PDA

View Full Version : اطلاعات وتجربه رانندگي با مزدا3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

do barare
8 September 2008, 02:01 AM
البته با اجازه دوبرره جان ......دوسته من معمولا اين جور مطالب و مسائله فني توي فروم هاي اين خودرو هست که بيشتر user ها تجربيات خودشون رو به دوستانه ديگه انتقال ميدن.....آخه ماشالا اونا هم مثله ما فروم هاشون کاملاً علمي و حرفه ايه و کمتر به حاشيه مي پردازن ( اينجاش سياسي و انتقادي بود که اميدوارم به سرمربيه تيم ملي بر نخوره.......) البته اين سايت ها يه بخشي دارن به نام DIY که مخفف do it yourself هست و اگه اون بخشو مطالعه کنيد چيزاي جالبي ميشه از توش بکشي بيرون.......
نه برادر. چرا باید به کسی بربخوره؟ ما که سرمربی نیستیم:icon_cool که فکر میکنه تیم ملی ارث... (ببخشید برای اینکه به این فروم ربطی نداشت و مام میترسییدیم محاکمه بشیم و محکوم خودمون مثل بچه خوب :icon_arro ادامه ش ندادیم) اینانتیجه یادگیری طریقه سرچ کردن تو اینترنته و چون خودم میخوام از تمام امکانات ماشینم مطلع بشم وقت میذارم و درشون میارم. ولی برای اینکه دوستان دیگه هم راحت تر دسترسی داشته باشن اینجا میگم. من فقط تو این قضیه مدیوم احضار روح بودم:icon_sad: روحه یکی دیگه س:icon_surp
(من قضیه سرمربی رو به خودم ربط دادم که یه وقت سرمربی به مشکل نندازدت. گرفتی که)

do barare
8 September 2008, 07:46 PM
این دکمه ها رو هم فشار بدید و نگه دارید:
power+2= سطح گیرندگی ایستگاه رادیویی در حال پخش
power+text= تست اسپیکرها
text+1=ورژن فریم ور سیستم صوتی
در هر سه حالت باید رادیو روشن و کلید روی acc باشه
اینها رو هم فشار دادم و نگه داشتم اما ازش چیزی نفهمیدم! ببینید شما سر در میارین؟
power+5=m-01
power+6=p-06-07
power+arrow down=N

Mr.Sina
8 September 2008, 11:53 PM
قاب DVD مزدا 3
65000 تومن
[Only registered and activated users can see links]

jalilkh
9 September 2008, 12:29 AM
ميگم اين مانيتورهاي اصلي كه زير شيه هست ميشه گير اوورد اگه ميشه خودشون ميبندند

drnariman
9 September 2008, 07:07 PM
ميگم اين مانيتورهاي اصلي كه زير شيه هست ميشه گير اوورد اگه ميشه خودشون ميبندند

اگه منظورتون اینیه که در عکس بالا است بله و در صفحات قبلی مفصل بحث شده.:icon_cool

jalilkh
9 September 2008, 08:26 PM
اگه منظورتون اینیه که در عکس بالا است بله و در صفحات قبلی مفصل بحث شده.:icon_cool
نه اون اصلي ها هستا كه رو هاچبكاش هست مال خود كار خونه

jalilkh
10 September 2008, 12:09 AM
ميگم ميشه از اين قفل دنده عكس بزارين من مطلبشو خوندم ولي عكسشو نديدم:doubt: ممنون ميشم:icon_wink

احمدLX
10 September 2008, 01:32 PM
ميگم ميشه از اين قفل دنده عكس بزارين من مطلبشو خوندم ولي عكسشو نديدم:doubt: ممنون ميشم:icon_wink
ما که فقط شنیدیم ولی اگه دیدی واسه ما هم عکس بذار
دو برره جان لطف کن بی خیال این پخش بشو و از جاهای دیگه ماشین واسمون کشف کن ما که ماشینمون از این پخشهای فابریک نداره :icon_cool

do barare
10 September 2008, 06:09 PM
...دو برره جان لطف کن بی خیال این پخش بشو و از جاهای دیگه ماشین واسمون کشف کن ما که ماشینمون از این پخشهای فابریک نداره :icon_cool
میخواستم اول خودم امتحان کنم بعد نتیجه ش رو بذارم اینجا ولی خب، این هم آهنگ درخواستی شما :icon_excl
یه مدت بود که واسه یه جابجا کردن کوچیک ماشین تو پارکینگ یا جلوی حیاط میدیدم آلارم نبستن کمربند عجیب میره رو اعصاب. یکی دو متر و یه راه کوچیک که نمیشه بهش گفت سرعت حسابی میزد رو مخ. گفتم ببینم راهی داره که این آلارم رو قطع کنم. نتیجه ش این شد که اگه به محض ورود به ماشین در رو ببندی و سه بار پشت سر هم کمربند رو بذاری تو گیره کنار کنسول و در بیاری. بعد در رو باز کنی و این بار دو بار همین عمل رو تکرار کنی، بعد در رو ببندی و این بار یکبار انجامش بدی دیگه صدای آلارم شنیده نمیشه!!!:icon_roll
البته یه کم عجیب به نظر میاد و ماشین هم تا یکی دو ساعت دیگه دم دست نیست که برم تست کنم. امیدوارم کار کنه و به درد شما هم خورده باشه.
تابعد

drnariman
10 September 2008, 07:11 PM
میخواستم اول خودم امتحان کنم بعد نتیجه ش رو بذارم اینجا ولی خب، این هم آهنگ درخواستی شما :icon_excl
یه مدت بود که واسه یه جابجا کردن کوچیک ماشین تو پارکینگ یا جلوی حیاط میدیدم آلارم نبستن کمربند عجیب میره رو اعصاب. یکی دو متر و یه راه کوچیک که نمیشه بهش گفت سرعت حسابی میزد رو مخ. گفتم ببینم راهی داره که این آلارم رو قطع کنم. نتیجه ش این شد که اگه به محض ورود به ماشین در رو ببندی و سه بار پشت سر هم کمربند رو بذاری تو گیره کنار کنسول و در بیاری. بعد در رو باز کنی و این بار دو بار همین عمل رو تکرار کنی، بعد در رو ببندی و این بار یکبار انجامش بدی دیگه صدای آلارم شنیده نمیشه!!!:icon_roll
البته یه کم عجیب به نظر میاد و ماشین هم تا یکی دو ساعت دیگه دم دست نیست که برم تست کنم. امیدوارم کار کنه و به درد شما هم خورده باشه.
تابعد

دو برره جان تو هم یواش یواش داری کریستوف کلمب مزدا 3 می شی ها.
ولی یه نکته در مورد این کشف اخر من اگه بخوام برای چند متر جابجا کردن همچین ماموریت پیچیده ای رو انجام بدم حاضرم نوای گوش نواز این الارم رو تحمل کنم یا اگه از اعصاب تعطیل بودم راحت خود کمربند رو می بندم و خلاص:victory:

do barare
10 September 2008, 07:23 PM
دو برره جان تو هم یواش یواش داری کریستوف کلمب مزدا 3 می شی ها.
ولی یه نکته در مورد این کشف اخر من اگه بخوام برای چند متر جابجا کردن همچین ماموریت پیچیده ای رو انجام بدم حاضرم نوای گوش نواز این الارم رو تحمل کنم یا اگه از اعصاب تعطیل بودم راحت خود کمربند رو می بندم و خلاص:victory:
:icon_sad: چاکرجاتیم دکتر جان/ من دنبال راهی میگردم واسه اینکه کلا صدای آلارم رو خاموش کنم. آخه از همون عهد بوق که پیکان قراضه ای داشتم و هنوز کمربند بستن اجباری نبود من کمربند زپرتی پیکانه رو میبستم و کاری هم نداشتم که همه ملت نگاههای معنادار میکردن و بهم میخندیدن:icon_arro:icon_redf دیگه عادتم شده و بدون کمربند بستن رانندگی نمیکنم. ولی خب عرض کردم که ماشین دم دست نیست تا تست کنم. البته یه جا دیگه هم به جای باز و بسته کردن در، روشن خاموش کردن ماشین رو نوشته!!

ماشین رو روشن کن. کمربند رو سه بار بذار توی گیره مخصوصش. ماشین رو خاموش کن. این دفعه همین کار رو دوبار انجام بده. ماشین رو روشن کن. دیگه از بیپ بیپ خبری نیست و صدای آلارم شنیده نمیشه!!!:icon_roll
این هم جمله اصلیش:
usually you have to do something like turn the car on, hit the seat belt release button 3x, turn the car off, hit the button 2x, turn the car on and htne the beep is gone

امیدوارم تا کریستف کلمب پاش رو تو مزدا3 نذاشته:icon_lol: این راه دیگه کار کنه و کلا هم قطع کنه نه هر بار که سوار میشی مجبور باشی انجامش بدی که در این صورت منم مثل شما اعصاب اینچیزا رو ندارم و همون تحمل رو به خرج میدم:icon_neut

شرمنده. دکمه ادیت کار نکرد که به پست بالا اضافه کنم. الان یه چیزایی هم تو اینجا ([Only registered and activated users can see links] rocedures,+the+immobilizer%22&hl=fa&ct=clnk&cd=1) درباره ایموبیلایزر پیدا کردم. اگه کسی حوصله داشت و خوند یه ندایی هم به ما بده ببینیم چی ازش درمیاد!

jalilkh
10 September 2008, 10:45 PM
دو برره جان ميتوني از اين قفل دنده عكس بزاري ببينيم چي به چيه

Mr.Sina
11 September 2008, 01:57 AM
مشکل بزرگ الارم کمربند اینه که ازسرعت 20 پایین تر هم بیای دیگه بیخیال نمی شه و یا باید ماشینو خاموش کنی یا کمربند رو ببندی!!
دوبرره جان دستت درد نکنه واسه این تحقیقات.. ببین صدای الارم که قطع می شه چراغ کمربند هم خاموش می شه یا روشن می مونه؟

do barare
11 September 2008, 04:00 PM
دو برره جان ميتوني از اين قفل دنده عكس بزاري ببينيم چي به چيه
این هم آنچه شما خواسته اید. البته اینا رو هم میشه واسه دنده معمولی و هم واسه اتومات به کار برد ظاهراً. اولی در حالت قفل و دومی در حالت غیر قفله.

مشکل بزرگ الارم کمربند اینه که ازسرعت 20 پایین تر هم بیای دیگه بیخیال نمی شه و یا باید ماشینو خاموش کنی یا کمربند رو ببندی!!
دوبرره جان دستت درد نکنه واسه این تحقیقات.. ببین صدای الارم که قطع می شه چراغ کمربند هم خاموش می شه یا روشن می مونه؟
حاجی من هنوز فرصت نکردم امتحانش کنم. در اولین فرصت که تست کردم نتیجه ش رو میگم. به نظر من چراغش روشن بمونه هم مشکلی نیست فقط این صداش قطع شه که عجیب میره رو اعصاب. با این حال اون رو هم در نظر میگیرم وقتی تست کردم.

این هم عکس دوم که نشد تو همون پست قبلی جاش بدم

<<راستی کسی اون مبحث ایموبلایزر رو نخوند ببینیم چی به چیه؟>>

karash501
11 September 2008, 07:04 PM
اين قفل كه فايده نداره 80تومن پولشو بديم چه فرقي با قفل فرمون داره؟

do barare
12 September 2008, 12:53 AM
این قضیه کمربند رو تست کردم. چرت بود!!
دوباره به متن انگلیسیش مراجعه کردم دیدم یه اشتباه کوچیک کردم. باید دکمه کمربند رو سه بار و... فشار میدادم نه خود کمربند رو جابزنم تو گیره ش. این طوریش رو هم تست کردم... سرکاری بود!!

jalilkh
12 September 2008, 01:39 AM
سلام بر دارندگان مزدا 3 يه نگا به اينجا بندازين:icon_sad: [Only registered and activated users can see links] temZ350095249051QQtcZphoto
تو ايران گير مياد اگه بياد كه خيلي خوبه احمدlx :icon_wink ميتونه بره ماشينشو درست كنه ميتونيم از اين پخش پاونرا كه مانيتورم داره استفاده كنيم و اون 1 تومن:icon_twis رو الكي نديم

jalilkh
12 September 2008, 02:06 AM
آقا حتما كل صفحاتشو ببينيد از اين چيزا كه پشت پخش وصل ميشه و مموري و فلش ميخوره داره كلي كف كردم تازه زده كجا ميخوره
راستش پست قبلي ويرايش نشد مجبور شدم يه پست ديگه بدم

drnariman
12 September 2008, 12:42 PM
مورد جالبیه jalilkh ([Only registered and activated users can see links]) جان فقط چند تا سوال برای ادم ایجاد می شه:
1-یه قاب لازم داره که من همچین قابیو تو ایران ندیدم مگه سفارش بدی از خارج بیارن
2- نسب اون یه مصیبت عظما است سیم کشی هم همین طور
3- با سیستم پخش خود ماشین تداخل ممکن است بکند (چون همزمان هر دو رو دارد.
و...

احمدLX
12 September 2008, 01:12 PM
عجب چیز باحالیه این قاب ولی دکتر جان بهت قول میدم سال دیگه این موقع رو ماشین همه این قاب و یه پخش عالی نصبه
ایرانی جماعت کاری رو اگه بخواد حتما انجام میده

اين قفل كه فايده نداره 80تومن پولشو بديم چه فرقي با قفل فرمون داره؟

این که همون قفل دنده مزدا 3 نیست فقط یه مثال هست ولی اگه خودت یه قفل فرمون کوچیک بگیری و تهش رو به کنسول وسط بزنی و سرش رو به سر دنده راحت میتونی دنده رو رو حالت P قفل کنی

jalilkh
12 September 2008, 02:11 PM
مورد جالبیه jalilkh ([Only registered and activated users can see links]) جان فقط چند تا سوال برای ادم ایجاد می شه:
1-یه قاب لازم داره که من همچین قابیو تو ایران ندیدم مگه سفارش بدی از خارج بیارن
2- نسب اون یه مصیبت عظما است سیم کشی هم همین طور
3- با سیستم پخش خود ماشین تداخل ممکن است بکند (چون همزمان هر دو رو دارد.
و...
دكتر جان دبي همين كوچه بقليه:icon_arro نمي خاد بري خارج :icon_eek: مشكل سيم كشي هم يكمي پول:icon_razz بزاري كف دست برق كار نمايندگي با كله:icon_excl برات نصب ميكنه راستي بقيه چيزا شم ديدين ؟ از اين آينهاش خيلي خشم اومد

sina1808
12 September 2008, 04:20 PM
به نظرم LCD اش وقتی بیرون هست دید رو میگیره !

drnariman
12 September 2008, 07:15 PM
دكتر جان دبي همين كوچه بقليه:icon_arro نمي خاد بري خارج :icon_eek: مشكل سيم كشي هم يكمي پول:icon_razz بزاري كف دست برق كار نمايندگي با كله:icon_excl برات نصب ميكنه راستي بقيه چيزا شم ديدين ؟ از اين آينهاش خيلي خشم اومد

اتفاقا مشکل اینجاست که فهم این برق کارای نمایندگی رو با پول هم نمی توان رشد داد:icon_mrgr
به نظرم LCD اش وقتی بیرون هست دید رو میگیره !
فکر کنم دید پلیس رو هم خیلی بگیره بد جور تابلو می شه.:scorn:

jalilkh
12 September 2008, 08:09 PM
اتفاقا مشکل اینجاست که فهم این برق کارای نمایندگی رو با پول هم نمی توان رشد داد:icon_mrgr

فکر کنم دید پلیس رو هم خیلی بگیره بد جور تابلو می شه.:scorn:
مگه مانيتور مشكل:icon_twis داره كه گير بدن؟

XELTEK
12 September 2008, 08:57 PM
اره عزیز مشکل داره و باید بخوابه و باید رفع عیب بشه تا در بیاد

ماشین عموی منو سر همین موضوع خوابوندند

sina1808
12 September 2008, 09:31 PM
شبکه tv persia یه سری تبلیغ نشون میده از این LCD ها و پلیر ها
توی آگهی تلوزیونی داشبورد مزدا رو هم نشون میده که dvd روش نصبه
اینم سایتش هست

drnariman
13 September 2008, 12:30 AM
البته این تبلیغات فارکو در مجله ماشین مثل نخود کشمش فراوونه .

