PDA

View Full Version : تویوتا اکو هم آمد

sinad2
7 September 2006, 03:31 PM
سلام دوستان. تویوتا اکو هم اومد ولی خیلی سنگین با یه موتور 1300 سی سی حدودا" 80 اسبی که تورکشم 122
نیوتن متره با قیمت 15 میلیون تومن
:icon_twis
به عنوان ارزانترین ماشین تویوتا در ایران البته فکر هم نمیکنم امکانات خاصی داشته باشه
[Only registered and activated users can see links]
:icon_cool

اصغر
7 September 2006, 03:46 PM
روي كمري رو در زشتي سفيد كرده !!!

shahram2006_m
7 September 2006, 04:06 PM
به نظر خودروی بدی نمیاد ولی مشکل اصلیش ضعیف بودن موتورشه.
با این اندازه و با این قیمت و با این حجم موتور میتونه رقیبی برای 206 SD (موتور 1400 ) و ورنا باشه.

harzaabe
7 September 2006, 09:20 PM
اين را هم به ياد داشته باشيم که تويوتا امتحان خوبی پس داده و يکی از بهترين خوبی های اين کمپاتی پايين بودن استهلاک توليداتشه

salar68
7 September 2006, 09:32 PM
سلام

این ماشین وارداتی هست و تولیدی نیست !!
همسایه ما یه دونه از این ها داره ولی گذر موقت هست ! عیالش سوار ماشین می شه خودش هم سوناتا !

z_qz54
8 September 2006, 12:39 AM
شما چیکار به قدرتش دارید ، حداقل تنوع محصول زیاد میشه ، توی خیابون چشامون کمتر به چند نوع ماشین محدود عدت میکنه. بعد 26 سال تازه داریم حال میکنیما

حسام 61
8 September 2006, 03:11 AM
آقایان این تویوتا اکو بصورت شرکتی هم فعلا وارد بازار شده ؟
یا فقط بصورت وارداتی و تک و توک وارد میشه ؟
کسانی که دیدن !
نماش به چه صورتی هست ؟بیشتر شبیه به کرولای نارس میمونه در عکس!!؟؟
آیا چهره جذابی داره از نزدیک یا به همون صورتیه که گفتم

amir_CLK500
8 September 2006, 03:34 AM
روي كمري رو در زشتي سفيد كرده !!!
دقیقا همینطوره خیلی زشته و تو زشتی زده تو گوش ریو!!:icon_eek:

با این حجم موتور میتونه رقیبی برای 206 SD (موتور 1400 ) و ورنا باشه
نه دیگه نشد.اخه این دو ماشین گورشون کجا بوده که کفن داشته باشند؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis خداییش دیگه از این 2 تا فاجعه قشنگتره.:icon_ques

shahram2006_m
8 September 2006, 10:43 AM
دقیقا همینطوره خیلی زشته و تو زشتی زده تو گوش ریو!!:icon_eek:

نه دیگه نشد.اخه این دو ماشین گورشون کجا بوده که کفن داشته باشند؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis خداییش دیگه از این 2 تا فاجعه قشنگتره.:icon_ques

منظور همینه یعنی با اومدن این ماشین کسی دیگه اریان نمیخره

mohsen3544
8 September 2006, 11:32 AM
ولي آقا من يه کمري جديد ديدم تو شهرمون کفم بريد فک کنم ۲۰۰۶ بود. اصلا ايني نبود که تو ايران هست. وحشتناک خفن و زيبا بود.

amir_CLK500
8 September 2006, 12:50 PM
اونی که میگی کمری 2007 ئه که 51 تومن قیمتشه خیلی هم زیباس.یه چیزه مافوق تصور

sina1717
8 September 2006, 01:03 PM
خدا را شکر که تویوتا هم یک مدل ارزان قیمت عرضه کرد!
هر چقدر هم زشت باشد کیفیت ساخت و طراحی داخل آن از بژو بارس و سمند که بهتره . به نظر من خیلی عالیه.:icon_excl

X Ray
8 September 2006, 01:30 PM
جلوش مسه ريو هست...!!!

parsboy
9 September 2006, 12:01 AM
حداقل این ماشین اینه که دست ایرونی بهش نخورده ! وقتی میخری هر هفته نمیری نمایندگی بگی اینجای ماشینم خرابه - صدا میده - کارنمیکنه و .......

A.A.M
9 September 2006, 12:22 AM
به نظر من اگر کسی توانایی های حرکتی براش مهم نباشه قابل قبوله

amir_CLK500
9 September 2006, 01:50 AM
دوستان مث اینکه تنها چیزی که برای شما مهم نیست خدمات پس از فروش یه خودروئه.فرضا شما از بین پرشیا و اکو این رو انتخاب میکنید(اکو).اومدیمو رفتیم یه شهر غریب.زیر ماشین به یه جایی میخوره یا تسمه ای چیزی پاره میشه.اونجا شما چه کاری از دستتون بر میاد.؟؟؟کی از این ماشین سر در میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا فرق ماشین داخلی و وارداتی رو بدونید.

