PDA

View Full Version : چگونه روي موتورولا v3 نرم افزار جاوا بريزم؟

opensource
19 January 2006, 09:29 PM
سلام
چگونه روي موتورولا v3 نرم افزار جاوا بريزم؟

رحيم توكلي
20 January 2006, 03:06 PM
یکی از دوستان با ای دی moorchehظاهرن اینکار رو با گوشیش انجام داده ولی خودش نه بیرون واسش اینکار رو کردند وحافظش رو هم زیاد کردند

moorcheh
20 January 2006, 03:25 PM
مخلص آقايون مخصوصاً آقای توکلی
ببينيد اگه رويه v3 بخواين چيزی بريزيد تويه قوشی در قسمت ستينگس ميرد!و در قسمت جاوا settings نوشته
java app loader اونجا مينويسه که اينسرت cable بعد ميريد و توسط برناميه اصلی که با گوشی دادند اونّو رويه
گوشی load ميکنيد!
در مورد افزايش حافظه هم بايد بگم که فقط يک نفر سر علادين اين کرو ميکنه ولی start up windows xp اونو هيچ
کسی نداره از تمامه علادين پرسيدم يکی از دوستام برام اين کار و برام کرد!

PAYAM
20 January 2006, 03:35 PM
در اين گوشي از طريق فلش، با حذف برنامه هاي مربوط به اديت صدا، حافظه داخلي گوشي را آزاد مي‌كنند و از اين طريق مي‌توان حتي قابليت فيلمبرداري را روي گوشي داشت!

moorcheh
20 January 2006, 05:47 PM
آقا پيام اصلاً فلش در کار نيست راست ميگی اگه 5.5 mg ها رو ميگی آره ميشه 7 کرد ولی برايه بالاتر از 7 بايد
کار های ديگه ايه انجام داد نه فلش

ali_faghihi
20 January 2006, 10:29 PM
یعنی ای سی فلش رو عوض میکنه؟؟؟؟؟

moorcheh
24 January 2006, 02:48 PM
نه عزیز جان یه سری فایلهای مذخرفشو پاک میکنند

Nima Golshahi
12 February 2006, 02:09 AM
>> تغییر استارت آپ و شات دان

از طریق دستکاری فایل SEEM و نیز جایگزین کردن یک سری تصاویر و اصوات حاصل میشه که به کمک 3 نرم افزار :
P2KMan: برای دستیابی به فایل های سیستمی و آپلود یا دانلود Seem
XVI32: برای ویرایش و ادیت کردن Seem
V3 Unbranding Pack: انیمیشن و صداها
انجام میشه !!! در کل با نام Unbranding اونو میشناسن .

>> چگونگی فلاش کردن موتو V3

که به کمک نرم افزار 13 - 14 مگابایتی Motorola PST MultiFlashFlex انجام میشه و نیاز هست که شما با مفهوم Flash و Flex آشنا بشید :

>مفهوم FLASH:
برنامه ای که بخش سخت افزاری گوشی را تحت کنترل خود دارد .بواسطه آپدیت فلاش شما شاهد بهبود عملکرد افزایش سرعت جوی استیک ،افزایش کیفیت دوربین ،قدرت سیگنال بالاتر در نتیجه آنتن دهی بهتر و نیز رفع ایرادات نرم افزاری هستید .در حالت معمول فایل های فلاش محتوی پک های زبان نیز هستند .فایل های فلش گوشی موتورولا وی 3 با فرمت SHX نمایش داده میشوند .

>مفهوم FLEX:
فایل Flex دربرگیرنده تمامی فایل های سیستمی و Seems است .بواسطه آپدیت Flex جدید شما میتوانید ویژگی ها و فابلیت های جدیدی بدست بیاورید ،ملودی ها - بازی ها و برنامه های جاوا - تصاویر زمینه - تعویض نمای استارت آپ و شات دان و... .فایل های Flex برای گوشی موتورولا V3 با فرمت HS نمایش داده میشوند .شما پس از Flex گوشی خود تمامی تنظیمات و نیز شماره های کنتاکت خود را از دست خواهید داد .قبل از آپدیت آن لطفا از تمامی آنها بک آپ تهیه نمایید .

>> ویرایش SEEM

به کمک دو برنامه P2KMan و XVI32 انجام میشه که کنترل SEEM از اعمال اساسی Flex به شمار میره که میتوان از طریق فعال کردن یا غیرفعال کردن ویژگی های گوشی اونو ویرایش کرد .

