PDA

View Full Version : تاپیک جامع مشکلات پژو 405(تمام مدل ها)

صفحه ها : 1 [2]

پیمان ق
22 May 2007, 12:57 AM
دیروز ماشینو بردم نمایندگی. بعد از باز کردن و کوبیدن سر کمک (البته بوش فرمون هم عوض شد) بیشتر صداهای لقی که از زیر ماشین میومد از بین رفت ولی هنور یه صدایی مونده که فقط توی دست اندازهای خیلی ریز به گوش میاد و در دست اندازهای بزرگ ماشین اصلاً صدایی نداره. کسی میدونه این صدا از چیه؟:icon_ques

erfan00755
22 May 2007, 01:14 AM
من 405 مدل 84 دارم وقتي پدال گازو يه دفعه تا ته فشار ميدم ماشين بد ميپره اعصابمو خراب کرده به نظر مشکل از چيه؟

اين مشکل تو دنده دو خيلي زياده به طوريکه آدم پرت ميشه تو شيشه جلو

amahdavi2004
26 May 2007, 02:26 PM
وقتي كولر روشن است با روشن شدن فن دوم ماشين يك دفعه كپ مي كند و بعد خيلي سنگين مي شود تا وقتي فن خاموش شود و اين موضوع وقتي چراغها روشن است محسوستر است. دليل آن چيست؟ آيا طبيعي است؟
ضمنا وقتي فن دور بالا روشن مي شود صداي زياد و لرزش به بدنه منتقل مي شود.
فن دور بالا كلا بندرت روشن مي شود و زود هم خاموش مي شود چون هميشه آمپر آب پايين است(فابريك اين جوري است)

XELTEK
26 May 2007, 02:33 PM
اين به خاطر تقلبي بودن و ضعيف بودن دينام هستش !!!

كه بايد يا دينام اصل پيدا كنيد يا بايد بسوزيد و بسازيد !

الان رو ماشين ما هم همينطوريه ( سيلو ) يعني موقعي كه فن ميگيره يكم ماشين كپ ميكنه !!

z_qz54
27 May 2007, 01:47 AM
ضمنا وقتي فن دور بالا روشن مي شود صداي زياد و لرزش به بدنه منتقل مي شود.
)

از جلو تصادفی داشتی؟
سینی فن مشکل داره

dalirian2500
3 June 2007, 10:23 AM
باسلام به د وستان من يك پژو405 مدل 82 انژيكتوري دارم كه مدتي است كه بعد ازخاموش كردن ماشين صداي تق تق تق بافاصله چند لحظه اي ميدهد به اكزوز ساز نشان داده ام مي گويد از اگزور نيست به باطري ساز نشان داده ام ميگويد از تهويه نيست .لطفادوستاني كه اطلاعات دارند راهنمايي نمايند

omid666
5 June 2007, 02:08 PM
من دیروز تو اتوبان کرج 30-40 دقیقه کولر را روشن کردم و سرعتم 100 بعد از یه مدت دیدم چراغstop و چراغ قرمز امپر اب روشنه ولی امپر60 . تو موتور رو نگاه کردم همچی سالم بود و ماشین جوش نیاورده.
کولر رو خامش کردم ولی فن های جلو تا تهران روشن بود. ماشینو خاموش کردم ولی همچنان فن های روشن . 10 دقیقه بعد خاموش شدو چراغها هم خاموش شد. حالا میخوام بدونم موضوع چیه؟؟
ماشین مشکل داره یا نه؟ مرسی

پیمان ق
5 June 2007, 02:25 PM
من دیروز تو اتوبان کرج 30-40 دقیقه کولر را روشن کردم و سرعتم 100 بعد از یه مدت دیدم چراغstop و چراغ قرمز امپر اب روشنه ولی امپر60 . تو موتور رو نگاه کردم همچی سالم بود و ماشین جوش نیاورده.
کولر رو خامش کردم ولی فن های جلو تا تهران روشن بود. ماشینو خاموش کردم ولی همچنان فن های روشن . 10 دقیقه بعد خاموش شدو چراغها هم خاموش شد. حالا میخوام بدونم موضوع چیه؟؟
ماشین مشکل داره یا نه؟ مرسی

دوست عزیزم
احتمالاً یکی ار فن ها مشکل پیدا کرده ببرش پیش یک سیم کش تا نگاهی بهش بندازه. شاید هم اتصالی داشته باشه.
مال منم همینطور شد بعد فهمیدم از آفتامات فن( دور کند ) بوده.
پاینده باشی.:icon_excl

emad62
7 June 2007, 01:11 AM
تعداد مشاهده : 8 بار تاريخ چاپ : پنجشنبه 17 خرداد 1386

دنیای اقتصاد:
اعلام نرخ قطعات يدكي پژو 405

بنا به تقاضاي خوانندگان روزنامه «دنياي اقتصاد» مبني بر اعلام قيمت قطعات يدكي خودروهاي داخلي، طي تماس با شركت ايساكو تامين كننده قطعات يدكي ايران خودرو، قيمت قطعات يدكي خودروي پژو 405 بدين شرح اعلام شد:</B>

http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1256/32-02.jpg

HAMID_131
18 June 2007, 07:32 AM
سلام
این اخطار چکه ماشین من خود به خود روشن میشه و تا بنزین نزنم خاموش نمیشه مشکلش چیه ؟

amahdavi2004
19 June 2007, 10:59 PM
مدتي است كه احساس مي كنم ماشين حالت گهواره اي پيدا كرده است و بازي مي كند(شايد هم بيخودي حساس شده ام) يعني در پيچيدنهاي سريع و يا سرعتهاي بالا زياد تكان مي خورد و بالا و پايين مي شود و احساس مي كنم اين تكانها از عقب بيشتر است و عقب ماشين گيج است.
احتمالاتي به نظرم رسيده كه اينجا مطرح مي كنم تا دوستان كمك كنند:
1 - بالانس چرخها بهم خورده باشد خصوصا كه لاستيكهاي عقب گلدستون آشغالي فابريك كارخانه است كه بخاطر اذيتشان از جلو به عقب منتقل شده اند و حدودا 23 تا كار كرده اند (وقتي جلو بودند بعد از 10 تا كاركرد بخاطر پله شدن بد جوري فرمان در سرعت پايين مي زد خدا سازنده اش را براه راست هدايت كند) از يك لاستيكي كه بالانس در جا داشت پرسيدم گفت 405 بالانس درجا لازم ندارد براي آردي و پرايد بكار مي رود آيا راست گفته؟
2 - اشكال از كمكها باشد (البته هيچكدام نمي كوبند و روغن هم نزده اند)
اگر كسي چيزي به نظرش مي رسد لطفا دريغ نكند.

z_qz54
19 June 2007, 11:43 PM
مدتي است كه احساس مي كنم ماشين حالت گهواره اي پيدا كرده است و بازي مي كند(شايد هم بيخودي حساس شده ام) يعني در پيچيدنهاي سريع و يا سرعتهاي بالا زياد تكان مي خورد و بالا و پايين مي شود و احساس مي كنم اين تكانها از عقب بيشتر است و عقب ماشين گيج است.
1 - بالانس چرخها بهم خورده باشد خصوصا كه لاستيكهاي عقب گلدستون آشغالي فابريك كارخانه است كه بخاطر اذيتشان از جلو به عقب منتقل شده اند و حدودا 23 تا كار كرده اند (وقتي جلو بودند بعد از 10 تا كاركرد بخاطر پله شدن بد جوري فرمان در سرعت پايين مي زد خدا سازنده اش را براه راست هدايت كند) از يك لاستيكي كه بالانس در جا داشت پرسيدم گفت 405 بالانس درجا لازم ندارد براي آردي و پرايد بكار مي رود آيا راست گفته؟

سلام
من فکر کنم شما زیادی حساس هستید:icon_razz
پیشنهاد میکنم باد لاستیک ها رو چک کنید و از سلامت لاستیک های اطمینان حاصل کنید.
405 ماشینی نیست که مدل رالی پیچ ها رو باهش رد کنید!
نه 405...بلکه سمند و پرشیا و امثالهم!
کلا وارد کردن ضربه به سیستم تعلیق اینها همراه با کمی گیجی هست!

amahdavi2004
20 June 2007, 02:29 PM
البته ممكن است حرف شما صحيح باشد و من كمي حساس شده باشم ولي دوست ديگري در تاپيك ديگر مشكل مشابه دارد:
منحرف شدن سمند سر پیچها
سلام دوستان . من یه سمند 82 دارم چند وقته تو سرعتهای 50-60 به بالا وقتی وارد یه پیچ میشم اگه از یه حدی بیشتر فرمونو بگردونم یه دفعه ماشین کنترلشو از دست میده مثل قایق گیج میشه .
توی پیچهای راستگرد شدیدتره . تو مسیر مستقیم هم موقع شتاب گرفتن یکمی ماشین گیج میشه و فرمون لرزش داره .وقتی توی دست اندازهای کوچیک هم میفته بدجور ضریه میزنه و منحرف میشه :icon_mad: . لطف کنید بگین علتش چیه و خرجش چقدره ؟

البته كمك ضربه نمي زند و فرمان هم نمي لرزد ولي من احساس مي كنم كوچكترين دست انداز خيابان به فرمان منتقل مي شود و موقعي كه فرمان را تمام بر مي گردانم (سر دور برگردانها) موقع برگشت فرمان پله پله مي شود. مثل قايق گيج بودن ماشين طوري است كه همسرم كه صندلي عقب نيز مي نشيند آن را فهميده است حالا نمي دانم اشكال از جلوبندي است يا جنس لاستيكها و يا كمكها؟
باد لاستيكها تنظيم است، جعبه فرمان كاملا تعويض شده است و نو است(300 تومان پولش بود كه گارانتي شد) كمك سمت شاگرد تعويض شده و نو است از نظر شاسي نيز مشكلي ندارد و اين اشكال بعد از 6 ماه رخ داده است پس ربطي به تصادف ندارد.
البته جنس لاستيكهاي گلدستوني كه كارخانه گذاشته خيلي آشغال است مثل سنگ مي ماند با حدود 22 هزار كاركرد عاجش تكان نخورده است بدرد نيسان وانت مي خورد نه 405 سواري!
ضمنا آن صداي خفيفي كه در پست 175 مطرح كردم مربوط به اگزوز بود كه در اثر ضربه انباري وسط ريخته بود و آخر سر صداي اگزوز ماشين بد جوري اسپرت شده بود و مجبور شدم انباري وسط و عقب را تعويض كنم و البته 3 ماه طول كشيد تا صدا آنقدر بلند شد كه منشا آن معلوم شد.

پیمان ق
21 June 2007, 12:24 AM
البته ممكن است حرف شما صحيح باشد و من كمي حساس شده باشم ولي دوست ديگري در تاپيك ديگر مشكل مشابه دارد:

البته كمك ضربه نمي زند و فرمان هم نمي لرزد ولي من احساس مي كنم كوچكترين دست انداز خيابان به فرمان منتقل مي شود و موقعي كه فرمان را تمام بر مي گردانم (سر دور برگردانها) موقع برگشت فرمان پله پله مي شود. مثل قايق گيج بودن ماشين طوري است كه همسرم كه صندلي عقب نيز مي نشيند آن را فهميده است حالا نمي دانم اشكال از جلوبندي است يا جنس لاستيكها و يا كمكها؟
باد لاستيكها تنظيم است، جعبه فرمان كاملا تعويض شده است و نو است(300 تومان پولش بود كه گارانتي شد) كمك سمت شاگرد تعويض شده و نو است از نظر شاسي نيز مشكلي ندارد و اين اشكال بعد از 6 ماه رخ داده است پس ربطي به تصادف ندارد.
البته جنس لاستيكهاي گلدستوني كه كارخانه گذاشته خيلي آشغال است مثل سنگ مي ماند با حدود 22 هزار كاركرد عاجش تكان نخورده است بدرد نيسان وانت مي خورد نه 405 سواري!
ضمنا آن صداي خفيفي كه در پست 175 مطرح كردم مربوط به اگزوز بود كه در اثر ضربه انباري وسط ريخته بود و آخر سر صداي اگزوز ماشين بد جوري اسپرت شده بود و مجبور شدم انباري وسط و عقب را تعويض كنم و البته 3 ماه طول كشيد تا صدا آنقدر بلند شد كه منشا آن معلوم شد.

من دقیقاً متوجه نشدم که مشکل شما چیه ، ولی برای خودم اون اوایل که ماشین رو خریده بودم پیش اومده بود که سر پیچ ماشین بیشتر از اونیکه فرمون میدادم عکس العمل نشون میداد و یکمی بازی میکرد . علت رو که پرسیدم همه گفتن از لاستیکه ( گلدستون بود ). از وقتی که میشلن انداختم هم این مشکل از بین رفته و هم ماشین نرمتر شده.
موفق و پایدار باشید.:icon_excl

amahdavi2004
21 June 2007, 09:55 AM
حدس خود من هم لاستيكهاي گلدستون است ولي هدف من از مطرح كردن اشكال در تاپيك اين است كه مي خواهم قبل از اقدام به تعويض لاستيكها (با توجه به اين كه از نظر عاج لااقل يكسال ديگر از عمرش باقي مانده) مطمئن شوم و از تجربه ديگران استفاده كنم و پول بيخود هم ندهم.

پیمان ق
21 June 2007, 06:23 PM
حدس خود من هم لاستيكهاي گلدستون است ولي هدف من از مطرح كردن اشكال در تاپيك اين است كه مي خواهم قبل از اقدام به تعويض لاستيكها (با توجه به اين كه از نظر عاج لااقل يكسال ديگر از عمرش باقي مانده) مطمئن شوم و از تجربه ديگران استفاده كنم و پول بيخود هم ندهم.

