View Full Version : هرکس ورنا ریو سی یلو داره یا داشته ، بیاد اینجا
pedram325i
7 September 2006, 05:38 PM
دوستان هدف من از ایجاد این تاپیک کمک به دارندگان این سه خودرو ، به خصوص دارندگان ورنا و ریو برای بحث و تبادل نظردر باره مشکلات مشترک این ماشین ها و بر طرف کردن آنهاست.
دو خودرو ورنا و ریو شباهت های بسیاری به هم دارند وطبیعتا مشکلات این دو خودرو هم یکسان خواهد بود.
هدف ما بهره گیری از تجربه های همدیگر برای بهبود وضعیت خودروهایمان است.
هدف من از گنجاندن سی یلو در بین دو خودرو دیگر این بود که بتونیم از تجربه دارندگان سی یلو در قسمت رینگ و لاستیک استفاده کنیم.(این سه خودرو دقیقا از یک سایز رینگ استفاده می کنند)
اولین انگیزه های من برای ایجاد این بحث:
1.بحث در باره رینگ و لاستیک این سه خودرو و انتخاب بهترین سایز لاستیک برای این ماشین ها از بین گزینه های موجود (بدون تعویض رینگ)
2.بررسی علت صدای نسبتا زیاد داخل اتاق این ماشین ها در سرعت های بالا و یافتن راه حل برای حل این مشکل.
و هر مورد دیگری که به نظر دوستان برسه
میدونید که سایز لاستیک استاندارد هر سه خودرو 175/70/13 است که سایز مناسبی نیست و واقعا احتیاج به تعویض داره.
تعویض لاستیک نه تنها کارایی و هندلینگ و قدرت ترمز گیزی ماشین رو بهبود می ده بلکه در زیبایی ظاهری اون هم تاثیر زیادی داره.
از اونجایی که قیمت رینگ های درجه یک و استاندارد خیلی بالاست و رینگهای ارزون تر در بازار هم ایمنی لازم رو نداره من خودم ترجیح میدم فقط لاستیک رو عوض کنم و دست به رینگ نزنم.
برای ارتقاء این لاستیک به سایز 185 دو گزینه داریم یک:185/65/13 و دو :185/70/13
و شاید هم 195/65/13
دوستانی که سابقه این کار رو داشته اند ، تجربه خودشونو بگن.
کدوم لاستیک رو گذاشتید؟ کدوم بهتره؟
مشخصات دقیق تری ازابعاد این 3 لاستیک براتون مینویسم
گزینه یک:185/65/13 و دو :185/70/13 از لحاظ پهنا کاملا با رینگ که 5 اینچ هست تطابق دارند و هیچ مشکلی ایجاد نمی کنند. (از لحاظ استاندارد های رعایت شده از طرف خودروسازان پهنای لاستیک نهایتا می تونه تا 2.3 اینچ از رینگ پهن تر باشه) البته من تو ایران دیدم که خیلی پهن ترش رو هم گذاشتند. (هر اینچ 2.54 سانتی متر است)
و مورد سوم(195/65/13) کمی بیشتر از 2.3 اینچ از رینگ پهن تره.(2.7 اینچ)
قطر لاستیک اصلی (175/70/13) 57.52 سانتی متراست
قطر (185/65/13) 57.07 سانتی متر است
قطر (185/70/13) 58.92 سانتی متر است
قطر (195/65/13) 58.37 سانتی متر است
بحث های مهم تری هم هست ها ، بییاید تکلیف لاستیک رو روشن کنیم تا بعد بریم سر بحث های دیگه
مثل اینکه از این بحث لاستیک کسی استقبال نکرد.
خب بریم سر چیز های دیگه.
دوستان که ورنا دارید یا ریو دارید ، حتما می دونید که صدای داخل این ماشین بیش از اونیه که انتظار میره قبول دارید؟
به نظر من این تنها عیب این دو ماشینه.
میخوام بپرسم علتش رو تا حالا سعی کردید پیدا کنید؟ که بتونیم در صورت امکان رفعش کنیم.
من دو نقل قول متفاوت شنیدم. بعضی ها میگن به خاطر برداشتن عایق پشت داشبورد و زیر در موتوره ، بعضی هم میگن لاستیک نگه دارنده دسته موتور ایراد داره و باعث ارتعاش موتور می شه.