>> آشنایی با فایل ها:

آخرین عدد 0 = no file attribute
آخرین عدد 1 = فایل های فقط خواندنی read only file - - قفل شده و نمی توان آن را از منوی گوشی پاک نمود .
آخرین عدد 2 = فایل های مخفی - hidden file - در منوی گوشی هم مخفی هستند .
آخرین عدد 3 = فقط خواندنی + مخفی
آخرین عدد 4 = فایل های سیستمی - System File - با Master Clear پاک نمیشوند .
آخرین دو عدد 44 = فایل های سیستمی + آیکان قفل شده ( ( enter binary 68 = hex 68

:: در ضمن ::
به کمک برنامه" P2KMan " میتوانید مشخصات فایل ها را تغییر دهید .ابتدا فقط آخرین عدد را در باکس مشخصات وارد کنید ،فایلی که میخواهید تغییر دهید را های لایت کنید.دگمه " Change " را فشار دهید و گوشی را ریست کنید .

mo_al17
17 March 2006, 04:15 PM
با سلام به همه دوستان اگه کسی میدونه که با چه برنامه ایی میشه حافظه گوشی v3 رو زیاد کرد به من بگه تا برای همتون اون برنامه رو پیدا کنم خواهشمندم من خودم هم v3 دارم فقط اسم دقیق برنامه رو بگید

shahabstar
18 March 2006, 03:19 PM
من هم مدل اي رو دارم ولي با تعداد اس ام اس مشكل داره چطوري مي شه تعدادش رو زياد كرد الالن در حدود70 اس ام اس حافظه داره

س.ا.ا
4 June 2006, 01:21 AM
مخلص آقايون مخصوصاً آقای توکلی

ببينيد اگه رويه
v3 بخواين چيزی بريزيد تويه قوشی در قسمت ستينگس ميرد!و در قسمت جاوا settings نوشته

java app loader
اونجا مينويسه که اينسرت cable بعد ميريد و توسط برناميه اصلی که با گوشی دادند اونّو رويه

گوشی
load ميکنيد!

در مورد افزايش حافظه هم بايد بگم که فقط يک نفر سر علادين اين کرو ميکنه ولی
start up windows xp اونو هيچ

کسی نداره از تمامه علادين پرسيدم يکی از دوستام برام اين کار و برام کرد!

برای نصب برنامه جاوا این کارو کردم ولی جواب نداد.
بعد از اینکه میگه انسرت کابل هیچ اتفاقی نمی افتی.:icon_cry:
اگه میشه واضح تر راهنمایی کنید.

kamran5974
4 June 2006, 01:34 AM
برای ریختن برنامه java در v3i بعد از فعال کردن java app loader بعد از که کابل را insert کردم، پیغام میدهد که jal is active now ولی کامپیوتر گوشی را نمی شناسه. در صورتی که در موارد دیگر می شناسد. حال من برای نصب باید چه کنم؟
با تشکر

namira
31 August 2006, 02:17 AM
جاوا نصب نمیشه ولی!

namira
2 September 2006, 12:48 AM
میشه یکی توضیح بده؟

mori_kntu
2 September 2006, 01:45 AM
اين روش امتحان شده البته روي v3i/v3x
اول ميري تو منوي Connection و بعد هم USB Setting و حالا Default Connection رو روي Data Connection ميذاري
خوب حالا مياي سراغ کامپيوتر و My Computer->Tools->Folder Options->View و بعدش قسمت Hidden File & Folders رو ميذاري روي Show Hidden Files & Folders و همچنين تيک قسمت Hide Protected Operating System Files رو ور ميداري اگه پيغامي داد ميزني Yes
تقريبا اصل کارا رو انجام دادي حالا USB رو وصل کن و يک درايو به عنوان مموري گوشي اضافه ميشه برو توش و فولدر kjava رو پيدا کن و توش فايل هاي جاوا رو بريز ( تو همون فولدر و نه زير فولدرهاش)
بعد برگرد تو گوشي و منو Games & Apps و Install New رو انتخاب کن و فايل ها رو يکي يکي اجرا کن

canor
2 September 2006, 04:57 PM
جناب mori من وقتی تنظیم usb را روی deta connection میذارم دیگه ویندوز گوشی را نمیشناسه و با خود فقط برنامه موتورولا گوشی کانکت میشه ؟؟ اگه میشه راهنمایی کنید ؟؟ در ضمن من مثلا وقتی میخواهم فایل جاوا بازی یا برنامه از سایت www.getjat.com دانلود کنم دو تا فرمت jad و jar من کدام رو باید روی گوشی بریزم ؟؟

PoYo
2 September 2006, 06:00 PM
دوستان واسه این کار یه Phone Explorer لازمه که با سیستم عامل Motorola همساز باشه

mori_kntu
2 September 2006, 06:23 PM
جناب mori من وقتی تنظیم usb را روی deta connection میذارم دیگه ویندوز گوشی را نمیشناسه و با خود فقط برنامه موتورولا گوشی کانکت میشه ؟؟ اگه میشه راهنمایی کنید ؟؟ در ضمن من مثلا وقتی میخواهم فایل جاوا بازی یا برنامه از سایت www.getjat.com (http://www.getjat.com) دانلود کنم دو تا فرمت jad و jar من کدام رو باید روی گوشی بریزم ؟؟
دوست عزيز اشتباه از من بود
Default رو بايد رو Memory Card بذارين
بقيه مراحل درسته
براي دانلود هم فايل هاي .jar رو دانلود کنيد

