View Full Version : مقايسه كيفيت محصولات امسال ايران خودرو با محصولات سالهای پیش
meslehichkas
7 September 2006, 05:15 PM
در مورد مقايسه چندتا موضوع مطرح هست
اول اينكه شواهد نشون ميده كه سطح كيفيه اتومبيلهايي مثل 405 . سمند معمولي و 206 افت كرده
قطعات 206 كه ميگن چين ميزنه (ايران هم كم كم داره يه كارايي ميكنه )
405 كه مثل گذشته قابل اعتماد نيست
سمند هم كه ...
از طرفي ايران خودرو مدعي هست كه كيفيت محصولاتش به خصوص سمند داره روز به روز بهتر ميشه !!!
فكر ميكنيد ما داريم بسوي پيشرفت طي مسير ميكنيم يا به سوي ... ؟
mehdie3
8 September 2006, 12:42 AM
درسته كه كيفيته بعضي ماشينا مثل 405 افت كرده ولي به نظر من سمند و به خصوص سمند lx به مراتب بهتر شده
meslehichkas
8 September 2006, 11:46 AM
LX قضيه اش فرق ميكنه
الان حدود 14 تومن دارن پول ميگيرن بابتش
اما اونا وظيفشون هست كه ايرادات يه ماشين رو بگيرن . نه اين كه سمند معمولي رو رفع عيب كنن 3 ميليون گرونتر بدن به مردم
اين موضوع قديميه
اجازه بدين فقط به بررسي كيفيت اين 3تا ماشيني كه گفتم بپردازيم
mehdie3
8 September 2006, 12:29 PM
پس راي منم اگر ميشه اصلاح بشه چون من فكر كردم منظورتون از سمند همه ي مدل هاشه
sina1717
8 September 2006, 12:42 PM
در ایران هر چقدر تولید یک خودرو بیشتر بشه کیفیتش افت میکنه و این به دلیل عدم استفاده از نقشه های صحیحه چون ÷ژو نقشه های اشتباه در اختیار ایران خودرو قرار میده.
amir_CLK500
8 September 2006, 01:18 PM
لطفا منبع خودتونو میگید درباره این نقشه ها
dr_mehry
8 September 2006, 01:44 PM
فایلهایی که با نرم افزارهای طراحی و توسط کمپانی مادر تهیه میشه
arash p mbz bmw
8 September 2006, 05:20 PM
اخه یه کمپانی مثل پژو میاد ابروی خودشو با پایین اومدن مثلا 206توی ایران از بین ببره و فایل نده؟!!
حالا 405یه چیزی چون دیگه هیچ کس یادش نیست برای کودوم کمپانی هست این ماشین ولی 206چی؟!!
لطفا کمی علمی تر بگین
sinad2
9 September 2006, 08:17 AM
در ایران هر چقدر تولید یک خودرو بیشتر بشه کیفیتش افت میکنه و این به دلیل عدم استفاده از نقشه های صحیحه چون ÷ژو نقشه های اشتباه در اختیار ایران خودرو قرار میده.
با سلام به همگی. به نظرم این جمله رو اینطور عنوان بکنیم که تکنولوژی تولید برخی از قطعات رو در اختیار ایران قرار نمیده.اون باقی رو هم که میده کیفیت ضعیف ساخت و مونتاژ در ایران هست که مشکل زاست.مثلا" شما ببنید نقشه یه قطعه رو میدن که بسازن تونقشه ابعاد ها و تلورانس اون و نحوه مونتاژ و دمونتاژش اومده.حالا وقتی باید اون قطعه با CNC تراش بخوره با NC تراش میخوره نباید اون دقت و کیفیت رو انتظار داشت و عامل دیگه مرغوب نبودن برخی از مواد استفاده ای هست.
Mr.Mohamad
9 September 2006, 03:52 PM
نظرسنجی به این شکل اصلا بدرد نمیخوره جانم !