من خودم فکر می کنم بیشتر از همون عایقش باشه.هر چند که یه چیزی شبیه ارتعاش موتور هم تو دور موتور 3000 حس می شه.
شما چی فکر می کنید ، آیا کسی تا حالا تونسته این مشکل رو رفع کنه؟
لطفا نظر بدبد.
Powerful_monarch
8 September 2006, 05:43 PM
دوستان که ورنا دارید یا ریو دارید ، حتما می دونید که صدای داخل این ماشین بیش از اونیه که انتظار میره قبول دارید؟
در مورد ریو اطلاعی ندارم ، ولی در مورد ورنا اینطور نیست ! بطوری که بارها خود من ماشین روشن رو به اشتباهی start زدم !
pedram325i
8 September 2006, 06:09 PM
آره درست میگی (من خودم هم ورنا دارم) وقتی که در جا کار میکنه یا تو سرعت های کم صداش بی نهایت کمه.
ولی تو جاده وقتی دور موتور به دور و بر 3000 میرسه صداش یه دفعه زیاد میشه. (و متاسفانه صداش تو اتاق میاد )
منظورم این صداشه.کلا تو سرعت ماشین کم صدایی نیست.
مال شما اینجوری نیست؟
Powerful_monarch
8 September 2006, 09:02 PM
نه پدرام جان ! برعکس من حتی وقتی دنده یک رو پر میکنم و نمیرم رو دنده 2 باز هم صدایی که در حالتهای مشابه از پژو در میاد از این ماشین به گوش نمیرسه !
pedram325i
8 September 2006, 11:47 PM
من نمی دونم چی بگم !
من نمی دونم چرا از حرفی برداشت بد میشه ، یعنی من اومدم اینجا حرف الکی بزنم؟
یا اینکه اومدم روی یک ماشین که بخاطرش این تاپیک رو ایجاد کردم و ماشین خودم هم هست ایراد الکی بذارم ؟
این صدا که من میگم رو همه میدونند. توی همین سایت من دربارش مطلب خوندم(البته درباره ریو)
توی مجله ماشین گفته بود ، توی سایت [Only registered and activated users can see links] چند نفر از ایران این مطلب رو ذکر کردند.
صداش اونقدر ها هم زیاد نیست که نشه تحملش کرد اما میتونست کمتر باشه.
کلا ماشین بقیه چیزهاش اونقدر خوب هست که انتظار میرفت اون موردش هم بهتر می بود.
Powerful_monarch
9 September 2006, 02:23 PM
پدرام جان !
حرف شما متینه دوست عزیز ! ولی من از صدای ماشین خودم ناراضی نیستم !
pedram325i
9 September 2006, 04:22 PM
من هم مطمئنم صداش از خیلی از ماشین های دیگه توی ایران کمتر هم هست.
ولی معتقدم میشه بهبودش داد.
حالا شما دوست عزیز. در مورد لاستیک ها اقدامی نکردی؟
Powerful_monarch
9 September 2006, 05:33 PM
چرا پدرام جان ! لاستیکهای فابریک اش که افتضاحه ! آدم یاد چرخهای دوچرخه میفته !:icon_sad:
pedram325i
10 September 2006, 11:46 AM
واقعا همینطوره !
خوب رینگ هم عوض کردی یا فقط لاستیک؟
شماره لاستیکی که انداختی چی هست ؟
XELTEK
10 September 2006, 01:19 PM
برای این 3 تا علل خصوص سی یلو و ورنا لاستیک 205/70/r13 توصیه ی اکید میشه !
اگه این سایزو بندازید متوجه امنیت بالا تو سرعت و ترمز گیری عالی در همه ی شرایط میشید
و توی این دو تا ماشین به هیچ وجه نباید رینگ استفاده بشه !! و:icon_mad:
ضمنا در مورد لاستیک خصاصت از خودتون نشون ندید و بهترین چیز و بهترین مارک رو بگیرید ! مثل مارشال یا گود یر !!!
pedram325i
10 September 2006, 07:13 PM
ولی 205 برای رینگ 5.0 اینچ زیادی پهن نیست؟
من که تو پست اولم توضیح دادم ، حتی 195 هم میتونه زیاد پهن باشه.
