View Full Version : پاترول
beckham
11 September 2006, 09:34 PM
دوستان سلام من یک مقدار اطلاعات می خواست در مورد پاترول می دونم قدیمی هستش:icon_razz
ازهمین الان هم از مدیران محترم معذرت خواهی می کنم اگه تاپیک تکراری زدم :lover:
می خوام بدونم چه طور ماشینیه ؟
امنیتش چقدره ؟
بعضی ها میگن یک مقدار باید اصلاح بشه ( از لحاظ صندلی و... )
خلاصه کمک کنید :icon_cool
Foad
11 September 2006, 09:57 PM
سلام
فکر کنم جای تاپیکتونو اشتباه زدین.به هر حال:
امنیتش که مشخصه از جسش ماشین ایمنیه
مصرفش افتضاح بالاس(20 لیتر در صد کیلومتر)
راحتی سر نشین که نداره مگر اینکه کمکهاشو گازی کنی یه کم قابل تحمل میشه
دو درش خدای چپ کردنه از من میشنوی 4 در بگیر
استهلاکش بالاس در کل ماشین پر خرجیه
اگر موتور ژاپنی 6 سیلندر تمیز گیرت بیاد خوبه ولی اگر مگا موتور میخوای بگیری آشغاله !!!
جمع بندی:ببین برای چی این ماشینو میخوای؟اگر بعنوان سواری میخای اشتباه می کنی چون اصلا ماشین سواری نیست
اگر برای بیابون نوردی می خایش تو این رنج قیمت بهترینه .
بازم سوالی بود در خدمتیم
beckham
12 September 2006, 09:05 AM
مصرفش افتضاح بالاس(20 لیتر در صد کیلومتر)
راحتی سر نشین که نداره مگر اینکه کمکهاشو گازی کنی یه کم قابل تحمل میشه
استهلاکش بالاس در کل ماشین پر خرجیه
اگر موتور ژاپنی 6 سیلندر تمیز گیرت بیاد خوبه ولی اگر مگا موتور میخوای بگیری آشغاله !!!
دوست عزیز خیلی ممنون از اطلاعاتتون
سوخت ماشین اصلا برام مهم نیست ( البته اگه قیمت بنزین همین جور باشه)
در مورد راحتی سرنشین برام خیلی مهم چون مصرف من شاید درآخر هفته فقط 1200km باشه یعنی یک چیز در حدود 15 رانندگی البته 100% یکسره نیست ولی می خوام ماشینی باشه حداقل برای 3 ساعت رانندگی احساس خستگی نکنم
اگه لطف کنید برای مثال در مورد کمک فنر گازی . خرج های دیگه بیشتر توضیح بدبن ممنون میشم
مگا موتور همون موتور هایی هست که رو نیسان میندازن؟ از چه لحاظ موتور آشغالیه؟
Foad
12 September 2006, 09:58 AM
در مورد کمک های گازی فکر کنم (مطمئن نیستم باید بپرسی )حدود یک میلیون خرجشه . در ضمن ترمز های پاترول قوی نیستند و اگر ABS بکنیش جدا خرج داره.
موتور های مگا کاملا تابلو اگه کاپوتو بالا بدی تابلو روش نوشته "مگا".این موتور ها رو رو آخرین سری های پاترول گذاشتن یعنی سه چهار سال آخر.از هر لحاظ که فکرشو بکنی آشغاله.همیشه ریپ میزنه و تنظیم می خواد و دائم خرابه.اصلا هم کشش موتور های نیسان ژاپنو نداره.خلاصه واقعا فاجعس :choler:
ببین دوست عزیز پاترول ماشین خشکیه یعنی برای همین خشکیش ساخته شده . اگر قصدت از این ماشین تپه نوردی و بیابون گردی و حرکت مدام تو جاده خاکیه تو خریدش شک نکن ولی ازش انتظار راحتیم نداشته باش
در کل بازم می گم ببین برای چه کاری می خوایش
سوالی داشته باشی در خدمتیم :icon_excl
sinad2
12 September 2006, 10:26 AM
سلام به شما دوست من.این مطلب عینه واقعیته چون برای خودم اتفاق افتاده و اگر هم الان زندم ممنون خدام.
