PDA

View Full Version : چراغهای عقب سمند

snowboy
11 September 2006, 02:38 AM
با سلام
من عضو جدید هستم و اولین باره از این سیستم استفاده میکنم.
من از چراغهای عقب سمند اصلا خوشم نمیاد.ممنون میشم راهنماییم کنید که چه جوری میشه وضع شکلشون رو بهتر کرد؟

Siemens sx1
11 September 2006, 11:47 AM
سلام دوست عزیز خوش اومدی
در مورد چراغ سمند شما چند تا راه داری
اول اینکه کلا چراغ ماشینت رو عوض کنی و اسپرتی بندازی که من تو تهران 1 مدل بیشتر ندیدم
دوم شما میتونی چراغ ماشینت رو مثل سمند ال ایکس کنی البته یکم خرج داره یبار هیمنجا در موردش بحث شد
سوم شما میتونی با نوارهایی( معمولا همرنگ بدنه یا مشکی و نقره ای)روی قسمت هایی از چراغ رو بپوشونی و طرح مورد علاقه خودت رو به چراغ بدی

من این 3 تا رو دیدم .
1 سوال هم من دارم در سمند های تو خیابون (معمولی ها ) به طور عادی 2 نوع چراغ دیدم یکی سفید و قرمز و یکی مشکی و قرمز (اگه اشتباه نکنم ) میخواستم بدونم کارخونه اینجوری میده یا خودشون عوض کردن

SLS
11 September 2006, 02:30 PM
سمندهای خاکستری چراغهای عقبشون فابریک فرق داره.

pesaremelli
11 September 2006, 04:54 PM
کسی عکسی از چراغهای اسپورت سمند معمولی که در بازار موجود باشه نداره
قیمتشون رو هم اگه اطلاع دارید بگید لطفن

باتلاق
11 September 2006, 06:11 PM
کسی عکسی از چراغهای اسپورت سمند معمولی که در بازار موجود باشه نداره
قیمتشون رو هم اگه اطلاع دارید بگید لطفن

يه سري به نمايندگي تو يادگار تقاطع با خيابون آزادي بزن. يه سمند قرمز رنگ معمولي با چراغ عقب هاي اسپرت و سان روف و ... اونجا هست انصافاَ قشنگ شده. يه نگاهي بنداز.

snowboy
12 September 2006, 12:59 AM
ممنون از کمکتون.اگه کسی عکس از چراغهای تغییر یافته سمند داره ممنون میشم ما هم استفاده کنیم تا ایده بگیریم

pesaremelli
12 September 2006, 11:47 AM
يه سري به نمايندگي تو يادگار تقاطع با خيابون آزادي بزن. يه سمند قرمز رنگ معمولي با چراغ عقب هاي اسپرت و سان روف و ... اونجا هست انصافاَ قشنگ شده. يه نگاهي بنداز.
از راهنماییتون ممنونم ولی چون تهران نیستم نمیتونم برم ببینم اگه کسی بتونه یه عکس بهمراه قیمت بگیره عالی میشه

Abolfazl2006_p
12 September 2006, 04:26 PM
من راه سوم را پیشنهاد میکنم استفاده از نوار و دادن طرح مورد نظر به چراغ با هزینه ی کمتر

lefthand
13 January 2007, 04:02 PM
با سلام منم عضو جدید هستم
در مورد رنگ چراغ عقب باید بگم که مال من سفید و قرمزه رنگ ماشینم هم خاکستریه.فکر کنم ماشین های جدید رو همه یه رنگ میزنن.
در مورد عوض کردن چراغ عقب میخواستم سوال کنم اگه بخوام ال ایکسی بذارم حتما باید جای پلاک رو هم عوض کنم؟ از نظر اندازه عقب معمولی و ال ایکس اندازه همه؟
من قیمت ها رو از ایران خودرو گرفتم
چراغ جفتش 40000
ابرویی زیر چراغ 9000
جای پلاک 13000
پول رنگ هم 15000-20000
جمعا میشه 77000

یه مدل دیگه هم توی تزئیناتی ها دیدم که دقیقا جای معمولی میشینه جای پلاک هم نمیخواد عوض کنی
فقط باید ابرویی ها رو رنگ بزنی فروشندش میگفت 110000تومان
فقط موندم اگه اصلی ال ایکسی رو بگیرم از نظر سایز روی معمولی چفت میشه یا نه.اگه کسی این کارو کرده لطفا راهنمایی کنید.چراغهای خودش خیلی ضایعس.

Srfazel
8 March 2007, 12:49 PM
یه مدت بود که برای سمندهای تیره (مشکی، خاکستری و ...) چراغ قرمز و دودی می گذاشتن. سمند من خاکستری مدل تیر 85 هست و چراغش همینطوره. می دونم که تا حدود 2 ماه پیش هم چراغهای تیره می گذاشتن ولی اخیرا برای همه رنگها از چراغهای سفید و قرمز استفاده می کنن. احتمالا می خوان چراغ قرمز و دودی رو به عنوان یک آپشن مطرح کنن و با 1 میلیون بیشتر بفروشن!!!!!