من میخوام اینو بدونم کسانی که این 3 ماشین رو دارند بیشترشون چه شماره لاستبکی گذاشتند ؟
XELTEK
10 September 2006, 08:13 PM
واقعا می خوام بدونم که کدوم کار ما اصولیه که این باشه دومیش ؟
بعدشم امنیت مهمتره یا اصول ؟
ما خودمون 2 تا سیلو داریم که جاتون خالی دیروز تازه از مسافرت برگشتیم !!! با هر دوش رفتیم !
یکی کاملا فابریکه یعنی لاستیک بارز کارخونه ای روشه و اون یکی لاستیک 205 مارشال روشه !
اصلا باید مقایسه کنید تا بفهمید من چی میگم !
اون یکی که فابریک بود هم سرعت کمتر میگرفت هم مانور دهی پایین داشت هم ترمز گیریه بی خودی داشت !
ولی این یکی هم سرعت خوبی میرفت ( 1 ساعت تمام 190 )هم لایی کشی های توپی با اون سرعت کشیده میشد و هم ترمز گیریه معرکه ای دارد !
ضمنا گرم کردن لاستیک روی لاستیک های پهن کمتر بود و واقعا اگه بخوایم به لاستیکها نمره بدم فابرکش 7 و این مارشال 19 میگیره
از 20
pedram325i
11 September 2006, 11:13 AM
واقعا می خوام بدونم که کدوم کار ما اصولیه که این باشه دومیش ؟
بعدشم امنیت مهمتره یا اصول ؟
از 20
خوب منظور من هم از رعایت اصول همین رعایت ایمنی بود.
از کجا معلوم اگه لاستیک زیاد تر از حد پهن انتخاب بشه مشکلی پیش نیاد؟ مثلا لبه لاستیک از تو رینگ در بره !
پس چه دلیلی داره که کمپانی ها این اصول رو رعایت می کنن ؟
مثلا ب ام و برای لاستیک 205 از رینگ 7.0 اینچ استفاده می کنه. در حالی که رینگ ما فقط 5.0 اینچه یعنی بیش از 5 سانتی متر باریک تره.
یعنی اتفاقی نمی افته؟
XELTEK
11 September 2006, 04:42 PM
واللاه تو اون یه ساعتی که من باهاش 190 میامدم چیزیش نشد !!!
تازه لایی هم میکشیدم !
Javid
11 September 2006, 10:51 PM
کسی میدونه شتاب صفر تا صد ورنا چند ثانیست؟
بهترین روغن موتور برای این ماشین چیه؟
یدونه اسم نوشتیم که بهمن بهمون میدن بنظرتون بفروشیمش یا نگهش داریم؟ ماشین بی آزاریه؟
Powerful_monarch
12 September 2006, 01:37 AM
من خودم ورنا دارم و کاملا از این ماشین راضی هستم و از اینکه این ماشین رو خریدم پشیمون نیستم و اگه زمان به عقب برمیگشت باز هم همین ماشین رو میخریدم !
XELTEK
12 September 2006, 09:36 AM
یدونه اسم نوشتیم که بهمن بهمون میدن بنظرتون بفروشیمش یا نگهش داریم؟ ماشین بی آزاریه؟
ماشین خوبیه
بهترین روغن براش بهران تکتاز که سر 4000 تا عوض باید کرد !!
نگهش دار
ماشینای کرمان خودرو ازارشون کمه !!!
pedram325i
12 September 2006, 11:52 AM
شتاب 0 تا 100 ورنا 11.5 ثانیست.
من روغن بهران میریزم واقعا هم نمیدونم مناسب ترین هست یا نه. دوستان اگه پیشنهادی دارند بگن.
آره ماشین بسیار بی آزاریه.کیفیت ساختش عالیه و اصلا گذرت به تعمیر گاه نمی افته
pedram325i
12 September 2006, 06:13 PM
راستی توی پست اول از صدای نسبتا زیاد ماشین(ورنا) توی سرعت گفتم.
تا یادم نرفته اینجا بگم که این صدا که گفتم فقط صدای موتوره که بین سرعت 110 تا 125 یه خورده بیشتر از اونیه که از این ماشین انتظار میره.
