View Full Version : سوال در مورد قيميت برخي لوازم جانبي (اسپرت) پژو 405
علی سلیمی
13 December 2004, 03:38 PM
سلام به همه ي دوستان:
من يه پژو 405 صفر دارم (مشكي)٬ ميخواستم كمي تغييرات تو ظاهرش بدم اما ميخوام بدونم حدودا چقدر خرج داره به همين خاطر هم من چيزهايي رو كه نياز دارم رو مينوسم و هر كسي كه قيميت حدودي و تقريبي هر يك از اين قطعات رو داره لطفا من رو در جريان بزاره:
نصب سان روف (سان روف و نصبش)
چراغ عقب هاي كريستالي (هر مدلي ايش)
تعويض جلو پنجره (اگر اشتباه نگفته باشم! حتما ديديد كه بعضي از پژو 405 ها جلو پنجرشون يه تيكه هست و ديگه اون آرم پژو جلوش نيست)
منبع اگزوزش رو هم ميخوام عوض كنم (اسپرت)
نصب نوون (neon) زير ماشين (حالا واقعا اين نوون ها تو ايران هست يا از همين لامپ هاي آبي رنگ كف ماشين نصب ميكنن؟!)
و اما يه سوال ديگه هم داشتم كه مربوط ميشه به دوستاني كه تو زمينه سيستم هاي صوتي فعاليت ميكنن:
اگر بخوام يه ضبط سي دي خور با قابليت پخش ام پي تري و دو تا باند و دو عدد ساب و آمپلي بگيرم حدودا چقدر در مياد؟ نه حرفه ايي باشه نه آماتور
همين طور ميخواستم قيميت رينگ و لاستيك مناسب پژو 405 (فكر ميكنم 16 مناسب باشه چون دوستان ميگن 17 آسيب ميزنه به ماشين) رو بدونم.
با تشكر از همه ي شما دوستان (فراموش نكنيد اون چند مورد اول خيلي بيشتر برام مهمه)٬ از ادمين هاي سايت هم عذر خواهي ميكنم اگر بخشي از مطلبم مربوط به بخش صوتي و تصويري و تيونينگ خودرو هست اما چون به مطلبم به صورت كلي و در مورد پژو بود ترجيح دادم اينجا بنويسم
(ضمنا نميخوام با تعويض چراغ عقب هاي ماشين كه كاملا سفيد هست و يا سر و صداي لوله اگزوز٬ ماشينم 3 ماه 3 ماه تو پاركينگ ها بخوابه ها! منظورم اينه كه اگر فكر ميكنيد با اضافه كردن هر كدوم از اين چيزا ممكنه مشكلاتي برام به وجود بياد حتما بهم بگين)
Top RPM
13 December 2004, 04:46 PM
در باره سان روف بگم كه اگر اين كار رو مي خواهيد كنيد بسيار مواظب باشيد. احتمال تاب برداشتن سقف خيلي زياده( نصاب خسارت و گارانتي و ضمانت و اينا هتون نمي ده. اگر سقف تاب برداره مسيوليت قبول نمي كنه)
چراغ كريستالي: جلو در حدود 90 تا 100 هزار تومان.
الان جديدا يه سري چراغ عقب اومده كه ماشين شبيه 406 مي شه.
جلو پنجره رو بعضي جاها درست هم مي كنن.
الان اگر LED نصب كنيد بهتر و اقتصادي تره. نزديك 150 هزار تومان در مي ياد.
اگزوز خوب:
مي تونيد يه منبع خوب (هاروارد) بذاريد( 40 تا 50 هزار تومان) يا كلا سيستم اگزوز رو عوض كنيد( 300 به بالا) اينجوري كاتاليزور هم خود به خود مي ره!!! يا يه سر ازوز ساده(10 هزار تومان)
يه فيلتر هواي اسپرت ماشين رو خيلي خوش صدا مي كنه. حتما استفاده كنيد.
آينه ماشين رو هم عوض كنيد. 8)
علی سلیمی
13 December 2004, 05:52 PM
اول از همه ازت ممنونم كه خيلي سريع جوابم رو دادي.
در باره سان روف بگم كه اگر اين كار رو مي خواهيد كنيد بسيار مواظب باشيد. احتمال تاب برداشتن سقف خيلي زياده( نصاب خسارت و گارانتي و ضمانت و اينا هتون نمي ده. اگر سقف تاب برداره مسيوليت قبول نمي كنه)
پس اينطوري كه شما ميگي فكر ميكنم اگر اينكار رو نكنم بهتره چون موقع فروش ماشين هم فكر كنم نه تنها رو بالاتر رفتن قيميتش تاثير ميزاره بلكه يه چيزي هم ازش كم ميكنن به خصوص كه رو سقف ماشينم هست! اما نميدوني حدودا خرجش چقدره؟ شايد اصلا اونقدري كه من فكرش رو ميكنم ارزونم نباشه و اصلا پولم به يه همچين كاري نرسه.
