PDA

View Full Version : دزدگير مناسب براي ريو

amir85
13 September 2006, 03:33 PM
سلام بر دوستان
من قراره فردا يك دستگاه ريو تحويل بگيرم . اما از الان دچار طوفان ذهني شدم كه چه دزدگيري مناسب تره .
نمايندگي ها ميگن اگه دزدگير ببندي سيم كشي قاطي ميكنه و ديگه مشمول گارانتي نيست . شما نظرتون چيه؟ آيا كسي تجربه اي توي اينكار داره؟:confused:

sajjadnegaresh
13 September 2006, 03:40 PM
بايد بگردي ببيني سيستم دزدگير فابريك بدون قطع سيم براش هست ،‌يه سري مدل براي پژو و پرايد هست . حتما مدلهاي مجيكار و تله ماتيكس ورژن هاي مخصوص بدون سيم كشي براي اين محصول دارن.

شاهین سرشار
13 September 2006, 03:51 PM
سیستمش ضد سرقته و تقریبا کار دزدگیر رو میکنه

amir85
13 September 2006, 03:57 PM
متاسفانه هنوز سيم كشي با سرفيش فابريك براي ريو نساخته اند(تا آنجا كه من خبر دارم)
دوماً وسايل داخلش ضد سرقت نيست.

NEC
13 September 2006, 04:08 PM
آمار 110 درباره سرقت این خودرو : 125

دانيال
13 September 2006, 10:45 PM
سلام خسته نباشید

برای این ماشین نمیتونی دزگیر ببندی هر کسی گفت من میبندم از گارانتی نمیوفته گوش نکن من با یکی از این بچه های امداد سایپا بچه محلم پرسدم گفت از گارانتی در میاد .

farzadba
19 July 2008, 02:55 PM
با درود خدمت دوستان
من چون ديدم تاريخهاي اين موضوع خيلي قديمي شده مي خوام يك سوال جديد و مجدد مطرح كنم:
دزدگير تصويري مناسب براي ريو چه مدل و ماركي است كه هم امكانات مناسب داشته باشد و هم به سيم كشي ماشين صدمه نخورد (سوكت فابريك داشته باشد) و هم قيمتش مناسب (بي خودي گران و زيادي تابلو ارزان) باشد.
با عرض پوزش درست است كه اين سوال مطرح شده و موضوع تاپيك هم هست اما با توجه به تغييرات جديد در اين مدت 2 ساله از زمان طرح سوال، من پاسخ تازه اي نديدم
با احترام

mehdizadeh04
20 July 2008, 03:33 AM
آقا برای این که این ماشین سیستم ضد سرقت داره باید دزدگیر بی استارتر ببندی
از مجیکار فقط 938 ببند که عالیه
یه ذره هم قاطی کردن نداره
زنگ بزن خود شرکت ایمن خودرو میان دم خونه میبندن
اینم سایتش که شماره داره: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
با تشکر

hosseinabd
25 July 2008, 09:48 PM
سلام دوستان.
منم برای ریو یه دزگیر با امکانات بالا میخوام که آسیبی هم به سیستم خودرو نزده.شما چه مدل و چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟

?!...sia
25 July 2008, 10:29 PM
سلام دوستان.
منم برای ریو یه دزگیر با امکانات بالا میخوام که آسیبی هم به سیستم خودرو نزده.شما چه مدل و چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟

من تحقیق کردم راجب به این همه 935 رو پیشنهاد میکنن
چون فرقش با 938 سیستم تاخیریشه که ریو نداره

tabeta_03
25 July 2008, 11:54 PM
سلام دوستان.
من 3 ساله 932 بستم مشكلي ندارم الان ديگه 932 نيست و 935 اومده شك نكن ببند هيچ مشكلي نداره.:icon_excl