PDA

View Full Version : مودم Dial Up براي Pocket Pc

tanninsote
5 September 2006, 05:02 PM
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتيد گرامي

من يه Imate مدل PDA2K دارم كه مي خواستم از طريق اون وارد اينترنت بشم . بهترين راه از نظر شما چيه ؟ در ضمن نمي خوام به كامپيوتر نيازي باشه . يه چيزي مي خوام مثل مودم كه به تلفن وصل شه و با كارت اينترنت هاي معمولي بشه كانكت شد .

كسي اطلاعاتي در مورد اين مودمها داره كه چه جوريه ؟ بلوتوسه يا با سيم بايد وصل بشه ؟ از كجا بايد خريد ؟ قيمتش چنده ؟

در ضمن آيا برنامه Yahoo messenger براي Pocket Pc وجود داره ؟ اگه كسي سراغ داره خواهشا لينك بده

با تشكر فراوان

tetis
5 September 2006, 09:15 PM
شما مي توانيد از مودم بلو توث استفاده نماييد قيمت 2 هفته پيش تو مجتمع پايتخت 80 الي 85 بود

kevin_m_bb
5 September 2006, 10:49 PM
شما مي توانيد از مودم بلو توث استفاده نماييد قيمت 2 هفته پيش تو مجتمع پايتخت 80 الي 85 بود
البته یه مودم من دیدم که کمی بزرگ تر بود و قیمتش 68 تومن بودش البته این مودم رو می تونین به صورت اکسترنال برای کامپیوتر استفاده کنید

Night Crawler
5 September 2006, 11:04 PM
اقا این مودم بلوتوث چجوری هست ؟
يعنی داخل PPC میره يا بايد جدا بهش وصل بشه ؟
نقش مودم Dial Up رو ایفا میکنه با 56 تا سرعت ؟

ali3635
5 September 2006, 11:50 PM
یه مودمی نیست که فقط خط تلفن لازم داشته باشه ؟؟؟ یعنی اگه برق هم نبود بشه باهاش کانکت شد.

چون این بلوتوثیا باید به برق وصل شن.

kevin_m_bb
6 September 2006, 12:16 AM
اقا این مودم بلوتوث چجوری هست ؟
يعنی داخل PPC میره يا بايد جدا بهش وصل بشه ؟
نقش مودم Dial Up رو ایفا میکنه با 56 تا سرعت ؟
با این مودم ها هم می تونین به وسیله نوت بوک و هم به وسیبه ppc به اینترنت وصل شید و فکر می کنم سرعتش 56 k هستش

A-P
6 September 2006, 01:01 AM
سلام

میتونید اگر اسلات CF (Compact Flash) (از اون مموریهای بزرگ) روی پاکت پی سی تان دارید از مودمهای 56K مخصوص اونها استفاده کنید که اندازه فوق العاده کوچیکی داره (به اندازه مموری کارت) و با اینترنت از طریق خط تلفن معمولی وارد اینترنت بشید. روی تمام پاکت پی سی ها هم جواب میده.

من یه دونه نو باز نشده پلمپ دارم اگر کسی خواست.

ممنون

X_Man
6 September 2006, 01:54 AM
تمامی مودم های بولوتوث باید به برق وصل بشن (فکر نکنم بشه باطری خور پیدا کرد)
همون طور که دوستان گفتند. تو پایتخت با قیمت حدود 85 وجود داره.
این وصیله یک مودم معمولیست و می توان با استفاده از آن توسط PC, PPC, Notebook به نت وصل شد.