چراغ كريستالي: جلو در حدود 90 تا 100 هزار تومان.
الان جديدا يه سري چراغ عقب اومده كه ماشين شبيه 406 مي شه.
من فقط چراغ هاي عقب رو ميخوام عوض كنم٬ (يه مدل چراغ پرسيدم كه جلو شبيه پژو پارس و عقب هم يه حالت كريستالي تيره رنگ داره كه حدود 220 در مياد) اما من منظورم از اين چراغ عقب هايي كه كاملا سفيده بود! (قيميت ندارين؟) البته يه مدل هم ديروز ديدم كه فكر كنم هموني باشه كه شما پيشنهاد كردي كه به نظر من شبيه چراغ عقب هاي پژو پارس اي ال ايكس بود. (100٪ هموني هست كه شما ميگي كه البته من ديروز تازه ديدم)
جلو پنجره رو بعضي جاها درست هم مي كنن.
يعني جلو پنجره آمادش وجود نداره چون كه نميخوام جلو پنجره فابريكش رو دست بزنم.
الان اگر LED نصب كنيد بهتر و اقتصادي تره. نزديك 150 هزار تومان در مي ياد.
اين يكي رو تا حالا نشنيده بودم ميشه توضيح بدي ببينم چي هست؟ اگر اشتباه نكنم مربوط به همون نور neon كف ماشينه!
اگزوز خوب:
مي تونيد يه منبع خوب (هاروارد) بذاريد( 40 تا 50 هزار تومان) يا كلا سيستم اگزوز رو عوض كنيد( 300 به بالا) اينجوري كاتاليزور هم خود به خود مي ره!!! يا يه سر ازوز ساده(10 هزار تومان)
يه فيلتر هواي اسپرت ماشين رو خيلي خوش صدا مي كنه. حتما استفاده كنيد.
ترجيح ميدم منبع رو عوض كنم اما عوض كردن سيستم اگزوز فكر ميكنم يه خرج اضافه باشه. اما جا داره از راهنمايي خوبت تشكر كنم. 8)
آينه ماشين رو هم عوض كنيد. 8)
پيشنهاد شما در مورد آينه چيه؟ يعني چه مدل آينه ايي به نظر شما شيك تره؟
"ضمنا فراموش نكنيد كه اول قيميت قطعات و نصبش برام مهمه و بعدش اينكه حال و حوصله خوابيدن ماشين توسط راهنمايي رانندگي رو هم ندارم پس اگر فكر ميكنيد مثلا به لوله اگزوز يا .. گير ميدن حتما بهم بگين"
Lizard
13 December 2004, 06:34 PM
در مورد آينه بهتره اين كار رو نكنيد چون آينه هاي 405 به نظر من حرف ندارن . و به سرعت خم ميشن و مانع شكستن.
چراغ جلو (كريستالي ) خيلي ماشين رو خوشگل ميكنه (همين امروز پرسيدم. 100 تومن
به جاي نيون هم ميتونيد چراغ هاي led را سري كنيد و بهد از توي شلنگ هاي بي رنگ عبود بديد (من اين كار رو كردم-چون چيز ديگه اي به ذهنم نرسيد)
po2ya
13 December 2004, 06:57 PM
آقا نيون يه چيزه LED يه چيز ديگه با هم خواهشا قاطي نكنين!
جديدا چرغهاي ماشينا از LED استفاده ميشه كه هم عمر بيشتري دارن هم كيفيت بهتري به جاي چراغ در كاسه چراغ از 5 6 تا LEDاستفاده ميكنن!
در مورد نيون هم يه سري آشغال پاشغال توو بازار هست كه بدرد نميخوره ! دقيقا لامپ مهتابي هستش!~ زياد جالب نيست نورش و كيفيتش!
اوون كيفيت خوب هاش هم يه چيزي حدود 200 تا 250 دلار هستش!
در مورد اسپرت كردن 405 بده يه سپر قشنگ برات درست كنن رينگ هم خواستي بندازي رينگي بنداز كه لبه داشته باشه! 8)
Lizard
13 December 2004, 07:16 PM
آقا نيون يه چيزه LED يه چيز ديگه با هم خواهشا قاطي نكنين!
پويا جان همه ميدونيم نيون و led با هم فرق دارن 8)
علی سلیمی
13 December 2004, 10:06 PM
خوب اين led معادل فارسي نداره؟ يعني برم تو چه مغازه ايي؟ و بگم لد ميخوام؟ (الكتريكي ها دارن؟) از همين چراغ هاي رنگي هست كه مثلا رو درخت كاج كريسمس استفاده ميكنن؟ يا از اين چراغ هاي آبي كه كنار پلاك ها نصب ميكنن؟!