کاملاً حق با شماست .:icon_surp منم قبل از اینکه لاستیکها رو عوض کنم حدود یک ماه کارم شده بود سوال کردن از اینو اون.:icon_evil
امیدوارم یک فرد وارد و آگاه بتونه مشکل شما رو بدرستی حل کنه.:icon_cool

dr.hamed
21 June 2007, 10:52 PM
باسلام.چند سوال هر کی میدونه لطفاً جواب بده:

1-آیا شمع دو پلاتینه رو میشه برای پزو2000 کاربراتوری نصب کرد؟

2-آیا صفحه کیلومتر مدلهای قدیمی پزو2000 که بجای دور موتور ساعت داشت رو میشه عوض کرد و براش دور موتور گذاشت؟

3-آیا امکان انژکتوری یا نیم انژکتوری کردن پژو 2000 کاربراتوری هست؟چگونه وچقدر هزینه میبرد؟

4-پژو2000 کاربراتوری چند تا پمپ بنزین داره؟وچه موقع بایستی پمپ بنزین روعوض کرد؟

5-اگر هنگام شروع حرکت (البته ماشین سرد نباشه) ماشین بخواد خاموش بشه ولازم باشه بیش از اندازه گاز داد تاخاموش نشه بعلت کم بودن هواست یا کم بودن بنزین؟آیا از ضعیف بودن پمپ بنزین میتونه باشه؟یا چیز دیگه؟

6- فیلتر شیشه بنزین هنگام روشن بودن موتور بایستی کاملاً پر باشه یا کمی خالی بودن طبیعیه؟پس از خاموش شدن موتور این فیلتر بایستی کاملاً خالی بشه یا کمی بنزین داشته باشه؟

z_qz54
21 June 2007, 11:18 PM

سلام
اگر خیلی میخواهید مطمئن باشید؛سیبک زیر کمک رو بدید چک کنند
من همون روز که اون پست رو دادید میخواستم اینو بگم ولی کارش پیش اومد و رفتم و تا الان که دیدم یادم اومد.
سیبک زیر کمک هم اگر شل بکنه ماشین تعادلش سر پیچ ها کمی به هم میخوره خصوصا وقتی که توی پیچ یک دست انداز کوچیک به سیستم تعلیق ضربه وارد کنه.
ولی دیگه با تفاسیر دوستان هم من فکر کنم از لاستیکتون باشه.
به هرحال انشا الله زودتر مشکلش برطرف بشه:icon_cool

dr.hamed
27 June 2007, 02:30 PM
باسلام.هر کی میدونه لطفاً جواب بده:

آیا شمع دو پلاتینه رو میشه برای پزو2000 کاربراتوری نصب کرد؟

پژو2000 کاربراتوری چند تا پمپ بنزین داره؟وچه موقع بایستی پمپ بنزین روعوض کرد؟

اگر هنگام شروع حرکت (البته ماشین سرد نباشه) ماشین بخواد خاموش بشه ولازم باشه بیش از اندازه گاز داد تاخاموش نشه بعلت کم بودن هواست یا کم بودن بنزین؟آیا از ضعیف بودن پمپ بنزین میتونه باشه؟یا چیز دیگه؟

mohammad1973
4 July 2007, 03:19 PM
سلام بر دوستان عزیز،
من 405 دارم و وقتی باهاش گاز میدم شتابش کمه ولی یک مرتبه شتابش زیاد میشه مخصوصا دنده 2 و 3 وقتی گاز میدی اولش شتابی نداره و لی ناگهانی سرعتش زیاد میشه این طبیعیه؟ و علتش چیه تا حالا کسی به این موضوع برخورد کرده ، ماشین 14000 تا کار کرده و من رو 12000 تا تحویل گرفتم و نمیدونم چطور آب بندی شده و اینکه به اب بندی ربطی داره یا نه؟؟؟؟؟؟

z_qz54
4 July 2007, 11:27 PM
سلام بر دوستان عزیز،
من 405 دارم و وقتی باهاش گاز میدم شتابش کمه ولی یک مرتبه شتابش زیاد میشه مخصوصا دنده 2 و 3 وقتی گاز میدی اولش شتابی نداره و لی ناگهانی سرعتش زیاد میشه این طبیعیه؟ و علتش چیه تا حالا کسی به این موضوع برخورد کرده ، ماشین 14000 تا کار کرده و من رو 12000 تا تحویل گرفتم و نمیدونم چطور آب بندی شده و اینکه به اب بندی ربطی داره یا نه؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
برای گرفتن پاسختون باید ماشین رو به دستگاه دیاگ متصل کنید
میتونه از سنسور دیچه گاز یا سنسور فشار و حجم هوای ورودی باشه و یا شمع ها و...

cotgnx
5 July 2007, 12:59 AM
سلام دوستان
الان قیمت 405 دست دوم تمیز مدل 84 یا 83 حدودن چنده ؟

mohammad1973
6 July 2007, 02:52 AM
ترمز ماشین خیلی پائین می گیره و کمی هم در ترمزهای معمولی سوت میکشه چکار کنم اگه نیاز به تعویض لنت هست چه مارکی بگیرم که تقلبی نباشه گرچه یکی از دوستان میگفته بهیچ عنوان لنت ایرانی نگیر لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟ (( اینم بگم که این مشکل از وقتی ایجاد شد که مجبور شدم با سرعت زیاد ترمز شدید بگیرم طوریکه 4 چرخ چسبید به زمین))

سلام دوستان
الان قیمت 405 دست دوم تمیز مدل 84 یا 83 حدودن چنده ؟

من یه تمیزش رو 26 اردیبهشت امسال ده میلیون و پانصد گرفتم مدل مرداد 84 و 12800 کیلومتر کارکرد واقعی، البته با تعویض باتری 75 بجای 55 آمپر و دزدگیر با سیم کشی فابریک که 220 تا بهش اضافه شد الان نمیدونم قیمت ها رو

سلام دوست عزیز
برای گرفتن پاسختون باید ماشین رو به دستگاه دیاگ متصل کنید
میتونه از سنسور دیچه گاز یا سنسور فشار و حجم هوای ورودی باشه و یا شمع ها و...

سلام و ممنون از جوابت، دیاگ هم کردم هیچ مشکلی نبود، البته اینو بگم که این مشکل وقتی کولر میگیرم بوجود میاد بازم راهنمایی کنید ممنون میشم ؟

ترمز ماشین خیلی پائین می گیره و کمی هم در ترمزهای معمولی سوت میکشه چکار کنم اگه نیاز به تعویض لنت هست چه مارکی بگیرم که تقلبی نباشه گرچه یکی از دوستان میگفته بهیچ عنوان لنت ایرانی نگیر لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟ (( اینم بگم که این مشکل از وقتی ایجاد شد که مجبور شدم با سرعت زیاد ترمز شدید بگیرم طوریکه 4 چرخ چسبید به زمین))

javid-43
29 July 2007, 04:31 PM
سلام دوستان

من هم 405 مدل 84 دارم ،بعد از حدود یک سال حس کردم که در دست اندازها ضربات به جلو داشبورد وستون ها وقطعات پلاستیکی اتاق منتقل می شود یعنی قبل از اون وقتی جاده ناهموار می شد یه صدای گنگ طبیعی هنگام عبور از روی دست انداز شنیده می شد ولی ضربه ای و صدایی از داخل اتاق حس نمی کردم . به نمایندگی مراجعه کردم گفتندکه اکسل باید باز شود ولی موقع تحویل ماشین دیدم که باد لاستیک ها را کم کرده اند تا ضربه منتقل نشود و به اکسل دست نزده اند ( این را بعدا توسط یک جلوبند آشنا فهمیدم ) ، اکسل را هم توسط همان آشنای قبلی باز و گریسکاری کردم ( خشک بود ) شدت ضربه ها وصداها کم شده ولی از حالت طبیعی وبا مقایسه با ماشین های دیگر باز هم بیشتر است . آن رفیق جلوبند می گوید کمکها هم ضعیف شده اند ولی بااین جنس های چینی وتقلبی دیگر بهتر است که عوض نکنی. قیمت یک جفت کمک اصل حدود صد هزار تومان است .آیا کسی از دوستان راه حلی دارد آیا ممکن است از جای دیگر باشد .لازم به گفتن است که هنگام عبور چرخهای عقب این مشکل خود را بسیار بیشتر نشان می دهد .

hamid_joon
29 July 2007, 08:05 PM
سلام دوستان خسته نباشید
متاسفانه مشکلی برای ماشین من بوجود آمده که من رو تا مرز دیوانگی پیش برده !! :icon_cry:
چند وقتی هست که وقتی ماشین را روشن میکنم و میخواهم از پارکینگ بیام بیرون باید گاز را نگه دارم تا ماشین خاموش نکنه و به محض اینکه پا رو از گاز بردارم این اتفاق میافته
چند دقیقه ای که باهاش برم و به اصطلاح ماشین گرم بشه این مشکل مرتفع میشه و وقتی مثلا میام دنده عوض کنم یک دفعه دور موتور پایین میاد و ماشین به مرز خاموش کردن میرسه

وقتی هم کولر بگیرم این مشکل حادتر میشه

گاهی اوقات از اگزوز ماشین بوی بنزین نسوخته هم میاد ، گاهی اوقات هم ماشین خودش گاز میخوره و انگار یکی داره با گاز بازی میکنه مثل ماشین مسابقه ای میشه!

این مشکل مرا دیوانه کرده بعضی از تعمیرگاهها میگن از استپ موتور هست ، بعضی ها میگن از سیم گاز ، بعضی میگن از تنظیم موتور

دوستان من میخواستم استپ موتور را عوض کنم ولی قیمتها خیلی مختلف هست 14 ، 18 ، 325 ، 57 تومان و ...
درباره تنظیم موتور هم گویا اینجا بود خوندم که بهتر این کار انجام نشه
جالا شما بزرگواران من را راهنمایی کنید .
ممنونم از اینکه سرتون را درد آوردم عذر میخوام

arash p mbz bmw
29 July 2007, 09:21 PM
سلام دوستان خسته نباشید
متاسفانه مشکلی برای ماشین من بوجود آمده که من رو تا مرز دیوانگی پیش برده !! :icon_cry:
چند وقتی هست که وقتی ماشین را روشن میکنم و میخواهم از پارکینگ بیام بیرون باید گاز را نگه دارم تا ماشین خاموش نکنه و به محض اینکه پا رو از گاز بردارم این اتفاق میافته
چند دقیقه ای که باهاش برم و به اصطلاح ماشین گرم بشه این مشکل مرتفع میشه و وقتی مثلا میام دنده عوض کنم یک دفعه دور موتور پایین میاد و ماشین به مرز خاموش کردن میرسه

گاهی اوقات از اگزوز ماشین بوی بنزین نسوخته هم میاد ، گاهی اوقات هم ماشین خودش گاز میخوره و انگار یکی داره با گاز بازی میکنه مثل ماشین مسابقه ای میشه!

این مشکل مرا دیوانه کرده بعضی از تعمیرگاهها میگن از استپ موتور هست ، بعضی ها میگن از سیم گاز ، بعضی میگن از تنظیم موتور

دوستان من میخواستم استپ موتور را عوض کنم ولی قیمتها خیلی مختلف هست 14 ، 18 ، 325 ، 57 تومان و ...
حامد عزیز
در مورد گاز خوردن ماشین شما:
ماشین ما هم همین مشکل واسش ایجاد شده بود
مسلما از استیپر یا همون استپ موتور هست
تا اونجایی که من مطلع هستم این قطعه اصلش خیلی کم پیدا میشه
الان ما زیمنس انداختیم حدودا 6ماه هست که مشکلی نداریم.....
این مشکل رو من هم در سمند دیدم هم در پارس..هم در 405

مهدی1362
30 July 2007, 01:20 AM
قسمت کنترل کننده دور کند فن در ecu در 405 خراب شده ؟ آیا راهی غیر از تعویض ecu نیست؟و ecu غیر قابل تعمیر است؟

ALIAL
31 July 2007, 11:05 PM
سلام
آیا مطمئن هستید که ایراد از ECU هست؟
توصیه میکنم ماشینو به یه باطریساز خوب نشون بدی، ممکنه ایراد از رله فن ، مهره فن ( ترمو سویئچ)، سیم کشی یا حتی موتور فن باشه !
موفق باشی :icon_surp

ipcis2007
7 August 2007, 05:26 PM
من یه پژو مدل 85 صفر از کمپانی تحویل گرفتم. از سرعت 155 به بالا داشبورد اونقدر می لرزه که آدم فکر می کنه که الان از جاش درمی آد.وقتی که کولر می زنم دیگه نباید به سرعت بیش از 140 فکر کنم. این مشکل از شانس منه یا میشه حلش کرد؟

Y@TA
7 August 2007, 05:54 PM
من یه پژو مدل 85 صفر از کمپانی تحویل گرفتم. از سرعت 155 به بالا داشبورد اونقدر می لرزه که آدم فکر می کنه که الان از جاش درمی آد.وقتی که کولر می زنم دیگه نباید به سرعت بیش از 140 فکر کنم. این مشکل از شانس منه یا میشه حلش کرد؟

خسته نباشید ...

ضمن عرض خوش آمد از جهت پیوستن شما به جمع صمیمی تالارهای پارسی

شما برای گارانتی رفتی حتما بگو دسته موتورها رو چک کنند .
احتمالا باید ضریب زیادی از لرزش از اون جهت باشه.

موفق و منسور باشید

GHAHRAMAN
7 August 2007, 06:40 PM

مشگل سرعت کمتر از 140 هم ممکنه به صفحه کلاچ مربوط باشه.
چکش کردین؟
می دونید چطوری باید چکش کرد؟

ipcis2007
8 August 2007, 10:52 AM
خسته نباشید ...

موفق و منسور باشید

مشگل سرعت کمتر از 140 هم ممکنه به صفحه کلاچ مربوط باشه.
چکش کردین؟
می دونید چطوری باید چکش کرد؟

با تشکر از شما دوستان، نمی دونم صفحه کلاچ را چطوری باید چک کرد. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

در حالت کلی می خواستم بدونم بطور متوسط یه GLX 405 1800 cc در چه سرعتی باید به لرزه بیفته؟

ipcis2007
8 August 2007, 01:26 PM
من یه 405 مدل 85 دارم که دارای کلکسیونی از ایرادات و صداهای گوناگون است یه نمونه اش صدای اگزوزه که تویه تعمیرگاه گفتن از کاتالیستشه. بردم نمایندگی با چسب آکواریوم دهانه ورودی اگزوز به داخل موتور رو محکم کردند ولی بعد از 3 هفته دوباره به صدا افتاد. دوباره بردم نمایندگی گفتن چون کاتالیست ضربه خورده شامل گارانتی نمیشه و نمیشه عوضش کرد. به نظر شما من می تونم کلا" کاتالیست رو بردارم آیا از لحاظ فنی مشکلی ایجاد نمیکنه؟
من شنیدم که اگه بردارمش، سرعت و قدرت ماشین بهتر می شه.

ipcis2007
11 August 2007, 09:56 AM
سلام دوستان
مدتی است که وقتی که در ماشینو باز می کنم و می خوام پیاده بشم بوی بنزین از زیر ماشین می آد. به نظر شما این بو از چیه؟ از پمپ بنزین؟
( ضمنا" من ماشینو برای ارتقا سیستم سوخت رسانی برای جلوگیری از نشت سیستم سوخت رسانی به نمایندگی ایران خودرو هم بردم و مشکلی نداشته)

bardiashamee
12 August 2007, 01:15 AM
سلام دوستان خسته نباشید

همه ی دوستانی که با استپر موتور مشکل پیدا میکنن زودی نرن عوض کنن ، یک بار خودتون بازش کنین و با تینر فوری بشورینش بعد داخلش روغن موتور بریزید !!! چون توش یه موتور آرمیچر مانند هست
در پوش بالاش هم باز کنین و داخل اونو تمیز کنین
مقدار بیرون اومدگی استاپر هم میتونه نشاندهنده خراب بودنش باشه
ولی مال ماشین من کهباز کردم و شستم و روغن ریختم در حد اشباع یکم باهاش بازی کردم روون شد و رفت تو!!! الانم 2هفتست کار میکنه بی مشکل!!!:icon_cool

ipcis2007
18 August 2007, 11:40 AM
من یه 405 جی ال ایکس مدل 85 دارم که وقتی که سرعتم به 160 می رسه چراغ چکش روشن میشه هرجا هم که بردم میگن طبیعیه- حتی یکی از دوستام پارس داره اونم میگه منم این مشکل رو دارم.
آیا واقعا" طبیعیه؟

amahdavi2004
18 August 2007, 12:41 PM
من یه 405 جی ال ایکس مدل 85 دارم که وقتی که سرعتم به 160 می رسه چراغ چکش روشن میشه هرجا هم که بردم میگن طبیعیه- حتی یکی از دوستام پارس داره اونم میگه منم این مشکل رو دارم.
آیا واقعا" طبیعیه؟

خير! طبيعي نيست؛ ماشين من هم همين مدل است و در هيچ سرعتي (از جمله 160) چراغ چك آن روشن نمي شود.