حسام 61
9 September 2006, 11:47 PM
دوستان
بنده هیچ اطلاعی از این اتوموبیل نداشتم
در اینجا هم سوال کردم !
اما ایکاش نمیکردم هیچ کس جوابی نداد به سوالم
بهتره همون از 4تا نمایندگی و نمایشگاهی سوال کنم
در مورد ورودش نحوه فروشش و قیمت واقعیش
دوستان خسته نباشید!!

شاهین سرشار
10 September 2006, 11:13 PM
امکاناتش چی چی داره ؟

gongsta_021
30 September 2006, 01:20 AM
حداقل این ماشین اینه که دست ایرونی بهش نخورده ! وقتی میخری هر هفته نمیری نمایندگی بگی اینجای ماشینم خرابه - صدا میده - کارنمیکنه و .......

من هم موافقم ایرانی جماعت به جر خراب کاری کاره دیگه بلد نیست

شاهین سرشار
22 November 2006, 11:11 PM

من چند روز پیش داشتم رد میشدم تو یه نمایشگاه یه اکو گذاشته بود اصلا شکلش
خیلی خشگلتر از این فاجعه بود اکو در مدلهای مختلفی است که قراره مدل
هاچبکش وارد بشه .
البته اون مدلی که من دیدم 4 در بود پس قراره مدل 4 نفره وارد بشه .

Abolfazl2006_p
22 November 2006, 11:52 PM
من یک مدل چهار در چند روز قبل دیدم به نظرم خیلی زیبا اومد

romeo_1593
23 November 2006, 11:29 AM
این عکسهایی که گذاشتید اگه اشتباه نکنم مال تویوتا یاریس هستش نه اکو

Bahrammt
23 November 2006, 01:22 PM
قدرتش 92 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه و گشتاورش 12.9 كيلوگرم-متر در 4000 دور در دقيقه هست:icon_surp

حسام 61
23 November 2006, 02:52 PM
من که از هر بنگاه دار و نمایشگاهی که تویوتا میفروخت و خود نمایندگی سوال کردم کسی این اکو رو نداشت
بچه هایی که دیدین لطف کنن آدرس اون نمایشگاه رو بدن که حد اقل جلوی 4 نفر ضایع نشیم اگر گفتم اکو به قیمت 15 تومن تو بازار هست!!؟
و اون هم به صرف نقل قول از کاربران سایت

iph3w
16 December 2006, 12:16 AM
مگه echo توی دنیا هنوز تولید می شه؟ فکر کردم با yaris جایگزین شد. راستی echo یا yaris هر کدوم که بیان مصرف بنزینشون وحشتناک پایینه. خیلی خوبه از اون جهت

iph3w
16 December 2006, 12:22 AM
yaris خیلی خوشگل تره. echo 2007 که نداریم ولی yaris 2007 این شکلیه:

tazmani
16 December 2006, 10:22 PM
سلام دوستان. تویوتا اکو هم اومد ولی خیلی سنگین با یه موتور 1300 سی سی حدودا" 80 اسبی که تورکشم 122
نیوتن متره با قیمت 15 میلیون تومن
:icon_twis
به عنوان ارزانترین ماشین تویوتا در ایران البته فکر هم نمیکنم امکانات خاصی داشته باشه

:icon_cool

دوست عزیز فروش این خودرو شروع شده یا قرار در آینده بشه ؟ امکان ثبت نام هست ؟ کدام نمایندگی ؟ از نظر قیمت اطمینان دارید ؟
اگر اطلاعات کاملتری مطرح کنید ممنون می شوم.

sinad2
19 December 2006, 05:23 PM
سلام.
آقا اينم منبع خبر كه فكر نكنيد ما از خودمون گفتيم.

سايت وزارت صنايع و معادن (تاريخشم 24/2/84)