امید رضا
13 December 2004, 10:11 PM
به نظر من هيچ چيزي قشنگ تر از اين چراغ جديداي 405 كه شبيه زانتيا ميمونه قشنگ نميشه ( مخصوصا رو نقرهاي ) ولي رو مشكي طلق سفيد نمياد مشكي فقط بايد مشكي باشه رينگ 17 اينچ دودي . چراغ عقب طلق مشكي بندازي ( جوراب هم خوبه ولي ديگه نري جوراب شلواري گلدار بندازي :arrow: ( باور كنيد رو يه پيكانه ديدم جورابه راه راه بود :lol: )) . شيشه ها هم دودي 50٪ . ماشين رو هم يه كم بخابوني . چراغ جلو هم از اين 3 تيكها بندازي . :wink: اونوقت بندازي بري تو خيابون و......... ( ولي بعدش ماشينتو ميگيرن ميخابونن :x )
payamix
13 December 2004, 10:19 PM
( لد ) نه ٬ ( ال اي دي )
امید رضا
13 December 2004, 11:05 PM
الكتريكيها دارن
ولي براي نصب شما بايد چند كار را انجام بدين و همينطوري LED رو وصل نكنيد كه ميتركه :arrow:
1- اينها 2 تا پايه دارن كه پايه بلند مثبت هست و پايه كوتاه منفي
2 - برق مصرفي LED 3 ولت هست و موقعي كه ميخواين وصل كنيد با يه مقاومت بايد وصل شه ( به فروشنده بگين خودش بهتون ميده )
--------------------------------------------------------------------------------
در ضمن من يه طرح دارم براي عقب 405 كه دارم روش كار ميكنم ميخوام طلق عقب رو بردارم جاهاي لامپ رو با يه صفحه مدار چاپي كه LED ها روش نصب شده رو بجاي اونها بزارم و براي مه شكن LED آبي سوپر - براي راهنما LED سبز - چراغ ترمز LED قرمز سوپر و چراغ خطر هم LED زرد و روش هم با يه طلق شفاف بپوشونم .
مدار چاپي رو درست كردم و كامل هست فقط يه مشكل رو وصل كردن به سيمكشي اصلي دارم
هزينش هم 200 تا LED ميخواد ميشه 100 تومن 60 تا هم LED آبي ميخواد ميشه 90 تومن و با مدارش و ... فكر كنم 250 در بياد .( تازه با LED معمولي ميخوام استفاده كنم اگه از اين LED مينياتوريا بود ميشد دونه اي 300 تومن اونقت 200 تاش ميشد 600 هزار تومن :P ولي خيلي توپ ميشد :oops: )
نظر دوستان چيه . شيك ميشه يه اينكه جواديه ؟ اگه طرحي هم براي تغير رنگها دارن بگن ممنون ميشم :o
Evanescence
14 December 2004, 09:59 AM
نصب سان روف (سان روف و نصبش)
حول و حوش 500 كه بستگي به اندازه اون و برقي بودن يا نبودنش داره
اگر بخوام يه ضبط سي دي خور با قابليت پخش ام پي تري و دو تا باند و دو عدد ساب و آمپلي بگيرم حدودا چقدر در مياد؟ نه حرفه ايي باشه نه آماتور
اينجور كه شما گفتين 700 به بالا درمياد 8)
نصب نوون (neon) زير ماشين (حالا واقعا اين نوون ها تو ايران هست يا از همين لامپ هاي آبي رنگ كف ماشين نصب ميكنن؟!)
به نظر من اين چيزا رو بيخيال شو ماشين رو جواد ميكنه
(ضمنا نميخوام با تعويض چراغ عقب هاي ماشين كه كاملا سفيد هست و يا سر و صداي لوله اگزوز٬ ماشينم 3 ماه 3 ماه تو پاركينگ ها بخوابه ها! منظورم اينه كه اگر فكر ميكنيد با اضافه كردن هر كدوم از اين چيزا ممكنه مشكلاتي برام به وجود بياد حتما بهم بگين)
به همين راحتي ماشين رو نميخونن . خيلي نگران نباش
فكر ميكنم 16 مناسب باشه چون دوستان ميگن 17 آسيب ميزنه به ماشين
هر چند كه به سيستم تعليق و جلوبندي آسيب ميزنه ولي هدف شما زيبايي بيشتر ماشينتون هست پس فقط 17 بگيرين
شيشه ها هم دودي 50٪
به شيشه زياد گير ميدن اگر ميخواين دودي كنين فقط يكي دو درجه اين كار رو بكنين
Lizard
14 December 2004, 10:29 AM
رينگ 17 براي جلو نندازيد. بهتره 16 جلو و 17 عقب (اگر قصدتون به كار بردن 17 باشه)
محمد رضا محمدي
14 December 2004, 12:13 PM
سان روف ماشينو خوشگل ميكنه ولي به مشكلاتش نمي ارزه
من با اميد رضا موافقم ... همه چيز دودي ... البته شيشه هارو بيخيال شو ... حداكثر 15٪ كه بهت گير ندن
منبع اگزوز مناسب نصب كني خيلي خوبه .... سر اگزوز چندان جالب نيست
رينگ هم بستگي به نظر خودت داره كه مي خواي ماشينت قشنگ بشه يا مناسب براي استفاده در همه جا باشه و نخواي به ماشين آسيب برسه ...
po2ya
14 December 2004, 03:06 PM
اصولا رينگ 17 به جلوبندي ماشين بد جوور آسيب ميرسوونه ! اصلا به سرفه نيست اينكار چون خرج جلوبندي خيلي زياد ميشه! :x
Top RPM
14 December 2004, 05:19 PM
سلام.
