View Full Version : مزدا 3
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
karash501
6 June 2008, 03:22 PM
شايد بشه از اين خش گير هاي هم رنگ ماشين استفاده كرد ولي شنيدم با شستن رنگش ميره متاسفانه رنگ سپرشم راحت ميريزه
Gemini
6 June 2008, 10:35 PM
اصلا ندارد که بخواهند اون رو حذف کنند .
من یه فیلم چند ثانیه ای از مزدا 3 دارم که تبلیغ همین DSC هست، البته با توضیح Mr.Sina قضیه روشن شد.
drnariman
7 June 2008, 10:56 AM
دوست عزیز
DSC همون ESP هستش که فقط bmw اسمشو عوض کرده و در خودرو های bmw با این اسم نوشته می شه!!
من این رو رو ماشین خودم دیده بودم فقط رفقا می گفتن این یه سیستم بالاتر و پیشرفته تر از esp استاندارد است و کنترل بیشتری به ماشین می ده .
karash501
7 June 2008, 11:30 PM
الان كه با شروع فصل گرما قراره سوپر بشه ليتري 540 تومن مكمل سوخت يا از اين قرص هاي داينو تب چطوره قاطي بنزين كنيم؟راستي شانس آورديم سهميه ما قطع نشد الان فكر كنم قيمت مزدا بازم بره بالا
birak
8 June 2008, 01:55 AM
دوست عزیز !
آیا مطمئن هستین که شانس آوردین و کارشناسان ! مزدا 3 رو جزو خودروهای وارداتی بالای 1300 سی سی محسوب نکردن ؟!!!! و همچنین شما رو جزو متمولین ؟!!!
با استفاده از تبصره الف بند ج قانون 1748سهمیه بندی مورخه همین دیشب !!! ممکنه به نفع خودروسازان وطنی اینطور استنباط کنن که خودروهای با بیش از %7/83قطعات خارجی مونتاژ داخل هم جزو خودروهای اجنبی محسوب شده و رانندگانشون متمول به حساب بیان !
به هر حال یه بار دیگه چک کنین مزدا 3 وطنی حساب می شه یا وارداتی ؟!!!
karash501
8 June 2008, 07:08 AM
اي بابا عجب گيري افتاديما اينا چي ميخوان از جون ملت؟ديگه اينشو نميدونم كجا بايد چك كنم؟
sina1808
8 June 2008, 12:39 PM
احتمالا بدن اما وقتی نمیشه سوپر زد به نظرم فایده نداه !
من که کارت سوخت رو میخوام زیر آینه آویزون کنم برم سوپر بخرم !
راستی ایننها نمیخوام ماشین های ثبت نامی رو تحویل بدن ؟
از ثبت نام کنندگان اسفند کسی خودرو رو تحویل گرفته؟
Gemini
8 June 2008, 12:50 PM
نمیخوام شایعه سازی کنم ولی احتمالا با این وضعیت جدید سهمیه بندی دارن چرتکه میندازن که چقدر قیمت رو افزایش بدن و چقدر موقع تحویل ملت رو سرکیسه کنن !!
karash501
8 June 2008, 02:20 PM
روزنامه ايران نوشته بالاي 2000 سهميه نميگرين مثل ماكسيما رونيز ويتارا!ويتارا كه 2000 هستش رو هم حساب كرده
Mr.Sina
8 June 2008, 05:24 PM
روزنامه ايران نوشته بالاي 2000 سهميه نميگرين مثل ماكسيما رونيز ويتارا!ويتارا كه 2000 هستش رو هم حساب كرده
شاید به این دلیله که ویتارا وارداتی هم داره...
drnariman
8 June 2008, 06:31 PM
اقایون بالاخره 2000 رو هم شامل می شه یا نه ؟
کسی اگر جواب موثق داره ما رو هم بی خبر نگذاره .
البته توجه داشته باشین که مزدا 3 1999 سی سی است نه 2000 :icon_lol:
Gemini
8 June 2008, 08:40 PM
اقایون بالاخره 2000 رو هم شامل می شه یا نه ؟
کسی اگر جواب موثق داره ما رو هم بی خبر نگذاره .
البته توجه داشته باشین که مزدا 3 1999 سی سی است نه 2000 :icon_lol:
البته شما 1 سی سی بیشتر گفتین و دقیقش 1998 هست که خود این یک سی سی خیلی تو مصرف سوخت تاثیر میگذاره ... :icon_mrgr
والا من فکر کنم ما داریم الکی خودمونو میترسونیم ... صریحا گفته شده 1300 به پایین وارداتی و 2000 به پایین داخلی سهمیه تعلق می گیرد.
خوب اگه شما بخواین نتیجه بگیرین 2000 سی سی خود 2000 رو هم شامل میشه و سهمیه بهش تعلق نمیگیره باید نتیجه بگیرین منظور از 1300 به پایین خود 1300 هم هست که واقعا غیر منطقی و بی معنیه، مثلا چه خودروی وارداتی زیر 1300 سی سی داریم ؟؟!
در جواب دوستمون که گفته بودن منظور از خودروی وارداتی و داخلی چیه و مزدا تو کدوم دسته قرار می گیره بازم من قضیه رو ساده می گیرم و میگم خودرویی وارداتی هست که امکان تولید یا مونتاژ اون در داخل فراهم نشده باشه و داخل کشور اصطلاحا بهش دست نزده باشن، دیگه درصد نداره ...
آقا من که میگم خیالتون راحت مزدا 3 سهمیه داره.
karash501
8 June 2008, 08:45 PM
آخه ميگن وارداتي 1300 به بالا سهميه نداره چون 1300تابلوئه ميشه نتيجه گرفت كه حتما داره ولي از اونور ميگن 2000 به بالا سهميه نداره 2000 به پايين نداره هيچجا نديدم صريحا به 2000 اشاره شه البته به نظر من فرقيم نداره همه اينا موقتيه مطمئنا الان سهميه هارو برندارن 3ماه ديگه برميدارن همه بايد بريم گازسوز سوار شيم
birak
8 June 2008, 08:50 PM
مساله در مورد مزدا 3 این نیست که 2000 یا 1999 چون 2000 ها هم شامل سهمیه بندی می شن ... مساله اینه که اینجور خودروها رو که فعلا بدون تولید قطعات داخلی دارن مونتاژ می کنن جزو وارداتی ها به حساب میارن یا نه ! چون طبق قانون من دراوردی که گذاشتن اگه خودرو وارداتی محسوب بشه دیگه ملاک 2000 سی سی نیست ! ملاک 1300 سی سی !!! یکی نیست بگه الان کدوم خودرو زیر 1300 سی سی وارداتی اصلا داریم ؟!!! ( شاید منظور رنو 5 باشه که 30 سال پیش نمونه های اصل فرانسویش وارد ایران شده !!!! ) به نظرم خیلی سنگین تر بودن اگه همین 1300 کذایی رو هم نمی گفتن و کل وارداتی ها رو جزو طبقه بی درد مرفه محسوب می کردن !! چون با این مساله 1300فقط خودشون رو ... کردن ! :icon_mad: البته شاید هم از حالا فکر واردات خودروهای 600 سی سی در پیتی چینی رو هم پیش بینی کردن تا به بهانه کارت سوخت لاقل چند تایی از اونا فروش بره ! به هر حال امیدوارم مزدا 3 جزو سهمیه بگیر ها باشه ! به شرطی که اصلا دلشو داشته باشین که بنزین معمولی با کیفیت وطنی رو به خورد ماشین بدین و دلتون هم واسه موتور نازنین ماشین صفر کیلومترتون کباب نشه .. خدا به همه صبر بده ! زیاد خودتون رو ناراحت نکنین .. اگه مایه دار هستین با خیال راحت بنزین سوپر 540 تومنی مفت تو باک مزدا 3 بریزین و لذتش رو ببرین چون تا حداکثر تا سال 1390 دیگه سهمیه ای واسه هیچکس در کار نیست و اون موقع که بنزین سوپر لیتری 2000 تومن شد میگین یادش بخیر ! 3 سال پیش چقدر ارزون بود ! فقط 540 تومن ! :icon_mrgr
Gemini
8 June 2008, 08:52 PM
karash501 (http://www.phalls.com/member.php?u=20557) جان شما متن خبر رو با دقت بخونید صریحا قید شده به خودروهاي وارداتي 1300 سيسي به پايين سهميه سوخت تعلق ميگيرد، اما ساير خودروهاي وارداتي كه حجم موتور آنها بيشتر از 1300 سيسي باشد، سهميهاي به آنها تعلق نميگيرد. و در جای دیگر قید شده 2000 به بالا تعلق نمی گیرد،
با در نظر گرفتن ادبیات جمله در ارتباط با 1300 سی سی به 2000 سی سی سهمیه تعلق میگیره.
از اینجا http://www.phalls.com/showthread.php?t=35955&page=57 توسط ar1358 (http://www.phalls.com/member.php?u=24501)
پیشنهاد می کنم بحث در رابطه با سهمیه بنزین رو در تاپیک مربوطش ادامه بدیم تا اینجا زیاد شلوغ نشه :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=523166
احمدLX
8 June 2008, 11:14 PM
سلام من برگشتم
بی خیال سهمیه بندی بشین و تاپیک رو به بیراه نکشونید خیالتون راحت مزدا سهمیه داره و احتمالا قیمتش بالا میره
بریم سر اصل مطلب
همانطور که گفتم قرار بود تو این تعطیلات برم عسلویه و نتیجه تست ماشین رو بگم
مسیر رفت از اهواز شروع شد صبح که ماشین رو روشن کردم ایرکاندیش رو در حالت اتومات رو دمای 23 درجه تنظیم کردم موج ردایو رو رادیو فردا تنظیم شد و شروع به حرکت کردم هیچ اطلاعی از نوع مسیر نداشتم به اتفاق عموم که یه 405 مدل 82 داره که فقط 24000 تا راه رفته شروع به حرکت کردیم ابتدا از اتوبان خلیج فارس که تازه تاسیس شده حرکت کردیم که با توجه به وضعیت اتوبان تا سرعت 190 هم رفتم که دور موتور رو 5000 بود بعد از اتوبان وارد بیابانهای استان بوشهر شدم که طوفا شن میزان دید رو کم کرده بود همینطور که به ظهر نزدیک میشدیم هوا گرمتر میشد ساعت 1 بود نگاه کردم دیدم دما سنج ماشین دمای 52 رو نشون میده که واسه خودم عجیب بود ماشین از صبح تو این هوا هنوز با کولر روشن بود باورتون نمیشه چه شرایط سختی بود دما 52 درجه و طوفان شن فکر نکنم تا الان هیچ مزدایی تو ایران تو این شرایط قرار گرفته باشه جالب اینجاست که مقصد من شهر جم بود که نزدیک عسلویه هست و حدود 30 کیلومتر سربالایی داشت ولی اتوبان بود سربالاییش هم شیب تندی داشت و یک سره بود یعنی 100 متر هم کفی نداشت حالا بعد از 8 ساعت رانندگی تو این هوای گرم بیچاره ماشین باید از این سربالایی هم بالا میرفت پژوی عموم که آمپر چسبوند و مجبور شد کولر رو خاموش کنه و لی لامصب این مزدا 3 تو تمام طول مسیر این آمپرش از حد همیشگیش 1 میلمتر هم تکون نخورد و ماشین کاملا وضعیت عادی داشت
در هر صورت سفر تموم شد و اطمینان و علاقه ام به این ماشین بیشتر شد شما هم مطمین باشید هیچ وقت ماشینتون تو این شرایط به این سختی نمیوفته که بخواد امتحان پس بده پس خیالتان راحت که مزدا من از سخت ترین آزمایش سربلند بیرون آمد
ONLY ZOOM ZOOM
Abolfazl2006_p
8 June 2008, 11:21 PM
دوستان عزیز لطفا مباحث مربوط به سهمیه بنزین خودرو ها را دراین تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=523166)دنبال کنید پست های خارج از عنوان تاپیک پاک خواهند شد
سپاسگزارم
drnariman
9 June 2008, 06:30 PM
احمد جان
بابا تو عجب جیگری داری تو اون دما 190 تا با ماشین می ری .
ولی کلا این سفرنامه شما نشون می ده که مزدا 3 یه ماشین کاملا مقاومه ( همون جوری که قبلا ازش تعریف می شد ).
ولی خودمونیم ها واسه این هوای جنوبه که ماشینهای کارکرده در اونجا رو بد می خرن ها . خداییش دمار ماشین اونجوری که احمد خان رفتن در میاد حالا اگه نشه بعدا رو فکر کنم ...:icon_evil
karash501
9 June 2008, 06:54 PM
پايداري تو اون سرعت چطور بود؟صداي موتور چي؟
احمدLX
9 June 2008, 09:10 PM
اون موقع که 190 رفتم صبح بود و دما رو 40 درجه بود ولی ظهر تو هوای 50 درجه بیشتر از 130 نمیرفتم
ولی واقعا شیفته سیتم خنک کننده موتور شدم لامصب این امپر از جاش تکون نمیخورد همچنین سیتم کولر ماشین که تو این8 ساعت که روشن بود اصلا تغییری درمیزان سردیش بوجود نیومد
در مورد سرعت تا سرعت 190 به صورت یک پارچه سرعت بالا میرفت ولی بعد از0 19 فکر کنم کمی کند بشه در ضمن ماشین به علت مسافرت خانوادگی دارای 4 سرنشین و بار کامل بود همچنین بنزین معمولی هم زده بودم
sina1808
10 June 2008, 10:39 AM
احمد جان بنزین معمولی که میزنید ماشین آوانس ریتارد نداره ؟
ما به سراتو امروز زدیم یکیم آوانس ریز میداد وقتی میخواستیم یهو سرعت رو ببریم بالا ...
good_rally
10 June 2008, 01:38 PM
سلام به تمام دوستان عزيزم
شايد اين حرف هايي كه ميخوام بزنم براي كساني كه من را ميشناسن عجيب باشه.
چون من از طرفداران سر سخت مگان بودم و هستم ومگان رو بيشتر از مزدا 3 دوست داشتم ودارم.
ولي با توجه به شرايط جديدي كه براي بنزين به وجود اومده وشرايط براي خودروهاي وارداتي سخت تر شده بايد عرض كنم كه گويا مگان 2000 هم سهميه بنزينش مثل ديگر خودروهاي وارداتي حذف شده.
