PDA

View Full Version : وسایل تزئیناتی سمند

aboozararash1
31 August 2006, 03:07 AM
با عرض سلام :
من یه lx مشکی خریدم میخوام یه مقدار خوشکلش کنم (مثل دودی کردن شیشه ها و...)
لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید(یه جوری که به رنگش بخوره )
در ضمن بیشتر از 200 هزار تومن هم نمیخوام خرجش کنم
اگر هم کسی عکسی داره اگه میشه بزاره

harzaabe
31 August 2006, 04:14 AM
خيلی ساده : رينگ ، لاستيک ، جلو پنجره ، سيستم ، روکش چرم مشکی و طبی ، فرمون ... اينا از 200 زد بالا پس بهتره از رکش شروع کنی و بعد به رينگ و لاستيک برسی ، البته به نظر من اگه رينگ سفارشی برداشتی بهتر از بقيه هست و فقط لاستيک رو عوض کن ، اميدوارم که پول در تر بشی که حال بيشتری به ماشين بدی...

aboozararash1
31 August 2006, 07:49 PM
خيلی ساده : رينگ ، لاستيک ، جلو پنجره ، سيستم ، روکش چرم مشکی و طبی ، فرمون ... اينا از 200 زد بالا پس بهتره از رکش شروع کنی و بعد به رينگ و لاستيک برسی ، البته به نظر من اگه رينگ سفارشی برداشتی بهتر از بقيه هست و فقط لاستيک رو عوض کن ، اميدوارم که پول در تر بشی که حال بيشتری به ماشين بدی...
مرسی . اگه قیمتاشم بگی ممنون میشم:icon_cool

harzaabe
31 August 2006, 08:14 PM
از قيمت رينگ های پره اي مخصوص ايران خودرو خبر ندارم
لاستيک : 205 نايکن بنداز ، از فالکن بهتره و قيمتش جفتی حدود 110 تومان
فرمون : قيمت های مختلف داره ولی بين 30 تا 60 هستش
روکش صندلی: بين 80 تا 130
سيستم رو که ديگه سليقه خودت هست که چقدر بخوای خرج کنی ولی ديگه 700 رو ميخواد

aboozararash1
31 August 2006, 09:22 PM
با تشکر از شما دوست عزیز :
در مورد بالی که رو صندوق عقب نصب می کنند اطلاعی از قیمتش نداری ؟
در ضمن به نظر شما به رنگ مشکی میاد که اینو روش بندازم یا نه
راستی یه فروشگاه خوب که قیمتاش مناسب باشه سراغ ندارید ممنون

harzaabe
1 September 2006, 03:58 AM
بال سندق عقب چيز بسيار خوبيست البته اگه اصولی باشه نه اين اشغالايی که دمه مغازه ها هست.
نصب اين بال ها خيلی مهم هست و بايد دقيق نصب بشه، قيمتشن هم زيره 70 تومان هست ، ولی من سال پيش يه بال واسه يه دوستام خريدم 240 تومان ، رنگش نقره اي بود و اصلاً هم نميشد رنسق کرد و پمپ و کلی تشکيلات داشت و تو تعادل و سرعت ماشين کلی تأثير داشت و حسابی با هوا بازی ميکرد ، به اون ميشد گفت بال.
ميدونيد که اگر بال ماکسيما رو برداری عقبش حسابی بازی ميکنه و پدر آدم رو در ميآره، پس بدون که بال چقدر مهم هست، اگر ميخواهی بال بندازی يه چيز حسابی بنداز.
من تهران جايی رو نميشناسم ولی ميدونم که مراکزی داره...البته واسه ما که ماشين رو ميچينيم يه فروشگاه ملاک نيست و همه جا سرک ميکشيم تا چيزی که ميخواهيم رو پيدا کنيم

aboozararash1
2 September 2006, 01:11 AM
harzaabe عزیز از راهنمایی های خوبتان متشکرم

harzaabe
2 September 2006, 03:13 AM
harzaabe عزیز از راهنمایی های خوبتان متشکرم
اميد وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم ، به هر هال اگر خدمتی از دست ما بر مياد در خدمتيم

ebadian
12 September 2006, 11:47 PM
عزیز پول الکی برای این چیزها خرج نکن ولی دودی کردن با گرید25 با هزینه 10000تومان تاثیر زیادی بر زیبائی خودرو دارد

http://tamiratchi.blogfa.com (http://tamiratchi.blogfa.com)