اين عكس رو نگاه كنيد.(فقط اينه ها) اينا رو ماشين مشكي فوق العاده مي شن.
http://www.tuningtalk.com/downloads/DSC01242.jpg
البته من هم قبول دارم كه آينه هاي خود ماشين عاليه اما اينها هم خوشگله. با توجه به اينكه گفته بوديد از ماشين زياد استفاده مي كنيد اين اينه ها رو به شما پيشنهاد نمي كنم چون ديدشون بده. :x
چراغ جلو هم مدل هاي زيادي وجود داره :( .
جلو پنجره اماده هم وجود داره. يه ذره بگرديد پيدا مي كنيد. :o
درباره چراغ ها بي خيال جوراب و اينا :x بشيد. نور رو كم مي كنه و خطر ناكه. قبلا برچسب بود كه چراغ رو مات مي كرد. الان ديگه پيدا نمي شه. يه سري طلق هايي هم هستن كه مي افتن رو چراغ عقب. اما حواست باشه كه ايمني ماشين رو فداي خوشگلي اون نكني :? .
درباره رينگ هم 17 بگيري زياد اشكال نداره. اگر اينكه بخواهي خيلي فشار بياري.
البته همونطور كه po2ya عزيز گفت خرج جلو بندي مي ره بالا :x
اما برينم سر بحث اصلي يعني چراغ هاي LED (ال اي دي)
آقا 6-5 تا چراغ ال اي دي مي ذارن يعني چي :twisted: ؟؟؟ اين چراغ هايي كه مي گم اينجوريه:
http://smedia.vermotion.com/media/9183/prodimages/00000080.jpg
http://www.totaltuning.nl/images/leduc8.jpg
قيمتش از 50 هزار تومان 8) هست تا 200 هزار تومان :x .
نيون هم 100 هزار تومانه. اگر انداختي يه جوري بذار كه نشكنه :) . بعضي از مدل هاي ال اي دي هم رنگشون عوض مي شه :( .
راستي يه چيز ديگه: فرمون و سر دنده و پدال و صفحه كيلومتر شمار يادت نره(60 هزار تومان فرمان؛ 15 هزار تومان سر دنده و دستي؛ 5 هزار تومان پدال خوب؛ 3-4 هزار تومان هم پشت امپر.) در ضمن اينها رو هماهنگ باهم بگير. اگر با هم set باشن فوق العاده خوشگل مي شن. در ضمن تو رانندگي هم خيلي بهت حال مي دن. حال و هواي ماشينت هم عوض مي شه. 8) :!:
امید رضا
14 December 2004, 06:06 PM
Top RPM,
اون آرم **** ماشين رو شطرنجي ميكردي كه الكي براي كسي تبليق نكرده باشيم :arrow:
Unicorn:
اميدرضا جون مگه دشمني ديرينه ما رو فراموش كردي كه اسمش رو هم مينويسي ؟؟؟
payamix
14 December 2004, 07:40 PM
من هر جا برم بايد اين اسم منهوس رو ببينم ! :cry:
علی سلیمی
14 December 2004, 09:14 PM
اول از همه جا داره از راهنمايي همه ي دوستان تشكر كنم! دوم اين كه سوالي داشتم!
اما برينم سر بحث اصلي يعني چراغ هاي LED (ال اي دي)
آقا 6-5 تا چراغ ال اي دي مي ذارن يعني چي :twisted: ؟؟؟ اين چراغ هايي كه مي گم اينجوريه:
http://smedia.vermotion.com/media/9183/prodimages/00000080.jpg
اين led هايي كه شما ازش صحبت ميكنيد هميني هست كه عكس رو گذاشتين؟ و بر فرض اينكه من بيخيال نيون بشم و بخوام از اين led ها استفاده كنم ميخواستم بدونم طول اين چراغ ها چقدره؟ (شما گفتين از 50 تومن داره به بالا به بر فرض كه من 100 تومن پولشو بدم٬ ميخوساتم ببينم طولش چقدره؟)
و ضمنا يكي از دوستان پيشنهاد كرده كه سيستم صوتي از قبيل ساب ووفر رو توي صندوق عقب داخل باكس بزارم كه صداي كوبش بيشتر بشه ميخواستم نظر شما رو بدونم كه تو اتاق باشه بهتره يا تو صندوق و در ضمن پيشنهاد داده كه توي صندوق رو زماني كه در صندوق عقب باز ميشه رو با يه چيزي شبيه نيون يا حالا led پوشش بدم يعني اينكه وقتي در صندوق رو باز ميكني داخلش مثلا آبي رنگ هست و باكس هاي ساب! نظر شما چيه؟
Top RPM
14 December 2004, 09:55 PM
علي جان. چرا بوم باكس نمي گيري؟؟؟(دوستان سيستم باز راهنمايي كنن)
اين نيون ها هم بايد از فروشنده بفروشي. در ضمن خيلي از اينا دست سازند. :twisted:
Lizard
14 December 2004, 10:30 PM
و ضمنا يكي از دوستان پيشنهاد كرده كه سيستم صوتي از قبيل ساب ووفر رو توي صندوق عقب داخل باكس بزارم كه صداي كوبش بيشتر بشه
انواع ساب باهم فرق دارند و بعضي ها مخصوص فضاي آزاد و بعضي هم مخصوص قرار گيري در ساب هستند.