fardad-pda
6 September 2006, 02:00 AM
من همیشه با بلوتوث pda2k مشکل داشتم مخصوصا با مودم بلوتوث!!! قبل از خرید حتما تست کنید

z_qz54
6 September 2006, 02:34 AM
میشه آدرس دقیق بدید توی پایتخت ؟

pooyaeee
6 September 2006, 03:12 AM
پایتخت مغازه تجارت الکترونیک

A-P
6 September 2006, 03:55 PM
سلام

خوب اگه میخواید که مودم بلوتوث بگیرید که کافیه یه Dongle (از همون بلوتوث هایی که مبایلو باهاش به کامپپیوتر وصل می کنند) بخرید با 7-8 تومن. هر وقت به اینترنت با کامپیوتر کانکت بشید روی لپ تاپ و PPC هم اینترنت دارید. حتی میتونید روی مبایل هم اینترنت داشته باشید. دیگه مودم بلوتوث لازم نداره که.

z_qz54
6 September 2006, 04:40 PM
سلام

خوب اگه میخواید که مودم بلوتوث بگیرید که کافیه یه Dongle (از همون بلوتوث هایی که مبایلو باهاش به کامپپیوتر وصل می کنند) بخرید با 7-8 تومن. هر وقت به اینترنت با کامپیوتر کانکت بشید روی لپ تاپ و PPC هم اینترنت دارید. حتی میتونید روی مبایل هم اینترنت داشته باشید. دیگه مودم بلوتوث لازم نداره که.

Night Crawler
8 September 2006, 10:52 PM
دوستان من در نهايت واقعا متوجه نشدم
من میخوام بدون استفاده از WiFi و BlueTooth و Pc و LT و با مودم به اینترنت وصل بشم با Qtek S200
قبلا Sony Ericsson - P800 داشتم از ديتا استفاده میکردم با 9.6 سرعت !
این هم همونطوری هست ؟ این که میگن رو مموری کارت نصب میشه رو SD از Qtek S200 نصب میشه ؟

A-P
9 September 2006, 01:31 AM
سلام
من برای شما توضیخ دادم که نمی تونید از کارت اس دی استفاده کنید چون SDIO نداره این مدل.
و همینظور بهتون پیشنهاد کردم که پاکت پی سی بخرید به علاوه یک گوشی ارزان. که بتونید از CF یا SDاون استفاده کنید و یک مودم 56K روش نصی کنید تا به راحتی از اینترنت استفاده کنید.
من برای کار شما اصلا جم یا همون S200 رو پیشنهاد نمی کنم.

soshiance
9 September 2006, 02:45 AM
آيميت جم پورت SDIO دارد مشاهده كنيد :: [Only registered and activated users can see links]

تيونر تلوبزيون / GPS / مودم / بلوتوث / 802.11 / اسكنر / دوربين از طريق SDIO براي جم امكان پذير ميباشد

البته گفته بالا از جناب اقاي گلشاهي است كه من براي اطلاع متن بالا را از تاپيك ( اتصال i-mat jam به اينترنت با خط ثابت بدون استفاده از كامپوتر ) گذاشتم

tanninsote
13 September 2006, 01:01 PM
ممنون از دوستان كه اطلاعات خودشونو در اختيار من گذاشتن . اين مودمي كه ميگن 85 تومنه ماركش چيه ؟ آيا 56 K وصل مي شه ؟ و آيا با PDA2K مشكلي نداره ؟
از دوستان كسي امتحان كرده ؟

سلام

دوست عزيز اگه مي خواستم اول PC رو به اينترنت وصل كنم كه با همون مي رفتم تو اينترنت. يعني ميگي هر جا كه ميخواي بري مثل مسافرت كامپيوترت رو كول كني با خودت ببري كه مي خواي با موبايلت به اينترنت وصل بشي ؟

tanninsote
13 September 2006, 01:04 PM
آيميت جم پورت SDIO دارد مشاهده كنيد :: [Only registered and activated users can see links]

تيونر تلوبزيون / GPS / مودم / بلوتوث / 802.11 / اسكنر / دوربين از طريق SDIO براي جم امكان پذير ميباشد

البته گفته بالا از جناب اقاي گلشاهي است كه من براي اطلاع متن بالا را از تاپيك ( اتصال i-mat jam به اينترنت با خط ثابت بدون استفاده از كامپوتر ) گذاشتم

