View Full Version : سراگزوز و منبع اگزوز
rf_rf_x2
13 December 2004, 09:32 PM
اينم يك عكس از منبع اگزوز دويل
http://www.carx1.com/test/asp/gallery_post/images/DEVIL.jpg
محمد رضا محمدي
13 December 2004, 11:53 PM
اين منبع ها توي ايران هم هست ؟؟ ميتونيد يه قيمت حدودي بگيد
rf_rf_x2
14 December 2004, 11:46 PM
اين منبع اگزوز ها توي ايران هست از 100 هزار تومان داره تا 600 هزار تومان
Top RPM
15 December 2004, 04:02 PM
عالي بود. خيلي خوشگلن. 8)
علی سلیمی
15 December 2004, 05:45 PM
آقا من ميخوام منبع ماشين رو عوض كنم اما بالاخره نفهميدم خرجش 40-50 تومن هست يا 100-600 هزار تومن؟ من فقط ميخوام يه چيز خوب و با كلاس باشه نه حرفه ايي باشه نه .. فقط از سر لوله اگزور متنفرم! حالا ميشه بگين خوب و درست حسابي و ارزون تر از 600 هزار تومنش پيدا ميشه يا نه!
Top RPM
15 December 2004, 08:36 PM
من رچراغ برق يه دونه خوشگلش رو ديدم گفت 47 هزار تومان( يه دونه اي) و 55 هزار تومان دوبل. البته بي خيال اگزوز شو( تو اون يكي تاپيك توضيح دادم.)
rf_rf_x2
15 December 2004, 11:43 PM
ولي بنظر من اگر آدم ميخواد كاري يا چيزي بخره خوبشو ميخره اونكه 40 يا 50 هزار تومان هست فقط صدارو عوض ميكنه ولي 200 تا 600 هزار تومانيش هم صدارو عوض ميكنه و هم قدرت ماشين و از 5 تا 15 اسب بخار زياد ميكنه
علی سلیمی
28 January 2005, 03:08 AM
سلام دوستان من از اين سر اگزوز يا منبع اگزوز ها خيلي خوشم مياد ميشه بگين از كجا ميشه تهيه كرد و مدلش چيه؟ (هاوارد كه ميگن ايناست؟ ضمن اينكه فروشگاهي كه بدونين چنين چيزي رو داره رو ميشناسين يا نه بايد برم چراغ برق بگردم دنبالش!)
http://www.tehranax.com/ali/01.jpg
http://www.tehranax.com/ali/02.jpg
null_sessionz
28 January 2005, 03:45 AM
... ولي 200 تا 600 هزار تومانيش هم صدارو عوض ميكنه و هم قدرت ماشين و از 5 تا 15 اسب بخار زياد ميكنه...
اقا ميشه بگي تعويض منبع چطوري قدرت ماشينو عوض ميكنه ؟!!! به خاطر تغيير مكش و سهولت تخليه دود هست ؟!!!
booleck
28 January 2005, 04:00 AM
null_sessionz,
آره دقيقاً هرچه راه دود باز تر باشه به موتور برای تخليه دود کمتر فشار مياد در نتيجه قدرت تغيير ميکنه
null_sessionz
28 January 2005, 02:45 PM
از ديد فني اگه بخوايم صحبت كنيم اين تغيير در خروج دود ضرري براي ماشين نداره ؟!
توي مصرف سوخت تاثير زيادي ميزاره ؟
nader875
24 November 2007, 12:02 PM
bebakshhiid emkanesh hast be man begiid ke in egzooz haa too iran gheire ghanuni hast ya na? chun man shenidam ke gheire ghanunie, dar.mamnoon
ترجمه: ببخشید امکانش هست به من بگید که این سر اگزوز ها که تو ایرانه غیر قانونی هست یا نه؟ چون من شنیدم غیر قانونیه ممنون
دوست عزیز ضمن خوشامد گویی باید بگم تو این فروم باید پارسی بنویسید تشکر.
Rapstar
25 November 2007, 03:50 PM
با سلام
ضمن خوشامد گویی به شما دوست عزیز باید خدمتون عرض کنم،احتمال اینکه بهت گیر بدن 98 درصده. اون 2 درصد هم به خاطر اینکه بعضی از مامور ها ناشین و اصلا واسه قانون کار نمی کنند بلکه فقط دوست دارن عقده هاشونو خالی کنند.
اما من یه چیزی بهت میگم همیشه آویزه ی گوشت کن:
1- سر اگزوز موتور فرسوده می کنه چون بر خلاف منبع که راه رو باز می کنه راه رو بسته می کنه و هر چه می گذرد این رسوبات بیشتر شده و لوله تنگ تر می شود.
2- سر اگزوز خیلی بی کلاسیه!! البته بعضی هاشون هستن که خیلی خوشگله.