_hossein_
12 September 2006, 07:31 PM
سلام من می خواستم ببینم چطوری میشه روی v3i جاوا نصب کرد؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم :icon_excl :icon_cool

Pmax
12 September 2006, 10:59 PM
شما اين تاپیک بالایی رو دیدی ؟
لینک این زیر هم هست
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=16517

aaaa1
16 September 2006, 08:29 PM
گوشي مبايل موتورلا v3i خريدم البته ituns دار هست فايل فارسي ساز را دانلود كردم هر كاري ميكنم كامپيوتر قادر به شناسايي گوشي مبايل نيست البته سي دي مربوطه را نصب كردم ويندوز عوض كردم هم سرويس پك زدم و هم دو نشد كمكم كنيد لطفا درايور مربوطه را تو سايت قرار دهيد خواهش ميكنم سپاسگذارم

PoYo
16 September 2006, 09:18 PM
برای نصب برنامه های جاوا از برنامه Mu Phone Explorer نسخه JAVA استفاده کنید

در www.Symbinagear.com

javad-m
3 October 2006, 09:31 PM
باسلام.برای نصب برنامه جاوا شما مموری را از گوشی در بیاورید و به مموری ریدر نصب کنید در انجا روی بوشه k java بروید وفایلی که میخواهید نصب کنید را در انجا کبی کنید ومموری را در داخل گوشی گذاشته وبه منوی گوشی رفته روی gemes qapps رفته ازانجا به مموری کارت میروید درانجا برنامهتان را نشان میدهد که شما از انجا برنامه را اینستال کرده ودر داخل گوشی میریزید فقط برنامهتان باید جاوا باشد .من خودم نقشه تهران وچند بازی را داخل گوشیم ریختم.موفق باشید:icon_sad:

_hossein_
4 October 2006, 04:41 PM
مرسی دادا واقا ممنونم ازت:icon_excl :icon_cool

javad-m
4 October 2006, 10:44 PM
باسلام.برای نصب برنامه جاوا شما مموری را از گوشی در بیاورید و به مموری ریدر نصب کنید در انجا روی بوشه k java بروید وفایلی که میخواهید نصب کنید را در انجا کبی کنید ومموری را در داخل گوشی گذاشته وبه منوی گوشی رفته روی gemes qapps رفته ازانجا به مموری کارت میروید درانجا برنامهتان را نشان میدهد که شما از انجا برنامه را اینستال کرده ودر داخل گوشی میریزید فقط برنامهتان باید جاوا باشد .من خودم نقشه تهران وچند بازی را داخل گوشیم ریختم.موفق باشید:icon_sad:

javad-m
4 October 2006, 11:21 PM

mani_1360
9 October 2006, 10:41 AM
با سلام به دوستان . من یک v3 معمولی دارم و تا حالا 100 بار روش برنامه جاوا نصب کردم . اگه دوستان مشکلی دارن اجازه بدن من مرحله به مرحله روش نصب برنامه جاوا رو بهشون یاد بدم . فقط از ادمین خواهش می کنم آدرس یک آپلود رو به من بدن که برنامه هارو روش بذارم . حدود 6-7 برنامه برای این کار احتیاج که من همشو دارم .
نکته اول : برای وصل گوشی به کامپیوتر احتیاج به cd داریم به نام motorola phone tools که در پکیج خود موتورولا که از بازار می خریم وجود داره . نصبش کاری نداره ولیکن ممکن هستش که در بعضی ویندوز های xp کار نکنه . مال خودم فقط تو ویندوز 2000 کار می کرد .ولی بعد اینکه برنامه motorola usb driver رو که شامل بعضی از فایلهای dll , cfg هست نصب کردم تو xp کار کرد و موبایل به کامپیوتر وصل شد . حتما سعی کنید که موبایل توسط کامپیوتر شناسایی بشه و این قدم اوله که حتما باید انجام بشه وگرنه مراحل بعدی انجام نمیشه . دنبال برنامه های موتورولا تو اینترنت نگردین چون به سختی پیدا میشه و هر برنامه ای هم کار نمیکنه .من همشو واستون می ذارم . الان هم کلاس دارم . باقی مطالب رو بذارین واسه فردا .

A-P
15 October 2006, 01:28 AM
سلام
منم یه سوال داشتم و نمی خواستم تاپیک جدید باز کنم.
V3i توی جعبش CD و دفترچه داره ؟ من برای کسی گرفتم نداشت.
میخواستم ببینم اگه داره برم بگیرم از مغازه داره.
و سوال دوم اینکه با همون itunes که توی سایت اپل هست و برای آیپاده کار میکنه ؟

javad-m
15 October 2006, 09:14 PM
بله داخل جعبه 3 cd هست و3 دفترچه راهنمای گوشی وهمینطور بند گوشی به همراه یک کیف وهنسفری .............:icon_cool

A-P
16 October 2006, 12:03 AM
سلام
میشه دقیقا محتویات جعبه رو دقیقا بفرمایید ؟

extremepower
16 October 2006, 01:17 AM
مال من که cd نداشت و خودم itune رو از سایت اپل دانلود کردن.در ضمن itune اصلا مخصوص ipod هست.