ولی به جز اون خود ماشین (داشبوردش و در و پیکر هاش)تو حرکت و تو دست انداز بیش از حد بی صداست و کوچکترین صدایی ایجاد نمی کنه.
که فکر کنم از این نظر (بی صدایی بدنه) در مقایسه با ماشین های دیگه ایرانی جزو بهترین ها باشه.
pesaremelli
13 September 2006, 07:14 AM
منم یه سوال دارم
فضا برای سرنشینای عقب تو ورنا چطوره منظورم فاصله ی بین صندلی جلو و عقب و همچنین ارتفاع سقف ماشینه و اینکه اصولن ظرفیت حمل 5 سرنشین رو داره یا نه
PoYo
13 September 2006, 10:10 AM
به نظرم که CIELO خیلی ماشین خوب و کاملیه!!!!
هم واسه جوان خوبه و هم خانواه
در کل هم کامله و هم تیز و بورو
اینم عکس ماشین خودم (وقتی سالم بود)
[Only registered and activated users can see links]
Powerful_monarch
13 September 2006, 01:03 PM
منم یه سوال دارم
فضا برای سرنشینای عقب تو ورنا چطوره منظورم فاصله ی بین صندلی جلو و عقب و همچنین ارتفاع سقف ماشینه و اینکه اصولن ظرفیت حمل 5 سرنشین رو داره یا نه
ماشین تقریبا جاداری هست ! ولی خوب فکر میکنم سمند جا دار تر هستش ! 5 نفر توش راحت توش جا میشن ! ولی خوب اگه سرنشین های جلو بخوان صندلی رو عقب بدن ، سرنشینان عقب اذیت میشن :icon_twis
شاهین سرشار
13 September 2006, 01:43 PM
ورنا آینشم برقیه ؟ مال شما ورنات چه رنگیه ؟
pedram325i
13 September 2006, 03:43 PM
آره 5 نفر راحت توش می شینند ، البته همونطور که دوستمون هم گفتند سرنشینان جلو و عقب باید راحتیشون رو تقسیم کنن. در این صورت همه از آسایش قابل قبول بهرخوردار خواهند بود.
در مورد رنگ هم مال من نقره ایه. به نظر من رنگ بژ و نقره ایش از رنگهای دیگه بهتر دراومدند.
نه ورنا آینش برقی نیست.
شاهین سرشار
13 September 2006, 03:50 PM
14 تومن از مردم پول میگیرن آینه دستی تحویلمون میدن ؟
pedram325i
14 September 2006, 11:41 AM
از بچه ها خواهش میکنم عکس های سنگین تو صفحه قرار ندند. که باز کردن صفحه ها برا دوستان سخت نشه.
دوم اینکه یکی از دوستان اومد و گفت که لاستیک 205 انداخته ، دیگه کسی نبود بیاد بگه چه شماره ای رو ماشینش انداخته؟
جناب powerful شما چی؟ شما شماره چرخ جدیدتون رو نگفتید.
لطفا شماره کامل رو بنویسید مثلا 185/70/13
Powerful_monarch
14 September 2006, 03:08 PM
شماره لاستیک ماشین من 205/60R13 هستش ! و Hankok !
از روغن موتور Totul هم استفاده میکنم ! ( اگه املا اش رو درست نوشته باشم ! )
در مورد ورنا هم باید بگم هر 4 در شیشه برقی هستند ! ولی خوب اینه بقل ها دستی هستند ! رنگ ماشین زغالی هستنش !
pedram325i
14 September 2006, 04:57 PM
جالبه تا حالا هر دو نفر که شماره لاستیکشون رو نوشتند 205/60/13 انداختند !
درحالی که لاستیکهای زانتیا 185 هست!
Mr.Sina
19 September 2006, 10:00 PM
من یه ورنا نقره ای 83 دارم تا الان 40000 تا را رفته حتی 40000 تومن خرجش نکردم و کلا خیلی راضی هستم....
اون اول روش رینگ 15 انداختم خیلی گیج شد الان فابریکش روشه....