ممنون
MEHDI DJ-bad boy
9 June 2008, 12:44 PM
با سلام
ضمن خوشامد گویی به شما دوست عزیز باید خدمتون عرض کنم،احتمال اینکه بهت گیر بدن 98 درصده. اون 2 درصد هم به خاطر اینکه بعضی از مامور ها ناشین و اصلا واسه قانون کار نمی کنند بلکه فقط دوست دارن عقده هاشونو خالی کنند.
اما من یه چیزی بهت میگم همیشه آویزه ی گوشت کن:
1- سر اگزوز موتور فرسوده می کنه چون بر خلاف منبع که راه رو باز می کنه راه رو بسته می کنه و هر چه می گذرد این رسوبات بیشتر شده و لوله تنگ تر می شود.
2- سر اگزوز خیلی بی کلاسیه!! البته بعضی هاشون هستن که خیلی خوشگله.
ممنون
:lover::lover:
یک سر اگزوز میخواهم که صدا بده روی ماشین.میدونی کجا در اصفهان میفروشند؟؟صغیر؟؟؟هشت بهشت؟؟؟حکیم نظامی؟؟؟
قیمتش الان چنده؟؟؟آیا وسیله ای دیگه هست وقتی روی ماشین گاز میدی صدا بده؟؟؟:icon_cool:icon_cool
ba_maram_shiraz
11 June 2008, 12:29 PM
داداش پرا پول بیخود بدی البته درسته که حال خودشو داره ولی من اومدم منبع ( خمره ) اگزوز رو بازکردم بردم دره یه اگزوز سازی گفتم داداش گفت بله گفتم یه سوراخ به اندازه بوشمن 5 بزن جلو خمره پیش لوله خروجی.
واسم زد یه بوشمن 5 با درش هم گرفتم خفتم بچسبون بهش گفت چشم.
CLC هم درآوردم گفت خالیش کن اونم خالی کرد.
بستمش رو هم و گذاشتم سر جاش.
حالا دلم میخواد فقط صدارو گوش کمس لامصب انگار موشک.
هم نفس ماشین باز میشه هم صداش عالیه هم هروقت خواستی میتونی ببندی هروقتم خواستی میتونی باز کنی.
یا علی اینم راه باحالی هست.
تو هرکوچه هم باهاش میرم هر ماشینی که دزدگیر داشته باشه صداش میره بالا D:
MEHDI DJ-bad boy
11 June 2008, 03:17 PM
داداش پرا پول بیخود بدی البته درسته که حال خودشو داره ولی من اومدم منبع ( خمره ) اگزوز رو بازکردم بردم دره یه اگزوز سازی گفتم داداش گفت بله گفتم یه سوراخ به اندازه بوشمن 5 بزن جلو خمره پیش لوله خروجی.
واسم زد یه بوشمن 5 با درش هم گرفتم خفتم بچسبون بهش گفت چشم.
CLC هم درآوردم گفت خالیش کن اونم خالی کرد.
بستمش رو هم و گذاشتم سر جاش.
حالا دلم میخواد فقط صدارو گوش کمس لامصب انگار موشک.
هم نفس ماشین باز میشه هم صداش عالیه هم هروقت خواستی میتونی ببندی هروقتم خواستی میتونی باز کنی.
یا علی اینم راه باحالی هست.
تو هرکوچه هم باهاش میرم هر ماشینی که دزدگیر داشته باشه صداش میره بالا D:
:lover::lover::lover::lover::lover::lover:
اگه میشه بگو کجا باید برم اینکار را بکنم؟؟؟؟پیشه تعمیر کار یا اگزوز ساز یا شخص دیگری. چه چیز هایی لازمه از کجا باید بخرم؟؟؟؟ من دارم ماشینم میچینم لطفا زود بهم جواب بده.
ماشین هم RDفقط اتاقش بگو با چه موتوری و گیر بوکسی و ترمزی؟؟؟؟
...:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
........:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
2400 تقویت شده و گیر بوکس هم تویوتا و ترمز هم فول ABS. زانتیا و جی ال ایکس 2000و 206تیپ6 با دنده 4رم میخورم.البته ناقابل 4000000تومان تا حالا پام آب خورده و تا حالا یک 189000تومان هم جریمه شدم و ماشین رفته پارکینگ و دوباره درآوردمش.
مسئول پارکینگ تا من را میبینه در میره.تو اتوبان صیاد شیرازی اصفهان شبهای جمعه آی من حال کمری و ماشین های مدل بالا را میگیرم یارو نگاه میکنه میبینه RD راحت میگیردش .280 یا 290 تا راه میره و اونم به راحتی. البته بیشتر هم میره ولی من دیگه جرات تست کردنش را ندارم.
ba_maram_shiraz
11 June 2008, 07:50 PM
:lover::lover::lover::lover::lover::lover:
اگه میشه بگو کجا باید برم اینکار را بکنم؟؟؟؟پیشه تعمیر کار یا اگزوز ساز یا شخص دیگری. چه چیز هایی لازمه از کجا باید بخرم؟؟؟؟ من دارم ماشینم میچینم لطفا زود بهم جواب بده.
