View Full Version : کسی میدونه چرا تسمه تایم ما رد کرد ؟
H_R
10 September 2006, 01:06 AM
من یه 405 دارم 75 هزارتا کار کرده تسمه تامیش رو هم سه ماه پیض عوض کرده بودم توی بزرگراه شهید حکیم (ته بزرگراه رسالت ) توی لاین سبقت با یهو ماشینم خاموش شد ! :icon_eek: خلاصه خلاصش کردیم فلاشر زدیم اومدیم بقل دیدم اوه او اصلا استارت نمیزنه ، رفتیم مکانیک آوردیم گفت تسمه تامیت رد کرده !!!
سر سوپاپ هامون هم کج شده بود !
خلاصه چشم مشا روز بد نبیه 5 شنبه شب بود زنگ زدیم به امداد خودرو جرثقیل فرستادن دیدم الان ماشین رو جکا ببرم اشتباه کردم به یارو گفتم شبانه روزی جایی سراغ داری گفت آره یه نفر هست من تضمین میکنم که نه نزده و کارشم عالیه تا شنبه بهت میده ماشن رو خلاصخه ما ماشین رو بردیم اونجا ....
450 تومن ازمون گرفت ! ماشت رو سه شنبه تحویل داد در حالی که مشاین جفتک مینداخت ، خلاصه بردیم پیش مکانیک خودش گفت این بوش نذاشته زیر پیچ اول سر سلندر زده موتورت رو سوراخ کرده !!!!! :icon_cry:
موتور رو باز کردیم بردیم جوش دادیم .... خلاصه دیگه بد بخت شدیم 600 تومن روی هم رفته خرج گذاشت این ماجرا روی دست ما (آقا جیی وام نمیدن ؟ :icon_neut )
حالا ما موندیم اصلا چرا این تسمه تایمه رد کرد !؟
jacobnazarade
10 September 2006, 11:23 AM
با سلام خدمت دوست عزیز
اولا یکم واضح تر می نوستی من که نفهمیدم جریان از چه قرار بود .
البته رد کردن تسمه تایم با توجه به اینکه شما سه ماه پیش عوض کردید ممکن هست بلبرینگ هرز گرد تایم رو که برای سفت کردن تسمه بود رو خوب سفت نکرده و در اثر کارکردن شل شده و تسمه رد کرد بیشترین احتمال احتمال دیگه هم
ممکنه جنس تسمه تایمت خوب نبوده و زیاد مونده در مغازه و یادر موقع جا زدن فشار زیاد به دندانه های تسمه امده
و چندتا از دندانه ای تسمه خورده شده باشد که این هم باعث رد کردن هست ولی به نظر من همون اولی هست.
و معمولا بعد از اینکه ماشین تسمه رد می کنند چون سوپاپ ها ثابت و پیستون ها هنوز در حرکت معمولا سوپاپ ها رو کج
می کند.
dr_mehry
10 September 2006, 02:07 PM
ممکنه لاستیک تسمه سفت کن ماشین خراب شده بوده
H_R
11 September 2006, 12:52 AM
با سلام خدمت دوست عزیز
اولا یکم واضح تر می نوستی من که نفهمیدم جریان از چه قرار بود .
البته رد کردن تسمه تایم با توجه به اینکه شما سه ماه پیش عوض کردید ممکن هست بلبرینگ هرز گرد تایم رو که برای سفت کردن تسمه بود رو خوب سفت نکرده و در اثر کارکردن شل شده و تسمه رد کرد بیشترین احتمال احتمال دیگه هم
ممکنه جنس تسمه تایمت خوب نبوده و زیاد مونده در مغازه و یادر موقع جا زدن فشار زیاد به دندانه های تسمه امده
و چندتا از دندانه ای تسمه خورده شده باشد که این هم باعث رد کردن هست ولی به نظر من همون اولی هست.
و معمولا بعد از اینکه ماشین تسمه رد می کنند چون سوپاپ ها ثابت و پیستون ها هنوز در حرکت معمولا سوپاپ ها رو کج
می کند.
یعنی تقصیر مکانیک بوده نه من درسته ؟ و ممکنه دوباره هم پیش بیاد و من هیچ کاری نمیتونم بکنم ؟:icon_eek: بابا مگه من چیکارم ؟!
ممکنه لاستیک تسمه سفت کن ماشین خراب شده بوده
از صدقه سری سوراخ شدن موتور ! کل اون قسمت رو دیدم :icon_cry: لاستیک سفت کن دیگه چیه ؟
حالا یه چیز دیگه این خیلی بده که وسط اتوبان یهو ماشین آدم خاموش بشه ! حالا من سرعت اون موقع زیاد نبود فوقش 90 تا میرفتم ولی وقتی آدم داره 170 تا میره برای خودش یهو تسمه تایمش پاره بشه فکر کنم فاجعه پیش بیاد ؟ همه ماشین ها ممکنه این بلا سرشون بیاد یا ماشین های امروزی دیگه این مشکل رو ندارن ؟!
pesaremelli
11 September 2006, 08:53 PM
اصولن تمامی خودروها سر یه کیلومتر مشخصی باید تسمه تایمشون عوضش باشه تا اینکه مشکلی برای ادم پیش نیاد مثلن 206 رو میدونم که سر 60000 هزارتا باید تسمه تایش رو عوض کرد حالا بقیه ی ماشینا رو دقیقن نمیدونم
jacobnazarade
12 September 2006, 01:16 AM
با سلام خدمت دوست عزیز
بله اگر من دوست خودم توی بندر پرشیا داشت همین بلا سرش اومد منتها اون روز قبلش تسمه بسته بود
و گویا کمی تسمه رو سفت بسته بود دقیقا همین بلا سرش اومد و 850 تا هزینه اش کرد.