اما اصل موضوع اینکه بر خلاف جثه پاترول نه ایمنی داره و نه پایداری و نه هندلینگ و نه هر چیزی که شما از یه ماشین توقع داشته باشید.سال 81 من با این ماشین با سرعت 80 کیلومتر تو بارون سر خوردم به علت اینکه عقب ماشین سریع از تعادل خارج میشه ماشینمون هم مدل 74 و 6 سیلندر و کامل ژاپنی بود حتی چراغ سقفشم ژاپنی خورده بود.ماشین که سر خورد و به لبه های جدول و در نهایت با کله به لبه یه پل خورد آنچنان ضربه ای رو به من وارد کرد که قفسه سینم ، کتف هام مخصوصا" کتف راستم ، دست چپ و بدتر از اون گردنمکه بد ضربه خورد و زانوهام که به زیر فرمان برخورد کرد تمام داغون شد حدودا" یک هفته ای طول کشید تا دردش خوابید تازه کبودیها مشخص شد و ورم زانو و کتف و کمر و ... کلا" داغونم کرد اینرو میگم که بدونید پاترول شاید جثه بزرگی داشته باشه ولی از نظر ارگونومی و حفظ سرنشین بینهایت ضعیفه حتی به جرات میگم ضعیفتر از پژو هستش چون من با اونم تصادف کردم ولی حتی ناخونمم تیر نکشید.پایداری و تعادل بینهایت ضعیفی داره این رو من از تجربه داشتن 5 ساله پاترول (البته پدرم داشت)میگم تکونهای زیادی داره طئریکه چایی نمیتونین راحت توماشین بخورین موتورش بینهایت سروصدا داره ماشینه لشیه(ببخشید دوستان از این لفظ)مصرف سئخت 6 سیلندرش در حدود 26 لیتر در 100 کیلومتره که اگر کولر بگیری این مقدار تا 28 لیترم بالا میره لوازمش گرونه بطوریکه دیسک و صفحه کلاجش اون سال که پدرم عوض کرد 250000 تومن بود و کلاج پروانشم 68000 تومن حالا از این بگیرین تابالا.در کا موتور و گیربکسش همخونی ندارن بهتره برای راندمان بهتر گیربکش رو با گیربکس 5 دنده پاترول سافاری عوض کنن چون هم شتابش بهتر میشه هم مصرفش قیمت گیربکسشم البته سافاریه حدود 600000 تا 700000 هزار تومنه.در کل منصرف بشین خیلی بهتره
:icon_redf
Foad
12 September 2006, 10:30 AM
با جناب سیناد موافقم.یه نگاهیم به لینک زیر بنداز مشخصات فنیشه
[Only registered and activated users can see links]
XELTEK
12 September 2006, 11:34 AM
تنها چیزی که میشه گفت اینه که
ماشین فوقالعاده بی خودیه !!
beckham
13 September 2006, 04:28 PM
دوستان مرسی از راهنمایی همتون ولی یک سوال که می دونم به این بخش زیاد ربطی نداره ولی شما یک ماشین معرفی کنید که قیمتش زیر 10 میلیون باشه و امنیتش خیلی بالا باشه ( شتاب اصلا برام مهم نیست)
البته قصد من از زدن این تاپیک اینه که یک انتقاد درست از این ماشین بشه که ببینم آخرش به درد خرید می خوره یا نه
sinad2
13 September 2006, 04:43 PM
با سلام به شما.اگر ظاهرش براتون مهم نیست با یکم خورده کاری که به علاقتون بر میگرده من بهتون سیناد پیشنهاد میکنم از نظر ایمنی و امنیت حرف نداره این نظر منه
vahid_elx_645ci
14 September 2006, 02:14 AM
دوستان مرسی از راهنمایی همتون ولی یک سوال که می دونم به این بخش زیاد ربطی نداره ولی شما یک ماشین معرفی کنید که قیمتش زیر 10 میلیون باشه و امنیتش خیلی بالا باشه ( شتاب اصلا برام مهم نیست)
البته قصد من از زدن این تاپیک اینه که یک انتقاد درست از این ماشین بشه که ببینم آخرش به درد خرید می خوره یا نه
mvm حداقل ایربگ و ABS داره(البته به صورت آپشن)
دانيال
14 September 2006, 03:21 AM
سلام خسته نباشید
اگه امنیتم میخواهی و برات شاسی ماشین مهمه سیناد 2 بگیر شاسیس رنو لوگان هستش حداکثر سرعت 180 تا من اشتباه کردم این ماشینو نخریدم چون منم مثل خودت عاشق پاترولم دو در مشکی .