ماشین هم RDفقط اتاقش بگو با چه موتوری و گیر بوکسی و ترمزی؟؟؟؟
...:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
........:icon_mad::icon_mad::icon_mad::icon_mad:
2400 تقویت شده و گیر بوکس هم تویوتا و ترمز هم فول ABS. زانتیا و جی ال ایکس 2000و 206تیپ6 با دنده 4رم میخورم.البته ناقابل 4000000تومان تا حالا پام آب خورده و تا حالا یک 189000تومان هم جریمه شدم و ماشین رفته پارکینگ و دوباره درآوردمش.
مسئول پارکینگ تا من را میبینه در میره.تو اتوبان صیاد شیرازی اصفهان شبهای جمعه آی من حال کمری و ماشین های مدل بالا را میگیرم یارو نگاه میکنه میبینه RD راحت میگیردش .280 یا 290 تا راه میره و اونم به راحتی. البته بیشتر هم میره ولی من دیگه جرات تست کردنش را ندارم.
ایول داری داداش خدا برات نگهش داره که خیلی توپه.
داداش ما بچه شیرازیم رفیق داشتیم رفتیم پیشش گفتیم برامون این کارو بکن کرد.
البته اگزوز ساز بود و آدم کار درست.
ببین خرجی نداره فقط میخواد خمره رو بدی برات بتز کنه حالا یا زیرش یا جلوش برات بوشمن 5 جوش بده که پیچی هست میتونی بازش کنی یا ببندیش که اگه باز کنی میشه اسپرت و اگه ببندیش میشه ماشین عادی:icon_mad::icon_mad:
بلاخره من در خدمتت هستم.
این آیدی من هست اگه کاری داشتی بیا اینجا اکثرن آن هستم.
ولی حتما یه پی ام بده که کارت دارم تشکر
shei2nak
12 June 2008, 02:06 AM
سلام.
دوستان اينجا يك تالار عمومي است و نه كوچه بازاري..... .
به تالار خوش امديد اما يكم زيبا تر صحبت كنيد و يكم هم كمتر واسه هم ببنديد... .
MEHDI DJ-bad boy عزيز ميشه يك عكس از موتور ماشينت برامون بگزاري تا بيشتر كيف كنيم؟؟؟ :icon_mrgr
Foad
12 June 2008, 10:38 PM
آقای با مرام شیرازی
لطفا در نحوه نگارش پستهاتون تجدید نظر جدی کنید
این ادبیات جاش اینجا نیست
ba_maram_shiraz
13 June 2008, 12:20 PM
آقای با مرام شیرازی
لطفا در نحوه نگارش پستهاتون تجدید نظر جدی کنید
این ادبیات جاش اینجا نیست
سلام داداش.
نوکرتم.
والا به پیر به پیغمبر ما همینجوری حرف میزنم دست خودمونم نیست.
تو کوچه و خیابون تو خونه پیشه رفقا همیشه همینیم چیکار کنیم؟
شما هرکاری بگی من میکنم.
یا علی
MEHDI DJ-bad boy
15 June 2008, 09:18 PM
سلام.
دوستان اينجا يك تالار عمومي است و نه كوچه بازاري..... .
به تالار خوش امديد اما يكم زيبا تر صحبت كنيد و يكم هم كمتر واسه هم ببنديد... .
MEHDI DJ-bad boy عزيز ميشه يك عكس از موتور ماشينت برامون بگزاري تا بيشتر كيف كنيم؟؟؟ :icon_mrgr
اولا که هیچکس مثل تهرانی ها خالی بند نیست و دست همه را از پشت میبندید.
دوما فعلا فصل امتحاناتمه وبعدا دوباره سر میزنم.من دارم باماشینم حال میکنم حالا شما میخوای باور بکن میخوای باور نکن.
سوما دروبین گوشیم شکسته که اگه سالم بود و وقت داشتم ببرم بدم تعمیرش کنند عکس هم میزاشتم.چون در تایپیک سیستم صوتی هم گیرم پیش دوست عزیزم mr.designer (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=40015) که باید از تغییرات سیستم صوتیم عکس بزارم.
چهارما شما جواب ما را میدادی به جای اینکه معلم اخلاق بشی برای ما.(چند تا پست که دادی و چند تا تشکر هم ازت کردند فکر کردی جایی خبریه یا شما مدیر بخشی)من تو سایت موبایلستان عضو فعالم اینقدر ادعا ندارم.
shei2nak
15 June 2008, 10:03 PM
شما درست ميفرماييد. اصلا بنده در حد آر دي با موتور 2400 كه زانتيارو ميخوره نيستم كه بخوام صحبت كنم. شما خيلي صادق و خفن هستي.......
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.