كلا نظر ما روي خريد مگان بود ولي حالا با اين وضع به وجود اومده ادم اگر يه خورده منطقي فكر كنه راهي جز خريدن خودروي توليد داخل نداره وبنابراين نظر ما از مگان به طرف مزدا 3 رفت و نظر به خريد مزدا 3 را داريم.
البته ماشينو بابام براي خودش ميخواد بخره ومن فقط در خريدن ماشين كمكش ميكنم.
اينو بگم كه من تقريبا همه چيز در مورد فني اين خودرو ميدونم و
تقريبا 95 درصد اطلاع كامل در مورد اين خودرو دارم
فقط ميخواستم كه دوستان عزيز از تجربه رانندگي با اين خودرو و همچمين درباره آسايش رانندگي و آيا در سرعت هاي بالاي 120 صداي موتور ويا باد ويا صداي لاستيك ها به داخل خودرو نفوض ميكنه يانه لطفا توضيح بديد و اگر هم لطف كنيد و از فضاي پاي سرنشينان به خصوص سرنشينان عقب عكس بزاريد وآيا اين خودرو براي خانواده 4نفره با توجه به اين كه اطاقش از مگان كوچيكتر است مناسب است يا نه توضيح بديد ممنون ميشم .
وچند تا سوال ديگه من به سايت گروه بهمن وارد ميشم ولي وقتي كه رو مزدا 3 كليك ميكنم هيچ صفحه اي برام باز نميشه دوستان لطفا راهنمايي كنند.
مزدا3 فقط گيربكس اتوماتش در ايران است ويا دنده اي هم در ايران توليد ميشه؟
با تشكر.
karash501
10 June 2008, 02:34 PM
فقط اتوماته راحتي رانندگيش كه حرف نداره صداي موتور كه اصلا ولي صداي باد و لاستيكو گاهي وقتا حس ميكنم گاهي وقتا هم اصلا متوجه نميشم جاي پاي عقبش خيلي خوبه من با قد حدود 185 جلو رو كه تنظيم كنم خيلي راحت عقب هم جا ميشم براي 4نفر هيچ مشكلي نيست
احمدLX
10 June 2008, 11:10 PM
احمد جان بنزین معمولی که میزنید ماشین آوانس ریتارد نداره ؟
ما به سراتو امروز زدیم یکیم آوانس ریز میداد وقتی میخواستیم یهو سرعت رو ببریم بالا ...
سینا جان دقیق نمیدونم آوانس و ریتارد چه حالتی هست که من متوجه بشم اگه میشه راهنماییم کنی
راستی ماشینم تو راه رفت 7.5 % و برگشت 8% بنزین مصرف کرد
sina1808
11 June 2008, 04:14 PM
مصرف بنزینش که عالیه اینطور که شما میفرمایید
فقط اینکه شما پر شتاب میرید یا کم شتاب ؟
منظورم از آوانس صدای فلزی ریز ریزی هست که از موتور شنیده میشه ظاهرا از میل لنگ هست ...
تو پراید خیلی فجیع شنیده میشه
ما برای سراتو بنزین معمولی که زدیم هم از اون حالت ایده الش خارج شد و پرواز نمیکنه و هیم اینکه گاهی وقت ها اون صدا شنیده میشه
راستی مزدا 3 ما رو قرار شد اخر این ماه تحویل بدن ... امیدوارم دیگه تاریخش عقب تر نره !
karash501
11 June 2008, 04:19 PM
من كه صداي خاصي نشنيدم فقط با كولر روشن اونجور كه بايد از جا كنده نميشه
good_rally
11 June 2008, 09:29 PM
دوستان
مزدا تيپ 3 تحويل فوري 35 تومان يا بيشتر شده ؟
ما حداكثر تا 1ماه ديگه ميخريم شايدم كمتر
چند صفحه از اين تاپيك رو خوندم به نظرم اينجور كه دوستان ميگن مصرفش خيلي كمه شتابش زياده كيفيتش خيلي بالاست و.....
ولي دوستان اگه ممكنه بازم درباره ماشين بگن تا خيالمون راحت تر بشه .
ما فبل از سهميه بندي جديد بنزين ميخواستيم مگان بخريم ولي حالا نظرمون برگشت و مزدا رو انتخاب كرديم.
قيمت فيلترها شمع و روغن لنت و..... چقدره
خرجش از 206 بيشتر يا كمتر
ممنونم
Gemini
11 June 2008, 09:44 PM
مگه تحویل فوری هم هست !!؟
karash501
11 June 2008, 10:31 PM
دوستان
مزدا تيپ 3 تحويل فوري 35 تومان يا بيشتر شده ؟
ما حداكثر تا 1ماه ديگه ميخريم شايدم كمتر
چند صفحه از اين تاپيك رو خوندم به نظرم اينجور كه دوستان ميگن مصرفش خيلي كمه شتابش زياده كيفيتش خيلي بالاست و.....
ولي دوستان اگه ممكنه بازم درباره ماشين بگن تا خيالمون راحت تر بشه .
ما فبل از سهميه بندي جديد بنزين ميخواستيم مگان بخريم ولي حالا نظرمون برگشت و مزدا رو انتخاب كرديم.
قيمت فيلترها شمع و روغن لنت و..... چقدره
خرجش از 206 بيشتر يا كمتر
ممنونم
مسلما از 206 بيشتره لنت جلو 80 عقب 70 شمع تا 120 يا 160 هزارتا گارانتي داره فيلتر فكر كنم 20 روغن هم كه بستگي داره چي بريزي مگه تحويل فوري داره؟تو بازار هم بيشتر از 35تومنه
futuredream
11 June 2008, 10:33 PM
شما به خاطر سهمیه بندی میخوای مزدا بخری؟ شرط میبندم از اول مهر باقی ماشینارم آزاد میکنن
Gemini
11 June 2008, 10:48 PM
نکته در ارتباط با بنزین سوپر یا معمولی :
عدد اکتان بنزین معمولی ایران 75 تا 80، و بنزین سوپر 95RON هست. و چون بر اساس RON اعلام کردن یقینا کمتر از اینهاست.
این در حالیه که مزدا3 باید حداقل اکتان 87 بسوزونه و کمتر از 87 موتور دچار کوبش میشه. البته 87PON یا RON+MON/2
کسی از دوستان قرص سوخت امتحان کرده ؟ فکر نکنم بد باشه .. البته مارکش هم مهمه.
karash501
11 June 2008, 11:05 PM
من فقط قرص داينوتب ديدم ترسيدم امتحانش كنم
good_rally
11 June 2008, 11:36 PM
شما به خاطر سهمیه بندی میخوای مزدا بخری؟ شرط میبندم از اول مهر باقی ماشینارم آزاد میکنن
سلام
آره دوست عزيزم يك موردش به خاطر سهميه بندي و مورد ديگر بخاطر دزدي پارس خودرو است كه تقريبا 11 آپشن رو از روي ماشين كم كرده
وبه جاي اينكه قيمتش كمتر بشه قيمت هم افزايش داده
راستش كلا گيچ شديم نميدونم بايد چي كار كنم.
از يه طرف ميگم مزدا بخريم چون بنزين براش هست
از يه طرفم ميترسم چند ماهه ديگه بنزين رو كلا آزاد كنند اونوقت ديگه مگان نميشه خريد وتا اون وقت به بالاي 40 هم ميرسه قيمتش
والا مونديم چيكار كنيم ولي اونجور كه من مطالب رو در مورد بنزين دنبال ميكردم گويا بنزين براي همه آزاد نميشه چون اگر آزاد بشه قيمت همه چيز افزايش پيدا ميكنه و يه جنگ به نظرم داخل خود كشور راه ميفته .
البته من مزدا رم دوست دارم نه اينكه ازش بدم بياد نه
كلا ماشين خوبي به درد ما هم كه 4 نفر هستيم ميخوره ولي مگان 2006 رو با آپشن كامل بيشتر دوست داشتم نه اين مگاني كه 11 آپشن ازش كم شده.
hesamhf
12 June 2008, 03:14 AM
آپشن میخوای چیکار یبار سواره مزدا شو بزار رو اتومات سرعتت که به 80 رسید پدال گازو یه دفه تا آخر فشار بده ببین چه میکنه این سامورایی. معکوس میزنه تو دنده 2 ! تا 120 تا باهمون 2 پرمیکنه فقط تو 2 ثانیه! اگه تونسی ازش دل بکنی!!!!!!!
karash501
12 June 2008, 07:19 AM
به نظر منم به خاطر بنزين ماشينو انتخاب نكنيد چون دير يا زود آزاد ميشه.اگه قيمت مزدا به خاطر سهميه بالا بره و مگان پايين بياد اين اختلاف قيمت بنزين آزادو جبران ميكنه البته پيشنهاد من مزداس ولي اگه واقعا مگان رو دوست داري همونو بگير
Mr.Sina
12 June 2008, 10:43 AM
من دیروز ماشینو بردم نمایندگی مرکزی برای سرویس! گفتن چون ماشینو تا 1500 تا برای سرویس اولیه نیاوردی گارانتی باطل شده !! می گفت چیز مهمی هم نیست فقط واسه موتور و گیربکس بوده!!
کسی تاحالا موتور و گیربکسش به مشکل خورده؟؟
good_rally
12 June 2008, 12:48 PM
راستش من از مزدا بدم نمياد اگه بدم ميومد كه هيچ وقت طرفش نميرفتم
ولي بين مزدا و مگان بايد بگم كه خانواده ما 4نفره است و مگان رو به خاطر اطاق بزرگتر و امكانات بيشتر انتخاب كرديم. هرچند كه بعضي موقع ها به موتور قويتر وشتاب بسيار بالاي مزدا و همچنين مصرف كمترش كه فكر مي كردم بعضي موقع ها تصميمم عوض ميشد ولي امكانات بالاي مگان دوباره منو به سمت خودش ميكشوند ولي حالا كم شدن اين امكانات مزيد بر علت شد و ديگه از خريدنش منصرف شديم.
ولي حالا كه امكاناتش كم شده اصلا 35 تومان نمي ارزه .
حالا تصميمم به طرف مزدا 3 رفته و100درصد مزدا خواهيم خريد .
فقط مزدا تحويل فوري هم داره ديگه آره؟
آخه من شنيده بودم تحويل فوري هم داره
Gemini
12 June 2008, 02:58 PM
فقط مزدا تحويل فوري هم داره ديگه آره؟
آخه من شنيده بودم تحويل فوري هم داره
من که فقط ثبت نامی شنیدم اونم سری های اول فکر کنم 2 ماهه بود ولی الان 3 ماهست (خودم هم اردیبهشت ثبت نام کردم)، درست یادم نیست شاید اون اوایل تحویل فوری داشت. ولی الان نه، می تونین تو نمایشگاه ها پیدا کنین، قیمت هم الان حداقل 36 باید باشه.
از لحاظ جادار بودن هم خیالتون راحت برای خانواده چهار نفره همونطور که دوستان هم گفتن هیچ کاستی و کمبود فضایی نخواهید داشت. نفر 5ام هم اگر بچه باشه یا جثش کوچیک باشه مشکلی نداره. :icon_cool
drnariman
12 June 2008, 07:05 PM
دوست خوبم good _rally
خوشحالم شما هم به خانواده مزدا 3 سوارها اضافه می شید .
فروش فوری رو که 4-5 ماه ندارند در مورد موارد مصرفی هم که کمی از 206 (لوازم اصلی نه قلابی ) بیشتر است ولی به مراتب از مگان ارزون تره در مورد شتاب و قدرت هم که دوست جدیدمون هم اصل مطلب رو ادا کردن .
وقتی هم که این ماشین زیر پات رفت خودت می فهمی که چه انتخاب خوبی کردی و دیگه فکر مگان (تازه اونم با این شرایط اصلا به کلت نمی زنه ).
mrsina عزیزمن که تقریبا 1 ساله این ماشین رو دارم و 2-3 تا از دوستام هیچ کدوم مشکل موتور و گیربکس نداشتیم (کلا بعید می دونم این موتور و گیربکس معرکه تا 4-5 سال به مشکل بخوره )
در مورد مصرف بنزین معمولی هم من که تا به حال مشکلی نداشتم ( فقط یه بار با سوپر مشکل داشتم ! اونم مشکوک بود )
good_rally
12 June 2008, 08:25 PM
سلام
جناب drnariman (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=43998) عزيز دوست خوب من خيلي از لطف شما ممنونم خيلي ممنون كه راهنمايي ميفرماييد.
اين جور كه شما وبقيه دوستان ميفرمايند ماشين بسيار خوبيه واميدوارم كه همينجور كه ميفرماييد باشه.
يك سوال؟
اگه تحويل فوري نداره پس بايد از نمايشگاهي ها بخريم ديگه درسته؟
تقريبا قيمتش چه قدر ميشه اگه از 35 يا 36 بيشتر نشه خوبه .