شما باید به تفکیک هر خودرو این کار رو میکردید مگر اینکه منظور خواستی برای رسیدن به هدفتون که اونم از رای های داده شده مشخص دنبال کنید!!!
206 با کمترین افت کیفیت
405 بدون تغییر
سمند رو به بهبود
حالا اونی که تاپیک زده بگه که من باید به کدوم یک از اون موارد نظرسنجی رای بدم!!!
meslehichkas
11 September 2006, 04:32 PM
شما باید به تفکیک هر خودرو این کار رو میکردید مگر اینکه منظور خواستی برای رسیدن به هدفتون که اونم از رای های داده شده مشخص دنبال کنید!!!
206 با کمترین افت کیفیت
405 بدون تغییر
سمند رو به بهبود
حالا اونی که تاپیک زده بگه که من باید به کدوم یک از اون موارد نظرسنجی رای بدم!!!
جانم ؟!!!
206 با کمترین افت کیفیت ؟!!!
405 بدون تغییر؟!!!
لطفا به من بگین تحقیق شما مربوط به چه دوره ای هست ؟
---------------------------------
فرض کنید توی محل شما یه نونوایی هست
که چه نونش سوخته باشه چه خمیر چه بی نمک چه شور شما مجبوری و مجبوری از اون نون بگیری البته اگه نون بخواین
اون نونوایی اگه عقل سالمی داشته باشه (البته طبق قوانین و آموزشهای بعضی حکو... ببخشید بعضی جاها ) میاد تولیده نونهاشو بالا میبره نه کیفیتش رو . چون هرچی بپزه مردم محلتون میخرن چون مجبورن .
در مورد اینکه نظر سنجی بصورت جداگانه باشه میتونه تاپیک جالبی بشه
اما نظر من به ماشین خاصی نیست . من سیاست منفعت طلبانه ی شرکت سازنده رو نقد کردم نه ماشین بخصوصی
ebadian
12 September 2006, 11:23 PM
سمند 85 کیفیت بسیار بالاتری نسبت به سنوات قبل دارد در خصوص 405 عکس می باشد و عمده دلیل نیز توجه ایران خودرو به سمند است
http://tamiratchi.blogfa.com (http://tamiratchi.blogfa.com)
tanninsote
14 September 2006, 05:20 PM
سمند رو به بهبود
405 روز به روز بدتر
206 ثابت به دليل نظارت كارشناس هاي فرانسوي
tabatabaei
14 September 2006, 07:35 PM
من به شخصه فكر نميكنم كه محصولات به اصطلاح توليد اتو مبيل در كشور ترقي پيدا كند چون همه از نرخ گمرك و مشكلات واردات اطلاع داريم پس به عبارت ديگه ما همه مجبوريم كه اتومبيلهاي داخلي را سوار شويم و ايران خودرو هرچه توليد كند ما ايرانيها بايد نديده انتخاب كنيم . ميدونيد چرا؟ چون هيچ وقت در ايران در مورد اتومبيل اقابت وجود نداشته و نخواهد داشت ( با تاسف فراوان براي ايران )
Abolfazl2006_p
14 September 2006, 10:29 PM
سمند که از اول کیفیت نداشته که بخواد کاهشی پیدا کنه و تا الان هم دارند فقط ایراداتش را برطرف میکنند و بقیه هم مثل 405 که خودم دارم و 206 که دارند کم کم قطعاتش را تولید داخل میکنند کیفیتش کاهش پیدا میکنه و 206 با اطمینان میگم که کیفیتی که سال اول تولید داشت نداره و دوستانی که مدل های قبلی این ماشین را دارند با 206 که الان تولید میشه مقایسه بشه این کاهش کیفیت محسوسه
dr_mehry
24 September 2006, 07:51 PM
من 2 سال قبل یه پراید 83 خریدم و توی مدت 14 ماهی که سوار بودم 50 تومان خرجش نکردم.ولی از وقتی که 206 خریدم(84) تا حالا فقط 100 توامن براش استپر و سنسور خریدم .ولی 206 های مدل پاینتر شاید ایم مشکلات نداشته باشند.
farhad_k
1 October 2006, 09:43 PM
باسلام
به نظر من کیفیت ماشین سمند بهتر شده برای اینکه به مشتری ها ثابت بشه از 405 بهتره چون در کل به نظر من سود بیشتری نسبت به 405 داره.
