View Full Version : مشكل در ارسال xsm
dostekhoob
4 September 2006, 01:39 PM
سلام
من arabizer را نصب كردم و ميخوام از امكانات xsm اون استفاده كنم همونطور كه ميدونين با اون ميشه دست نوشته و شكلك را به عنوان sms فرستاد ولي با اينكه پيغام ارسال موفق اميز ميده براي طرف مقابل نميرسه علت چيه ايا كسي در اين مورد تجربه داره؟
fardad-pda
5 September 2006, 02:18 AM
دوست خوب xms به سرویس mmsنیاز دارد که متاسفانه در ایران راه اندازی نشده
Darioosh
5 September 2006, 03:16 AM
xms از طریق سیستم SMS پیغام رو میفرسته نه MMS. برای استفاده از اون باید هر دو طرف این برنامه رو داشته باشن
dostekhoob
5 September 2006, 10:15 AM
نه داريوش جان xms روشي هست كه تصوير را به tex تبديل ميكنه و به صورت پيام كوتاه ميفرسته و با mms كه فايل ارسال ميكنه خيلي فرق داره
Darioosh
5 September 2006, 02:59 PM
نه داريوش جان xms روشي هست كه تصوير را به tex تبديل ميكنه و به صورت پيام كوتاه ميفرسته و با mms كه فايل ارسال ميكنه خيلي فرق داره
خوب منم همینو گفتم...:icon_redf :icon_redf
am!n
5 September 2006, 04:31 PM
ريجيستر شده ی این برنامه با مشکلی که شما گفتید روبهرو است.شما می تونید ریجیستر نشدش را دانلود کنید و بطور موفق آمیز استفاده کنید .فقط ماعی 150 xms نمیشه فرستاد.
لینک 1076 (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=260024&postcount=1076)
fardad-pda
5 September 2006, 08:40 PM
xms از طریق سیستم SMS پیغام رو میفرسته نه MMS. برای استفاده از اون باید هر دو طرف این برنامه رو داشته باشن
اگر xmsفایل رو به textتبدیل میکنه پس دیگه چرا باید هر دو طرف داشته باشند؟و چرا الان کار نمیکنه؟ اگه کسی تا حالا تونسته کار کنه لطفا بگه و به چه مدل گوشیهایی send شده؟
dostekhoob
6 September 2006, 10:47 AM
سلام
من از هر نسخه اي استفاده ميكنم همين مشكلا داره
dostekhoob
6 September 2006, 10:51 AM
خوب منم همینو گفتم...:icon_redf :icon_redf
شما درست ميگي داريوش جان من با پست قبل از شما اشتباه گرفتم اسمتونا
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.