همه ی دوستانی که با استپر موتور مشکل پیدا میکنن زودی نرن عوض کنن ، یک بار خودتون بازش کنین و با تینر فوری بشورینش بعد داخلش روغن موتور بریزید !!! چون توش یه موتور آرمیچر مانند هست
در پوش بالاش هم باز کنین و داخل اونو تمیز کنین
مقدار بیرون اومدگی استاپر هم میتونه نشاندهنده خراب بودنش باشه
ولی مال ماشین من کهباز کردم و شستم و روغن ریختم در حد اشباع یکم باهاش بازی کردم روون شد و رفت تو!!! الانم 2هفتست کار میکنه بی مشکل!!!
براي راهنمايي دوستان مراحل باز كردن و تميز كردن استپر 405 و سمند بهمراه تصوير در فايل ذيل توضيح داده شده است:
http://www.4shared.com/file/20420096/ca2f8a02/_______405.html

amahdavi2004
20 August 2007, 04:00 PM
چند مورد اطلاعيه فني ايران خودرو و نقشه و دياگرام فني است كه در ذيل مي آورم:
http://www.4shared.com/file/22436190/ad1a2245/Injector.html
http://www.4shared.com/file/22436193/341373ff/InjectorROA.html
http://www.4shared.com/file/22436249/632e5af5/IKC.html
منابع هم در فايلها معلوم است.

ipcis2007
21 August 2007, 10:33 AM
من یه GLX 405 مدل 85 از ایرانخودرو گرفتم. از همون روز اول توی کوچه ها و دست اندازا (معمولا" در سرعتهای پایین) از داخل درهای طرف راننده و شاگرد صدا میاد.من خودم فکر میکنم از قفل درهاست که خوب چفت نیست. نمایندگی گفت باید باهاش کنار بیایی و ایرانخودرو این قطعات رو تعویض نمیکنه. میخوام ببینم کسی این مشکلو داشته و قفلهارو عوض کرده؟ درست شده یا نه؟

arash2006_7
21 August 2007, 04:47 PM
سلام تمام درها روغنکاری کن 80% جواب میده:icon_cool

hamid_joon
21 August 2007, 06:33 PM
خير! طبيعي نيست؛ ماشين من هم همين مدل است و در هيچ سرعتي (از جمله 160) چراغ چك آن روشن نمي شود.

براي راهنمايي دوستان مراحل باز كردن و تميز كردن استپر 405 و سمند بهمراه تصوير در فايل ذيل توضيح داده شده است:
http://www.4shared.com/file/20420096/ca2f8a02/_______405.html

کاش زودتر میگفتین
رفتم یکدونه انداختم نمایندگی ، با تنظیم موتور و نصبش کلا 46 تومن گرفتن ازم
قطعه را هم نداد بهم

minero
21 August 2007, 11:18 PM
من یه GLX 405 مدل 85 از ایرانخودرو گرفتم. از همون روز اول توی کوچه ها و دست اندازا (معمولا" در سرعتهای پایین) از داخل درهای طرف راننده و شاگرد صدا میاد.من خودم فکر میکنم از قفل درهاست که خوب چفت نیست. نمایندگی گفت باید باهاش کنار بیایی و ایرانخودرو این قطعات رو تعویض نمیکنه. میخوام ببینم کسی این مشکلو داشته و قفلهارو عوض کرده؟ درست شده یا نه؟
با سلام
یکی از کارشناسان فنی ایران خودرو می گفت شرکت در نمونه های سالهای گذشته در داخل درها ابر قرار می داد اما در نمونه های جدید داخل درها ابر استفاده نمی شود به همین خاطر درها صدا دارد . به تشک دوزی های ماشین مراجعه نمایید تا داخل درها ابر و یا فوم قرار دهد تا صدای ناشی از سائیده شدن قطعات از بین برود

hamid_joon
22 August 2007, 10:14 AM
سلام
من وقتی زیاد گاز بدم مثلا دنده 4 و سرعت 90 صدای موتور میاد تو اطاق برای همین مجبورم دنده مرده برم همیشه تا صدا را نشنوم
علتش چیه دوستان؟

ipcis2007
24 August 2007, 08:43 AM
[quote=ipcis2007;395368]سلام دوستان
مدتی است که وقتی که در ماشینو باز می کنم و می خوام پیاده بشم بوی بنزین از زیر ماشین می آد. به نظر شما این بو از چیه؟ از پمپ بنزین؟
( ضمنا" من ماشینو برای ارتقا سیستم سوخت رسانی برای جلوگیری از نشت سیستم سوخت رسانی به نمایندگی ایران خودرو هم بردم و مشکلی نداشته)
اونقدر به پستم جواب ندادید که ماشینم تعطیل شد:
الان آمپر بنزین هم خراب شده ، وقتی فرمونو به چپ میگیرم باک رو پر نشون میده و وقتی فرمونو به راست میگیرم باک رو خالی نشون میده.
بنظر شما مشکلات بالا ربطی به فیلتر بنزین داره یا نه؟
پیشاپیش از حسن توجه شما سپاسگزارم.

javid-43
2 September 2007, 03:58 PM
[QUOTE=ipcis2007;399031][quote=ipcis2007;395368]سلام دوستان

دوست عزیز
این بو مربوط به سیستم تخلیه بخارات بنزین است که در زیر ماشین وسمت راننده تقریبا بین دو ستون ن است و ایرادی ندارد البته شنیده ام که در مرحله جدید ارتقای سیستم سوخت آن را به عقب خودرو منتقل کردند .

babakzamanloo
7 September 2007, 11:31 AM
405 ما هم اینطوری شده
مدل 85 هستش
تا الان ترموستات، فشنگی رو عوض کردیم ولی فرقی نکرده بازم جوش میاره حتی سرسیلندرو تراش دادن باز درست نشده الان قراره نمایندگی سرسیلندرو تعویض کنه
کسی راه حلی داره؟
ماشین نزدیک 3 ماه هستش که اینطوریه و درست نشده:icon_eek:

amahdavi2004
8 September 2007, 11:38 AM
405 ما هم اینطوری شده

منظورتان از اينطوري شده چيست؟
اگر جوش آوردن است و هنوز در گارانتي است حتما پيله كنيد تا سر سيلندر تعويض شود چون بعلت گارانتي هزينه اي ندارد و اگر درست انجام شود خيلي خوب است. من خودم اين كار را كردم شتاب و سرعت خيلي بهتر شد و دماي موتور هم در بدترين وضعيت از 85 بالاتر نمي رود.

arsa
17 September 2007, 01:59 AM
[quote=ipcis2007;399031][quote=ipcis2007;395368]سلام دوستان

دوست عزیز
این بو مربوط به سیستم تخلیه بخارات بنزین است که در زیر ماشین وسمت راننده تقریبا بین دو ستون ن است و ایرادی ندارد البته شنیده ام که در مرحله جدید ارتقای سیستم سوخت آن را به عقب خودرو منتقل کردند .

بله - همونطور که دوستمون گفتن جای نگرانی نیست - کلا دو نوع باک رو پلت فرم 405 بسته میشه که یکی با سیستم تخلیه و یکی بدون اونه که ماله شما از نوع اوله - البته میتونه کمی هم به سوپر بودن یا نبودن بنزین هم مربوط باشه . رای اطمینان خاطر صندلی عقب رو بلند کنید و زیر اون یه دریچه مشکی هستو اونو هو بردارید و درجه باک مشخص میشه و چک کنید که از دور اورینگ اون بنزین بیرون نریخته باشه .

arsa
17 September 2007, 02:09 AM

این ایراد رو همه پلت فرم 405 دارن و راه حلش هم گذاشتن ابر و اینا نیست بلکه رگلاژ کردن قفل درب هستش . این صدا مربوط به برخورد زبانه قفل به استوانه نصب شده روی بازوی ماشینه که قفل در هنگام بسته شدن درب اونو بغل میکنه و با شل کردن دو پیچ ستاره ای این استوانه با یه کم عقب بردن و یا جلو برد و مجددا سفت کردن پیچ مشکل کاملا رفع میشه تا زمانیکه استوانه به مرور زمان و باز و بسته شدن درب و استهلاک کوچک شده(مصرف شده ) یا خورده شده باشه . البته بعد از رگلاژ گریس یادت نره . روغن نه فقط گریس تا اون فضای خالی رو اشغال کنه .

arsa
17 September 2007, 02:14 AM
سلام دوستان

من هم 405 مدل 84 دارم ،بعد از حدود یک سال حس کردم که در دست اندازها ضربات به جلو داشبورد وستون ها وقطعات پلاستیکی اتاق منتقل می شود یعنی قبل از اون وقتی جاده ناهموار می شد یه صدای گنگ طبیعی هنگام عبور از روی دست انداز شنیده می شد ولی ضربه ای و صدایی از داخل اتاق حس نمی کردم . به نمایندگی مراجعه کردم گفتندکه اکسل باید باز شود ولی موقع تحویل ماشین دیدم که باد لاستیک ها را کم کرده اند تا ضربه منتقل نشود و به اکسل دست نزده اند ( این را بعدا توسط یک جلوبند آشنا فهمیدم ) ، اکسل را هم توسط همان آشنای قبلی باز و گریسکاری کردم ( خشک بود ) شدت ضربه ها وصداها کم شده ولی از حالت طبیعی وبا مقایسه با ماشین های دیگر باز هم بیشتر است . آن رفیق جلوبند می گوید کمکها هم ضعیف شده اند ولی بااین جنس های چینی وتقلبی دیگر بهتر است که عوض نکنی. قیمت یک جفت کمک اصل حدود صد هزار تومان است .آیا کسی از دوستان راه حلی دارد آیا ممکن است از جای دیگر باشد .لازم به گفتن است که هنگام عبور چرخهای عقب این مشکل خود را بسیار بیشتر نشان می دهد .

سلام . احتمالا ایراد ماشین شما از لاستیک موجگیرهاست که گشاد کرده که دونه ای 4000 تومنه و به احتمال کمتر اگه از زیر بندی جواب نگرفتین بگید که چهار شاخه تلسکوپی فرمون رو چک کنن و البته باید بگم که میزان باد خیلی تاثیر گذاره بر سرو صداها و شتاب ماشین .

arsa
17 September 2007, 02:25 AM
سلام دوستان خسته نباشید

سلام .
اول استپر موتور که بعد از ecu فرمانده ماشین به حساب میاد . ایراد های عجیب و غریب که از این استپر موتور عارض میشه که کاش میشد مثل موتور tu3 و tu5 حذفش کنن علی الخصوص در فصل گرما و کولر که حتما کم میاره .
توصیه میکنم اونی که کارخونه بسته رو قدرشو بدونید که اصلا گیر نمیاد.
مارک VDO زیمنس رو بگیرین .
یه ایراد دیگه میتونه مربوط یه سنسور اکسیژن باشه که حدودا 14000 تومنه و هم میتونه اگه ماشین موقع شروع به گاز دادن یا برداشتن پا از روی پدال گاز در دنده 1 یا 2 ماشین تقه بزنه از سنسور کیلومترش باشه .
معمولا کسانی که برای پیچوندن گارانتی سنسور رو میکشن یا کلید میزارن بجز افزایش مصرف سوخت دچار این عارضه هم میشن ضمنا کف ماشین آب بخوره ( عبور از جاده خیس و سیلابها) میتونه باعث سوختن سنسور سرعت بشه .

arsa
17 September 2007, 02:30 AM
خسته نباشید ...

موفق و منسور باشید

سلام . بنده هم موافقم این دسته موتور خیلی مهمه و اگه 3 تا دسته موتور ها سالم بودن حتما میزان فرمان کرده و چرخها رو بالانس کامپیوتری کنید ( به خصوص اگه رینگ اسپرت فابریک کارخونه رو ماشینتون بسته شده).

Shahrum
19 September 2007, 01:15 PM
انژكتور
----
با كولر خاموش اين مشكل پيش مياد. و در حالت توقف كامل.

اين مشكل به احتمال زياد ناشي از موتور پله اي (Stepper Motor) كه وظيفه تنظيم دور آرام (Idle) را بعهده داره هست. كه با شستشو و يا تعويض اون حل ميشه.

