PDA

View Full Version : قطع تلفن بدلیل بدهی

sogoli
4 September 2006, 07:15 PM
امروز از مخابرات برام smsاومد که اگر قبض موبایلمو پرداخت نکنم (تا تاریخ 15/6/85) تلفنمو قطع می کنن...
می خوام بدونم منظورشون از قطع کردن ،یکطرفه کردن خطه یا اینکه کلا قطع می کنن تا اینکه پول قبظ رو بهشون بدیم

karash501
4 September 2006, 09:41 PM
مگه اسم ام اس ميزنن؟!؟يه طرفه كه نميشه وكلا قطع ميشه ولي شايد اس ام اس واست قطع نشه كار اينا معلوم نيست!چند وقت پيش واسه يكي از دوستام 1-2ماه قطع بود يه بار همينجوري امتحان كرد ديد ميتونه اس ام اس بزنه ولي ريسيو نداره!اگه شانس بياري شايد جفتشم بتوني داشته باشي

Farbod.E
4 September 2006, 10:20 PM
دوست عزیز این پیام بر روی اکثر موبایلها میاد !!! زیاد بهش توجه نکنید ! برای من هم دیشب اومد ولی حسابم با مخابرات صافه صافه !
در ضمن در مورد یک طرفه یا دو طرفه هم خدمتتون عرض کنم که موبایل مثل تلفن ثابت نیست وقتی قطع بشه کامل قطع میشه و هیچ کاری نمیتونید باهاش بکنید !
به نظر من اگر دوست دارید مشمول پرداخت هزینه وصل نشین هر چه زودتر اقدام به پرداخت صورت حسابتون بکنید !

secondphoenix
4 September 2006, 11:04 PM
اگر قبض موبایلتون از 50000 تومان بالاتر باشه, با حتی یک روز تأخیر مشمول قطع کامل تلفن همراه خود خواهید شد.
حتی پیام کوتاه هم نمیتونید دریافت کنید.
از همه بدتر ... برای کسانی که با شما تماس می گیرند جمله « برقراری ارتباط با مشترک موردنظر مقدور نمی باشد» (فکر کنم جمله ای شبیه این بود) که کاملا تابلو میشه که هزینه قبض رو پرداخت نکردید!
این پیام های کوتاه هم, تنها برای تذکر است. حتی کسانی که هزینه رو پرداخت کرده اند. این طوری کسی نمیتونه شاکی بشه که قبض به دستم نرسیده چون با این پیام متوجه میشه قبض ها ارسال شده و باید اقدام کنه.

بلای ناگهانی
4 September 2006, 11:37 PM
چه مخابرات با کلاس شده

po2ya
5 September 2006, 10:29 PM
اگه روومینگتوون هم بالای 200 تومن بیاد یا کلا قبض موبایلتوون بالای 200 تومن باشه هر وقت از 200 تومن تجاوز کرد یکطرفه میشه موبایلتووون!
و یه SMSهم از قسمن روومینگ میاد که به ساختمان شماره 3 تو شریعتی مراجعه فرمایدد!

ATOS
6 September 2006, 12:46 AM
امروز از مخابرات برام smsاومد که اگر قبض موبایلمو پرداخت نکنم (تا تاریخ 15/6/85) تلفنمو قطع می کنن...
می خوام بدونم منظورشون از قطع کردن ،یکطرفه کردن خطه یا اینکه کلا قطع می کنن تا اینکه پول قبظ رو بهشون بدیم

چرته:icon_mad:
ماهی 4 تا 5 تا برام میاد و.....

sajjadnegaresh
6 September 2006, 12:52 AM
براي ما كه چنين اس ام اسي نيومد و قطعش كردن ،‌دمشون گرم حداقل براي بروبچز پي هالز كلاس گذاشتن و فرستادن . اي ول لا داره كارشون

web
6 September 2006, 01:51 AM
جالبه كه براي شما دوستان SMS مياد.
من از اونجايي كه هميشه پرداختمو ميذارم براي لحظات آخر اخطار هميشه به صورت يك تماس ضبط شده مياد كه خانومي ميگه بايد پرداخت كنين و مهلتش از بعد از اون تماس يك هفته ست و دقيقا بعد از يك هفته كه پرداخت نكنم قطع ميشه اونم دوطرفه و هيچ SMS ي هم نميتونم ارسال يا دريافت كنم.

