سلام
این پرایدهای جدید معمولا دنده هاشون بد جا میره (سال به سال . . . ببخشید روز به روز دریغ از دیروز) مال من هم همینطور بود. بردمش چند تا نمایندگی و گفتن پرایده دیگه و بیشتر از این نباید ازش انتظار داشت.:icon_bigg و برای اینکه همچین صدایی نده اول باید بزنی دنده دو و بعد دنده عقب.
اما حدود یک ماه پیش وقتی ماشینو بردم تعویض روغنی گفتم واسکازینش رو چک کنه و گفت که اگه همونیه که توسرویس اولیه ریختند به درد نمیخوره و بهتره عوضش کنی. من هم برای اینکه طرف سرم کلاه نگذاره و هدفش فروش جنسش نباشه باهاش شرط کردم که اگه بهتر میشه هر مارکی که صلاح میدونه بریزه. اونم لیکومولی ریخت لیتری 4000 تومان که با اولین تعویض دنده متوجه شدم واقعا ارزش 16000 تومان واسکازینو داشت اما چند روزیه که دنده سه رو باید با احتیاط جا بزنم و اگه سریع دنده عوض کنم بدجوری صدا میده که میگن از دنده برنجیشه و باید گیربکس باز بشه. اما دیگه از اون صدای ناهنجار موقع دنده عقب خبری نیست و دنده ها خیلی روون شدن. به شما هم پیشنهاد میکنم واسکازین ماشینت رو چک کنی شاید نیاز به تعویض داشته باشه.

mohammadn
18 July 2008, 05:08 PM
سلام

من پرایدم مدل 80 کاربرات هست مشکل خاصی نداره بغیر از همون مشکلی که اینجا معرفی کردم . اما وقتی تو دنده 1 هستم و دور موتور رو 3 هزار میاد سرعتش نهایتن به 22 23 کیلومتر بیشتر نمیرسه و کلا با دنده 5 بیشتر از 130 140 نمیره در صورتی که 6 7 ماه قبل تا 160 من خودم باهاش رفتم . از یکی پرسیدم گفت از دیسک و صفحه است . حالا آیا واقعا از همینه؟ من شمع ها و وایرها رو هم چک کردم + صافی بزین. تاز عوض شده. با این توضیحات آیا دیسک صفحه مورد داره یا چیز دیگس؟ و سوال دوم اینه من میخوام باهاش حدود 2 3 هزار کیلومتر برم مسافرت آیا اگه از دیسک صفحه باشه مشکلی که برای من پیش نمیاد و ضرری برای ماشین نداره؟
ممنون

محمود86
19 July 2008, 12:32 PM
سلام
اگر از سیستم برق و سوخت ماشینت مطمئنی احتمال زیاد مشکل از کلاچ خودروست.کلاچ ماشین رو میشه راحت تست کرد.به این صورت که ماشین رو روشن میکنی و کلاچ رو تا آخر فشار میدی و در همین حالت دنده پنج رو جا میزنی (بعضی ها میگن باید ترمز دستی رو هم بکشی) بعد کم کم کلاچ رو ول میکنی. اگر ماشینت خاموش شد،کلاچ سالمه اما اگر خاموش نشد بدون که عمرش سر اومده . اگر وقتی که کلاچ ماشینت سالم بود این کار رو انجام داده باشی الان راحت تر میتونی تشخیص بدی که کلاچت در چه وضعیتیه. در هر صورت اگر خواستی میتونی به یک مکانیک یا راننده با تجربه تر نشون بدی خیلی راحت مشخص میشه مشکل کجاست.
وقتی به هر دلیل کلاچ عملکرد خوبی نداشته باشه باعث کاهش انتقال نیرو از موتور به چرخها شده و سرعت و شتاب ماشین کاهش می یابد. همچنین باعث گرم شدن کلاچ و سوختن صفحه میگردد.
در هر صورت بهتره قبل از مسافرت مشکل ماشینو برطرف کنی.

mehrdad_zero
20 July 2008, 01:10 AM
این دنده های پراید من خیلی خوب جا میره فقط دنده یکش را وقتی میخوام جا بزنم بیشتر اوقات یه صدای پوق خفیفی از وسط ماشین میاد ، این چی میتونه باشه؟ میتونه مشکلی ایجاد کنه؟ بهتر نیست واسکازینش را عوض کنم؟

jalil_enrique
20 July 2008, 03:22 AM
دوستان یه راهنمایی کلی میکنین هرچند وقت(چند کیلومتر) باید چه چیز هایی رو در پراید چک کرد؟؟