Evanescence
15 December 2004, 09:11 AM
علي جان به نظر من مرز بين زيبايي و اسپرت شدن با جواد شدن از يك مو هم باريكتره . زيبايي به اين نيست كه هر چيزي دستت اومد به ماشين بچسبوني بلكه بايد تناسب نهايي ماشين رو هم در نظر داشته باشي .
تو نگفتي كه بودجت چقدره ولي اگر حول و حوش 2 تومن داري نزديك 1.6 براي رينگ و سيستم در مياد . سانروف رو بيخيال شو چون به 405 خيلي نمياد . چراغاي جلوش رو هم بده كريستالي كنن كه به مشكي خيلي مياد 8) . همونطوري كه دوستان گفتن اگر رينگهات دودي باشه هم خيلي بهتره . بده زير آمپرتو سفيد كنن و جلو داشبوردت رو هم نقره اي كن . روكش چرمي در ها رو هم بده نقره اي كنن . يك روكش 2 رنگ هم براي صندليات بگير .
دورو بر سر اگزوز و پرده و ... هم نرو . اگر رينگ 17 ميگيري شاسي رو حتما بخوابون . نسبت به خرجي كه تو ميكني هزينه استهلاك قطعات جلوبنديت خيلي زياد نيست پس اگر هم موردي پيش اومد راحت ايرادش رو با هزينه نسبتا كمي رفع ميكني . رو كش فرمون و سردنده و پدالها هم خرج آنچناني نداره . همشو ست نقره اي بگير .
اگر هم كه ساب داخل باكس باشه خيلي بهتره .
اميدوارم كيفيت رو فداي كميت نكني .
محمد رضا محمدي
15 December 2004, 11:49 AM
ساب اگر توي باكس باشه صداي بهتري داره و بيشتر ميكوبه ...
هر موقع هم نخواستي ميتوني برش داري ....
po2ya
15 December 2004, 01:01 PM
اگه خواستي باكس بگيري ساب KIKERبنداز بعدم باكست بايد وكيون وكيوم باشه كه هيچ هوايي وارد بكست نشه اگه يه همچين باكس با اوون ساب ببندي صداي از سابت در مياد كه تمام بنده ماشينت ميلرزه در باكت با هر ضربه باز ميشه تمام صندوق و گلگير عقب ميلرزه يعني اينقدر قوي هستش! 8)
Top RPM
15 December 2004, 04:01 PM
راستي يه چيز ديگه. اگر زياد با ماشين ور بري از قيافه مي افته( همونطور كه دوستمون گفت) و اگر هم خواستي توش با نقره اي كار كني بايد همه چيز ست باشه و گرنه ضايع مي شه. اگر نخواستي با نقره اي كار كني بده توش رو طرح چوب بزنن(خارجي 40 هزار تومن در مي ياد)
علی سلیمی
15 December 2004, 04:19 PM
سلام بچه ها از لطف همتون ممنون امروز رفتم يه سري لوازم ديدم كه ايشالاه به زودي برم بخرم اما در كل تصميم گرفتم كه بيخيال سان روف بشم چون كه ميترسم سقف ماشين رو خراب كنن (ميدونين كه سقف تاب برداره اونوقت ماشين خيلي بد قيافه ميشه) و اما قصد دارم چراغ عقب و جلوي ماشين رو عوض كنم و جلو پنجره رو هم به طور يه دست كنم كه ديگه اون آرم وسط پژو رو نداره ماشين رو هم كه ميخوابونم و آرم هاشم كه روز اول ميكنم ( فقط يه چيزي٬ يه بار من و يكي از دوستام اومديم آرم رو بكنيم كه اول از همه چند جايي خط رو عقب ماشين افتاد از طرفي هم انقدر چسبش محكم بود كه به زور كنده شد ميخواستم بدونم اينايي كه انقدر تميز آرم هاي عقب رو ميكنن چطوري اينكار رو ميكنن؟ روش خاصي داره با ببرم كارواش؟ ). بعد يه سيستم خوب هم ميخوام روش ببندم كه فكر ميكنم با توجه به صندوق بزرگي كه پژو جديدها دارن بهتر باشه ساب رو داخل باكس بزارم كه تو ماشينم تابلو نشه پس فردا شيشه هاشو بشكونن و .. رينگ و لاستيك هم كه جاي خود داره فقط ميخواستم بدونم مطمعن هستين كه اگه منبع اگزوزش رو عوض كنم توسط راهنمايي رانندگي يا پليس مشكلي برام پيش نمياد؟ (چون پارسال حدودا همين موقع تصادف كردم و از اون وقت تا حالا بدون ماشين بودم نميخوام دوباره با اتوبوس شركت واحد بيام و برم :o )
ديگه فعلا يادم نيست كه قراره چيكار ها رو ماشين انجام بدم اما ايشالاه عكسش رو براتون ميفرستم و نظراتتون رو ميپرسم از همه ي برو بچه ها هم ممنونم كه من رو كمك كردن٬ از راهنمايي هاتون كلي استفاده كردم.