PAYAM
6 September 2006, 04:36 AM
من معمولا هر دو تا قبضو با هم پرداخت مي‌كنم ولي براي بار اول چند روز پيش اين SMS براي من هم اومد. جالبه كه قبضم 82 تومن ولي براي يه دوره هم بيشتر نبود اما به‌خاطر اين‌كه موبايلم قطع نشه رفتم پرداخت كردم.
كلا قطعي موبايل به‌اين صورته كه قبضتون بيشتر از 70 تومن باشه قطع مي‌كنن منتهي به‌شرطي كه از يه دوره بيشتر باشه يعني اگه قبضتون 150 تومن بياد ولي براي يه دوره باشه موبايلو قطع نمي‌كنن (براي همينم من تعجب كردم كه چرا براي منم SMS اومد) ولي اگه دو دوره شد و ندادي توي دو روزي كه براي قطعي موبايل مي‌ذارن همه موبايل‌هاي بدهي‌دار رو قطع مي‌كنن.
ضمنا اگه قبض موبايل‌تون رو خارج از تاريخ معينش داديد و خصوصا بدهي بالاي 70 تومن هم داشتيد حتما بعد از واريز پول، قبض‌تون رو ببريد مركز خدمات تا براتون از روي قبض بعدي كم كنن و گرنه ممكنه موبايل‌تون قطع بشه....اين جريان SMS هم احتمالا براي رفع مشكل كسايي كه قبض بدستشون نمي‌رسه و موبايلشون قطع مي‌شه....

farzad_sx1
6 September 2006, 01:25 PM
حالا دوستان از چه شماره ای واستون sms میاد ؟

راستش یادمه یه زمونی به اکثر بچه از این سایتها sms میزدم بدلیل عدم رعایت شئونات اسلامی خط شما تا 48 ساعت قطع خواهد شد :icon_razz... لطفا به مراکز مخابراتی مراجعه کنید ... :icon_mrgr هر روز هم دوستام میرفتن مخابرات :icon_mrgr ... یه چندتاشونم ترسیدن نرفتن :icon_arro ...

PAYAM
6 September 2006, 07:03 PM
شماره رسمي مخابرات كه ازش تبليغ (اسپم) هم مي‌فرستن يعني : 985005+

hesamsh
7 September 2006, 03:25 AM
نمیشه از مخابرات به خاطر اس ام اس های بی خودی و بی وقت شکایت کرد؟
برای من 3 بعد از ظهر اومد، 2 روز بود که سفر می کردم و نخوابیده بودم. اومدم یه چرت بزنم مخابرات زد تو حالمون.

po2ya
7 September 2006, 01:26 PM
از همه جا میتوونید شکایت کنید ولی یه ح.صله و وقت زیادی میخواد که من و شما نداریم!
بهترین راه اینه که صدای SMSخود را یه زنگ نموور بزارید که به راحتی متوجه نشید!

vip965007
20 July 2008, 05:14 PM
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
در گذشته مخابرات اختارهای خودشو از طریق تلفن گویا بصورت پیام گفتاری میفرستاد ولی به تازگی اول ریز هزینه مکالمات و sms و غیره رو با شماره 30009 و تاریخ شروع و اتمام دوره و آخرین مهلت پرداخت و آخرین اختار رو با شماره 90005005 از طریق sms برای مشترکین ارسال می کنه و در صورت عدم پرداخت هزینه فیش هر دوره ارتباطتون قطع خواهد شد. ( من خودم تجربه این موضوع رو داشتم:icon_cry: )
:lover: موفق و پیروز باشید

Nomad
22 July 2008, 08:30 PM
دوستان این مخابرات درپیت قبلا روی قبض های موبایل اخطار بدهی رو میفرستاد ... ولی انگار دیگه اینطور نیست یا اگه بگیم هست ، برای بدهی های بالای 400 هزار تومن میشه ...