کیفیت 405 هم به نظر من دیگه از این پایین تر نمیاد چون دیگه تولید کننده هاش مشخصند
206 هم به نظر من قطعا نسبت به سال های اول کیفیتش پایین اومده
چون من خودم دو یا سه تا از مشتری ها تولید کننده قطعات برای ایران خودرور بودند که میگفتند داریم برای 206 هم قطعه میزنیم
ولی نه هر قطعه ای.
meslehichkas
14 October 2006, 12:04 AM
آخره قصه ی من پژو GLX بود
سمند نگرفتم به خاطره ترمزش
206 نگرفتم به خاطره جاش و افت کیفیتش
به هر حال اگه یه میلیون دیگه جور میشد LX میگرفتم حداقل ،
از انتخابم راضی نیستم اما چاره ای نبود
روحم شاد میشه اگه تو مجلسه ترحیمم شرکت کنید . (مزاره شهدای گمنام پژو 405 )
noisymind
15 October 2006, 11:37 AM
خود اخبار هم اعلام کرد که کیفیت خودروهایی مثل 206 کاهش پیدا کرده و البته در ایران این امر طبیعی هست!
در مورد سمند و GLX هم به قول یکی از دوستان شانسی هست. ما همسایه مون یک سمند گرفت ولی بعد از کمتر از یک ماه از طرف خود نمایندگی برش گردوندن تهران ( از مشهد!!):icon_mad: به خاطر اشکال موتوری . و بعد از 3ماه!! که مثلا رفع عیب شد ( یعنی کلا موتور عوض شد!!!) آوردنش . حالا اینا بماند ولی از وقتی هم که اوردنش همش تا یکی دو ماه بنده خدا هی میرفت این نمایندگی ها. چون ظاهرا فقط چ*مالی کرده بودن و کلی قسمتهای دیگش ناقص بود!:icon_twis به هر حال اینم از خدمات پس از فروش و کارت طلایی!!!
در مورد GLX هم همینطوره ولی مجبورن کیفیتش رو متعارف با سمند نگه دارن چون نه کارت طلایی داره و نه ضمانتش مثل سمند میمونه و اگه کیفیتشو از سمند بیارن پایینتر دیگه کسی مغز خر نخورده که بره 1تومان بیشتر بده واسش!!:icon_roll
LX هم چون تازه اولش هست و کلی دارن روش تبلیغ میکنن. تجربه تو ایران نشون داده که هر چیزی ( مخصوصا ماشین) اولش خوبه!!:icon_surp
danial_2006
30 November 2006, 01:13 AM
206 با کمترین افت کیفیت
405 بدون تغییر
سمند رو به بهبود
حرف دوستمون درسته .حالا شايد كسي توي انتخاب كيفيت ماشين نظر خودشو داشته باشه.در كل اين نظر سنجي خيلي كلي هست و اگه كسي بخواد براي هر ماشين كيفيتي رو متمايز با يكي ديگه در نظر بگيره نميتونه.:icon_cool
پیمان ق
30 May 2007, 12:11 AM
افت کیفیت خودرو در ایران یک امره طبیعیه چون اولاً رقابتی در کار نیست دوماً رقابتی در کار نیست و سوماً نظارتی بر روی تولیدات وجود ندارد.:icon_mad:
افت کیفیت در سیستم سوخت رسانی 405 یه مثال واضح در این مورده .یکی دیگه افت کیفیت ورق بکار رفته در بدنه 405 هستش . اگه 405 انژکتوری با 2000 رو با هم مقایسه کنید متوجه اختلاف فاحش بین ضخامت ورقها میشید.