405 ما هم اینطوری شده
مدل 85 هستش
تا الان ترموستات، فشنگی رو عوض کردیم ولی فرقی نکرده بازم جوش میاره حتی سرسیلندرو تراش دادن باز درست نشده الان قراره نمایندگی سرسیلندرو تعویض کنه
کسی راه حلی داره؟
ماشین نزدیک 3 ماه هستش که اینطوریه و درست نشده:icon_eek:

رادياتور ماشين رو بررسي كرديد؟ فن ها درست عمل مي كنند؟ دور تند و كند به درستي انجام ميشه؟

omid57
25 September 2007, 04:41 PM
با سلام خدمت دوستان
دور موتور 405 مدل 84 من هم هنگام در جا کار کردن نوسان داره و ماشین به اصطلاح دل میزنه استپر و شمع ها وایر شمع ها رو عوض کردم تغییری حاصل نشد. پیش هر تعمیر کاری هم که بردم گفت موردی نداره این ماشین ها همین طوری هستند.در ضمن یه خطای دائمی هم داره که پاک نمیشه(INFORMATION ERROR)که اونم میگن موردی نداره.
لطفا راهنماییم کنید که ایا واقعا موردی نیست یا اگه هست چکار باید کرد؟ ایا ECUمورد داره یا اشکال از جای دیگه ای هست ؟

omid666
27 September 2007, 03:44 PM
سلام.
ماشین من حدود 1 ماه که در رانندش به شدت به صدا افتاده .صدای جرق جرق میده وقتی در رو باز میکنی صدا نمیده وقتی ببندی دوباره به صدا می افته . باید چه کار کنم ؟؟
مرسی

arsa
27 September 2007, 11:25 PM
[quote=omid57;413562]با سلام خدمت دوستان
دور موتور 405 مدل 84 من هم هنگام در جا کار کردن نوسان داره و ماشین به اصطلاح دل میزنه استپر و شمع ها وایر شمع ها رو عوض کردم تغییری حاصل نشد. پیش هر تعمیر کاری هم که بردم گفت موردی نداره این ماشین ها همین طوری هستند.در ضمن یه خطای دائمی هم داره که پاک نمیشه(INFORMATION ERROR)که اونم میگن موردی نداره.
لطفا راهنماییم کنید که ایا واقعا موردی نیست یا اگه هست چکار باید کرد؟ ایا ECUمورد داره یا اشکال از جای دیگه ای هست ؟[/

سلام ، اندازه نوسان چقدره و اینکه با کولر یا نه و آیا موتور در حالت خلاص و بدون گاز خوردن هم ایراد داره یا نه.
دقیقا زمانی که نوسان داره رو مشخص کنید و اینکه در دورهای بالا عملکردش چه جوریه چون این ایرادی که شما میفرمایید(دل زدن) باید دقیقا بررسی شه و گرنه همه چیزها مانند استپر و سنسور دریچه گاز و وایرهاو شمع ها و ...
فقط 2 چیز در خاطرتون باشه : 1-ممکنه 5 عدد استپر نو هم خراب باشه چون اصولا استپر ها 90 درصد درست عمل نمیکنن و به همین دلیل در موتور tu3 و tu5 این قطعه حذف شده .
2- 405 هیچ وقت ذاتا دل نمیزنه و اون ماشین یه ایرادی داره .

arsa
27 September 2007, 11:35 PM
سلام.
ماشین من حدود 1 ماه که در رانندش به شدت به صدا افتاده .صدای جرق جرق میده وقتی در رو باز میکنی صدا نمیده وقتی ببندی دوباره به صدا می افته . باید چه کار کنم ؟؟
مرسی

جوابشو در 1 یا 2 صفحه پیش دادم ولی با این حال صدا از استوانه پلاستیکی هستش که روی بازوی درب نصب شده و حکم راهنما برای عمل درست زبانه قفل رو داره و باید کمی تغییر وضعیت پیدا کنه .
دردشو بعضی از صافکارها و یا سراجها درمان میکنه که البته بازم بعد از دو سه ماهی بر اثر استهلاک دوباره اینطوری میشه که بر میگرده به قدمت تکنولوژی 405.

amahdavi2004
29 September 2007, 12:06 PM
خدمت دوستاني كه 405 مدل 84 به بعد دارند و از صداي كلاچ مي نالند:
خود من نيز كه مدل 85 دارم گرفتار اين مشكل هستم و دلايل زيادي در اين مورد شنيدم كه با بررسي اين تاپيك به آن پي مي بريد.
اكنون كه در انتهاي اتمام گارانتي رسيدم به اين نتيجه رسيدم كه اين اشكال قابل رفع نيست، نمايندگي كه بخاطر سماجت من قول داده كه صفحه كلاچ را عوض كند در نهايت گفت كه اشكال ناشي از بلبرينگ شفت گيربكس است كه از وقتي كه در نيرو محركه قزوين ساخته مي شود همخواني ندارد و اين صدا را توليد مي كند و بجز سر و صدا هم عيبي ندارد. حتي با تعويض گيربكس هم مشكل هم برطرف نمي شود چون بقيه گيربكسها هم بخاطر اشكال طراحي اين ايراد را دارند مگر شانس بياوريد.
نشانه اين ايراد هم اين است كه با فشردن كلاچ صدا مي افتد يا كم مي شود. اگر صدا مربوط به بلبرينگ كلاچ باشد موقع كلاچ گرفتن ايجاد مي شود.
دوستاني كه اين اشكال را تجربه كرده اند لطفا بنويسند با تعويض صفحه كلاچ رفع مي شود يا خير؟

arsa
29 September 2007, 10:35 PM
خدمت دوستاني كه 405 مدل 84 به بعد دارند و از صداي كلاچ مي نالند:
خود من نيز كه مدل 85 دارم گرفتار اين مشكل هستم و دلايل زيادي در اين مورد شنيدم كه با بررسي اين تاپيك به آن پي مي بريد.
اكنون كه در انتهاي اتمام گارانتي رسيدم به اين نتيجه رسيدم كه اين اشكال قابل رفع نيست، نمايندگي كه بخاطر سماجت من قول داده كه صفحه كلاچ را عوض كند در نهايت گفت كه اشكال ناشي از بلبرينگ شفت گيربكس است كه از وقتي كه در نيرو محركه قزوين ساخته مي شود همخواني ندارد و اين صدا را توليد مي كند و بجز سر و صدا هم عيبي ندارد. حتي با تعويض گيربكس هم مشكل هم برطرف نمي شود چون بقيه گيربكسها هم بخاطر اشكال طراحي اين ايراد را دارند مگر شانس بياوريد.
نشانه اين ايراد هم اين است كه با فشردن كلاچ صدا مي افتد يا كم مي شود. اگر صدا مربوط به بلبرينگ كلاچ باشد موقع كلاچ گرفتن ايجاد مي شود.
دوستاني كه اين اشكال را تجربه كرده اند لطفا بنويسند با تعويض صفحه كلاچ رفع مي شود يا خير؟

کاملا درسته و شک نکن و اگه جز این صدا از دیسک و صفحه ماشینت راضی هستی بهش دست نزن که هیچ قطعه ای به خوبی و کیفیت قطعه اصلی نمیشه و صدای گیرباکس هم کماکان در بعضی ماشینها بیشتر و در بعضی ماشینها کمتر وجود داره و کاریش هم نمیشه کرد و به تکنولوژی تولید پوسته گیرباکس مربوط میشه و ربطی هم به بلبرینگ کلاچ نداره چون همونطور که خودتم اشاره کردی رفتار ایراد اون برعکس اینه .
ضمنا اگه زمانی مجبور شدی دیسک و صفحه رو عوض کنی ، یادت باشه که در مورد اون زود قضاوت نکنی چون دیسک و صفحه تازه حدود 2 تا 3 ماه طول میکشه تا جا بیفته و در این مدت ممکنه یه کم دنده خشک جا بره و یا دیسک در فشار بو بده و صبحهای که ماشین سرده دنده کیپ جابره که به مرور زمان خوب میشه و اینکه چه مارکی برای خرید اولویت داره :
1-دیسک و صفحه زانتیایی(جعبه طوسی)-4 فنر
2-ایران خودرویی(پکیج ایران خودرو-جعبه آبی)6 فنر رنگی -پایا کلاچ تحت لیسانس ولئو
3-پکیج ولئو ( فرانسه)
4-لوک-جعبه زرد و مشکی که البته پر قدرت و کم شتاب - کلاچ کمی سفت میشه و بدرد شهر نمیخوره و خطی ها عاشق این دیسک و صفحه هستن .

omid57
30 September 2007, 12:32 AM
سلام دوست عزیز
موتور در حال خلاص کار کردن بدون کولر و بدون گاز خوردن یه لحظه یه نوسان میکنه نوسانات هم دوره تناوب مشخصی ندارند در ضون هنگام هر نوسان یه صدایی مثل (پپ) از اگزوز شنیده میشه در دنده 1 و2 هم بعضی اوقات یه چنین حالتی پیش میاد و ماشین یه دل میزنه ولی در دنده های بالاتر چیزی حس نمیشه. همانطور که گفتم استپر و شمع و وایر شمع هم عوض شده ولی همچنان مشکل وجود داره . ممنونم میشم اگر بیشتر راهنمایی بفرمایید.

arsa
30 September 2007, 09:09 PM
سلام دوست عزیز
موتور در حال خلاص کار کردن بدون کولر و بدون گاز خوردن یه لحظه یه نوسان میکنه نوسانات هم دوره تناوب مشخصی ندارند در ضون هنگام هر نوسان یه صدایی مثل (پپ) از اگزوز شنیده میشه در دنده 1 و2 هم بعضی اوقات یه چنین حالتی پیش میاد و ماشین یه دل میزنه ولی در دنده های بالاتر چیزی حس نمیشه. همانطور که گفتم استپر و شمع و وایر شمع هم عوض شده ولی همچنان مشکل وجود داره . ممنونم میشم اگر بیشتر راهنمایی بفرمایید.

این ایرادی که شما میفرمایید اگه در حالتی که موتور خلاصه و در دور آرام کار میکنه و ناگهان تک گاز قوی به موتور بدهید احتمالا موتور کم آورده و رو به حالت خفگی و تکان شدید میرود و یا از اگزوز دود سیاه خارج میشود ولی به هرحال معمولا دوستانی که موتور خودرو را برای شستشو میبرند این اتفاق که ناشی از سوختن شمع و یا وایر شمع میباشد برایشان پیش می آید (بنابراین در همین جا پیشنهاد میکنم که حتی الامکان موتور را نشورید) ولی در بعضی از موارد این ایراد بر میگردد به مشکل سنسور دریچه گاز.
اگر دوستانی دارید در تعمیرگاه یک سنسور دریچه گاز را روی موتور خودروی شما تست کنند تا نتیجه را ببینید .
البته بد نیست با دستگاه جدیدی که آمده انژکتور ها را نیز شستشو دهید .
حتما از بنزین سوپر استفاده کنید چراکه بنزین معمولی سکته های آرامی را بدون پریود مشخص در موتور بوجود می آورد که البته در مورد 206 بدلیل ناک سنسور این مشکل حل شده است .

Nomad
30 September 2007, 11:31 PM
از دوست عزیزمون Arsa تشکر میکنم و بابت عضویتشون تو PHALLS هم بهشون تبریک میگم و امیدوارم با اطلاعات خوبی که در مورد اتومبیل دارن ، در آینده به یکی از فعالان و بزرگان بخش اتومبیل سایت تبدیل بشن ...
دوستان من یه مشکل دارم ...
لاستیک های ماشینم سریع ساییده میشن ... پیش تعمیرکار هم بردم ، از کمبر و غیره نیستش ... چندین بار هم تنظیم کردیم اینهارو ولی بازم سریع ساییده میشن ... در ضمن من فقط از لاستیکهای پیرلی استفاده میکنم . لطفا راهنمایی کنید .

Nomad
1 October 2007, 04:04 AM
البته دوست عزیز ... امید جان ، ورود شما رو هم به فروم PHALLS تبریک میگم .
یه نکته هستش که سعی کن همیشه رعایت کنی ... برای ادای سپاسگذاری میتونی از گزینه ی THANKS استفاده کنی ... و بهتره که دیگه سپاس رو بصورت یه پست مجزا بیان نکنی .
امیدوارم که موفق باشی .

arsa
1 October 2007, 01:58 PM
از دوست عزیزمون Arsa تشکر میکنم و بابت عضویتشون تو PHALLS هم بهشون تبریک میگم و امیدوارم با اطلاعات خوبی که در مورد اتومبیل دارن ، در آینده به یکی از فعالان و بزرگان بخش اتومبیل سایت تبدیل بشن ...
دوستان من یه مشکل دارم ...
لاستیک های ماشینم سریع ساییده میشن ... پیش تعمیرکار هم بردم ، از کمبر و غیره نیستش ... چندین بار هم تنظیم کردیم اینهارو ولی بازم سریع ساییده میشن ... در ضمن من فقط از لاستیکهای پیرلی استفاده میکنم . لطفا راهنمایی کنید .

شما لطف دارید و ممنونم (اگر اطلاعات ناچیزم بدرد میخورد ، درخدمتم)
کاش میشد که نوع سایش رو مشخص میفرموددید . اگر فرض رو بر این بزاریم که زیربندی مشکلی نداشته باشه(کلیه قسمتها از بوش طبق تا ...) و زاویه کمبر(میزان فرمان) هم تنظیم باشد و روند سایش آرام وکمی بیشتر از حد استاندارد و یکسان (در دوطرف) باشد بنابراین فقط به مواردی مانند 1-نرمی جنس لاستیک(مثلا لاستیک چهار فصل نبوده و فقط برای آب و هوای سرد باشد) 2-رانندگی بیشتر در روزهای گرم و سربالایی و مسیرهای پر پیچ و خم 3-سرعت بالاتر ازحد معمول 4-استفاده از رینگ نا همخوان با لاستیک 5-نوع رانندگی به لحاظ سریع شتاب گرفتن و پا به ترمز دائمی که البته در این صورت شما باید بیشتر از حد معمول لنت ترمز استفاده کنید .
من اطلاع دقیقی ندارم و شاید نیاز به تحقیق بیشتری داشته باشد به اینکه شاید کاهش ارتفاع ماشین در مصرف لاستیک تاثیر بگذارد ( به دلیل کاهش عملکرد فنر ها در رد نیروهای گرانشی و دورانی)

Nomad
1 October 2007, 02:24 PM
خیلی ممنون ... ببین اگر محیط لاستیک رو به 360 درجه تقسیم کنیم ... ، فقط 50 -60 درجه اش خفن ساییده شده ...!! تقریبا همیشه همین طور هستش ... بقیه ی لاستیک بصورت متعادلتری !! ساییده شده .

ALIAL
2 October 2007, 01:55 PM
سلام
در مورد اینجور ساییده شدن تایر اگر مشکل عدم بالانس تایر ( یا رینگ ) وجود نداشته باشه میتونه بخاطر شرایط انبارداری نامناسب تایر (قبل از خرید شما) باشه. یعنی تایر ها طی یک مدت نسبتا طولانی بصورت ایستاده روی همون قسمتهایی که بیشتر ساییده شدن، قرار داشتند.
در ضمن برای جلوگیری از خرید تایرهایی که مدت طولانی از تولیدشون میگذره روی دیواره تایرها میتوان

تاریخ تولید تایر را پیدا کرد:http://www.aa1car.com/library/tire_date_code_3s.jpg

در تصویر فوق بعد از حروف 4 رقم میبینید که دو رقم اول از سمت چپ مربوط به شماره هفته سال و دو رقم بعد سال تولید تایر را مشخص میکند. یعنی تایر تصویر فوق در هفته هشتم از سال 2006 تولید شده است.
امیدوارم با توجه به اطلاعات ذکر شده در دفعات بعدی خرید تایر بتوانید خرید بهتری انجام دهید.
موفق باشید.:icon_cool

arsa
3 October 2007, 04:50 PM
خیلی ممنون ... ببین اگر محیط لاستیک رو به 360 درجه تقسیم کنیم ... ، فقط 50 -60 درجه اش خفن ساییده شده ...!! تقریبا همیشه همین طور هستش ... بقیه ی لاستیک بصورت متعادلتری !! ساییده شده .