Powerful_monarch
19 September 2006, 10:04 PM
پدرام خودت چه لاستیکی رو ماشین ات انداختی ؟
pedram325i
19 September 2006, 10:36 PM
راستش من خودم هنوز هیچ لاستیکی روش ننداختم :icon_sad: :icon_ques
چون بین چند شماره دو دل هستم
185/65/13
186/70/13
195/65/13
205/60/13
و قصدم این بود که از تجربیات دوستان بهره ببرم و شماره ای رو که بیشتر رایج هست استفاده کنم.
همونطور که میدونید شماره هایی که کمتر استفاده میشه همه تو انباری و پوسیده اند و نباید به کار برد.
من خودم اعتقاد دارم بهترینش از نظر سایز همون 195/60/13 هست ولی انگار 205/60/13بیشتر استفاده شده.
باز هم اگه هست بیایید بنویسید.
pedram325i
25 September 2006, 11:10 AM
من یه ورنا نقره ای 83 دارم تا الان 40000 تا را رفته حتی 40000 تومن خرجش نکردم و کلا خیلی راضی هستم....
اون اول روش رینگ 15 انداختم خیلی گیج شد الان فابریکش روشه....
شما که رینگ فابریک رو گذاشتید لاستیک هم همون اولی رو گذاشتید یا عوضش کردید؟
اگه عوضش کردید شمارش رو بنویسید.
آیا کسی نبود که شماره 185/65/13 رو ریو ، ورنا یا سیلو انداخته باشه؟
Mr.Sina
25 September 2006, 11:43 PM
شما که رینگ فابریک رو گذاشتید لاستیک هم همون اولی رو گذاشتید یا عوضش کردید؟
اگه عوضش کردید شمارش رو بنویسید.
آیا کسی نبود که شماره 185/65/13 رو ریو ، ورنا یا سیلو انداخته باشه؟
نه الان همون اولیه روشه!!
pedram325i
26 September 2006, 11:17 AM
ولی لاستیک اولیش خیلی افتضاحه هم توی ترمز گیری اثر منفی داره ، هم خیلی ماشینو زشت می کنه.
حتما باید عوض شه
Mr.Sina
26 September 2006, 07:53 PM
ولی لاستیک اولیش خیلی افتضاحه هم توی ترمز گیری اثر منفی داره ، هم خیلی ماشینو زشت می کنه.
حتما باید عوض شه
دقیقا
در مورد زشتی که افتضاحه ولی من با ترمزش مشکلی ندارم...
XELTEK
26 September 2006, 08:07 PM
ايشالا لاستيكارو پهن كني مي فهمي ترمز يعني چه !!!
El Padrino.
26 September 2006, 10:06 PM
لاستیک پهن به موتور آسیب می رسونه سوخت می ره بالا پیام جان ماشین شما دود می کرد احتملا مال این بوده ولی خطر چپ کردن کم می شه
XELTEK
27 September 2006, 02:01 AM
اون ماشینه که دود میکنه اون یکیه که لاستیکاش فابرکه !!!
اما این یکی هم خوب راه میره هم ترمز خوب میگیره هم مصرفش پایینه !!!
pedram325i
27 September 2006, 01:33 PM
آره بابا لاستیک چه ربطی به دود داره؟ فوقش هم بخواد تاثیر رو ماشین بذاره یه خورده ماشین رو سنگین می کنه یا شتابش رو میاره پایین(به علت سنگین تر بودن لاستیک بزرگ و زیاد شدن اصطکاک)
البته مسلما قطر و پهنای لاستیک باید ، هم با ماشین ،هم با لاستیک فابریک تناسب داشته باشه.
میدونید که اگه قطر لاستیک جدید خیلی از لاستیک فابریک بیشتر باشه این توی ضریب دیفرانسیل ماشین تاثیر میذاره و شتاب ماشین کم می شه و وقتی سنگین تر بودن لاستیک رو هم بش اضافه کنیم ، تاثیر منفی زیادی روی قدرت و شتاب ماشین می ذاره.
از طرفی زیاد تر بودن قطر لاستیک باعث می شه ارتفاع ماشین بره بالا و این روی هندلینگ ماشین هم اثر منفی داره.
El Padrino.
27 September 2006, 02:48 PM
اون ماشینه که دود میکنه اون یکیه که لاستیکاش فابرکه !!!
اما این یکی هم خوب راه میره هم ترمز خوب میگیره هم مصرفش پایینه !!!
