View Full Version : تاپیک جامع مشکلات پراید (معمولی و 141)
danial_2006
23 January 2007, 07:26 PM
توی دفترچه پراید نوشته چند نوع روغن ترمز را با هم مخلوط نکنید.میخواستم بدونم اگه یکم سطح روغن ترمز رفته باشه پائین طوریه یکم از هر نوع روغن ترمزی بهش اضافه کنیم یا باید همش را عوض کنیم؟
چطور میشه ترمز پراید را ریگلاژ کرد؟فقط در حد یک سانت یا کمتر خلصی .واجبه حتما بریم نمایندگی؟
برای جلو که راه نداره ولی برای عقب میتونی از رگلاژ ترمز دستس استفاده کنی که بقل ترمز دستی هستش.:icon_cool
TUBORG
24 January 2007, 01:01 PM
توی دفترچه پراید نوشته چند نوع روغن ترمز را با هم مخلوط نکنید.میخواستم بدونم اگه یکم سطح روغن ترمز رفته باشه پائین طوریه یکم از هر نوع روغن ترمزی بهش اضافه کنیم یا باید همش را عوض کنیم؟
منظور از اینکه چند نوع روغن با هم مخلوط نکنید اینه : چند رنگ روغن ترمز رو با هم مخلوط نکنید ! یعنی فرضا" اگه روغن شما از اول زرد بوده زرد اضافه کنید و اگه ابی بوده الان هم ابی استفاده کنید !
نا گفته نماند پایین امدن سطح روغن ترمز نشان از تمام شدن لنت هست ! یعنی لنتتونو عوض کنید به حالت اولیه باز خواهد گشت !
blackhero
28 January 2007, 08:45 AM
من با این ماشینمون دو تا مشکل دارم:
1- فرمون خیلی به به سمت راست کشیده میشه مخصوصن از وقتی که بر اثر از دست دادن تعادل ماشین روی برف از طرف چپ ماشین(سمت راننده) به جدول های کنار خیابون خوردم(البته 40 50 تا بیشتر سرعت نداشتم) چندین بار هم به جلو بندی نشون دادیم گفته جلوبندی مشکل نداره چطور رفعش کنم؟
2-از داشبود همشیه صدای ویزویز میاد طوری که اگه کمی محکم بزنی روش صداش چند لحظه قطع میشه ولی دوباره شروع به صدا کردن میده
1- ممكنه از ميله تعادلت هم باشه، چون تا بازش نكنن و نذارنش روي يه سطح صاف اصلا نمشيه از ظاهرش روي ماشين متوجه شد كه تاب برداشته يا نه. تاب داشتن ديسكت هم بعيد نيست،باد لاستيك هات رو هم چك كن.
2-عادت ميكني(صداي ضبط ماشين رو يه كم زياد كن خوب ميشه):icon_surp
ghaemshahri
28 January 2007, 11:53 AM
سلام آقا رضا
1- احتمالا جلوبندي ماشينت مشكل داره يا ميتونه از ميل تعادل ماشينت باشه . يك جاي خوب نشون بده مشكلت حل ميشه
2- در مورد صداي داشبورد بايد بگم كه منم همين مشكلو داشتم و حلش كردم . پشت آمپر رو باز كن پشتش يك اسفنج فشرده هست . يك چسب رازي بگير همشو چسب كاري كن زياد چسب نزن . حالا بزار خشك بشه بعد ببندش. ديگه از صدا خبري نيست البته ميتوني دستمال كاغذي هم بزاري ولي بعد از يكي دو هفته صداش در مياد
saeedbahal
29 January 2007, 10:30 PM
سلام به اساتيد
من حدود 2 هفتس فرمون ماشينم خلاصيش زياد شده. البته فرمون نو كه بازي ميكنم باش حدود 1 سانت خلاص كامل بعدس نرمي فرمون. البته بعضي وقتا يه صدايي مثل اينكه 2 تا قطعه بهم بخوره مياد. هميشه اين صدا نيس. موقع رانندگي هم انگار رو يه سطح ليز راه ميرم. تو سرعت بالا كمتره ولي دنده 1 و 2 تا 50 - 60 km مشخصه. بين علما اختلاف. نمايندگي مي گه چيزي نيس. يه جا بردم ميگه تلسكوپي فرمونه يه جا ميگه جعبه فرمونت ايراد داره. لطفن اساتيد كمك كنن. مي ترسم خرج رو دستم بذاره. جلو بندي و لاستيكها سالم هستا. تا حالا 4 - 5 تا بالانس بردم. 2 روز خوبه مثلا دوباره گيج ميشه.
لطفا راهنمايي كنين. كجا ببرم كه خوب باشه. ادرس بدين.
ممنونم. سعيد
fo@d
31 January 2007, 12:36 PM
سلام بچه ها اين پرايد ما يه مشكل قديمي داره گفتم الان مطرح كنم.
وقتي كه ماشين در حركت هست اگه بخوام از دنده 3 يا 2 بيام 1 بايد ماشينو كامل متوقف كنم تا سرعت دور موتور بياد رو 0 تا دنده جابره وگرنه دنده آب هويج ميكيره. در ضمن دنده عقبشم از روز اول بد جاميره بردم نمايندگي گفت اول بيا دنده 1 بعد برو دنده عقب همين.:icon_bigg
paymanonline
31 January 2007, 08:31 PM
آقا مشکلات گیربکس رو بیخود به نمایندگی نگید چون اصلا دست به گیربکس نمیزنن.
saeedbahal
31 January 2007, 10:00 PM
سلام
بابا يكي مشكل منو حل كنه. راهنمايي كنين. اعصابم خرد شد ديگه.
سلام به اساتيد
من حدود 2 هفتس فرمون ماشينم خلاصيش زياد شده. البته فرمون نو كه بازي ميكنم باش حدود 1 سانت خلاص كامل بعدس نرمي فرمون. البته بعضي وقتا يه صدايي مثل اينكه 2 تا قطعه بهم بخوره مياد. هميشه اين صدا نيس. موقع رانندگي هم انگار رو يه سطح ليز راه ميرم. تو سرعت بالا كمتره ولي دنده 1 و 2 تا 50 - 60 km مشخصه. بين علما اختلاف. نمايندگي مي گه چيزي نيس. يه جا بردم ميگه تلسكوپي فرمونه يه جا ميگه جعبه فرمونت ايراد داره. لطفن اساتيد كمك كنن. مي ترسم خرج رو دستم بذاره. جلو بندي و لاستيكها سالم هستا. تا حالا 4 - 5 تا بالانس بردم. 2 روز خوبه مثلا دوباره گيج ميشه.
ممنونم. سعيد
paymanonline
1 February 2007, 12:53 PM
تلسکوپی بعید میدونم باشه چون ربطی نداره.
جعبه فرمونم بعیده باز.
من بازم میتونم بگم که جلو بندی ایراد داره.
قرقوری فرمون هم ممکنه لق شده باشه. البته قرقوری با میل قرقوری هست.
اون صدا هم اگه توی پیچ ها میاد از پلوسهاته.
ماشینت مدل چنده ؟
siamak_ramp
4 February 2007, 06:10 PM
نه موتور شویی نکردم - دزد گیر داره - باطری فابریک ( سایپا)
paymanonline
5 February 2007, 06:06 PM
ممکنه ایراد از دینام بشه. کدوم سیم میسوزه؟ چراغا یا موتور یا انژکتور؟
blackhero
7 February 2007, 08:46 AM
سلام به اساتيد
ممنونم. سعيد
دوست عزيز ممكنم هست از چهار شاخ فرمونت باشه، از تلسكوپي بعيده.
aban
8 February 2007, 10:13 AM
سلام چند روز پیش داشتم میرفتم که یک دفعه سیم شیشه راننده پاره شد و شیشه
افتاد پایین من میتوانم سیم بخرم و درستش کنم؟
ممکنه راهنمایی کنید.
چه جوری؟
اینجانب
8 February 2007, 11:25 AM
ممکنه راهنمایی کنید.
چه جوری؟
نه!
باید شیشه بالابر از روی ماشین باز بشه و بعد خودشم باز بشه. پرس هم میخواهد. جمع کردنش وسیله میخواهد و خیلی فنی هست. بهتره ببرین پیش تعمیراتی های شیشه بالابر.
paymanonline
8 February 2007, 01:52 PM
من یه دفعه شیشم گیر کرده بود بردم یه سری چیز میز عوض کرد + سیم و قرقره و غیره 7 تومن ازم گرفت.
منم میگم ببری بدی یه جا درست کنن خیلی بی دردسر تره
aban
9 February 2007, 08:56 AM
ممنون ولی دلم میخواست خودم درستش کنم.
sogoli
14 February 2007, 09:51 AM
یه چند روزی هست زمانیکه در حرکت هستم وقتی می خوام بپیچم صدایی شبیه تلق تلق از سمت چرخها به گوش می رسه...
از دوستان کسی می دونه مشکلش چی می تونه باشه
fo@d
14 February 2007, 01:27 PM
چند روز پيش لنتاي جلومو عوض كردم چند روز خوب كار كرد ولي الان يكيش به سوت افتاده درضمن اين عادي هست كه ديسك ترمز داغ كنه تاحالا توجه نكرده بودم خيلي داغ ميكنه جوري كه دستو ميسوزونه پيچ هاي چرخ هم داغ ميشن. ممنون
اینجانب
15 February 2007, 07:28 PM
یه چند روزی هست زمانیکه در حرکت هستم وقتی می خوام بپیچم صدایی شبیه تلق تلق از سمت چرخها به گوش می رسه...
احتمالا از پولوس ها هست. سر پولوس ها باید عوض شوند.
seeker
16 February 2007, 11:44 AM
شده زمان تعویض دنده با سرعت 120 که خواستم 5 کنم اشتباهی رفتم 3 البته سریع کلاج رو گرفتم . این خیلی به خودرو آسیب می زنه
mehrdad_zero
17 February 2007, 01:06 AM
شده زمان تعویض دنده با سرعت 120 که خواستم 5 کنم اشتباهی رفتم 3 البته سریع کلاج رو گرفتم . این خیلی به خودرو آسیب می زنه
حالا من تا حالا چند بار پیش اومده که موقعی که میخواستم دنده را از پنج بکنم چهار اشتباهی کردم 2.
فکر کن وسط اوتوبان یوهو با 100 تا 110 تا سرعت یه دفعه بزنی دنده 2 چی میشه!:icon_neut
از بسکی این پرایدها دنده پنجش بد جا میره و بعد هم بد معکوس میشه.:icon_conf
نمیشه کاریش کرد؟تمام دنده هام خوب جا میره به جز دنده 5 اونم به این خاطره که ازش کم استفاده میکنم.
aliyama
17 February 2007, 02:31 AM
سلام
بابا يكي مشكل منو حل كنه. راهنمايي كنين. اعصابم خرد شد ديگه.
سلام به اساتيد
ممنونم. سعيد
دوست عزیز من هم چنین مشکلی داشتم و پیش یک تعمیرکار جلوبندی بردم که برام درست کرد. اول اینکه تا آنجا که من دیدم اصلا پراید جعبه فرمان نداره و یک میل فرمان دراز به پینیون متصل میشود که آن هم شانه را به حرکت در میآره و سیستمی بسیار ساده و ابتدایی داره. در طول زمان ممکن است بلبرینگهای پینیون خورده شوند و یا حتی میل فرمان تاب بردارد که باعث گیجی فرمان میشود و ممکنه در موارد خاص فرمون ببره یا خلاص بشه. برای اینکه ببینی مشکلت همینه یا نه در حالت توقف با فرمون بازی کن و چند سانت چپ و راست کن و در عین حال به چرخها نگاه کن ببین که حرکت میکنند یا ثابت هستند در صورتی فرمون لق بخوره و چرخها حرکت نکنند و هنگام انجام این حرکت صدای تق تق شنیدی به احتمال زیاد با تعویض بلبرینگ پینیون (و البته با گریس کاری دقیق قبل از نصب برای جلوگیری از تکرار خوردگی) مشکل حل خواهد شد. خرجش هم زیاد نیست(کمتر از بیست تومن فکر کنم.) ولی یه یک ساعتی کار میبره. ابدا هم به نمایندگی مراجعه نکنید که باعث پشیمانی است. (بعدا من هم درد دلم رو راجع به پراید ملی و نمایندگیهای سایپا در همین گفتگو مینویسم.:icon_cry: ) شاد باشید!
XELTEK
17 February 2007, 08:13 PM
خيلي نه ! چون گيربكس پرايد سبكه ! و وقتي با سرعت 120 ميدي رو سه نهايتتا" دور موتور ميره 5500 و اسيب زيادي وارد نميكنه !
اما از 5 به دو واقعا" فحشه براي موتور !
alioj
18 February 2007, 05:03 PM
قطعا از پولوسهاست دوست عزیز
نشونه ها
1- صدا در سرعت کم مخصوصا با دندنه یک
2 - توی دور زدن با دنده یک و دو
alioj
18 February 2007, 05:05 PM
آقا یه سوال و اون این که فن ماشین من از کار افتاده و یه بوی نامطبوعی بعد از مسافتی که میرم به مشام میرسه
سوال اول
1- فن های مدل 80 هم مثل جدیدا تسمه دارند؟ اگه داشته باشند مال من نداره !!
2 - مشکل اش از چی می تونه باشه اگه با تسمه نیست مدل 80
sogoli
18 February 2007, 10:18 PM
قطعا از پولوسهاست دوست عزیز
نشونه ها
1- صدا در سرعت کم مخصوصا با دندنه یک
2 - توی دور زدن با دنده یک و دو
دوست عزیز برای من مورد اول رو نداره و فقط مورد 2 رو داره.... با این ایا از پولوس هست؟
من قصد دارم با هیمن وضعیت یه مسافرت کوچولو حدود300 کیلومتر برم ، آیا ممکنه مشکل ساز بشه؟در ضمن چقدر هزینه داره تعویض پلوس
اینجانب
18 February 2007, 10:35 PM
آقا یه سوال و اون این که فن ماشین من از کار افتاده و یه بوی نامطبوعی بعد از مسافتی که میرم به مشام میرسه
سوال اول
1- فن های مدل 80 هم مثل جدیدا تسمه دارند؟ اگه داشته باشند مال من نداره !!