به احتمال زیاد لاستیک پیرلی سیمی است و ممکنه که بر اثر ضربه ای ، اون قسمت از لاستیک دچار شکستگی سیم شده باشه و باعث این ضایعه بشه .

IMANAZADI
7 October 2007, 06:54 PM
با سلام
الان حدود 4 ماه است كه يك پژو 405 از نمايندگي گرفتيم اوايل كه مشكل نداشت و الان حدود دو ماه است كه
1-بعضي موقع ها زمانيكه كلاچ ميگيري يه صداي شبيه قيژ قيژ مياد
2-بعضي وقت ها تو دنده 1 و 2 و 3 وقتي كه پامو از روي گاز برميدارم صداي قيژ قيژ مياد كه در اين حالت با كلاچ گرفتن صدا قطع ميشه و جالب تراينه كه اين صدا ها هميشگي نيست يعني يه زمان هست يه زمان نيست ولي اكثر اوقات كه اين صدا را من ميشنوم شب هست
حالا من موندم كه مشكل از كجاست ( صفحه كلاچ ، بلبرينگ كلاچ ، بلبرينگ شفت گيربكس ،‌ يا كلاٌ خود گيربكس ) ؟؟؟؟
زماني هم كه ماشينو ميبرم نمايندگي از شانس بد ما اون صدا اصلا به گوش نمي رسه و مكانيك هم براي تعمير يا تعويض ميگه بايد ما صدا را بشنويم تا مشكل را برطرف كنيم حالا من موندم كه چه كار كنم ؟؟؟
پژو 405 كاركرد 5000 تحويل تير 86

arsa
7 October 2007, 11:09 PM
با سلام
الان حدود 4 ماه است كه يك پژو 405 از نمايندگي گرفتيم اوايل كه مشكل نداشت و الان حدود دو ماه است كه
1-بعضي موقع ها زمانيكه كلاچ ميگيري يه صداي شبيه قيژ قيژ مياد
2-بعضي وقت ها تو دنده 1 و 2 و 3 وقتي كه پامو از روي گاز برميدارم صداي قيژ قيژ مياد كه در اين حالت با كلاچ گرفتن صدا قطع ميشه و جالب تراينه كه اين صدا ها هميشگي نيست يعني يه زمان هست يه زمان نيست ولي اكثر اوقات كه اين صدا را من ميشنوم شب هست
حالا من موندم كه مشكل از كجاست ( صفحه كلاچ ، بلبرينگ كلاچ ، بلبرينگ شفت گيربكس ،‌ يا كلاٌ خود گيربكس ) ؟؟؟؟
زماني هم كه ماشينو ميبرم نمايندگي از شانس بد ما اون صدا اصلا به گوش نمي رسه و مكانيك هم براي تعمير يا تعويض ميگه بايد ما صدا را بشنويم تا مشكل را برطرف كنيم حالا من موندم كه چه كار كنم ؟؟؟
پژو 405 كاركرد 5000 تحويل تير 86

فکر میکنم مشکل از بلبرینگ کلاچه .

hamid_joon
8 October 2007, 03:20 PM
تایید میشه منم چنین مشکلی داشتم باید بری ببلبرینگ کلاچ را عوض کنید

icha
11 October 2007, 01:59 AM
آقا يك سئوال دارم در مورد خريد ؟ من به تازگي ميخوام 405 بخرم و پولم 9 تومن ميرسه به نظر شما خريد 405 كاركرده مدل 83 خوب يا نه لطفا كمك كنيد يا موتور 2000 405 مدل 77 تا 79 خوب براي خريد كمك كنيد ؟؟؟

Pontiac
11 October 2007, 03:46 AM
سلام
موتور 2000 كاربراتوريه و مصرف بنزينش زياد اقتصادي نيست و در دسرهاي خاص كاربرات رو داره به علاوه اينكه ماشيني مثل 405 بعد از 8 -9 سال كاركرد ديگه به خرج افتاده مگر اينكه كم كارد و تميز باشه.

arsa
13 October 2007, 02:18 AM
آقا يك سئوال دارم در مورد خريد ؟ من به تازگي ميخوام 405 بخرم و پولم 9 تومن ميرسه به نظر شما خريد 405 كاركرده مدل 83 خوب يا نه لطفا كمك كنيد يا موتور 2000 405 مدل 77 تا 79 خوب براي خريد كمك كنيد ؟؟؟
هر کدوم یه سری مزایا و یه سری معایب داره و چون هر دو کار کرده هستش باید مشخصات هر دو رو دونست و بعد نظر داد ولی در شرایط یکسان عاقلانه تره که مدل 83 رو بخری مگر اینکه یه 2000 مدل 80 تمیز پیدا کنی که از انژکتوری خیلی بهتره و اکه تمیز باشه میشه از تفاوت صدی 2 لیتر بیشتر سوزوندنش بگذری.

amahdavi2004
16 October 2007, 10:52 PM
دو تا مطلب مفيد را قديمها من جايي ديده ام كه براي استفاده ديگران در اينجا مي گذارم منابع را هم تا آنجا كه يادم بود داخل فايلها گذاشته ام.

راه اندازي خودرو انژكتوري خاموش در مواقع اضطراري (http://www.4shared.com/file/26633725/b4500699/______.html)

خرابي و سوختن رله مركزی (http://www.4shared.com/file/26633741/e5676506/____.html)

اگر مقاله ها را خوانديد جالب است بدانيد آن سيم كوئل دوبل را كه آزاد است من بارها در نمايندگيها مي پرسيدم چيست و چرا ول است(حساس شده بودم) و مي گفتند الكي و زائد است و كاربردي ندارد:icon_arro

mohammad1973
17 October 2007, 02:46 AM
سلام بر دوستان عزیز
مصرف بنزین نرمال 405 در 100 لیتر چقدره و اینکه تا چه میزان تغییرش نرمال هست؟

hamid_joon
17 October 2007, 11:16 AM
سلام بر دوستان عزیز
مصرف بنزین نرمال 405 در 100 لیتر چقدره و اینکه تا چه میزان تغییرش نرمال هست؟

به دفترچه مراجعه کنید

hamid_joon
17 October 2007, 11:21 AM
دو تا مطلب مفيد را قديمها من جايي ديده ام كه براي استفاده ديگران در اينجا مي گذارم منابع را هم تا آنجا كه يادم بود داخل فايلها گذاشته ام.

راه اندازي خودرو انژكتوري خاموش در مواقع اضطراري (http://www.4shared.com/file/26633725/b4500699/______.html)

خرابي و سوختن رله مركزی (http://www.4shared.com/file/26633741/e5676506/____.html)

اگر مقاله ها را خوانديد جالب است بدانيد آن سيم كوئل دوبل را كه آزاد است من بارها در نمايندگيها مي پرسيدم چيست و چرا ول است(حساس شده بودم) و مي گفتند الكي و زائد است و كاربردي ندارد:icon_arro

بسیار عالی که ما رو از تجربیات خودت آگاه میکنی
بازم منتظر مقالات دیگه شما هستیم

amahdavi2004
17 October 2007, 12:57 PM
يك سر به اين تاپيك بزنيد:
براي كاهش مصرف سوخت پژو 405 انژكتوري چه بايد كرد؟ (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=34836)
ولي كلا من اخيرا بعد از دياگ آزمايش كردم در جاده با سرعت 140 - 120 با كولر و بار و مسافر 10 - 9.5 در شهر با ترافيك سبك 12 - 11 و سيكل تركيبي 10.6 مصرف كرد مدل ماشين هم 405 انژكتوري 85 و نوع بنزين هم سوپر.
بنزين سوپر هم مصرف را كم مي كند هم شتاب و سرعت را بهبود مي بخشد و هم استهلاك را پايين مي آورد و كاملا تفاوت قيمت را مي پوشاند فقط دردسرش اين است كه همه جا يافت نمي شود خصوصا در جاده ها.

amahdavi2004
17 October 2007, 01:49 PM
بسیار عالی که ما رو از تجربیات خودت آگاه میکنی
بازم منتظر مقالات دیگه شما هستیم
خدمت دوستان عرض كردم (جهت حفظ حقوق ديگران) اين مطالب متعلق به خودم نيست بلكه جمع آوري شده و سعي كرده ام در قالب مقالات يكپارچه با ذكر منبع در اختيار دوستان قرار دهم؛ اگر هم منبعي ذكر نشده بخاطر فراموش كردن آن است و اگر كسي منبع آن را مي داند لطفا pm كند تا اصلاح كنم.

راهنماي مصور نصب رله براي چراغ هاي جلو 405 (http://www.4shared.com/file/26679743/9154428e/________405.html)

amahdavi2004
22 October 2007, 06:09 PM
يك مقاله مفيد ديگر:

هوا گيري و تعويض مايع خنك كننده موتور هاي پژو (http://www.4shared.com/file/27126625/45e8e20/_________.html)

(توقع تشكر ندارم ولي از كجا بفهم اين مطالب بدرد ديگران مي خورد تا باز هم بگذارم.:icon_excl)

mohammad1973
25 October 2007, 11:38 AM
سلام دوستا می خوام ماشین رو برای سرویس 20000 تا ببرم ، کسی مکانیک خوب و با انصاف برای 405 سراغ داره یا یه نمایندگی مطمئن گرچه به نمایندگی ها اعتقاد ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

hamid_joon
25 October 2007, 06:24 PM
amahdavi2004 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=27886) عزیز

پیشنهاد میدم تاپیکی باز کنید و مقالات را اونجا بزارید تا دسته بندی بشه
باز هم از مقالات عالی شما ممنونم

icha
25 October 2007, 10:52 PM
سلام دوستا می خوام ماشین رو برای سرویس 20000 تا ببرم ، کسی مکانیک خوب و با انصاف برای 405 سراغ داره یا یه نمایندگی مطمئن گرچه به نمایندگی ها اعتقاد ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید

جواب دوست من من یک مکانیک میشناسم که 20 سالی هست که تو سایپا و ایران خودرو کار کرده و کارش درجه یک ن بزرگراه نیایش و خیلی با انصاف و کار دقیق و با حوصله انجام میده اگه آدرس خواستی بگو بدم.

ende405
29 October 2007, 10:17 PM
سلام می خواستم بدانم اگر 405 در سرعت بالای 135 کمی بلرزد کل ماشین مربوط به کجاست آیا از شاسی می تواند باشد یا نه چون من شنیدم میگن اگر از شاسی باشه باید توی سرعت زیر 100 هم بلرزد که ایطور نیست ممنون میشم راهنمایی کنید

paymanonline
30 October 2007, 03:34 PM
رینگ و لاستیکات بالانس لازم دارن.

جلو بندی رم باید بدی بازدید بشه.

amahdavi2004
31 October 2007, 01:38 PM
سلام می خواستم بدانم اگر 405 در سرعت بالای 135 کمی بلرزد کل ماشین مربوط به کجاست آیا از شاسی می تواند باشد یا نه چون من شنیدم میگن اگر از شاسی باشه باید توی سرعت زیر 100 هم بلرزد که ایطور نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
مگر ماشين سابقه شاسي كشي دارد كه به شاسي نسبت مي دهي؟
همانطور كه دوستمان گفتند اول سراغ بالانس چرخها برو (اگر لاستيكها ايراني باشد احتمال پله شدن هم دارد ولي در سرعت پايين هم خود را نشان مي دهد) بعد جلوبندي را بررسي كن.

amahdavi2004
13 November 2007, 11:06 AM
اگر در جريان پستهاي قبليم باشيد كلاچ و گيربكس 405 من مثل بقيه مدل 85 ها مشكل داشت:pudency:. اشكال صداي بلبرينگ شفت گيربكس كه هنگام فشردن كلاچ كم يا قطع مي شود ظاهرا لاعلاج است و اگر كسي بخواهد به آن دست بزند شايد منجر به سفت شدن دنده ها و بيشتر شدن صدا شود (اين مطلب گردن مكانيك است) اما صداي كلاچ و سفتي آن مربوط به بلبرينگ كلاچ و فنرهاست و قابل علاج است. بالآخره سر 31 هزار ديسكم مرخص شد!!!؟:190:(گاهي اوقات هنگامي كه توي دنده بود و پايم هم روي كلاچ بود ناگهان كلاچ در مي رفت و ماشين مي پريد مثل راننده هاي ناشي كه هنوز بلد نيستند پا را درست از كلاچ بردارند و توي ترافيك چند بار نزديك بود تصادف كنم):cryb: خدا پدر نمايندگي را بيامرزد :183:كه با توجه به قولي كه قبلا به من داده بود با وجود رد شدن كيلومتر از 30 هزار چون هنوز يك ماه به پايان گارانتي مانده بود ديسك و صفحه را گارانتي عوض كرد (كيلومتر را در كارتكس 29 هزار زد:hahab:) والا 90-80 تومان پياده مي شدم.كلاچم با شركتي تعويض شد و حالا مثل پنبه نرم شده است؛ قبلش آنقدر سفت بود كه توي ترافيك زانويم درد مي گرفت :197:(وقتي با بقيه 405 هاي مدل 85 مقايسه مي كردم همگي مثل مال خودم سفت بودند و فكر مي كردم كلاچ 405 طبيعتا همين جور است). مكانيك مي گفت بلبرينگ كلاچ و فنرها خراب بوده اند (از اول هم من بهش گفته بودم بلبرينگ كلاچ خراب است) ضمنا ديگر دنده ها براحتي جا مي خورند (خصوصا دنده عقب) و شتاب و نرمي ماشين فوق العاده زياد شده است. :byebye:معني گارانتي را هم فهميدم 22 هزار تومان پول صفحه را گرفتند :tire:چون مي گفتند مصرفي است (عليرغم اين كه از اول مشكل داشت) ولي باز هم از خريدن كل متعلقات كلاچ كه 65 تومان مي شد و اجرت 30 هزار توماني معاف شدم.:money:
ضمنا چون سرويس آخر بود لنتهاي جلو را هم تعويض كردم كه 26 هزار تومان پول لنتها شد كه هنوز 5-4 هزار كيلومتر جا داشت چون مصرف ماشين من بيشتر توي اتوبان است. مارك لنتها هم تكستار اصل در جعبه هاي زرد است و عين هماني بود كه كارخانه قبلا بسته بود و شكر خدا با تعويض لنتها ترمزها به سوت كشيدن نيفتادند.(قيمتها را شايد برعكس نوشته باشم يعني ممكن است ديسك 26 و لنتها 22 باشد خوب يادم نيست:icon_excl) اين كه شنيده بودم لنت خوب با ناخن خط مي افتد والا صوت بلبلي خواهد زد هم درست نبود چون لنتها سر ناخنم را شكستند ولي خط نيفتادند و بعدها هم اركستر راه نيانداختند (شايد هم هنوز ..... شب دراز است):icon_razz
ولي اگر كسي با كلاچش مشكل دارد سعي كند زير ده هزار پيله كند و عوضش كند و هم خودش را زجر ندهد و هم شايد زير 10 هزار گارانتي كامل حساب شود چون بسياري عيوب مثل خرابي باطري، گاز كولر و ... زير 10 هزار گارانتي كامل است و به همين دليل نمايندگيها سعي مي كنند با سر دواندن مشتري و ترساندن وي و توجيه هاي الكي :choler:كاري كنند كه اين عيوب را زير ده هزار رفع نكنند.:icon_cool