من اصلا نميتونم ثبت نام كنم تا 2يا 3ماهه ديگه
چون واقعا اين جور كه دوستان از ماشين تعريف كردن دارم لحضه شماري ميكنم كه سوار اين ماشين بشم البته ماشين ماله بابامه ولي خوب پسر وپدر نداريم كه حاضرم 206 خودم رو با ماشين بابام تاق بزنم:icon_arro:icon_lol:
به نظرتون قبول ميكنه:icon_surp
good_rally
12 June 2008, 08:40 PM
اينم خطر مزدا3
http://i29.tinypic.com/30d9dao.jpg
نظرتون چيه قشنگه يانه قيمت حدود 200 تومن
karash501
12 June 2008, 09:09 PM
جفت 200 تومن؟اون چراغاي مشكي عقبو با هيچي عوض نكنيد ولي اگه واسه جلو هم چراغ تيره بود فكر كنم بد نميشد
good_rally
12 June 2008, 09:22 PM
جفت 200 تومن؟اون چراغاي مشكي عقبو با هيچي عوض نكنيد ولي اگه واسه جلو هم چراغ تيره بود فكر كنم بد نميشد
تو سايتش زده 220 ببخشيد
اينم سايتش فروشگاه لوازم اسپرتي http://www.mysportcar.com/Products.aspx?groupID=1
احمدLX
12 June 2008, 11:49 PM
مسلما از 206 بيشتره لنت جلو 80 عقب 70 شمع تا 120 يا 160 هزارتا گارانتي داره فيلتر فكر كنم 20 روغن هم كه بستگي داره چي بريزي مگه تحويل فوري داره؟تو بازار هم بيشتر از 35تومنه
مگه جنس شمعش چیه که گارانتی داره؟
نکنه همین شمعهاس سوزنی هست تبلیغش تو مجله ها هست
در مورد مصرف سوخت تو این 1 سالی که ماشین رو داشتم بیشتر از 8% مصرف نکرده جالب اینجاست که مصرف سوخت تو سرعتها و دور موتور مختلف زیاد تفاوت نداره
hesamhf
13 June 2008, 01:17 AM
در مورد مصرف سوخت تو این 1 سالی که ماشین رو داشتم بیشتر از 8% مصرف نکرده جالب اینجاست که مصرف سوخت تو سرعتها و دور موتور مختلف زیاد تفاوت نداره
هااااااااااااا ای که گفتی یعنی VVTi:icon_cool
eCom2001
13 June 2008, 07:21 AM
این ماشین با بنزین معمولی در دراز مدت مشکلی پیدا نمی کنه؟
karash501
13 June 2008, 08:25 AM
مگه جنس شمعش چیه که گارانتی داره؟
نکنه همین شمعهاس سوزنی هست تبلیغش تو مجله ها هست
نميدونم خود تعميركار نمايندگي گفت شايد از همينا باشه ولي من حس ميكنم مصرف ما بيشتره
ar1358
13 June 2008, 12:29 PM
مزدا 3 کروز کنترل داره؟
karash501
13 June 2008, 01:29 PM
يه سري مدلاي خارجيش داره ولي ايني كه ايرانه نه
good_rally
13 June 2008, 01:43 PM
تنظيم صندلي وفرمان به صورت برقي يا دستي؟
karash501
13 June 2008, 02:13 PM
تنظيماش دستيه...به نظر شما بدنه مزدا زياد نرم نيست؟به ايمني تصادفش كاري ندارم ولي هرجاشو دست ميزني مخصوصا گلگيرا انگار كاغذه تو كوچيكترين تصادف فكر كنم خيلي دفرمه شه
hesamhf
13 June 2008, 02:48 PM
طبق بررسی های بعمل آمده توسط اینجانب پیشنهاد می کنم هرگز از جلو تصادف نکنید چون نزدیک به 90% جلوی ماشین پلاستیکیه که فورا میشکنه تازه اون گارد آهنی پشت سپر رو برین ببینین به چی وصله!!! یک قطعه پلاستیکیه دیگه!!!!!!!!! یعنی اگه از جلو بزنین تا موتور فاتحه!!:138: .
البته این یه حسنه چون در واقع با این کار مقدار زیادی از ضربه ناشی از تصادف جذب میشه و به شاسی و موتور آسیبی نمی رسه . پس بیمه بدنه فراموش نشه من 900000تومان بیمش کردم:185:
چون نسبت تراکم این ماشین 10/1 فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون با این نسبت تراکم تا اکتان 85 جواب میده:icon_cool
احمدLX
13 June 2008, 03:17 PM
چون نسبت تراکم این ماشین 10/1 فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون با این نسبت تراکم تا اکتان 85 جواب میده:icon_cool
دوست عزیز از کجا میشه فهمید که چه نسبت تراکمی احتیاج به چه مقدار اکتان داره ؟
در ضمن نسبت تراکمش نسبت به خیلی از ماشینهای دیگه بیشتره مثل آوانته و سوناتا
drnariman
13 June 2008, 04:26 PM
اينم خطر مزدا3
http://i29.tinypic.com/30d9dao.jpg
نظرتون چيه قشنگه يانه قيمت حدود 200 تومن
منم با ارش موافقم چون چیزی که شما بالاخره می خرین تیپ 3 است .
که اصلا جای دستکاری نداره چون اسپورت مادرزاد است مخصوصا چراغای عقبش من یه بار از این مدلی که شما اشاره کردین رو دیدم به نظر من پیش چراغ خودش اصلا جلوه نداره .
ضمنا قیمت در بازار هم الان 36 است (احتمال زیاد بالاتر می ره)
good_rally
13 June 2008, 04:37 PM
منم با شما موافقم به نظرم منم تيپ 3 كاملا اسپرته ونبازي به دست كاري نداره
اين عكسم گزاشتم كه بگم وسايلش كم كم داره مياد تو بازار .
راستي تيپ 3 36 شده :icon_quesهرچي زود تر بايد دست بكار بشيم وگرنه تا 1 ماهه ديگه به 40 هم ميرسه
drnariman
13 June 2008, 05:11 PM
اره حتما بجنب چون تو این مملکت یه بازار کاذب به اسم تابستون داریم که همیشه خدا می دونه چقدر رو قیمت ماشین ببرند.
karash501
13 June 2008, 05:37 PM
طبق بررسی های بعمل آمده توسط اینجانب پیشنهاد می کنم هرگز از جلو تصادف نکنید چون نزدیک به 90% جلوی ماشین پلاستیکیه که فورا میشکنه تازه اون گارد آهنی پشت سپر رو برین ببینین به چی وصله!!! یک قطعه پلاستیکیه دیگه!!!!!!!!! یعنی اگه از جلو بزنین تا موتور فاتحه!!:138: .
البته این یه حسنه چون در واقع با این کار مقدار زیادی از ضربه ناشی از تصادف جذب میشه و به شاسی و موتور آسیبی نمی رسه . پس بیمه بدنه فراموش نشه من 900000تومان بیمش کردم:185:
از جلو كه تصادف نكنيم گلگيراشم كه كاغذه پس از كجا ماشينو بكوبيم به درو ديوار؟شما حس نميكني ورق گلگيرش زيادي نازكه؟
hesamhf
13 June 2008, 06:06 PM
ورق و عرق و ول کن دیشب 4-5 بار دستی کشیدم باش وااااااااااای چه حالی میده حتما امتحان کنید انگار ماشین رو دریاچه یخ شناور میشه نمیدونم این حالت خوبه یا نقطه ضعفه!!!!!!!:124:
drnariman
13 June 2008, 06:18 PM
نوع کشش شما در دستی کشیدن بستگی به مکان و سرعت و زاویه دادن شما داره .
اصلا ربطی به قدرت و ضعف ماشین نداره .
ولی کلا ! بابا نکنید از این کارا(خودتون کنار دخل ماشین میاد ):icon_redf
good_rally
13 June 2008, 06:29 PM
واقعا اين چراغ ها خيلي قشنگه
به خصوص اين چراغ هاي جلو
خوبه كم كم وسايلاي اسپرتش داره مياد ايران
http://i32.tinypic.com/xop8k7.jpg
http://i29.tinypic.com/a9r66t.jpg
احمدLX
13 June 2008, 07:50 PM
یه سوال؟
کمربند ایمنی سرنشینان جلو مال من موقعی که بسته میشن پیچ داره مخصوص مال راننده هر طور که بخوام ببندم اکثر اوقات پیچ میخوره مال شما هم اینطوریه؟
karash501
13 June 2008, 07:57 PM
واقعا اين چراغ ها خيلي قشنگه
به خصوص اين چراغ هاي جلو
خوبه كم كم وسايلاي اسپرتش داره مياد ايران
چراغ عقب كه فابريكه ولي چراغ جلوش قشنگه جلوپنجرشم با فابريك تيپ 3 فرق داره
sina1808
14 June 2008, 02:33 PM
آقا ثیت نامی های اسفند کسی ماشین رو تحویل نگرفت ؟ دلمون آب شد
زنگ زدم تهرام دفتر فروش میگه از نمایندگی بپرسید کی تحویل میدن
نمایندگی هم تاریخ دقیق رو نمیدونه همش میگه شروع شده قرار تا آخر خرداد همه رو بدن !
good_rally
14 June 2008, 03:20 PM
امروز داشتم نيازمندي هاي همشهري رو نگاه ميكردم
آگهي زده بودند مزدا3 صفر مشكي 800/36 :icon_twis
همينجوري قيمتش داره ميره بالا :icon_eek:
karash501
14 June 2008, 04:05 PM
مشكي بايد جزو رنگاي ارزون باشه پس سفيد شايد به 38 هم رسيده باشه تيپ2 قيمت ندارين؟
good_rally
14 June 2008, 04:48 PM
قيمت صفر تيپ 2رو نميدونم
ولي يه آگهي تيپ 2هم بود مدل12/86 مشكي 31 تومن
alireza128
14 June 2008, 06:39 PM
سلام به همگی ما از غیبت کبری برگشتیم.
این قیمتها رو ازدوست نمایشگاهی تر و تازه همین الان گرفتم.
مزدا3 صفر تیپ2: 34میلیون
مزدا3 صفر تیپ3: 500/35 تا 700/35
good_rally
14 June 2008, 07:55 PM
سلام
cd چنجر تيپ 3 mp3 پخش ميكنه يا نه؟
karash501
14 June 2008, 09:39 PM
قيمت صفر تيپ 2رو نميدونم
ولي يه آگهي تيپ 2هم بود مدل12/86 مشكي 31 تومن
فكر نكنم ماشين سالم 3ماه كاركردرو اين قيمت بدن اگه سالمه حتما بگير امپيتري هم پخش نميكنه
good_rally
14 June 2008, 11:50 PM
فكر نكنم ماشين سالم 3ماه كاركردرو اين قيمت بدن اگه سالمه حتما بگير امپيتري هم پخش نميكنه
از رنگ مشكي يا تيره كلا زياد خوشم نمياد
مزداتيپ3 سفيدش خيلي قشنگه بعدشم نقره اي
ما بگيريم صفر ميگيريم دنبال دست دوم نيستم
فقط روزنامه هارو نگاه ميكردم كه قيمت يه خورده دستم بياد
مجله ماشينم امروز اومده آزمايش رانندگي با مزدا 2 كه هاچ بك هم هست انجام داده با خوندن اين
آزمايش اطمينانم به مزدا چندين برابر شد .
قيمت خودرو ها دراسفند86 و خرداد 87هم نوشته.
نوشته مزداتيپ3در اسفند 86 بين 35تا 36 ودر نيمه اول خردادبين 36 تا 37 تومان .
احتمال اينكه قيمتش بالاتر بره هست.
karash501
15 June 2008, 12:03 AM
ماشين 3ماه كاركرده انقدرا هم بد نيست به نظر منم نيپ3 سفيد تيپ1يا2 نقره اي بگير اگه سهميه بندي جديد قرار باشه قيمت ماشينيو بالا ببره مزدا3 از همه بيتشر گرون ميشه چون تنها ماشينيه تمام ويژگيهاي ماشين وارداتيو داره
hesamhf
15 June 2008, 12:18 AM
اولا مزدا3 فقط خاکستری متالیک اونم چون مال من این رنگیه!!!! دوما کسی میدونه از پشت سیستم صوتیش میشه خروجی aux گرفت یا نه ؟ آخه یه چیز دیگه ای که حذف کردن همینه که جاش تو قسمت بالایی کنسول بین صندلیها بوده.
احمدLX
15 June 2008, 12:21 AM
امروز قیمت دی وی دی گرفتم با بلوتوس و تلویزیون 1350000 ساخت چین که به نظر من گرونه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم بخونید و شب راحت بخوابید و شاهد بالا رفتن قیمت ماشینتون باشید
حسن حسينيراد مدير فروش گروه بهمن كه با محصولات مزدا در بازارهاي ايران فعال است و مزدا 3 اين شركت از محصولات لوكس خيابانهاي شهر به شمار ميرود، اظهار داشت: قرار است در جلسهاي آثار اخبار منتشره را بررسي كنيم هرچند محصولات سواري گروه بهمن كه به صورت CKD وارد ميشوند، مشمول سياست حذف يارانه نميشوند و تنها براي محصول پاجرو خود بايد فكري كنيم. تحليل حسينيراد از سياستهاي جديد سهميهبندي بنزين بر بازار اين است كه اعمال اين سياستها در وضعيت بازار اين خودروها بيتاثير نخواهد بود؛ اما فردي كه توان خريد خودروهاي چند 10 ميليون تومان به بالا را دارد، در تامين بنزين آن نيز قاعدتا نبايد مشكلي داشته باشد.
good_rally
15 June 2008, 01:12 AM
آقاچرا هر ماشيني كه مياد تو ايران نبايد با تمام امكانات وارد يا حالا توليد بشه.:icon_cry:
نمونش همين مزدا3 اگر ايموبلايزر كامپيوتر سفري مانيتور كروز كنترل روي اين تيپ 3ها وجود داشت ويا اصلا اين امكانات رو به عنوان تيپ 4 مونتاژ ميكردن مگه چقدر قيمتش ميشد فوق فوقش ميشد 40يا حالا43 تومان
اگه يك تيپ ديگه با اين امكاناتي كه گفتم وجود داشت ما كه ميخريدم هرچند قيمتش 40 تومان باشه شما چي؟
چون واقعا اين امكانات به درد ميخوره ولازم است
حالا مانيتور وكروز رو نخواستيم ولي حذف كردن ايموبلايزر و كامپيوتر سفري بي معني بوده.:icon_ques
به قول دوستان ايموبلايزري كه در پرايد 7تومني وجود داره ويا كامپيوتر سفري كه در L90 هم وجود داره چرا نبايد مزدااين امكانات رو داشته باشه:icon_bigg
http://i31.tinypic.com/iontrq.jpg
sina1808
15 June 2008, 01:46 PM
این گروه بهمن هم مارو گیر آورده !
میگه نقره ای نداریم باید 15 روز اضافه تر صبر کنید ! میگن اگه سفید یا سرمه ای بخواین میدیم سریع :(
من نمیدونم اینها مدیر تولید ندارن ؟ من 3 ماه پیش ثبت نام کردم اینها تازه یادشون افتاده نقره ای ندارن !!!!
azma
15 June 2008, 02:57 PM
این گروه بهمن هم مارو گیر آورده !
میگه نقره ای نداریم باید 15 روز اضافه تر صبر کنید ! میگن اگه سفید یا سرمه ای بخواین میدیم سریع :(
من نمیدونم اینها مدیر تولید ندارن ؟ من 3 ماه پیش ثبت نام کردم اینها تازه یادشون افتاده نقره ای ندارن !!!!