اگر سمند داره روز بروز بهتر میشه بخاطر اینکه اولش ایرانخودرو آنچنان گندی در ساخت این خودرو زده بود که مجبور شد برای اینکه فروش بره ،روی بهبوده کیفیتش کار کنه و از طرفی این خودرو بعنوان افتخار ملی ،آبروی این شرکت هم هستش! اگرچه بازهم مشکلات فراوانی در این خودرو بچشم میخوره.
و اما 206 داره به آرامی ولی پیوسته، به درد تمام تولیدات ایرانی دچار میشه...
بطور کل امکان نداره دست توانمند متخصصان ایرانی به یک خودرو بخوره و اون خودرو در حد استانداردهای خودش باقی بمونه.:icon_evil
meslehichkas
25 June 2007, 05:00 PM
حرف دوستمون درسته .حالا شايد كسي توي انتخاب كيفيت ماشين نظر خودشو داشته باشه.در كل اين نظر سنجي خيلي كلي هست و اگه كسي بخواد براي هر ماشين كيفيتي رو متمايز با يكي ديگه در نظر بگيره نميتونه.:icon_cool
خدا رو شکر که بالاخره یکی فهمید من قصدم کلی بوده و هدفم زیر سوال بردن ایران خودرو (ساستهای اقتصادیه...:icon_idea ) هستش
محمد رضا محمدي
3 November 2007, 11:29 AM
در اینکه کیفیت محصولات ایرانی روز به روز پایین میاد هیچ شکی نیست ! اما جالب اینجاست که ایران خودرو تبلیغات بسیار وسیعی روی کیفیت محصولات جدیدش داره !
کیفیت 405 بسیار بسیار پایین آمده از جنس داشبرد گرفته تا کمک ها. ترمزها . رودری ها و حتا کفپوش خودرو !
کیفیت خودروی سمند هم علیرغم تبلیغات بی پایه و اساس ایران خودرو همچنان سیر نزولی داره ! کیفیت داشبرد . درها . به خصوص قفل درها . رو دری ها و روکش صندلی . قطعات پلاستیکی مثل پادری ها و .... همه و همه به هیچ عنوان با سمند مدل 82 قابل مقایسه نیستند !
ایران خودرو همه روزه لیست بلند بالایی از قطعات بهبود یافته سمند رو به خصوص ترمز به مردم تحویل میده !! گفته میشه در تولید ترمزهای سمند جدید از آلمانی ها کمک گرفته شده ! اما نگفتند کدوم شرکت درجه هزارم که فقط اسمش آلمانیه !!!
206 های جدید هم شدیدن دچار مرض لا علاج سروصدا شده اند !!
تمامی این مشکلات فقط و فقط ناشی از مونتاژ ضعیف هست و بس !! مونتاژ ضعیفی که به همراه پلاستیکهای خشک و مواد چندم خودروی صفر کیلومتر شما رو به یک خودروی بیمار تبدیل میکنه !:icon_mad:
شاید خیلی از افراد تفاوت خاصی بین کیفیت خودروهای قدیم و جدید ایران خودرو احساس نکنند ولی با یه حساب دو دو تا چهار تا میشه فهمید که چرا سال به سال کیفیت سیر نزولی رو طی میکنه !!
برای تمامی کسانی که به نحوی به تولید در ایران در ارتباط باشند کاملن روشنه که طی سالهای گذشته نرخ خرید مواد اولیه از پلاستیک و شیشه گرفته تا آهن و چوب !! به مقدار غیر قابل باوری بالا رفته !
در این چند ساله افزایش قیمت مشهودی برای خودرو اتفاق نیفتاده (به جز امسال) !!!
در نتیجه قیمت گران تر مواد اولیه + قیمت یکسان فروش با سالهای قبل = کاهش کیفیت و وزن قطعات تولیدی جدید برای هرچه کمتر شدن میزان مواد اولیه مورد استفاده !!
اگر باز هم حرف بنده رو قبول نمیکنید میتونید برای مثال کیفیت مجموعه چراغ جلو کامل سمند رو (حتا وزنشو ) با مدل های قبلی مقایسه کنید !!
