View Full Version : یک سوال در مورد بنز
z_qz54
6 September 2006, 12:23 AM
سلام بر دوستان گل خودم . میخواستم در مورد کلمه کمپرسور که پشت بعضی بنز ها مینیسند اطلاعات بگیرم. جریان این چیه ؟
XELTEK
6 September 2006, 12:37 AM
من در حدی نیستم که جواب شما رو بدم ! چون اطلاعاتم یک هزارم شماست !
اما فکر کنم این سیستم برایی اینکه اگه چرخ پننچر شد تا تعمیرگاه برسونه و اینکه بعضی از تجهیزاتش با باد کار میکنه !!!
amir_CLK500
6 September 2006, 12:59 AM
من در حدی نیستم که جواب شما رو بدم ! چون اطلاعاتم یک هزارم شماست !
اما فکر کنم این سیستم برایی اینکه اگه چرخ پننچر شد تا تعمیرگاه برسونه و اینکه بعضی از تجهیزاتش با باد کار میکنه !!!
دوست عزیز خواهشن چیزی رو که نمیدونید اظهار نظر نفرمایید و دیگران بخصوص مدیر موسس این تاپیک رو گمراه نکنید.:icon_roll
اصطلاح کمپرسور که پشت بنز ها میبینید مربوط به ساختار موتوری بنزها میشه بدین معنی که در موتور این مدل از توربوشارژرهای 4 مرحله ای یا 2 مرحله ای بهره گرفتند(بستگی به آپشن داره).
این بنزهایی که شما میبینید عمدتا سری c هستند که توربو شارژ دارند.مث c200 و clk و برخی مدلهای slk .
از ویژگی های این کمپرسور ها میتوان به شتاب وحشتناک(6.9) انها به مدد توربو شارژهاشون اشاره کرد.
rezaps
6 September 2006, 10:54 AM
کمپرسور به معنی سوپرشارژر هست و نه توربو شارژر.
سوپر شارژر و توربو شارژر هر جفتشون وظیفه پرخوران کردن (افزایش فشار و کاهش دمای هوای ورودی)دارن.
سوپرشارژر مستقیما از موتور نیرو میگیره(تسمه از میل لنگ مثل کولر و دینام)ولی توربوشارژر از فشار گازهای خروجی در اگزوز نیرو میگیره.
حالا در مرسدس و کلاس های 4 سیلندر:
موتور 180،موتور 200،موتور230 کمپرسور داریم(البته 220 هم داریم که کمه ،230 هم داریم که کمپرسور باشه و6سیلندر باشه)موتور های کمپرسور با حجم های بالاتر هم داریم که بیشتر مربوط به پکیج های AMG هستن.
ولی این موتور ها همه حجمشون 1800 سی سی هست ولی قدرت سوپرشارژر ها متفاوت هستن.
ولی به طور معمول 180 و 200 کمپرسور داریم.
به عنوان مثال :
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
amir_CLK500
6 September 2006, 02:02 PM
من اون شتابی که بهت گقتم رو از کانسپت کارز گرفته بودم.شما منبعتون کجاس؟؟؟
ما با یه c200 یه ماکسیما رو راحت تو شتاب گرفتیم.
shahram2006_m
6 September 2006, 02:46 PM
این کلمه به معنی سوپر شارژ هست.
سوپر شارژ با توربو شارژ متفاوته.
هر دو با فشرده سازی هوای ورودی به سیلندر ها باعث میشن سوخت بیشتری به سیلندر برسه و قدرت و توان بیشتری بدست بیاد.
یعنب بدون تغییر دادن اجزا موتور به قدرت بیشتری دست پیدا کردیم.
این امر در کشورهایی که مالیات خودرو بر اساس حجم موتور گرفته میشه بسیار اهمیت داره.
مثلا بنز C200 kompressor توانی در حدود یک موتور 2300 سی سی میده در حالی که حجم موتورش 2000 سی سی هست.
اختلاف سوپر شارژ و توربو شارژ در تامین کننده نیرو اونهاست.