فرزین فرزین
13 September 2008, 09:21 AM
در مورد قیمت و چگونگی نصب سوپر شارژر رو مزدا از دوستان با تجربه کسی خبر داره؟ اصلا مصلحته که آدم همچین کاری بکنه ؟

drnariman
13 September 2008, 06:37 PM
در مورد قیمت و چگونگی نصب سوپر شارژر رو مزدا از دوستان با تجربه کسی خبر داره؟ اصلا مصلحته که آدم همچین کاری بکنه ؟
فرزین جان توربو یه چیزی نیست که به صورت روتین تو بازار باشه باید به صورت تک جنسی سفارش بدی از دوبی برات بیارن ... ضمن این که ادمایی که وارد باشند در نسب همچین چیزی انگشت شمار می باشند و هزینه زیاد اونم با ریسک بالا بهت تحمیل می شه...ضمن این که اگرم ردیف برات ببندن مصرف سوخت خیلی بالایی پیدا می کنی.
یه نکته خیلی مهمتر این که همین مزدا استانداردشم ادم نمی تونه با این وضعیت از شتاب و توانش استفاده کنه (حالا این خوبه من هر موقع 630 پدرم رو ببرم دیوونه می شم همش باید پام رو ترمز باشه:cryb::124:)دیگه چه برسه به این که توربو هم بخوای روش بزاری.

miad_zareai
14 September 2008, 12:45 AM
سلام به همه 3 سواران خوش سلیقه. آقا این ماشین گل شما (گل=flower با فولکس گل اشتباه نشه!!) مدلی با گربکس مانوال نداره؟ تیپ ترونیک چی؟

good_rally
14 September 2008, 02:07 AM
مدلی با گربکس مانوال نداره؟ تیپ ترونیک چی؟

دوست عزیز
مزدا 3 موجود در ایران فقط گیربکس اتوماتیک است که تیپ ترونیک هم داره و مدل گیربکس دستیش تولید نمیشه.
اگه گیربکس دستیشو برایه شتاب اینجور چیزا میخوای باید بگم که شتاب گیربکس اتوماتیکش 9 ثانیه است واگه از تیپ ترونیک استفاده کنی کمتر هم میشه و خیلی شتابش بالاست.
حالا دوستان مزدا سوار خودشون درمورده شتابش توضیح میدن.

hosseinabd
14 September 2008, 02:26 AM
من که با شتاب مزدا 3 دیوونه میشم من که دیگه نمی دونم این دوستمون چقدر شتاب میخوان.

basilisk_1985
14 September 2008, 12:27 PM
سلام بچه ها..من یه سفر 3370 کیلومتری با ماشینم رفتم اول سفر trip com. رو ریست کردم .گفتم نتیجه هاشو بنویسم شاید بد نباشه....
مسیر سفر: کرمانشاه-اراک-قم-تهران-مشهد-بجنورد-گرگان-ساری-رشت.ماسوله-قزوین-همدان-کرمانشاه
میانگین سرعت: 68
میانگین مصرف: 7.2(جالب اینجاست تا مشههد که اتوبان بود و من با سرعت ثابت 110-120 میرفتم میانگینش 6.9 بود!!)
خداییش خیلی راحت بودم باهاش با ماشین قبلیم (پراید هاچ بک) 300 کیلومتر رانندگی میکردم یا با ماشین پدرم( سی یلو) تا تهران"520 کیلومتر" میرفتم تا چند ساعت احساس کوفتگی می کردم اما با این ماشین اصلا خبری از خستگی نبود:icon_surp خلاصش این که من هم از سواریش راضی بودم هم از مصرفش

miad_zareai
14 September 2008, 02:56 PM
مرسی از پاسختون. آخه من 206 هم دارم می خواستم در آیندۀ نامعلوم عوضش کنم. بین مزدا و سوناتا جدید مونده بودم. مزدا چون جمع و جور تره و من ارادت بیشتری بهش دارم احتمالاً انتخاب مزدا3 خواهد بود. فکر کنم نظر همتون همین باشه :icon_arro

Mehran.G
14 September 2008, 07:15 PM
چند روز پیشا از یکی از دوستام شنیدم که کولر مزدا 3 سیستمش طوریه که از موتورش استفاده نمیکنه برای همین وقتی کولر روشنه افت شتاب پیدا نمیکنه . به نظرتون درست میگه ؟ من که خودم امتحان کردم وقتی کولر روشنه افت شتابی حس نکردم.

احمدLX
14 September 2008, 09:54 PM
به علت قدرت بالای ماشینه که شما افت قدرت رو حس نکردید ولی تو همه خودروها در زمان استفاده از کولر قدرت موتور افت میکنه که شامل مزدا 3 هم میشه

فرزین فرزین
14 September 2008, 10:07 PM
فرزین جان توربو یه چیزی نیست که به صورت روتین تو بازار باشه باید به صورت تک جنسی سفارش بدی از دوبی برات بیارن ... ضمن این که ادمایی که وارد باشند در نسب همچین چیزی انگشت شمار می باشند و هزینه زیاد اونم با ریسک بالا بهت تحمیل می شه...ضمن این که اگرم ردیف برات ببندن مصرف سوخت خیلی بالایی پیدا می کنی.
یه نکته خیلی مهمتر این که همین مزدا استانداردشم ادم نمی تونه با این وضعیت از شتاب و توانش استفاده کنه (حالا این خوبه من هر موقع 630 پدرم رو ببرم دیوونه می شم همش باید پام رو ترمز باشه:cryb::124:)دیگه چه برسه به این که توربو هم بخوای روش بزاری.
خیلی تشکر می کنم از راهنمایی شما.

فرزین فرزین
14 September 2008, 10:12 PM
من این رمز های گفته شده توسط دوستان(دو برره جان) که روی ضبط قابل اجرا بود انجام دادم.فقط این مشکل به وجود اومده که سلیسیوس تبدیل شده به فارنهایت و الان دیگه هر کاری می کنم بر نمی گرده لطفا طرز برگشت این مورد رو بگین.اعصابمو تلیت کرده این 2 روزه.راستی وقتی power+clock رو می زنی lcd آماده هست که هر دکمه ای رو بزنین اسم اون دکمه رو نشون بده.لطفا بگین که من چی کار کنم پیج های قبلی نوشته شده ولوم+مدیا رو بزنین و این امکان نداره.

chormang
15 September 2008, 12:45 AM
دوست عزيز
مزدا 3 موجود در ايران فقط گيربکس اتوماتيک است که تيپ ترونيک هم داره و مدل گيربکس دستيش توليد نميشه.
اگه گيربکس دستيشو برايه شتاب اينجور چيزا ميخواي بايد بگم که شتاب گيربکس اتوماتيکش 9 ثانيه است واگه از تيپ ترونيک استفاده کني کمتر هم ميشه و خيلي شتابش بالاست.
حالا دوستان مزدا سوار خودشون درمورده شتابش توضيح ميدن.

فکر کنم اين ديگه آخره لذت در رانندگي و آسايش هست....با اين تفاصير مانوال مي خواي چيکار.......وقتي ميخواي رلکس باشي يه آهنگ جان لنون ميزاري و گيربکس رو هم رو اتومات و به عضلاته اشکي (جلوي ران ) پاي چپت استراحت ميدي ... و وقتي هم که مي خواي حاله اساسي به بروبکس توي ماشين که دارن تعريف از شتاب آوانته ميکنن بدي ميزاري روي تيپ ترونيک و اونوقت به همراههdj tiesto (فقط pirates ) ميگي آوانته کيلو چند؟؟؟؟؟ به نظره و توي تحقيقاتي که توي فروم هاي متاوتي داشتم يکي از شاخصه هاي zoom zoom لذته رانندگيشه که ميتونه تجربه اي متفاوت باشه ......

chormang
15 September 2008, 12:54 AM
به علت قدرت بالاي ماشينه که شما افت قدرت رو حس نکرديد ولي تو همه خودروها در زمان استفاده از کولر قدرت موتور افت ميکنه که شامل مزدا 3 هم ميشه

البته احمد جان من فکر کنم فقط عامل قدرت موتور دخيل نباشه چون آوانته با اينکه از لحاظ قدرت فقط 10 اسب ضعيفتره وقتي با کولر مي خواي شتاب بگيري بايد خيلي معکوس بدي که همين باعث ميشه خيلي عقب بيفتي....کلاً بايد عوامله ديگه اي هم درش دخيل باشه....

mil-i300
15 September 2008, 04:56 AM
به علت قدرت بالای ماشینه که شما افت قدرت رو حس نکردید ولی تو همه خودروها در زمان استفاده از کولر قدرت موتور افت میکنه که شامل مزدا 3 هم میشه

شايد قدرت ماشين با توجه به وزنش خيلي خوب باشه... و شما فكر كنين كه خيلي نرم و خوب ميره...
ولي شايد مثل كولر اتوبوس ها برقي جداگونه بود..!! اگر ماشين شما برق دهي قوي اي داره... فكر كنم اين مورد دخيل باشه..! :icon_surp

jalilkh
15 September 2008, 01:02 PM
شايد قدرت ماشين با توجه به وزنش خيلي خوب باشه... و شما فكر كنين كه خيلي نرم و خوب ميره...
ولي شايد مثل كولر اتوبوس ها برقي جداگونه بود..!! اگر ماشين شما برق دهي قوي اي داره... فكر كنم اين مورد دخيل باشه..! :icon_surp
اگه اين طوري باشه خيلي خوبه ولي شما ميگي اتوبوس با اون هيكلش:icon_twis اون كولرش بايدم برق جدا داشته باشته:136:

فرزین فرزین
15 September 2008, 07:23 PM
دوبرره جان خواهشن کمک کن که من مشکل تغییر فارنهایت به سیلیسیوس رو حل کنم.

good_rally
15 September 2008, 07:35 PM
البته احمد جان من فکر کنم فقط عامل قدرت موتور دخيل نباشه چون آوانته با اينکه از لحاظ قدرت فقط 10 اسب ضعيفتره وقتي با کولر مي خواي شتاب بگيري بايد خيلي معکوس بدي که همين باعث ميشه خيلي عقب بيفتي....کلاً بايد عوامله ديگه اي هم درش دخيل باشه....
در مور کولر ماشین عرض کنم که کمپرسور کولر در هر خودرویی نیروی خودشو از میل لنگ ماشین میگیره و درتمام خودرو ها وقتی که از کولر استفاده میشه حدود 5 اسب بخار افت قدرت پیدا میکنیم .

حالا این افت قدرت در خودرویی که نسبت نیرو به وزنش بیشتر است کمتر قابل احساس است ودر خودرویی که نسبت نیرو به وزنش کمتر است بیشتر قابل احساس است .

نمونمش مثلا مزدا 3با اوانته

drnariman
15 September 2008, 08:04 PM
البته عامل تامین برق و سیستم برق رسانی هم بسیار در این وسط نقش دارند.
راستیgood_rally ([Only registered and activated users can see links]) جان می خواستی مزدا 3 بگیری جور شد ؟

XELTEK
15 September 2008, 08:40 PM
به گفته دوست عزیزم z_qz54
کولر روی همه اجزای ماشین به غیر از تعلیق به اندازه 3 نفر فشار میاره !

good_rally
15 September 2008, 08:41 PM
درسته دوسته من سیستم برق رسانی هم خیلی تاثیر داره .
نه متاسفانه نشد یعنی قرار بود تو تابستون بخریم ولی به دلایلی نشد که ما هم به جمع مزدا سواران بپیوندیم ولی تا چند ماهه دیگه احتمالش هست که این ماشین رو سوار بشم.

ah504man
15 September 2008, 10:58 PM
سلام
من براي فعال كردن Trip Com به مشكل خوردم. طبق دستورالعمل عمل كردم ولي جمله DISP ON روشن ميشه دوباره خاموش ميشه و هيچ اتفاقي نمي افته دكمه SETرا هم كه ميزنم چيزي نميشه
لطفا راهنمايي كنيد.

احمدLX
15 September 2008, 11:33 PM
ولی به نظر من موقع زدن کولر افت قدرت به حدی هست که راننده متوجه بشه
راستی این ماشین یه ضعفی از لحاظ ارگونومی داره که دوستان بهش اشاره نکردن اونم اینه که شخصی که در صندلی عقب و وسط میشینه اگه کمی هیکلش درشت باشه دید آینه وسط رو کور میکنه و وقتی به آینه نگاه میکنی به جای فضای عقب ماشین صورت شخص رو میبینی

do barare
16 September 2008, 01:12 AM
دوبرره جان خواهشن کمک کن که من مشکل تغییر فارنهایت به سیلیسیوس رو حل کنم.