2 - مشکل اش از چی می تونه باشه اگه با تسمه نیست مدل 80
پرایدهای 79 و 81 را که میدانم فن برقی دارند و تسمه ندارند. خیلی بعید میدانم در مورد بقیه مدلها هم غیر از این باشد.
alioj
19 February 2007, 09:12 AM
دوست عزیز برای من مورد اول رو نداره و فقط مورد 2 رو داره.... با این ایا از پولوس هست؟
من قصد دارم با هیمن وضعیت یه مسافرت کوچولو حدود300 کیلومتر برم ، آیا ممکنه مشکل ساز بشه؟در ضمن چقدر هزینه داره تعویض پلوس
خب پس هنوز مشکلتون حاد نشده من که سه ماهه این مشکلو دارم :icon_excl ولی حلش نکردم چون خیلی مراعات می کنم ولی خب دیگه باید برم عوض کنم چون مورد 1 رو هم ماشین من پیدا کرده :icon_mad: در ضمن مسافرت می تونی بری ولی توی پیچ ها خیلی احتیاط کن و با سرعت نپیچ .. ولی یکی دو ماه دیگه باید عوضش کنی که آسیب به ماشین نزنه (گفتم با شرط احتیاط رعایت کردن البته)
خرج اش هم بستگی داره به اینکه پلوسی های وسط مشکل داشته باشند یا پشت چرخ
پشت چرخی ها فکر کنم دونه ای 18 تومنه و وسطی ها حدود 24 تومن
پرایدهای 79 و 81 را که میدانم فن برقی دارند و تسمه ندارند. خیلی بعید میدانم در مورد بقیه مدلها هم غیر از این باشد.
چرا مدل 84 دیدم داشت تسمه
پس فکر می کنید علتش چی می تونه باشه !؟
باز خدا رو شکر هوا سرده و الا شاید تا حالا مشکل موتوری پیدا کرده بودم با این چیزی که خبر ازش نداشتم
web
19 February 2007, 09:12 PM
تشكر ميكنم از alioj عزيز و ديگر دوستان.
پرايد ما هم در سرعت خيلي كم مثلا 5 تا 10 كيلومتر از ناحيه چرخهاي عقب تلق تلق ميكنه (صدايي شبيه كوبيده شدن سم اسب روي زمين در حالت راه رفتن!) و فكرمو مشغول كرده بود و حالا با كمك شما دوستان فهميدم كه از پلوسه.
يك مشكل ديگه اونم اينكه وقتي ميخوام راه بيفتم و مخصوصا زمانيكه ماشين سرده احساس ميكنم جلوي ماشين ول هست و صداي لق لق مختصري ميده. اين صدا از چي ميتونه باشه؟
saeedbahal
19 February 2007, 09:24 PM
دوست عزیز من هم چنین مشکلی داشتم و پیش یک تعمیرکار جلوبندی بردم که برام درست کرد. اول اینکه تا آنجا که من دیدم اصلا پراید جعبه فرمان نداره و یک میل فرمان دراز به پینیون متصل میشود که آن هم شانه را به حرکت در میآره و سیستمی بسیار ساده و ابتدایی داره. در طول زمان ممکن است بلبرینگهای پینیون خورده شوند و یا حتی میل فرمان تاب بردارد که باعث گیجی فرمان میشود و ممکنه در موارد خاص فرمون ببره یا خلاص بشه. برای اینکه ببینی مشکلت همینه یا نه در حالت توقف با فرمون بازی کن و چند سانت چپ و راست کن و در عین حال به چرخها نگاه کن ببین که حرکت میکنند یا ثابت هستند در صورتی فرمون لق بخوره و چرخها حرکت نکنند و هنگام انجام این حرکت صدای تق تق شنیدی به احتمال زیاد با تعویض بلبرینگ پینیون (و البته با گریس کاری دقیق قبل از نصب برای جلوگیری از تکرار خوردگی) مشکل حل خواهد شد. خرجش هم زیاد نیست(کمتر از بیست تومن فکر کنم.) ولی یه یک ساعتی کار میبره. ابدا هم به نمایندگی مراجعه نکنید که باعث پشیمانی است. (بعدا من هم درد دلم رو راجع به پراید ملی و نمایندگیهای سایپا در همین گفتگو مینویسم.:icon_cry: ) شاد باشید!
سلام.
آفا من رفتم ديسك هاي ترمز رو عوض كردم. تايواني دونه ايي 10000 . سمت راننده تاب داشت اساسي.
ولي مشكل فرمونم هنو هست. يه مشكل ديگه هم پيدا شده. ماشين تو چاله چوله مي افته احساس ميكنم كمك نداره . ولي مثلا چاله هاي يادگارو قشنگ رد مي كنه. (شمال به جنوب ) بيشتر وقتي سرعت كمه محسوسه.
فك ميكنيد خلو بندي مشكل داره؟
تو رو خدا يه جلو بندي ساز خوب بگين. پيام خصوصي بدين تو فروم. چه ميدونم. اعصابم خرد شده به خدا.:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
ممنونم. سعيد
config
20 February 2007, 04:16 PM
ماشين من هم اين مشكلو داشت باهاش رفتم مشهد و اومدم تهران خدارو شكر چيزي نشد بعد 50 تومن خرجش كردم حل شد:icon_arro
dr_mehry
20 February 2007, 06:47 PM
پرايد ما هم در سرعت خيلي كم مثلا 5 تا 10 كيلومتر از ناحيه چرخهاي عقب تلق تلق ميكنه (صدايي شبيه كوبيده شدن سم اسب روي زمين در حالت راه رفتن!) و فكرمو مشغول كرده بود و حالا با كمك شما دوستان فهميدم كه از پلوسه.
يك مشكل ديگه اونم اينكه وقتي ميخوام راه بيفتم و مخصوصا زمانيكه ماشين سرده احساس ميكنم جلوي ماشين ول هست و صداي لق لق مختصري ميده. اين صدا از چي ميتونه باشه؟
عزیزم ,چرخ عقب پراید که پلوس نداره
ALI 405
21 February 2007, 10:35 PM
با عرض سلام خدمت دوستان:icon_wink
یکی از دوستام یه پراید مدل 78 کره ای داره که چند وقتیه که هنگام شروع حرکت پاشو که از رو کلاچ سریع بر میداره وگاز و روی دور 1و2می بره ماشین با این که دور موتور روی 1یا2 ولی لرزش زیادی داره ولی همینکه پاشو کاملا از روی کلاچ بر میداره لرزشش می افته:icon_cry:
از راهنمایتون ممنون میشم:icon_arro
mehrdad_zero
21 February 2007, 11:02 PM
یه چند روزیه که وقتی با سرعت کم با ماشینم میرم مثلا پشت ترافیک یه صدائی از جلوی ماشین میاد مثل اینکه یه چیزی را روی یه ورقه استیل بکشیم، تا حالا با قاشق زدید توی در قابلمه؟طنین صداش اونطوریه.
من شک دارم که از لنت ها باشه . با اینحال خواهشا اساتید یه راهنمائی بکنید ببینم چکار باید بکنم؟
web
22 February 2007, 01:13 PM
عزیزم ,چرخ عقب پراید که پلوس نداره
متشكرم بابت اصلاح
چرخهاي جلو و صدايي كه از اون ناحيه مياد مدنظر بود.
از ناحيه چرخهاي عقب بوي اصطكاك ناشي از ترمز ميومد كه با رگلاژ ترمز دستي مشكل حل شد.
با عرض سلام خدمت دوستان
یکی از دوستام یه پراید مدل 78 کره ای داره که چند وقتیه که هنگام شروع حرکت پاشو که از رو کلاچ سریع بر میداره وگاز و روی دور 1و2می بره ماشین با این که دور موتور روی 1یا2 ولی لرزش زیادی داره ولی همینکه پاشو کاملا از روی کلاچ بر میداره لرزشش می افته
از راهنمایتون ممنون میشم
احتمال داره ديسك و صفحه تاب برداشته باشه چون من اين مشكلو دارم و فهميدم كه بايد ديسك و صفحه عوض كنم. حالا ممكنه مشكل پرايد دوستتون از جاي ديگري باشه.
باز اساتيد بيشتر وارد هستن.
danial_2006
24 February 2007, 06:31 PM
ممکنه راهنمایی کنید.
چه جوری؟
سيم كه ميتوني بخري ولي نصب كردنش اصل ضد حال
1-چون روكش پلاستيكي غير داره وتمام دست و لباسات غيري ميشه
2-كار سختيه
ببر نمايندگي:icon_cool
baran310
27 February 2007, 11:53 PM
ببخشید. سیم شیشه چیه؟ کجاست؟
امروز یه پراید 84 دیدم که وقتی کاپوتش رو زد بالا، رسوبهای نارنجی رنگ دور و بر ظرف اطمینان رادیاتور ( همون باک سفید کوچیک که اضافات آب رادیاتور رو جمع میکنه) بدجوری تو ذوق میزد. درپوش رادیاتور هم انگار کوبیده شده بود. نظرتون چیه دوستان؟ چه مشکلی داشته؟
alioj
28 February 2007, 10:32 AM
دوست عزیز چرخ عقب پلوس نداره !!
صدای چرخ عقب احتمالا بخاطر تاب بیش از حد چرخاست
صدای جلوب خاطر پلوسه
alioj
28 February 2007, 10:46 AM
میخاستم ببینم این مشکل از چیه؟
میشه خودم صافی بنزین رو چک کنم و دقیقا کجاست محل اش توی کاربوراتی
و دوم اینکه اگه بخام شمع ها رو خودم عوض کنم چی؟
mehdi_f
28 February 2007, 06:17 PM
سلام
خودت مي توني صافي بنزين رو عوض كني.واسه اين كار لوله ورودي به پمپ بنزين رو دنبال كن صافي رو مي بيني.جاي دقيقش هم زير مخزن روغن ترمز اون پايين هست.فقط موقع نصب صافي نو دقت كن كه علامت فلش به سمت لوله اي باشه كه به پمپ بنزين وطل شده.
در مورد شمع هم خودت مي توني با آچار شمع مناسب اونارو باز كني اگه نياز به تميز كاري داره با برس سيمي كاملا تميزشون كن بعد هم با تينر يا بنزين كاملا بشورشون و بعد از فيلر گيري مجدد ببنديشون.
فيلر شمع براي بنزين معمولي 70تا 80 و براي بنزين بدون سرب بين 100 تا 110 هست.
seeker
1 March 2007, 01:26 AM
چیکار کنیم (نکنیم) تا موتور سالم بمونه .؟
sogoli
1 March 2007, 11:42 AM
چیکار کنیم (نکنیم) تا موتور سالم بمونه .؟
1- عدم حرکت مداوم در دور های بالا
2- استفاده از روغن متور مناسب و تعویض ان به موقع
3- عدم حرکت و فشار قبل از گرم شدن
4- استفاده از ضد یخ و ضو جوش
5- در نهایت مدارا کردن با موتور
alioj
1 March 2007, 05:59 PM
سلام
خودت مي توني صافي بنزين رو عوض كني.واسه اين كار لوله ورودي به پمپ بنزين رو دنبال كن صافي رو مي بيني.جاي دقيقش هم زير مخزن روغن ترمز اون پايين هست.فقط موقع نصب صافي نو دقت كن كه علامت فلش به سمت لوله اي باشه كه به پمپ بنزين وطل شده.
در مورد شمع هم خودت مي توني با آچار شمع مناسب اونارو باز كني اگه نياز به تميز كاري داره با برس سيمي كاملا تميزشون كن بعد هم با تينر يا بنزين كاملا بشورشون و بعد از فيلر گيري مجدد ببنديشون.
فيلر شمع براي بنزين معمولي 70تا 80 و براي بنزين بدون سرب بين 100 تا 110 هست.
دوست عزیز با تشکر فراوان
اما منظور من هم دقیقا همین فیلرگیری بود ! چون نمی دونم این اعدادی که شما نوشتید دقیقا چی هست و چطوری میشه به این اعداد دست یافت
mehrdad_zero
1 March 2007, 06:45 PM
در مورد تمیز کردن و تنظیم سر شمعها یه سوالی داشتم:
یه تعمیرکاری میگفت فاصله سر شمع ها باید به اندازه ای باشه که یه تیغ اره آهن بر ازش رد بشه و اگه فاصله شمعهات زیاده کمش کن یا اگه کمه زیادش کن تا به این حد برسه و این کار توی مصرف بنزین اثر میگذاره. توی شتاب ماشین هم موثره.درسته؟
این کار را بکنم؟
سر شمع هام یکم دوده گرفته و ومصرفم هم صدی 8.5 هست.سی ال سی هم هنوز نصبه و شتاب ماشین هم خوبه فقط توی دنده های 4 و 5 اگه با سرعت که میرم ترمز کنم بعدش برای بالا رفتن دوباره سرعت مکافاتی دارم ، جون میکنه سرعت بالا میره.ولی توی دنده های 1و2و3 خیلی خوبه.
seeker
1 March 2007, 11:31 PM
دلیل ورود روغن به محفظه فیلتر هوا چیه ؟و چطوری میشه رفعش کرد..؟
baran310
2 March 2007, 10:31 AM
پراید صفر که تازه از نمایندگی اومده بیرون. نه روغن عوض کرده و نه چیز دیگه. یه جورایی خشک کارمیکنه. دنده ها هم نرم عوض نمیشه. گاز خورش هم از یه حدی بیشتر نمیشه. با اجازتون گیج دور موتور کار نمیکنه و حرکت نداره کیلومتر هم نمیندازه. به نظر شما چشه؟
paymanonline
2 March 2007, 06:49 PM
احتمالا از گیربکس اون فیش مربوط که کیلومتر دراومده.
پراید نو دنده هاش بد جا میره- گاز خوریش خیلی خوب نیست.
بعد از سرویس اولیه ماشین خیلی بهتر میشه.
baran310
2 March 2007, 09:54 PM
اون فیش رو که گفتین خودم میتونم جابزنم یا باید گیربکس باز شه؟
blackhero
4 March 2007, 09:26 AM
در مورد تمیز کردن و تنظیم سر شمعها یه سوالی داشتم:
یه تعمیرکاری میگفت فاصله سر شمع ها باید به اندازه ای باشه که یه تیغ اره آهن بر ازش رد بشه و اگه فاصله شمعهات زیاده کمش کن یا اگه کمه زیادش کن تا به این حد برسه و این کار توی مصرف بنزین اثر میگذاره. توی شتاب ماشین هم موثره.درسته؟
این کار را بکنم؟
سر شمع هام یکم دوده گرفته و ومصرفم هم صدی 8.5 هست.سی ال سی هم هنوز نصبه و شتاب ماشین هم خوبه فقط توی دنده های 4 و 5 اگه با سرعت که میرم ترمز کنم بعدش برای بالا رفتن دوباره سرعت مکافاتی دارم ، جون میکنه سرعت بالا میره.ولی توی دنده های 1و2و3 خیلی خوبه.
دوست عزيز بهتر كه اين كار رو خودتون انجام ندين، چون تيغه اي كه براي تنظيم سر شمعها استفاده ميشه چند نوع ضخامت داره كه بسته به نوع موتور شما(كاربراتوري- انژكتوري) يا حتي مارك خود شمعها متفاوت هست، در ضمن درسته كه در شتاب ماشين خيلي تاثير داره اما به تنهايي تاثير گذار نيست.
