PDA

View Full Version : ورنا 1600

hamedfox
29 August 2006, 10:33 AM
سلام
من دیروز نمایندگی خودرو سازان راین بودم بمن گفتن که دارن ورنا 1600 ثبت نام می کنن من که به سایت هیوندای سر زدم مدل 1600 سی سی همون مدل جدید ورنا برا سال 2006 بود حالا می خواستم ببینم که این ماشینی که ثثبت نام می کنن همونه یا یه موتور دیگه رو رو این اتاق می زارن
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید کمک کنید
چون می خوام یدونه اتوماتشو ثبت نام کنم واسه تحویل آذر

El Padrino.
29 August 2006, 11:58 AM
سلام
من دیروز نمایندگی خودرو سازان راین بودم بمن گفتن که دارن ورنا 1600 ثبت نام می کنن من که به سایت هیوندای سر زدم مدل 1600 سی سی همون مدل جدید ورنا برا سال 2006 بود حالا می خواستم ببینم که این ماشینی که ثثبت نام می کنن همونه یا یه موتور دیگه رو رو این اتاق می زارن
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید کمک کنید
چون می خوام یدونه اتوماتشو ثبت نام کنم واسه تحویل آذر

دوست عزیز ورنا 1600 سی سی از 24 خرداد ثبت نام معمولیش شروع شد و از 25 خرداد اتوماتش
ورنا در بازار های خارجی با نام اکسنت هست و در اوایل سال 2006 یک نم.نه اکسنت جدید ساخته شد و الان در بازار های خارجی هسته از این ورنا ما خوشکل تره من فکر مینم ورنا 1600 سی سی عین همن ورنا هسته ولی جلو پنجرش فرق داره شاید هم مدل جدید اکسنت باشه

hamedfox
29 August 2006, 12:09 PM
مرسی شما فکر می کنی که این مدل از این مدلائی که هست بهتره اونوقت قیمت تموم شدش چقدر میشه اتوماتش

El Padrino.
2 September 2006, 11:54 AM
دوست عزیز به نظر من ثبت نام کن اینم عکسش

[Only registered and activated users can see links]

ورنا 1600 یک کدوم از اینهاست که به احتمال قوی همون اولیه هست

XELTEK
2 September 2006, 12:08 PM
اینا عکس ماشین خرزو خان هستش ؟ ؟
پس چرا نمیاد ؟

BloodReza
2 September 2006, 03:02 PM
مشخصات دقیق این موتور 1600 چی هست و چه فرقی با 1500 کرده؟

El Padrino.
2 September 2006, 03:47 PM
اینم مشخصات ورنا 1600

1.6L DOHC حجم موتور
105 HP قدرت موتور
چهار دنده اتوماتیک گیربکس
هیدرولیک و قابل تنظیم فرمان
دارد کولر و تهویه
دارد آنتن برقی
دارد آینه برقی
برای سرنشینان جلو ایربگ
دارد ABS ترمز
دارد CD رادیو همراه با
دارد کمربند ایمنی سرنشین جلو و عقب
دارد گرمکن شیشه عقب
جلو و عقب شیشه بالابر برقی
دارد برف پاک کن قابل تنظیم
قابل تنظیم در چهار جهت صندلی راننده
دارد صندلی عقب تاشو
از داخل در بازکن صندوق عقب و باک
دارد قفل مرکزی-کنترل از راه دور
دارد چراغ مه شکن عقب
دارد پروژکتور

مشخصات فنی و تجهیزات خودرو سواری ورنا با حجم موتور 1600-دنده معمولی

1.6L DOHC حجم موتور
105 HP قدرت موتور
پنج دنده جلو گیربکس
هیدرولیک و قابل تنظیم فرمان
دارد کولر و تهویه
دارد آنتن برقی
دارد چراغ سوم ترمز
دارد کمربند ایمنی سرنشین جلو و عقب
دارد گرمکن شیشه عقب
جلو و عقب شیشه بالابر برقی
دارد برف پاک کن قابل تنظیم
قابل تنظیم در چهار جهت صندلی راننده
دارد صندلی عقب تاشو
از داخل در بازکن صندوق عقب و باک
دارد چراغ مه شکن عقب
دارد پروژکتور

hamedfox
2 September 2006, 03:59 PM
اگه عکسی که اوله هست باشه قدرتش 112 هست وگرنه دومی رو نمی دونم

hamedfox
2 September 2006, 04:02 PM
اگه لطف کنی قیمت تموم شده اتوماتشو می تونی بگی

hamedfox
2 September 2006, 04:10 PM
تو لینک زیر سه نو موتوری که روی این ماشین که جدید گذاشتن هستش می تونید ببینید
1600=112 اسب
1500=110 اسب
1400= 97 اسب
ببینید[Only registered and activated users can see links]

sina1717
2 September 2006, 06:07 PM
سلام این ورنا خیلی خوشگل تره و مدل فیسلیفت ورنا قبلیه . در ضمن هی به من میگین سایت نذار بعد خودتون همش سایت میذاریت؟؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