در سوپرشارژ این نیرو توسط یک تسمه گرفته میشه ولی در توربوشارز این نیرو به وسیله دود خروجی از اگزوز بدست میاد.
vahid_elx_645ci
6 September 2006, 03:05 PM
همین سوال رو در مجله ماشین خرداد پرسیده بودند منم عین جواب رو اینجا می نویسم:
کمپرسور در واقع همان سیستم توربوشارژر است که مرسدس بنز آن را به صورت مجموعه هایی جمع و جورتر و ساده طراحی نموده و بر روی برخی مدلهایش مورد استفاده قرار می دهد و نام کمپرسور را برای مشخص بودن مدل های مجهز به این سیستم در پشت آنها درج می نماید.
rezaps
6 September 2006, 03:34 PM
مثلا بنز C200 kompressor توانی در حدود یک موتور 2300 سی سی میده در حالی که حجم موتورش 2000
C200 و C180 کمپرسور جفتشون 1796 سی سی حجم موتور دارن.
من اون شتابی که بهت گقتم رو از کانسپت کارز گرفته بودم.شما منبعتون کجاس؟؟؟
ما با یه c200 یه ماکسیما رو راحت تو شتاب گرفتیم.
اگه سوالتون از منه...منیع من سایت خود مرسدس هست.فکر کنم بهتر از سایت های دیگه اطلاعات ماشین هاشونو دارن.
کمپرسور در واقع همان سیستم توربوشارژر است که مرسدس بنز ...........
عملکرد توربوشارژر و سوپرشارژر یکی هست (فرقشون هم توضیح داده شد)
تو ایران چون بیشتر توربو شارژر مصطلح هست،مجله ماشین اینطوری توضیح داده.(مجله ماشین آیه قرآن که نیست، اشتباه هم زیاد داره)
z_qz54
6 September 2006, 03:57 PM
دوستان خیلی ممنونم از جواب های شما.
روی اتوموبیل های داخلی که شخصی توربو چارجر روشون نصب میشه برای روانگاری هیچ وسیله ای استفاده نمیشه. اما من همین امروز از یکی از رفقا پرسیدم گفت که توی موتور این بنز ها یک اویل پمپ دیگه و کاملا جدا وجود داره که وظیفه روانکاری رو داره. در صورتی که من میخواستم از روی مجرای سر سیلندر ورودی روغن بگیرم. این توربو چارجر ها نمیدونستم چرا ولی میگفتند تک هسته ای. وقتی امروز پرسیدم گفت تک هسته ای به خاطر وجود یک میل هرزگرد میگند. و 2 هسته ای به خاطر وجود 2 میل هرزگرد که 2 هسته ای در موتورهای توان بالا و عموما 8 سیلندر استفاده میشه.
shahram2006_m
6 September 2006, 04:59 PM
C200 و C180 کمپرسور جفتشون 1796 سی سی حجم موتور دارن.
دوست عزیز من در جاهای مختلفی دیدم موتورش 2000 سی سی هست.( C200)
البته سایت هایی که دیده بودم یادم نیست.
لطفا منبع اطلاعتتون رو بگید.
rezaps
6 September 2006, 05:15 PM
دوست خوب ، بفرمایید:
سایت انگلیس ([Only registered and activated users can see links])
سایت امارات ([Only registered and activated users can see links])
GHAHRAMAN
13 September 2006, 02:50 AM
من همين سوال رو چند ماهه پيش همينجا(فروم پي هالز نه اين تاپيك) پرسيده بودم كه 3 4 تا از دوستان هم لطف كرده بودن و پاسخ داده بودن ولي نمي دونم چرا پاك شده واللا؟ جاي تعجبه!يه سوال در مورده داغ كردنه موتور پرسيده بودم كه جواب داده بودن اونهم پاك شده برا چي من كه موندم.
z_qz54
13 September 2006, 04:19 PM
من همين سوال رو چند ماهه پيش همينجا(فروم پي هالز نه اين تاپيك) پرسيده بودم كه 3 4 تا از دوستان هم لطف كرده بودن و پاسخ داده بودن ولي نمي دونم چرا پاك شده واللا؟ جاي تعجبه!يه سوال در مورده داغ كردنه موتور پرسيده بودم كه جواب داده بودن اونهم پاك شده برا چي من كه موندم.
دوست عزیز مشکلات رو مستقیما با پیام خصوصی از مدیر مربوطه مثل من بپرسید. اینجا جایش نبود..... :icon_ques
NEC
13 September 2006, 05:16 PM
در مورد هوای اضافی تو سیلندره اگه اشتباه نکنم
tower-crane
13 September 2006, 07:08 PM
برای اینکه اونموقع جناب z-qz54 عضو پی هالز نبودند وگرنه با شناختی که از ایشون دارم اصلا پاک نمیکردند و تاپیک تکراری باز نمیکردند!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.