اگر ميخواي واقعا ماشينت شتابش خوب بشه و مصرفش هم كم، يه تنظيم موتور و تنظيم كاربراتور و فيلر گيري برو، توپ توپ ميشه. 4-5 تومن هم بيشتر برات آب نمي خوره، ارزش نداره خودتوت اذيت كني.
دلیل ورود روغن به محفظه فیلتر هوا چیه ؟و چطوری میشه رفعش کرد..؟
يه اسفنج در قسمت ورديه هوا به كاربراتور وجود داره، اگر كثيف شده باشه و يا كلا پاره شده باشه(كه معمولا هر 2-3 ماه همينطور ميشه) بايد با يه نو عوضش كنيد.
mehdi_f
4 March 2007, 10:58 AM
دوست عزيز ALIOJ
در مورد فيلر گيري شمع ها اگه يك بسته تيه فيلر رو تهيه كني مي بيني كه تعدادي تيغه فيلر استاندارد با شماره هاي مختلف توش وجود داره. دنبال اون شماره هايي كه نوشتم بگرد (البته اين شماره ها بر حسب ميلي متر هست اگه خواستي با تيغ فيلر اينچي فيلر بگيري بايد اون اعداد رو تبديل به اينچ كني هر ميليمتر = 0.03937 اينچ)بعد از تميز كاري شمع ها كافي كه تيغ فيلر رو از بين الكترود ها عبو بدي و در هنگام كشيدن تيغ فيلر به جلو و عقب لقي بيش از اندازه تيغ فيلر نداشته باشي
دوست عزيز MEHRDAD
اگر سر شمع ماشين دوده بزنه نشون دهنده اينه كه بنزين به طور كامل توي سيلندر نمي سوزه.و همونطور كه گفتي مصرف بالا مي ره. اول شمع ها رو از نظر سالم بودن و الكترود ها شون چك كن بهد به روشي كه گفتم فيلر گيري كن .البته مصرف بالا از كاربراتمور مه مي تونه باشه.تست كن اگه درست نشد بگو تا در مورد كاربراتور توضيح بدم
mehrdad_zero
4 March 2007, 06:51 PM
چند وقت قبل يه سوالي اينجا مطرح کرده بودم، حالا دوباره مطرحش ميکنم:
من وقتي با پرايدم دنده عقب ميرم وقتي ميزنم رو ترمز يه صداي تق از تاير جلو سمت شاگرد بلند ميشه مثل اينکه يکي با لگد بزنه به تاير!
موقعي که عقب ميرم و ترمز ميکنم اين صدا ايجاد ميشه ولي موقع جلو رفتن اينطوري نميشه.ترمز هام هم خوب عمل ميکنه.
هفته پيش رفتم پيش يه زير و بند ساز تاير را باز کرد و گرد گير سيبک و گرد گير توپوق يا يه همچين چيزي بود عوض کرد و گريس کاري کرد، فرمونم خيلي نرم تر شد ولي اين صدا خوب نشد!
بعد دوباره رفتم بوش طبقش را عوض کرد ولي بازم خوب نشد.
دوباره رفتم برداشت همه جاي دم و دستگاه پشت تاير را باز کرد و گريس کاري کرد و کمک هام را هم چک کرد گفت ايندفعه ديگه درست ميشه ولي بازم نشد!سيبکم را هم گفت سالمه.
دوباره امروز رفتم منو که ديد کلافه شد، گفت من ميخواستم اون روز تا حالا خرج زيادي رو دستت نذارم (اون سه دفعه جمعا بهش 8500 داده بودم) بعدش لنتهام را عوض کرد و يه دست لنت دست دوم روش گذاشت (لنتهاي منم بالا کشيد) و گفت برو اگه بازم صدا داد بايد ديسکت را باز کنم بدم تراشکاري.
خدمتتون عارضم که پولوسهام کاملا سالمند و کمک هام را هم چک کرد گفت سالمه.من از دوساعت پيش تا حالا که ماشين را آوردم خونه کلي باهاش کلنجار رفتم ببينم دوباره صدا ميده يا نه،ولي خدا را شکر نداد ولي باز هم چشمم آب نميخوره!
1-حالا ميخواستم ببينم شما دوستان تاحالا چنين مشکلي داشتيد؟آيا راه ديگه اي به نظرتون نميرسه به من بگيد اگه دوباره به مشکل برخوردم بهش بگم؟
2-باز کردن و تراش دادن ديسک چقدر هزينه داره؟هر چند من فکر ميکنم ديسکم سالمه چون توي هر سرعتي که ترمز ميکنم ماشين حتي يه سانت هم يه دست نميکشه يا فرمون نميزنه.
3-لنتهاي يکي از تاير هام را که عوض کرد و لنت دست دوم انداخت طوري نيست کاريش نداشته باشم يا برم عوض کنم، يعني در واقع لنتهاي دوتا چرخ که به مقادير متفاوت سائيده شدند طوري نيست؟
4-من موقعي که لنتها را عوض ميکرد رو دستش را ديدم و يه چيزائي ياد گرفتم.دفعه ديگه ميتونم خودم عوض کنم لنتهام را؟يکي ميگفت ممکنه کج نصب کني و ديسکت خراب بشه، ولي من که ميديدم به نظرم نيومد که ممکنه کسي کج نصب کنه.
قبلا از همتون متشکرم مخصوصا mehdi_f
fo@d
4 March 2007, 10:48 PM
ممكنه ايراد از ديسك ضربه گير لنت باشه كه پشت لنت قرارميگره درضمن بالا وپايين اونجا كه لنت هاي دا خلي قرارميگيرند دوتا فلز كوچيك هست كه بهش پولكي ميگن ممكنه از اوناباشه تعويض لنت پرايد خيلي آسونه من خودم تمام سيلندرو در ميارم بازديدميكنم و هواگيري . گردگيرهاي بوش سيلندرتم يه نيگاه كن
mehdi_f
5 March 2007, 09:08 AM
سلام مهرداد جان
1-همونطور كه دوستمون foad گفت مطمئنا صداي اضافي از لقي كه بين لنت ترمز و سگ دست پيدا شده.
البته همه سگ دستها اين لقي رو دارن به خاطر اينكه وقتي لنت ها گرم مي شن جام نكنن.لقي رو هم مي توني به همون روشه كه دوستمون گفته به راحتي بگيري.
2-ديسك ترمز اگر خراب باشه وقتي كه ترمز مي زني پدال ترمز به پات ضريه مي زنه .كه نشون دهنده اينه كه ديسك ترمز تاب داره. در اين صورت ديسك بايد تراشكاري بشه.كه البته ضخامتش نبايد از حد مجاز كمتر بشه.اگه لازم بود بگو تلرانسشو برات بنويسم.يا اينكه ترك مي خوره كه بايد تعويض بشه.
3-خيلي بهتره كه لنت ها رو عوض كني و همرو از يك نوع بندازي.لنت پارس خيلي خوبه البته از اون پولكي هاي لقي گير هم استفاده كن . و نسبت به لقي لنت با سگ دست از يكي يا دو تا از اونا استفاده كن.
sogoli
5 March 2007, 11:27 AM
چند وقت هست احساس می کنم صدا بیشتری نسبت به ماشینهای دیگه و هم مدل ماشینم از موتور وارد اتاق می شه ...
کسی می دونه کلا علتش چیه؟
mehrdad_zero
7 March 2007, 01:34 AM
همون طوری که هر دوتون گفتید اشکال از لنت ها بود.وقتی که طرف داشت لنتها را عوض میکرد دیدم یه پولکی اضافه هم گذاشت پشتش.حالا فهمیدم که بعد از یه هفته تازه این راه به ذهنش رسیده بوده!
حالا ببینم من باید تابستون دوباره این پولکی را بردارم؟آخه همین حالا هم لنت ها خفت افتادند روی دیسک، چونکه وقتی با سرعت کم حرکت میکنم صدای سوت که فکر میکنم بر اثر تماس لنتها باشند از جلوی ماشین شنیده میشه.
اینجانب
7 March 2007, 08:43 AM
چند روز است که وقتی فرمون را بسمت راست میچرخانم و از روی دست انداز رد میشوم از سمت جلو و راست ماشین یک صدای بلند "تق" بگوش میرسد. حدث دوستان چیست؟
paymanonline
7 March 2007, 11:12 AM
پلوس همون سمت احتمالا مرخص شده.
این یه راه خوب برای تست پلوسهاست که موقع خرید ماشین هم مورد استفاده است:
فرمون رو کاملا به یک طرف بچرخونید و سریع حرکت کنید اگه صدای تق و توق داد پلوس اون سمت مرخصه. همین طوری طرف دیگه ماشین رو هم میتونید تست کنید.
من که اولین ماشینم رو خواستم بخرم مکانیکی که باهاش برای خرید رفته بودم این طوری ماشین رو تست کرد.
fo@d
7 March 2007, 07:06 PM
همون طوری که هر دوتون گفتید اشکال از لنت ها بود.وقتی که طرف داشت لنتها را عوض میکرد دیدم یه پولکی اضافه هم گذاشت پشتش.حالا فهمیدم که بعد از یه هفته تازه این راه به ذهنش رسیده بوده!
حالا ببینم من باید تابستون دوباره این پولکی را بردارم؟آخه همین حالا هم لنت ها خفت افتادند روی دیسک، چونکه وقتی با سرعت کم حرکت میکنم صدای سوت که فکر میکنم بر اثر تماس لنتها باشند از جلوی ماشین شنیده میشه.
نه ديگه دستش نزن يه مدت كه كار كني درست ميشه كلا لنت به صورت نامحصوص روي ديسك درگيري داره
اینجانب
7 March 2007, 07:11 PM
پلوس همون سمت احتمالا مرخص شده.
این یه راه خوب برای تست پلوسهاست که موقع خرید ماشین هم مورد استفاده است:
فرمون رو کاملا به یک طرف بچرخونید و سریع حرکت کنید اگه صدای تق و توق داد پلوس اون سمت مرخصه. همین طوری طرف دیگه ماشین رو هم میتونید تست کنید.
من که اولین ماشینم رو خواستم بخرم مکانیکی که باهاش برای خرید رفته بودم این طوری ماشین رو تست کرد.
با تشکر
بعید میدونم از پلوس باشه. چون اولا حدود 2000 کیلومتر قبل سر پلوسها عوض شدند. بعد هم حداقل کمی انحراف فرمان به سمت راست و همچنین دست انداز (باید هردو باشند) باید باشد تا صدا بدهد. دیگر اینکه فقط یک صدای تق میدهد نه صدای تق تق تق ...
شک خودم به بوش کمکها است.
vafa1353
11 March 2007, 01:54 AM
سلام دوستان من يه پرايد كاربراتوري دارم كه چند وقت بود كه يهويي خاموش ميشد و ديگه روشن نميشد.چند بار مجبور شدم كه مكانيك بيارم تا روشنش كنه وكلي هم پياده شدم ولي باز هم مشكلش برطرف نشد.و تازه فهميدم هر بار كه اينطور ميشه برق كوئل قطع ميشه و هر بار كه مكانيك ميومده بي انصاف ميدونسته مشكل كجاست ولي اونو برطرف نميكرده و تنها كاري كه انجام ميداده اين بوده كه چند تا ضربه به قسمت ته دلكو ميزده و جريان برق كوئل درست ميشده.اين آخريا من خودم چند بار اينكارو كردم و نتيجه داد ولي نميدونم چرا اين دفعه آخر هر كاري كردم نشد.و برق كوئل همچنان قطع است .
خاهش ميكنم هر كس ميدونه مشكل كجاست بگه كه ماشين تو خيابون مونده و خسته شدم بسكه پول دادم به اين نامردا:icon_cry:
sogoli
11 March 2007, 11:05 AM
یه مدتی هست مصرف بنزین ماشینم وحشتناک بالا رفته و حدود 13 لیتر در 100 کیلومتر می سوزونه..
تنظیم موتور کردم ، فیلتر هوا رو هم عوض کردم ولی باز تغییر نکرد .
خواهشا یه راهنمایی بکنید تا مشکلم حل بشه
XELTEK
11 March 2007, 11:29 AM
یه مدتی هست مصرف بنزین ماشینم وحشتناک بالا رفته و حدود 13 لیتر در 100 کیلومتر می سوزونه..
فيلتر بنزين رو عوض كردي ؟
شمع ها رو بازديد كردي ؟
باد لاستيكهانو بازديد كردي ؟
واير ها رو بازديد كردي ؟
فرقي تو شتاب ماشين كرده ؟
معمولا" چطوري ميروني ؟
danial_2006
11 March 2007, 04:46 PM
چند وقت هست احساس می کنم صدا بیشتری نسبت به ماشینهای دیگه و هم مدل ماشینم از موتور وارد اتاق می شه ...
کسی می دونه کلا علتش چیه؟
علت كه همينجوري مشخص نميشه ولي اگه يه فيلر بزني صداي ماشين ومصرف سوخت كم ميشه وشتاب بالا ميره:icon_cool
با تشکر
بعید میدونم از پلوس باشه. چون اولا حدود 2000 کیلومتر قبل سر پلوسها عوض شدند. بعد هم حداقل کمی انحراف فرمان به سمت راست و همچنین دست انداز (باید هردو باشند) باید باشد تا صدا بدهد. دیگر اینکه فقط یک صدای تق میدهد نه صدای تق تق تق ...
شک خودم به بوش کمکها است.
1-بده طبق هاتو نگاه كنن
2-به نظر من كمكت كمي بايد خشك باشه تا بوش كمك ها به صدا در بياد.:icon_cool
سلام دوستان من يه پرايد كاربراتوري دارم كه چند وقت بود كه يهويي خاموش ميشد و ديگه روشن نميشد.چند بار مجبور شدم كه مكانيك بيارم تا روشنش كنه وكلي هم پياده شدم ولي باز هم مشكلش برطرف نشد.و تازه فهميدم هر بار كه اينطور ميشه برق كوئل قطع ميشه و هر بار كه مكانيك ميومده بي انصاف ميدونسته مشكل كجاست ولي اونو برطرف نميكرده و تنها كاري كه انجام ميداده اين بوده كه چند تا ضربه به قسمت ته دلكو ميزده و جريان برق كوئل درست ميشده.اين آخريا من خودم چند بار اينكارو كردم و نتيجه داد ولي نميدونم چرا اين دفعه آخر هر كاري كردم نشد.و برق كوئل همچنان قطع است .