A-P
16 October 2006, 11:01 PM
حالا یه سوال دیگه.
به اینکه SMS Center Number روی V3i درسته ولی SMS نمیتونه بفرسته و همش Fail میده.
از چی میتونه باشه ؟
یکی میگفت نوکیاش همین مشکلو داشته و سیم کارت عوض کرده درست شده.
درسته ؟ آخه وقتی میتونه زنگ بزنه ؟ در ضمن SMS هم میگیره ؟
منو لطفا راهنمایی کنید.

شهرام_ایرانی
16 October 2006, 11:07 PM
اقا یون یک سوال این نوع گوشی انتن دهی چه جوریه؟؟؟؟؟
من میخوام بخرم ولی میخواستم دقیقا بدونم

canor
17 October 2006, 12:16 AM
گوشیهای موتورولا کلا آنتن دهی خوبی دارند و در حد نوکیا هستند . در مورد سوال A-P مسیج سنتر را روی 501 و 510 هم امتحان کنید ببینید چی میشه .اگر نشد با یک سیم کارت تالیا هم امتحان کنید .

شهرام_ایرانی
17 October 2006, 07:19 AM
در ضمن این نوع گوشی باید با چه گارانتی ادم بخره بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

afshin.m
30 October 2006, 05:41 PM
سلام مي خواستم ببينم V3i 2تا سيم كارت مي خوره چون عجله داشتم بقيه تاپيكهارو نخوندم.روي صفحه موبايل من 2تاIR-TCI نوشته و نوشته LINE 1 اگه ميشه راهنماييم كنيد.ممنون

mani_1360
20 November 2006, 01:16 PM
برای این کار شما به چند برنامه اساسی نیاز دارید که اول اونها رو معرفی می کنم و بعد واستون می ذارمش تا دون لود کنید .
1 - motorola phone tools که در پک کامل گوشی موتورولا در یک cd وجود داره .
2 - p2k drivers که در مواقعی استفاده میشه که گوشی توسط کامپیوتر شناسایی نمیشه .
3 - p2kman که یک برنامه کامل برای این هست که فایل های سیستمی که برای تغییر روی منوهای گوشی احتیاج داریم رو از گوشی برداریم ( البته اصل فایل پاک نمیشه ) و بعد از تغییرات لازم با یک برنامه دیگر اونها رو با همین برنامه روی گوشی بریزیم تا تغییرات روی گوشی اجرا بشه . البته برنامه p2kseem هم این کارو انجام میده ولی توصیه به استفاده از p2kman می شود .
4 - xvi32 که برای ایجاد تغییرات در فایل های سیستمی که از گوشی کپی کردیم برنامه خوبی هست .
5 - midway 2.8 or 2.6 برای انتقال فایلهای جاوا بروی گوشی استفاده دارد . البته لازم به ذکر است که فایلهای جاوا فقط با پسوند JAD بروی گوشی انتقال می یابند .
6 - JAD generator که برای ایجاد فایل jad از روی فایل jar کاربرد دارد . البته بیشتر برنامه های java که از روی اینترنت دونلود می شوند این فایل jad رو همراه خود دارند .
7 - p2kmenu editor که شامل چند قسمت هست که یک قسمت آن می تواند تغییرات لازم را در منوی گوشی انجام دهد . مثلا اینکه بعضی از اجزای منو را که در حالت عادی مخفی هست را روی گوشی آشکار کند. بیشتر مربوط به مولتی مدیای گوشی و افکت های اضافه در دوربین است .
8 - moto skinکه برای ایجاد theme جدید و یا تغییرات لازم در آن است .
9 - skin man که برای انتقال theme های دونلودی از اینترنت و یا ساخته شده دلخواه بروی گوشی است .
10 - p2kcommander یا motorola tool که معمولا شامل چند برنامه بالا باهم هستند ولی هیچکدام کارایی هر برنامه رو بصورت جداگانه ندارند