همان را اگر آزاد بخواهيد هر چند تا كه بخواهيد همان گروه بهمن براي شما فراهم ميكند :icon_arro:icon_redf
sina1808
15 June 2008, 04:04 PM
اتفاقا یه نقره ای جلوی نمایندگی بود اول فکر کردم برای من هست
بعد گفتن برای یکی دیگه هست که دی ماه ثبت نام کرده بوده! :icon_twis
مگه ثبت نام دی رو الان میدن ؟ :icon_roll
alireza128
15 June 2008, 04:07 PM
یه سوال؟
کمربند ایمنی سرنشینان جلو مال من موقعی که بسته میشن پیچ داره مخصوص مال راننده هر طور که بخوام ببندم اکثر اوقات پیچ میخوره مال شما هم اینطوریه؟
نه تو خودروی من چنین مشکلی نیست، اگر تابشو بگیرین نباید مشکلی باشه.
در مورد ایرکاندیشن اتوماتیک مزدا3 باید بگم که تو تابستون عالیه. کافی دما رو روی 24 تا 25 تنظیم کنی دیگه احتیاج نیست تو ماشین احساس سرمای بیش از حد یا گرما کنید.
اگر ایرکاندیشن در حالت اتوماتیک باشه و دما رو مثلا در روز حدود 29 یا شب 26 تنظیم کنید.( البته این اعداد متغیره و بستگی به دمای بیرون و روز و شب داره و کاملاً هوشمنده) کولر از وضعیت AC به AC ECO تغییر پیدا میکنه. به نظر دوستان تو این حالت اصلاً کولر کار نمیکنه یا کارکردش کمتر میشه؟؟
hesamhf
15 June 2008, 07:37 PM
خانم من به نمایندگی از طرف همه مزدا داران و با اجازه همگی در نبود من بنزین معمولی زده:icon_mad: نتایج:
1- لرزش خفیف در حالت سلو
2- بالا رفتن کاملا محسوس مصرف بنزین
3- 0-100 حدود 12 ثانیه
4-اما اصلا اون صدای گوش نواز والف زدن (تو پراید زیاد قابل شنیدنه) بوجود نمیاد و تو دورهای بالا کوبش نداره(یحتملا سیستومی در کاره که ما خبر نداریم):icon_twis
احمدLX
16 June 2008, 01:25 AM
در مورد سیستم ایرکاندیشن اتوماتیک اینو بگم یه سنسور هست جلو داشبرد که میزان اشعه خورشید رو اندازه میگیره اگه دقت کنید شب از سردی کولر کمی کم میشه
در مورد حالت AC ECO در این حالت کولر به حالت اقتصادی میره که کمترین میزان مصرف بنزین رو داره ولی از سردی کولر چیز زیادی کم نمیشه
drnariman
16 June 2008, 10:52 AM
خانم من به نمایندگی از طرف همه مزدا داران و با اجازه همگی در نبود من بنزین معمولی زده:icon_mad: نتایج:
1- لرزش خفیف در حالت سلو
2- بالا رفتن کاملا محسوس مصرف بنزین
3- 0-100 حدود 12 ثانیه
4-اما اصلا اون صدای گوش نواز والف زدن (تو پراید زیاد قابل شنیدنه) بوجود نمیاد و تو دورهای بالا کوبش نداره(یحتملا سیستومی در کاره که ما خبر نداریم):icon_twis
اقا جان
من بخدا یه خط در میون معمولی می زنم این مشکلات شما رو رویت نکردم (شاید از بس معمولی زدم گردن کلفت شده )
karash501
16 June 2008, 12:52 PM
ما هم اوايل معمولي ميزديم فقط با كولر ماشين كم جون ميشد اونم ندان محسوس نبود
hesamhf
16 June 2008, 01:46 PM
شما بنزین تهران رو با شهرستانها مقایسه نکن اینجا بنزین معمولیش تولید داخله شاید تهران وارداتی باشه
karash501
16 June 2008, 01:58 PM
منم شهرستانم اتفاقا اينجا بعضي پمپ بنزينا معموليش از سوپرشون بهتره
good_rally
16 June 2008, 02:22 PM
سلام
به نظر من از همون اول موتور رو به بنزين سوپر عادت نديد.
بزاريد كه موتور با هردو بنزين كارش رو انجام بده.
من خودم با اين كه206تيپ 2 دارم ونسبت تراكمش زير 10 وبا بنزين معمولي مشكل نداره .
ولي من هر 3باكي كه معمولي ميزن يك باك هم سوپر ميزنم به نظرم اين روش خوبي كه موتور به هردو بنزين عادت كنه وبا هردو شرايط بتونه به خوبي كار كنه وبه نظرم اين روش بهترين روش براي كم كردن آسيب به موتور است.
حالا مزدا 3هم كه بگيرم سعي ميكنم كه هر 2باكي كه معمولي ميزنم اباك هم سوپر بزنم.
يعني از هر 3باك يكيش سوپر ميشه.
اينو بگم كه تيپ 5 206 نسبت تراكمش تغريبا مثل مزدا 3است.
من با تيپ 5 بابام وقتي كه با بنزين معمولي وسوپر رانندگي ميكردم تغريبا شرايط يكسان بود و هيچ ضربه اي هم در موتور ماشين با بنزين معمولي احساس نميكردم وبنزين سوپر خودش رو در زماني كه از كولر استاده ميكردم نشون ميداد.
همتون ميدونيد كه در ماشين هاي انژكتوري ناك سنسور وجود داره كه از ضربه ضدن به موتور در اثر احتراق ناقس سوخت جلوگيري ميكنه وبا غليض ورقيق كردن سوخت از ايجاد ضربه در موتور جلوگيري ميكنه.
پس اين سنسور هم در مزدا وجود داره ووقتي كه از بنزين معمولي استفاده ميكنيد اين سنسور از وارد كردن ضربه به موتور جلوگيري ميكنه به شرطي كه حتما حداقل از هر 3باك يك باكش سوپر استفاده كنيد.
چون اگر فقط از بنزين معمولي استفاده كنيد درسته كه اين ناك سنسور از وارد كردن ضربه به موتر جلوگيري ميكنه ولي پس از مدتي به علت ارتعاشاتي كه به سنسور وارد ميشه سنسور با شرايط خودش رو وقف ميده و ديگه نميتونه كارش رو به خوبي انجام بده.
sina1808
16 June 2008, 04:50 PM
من فکر میکنم کسانی که خیلی حساس هستن روی عملکرد ماشین و همیشه هم پر شتاب رانندگی میکنن بتونن خیلی ساده تقاوت عملکرد ماشین رو با بنزین سوپر و معمولی حس کنن
ما قبل از سراتو ، 206 و پراید داشتیم ... توی 2 تا ماشین قبلی هم حس میشد این قضیه که اگه بنزین معمولی بزنیم ماشین اون شتاب رو دیگه نداره و یکم تنبل هست
توی سراتو هم کاملا محسوس هست
مطمئن هستم مزدا 3 رو هم تحویل بگیریم و بنزین معمولی بریزم این تفاوت رو حس خواهم کردم
حالا شاید من زیادی سخت گیرم روی این قضیه !
karash501
16 June 2008, 05:30 PM
اگه ما هم سهميه نداشتيم ميشد جاي بنزين400تومني سوپر زد 540تومن ولي بين 100و540 خيلي فاصله زياده آقا شما هم همون سفيدو بگير تيپ3 سفيدش تو بازار گرونترم هست به حرفشون اعتماد نكن يه وقت ديدي 15 روز شد 2ماه يا قيمتو بردن بالا
sina1808
17 June 2008, 05:02 PM
والا من هم موندم بین سفید و نقره ای !
ما یه سراتو سفید داریم + سفید زود چرک میشه + همه رفتن سفید گرفتن + نقره ایش به نظرم قشنگتره
مدیر فروش نمایندگی گفته گروه بهمن اعلام کرده مشکل رنگ نقره ایشون حل شده از هفته دیگه شروع میکنن به تحویل نقره ای ها که هفته دیگه هم تحویل داده میشه ( کلا 15 روز )
با این حساب تفاوتش بین 7 روز هست ... چون سفید رو هم اگه اعلام کنم 7 روز دیگه میدن ...
فعلا صبر میکنم اگه نشد سفید میگیرم !
hojjat333
17 June 2008, 05:15 PM
سلام بچه ها
سری قبل که مزدا3 ثبت نام میکردن من هرچی زور زدم پولم جور نشد حالا که پولم جور شده دیگه ثبت نام نمیکنن
کسی میدونه ثبت نام بعدی کی شروع میشه ؟
good_rally
17 June 2008, 05:20 PM
سلام
دوست عزيز رنگ يك چيزه كاملا سليقه اي هر كسي سليقش با فرد ديگه فرق داره
ولي اگر بخواهيد كه در انتخاب رنگ مشورت كنيد به نظر من تيپ 3 سفيد قشنگ ترين رنگشه واقعا ماشين رو خيلي اسپرت نشون ميده در حالي كه رنگ نقره اي هم قشنگه
هرچي كه خودت دوست داري انتخاب كن
hesamhf
17 June 2008, 06:59 PM
همی گویم و گفته ام بارها
مزدا3 فقط خاکستری بادا !!!!!!!!
دلیلشم قبلا گفته ام بارها:cool_phalls_85:
Mehran.G
17 June 2008, 07:03 PM
سلام بچه ها
سری قبل که مزدا3 ثبت نام میکردن من هرچی زور زدم پولم جور نشد حالا که پولم جور شده دیگه ثبت نام نمیکنن
کسی میدونه ثبت نام بعدی کی شروع میشه ؟
سلام دوستان. چه فرومه با حالیه 2 روزه نشستم این 65 صفحه تاپیک مزدا 3 رو میخونم :D خیلی کامله . در مورد ثبت نام هم نمایندگی با نمایندگی فرق میکنه چون نمایندگی ها سهمیه مشخصی برای فروش دارند و بمحض اینکه سهمیشون همش فروش رفت ثبت نامو قطع میکنن . ولی ممکنه بعضی نمایندگی ها هنوز سهمیه داشته باشن . به نظر من تلفنو بردار یکی یکی به این نمایندگی ها زنگ بزن .
http://www.bahmangroup.com/Lists/List8/AllItems.aspx
من خودم هفته ی پیش هر نمایندگی زنگ میزدم میگفت ثبت نام تموم شده ولی یکیشون شانسی شانسی گفت هنوز ثبت نام داریم. یک تیپ 3 آلبالویی ثبت نام کردم تحویل 3 ماهه 32 ملیون و پونصد
ولی به دلایلی دیروز رفتم رنگشو تغییر دادم به سفید :icon_arro
drnariman
17 June 2008, 07:11 PM
من یکی از دوستام هفته قبل از نمایندگی نقدی فوری نقره ای اش رو 5/36 تحویل گرفت .
اگه شانس بیارین از ثبت نام بهار همون طور که دوستمون گفتن شاید یه نمایندگی داشته باشه (الان باید خیلی خوش شانس باشین )
ولی فکر کنم ثبت نام تابستونو از چند وقت دیگه شروع کنند.
در مورد ثبت نامی هایه اسفند هم حدودا 20 روز تاخیر در تحویل دارد .(مشکی رو از همه دیر تر می دهند )
solomio
17 June 2008, 07:52 PM
سلام به همه
اگه نقدی میخواین نمایندگی بالای میرداماد داره و تحویل فوری میده
ah504man
17 June 2008, 08:04 PM
سلام
آقا ما كمري 2007 داشتيم به دلايلي فروختيمش يكي از اين دلايل اين بود كه هنگام خارج شدن از پاركينگ كفش به رمپ مي خورد.
حالا يك مزدا 3 خريديم وقتي داخل صندوقش كمي بار ميذاريم و سنگين ميشه زيرش به رمپ مي خوره. مي خواستم بپرسم ميشه ارتفاع ماشين را در نمايندگي كمي بالا برد يا نه؟
good_rally
17 June 2008, 08:17 PM
سلام
آقا ما كمري 2007 داشتيم به دلايلي فروختيمش يكي از اين دلايل اين بود كه هنگام خارج شدن از پاركينگ كفش به رمپ مي خورد.
حالا يك مزدا 3 خريديم وقتي داخل صندوقش كمي بار ميذاريم و سنگين ميشه زيرش به رمپ مي خوره. مي خواستم بپرسم ميشه ارتفاع ماشين را در نمايندگي كمي بالا برد يا نه؟
آره ميشه خود نمايندگي برات انجام ميده
hojjat333
18 June 2008, 08:18 AM
سلام
سلام دوست خوب
بنظر من شما بايد رمپ خونتونو درست كنيد
Gemini
18 June 2008, 07:48 PM
آره ميشه خود نمايندگي برات انجام ميده
چقدر میتونن ببرن بالا ؟
good_rally
18 June 2008, 08:05 PM
چقدر میتونن ببرن بالا ؟
اونو نميدونم ولي
فكر نكنم بيشتر از 2يا 3سانت بتونن بالاببرند
چون تو تعادل ماشين وپايداريش تاثير منفي ميزاره
ووقتي كه ميخواين ارتفاع ماشين رو بالاببريد بهتر كه هم جلو وهم عقب رو يكسان تنظيم كنيد
karash501
20 June 2008, 10:15 AM
سلام
اينطور كه ميگين احتماا 206 هم بايد مشكل داشته باشه به نظر من بالا نبرينش همينجوريم اگه شب با ماشين پشت يه مزدا باشين اون اكسل و پيچ و مهره عقبش خيلي ديده ميشه از كمري راضيتر بودين يا مزدا؟
drnariman
20 June 2008, 12:10 PM
من که خودم 3 ماه کمری داشتم سطح کمری پایین تر از مزدا 3 است .
تنها مزیت کمری به نظر من جا دارتر بودن ان است والا هیچ برتری خاص دیگری به مزدا 3 ندارد (من که شخصا خودم با مزدا بیشتر حال می کنم رانندگیش یه چیز دیگه است با کمری در محیط های شلوغ ادم دیوونه می شه )
Gemini
20 June 2008, 01:23 PM
دوستان کسی تا حالا دزدگیر رو مزداش نصب کرده ؟
گروه بهمن ایموبلایزر آپشنال نصب نمی کنه ؟
drnariman
20 June 2008, 03:43 PM
من که فعلا نشنیدم .
گروه بهمن رو هم فکر می کنم خیر .
karash501
20 June 2008, 04:02 PM
من که خودم 3 ماه کمری داشتم سطح کمری پایین تر از مزدا 3 است .