من یه خط داشتم که پارسال فروختم به یه فروشگاه موبایل که اونم بفروشه ... ایشون خودش مبلغ کامل خط رو به من داد . مدتی بعد هم به عنوان نام به نام از من امضا گرفت و همه چیز اوکی ....

اما هنوز قبض ها به آدرس من میومدش ؛ منم اهمیت نمیدادم ( نه به اصل قبض و نه به مبلغ ) چون استنباطم این بود که دیگه این خط برای من نیست !!

بهرحال چند وقت قبل متوجه شدم که قبض 407 هزار تومن بدهی داره و برای من اخطار دادن که همه شماره هایی که به اسم من هستش رو قطع میکنن .......!!!!!!

خلاصه بدونید .... از این اشتباها نکنید ... حتما دقت کنید که نام به نام رو بصورت کاملا قانونی و تو دفتر پستی انجام بدید ... چون مخابرات احمق با مبالغ کم بدهی هیچ اختاری رو بهتون نمیده و بعد یکدفعه شما رو غافلگیر میکنه ..

موفق باشید .

smail
22 July 2008, 09:22 PM
نمیشه از مخابرات به خاطر اس ام اس های بی خودی و بی وقت شکایت کرد؟
برای من 3 بعد از ظهر اومد، 2 روز بود که سفر می کردم و نخوابیده بودم. اومدم یه چرت بزنم مخابرات زد تو حالمون.
برا من 12.35 دقيقه شب sms ‎‏ تبليغاتي آومده بود نميدونم اينا فكر ميكنند كه مردم 24 ساعت شبانه روز بيدار هستند ?

mohammad51
22 July 2008, 11:05 PM
دوستان عزیز

در حال حاضر مخابرات بالای 50 هزار تومن رو قطع میکنه البته اول با sms یک پیغام میده و بعد از 24 ساعت قطع میکنه:icon_cool

Nomad
23 July 2008, 08:01 AM
محمد جان قانونش این هست که شما میگی ... ، ولی اینطور غمل نمیشه !!

هم برای من و هم برای دو تا از آشناهای نزدیکمون این قضیه اتفاق افتاده ... که البته سقف بدهی یکی از آشناهام ( داییم ) به 700 هزار تومن میرسه اونم ظرف 10 ماه ... !! یعنی مخابرات تو ماه اول و بعد از رسیدن بدهب به مثلا بالای 50 تومن نمیتونست قطع کنه خط رو ........!!؟؟ باید میکرد ولی به این قانون عمل نمیشه .

mohammad51
23 July 2008, 08:37 AM
محمد جان قانونش این هست که شما میگی ... ، ولی اینطور غمل نمیشه !!

هم برای من و هم برای دو تا از آشناهای نزدیکمون این قضیه اتفاق افتاده ... که البته سقف بدهی یکی از آشناهام ( داییم ) به 700 هزار تومن میرسه اونم ظرف 10 ماه ... !! یعنی مخابرات تو ماه اول و بعد از رسیدن بدهب به مثلا بالای 50 تومن نمیتونست قطع کنه خط رو ........!!؟؟ باید میکرد ولی به این قانون عمل نمیشه .

مسعود عزيز

متاسفانه نميدونم چه مشكلي هست كه اين مسئله پيش مياد ولي خيلي به ندرت و كم اين مسئله پيش مياد خوب مخابرات ايرانه ديگه نميشه بيشتر از اين ازش توقع داشت اما فكر ميكنم بر حسب استفاده افراد و اين كه چه موقع اون رو پرداخت ميكنن هم اين رنج تغيير ميكنه و البته اين موضع كه با sms به شما اطلاع ميدن كه بايد پول قبض رو پرداخت كنيد چيز جديديه كه 2-3 ماه راه اندازي شده:icon_cool

سپندار مزد
23 July 2008, 04:02 PM
من ماه پیش 20 تومن قبض تلفنم اومد که به علت فقدان حوصله نرفتم بپردازم که یهو قطع شد بدون ارسال اس ام اس .این ماه هم به همون علت پرداخت نکردم که تا الان 3 4 تا اس ام اس واسم اومد که برو پرداخت کن .قبض من زیر 30 تومن بود اما اینکه زیر 50 تومن قطع میشه نیست یا حداقل توی شهر ستان اینجور نیست
من الله توفیق 2 مرداد هشتاد و هفت

kambizonline
23 July 2008, 04:11 PM
حالا اینو بشنوید...

