View Full Version : در مورد آمپ و ساب منو راهنمایی کنید
A-P
4 September 2006, 07:26 PM
سلام به همگی
متاسفانه نمیدونم چرا یه پست زدم و مدیر اینجا خوششون نیومد و پاکس کرد ! عجیبه.
به هرحال یه سوال داشتم. من یونیت 5650 دارم با باندای 6909 کنوود (RMS 65w وات 250 وات )
سوال اول من اینه که اگه بخوام آمپلی فایر بذارم برای باندام (مثلا یه کنوود) و یه سابووفر (احتمالا 306 ، که دیگه مثل پیکان شده !) روی به آمپ دیگه ، صدای باندام گم نمیشه یعنی کم نمیاره از ساب ؟
سوال دوم اینکه چه آمپی برای یاندام و ساب بذارم ؟ دو تا 2 کانال یا یه 4 ؟ و چی ؟
و اگرم که صلاحه که باندارو عوض کنم چی جاش بگیرم ؟ (اگه لازمه)
ممنون از اینکه منو راهنمایی میکنید:icon_cool .
hamidjan
4 September 2006, 09:34 PM
سلام دوست من
به نظر من باندهاي آمپ خور نيست.شما بايد بفرماييد چقدر ميخواهيد هزينه كنين تا خدمتتون عرض كنم.
ضمنا به نظر من هر سابي اگر درست و حرفه اي ازش استفاده شود ميشود صداي عالي ازش گرفت.همينطور برعكسش هم صدق ميكنه.
A-P
5 September 2006, 12:51 PM
سلام
مرسی از جوابتون
خوب من 4 تا گزینه رو میگم شما اگه جای من بودید کدوم رو انتخاب می کردید ؟
1-آمپ Soundstram 720.4 . اسپیکر Infinity Kappa 963.7 سابووفر 360DVC پایوننیر توی باکس
2- آمپ باند CS60.4 (فکر کنم دو به دو کانالاش بریج بشه 140 وات تو هر کانال بده . درسته ؟) اسپیکرها لیمیتد 595 ، آمپ ساب 75.2 JBL ساب هم همون 306
3- گزینه 1 با اسپیکر لیمیتد (که البته فکر کنم نصف توان لیمیتد هدر میره چون 4 اهمی که لیمیتد 150 وات میخواد آمپ 90 وات بیشتر بهش نمیده)
4- نظر شما که از همه مهمتره
چیزی اکه فکر میکنید بهتره من سراپا گوشم ! بودجه من حدود 400 تومنه کمی بالا پایین. دوستان لطفا" همه کمک کنند.
خیلی خیلی ممنون
حامدگلشن
5 September 2006, 01:08 PM
سلام
مرسی از جوابتون
خوب من 4 تا گزینه رو میگم شما اگه جای من بودید کدوم رو انتخاب می کردید ؟
1-آمپ Soundstram 720.4 . اسپیکر Infinity Kappa 963.7 سابووفر 360DVC پایوننیر توی باکس
2- آمپ باند CS60.4 (فکر کنم دو به دو کانالاش بریج بشه 140 وات تو هر کانال بده . درسته ؟) اسپیکرها لیمیتد 595 ، آمپ ساب 75.2 JBL ساب هم همون 306
3- گزینه 1 با اسپیکر لیمیتد (که البته فکر کنم نصف توان لیمیتد هدر میره چون 4 اهمی که لیمیتد 150 وات میخواد آمپ 90 وات بیشتر بهش نمیده)
4- نظر شما که از همه مهمتره
چیزی اکه فکر میکنید بهتره من سراپا گوشم ! بودجه من حدود 400 تومنه کمی بالا پایین. دوستان لطفا" همه کمک کنند.
خیلی خیلی ممنون
دوست عزیز با سلام لطفن قبل از زدن پست جدید یه سرچ داخل تالار بفرمایید شاید قبلن سوال مشابه پرسیده شده باشه مثل این نمونه
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=24144
A-P
5 September 2006, 04:10 PM
سلام
تاپیکی که شما معرقی کردی اونقدری جواب منو نمیده.
سوال من این بود که :
1- اگه جی بی ال لیمتد رو بدون ساب وصل کنم با یه آمپی که لطفا" معرقی کنید آیا نمام رنجی که همراه با ساب هست رو به من میده ؟ بعنی میتونه تا حدودی به عنوان یه ساب ضعیف هم عمل کنه ؟ با چه آمپی ؟
2-اگه بخوام از اینفینیتی کاپا 936.7 استفاده کنم با یه ساب 306 بهتر جواب میگیرم یا یه لیمیتد با یه ساب ؟ منظورم اینه که کدوم بهم صدای بهتری میده ؟ با چه آمپی ؟
ممنون.
feryfrt
6 September 2006, 10:47 PM
JBL + 306 قدرت رو داری + تفکیک متوسط.
306 + infinity قدرت رو نداری + ولی تفکیک بالاتر از اونه.
paymanonline
7 September 2006, 01:56 PM
سوال من این بود که :
1- اگه جی بی ال لیمتد رو بدون ساب وصل کنم با یه آمپی که لطفا" معرقی کنید آیا نمام رنجی که همراه با ساب هست رو به من میده ؟ بعنی میتونه تا حدودی به عنوان یه ساب ضعیف هم عمل کنه ؟ با چه آمپی ؟
2-اگه بخوام از اینفینیتی کاپا 936.7 استفاده کنم با یه ساب 306 بهتر جواب میگیرم یا یه لیمیتد با یه ساب ؟ منظورم اینه که کدوم بهم صدای بهتری میده ؟ با چه آمپی ؟
ممنون.
1-هیچ وقت یه اسپیکر نمیتونه فرکانسهای پایین رو اجرا کنه و مثل ساب عمل کنه ولی اسپیکری مثل لیمیتد میتونه فرکانسهای 80 تا 500 یا اصطلاحا mid bass رو با قدرت اجرا کنه
میتونی با آمپ ts 620 -lt620 راه بندازیش یا به صورت حرفه ای با یه آمپ 944 راه بندازی طوری که ورودی ووفر و تویتر رو از هم جدا کنی
2-مطمئنا یه لیمیتد با یه ساب قدرت بیشتری در اختیار میذاره
با یه اینفینیتی و یه ساب هم قدرت نسبی خوبی میگیری و هم کیفیت ولی قدرت به لیمیتد نمیرسه و مید بیست ضعیف میشه
radio digital
7 September 2006, 11:37 PM
اسپیکر 719 کنوود هم میتونه انتخاب خوبی باشه قیمتشهم مناسبه البته سایزش 10*7 هست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.