مثل آب و روغن و فيلـتر!! و از چه جنسی بهتره استفاده کنم؟؟

و اینکه وقتی بنزین میزنم چیز خاصی نیاز هستش به بنزین اضافه بشه؟؟

لطفا کامل توضیح بدید

اصلا این دنده پراید های جدید خیلی ازیت میکنه منم میخوام دنده عوض کنم اگه گاز کم بدم ماشین یه تکون میخوره ... حتما هم باید کلاچ رو آروم ول کنم

peiman.h
21 July 2008, 04:24 PM
سلام دوستان.

چند ماهی هست که پراید من مشکل داره !

پعنی آمپر میچسبوند ! پیش 200 نفر بردم نشون دادم هر کسی یه چیزی گفت ! دارم دیوونه میشم
قبلا طی 3 تا 4 دقیقه پس از روشن کردن ماشین آمپر به انتها ترین نقطه قرمز میرسید ... ولی وقتی در رادیات رو باز میکردم هیچ مشکلی نبود.
بردم ... ترموستات و فشنگی فن و حرارتی رو عوض کردم. هیچ فرقی نکرد 1 ماه همینطوری گذشت
مجددا" بردم یه جای دیگه دیاگ کردن تو کامپوتر میزد که رله و فشنگی باید عوض بشه !
رله و فشنگی فن رو مجددا" عوض کردم ... تا قبل از اون فن روش میشد و خیلی زود خاموش میشد ..
اما بعد از تعویض فشنگی و رله فن وقتی ددیاگ کردیم دیدیم که درس کار میکنه یعنی وقتی به 90 درجه میرسید فن روشن میشد و وقتی به 83 میرسید خاموش میشد .. با کولر تست کردیم تا 73 درجه میرسوند !
ولی آمپر چسبیده بود !!! این شد که به این نتیجه رسیدیم که 99% مشکل از فشنگی حرارتی هست و چون همه میگفتن 100 تا 1 کیشون سالم کار میکنه خلاصه بیخیال شدیم !
تا انیکه دیروز بابام برد فشنگی حرارتی رو داد TOYOTA ی انداخت روش ! من از چند نفر پرسیده بودم گفتن این کارو نکن چون مثل گول زدن خودته !
از دیروز تا حالا خیلی دیر فن روشن میشه ! مدام جوش میاره ! واقعا" اعصابم رو خورد کرده !
چند ساعت پیش که رفتم دنبال مامانم تا رسیدم خونه در کاپوت رو روشن کردم و با لنگ یواش در رادیات رو باز کردم که آب از اینور و اونور فوران کرد سریع درشو بستم ! تازه فن شروع کرد به کار کردن ! قمقمه آب هم همیشه توش آب جوشه !
چند بار هم هوا گیری کردیم ! دیروز هم که بابام فشنگی رو عوض کرد گفت که هو گیری کرده ولی چند با آب کم کرده !
راستی من اهواز زندگی میکنم و اینجا هوا از مرز 54 درجه گذشته !!!! خیلی ها هم گفتن ترموستات رو در بیار !!!
تو یه سایتی هم خوندم که طرف میگفت جنت رادیاتش شکافته بوده و هوا میکشیده و اجازه ی چرخش آب نمیداده !
خلاصه که دوستان و سروران گرامی خواهش میکنم کمکم کنید .
در صورتی که کسی چیزی میدونه لطفا" شماره همراهشو پیام خصوصی کنه بنده باش تماس میگیرم.