mani_1360
20 November 2006, 01:18 PM
در ابتدا گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید . چگونه ؟
قبل از هر کار اول از سالم بودن گوشی خود مطمئن شوید . سپس برنامه motorola phone tools را که در cd پک خود موتورولا است را نصب کنید . بعد از نصب برنامه شروع به کار می کند و از شما می خواهد که کابل usb را به گوشی خود وصل کرده و سپس سر دیگر کابل را به ورودی usb پشت کامپیوتر وصل کنید . برنامه شروع به کار کرده و ساعت می چرخد و بعد از مدتی علامت یک گوشی موتورولای سفید که اصلا شباهتی به گوشی شما ندارد ظاهر می شود. البته این شکل گوشی در اتصال های بعدی گوشی به کامپیوتر به شکل v3 در می آید . نگران نباشید .
اگر همه کارها درست بود و مشکلی بوجود نیامد علامت گوشی شما به شکل کوچکی در پایین صفحه نمایش در taskbar قرار گرفته و رنگ چراغ آن سبز خواهد شد . این نشان می دهد که گوشی شما آماده دریافت و ارسال اطلاعات می باشد .
امکان دارد گوشی شما با windows XP به مشکل خورده و گوشی وصل نشود . مثل گوشی خودم که به XP جواب نداد و من مجبور شدم که به windows 2000 وصلش کنم . ولی بعد اینکه برنامه p2k driver رو که شامل برنامه motorola handset USB driver رو نصب کردم گوشی من در xp شناخته شد . نمی دونم واقعا مشکل در کجا بود . شاید مربوط به mother board باشه . مهم نیست .
این مرحله قدم اول بود .
قدم دوم : نصب برنامه p2k man با نام کامل p2k phone file manager
بعد از اینکه این برنامه رو نصب کردید می بینید که با اجرای برنامه گوشی محترم شما در موارد زیادی بخصوص windows XP توسط برنامه شناخته نمی شود . راه حل را توضیح خواهم داد . این برنامه چندین قسمت دارد که شما نیاز به یاد گرفتن همه آن ندارید . توضیح داده خواهد شد .
راه حل : در محل نصب برنامه در دایرکتوری برنامه وارد پوشه DOCS شده و فایل manual_eng رو باز کنید و در قسمت installation قسمت if you use MS windows XP را بخوانید . راه حل آنجا نوشته شده است . ولی از آنجا که همه ما ایرانیان درصدی از گشادیسم را داریم ( معذرت خواهی ) من روش را فارسی توضیح می دهم .
وارد رجیستری ویندوز شوید . بدین گونه که از منوی run دستور regedit را تایپ کنید . به این آدرس بروید .
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\U SB\Vid_22b8&Pid_3801

یا یک چیزی شبیه این آدرس است .
روی قسمت کلید Vid_22b8&Pid_3801 راست کلیک کرده و permissions را انتخاب کرده و در منوی باز شده از قسمت بالا everyone و از پایین full control را در قسمت allow انتخاب کنید . سپس بعد از آن وارد همان کلید انتخابی بشوید . یعنی مربع بغلش را باز کنید . و از منوی باز شده در سمت راست در ستون name واژه service را پیدا کنید و راست کلیک کرده و modify را انتخاب کرده و نام آنرا در value data از usbccgp به usbhub تغییر دهید .
سپس در همان کلیدی که هستید دوباره مربع بغلش را باز کنید و یک مرحله جلوتر رفته و زیر کلید control را باز کرده و مثل قبلی ها از ستون name این بار گزینه active service را راست کلیک کرده و modify و نام آنرا از usbccgp به usbhub تغییر دهید .
سپس تمامی کلید هایی که ابتدای اسمشان Vid_22b8&Pid_3801&MI_xx را پاک کنید که در اینجا xx هر عددی می تواند باشد . البته حواستون باشه که این کلیدی رو که الان تغییر دادیم رو پاک نکنید . البته در راهنمای انگلیسی این مطلب توصیه به پاک کردن کلید هایی که تغییر ندادیم شده است ولی به تجربه خودم پاک نکردن این کلید ها مشکلی در برنامه ایجاد نکرده است .

بعد از این هفت خوان رستم کابل را از گوشی جدا کرده و بعد از چند ثانیه دوباره وصل کنید .می توانید از برنامه خارج شده باشید یا در برنامه باشید . انشا لله بعد از وصل کابل در برنامه p2kman میبینید که در قسمت status بعد از چند ثانیه connected نشان داده می شود .
...ادامه دارد .