چند وقتی کار و مشغولیت سرم رو گرم کرده! دقیقاً همون کاری رو که برای تغییر به واحد فارنهایت انجام دادی انجام بده، برمیگرده به حالت اولش. اگه نشد احتمالا دقت نکردی که رادیو باید روشن باشه و سوئیچ هم در وضعیت acc

ولی به نظر من موقع زدن کولر افت قدرت به حدی هست که راننده متوجه بشه
راستی این ماشین یه ضعفی از لحاظ ارگونومی داره که دوستان بهش اشاره نکردن اونم اینه که شخصی که در صندلی عقب و وسط میشینه اگه کمی هیکلش درشت باشه دید آینه وسط رو کور میکنه و وقتی به آینه نگاه میکنی به جای فضای عقب ماشین صورت شخص رو میبینی

یکی از ضعفهای عمده مزدا3 عدم دید مناسب پشتشه. بخصوص از همه مهمتر نقطه کور. میدونید که اغلب ماشینا یه نقطه کوری دارن که وقت سبقت شدیدا خطرآفرین هم هست. من تو ماشینای دیگه ای که سوار میشدم اینه رو طوری تنظیم میکردم که اون نقطه کور غیر قابل دید از اینه بغل رو، با یه خرده حرکت سر به طرف راست از تو آینه وسط ببینم. پشت سرم رو هم به خوبی میدیدم اما تو این ماشین به واسطه بالا بودن سطح بدنه درهای عقب و کوچیک بودن شیشه ها و محافظ پشت سر صندلی راننده مجموعا، ناچارم هی کله مبارک! رو بیارم جلو تا از همون اینه بغل اون نقطه کور رو ببینم. نقطه کور سمت راست هم که دیگه هیچی. ولی پیشنهاد میکنم یه آینه هم پشت سر اون بابایی که عقب نشسته بذاریم که به جای فضای عقب ماشین و صورت شخص، فضای پشت صورت شخص رو ببینیم:icon_arro بلکه این نقطه ضعف مهم مزدا 3 به چشم نیاد:icon_sad:

mil-i300
16 September 2008, 05:35 AM
اگه اين طوري باشه خيلي خوبه ولي شما ميگي اتوبوس با اون هيكلش:icon_twis اون كولرش بايدم برق جدا داشته باشته:136:

بله... البته تا جايي كه من ديدم.. چون سواره يه اسكانيا بوديم... موقعي كه پياده شديم و ماشين رو خاموش كرد.. كولر هنوز كار ميكرد...!! مثل ابر بهاري آب ميريخت...!!
واسه همينه... اگر بخواد از موتور بگيره بيچاره نميتونه 120 تا تو جاده بره..!! :icon_surp

فرزین فرزین
16 September 2008, 06:31 PM
[quote=do barare;570551]چند وقتی کار و مشغولیت سرم رو گرم کرده! دقیقاً همون کاری رو که برای تغییر به واحد فارنهایت انجام دادی انجام بده، برمیگرده به حالت اولش. اگه نشد احتمالا دقت نکردی که رادیو باید روشن باشه و سوئیچ هم در وضعیت acc

قربونت برم دوبرره عزیز والا نوشتین مدیا+ولوم آخه ولوم که نمیشه زد اصلا.من نمی دونم که چه جوری شده این تغییر کرده ولی اگه شما کمک کنین بلکه شد. ولوم+مدیا رو چه جوری باید زد؟ مدیا+پاور هم که هیچ عکس العملی نشون نمی ده.خواهشن یکم فک کن ببین این مشکل چه جوری حل میشه.

do barare
16 September 2008, 07:33 PM
ولوم رو فرمون ماشینه فرزین جان

alireza128
17 September 2008, 03:47 PM
امروز قیمت اون dvd مخصوص مزدا3 رو از سورنا گرفتم 730 تومن!!! :grimace:!! تقریبا نصف نمایندگی. قیمتش داره آروم آروم معقول میشه و باید یکی از دوستان پیش قدم شه و رو ماشین نصب کنه.
یکی از دوستان میگفت با نصب این dvd تریپ کام کار میکنه ولی امکان ریست کردن اطلاعات دیگه وجود نداره. کسی از دوستان اطلاعات بیشتر و دقیقتری داره.

drnariman
17 September 2008, 06:15 PM
امروز قیمت اون dvd مخصوص مزدا3 رو از سورنا گرفتم 730 تومن!!! :grimace:!! تقریبا نصف نمایندگی. قیمتش داره آروم آروم معقول میشه و باید یکی از دوستان پیش قدم شه و رو ماشین نصب کنه.
یکی از دوستان میگفت با نصب این dvd تریپ کام کار میکنه ولی امکان ریست کردن اطلاعات دیگه وجود نداره. کسی از دوستان اطلاعات بیشتر و دقیقتری داره.

تازه دارن نزدیک قیمت واقعی اش می شوند و اون هم یه دلیل بزرگ داره :
مشتری ندارندو خیلی کم کسی پیدا می شه که بی خیال گارانتیش بشه و بده به اونا ببنده چون نمایندگی هم که پرسیدم گفت ما فقط اجناس اپشن خودمونو می بندیم.:icon_mad:

chormang
18 September 2008, 03:16 AM
برو بکسه باحاله تاپیک مزدا3.......می خوام توی جمع مهربون شما دوستای خوبی مثله دکتر نریمان و همینطور احمد جان و سایر دوستان پیدا کنم البته اگه قسمت بشه می خوام آوانته رو رد کنم و یه هیولا از نوعه ژاپنیش ( صدای غرشه موتورشو میشنوید.....:icon_sad:) بخرم.....انشالله در آینده نزدیک در جمع شما به رسالت خودم در پیهالز ادامه میدم......این سامورایی کارش بیسته 

احمدLX
18 September 2008, 01:43 PM
دوست خوبم chormang جان ما هم افتخار میکنیم که دوستان خوبی مثل شما داریم شما اگر مزدا هم نداشته باشی شما رو مثل یک دوست قدیمی دوست میداریم وامیدوارم که در تمام مراحل زندگی موفق باشی
بی صبرانه منتظر خرید مزدای شما هستیم تا از تجربیات شما هم استفاده کنیم
پیشاپیش تبریک ما را پذیرا باش

rezasx1
18 September 2008, 02:23 PM
برو بکسه باحاله تاپیک مزدا3.......می خوام توی جمع مهربون شما دوستای خوبی مثله دکتر نریمان و همینطور احمد جان و سایر دوستان پیدا کنم البته اگه قسمت بشه می خوام آوانته رو رد کنم و یه هیولا از نوعه ژاپنیش ( صدای غرشه موتورشو میشنوید.....:icon_sad:) بخرم.....انشالله در آینده نزدیک در جمع شما به رسالت خودم در پیهالز ادامه میدم......این سامورایی کارش بیسته
بی وفایییییییی ... بی وفاییییییی.. دل من...
اقا پیشاپیش تبریک میگم...
امیدوارم بعد خرید مزدا3 یه مقایسه حسابی بین اون و اوانته بکنی..( از نظر شتاب اولیه و ثانویه و هندلینگ)
موفق باشید

drnariman
18 September 2008, 05:16 PM
chormang ([Only registered and activated users can see links]) جانم خوش اومدی ... ثبت نام کردی یا می خوای نقد بخری ؟
رضا جان شما هم ناراحت نباش امیدوارم شما رو هم به زودی در این جمع ببینم .

hesamhf
19 September 2008, 12:43 AM
سلام من دوباره اومدم اما با یک هیوندای کوپه!
فعلا اینو بگم که کیفیت ساخت ماشین ژاپنی کجااااااااااااااااااااااا و کره ای کجااااااااااااااااااااااااا

احمدLX
19 September 2008, 12:50 AM
منتظر یه مقایسه جانانه هستیم هرچی باشه هردوشون اسپرت هستند

jalilkh
19 September 2008, 12:58 AM
ولي عجب مقايسه اي بشه ها:icon_excl

chormang
19 September 2008, 02:00 AM
chormang ([Only registered and activated users can see links]) جانم خوش اومدي ... ثبت نام کردي يا مي خواي نقد بخري ؟
رضا جان شما هم ناراحت نباش اميدوارم شما رو هم به زودي در اين جمع ببينم .

دکتر جان من مي خوام يه صفر يا يه پا به صفر اگه گيرم اومد بردارم.....از لطف شما و احمد گل بي نهايت ممنونم......

pooriya_mc
19 September 2008, 01:21 PM
دوستان اگه تایپیک مقایسه این دو تا رو گذاشتید خبرشو تو ابن تایپیک هم بگید تا همه استفاذه کنن :icon_cool

chormang
19 September 2008, 04:20 PM
دوستان اگه تايپيک مقايسه اين دو تا رو گذاشتيد خبرشو تو ابن تايپيک هم بگيد تا همه استفاذه کنن :icon_cool

توي بخش مقايسه تاپيکي هست با نام مقايسه آوانته-زانتيا-مگان-مزدا3-کرولا که فکر کنم دوستان يا اطلاعاته کاملي اين دو خودرو را مورد ارزيابي قرار دادند.......حالا اگه شما و يا ساير دوستان لزومي ديدند تا اين دو خودرو با هم دوئل کنند تاپيک اون رو ايجاد کنند تا يه بحثه داغ اونجا در کنار همديگه داشته باشيم...... 

mr_black
19 September 2008, 05:23 PM
سلام من دوباره اومدم اما با یک هیوندای کوپه!
فعلا اینو بگم که کیفیت ساخت ماشین ژاپنی کجااااااااااااااااااااااا و کره ای کجااااااااااااااااااااااااا

روراست بگو....مزدا3 یا هیوندا کوپه؟(لطفا فقط 1 کلمه)

pooriya_mc
21 September 2008, 01:13 PM
منم موافقم اگه فقط مقایسه آوانته و مزدا3 باشه خیلی جذابتره.

chormang
22 September 2008, 02:32 AM
منم موافقم اگه فقط مقايسه آوانته و مزدا3 باشه خيلي جذابتره.

اين به خاطره تمامه مزدا سواران و آوانته سواران.......خوشحال ميشم مقايسه در کمال دوستي و صلح و صفا انجام بشه......خوشحال ميشم همه بروبکسه کوووول و باحالو توي تاپيک ببينم....اينم آدرسش:

alireza128
22 September 2008, 06:02 AM
آقایون سلام، راس ساعت 12.05 پمپ بنزین بودم کارت بنزین ما شارژ شد:icon_excl و در اولین دقایق فروش بنزین سوپر با قیمت 150 تومن ما خلاصه پای کار بودیم و اولین نفر بنزین سوپر رو زدیم تو رگ:icon_cool.

chormang
22 September 2008, 07:56 PM
سلام
من براي خريد بين مگان - آوانته - مزدا 3 - زانتيا - هيوندا کوپه و حتي 206 sd اتوماتيک موندم کدام رو انتخاب کنم.
مي توانم يک 206 اتوماتيک بخرم و بقيه پولم را بزارم تو بانک و حالش رو ببر يا اينکه خودم رو بندازم تو چشم و هم چشمي و برم مزدا هيوندا کوپه بگيرم!
نظر شما چي؟

:icon_redf

دوسته گرامي هر کدوم از اين خودرو ها خصوصيات خود رو دارن و شما اگه وقت بزاريد و تاپيک هر کدام رو بخونيد ميبينيد که کدام اتل با سليقه شما سازگار هست.... در ضمن اين تاپيک اصلا جاي مناسبي براي بيان اين سوال نبود....اميدوارم مديران محترم توجه بيشتري مبذول کنند.....اگه نگران چشم و هم چشم هستي و به خاطر اون مي خواي لذت بيشتر رانندگي رو از خودت بگيري به نظره من کلا کل پولو بزار توي بانک بيشتر حالشو ببر......

nojex
22 September 2008, 11:44 PM
دوستان مباحث مربوط به مقایسه رو در تاپیک های مخصوص این کار دنبال کنید و از دادن پست مقایسه در این تاپیک خودداری کنید

فرزین فرزین
24 September 2008, 10:34 PM
عجب گزارشی گرفتین خیلی جالب و تحریک کنندست .این سورنا کجا هست؟ نمایندگی گروه هست یا اسپرتی هست؟ خیلی قشنگه. تشکرات فراوان علی رضا جان.

good_rally
24 September 2008, 11:05 PM
عجب گزارشی گرفتین خیلی جالب و تحریک کنندست .این سورنا کجا هست؟ نمایندگی گروه هست یا اسپرتی هست؟ خیلی قشنگه. تشکرات فراوان علی رضا جان.
سلام دوست عزیز
سورنا اسم یک خیابان در تهران است
این خیابون مرکز تمام لوازم اسپرت فروشی تهران است تو اونجا هرچی برای هر ماشین که بخوای میتونی تهیه کنی.
ادرس دقیقشم اگه خواستی بهت میدم .تو عباس آباد

do barare
25 September 2008, 12:13 AM
...ولی مشکل من با خریدش این هست که به همین راحتی که نصب میشه ممکنه سرقت شه و این مستلزم اینکه شما دزدگیر هم نصب کنید و خلاصه داستان میشه
خاطرم هست تو این سرچهایی که درباره امکانات مزدا میکردم یه جایی هم دیدم روش فعال کردن سیستم ضدسرقت دم و دستگاه صوتی رو شرح داده بود. روشش هم این طور بود که با یه سری کلیدهای اون کدی رو فعال میکردی که بعد از فعال شدن اون یه مقدار بسیار کمی از برق باتری وارد سیستم صوتی میشد تا اون کد فعال بمونه. وقتی سیستم از ماشین باز میشد این برق قطع میشد و به محض قطع شدن جریان باتری دیگه به هیچ طریقی نمیشد اون دستگاه رو به کار انداخت.
یادم باشه بگردم ببینم کجا نوشتمش و کجای کامپیوترم سیوش کردم بذارم شاید مفید باشه.

do barare
25 September 2008, 02:25 AM
اگر سیستم ضد سرقت صوتی رو فعال کنید در سه حالت برای استفاده مجدد به وارد کردن کدی که به اون دادین نیاز پیدا میکنید: وقتی کابل باتری جدا بشه، وقتی یونیت صوتی جدا بشه، و وقتی باتری دیشارژ شده باشه.
هنگامی که این کد فعال شده باشه و یکی از این سه حالت رخ بده (مثلا یونیت دوباره به یه منبع تأمین برق متصل بشه) کلمه code شروع به روشن و خاموش شدن میکنه (فلش میزنه) و شما باید شماره یا کد رو وارد کنید. برای فعال کردن کد باید این اعمال رو ظرف 10 ثانیه انجام بدین وگرنه سیستم ضد سرقت آدیو به طور خودکار کنسل خواهد شد:
1- سوئیچ رو در وضعیت ACC بذارین و سپس یونیت صوتی رو خاموش کنید.
2- دکمه Auto-M و همزمان دکمه6Disc رو به مدت حدودا 2 ثانیه فشار بدین تا کلمه code در نمایشگر ظاهر بشه. (تصویر اول)
3- دوباره دکمه Auto-M رو فشار بدین و همزمان دکمه 6Disc رو هم نگه دارین تا زمانی که چند خط فاصله در نمایشگر ظاهر بشه. (تصویر دوم)
4- شماره کدی رو که میخواین انتخاب و در سیستم ثبت کنید (یه عددی رو بدین که یه جا نوشتین تا یادتون نره. چون اگه شماره وارد و سپس فراموش بشه دیگه عمرا نمیتونین کنسلش کنید. بخصوص اگه یونیت صوتی از اتصال خارج بشه با نبودن این شماره یونیت بیمصرف خواهد بود! -خوب یا بد این طوری نوشته دیگه آقاجون!-)
5- از دکمه‌های 1 تا 4 برای وارد کردن شماره کد انتخابیتون استفاده کنید (مثلا از دکمه 1 رو برای اولین خط فاصله، 2 برای دومی، 3 برای سومی و 4 برای چهارمین رقم مورد نظر). طی 10 ثانیه باید این شماره‌ها وارد بشن (تصویر سوم). اگر نمایشگر پاک شد، از عمل شماره یک باید مجددا این کارها رو تکرار کنید.
توجه: عمل شماره 6 رو ظرف 10 ثانیه بعد از عمل شماره 5 باید انجام بدین.
6- با نشون داده شدن شماره کد، دکمه Auto-M و همزمان نیز دکمه 6Disc رو برای مدت حدوداً 2 ثانیه فشار بدین. CODE یادشده دوباره نشون داده میشه و حدود 5 ثانیه بعد محو خواهد شد. شماره کد ضد سرقت یونیت صوتی بدرستی فعال شده.
7- اگر Err به معنای error نشون داده شد، معلوم میشه که یه جای کار رو درست انجام ندادین و این اعمال رو باید دوباره از قدم اول تکرار کنید. اگر خطای وارد کردن شماره کد 3 بار تکرار شد، سوئیچ رو در حالت Lock بگذارید و از قدم اول دوباره این اعمال رو انجام بدین.
برای کنسل کردن این سیستم هم باید این اعمال رو به همین شکل انجام بدین با این تفاوت که وقتی شماره کد رو ازتون میخواد که وارد کنید باید همون شماره کدی رو که قبلا برای فعال کردنش دادین وارد کنید.
توجه خیلی مهمتر: این همه دکمه‌های آدیو-ام و چه‌میدونم دیسک فلان رو فشار دادی، دلت میاد یه بار این دکمه تشکر رو فشار ندی؟ واقعاً که!!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] target=[Only registered and activated users can see links]

ببخشید در وارد کردن عکسها به مشکل برخوردم. امیدوارم مدیران سایت زحمت بکشن هم فونت مطلب بالا رو به شکلبندی معمول سایت تبدیل کنن هم این عکسها رو با متن بالا یکی کنن.