با تشکر.

pooriai00
22 July 2008, 09:26 AM
درود بر دوستان
من يه پرايد دارم كه خرداد 86 گرفتم
هيچ مشكلي باهاش ندارم فقط احساس مي كنم كه شتاب پرايدهاي ديگه از من بيشتره.اينو تو جاده كاملا حس مي كنم. از افرد غير حرفه اي شنيدم كه مثلا با تنظيم شمع و ... ميگن شتابش واقعا محسوس ميشه.يكي مي گفت شمع 2 زمانه بذار و يه همچين چيزهايي.:icon_twis
البته اينو هم بگم كه ديسك صفحه و كلاچ اينها هم خوبه.(ولي اگه نمايندگي كره اي بياره حتما عوض مي كنم)
ممنون ميشم كلا يه راهنمايي بفرماييد كه اصلا شتاب ماشين به چه چيزهايي بستگي داره و چجوري ميشه بيشترش كرد

با تشكر
هر اصلاحی در موتور که موجب سوختن کامل تر و راحت تره سوخت بشه شتاب رو افزایش میده :
1- تعویض شمع های معمولی با سوزنی یا بهتر که موجب اشتعال سریع تر و کامل تره سوخت در سیلنر میشه
2- تعویض فیلتر هوا با مدل های فلری که موجب ورود سوخت با دبی بالاتر میشه
3- تعویض لوله های اگزوز ( نه تنها سر اگزوز) با نمونه های یکپارچه که سوخت رو سریع تر خوارج میکنن
4- استفاده از بنزین با اکتان بالاتر
5- استفاده از دیسک و صفحه مرغوب که قدرت رو بطور کامل انتقال بده
مسلما هر کدوم از این موترد تو شتاب تاثیر داره ضمن اینکه وزن خودرو ( تعداد سرنشین ) ، دمای هوا و ارتفاع از سطح دریا،وزش باد،شیب جاده ... هم از عوامل خارجی موثر در شتاب گیری هستن

pooriai00
22 July 2008, 09:31 AM
سلام دوستان.

چند ماهی هست که پراید من مشکل داره !

پعنی آمپر میچسبوند ! پیش 200 نفر بردم نشون دادم هر کسی یه چیزی گفت ! دارم دیوونه میشم
قبلا طی 3 تا 4 دقیقه پس از روشن کردن ماشین آمپر به انتها ترین نقطه قرمز میرسید ... ولی وقتی در رادیات رو باز میکردم هیچ مشکلی نبود.
بردم ... ترموستات و فشنگی فن و حرارتی رو عوض کردم. هیچ فرقی نکرد 1 ماه همینطوری گذشت
مجددا" بردم یه جای دیگه دیاگ کردن تو کامپوتر میزد که رله و فشنگی باید عوض بشه !
رله و فشنگی فن رو مجددا" عوض کردم ... تا قبل از اون فن روش میشد و خیلی زود خاموش میشد ..
اما بعد از تعویض فشنگی و رله فن وقتی ددیاگ کردیم دیدیم که درس کار میکنه یعنی وقتی به 90 درجه میرسید فن روشن میشد و وقتی به 83 میرسید خاموش میشد .. با کولر تست کردیم تا 73 درجه میرسوند !
ولی آمپر چسبیده بود !!! این شد که به این نتیجه رسیدیم که 99% مشکل از فشنگی حرارتی هست و چون همه میگفتن 100 تا 1 کیشون سالم کار میکنه خلاصه بیخیال شدیم !
تا انیکه دیروز بابام برد فشنگی حرارتی رو داد TOYOTA ی انداخت روش ! من از چند نفر پرسیده بودم گفتن این کارو نکن چون مثل گول زدن خودته !
از دیروز تا حالا خیلی دیر فن روشن میشه ! مدام جوش میاره ! واقعا" اعصابم رو خورد کرده !
چند ساعت پیش که رفتم دنبال مامانم تا رسیدم خونه در کاپوت رو روشن کردم و با لنگ یواش در رادیات رو باز کردم که آب از اینور و اونور فوران کرد سریع درشو بستم ! تازه فن شروع کرد به کار کردن ! قمقمه آب هم همیشه توش آب جوشه !
چند بار هم هوا گیری کردیم ! دیروز هم که بابام فشنگی رو عوض کرد گفت که هو گیری کرده ولی چند با آب کم کرده !
راستی من اهواز زندگی میکنم و اینجا هوا از مرز 54 درجه گذشته !!!! خیلی ها هم گفتن ترموستات رو در بیار !!!
تو یه سایتی هم خوندم که طرف میگفت جنت رادیاتش شکافته بوده و هوا میکشیده و اجازه ی چرخش آب نمیداده !
خلاصه که دوستان و سروران گرامی خواهش میکنم کمکم کنید .
در صورتی که کسی چیزی میدونه لطفا" شماره همراهشو پیام خصوصی کنه بنده باش تماس میگیرم.