mani_1360
20 November 2006, 01:22 PM
در برنامه p2kman شما چیز عجیب و غریبی نمی بینید . چند گزینه ساده داره که توضیح می دم .
بعد اینکه حالت connected در پایین صفحه نشان داده شد شما از قسمت files دکمه
update list رو بزنید تا پس از چند ثانیه لیست فایلهای گوشیتون رو نشون میده . اعم از فایلهای سیستمی و غیر سیستمی . لطفا در قسمتهای سیستمی فضولی نکنید و به این قسمتها توجه کنید . در منوی برنامه 2 گزینه مهم وجود داره . یکی download seem و دیگری upload seem .
شما تا آخر با این 2 گزینه سروکار دارید .
توضیح : فایهای سیستمی موتورولا بصورت فایلهایی به نام seem نوشته شده که با سیستم
8تایی رمز گذاری شده اند . این فایلها هر کدام بصورت 2 ردیف 4 رقمی شناخته می شوند . که برای فراخوانی از روی گوشی این 2 ردیف 4 رقمی نیاز است .
فایل مهم اول : seem 0032_0001
این فایل قسمتهای زیادی از تنظیمات گوشی بخصوص منوی گوشی را در اختیار دارد . هدف ما در اینجا فعال کردن قسمت java app loader در منوی java setting از منوی setting گوشی است تا بتوان فایلهای جاوا را روی گوشی نصب کرد . همانطور که می دانید این منو بطور عادی در گوشی های v3i فعال است و آنها مشکلی برای نصب برنامه ندارند . ولی در گوشی های v3 معمولی این قسمت منو دیده نمی شود .
برای این کار در برنامه p2kman برای تغییر در فایل 0032_0001 و فعال کردن منوی java app loader
در قسمت بالای download seem عدد 0032 را در سمت چپ و راست تایپ کنید . پس خودتان هم متوجه شدید که برای download فایل از گوشی احتیاج به تایپ نام کامل فایل نیست و همان تایپ 4 رقم اصلی فایل که همان 0032 است در هر دو قسمت بالای download seem کفایت می کند . سپس دکمه download seem را زده و در پنجره ای که باز میشود آدرس محلی را که می خواهید فایل را در آنجا ذخیره کنید بدهید . لازم نیست اسم فایل را عوض کنید و جای دیگری را لطفا سیخ ندهید . فقط به آدرس موردنظر رفته و save بزنید . فایل با نام اصلی خود ذخیره خواهد شد .
نکته : از تمام فایل هایی که دونلود میکنید back up تهیه کنید .ضرری نخواهد داشت .
این فایلی که دون لود کردید در حالت عادی نمیتوانید بخوانید . فقط یک برنامه می تواند آنرا بخواند به نام xvi32 که آپلود خواهم کرد .

mani_1360
20 November 2006, 01:22 PM
برنامه xvi32 را نصب کنید . نصبش ساده است . به نظر من این برنامه فوق العاده است و کارایی بالایی دارد . مهمترین مرحله این کارها در اینجا خلاصه می شود . برنامه را اجرا کنید .
در منوی برنامه به منوی file بروید و از آنجا به open رفته و از آنجا به آدرس محلی بروید که فایل 0032_0001 را در آنجا ذخیره کرده اید . فایل را باز کنید . اصلا نگران نشوید . چیز پیچیده ای نیست . شاید در نگاه اول به اشکال عجیب و غریب زیادی بر بخورید که در واقع خیلی ساده هستند . دقت در انجام کار اهمیت ویژه ای در اینجا دارد .
در قسمت پایین برنامه در سمت چپ که حالت وضعیتی را مشخص می کند چیزی به نام
Adr.hex : نوشته شده است که پیش از انجام هر کاری توسط شما در حالت 0 قرار دارد . مقداری با چهار جهت اصلی کامپیوتر خود حرکت کنید . میبینید که این رقم جلوی adr.hex تغییر می کند . با این کلیدهای 4 جهته آنقدر حرکت کنید که رقم پایین صفحه به 43 برسد. لازم به ذکر است که با حرکت به سمت راست و پایین مقدار این رقم افزایش می یابد . پس متوجه شدید که هر کدام از خانه هایی که در بالا میبینید در قسمت پایین هرکدام شماره مخصوصی دارند که از 0 شروع شده به این ترتیب که تا 9 رفته و سپس ABCDEF و سپس 10-11-12-....19 و بعد 1a 1b 1c ... 1f و همینطور تا آخر .
امیدوارم که متوجه شده باشید .
به روی خانه 43 ( اصطلاحا به آن43 offset می گویند ) . یعنی به خانه ای بروید که رقم آن در پایین 43 باشد . کاری انجام ندهید . از منوی ردیف بالا به گزینه tools بروید و از منوی آن گزینه
bit manipulation را بزنید . صفحه ای باز می شود . میبینید که از 0 تا 7 شماره گذاری شده است . اگر در گوشی شما همانطور که گفتم منوی java app loader مخفی باشد در این صورت در شماره های 0 تا 7 اگر دقت کنید میبینید که شماره 0 فایل شما تیک نخورده است . فقط آنرا تیک بزنید . سپس set را زده تا خارج شوید . فوت آخر کار فراموش نشود که همان save کردن است . از منوی بالا save یا همان علامت دیسکت را بزنید .
تبریک می گویم . از خوان ششم گذشتید .
خوان هفتم از پیش مرحله نصب برنامه java :
وارد برنامه p2kman شوید . طبق روال قبل اگر تازه دوباره گوشی را به کامپیوتر وصل کردید update list را بزنید .
این بار ما با قسمت upload seem کار داریم . ابتدا شماره فایل خودمان را که می خواهیم upload کنیم را در بالای upload seem وارد می کنیم اما این بار شماره فایل را کامل وارد می کنیم .یعنی بصورت 0001_0032 و سپس upload seem را میزنیم و صفحه ای باز میشود و آدرس فایل مورد نظر را که تازه با xvi32 تغییر دادیم می دهیم .ok را بزنید . در قسمت status پایین حالت waiting می اید و سپس file upload succeed . کار ما هنوز تمام نشده است .
بعد از آن برای اینکه تغییرات انجام شود باید گوشی را restart کنید که این کار براحتی توسط قسمت restart phone در خود برنامه p2kman انجام میشود . آنرا میزنیم و صبر می کنیم تا گوشی خاموش و روشن شده و دوباره توسط کامپیوتر و برنامه p2kman شناسایی شده و حالت connected بدست آید . سپس براحتی برنامه را close کرده و کابل را از گوشی جدا کنید . سپس وارد منوی setting گوشی شده از انجا به java setting رفته و می بینید که منوی java app loader در صدر منوها خودنمایی می کند .
پیش مرحله نصب برنامه به پایان رسید .
...ادامه دارد .