فرزین فرزین
26 September 2008, 09:10 AM
سلام دوست عزیز
سورنا اسم یک خیابان در تهران است
این خیابون مرکز تمام لوازم اسپرت فروشی تهران است تو اونجا هرچی برای هر ماشین که بخوای میتونی تهیه کنی.
ادرس دقیقشم اگه خواستی بهت میدم .تو عباس آباد
سورنا سرش نمیرسه به خرمشهر همونجایی که کلی نمایشگاه هست؟خونه ما تو تهران عباس آباد سهروری شمالی هست فقط مشکل ایجاست من سالی یه ماه میام تهران واسه خاطر اون زیاد نمیشناسم.

فرزین فرزین
26 September 2008, 09:29 AM
ببخشید کا ر این سیستم صوتی امنیتی چیه؟ چجوری عکس العمل نشون میده؟

do barare
26 September 2008, 11:33 AM
ببخشید کا ر این سیستم صوتی امنیتی چیه؟ چجوری عکس العمل نشون میده؟
تو همون متن نوشته شده: اگه به هر دلیلی منبع تغذیه یا برق سیستم صوتی قطع بشه (از جمله سرقت) برای استفاده مجدد باید حتما کد مورد نظر به سیستم داده بشه وگرنه دستگاه بلااستفاده خواهد بود.
یکی از مزایای اون اینه که اگه همه مزدادارها این سیستم رو ماشینشون فعال باشه آقادزده بعد از بردن چند تا از این یونیتها میبینه وقتش هدر رفته و به هیچ پولی هم نرسیده بنابراین دفعات بعدی وقتش رو صرف سرقت سیستم صوتی این دسته ماشینها نمیکنه چون احتمال میده که سیستم ضدسرقتش فعال شده و به ریسکش نمیارزه.

hojjat333
26 September 2008, 08:17 PM
سلام
ميشه خواهش كنم يكي ازدوستان كه تيپ3 دارن بگن كه دكمه هاي كنترل پخش روي فرمان درتيپ3
چند تاهست ؟ آيا هردوطرف فرمونه يا يك طرف اون ؟

good_rally
28 September 2008, 09:35 PM
Mr.Sina ([Only registered and activated users can see links]) جان خیلی ناراحت شدم.
همونجور که خودت گفتی
شانس آوردی به گلگیر و در صندوق نخورد.

بهر حال دوست من خیلی ناراحت شدم.
حالا با اون طرف چی کار کردی ؟
این زن ها 99 درصدشون اگه گواهی نامه هم داشته باشند بازم رانندگی بلد نیستن.
حالا چه برسه به اونایی که گواهینامه ندارند:icon_twis

karash501
28 September 2008, 09:47 PM
حالا خوبه نه گلگير بلايي سرش اومده نه چراغ شكسته سپرو عوض ميكني يا همينو صاف و صيف ميكني؟

Mr.Sina
28 September 2008, 09:56 PM
ممنونم.. خیلی صدای وحشتناکی بود! ماشینم که رو هوا ! اون یکیم که ماشین نبود ! ماشالا اندازه 3 تا ماشینه!
فکر می کردم خیلی بدتر ازینا شده باشه!
والا دختره خیلی مضطرب بود و مخصوصا از ترس پلیس !
بهش اجازه دادم زنگ زد و خواهرش اومد و قبل از اینکه پلیس بیاد خودشو رسوند و اونو راننده معرفی کردیم!
پلیس هم یک قبض از بیمش داد به من! فکر کنم کل خسارت رو بیمه بده..

Mr.Sina
28 September 2008, 09:58 PM
حالا خوبه نه گلگير بلايي سرش اومده نه چراغ شكسته سپرو عوض ميكني يا همينو صاف و صيف ميكني؟
اره واقعا شانس اوردم!
سپر رو عوض می کنم!
امروز بردم نمایندگی نشون دادم گفتن سپر 300 تومن و رنگش هم 200 تومن می گیرن..

chormang
29 September 2008, 12:48 AM
اره واقعا شانس اوردم!
سپر رو عوض مي کنم!
امروز بردم نمايندگي نشون دادم گفتن سپر 300 تومن و رنگش هم 200 تومن مي گيرن..

آقا سينا من بازم بگم که خيلي مخلصم.....شرمنده اگه توي تاپيک چشم بادامي ها يه کم گرد و خاک کردم و دوستان گلم رو منجمله شما رو از خودم رنجوندم.....هميشه از قديم وقتي توي گوش بچه ها اذون ميگفتند توي اون يکي گوششون مي گفتن از دو تا چيز توي رانندگي بترس......يکي اين نيسان زامياد ها و يکي ديگه اگه زن پشت رل بود.....البته از اينکه اينقدر لوس تعريف کردم منو ببخشيد......سينا جان من فکر کنم بازم شانس اوردي و در ضمن مزدا واقعا محکمه .... البته من شدت ضربه رو نميدونم ولي خب اين ماشين هاي آمريکايي بدجوري ناراحت هستند:icon_bigg......مثله تانک له ميکنند:icon_redf

karash501
29 September 2008, 08:42 AM
اره واقعا شانس اوردم!
سپر رو عوض می کنم!
امروز بردم نمایندگی نشون دادم گفتن سپر 300 تومن و رنگش هم 200 تومن می گیرن..
خسارت گرفتي؟همينو نميشه درست كرد؟سپرش با اينكه ايرانيه خيلي دارن گرون ميدن لعنتي مثل پوست پيازه هيچي نداره

shahram2006_m
29 September 2008, 11:51 AM
دوستان عزيز اين خيلي خوبه که صميميت در phalls به حدي هست که دوستان احساس هم دردي باهم ميکنند..........اما پرداختن بيش از حد به اين موضوع تاپيک رو منحرف خواهد کرد.....ممنون از همکاري شما

Mr.Sina
29 September 2008, 11:56 AM
خسارت گرفتي؟همينو نميشه درست كرد؟سپرش با اينكه ايرانيه خيلي دارن گرون ميدن لعنتي مثل پوست پيازه هيچي نداره
باید ماشینو ببرم بیمه دانا هنوز وقت نکردم.. همینو میشه درست کرد ولی میگن جالب در نمیاد.. خودمم فقط قصد تعویض سپر رو دارم ..اره دقیقا سپرش خیلی گرون میشه! رنگشم که خیلی دارن گرون میگیرن! 200 تومن!!

Gemini
29 September 2008, 12:16 PM
من به توصیه برخی دوستان میخواستم روغن ماشین رو تو سرویس اولیه عوض کنم، اما بعد از تماسی که با خدمات پس از فروش شرکت گرفتم و همینطور گفتگو با نمایندگی بیخیالش شدم. این مورد رو متذکر شدن که روغنی که تو کارخونه میریزن Dexelia هست که لیتری 50 هزار تومن قیمتشه و تا 20 هزار کیلومتر کار میکنه.
نظر شما در این مورد چیه ؟

فرزین فرزین
29 September 2008, 02:40 PM
سینا جون من 2 روز بود نیومده بودم واقعا متاسف شدم.حالا اینا مهم نیست جونت سالم باشه! قیمتی که دادن دقیقا قیمتیه که تو ارومیه دادن به دوستم ماله اونم عینه مال تو شده بود.امیدوارم هرچه زودتر مثل اولش بشه.

drnariman
29 September 2008, 02:59 PM
اخیش بعد از قرن ها دوری برگشتیم ...چه خبرها ؟
سینا جون رنگ رو بهت گفتن 200 تومن این ک خیلی خفنه!!!

احمدLX
29 September 2008, 04:01 PM
سلام
سینا جان از واقعه پیش آمده متاسفم
من پیشنهاد میکنم سپر رو بده واست بیرون رنگ کنند آخه مگه چه چیز خاصی داره که 200 تومان میخوان پول بگیرن

من به توصیه برخی دوستان میخواستم روغن ماشین رو تو سرویس اولیه عوض کنم، اما بعد از تماسی که با خدمات پس از فروش شرکت گرفتم و همینطور گفتگو با نمایندگی بیخیالش شدم. این مورد رو متذکر شدن که روغنی که تو کارخونه میریزن Dexelia هست که لیتری 50 هزار تومن قیمتشه و تا 20 هزار کیلومتر کار میکنه.
نظر شما در این مورد چیه ؟

خیالت راحت که از این خبرها نیست اتفاقا روغن جالبی نمیریزن اینو میتونی از عملکرد موتور ماشین پس از تعویض روغن متوجه بشی
روغن گیربکسش خیلی گرونه و ساخت آمریکاست

karash501
29 September 2008, 04:35 PM
باید ماشینو ببرم بیمه دانا هنوز وقت نکردم.. همینو میشه درست کرد ولی میگن جالب در نمیاد.. خودمم فقط قصد تعویض سپر رو دارم ..اره دقیقا سپرش خیلی گرون میشه! رنگشم که خیلی دارن گرون میگیرن! 200 تومن!!
فكر كنم alireza128 هم سپرشو عوض كرده باشه تا جايي كه يادمه با نقاشي 300-400 قيمت داده بود

alireza2213
29 September 2008, 04:44 PM
آخرین قیمت مزدا 3 8/7/87 : 34000000 تحویل فوری

alireza128
1 October 2008, 12:21 AM
دوباره سلام به همه دوستان و عرض سر سلامتی به سینای عزیز.
تصادفی که من داشتم تو همین قسمت بود ولی با خسارتی تقرباً دو برابر ، گلگیر کاملا پاره شده بود و باید عوض میشد ولی اونطور که من تو عکس دیدم لزومی به تعویض سپر نیست چون ضربه بحدی شدید نبوده که دیاق جا بخوره یا سپر پاره بشه ، میتونید قسمتی از سپر رو باز کنید و بیرون بیاریدش و همون جا رو موضعی رنگ کنید البته بیمه هم بعید هست که خسارت تعویض بده.
ولی ماشین هم یه خط و خشی داشته باشه خیلی هم بد نیست :icon_cool (برای چشم و نظر:icon_mrgr)

راستی آقای مصطفوی (مدیر عامل پرسپولیس ) هم یه سامورایی سفید تیپ 3 داره :icon_surp

jalilkh
1 October 2008, 03:07 AM
سلام برهمگي اين جاي كروز كنتورولو يكي برداره ببينيم سوكتش هست يا نه اگه باشه كه احتمالا حست ميشه از اونور خودمون يه كروز براش بياريم و كروز را راه بيندازيم

renault
1 October 2008, 10:20 AM
ظاهرا سیمهای لازم برای کروز کنترل (در دسته سیم فرمان و سوییچ زیر ترمز) وجود دارد.
و ای سی یو هم کروز کنترل را می شناسد. فقط نیاز به دو قطعه با شماره فنی های زیر از شرکت مزدا هست. فقط نصب آنها نیاز به ظرافت خاصی دارد.
مرکز اپشن تهران این دو قطعه را ندارد. اگر کسی از عزیزان می تواند تهیه کند طالب هستیم. لصفا PM بدهید.

Brake Switch: BN7N-66-490 قیمت حدود 20 ذلار
or: BM7N-66-490

Steering Wheel Switch: BN8P-66-4M0
or: BS3E-66-4M0
قیمت حدود 120 دلار

.

alireza128
1 October 2008, 11:56 PM
اگه بشه عالیه!!!
دوستان برای 206 (البته تیپ6 ) موفق شدند کروز نصب کنند. ما هم اگر کمی همت کنیم موفق میشیم. شرکت ما چند تا دوست و همکار تو چین داره که من دارم قضیه dvd پلیر مزدا3 رو از طریقشون پیگیری میکنم و این شماره فنی ها رو بهشون میدم.
راستی من پیگیری کردم و عکس dvd پلیر مزدا3 رو که تو ایران اومده براشون فرستادم اونها هم شرکت سازنده رو پیدا کردن که شرکت خیلی بزرگی هست و در حدود 50 الی 60 dvd پلیر مخصوص ماشینهای مختلف تولید میکنه . دو سه روز هست که در حال مکاتبه باشون هستم و نتیجه رو به دوستان اطلاع میدم.

