PDA

View Full Version : راهنمايي در خصوص انواع دزد گير ها براي اتومبيل

s_mostafa
31 August 2006, 12:11 PM
سلام من قرار ه انشا الله بهمن يه 141 تحويل بگيرم :icon_razz راجع به چند تا دزدگير تحقيق كردم كه اطلاعات آن را به مرور ميگذارم اگه شما هم اطلاعات عملي دارديد يا نصب كرديد بگيد.
:icon_ques
مثلا اولي اش مراجعه به دزد گير كارا بود كه نوع تصوير آن را با برد يك كيلو متر مي گفت و لي من داخل كاتالوگ انگلييسي آن بالاترين برد را 300 متر ديدم !! يه نوع ديگه هم ديدم به نام تله ماتيكس كه راجع اون هم مي نويسم (اين تله ماتيكسه وب سايت هم داشت) اما اول هنوز به اين نتيجه نرسيدم كه دزد گير تصويري نيازه يا نه؟ اگه شما داشتيد و راضي بوديد يا مشكي داشته لطفا بگيد و من را راهنمايي كنيد.
مرسي
:icon_neut

amahdavi2004
31 August 2006, 02:12 PM
من نيز موقع نصب مي خواستم دزدگير تصويري بذارم ولي نصاب اونقدر بد گفت (مثلا ريموت آن با يك بار زمين خوردن مرخص است و 30 تومان پولش است و دزدها هم براحتي بازش مي كنند:icon_redf و ...) كه پشيمان شدم و معمولي بستم ولي الآن آرزو مي كنم اي كاش تصويري بسته بودم چون محل پاركم از محل كارم دور است و اگر دزدگير به صدا در بياد اصلا متوجه نمي شوم و فقط فحش و لعن همسايه هاي ناراحت از صداي دزدگير نصيبم مي شود:icon_cry:

Farbod.E
31 August 2006, 04:57 PM
سلام من قرار ه انشا الله بهمن يه 141 تحويل بگيرم :icon_razz راجع به چند تا دزدگير تحقيق كردم كه اطلاعات آن را به مرور ميگذارم اگه شما هم اطلاعات عملي دارديد يا نصب كرديد بگيد.
:icon_ques
مثلا اولي اش مراجعه به دزد گير كارا بود كه نوع تصوير آن را با برد يك كيلو متر مي گفت و لي من داخل كاتالوگ انگلييسي آن بالاترين برد را 300 متر ديدم !! يه نوع ديگه هم ديدم به نام تله ماتيكس كه راجع اون هم مي نويسم (اين تله ماتيكسه وب سايت هم داشت) اما اول هنوز به اين نتيجه نرسيدم كه دزد گير تصويري نيازه يا نه؟ اگه شما داشتيد و راضي بوديد يا مشكي داشته لطفا بگيد و من را راهنمايي كنيد.
مرسي

دوست عزیز :
میتونستید قبل از ایجاد پست یک جستجوی مختصر بفرمایید و به جواب سئوالتون برسید !
به نظر من هم اگر از دزدگیر تصویری استفاده کنی خیلی خیلی بهتره . من خودم Magicar 932F دارم که انصافا حرف نداره . انقدر ازش راضیم که خدا میدونه !
برای کسب اطلاعات بیشتر یه سری به اینجا بزن http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20992

موفق باشی :icon_cool

s_mostafa
5 September 2006, 05:33 PM
farbod_elli مرسي از نوشته شما ولي من هم يك كمي تحقيق كرده بودم و خواستم تبادل اطلاعات بشه و اختصاصا براي پرايد باشه بهر حال از تذكر شما متشكرم اگه مديران عزيز دوست دارن مي تونند اين نوشته را انتقال بدهند
بعدشم شما چرا آرم توانير را گذاشتيد !!!:icon_arro

s_mostafa
11 September 2006, 12:49 PM
farbod_elli عزيز در خصوص استفادده شما از دزدگير تصويري كه راضي بوديد به نظر مي رسه غير از كيفيت خود دزد گير شيوه نصب آن است اكثر نصاب ها اصلا كاتالوگ انگيلسي را نخوانده اند و وضعيت علمي آنان اسف بار است . شما جايي رو تو اصفهان مي شناسيد كه كارش خوب باشه تا تصويري نصب كنم . :icon_razz
يكي از دوستانم تصويري نصب كرده و كل سيم هاش سوخته !! :icon_cry: بقيه دوستان مي شه كمك كنند.
من هم مي ترسم همين داستان سرم بياد :icon_neut

reza1357
11 September 2006, 01:03 PM
دوست عزیز بنظرم دزدگیر ماتريكس بهترین دزدگیر هست بنده 2 ساله دارم حرف نداره بردش هم 1200 متر هست.
اگه اطلاعات بیشتری میخوای بگین تا آدرس سایتش رو برات بزارم.

Farbod.E
11 September 2006, 01:59 PM
فقط تعجب كرده بودم .من هم شاغل برق هستم .ساير نوشته هاي شما را هم ديدم موفق باشيد:icon_excl

باعث افتخاره که از وجود همکاری مثل شما در تالار بهره میبرم ! خوشحالم که شما هم در این جا حضور دارید !
در مورد دزدگیر ماجیکار هم خدمتتون عرض کنم که من الان در حدود 6 ماه میشه که ازش دارم استفاده میکنم . امکاناتش فوق العاده عالیه تا به حال هم مشکلی براش پیش نیومده در مورد نمایندگی هم فکر کنم اگر یه سری به سایت www.magicar.ir بزنید تمامی نمایندگیهای مجاز رو بهتون نشون میده ! سعی کنید حتما حتما در نمایندگجی مجاز اقدام به نصب دزدگیر کنید وگرنه کلی از امکانات دزدگیر شما عملا عیر فعال باقی میمونه !

موفق باشید

sinad2
11 September 2006, 02:10 PM
سلام.من هم دزدگیرتصویری مجیکار دارم الان 3 ساله انقدر هم افتاده زمین حتی یکی دوبار هم آب رفته توش ولی نه خراب شده نه مشکلی براش پیش اومده.
برد ضد سرقتی اینها 350 متره و برد بازکردن قفل و درب صندوق عقب و ... تا 1000 متره