سیناد 2.....................
یا حق...................
Foad
14 September 2006, 08:38 AM
206 دست دو بگیر :icon_cool
sinad2
14 September 2006, 08:56 AM
سلام خسته نباشید
اگه امنیتم میخواهی و برات شاسی ماشین مهمه سیناد 2 بگیر شاسیس رنو لوگان هستش حداکثر سرعت 180 تا من اشتباه کردم این ماشینو نخریدم چون منم مثل خودت عاشق پاترولم دو در مشکی .
سیناد 2.....................
یا حق...................
با سلام.ممنون از صحبتاتون ولی یه توضیح کوچیک خارج از تاپیک بدم موتور و گیربکس و اکسل سیناد مربوط به مگان میشه و شاسیه اون شاسی فولادی ساخت کشور آلمانه و سیستمهای الکترونیکی و جرقه زنیش زیمنسه و از ترمزهای BOSCH استفاده میکنه.حداکثر سرعتشم بالاتر از این اعداده ولی به علت اینکه وارد بحث های غیره میشه صحبتی ازش نمیکنم.موفق باشید.درآینده یه مطلب جامع ازش مینویسم تا همه بتونن مرجعی برای این ماشین داشته باشند.(ببخشید اگه از موضوع یکمی خارج شدم) :icon_cool
beckham
14 September 2006, 02:14 PM
خیلی ممنون از راهنمایی همتون
جناب sinad2 ([Only registered and activated users can see links]) من از سیناد خیلی خوشی می یاد ولی نه سیناد 2 چون توش مثل تانک بزرگه و برای من مجرد خیلی ماشین غولیه ولی سیناد کوپه یادم یک چند سال پیش تبلیغ می شد جریانش چطوریه؟ ( به تاپیک سیناد کوپه سر زدم ولی دیگه کسی ادامه نداده بحث) اگه لطف کنید در مورد قیمت و در کل اصلا میشه خریدش ( چون تو تهران ندیدمش)
جناب vbmenu_register("postmenu_270158", true); MVM vahid_elx_645ci اصلا به درد من نمیخوره که هر هفته 1500کیلومتر رانندگی کنم با هاش از لحاظ امنیت بله ولی بدنش نسبت به پاترول مثل کاهی در مقابل کوه
جناب foad141
در مورد 206 دست دوم ماشینه خوبیه در موردش بیشتر تحقیق می کنم مرسی از پیشنهادتون
sinad2
14 September 2006, 02:30 PM
با سلام به شما.سیناد کوپه اصلا" تولید نشدواطلاعات کاملترش رو داخل تاپیک جامع کیش خودرو میگذارم.
Foad
14 September 2006, 02:30 PM
ولی تا اونجایی که من شنیدم کارخونه کیش خودرو ور شکسته شده و دیگه این خودرو تولید نمیشه.تکلیف یدکیش چی میشه؟دوستان خیلی تاپیک منحرف شد.
جناب سیناد لطف کن یه تاپیک جدید به اسم سیناد بزت تا اونجا ادامه بدیم.
اینجوری سرو صدای مدیرا در میاد:lover:
sinad2
14 September 2006, 02:40 PM
ولی تا اونجایی که من شنیدم کارخونه کیش خودرو ور شکسته شده و دیگه این خودرو تولید نمیشه.تکلیف یدکیش چی میشه؟دوستان خیلی تاپیک منحرف شد.
جناب سیناد لطف کن یه تاپیک جدید به اسم سیناد بزت تا اونجا ادامه بدیم.
اینجوری سرو صدای مدیرا در میاد:lover:
سلام دوست من. من این کار رو کردم تاپیک هم به اسمه تاپیک جامع کیش خودرو هست
pedram_w204
19 September 2006, 12:03 AM
سلام به شما دوست من.این مطلب عینه واقعیته چون برای خودم اتفاق افتاده و اگر هم الان زندم ممنون خدام.