راستي يه سوال! نميدونم دقت كردين يا نه من يكي از دوستانم پژو رو تو نمايشگاه بين المللي ثبت نام كرد بهش با ضبط صوت kenwood و كيلومتر ديجيتال دادن اما مال بعضي از اين پژو جديد ها ضبطشون blaupankt هست و كيلومتر شمارش هم از همون قديمي هاست ميخواستم ببينم كسي در جريان هست كه چرا اينكار رو ميكنن؟ (ميگن آزمايشي ميزارن!) 8)
Lizard
15 December 2004, 04:32 PM
توليدات جديد تماما صفحه ديجيتال دارند. ولي توليدات قديم نه.
راستي... ميتوني يه فرمون پرشيايي بخري و بوق عادي رو بندازي رو فرمون. يه بوق خفن هم به دسته راهنما بيار. /
در مورد اگزوز چون ميخواي منبع رو كامل عوض كني مشكلي نداره ولي اگر سر اگزوز بگذاري اونموقع :P
محمد رضا محمدي
15 December 2004, 05:02 PM
براي كندن مارك ها بايد آروم آروم از طرف هاي مختلف بكشي كه هوا زير چسب بره ... و يكمي آب جوش هم كمك ميكنه ..
براي اينكه جاش نمونه يه پالش نرم روي جاي آرم بكش ....
ايشالا كه رديفش كني ... حالشو ببري :o 8)
Top RPM
15 December 2004, 08:36 PM
علي جان. با توجه به اينكه نمي خواهي گير پليس بيفتي( آخه گاهي اوقات پليس بي خودي گير مي ده. تا يه پولي بهش ندي ولت نمي كنه. مخصوصا اينكه ماشينت داره خفن مي شه) بي خيال اگزوز شو. يه فيلتر هواي اسپرت بنداز كه صداي ماشينت تو دور بالا قشنگ شه( خوش صدا شه نه اينكه سر و صداش زياد باشه)
اگر هم خواستي فرمون بگيري به جاي فرمون پرشيايي برو فرمون اسپرت بگير.
راستي اگر سقف تاب برداره بايد بدنه عوض كني. چون در ها بسته نمي شن.
درباره ظبط هم فكر كنم رييس و مسيولان و ... ايرانخوردو شب هر خوابي ببينن. فرداش مي يان رو ماشين مي ذارن. ضبط اين هم شده مثل پيكان. هر روز عوض مي شه.
محمد رضا محمدي
15 December 2004, 10:59 PM
تمامي وسايلي كه در شركتي مثل ايران خودرو روي توليدات سوار ميشه بستگي به اون مامور خريد شركت داره ....
به هر حال يه كسي يه مقدار وسيله مياره كه تصادفن رفيق مامور خريد فلان شركت هم در مياد و يكمي با هم دهنشونو شيرين ميكنن و ... :arrow:
Evanescence
16 December 2004, 09:55 AM
از يكي از دوستام كه جلو آمپر ديجيتال ميخواسته 90 تومن پول گرفتن :roll:
امید رضا
16 December 2004, 11:26 AM
Evanescence, يعني موقعي كه ميخواسته ماشين صفر بگيره و نه همين طوري رفته بده ديجيتالش كنن
اگه همينطوري رفته خوب گرفتن
چون من پارسال ميخواستم چلو آمپر معمولي رو با درو موتور دار عوض كنم 150 تومن فقط پول چلو امپر بود بدون دستمزد . ( البته شايد هم فقط قسمت كيل.متر شمار رو عوض كردن )
علی سلیمی
16 December 2004, 02:58 PM
مثل هميشه اول از همه ي دوستان كه واقعا بهم لطف دارن بسيار ممنونم.
. يه فيلتر هواي اسپرت بنداز كه صداي ماشينت تو دور بالا قشنگ شه.