mani_1360
20 November 2006, 01:23 PM
خوب در این مرحله لازم است که شما فایلهای java اعم از بازی یا برنامه های کاربردی را به روی گوشی منتقل کنید . همانطور که قبلا گفتم برای انتقال فایلهای java شما مجبورید که فایلهایی با پسوند JAD را به روی گوشی منتقل کنید . در اینتر نت یا هرجایی که برنامه های java را ارائه می دهند این فایل به همراه فایل اصلی java که با پسوند JAR است وجود دارد . اگر بود که هیچ ولی اگر نبود شما می توانید با برنامه JadGen که آنرا برایتان خواهم گذاشت فایل JAD مورد نظر را بدست آورید .
بدین صورت که اول برنامه مورد نظر را اجرا می کنید . این برنامه یک فایل بیشتر ندارد . سپس به آن کاری نداشته باشید . در My Computer خود به محل فایل Java که پسوند آن JAR است رفته و روی آن راست کلیک کنید . اگر در منوی باز شده قسمت open with بود آنرا انتخاب کنید و از لیست برنامه های موجود در صفحه اگر برنامه jad gen بود آنرا انتخاب کنید و اگر این برنامه در لیست نبود از قسمت پایین صفحه Browse را انتخاب کرده و به محلی که برنامه JadGen در آنجا وجود دارد رفته و آنرا انتخاب کنید و ok را بزنید . میبینید در پوشه ای که فایل JAVA با پسوند Jar در آنجا وجود داشت یک فایل دیگر با همان نام و پسوند JAD بوجود آمده است . کار ما در این قسمت با برنامه JadGen تمام شده است .
نکته : من خودم برنامه های java رو معمولا از سایت www.getjar.com (http://www.getjar.com/) می گیرم که هر دو فایل jar و jad یک برنامه رو در اختیار قرار می دهد .
حالا نوبت به انتقال فایل های java به روی گوشی است .
کار با برنامه MIDWAY 2.6.1 :

این برنامه هم یک فایل بیشتر ندارد . پس احتیاجی به نصب نیست و با دوبار کلیک روی آن
براحتی اجرا می شود .
احتمالا اگر برای اولین بار برنامه را اجرا می کنید قبل از شروع برنامه خودبخود در حالت setting رفته و از شما تنظیماتی را می خواهد . ابتدا باید پورت com برنامه را تنظیم کنید . برای این کار باید بدانید کامپیوتر از چه پورتی برای ارتباط با گوشی استفاده می کند . برای دانستن این مطلب به control panel کامپیوتر رفته و از آنجا به منوی phone and modem options رفته و از آنجا پنجره modems را انتخاب کرده . در لیستی که نمایان داده شده است به قسمتی که motorola modem توجه کنید و عدد پورت جلوی آنرا بخوانید . دقت کنید که این عدد شما باید عددی بین 1 تا 4 باشد و نه غیر از این . چونکه در تنظیم برنامه midway فقط 4 گزینه پورت انتخابی وجود دارد که از 1 تا 4 است . اگر پورت motorola modem شما عددی غیر از 1 تا 4 بود شما باید بصورت دستی شماره پورت مورد نظر را عددی بین 1 تا 4 قرار دهید بشرطی که عدد انتخابی شما با پورت های دیگر کامپیوتر مثل پرینتر یا game pad و یا هرچیز دیگر تداخل نکند .
برای این منظور می توانید بر روی motorola modem رفته و configure را زده و پورت لازم را عوض کنید . اگر هم نتوانستید از دوستان کمک بگیرید . این کار مستلزم کمی آشنایی با پورت های کامپیوتر و استفاده از آنان است .
... ادامه دارد .

mani_1360
20 November 2006, 01:24 PM
در قسمت دیگر تنظیم برنامه midway می توانید در قسمت baud rate تنظیم مربوط به سرعت انتقال داده ها را انجام دهید که دو گزینه بیشتر ندارد . 19200 و 115200 که هر کدام را انتخاب کنید تاثیری روی سرعت داده ها ندارد . پس بهتر است که کاری با آن نداشته باشید . در قسمت AT Command هم چیزی لازم نیست بنویسید .
نکته : اگر در هنگام اجرای برنامه تنظیم مربوط به پورت درست نباشد احتمالا با پیغام error مواجه شده و از برنامه خارج می شود که در این حالت مجبور می شوید برنامه را دوباره اجرا کنید .
کلا این version از برنامه midway کمی دردسر دارد و من هم فقط این version از برنامه رو دارم . امیدوارم در version های بعدی این برنامه این مشکلات پورت حل شده باشد . ولی نگران نباشید .من با همین version هم تا بحال چندین بار برنامه java روی گوشیم نصب کردم .