تنها مزیت کمری به نظر من جا دارتر بودن ان است والا هیچ برتری خاص دیگری به مزدا 3 ندارد (من که شخصا خودم با مزدا بیشتر حال می کنم رانندگیش یه چیز دیگه است با کمری در محیط های شلوغ ادم دیوونه می شه )
خب كمري نرمتر جادارتر و كمي بيصداتره من باهاش رانندگي نكردم ولي يكي از دوستام كه كمري داره هر وقت مشين منو ميبينه كلي به به چه چه ميكنه از نظر شتاب خوشدستي و لذت رانندگي چطور؟
drnariman
20 June 2008, 04:58 PM
من اتوماتیک 2400 داشتم به نظر قدری کندتر از مزدا 3 است .
ماشین نرم و خوشدستی است ولی از لحاظ تسلط به اطراف بسیار ضعیف است و کل اطراف ادم پر از نقاط کور است
ولی رانندگی و خوشدستی مزدا 3 خیلی بیشتر از کمری است فقط مزدا خشک تر است .
یه نکته دیگه این که کمری اینقدر زیاد شده که از چشم افتاده ولی مزدا خیر .
Mehran.G
21 June 2008, 05:43 PM
دوستان کارت بنزین مزدا 3 شارژ شد؟ ... ولی اگر شارژم بشه آدم دلش نمیاد معمولی بزنه ... کسی مکمل خوب سراغ داره؟
birak
21 June 2008, 07:44 PM
با سلام ...
فکر می کنم یکی از دوستان تو تاپیک زیر در مورد مکمل بنزین توضیحات و راهنمایی خیلی جالبی رو مطرح کردن ... بد نیست یه مطالعه ای بفرمایید ... به هر حال فکر می کنم روش ایشون راه حل بدی واسه ماشینهایی مثل مزدا 3 و مشابه اون که قصد استفاده از بنزین معمولی دارن نباشه!
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=43337
امیدوارم تاپیک رو منحرف نکرده باشم ... به نظرم بهتره دوستانی که در این مورد نظری دارن یا می خوان نتیجه عملی بکار بستن این روش رو با بقیه به اشتراک بذارن تو همون لینک مربوطه نظر بدن که ما هم استفاده کنیم .فکر می کنم روش ایشون واسه خیلیها کاربردی باشه .
:icon_cool
drnariman
21 June 2008, 07:52 PM
دوستان کارت بنزین مزدا 3 شارژ شد؟ ... ولی اگر شارژم بشه آدم دلش نمیاد معمولی بزنه ... کسی مکمل خوب سراغ داره؟
یه دوست من که امروز پمپ بنزین رفته بود که می گفت شارژ شده ولی خودم هنوز نرفتم .
در مورد اضافه کردن الکل هم که ریسک بالایی است من که 1000 سال حاضر نمی شم این کار رو بکنم (من مکمل نمیریزم چه برسه به الکل !!!!)
karash501
21 June 2008, 07:56 PM
منم ميترسم الكل بريزم توش با اين ماشيناي حساس نميشه نميشه شوخي كرد مكمل به نظر من منطقيتره
solomio
21 June 2008, 11:19 PM
سلام
کسی در مورد ثبت نام تابستون مزدا خبر جدیدی نداره من میخوام یکی بخرم اما سرگردونم ازاد بگیرم یا صبر کنم؟
karash501
22 June 2008, 07:54 AM
به همه نمايندگيا سر بزن شايد بعضيا سهميه داشته باشن قيمت آزادشم به نظر من الان ديگه زياد نيست 32.5 بدين 3ماهه تحويل بگيرين 36ميدين از بازار ميخرين ديگه
am!n
22 June 2008, 08:48 AM
دوستان از لحاظ جادار بودن صندوق عقب چطوره؟
از لحاظ صدای ماشین مثله کمری های جدید هست یا خیر؟
drnariman
22 June 2008, 10:17 AM
جای صندوق عقب ان در حد متوسطه (ورودی ان کمی کوچک است فکرکنم 415 لیتر باشه ) البته نسبت به کمری که کوچکتره .
از لحاظ نفوذ صدا که یکی هستند ولی کمری کمکهای نرم تری داره .
good_rally
22 June 2008, 02:04 PM
سلام
کسی در مورد ثبت نام تابستون مزدا خبر جدیدی نداره من میخوام یکی بخرم اما سرگردونم ازاد بگیرم یا صبر کنم؟
سلام
دوست عزيز به نظر من آزاد بخر
همونجور كه دوستان گفتند تفاوت قيمت پيش فروش با تحويل فوري اونقدر زياد نيست كه بخواهيد 3ماه صبر كنيد.
امروز كه نيازمندي هاي همشهري رو نگاه ميكردم
آگهي فروش نقدي خيلي زياد بود.
يكي از آگهي ها >>>>>>>نمايندگي رسمي گروه بهمن تحويل فوري مزدا3 از درب كارخانه
karash501
22 June 2008, 06:10 PM
قيمت آزاد حتما ميره بالا اونموقع كه 2ماهه 30تومن تحويل ميدادن قيمت اين بود حالا كه اين 32.5 ها بيان بيرون بالاتر ميره تازه قضيه بنزينم هست به نظر من تو خريد عجله كنيد
solomio
22 June 2008, 07:05 PM
من 10 تیر امتحانای دانشگاهم تمام بشه پیگیریم رو شروع میکنم میخوام تیپ3 رو بگیرم فکر میکنم 35 باشه یه مورد خیلی بدی که این ماشین که نمیشه گفت نمایندگی بی انصاف داره بیمه بدنه هست که من از هر کدوم میپرسیدم میگفتن نداره فقط ثالث داره اخه با این قیمت خدا رو خوش میاد اینجوری میکنن با مردم یکی مثل من اصلا تصادف ریز نمیکنم اما تو سال حتما یدونه تصادف درست حسابیو تو این 6 سالی که گواهینامه گرفتم رو دارم من حتما بدنه میخوام بهم مسگن خوب شما خودت بگیر پیگیر شدم 1 ملیون کم کم در میاد بدنش اینام شدن بهمن زرنگ به خدا
karash501
22 June 2008, 07:25 PM
هر ماشيني بيمه بدنه داره پولشو ميكش روش 35 بعيده تيپ 3 پيدا شه بيمه بدنه هم 800-900 ميشه فكر كنم
solomio
22 June 2008, 10:03 PM
بابا حالا اگه رو پرشیا یا 206 یا هر ماشینی که تولید میکنن پوله بیمشم میکشیدن فکر میکرد ادم پوله ماشینه رو خود ماشینه مگه میشه از مثلا همین سایپا که اینهمه هم میزنن تو سرش یه پراید بگیری بیمه بدنه نداشته باشه جز ملزوماته مثل همین ایربگ ترمز ضد قفل میمونه با اینم اینا بازی میکنن برش میدارن واقعا انقدر پر رو هستن که ادم نمیدونه چی باید بگه بهشون
چرا دیروز نمایندگی شریعتی بالاتر از میرداماد داداشم پرسیده بود برام 35600
احمدLX
22 June 2008, 11:03 PM
حاجی جون ماشینهایی که بیمه بدنه دارن تو طرح فروش اقساطی فروخته شدن نه اینکه شرکت ماشین رو قسطی میده ملت سند هم که به نام شرکت هست تا موقع سر رسید قسطها حالا اگر تو این مدت ماشین به هر علتی نابود شد بالاخره شرکت بتونه از یه طریقی پولش رو زنده کنه
karash501
22 June 2008, 11:21 PM
بابا حالا اگه رو پرشیا یا 206 یا هر ماشینی که تولید میکنن پوله بیمشم میکشیدن فکر میکرد ادم پوله ماشینه رو خود ماشینه مگه میشه از مثلا همین سایپا که اینهمه هم میزنن تو سرش یه پراید بگیری بیمه بدنه نداشته باشه جز ملزوماته مثل همین ایربگ ترمز ضد قفل میمونه با اینم اینا بازی میکنن برش میدارن واقعا انقدر پر رو هستن که ادم نمیدونه چی باید بگه بهشون
چرا دیروز نمایندگی شریعتی بالاتر از میرداماد داداشم پرسیده بود برام 35600
چه رنگي بود؟35600 خيلي خوبه
solomio
22 June 2008, 11:54 PM
چه رنگي بود؟35600 خيلي خوبه
میگفت سفید گذاشته بوده پشت در نمایشگاه
drnariman
23 June 2008, 11:28 AM
مطمئنی صفر امسال بود مال پارسال نبود .
چون من یکی از دوستام سفیدو از نمایندگی خرید 36.500
sina1808
24 June 2008, 11:28 AM
سلام
بالاخره ماشین من رو هم تحویل دادن :icon_excl:icon_evil:icon_arro
توی نمایندگی فروش فوری هم داشتن به قیمت 36 میلیون ، رنگ رو مشخص نکرده بودن احتمالا فرقی نداره
راستی یه سری آپشن پیشنهاد دادن مثل چادر ماشین ، یه سری تزیینات و ... که من فعلا ندیدم قراره یه روز دیگه برم ببینم چی به چیه و قیمت هاش چطوریه
ایمبولایزر رو هم گفتن نداره ! گفتن همون قفل دوبل کافیه ... دزدگیر هم بی دزدگیر ! :icon_roll
گفتن برای یکی از ماشین هایی که براشون آورده بودن مشکل پیش اومده بود ( کلید مشکل داشت ) که مجبور شدن ماشین رو کلا بفرستن تهران یکی دیگه بگیرن و خلاصه به این حرفا میخواستن امنیت ماشین رو تایید کنن ...
البته یه سریشون در جریان نبودن و تعجب کرده بودن که ایمبولایزر نداره ...
drnariman
24 June 2008, 12:06 PM
به به
اقا تبریک می گم ورود شما رو به خیل مزدا 3سواران .
چه رنگی گرفتی؟
karash501
24 June 2008, 01:35 PM
مباركه پس بالاخره تحويل گرفتي پول اضافه كه نگرفتن؟چطور بود؟ارزش اينهمه انتظارو داشت؟
solomio
24 June 2008, 01:35 PM
مطمئنی صفر امسال بود مال پارسال نبود .
چون من یکی از دوستام سفیدو از نمایندگی خرید 36.500
بله شما درست میگید 36.500 میدادن
good_rally
24 June 2008, 01:47 PM
اقا مبارك باشه
اميدوارم سال هاي سال چرخش براتون بچرخه و به خوبي وخوشي سوارش بشيد.
من تو تاپيك مقايسه يكي از دوستان گفتند كه كيفيت رنگ مزدا پايين آره؟
ميگن رنگش زود ميريزه همينجوره؟
اينا تا مارو پشيمون نكنند از خريد مزدا راحت نميشن:icon_cry:
karash501
24 June 2008, 03:35 PM
رنگ سپرش خيلي پوشش كمي داره حالا انقدر سخت نگير
sina1808
24 June 2008, 05:10 PM
ممنون از همه :icon_wink
نقره ای هست
البته کیفیت تحویل مثل سراتوی وارداتی که همه جاش چسب کاری بود نیست ...
داشبورد و اینها خاک و کثیف بود باید برم خونه پاکشون کنم
یه سری چیز ها هم روی رنگ بدنه چسبیده ظاهرا چسب هست که احتمالا با پولیش میره
به نظرم خیلی ماشین جالبی هست احساس قدرت و سرعت به آدم دست میده حتی زمانی که داره راه نمیره ! :icon_sad: دیدش هم به نظرم خیلی عالیه هست هم عقب و هم جلو
فرم صندلی و فرمان و ... همه چیزش اسپرت و عالی و ایده آل هست ...
حالا فردا پس فردا پلاکش بیاد یه دوری بزنیم باهاش ببینیم توی سرعت چطوریه :icon_arro
drnariman
24 June 2008, 06:48 PM
سینا جون عزیز دلم فعلا فشار سرعت نیار بهش ( می دونم خیلی وسوسه ات می کنه ولی تحمل کن :icon_cool)
ولی اگه تونستی در مورد تفاوتهای رانندگی اش با سراتو برامون بنویس .
good_rally جان اونایی که در اون تاپیک می بینی اون طوری صحبت می کنن همونایی هستند که متاسفانه تعصب کور دارند . رنگ سپرش به گفته یکی از دوستان تک لایه است اگر در اثر برخورد با هر چیزی این رنگ ریخته بهشود اگه به کارواش ببرین ماشینو و سپر تحت فشار شسته بشه خطر ریختن مقداری از رنگ وجود داره ( حتی bmw هم من دیدم که این طور شده ) مثلا ماشین خود من یکی اصلا تا حالا همچین مشکلی نداشته (این نکته را هم اضافه کنم که بدنه مزدا رنگ شده وارد می شه و در اینجا چیزی به اسم رنگ شدن ندارند ).
ضمنا کیفیت رنگ بدنه اون بسیار عالی است (دوستای دیگه هم می تونند این را تایید کنند )
در اخر سینای عزیز در عنوان ماشینت الان می تونی بنویسی مزدا سوار .
Mehran.G
24 June 2008, 07:10 PM
آقا مبارک باشه . تحویلش چطوری بود؟ زودتر از موعد 3 ماه دادن یا تاخیر داشت؟ من که 20 روز از ثبت نامم بیشتر نگذشته خسته شدم از صبر کردن دیگه چه برسه به 3 ماه !
راستی در رابطه با این آپشنا که گفتی پخش mp3 جزوش نبود؟ .... دوستان راه حلی برای mp3 نیست یا احتمالا وردی AUX براش قرار ندادن؟
Mr.Sina
24 June 2008, 07:49 PM
تریینات مزدا 3!! خیلی زشته!!
http://i29.tinypic.com/5pj04y.jpg
http://i27.tinypic.com/156br00.jpg
http://i32.tinypic.com/24e6oo1.jpg
http://i29.tinypic.com/5nnqkx.jpg
Gemini
24 June 2008, 08:00 PM
سینا جان تبریک، حالشو ببری ..