Mr.Sina
3 October 2008, 08:14 PM
دوباره سلام به همه دوستان و عرض سر سلامتی به سینای عزیز.
تصادفی که من داشتم تو همین قسمت بود ولی با خسارتی تقرباً دو برابر ، گلگیر کاملا پاره شده بود و باید عوض میشد ولی اونطور که من تو عکس دیدم لزومی به تعویض سپر نیست چون ضربه بحدی شدید نبوده که دیاق جا بخوره یا سپر پاره بشه ، میتونید قسمتی از سپر رو باز کنید و بیرون بیاریدش و همون جا رو موضعی رنگ کنید البته بیمه هم بعید هست که خسارت تعویض بده.
ولی ماشین هم یه خط و خشی داشته باشه خیلی هم بد نیست :icon_cool (برای چشم و نظر:icon_mrgr)

راستی آقای مصطفوی (مدیر عامل پرسپولیس ) هم یه سامورایی سفید تیپ 3 داره :icon_surp
با سلام و ممنون از شما دوست عزیز
والا سپر خیلی فرو رفته ! شاید تو عکس کاملا مشخص نشه ..
بردمش نمایندگی مرکزی خودش می گفت درست میشه ولی جالب در نمیاد..حالا این هفته میرم دنبالش ببینم چی کار کنم..به احتمال زیاد عوضش کنم...
شما هم یه قیمتی از لوازم مصرفی ماشینتون بدید ممنون میشم..
با تشکر

khosrobehzadi
4 October 2008, 11:22 AM
سلام به همگي دوستان
آقا عليرضا شرمندت اين 34 تومن كه گفتي قيمت تيپ 3 مزدا 3 هستش؟:icon_quesشرمنده يه سؤال ديگه از بر و بچس داشتم اين سانروف مزدا 3 كه ميگن مثله سانروف مگان كروكي دو درب باز مي‌شه يا فقط سقف شيشه‌ايه ؟:icon_ques:icon_neut

با تشكر :lover:

karash501
4 October 2008, 01:36 PM
سلام به همگي دوستان
آقا عليرضا شرمندت اين 34 تومن كه گفتي قيمت تيپ 3 مزدا 3 هستش؟:icon_quesشرمنده يه سؤال ديگه از بر و بچس داشتم اين سانروف مزدا 3 كه ميگن مثله سانروف مگان كروكي دو درب باز مي‌شه يا فقط سقف شيشه‌ايه ؟:icon_ques:icon_neut

نه مثل مگان كروكي بلكه مثل هر ماشين سانروف دار ديگه اي باز ميشه

khosrobehzadi
4 October 2008, 03:58 PM
كارش جان شرمندت من يكمي منگلم ميخاره :icon_arro منظورت اينه كه فقط يه قسمت از سقف باز ميشه؟( نه همش كه مثله ماشيناي تابستوني بشه):icon_ques آخه من تا حالا عكسي از مزدا 3 نديدم كه از سقف سانروفش بوده باشه. عكسي ميتوني از سقفش بزاري ما فيض ببريم.
راستي به نظر من تو رنج قيمتي مزدا 3 ( البته اگه تيپ 3 قيمتش 34 چوق باشه ) هيچ ماشيني به گردش نميرسه بس كه اينقدر جيگره.:grimace::big_smile:

karash501
4 October 2008, 06:58 PM
بله همون قسمت سانروفش باز ميشه سقف آهنيش كه باز نميشه

alireza2213
4 October 2008, 07:00 PM
سلام به همگي دوستان

بله دوست عزیز. قیمت تیپ 3 بود. البته می گفتن واسه ماه رمضون خوده شرکت قیمتا رو پایین آورده. راستو دروغش پایه خودشون. من فکر میکنم مجبور شدن این کارو یکنن.

khosrobehzadi
5 October 2008, 12:26 AM
ممنون دوستان دم هر دوتون داغ.:icon_surpبشه از خجالتون دربياييم. ما كه داريم ميپرسيم اينم لطف كنين جواب بدين خيلي عالي ميشه. فكر مي‌كنين قيمت مزدا 3 پايينتر هم ميره يا ديگه از اين بيشتر پايين نميكشه؟ :icon_redfحقيقتش اينهمه بحث شد آخر نفهميدم الان هيوندا سوناتا گرونتره يا مزدا 3؟ البته هر دو فول آپشنوشو مدنظرمه.:icon_ques

hojjat333
5 October 2008, 11:31 AM
ممنون دوستان دم هر دوتون داغ.:icon_surpبشه از خجالتون دربياييم. ما كه داريم ميپرسيم اينم لطف كنين جواب بدين خيلي عالي ميشه. فكر مي‌كنين قيمت مزدا 3 پايينتر هم ميره يا ديگه از اين بيشتر پايين نميكشه؟ :icon_redfحقيقتش اينهمه بحث شد آخر نفهميدم الان هيوندا سوناتا گرونتره يا مزدا 3؟ البته هر دو فول آپشنوشو مدنظرمه.:icon_ques
سلام دوست عزيز
اينكه قيمت مزدا 3 پايينتر مياد يا نه من نميدونم
ولي قيمت سوناتا 2009 دنده اتوماتيك فول آپشن حدود 42 هست

alireza2213
5 October 2008, 06:38 PM
مثل اینکه قیمتش دوباره بالا کشید. امروز شنیدم قیمت قبلی کار خود نمایندگی بوده به این صورت که چندتا سهمیه داشتن واسه اینکه اونارو زودتر بفروشن زیر قیمت می گفتن.راستو دروغش پایه خودشون. امروز هم یارو قیمت دقیقی نگفت. بین 35 تا 5/35 !!!!!!!! نفهمیدم بالاخره کدوم!!!!!شایدم هیچکدوم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sina1808
6 October 2008, 12:07 AM
سفت شدن فرمون مزدا دقیقا چه زمانی اتفاق میافته
سرعت از یه حد بالاتر بره سفت میشه یا در شرایط مختلف ماشین تشخیص میده که فرمان سفت باشه یا نرم ؟

این مورد گاز خوردن های متفاوت ( خوب / بد ) و نرمی و سفتی فرمان امروز هم دوباره تکرار شد
نمیدونم داستانش چیه !؟ آب و هوا هم تاثیر داره در این قضایا ؟

راستی اون روغنی که از زیر ماشین میریزه قهوه ای رنگ هست / من روغن هیدرولیک رو چک کردم قرمزه به نظرم همون روغن موتور هست که از یه جایی میریزه

khosrobehzadi
6 October 2008, 01:05 AM
سلام دوست عزيز
اينكه قيمت مزدا 3 پايينتر مياد يا نه من نميدونم
ولي قيمت سوناتا 2009 دنده اتوماتيك فول آپشن حدود 42 هست

حجت جان شرمنده كردي. ولي خدايي تهش كه ميري مزدا 3 با توجه به امكاناتي كه داره و نسبت به ماشينهاي مشابهش قيمت خوبي داره.:icon_razz

مثل اينکه قيمتش دوباره بالا کشيد. امروز شنيدم قيمت قبلي کار خود نمايندگي بوده به اين صورت که چندتا سهميه داشتن واسه اينکه اونارو زودتر بفروشن زير قيمت مي گفتن.راستو دروغش پايه خودشون. امروز هم يارو قيمت دقيقي نگفت. بين 35 تا 5/35 !!!!!!!! نفهميدم بالاخره کدوم!!!!!شايدم هيچکدوم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا اينا همش سياسته:icon_bigg ما كه منتظريم فرجي حاصل شه اين قيمتا پايين بياد بلكه ما هم با اين اتول جيگر يه حالي بكنيم.:icon_cool
به هرحال بازم ممنون.

:lover:

alireza128
6 October 2008, 01:31 PM
با سلام و ممنون از شما دوست عزیز
والا سپر خیلی فرو رفته ! شاید تو عکس کاملا مشخص نشه ..
بردمش نمایندگی مرکزی خودش می گفت درست میشه ولی جالب در نمیاد..حالا این هفته میرم دنبالش ببینم چی کار کنم..به احتمال زیاد عوضش کنم...
شما هم یه قیمتی از لوازم مصرفی ماشینتون بدید ممنون میشم..
با تشکر

سینا جان من 8 ماه پیش 300 هزینه سپر رو دادم و 100 هم هزینه رنگ رو تو نمایندگی شریعتی ( که حالا تعطیل شده) و نقاش میگفت شماره رنگ رو داده شرکت و رنگ آماده رو از شرکت تحویل گرفته.

alireza2213
6 October 2008, 06:12 PM
[quote=khosrobehzadi;582686]حجت جان شرمنده كردي. ولي خدايي تهش كه ميري مزدا 3 با توجه به امكاناتي كه داره و نسبت به ماشينهاي مشابهش قيمت خوبي داره.:icon_razz

آقا اينا همش سياسته:icon_bigg ما كه منتظريم فرجي حاصل شه اين قيمتا پايين بياد بلكه ما هم با اين اتول جيگر يه حالي بكنيم.:icon_cool
به هرحال بازم ممنون.

دوست عزیز به نظر من مزدا 3 نسبت به قدرت موتور , ظاهر خودرو , ایمنی و بروز بودن بهترین قیمت رو بین خودروهای بازار ایران داره. دوست عزیز تجربه ثابت کرده هیچوقت قیمت خودروهای ساخت یا مونتاژ داخل پایین نیومده و هر سال بالاتر رفته. به نظر من الان ثبت نام بهترین حالت می تونه باشه البته اگه ثبت نام کنن. هر چند ربطی به موضوع نداره ولی فکر میکنم با عوض شدن رییس بانک مرکزی بازار یه تکونی بخوره و قیمتها هم جابجا شن (البته صعودی)

mearaj
7 October 2008, 02:30 AM
با سلام خدمت همه دوستان و ممنون از اطلاعات فوق العادتون بسیار استفاده کردم .. احیاناً کسی از شما دوستان عزیز در مورد navigation مزدا اطلاعات کاملی داره یا نه ؟ در صورت امکان ممنون می شم در اطلاعات شما سهیم باشم.

khosrobehzadi
7 October 2008, 07:46 AM
[quote=khosrobehzadi;582686]
دوست عزیز به نظر من مزدا 3 نسبت به قدرت موتور , ظاهر خودرو , ایمنی و بروز بودن بهترین قیمت رو بین خودروهای بازار ایران داره. دوست عزیز تجربه ثابت کرده هیچوقت قیمت خودروهای ساخت یا مونتاژ داخل پایین نیومده و هر سال بالاتر رفته. به نظر من الان ثبت نام بهترین حالت می تونه باشه البته اگه ثبت نام کنن. هر چند ربطی به موضوع نداره ولی فکر میکنم با عوض شدن رییس بانک مرکزی بازار یه تکونی بخوره و قیمتها هم جابجا شن (البته صعودی)

آره با حرفايي كه زدي كاملاً موافقم. ولي فعلاً وضعيت مالي به حدي نرسيده كه بتونيم باهاش بوق بزنيم.:icon_redf به هر حال اميدوارم زودتر بتونم يكي ثبت‌نام كنم.
اما در خصوص رييس بانك مركزي حرفت شايد صحيح نباشه. هرچند از موضوع تاپيك منحرف مي‌شيم ولي به نظر من اين خود شركتها هستن كه سياستهاي مالي خودشونو تعيين مي‌كنن و صرفاً با توجه به قدرت خريد مرد و بازار خودرو قيمتهاشونو تعيين مي‌كنن. به هرحال در ايران هر اتفاقي ميتونه بيفته.:icon_surp

hana1630
7 October 2008, 01:40 PM
سلام دوستان
من هم تا چند روز ديگر به جمع مزدا سواران ملحق ميشم. من امروز با نمايندگي تماس گرفتم تا در مورد زمان تحويل ماشين سوال كنم كه اعلام كردن هفته آينده مشخص ميشه.

اما خبر خوب اينه كه (بنا به گفته نمايندگي) جديدا مزدا مشكل رنگ مزدا 3 را بر طرف كرده در ضمن در مورد مساله ناراحت كننده عدم پخش mp3 يه راهكار جديد ارائه كرده اون هم نصب usb است
كه با كول ديسك از شر سي دي ها راحت ميشيم

يه خبر خوب ديگه اينكه رنگ داشبورد كاملا مشكي شده

حالا از شما دوستان عزيز ميخوام در مورد صحت و سقم اين مساله تحقيق كرده و قضيه را رسما اعلام كنيد.

alireza128
7 October 2008, 03:45 PM
سلام دوستان
من هم تا چند روز ديگر به جمع مزدا سواران ملحق ميشم. من امروز با نمايندگي تماس گرفتم تا در مورد زمان تحويل ماشين سوال كنم كه اعلام كردن هفته آينده مشخص ميشه.

اما خبر خوب اينه كه (بنا به گفته نمايندگي) جديدا مزدا مشكل رنگ مزدا 3 را بر طرف كرده در ضمن در مورد مساله ناراحت كننده عدم پخش mp3 يه راهكار جديد ارائه كرده اون هم نصب usb است

حالا از شما دوستان عزيز ميخوام در مورد صحت و سقم اين مساله تحقيق كرده و قضيه را رسما اعلام كنيد.

منم یه چیزایی امروز شنیدم، مشکل mp3 حل شده و اون ابرویی براق که الان خاکستری هشت ،رنگش شده مشکی کریستالی و اینکه جای شارژ مبایل و یک امکان دیگر هم اضافه شده.

hana1630
7 October 2008, 07:30 PM
تغيير ديگه اينكه چراغهاي عقب LED شدند

karash501
7 October 2008, 09:56 PM
يعني ورودي usb گذاشتن واسش؟

احمدLX
7 October 2008, 11:23 PM
سلام
در مورد مشکی شدن داشبرد این موضوع واسم مبهم هست مگه قبلا چه رنگ بوده؟
ماشینم 20000 تا راه رفته و هیچ مشکلی هم نداره و به غیر از سرویس اولیه هیچ سرویسی انجام ندادم به نظر شما سرویس 20000 تا رو انجام بدم آخه ماشینم هیچ عیبی نداره میترسم دستکاریش کنند و خرابش کنند

khosrobehzadi
8 October 2008, 12:17 AM
منم یه چیزایی امروز شنیدم، مشکل mp3 حل شده و اون ابرویی براق که الان خاکستری هشت ،رنگش شده مشکی کریستالی و اینکه جای شارژ مبایل و یک امکان دیگر هم اضافه شده.

به به اين كه خيلي عاليه مثل اينكه بايد صبر كنيم بلكه بازم آپشنا و امكاناتش زياد شه بعداً بگيريم.:icon_arro از دوستان كسي هست كه اخيراً ماشين از نمايندگي گرفته باشه.:icon_ques از دوستان كسي ميتونه اخبار موثقي در اين خصوص كسب كنه خبر بده.:icon_ques ممنون ميشيم.
ايكاش قسطي ميدادن ما هم زودتر مي‌گرفتيم. ميترسم تا ما پول جمع كنيم اينم گرون شه. يا حتي بدتر به سرونوشت مزدا 323 دچار بشه.:icon_eek::icon_cry:

alireza128
8 October 2008, 11:37 AM
تو ایمیل امروز گفته بودند مدلهایی که به ایران دادند هیچ کدام مصرف سوخت رو نشون نمیده، ولی قراره برای من یک نمونه از مدلی که مصرف سوخت رو نشون میده با DHL ارسال کنند:icon_cool .البته باید هزینه دستگاه و پست و ترخیص تو گمرک فرودگاه رو بدم ولی حتی اگر با قیمت600 یا 700 در بیاد بازم با توجه به امکانات بیشتر ارزش داره.

mearaj
8 October 2008, 08:38 PM
تو ایمیل امروز گفته بودند مدلهایی که به ایران دادند هیچ کدام مصرف سوخت رو نشون نمیده، ولی قراره برای من یک نمونه از مدلی که مصرف سوخت رو نشون میده با DHL ارسال کنند:icon_cool .البته باید هزینه دستگاه و پست و ترخیص تو گمرک فرودگاه رو بدم ولی حتی اگر با قیمت600 یا 700 در بیاد بازم با توجه به امکانات بیشتر ارزش داره.