اون مودمهايي كه به SDIO وصل ميشه قيمتش چنده ؟ اصلا آيا تو ايران پيدا ميشه ؟
فكر كنم اون بهتر باشه . چون حداقل به برق احتياجي نداره

A-P
13 September 2006, 01:51 PM
سلام
من منظورم این نبود که کامپیوتر رو کول کنید و ببرید مسافرت. لطفا قبل از اظهار نظر دقیق پست رو بخونید.
من میگم مودم بلوتوث رو می تونید بوسیله یه بلوتوث دانگل روی همین کامپیوتر خونه داشته باشید.

در ضمن مودم SD هم توی ایران پیدا میشه قیمتش هم باید دور و ور 100 تومن باشه.

tanninsote
14 September 2006, 04:47 PM
سلام
من منظورم این نبود که کامپیوتر رو کول کنید و ببرید مسافرت. لطفا قبل از اظهار نظر دقیق پست رو بخونید.
من میگم مودم بلوتوث رو می تونید بوسیله یه بلوتوث دانگل روی همین کامپیوتر خونه داشته باشید.

دوست عزيز ظاهرا شما متوجه منظور من نشديد . من پست شما رو به دقت خوندم . در ضمن ميدونم كه ميشه با بلوتوث دانگل از طريق به اينترنت وصل شد . اطلا لازم نيست از بلوتوس استفاده بشه . وقتي كامپيوتر خونه به اينترنت وصل باشه گوشي رو با كامپيوتر زينك كنيد روي گوشيتون هم اينترنت داريد.

شما اگه پست اول منو بخونيد متوجه ميشيد كه نوشتم بدون كامپيوتر

مودم SِD اگه دور و بر 100 تومن باشه بلوتوس بهتره . حداقل با بلوتوس 2 - 3 متر سيم تلفن از گوشي آويزون نميشه . امروز ميرم پايتخت يكيشو مي خرم . از همه دوستان هم كه راهنمايي كردن سپاسگزارم.

:lover:

Night Crawler
15 September 2006, 04:44 PM
اقا من هنوز متوجه نشدم فقط میخوام جواب این سوال من رو با بله يا خير بديد !

برای گوشی Qtek S200 قطه يا هر چيزه ديگری موجود هست که بزرگ نباشه زياد يا داخل خوده دستگاه قرار بگيره و نقش مودم دايال اپ رو ایفا بکنه ؟ يعنی سرعت 56 رو بده ؟ اگر هست چه مارکی ؟ کجای تهران ؟ چه قيمتی
مرسی

lover
15 September 2006, 06:29 PM
مودم دیال آپ بصورت کارت SD هست همینطور من خودم Bluetooth modem دارم که اندازه خوده JAMIN ام هستش و 2 سال پیش 100 تومان خریدمش از پایتخت

matrix_zeoos
18 March 2008, 12:44 AM
سلام

میتونید اگر اسلات CF (Compact Flash) (از اون مموریهای بزرگ) روی پاکت پی سی تان دارید از مودمهای 56K مخصوص اونها استفاده کنید که اندازه فوق العاده کوچیکی داره (به اندازه مموری کارت) و با اینترنت از طریق خط تلفن معمولی وارد اینترنت بشید. روی تمام پاکت پی سی ها هم جواب میده.

من یه دونه نو باز نشده پلمپ دارم اگر کسی خواست.

ممنون

سلام من گوشیم everex نم دونم cf (compact flash ) داره یا نه . می شه راهنماییم بکنی که این چه جور ممورییه ؟

am!n
18 March 2008, 09:42 AM
سلام من گوشیم everex نم دونم cf (compact flash ) داره یا نه . می شه راهنماییم بکنی که این چه جور ممورییه ؟
دوست عزيز
اگر پاكت پي سي شما كارت حافظه اي كه پشتيباني مي كنه از نوع sd باشه شما مي تونيد اين مودم را براي گوشيتون تهيه كنيد.:icon_cool