من خطی داشتم که به برادرم داده بودم و بدهی 300 هزار تومنی به بار آورد و گفتم باید خط فروخته بشه اونم به این خیال که خط دیگه سوخته شده در مسافرت حسابی ازش استفاده کرد...

و در عرض 3 دوره بدهی 960 هزار تومانی به بار آورد...وقتی که اخطار اومد و من به مخابرات مراجعه کردم دیدم راه نیست که وارد بشم و همه قبض های بالای 500 هزار تومان دستشونه...

با خیلی ها که صحبت می کردم متوجه شدم اونا چند خط ثبت نامی داشتند و همینطوری فروختن رفته بدون واگذاری ثبتی و الان گیر افتادن و باید بدهیشونو تسویه کنن...طوری بود که من درد خودمو فراموش کردم...

آخه این چه سیستمیه که مخابرات داره از یه طرف قبض های بالای 50 هزار تومان رو قطع میکنه از طرف دیگه اجازه میده قبض های مشتریکین به 1 میلیون هم برسه و پوستشونو میکنه...

حالا به کی باید شکایت کرد...

smail
23 July 2008, 04:21 PM
بر اساس اعلاميه هايي كه در دفاتر مخابراتي ديده بودم( يادم نمياد كجا و كي ) قطع خط در مرز 50 هزار تومان از اختيارات مخابرات است واگر در اين مرز تلفن قطع نشود و شما متحمل ضرر شويد هيچ گونه اعتراضي پذيرفته نيست .

سپندار مزد
23 July 2008, 04:23 PM
قبلن سر یک مقدار معین که حول و حوش 250 تومن بود خط یک طرفه میشد و میبایستی مخابرات میرفتی و افزایش اعتبار میکردی الان یه دو سه دوره ای هست که بد سختگیرانه میکنند .

mohammad51
23 July 2008, 04:26 PM
من ماه پیش 20 تومن قبض تلفنم اومد که به علت فقدان حوصله نرفتم بپردازم که یهو قطع شد بدون ارسال اس ام اس .این ماه هم به همون علت پرداخت نکردم که تا الان 3 4 تا اس ام اس واسم اومد که برو پرداخت کن .قبض من زیر 30 تومن بود اما اینکه زیر 50 تومن قطع میشه نیست یا حداقل توی شهر ستان اینجور نیست
من الله توفیق 2 مرداد هشتاد و هفت

مهدي جان

حتما قبض هاي قبلي شما هم بالاتر از 50 هزار تومن نبوده وگرنه اين مشكل براي شما هم پيش نمي اومد:icon_cool

سپندار مزد
23 July 2008, 04:27 PM
[QUOTE] متحمل ضرر شويد هيچ گونه اعتراضي پذيرفته نيست .

smail جان منظور شما همون ضرر یا هزینه وصله ؟

mohammad51
23 July 2008, 04:28 PM
قبلن سر یک مقدار معین که حول و حوش 250 تومن بود خط یک طرفه میشد و میبایستی مخابرات میرفتی و افزایش اعتبار میکردی الان یه دو سه دوره ای هست که بد سختگیرانه میکنند .