فروزنده
4 November 2007, 12:33 AM
باور کردن نمی خواد که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
ولی این روزها ایران خودرو قصد داره یه ابتکاری به خرج بده که فراری هم تا حالا نداده.
از این به بعد پژو405 با موتور 206 سوار بشویدالبته من تو ایران یا همشهری خواندم ولی اگه این کارو بکنند برگ تازه ای به افتخارات ایران خودرو افزوده میشه.پیکان از رده خارج شده ولی وانتش تولید میشه!!! مثلا چه فرقی کرد؟ مشکلش فقط اتاقش بوده.البته خوب اسمشو عوض کردن :باردو
موتور پژو رو پیکان موتور پیکان رو پژو موتور زانتیا رو پرشیا. کیفیت هم که هر روز بهتر میشه البته به لکسس نمی رسه ولی درحد اونه.سرویس دهیشون هم عالیه من که اینقدر به این نمایندگی و اون نمایندگی رفتم که خسته شدم
dr_mehry
5 November 2007, 07:30 PM
من شنیدم که حتی آلیاژ ورقه بدنه خودرو ها رو هم تغییر دادند و از آلیاژهای غیر استاندارد و حتی ساختمانی برای تولید بدنه استفاده می کنند . دوستم یخ دونه 405 گرفته بود که وقتی ماشینو توی پارکینگ می زد که یک طرفش شیب دار بود درهای ماشین به هیچ وجه بسته نمی شد.
Raminium2001
24 March 2008, 12:21 PM
البته این پست خیلی قدیمیه. اما اگه دوستتون هنوز این مشکل رو داره بهش بگید درها رو ریگلاژ کنه تا بسته بشن. این یه مورد ربطی به کیفیت بد تولیدات جدید نداره.
shaggy
27 March 2008, 12:32 AM
من به شخصه فكر نميكنم كه محصولات به اصطلاح توليد اتو مبيل در كشور ترقي پيدا كند چون همه از نرخ گمرك و مشكلات واردات اطلاع داريم پس به عبارت ديگه ما همه مجبوريم كه اتومبيلهاي داخلي را سوار شويم و ايران خودرو هرچه توليد كند ما ايرانيها بايد نديده انتخاب كنيم . ميدونيد چرا؟ چون هيچ وقت در ايران در مورد اتومبيل اقابت وجود نداشته و نخواهد داشت ( با تاسف فراوان براي ايران )
درسته! نکته همین بازار بی رقابت ایرانه که باعث شده ایران خودرو هر بالایی که دلش میخواد مشتریاش در بیاره!
در کشورهای خارج دغدغه شرکتهای سازنده این هست که نکنه کیفیت دستگیره درهای خودروش از کیفیت دستگیره در فلان خودرو یه سازنده دیگه کمتر باشه، اونوقت ایران خودرو سیستم تمام پلاستیک کنسول جلو 206 تیپ دو رو تحویل مشتریاش میده!:icon_bigg
Nomad
27 March 2008, 12:48 AM
دوستان ... من در تایید حرفهاتون اینو بگم که چند روزی هست که یه 405 glx نو در اختیارم هست ( برای دوستم هستش ) . با ماشین خودم که مقایسه کردم ( مدل 83 ) این تفاوت ها رو داشت ... :
مثبت :
اضافه شدن پخش cd
اضافه شدن چراغ های راهنمای بغل و استپ ترمز .
منفی :
رودریها بسیار بی کیفیت شدن .
جنس پوشش سقف بدتر شده .
کفپوش ها خیلی بد و افتضاح شدن .
قوای محرکه ضعیفتر !!
جنس قسمت فلزی رکابها ( داخل و زیر درها ) خیلی بد .
جوش کاری و اتصالات کاملا واضح و تابلو ... !! مخصوصا در قسمت صندوق عقب .
باز هم پخش cd ( چون LG هست و ساخت ایران ) ...
فعلا همینها . براحتی میشه متوجه شد که چقدر افت داشته .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.