آقا من 18 اردیبهشت برای تحویل 3 ماهه ثبت نام کردم، امروز از طرفای نمایندگی رد میشدم دیدم رو شیشه زدن تحویل 2 ماهه به همون قیمت !! بعد از طرف پرسیدم گفت همون ثبت نامه اردیبهشت هست و هنوز سهمیه داریم !! این چه وضعشه دیگه !؟ یعنی من 1 ماه بیخودی پولمو خوابوندم ؟!
karash501
24 June 2008, 08:00 PM
اين ديگه خيلي جواد بازي دراورده دستگيره همرنگو نقره اي كرده كه چي؟زه ها خيلي مسخرن اين ماشين نبايد دست بخوره يا اگه دست ميخوره بايد يه كيت اسپورت هماهنگ و درست حسابي واسش پيدا كرد
Mr.Sina
24 June 2008, 08:31 PM
اين ديگه خيلي جواد بازي دراورده دستگيره همرنگو نقره اي كرده كه چي؟زه ها خيلي مسخرن اين ماشين نبايد دست بخوره يا اگه دست ميخوره بايد يه كيت اسپورت هماهنگ و درست حسابي واسش پيدا كرد
زه دور گلگیر هاشم دقت کن!!:icon_twis
good_rally
24 June 2008, 09:20 PM
آينه هاي تيپ 3 راهنما داره
يا خودش اين آينه هارو گزاشته
Mehran.G
24 June 2008, 09:27 PM
آينه هاي تيپ 3 راهنما داره
يا خودش اين آينه هارو گزاشته
تیپ 3 آینه هاش راهنما نداره .
http://i31.tinypic.com/2w56552.jpg
karash501
24 June 2008, 09:38 PM
يكي گفته بود آينه فابريك راهنما دار واسش هست 150تومن...تيپ3 سفيد ميبينم افسوس ميخورم كه چرا تيپ2 گرفتيم
good_rally
24 June 2008, 09:59 PM
واقعا تيپ 3 فقط سفيد خيلي خيلي قشنگ واسپرت نشون ميده
sina1808
24 June 2008, 11:23 PM
سلام
تحویل حدود 3 ماه و 4 روز بوده ... پول بیشتری هم نگرفتن ... در مورد mp3 پرسیدم نداشتن
1- آقا این داشبورد ماشین من یکم سروصدا داره اعصاب خرد کن هست !
این سیستم پخش و سیستم کنترل مطبوعش و اون بخشی که زانو راست میگیره بهش و همچنین پنلی که روی lcd اصلی هست یکم صدای ریز " زر زر " داره
به نظرم دلیلش خشکی پلاستیکش هست و اینکه اون پنل یکم جای بازی داره و درست سفت نشده... نمیدونم والا ... برای شما هم همینطوری هست ؟
چیکارش باید کرد ؟ یه خورده تو ذوق میزنه
2- راستی به نظرم رنگ بدنه اش کار ایران باشه چون کیفیت خوبی نداه ! :( هر چند زیاد به نظر نمیاد و در کل خیلی شیک وپیک و باکلاس هست اما اگه زوم کنیم توی رنگ یه سری مشکل و .. دیده میشه ( به عنوان مثال چند جا از ماشین من زیر اون بخش براق رنگ ، یه چیز هایی مثل مژه یا موی خیلی باریک و کوچیک نشسته .... )
نمیدونم حالا این رو هم میشه کاری کرد یا نه هر چند زیاد مهم نیست برام ...
3- در مورد مقایسه با سراتو باید بگم کوچیک تر هست و فضای داخلش هم کمتره
در عین حال استایل اسپرت و خوشگلتری داره و جوان پسند هست
یه مقدا خشک تر هست و توی دست انداز ها احساس میشه و صدای بیرون کمی میاد داخل در صورتی که توی سراتو اینطور صدا ها خیلی خیلی کمتر هست و سراتو کلا نرم تر هست
هنوز باهاش معکوس نکشیدم ... به محث تست کردن مینویسم
پدال گازش هم یکم سفت تر هست نسبت به سراتو ... یه بار هم abS اکتیو شد فاصله زمانی بین ضربه ها بیشتر هست توی سراتو خیلی سریعتر هست
( البته مورد خیلی حادی نبود نمیدونم وقتی مورد حاد باشه ممکنه سریعتر ضربه بزنه ؟؟ ( زیر پدال تیک تیک بزنه ) ؟ )
Mr.Sina
25 June 2008, 12:33 AM
http://i32.tinypic.com/2ee8krl.jpg
http://i28.tinypic.com/2vmajwz.jpg
karash501
25 June 2008, 06:40 AM
سلام
تحویل حدود 3 ماه و 4 روز بوده ... پول بیشتری هم نگرفتن ... در مورد mp3 پرسیدم نداشتن
1- آقا این داشبورد ماشین من یکم سروصدا داره اعصاب خرد کن هست !
این سیستم پخش و سیستم کنترل مطبوعش و اون بخشی که زانو راست میگیره بهش و همچنین پنلی که روی lcd اصلی هست یکم صدای ریز " زر زر " داره
به نظرم دلیلش خشکی پلاستیکش هست و اینکه اون پنل یکم جای بازی داره و درست سفت نشده... نمیدونم والا ... برای شما هم همینطوری هست ؟
چیکارش باید کرد ؟ یه خورده تو ذوق میزنه
2- راستی به نظرم رنگ بدنه اش کار ایران باشه چون کیفیت خوبی نداه ! :( هر چند زیاد به نظر نمیاد و در کل خیلی شیک وپیک و باکلاس هست اما اگه زوم کنیم توی رنگ یه سری مشکل و .. دیده میشه ( به عنوان مثال چند جا از ماشین من زیر اون بخش براق رنگ ، یه چیز هایی مثل مژه یا موی خیلی باریک و کوچیک نشسته .... )
نمیدونم حالا این رو هم میشه کاری کرد یا نه هر چند زیاد مهم نیست برام ...
3- در مورد مقایسه با سراتو باید بگم کوچیک تر هست و فضای داخلش هم کمتره
در عین حال استایل اسپرت و خوشگلتری داره و جوان پسند هست
یه مقدا خشک تر هست و توی دست انداز ها احساس میشه و صدای بیرون کمی میاد داخل در صورتی که توی سراتو اینطور صدا ها خیلی خیلی کمتر هست و سراتو کلا نرم تر هست
هنوز باهاش معکوس نکشیدم ... به محث تست کردن مینویسم
پدال گازش هم یکم سفت تر هست نسبت به سراتو ... یه بار هم abS اکتیو شد فاصله زمانی بین ضربه ها بیشتر هست توی سراتو خیلی سریعتر هست
( البته مورد خیلی حادی نبود نمیدونم وقتی مورد حاد باشه ممکنه سریعتر ضربه بزنه ؟؟ ( زیر پدال تیک تیک بزنه ) ؟ )
نه اتفاقا داشبوردش اصلا صدا نميده درباره رنگ منم بعيد ميدونم وارداتي باشه رو سپر ماشين ما هم يه چيزايي مثل چسب چسبيده بود البته سپراش كه ميگن كلا ايرانيه abs رو حس ميكنم قبلا با فاصله هاي بيشتر ضربه ميزد و ضربه ها محسوس تر بود ولي الان خيلي ريز ميزنه
sina1808
25 June 2008, 11:31 AM
ببخشید من بد محاسبه کردم
تحویل دقیقا 3 ماه و 19 روز طول کشید ...
برای صدای داشبورد چیکار میشه کرد ؟( تشکیلات زیر LCD )
این پلاستیکش خیلی خشک هست ...
راهی به نظرتون میرسه ؟
البته دیشب یه چند تا مشت حسابی زدم به داشبورد دلم خنک شد :icon_arro صداش احساس میکنم کمتر شده اما بازم فکر میکنم یه کاری باید کرد براش ...
با این اسپری ها نمیشه نرمشون کرد که از این خشکی بیرون بیان ؟
sina1808
25 June 2008, 11:35 AM
راستی نشانگر میانگین مصرف سوخت نداره ؟ دوستمون احمد LX میانگین مصرف سوخت رو خودشون محاسبه کرده بودن در اون مسافرتی که تشریف برده بودن
Mehran.G
25 June 2008, 11:43 AM
کسی از دوستان عکس از رنگ آلبالوییش داره؟ امروز یکی تو خیابون دیدم واقعا شیک بود ! حسابی پشیمون شدم که سفید ثبت نام کردم چون سفیدش واقعا زیاد شده تو خیابون. البته یکی از دوستان یه عکس از آلبالویی تیپ 2 تو چند صحفه قبل گذاشته بود ولی خیلی از نزدیک گرفته بود زیاد معلوم نبود . حالا بازم اگه دوستان لطف کنن یه عکس از رنگ آلبالویی تیپ 3 بگذارن ممنون میشم. خیلی این رنگش به تیپ 3 میاد .
Mehran.G
25 June 2008, 11:45 AM
راستی نشانگر میانگین مصرف سوخت نداره ؟ دوستمون احمد LX میانگین مصرف سوخت رو خودشون محاسبه کرده بودن در اون مسافرتی که تشریف برده بودن
فکر میکنم ماله ایشون کامپیوتر سفری داشته . من شنیدم تو مدلهای جدید این آپشن حذف شده.
karash501
25 June 2008, 11:59 AM
كامپيوتر سفري نداره ايشون خودش دستي حساب كرد جنس پلاستيكش كه خيلي خوبه خشك هم نيست البته خشك يا نرم بودن دليل كيفيت نميشه آلبالوييش قشنگه وي روح اسپرت مزدا3 رو نداره من بادمجونيشم ديدم ولي تو رنگاي گروه بهمن نيست
drnariman
25 June 2008, 12:55 PM
سینا جان تبریک، حالشو ببری ..
آقا من 18 اردیبهشت برای تحویل 3 ماهه ثبت نام کردم، امروز از طرفای نمایندگی رد میشدم دیدم رو شیشه زدن تحویل 2 ماهه به همون قیمت !! بعد از طرف پرسیدم گفت همون ثبت نامه اردیبهشت هست و هنوز سهمیه داریم !! این چه وضعشه دیگه !؟ یعنی من 1 ماه بیخودی پولمو خوابوندم ؟!
شما از سری 32.5 ثبت نام کردین . عجیبه که سهمیه مونده از اردیبهشت !!!
در مورد صدای داشبورد که منهم چیزی نشنیدم کاملا بی صدا است ضمنا مزدا 3 از همون اول هم تریپ کام نداره که بنزین رو نشون بده این مورد رو در ایران حذف کردن .
good_rally
25 June 2008, 01:02 PM
کسی از دوستان عکس از رنگ آلبالوییش داره؟ امروز یکی تو خیابون دیدم واقعا شیک بود ! حسابی پشیمون شدم که سفید ثبت نام کردم چون سفیدش واقعا زیاد شده تو خیابون. البته یکی از دوستان یه عکس از آلبالویی تیپ 2 تو چند صحفه قبل گذاشته بود ولی خیلی از نزدیک گرفته بود زیاد معلوم نبود . حالا بازم اگه دوستان لطف کنن یه عکس از رنگ آلبالویی تیپ 3 بگذارن ممنون میشم. خیلی این رنگش به تیپ 3 میاد .
البته اين عكس جلو پنجره ومه شكنش با تيپ 3 كه در ايران است فرق داره.
http://i25.tinypic.com/nehi5x.jpg
http://i31.tinypic.com/1zna3bn.jpg
Mehran.G
25 June 2008, 01:17 PM
این عکسی که شما گذاشتین قرمز کامل هست که گروه بهمن این رنگو نداره ... رنگ آلبالویی که من میگم خیلی تیره تر از اینه در واقع بیشتر به زرشکی میزنه .
sina1808
25 June 2008, 03:07 PM
یه سوال
من وقتی میذارم دنده D تا زمان شروع به حرکت یه صدایی شنیده میشه مثل صدای رنجیر دوچرخه وقتی داره بر عکس رکاب میزنه ! ( البته صدای خیلی ریزی هست اما جاهای خلوت و توی کوچه شنیده میشه )
این طبیعی هست ؟
همچنین وقتی ترمز میگیرم ( توی سرعت خیلی خیلی پایین ) و متوقف میشم و حتی ماشین بی حرکت و ثابت هست تا چند ثانیه بعد یه صدایی از سمت راست ماشین اون پایین شنیده میشه و حالت ارتجاعی داره مثل صدای فنری چیزی ! به نظرتون از چیه ؟
solomio
25 June 2008, 03:19 PM
سینا جان دیگه خیلی داری به ماشین حساس میشیا این صداها الان که خوبه بزار چهار تا تیکش رو خودمون به خود کفایی برسیم تولید کنیم اون وقت ببینم بازم هی میای بنالی اخ اینجاش صدا میده اخ ونجاش کجه یا نه:icon_arro:icon_cool
یا حق
sina1808
25 June 2008, 03:51 PM
بابا من 31 میلیون پولشو دادم خوب ! :icon_surp انتظار داریم از این ماشین :icon_arro
حالا اون صدای گیر بکس طبیعی هست ؟
و نظرتون در مورد اون یکی صدا که از زیر ماشین میاد چیه ؟
من میتونم زودتر ببرم برای سرویس اولیه ؟
راستی دوستانی که با ارتفاع مشکل داشتن ...
من امروز با دنده عقب ماشین رو بردم توی پارکینگی که پل هم نداشت ! ماشین دیوار راست رو گرفت رفت بالا تکون هم نخورد ! ( البته ارتفاع خیلی نبود اما مثل ورودی پارکینگ های دیگه راحت هم نبود ! )
سراتو خیلی سخت اونجا رو بالا میرفت باید چند بار عقب و جلو میرفتیم و ضربه میخورد به ماشین
XELTEK
25 June 2008, 04:10 PM
یه سوال
من وقتی میذارم دنده D تا زمان شروع به حرکت یه صدایی شنیده میشه مثل صدای رنجیر دوچرخه وقتی داره بر عکس رکاب میزنه ! ( البته صدای خیلی ریزی هست اما جاهای خلوت و توی کوچه شنیده میشه )
این طبیعی هست ؟
همچنین وقتی ترمز میگیرم ( توی سرعت خیلی خیلی پایین ) و متوقف میشم و حتی ماشین بی حرکت و ثابت هست تا چند ثانیه بعد یه صدایی از سمت راست ماشین اون پایین شنیده میشه و حالت ارتجاعی داره مثل صدای فنری چیزی ! به نظرتون از چیه ؟
صدای اول از صدای زنجیر تایم هست که مشکلی نیست
مورد دوم هم فشار لنت برروی دیسکه که باز هم طبیعی هست !:icon_cool
karash501
25 June 2008, 05:02 PM
یه سوال
این طبیعی هست ؟
خيلي حساسي ايندفعه دقت ميكنم ببينم از اين صداها ميده يا نه
روزبه
25 June 2008, 05:05 PM
آقا معلوم شد به این ماشین سهمیه بنزین میدن یا نه؟
:icon_excl
sina1808
25 June 2008, 05:10 PM
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن
آرش جان شما هم حتما در موردش نظرتون رو بدین ...