اما اصل موضوع اینکه بر خلاف جثه پاترول نه ایمنی داره و نه پایداری و نه هندلینگ و نه هر چیزی که شما از یه ماشین توقع داشته باشید.سال 81 من با این ماشین با سرعت 80 کیلومتر تو بارون سر خوردم به علت اینکه عقب ماشین سریع از تعادل خارج میشه ماشینمون هم مدل 74 و 6 سیلندر و کامل ژاپنی بود حتی چراغ سقفشم ژاپنی خورده بود.ماشین که سر خورد و به لبه های جدول و در نهایت با کله به لبه یه پل خورد آنچنان ضربه ای رو به من وارد کرد که قفسه سینم ، کتف هام مخصوصا" کتف راستم ، دست چپ و بدتر از اون گردنمکه بد ضربه خورد و زانوهام که به زیر فرمان برخورد کرد تمام داغون شد حدودا" یک هفته ای طول کشید تا دردش خوابید تازه کبودیها مشخص شد و ورم زانو و کتف و کمر و ... کلا" داغونم کرد اینرو میگم که بدونید پاترول شاید جثه بزرگی داشته باشه ولی از نظر ارگونومی و حفظ سرنشین بینهایت ضعیفه حتی به جرات میگم ضعیفتر از پژو هستش چون من با اونم تصادف کردم ولی حتی ناخونمم تیر نکشید.پایداری و تعادل بینهایت ضعیفی داره این رو من از تجربه داشتن 5 ساله پاترول (البته پدرم داشت)میگم تکونهای زیادی داره طئریکه چایی نمیتونین راحت توماشین بخورین موتورش بینهایت سروصدا داره ماشینه لشیه(ببخشید دوستان از این لفظ)مصرف سئخت 6 سیلندرش در حدود 26 لیتر در 100 کیلومتره که اگر کولر بگیری این مقدار تا 28 لیترم بالا میره لوازمش گرونه بطوریکه دیسک و صفحه کلاجش اون سال که پدرم عوض کرد 250000 تومن بود و کلاج پروانشم 68000 تومن حالا از این بگیرین تابالا.در کا موتور و گیربکسش همخونی ندارن بهتره برای راندمان بهتر گیربکش رو با گیربکس 5 دنده پاترول سافاری عوض کنن چون هم شتابش بهتر میشه هم مصرفش قیمت گیربکسشم البته سافاریه حدود 600000 تا 700000 هزار تومنه.در کل منصرف بشین خیلی بهتره
:icon_redf
واقعآ همینه! آشغاله! یه مرتبه تو دیزین یه تیکه درست کنار یه 405 افتادیم تو چاله و با کمک و لاستیک قفل هم تکون نخورد بعد 405 با دور موتور خیلی پایین تر بدون دردسر کشید خودشو بیرون! این از 4x4 بودنش و راحتی و ترمز و هندلینگ هم براش تعریف نشده و خوراک مسابقات car crashing ! و اگه بالای 80 می خوای بگیری زیر 10 تمییزشو نمیدن!:icon_eek: مدل 76 به بالا هم از 7 هست به بالا که با این range پول یه 206 یا سمند بگیر:icon_cool
sinad2
19 September 2006, 09:36 AM
واقعآ همینه! آشغاله! یه مرتبه تو دیزین یه تیکه درست کنار یه 405 افتادیم تو چاله و با کمک و لاستیک قفل هم تکون نخورد بعد 405 با دور موتور خیلی پایین تر بدون دردسر کشید خودشو بیرون! این از 4x4 بودنش و راحتی و ترمز و هندلینگ هم براش تعریف نشده و خوراک مسابقات car crashing ! و اگه بالای 80 می خوای بگیری زیر 10 تمییزشو نمیدن!:icon_eek: مدل 76 به بالا هم از 7 هست به بالا که با این range پول یه 206 یا سمند بگیر:icon_cool
سلام.درسته البته نباید از یک ماشین دهه 60 چیز زیادی بیش از این توقع داشت.
beckham
21 September 2006, 12:10 PM
من از صحبت های دوستان و بیان خاطراتشون با این ماشین دارم آرام آرام از خریدش منصرف می شم ولی تمامی دوستان نقاط منفی این ماشین را می گن می شه از نکات مثبت این ماشینم بیان کنید
sinad2
21 September 2006, 03:56 PM
من از صحبت های دوستان و بیان خاطراتشون با این ماشین دارم آرام آرام از خریدش منصرف می شم ولی تمامی دوستان نقاط منفی این ماشین را می گن می شه از نکات مثبت این ماشینم بیان کنید
با سلام.نکات مثبتش جادار بودنشه ینی یک بار ما 12 نفره ریختیم توش رفتیم شمال اونم تو گردنه های دیلمان.