اکثر ماشین های جدید از این سیستم استفاده می کنند حتی اگر اشتباه نکنم ماشین الفا روما بود مال سی و خورده ای پیش و اولین نسل پاساتهایی هم که وارد ایران شد سال 74 هم همین طور هستند .
و حرف دوستمون هم در ست است سر کیلومتر مشخص ولی قبل از اون هم هر جند مدت یکبار تست شود بد نیست که دندانه ها خورده و تسمه ترک نداشته باشد .
خوب در مورد تعمییر کار هم همین طور نمی شود کاریش کرد من تعمییر کار بهم زنگ زد روز بعد گفت بیار یه بار دیگه هرز
گرد رو چک کنم چون شک داشت که کامل سفت کرده بود یا نه ولی بعضی ها هم .
H_R
12 September 2006, 07:04 PM
با این اوضاع مکانیک ها فقط خدا به خیر بگذرونه !:icon_cry:
NEC
12 September 2006, 08:29 PM
این لاستیکا نباید چرب بشن وگرنه مقاومتشونو از دست میدن
X_Man
16 December 2006, 02:45 AM
اصولن تمامی خودروها سر یه کیلومتر مشخصی باید تسمه تایمشون عوضش باشه تا اینکه مشکلی برای ادم پیش نیاد مثلن 206 رو میدونم که سر 60000 هزارتا باید تسمه تایش رو عوض کرد حالا بقیه ی ماشینا رو دقیقن نمیدونم
برای 405 چند کیلومتره؟
مال من 60000 تا راه رفته.
jacobnazarade
17 December 2006, 01:50 AM
با سلام خدمت دوست عزیز
شما هم بهتر هست تعویض کنید منتها پیش تعمییر کار معتبر و یا اشنا و خلاصه کسی که به کارش اطمینان دارید ببرید من ماه پیش تعویض کردم روز بعد دیدم تعمییر کارم زنگ زد گفت شک دارم که هرز گرد
تسمه رو خوب سفت کردم یا نه بیا یک بار دیگه اچار کشی کنم .
به نظر من کلاا همه تسمه تایم ها رو بین 50 تا 60 هزار تعویض کنید بهتر هست البته به طریقه استفاده و اب و هوا هم ربط دارد هوای خیلی گرم خیلی سرد و غیره به هر حال پلاستیک هست و تاثیر دارد .
z_qz54
22 December 2006, 10:17 PM
jacobnazarade عزیز درست گفتند.
یک احتمال دیگه : وقتی واشر جا زده میشه و رینگ رو میبندند و گشتش چرخ تسمه و بعد خار رو که میخواند بزارند ، اگه خار اول از پایین جا بخوره و بعد رگلاژ بشه ، توی دور بالا چرخ تاب میگیره.
من گالانت داشتم که تسمه پاره شد به همین دلیل.
روی دور موتور 5000 تا توی دنده 4 این بلا سرم اومد و بلافاصله کلاچ گرفتم اما موتور به خاطر کنده شدن پولک های سوپاپ و افتادن 1 سوپاپ داخل سیلندر 2 قفل کرد و در آخر بعد تراشکاری میلنگ - تعویض 1 پیستون و میل سوپاپ و ارابه حدود 1600000 تومن پیاده شدم.
اعتراف کنم که خودم تسمه رو عوض کرده بودم.
H_R
22 December 2006, 11:59 PM
این قضیه کلاچ گرفتن هم جالبه ها ! من الان هرچی فکر میکنم بادم نیست که کی کلاچ گرفتم ، یعنی قضیه رو کلاچ گرفته یادمه ! حتی ماشین ریپ هم نزد ! الان شمام میگی کلاچ گرفتی ، خیلی با حاله که آدم نا خود آگاه بدون اینکه کلی با خودش حساب کتاب بکنه که چیکار کنه کلاچ رو میگیره !
(برام خیلی جالب شده این قضیه )
خداییش من خودم تسمه تایم رو عوض نکرده بودم :(
z_qz54
23 December 2006, 12:23 AM
این قضیه کلاچ گرفتن هم جالبه ها ! من الان هرچی فکر میکنم بادم نیست که کی کلاچ گرفتم ، یعنی قضیه رو کلاچ گرفته یادمه ! حتی ماشین ریپ هم نزد ! الان شمام میگی کلاچ گرفتی ، خیلی با حاله که آدم نا خود آگاه بدون اینکه کلی با خودش حساب کتاب بکنه که چیکار کنه کلاچ رو میگیره !
(برام خیلی جالب شده این قضیه )
خداییش من خودم تسمه تایم رو عوض نکرده بودم :(
بنده هم بخ صورت غیر ارادی فکر کنم کلاچ گرفتم.
ولی مال من بع صدای نسبتا شدید پارگی بوش سیلندر قفل شد.
nekuee
21 April 2008, 11:22 PM
جایی سراغ دارین که مکانیک منصف کاربلد باشه؟
تسمه تایم و رادیات و سیستم ترموستات و... رو خوب کار کنه؟
ترجیحا شرق
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.