PDA

View Full Version : وارد کردن خودرو با پلاک موقت

X_Man
4 September 2006, 12:56 AM
چطور میشه از خارج از گشور به صورت موقت ماشین وارد کرد؟ ممنون میشم کامل توضیح بدید.
کشورش مهمه؟ مثلا سوید یا افغانستان؟
چند ماه میشه اینجا باشه؟ چند ماه تمدید میشه؟
ماشین باید نو باشه؟ در حد نو باشه؟ یا تفاوتی نداره؟
و کلا هر اطلاعاتی که لازمه.
ممنون.

X_Man
4 September 2006, 01:20 AM
یه سوال دیگه: این کار به کدام ارگان دولتی ([Only registered and activated users can see links]) مربوط میشه؟؟؟

GHAHRAMAN
4 September 2006, 01:57 AM
بايد مقيم اون كشوري باشي كه مي خواي از اونجا ماشين رو بياري و بدش هم پول عوارض رو بدي و مدتش هم مثله اين كه 3 ماهه.

X_Man
4 September 2006, 02:03 AM
بايد مقيم اون كشوري باشي كه مي خواي از اونجا ماشين رو بياري و بدش هم پول عوارض رو بدي و مدتش هم مثله اين كه 3 ماهه.

این هزینه چقدره و چطور محاسبه میشه؟؟؟
مثلا یک ماشین 15,000 دلاری چقدر هزینه داره؟؟؟

GHAHRAMAN
4 September 2006, 02:08 AM
دقيقا نميدونم ولي دايي من هر ماه يكي دو بار از باكو و ارمنستان مدل هاي مختلف بنز رو مياره ازش 400 الي 500 هزار تومن هزينه اون سه ماه رو مي گيرن.البته اونا 15000دلار بيشتره تو باكو تقريبا مدل هايي كه ايشون مياره 120000 دلاره تقريبا.

salar68
4 September 2006, 02:09 AM
3 ماه هم تمدید می شه می شه 6 ماه

نمی دونم اجرائی شد یا نه ولی مثل این که قرار بود 5 ساله بشه هر سال هم هم تمدید بشه ) تا 5 سال )

فکر نکنم اجرائی بشه

z_qz54
4 September 2006, 02:19 AM
این هزینه چقدره و چطور محاسبه میشه؟؟؟
مثلا یک ماشین 15,000 دلاری چقدر هزینه داره؟؟؟

فکر کنم باید به اندازه نصف پول رو امانت بزاری.

sinad2
4 September 2006, 09:40 AM
سلام.
خبرگزاری مهر تاریخ 27/2/84

به گزارش مهر، سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز سپس از کاهش مدت زمان عبورمدت خودروهای خارجی در ایران از سه ماه به یک ماه خبر داد و با اشاره به واردات خوردرو در سال جاری گفت: با تعدیل حقوق ورودی خودرو تا 100 درصد در سال جاری، عملا روند واردات خودرو به کشور تسهیل شد.

وی‏، اعلام آمادگی کمپانی های خارجی برای واردات خودرو در سال جاری را یکی از پیامدهای تعدیل حقوق ورودی خودرو در سال جاری ذکر کرد.
بهرامی تاکید کرد: اگر صاحبان خودرو پلاک موقت پس از اتمام یک ماه مدت زمان تعیین شده‏، نسبت به خروج خودروی خود از کشور اقدام نکنند‏، خودروهای فوق توقف خواهند شد.

البته فکر میکنم که در سال 85 این تعرفه 90%باشه