اگه آدرسی داری من یکی از دوستام امروز میره چین شن زن هم سر میزنه تا 20 روز دیگه هم هستش ، می تونم ازش بخوام همراه وسائلش بفرسته چون هزینه DHL خیلی بالا در میاد یا اینکه اگه خودتون گرفتین و خوب بود به ما هم اطلاع بدین بگیریم .من الان از اون نوع معمولی که فرمودید نصب کردم راستش تمام آپشن هایی که تو دفترچه اش نوشته را نداره و بدتر از همه اینکه چون مصرف سوخت هم دیگه ندارم یه خورده حالم گرفته است .

hojjat333
10 October 2008, 01:00 AM
سلام
يك سوال
اگه درحالي كه ماشين خاموشه وضعيت دنده اتومات مزدا3 رو تغيير بديم اشكالي داره؟
اگه ممكنه جواب بدين چون برام مهمه
ممنون ميشم

Mr.Sina
10 October 2008, 08:50 AM
اگر دنده درگیر شده باشه نباید اینکار رو بکنید ولی درصورتی که مثلا دنده رو روی P بزارید و قبل از درگیر شدن ان ترمز دستی رو بکشید می تونید هنگام خاموش بودن دنده رو عوض کنید..

basilisk_1985
10 October 2008, 05:55 PM
سلام.بچه ها کسی ماشینشو سرویس 10000 برده؟ چه کارایی کردن؟ اینجا نمایندگی هیچی سرشون نمیشه! نمیدونم اصلا ببرم واسه سرویس یا نه؟

hana1630
10 October 2008, 07:20 PM
سلام دوستان

\]چرا دوستان كم لطفي ميكنند. آيا اين خبر مهم نبود . حداقل دوستاني كه خبره ترند و به منابع و ماخذ دسترسي بيشتري دارند واقعيت قضيه را مشخص كنند.

mazyar -3
12 October 2008, 01:17 PM
در مورد سرويس 10000 حتما انجام دهيد چون تعويض روغن و فيلتر هوا و آچار كشي انجام مي شود و فقط هزينه لوازم گرفته مي شود . در ضمن يك سوال الان dvd تو سورنا چنده ؟

alireza128
12 October 2008, 01:25 PM
اگه آدرسی داری من یکی از دوستام امروز میره چین شن زن هم سر میزنه تا 20 روز دیگه هم هستش ، می تونم ازش بخوام همراه وسائلش بفرسته چون هزینه DHL خیلی بالا در میاد یا اینکه اگه خودتون گرفتین و خوب بود به ما هم اطلاع بدین بگیریم .من الان از اون نوع معمولی که فرمودید نصب کردم راستش تمام آپشن هایی که تو دفترچه اش نوشته را نداره و بدتر از همه اینکه چون مصرف سوخت هم دیگه ندارم یه خورده حالم گرفته است .

سلام، من سفارش دادم و قراره با dhl بفرستند( البته قراره که نرم افزراشون تغییر بدن تا بتونه مصرفه سوخت رو نشون بده) . کارخانه تو شهر Foshan تو استان Guangdong هست اگر دوستتون میتونه بره اونجا یا تو این مدت آدرس ثابتی داشته باشه میشه هماهنگ کرد.

alireza128
12 October 2008, 01:35 PM
\]چرا دوستان كم لطفي ميكنند. آيا اين خبر مهم نبود . حداقل دوستاني كه خبره ترند و به منابع و ماخذ دسترسي بيشتري دارند واقعيت قضيه را مشخص كنند.
من با نمایندگی بالای میرداماد تماس گرفتم ، میگفت تغیییرات خاصی نبوده مشکی و براق شدن ابرویی کنسول ، شارژر مبایل ، چراغ عقب و بعضی مدلها هم mp3 داره ( ولی توضیح بیشتری نداد).
قیمت تیپ3 تحویل فوری رو هم گفت 600/33 :icon_twis

احمدLX
12 October 2008, 10:58 PM
سلام به همگی
هنوز واسه من سواله مگه ماشینهای شما ابروییش تا به حال چه رنگ بوده که الان مشکی براق شده؟
در ضمن تمام تغییرات فقط با اجازه کمپانی مادر باید انجام بگیره در مورد شارژر موبایل اطلاعی ندارم که در مدلهای خارج از کشور موجود هست یا نه و لی LED چراغ عقب در مدل 2008 نصب شده در مورد MP3 اخبار ضد نقیض هست آخه بکی از دوستان قبلا اشاره به ورودی USB کرده بود تا از نزدیک خودتون ندیدید باور نکنید در ضمن غیبت دکتر هم ناراحت کننده هست آخه به ایشان عادت کرده بودیم

alireza2213
13 October 2008, 06:01 PM
من ماشینمو تازگیها تحویل گرفتم تیپ 3 هستش. ابروییش مشکی براقه mp3 هم پخش می کنه چراغ عقب عوض شده. مدلهای جدید این امکانات اضافه شده. این mp3 خیلی حال داد. اصلا فکرشم نمی کردم. جالب اینجاس که خود نمایندگی هم نمیدونست. می خواستم پخشو عوض کنم ولی با این حالی که بهمن داد بی خیال شدم . به نظر من دیگه ایرادی به این ماشین وارد نیست. ولی چرا سنسور دنده عقب. راستی من که هر چی گشتم ورودیه usb پیدا نکردم...

دوستان ببخشید که پر حرفی می کنم.نتونستم کامپیوتر سفریو فعال کنم.دوستانی که تیپ 3 دارن لطف کنن یه بار دیگه کامل توضیح بدن.بازهم معذرت می خوام.

آقا سهیل
13 October 2008, 06:29 PM
سلام به همگی
آقا علیرضا یه عکس از چراغای عقبش می ذارین؟
در ضمن از کسایی که از قیمتای جدید تحویل فوری و 2 ماهه خبر دارن تقاضا میشه بقیه رو در جریان بذارن.
با تشکر

Gemini
13 October 2008, 10:23 PM
میگم با توجه به اینکه پخش های جدید mp3 میخونن امکانش نیست برا ما هم راه بندازن !؟

احمدLX
13 October 2008, 11:23 PM
واقعا زورم میاد چرا ماشین من نباید MP3 بخونه که حالا مجبور باشم تمام زیبایی داشبرد ماشینم رو از بین ببرم
چرا ماشین من LED نداره واسه چراغ عقب
مگه ماشین من مزدا 3 نیست ؟

alireza2213
14 October 2008, 12:14 AM
نمیدونم قبلا بوده یا نه ولی ورودیه aux هم تو ماشین من هست که فکر می کنم به mp3 هم احتیاجی نباشه.

آقا سهیل
14 October 2008, 01:17 AM
جدیدا AUX دارن؟ :icon_sad: کجاش؟
آقا عکس بذارین :icon_cry:

karash501
14 October 2008, 07:40 AM
نمیدونم قبلا بوده یا نه ولی ورودیه aux هم تو ماشین من هست که فکر می کنم به mp3 هم احتیاجی نباشه.
ورودي AUX هم نداره خدا كنه بشه مال ما رو هم عوض كنن چند گرفتين ماشينو؟

khoshfekr
14 October 2008, 11:42 AM
سلام به همگی
آقا علیرضا یه عکس از چراغای عقبش می ذارین؟
در ضمن از کسایی که از قیمتای جدید تحویل فوری و 2 ماهه خبر دارن تقاضا میشه بقیه رو در جریان بذارن.
با تشکر

سلام
طبق آخرين اطلاعاتي كه من ديروز از نمايندگي گرفتم
فروش نقدي : 34.500.000
تحويل دو ماهه: 32.500.000

Mehran.G
14 October 2008, 12:17 PM
کاش یه یکی دو ماه دیرتر به من تحویل میدادن ! :icon_cry: حالا نمیشه ببریم نمایندگی برامون ضبط جدید mp3 خوان ببندن؟ حتما قیمتشون هوش از کله میپرونه !

الان زنگ زدم مرکز آپشن گروه بهمن . طرف گفت که فعلاً موجودی ضبط mp3 دار نداریم ضمناً گفت که روی ضبطهای mp3 جدید کامپیوتر سفری فعال نمیشه. ولی گفت که میتونیم براتون AUX وصل کنیم . یه شماره داد زنگ زدم باهاش صحبت کردم گفت 45 تومن میگیره میاد سوکت فابریک وصل میکنه AUX فعال میشه و تماسهای تلفنی رو میتونین از بلندگوها گوش بدین. ماشین هم از گارانتی خارج نمیشه.

آقا سهیل
14 October 2008, 01:53 PM
سلام
طبق آخرين اطلاعاتي كه من ديروز از نمايندگي گرفتم
فروش نقدي : 34.500.000
تحويل دو ماهه: 32.500.000

آقا خوش فکر ممنون. اینا انشالا قیمتای تیپ 3 بود دیگه؟ :icon_excl
من ورودی AUX تو عکسای خازجی هم ندیدم. فقط یکی بود که iPode رو تو داشبورد وصل کرده بود! کسی اطلاعی نداره؟

alireza2213
14 October 2008, 02:27 PM
trip com فعال نشد. ولی به نظر من mp3 میرزه . در ضمن بلد نیستم عکس بذارم . راهنمایی کنین لطفا. ماشینو 5 مرداد ثبت نام کرده بودم. ورودی aux داخل کنسول وسطه. کنارش هم جای شارژر فندکی هست. چراغهای عقب LED شده ظاهرش چندان تغییر نکرده زمانیکه روشن باشه متوجه میشین.

alirezamip
15 October 2008, 12:22 AM
سلام دوستان

امشب برای مادرم رفتیم و یه دونه مزدا3 خریدیم!
رنگ سرمه ای ! تیپ 3!
قیمت 33500 که 100 هم کمسیون بود که ما ندادیم!

ماشین پلاک نداره و قرار شد تا پنجشنبه پلاک بشه که بریم بگیریمش!
راستی یعنی الان ماشین ما چراغ عقبش LED هست؟

و اینکه کارت سوختش شارژ شده ؟

روزبه
15 October 2008, 12:59 AM
سلام دوستان

رنگ سرمه ای ! تیپ 3!

چفدر فیمتش اومده پایین! من فروردین 33500 واسه تیپ 2 پول دادم. واقغا ارزندس.

alirezamip
15 October 2008, 01:29 AM
چفدر فیمتش اومده پایین! من فروردین 33500 واسه تیپ 2 پول دادم. واقغا ارزندس.

واقعا قیمتش الان عالی شده!
البته نمایندگی(سر میرداماد) 33700 میداد تازه تحویل 10 روزه!
ولی خب ما از نمایشگاه مجتبی بالاتر ازسیدخندان گرفتیم که خوش هم نمایندگی داره و بدونه چونه گفت 33600 و 100 کمسیون که بخاطر آشنایی و چونه زدن فراوان 33500 با کمسیون خریدیم!

khosrobehzadi
15 October 2008, 09:16 AM
سلام به بر و بچس مزدا سوار. آقا اينم مزدا 3 مدل 2010 سدان كه تو نمايشگاه اتومبيل لوس‌آنجلس به نمايش گذاشته شد. خدايي آخه چي به پاش ميرسه.:icon_evil

arash_2006
15 October 2008, 10:37 AM
الان مزدا 3 سهمیه بنزین داره؟
در مدل های چدید تریپ کامپیوتر نداره؟
بنظر من که اصلا ارزش نداره بخاط داشتن mp3 تریپ کامپیوتر که یکی از امکانات رفاهی و لوکس هر ماشینی میتونه باشه رو بردارند موسیقی رو با هر مکافاتی باشه میشه گوش کرد ولی تریپ کامپیوتر رو چکار میشه کرد؟
امیدوارم سرنوشت مزدا 3 به سرنوشت مگان تبدیل نشه که ...

روزبه
15 October 2008, 01:14 PM
الان مزدا 3 سهمیه بنزین داره؟
در مدل های چدید تریپ کامپیوتر نداره؟
بنظر من که اصلا ارزش نداره بخاط داشتن mp3 تریپ کامپیوتر که یکی از امکانات رفاهی و لوکس هر ماشینی میتونه باشه رو بردارند موسیقی رو با هر مکافاتی باشه میشه گوش کرد ولی تریپ کامپیوتر رو چکار میشه کرد؟
امیدوارم سرنوشت مزدا 3 به سرنوشت مگان تبدیل نشه که ...

سهمیه بنزین که شک نکن که داره. چون ماله خود منو هر 2 بار اخیر شارژ کردن.
اما در مورد تریپ کامپیوتر ما که ماشینمون از سری قبلیه هنوز نتونستیم راش بندازیم.

khoshnam55
15 October 2008, 04:09 PM
سلام دوستان

قيمت جديد مزدا 3 هست : 32500 تيپ 3 بدون تفاوت رنگ {قيمت } از نمايندگي گرفتم البته ادرس رو ندارم تلفني گرفتم گفت فقط تيپ 3 از اين به بعد مي فروشن از 27 مهر هم شرايط اقساطي رو از نمايندگي ها مي تونيد بپرسيد

شماره تلفن نمايندگي هم هست : 66001042 / 66006114 من از اين شماره قيمت گرفتم .

حالا دوستان من مي خوام اين ماشين رو بگيرم چون يكي از دوستام داره خيلي راضيه ولي من اصلا وارد نيستم

كه وقتي دارم مي گيرم چه چيز هايي رو چك كنم چون اين طور كه تو سايت شما ديدم بحث LED / MP3 /

و كامپيوتر سفري بود كه بعضي دارن بعضي ندارن اگه مي شه من راهنمايي كنيد چون پولش رو حاضر كردم

مي خوام برم يه دونه بگيرم رنگش هم خودم مي گم سفيد ولي برادرم مي گه مشكي يا نوك مدادي ؟

در كل مي خوام ببينم شما تا چه حد راضي چون من يه چيزي كه برم مهمه گيربكس ماشينه كه اتومات و خوب

باشه پوستم كنده شد از بس تو ترافيك تهران 1 و 2 كردم كلاج بگير و ... زانو ديگه ندارم و نياز شديد به يه

ماشين اتومات دارم ! يكي از دوستام فكر كنم يه اوانته اتومات داره اگه اشتباه نكنم كه زياد از گيربكس اون راضي نبود

بازم ممنون

karash501
15 October 2008, 05:44 PM
سلام دوستان

قيمت جديد مزدا 3 هست : 32500 تيپ 3 بدون تفاوت رنگ {قيمت } از نمايندگي گرفتم البته ادرس رو ندارم تلفني گرفتم گفت فقط تيپ 3 از اين به بعد مي فروشن از 27 مهر هم شرايط اقساطي رو از نمايندگي ها مي تونيد بپرسيد

شماره تلفن نمايندگي هم هست : 66001042 / 66006114 من از اين شماره قيمت گرفتم .