بله بنزین تعلق میگیره بهش ...
Gemini
25 June 2008, 06:56 PM
البته اين عكس جلو پنجره ومه شكنش با تيپ 3 كه در ايران است فرق داره.
همینطور رینگ ها .. اگه اشتباه نکنم این مدل 2005 هست.
+ سینا جان لطفا سر فرصت یه تاپیک مقایسه با سراتو بزن، من شاید مزدا رو فروختم، و یه ماشین خانوادگی تر تو همین رنج قیمت گرفتم، سراتو یکی از گزینه هاست. مقایسه تو خیلی بهم کمک می کنه چون هر دو ماشین دم دستتن.
sina1808
25 June 2008, 11:19 PM
همینطور رینگ ها .. اگه اشتباه نکنم این مدل 2005 هست.
+ سینا جان لطفا سر فرصت یه تاپیک مقایسه با سراتو بزن، من شاید مزدا رو فروختم، و یه ماشین خانوادگی تر تو همین رنج قیمت گرفتم، سراتو یکی از گزینه هاست. مقایسه تو خیلی بهم کمک می کنه چون هر دو ماشین دم دستتن.
سلام
من تاحالا با سراتو 7000 تا راه رفتم ... حدود 1000 تا با مزدا راه برم فکر کنم قشنگ دستم بیاد تفاوت ها و ....
سعی میکنم حتما در یک تاپیک جامع بنویسم مقایسه رو ...
به نظر من بهترین گزینه سراتو هست اگه میخوای مزدا رو رد کنی
احمدLX
25 June 2008, 11:44 PM
سلام به همگی
به به دوست خوبمون آقا سینا مبارک باشه خودروی جدید شما که خودروی سال دانمارک و و 2 بار کاندید خودروی سال اروپا بوده همچنینن 81 جایزه بین المللی داره و با ورودش استاندارد جدیدی تو دنیای خودروهای کامپکت اسپرت وضع کرد و لرزه بر اندام فولکس گلف انداخت
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اول بگم بابا چه خبره اینقدر رو ماشینت حساس هستی اینطور نمیتونی لذت کافی رو از ماشینت ببری
در مورد صدای گیربکس این صدا مشکلی نداره و صدای تعویض دنده هست
در مورد صدای داشبرد جلو بابا چه خبره مشت زدن نداره اگه زیر LCD هست مربوط میشه به سیستم صوتی که جریانش از این قراره میبری پیش یه نصابی که تو کار مزدا 3 هست میدی سیستم صوتیش که همش 1 تکه هست واست در بیاره و دوباره نصبش کن اختمالا خوب نصب نشده ماشین خودم با 14000 کیلومتر کارکرد تو جاده های خوزستان که همش چاله چوله هست نسبت به روز اول از لحاظ سر و صدا هیچ فرقی نکرده
اگه مشکلی بود من در خدمتم
sina1808
26 June 2008, 08:19 AM
احمد جان ممنون از راهنمایی
نظر خودم هم اینه که درست نصب نشده ...
خود نمایندگی هم میتونه باز کنه دوباره نصب کنه ؟ :)
drnariman
26 June 2008, 10:01 AM
فکر نکنم نمایندگی ها این کارو بکنند اونا تو مکانیکیه ماشین موندن وای به حال سیستم صوتی اگه نصاب وارد تو شهرتون سراغ داری اونجا ببر .
ضمنا من هم شدیدا با احمد جان موافقم ماشین من هم 30000 تا کار کرده اونم با تمام وجود (البته نه در گرمای جنوب بیشتر تو تهران و اطراف ) اخ نگفته تا به حال .
در مورد صدای تعویض دنده من تا به حال سوناتا و کمری اتو هم داشته ام این صدا رو داشته اند تازه خیلی بیشتر از مزدا 3 حتی bmw پدرم هم این صدا رو داره پس زیاد وسواسای عجیب غریب به خرج نده .
sina1808
26 June 2008, 02:20 PM
ممنون از راهنمایی مخصوصا در مورد صدای تعویض دنده ... فکر کردم شاید اشکالی در کار باشه
در مورد صدای داشبورد با نمایندگی صحبت کردم گفتن تا سرویس اولیه صبر کنم اگه خودش درست نشد برام درست میکنن
احساس میکنم یکم صداهاش گرفته شده و کمتر از قبل هست الان :)
معکوس کشیدنش هم خیلی جالبه
راستی امروز از نمایندگی چادر ماشین رو گرفتم به قیمت 38.000 تومن
قاب آینه کنار با چراغ راهنما هم داشتن اما گذاشتم روی آینه قشنگ نبود ... آینه ساده اش قشنگ تره
گفتن سنسور دنده عقب + lCD مربوطه هم قراره بیارن ...
Gemini
26 June 2008, 03:02 PM
شما از سری 32.5 ثبت نام کردین . عجیبه که سهمیه مونده از اردیبهشت !!!
بله. البته من زنجان ثبت نام کردم، فکر کنم تنها دلیلش اینه که اینجا تقاضا خیلی کمه.
drnariman
26 June 2008, 04:21 PM
قیمت ایینه و سنسور عقب رو ندادند به شما ؟
sina1808
26 June 2008, 10:43 PM
سلام
آینه که خوشم نیومد اصلا قیمت نگرفتم
سنسور هم نداشت گفت قراره از تهران براشون بفرستن و به زودی میاد .. قیمت سنسور رو هم نگفت
احمدLX
27 June 2008, 11:32 PM
آقا سینا لطف کن این سری که رفتی نمایندگی بپرس که فیلتر هوای اتاق کجای ماشین هست و قابل تعویض هست یا نه؟
راستی لاستیک ماشینت مارکش چیه؟(به صورت کامل بگو )
amir_kabir
28 June 2008, 03:23 PM
سلام دوستان میخواستم بدونم مزدا 3 سیستم نو یگشن داره یا نه ؟
karash501
28 June 2008, 04:07 PM
نخير نداره
good_rally
28 June 2008, 04:10 PM
سلام ورودتونو به انجمن تبريك ميگم
نه نو يگيشن نداره
futuredream
28 June 2008, 07:18 PM
میبخشید تو اینجا http://www.youtube.com/watch?v=LpKXlXYz-Fc&feature=related پشت آمپر مزدا ترکیبی از آبی و قرمزه و قسمت ضبط هم به شیوه خاصی نوردهی میشه اینهایی که ایران هست به این صورته؟
karash501
28 June 2008, 07:35 PM
میبخشید تو اینجا http://www.youtube.com/watch?v=LpKXlXYz-Fc&feature=related پشت آمپر مزدا ترکیبی از آبی و قرمزه و قسمت ضبط هم به شیوه خاصی نوردهی میشه اینهایی که ایران هست به این صورته؟
الان وقت ندارم ويدئو رو نگا كنم ولي پشت آمپرش قرمز با پس زمينه ي آبيه من از نگاه كردنش سير نميشم بسكه جذابه قسمت ضبطشم ويدئو رو نگا ميكنم ميگم بهتون
drnariman
28 June 2008, 08:31 PM
ممنون از ویدیویی که گذاشتین البته فیلم برداری اون یه مقداری رنگ رو پخش می کنه ولی فکر کنم اینهم همین قرمز خودمونه که در اینجا داریم که به قول ارش خان ادم با اون حال می کنه .
فقط چراغ شور جلوی این مزدا منو کشته که بی معرفتا تو مزدا 3 تیپ 3 این مملکتم این رو زدن از این ماشین (مثل کروز و...)
Mehran.G
28 June 2008, 08:44 PM
این ویدیو فکر کنم پشت آمپرو بهتر نشون میده
http://www.youtube.com/watch?v=nKVxyj4posI&feature=related
ضمنا عوض کردن دنده ها رو هم نشون میده . من عاشق این صدای موتورشم که تو دور بالا تو اتاق میپیچه
good_rally
28 June 2008, 09:09 PM
صداي موتورشو تا حالا نشنيده بودم
ولي حالا شنيدم
كاملا اسپرت ولذت بخش است:icon_arro
Mr.Sina
28 June 2008, 11:52 PM
http://i32.tinypic.com/zvdaaa.jpg
http://i31.tinypic.com/vqlilf.jpg
amir_kabir
29 June 2008, 03:54 AM
دوستان باید ببخشید . میخواستم بدونم مونیتور تاشوی روی داشبورد به طور کلی حذف شده ؟ حتی در تیپ 3 .
دوما کمک فنری در بازار موجود هست که این خشکی آزار دهنده سیستم تعلیق را بر طرف کنه ؟
karash501
29 June 2008, 09:12 AM
خشكيش همچينم آزاردهنده نيست الان واسه اين ماشين لوازم تزئيني بزور پيدا ميشه چه برسه كمك فنر
sina1808
29 June 2008, 12:28 PM
ماشین به نظرم خشکی آزار دهنده نداره ! :icon_excl
این پایداریش منو کشته پیچ رو رد میکنه آب تو دل راننده اش تکون نمیخوره ! فکر کنم بشه با سرعت 100 و بالاتر فلکه های داخل شهر رو هم دور زد .... این قضیه خیلی منو وسوسه میکنه که همه پیچ ها رو همونطوری رد کنم :icon_evil
سیستم ترمزش هم خیلی خوب و قابل اعتماده توی این مدتی که باهاش رانندگی میکنم ... :icon_cool
راستی صدای داشبورد رو خودم درست کردم ... پنل روی LCD رو از جاش بیرون کشیدم دیدم زیرش 3 تا بست داره که یکیش فلزی هست و 2 تای دیگه پلاستیکی
مشکل از همون بست فلزی بود .. یه تیکه دستمال کاغذی کوچیک و تا شده گذاشتم زیر بست و پنل رو سوار کردم صدای جرجرش کاملا برطرف شد :icon_sad::icon_arro
karash501
29 June 2008, 12:39 PM
سينا جان چرا با سراتو مقايسش نميكني؟تو تاپيك سراتو همش بد مزدا گفته ميشه مثلا همين ترمز يا گيربكس ميخوام نظر تو رو هم بدونم
sina1808
29 June 2008, 12:46 PM
من هنوز دارم از مزدا تجربه کسب میکنم ... هنوز 500 تا هم راه نرفتم ...
هرچی بیشتر میگذره بیشتر بهش اعتماد پیدا میکنم
ترمزش که عالیه هیچ حرفی توش نیست :icon_evil
در مورد عمکرد گیربکس فقط یه نکته دیدم ... به نظرتون این ماشین یه خورده دنده رو زود عوض نمیکنه ؟
مثلا دقیقا زمانی که داری با افزایش سرعت و شتاب دنده 1 و 2 حال میکنی میزنه دنده رو عوض میکنه !
البته در حالت تعویض دستی خیلی عالیه و دقیقا مثل دنده معمولی میشه نفس ماشین رو گرفت ...
اینجا هم یه سری توضیحات دادم :
http://phalls.com/showpost.php?p=532977&postcount=97
همچنین یه خورده این پدال گازش فضای کمی نداره برای پایین رفتن ؟ مثلا همین چند وقت پیش دنده 4 بود با سرعت حدود 130 برای معکوس کشیدن به 3 دقیقا پدال تا آخرش رفت و معکوس کشید اما جایی برای گاز دادن بیشتر نداشت !
باید یه خورده دیگه با این ماشین راه برم قشنگ دستم بیاد :icon_surp
نظر خودم هست یه بررسی کامل در مورد همه چیز این ماشین بنویسم بذارم توی فروم اما لازمه یه خورده دیگه با مزدا 3 رانندگی کنم
karash501
29 June 2008, 02:18 PM
نه من با گازش مشكل ندارم ولي واسه معكوس اونم تو سرعت 130 خب معلومه كه بايد تا ته گاز بدي دنده1 اگه تخته گاز بري 6000 تا عوض ميكنه ولي تو دنده2 واقعا عالي راه ميره اتفاقا اصلا زود عوض نميكنه من هميشه خودم فشار گازو كم ميكنم كه دنده عوض شه
amir_kabir
29 June 2008, 04:36 PM
سینا جان این lcd که میفرمایید چه اطلاعاتی در اختیار راننده میذاره . میشه یکم بیشتر توضیح بدید .
karash501
29 June 2008, 05:09 PM
اظلاعات CD دما و وضعيت تهويه اتوماتيك
karash501
30 June 2008, 12:28 PM
امروز يه نقره اي تيپ 2 ديدم بال عقب گذاشته بودد از بال تيپ 3 خيلي بلندتر بود من زياد بدم نيومد ولي جلوي همون يه ذره ديد عقب رو هم ميگيره
hojjat333
1 July 2008, 01:36 PM
سلام دوستان
مشخصات فني وامكانات رفاهي مزدا3 گرفته شده ازسايت گروه بهمن
http://www.bahmangroup.com/DocLib1/مزدا%203.pdf
sina1808
1 July 2008, 04:25 PM
دوستان، زیر ماشین من وقتی از پارکینگ میرم بالا به صدا میفته بعد از چند ساعت درست میشه !!
صدای جر جر فلزی فکر کنم از فنر بندی و ... باشه
این نیاز به روغن کاری داره یا باید اچار کشی بشه ؟
احمدLX
2 July 2008, 12:33 AM
سلام
سینا جان صدای جر جر رو مال من یه مدت میداد البته وقتی ماشین درجا کار میکرد بیشتر بود البته خودش خوب شد من فکر میکنم صدای لرزش اگزوز باشه چون هروقت ماشین سرد بود بیشتر صدا میداد
راستی نگفتی مارک لاستیکش چیه؟
basilisk_1985
10 July 2008, 12:44 AM
سلام مزدا سواران عزیز...: دی
بیشترین سرعتی که با ماشینتون رفتین چند بوده و کجا؟:icon_evil
ah504man
10 July 2008, 11:54 AM
سلام
یک سوال دارم. صندلی های مزدا 3 مجهز به ایربگ هستند با این حال چجوریه که روکش برای ماشین میفروشند؟
روکش در هنگام تصادف از باز شدن کیسه هوا جلوگیری میکنه لطفا یکی جریان را توضیح بده.