amahdavi2004
11 December 2007, 01:08 PM

سلام
اگر خیلی میخواهید مطمئن باشید؛سیبک زیر کمک رو بدید چک کنند
من همون روز که اون پست رو دادید میخواستم اینو بگم ولی کارش پیش اومد و رفتم و تا الان که دیدم یادم اومد.
سیبک زیر کمک هم اگر شل بکنه ماشین تعادلش سر پیچ ها کمی به هم میخوره خصوصا وقتی که توی پیچ یک دست انداز کوچیک به سیستم تعلیق ضربه وارد کنه.
ولی دیگه با تفاسیر دوستان هم من فکر کنم از لاستیکتون باشه.
به هرحال انشا الله زودتر مشکلش برطرف بشه
بالآخره مشكل برطرف شد و از راهنماييهاي همه دوستان متشكرم:lover:اما داستان از اين قرار است:
پس از مدتي هنگامي كه تمام به سمت راننده فرمان را مي چرخاندم و دور مي زدم (مثل دور زدن داخل كوچه ها) صداي خرخري از چرخ سمت مخالف بلند مي شد كه فكر كردم عيب از پولوس است؛ به همين دليل براي بررسي به نمايندگي مراجعه كردم و پس از معاينه زير ماشين كه روي بالابر بود معلوم شد صدا ناشي از تماس شلگير با لاستيك است كه برطرف شد.
در مورد گيجي ماشين (اخيرا ماشين كمي به راست مي كشيد) كه من چند بار براي آن مراجعه كرده بودم، مكانيك گفت فرمان تنظيم است ولي كمك سمت راست كج است. با توجه به اين كه در تصادف كلا كمك را عوض كرده و نو بود حرفش برايم قابل قبول نبود بنابراين ماشين را بيرون نمايندگي پيش يك تنظيم فرماني خبره بردم:
با برداشتن در پلاستيكي كمك جلو معلوم شد كه سر كمك بالاست و شل است. نعلبيكي سر كمك را باز كرد و كوبيد و مجددا بست و سر كمك را سفت كرد و بعد فرمان را تنظيم كرد.
http://i10.tinypic.com/82c2kac.jpg
نتيجه فني:
1 - گيجي ماشين در سر پيچها و دست اندازها از بين رفت و كمك ديگر نمي كوبد و كشيدن فرمان نيز از بين رفت.
2 - اشكال لاستيكها سر جايش است و بايد بالآخره روزي دل به دريا بزنم و به توصيه تنظيم فرماني با خارجي (كومهو پيشنهاد مي كرد) تعويضش كنم.
نتيجه اخلاقي:
1 - مكانيكهاي نمايندگي معمولا در حد رفع صداي شلگير سرشان مي شود (تازه ول بودن شلگير هم بخاطر سمبلكاري خودشان بود) و نظر كارشناسيشان غير قابل اعتماد است.:icon_bigg
2 - تو را به خدا هنگام تحويل ماشين صفر، بلافاصله لاستيكهاي ايراني را با خارجي تعويض كنيد.

Nomad
12 December 2007, 07:02 PM
دوستان ... من هم به عنوان یه خیرخواه و البته کسی که تجربه زیاد و تحقیقاتی در مورد لاستیک داره ، بهتون توصیه میکنم که حتما بعد از تحویل گرفتن 405 تون لاستیکهاش رو با مارکهای استاندارد و مرتبط با 405 خارجی تعویض کنید ... ( توصیه من هم میشلن و پیرلی هستش ) .

arsa
20 December 2007, 07:23 PM
دوستان ... من هم به عنوان یه خیرخواه و البته کسی که تجربه زیاد و تحقیقاتی در مورد لاستیک داره ، بهتون توصیه میکنم که حتما بعد از تحویل گرفتن 405 تون لاستیکهاش رو با مارکهای استاندارد و مرتبط با 405 خارجی تعویض کنید ... ( توصیه من هم میشلن و پیرلی هستش ) .
کاملا درسته و البته اگر اشتباه نکنم فکر میکنم یوکوهاما هم (به خصوص مدل es100) بد نباشه.

omid666
22 December 2007, 05:26 PM
من 5-6 ماه که یه مشکلی با چراغ ترمز دستی دارم- یعنی وقتی 3-4 دنده دستی رو می کشم چراغ روشن نمیشه ولی وقتی تا اخر می کشم روشن میشه اولش درست بود بعد نمیدونم چی شد که اینطوری شد؟
بعضی مواقع وقتی که چراغ روشنه دستمو میزارم رو دستی چراغش قطع و وصل میشه؟
ایرادش چیه؟
مرسی

amahdavi2004
22 December 2007, 07:54 PM
من 5-6 ماه که یه مشکلی با چراغ ترمز دستی دارم- یعنی وقتی 3-4 دنده دستی رو می کشم چراغ روشن نمیشه ولی وقتی تا اخر می کشم روشن میشه اولش درست بود بعد نمیدونم چی شد که اینطوری شد؟
ایرادش چیه؟
مرسی
اين جور كه مي فرماييد سوئيچ فشنگي ترمز دستي (با سوئيچ چراغ صندوق عقب يكي است) خراب شده است.

omid666
22 December 2007, 10:36 PM
اقای amahdavi2004 ممنون از اینکه منو راهنمایی کردید ولی من سر رشته ای از این چیزی که گفتید ندارم . میشه منو بیشتر راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟؟
کدام قطعه باید عوض شود؟
مرسی

amahdavi2004
23 December 2007, 10:43 AM
اقای amahdavi2004 ممنون از اینکه منو راهنمایی کردید ولی من سر رشته ای از این چیزی که گفتید ندارم . میشه منو بیشتر راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟؟
کدام قطعه باید عوض شود؟
مرسی
من حدس خودم را گفتم ولي بد نيست به متخصص نشان دهيد.
اما قطعه اي را كه گفتم مي توانيد در صندوق عقب ببينيد كه براي قطع و وصل چراغ صندوق بكار مي رود و همان قطعه براي چراغ اخطار ترمز دستي بكار رفته و 3 - 2 هزار تومان بيشتر قيمتش نيست.
لينك عكسش را پايين مي گذارم:
http://i4.tinypic.com/6sk0gmu.gif

Raminium2001
23 December 2007, 03:23 PM
ایرادش چیه؟
مرسی

ممکنه سویچ فشنگی باشه ولی احتمال زیادی هم داره که روغن ترمزتون زیاد باشه. من این اتفاق برام با پراید افتاد و دلیلش زیاد بودن میزان روغن ترمز بود چون وقتی کمش کرم تا امروز عملکردش طبیعیه. اما احتمال بیشتر فکر میکنم حرف amahdavi2004 درست باشه.

amahdavi2004
27 December 2007, 02:01 PM
چند تا مطلب مفيد را قديمها من جايي ديده ام كه براي استفاده ديگران در اينجا مي گذارم منابع را هم تا آنجا كه يادم بود داخل فايلها گذاشته ام.
اين مطالب متعلق به خودم نيست بلكه جمع آوري شده و سعي كرده ام در قالب مقالات يكپارچه با ذكر منبع در اختيار دوستان قرار دهم؛ اگر هم منبعي ذكر نشده بخاطر فراموش كردن آن است و اگر كسي منبع آن را مي داند لطفا pm كند تا اصلاح كنم.
عناوين برخي مقالات:
راه اندازي خودرو انژكتوري خاموش در مواقع اضطراري
خرابي و سوختن رله مركزی
راهنماي مصور نصب رله براي چراغ هاي جلو 405
هوا گيري و تعويض مايع خنك كننده موتور هاي پژو
تعويض فيلتر هواي كولر
چگونه آينه بغل 405 را تعويض كنيم
Haynes Peugeot 405 Service And Repair Manual
عکسهاي مربوط به شيلنگ ورودي به ريل سوخت پژو 405
چگونگي تميز کردن استپر موتور سمند و 405
استپر موتور را بهتر بشناسيم
آموزش مصور نصب مه شكن 405
PEUGEOT GLX 2000SPC
راهنماي سرويس كولر مدل sd7
و .......

چون لينك برخي از فايلهايي كه من براي دوستان گذاشته بودم منقضي شده بود؛ مجموع آنها را در نشاني ذيل گذاشته ام تا در دسترس همه باشد:

http://www.4shared.com/dir/5068666/bf65a66a/405.html

پسورد: www.phalls.com (http://www.phalls.com/)

siamak_ramp
15 January 2008, 05:55 PM
سلام
بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب
سر سیلندر ماشین من 4 هفته قبل ترک برداشت که مجبور به تعویض اون شدم و متحمل 400 هزار تومان خرج هم شدم .
در حال حاضر موتور ماشین خیلی بد کار میکنه صدای موتور هم زیاده و مصرف سوختم خیلی خیلی زیاد شده

من ماشین رو به یه تعمیر کار توی خیابان زنجان نشون دادم گفت باید" شیم " گیری بشه و تغریبآ 90 هزار تومان خرج داره

اما راستش رو بخواهید من نمیدونم اصلآ این شیم گیری چی هست !
ایا با این کار درست میشه ؟ هزینش درسته ؟

+++

من دنبال جایی برای صدا گیری ماشین میگردم داشبوردم انگار لق شده لطفآ اگر جایی رو سراغ دارین اعلام کنید

Nomad
17 January 2008, 12:33 AM
برای مورد اول که من خودم نسبتا بی اطلاع هستم و خودم هم مایلم که اطلاعاتی در این زمینه بدست بیارم ...!! ولی احتمالا مشکل از واشر و جنس و نوع نصب واشر سرسیلندر باشه ( بهتره برید یقه ی تعمیرکار رو بچسبید ) .

اما برای صدا گیری خودتون یه کم ور برید و بگردید پیچ ها و ضامن های داشبورد رو پیدا میکنید . چند قسمت فیبر فشرده داره که میتونید اونارو عوض کنید یا با چندین لایه دستمال تقویتشون کنید که البته این یکی موقتیه ...

siamak_ramp
17 January 2008, 12:17 PM
من ماشینم 60.000 تا کار کرده و فقط 1 بار باهاش مسافرت رفتم اما این همه بلا سرش اومده

من باز از چند تعمیر کاره دیگه هم سوال کردم گفتن یه جورایی فیلر گیریه ولی با این تفاوت که یه واشرایی زیر سوپاپ ها میزارن ..

من اگر بدونم او قاب جلو که ساعت و دریچه ها و .. ازش اومده بیرون چطور باز میشه خودم یه جورایی صداشو میگیرم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

در مورد جلو بندی هم یه راهنمایی می خواستم صدایی لقی از چرخ ها میاد البته سر دست انداز که یه مقدارش هم از طریق فرمون منتقل میشه دلیل این چی میتونه باشه ؟

amahdavi2004
17 January 2008, 01:10 PM
من اگر بدونم او قاب جلو که ساعت و دریچه ها و .. ازش اومده بیرون چطور باز میشه خودم یه جورایی صداشو میگیرم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

در مورد جلو بندی هم یه راهنمایی می خواستم صدایی لقی از چرخ ها میاد البته سر دست انداز که یه مقدارش هم از طریق فرمون منتقل میشه دلیل این چی میتونه باشه ؟
براي باز كردن جلو داشبرد به اين تاپيك مراجعه كنيد:
برای تغییر رنگ چراغ آمپر ها از کجا وارد بشم ؟ (http://www.phallz.com/vbulletin/showthread.php?t=24927)
در مورد صداي لقي چرخها ، پست 338 ص 26 همين تاپيك را بخوانيد شايد مفيد باشد.

Raminium2001
18 January 2008, 10:49 AM
کلا کیفیت قطعات 405 به شدت پایین امده. منم پارسال یه 405 داشتم که 15000تا کار نکرده سرسیلندر سوزوند که چون گارانتی بود تعویضش کردن. یا جلوبندی ماشین با اینکه خیلی ازش تعریف شنیده بودم، سرویس اولیه که برده بودم، کلا عوض شد اونم بخاطر اینکه نمایندگی آشنا بود.
پیشنهاد میکنم دیگه کسی 405 نخره! خیلی ازش زدن.

am!n
18 January 2008, 10:57 PM
سلام-دوستان 405 ما یه مشکلی که داره اینه که مثلا اگر 1 ساعت با ماشین بیرون باشی بعد که خاموش کنی دوباره بخوای روشن کنی به زور و کلی استارت خوردن روشن می شه و اگر گاز ندی باز خاموش میشه.حتی اگر حرکت هم کنی گازو ول کنی بازم خاموش میشه-مشکل چیه؟یه مکانیک گفت موتور تنظیم نیست-ولی بعید می دونم.

Raminium2001
19 January 2008, 09:46 AM
احتمالا ماشینت خفه می کنه (اگه کاربراتوریه که به احتمال خیلی زیاد مشکل همینه) بده انژکتور یا کاربراتت رو یه سرویس بکنن. مشکل از این بنزینهای بدیه که به خورد ماشینت میدی. گه گاه ماشینت ریپ نمی زنه؟ یا کشش کم نشده؟ اگه شده که معمولا با یک تمیز کردن انژکتور مشکل حله.
در ضمن یک توصیه بی ربط : هر ماه فیوزهای ماشینتون رو یک وارسی بکنید و سالی یکبار هم بعضی رو که مهمترن عوض کنید. ممکنه بد جایی کار بده دستتون.

پیمان ق
19 January 2008, 02:44 PM
سلام و درود بر شما دوستانِ عزیزم

پارسال زمستون یه دفعه باطریه ماشین مشکل پیدا کرد و مجبور به تعویضش شدم ، یه باطریه اتمی ِ کره ای روش بستم ، تا چند هفتۀ پیش مشکلی نداشت ولی کم کم برای روشن کردن ، تعداد دفعاتِ استارت زدن بیشتر شد تا اینکه دیروز دیگه ماشین روشن نشد !:icon_ques

برق پشتِ آمپر و صفحه کیلومتر میاد ولی موقع استارت صدای تق شنیده میشه و برق قطع میشه .