پیام جان سوخت ماشینی رو که روش لاستیک پهد انداختی توی شهر چنده
لاستیکی که از کمپانی روی ماشین هست به تناسب موتور ماشینه اگه بزرگ تر بشه به ماشین فشار میاره سوخت و شتاب می ره بالا سر عت مییاد بالا ولی تعادل بالا میره من می گم چون لاستیک پهن انداعتی به موتور فشار اومده و ماشین رینک سوزونده که دود می کنه که شما گفتی اون ماشین لاستیک فابریک روش بود
pedram325i
27 September 2006, 03:06 PM
لاستیکی که از کمپانی روی ماشین هست به تناسب موتور ماشینه اگه بزرگ تر بشه به ماشین فشار میاره سوخت و شتاب می ره بالا سر عت مییاد بالا ولی تعادل بالا میره من می گم چون لاستیک پهن انداعتی به موتور فشار اومده و ماشین رینک سوزونده که دود می کنه که شما گفتی اون ماشین لاستیک فابریک روش بود
لاستیک 175 به هیچ وجه برای این ماشین مناسب نیست. کره ای ها به خاطر ارزون تر کردن قیمت ماشین حتی از لاستیک هم نمیگذرند و باریکش رو به صورت استاندارد روی ماشین می ذارن.
با پرداخت اضافی می شه ورنا رو با رینگ 14 اینچ 185/60/14 تحویل گرفت(البته نه تو ایران) که مناسب ترین لاستیک برای این ماشین هست. (البته قطر هر دو لاستیک با هم برابره که درستش هم همینه)
XELTEK
27 September 2006, 03:52 PM
تقریبا" صدی 5/7 الی 8 بستگی به ترافیک داره
تو جاده صدی 6:icon_cool
El Padrino.
27 September 2006, 07:22 PM
ماشین من توی شهر و جاده مینگین صدی 7 می سوخت
pedram325i
28 September 2006, 11:42 AM
مال من(ورنا) میانگین 7 لیتر می سوزونه.
hadi52
28 September 2006, 05:54 PM
مال من(ورنا) میانگین 7 لیتر می سوزونه.
ورنای من توی شهر حدود 9.5 می سوزونه ! :icon_mad: فکر نمی کنید زیاد باشه ؟ اشکال از کجاست ؟
یک سئوال دیگه هم داشتم : ماکزیمم گشتاور ورنا در کدام دور موتور رخ میده ؟
pedram325i
28 September 2006, 07:03 PM
ورنای من توی شهر حدود 9.5 می سوزونه ! :icon_mad: فکر نمی کنید زیاد باشه ؟ اشکال از کجاست ؟
یک سئوال دیگه هم داشتم : ماکزیمم گشتاور ورنا در کدام دور موتور رخ میده ؟
بستگی به این داره که تو چه ترافیکی رانندگی می کنی. اگه هم تو شهر (ترافیک معمولی) هم تو بزرگراه می رونی ، آره 9.5 لیتر زیاده.
حد اکثر گشتاور ورنا در دور موتور 3000 بدست میاد که 129.5 نیوتون متره
اگه لاستیک رو عوض کردی بگو چه شماره ای گذاشتی
hadi52
28 September 2006, 09:57 PM
بستگی به این داره که تو چه ترافیکی رانندگی می کنی. اگه هم تو شهر (ترافیک معمولی) هم تو بزرگراه می رونی ، آره 9.5 لیتر زیاده.
حد اکثر گشتاور ورنا در دور موتور 3000 بدست میاد که 129.5 نیوتون متره
اگه لاستیک رو عوض کردی بگو چه شماره ای گذاشتی
نه هنوز فابریک روشه. فقط چند روز قبل که رفته بودم سرویس اولیه طرف گفت حتما لاستیک خارجی بنداز این بارزهائی که روشه به درد نمی خوره. از سایزش چیزی نگفت. من هم دارم این تاپیک را دنبال می کنم تا ببینم آخرش چه سایزی باید بندازم !