حالا دوستان من مي خوام اين ماشين رو بگيرم چون يكي از دوستام داره خيلي راضيه ولي من اصلا وارد نيستم

كه وقتي دارم مي گيرم چه چيز هايي رو چك كنم چون اين طور كه تو سايت شما ديدم بحث LED / MP3 /

و كامپيوتر سفري بود كه بعضي دارن بعضي ندارن اگه مي شه من راهنمايي كنيد چون پولش رو حاضر كردم

مي خوام برم يه دونه بگيرم رنگش هم خودم مي گم سفيد ولي برادرم مي گه مشكي يا نوك مدادي ؟

در كل مي خوام ببينم شما تا چه حد راضي چون من يه چيزي كه برم مهمه گيربكس ماشينه كه اتومات و خوب

باشه پوستم كنده شد از بس تو ترافيك تهران 1 و 2 كردم كلاج بگير و ... زانو ديگه ندارم و نياز شديد به يه

ماشين اتومات دارم ! يكي از دوستام فكر كنم يه اوانته اتومات داره اگه اشتباه نكنم كه زياد از گيربكس اون راضي نبود

بازم ممنون
درباره گيربكس كه شك نكن ار بهتريناس تيپ ترونيك هم كه هست مطمئن باش راضي ميشي

khoshnam55
15 October 2008, 08:17 PM
دوستان امروز بعد ظهر رفتم پرسيدم ا

32500 تحويل 3 ماهه و 33700 تحويل 1 هفته فقط هم تيپ 3 بعد راجب LED و mp3 پرسيدم گفت اين ها شانسي رو يه ماشين اين دو هست رو يكي نيست مثلا ما امروز 3 تا تحويل گرفتن رو دو تا بود روي يكي نبود

ولي اون شخص هم براش مهم نبود چون رنگ سر مه اي مي خواست من هم شنبه مي رم كه يكي بگيرم يارو گفت ديگه بسته به شانست داره اگه گرفتي ممكنه اين دو روش باشه چون كارخانه براي اين ها پولي نمي گيره رندوم
رو هر ماشين مي زارن ولي من احتمال مي دم چون تازه داري مي گيره و مردم هم از اينا اسقبال كردن روي مال تو هم بذارن زياد بهش توجه نكون مهم نيست چون اولا اون LED كه فقط تو شب خودشو نشون مي ده يه ماشين تو نمايندگي بود اون جوري بود چراغ هاي عقب نقره اي بود بعد گفت مدل هاي قبلي 6 cd صوتي مي خوره اين 6 تا

cd mp3 مي خوره حالا دوستان من خيلي تعريف اين ماشين رو شنيدم ولي از مگان هم زياد شنيدم البته مگان 2000 نه 1600 حالا به نظر شما برم دنبال اين يا مگان البته اين قدرت بيشتري داره اسپرت تره و يه كم هم امكاناتش بالاتره حالا اگه مي شه يه كمكي به من بكنيد ممنون مي شم ؟ بعد هم چون زياد به سوناتا و كمري 2008 علاقه ندارم خيلي بزرگ هستن با اين خيابون هاي تهران كه جا پارك اصلا پيدا نمي كني ! داشتنه ماشين بزرگ يه كم اذيت مي كنه بعد اگه به خوام سوناتا بگيرم 39 تومن بايد بدم براي صفر مگر اينكه برم كاركرده بگيرم يا بازار ازاد كه اون هم مشكلات خاص خودشو داره !

كمري هم كه ساده ترين مدل كه گيربكس معمولي داره بايد بگيرم تازه صفرش 40 تومنه باز بايد يا از بازار ازاد بگيرم كه الان مي گن وارداتش كم شده يا دست دوم كه اونم ريسكه ! به نظر خودم همين ما شين قابله قبول تره ولي بازم منتظر نظرات شما هستم

ممنون

راستي كارت سوخت هم داره خود رييس نمايندگي گفت
تو شريعتي بالاتر از ميرداماد

Gemini
15 October 2008, 08:26 PM
کاش یه یکی دو ماه دیرتر به من تحویل میدادن ! :icon_cry: حالا نمیشه ببریم نمایندگی برامون ضبط جدید mp3 خوان ببندن؟ حتما قیمتشون هوش از کله میپرونه !

الان زنگ زدم مرکز آپشن گروه بهمن . طرف گفت که فعلاً موجودی ضبط mp3 دار نداریم ضمناً گفت که روی ضبطهای mp3 جدید کامپیوتر سفری فعال نمیشه. ولی گفت که میتونیم براتون AUX وصل کنیم . یه شماره داد زنگ زدم باهاش صحبت کردم گفت 45 تومن میگیره میاد سوکت فابریک وصل میکنه AUX فعال میشه و تماسهای تلفنی رو میتونین از بلندگوها گوش بدین. ماشین هم از گارانتی خارج نمیشه.

من AUX میخوام، لطفا شماره و آدرس نصاب رو به من بدین (پیام خصوصی). :icon_cool

good_rally
15 October 2008, 08:46 PM
جناب khoshnam55 ([Only registered and activated users can see links]) عزيز
براي مقايسه مزدا 3 با ساير خودروهاي هم كلاس ميتونيد به اين تاپيك
مقایسه ی آوانته ،زانتیا ،مزدا 3 ،مگان ،کرولا ([Only registered and activated users can see links])
مراجعه فرماييد.

alirezamip
15 October 2008, 11:27 PM
سلام دوستان

رنگ سرمه ای ! تیپ 3!

واقعا قیمتش الان عالی شده!
البته نمایندگی(سر میرداماد) 33700 میداد تازه تحویل 10 روزه!
ولی خب ما از نمایشگاه مجتبی بالاتر ازسیدخندان گرفتیم که خوش هم نمایندگی داره و بدونه چونه گفت 33600 و 100 کمسیون که بخاطر آشنایی و چونه زدن فراوان 33500 با کمسیون خریدیم!

دوستان امروز بعد ظهر رفتم پرسيدم ا

32500 تحويل 3 ماهه و 33700 تحويل 1 هفته فقط هم تيپ 3 بعد راجب LED و mp3 پرسيدم گفت اين ها شانسي رو يه ماشين اين دو هست رو يكي نيست مثلا ما امروز 3 تا تحويل گرفتن رو دو تا بود روي يكي نبود
تو شريعتي بالاتر از ميرداماد

دوست عزیز خوبه من توضیح دادم که نمایندگی سر میرداماد گرون میده و تازه توی این 10 روز پول شما رو می خوابونه و سودش رو می بره!
بنظر من سزای گرون فروش نخریدنه!

من از نمایشگاه مجتبی که خودش نمایندگی مزدا(گروه بهمن) رو دار خریدم و امروز ماشین پلاک شد و قراره فردا بریم بگیریم! یعنی تنها 1 روز! که چون من خودم برای پلاک آشنا داشتم کارم سریعتر راه افتاد ولی توی حداکثر 3 روز ماشین رو تحویل میده! اگه 33600 خواستی تحویل 3 روزه با پلاک می تونم کمکت کنم!

hana1630
16 October 2008, 08:43 AM
[quote=khoshnam55;589264]دوستان امروز بعد ظهر رفتم پرسيدم ا

32500 تحويل 3 ماهه و 33700 تحويل 1 هفته فقط هم تيپ 3

اين گروه بهمن چقدر بي حساب وكتاب عمل ميكنه. 3 ماه پول بي زبون بخوابون اونجا بعد آخر كار بيان بگن 33700
آخه اين انصافه؟ كجاي دنيا اينطوريه؟ باز صد رحمت به ايران خودرو و سايپا
يعني به خاطر 1200 بايد اينقدر صبر مي كرديم. :icon_bigg:icon_conf

alireza2213
16 October 2008, 03:49 PM
ماشینی که من تحویل گرفتم زیر درب موتور نمد داره طوری که به زحمت صدای موتور شنیده میشه. نمیدونم قبلا هم اینطوری بوده یا نه؟ وقتی دنده حالت manual هست اذیتم میکنه.

Masoud 206-16v
16 October 2008, 07:06 PM
*آشنایی با تعمیرات ، کُدهای خطایی مزدا3 و شناخت قطعات(بزبان آلمانی هستش).

.::دانلود::. ([Only registered and activated users can see links])

khoshnam55
16 October 2008, 09:43 PM
ممنون جنا ب alirezamip من فقط رفتم از اونجا اطلاعات بگيرم چون سره راهم بود ولي مي رم اتو مجتبي

فقط سوالم اينه همون كه با لاتر از سيد خندانه بيشتر بنز و bmw مي فروشه ؟

بازم منتظر راهنمايي شما هستم ممنون

alirezamip
17 October 2008, 01:49 AM
[quote=khoshnam55;589264] دوستان امروز بعد ظهر رفتم پرسيدم ا

32500 تحويل 3 ماهه و 33700 تحويل 1 هفته فقط هم تيپ 3

اين گروه بهمن چقدر بي حساب وكتاب عمل ميكنه. 3 ماه پول بي زبون بخوابون اونجا بعد آخر كار بيان بگن 33700
آخه اين انصافه؟ كجاي دنيا اينطوريه؟ باز صد رحمت به ايران خودرو و سايپا

يعني به خاطر 1200 بايد اينقدر صبر مي كرديم. :icon_bigg:icon_conf

شما ثبت نامی خریدی؟
البته تحویل 3 ماهه ها کمتر از 2 ماه تحویل میدن! و به قیمت 32500

توی این مورد فعلن مثله اینکه خیلی مزدا3 تولید می کنن! و هی مجبورن برای برگشت سرمایه نقدی بفروشن!

ممنون جنا ب alirezamip من فقط رفتم از اونجا اطلاعات بگيرم چون سره راهم بود ولي مي رم اتو مجتبي

فقط سوالم اينه همون كه با لاتر از سيد خندانه بيشتر بنز و bmw مي فروشه ؟

بازم منتظر راهنمايي شما هستم ممنون

بله همون که بالاتر از سید خندان هست!
بله یکی از قدیمی ترین نمایندگی های گروه بهمن هست!

البته هیچ سودی به من نمی رسه و چون خودم کلی گشتم و تا آخر جایه با اطمینان و قیمت مناسب پیدا کردم گفتم و قصدم تنها گرون نخریدن دوستان بود!

امروز ماشین آماده بود که بریم بگیریم که معلوم شد اشتباهی پلاک فرد به جای زوج صادر شده که الحمدالله کارش درست شد ولی برای نصحیح سند باید شنبه اقدام کنن! و شنبه تحویل میدن!

alireza2213
17 October 2008, 03:38 AM
فکر کنم اگه داشبورد مشکی نمیشد خیلی بهتر بود اگه عکس از چراغ عقبشم بذاری خیلی ممنون میشیم هم خاموش هم روشن

دوست عزیز متاسفانه با نظر شما مخالفم چون داخل ماشین خیلی شکیل شده وعکس نتونسته اینو نشون بده. بهتره از نزدیک ببینید. به نظر من چشم شما به رنگ قبلی عادت کرده. هر چند من هم اول خوشم نیومد ولی وقتی چشم عادت می کنه حس آرامش به آدم دست میده. ولی با این همه این جور چیزها سلیقه ایه مثله خود من که از ماشینهایی که تزییناتشون طرح چوب باشه خوشم نمیاد ولی خیلیها می پسندن. امیدوارم نظرم حمل بر جسارت نشده باشه.
حتما از چراغها عکس می زارم

basilisk_1985
17 October 2008, 10:12 PM
مبارکه! آره اون که آقا سینا گذاشته خیلی بی ریخته اما مال شما خوبه

احمدLX
17 October 2008, 10:48 PM
من امتحان کردم اما جواب نداد یعنی عبارت TEST ظاهر نشد!!! به نظر شما مشکل کجاست؟
به غیر از ماشین خودم رو یه مزدا دیگه هم جواب داد البته با چند بار انجام دادیم تا نشون داد

karash501
17 October 2008, 11:17 PM
دوست عزیز متاسفانه با نظر شما مخالفم چون داخل ماشین خیلی شکیل شده وعکس نتونسته اینو نشون بده. بهتره از نزدیک ببینید. به نظر من چشم شما به رنگ قبلی عادت کرده. هر چند من هم اول خوشم نیومد ولی وقتی چشم عادت می کنه حس آرامش به آدم دست میده. ولی با این همه این جور چیزها سلیقه ایه مثله خود من که از ماشینهایی که تزییناتشون طرح چوب باشه خوشم نمیاد ولی خیلیها می پسندن. امیدوارم نظرم حمل بر جسارت نشده باشه.
حتما از چراغها عکس می زارم
ای بابا جسارت چیه سلیقس دیگه چراغ ها خاموشش که زیاد فرقی نداره فقط قرمزش سفید شده اون مه شکن عقب رو هم بر میداشتن دیگه یه دست سفید میشد ولی عکسی که مستر سینا گذاشته خیلی زشته

احمدLX
18 October 2008, 12:29 AM
آقا راستی یه مورد یادم رفت این 5 بار روشن و خاموش کردن چراغها باید خیلی سریع حدود 2یا 3 ثانیه اتفاق بیوفته که دیاگ عمل کنه
لامصب فیلتر هواش چقدر گرونه اصلیش رو خریدم 25000 تومان

hana1630
18 October 2008, 11:51 AM
[quote=hana1630;589554]

شما ثبت نامی خریدی؟
البته تحویل 3 ماهه ها کمتر از 2 ماه تحویل میدن! و به قیمت 32500

توی این مورد فعلن مثله اینکه خیلی مزدا3 تولید می کنن! و هی مجبورن برای برگشت سرمایه نقدی بفروشن!

بله همون که بالاتر از سید خندان هست!
بله یکی از قدیمی ترین نمایندگی های گروه بهمن هست!

البته هیچ سودی به من نمی رسه و چون خودم کلی گشتم و تا آخر جایه با اطمینان و قیمت مناسب پیدا کردم گفتم و قصدم تنها گرون نخریدن دوستان بود!

امروز ماشین آماده بود که بریم بگیریم که معلوم شد اشتباهی پلاک فرد به جای زوج صادر شده که الحمدالله کارش درست شد ولی برای نصحیح سند باید شنبه اقدام کنن! و شنبه تحویل میدن!