خاهش ميكنم هر كس ميدونه مشكل كجاست بگه كه ماشين تو خيابون مونده و خسته شدم بسكه پول دادم به اين نامردا:icon_cry:
شما بايد بري نمايندگي يا يك تعمير كار مجرب چون هر چي ما بگيم كه حتما درست نيست چون ماشينو كه نميبينيم وعيب شما اساسي بر طرف نميشه.:icon_cool
شما بايد بري نمايندگي يا يك تعمير كار مجرب چون هر چي ما بگيم كه حتما درست نيست چون ماشينو كه نميبينيم وعيب شما اساسي بر طرف نميشه. به نظر من از پلاتين هست.:icon_cool
sogoli
11 March 2007, 06:35 PM
فيلتر بنزين رو عوض كردي ؟
شمع ها رو بازديد كردي ؟
باد لاستيكهانو بازديد كردي ؟
واير ها رو بازديد كردي ؟
فرقي تو شتاب ماشين كرده ؟
معمولا" چطوري ميروني ؟
شمع ها رو بازدید نکردم
باد لاستیکها رو بازدید کردم
وایرها رو بازدید نکردم
شتاب ماشین خوبه
نحوه رانندگی ام معمولیه
مواردی رو که فرمودید بعلاوه فیلرگیری انجام می دم تا ببینم مشکلم حل میشه یا نه
مرسی
vafa1353
11 March 2007, 07:30 PM
شما بايد بري نمايندگي يا يك تعمير كار مجرب چون هر چي ما بگيم كه حتما درست نيست چون ماشينو كه نميبينيم وعيب شما اساسي بر طرف نميشه. به نظر من از پلاتين هست.:icon_cool
دوست عزيز ممنون كه جواب داديد ولي كاش حداقل يه راهنمايي ميكرديد كه بتونم روشنش كنم و تا نمايندگي ببرمش.حداقل بگيد اگه كوئل سالم باشه چه عواملي ممكنه باعث قطع برقرساني ان ميشه؟و اينكه برق نرساندن آن ربطي به دلكو داره يا نه و اينكه آيا مشه به دليل خراب بودن فيوزي كه روي دلكو وجود داره اين مشكل بوجود بياد؟بازم ممنون:icon_cool :confused:
XELTEK
11 March 2007, 11:48 PM
شمع ها رو بازدید نکردم
باد لاستیکها رو بازدید کردم
وایرها رو بازدید نکردم
شتاب ماشین خوبه
نحوه رانندگی ام معمولیه
مواردی رو که فرمودید بعلاوه فیلرگیری انجام می دم تا ببینم مشکلم حل میشه یا نه
مرسی
اگزورتو هم بازدید کن !:icon_cool
sogoli
12 March 2007, 12:17 PM
اگزورتو هم بازدید کن !:icon_cool
به چه شکل اگزور می تونه در افزایش مصرف بنزین تاثیر داشته باشه؟
mehrdad_zero
12 March 2007, 12:24 PM
من امروز ماشینم را بردم تنظیم موتور و کاربراتور طرف کارش توی اصفهان نمونست، غیر ممکنه دم مغازش کمتر از 20 تا ماشین توی نوبت باشند. میگفت مثل من یه پراید 82 سی ال سی داره ولی میگفت مصرفش صدی 10 .من خودم مصرفم صدی 8 بود رفتم پیشش!راست میگند کوزه گر از کوزه شکسته آب میخوره.
میگفت مصرف پراید کاربراتوری توی شهر باید 10 و توی بیابون 8 یا 7 باشه.
sogoli
15 March 2007, 01:30 PM
یه چند وقتیه کلاچ ماشینم کمی سفت شده ، مخصوصا تو ترافیک این سفتی کمی محسوستره ...
فکر می کنید علت چی می تونه باشه؟
mehrdad_zero
15 March 2007, 03:05 PM
من چند روز پیش ماشینم را بردم تنظیم کاربراتور حالا احساس میکنم که صدای موتور زیاد شده.
ممکنه صدای سوپاپها باشه؟یعنی باید فیلر گیری کنم؟
ولی اون طرف فقط کاربراتور را تنظیم کرد و شمع هام را هم تمیز کرد و دهنه هاش را تنظیم کرد.
یه تسمه دینام و تسمه کولر هم عوض کردم.همین!
Foad
18 March 2007, 04:17 PM
doste aziz
ebteda systeme khonak konande mashineto (sham ab sensore farmane fan
chek kon agar hamechi dorost bod
va radiyatoret az noe alominiomi nabod radiyatoreto baz kon fanro ham dar biyar
va labelay shabakeharo beshor
دوست گرامی
طبق قوانین سایت نوشتن مطالب به صورت پینگیلیش ممنوع می باشد
پست شما پاک شد
XELTEK
18 March 2007, 04:58 PM
من چند روز پیش ماشینم را بردم تنظیم کاربراتور حالا احساس میکنم که صدای موتور زیاد شده.
ممکنه صدای سوپاپها باشه؟یعنی باید فیلر گیری کنم؟
ولی اون طرف فقط کاربراتور را تنظیم کرد و شمع هام را هم تمیز کرد و دهنه هاش را تنظیم کرد.
یه تسمه دینام و تسمه کولر هم عوض کردم.همین!
شما اب رادیاتورتونو یه چک بکنید ضرر نداره !
ببخشید اگه بی ربط بود ! اما زیاد شدن صدای موتور مهمترین عاملش کم شدن اب رادیاتور هستش !
sogoli
20 March 2007, 01:36 PM
امروز تمسه دیناممم صدا می داد (البته در سرعت کم) بخاطر همین عوضش کردم( البته چون تسمه خودش دندونه ایی بود و تعمیرکاره هم ازاونا نداشت تسمه معمولی انداخت) ولی باز هم در سرعتهای کم صدا می ده ... فکر می کنید علتش چی باشه ؟
Foad
20 March 2007, 02:50 PM
تسمه تا جا باز کنه طول میکشه
پیشنهاد می کنم بعد از 2-3 هفته به تعمیر کار مراجعه کنید تا یه آچار کشی انجام بده و تسمه رو سفت کنه
milad61
22 March 2007, 09:07 PM
من موقعی که ماشین پرایدرا روشن می کنم صدای جیرینگ جیرینگ می آید البته موقعی که گازمی دهم آیا ممکن است مال دنده هرز گرد ماشین باشد یا پولی کولر
Abolfazl2006_p
22 March 2007, 09:29 PM
من موقعی که ماشین پرایدرا روشن می کنم صدای جیرینگ جیرینگ می آید البته موقعی که گازمی دهم آیا ممکن است مال دنده هرز گرد ماشین باشد یا پولی کولر
من احتمال میدم ایراد از پولی کولر باشه و میتونید چک کنید در غیر اینصورت ممکنه از دینام و یا موارد دیگه باشه که باید چک بشه
اميد رشيدي
25 March 2007, 02:25 AM
مشكل به احتمال قوي از سنسور دماي ابه عوضش كن
hamed8295
27 March 2007, 06:50 PM
دوست من
صدای جیرجیر تو پراید میتون مال (فولی تسم سفتکون کولر کمپرسور کولر تسمها )
تسمه کولرو در بیار ببین قطع میشه؟
hamed8295
27 March 2007, 06:54 PM
اگر دیسکصفه ایرانییه اوزش کون
hamed8295
27 March 2007, 07:00 PM
مربوط به سیستم فنر و کمکها یا طبق پایین
GHAHRAMAN
30 March 2007, 02:47 AM
سلام دوستان من یه پراید 84 دارم که حدود 6 ماهی میشه که فکر می کنم به شدت از نفش افتاده علتشم اینه که من هر چی خرکی گاز میدم نمی تونم یه پیکان رو که با 5 نفر با سرعت عادی و رانندگی پیر مرد گونه بگیرمش.
بردم تعمیرگاه یه دست هم صفحه و دیسک کره ای خریدم دادم انداخت روش موترشم حداقل 20 جا بردم میگن تنظیمه ولی باز مشگل پا بر جاست؟
مثله این که یه باری توی ماشین باشه اونم سنگین یعنی قبلا 4 نفر سوار میکردم اینجوری نبود بهتر بود ولی الان تنهایی اینطوریه.
عقلم به هیچ جا قد نمیده در این مورد.
ممنون میشم کمکم کنید.
hamed8295
30 March 2007, 10:01 AM
علت راه نرفتن خودرو به عوامل زیر بستگی دارد
1پر شدن منبع اگزوز
2 خرابی سوپاپ هوای روی درب موتور
3 عدم باز شدن دریجه دوم در کاربراتوریها
4 فیلتر هوای خراب
5فیلتر بنزین کتیف
6خرابی سوپاپ کنار کاربراتور
7خرابی وکیوم روی دلکو
8خرابی شلنگهای هوا
9کثیفی سوزن انجکتور
خرابی وایرها و شمها
شل شدگی سیم گاز هم ممکن باشه
جون دریجه گازو تا ته باز نمیکونه
paymanonline
30 March 2007, 12:43 PM
منظورت اینه که ماشین رو تا آخر گاز میدی و گاز نمیخوره درسته؟
ماشین منم اینطوری بردم نمایندگی گفتم میگن باید مشکل رو مکانیک ما ببینه تا روش کار کنه. یه دیاگم کردن ولی درست نشد.
با یکی که صحبت کردم میگفت ایراد از یه قسمت از انژکتوره فک کنم منظوورش ECU بود ولی کی میخواد ECU عوض کنه. میگفت 80 تومن هزینه داره. نمایندگی هم که گوشش بدهکار نیست.
Mohsen_d_62
30 March 2007, 02:13 PM
سلام دوستان من یه پراید 84 دارم که حدود 6 ماهی میشه که فکر می کنم به شدت از نفش افتاده علتشم اینه که من هر چی خرکی گاز میدم نمی تونم یه پیکان رو که با 5 نفر با سرعت عادی و رانندگی پیر مرد گونه بگیرمش.
بردم تعمیرگاه یه دست هم صفحه و دیسک کره ای خریدم دادم انداخت روش موترشم حداقل 20 جا بردم میگن تنظیمه ولی باز مشگل پا بر جاست؟
مثله این که یه باری توی ماشین باشه اونم سنگین یعنی قبلا 4 نفر سوار میکردم اینجوری نبود بهتر بود ولی الان تنهایی اینطوریه.
عقلم به هیچ جا قد نمیده در این مورد.
ممنون میشم کمکم کنید.
اگه بتونم یه دور با ماشینت بزنم میتونم بگم مشکلت چیه اگرم خودم نتونم میبرمت یه جا که برات درستش کنه . اینکه میگم خودم میگم چون من فوق العاده رو شتاب ماشینم حساسم یعنی اگه دستی یه دور سفت بشه از کمترین حالتش متوجه میشم که ماشین مثل قبل نیست واسه همین شاید بتونم کمکت کنم . (انشالله)
منظورت اینه که ماشین رو تا آخر گاز میدی و گاز نمیخوره درسته؟
ماشین منم اینطوری بردم نمایندگی گفتم میگن باید مشکل رو مکانیک ما ببینه تا روش کار کنه. یه دیاگم کردن ولی درست نشد.
با یکی که صحبت کردم میگفت ایراد از یه قسمت از انژکتوره فک کنم منظوورش ECU بود ولی کی میخواد ECU عوض کنه. میگفت 80 تومن هزینه داره. نمایندگی هم که گوشش بدهکار نیست.
اگه کیت ECU شما زیمنس باشه و سیم کیلومتر رو بکشید دقیقاً همین حالت پیش میاد یعنی دور موتور از یه حدی بالا تر نمیره حالا ممکنه مال شمام زیمنس باشه و توی این قسمت دچار مشکل شده باشه . جاهایی هست که ECU رو تعمیر میکنن ولی ببر نمایندگی و با توپ پر بگو من کاری به این کارا ندارم باید اینو برام عوض کنید تا من این ماشینو خارج کنم اگرم نه آوردن بگو که اونوقت از طریق روزنامه هایی که باهاشون در ارتباطی به خدمتشون میرسی و به قسمت رضایتمندی مشترکین هم شکایت میکنی اونوقت ببین چه جوری به دست و پا میافتن . این تجربه نتیجه تعویض یه جعبه فرمون بود که رو ماشین ما انجام شد . آخر آخرش بگو ماشینو میذارم اینجا و نمیبرم . در کل یکی از آشناهای ما هم برای ایران خودرو شلوغ بازی در آورده بود بدون نوبت کارش انجام شد . (انشالله)
hamed8295
30 March 2007, 02:48 PM
این موشکل بیشتر تو سیستمای کاربرایری پیش میاد(شلی سیم)
ولی میتونی وقتی ماشین خاموشه گازو تا ته نگه داری و یکی دیگه ببینه اهرم گاز تو موتور تا ته رفته یا نه
GHAHRAMAN
31 March 2007, 02:55 AM
از پاسخ هاتون ممنون دوستان.
می شه در مورد تک تک موارد پست 328 و نحوه تشخیص هر کدوم توضیح بدین.
ماشین گاز می خوره.
سیم کیلومترشو در نیاوردم.
در پست 331 منظور از ارمه گاز چیه همون سیم گازه.
paymanonline
31 March 2007, 01:01 PM
اگه کیت ECU شما زیمنس باشه و سیم کیلومتر رو بکشید دقیقاً همین حالت پیش میاد یعنی دور موتور از یه حدی بالا تر نمیره حالا ممکنه مال شمام زیمنس باشه و توی این قسمت دچار مشکل شده باشه . جاهایی هست که ECU رو تعمیر میکنن ولی ببر نمایندگی و با توپ پر بگو من کاری به این کارا ندارم باید اینو برام عوض کنید تا من این ماشینو خارج کنم اگرم نه آوردن بگو که اونوقت از طریق روزنامه هایی که باهاشون در ارتباطی به خدمتشون میرسی و به قسمت رضایتمندی مشترکین هم شکایت میکنی اونوقت ببین چه جوری به دست و پا میافتن . این تجربه نتیجه تعویض یه جعبه فرمون بود که رو ماشین ما انجام شد . آخر آخرش بگو ماشینو میذارم اینجا و نمیبرم . در کل یکی از آشناهای ما هم برای ایران خودرو شلوغ بازی در آورده بود بدون نوبت کارش انجام شد . (انشالله)
اول که ماشینو گرفته بودم چند بار اتفاق افتاد که دور موتور گیر میکرد و از 3 هزار بالاتر نمیرفت وقتیم معکوس میزدم دور میامد پایین تا زیر 3 هزار بیاد.
بردم نمایندگی گفتم گفتن الان ایراد نداره ولی یه دیاگ زدن گفتن یه fault داشت و دیگه اون جوری نشد ولی هنوز خیلی وقتا شتاب گیری ماشین خوب نیست. چه فایده بردم نمایندگی میگم آقا دنده های ماشین جا نمیره میگه یه مدت که کار کنه جا باز میکنه درست میشه:icon_twis
تازه این آقا کارشناس سازه کستر بود این حرفو میزد دیگه با همچین آدم چه بحثی آدم میتونه بکنه
XELTEK
31 March 2007, 01:09 PM
پیمان جان
وقتی ماشین کیلویی درست شده باشه ! مهندس ها هم کیلویی میشن دیگه !