بنظر شما مشکل از چیه ؟
آیا به فیوز خاصی مربوط میشه ؟ کدوم فیوزها رو باید چک کنم ؟

(405 انژکتوری ، مدل 84 )

همواره پاینده باشید .:icon_excl

cool_morphin
19 January 2008, 04:11 PM
سلام
یکماه است پژو 405 GLX مدل 1373 کاربراتوری 2000 سی سی که 205 هزار کیلومتر کارکرده است خریدم. فروشنده میگفت 7 سال خوابیده بوده و فقط 6 سال کارکرده است.
از وقتی خریدم شاید حدود چهارصدهزارتومان خرجش کردم و سرویس کاملی برای کاربراتش فیلتر بنزین و تعویض روغن و تعویض پمپ قفل مرکزی و عایق کردن درها و .... روش انجام دادم ولی مشکلی دارم که حل نشده است.
اگر دو روز ماشین را روشن نکنم روز سوم استارت که میزنم ماشین روشن نمیشه تا جایی که گاهی اوقات باطری خالی میکنه ولی روشن میشه....
ولی اگر شبها قبل خواب 5 دقیقه روشنش کنم و طی روز هم یکبار صبح و یکبار عصر روشنش کنم به راحتی و با یک استارت روشن میشه....
به توصیه یکی از دوستان وقتی میخوام ماشین رو خاموش کنم ساسات را کاملا میکشم بیرون و میگذارم 5 دقیقه کار کند و بعد بدون اینکه ساسات را برگردانم سر جاش ماشین رو خاموش میکنم. فردا که میخوام ماشین را روشن کنم ساسات از قبل بیرونه و اگر سه نوبت گرم کردن ماشین را انجام داده باشم فردا صبح به راحتی با یک استارت روشن میشه.... وگرنه باز همان آش و همان کاسه..... روشن نمیشه و یا اینکه خفه میکنه و بعد از 10 دقیقه توقف و استراحت دوباره باید سعی کنم و اگه شانس بیارم روشن میشه....
لطفا اگر کسی میداند مشکل کجاست راهنمایی کند ممنون میشوم.
متشکرم

Raminium2001
20 January 2008, 08:58 AM
سلام و درود بر شما دوستانِ عزیزم

پارسال زمستون یه دفعه باطریه ماشین مشکل پیدا کرد و مجبور به تعویضش شدم ، یه باطریه اتمی ِ کره ای روش بستم ، تا چند هفتۀ پیش مشکلی نداشت ولی کم کم برای روشن کردن ، تعداد دفعاتِ استارت زدن بیشتر شد تا اینکه دیروز دیگه ماشین روشن نشد !:icon_ques

برق پشتِ آمپر و صفحه کیلومتر میاد ولی موقع استارت صدای تق شنیده میشه و برق قطع میشه .

بنظر شما مشکل از چیه ؟
آیا به فیوز خاصی مربوط میشه ؟ کدوم فیوزها رو باید چک کنم ؟

(405 انژکتوری ، مدل 84 )

همواره پاینده باشید .:icon_excl

پیمان عزیز سلام،
405 های مدل 84 از نقشه سیم کشی 206 استفاده می کنند که مزایا و معایب خودش رو داره. علت تعویض نقشه رو خودشونم نمی دونن و از هرکی می پرسم می گه بهتره ولی چراش رو نمی دونن!!! در هر حال مشکلی که ایجاد می کنه اینه که زود باطری رو خراب می کنه. من برای 405 مدل 84 تو 2 سال 3 تا باطری عوض کردم که سومی خشک بود. حالا صاحب جدیدش با خشکه هم مشکل داشته یا نه نمی دونم.
تعویض سیم کشی ماشین رو اصلا توصیه نمی کنم. ولی باطری رو باید هر سال عوض کنی. یه راه برای بیشتر شدن عمر باطریتم اینه که هر روز یه دوری با ماشینت بزنی.

Raminium2001
20 January 2008, 09:08 AM
سلام
یکماه است پژو 405 GLX مدل 1373 کاربراتوری 2000 سی سی که 205 هزار کیلومتر کارکرده است خریدم. فروشنده میگفت 7 سال خوابیده بوده و فقط 6 سال کارکرده است.
از وقتی خریدم شاید حدود چهارصدهزارتومان خرجش کردم و سرویس کاملی برای کاربراتش فیلتر بنزین و تعویض روغن و تعویض پمپ قفل مرکزی و عایق کردن درها و .... روش انجام دادم ولی مشکلی دارم که حل نشده است.
اگر دو روز ماشین را روشن نکنم روز سوم استارت که میزنم ماشین روشن نمیشه تا جایی که گاهی اوقات باطری خالی میکنه ولی روشن میشه....
ولی اگر شبها قبل خواب 5 دقیقه روشنش کنم و طی روز هم یکبار صبح و یکبار عصر روشنش کنم به راحتی و با یک استارت روشن میشه....
به توصیه یکی از دوستان وقتی میخوام ماشین رو خاموش کنم ساسات را کاملا میکشم بیرون و میگذارم 5 دقیقه کار کند و بعد بدون اینکه ساسات را برگردانم سر جاش ماشین رو خاموش میکنم. فردا که میخوام ماشین را روشن کنم ساسات از قبل بیرونه و اگر سه نوبت گرم کردن ماشین را انجام داده باشم فردا صبح به راحتی با یک استارت روشن میشه.... وگرنه باز همان آش و همان کاسه..... روشن نمیشه و یا اینکه خفه میکنه و بعد از 10 دقیقه توقف و استراحت دوباره باید سعی کنم و اگه شانس بیارم روشن میشه....
لطفا اگر کسی میداند مشکل کجاست راهنمایی کند ممنون میشوم.
متشکرم

ماشینی که 7 سال خوابیده، حتی تایر هاش رو هم باید عوض کنی. همه چیش پوسیده. وایر های ماشین، باطریش، لوله های هواش رو هم عوض کن و بده یه مکانیک وارد یک چک کامل بکنه. وقتی شبها باید روشن بشه و ساسات رو بکشی، معنیش اینه که باطریت خوب شارژ نمیشه یا شارژ رو نگه نمی داره. پس دینامت رو هم یه چکی بکن شاید نیاز به تعویض داشته باشه.
کلا کاش ماشینی که نزدیک 14 سالشه رو نمی خریدی. ولی حالا که خریدی باید یه 1 تومنی خرجش کنی تا سرحال شه.

amahdavi2004
20 January 2008, 11:50 AM
پیمان عزیز سلام،
405 های مدل 84 از نقشه سیم کشی 206 استفاده می کنند که مزایا و معایب خودش رو داره. علت تعویض نقشه رو خودشونم نمی دونن و از هرکی می پرسم می گه بهتره ولی چراش رو نمی دونن!!! در هر حال مشکلی که ایجاد می کنه اینه که زود باطری رو خراب می کنه. من برای 405 مدل 84 تو 2 سال 3 تا باطری عوض کردم که سومی خشک بود. حالا صاحب جدیدش با خشکه هم مشکل داشته یا نه نمی دونم.
تعویض سیم کشی ماشین رو اصلا توصیه نمی کنم. ولی باطری رو باید هر سال عوض کنی. یه راه برای بیشتر شدن عمر باطریتم اینه که هر روز یه دوری با ماشینت بزنی.
اين تعويض نقشه سيم كشي آيا مربوط به 85 هم مي شود؟ نقشه سيمكشي كجاش عوض شده چون سيمكشي اين دو از دو نسل متفاوت است: 206 مالتي پلكس است (ممكن است اشتباه مي كنم)
ضمنا همسايه ما نيز مدل 85 دارد و توي يخبندان زير 20 درجه چند روز ماشينش را خوابانده بود كه من احتمال دادم ديگر روشن نشود ولي با تك استارت روشن شد.
ماشين خودم مدل 85 است و باطري فابريكش 20 ماه است بدون اشكال كار مي كند و در سرماي 25 درجه با تك استارت روشن مي شود (بزنم به تخته) و حسابي هم از برقش كار مي كشم (گرمكن شيشه عقب+ درجه 4 بخاري+ لامپ گازي 100 وات+ پخش راديو).
اگر مشكل داريد حتما اشكالي در سيم كشي و دينام است آن را بررسي كنيد. البته نحوه نگهداري ماشين هم مهم است.

پیمان ق
20 January 2008, 07:05 PM
دوستان عزیزم
از راهنمایی های شما بسیار ممنونم .:icon_excl

امروز ماشینو بردم نمایندگی ، اولش حرفِ Raminium2001 (http://www.phallz.com/member.php?u=44345) عزیز رو گفتن که بیشتر 84 ـها سیم کشیشون ایراد داره ، ولی بعد که باطری رو زیر شارژ گذاشتن ، معلوم شد عیب از دینامه .
یه دینام استام صنعت 90 آمپری انداختم رو ماشین . ولی نمیدونم یه بوی عجیب و غریبی ازش بلند میشه !؟
راستی تا پدالِ گاز رو تا نصفه نگیرم ، ماشین روشن نمیشه !؟ بنظر شما انژکتورش کثیف شده ؟

همواره پاینده باشید .:icon_cool

cool_morphin
20 January 2008, 11:25 PM
ماشینی که 7 سال خوابیده، حتی تایر هاش رو هم باید عوض کنی. همه چیش پوسیده. وایر های ماشین، باطریش، لوله های هواش رو هم عوض کن و بده یه مکانیک وارد یک چک کامل بکنه. وقتی شبها باید روشن بشه و ساسات رو بکشی، معنیش اینه که باطریت خوب شارژ نمیشه یا شارژ رو نگه نمی داره. پس دینامت رو هم یه چکی بکن شاید نیاز به تعویض داشته باشه.
کلا کاش ماشینی که نزدیک 14 سالشه رو نمی خریدی. ولی حالا که خریدی باید یه 1 تومنی خرجش کنی تا سرحال شه.

Raminium2001 ممنونم. ماشینمو کجا ببرم نشون بدم سرم کلاه نگذارند و بلد باشند با پژو کاربراتی قدیمی کار کنند و مشکلمو بیشتر نکنند؟
ممکنه مشکل از سرما باشه؟ شنیدم یک اسپری هایی وجود داشته که در مواقع سرما روی کاربرات میزدند و اونوقت بی مشکل روشن میشه....
وایر و باطری و لوله هوا رو باید بپرسم ببینم با هزینه ایی که تا حالا کردم عوض کردند یا نه...

Raminium2001
21 January 2008, 02:32 AM
تعمیرگاه پژو مجیدیه کارش خوبه. نمایندگیام بعضیا کارشون درسته اگه خواستی می تونی بهم pm بدی تا تبلیغم نباشه.
در مورد سیم کشی مدل 84 هم عرض کنم خیلی عجیبه. ولی میگن مدل 206 (البته فکر کنم فقط الگو برداری شده). اما نیمه دومی ها اغلب دینامشون مشکل داره.

Nomad
21 January 2008, 02:40 PM
دوستان همیشه استپر رو چک کنید ... دینام رو هم همینطور . در ضمن باطریهای جدید هم کشکی هستن و دقیقا بعد از 1 سال تعطیل میشن ... البته هیچوقت به تر تر کردن واسه استارتینگ نمی افتن و تا ثانیه ی آخر عمرشون با یه تک روشن میشن . راستی اتصالات بست های باطری رو هم تمیز نگه دارید .

reza engine
21 January 2008, 03:34 PM
به توصیه یکی از دوستان وقتی میخوام ماشین رو خاموش کنم ساسات را کاملا میکشم بیرون و میگذارم 5 دقیقه کار کند و بعد بدون اینکه ساسات را برگردانم سر جاش ماشین رو خاموش میکنم. فردا که میخوام ماشین را روشن کنم ساسات از قبل بیرونه و اگر سه نوبت گرم کردن ماشین را انجام داده باشم فردا صبح به راحتی با یک استارت روشن میشه

راستش من تجربه 2000 هاي كاربراتوري رو ندارم و الان چند ساليه كه ماشين هاي مورد استفاده انژكتوري بودن. ولي يه روزگاري پدرم پيكان مدل 58 داشت. زمستون ها قبل از خاموش كردن ماشين ساسات رو تا انتها بيرون مي كشيدم و ماشين بعد از چند لحظه كار كردن به حالت خفگي خاموش مي كرد و من فقط برق سوئيچ رو مي بستم. در عوض صبح روزهاي سرد زمستون نيش استارت روشن ميشد. دليلش هم اين بود كه هواي بسيار سرد فشار بخار بنزين رو به طور محسوسي پايين مي آوره ولي از آنجا كه تو كاربراتور بنزين زيادي جمع بود ( موقع خاموش شدن) اين كمبود بخار بنزين براي روشن شدن جبران مي شد. اين اسپري ها هم در واقع همون كار رو انجام مي دهند. تا اونجا كه من ميدونم تركيبات اتري دارن (در هواي سرد تركيبات اتر هم فشار بخار قابل توجهي دارن) و باعث ميشن موتور زودتر روشن بشه.

siamak_ramp
22 January 2008, 01:13 AM
سلام دوستان
خواهش میکنم کمکم کنید
من واقعآ نمیدونم چکار کنم
صدای کار کردن موتورم خیلی خیلی زیاده

به نظر شما من شیم گیری انجام بدم ؟

فقط شما هارو به خدا یه تعمیر کار خوب معرفی کنید

Raminium2001
22 January 2008, 10:22 AM
انجام بده. اگه میگی مثل فیلره توی نرم و بی تکون کار کردن موتور خیلی موثره. ولی تو صدا انتظار معجزه نداشته باش. در ضمن تا اونجا که یادمه پژوهای قدیمی نمد زیر کاپوت رو نداشتند. اگه مشکل فقط صداست و موتور خیلی میزونه، یک نمد بذار، تا حد زیادی مشکلت رو بر طرف می کنه.

icha
22 January 2008, 11:37 AM
من یک تعمیرگاه خوب میشناسم کارش درجه یک
آدرسشم :بزرگراه نیایش شهرک فجر جنب باشکاه ورزشی اسم تعمیرکارشم محسن

siamak_ramp
22 January 2008, 07:21 PM
از تک تک دوستان ممنونم

علی رغم میلم مجبور شدم ماشین رو نمایدگی 1020 ایران خودرو بخوابونم .

بله مصرفم بالا بود + صدای موتور هم خیلی زیاد ..

homayoon_az
25 January 2008, 04:45 PM
سلام دوستان

من یه 405 مدل 83 دارم . به علت لرزش زیاد موتور دسته موتور ها رو عوض کردم (هر 3 رو)
دقیقا بعد از این کار چراغ لنت روشن شد.همون روز لنت رو هم عوض کردم و خاموش نشد.
البته چراغ لنت همیشه روشن نیست و موقع ترمز گرفتن روشن میشه.
البته قبلا وقتی لنت تموم میشد چراغ لنت به صورت ضعیف چشمک مزد(موقع ترمز گیری) و اگر لنت بیشتر خورده میشد نورش قوی و ثابت میشد ولی ایندفعه از همون اول طوری روشن میشه که انگار فیش لنت کاملا بادیسک در تماسه.
خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید.
ممنون.