نميدونم چرا نميتونم از عوض كردن منبع اگزوز دل بكنم اما هر چقدر فكر ميكنم ميبينم راه منطقي ايش همينه كه شما گفتي. (سر دو راهي موندم كه منبع رو عوض كنم يا فيلتر بزارم آخه از طرفي من باج دادن به پليس رو هم بلد نيستم مگر اينكه خودش مستقيم بگه پول ميخوام كه هيچ وقت نميگه? منم هميشه حتي 30 تومن هم جريمه شدم اما يه قرون به پليس باج ندادم). ولي يه چيزي ميخواستم بدونم: يكي از دوستاي ديگه من هم پژو صفر خريده و اونم ميخواد اسپرت كنه يعني اون زودتر از من گرفته و ميخوايم با هم اينكار رو كنيم اما با بودجه ايي كه اون در نظر داره تقريبا ماشين هم سنگين ميشه هم اسپرت? حالا اگر اون منبعش رو عوض كنه كه مشكلي نداره نه؟
اگر هم خواستي فرمون بگيري به جاي فرمون پرشيايي برو فرمون اسپرت بگير.
راستي اگر سقف تاب برداره بايد بدنه عوض كني. چون در ها بسته نمي شن.
در مورد فرمون همينكار رو ميخواستم بكنم و حتي ديروز رفتم يه چند مدلي هم ديدم كه بد نبودن اما بيخيال سان روف شدم چون به قول دوستان نميخوام زيبايي رو فداي .... كنم!
بازم از لطفتون ممنون و متشكرم? ايشالاه يه روز ميام پيست همديگرو اونجا ملاقات ميكنيم. فعلا خدانگهدار تا بعد.
Top RPM
16 December 2004, 04:21 PM
فيلتر هوا بگير 8)
Evanescence
17 December 2004, 08:45 AM
Evanescence, يعني موقعي كه ميخواسته ماشين صفر بگيره و نه همين طوري رفته بده ديجيتالش كنن
اگه همينطوري رفته خوب گرفتن
چون من پارسال ميخواستم چلو آمپر معمولي رو با درو موتور دار عوض كنم 150 تومن فقط پول چلو امپر بود بدون دستمزد . ( البته شايد هم فقط قسمت كيل.متر شمار رو عوض كردن )
آره عزيزم وقتي ميخواسته ماشين رو تحويل بگيره ازش 90 تومن گرفتن :)
علی سلیمی
17 December 2004, 02:00 PM
فيلتر هوا بگير 8)
ميشه يه فروشگاهي رو به من معرفي كنيد كه اكثر وسايلي كه مورد نيازم هست رو از اونجا تهيه كنم؟ مثلا همين فيلتر هوا يا براي عوض كردن صفحه كيلومتر (اسپرت) و چراغ هاي كريستالي و ... اگر كه قوانين فروم اجازه نميده لطفا براي من پيام خصوصي ارسال كنيد ممنون ميشم٬ خدانگهدار
علی سلیمی
25 December 2004, 03:59 AM
مجددا سلام٬ من هنوز جلو پنجره يك دست براي پژو 405 رو پيدا نكردم كه جاي آرم رو نداشته باشه٬ جاهايي رو هم كه سر زدم چند تا لوازم اسپرت نزديك خونمون بود تو خيابون ولي عصر تقريبا بالاتر از پارك ملت و همين طور خيابون كارگر اما هم چين چيزي رو نديدم و از طرفي هر روز رو روي ماشين ها ميبينم كه نصب ميكنن! ميشه اگر كسي اطلاعي داره كجا اين مدل جلو پنجره رو داره به من تو پيام خصوصي آدرس بده٬ ضمنا اگر قيميت حدودي ايشم ميدونيد لطفا به من بگيد ممنون ميشم. خدانگهدار :mrgreen:
booleck
25 December 2004, 12:28 PM
يه پيشنهاد خوب يه بر که يکی از اين ماشينا رو ديدی جلوش رو بگير ازش بپرس از کجا گرفتی اين جلو پنجره رو!!!! 8) :lol: :o
Evanescence
5 January 2005, 01:57 PM
علي سليمي, جان قرار شد كه عكس ماشينتو بزاري تو سايت
ماشيني كه اكثر بجه هاي فروم در مورد اسپرت كردنش نظر دادن خيلي ديدن داره :arrow:
علی سلیمی
5 January 2005, 02:27 PM