دنده کمکش نسبتا" خوبه یعنی از چاله چوله ها درش میاره.
از نظر سیستم خنک کنندگیش چه کولر چه رادیاتور خیلی عالیه.ولی وقتی کلاج پروانش آزاد میکنه خیلی صدا میده.
چیزه خاص دیگه ای نداره.
Foad
21 September 2006, 07:38 PM
فرمون هیدرولیکش خیلی نرمه
مثل بقیه ماشینهای شاسی بلند راننده روی جاده خیلی مسلطه
جون میده برای حال گیری و زدن به کسایی که بپیچن جلوت:icon_mrgr
خداییش دنده کمکش خوبه
gongsta_021
28 December 2006, 11:29 PM
به علت علاقه ای که به ماشنهای شاسی بلند داشتم توجه ام به ماشین پاترول جلب شد چون پولی نداشتم که بخوام حدود 30 تومن برای رونیز سرمایه گذاری کنم به ناچار به پاترول رو اوردم ولی چون تمام سایت رو گشتم مطلبی که راجب پاترول باشه وبه خوبی پاترولو معرفی نکرده بود تصمیم گرفتم من سراغازی باشم بر این اشنایی با ماشینی که هنوز که هنوزه اگه تو خیابون ببینیش مخصوصا اگه مشکی وسالم باشه توجه ادم رو بیشتر از ماشینهای هم ردیف قیمت خودش جلب میکنه باور نمیکنی؟
راست من اطلاعات زیادی ندارم به همین خاطر از همه کسانی که تجربه رانندگی دارن یا در موردش اطلاعات دارن تقاضا میشه کمک کنن که باعث بشیم شناخت راجب این ماشن بیشتر بشه
یه سری مسائل هست که به نظر من رسید که خواستم عنوان کنم خیلی ها به پاترول خورده میگیرن که مصرف بنزینش زیاده کسی منکر نمیشه ولی اگه کسی پاترولو بپسنده و ابهتش رو قبول کنه بنزین دیگه مسله ای نیست تازه میشه اونو گاز سوز کزد ایا باز بهانه ای میمونه معلومه که پرادو سوزوکی و اکس 3 خوبن و پاترول واقعا بده در مقابل اونا ولی یه پاترول نو و کم کارکرد 11 12 اخرش 13 هست ولی پرادو 50 بازم میگید پاترول بده؟
mory_sr
29 December 2006, 12:53 AM
با سلام
من یک پاترول 4 ذرب 6 سیلندر دارم
هر صبح باید 50 لیتر بنزین بزنم تا نگهم داره
می خواستم ببینم اگه گاز سوز بشه چه جوری میشه
موتورش کم نمی یاره
مصزف گازش چه جوریه
چقدر خرج بر مداره
gongsta_021
29 December 2006, 03:49 AM
اقای موری از پاترولت راضی هستی؟؟؟؟ منت میخوام بخرم نظر تو چیه
کمک فوری راجب راهنمایی راجب پاترول نیاز هست ممنون می شم کسی کمک کنه
Foad
29 December 2006, 10:27 AM
دوست من مطالب این تاپیک رو کامل بخون کمکت میکنه
شما میخوای چه استفاده ای از ماشینت بکنی؟اینو مطمون باش که پاترول سواری نیست ولی برای شرایط نا مناسب خوب جواب میده
mory_sr
31 December 2006, 11:31 AM
دوست عزیز شرمنده از اینکه دیر جواب دادم
بستگی به خودت داره
ولی من چون این ماشین رو از قبل داشتیم و بر اثر یک سیر صعودی به من رسید و حداقل تا یک سال دیگه هم نمی تونم تعویضش کنم
ولی به نظر من اگه میخوای با 8-9 تومن یه پاترول در حد خوب بگیری بری 405 یا سمند بگیری خیلی بهتره
من الان صبح اگه باک ماشینم رو پر کنم برای فردا صبح باز دوباره باید بنزین بزنم ولی 405 و سمند....