Raminium2001
25 January 2008, 05:02 PM
سیم سنسور لنت شما اتصالی داره (احتمال زیاد در محل سوکت که سیم لنت رو به سیستم وصل می کنه) تایر ماشین رو در بیارین و فرمون رو تا ته بچرخونین تا سیمها رو ببینید. چه سوکت چه خود سنسور اگه اتصالی داشت بر طرف کنید و در صورت نیاز از چسب لنت یا نوار تفلن استفاده کنید. کلا تعمیر کارها خصوصا هنگام تعویض لنت خیلی بی احتیاط هستند و برای من هم این مشکل پیش امده بود (هنوزهم وقتی می برم کارواش تا یه یک ساعتی خیلی ضعیف پیغام میده. ولی قبل از این کار درست مثل شما با هر ترمز اخطار میداد)
اگه سیمها هم بد قرار گرفته باشند، جوری قرارشون بدید که آسیب نبینند.

cool_morphin
31 January 2008, 12:36 PM
ضمن تشکر ویژه از Raminium2001 و سایر دوستان که باعث شدند بتوانم مشکل روشن نشدن ماشینم را حل کنم :icon_excl روش درست روشن کردن پژو 405 کاربراتی 2000 را برای استفاده دوستانی که شاید این مشکل را داشته باشند مینویسم.
در سرما وقتی که موتور ماشین سرد است اول با دنده خلاص در حالی که کلاج را هم محکم پایین نگه داشتم (تا خفه نکند) 3-4 بار سریع و پشت هم گاز میدهم و بعد ساسات را تا ته میکشم بیرون و در حالی که کماکان دارم تند تند پشت هم گاز میدم و کلاج را هم پایین نگه داشتم استارت میزنم.... معمولا در عرض 3 ثانیه روشن میشه.... روشنم که شد دیگر گاز نمیدهم و میگذارم گرم شود و ساسات را آرام آرام به سرجایش بر میگردانم.... به این روش راحت روشن میشود...
ولی وقتی موتور گرم است اگر به این روش بروم روشن نمیشود!!!
پس روش دیگری برای روشن کردن ماشین با موتور گرم نیاز است... که یک تعمیرکار آنرا بهم گفت...
روشن کردن ماشین با موتور گرم: فقط کافیست با دنده خلاص گاز را تا ته نگه نداشته و بعد استارت بزنید... در عرض 2 ثانیه روشن میشود....
دیشب بعد از 3 ساعت رانندگی در اتوبان ماشین را یکربع خاموش کردم.... اشتباهی به روش اول خواستم روشنش کنم... استارت خیلی قوی و خوب میزد ولی اصلا حتی حالت پت پت روشن شدن را نداشت و فقط صدای استارت میومد.... ولی به روش دوم فوری روشن شد...
در ضمن چرا من نمیتونم از نوشته یک شخص تشکر کنم؟ امکانش کجاست؟

cool_morphin
31 January 2008, 12:56 PM
مدتی است میخواهم برای صندلی عقب پژو 405 GLX قدیمی مدل سال 1373 کمربند ایمنی خوب و استاندارد بگذارم. داییم همیشه میگه اگر همه کمربند ببندند حتی در صندلی عقب و در داخل شهر... حوادث منجر به فوت خیلی کم میشه... البته شنیدم کمربند پراید در مواردی آدم را خفه میکنه!!!!
امروز خبر تلخی را توی روزنامه ایران خوندم:
http://www.iraninstitute.com/1386/861111/html/casual.htm#s808662
تورو خدا کمربندها را ببندید... همیشه و حتی در صندلی عقب.... شاید اگر کمربند بسته بودند زنده میموندند...

و اما سوالم.... اگر میشود راهنمایی کنید برای گذاشتن کمربند ایمنی برای سه سرنشین صندلی عقب باید ماشین را کجا ببرم... و حدود هزینه و انواع آن چیست.... اگر تبلیغ میشود PM بزنید.
با تشکر از همه دوستان PHALLS

amahdavi2004
2 February 2008, 10:20 PM
فايل جديد:
باز كردن پنل وسط داشبرد 405 (http://www.4shared.com/file/36679030/8ef993e8/_____405.html)

پسورد:
پسورد: www.phalls.com (http://www.phalls.com/)

siamak_ramp
4 February 2008, 03:51 PM
سلام به تمام دوستان

ماشین من خیلی خشک شده با کوچک ترین دست انداز ماشین تکون میخوره و صدا...

یه صدایی هم از داخل فرمان به گوش میرسه

من باد لاستیک هارو کم کردم تا حدی بهتر شد

اگر لطف کنید یگید چطور میتونم ماشین رو نرم تر کنم ممنون میشم

cool_morphin
5 February 2008, 09:31 PM
سلام دوستان خسته نباشید
گاهی اوقات هم ماشین خودش گاز میخوره و انگار یکی داره با گاز بازی میکنه مثل ماشین مسابقه ای میشه!

سلام
اگر باطری خراب شده باشه در ماشینهای انژکتوری پژو ماشین بطور خودکار و اتوماتیک گاز میده تا باطری رو شارژ کنه....

Raminium2001
6 February 2008, 07:40 AM
سلام به تمام دوستان

شما سیستم تعلیق ماشینت رو یه چکی بکن. اگه کمکهات سالم هستند، فنر ماشینت هم مشکلی نداده که معمولا نداره، ممکنه یکی از سر کمکهات شکسته باشه یا چند تا از بلبرینگهای سر کمکت شکسته باشه که باعث بشه کمک نتونه خوب بازی کنه. در این جور مواقع هم روی دست اندازها خیلی تلق تلوق می کنه هم احساس بدی به آدم میده (خیلی نمی کوبه ولی آدم فکر میکنه ماشین عین چماق شده).

amahdavi2004
6 February 2008, 04:27 PM
سلام به تمام دوستان

پست 338 ص 26 همين تاپيك را بخوانيد شايد مفيد باشد.

پیمان ق
27 March 2008, 10:47 PM
سلام و درود بر دوستان عزیزم

چند وقتی بود که 405 ـه من بد کار میکرد ، وقتی بردمش نمایندگی ، گفتن که روغن سوزی داره !

حالا چندتا سوال دارم :

1- معمولاً چه قطعاتی باید عوض بشه ؟
2- حدوداً خرجش چقدر میشه ؟
3- اصولاً چه مسئله ای باعث میشه که یه ماشین مدل 84 با 54000 کیلومتر کارکرد، دچار روغن سوزی بشه ؟
(مثلاً کیفیت بد قطعات یا نحوه بد رانندگی ! یا نوع روغن ؟)
همواره شاد و پیروز باشید . :icon_wink

p.o.w.1
28 March 2008, 01:19 PM
رینگهای پیستون که میشکنه ماشین روغن سوزی میکنه
اینکه چه قطعاتی باید عوض بشه معمولا بعد از باز کردن موتور مشخص میشه
تا اینجا یک دست رینگ میخواهید اگر پیستون ها هم آسیب دیده باشن 4 تا پیستون
و اگر رینگ های شکسته خیلی اون بوش داخل سلندر رو خراش داده باشند بوش هم میخواد حتما
لوازم 405 (البته قطعات مکانیکیش) نسبت به مثلا 206 معمولا زیاد گرون نیستن

معمولا فشار بیش از حد روی موتور در طولانی مدت دیر به دیر عوض کردن روغن استفاده از روغن
نامناسب جوش آوردن و اینجور چیزها باعث میشه عمر قعطات داخلی موتور کاهش پیدا کنه

A.R.F
8 April 2008, 08:00 PM
من يه 405 مدل 73 دارم،الان چند وقتي ميشه بعد از 15_20 كيلومتر رانندگي ماشين يهو شروع به ريپ زدن ميكنه (البته بعد از دنده 3)،بعضي وقتا هم موتور در حال حركت خاموش ميشه،بعدم موتور مثل حالتي كه خفه ميشه چندتا ريپ بد ميزنه و وايميسه،صافيه بنزينش رو هم عوض كردم فايده نداشت،يه جاي بردم مشكل برقي هم نداشت،موتور رو هم بردم تنظيم كردن مشكلش حل نشد.البته وقتي پرگاز با دنده 2 حركت مي كنم واسه يه مدت كوتاه ريپ نمي زنه بعد از يه مدت كوتاه دوباره به همون حالت برميگرده.

p.o.w.1
9 April 2008, 01:21 AM
دوست عزیز شلنگ بنزین رو چک کنید ممکنه در محلی که به پمپ متصل میشه دچار پوسیدگی
شده باشه هوا بکشه و بنزین خوب نرسه
در ضمن وایرها و شمع ها رو هم اگر مدت زیادی هست که عوض نکردید عوض کنید

A.R.F
9 April 2008, 12:58 PM
دوست عزیز شلنگ بنزین رو چک کنید ممکنه در محلی که به پمپ متصل میشه دچار پوسیدگی
شده باشه هوا بکشه و بنزین خوب نرسه
در ضمن وایرها و شمع ها رو هم اگر مدت زیادی هست که عوض نکردید عوض کنید

شلنگ بنزين سالمه،شمع ها رو هم 2ماهه عوض كردم،حسابي كلافم كرده،معلوم نيست مشكلش چيه،امروز ريپ نمي زد ولي ديروز مي زد.يه روز خوبه يه روز بده...:icon_redf

Raminium2001
10 April 2008, 06:17 PM
اگه توصیه های بالا رو چک کردی و مشکلی نداره، ممکنه اشکال از کاربراتور ماشینت باشه. یک سرویس براش خوبه. در ضمن فیلتر هوا و پمپ بنزین رو هم چک کن (اگه از 73 تا حالا پمپ بنزین رو عوض نکردی، حتی اگه ظاهرا ایرادم نداره پیشنهاد میکنم عوضش کنی). اگه همه این کارها رو کردی بازم جواب نگرفتی، آخرین مرحله کم هزینه فیلر هست. جواب رو بنویس چون خیلیا احتمالا ماشینشون همچین ایرادی داره.

A.R.F
11 April 2008, 09:19 PM
اگه توصیه های بالا رو چک کردی و مشکلی نداره، ممکنه اشکال از کاربراتور ماشینت باشه. یک سرویس براش خوبه. در ضمن فیلتر هوا و پمپ بنزین رو هم چک کن (اگه از 73 تا حالا پمپ بنزین رو عوض نکردی، حتی اگه ظاهرا ایرادم نداره پیشنهاد میکنم عوضش کنی). اگه همه این کارها رو کردی بازم جواب نگرفتی، آخرین مرحله کم هزینه فیلر هست. جواب رو بنویس چون خیلیا احتمالا ماشینشون همچین ایرادی داره.

كاربراتورش رو 2هفته پيش بردم سرويسش كردن،ولي پمپش رو عوض نكردم (از 73 تا حالا ) ممكنه مشكل از اون باشه،يه تعميرگاه بردمش مي گفت 2 تا پمپ داره كه هر دوش سالمه ولي من شك دارم،مي گفت احتمالا مشكل از بنزين باشه،چون مي گفت من ديدم كه بعضي از پمپ بنزين ها چيزاي ديگم قاطيه بنزين مي كنن به مردم ميفروشن.مي گفت بزار باكت كامل خالي شه بعد اگه درست نشد يه فكري براش ميكنيم...فعلا هيچ راهي جز صبر كردن ندارم...امروز بدترم شده بود...:icon_redf

shervin gohari
12 April 2008, 02:53 AM
سلام مشکل به احتمال 90% از پمپ بنزینت هستش اگه دقت کنی باید ببینی که وقتی موتور گاز می خوره تو شلنگ شفاف با بنزین هوا میاد یعنی پمپ نمی تونه اونقدری که کاربرات بنزین میخواد بهش برسونه!! ایشاللا که مشکلت با این حل می شه!! حتما نتیجه رو بگو!!

Raminium2001
12 April 2008, 10:09 PM
کمتر پیش میاد پمپ بنزینها همچین حماقتی بکنند. خصوصا در تهران، در هر حال وقتی بنزین جدید زدی (ترجیها سوپر) یک کمک Valvoline هم بخر (البته Complete رو که کل سیستم سوخترسانی و کاربراتور و سوپاپها رو شستشو میده) و وقتی بنزینت نصف شد، بریز توی باکت. اگه مشکل از بنزین باشه به احتمال زیاد مرتفع میشه. در هر حال به فکر پمپ بنزین نو هم باش.

arash2006_7
13 April 2008, 09:40 PM
کمتر پیش میاد پمپ بنزینها همچین حماقتی بکنند. خصوصا در تهران، در هر حال وقتی بنزین جدید زدی (ترجیها سوپر) یک کمک Valvoline هم بخر (البته Complete رو که کل سیستم سوخترسانی و کاربراتور و سوپاپها رو شستشو میده) و وقتی بنزینت نصف شد، بریز توی باکت. اگه مشکل از بنزین باشه به احتمال زیاد مرتفع میشه. در هر حال به فکر پمپ بنزین نو هم باش.

ببخشید میدونم جاش اینجا نیست اما چون تاپیک لوازم خودرو بازدید کننده نداره ناچارا ابنجا مطرح کردم.بهترین روغن هیدرولیک چه مارکی تو بازار موجوده؟ و لنت کفشکی عقب؟ لنت عقب رو دیدم زده بود بوش تو بازار بوش موجوده؟

A.R.F
17 April 2008, 08:37 PM
سلام و با تشكر از همگي:icon_cool،خدارو شكر مشكل ماشينم حل شد،يه جاي بردم كاربراتورو كامل با تينر و پمپ باد شستشو داد،ديگه ريپ نمي زنه شتابشم خيلي خوب شده،همين 2-3 هفته پيش داده بودمش واسه سرويس ولي نمي دونم اون يارو چكارش كرده بود كه بعد از اون اينطور شده بود،اين يكي يه مكانيك معمولي بود (تازه فقط 7 تومن گرفت!) ولي فقط با يه شستشو درستش كرد.:icon_surp

cool_morphin
4 May 2008, 08:16 PM
سلام
منم مشکل A.R.F. را دارم.... یه روز ریپ میزنه یه روز نمیزنه (جوابش رو پیدا کردم البته با جوابی که ARF رسیده یکم فرق میکنه)
شیم گیری (فیلر گیری) اصلا خوب نیست چون همه میگند نباید موتور باز شه... نباید استکانها و .... دست بخورند.
فکر کنم اتفاقاتی که برای من افتاده نکات آموزنده زیادی داشته باشه....
سه روزی بود که گهگاه ماشینم پژو 405 GLX 2000 مدل 73 گهگاهی هنگام حرکت یکدفعه تکانهای شدیدی به سمت عقب و جلو پیدا میکرد ولی خیلی کوتاه مدت بود. اینم بگم که از روزی که به پیشنهاد پمپ بنزینی خیابان مفتح توی بنزین سوپرم یک شیشه اکتان اسپانیایی ر&#