کلا" زیاد به این مسایل گیر ندید !
من یه نمایندگی میشناسم که کاراش نسبت به بقیه اصوی تره نمایندگی 1004 قیطریه است !
Mohsen_d_62
31 March 2007, 01:25 PM
جدیداً یه مشکلی برای من پیش اومده اونم اینکه وقتی ماشین توقف میکنه دور موتور میاد روی نیم تا حالا دو بار اینجوری شده هر دفعه هم که استوپر رو باز میکنم و تمیز میکنم درست میشه البته این که میگم تمیز میکنم آخرین بار که باز کردم تمیز تمیز بود و فقط یه بار باز و بسته کردم ماشین درست شد . حالا نمیدونم این دیگه چه دردیه . خیلی کار ماشین خنده دار میشه وقتی اینجوری میشه . دور موتور میاد رو نیم بعد میره بالای 1 بعد میاد سر جاش . خدا به دادمون برسه با این ماشین هامون . من یکی که میخوام ردش کنم یه روآ بخرم .
hamed8295
1 April 2007, 06:39 PM
اهرم گاز یا دریجه گاز بخشی است که وقتی سیم گاز کشیده میشه میگرده و دریجه گازو باز میکونه
دوست عزیز در مورد ماشین تو بیشتر به نزر میرسه مربوت به سنسور اکسیزن یاتنظیم بد باشه
یه دو دفه سوپر بزن تو جاده تخته کن ممکن درست شه
احتمالا گیر میکونه شلش که میکنی ول میشه
سیمای کنتاکشم چک کن ببین شول یا قطع نباشه
beatr9
1 April 2007, 06:57 PM
دوست عزيز ، برطرف كردن اين مشكل خيلي هم مشكل نيست . سيم گاز رو چك كن كه اشكالي نداشته باشه . اتصالاتش رو هم كنترل كن و مطمئن شو كه در حالت آزاد لقي استاندارد داشته باشه . تنظيم موتور هم در جاي معتبر ، حداقل اگه اين مشكلت رو حل نكنه خيالت رو راحت مي كنه. اگه از سنسور اكسيژن يا هر اشكال ديگه اي از ECU باشه كد خطاي مربوطه اون رو مشخص مي كنه . ضمنا پرايد من هم يه مدتي اينجوري بود و خستم كرد ولي با استفاده از اسپري مخصوص شستشوي انژكتور كاملا حل شد ! اون موقع هم ماشين 19000 تا راه رفته بود .
ضمنا دوستانه عرض مي كنم كه فروش پرايد و خريد روآ مانند درآمدن از چاله و افتادن به چاهه (اونم از نوع خيلي عميق).( خودم به حد كافي از RD و روآ دردسر كشيدم.)
hossein021
1 April 2007, 09:46 PM
سلام دوستان من یک پرایدمدل 6.85 دارم که 6000 تا راه بردمش من از این ماشین 2بار دیسک وصفحه عوض کردم یه بار هم بردم نمایندگی شماره 1 گیربکسش رو باز کردن(آب هویچ میگرفت) از همون موقع این ماشین پدر من رو در آورده بود دندههاش بد جا میرفت یکی دوبار زنگ زدم 1817 به جایی نرسیدم
تا اینکه یه ماهی بیخیال شدم با همون وضع میساختم اما همین امروز تو جاده قم تو دنده پنج صدای
وحشتناکی داد من گرفتم بغل دیدم دنده 1و2 جا نمیره یه نمایندگی دید گفت دنده برنجیهات خرد شده
با همون وضع اومدم تهران حالا نمیدونم باید چه کار کنم میخوام از دستشون شکایت کنم شاید گیر بکس روعوض کنند ولی نمیدونم کجا باید ببرمش ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
Mohsen_d_62
1 April 2007, 11:00 PM
فکر کنم بهترین راه خرید یه گیربکس کره ای اونم در صورت پیدا کردن باشه . یه راه وجود داره که اینو باز دارم تکرار میکنم واسه اینکه اینا کار آدمو انجام بدن آدم باید اقدام به خود سوزی کنه تا باورشون بشه که داریم جدی حرف میزنیم . میدونم حرف بیخودی زدم بخونید بعد پاکش کنید
hossein021
1 April 2007, 11:08 PM
ممنون از پاسختون ولی بدبختی من پول گیربکس خریدن ندارم راحت 200 .300 باید پیاده شم من میخوام بدونم کدوم نمایندگی خرابشدشون باید برم که به کارمون رسیدگی کنند البته اینم میدونم مملکت خر تاخر از این حرفاست که به کار مردم برسند
Mohsen_d_62
1 April 2007, 11:14 PM
ما نمیاندگی توی سه راه آذری بردیم گفتیم جعبه فرمون رو عوض کنید برامون عوض کردن ولی خودشونم گفتن که همشون یکیه هیچ فرقی نداره. شمام اگه خواستی ببر اونجا اگرم نه اول تلفنی با این قسمت های رسیدگی به شکایت هاشون سنگاتو وا بکن بعد ببین چی میگن . اگه نشد هم یه پراید تصادفی گیر بیار با طرف کنار بیا گیربکس هاتون رو عوض کنید . دیگه چیز دیگه به فکرم نمیرسه که بهت بگم آخه آدم واسه یه ماشین صفر باید چه راه حلی بده ؟ شما باورتون نمیشه بگم ما ماشینمون بعد از 2 سال تازه بیست و یک هزار تا راه رفته ولی در عوض کمک ها همه عوض شدن . جلوبندی عوض شده . بلبرینگ های جلو عوض شدن . جعبه فرمون عوض شده . داشبورد صدا گیری شده . صفحه کلاچ عوض شده دیگه نمیدونم چیش عوض شده تا اینجا فکر کنم یه 405 خریده بودم با این پولا .
Foad
1 April 2007, 11:31 PM
دوستان خواهش می کنم موضوع رو به جاهای دیگر نکشید و فقط در مورد مشکلات خودرو صحبت کنید.بحثهای جانبی برای هیچکدام از ما فایده ای ندارد.
ممنونم از همگی
paymanonline
2 April 2007, 04:35 PM
الان که دنده برنجیها خورد شده احتمالا کیربکس رو برات عوض کنن.
نمایندگی مرکزی تو جاده قدیم هم میگن بدک نیست.
اینجانب
3 April 2007, 08:47 AM
یک نمایندگی مرکزی بزرگ هم تو جاده آبعلی دارند (خیابان دماوند، بعد از چهارراه تیرانداز).
beatr9
4 April 2007, 11:41 AM
كسي درباره چهارشاخه فرمان پرايد اطلاعاتي داره ؟ من تا حالا به دليل صدا دادن جعبه فرمان دو بار بوش داخل اون رو عوض كردم و يكبار هم كل مجموعه رو خريدم و جايگزين كردم .تا حالا 100 هزار تومن هزينه كردم ولي الان بازم مشكلم حل نشده و اين بار ميگن مشكل از چهارشاخه فرمونه. ميشه به من راهنمايي كنيد ؟
امروز جعبه فرمان را باز و چهار شاخه آن را تعويض كردم . اگه كسي از دوستان پيشنهادي براي نگهداري بهتر و افزايش طول عمر جعبه فرمان پرايد ارائه كنه خيلي ممنون ميشم .
p_fox_p
7 April 2007, 11:59 PM
رینگه اتولم شکسته:icon_cry:
اگر کسی جایی رو سراغ داره که بتونم تک گیر بیارم خبر بده
ممنون
[Only registered and activated users can see links]
هخامنش51
8 April 2007, 11:00 AM
من ماشينمو 6 ماهه كه خريدم بردم كارواش و زير شويي تمام زير ماشين به صدا افتده كمك، جلوبندي،....
بردم جلوبندي ساز ميگه همرو كره اي كني خوب ميشه ( دو دره)
چكار كنم تا درست بشه؟ ميگن گازوييل زدن زير ماشين عايق رو از بين ميبره و بوي بد داره...
sogoli
19 April 2007, 05:28 PM
چند وقتی میشه که کمی از زیر ماشینم روغن کمی میرخت تا اینکه بردم تعمیرگاه ، طرف گفت از کاتر و پمپ بنزین ش هست.
سوال من این هست که ایا نشت روغن از پمپ بنزین خطرناک هست یا خیر؟
با احترام...
mehrdad_zero
19 April 2007, 10:41 PM
سلام
چند وقته که وقتی یکم زیاد به ماشینم گاز میدم از موتورش یه صدائی میاد شبیه به خر خر.مثلا یه زنجیر را که روی زمین بکشید چه صدائی میده؟صداش اون طوریه یکم خفه تر.
دور موتور به 3یا 3.5 که میرسه این صدا ایجاد میشه.درضمن در شتاب ماشینم هم تغییری ایجاد نشده.
در ضمن من موقعی که این صدا را میشنوم به نظرم میاد که این صدا از وسطهای کاپوت میاد .
mehrdad_zero
22 April 2007, 10:19 AM
یه باره هر کسی سوال قبلیم را جواب داد این یکی را هم جواب بده.
چند وقت پیش یه مشکلی داشتم از این قرار که هر وقت با ماشینم دنده عقب میرفتم و ترمز میکردم یه صدای تق از تایر جلوی سمت شاگرد شنیده میشد.چند بار رفتم زیر و بند سازی تا آخر سر لنت ترمزم را عوض کرد و درست شد.چند روز پیش یه تصادف کوچولوئی کردم.از اون به بعد متوجه شدم که دوباره اون صدا برگشته.ممکنه که لنت سائیده شده باشه و چونکه ضخامتش کم شده دوباره لق شده باشه یا توی تصادف به تایر ضربه خورده اینطوری شده؟اگه لنت لق شده باشه باید دوباره بازش کنم و زیرش پولک بزارم؟
خواهشا هرکی میتونه کمک کنه چون این صدا اعصابما خورد میکنه.[Only registered and activated users can see links]
SE_LOVER_032
22 April 2007, 10:55 PM
سلام من ديروز بود بعد زدم كيلومتر شمار و تركوندم الان عقربه ي كليمتر شمار مياد پايين صفر وا ميسته
چي كار كنم ببرم گارانتي
baran310
24 April 2007, 12:50 AM
حدود یک هفته اس که ماشینم ( مدل 12 سال 85 انژکتوری جدید والئو) به خصوص زمانی که سرده، یا استارت نمیخوره یا بد میخوره طوریکه ماشین روشن نمیشه و باید دوباره اینکارو کرد. مثه اینه که استارت جون نداره. بردمش دیاگ زدن گفتن سالمه و مشکلی نداره باید استارت رو عوض کنی. ولتاژ باطری هم تو حالت روشن 14 ولت بود. تا دیروز که یکی از درهای ماشین 5 دقیقه ای باز مونده بود و چراغ سقفی روشن، استارت که میزدم دوبار اول فقط صدای ووووووو میومد و چرخشی انجام نمیشد. دقت کردم این حالت وقتی که قبل از استارت زدن یکی از چراغها یا ظبط و ... روشن باشن بدتر میشه. آب باطری رو هم چک کردم اما چیزی نفهمیدم . به نظر شما مشکل کجاست؟
mehdi2
24 April 2007, 09:08 AM
آقا چرا وقتی از یک به دو و از دو به سه الی آخر دنده عوض می کنم مشکلی ندارم و در معکوس یعنی از سه به دو اگر سرعت مابین 20 الی 30 باشد یک صدا که دنده رو دنده شدن هست شنیده میشود و اگر سرعت زیر 20 باشد از سه به دو مشکلی ندارد و خوب عوض میشود می خواستم بدانم علت چیست و چکار باید بکنم ممنون
baran310
24 April 2007, 07:43 PM
حدود یک هفته اس که ماشینم ( مدل 12 سال 85 انژکتوری جدید والئو) به خصوص زمانی که سرده، یا استارت نمیخوره یا بد میخوره طوریکه ماشین روشن نمیشه و باید دوباره اینکارو کرد. مثه اینه که استارت جون نداره. بردمش دیاگ زدن گفتن سالمه و مشکلی نداره باید استارت رو عوض کنی. ولتاژ باطری هم تو حالت روشن 14 ولت بود. تا دیروز که یکی از درهای ماشین 5 دقیقه ای باز مونده بود و چراغ سقفی روشن، استارت که میزدم دوبار اول فقط صدای ووووووو میومد و چرخشی انجام نمیشد. دقت کردم این حالت وقتی که قبل از استارت زدن یکی از چراغها یا ظبط و ... روشن باشن بدتر میشه. آب باطری رو هم چک کردم اما چیزی نفهمیدم . به نظر شما مشکل کجاست؟
دوستان نظری ندارن؟؟:icon_eek:
icha
24 April 2007, 11:07 PM
ماشین منم هنینجوری شده بود ولی با یک باطری اتمی کار درست شد و مثل قرقی استارت میخوره و نور چراغ ها پور نور شده برو باطری عوض کن من 65 تومان پول دادم تا این شد. باطری اتمی تمومی نداره و آب باطری نمیخواد برو حال کن...........
mehrdad_zero
25 April 2007, 02:02 PM
منم ماشینم همین طور بود رفتم باطری را هم چک کردم گفت سالمه.بعد یه آفتامات گذاشت سر راه استارت خوب شد.3000 تومن هم بیشتر نشد.منم وقتی ماشین خاموش باشه و چراغ ها روشن باشه نورش کم میشه.در کل باطری منم ضعیفه ولی از وقتی آفتامات زدم خوب شد.تو هم اول این کار را امتحان کن و اگه کار نداد که حتما میده باطریت را عوض کن.
همین الانم بعضی اوقات به نظرم میاد استارت زور میزنه ولی کار میکنه بعدش از ماشین پیاده میشم و نیم متر هولش میدم عقب یا جلو تند روشن میشه.
ar1358
28 April 2007, 12:24 PM
يك قطعهساز هشدار داد:
"شير تقسيم ترمز" آلومينيومي پرايد در درازمدت مشكلآفرين خواهد شد
سرويس: خودرو
1386/02/08
04-28-2007
10:24:50
8602-03829: کد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو
استفاده از قطعه "شير تقسيم ترمز" پرايد به صورت آلومينيومي غيركارشناسي است.
ارسلان سكوتي - يك قطعهساز خودرو- در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين مطلب افزود: شير تقسيم ترمز پرايد قطعهاي دقيق و فوق ايمني است كه براي ماشينكاري نياز به ماشين ابزار خاصي دارد و توليدكنندگان اين قطعه در ايران از سه شركت تجاوز نميكند.
وي با اشاره به اينكه پيش از اين ماشينكاري اين قطعه با ضايعات بالا توسط صنايع دفاع انجام ميشد، عنوان كرد: اين قطعه ابتدا ريختهگري، سپس ماشين كاري و در نهايت با افزودن چند قطعه به آن مونتاژ ميشود.