Evanescence عزيز چشم حتما اينكار رو ميكنم يعني خودمم قصد داشتم كار ماشين كه تموم شد عكسش رو تو سايت بزارم چون 4 حلقه رينگ و لاستيك 17 مدل 2004 گرفتم براش آينه هاشم مثل پرشيا كردم٬ ديگه صفحه پشت كيلومتر رو مشكي گذاشتم اما از مدلي كه دورش يه حالت حلقه ي نقره ايي داره (يه جورايي ماشين رو اسپرت كردم كه خيلي هم بهش گير ندن) جلو پنجره رو سفارش دادم يه مدل چراغ جلو جديد داره مياد تو بازار سفارش دادم٬ نيون اصل هم برام مياد٬ چراغ هاي عقب رو عوض كردم٬ يه جايي هم پرسيدم كه 1 تومن ميگيره يه مقدار تقويت ميكنه كه گويا ماشين چپ نميكنه و از اين حرفا ميزد٬ منبع اگزوز رو عوض كردم٬ فيلتر هوا گذاشتم ديگه در ها رو كه باز ميكني چراغ هاي آبي رنگ پژو كنار درها روشن ميشه و .. هنوز خيلي كاراش مونده به خصوص سيستمش علتشم اينه كه مرتب دنبالش نيستم و يه مقدار وقت ندارم اما الان يه ماشين دارم ميزارم عكسش رو تو avar ام که مال خودم نيستش، پس ايشالاه دفعه بعدي که اومدم با عکس ماشينم ميام 8)
راستي فراموش كردم بگم فرمون شم عوض كردم ... :o
دونه دونه يادم مي افته .. 2 تا بوق پرشيا علاوه بر بوق فابريك خودش هم داره كه هر 3 همزمان با عمل ميكنن و يه صداي جديد ميسازن كه به مراتب بلند تره و كسي هم تشخصي نميده بوق چه ماشيني هست (شبيه اپل شده بوقش)
Evanescence
5 January 2005, 03:01 PM
مباركه :!:
ما منتظر عكسهات ميمونيم :arrow:
علی سلیمی
24 January 2005, 02:56 AM
يه پيشنهاد خوب يه بر که يکی از اين ماشينا رو ديدی جلوش رو بگير ازش بپرس از کجا گرفتی اين جلو پنجره رو!!!! 8) :lol: :o
سلام آقا بالاخره امروز با يكي از دوستام پيدا كردم٬ جلو پنجره رو ميگفت 15 تومن + 8 تومنم رنگش٬ ضمنا ساخته بودن اما اصلا معلوم نبود.
Evanescence
24 January 2005, 09:36 AM
علي سليمي, جان تو هم با اين اسپرت كردن ماشينت خوب ما رو سرگرم كردي :arrow: :!: :lol:
علی سلیمی
24 January 2005, 02:46 PM
علي سليمي, جان تو هم با اين اسپرت كردن ماشينت خوب ما رو سرگرم كردي :arrow: :!: :lol:
:( :lol: اوانس عزيز نه من اين قيميت ها رو ديروز با دوستم براي ماشينش گرفتم كه جاتون خالي برگشتنه يه تاكسي زد از عقب به ماشينمون كه تمام شاسي و .. جا خورد (شانس اورديم لوازم اسپرت رو روش ننداختيم) 8) من ماشين خودم رو به خاطر يه مشكل مالي فروختم و بعدش نشد ماشين دوستم رو بردارم (هزار تا كار كرده بود ميگفت 14.5 با لوازمش يعني پول لوازمش رو 100٪ ميخواست خوب شما بودي ميخريدي؟ گفتم من كه بخوام انقدر خرج كنم لوازمي ميگيرم كه با سليقه خودم باشه).
اما ايشالاه تا 1-2 هفته ديگه ماشين ميگيرم امروز دارم ميرم چراغ برق يه سري لوازم بگيرم 8) راستي ليست يه سري از قيميت ها رو هم تو اون تاپيك الان مينوسم.
پیمان ق
22 April 2007, 01:15 AM
[quote=Lizard;18828]توليدات جديد تماما صفحه ديجيتال دارند. ولي توليدات قديم نه.
راستي... ميتوني يه فرمون پرشيايي بخري و بوق عادي رو بندازي رو فرمون. يه بوق خفن هم به دسته راهنما بيار. /
عزیز جان می خواستم بدونم چطوری میشه بوق عادی رو انداخت روی فرمون پرشیایی؟
خیلی دوست دارم نظر شما رو بدونم. البته خودم چند تا طرح دارم ولی خوشحال میشم مال شما رو هم بدونم:icon_wink
n2_tuning
30 April 2007, 10:00 PM
آقا هر جور لوازم 405 خواستی من در خدمتم.رینگ 17و18و16 سیستم ...
بستگی به مقدار پولی که بخوای خرج کنی میشه ماشین جم کرد هرچی بیشتر مسلما بهتر
pedram55
1 May 2007, 07:03 AM
:icon_sad: توليدات جديد تماما صفحه ديجيتال دارند. ولي توليدات قديم نه.
در مورد اگزوز چون ميخواي منبع رو كامل عوض كني مشكلي نداره ولي اگر سر اگزوز بگذاري اونموقع :P
بوق خفن چی پیشنهاد میکنید البته برای استفاده خارج از شهر میخوام.آیا بوق بادی هم پیدا میشه ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.