PDA

View Full Version : سرعت اینترنت از طریقwireless lan با اینترنت adsl

amirghi
4 September 2006, 04:21 AM
سلام دوستان
این اولین پستیه که دارم میزازم...
تا حالا خیلی چیزا از شماها یادگرفتم و همیشه تقریباً سوالات و مشکلاتم حل شدن ، به جز این یکی که تقریبا همه جا صحبت اینترنت wireless شده بود ولی بطور مشخص در مورد سرعت و کیفیتش بحث نشده بود...

میخواستم بدونم سرعت wireless network adaptor پاکت پی سی ها دقیقاً مثل کامپیوتر هستند(یعنی سرعت و کیفیتشون خوب هستن) یا اینکه محدودیت دارن!؟البته هنگام استفاده از اینترنت پرسرعت!!! نه dial up معمولی!

کلاً میخوام بدونم روی pda ها میشه برای استفاده از اینترنت پرسرعت حساب کرد یا نه؟
من جایی هستم که از صبح تا عصر اینترنت wireless پرسرعت وجود داره ، میخوام بدونم میشه باحاش حال کرد و یه سره آنلاین بود و خوب دانلود کرد...

یه جا شنیدم که مثلاً نمیشه چندتا صفحه رو با هم باز کرد یا مشکلات دیگه از این قبیل...اینا درستن یا من اشتباه شنیدم.
ببخشید طولانی شد.میخواستم کامل شرایط و انتظارم رو از pda درک کنید.
شما کافیه فقط سرعت واقعی و کیفیت تماس رو برام بگید...بازم ممنون

خوش باشید!!!

Darioosh
5 September 2006, 03:10 AM
آقا منم خیلی دوست دارم در این زمینه اطلاعاتی داشته باشم اگه کسی وارده لطفآ راهنمایی کنه

X_Man
5 September 2006, 04:22 PM
Wi-Fi ها انواع مختلفی دارن.
a , b, g, n.
a: تقریبا از رده خارجه.
b: اکثر پاکت پی سی ها از این نوع بهره می برند.
g: اکثر وسایل در حال حاضر از این نوع بهره می برند. مثل نوت بوک ها و...
n: هنوز به بازار نیامده.

سرعت نوع b حداکثر 11Mbps هست که خیلی بیشتر از Adsl های موجود در ایران است.

amirghi
6 September 2006, 06:31 PM
بازم سلام دوستان
با تشکر از دوست خوبمون که در مورد انواع مختلف wi-fi توضیح دادن...
که البته من خیلی دقیقتر از اینها احتیاج داشتم.
ولی به هر حال آدم هر کاری رو تا عملی انجام نده مشکلاتش حل نمیشه.
من خودم دیشب با اجازتون یه k-jam خریدم .البته قبلش کلی پرس و جو کردم تا سوالم در مورد اینترنتش حل شه.
حالا باید بگم که از نظر ماکزیمم سرعت حرف دوستمون درسته و تا 11 مگابیت سرعت داره. و بنابراین فقط بستگی داره که سروری که بهش وصل شدین(مثلاً کامپیوتر شخصیتون یا یه سرور بزرگتر) سرعت اینترنتش چقدر باشه.
به هر حال عموماً از 11 مگابیت کمتره و بنابراین میتونین با حداکثر سرعت از طریق پاکت پی سی تون به اینترنت وصل بشین.
من امروز 110 مگابایت از طریق ppcایم دانلود داشتم.
حرفایی هم که راجع به "باز کردن تنها یک صفحه در یک زمان" درست نبودن و فقط با یه برنامه ساده میشه چندین صفحه رو در آن واحد باز کرد یا چندین فایل رو دانلود کرد و دقیقاً مثه کامپیوتر معمولی هیچ محدودیتی جز پهنای باند اینترنتون نداره.

خلاصه من که کلی باهاش حال میکنم.:icon_cool
بازم ازتون متشکرم

kima
21 September 2006, 01:39 PM
Wi-Fi ها انواع مختلفی دارن.
a , b, g, n.
a: تقریبا از رده خارجه.
b: اکثر پاکت پی سی ها از این نوع بهره می برند.
g: اکثر وسایل در حال حاضر از این نوع بهره می برند. مثل نوت بوک ها و...
n: هنوز به بازار نیامده.

سرعت نوع b حداکثر 11Mbps هست که خیلی بیشتر از Adsl های موجود در ایران است.

دوست عزی لطفا اطلاعات غلطتتون رو تصحیح کنید
استاندارد 802.11 آ مربوط به فرکانس 5.8 گیگاهرتز هست که کم کم داره تکنولوژی اون وارد بازار ایران میشه عزیزم وگرنه هنوز نیومده که از دور خارج نمیشه
802.11 B رایج به 11 مگابیت سرعت روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز و وای فای
802.11 G رایج و54 مگابیت و گاها 108 مگابیت روی سوپر جی و فرکانس 2.4 گیگاهرتز و وای فای
801.11 A تکنولوژی جدید و رایج که 54 و 108 مگابیت هست و روی فرکانس 5.8 فعالیت داره
802.16 که وای مکس هست و یک تکنولوژی خیلی جدید که داره کم کم شکل میگیره واسه خودش و تکمیل میشه

arash_tak2006
9 October 2006, 05:11 PM
میشه بگید کجا با k-jam تون رفتید تو اینترنت و 110 مگابایت چیز دانلود کردید؟

و بگید چی دانلود کردید ؟ از چه سایتی؟ و چجوری ؟ وبه کدوم سرور وصل شدید؟

john123
16 October 2006, 03:51 PM
با سلام ،مگر مقدار حافظه PDA شما چقدر است؟در ضمن با چه نرم افزاري Download كرديد؟
و در كجا؟(اگر فضولي نباشد(رايگان يا ))

amirghi
17 October 2006, 10:20 AM
میشه بگید کجا با k-jam تون رفتید تو اینترنت و 110 مگابایت چیز دانلود کردید؟

و بگید چی دانلود کردید ؟ از چه سایتی؟ و چجوری ؟ وبه کدوم سرور وصل شدید؟

بله من از توی دانشگاه و به سرور دانشگاه متصل شدم. و چند تا بازی از همین هایی که تو فروم معرفی شدن رو دانلود کردم.(فکر کنم عموماً از سایت pocket gear بودند.

amirghi
17 October 2006, 10:32 AM
با سلام ،مگر مقدار حافظه PDA شما چقدر است؟در ضمن با چه نرم افزاري Download كرديد؟
و در كجا؟(اگر فضولي نباشد(رايگان يا ))

مموری کارت بنده 1 گیگ است(که البته حجمش زیاد مهم نیست چون برای دانلود 110 مگابایت رم 128 هم کفایت میکنه :icon_surp )
من با برنامه vito mobile downloader کار میکنم که از این نظر خوبه که فایلها رو مستقیماً‌روی مموری کارت دانلود میکنه و میشه باهاش فایلهای حجیم رو دانلود کرد. درضمن مثه بقیه برنامه های دانلود منیجر هنگام دانلود فایلهای بزرگ باعث هنگ کردن دستگاه نمیشه.
خواهش میکنم...فضولی نیست من قبلاً هم گفته بودم که از طریق سرور دانشگاهم دانلود کردم که رایگانه.(جای شما خالی:icon_arro ) تا این لحظه هم که دارم اینا رو مینویسم بیشتر از 1 گیگابایت دانلود داشتم.
البته این پست و این حرفا فقط واسه اینه که اگه یکی دیگه مثه خودم پیدا شد که واسش استفاده از اینترنت با ppc مهم بود مشکلش حل شه.