اگه توضیح خاصی میخوای در خدمتم
gongsta_021
31 December 2006, 09:09 PM
سلام ممنون از راهنماییت من الان 405 دارم ولی عاشق پاترول 2 در هستم البته خیلی دلم پرادو میخواد ولی نهایت پولم 10 11 هست بعدش قصد دارم اگه خریدم حتما گاز سوز کنم فکر کنم در این صورت مشکل بنزین حل بشه ولی چند تا سوال داشتم ازتون
به نظر شما اگه خواستم بگیرم یه مدل 77 که موتور ژاپنی داره بگیرم یا 81 که مگا موتور هست ایا از این دو اطلاعات خاصی دارید؟؟ که من مثلا یه مدل 81 با 20 هزار کارکرد بگیرم یا 77 با 60 هزار کارکرد این خیلی فکرمو مشغول کرده اگه بهم کمک کنی ممنونت میشم
Foad
31 December 2006, 09:36 PM
شک نکن موتور ژاپنی بگیر
واقعا موتورهای مگا موتور روی پاترول افتضاحه.این قضیه حتی از صدای موتورشم مشخصه
beckham
1 January 2007, 05:03 PM
دوست عزیز من خودم عاشق پاترولم آنم رنگ سبز و بژ یا مشکی
ولی کلا خرج بالایی داره :
1- صندلی خشک باید تعویض بشه احتمالا همه صندلی پاجرویی میندازن
2- مصرف بنزین یکه باید گاز سوخت بشه
3- کمک فنر خشک که احتیاج به تعویض داره
4- برای کم کردن صدای موتور هم جدیدا یک لایه می زارن که صدا رو می گیره ( اگه کسی اطلاع داره ازش بگه)
5- سیستم صوتی 100%
این 5 قلم من به عنوان کسی که چیز زیادی نمی دونه عرض کردم که فکر کنم تقریبا 3 تومان خرجش میشه خوب آدم با این پول یک ماشین بهتر می خره
gongsta_021
3 January 2007, 10:18 PM
کسی راجب پاترول پتواندر اطلاعاتی داره؟؟ من اگهیشو تو روزنامه دیدم مدل 92 اگه عکسی هم ازش دارید بزارید لطفا
PAYAM
4 January 2007, 12:47 AM
اگر منظورت پتفايندر هستش بايد بگم كه درسته كه نيسانه ولي پاترول نيست. به موقع خودش ماشين خدايي بود و هنوزم به نظرم من يه سبك خاصي داره كه كمتر ماشيني داره. مدل 91 تا 93اش توي ايران هست. چند سال پيش مدت زيادي هم دنبال خريدش بودم ولي كسي اون موقع حاضر به فروشش نبود!
beckham
4 January 2007, 04:42 PM
میشه در باره این ماشین بیشتر توضیح بدین؟
gongsta_021
5 January 2007, 01:16 AM
میشه اگه عکسی داره کسی از این پت واندر بزاره؟؟؟؟
molla sadra
6 January 2007, 01:15 AM
gongsta_021
6 January 2007, 03:42 AM
وای خودای من چقدر خوشکله صدرا ممنونم ازت خیلی لطف کردی زخمت کسیدی نمیدونستم این قدر خوشکله در مورد موتور و مشخصاتش اطلاعاتی داری؟؟؟
romeo_1593
6 January 2007, 11:47 AM
این پت فایندر جدیده اینهایی که تو ایرانن اصلا این شکلی نیستن
molla sadra
6 January 2007, 01:04 PM
قابلی نداشت
z_qz54
8 January 2007, 03:25 AM
اینایی که توی ایرانند 4 در هم دارند؟(پت فایدر)
اگر تاپیک چند خودرویی بشه ، نامش به تاپیک جامع خودروهای بیابانی نیسان تغییر میکنه.
romeo_1593
8 January 2007, 09:55 AM
فکر میکنم بله و دستگیره در های عقب هم اگه اشتباه نکنم مثل رونیز میمونه
beckham
8 January 2007, 11:15 AM
ولی من در مورد این ماشین می تونم بگم خیلی گرون تر از پاترول مخصوصا اینکه اگه 2006 یا 2007 بخای بری بیاری ولی در مورد 1991 و سال های قبلشم نسبتا قیمت بالایی داره ولی امکاناتش بهتر به نظر منم بریم بچسبیم به همون پاترول بهتره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.