قبلا هم اگر اين كار رو ميكردن به علت اين بود كه قيمت خط موبايل ها بالاتر از اين ها بود نه الان كه 150 هزار تومن شده:icon_cool

سپندار مزد
23 July 2008, 04:53 PM
یعتی افت قیمت باعث شده که این روال رو کنار بزارن ؟.من فکر میکنم این روش منطقی تر بود. شما هرچقدر از یک سیم کارت استفاده کنی و کنتور بندازه دست اخر صلب امتیاز میشی و از طریق قضایی مورد پیگرد قرار میگیری در صورت عدم پرداخت.فکر کنم که روش قدیمی بهتر بود حداقل این فعل و انفعالات رو نمیدیدی

smail
23 July 2008, 05:54 PM
[quote]
smail جان منظور شما همون ضرر یا هزینه وصله ؟

هم هزينه وصل و هم هزينه مكالمه و جريمه و هزينه هايي كه براي وصول مبلغ بدهي مخابرات متحمل ميشود .
بزاريد يك داستان براتون بگم : پارسال در يكي از فروم ها يكي از دوستان برايش يك قبض 1.5 ميليوني آمده بود بعد از مراجعه به مخابرات به ايشون گفته شده بود كه خط شما رومينگ شده بوده .اكثر اين كشورها كشورهاي اروپاي شرقي بودند .حالا به بقيه ماجرا كاري نداريم . ايشان به مخابرات مراجعه كرده بودند و گفته بودند پس چرا خط در 50 هزار تومان قطع نشده . مخابرات هم گفته بود اين از اختيارات ما است و شما حق اعتراض نداريد .
فكر كنم آخر دست هم روي قبض بعدي 1 تومن ديگه براشون اومده بود و مخابرات به ايشان گفته بود كه اگر پرداخت نكنيد تمام خط هاي متعلق به شما را قطع ميكنيم و يا شايد كار را به دادگاه بكشيم .
جالب اين بود كه دوستمان حتي يك بار هم در مدت اين قبوض از ايران خارج نشده بود .

PAYAM
23 July 2008, 06:45 PM
در مورد قضیه بالا، جالب‌تر این بود که هم‌زمان از خط ایشون در ایران و اکراین استفاده شده بود!! و البته پرینت مکالمات رو هم به ابشون نمی‌دادن!
البته خودشون توی این فوروم هم هستن و می‌تونن از نتیجه ماجرا ما رو باخبر کنن.

Nomad
23 July 2008, 10:48 PM
من هم خطی داشتم ( اولین خطم ) که از مخابرات مرکزی شیراز !!! برای شماره خط من که برای تهران بودش دریافت فکس و دیتا و غیره رو فعال کرده بودن ....!!

من هم می دیدم که همش یه چیزای عجیبی میادش ... رفتم مخابرات و پیگیری کردم ... کلی التماس کردن که بیخیال قضیه بشم ... پولش رو هم نقدا پرداخت کردن ...

خودشون ( مخابراتیا ) کلی سو استفاده میکنن ... حالا نمیدونم اون مورد من به درد چیشون میخورد ....!!!

الان هم برای یه خطی که فروختم اخطار دادن که خط های دیگه ای هم که به اسممه قطع میکنن ... 2 تا دیگه همراه اول دارم ... :icon_eek: 407 تومن بدهی داره ... البته فعلا شکایت کردم به شورای حل اختلاف و منتظر نتیجه هستم ...

mohammad51
23 July 2008, 11:02 PM
من هم خطی داشتم ( اولین خطم ) که از مخابرات مرکزی شیراز !!! برای شماره خط من که برای تهران بودش دریافت فکس و دیتا و غیره رو فعال کرده بودن ....!!

من هم می دیدم که همش یه چیزای عجیبی میادش ... رفتم مخابرات و پیگیری کردم ... کلی التماس کردن که بیخیال قضیه بشم ... پولش رو هم نقدا پرداخت کردن ...

خودشون ( مخابراتیا ) کلی سو استفاده میکنن ... حالا نمیدونم اون مورد من به درد چیشون میخورد ....!!!

الان هم برای یه خطی که فروختم اخطار دادن که خط های دیگه ای هم که به اسممه قطع میکنن ... 2 تا دیگه همراه اول دارم ... :icon_eek: 407 تومن بدهی داره ... البته فعلا شکایت کردم به شورای حل اختلاف و منتظر نتیجه هستم ...

مسعود جان

برای اثبات صحبت هات مدرکی هم داری؟؟