با تشکر.
بهتره دوبار با فاصله یک روز هواگیری کنی اگر بار دوم هوا داشت که ظاهرا خواهد داشت و آب کم شده بود ،عیب رو باید تو رادیاتور یا اتصالات پیدا کنی که حتما جایی داره هوا می کشه

zarzari_2006
22 July 2008, 11:01 AM
دوستان ببخشيد پرايد من از ديروز كليد سمت چپ كه برا راننده هست و شيشه راننده رو بالا پايين ميكنه از كار افتاده سيم هاي زيرش رو نگاه كردم به نضرم وصل مياد ايراد از چيه؟اين دوتا سمت چپي ها سمت شاگرد رو مياره پايين اما برا راننده عمل نمي كنه

ramin-new pride
22 July 2008, 11:04 AM
دوستان ببخشيد پرايد من از ديروز كليد سمت چپ كه برا راننده هست و شيشه راننده رو بالا پايين ميكنه از كار افتاده سيم هاي زيرش رو نگاه كردم به نضرم وصل مياد ايراد از چيه؟اين دوتا سمت چپي ها سمت شاگرد رو مياره پايين اما برا راننده عمل نمي كنه

معلومه دوست عزيز فيوزش پريده عوضش كن حل ميشه

zarzari_2006
22 July 2008, 11:12 AM
:icon_winkمعلومه دوست عزيز فيوزش پريده عوضش كن حل ميشه

ميشه بگي كجاست و چه جوري بفهمم اخه تازه واردم:icon_wink

palizesoftware
22 July 2008, 11:19 AM

شستي سمت راننده از داخل شكسته، (همون دسته مشكي رو ميگم) به دليل جنس فوق‌العاده خوبي كه دارند! بعد از مدتي ميشكنه و بايد تعويض بشه. كليد رو كه باز كني، اون دسته مشكي بوسيله يه ميله افقي متصل شده كه دو طرفش دو سوراخ داره و وقتي يكي از اين دو سوراخ از هم باز بشه باعث ميشه كه كليد پايين قرار نگيره و نتونه روي سوييچ فشار بياره.
خرجش 400-800 تومن هست. خواستي بگيري يه دسته بگير كه سوراخ‌هاش زياد گشاد نباشه كه توي محور افقي بازي نكنه

jalil_enrique
22 July 2008, 12:25 PM
دوستان یه راهنمایی کلی میکنین هرچند وقت(چند کیلومتر) باید چه چیز هایی رو در پراید چک کرد؟؟

مثل آب و روغن و فيلـتر!! و از چه جنسی بهتره استفاده کنم؟؟

و اینکه وقتی بنزین میزنم چیز خاصی نیاز هستش به بنزین اضافه بشه؟؟

لطفا کامل توضیح بدید

اصلا این دنده پراید های جدید خیلی ازیت میکنه منم میخوام دنده عوض کنم اگه گاز کم بدم ماشین یه تکون میخوره ... حتما هم باید کلاچ رو آروم ول کنم

هیچ کی نیست توضیح کامل بده؟؟؟؟

jalil_enrique
22 July 2008, 12:48 PM
راستی در مورد اینکه یکی از دوستان گفته بود موقع تعویض دنده ماشین تکون میخوره.. من تست زدم .. بهترین کار اینه که وقتی دنده رو عوض کردین قبل از ول کردن کلاچ یکم گاز بدین و بعد گاز رو ول کنین و دوباره کمی گاز بدین بعد کلاچ رو ول کنین.. دیدی دیگه ماشین تکوون نمی خوره...

در مورد صفت بودن دنده و .. واسه من بعد از 320 کیلومتر احساس میکنم کمی روبرا شده...

s_mostafa
22 July 2008, 12:55 PM
اونوقت اگه بخوایم موبایل را با فندک شارژ کنیم چی؟ بازم فیوزه میسوزه؟
نه مشكي با شارژر موبايل نداره فنديك براي گرم شدن نياز به جريان زيادي داره و اونه كه باعث سوختمن فيوز ميشه.:icon_arro

peiman.h
22 July 2008, 02:57 PM
سلام دوستان با تشکر از جواب شما.