سكوتي توضيح داد: شركت سايپا از شهريور سال گذشته استفاده از اين قطعه را كنار گذاشت و نوع آلومينومي آن را از خودرو ريو روي پرايد سوار كرد.
وي با اشاره به اينكه نوع چدني اين قطعه بسيار با كيفيتتر از نوع آلومينيومي آن است، خاطرنشان كرد: اين قطعه از كره جنوبي وارد و گاهي اوقات نيز بنا به دلايلي نظير ممكن نبودن واردات اين قطعه، از نوع چدني آن در پرايد استفاده ميشود.
وي با بيان اينكه نوع آلومينيومي اين قطعه از نوع چدني آن گرانتر است، گفت: بايد اين سوال را از مسوولان مربوطه پرسيد كه چرا با وجودي كه امكان توليد اين قطعه در كشور وجود دارد و عليرغم نامناسب بودن استفاده از آن در پرايد، اين قطعه از خارج وارد ميشود؟
او، يكي از دلايل استفاده از اين قطعه را غيرقابل تعميربودن آن عنوان كرد و مدعي شد كه سياست خودروسازان اين است كه همواره از قطعات غيرقابل تعمير استفاده كنند تا توليد آنها توجيه اقتصادي يابد.
وي با اشاره به اينكه رزوههاي آلومينيومي در مقابل فشار استحكام خود را در درازمدت از دست ميدهند، افزود: نوع چدني اين قطعه در مقابل فشار كاملا مقاوم است.
اين قطعهساز ادامه داد: ضعف بزرگ نوع آلومينيومي اين قطعه اين است كه پس از تعمير، روي خودروي پرايد به درستي آببندي نميشود و روغن ترمز كه بسيار سيال و روان است و از هر روزنهاي عبور ميكند، ممكن است تخليه شود و در اين صورت ترمز پرايد فاقد عملكرد مناسب خواهد شد. اين در حالي است كه نوع چدني اين قطعه حداكثر با 2 هزار تومان قابل تعمير است؛ ولي نوع آلومينيومي حتما بايد تعويض شود.
انتهاي پيام
Blazer
28 April 2007, 05:22 PM
من هم همين مشكل رو با پژو داشتم با اين كه آلترناتور پژو خيلي آمپرش از پرايد بالاتر هست ولي ديگه باطري شارژ نميشد .
احتمالا باطري ديگه كارش تمومه يه باطري نو بايد بندازي روش .:icon_excl
اگه بتوني از باطري هاي آمپر بالاتر كلسيمي استفاده كني خيلي خوب جواب داده من هانكوك 74 آمپر گرفتم خيلي توپ كار ميده .
mehdi2
29 April 2007, 09:05 AM
آقا چرا وقتی از یک به دو و از دو به سه الی آخر دنده عوض می کنم مشکلی ندارم و در معکوس یعنی از سه به دو اگر سرعت مابین 20 الی 30 باشد یک صدا که دنده رو دنده شدن هست شنیده میشود و اگر سرعت زیر 20 باشد از سه به دو مشکلی ندارد و خوب عوض میشود می خواستم بدانم علت چیست و چکار باید بکنم ممنون
یک سوال فنی آقای من وقتی ماشین را خاموش می کنم فن کار نمی کنه و همه چیز خاموش میشه آخه دیدم پرایدها وقتی خاموش میشن فن آنها برای خنک کردن کار میکنه ولی مال من کار نمی کنه اشکال از چی هستش ماشین من صفر هستش لطفاً هر دوسوال را کمکم کنید
dr_mehry
30 April 2007, 02:10 PM
همه پرایدها اینجوری هستند.فقط 405 فنش روشن می موند که جدیداش هم دیگه روشن نمی مونه
tdk50x
2 May 2007, 09:17 AM
سلام، از قسمت عقب ماشین یک صدای عجیبی می یاد ( نمی تونم تشریح کنم !) وقتی ماشین خاموش میشه قطع میشه. ممکنه از پمپ بنزین باشه؟ ولی صداش با صدای اولیه پمپ بنزین که یه چیزی شبیه ویژ هست خیلی فرق داره. در ضمن تازگی این صدا ایجاد می شه. در حال حرکت و ایستاده هم فرقی نداره. پس به احتمال زیاد نباید از قطعات مکانیکی متحرک باشه. نظر شما چیه؟
mehrdad_zero
2 May 2007, 06:19 PM
من چند وقته که وقتی دنده ماشین را پر میکنم مثلا دور موتور دور و بر 4000 یا بیشتر که میرسه از وسطای موتور ماشین یه صدای خر خر میاد .کسی میتونه کمک کنه؟
وقتی هم با دنده 1 میخوام شتاب زیادی برای ابتدای حرکتم بگیرم این صدا بیشتر به گوش میرسه.
dr_mehry
2 May 2007, 10:51 PM
صدای خر خر کاملا طبعیه و مشکلی نیست.البته بعضی ماشنها مثل ماشین من این صدا رو نداره.فرقی هم نداره که ماشین چیه.فقط پیکان این صدا را نمی داد.
اكبر.ا.م
3 May 2007, 11:24 AM
با سلام به دوستان، براي پرايد چي پيشنهاد مي دين، درضمن هرچند هزار تا بايد واسكازين رو عوض كرد؟ راستي در مورد پارس مدوس 90 چيزي شنيدين؟
اكبر.ا.م
3 May 2007, 11:58 AM
پرايد من ده تا كار كرده اما هنوز مشكل دنده اش حل نشده.
مشكل از اين قراره كه وقتي از يك به دو دنده عوض مي كنم انگار كه دنده به يه چيزي گير مي كنه. براي اينكه اين اتفاق نيفته بايد دور موتور را ببرم روي 3500 تا اينجوري نشه. به عبارت ديگه وقتي حسابي گاز مي دم مشكلي نيست.
در ضمن وقتي ماسين سرده اين مشكل بيشتر وجود داره
كسي تا حالا اينجور مشكل داشته؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من هم همين مشكل رو دارم (با 11000 كاركرد) يكي از دوستانم براي پرايدش واسكازين پارس مدوس 90 ريخته و اين مشكلش حل شده، من هنوز امتحان نكردم.
sohrab-m
4 May 2007, 11:58 PM
من پرايد مدل 84 تيپ gtxi دارم . متاسفانه كولر آن كم خنك مي كند علت آن چيست :icon_cry: :icon_ques
به احتمال فراوان مشکل از گاز کولر شماست.جهت شارژ گاز اقدام کنید
XELTEK
5 May 2007, 01:31 AM
این پرایدای لعنتی یه اتامات کولر داره که اونم زود خراب میشه
اونم بازدید کنید
sayan
5 May 2007, 02:46 PM
با سلام خدمت دوستان
من يك پرايد مدل اسفند 79 دارم و تقريبا يك سه چهار ماهي است كه يك مشكلي پيدا كردم به شرح زير (البته ببخشيد كمي طولانيه)
قبل از عيد احساس كردم ماشين شتاب و قدرت هميشگي را نداره به همين خاطر بردمش مكانيكي گفت ديسك و صفحه تموم كرده بايد عوض بشه و يكسري خورده كاري هم داره حدود نود هزار تومان گرفت گفت درست شده حدودا يك هفته خوب بود بقول معروف گاز را فشار ميدادي ماشين از جا كنده مي شد ولي دوباره برگشت به حالت قبل. بعد از عيد (اوايل ارديبهشت) دوباره رفتم يه تميرگاه ديگه گفت موتور تنظيم نيست، كاربراتور هم خرابه، شمع هم نداره با توجه به اينكه من مسافرت هم مي خواستم برم همه را عوض كردم ولي تو جاده تو كفي ماشين از 120 اصلا بيشتر نميرفت (تخته گاز) حالا اگر جاده يك خورده شيب پيدا ميكرد كه ديگه هيچي البته خيلي هم تفاوت نميكرد تخته گاز ميرفتم يا نصفه چون در هر دو حالت سرعت ثابت بود (تا حدود نصف سرعت به زور افزايش پيدا مي كرد ولي از نصفه به بعد اصلا تفاوتي نمي كرد) مي خواستم ببنيم مشكلش چيه؟ يا اگر دوستان يك تعميركار خوب سراغ دارن معرفي كنن. با تشكر
جوانشیر
5 May 2007, 10:59 PM
برای جلوگیری از روغن ریزی از کارتل پراید چکار باید کرد؟ برای دومین در مدت 2ماه تعویض واشر کارتل انجام داده ام
sogoli
6 May 2007, 09:41 AM
برای جلوگیری از روغن ریزی از کارتل پراید چکار باید کرد؟ برای دومین در مدت 2ماه تعویض واشر کارتل انجام داده ام
خیلی مهمه زمانی که کارتر رو عوض کردی باید بزاری2 تا3 ساعت تاچسب کارتر خشک بشه بعد باهاش حرکت کنی...
moh53
6 May 2007, 12:11 PM
سلام
من يك پرايد دارم كه بخاري آن هي سوراخ مي شه آبش به همراه ضد يخ مياد داخل اتاق چيكار كنم؟
ugd lpln
6 May 2007, 12:15 PM
من پرايد 141 دارم كمك عوض كردم كمك گازي گذاشتم ماركش هم دلفي است ولي بعد از سه هفته به سرو صدا افتاد چه كمكي خوب بگذارم لطفاً مرا راهنمايي كنيد
--------------
يك پرايد 141 است كه اب كم مي كند راهنمايي كنيد
armantaherkhani
7 May 2007, 01:52 PM
سلام
پرايد مدل 83 انژكتوري دارم ... در كنار كليد آنتن برقي يك چراغ وجود دارد كه در مدلهاي مشابه
آن نيست و در چندين پرايد مشابه نيز اين چراغ خطر را نديدم . اين چراغ قبلا موقع روشن كردن
چند ثانيه روشن ميشد و خاموش ميشد و به تازگي بصورت يك سره روشن است . لطفا مرا راهنمايي
كنيد و اگر دفترچه راهنمايي استفاده از پرايد داريد فايل آنرا لطفا در اختيار همه براي استفاده بگذاريد متشكرم
XELTEK
7 May 2007, 02:06 PM
اون چراغ ECU هستش و معنیش اینه که موتور شما نقص فنی داره !!
XELTEK
7 May 2007, 02:11 PM
با سلام خدمت دوستان
من يك پرايد مدل اسفند 79 دارم و تقريبا يك سه چهار ماهي است كه يك مشكلي پيدا كردم به شرح زير (البته ببخشيد كمي طولانيه)
قبل از عيد احساس كردم ماشين شتاب و قدرت هميشگي را نداره به همين خاطر بردمش مكانيكي گفت ديسك و صفحه تموم كرده بايد عوض بشه و يكسري خورده كاري هم داره حدود نود هزار تومان گرفت گفت درست شده حدودا يك هفته خوب بود بقول معروف گاز را فشار ميدادي ماشين از جا كنده مي شد ولي دوباره برگشت به حالت قبل. بعد از عيد (اوايل ارديبهشت) دوباره رفتم يه تميرگاه ديگه گفت موتور تنظيم نيست، كاربراتور هم خرابه، شمع هم نداره با توجه به اينكه من مسافرت هم مي خواستم برم همه را عوض كردم ولي تو جاده تو كفي ماشين از 120 اصلا بيشتر نميرفت (تخته گاز) حالا اگر جاده يك خورده شيب پيدا ميكرد كه ديگه هيچي البته خيلي هم تفاوت نميكرد تخته گاز ميرفتم يا نصفه چون در هر دو حالت سرعت ثابت بود (تا حدود نصف سرعت به زور افزايش پيدا مي كرد ولي از نصفه به بعد اصلا تفاوتي نمي كرد) مي خواستم ببنيم مشكلش چيه؟ يا اگر دوستان يك تعميركار خوب سراغ دارن معرفي كنن. با تشكر
دوست عزیز
عین همه ی این کارارو من با سیلو کردم
منتها یه تعمیر کار خوب میگه که باید رو ماششین های کره ای روغن بهران تکتاز بریزی و سر 3000 تا عوض کنی !.
من کردم این کارو الان ماشین رو سر بالایی ها راحت تا 160 میره !
armantaherkhani
7 May 2007, 02:23 PM
اون چراغ ECU هستش و معنیش اینه که موتور شما نقص فنی داره !!
سلام و با عرض تشكر فراوان از شما دوست عزيزي كه سريع پاسخ دادين.
بنده اين ماشين را به تازگي از شخص ديگري خريده ام و ديروز كه ماشين بعد از استارت زدن مداوم
روشن نشد مكانيك با محكم كردن كابلهاي داخل موتور آنرا روشن كرد ولي با محكم شدن اين كابلها اين چراغ روشن شد . به نظر ميرسد فروشنده ماشين براي اينكه ظاهرا رفع ايراد كند و
در هنگام فروش اين ايراد مشهود نباشد كابل آنرا از داخل موتور قطع كرده است و ديروز با محكم
شدن اين كابل چراغ ECU روشن شده است . آيا اين رانندگي با اين ايراد فني خطرناك است؟
براي رفع عيب آيا خرج سنگيني در بردارد يا اينكه ايراد كوچكي است.
XELTEK
7 May 2007, 03:19 PM
اگه زود درستش کنید خرجش سبکه
جون جنبه ی پیشگیری داره
ضمنا" مردم واسه پول هر کاری ممکنه بکنن ! پس ناراحت نشو !
رانندگی هم با این وضع خطرناکه !
saeedbahal
9 May 2007, 11:42 AM
من پرايد 141 دارم كمك عوض كردم كمك گازي گذاشتم ماركش هم دلفي است ولي بعد از سه هفته به سرو صدا افتاد چه كمكي خوب بگذارم لطفاً مرا راهنمايي كنيد
--------------
يك پرايد 141 است كه اب كم مي كند راهنمايي كنيد
سلام دوست عزيز
شما همين الان 4 تا كمك گازي پارسيا ميندازي زير ماشينت هر جا دوس داشتي پرواز كن.
من الان 6 ماه زير ماشينم هست. انگار 206 سوار ميشي. واقعا از نرمي و ساكتي حرف نداره.آدرس خواستي پيغام بده هم برا خريد و هم براي تعويض كمك هات. چون همين تعويض كمك هم بايد آدم واردي باشه.
