PDA

View Full Version : ring tone attraction

pedrambade
30 August 2006, 10:50 AM
دوستان من دنبال ringtone attraction برای گوشی 6630 می گردم لطف می کنید کمک کنید

VIGO
1 January 2007, 12:09 AM
خدمت شما

3298
البته دیر این تاپیک رو دیدم !

kimia84
3 February 2008, 11:25 AM
ببخشید این فایل یک ملودی کوتاه از آهنگ بریتنی برای زنگ موبایل است با فرمت MIDI . چه طوری می تونم اونو به فرمت MP3 تبدیل کنم. اگه یکی از دوستان زحمت بکشه یا راهنمایی کنه ممنون میشم.

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

salman24h
3 February 2008, 12:41 PM
ببخشید این فایل یک ملودی کوتاه از آهنگ بریتنی برای زنگ موبایل است با فرمت MIDI . چه طوری می تونم اونو به فرمت MP3 تبدیل کنم. اگه یکی از دوستان زحمت بکشه یا راهنمایی کنه ممنون میشم.

دانلود ([Only registered and activated users can see links])

فکر کنم اسم آهنگ overprotected باشه. درسته؟
آهنگش رو گیر میارم و بعد از هر تایمی که خواستی برات کات میکنم تا واسه زنگ موبایل بشه.
من این کارها رو با برنامه Cool Edit انجام میدم.
البته اگه تا 3شنبه بهم وقت بدی خیلی عالیه چون توی این 2 روز 3 تا امتحان خفن دارم اما قول میدم 3 شنبه شب برات ردیفش کنم

kimia84
3 February 2008, 01:36 PM
فکر کنم اسم آهنگ overprotected باشه. درسته؟
آهنگش رو گیر میارم و بعد از هر تایمی که خواستی برات کات میکنم تا واسه زنگ موبایل بشه.
من این کارها رو با برنامه Cool Edit انجام میدم.
البته اگه تا 3شنبه بهم وقت بدی خیلی عالیه چون توی این 2 روز 3 تا امتحان خفن دارم اما قول میدم 3 شنبه شب برات ردیفش کنم

این فایلی که گذاشتم خودش کوتاهه . برای زنگ مناسبه ولی فرمتش(MIDI) رو گوشی سونی اریکسون اجرا نمیشه. باید تبدیل به MP3 بشه. ممنون

salman24h
6 February 2008, 01:26 PM
این فایلی که گذاشتم خودش کوتاهه . برای زنگ مناسبه ولی فرمتش(MIDI) رو گوشی سونی اریکسون اجرا نمیشه. باید تبدیل به MP3 بشه. ممنون

سلام
اصولا فرمت های MIDI رو همه گوشی ها ساپورت میکنن!
من فکر کردم شما یه تیکه از آهنگ واقعی رو میخواستین.
به هر حال به سلیقه خودم 17 ثانیه از آهنگ رو کات کردم و با فرمت mp3 براتون سیو کردم.
در مورد اینکه میشه فرمت midi رو به mp3 میشه تبدیل کرد یا نه هم اطلاع دقیقی ندارم.
میتونی از اینجا ([Only registered and activated users can see links]) دانلودش کنی. 240 KB
باز هم اگه مشکلی بود من در خدمتم