در این مرحله شما برنامه را اجرا کرده اید و برنامه بدون هیچ مشکلی آماده ارسال اطلاعات می باشد .
کابل را از گوشی جدا کنید . به قسمت setting گوشی رفته و در انتهای منو به java setting بروید و در صدر منو java app loader را بزنید .پیغامی روی صفحه گوشی می بینید تحت عنوان
insert cable now . در این زمان کابلی را که یک سرش به کامپیوتر وصل است و سر دیگرش آزاد است را به گوشی وصل کنید .
نکته : بهتر این است که همیشه در هنگام اتصال گوشی به کامپیوتر یک سر کابل همیشه به گوشی وصل باشد و سر دیگر انرا به پشت کامپیوتر بزنید یا جدا کنید .چونکه قسمت پورت گوشی بسیار حساس است و در اتصال های متوالی ممکن است آسیب ببیند .
به هر حال در این حالت گوشی به کامپیوتر وصل شده و آماده دریافت آطلاعات است .
در برنامه midway از منوی file قسمت open JAD را انتخاب کنید و آدرس فایل jad مورد نظر را بدهید و ok را بزنید . در قسمت suite info اطلاعات فایل jad را می بینید . سپس از منوی file قسمت send JAD را بزنید .
... ادامه دارد .

mani_1360
20 November 2006, 01:24 PM
پس از این کار در روی گوشی پیغامی را مشاهده می کنید که از شما می خواهد نصب برنامه را روی گوشی تایید کنید . تایید کنید تا برنامه روی گوشی شما نصب شود . سپس می توانید برنامه midway را بسته و کابل را از گوشی جدا کنید . برنامه مورد نظر شما نصب شده است . بر روی منوی گوشی وارد game and app که مربوط به برنامه های java است بروید و برنامه خود را اجرا کنید و لذت ببرید .
نکته : بر اساس تجربه من برنامه های با حجم بالا روی گوشی اگر چه نصب می شوند ولی قابل اجرا نیستند که این مربوط به حافظه پایین گوشی می باشد .
نکته : برای تنظیم پورت مورد نظر برای تنظیم برنامه midway می توانید به آدرس مورد نظر زیر در control pannel ویندوز بروید .
phone and modem option > advanced > advanced port setting > com port number

مبحث نصب برنامه java روی v3 به پایان رسید .
دوستان اگر سوالی داشته باشند آماده پاسخگویی هستم .

با تشکر : فاضل فلاح

amir tv
27 May 2007, 09:22 AM
از دوستان یک سوال فنی داشتم
هنگامیکه برای یکی از contact ها یا همان افرادی روکه در دفترچه تلفن گوشی ذخیره کردم یک زنگ اختصاصی برای یک شخص میگذارم ، وقتی آن شخص برام SMS هم میفرسته بازم صدای همون زنگ میاد
آیا راه حلی وجود داره که به هنگام دریافت SMS از اون شخص صدای ملودی اس ام اسی که برای همه فعال هست بیاد ؟
با تشک

higher_sense_fafa
10 August 2007, 03:14 PM
اگر امکان داره یکی طریقه فلش کردن گوشی رو توضیح بده...

ramin4251
7 October 2007, 04:54 PM
سلام
چگونه روي موتورولا v3 نرم افزار جاوا بريزم؟

برای این کار کافیه برنامه P2KTools رو داشته باشی. از تو قسمت kjava می تونی هر فایل .jar ی رو در گوشی نصب کنی.:icon_excl

grfekri
16 November 2007, 06:57 PM
من چگونه گوشي موتورولاي v3رابه كامپيوتر وصل كنم ؟ متشكرم

mrnobody
20 April 2008, 08:47 PM
همه ی برنامه های مورد نیاز رو در فضای خودم آپلود کردم

mfarzanegan.persiangig.com (http://mfarzanegan.persiangig.ir/other/motorola%20software/)

اگه برنامه دیگه ای هم خواستید بگید

ghazal86
21 April 2008, 04:58 PM
سلام به دوستان
آقا من این مراحلی رو که بالا گفته بودید برای ریختن بازی و برنامه روی v3 انجام دادم اما اونجا که با p2kman میخوایم سیم رو تغییر بدیم که گزینه جاواش فعال بشه هیچ اتفاقی نمیوفته نمیدونم مشکل از کجاست؟ میشه راهنمایی کنید؟