pedram325i
29 September 2006, 08:49 PM
راستی یه چیزی یادم اومد. معمولا وقتی ماشین درجا کار می کنه کولر رو روشن میکنی خودش گاز میده و دور موتور رو میبره رو 1500 (پراید اینجوری بود) ولی ورنای ما گاز نمیده. میخواستم بپرسم مال شما چه جوریه ، یعنی وقتی درجاست کولر رو روشن میکنید خودش گاز می ده یا نه؟
(خواستم بدونم این ماشین اوریجینال اینجوریه یا مال من اشکال داره)
XELTEK
29 September 2006, 09:02 PM
ورنا و سی یلو اینطوریند
کولر بگیری تغییری نمی بینی
فقط صدای کمپرسور میاد
TUBORG
1 October 2006, 12:37 PM
سی یلوی یکی از دوستامون اصلا وقتی کولر میگرفت دور موتورش میومد رو 500
جالب بود ماشینش هم خیلی راه میرف
اما اخرش با همون ماشین چپ کرد و مرد
El Padrino.
1 October 2006, 08:35 PM
دوست عزیز اولا خدا رحمت کنه دوستتون رو منظورتو دور موتور 5000 پنج هزار است که !!!؟؟؟
pedram325i
2 October 2006, 12:40 PM
نه اتفاقا منظورشون همون 500 هست.
یعنی اینکه سیلو چون کولرش ساسات اتوماتیک نداره ، وقتی تو در جا کولر رو روشن میکنی دور موتور کم می شه
mst
2 October 2006, 02:24 PM
سلام.دوستانی که سیلو داشتن خواهشن بگن که دوره تعویض قطعات مصرفی مثل لنت و دیسک و صفحه کلاچ چقدره و چند کیلومتر این قطعات کار می کنن؟ با تشکر
XELTEK
2 October 2006, 04:48 PM
ببین دوست عزیز
ما با سیلومون با یه دست دیسک و صفحه 20 هزار کیلومتر رفتیم که نمایندگی انداخت
اما یه دست دیسک و صفحه GMاصلی انداختیم 50 هزار تا رفتیم مثل روز اوله
لنت ترمز هم مصرفش 10-12 هزار کیلومتره که بهترین لنت عمون جی ام با قوطی سفید رنگه
ضمنا دیسک و صفحه اصلی سی یلو قوطیش ابیه !!!
El Padrino.
2 October 2006, 09:51 PM
دوست عزیز لنت بستگی به رانندگیت داره یکی مثل دوست من از ترمز کم استفاده می کنه و همش با معکوس زدن ماشین رو وایمیسونه بستگی به خودت داره ولی بهتره که قبل از تموم شدن عوضش کنی صفحه دیسک کمتر آسیب می بینه
pedram325i
11 October 2006, 03:02 AM
195/65/13 کسی استفاده کرده؟
آیا با این شماره تا حالا کسی برخورد کرده؟
El Padrino.
13 October 2006, 03:07 PM
ولی به تنها ماشینی که رینگ اسپرت نمی یاد سی یلو هست و ریو
Mr.Sina
8 December 2006, 11:55 PM
ببین دوست عزیز
ما با سیلومون با یه دست دیسک و صفحه 20 هزار کیلومتر رفتیم که نمایندگی انداخت
اما یه دست دیسک و صفحه GMاصلی انداختیم 50 هزار تا رفتیم مثل روز اوله
لنت ترمز هم مصرفش 10-12 هزار کیلومتره که بهترین لنت عمون جی ام با قوطی سفید رنگه
ضمنا دیسک و صفحه اصلی سی یلو قوطیش ابیه !!!
دیسک و صفحه اصلی سیلو Valeo هست!!جعبش ابی بوده تازگیا سبز شده!
TUBORG
10 December 2006, 06:58 PM
منم هفته ژيش ديسك و صفحه مو عوض كردم
اصلش جي ام امركاست با قيمت 50000 ريال با بلبرينگس سد 57 و كاسه نمد 60 تومن
تعويض 20
كلا" 80
Mr.Sina
10 December 2006, 09:54 PM
منم هفته ژيش ديسك و صفحه مو عوض كردم
اصلش جي ام امركاست با قيمت 50000 ريال با بلبرينگس سد 57 و كاسه نمد 60 تومن
تعويض 20
كلا" 80
دوست عزیز اصلیش Valeo هست قیمت دیسک و صفحه و بلبرینگ با هم حدود 48 تومن هست..
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.