View Full Version : هاچ بك
sami
12 December 2004, 04:44 PM
آقا منم ميخوام هاچ بك بخرم اما صفر يعني اگه بشه ثبت نام كنم . شنيدم هاچ بك دوباره توليد ميشه . چون خودم صفرشو ديدم :idea:
اگه كسي اطلاع دقيق تري داره راهنمايي كنه .
هاچ بك نقرهاي هم هست ؟ صفر منظورمه
شرايط ثبت نام پرايد رو از كدوم سايت به طور دقيق پيدا كنم همه جوره از 2 ماهه گرفته تا 1 ساله مرسي ..... :!:
sami
13 December 2004, 03:43 PM
انگار كسي نيست راهنمايي كنه من چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟ :cry: ميخام ثبت نام كنم بلند مدت
بابا دمتون خيلي گرمه
tirkamoon
13 December 2004, 04:28 PM
شرايط پيش فروش :wink:
[Only registered and activated users can see links]
اينم ليست قيمت :P
[Only registered and activated users can see links]
darya
13 December 2004, 11:14 PM
واقعا اين سايپا خيلي شيكه!!! جدول آخرين شرايط پيش فروشش كه مال آبان هستش :roll:
حالا اين نسيم و صبا كدوم به كدومه؟ يعني اينكه كدوم صندوقداره و كدوم هاچ بك؟
يه چيز ديگه هم اينكه من فكر مي كردم ديگه پرايد كاربراتوري نمي زنند ولي توي جدول ليست قيمت بود. پس هنوز توليد مي شه؟
اصغر
13 December 2004, 11:23 PM
نسيم هچ بكه و صبا صندوقدار و اصولا خودرو سازاي ايراني سايتاشون به درد Aunt اشون ميخوره و اگه اطلاعات درست ميخواي بايد مراجعه كني به نزديكترين نمايندگي.
فكر كردين ترافيك تهران مال چيه ؟ نه با تلفن ؛ نه با اينترنت و نه با هيچ وسيله ي ديگه اي تو اين شهر نمي شه اطلاعات در هيچ موردي بدست آورد و بايد حتما به ادارات و ... مراجعه كرد كه تازه در اونجا هم معلوم نيست با يك بار مراجعه بشه به مراد و مقصد رسيد :?
darya
14 December 2004, 12:13 AM
نسيم هچ بكه و صبا صندوقدار و اصولا خودرو سازاي ايراني سايتاشون به درد Aunt اشون ميخوره و اگه اطلاعات درست ميخواي بايد مراجعه كني به نزديكترين نمايندگي.
خيلي ممنون از راهنماييتون
فكر كردين ترافيك تهران مال چيه ؟ نه با تلفن ؛ نه با اينترنت و نه با هيچ وسيله ي ديگه اي تو اين شهر نمي شه اطلاعات در هيچ موردي بدست آورد و بايد حتما به ادارات و ... مراجعه كرد كه تازه در اونجا هم معلوم نيست با يك بار مراجعه بشه به مراد و مقصد رسيد
بله دقيقا درست مي فرماييد. درصد خيلي بالايي از ترافيك تهران بر ميگرده به كارهايي كه خيلي خيلي راحت با تلفن و اينترنت قابل انجام هست. :roll:
محمد رضا محمدي
14 December 2004, 01:10 PM
با هيچ وسيله ي ديگه اي تو اين شهر نمي شه اطلاعات در هيچ موردي بدست آورد و بايد حتما به ادارات و ... مراجعه كرد كه تازه در اونجا هم معلوم نيست با يك بار مراجعه بشه به مراد و مقصد رسيد
دقيقن همينه !!! اين نمايندگي ها هم مثلن مال يه جامعه كلي هستن ولي همشون با هم اختلاف نظر دارن ...
براي امتحان من يه بار از نمايندگي هاي معتبر چند تا شهر مختلف قيمت 206 تيپ 3 رو گرفتم كه در حدود 300 هزار تومان نا قابل تفاوت قيمت بود !!!! :twisted: :(
اينو ميگن يه سيستم با حال در صنعت خودرو سازي ....
sami
14 December 2004, 02:49 PM
آقا تيركمون دستت درد نكنه بابت آدرس ها حالا ما وديعه اول كي بايد بديم كه دوميش براي آذر باشه الان كه ديگه داره كم كم دي ميشه :cry: حالا چيكار كنم .
حالا فكر كنيد خريدم :o از كمك جلو چقدر ببرم از عقب چقدر كه وقتي پشت ماشين 3 نفر بشينه لاستيك يا كف ماشين به سرعت گير نگيره از راهنمايي همتون ممنونم :!: مرسي
sami
18 December 2004, 02:52 PM
مرسي از راهنمايي اقا شرمنده مي كنين .
من امروز يه هاچ بك نقره آبي ديدم خيلي خوشگل بود ميخوام ببينم ميشه به صورت سفارشي كمپاني برلمون هاچ بك نقره آبي بزنه چون اين رنگ ديگه نيست فكر كنم اوني هم كه من ديدم كره اي بود پلاك تهران 11 بود
sami
22 December 2004, 05:13 PM
آقا چرا كسي جواب نميده به من اين 2 تا پست آخر من بدون جواب مونده لتفن كمك مرسي
منظورم اينه كه جواب بدين :( :shock: :shock:
tirkamoon
22 December 2004, 05:27 PM
سامي جان پست اولي كه مربوط به اينجا نيست و اگه يه كم گشتي و چيزي مربوط به اون نديدي سوالت رو جدا بپرس
دومين پستت :معمولن براي يك نفر سفارشي چيزي توليد نميشه چون اينجا ايرانه :P و موارد سفارشي براي از ما بهترون هر كمپاني در دسترسه پس بي خيال اين موضوع بشو و براي يه رنگ ديگه اقدام كن 8)
pedrambade
3 January 2006, 10:28 AM
اقا بی خودی ثبت نام نکن چون تاخیر 7 الی 8 ماهه داره الان من آذر پارسال پول ریختم برای هاچ بک الان دی هست . هیچ خبری نیست سئوال هم که می کنی میگن معلوم نیست کی میدن برو یه 83 یا 84 دست دو بخر خیال خودتو راحت کن 84 نیمه دوم هست خیلی کم.خلاصه خودتو الاف نکن مثل من که الان 1 سال و نیمه که تو کفم.
pedrambade
10 January 2006, 11:25 AM
آقا م بالاخره هاچ بک مونو بعد از 1سال و نیم تازه حوالشو گرفتیم 18/10/1384 تو 3 رنگ:
1- سفید
2- مشکی
3- مشکی متالیک
واقعا" این سایپا تنوع رنگش برای هاچ بک بیداد میکنه من نمی دونم از بین این همه رنگ کدومو انتخاب کنم تحویلش هم گفتن تا 30/10/1384 اگه بدن
جهت اطلاع دوستانی که می خوان بدونن هاج بک تولید می شه یا نه
sima0000
5 February 2006, 04:36 PM
تبرييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي ييييييييييك
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.