بله من ثبت نامي هستم . الان هم با نمايندگي تماس گرفتم گفت تو اين هفته تحويل ميديم:icon_cool

karash501
18 October 2008, 12:22 PM
کلا چراغ عقب مزدا به خاطر کوچیک بودن تو شب زیاد جلوه خوبی نداره البته led به نظر بهتر میاد

saman21
21 October 2008, 09:30 PM
سلام به همه عزيزان
راستش من از همون اول از اين مزدا3 خيلي خوشم مياد يعني از وقتي كه به ايران نيومده بود و عكساشو تو يكي از سايتاي اينترنتي ديدم ولي خوب تا الان بعلت درد مشترك بني آدم يعني بي پولي!!موفق به خريدش نشدم الان اگه خدا بخواد يه پولي دستم مياد كه مي خوام ثبت نام كنم اين نمايندگي شهر ما ميگه فقط تيپ 1و 3 (28.5 و 32.5 )ثبت نام ميكنن و براي سه ماه بعد حالا از دوستان مزدا سوار مي خوام لطف كنن و راهنمائيم كنن كه اختلاف اين دو تا تيپ به 4 تومن ميرزه يا نه؟و اينكه بدون تعصب بگن كه واقعا از ماشينشون راضي هستن يا نه و هزينه نگهداري و در كل خرج و مخارجش چجوريه؟انتخاب ديگه و بهترتر!هم تو اين رنج قيمت سراغ دارن يا نه (مثلا زانتيا يا مگان اتومات و..)

drnariman
22 October 2008, 11:00 AM
با سلام به دوستان عزیز تازه وارد یه سری به سایت بهمن بکنین و اگه حال دارین این تاپیک رو از اول تا اخر بخونین تفاوت تیپ ها رو نوشته اگه منم باز بخوام توضیح بدم می شه تکرار مکررات که خیلی در این مورد بحث شده ...راستی احمد جان از این مطالب جدیدت کلی استفاده کردم امیدوارم چیزای جدید و باحال باز پیدا کنی...

khoshfekr
22 October 2008, 12:50 PM
سلام
آقا یک عزیزی ما رو از این دو دلی در بیاره
بین یک کمری GL دنده دستی رنگ نقره ای خیلی کم کار حدود 13000 کیلومتر
مدل 2007 تا فروردین 89 هم بیمه بدنه داره 4 ماه هم هستش که تو پارکینگ نمایندگی
خوابیده البته میگن تاریخش رو میتونن به خریدار نشون بدن کلا خیلی کم کار تمیزه میگه 36.5
و یک مزدا 3 سفید خوشگل ،مامانی تحویل فوری کدوم رو انتخاب کنم؟:icon_ques

chormang
22 October 2008, 01:11 PM
ایها الناس این قدر دل منو نسوزونید.....چقدر امکانات داره این مدل جدیدش.........آخره ماشین این لاکردار.........خدایا یعنی میشه مثله داستان سیندرلا آوانته من هم تا 12 امشب تبدیل به مزدا3 بشه تا من هم باهاش برم مهمونی......:icon_ideaدم همه دوستان گرم.....واقعا تاپیک فعال و باهالی دارید....این سیستم
self diagnose تمام قسمت های ماشین رو چک میکنه......؟؟؟؟

سلام
آقا يک عزيزي ما رو از اين دو دلي در بياره
بين يک کمري GL دنده دستي رنگ نقره اي خيلي کم کار حدود 13000 کيلومتر
مدل 2007 تا فروردين 89 هم بيمه بدنه داره 4 ماه هم هستش که تو پارکينگ نمايندگي
خوابيده البته ميگن تاريخش رو ميتونن به خريدار نشون بدن کلا خيلي کم کار تميزه ميگه 36.5
و يک مزدا 3 سفيد خوشگل ،ماماني تحويل فوري کدوم رو انتخاب کنم؟:icon_ques

به نظره من هميشه توي انتخابت سعي کن ماشين صفر برداري ......پس در اينجا شک نکن که برد با مزداست........دوسته من اين دو ماشين دو کلاس متفاوت هستند و بايد ببيني چه انتظاري از ماشينت داري.....خب برتري مزدا جمع و جور بودنش و مصرف کمترش و حالت اسپرت ترش و سهميه بنزين و همينطور مزدا سواران توپي که توي اين تاپيک هستند و ميتوني از تجربه هاشون استفاده کني....و خب برتري کمري وارداتي بودنش و شايد به نوعي اتاق بزرگ تر که امروزه روز بيشتر يه عيبه با اين ترافيک و حجم ماشين......و خب بحثه ظاهر کاملاً سليقه اي است.....

احمدLX
22 October 2008, 02:33 PM
با سلام به دوستان عزیز تازه وارد یه سری به سایت بهمن بکنین و اگه حال دارین این تاپیک رو از اول تا اخر بخونین تفاوت تیپ ها رو نوشته اگه منم باز بخوام توضیح بدم می شه تکرار مکررات که خیلی در این مورد بحث شده ...راستی احمد جان از این مطالب جدیدت کلی استفاده کردم امیدوارم چیزای جدید و باحال باز پیدا کنی...
سلام به دکتر عزیزم بابا تو که ما رو ترسوندی با خودم گفتم که من و سایر دوستان رو ترک کردی مدتی بود سر نمیزدی در هر صورت از دیدنت خوشحال شدم
دکتر دیاگ رو چک کردی ؟پیغام خطا که نداشت؟
در مورد سوال دوستمون در مورد دیاگ باید بگم که همون کاری رو میکنه که دستگاه دیاگ انجام میده یعنی تست تمامی اجزای موتور و گیربکس
راستی دوبرره جان منتظر نتایج تحقیقات شما در مورد تست نشان دهنده ها هستیم

drnariman
22 October 2008, 03:28 PM
سلام به دکتر عزیزم بابا تو که ما رو ترسوندی با خودم گفتم که من و سایر دوستان رو ترک کردی مدتی بود سر نمیزدی در هر صورت از دیدنت خوشحال شدم
دکتر دیاگ رو چک کردی ؟پیغام خطا که نداشت؟
در مورد سوال دوستمون در مورد دیاگ باید بگم که همون کاری رو میکنه که دستگاه دیاگ انجام میده یعنی تست تمامی اجزای موتور و گیربکس
راستی دوبرره جان منتظر نتایج تحقیقات شما در مورد تست نشان دهنده ها هستیم

ما مخلص تمام دوستان عزیز هستیم که این مدت به من محبت داشتند من این مدت و تا چند وقت دیگه حسابی درگیر هستم فکرشو بکنین اتاق عمل و کشیک و بیمارستان و شهرستان و... خیلی سخته بدون اینترنت بودن:cryb::124:...در مورد دایاگ هم باید بگم به راحتی کار کرده ولی من فرصت نکردم باهاش ور برم .

drnariman
22 October 2008, 04:35 PM
سهیل جان
محل این کامپیوتر در lcd وسطه سمت چپ است و میانگین سرعت ماشین رو هم نشون می ده.

mohammad_alavi
25 October 2008, 10:13 AM
با سلام به بروبچ مزدا سوار مخصوصا به احمد خان که حسابی از اطلاعاتشون استفاده میکنم و همچنین اقای دکتر و سایر دوستان من همش منتظر بودم ثبت نام تیپ 1 شروع شه برم بگیرم (نداریه دیگه...) الان خدا رو شکر تیپ رو 5/28 تحویل 3 ماهه میدن فقط یه چیز ذهنمو مشغول کرده که امیدوارم دوستان کمک کنن. من معمولا تنها از ماشین استفاده میکنم ولی سالی 1 دفعه با خانواده میریم مسافرت چون خانواده ی ما 5 نفرییه تو مزدا جامون میشه ؟؟؟(هم خودمون وهم بارمون)

hana1630
25 October 2008, 10:40 AM
سلام
بالاخره ما هم جز مزدا سواراران شديم. آقا چه لذتي داره:icon_sad:
براي ما كه براي اولين بار بود سوار يه ماشين اتومات شديم واقعا محشره. ناگفته نماند ماشين قبلي ام يه پژو 405 مدل 76 بود.
راستي چند تايي هم آپشن نصب كرديم 1- dvd player فابريك ( شامل : dvd -tv - radio- blutooth- ipad -memory sd cam- usb - gps,...) .اما متاسفانه سيستم gps فعال نيست
2- دوربين عقب
3- زه استيل دستگيره ها
4- افتابگير هاي جانبي
5- پا ركابي چراغدار : وقتي درها را باز ميكني خصوصا در شب يه زيبايي خاصي را به ماشين ميده

راستي لاستيكها هم ميشلان هستند

اما يه سوتي دادم :icon_razz
بدون اينكه دفترچه راهنماي ماشين را مطالعه كنم داخل مخزن مايع خنك كننده را پر از آب كردم . در صورتي كه در حالت سرد بودن موتور اندازه آن بايد بين max و min باشد. حالا نمي دونم بايد چكار كنم. آيا به موتور صدمه وارد ميشه؟ ميتونم با سرنگ يا چيز ديگه اي از مقدار آن كم كنم يا نيازي نيست و مشكلي بوجود نمياره؟

karash501
25 October 2008, 11:00 AM
با سلام به بروبچ مزدا سوار مخصوصا به احمد خان که حسابی از اطلاعاتشون استفاده میکنم و همچنین اقای دکتر و سایر دوستان من همش منتظر بودم ثبت نام تیپ 1 شروع شه برم بگیرم (نداریه دیگه...) الان خدا رو شکر تیپ رو 5/28 تحویل 3 ماهه میدن فقط یه چیز ذهنمو مشغول کرده که امیدوارم دوستان کمک کنن. من معمولا تنها از ماشین استفاده میکنم ولی سالی 1 دفعه با خانواده میریم مسافرت چون خانواده ی ما 5 نفرییه تو مزدا جامون میشه ؟؟؟(هم خودمون وهم بارمون)
وقتی 33.5 تیپ3 تحویل فوری داره خرید تحویل 3ماهه تیپ1 با 28.5 منطقی به نظر نمیاد جای صندوقش بد نیست ولی 3نفر رو صندلی عقب اذیت میشین

nimafish
25 October 2008, 12:47 PM
اما يه سوتي دادم :icon_razz
بدون اينكه دفترچه راهنماي ماشين را مطالعه كنم داخل مخزن مايع خنك كننده را پر از آب كردم . در صورتي كه در حالت سرد بودن موتور اندازه آن بايد بين max و min باشد. حالا نمي دونم بايد چكار كنم. آيا به موتور صدمه وارد ميشه؟ ميتونم با سرنگ يا چيز ديگه اي از مقدار آن كم كنم يا نيازي نيست و مشكلي بوجود نمياره؟

نسبت مايع خنك كننده و اب بايد 50 به 50 باشه ولي عيبي نداره زود اب مخزن خنك كننده رو با سرنگ تا نصف { بين max , min ] برسون.

دمت گرم

راستي يادت باشه شما يه ماشين ژاپني خريدي نه لگن ايران خودرو كه با اين سوتي ها خراب بشه .

mohammad_alavi
25 October 2008, 04:54 PM
وقتی 33.5 تیپ3 تحویل فوری داره خرید تحویل 3ماهه تیپ1 با 28.5 منطقی به نظر نمیاد جای صندوقش بد نیست ولی 3نفر رو صندلی عقب اذیت میشین
عجیبه چون نمایندگی میگفت تیپ 3 نقد 5/35 ولی تحویل 3 ماهه 5/32.حالا شما این جوری میگید پس حتما من اشتباه شنیدم:icon_razzولی اگر فضای عقب واسه 3 نفر کم باشه باید بیخیالش بشم:icon_cry: به هر حال از کمکتون بینهایت ممنونم:icon_cool

hana1630
25 October 2008, 06:37 PM
نسبت مايع خنك كننده و اب بايد 50 به 50 باشه ولي عيبي نداره زود اب مخزن خنك كننده رو با سرنگ تا نصف { بين max , min ] برسون.

دمت گرم

راستي يادت باشه شما يه ماشين ژاپني خريدي نه لگن ايران خودرو كه با اين سوتي ها خراب بشه .

ببخشيد مايع خنك كننده همان ضد يخ است يا تركيب ديگري دارد

karash501
25 October 2008, 06:46 PM
عجیبه چون نمایندگی میگفت تیپ 3 نقد 5/35 ولی تحویل 3 ماهه 5/32.حالا شما این جوری میگید پس حتما من اشتباه شنیدم:icon_razzولی اگر فضای عقب واسه 3 نفر کم باشه باید بیخیالش بشم:icon_cry: به هر حال از کمکتون بینهایت ممنونم:icon_cool
چند صفحه اخیرو بخونید میبینین یکی از دوستا 33.5 فوری گرفته شما کدوم شهر هستی؟کاری نداره برو یه نمایشگاه رو صندلی عقبش بشین ببین واسه 3نفر مناسب هست یا نه

Navid_Aref
25 October 2008, 06:55 PM

مزدا 3 - 2010

› نوشته ي اميرحسين برخورداري در 4 آبان1387

مزدا تصمیم دارد تا از طریق پر فروش ترین محصولش ، زبان جدیدش را به همگان بیاموزد .مزدا 3 جدید حاصل نگرش مزدا به تحولی عظیم در خودرویی عظیم است . مزدا 3 محصول 2003 مزدای ژاپن است که بر پایه پلت فرم فورد فوکوس طراحی شده و در طول سال های تولید موفقیت ها ی بسیاری را برای مزدا به همراه آورده . مزدا 3 یکی از برترین خودرو های روز جهان و پر تیراژ ترین محصول تولیدی در ژاپن محسوب می شود . این کامپک که یک سدان متوسط محسوب می شود در سال های اخیر چشمان ما ایرانی ها را نیز شیفته ی اولین نسل خود ساخته اما اکنون وقت آن رسیده تا شمارش معکوس برای پوست اندازی نسل دوست داشتنی مزدا را تا اواسط 2009 شروع کنیم .
در راستای ایجاد تحولی همگام با تکنولوژی روز خودرو ها ی همکلاس مزدا 3 و معرفی نسل جدید طراحی های مزدا ، این بار و در محکم ترین گام مزدا نسل دوم مزدا را با تغییرات اساسی معرفی کرد ، این خودرو در ماه آینده و در نمایشگاه لس آنجلس به صورت رسمی معرفی خواهد شد .
نخستین برنامه مزدا برای ایجاد تغییرات و عرضه نسل دوم مزدا 3 از فیس لیفت جزئی روی نسل قبلی این خودرو آغاز شد تا در اوایل 2009 و در نمایشگاه ها به نمایش در آید اما مدتی بعد تصمیم بر آن شد تا تغییرات آن چنان اساسی باشند که نسل دوم تولدی دیگر برای مزدا 3 محسوب شود . در ابتدا تنها تغییراتی در زمینه رینگ و لاستیک و چراغ ها وسپر های خودرو در برنامه کار مزدا بود اما در ادامه کار این کمپانی تنها پلت فرم مزدا 3 را برای طراحی نسل دوم به عنوان قطعه ای مشترک برگزید !
مزدا 3 جدید وحشی است ، طراحی هجومی و زیبای خودرو حاصل افزایش طول و عریض تر شدن این خودرو نسبت به نسل قبلی است ، چراغ های خودرو کشیده تر شده اند و نمای جلوی خودرو را به شدت تحت تاثیر قرار داده اند ، مزدا همچنین در این محصول قصد داشته تا با کاهش وزن کارایی خودرو را به مراتب بالاتر ببرد ، کاهش 25 درصدی وزن این خودرو همان واقعیتی است که به کمک کارآیی مزدا 3 جدید خواهد آمد .

[Only regis