با تشکر
karash501
10 July 2008, 01:48 PM
زنگ زدم نمايندگي سنسور 100تومن قيمت داد روكشم گفت نميشه هر چي بهش گفتم خودم تو ليست رسمي گروه بهمن ديدم حاليش نشد لابد اون قسمت روكش خاليه يا جنسش فرق داره
hojjat333
11 July 2008, 10:29 AM
سلام
يك فيلم 5دقيقه و28 ثانيه اي مقايسه بين مزدا3وتويوتاكرولاوهونداسيويك
بدك نيست ببينيد
http://uk.youtube.com/watch?v=tKr5R6JLqk8
drnariman
11 July 2008, 11:46 AM
راستی دوستان چند صفحه این تاپیک بعد از __ پاره ای تغییرات __ کجا پرواز کرده اند؟
ضمنا در مورد روکش فکر نکنم تداخلی با ایربگ داشته باشه چون از توی صندلی که ما ایربگ نداریم 2 تا در جلو 2 تا در ستونها و 2 تا پرده ای طولی داریم .
karash501
11 July 2008, 11:49 AM
ايربگ از تو صندليه ديگه هم روش نوشته هم دست كه بزنيد معلومه يه چيزايي توش هست
drnariman
11 July 2008, 12:18 PM
دوست عزیزم ارش جان کجای صندلی مزدا 3 ایربگ داره ؟
اگه کاتالوگ اصلی بهمن رو نگاه کنی که باز شدن شماتیک ایربگ رو زده هیچ کدوم از صندلی خارج نمیشن (ماشینهای با ایر بگ برای سرنشینهای عقب فقط ایر بگ در صندلی دارن و برای اونها نباید رو کش گذاشت )
ضمنا در صندلی شاگرد سنسور وزن سرنشین برای فعال شدن ایربگ و سیستم گرم کننده در تیپ 3قرار داره که خودت از من بهتر می دونی.
البته یه نکته رو اشاره کنم در مورد اون عکسی که در کاتلوگ است و ایربگ جانبی رو نشون می ده دقیقا معلوم نیسن که از پایین ستون است یا از کنار صدلی که اگه کسی می دونه خوشحال می شم ما رو مطلع کنه ولی در سطح قدام و خلف صندلی بعید می دونم ایربگی باشه .
احمدLX
11 July 2008, 02:32 PM
مزدای موجود در ایران دارای ایربگ جانبی راننده و سرنشین جلو هست اگه نگاه کنیید کنار صندلی راننده و سرنشین نوشته که SRS AIR BAG در ضمن شما کافیه زیپ روکش صندلی جلو رو باز کنی تا متعلقات ایربگ رو ببینید
karash501
11 July 2008, 03:10 PM
ايربگ جانبي به هموني ميگن كه از صندلي بيرون مياد كه بعضي ماشينا واسه صندلي عقب هم دارن نميدونم اگه روكش گذاشته شه گرمكن صندلي چي ميشه؟بابام خيلي رو روكش حساسه اگه چرمي بود مشكلي نداشتيم همش تقصير نمايندگي بود كه تيپ3 نگرفتيم!
sina1808
11 July 2008, 06:13 PM
این تاپیک رو کی پاکسازی کرده به این شکل ؟ فکر کنم اشتباهی رخ داده ؟
لیست قیمت گذاشته بودیم نا سلامتی و کلی بحث شده بود در مورد مزدا 3 !
karash501
11 July 2008, 09:39 PM
به خاطر مشكلات سايت يه سري پست ها پاك شدن
drnariman
11 July 2008, 09:56 PM
مزدای موجود در ایران دارای ایربگ جانبی راننده و سرنشین جلو هست اگه نگاه کنیید کنار صندلی راننده و سرنشین نوشته که SRS AIR BAG در ضمن شما کافیه زیپ روکش صندلی جلو رو باز کنی تا متعلقات ایربگ رو ببینید
مرسی از راهنماییتون منو صندلی رو دیدم ولی زیپ میپ ندیدم در مورد محل خروج این ایربگ برام سوال بود که شما خودتون می گید که دیدین .
در مورد روکش هم ارش جان دقیق بپرس ببین این روکش فابریک باشه و تولید داخل نباشه اونوقت بگیر .
basilisk_1985
11 July 2008, 11:30 PM
سلام مزدا سواران عزیز...: دی
بیشترین سرعتی که با ماشینتون رفتین چند بوده و کجا؟:icon_evil
چرا هیچکس جواب نداده؟!!! خوب خودم چراغ اولو روشن میکنم...
195KM کرمانشاه-کنگاور میخواستم 230 تاشو پر کنم که آقا پلیس و از دور دیدم اما دیر دیدمش! می خواستن ماشینو بخوابونن کلی فک زدیم تا با جریمه راضی شد:icon_cry:
basilisk_1985
11 July 2008, 11:59 PM
بچه ها اینو ببینید http://uk.youtube.com/watch?v=cKYSuqvzGoQ&feature=related
واقعا اسم خوبی واسه مزدا3 گذاشته: WILD CHILD
drnariman
12 July 2008, 01:06 AM
اولا ورودتون رو به جمع خودمون تبریک می گم .
دوما از ویدیوتون معلومه که طبع هیجانی و اسپرت دارین (البته از ماشینتون هم مشخص بود )
سوما با وجدی که الان این هیجانات در من نزدیک به صفر شده و با این جاده ها و رانندگی ها ترجیح میدم که استه بیام و استه برم ولی همیشه هر ماشینیو می گیرم باید یه بار هم که شده تاپ اسپید اون رو شخصا برم تا دلم خنک بشه و این کار رو در یه جای مطمین و بی پلیس انجام می دم (از گفتن مکان معذورم ) در تستی که انجام دادم به راحتی 220 رو پر کرد (علیرغم 208 دفترچه ) و بیشتر از اون هم فضا و مکان نداشتم .
البته من باز تاکید می کنم با تند رفتن تو جاده و ... من یکی 100 % مخالفم و شرایط تست من توی همچین مکانهایی نیست .
karash501
12 July 2008, 08:36 AM
با اين وضع جاده ها و اينهمه پليس من بيشتر با شتابگيريهاي سريع مخصوصا 70 تا 120 خيلي حال ميكنم
Mr.Sina
12 July 2008, 11:34 AM
لطفا بیشتر توضیح بدین چون من هم رو صندلی زیپ ندیدم..
hojjat333
12 July 2008, 05:22 PM
سلام
من تاپيك نحوه استفاده ازگيربكس اتوماتيك روازصفحه اول تاآخرخوندم به اين نتيجه رسيدم كه استفاده ازگيربكس اتوماتيك درماشينهاي مختلف قاعده وروش يكساني نداره وبدليل متفاوت بودن تكنولوژي ساخت گيربكس اتوماتيك
شركتهاي مختلف قاعدتا"نحوه استفاده ازآنها هم اندكي باهم فرق ميكنه
مثلا"روش استفاده ازگيربكس پرادو باسوناتا فرق داره و يا مثلا سيترون C5 بامزدا 3 فرق داره وهركدوم روش استفاده خاص خودشو داره
حالا ازدوستاني كه مزدا3 دارن خواهش ميكنم اگه ممكنه يك نفرشون يك اسكن ازصفحه مربوط به نحوه استفاده ازگيربكس ماشينشون اينجا بزارن
خيلي ممنون ميشم
هميشه تن سالم ودل خوش داشته باشيد
karash501
12 July 2008, 06:42 PM
لطفا بیشتر توضیح بدین چون من هم رو صندلی زیپ ندیدم..
يعني كنار صندلي ننوشته ايربگ؟تيپ 1و2 كه پشتشون زيپ داره تيپ 3 رو نميدونم
احمدLX
13 July 2008, 12:06 AM
پشت صندلی رو نگاه کنید زیپ رو دنبال کنید تا به سگگش برسید و بعد باز کنید البته من به طور کامل باز نکردم گفتم ما شانس که نداریم یه بار دیدی باز شد اونوقت چه خاکی تو سرم بریزم
در مورد ایربگ صندلی صد درصد داره خیالتون راحت ولی هر طور جمع میزنم تعدادشون به 8 میرسه البته شاید پرده ایی ها رو 2 عدد حساب میکنند چپ و راست
karash501
13 July 2008, 12:23 AM
سلام
من تاپيك نحوه استفاده ازگيربكس اتوماتيك روازصفحه اول تاآخرخوندم به اين نتيجه رسيدم كه استفاده ازگيربكس اتوماتيك درماشينهاي مختلف قاعده وروش يكساني نداره وبدليل متفاوت بودن تكنولوژي ساخت گيربكس اتوماتيك
شركتهاي مختلف قاعدتا"نحوه استفاده ازآنها هم اندكي باهم فرق ميكنه
مثلا"روش استفاده ازگيربكس پرادو باسوناتا فرق داره و يا مثلا سيترون C5 بامزدا 3 فرق داره وهركدوم روش استفاده خاص خودشو داره
حالا ازدوستاني كه مزدا3 دارن خواهش ميكنم اگه ممكنه يك نفرشون يك اسكن ازصفحه مربوط به نحوه استفاده ازگيربكس ماشينشون اينجا بزارن
خيلي ممنون ميشم
هميشه تن سالم ودل خوش داشته باشيد
اصول استفاده از گيربكس اتومات يا حداقل چيزي كه تو دفترچه ها نوشته ميشه يكي هستن بقيش ديگه برميگرده به ماشين و عادت رانندگي
gongsta_021
13 July 2008, 03:11 AM
یه سوال داشتم مزدا 3 تیپ 3 با 8 هزار کارکرد چقدر میارزه بدون خط خش رنگ مشکی مدل 86 لطفا هرکی در جریان قیمت هست بگه
drnariman
13 July 2008, 09:24 AM
اگه تمییز باشه و مصرف کننده بخواهد بخرد و خوب هم بخره 32 تا 33.
karash501
13 July 2008, 03:45 PM
10درصد افت تو كمتر از يك سال زياد نيست؟فكر كنم بيشتر بيرزه
Mr.Sina
13 July 2008, 11:34 PM
ماشین من که تیپ 3 هست رو صندلیش زیپ نداره!!
احمدLX
14 July 2008, 04:15 PM
پشت صندلي زيپ هست جلوش که چيزي نيست
drnariman
14 July 2008, 05:36 PM
احمد جون
ماشین من هم تیپ 3 است و منم همچین زیپی رو پیدا نکردم .(زیر صندلی که نیست؟)
Mr.Sina
14 July 2008, 06:37 PM
پشت صندلي زيپ هست جلوش که چيزي نيست
من هم منظورم همین بود! هیچ زیپی ندیدم ...
drnariman
15 July 2008, 06:57 PM
دوستان عزیز یک سوال
امروز که دفترچه ماشین رو نگاه می کردم نوشته که شیشه های ماشن از بیرون هم بسته می شوند . من که منظورشو نفهمیدم چون که هیچ توضیحی نداده کسی خبر داره که همچین چیزی اصلا هست ؟ واگه هست چطوری کار می کنه ؟
karash501
15 July 2008, 09:26 PM
شايد زير روكش چرمي زيپ داشته باشه به هر حال نوشته ايربگ بايد كنار صندلي باشه درباره بالا پايين كردن شيشه ها از ريموت هم فقط تو دفترچه نوشته كار نميكنه
good_rally
15 July 2008, 10:00 PM
سلام
چند روز پيش يك جايي خوندم كه مزدا 3 مدل خرداد به بعد داراي تريپ كامپيوتر است
كسي از دوستان خبر نداره كه اين موضوع درسته يا نه ؟
كسي مدل خرداد به بعد رو نداره؟
Masoud 206-16v
15 July 2008, 11:51 PM
من که تحویل گرفتم (22/04/87)هیچ تفاوتی با تیپ3 های قبلی نداشت.ماشین رو گذاشتم واسه فروش رنگ نقره ای هستش.
احمدLX
16 July 2008, 12:12 AM
احتمالا زیپ زیر روکش چرم هست در مورد بالابر شیشه اگه فعال بود میتونستی از روی ریموت شیشه ها رو بالا پایین کنید
راستی قیمت قاب واسه تعویض سیستم صوتی مزدا 3 40 تومان شده امروز پرسیدم اتفاقا گفتن نصبش خیلی راحت و سریع هست من واسه نمایشگاه اومدم تهران حتما یه DVD معمولی میخرم (نه از اون تصویریها )البته یه مشکل هست اونم اینه که فضای اشغال شده DVD کمتر از پخش فابریک هست که احتمالا باید با یه قاب پوشانده بشه که خودش باعث میشه لطمه زیادی به زیبایی داشبرد زده بشه
نظر شما چیه؟
احمدLX
16 July 2008, 12:42 AM
سلام دوباره
تو فروم تیونینگ تالک دوستمون با نام کاربری اتول در مورد کامپیوتر سفری گفته :
((((كليد را روي ACC قرار داده دو دگمه CD و AM/FM از سیستم صوتی را با هم فشار دهید .
این قدر این کار را تکرار کنید تا جمله DISP ON روی صفحه ی سیستم صوتی نمایان شود.
اکنون تریپ کامپیوتر شما آماده کار است.
با دگمه ی SET اطالاعات مختلف تریپ کامپیوتر نشان داده می شود. با دکمه ی CLOCK نیز همان ساعت قبلی نمایش داده می شود.
این روش برای تیپ3 تحویل خرداد امتحان شده و جواب داده است.)))))))
من خودم امتحان کردم ولی نشد شما هم حتما امتحان کنید واجب الاجرا هست حتما امتحان کنید
drnariman
16 July 2008, 12:14 PM
دوست عزیز من به یکی از دوستام که 2 هفته است ماشینشو تحویل گرفته گفتم این کار رو بکنه . گفت هر جوری سعی کرده اتفاقی نیافتده تو ماشین خودم هم همی طور البته مال من یه ساله کار کرده .
در مورد dvd هم بستگی داره که طالبه اهنگ باشی یا زیبایی چون من نوعی مثلا سیستم صوتی زیاد برام تفوتی نداره و کلا خودم دوست ندارم به فابریسیته ماشین دست بزنم .
راستی این نوع بدون تصویری رو چند میدهند ؟
احمدLX
16 July 2008, 12:53 PM
شما قاب رو که به قیمت 40 تومان بستی میتونی هر نوع هدیونیتی رو ببندی فرقی نمیکنه چه مارکی یا چه قیمتی