دیروز مجددا" بردم تعمیرگاه اولی که نتونست کاری کنه ! بردم یه جای دیگه گفت میتونم درست کنم !
آخه فن اتوماتیک کار نمیکرد !
خلاصه بعد از کلی الافی گفت ECU به فشنگی فن برق نمیده و از یه جای دیگه واسش برق کشیدم.
و 3 بار تست کردیم روش و خاموش میشد.
اومدم خونه تو حیاط در رادیات رو باز کردم دیدم 10 ثانیه بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن میکنه و از رادیات بیرون میریزه فن روشن میشه و خنک میکنه و این عمل تکرار میشه ! یعنی اول آب شروع به جوشیدن میکنه و بعد فن روشن میشه.
آیا این طبیعی هست ؟ من دیدم همه در رادیاتشون از این آبی ها هست ... آیا این نکته موثر هست ؟

با تشکر

jalil_enrique
23 July 2008, 12:30 AM
امروز با دنده 5 تو اتوبان وقتی کولر روشن بود 120 تا سرعت داشتم... به نظرم سرعت ماشین 125 یا 130 بالاتر نمیرفت... البته کولر روشن بود این طبیعیه؟؟

لطفا اگه ممکنه یک نمایندگی دزدگیر مجیکار تو رشت معرفی کنید که خوب کارشو بلد باشه و واسه نصب دزدگیر برم اونجا..

میخوام دزد گیر magicar 902f یا 938 نصب کنم بنظر شما کدوم بهتره؟؟

یا اگه پیشناد بهتری دارید معرفی کنید.. لطفا سریع چون بزودی میخوام نصب کنم...

mehdi2
23 July 2008, 07:37 AM
120 تا با کولر پراید ؟!!!!

mehrdad_zero
23 July 2008, 10:14 AM
امروز با دنده 5 تو اتوبان وقتی کولر روشن بود 120 تا سرعت داشتم... به نظرم سرعت ماشین 125 یا 130 بالاتر نمیرفت... البته کولر روشن بود این طبیعیه؟؟

اگه میخوای ماشینت سالم بمونه موقع کولر گیری با دنده 5 حرکت نکن.سرعتت هم از 100-110 تا بالاتر نبر.
چی میخوای از جون این جقله ماشین؟ یوقت بدون اینکه حواست باشه جوش میاره.
منم روز اول که پراید انژکتوری سوار شدم همین کار را کردم فکر کردم مثل کاربراتوریهاست بعد که کنار خیابون پارک کردم ماشین نزدیک بود جوش بیاره هر چی آب تو این قمقمه ذخیره رادیاتور بود ریخ بیرون.

jalil_enrique
23 July 2008, 01:20 PM
بله مهدی جان، زیاده؟؟ من فکر کردم کمه!!:icon_eek:
چشم مهرداد جان ممنون از راهنمایی...:icon_wink
بدون کولر که میتونم تا 140 برم.. ایرادی نداره؟
راستی وقتی کولر روشن میکنم آمپر آب از وسط هم میاد پایین تر

ولی دوستان به سوالات قبلی جواب ندادین... اونا مهم تر بود

Abed i
23 July 2008, 03:05 PM
دوستان من يه پرايد مدل 83 دارم..تا چند روز پيش آمپر آب اون تا وسط بيشتر نمياومد و در بيشتر مواقع
پايين تر از وسط هم بود..اما الان چند روزه که بالاتر ميآد و تقريباً به 1 درجه مونده به جوش ميرسه..بيشتر هم
موقعی به اين حالات ميرسه که ماشين درجا کار ميکنه..کسی ميدونه مشکل از کجاست

evanescence : منتقل شد
دوست عزیز لطفا مدل ماشین خود را نیز ذکر کنید کاربراتور یا انزکتور؟

سلام دوستان با تشکر از جواب شما.

دیروز مجددا" بردم تعمیرگاه اولی که نتونست کاری کنه ! بردم یه جای دیگه گفت میتونم درست کنم !
آخه فن اتوماتیک کار نمیکرد !
خلاصه بعد از کلی الافی گفت ECU به فشنگی فن برق نمیده و از یه جای دیگه واسش برق کشیدم.
و 3 بار تست کردیم روش و خاموش میشد.
اومدم خونه تو حیاط در رادیات رو باز کردم دیدم 10 ثانیه بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن میکنه و از رادیات بیرون میریزه فن روشن میشه و خنک میکنه و این عمل تکرار میشه ! یعنی اول آب شروع به جوشیدن می