« هم‌اكنون حدود دو هزار نفر براي خريد تويوتا ثبت‌نام كرده‌اند و اولين محموله خودروهاي وارداتي تويوتا شامل هزار دستگاه در حال باگيري به سمت ايران است.»
به گزارش خبرنگار صنعت خودرو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فريدون ‌شربياني ـ مدير فروش تويوتا در ايران ـ در جمع خبرنگاران افزود:« قصد واردات پنج هزار دستگاه تويوتا را تا پايان سال‌جاري داريم. هم‌اكنون سه مدل كرولا، كمري و پرادو در تيپ‌هاي مختلف به فروش مي‌رسانيم و مجوز واردات تويوتا “لندكروز” و “هاي‌لوكس” نيز از سه سازمان ميحط زيست، موسسه استاندارد و سازمان بهينه‌سازي مصرف سوخت اخذ شده و بزودي اين خودروها را نيز ثبت سفارش مي‌كنيم.»
وي ادامه داد:« مدل تويوتا ياريس (اكو) ارزان‌ترين خودروي وارداتي تويوتا به ايران خواهد بود كه پيش‌بيني مي‌كنيم قيمتي با تعرفه 100 درصد در حدود 15 ميليون تومان داشته باشد كه داراي موتور 1300 سي‌سي است كه اين خودرو نيز ششمين مدل وارداتي تويوتا به ايران است.»
وي با بيان اينكه ايرتويا نماينده انحصاري تويوتا در ايران و فعاليت خود را از دهه 50 ميلادي با واردات تويوتا شروع كرده است، افزود:« قصد داريم كه واردات خودروهاي CNG گازسوز را نيز داشته باشيم و سازمان بهينه‌سازي مصرف سوخت نيز از ما حمايت خواهد كرد. بر اين اساس خودروهاي تويوتا در مناطق آزاد CNGسوز شده و طبق قوانين ايران تعرفه واردات اين خودروها از 100 به 10 درصد كاهش مي‌يابد كه در حال پيگيري اين فعاليت نيز هستيم.»
وي در خصوص توليد تويوتا در ايران نيز گفت:« شركت تويوتا هر زمان كه احساس كند توليد خود در ايران مناسب است بر اساس سرمايه‌گذاري مشترك اين كار را مستقيما آغاز مي‌كند و ما هم‌اكنون در ليست انتظار توليد تويوتا هستيم.»
وي در خصوص توليود مقطعي تويوتا از سوي گروه فتح نيز توضيح داد:« قواي محركه اين خودرو با هماهنگي شركت ايرتويا تهيه مي‌شد و كار خريد را براي آنها در ژاپن صورت مي‌داديم به هر حال اين توليد محدود بود و حتي با آرم تويوتا انجام نمي‌شد.»
شربياني با بيان اينكه مردادماه تحويل خودروهاي تويوتا به مشتريان در ايران آغاز مي‌شود، گفت:« پيش‌بيني واردات پنج هزار تويوتا را تا پايان سال‌جاري داريم.»
به گزارش ايسنا،‌ تويوتا كرولا با موتور 8/1 ليتري 24 ميليون و 900 هزار تومان، كمري 4/2 ليتري 29 ميليون و 800 هزار تومان، كمري سه ليتري 37 ميليون و 200 هزار تومان و تويوتا كمري دنده اتوماتيك سه ليتري 41 ميليون و 400 هزار تومان قيمت دارد. پرادو 7/2 ليتري نيز 47 ميليون و 700 هزار تومان قيمت خواهد داشت.

reza_s29
20 December 2006, 12:48 AM
سلام
بچه ها من دیروز 1 سفیدش رو کنر خیابون دیدم ولی نکته جالب این بود که جلوی راننده روی داشبورد صفحه کیلومتر نداشت و یه قسمتی تو وسط داشبورد مثل 206 داشت که فکر کنم صفحه کیلومترش محسوب میشد که تمام دیجیتالی هم بود ولی شکل بیرونش یه ذره شبیه کرولا بود

sinad2
20 December 2006, 08:44 AM
اون سفيدي كه ديديد مدل 2001 هست و شخصي وارد شده ، ايربگ و abs داره ، صاحبش قيمت گذاشته روش 20 ميليون تومن.

reza_s29
22 December 2006, 01:05 AM
sinad جان ممنو از توجهت ولی 1 سئوال چرا صفحه کیلومتر این ماشین انقدر عجیب غریبه ؟

sinad2
23 December 2006, 09:50 AM
سلام.
الان تو خيلي از خودروهاي جديد صفحه كيلومتر رو در وسط داشبورد قرار ميدن حالا چه ديجيتال باشه يا آنالوگ (مثلا" همين ميني كوپر يه كيلومتر بزرگ داره وسط داشبورد ولي آنالوگ)
اين سبك براي تو ايران هنوز يه جورايي جا نيوفتاده به خاطر همين هنوز يه جورايي حتي برا خود من هم سخته.

iph3w
23 December 2006, 10:35 AM
خیلی خودرو های جدید که نه. من غیر از این دو ماشین چیزه دیگه ای که سرش به تنش بیارزه و این کارو کرده باشه یادم نیست.غیر از مک لارن که صندلی با جاش وسطه. مینی کوپر هم برای اینکه از مدل قدیمیش پیروی کنه و شبیه به اون بشه کیلومترش رو وسط گذاشته که اگه مدل navigationدارش رو دیده باشید، کیلومتر شمارش جای عادیه.

EbliiS
10 January 2007, 10:35 PM
اين عكسها از اكو در تابستان 85 :

amir_CLK500
10 January 2007, 11:18 PM
اونی که من دیدم صندوق داشت و خیلی هم بیریخت بود و شبیه ریو بود.صفحه کیلومترشم وسط داشبورد بود.