PDA

View Full Version : چطور با فرانت پيج فرم login/out درست كنم؟

napoleon
2 September 2006, 03:39 PM
با سلام خدمت دوستان
من يه سايت با فرانت پيج طراحي كردم اما نميدونم چطور فرم لوگين و لوگ اوت درست كنم
لطفا راهناميي كنيد
با تشكر

RezaSami
2 September 2006, 10:35 PM
login/logout رو برای چی می خوای ؟؟؟:icon_ques

napoleon
3 September 2006, 12:24 PM
بدون اين كه نميشه
مثلا يكي از يه كامپيوتر ديگه بخواد به سايت وصل شه چجوري خودشو معرفي كنه يا مثلا تو كافي نت بايد login/out باشع تا بتونه خودشو شناسايي و قطع شناسايي كنه
حالا شما بلدي
در ضمن فرم ثبت نامي هم كه ساختم فكر نكنم كار كنه

RezaSami
4 September 2006, 07:25 PM
بدون اين كه نميشه
مثلا يكي از يه كامپيوتر ديگه بخواد به سايت وصل شه چجوري خودشو معرفي كنه يا مثلا تو كافي نت بايد login/out باشع تا بتونه خودشو شناسايي و قطع شناسايي كنه
حالا شما بلدي
در ضمن فرم ثبت نامي هم كه ساختم فكر نكنم كار كنه

1-شما مگه چه جور سایتی دارید که احتیاج به شناسایی داره :icon_razz

2-من خیلی سال دیگه frontpage کار نکردم فکر کنم چون با html صفحه درست می کنه واسه کار شما به درد نخوره

همش eror بده البته بستگی به همون میزان استفاده شما از login/logout داره :icon_cool

3-اگه خیلی تخصصی بهتره از php استفاده کنید :icon_sad:

البته اگه بازم اصرار به front page داری بگو می گردم بهت می گم :icon_evil

Light
4 September 2006, 08:33 PM
دوست عزیز
شما اول هدف رو باید مشخص کنید
همچنین یادگیری بانکهای اطلاعاتی مثل MY SQL و ..
:icon_wink باید کاربران . پسوردهاشون و نوع یا سطح دسترسی { بستگی به نوع استفاده } رو در بانک اطلاعاتی مشخص کرد

napoleon
7 September 2006, 11:56 AM
متاسفانه تو زبان هاي برنامه نويسي تحت وب سر رشته ندارم
سعي كردم با اكسس يه چيزي درست كنم اما نشد خود فرانت پيج هم كه ديتابيس ويزارد داره فكر نكنم بتونه همچين چيزي درست كنه در كل من فرم ثبت نام ساختم اما فكر كنم كار نكنه هر چند اونم توي يه ديتا بيسي كه خود فرانت پيج ميسازه ذخيره ميشه ولي وقتي اين كارو ميكنم ميگه ممكنه سرور شما از رجيستري كاربر پشتيباني نكنه و اون reg data base رو نميسازه البه بعضي ها ميگن وقتي سايتتو آپ لود كني ساخته ميشه و الان نميتوني ببينيش در كل اگه اينم درست باشه بازم من نياز به يه فرم لوگ اين و لوگ اوت دارم خودتون ميدونيد يكي از واجباته اگه نباشه كه مثلا يكي ويندوزشو دوباره بريزه بايد دوباره بياد ثبت نام كنه يا ممكنه دوتا كاربر از يه كامپيوتر استفاده كنن كه بازم نياز به اين فرم ها است خواهشا اگه كسي بلده درست كنه يا اينكه بگه چجوري درست كنم مطمئنا كارشو جبران ميكنم
چون اي سايت خيلي برام مهمه و چون php و asp و ... بلد نيستم موندم وگرنه درست ميكردم
با تشكر

d@nial
9 September 2006, 01:43 AM
متاسفانه تو زبان هاي برنامه نويسي تحت وب سر رشته ندارم
سعي كردم با اكسس يه چيزي درست كنم اما نشد خود فرانت پيج هم كه ديتابيس ويزارد داره فكر نكنم بتونه همچين چيزي درست كنه در كل من فرم ثبت نام ساختم اما فكر كنم كار نكنه هر چند اونم توي يه ديتا بيسي كه خود فرانت پيج ميسازه ذخيره ميشه ولي وقتي اين كارو ميكنم ميگه ممكنه سرور شما از رجيستري كاربر پشتيباني نكنه و اون reg data base رو نميسازه البه بعضي ها ميگن وقتي سايتتو آپ لود كني ساخته ميشه و الان نميتوني ببينيش در كل اگه اينم درست باشه بازم من نياز به يه فرم لوگ اين و لوگ اوت دارم خودتون ميدونيد يكي از واجباته اگه نباشه كه مثلا يكي ويندوزشو دوباره بريزه بايد دوباره بياد ثبت نام كنه يا ممكنه دوتا كاربر از يه كامپيوتر استفاده كنن كه بازم نياز به اين فرم ها است خواهشا اگه كسي بلده درست كنه يا اينكه بگه چجوري درست كنم مطمئنا كارشو جبران ميكنم
چون اي سايت خيلي برام مهمه و چون php و asp و ... بلد نيستم موندم وگرنه درست ميكردم
با تشكر
ساخت خود فرم که کار خاصی نداره، مهم ارتباط دادن اون با دیتابیسه! که اینطور که شما گفتین ظاهرا دیتابیسی در کار نیست