خوش باشي.:icon_surp :lover:
alioj
9 May 2007, 12:35 PM
سلام، از قسمت عقب ماشین یک صدای عجیبی می یاد ( نمی تونم تشریح کنم !) وقتی ماشین خاموش میشه قطع میشه. ممکنه از پمپ بنزین باشه؟ ولی صداش با صدای اولیه پمپ بنزین که یه چیزی شبیه ویژ هست خیلی فرق داره. در ضمن تازگی این صدا ایجاد می شه. در حال حرکت و ایستاده هم فرقی نداره. پس به احتمال زیاد نباید از قطعات مکانیکی متحرک باشه. نظر شما چیه؟
احتمال زیاد همونه که میگین خودتون ولی از قطعات متحرک نیست درسته شاید در کاپوتتون شله یا اینکه پمپ اتون شل شده
alioj
9 May 2007, 12:45 PM
یه سوال ازتون دارم
من ماشین توی 70 -80 میزد بردمش بالانسی مردتیکه (ببخشید) 6 تومن پول گرفت و لاستیک نازنین امون رو هم با اون دستگاهههای مسخره اشون خراب کرد ولی بازم نیم ساعت نشد دوباره شروع کرد به زدن !!!!!!
بعد که بردم با کمال پر روئی گفت خب اگه می گفتی بشین پشت اش میگفتم بهت این مشکل بالانس هم شاید نداشته !!!!!!!! این مشکلش بخاطر تاب داشتن میله پلوسه سمت شاگرده و من گردنم رو بخاطرش میزارم !!!!!!!!! حالا واسه اون چقدر میخواست بتیغه خدا میدونه
خلاصه بحث های دیگه اش بماند که همه نگفته می دونید چی میخام بگم ولی این مورد فکر می کنید چیه؟
وقتی توی سرعت 80 خلاص می کنم ماشینو لرزش کاملا از بین میره ! اتفاقا این بابا این موردو نشانه انحراف میله پلوس دونست ولی من شک دارم و فکر کنم این حالت بخاطر تاب داشتن دیسک و صفحه است
خواهشا کسی که واقعا تجربه کرده جواب بده ممنونم
sayan
9 May 2007, 04:30 PM
با سلام خدمت دوستان
قبل از عيد احساس كردم ماشين شتاب و قدرت هميشگي را نداره به همين خاطر بردمش مكانيكي گفت ديسك و صفحه تموم كرده بايد عوض بشه و يكسري خورده كاري هم داره حدود نود هزار تومان گرفت گفت درست شده حدودا يك هفته خوب بود بقول معروف گاز را فشار ميدادي ماشين از جا كنده مي شد ولي دوباره برگشت به حالت قبل. بعد از عيد (اوايل ارديبهشت) دوباره رفتم يه تميرگاه ديگه گفت موتور تنظيم نيست، كاربراتور هم خرابه، شمع هم نداره با توجه به اينكه من مسافرت هم مي خواستم برم همه را عوض كردم ولي تو جاده تو كفي ماشين از 120 اصلا بيشتر نميرفت (تخته گاز) حالا اگر جاده يك خورده شيب پيدا ميكرد كه ديگه هيچي البته خيلي هم تفاوت نميكرد تخته گاز ميرفتم يا نصفه چون در هر دو حالت سرعت ثابت بود (تا حدود نصف سرعت به زور افزايش پيدا مي كرد ولي از نصفه به بعد اصلا تفاوتي نمي كرد) دوباره هفته قبل بردمش يه تعميرگاه ديگه با دستگاه موتورش را تنظيم كرد گفت شمع نداره . گفتم من هفته پيش عوض كردم گفت اونا تقلبي بوده . مي خواستم ببينم آيا مشكل از صفحه است يا از چيز ديگه؟ ضمن اينكه يكي از دوستان گفته بود شايد مشكل از روغن موتور باشه
mehrdad_zero
10 May 2007, 10:21 AM
سلام
موتور شوئی خوبه یا نه؟
من از هرکسی پرسیدم یکی میگه موتور شوئی خوب نیست یکی میگه خوب هست.
آخرش خوبه یا نه؟راستی با آب موتور شوئی میکنند یا با چیز دیگه؟
XELTEK
10 May 2007, 01:37 PM
با سلام خدمت دوستان
قبل از عيد احساس كردم ماشين شتاب و قدرت هميشگي را نداره به همين خاطر بردمش مكانيكي گفت ديسك و صفحه تموم كرده بايد عوض بشه و يكسري خورده كاري هم داره حدود نود هزار تومان گرفت گفت درست شده حدودا يك هفته خوب بود بقول معروف گاز را فشار ميدادي ماشين از جا كنده مي شد ولي دوباره برگشت به حالت قبل. بعد از عيد (اوايل ارديبهشت) دوباره رفتم يه تميرگاه ديگه گفت موتور تنظيم نيست، كاربراتور هم خرابه، شمع هم نداره با توجه به اينكه من مسافرت هم مي خواستم برم همه را عوض كردم ولي تو جاده تو كفي ماشين از 120 اصلا بيشتر نميرفت (تخته گاز) حالا اگر جاده يك خورده شيب پيدا ميكرد كه ديگه هيچي البته خيلي هم تفاوت نميكرد تخته گاز ميرفتم يا نصفه چون در هر دو حالت سرعت ثابت بود (تا حدود نصف سرعت به زور افزايش پيدا مي كرد ولي از نصفه به بعد اصلا تفاوتي نمي كرد) دوباره هفته قبل بردمش يه تعميرگاه ديگه با دستگاه موتورش را تنظيم كرد گفت شمع نداره . گفتم من هفته پيش عوض كردم گفت اونا تقلبي بوده . مي خواستم ببينم آيا مشكل از صفحه است يا از چيز ديگه؟ ضمن اينكه يكي از دوستان گفته بود شايد مشكل از روغن موتور باشه
Pontiac
10 May 2007, 02:10 PM
سلام
دوست عزیز جناب XELTEK گمان نمیکنم مشکل اتومبیل ایشون از روغن موتور باشه.چون من شل میریزم و رو 5~6 هزار عوض میکنم بارها سرعت 160 رو تو کفی رد کردم.فکر میکنم خودروی ایشون ایراد فنی داره:131: .البته کاری که شما فرمودین ارزش امتحان کردنو دراه :icon_sad: .شاید خودمم امتحان کنم:185:هزینشم زیاد نیست
blackhero
12 May 2007, 02:16 AM
سلام
موتور شوئی خوبه یا نه؟
من از هرکسی پرسیدم یکی میگه موتور شوئی خوب نیست یکی میگه خوب هست.
آخرش خوبه یا نه؟راستی با آب موتور شوئی میکنند یا با چیز دیگه؟
چه مشكلي دوست من؟؟؟ من خودم هر 3-4 ماه يكبار ميبرم موتور شويي، هيچ مشكلي هم پيش نمياد، فقط بعد از موتور شويي همونجا برات يه هوا ميگيره رو موتور و جاهايي كه آب رفته. فقط يادت باشه با آب گرم بشوري نه با گازوييل! خيالت راحت.
shyhan
14 May 2007, 10:19 AM
سلام دوتسان من یه 141 مدل 85 دارم که به تازگی فکر نکنم بیشتر از 1 ماه بشه که تنظیم موتور و روغن و فیلتر هوا رو عوض کردم این ماشین چند روزی هست که بنزین خوره پیدا کرده کمتر از 15 کیلومتر که میرم 1 خونه بنزین رو تموم میکنه با این که خلی نرم رانندئگی میکنم و اصلا فشار وزنی روی ماشین نیست و با 80 تا هم بیشتر نمیرم ولی سریع بنزین تموم می کنه و به جز بنزین خوره یه مشکل دیگه هم داره که دارم تو شهر رانندگی میکنم که یه دفعه آمپر آب میچشبه آخر و ول نمیکنه ولی چراغ امپر آب روشن نمیشه اگه همون لحظه ماشین رو خاموش کنم و دوباره استارت بزنم درجه میاد وسط نمیدونم اشکال از میترش هست یا از موتور ماشین ولی موقعی که درجه آخر رو نشون میده موتور خیلی عادی هست و اصلا نشونی از داغ بودنت نمیده نمیدونم این بنزین خوره با رادیاتور ارتباطی داره یا نه؟
ugd lpln
14 May 2007, 02:49 PM
پرايد من 141 هست سيستم برقش زيمنس است متور در دنده هاي سبك ادوانس مي زند چه كار كنم
fo@d
18 May 2007, 12:35 PM
با سلام
اين ماشين ما رو درش چنتا خط عميق افتاده جوري كه رنگ آسترش پيدا شده يه اسپره هايي هست كه ميگن كد رنگ سايپاروداره كسي چيزي ميدونه رنگ ماشينم زيتوني متاليكه ممنون
asdfgh1356135
19 May 2007, 12:32 AM
سلام خدمت دوستان
وقتی کولر ماشین را روشن می کنم بعد از مدتی که کولر کار کرد فن کولر مدام در فواصل کم اتوماتیک می کنه ، لطفا اگه کسی علت را می دونه کمکم کنه .
pedrambade
21 May 2007, 05:05 PM
سلام خدمت دوستان
وقتی کولر ماشین را روشن می کنم بعد از مدتی که کولر کار کرد فن کولر مدام در فواصل کم اتوماتیک می کنه ، لطفا اگه کسی علت را می دونه کمکم کنه .
ببین دوست من وقتی کولر رو روشن می کنی فن دوم به کار می افته یعنی به محض اینکه کولر رو روشن کردی و روی 1 گذاشتی فن 2 شروع می کنه به کارکردن و اون صدای قطع و وصل که می شنوی برای فن 1 هست یعنی کولر خودش برای خودش یه فن کوچولو لون جلو داره که سوای فن جلوی رادیاتور عمل می کنه اصلا نگران نباش درستش هم همین هست.خیالت راحت.
D:
mehrdad_zero
22 May 2007, 03:04 PM
من چند وقت بود که آمپر آب پرایدم کار نمیکرد منم چون زمستون بود کاریش نداشتم.
بعد که هوا گرم شد احساس میکردم انگار یکمی ماشین زیادی داغ میشه.
امروز رفتم یه فشنگی جنس اصل خریدم نصب کردم دیدم درست شد.
بعد دیدم آمپر اومد بالا.تا اومدم بیام خونه آمپر توی پارکینگ که رسیدم رسیده بود به وسط به طرف زیاد.
در واقع بین ربع سوم و چهارم بود.میخواستم ببینم این طبیعیه؟معمولا باید توی چه حدودی باشه؟از کجا رد بشه داغ کرده؟تازه من هنوز ضد یخ هام هم توی رادیاتوره.
ali1359
24 May 2007, 11:37 PM
من چند وقت بود که آمپر آب پرایدم کار نمیکرد منم چون زمستون بود کاریش نداشتم.
بعد که هوا گرم شد احساس میکردم انگار یکمی ماشین زیادی داغ میشه.
امروز رفتم یه فشنگی جنس اصل خریدم نصب کردم دیدم درست شد.
بعد دیدم آمپر اومد بالا.تا اومدم بیام خونه آمپر توی پارکینگ که رسیدم رسیده بود به وسط به طرف زیاد.
در واقع بین ربع سوم و چهارم بود.میخواستم ببینم این طبیعیه؟معمولا باید توی چه حدودی باشه؟از کجا رد بشه داغ کرده؟تازه من هنوز ضد یخ هام هم توی رادیاتوره.
فن پراید های ان÷کتوری وقتی آمپر وسط است تازه روشن میشود و اگه یکمی دما از وسط بالاتر باشه نرماله ولی کاربراتوریها آمپر رادیاتشون به ندرت وسط میاد :icon_mad:
mehrdad_zero
25 May 2007, 02:19 PM
من اين چند روزه ماشين را براي سرويس تابستوني بردم براي همين هم انگار سوالام از بقيه بيشتر شده! چند وقته که وقتي دنده ماشينم را زيادي پر ميکنم از وسطاي موتور صداي خر خر مياد.در واقع وقتي ميخوام حرکتم را با شتاب زياد شروع کنم اين صدا تا يه مدتي شنيده ميشه.وقتي هم که دور موتور بالا بياد بيشتر از 3500 که برسه اين صدا مياد ، البته ولومش کمتره. يه مکانيکه گفت اين صدا به خاطر دنده هاست منم ديروز رفتم واسکازين ماشينم را کامل عوض کردم و واسکازين اوتوماتيک توش ريختم. فيلر گيري هم کردم.ديگه اينکه ماشين من هنوز سي ال سي روش نصبه. حالا به نظر شما اين مشکل ديگه از کجا ميتونه باشه؟ در ضمن از اگزوز بوي بدي مياد شبيه ماشينهاي ديزلي . مکانيکه ميگفت به خاطر اينه که سي ال سي اگزوزت را بر نداشته.راست ميگه؟راستي مصرفم هم صدي 10 هست.
mehdi2
26 May 2007, 10:19 AM
آقا از زیر ماشین سمت شاگرد یک صدای طق طق به بده و زیر پا حس می شود اشکال از چی میتونه باشه
danial_2006
26 May 2007, 01:10 PM
آقا از زیر ماشین سمت شاگرد یک صدای طق طق به بده و زیر پا حس می شود اشکال از چی میتونه باشه
احتمالا از طبق های جلوبندی یا کمک ها باشه:icon_cool
mehrdad_zero
26 May 2007, 05:22 PM
این صدا را مخصوصا وقتی دنده عقب میکنی و ترمز میکنی حسش نمیکنی؟
اگه همین طوره به درد دل من گوش کن::icon_cry:
من به چهار تا مکانیک و زیر و بند ساز مراجعه کردم ولی نتونستند سر در بیارند.
یکی گرد گیر های یادم نیست چی چی شا را باز کرد و گریس کاری کرد و عوض کرد، اون یکی گفت مال کمکه که نبود، یکی میگفت مال پولوسه اما نبود بعد گفت مال گرد گیر پولوسه.یکی دیگشون گفت مال اینه که قطعات را از اول توی کارخونه خشک کار میذارند و بعد هم همش را گریس کاری و روغن کاری کرد.یکی دیگشون میگفت لنتهات شل شدند و پشت لنتهام پولکی گذاشت که صدا را درست کرد ولی باعث شده بود که لنتها همیشه درگیر باشند و از جلوی ماشین بوی لنت سوخته میومد.
دیروز هم برای آخرین بار بردم پیش یکی دیگه گفت درست شد پمپ ترمزت شل بود و با لنت بالا پائین میرفت برو حال کن ولی دوباره وقتی میخواستم توی پارکینگ پارکش کنم صداش در اومد.:icon_redf
منم بیخیالش شدم اما توی این چند روزه میرم پیشش و بالای سرش وای میسم تا کارش تموم بشه.:icon_mad:
Kavan
26 May 2007, 09:23 PM
این صدایی که می فرمایید صدای خرخر سوپاپ ها می تونه باشه،
ماشینای زیادی رو دیدم که این صدا رو دارن به خصوص آردی،
وقتی از شیب تند یا سرابالایی رد میشی و به ماشین فشار میاد، هنگام تعویض دنده این صدا بیشتر شنیده میشه.
زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه، خواستی یه تایم سوپاپ هم بدی برات انجام بدن بد نیست شاید درست شد.
mehdi2
27 May 2007, 09:37 AM
نه صدا مثل اینکه یک چیزی به بدنه بخره و زیر پا طق طق می کنه هستش می خوام ببرم نمایندگی چون ماشین گارانتی هستش
mehrdad_zero
27 May 2007, 11:35 AM
این صدایی که می فرمایید صدای خرخر سوپاپ ها می تونه باشه،
ماشینای زیادی رو دیدم که این صدا رو دارن به خصوص آردی،
وقتی از شیب تند یا سرابالایی رد میشی و به ماشین فشار میاد، هنگام تعویض دنده این صدا بیشتر شنیده میشه.
زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه، خواستی یه تایم سوپاپ هم بدی برات انجام بدن بد نیست شاید درست شد.
نه مال این نیست.من دنده هام هم خیلی خوب عوض میشدند.مخصوصا با این حالتش بردم واسکازینش را عوض کردم اتوماتیک ریختم توش.توی سر بالائی ها هم که کلا همه پراید ها کم میارند.
این صدا فقط توی دور موتور زیاد رخ میده و وقتی که مثلا سر چهار راه ها وقتی چراغ سبز میشه دنده را که پر میکنم که از همه جلوتر برسم اونور :icon_evil این صدا بدجوری میزنه تو ذوقم.:icon_redf
Kavan
27 May 2007, 12:36 PM
نه مال این نیست.من دنده هام هم خیلی خوب عوض میشدند.مخصوصا با این حالتش بردم واسکازینش را عوض کردم اتوماتیک ریختم توش.توی سر بالائی ها هم که کلا همه پراید ها کم میارند.
این صدا فقط توی دور موتور زیاد رخ میده و وقتی که مثلا سر چهار راه ها وقتی چراغ سبز میشه دنده را که پر میکنم که از همه جلوتر برسم اونور :icon_evil این صدا بدجوری میزنه تو ذوقم.:icon_redf
من که نگفتم مشکل از دندست:icon_eek:.
این صدا مثل اینه که دارن یه زنجیر رو، رو یه چیزی میکشن، حدود 3 یا 4 ثانیه
mahraz
27 May 2007, 12:54 PM
دوستان من يه پرايد مدل 83 دارم..تا چند روز پيش آمپر آب اون تا وسط بيشتر نمياومد و در بيشتر مواقع
پايين تر از وسط هم بود..اما الان چند روزه که بالاتر ميآد و تقريباً به 1 درجه مونده به جوش ميرسه..بيشتر هم
موقعی به اين حالات ميرسه که ماشين درجا کار ميکنه..کسی ميدونه مشکل از کجاست
evanescence : منتقل شد
سلام دوست عزيز
احتمالا شما فيلر گيري فصل تابستون رو انجام نداديد ولي من به شما يك راه حل خيلي ساده ميدم كه قبل از فيلر گيري انجام بديد من مطمئن هستم مشكل حل ميشه اونم اينه كه قطعه رو كه بهش فشنگي آب ميگن و روي پوسته موتور روبري راديات نصب شده عوض كنيد كار اين قطعه اندازه گيزي دماي آب موتوره و در موقع لزوم فن ماشين رو به كار مياندازه وقتي درست عمل نكنه فن دير تر روشن ميشه و موتور داغ ميشه
قيمت نوع كره ايش 2 تا 3 هزار تومن هستش گرم كردن موتور در جا هم كاملا طبيعيه چون در حال حركت هوايي كه از شيل جلو وارد محفظه موتور ميشه توي خنك كردن ماشين سهم عمده اي داره
اين قطعه يك سر پلاستيكي داره كه نوع كره ايش سبز رنگ و ايرانيش نارنجيه نوع سبزش خيلي بهتره ولي كم گير مياد و دو نوع تابستوني و زمستوني داره كه تابستونيش 75 درجه و زمستونيش85 درجه است. اينكارو انجام بديد حتما مشكل حل ميشه. ضمنا براي پزايد درجه حرارت 3/2 هم ضرري نداره نگران نباشيد
mehrdad_zero
27 May 2007, 07:49 PM
این صدا مثل اینه که دارن یه زنجیر رو، رو یه چیزی میکشن، حدود 3 یا 4 ثانیهایول دقیقا همینه.
خواستی یه تایم سوپاپ هم بدی برات انجام بدن بد نیست شاید درست شد.تایم سوپاپ همون فیلر گیریه؟همون دو روز پیش دادم فیلر گیری کرد.تریپ ناشی گری.:icon_eek:
چرا من فکر کردم منظورت دنده بوده؟:icon_eek: احتمالا قاط زده بودم.
Kavan
27 May 2007, 08:38 PM
آره مهرداد جان همون فیلرگیری منظورمه
sogoli
29 May 2007, 09:21 PM
پارسال درب سمت شاگرد رو رنگ کردم ولی الان متاسفانه دو سه تا تیکه کوچک رنگ از روش کنده شده...
حالا باید کل در رو دوباره رنگ کنم یا اینکه راه حل دیگه ایی هست ؟
Kavan
30 May 2007, 09:58 PM
ایول دقیقا همینه.
تایم سوپاپ همون فیلر گیریه؟همون دو روز پیش دادم فیلر گیری کرد.تریپ ناشی گری.:icon_eek:
چرا من فکر کردم منظورت دنده بوده؟:icon_eek: احتمالا قاط زده بودم.
مهرداد جان صافی بنزینتو عوض کن و یه باک بنزین سوپر بزن به احتمال زیاد مشکلت حل بشه.
blackhero
4 June 2007, 11:48 PM
پارسال درب سمت شاگرد رو رنگ کردم ولی الان متاسفانه دو سه تا تیکه کوچک رنگ از روش کنده شده...
حالا باید کل در رو دوباره رنگ کنم یا اینکه راه حل دیگه ایی هست ؟
دوست عزيز اگر رنگ درب فابريك بود خوب بهتر بود كه فقط اون قسمتها رو ميدادي لكه گيري كنن، ولي از اونجايي كه ميگي درب قبلا رنگ شده بهتره همش رو رنگ كني دوباره...البته اين سري يه جايي كاردرست ببر كه رنگ مرغوبتري بزنه كه دوباره كنده نشه.
sogoli
8 June 2007, 01:33 PM
چند وقته بوی بنزین به داخل اتاق ماشین میاد ،البته کم هست ولی چون خطرناک می تونه باشه ، سریعا می خوام مشکل حل بشه.
اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم.
dr_mehry
8 June 2007, 04:48 PM
چند وقته بوی بنزین به داخل اتاق ماشین میاد ،البته کم هست ولی چون خطرناک می تونه باشه ، سریعا می خوام مشکل حل بشه.
ماشینت حباب گیر بنزین نداره یا اگه داره خراب شده.جاشم فکر کنم تو صندوق عقب باشه.البته ماشینت حتما به یه جای معتبر نشون بده.شاید نشت بنزین هم داشته باشی.
ehsan53
9 June 2007, 08:11 AM
احتمالا از سه راهي حباب گير هستش كه پشت باك توي صندوق عقبه. خودت مي توني ببيني سالمه يا نه ممكنه شكسته باشه. پارسال مال منم شكسته شده بود
Kavan
10 June 2007, 01:04 AM
عزیز شما احتمالاً وقتی بنزین میگیری باک رو تا ته پر میکنی،
چون هوا گرم شده اگه تا ته پر کی قسمتی از اون به بیرون نشت میکنه و بوش میاد داخل اتاق،
این دفعه بنزین زدی یه کم کمتر بزن.
sogoli
10 June 2007, 01:45 PM
احتمالا از سه راهي حباب گير هستش كه پشت باك توي صندوق عقبه. خودت مي توني ببيني سالمه يا نه ممكنه شكسته باشه. پارسال مال منم شكسته شده بود
دوست عزیز میشه بگی چه شکلیه و از کجا میشه فهمید شکسته و ایا از زیر ماشین معلوم میشه؟
واینکه این موضوع ایا دلیلی بر افزایش مصرف بنزین می تونه باشه؟
mehrdad_zero
10 June 2007, 09:25 PM
فکر کنم اگه در صندوق را باز کنی و پوشش سمت چپ صندوق را باز کنی، همون موکته را میگم.بتونی ببینیش.
ehsan53
11 June 2007, 08:21 AM
دوست عزیز میشه بگی چه شکلیه و از کجا میشه فهمید شکسته و ایا از زیر ماشین معلوم میشه؟
واینکه این موضوع ایا دلیلی بر افزایش مصرف بنزین می تونه باشه؟
دوست عزيز شما موكت صندوق عقب رو بده كنار(سمت چپ پشت باك) رو بدنه يه سه راهي مي بيني كه بايد سالم باشه و سه تا شيلنگ بهبش وصله. اگه ترك داشت يا شكسته بود بايد تعويض كني. اما فكر نكنم زياد تو مصرف تاثير داشته باشه.ولي خوب حتما بايد چك كرد چون بخار بنزين تو صندوق و ماشين مي پيچه.
sogoli
11 June 2007, 09:41 AM
بیشتر احساس می کنم وقتی فن ماشین رو روشن می کنم بوی بنزین رو متوجه میشم.درضمن این بو رو از وقتی که هوا کمی گرم شده احساس می کنم.
blackhero
14 June 2007, 04:46 PM
بیشتر احساس می کنم وقتی فن ماشین رو روشن می کنم بوی بنزین رو متوجه میشم.درضمن این بو رو از وقتی که هوا کمی گرم شده احساس می کنم.
دوست عزيز اگه بو بيشتر از سمت جلو مياد و با روشن شدن فن بيشتر ميشه و از سمت عقب و باك نيست، بهتره سيفون بنزين و همينطور صافي بنزين و شيلنگها و اتصالات و بستهاي مربوطه رو چك كني.
sogoli
17 June 2007, 12:50 PM
دوست عزيز اگه بو بيشتر از سمت جلو مياد و با روشن شدن فن بيشتر ميشه و از سمت عقب و باك نيست، بهتره سيفون بنزين و همينطور صافي بنزين و شيلنگها و اتصالات و بستهاي مربوطه رو چك كني.
ممنون ازراهنماییت ، اشکال از اتصالات بنزین بود که برطرف شد
امروز برای چندلحضه ماشین رو خاموش کردم ولی خواستم دوباره روشن کنم،روشن نشد که نشد
.موقع استارت احساس می کنم برق نمی رسه البته چندروزی بود که ضبط ماشین یهو خاموش میشدو اینکه سرعت بالابر شیشه کمی کند شده بود و صدای بوق ماشین ضعیف شده بود بااین حال فکر می کنید باطری خالی کرده باشه.درصورتیکه از باطری اتمی استفاده کردم
sogoli
18 June 2007, 02:00 AM
امروز بردم به یک مکانیک نشون دادم گفت اشکال از دینامت هست و دینامت سوخته(45 آمپر یود) و باعث شده باطری اتمیت خالی به و بهم یک دینام استوک کره ایی 55 امپر دادبه قیمت 45 تومن ووقتی اونو انداختم گاز خور ماشین بطور محسوسی بهتر شد و ماشین روشن شد و طرف گفت بعد از چند روز باطریت شارژ میشه.
حال می خوام بدونم چرا با تعویض دینام گاز خور ماشین بهتر شد؟
وهمچنین برای رفع صدا دینام به داخل اتاق چه باید کرد
واینکه دینام رو گرون خریدم؟
با سپاس
Pontiac
18 June 2007, 09:04 PM
با سلام
در مورد اینکه گاز خور ماشین بیشتر شده باید عرض کنم دلیلی که به ذهن میرسد بهبود سیستم برق رسانی و تبعا جرقه زنی خودروست.به عبارتی اگر میزان برق رسیده به شمع ها ضعیف باشد و ما این عیب را بر طرف نماییم به تبع جرقه زنی شمع بهبود می یابد(البته با فرض اینکه مقاومت حرکتی هر دو دینام یک سان باشد:icon_twis )درست مانند زمانی که وایر شمع ها را با مدل های مرغوب تر عوض میکنند.البته در کارکرد کولر و فن خنک کننده خودرو نیز تاثیر مثبی باید به وجود امده باشد درست است؟
blackhero
19 June 2007, 02:53 AM
امروز بردم به یک مکانیک نشون دادم گفت اشکال از دینامت هست و دینامت سوخته(45 آمپر یود) و باعث شده باطری اتمیت خالی به و بهم یک دینام استوک کره ایی 55 امپر دادبه قیمت 45 تومن ووقتی اونو انداختم گاز خور ماشین بطور محسوسی بهتر شد و ماشین روشن شد و طرف گفت بعد از چند روز باطریت شارژ میشه.
حال می خوام بدونم چرا با تعویض دینام گاز خور ماشین بهتر شد؟
وهمچنین برای رفع صدا دینام به داخل اتاق چه باید کرد
واینکه دینام رو گرون خریدم؟
با سپاس
1- در موود گاز خور ماشين: كاملا طبيعي هست، چون وقتي دينامت سوخته بوده تمام انرژي ماشين از اون باطريه بيچاره گرفته ميشده و طبيعتا هيچ كدوم از قسمتهاي موتور و بقيه اجزا اونطوري كه بايد كار نميكردن.
2-در مورد رفع صداي دينام منظورت رو متوجه نشدم؟ منظورت اينه كه تسمه هاش صدا ميده يا كلا صداي موتور و دينام وارد اتاق ميشه؟(كه در اين صورت طبيعي هست و نميشه كاريش كرد)، اما اگر منظورت صداي جيغ كشيدن و اينا هست تسمه يا زيادي سفت هست يا زيادي شل! بايد تنظيم بشه.
3-در مورد قيمت: بله به قيمت خريدي، همين حدودا هست.البته به شرط اينكه طرف خوش انصاف باشه و دينام سالم و كم كاركردي بهت داده باشه.
mehrdad_zero
19 June 2007, 11:21 AM
من يه روز يه سوالي اينجا مطرح کرده بودم و پرسيده بودم:
آمپر آب ماشينم در ربع سوم تا چهارم درجه مي ايسته.
دوتا خط سفيد هست که بعد از دوميش يه خط قرمز هست که اگه آمپر به اونجا برسه ماشين جوش مياره ها!
آمپر آب ماشين من نزديک هاي اون خط سفيد دومي مي ايسته.وقتي هم که آمپر به اونجا ميرسه شتاب و سرعتش بهتر ميشه،ولي تابستوني ميترسم اگه کولر را هم روشن کنم ماشين جوش بياره.(آخه يه بار اين بلا سرم اومده واشر سرسيلندر سوخت ،چشم ترس شدم.)
اون روز که من اين سوال را کردم يه نفر جواب داد بهم که آمپر آب پرايد هاي کاربراتوري (ماشين منم کاربراتوريه سي ال سي هم روش نصبه) نبايد از وسط بيشتر بالا بياد.