El Padrino.
2 September 2006, 06:51 PM
اگه لطف کنی قیمت تموم شده اتوماتشو می تونی بگی
دقیق که نمی دونم ولی بین 17 تا 18.5هسته

arash p mbz bmw
2 September 2006, 07:08 PM
سلام این ورنا خیلی خوشگل تره و مدل فیسلیفت ورنا قبلیه . در ضمن هی به من میگین سایت نذار بعد خودتون همش سایت میذاریت؟؟
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
سینا جان سایتی که بچه ها گذاشتن با سایت شما زمین تا هوا فرق میکنه
خواهشا نکن ای کارارو:icon_cry:
انقدر دنبال پستهای شما راه افتادم دیگه خسته شدم اگر شما خودتونو اصلاح نکنید به ادمین محترم سایت اطلاع خواهم داد:icon_excl

sina1717
2 September 2006, 10:01 PM
در رابطه با پست قبلی این آقا باید بگم سایت من علاه بر این که هیچ فرقی نداره بلکه خیلی مفیدتر و کامل تره .
به مدیر گزارش بده فوقش آی دیمو میبندن " منم میرم یه آی دی دیگه باز میکنم:icon_arro
چیزی که زیاد دارم ایمیله :icon_cool

تازه سایتمو منتقل کردم به امضام این که دیگه اشکال نداره؟؟؟
اگه اشکال داشته باشه معلومه بین کاربرا فرق میذارین چون از دانلود آهنگای محسن چاوشی که به بحث مرتبط تره.
خودتون قضاوت کنید.

shahram2006_m
2 September 2006, 10:49 PM
در رابطه با پست قبلی این آقا باید بگم سایت من علاه بر این که هیچ فرقی نداره بلکه خیلی مفیدتر و کامل تره .
به مدیر گزارش بده فوقش آی دیمو میبندن " منم میرم یه آی دی دیگه باز میکنم:icon_arro
چیزی که زیاد دارم ایمیله :icon_cool

تازه سایتمو منتقل کردم به امضام این که دیگه اشکال نداره؟؟؟
اگه اشکال داشته باشه معلومه بین کاربرا فرق میذارین چون از دانلود آهنگای محسن چاوشی که به بحث مرتبط تره.
خودتون قضاوت کنید.

دوست عزيز شما هميشه در حال منحرف كردن تاپيك ها هستيد لطفا قوانين رو دوباره مطالعه كنيد.

El Padrino.
3 September 2006, 12:50 AM
دوستان سلام
ورنا 1600 دنده معمولی با 1500 فرقی نداره فقط موتورش بهتره و در ضمن مه شکن جلو داره . با راه اندازی خط تولید ورنا 1600 معمولی فکر کنم که 1500 را دیگر تولید نکنند

El Padrino.
4 September 2006, 12:38 PM

kamikaze
5 September 2006, 01:46 PM
با سلام

می خواستم بدانم فضای جلوی پای راننده در ورنا چطور است ؟ و آیا هدرست ان متحرگ است .

El Padrino.
5 September 2006, 03:28 PM

shahram2006_m
6 September 2006, 11:17 AM
دوست گرامی اقای hamedfox
لطفا در تاپیک ها چت نکنید. و برای این منظور از از پیغام خصخصی استفاده کنید

.

El Padrino.
20 September 2006, 03:03 PM
چی شد ثبت نام کردی

sina1717
20 September 2006, 09:20 PM
یکی بگه قیمت این خودرو چقدره ؟؟؟

El Padrino.
20 September 2006, 09:58 PM
دنده معمولی 14 تا 15 اتوماتیک 16 تا18

gongsta_021
20 September 2006, 10:16 PM
آقا کسی سایت پرستوی ابی همون نمایندگی هیوندا رو نداره اگه داره لطف کنه بگه ممنون یه سوال دیگه این هیونداهای قدیمی حجم موتورش 1500؟ قدرتش چقدره ؟ این 1600 جدید اتاقش فرقی میکنه ؟ کسی عکس واظح ازش نداره؟

El Padrino.
20 September 2006, 10:44 PM
دوست عزیز اطاقش فرقی نداره ورنا 1500 19 اسبه اینم سایتش [Only registered and activated users can see links]

El Padrino.
25 September 2006, 04:53 PM
ورنا 1600 رقیبی برای پرشیای ELX و زانتیا چون شتاب ورنا 1500 10.9 ثانیه و زانتیا 200 بر ظبق گفته سایپا 11.9

shahram2006_m
25 September 2006, 06:17 PM
دوستان لطفا تاپیک منحرف رو نکنید.
مقایسه بین دو ماشین رو در قسمت خودش انجام بدین.
پست های انحرافی پاک خواهد شد.

El Padrino.
30 September 2006, 09:51 PM
از دوستان کسی ورنا 1600 تحویل گرفته اونایی که گرفتن ماشین خوبیه

El Padrino.
13 October 2006, 03:18 PM
ورنا های 1600 رو دارن تحویل می دن دیروز سوار شدم اصلا از نظر شتاب با 1500 قابل مقایسه نیست

hamedfox
14 October 2006, 09:01 AM
میشه بگی چه تغیراتی حس کردی بهتر شده بدتر شده ظاهر ماشینمتغییر دادن یا نه ممنون اونوقت توسایت خودهیوندای زده 112 اسب ولی تو سایت راین زده 105 اسب میدونی قضیه چیه

hamedfox
19 October 2006, 12:05 PM
مشخصاتشم اینه تو سایت راین خودرو
حجم موتور: 1600 سی سی
قدرت: 105 اسب
گیربگس: 4 دنده اتوماتیک - 5 دنده دستی
فرمان : هیدرولیک قابل تنظیم
کولر و تهویه
آنتن برقی
آیینه برقی
ایر بگ :سرنشین جلو
ترمز abs
رادیو پخش سی دی
کمربند صندلی جلو وعقب
گرمکن شیشه عقب
شیشه بالابر :عقب وجلو
برف پاکن قابل تنظیم
صندلی راننده : تنظیم در چهار جهت
صندلی عقب تا شو
در بازکن صندوق عقب و باک از داخل
قفل مرکزی کنترل از راه دور
چراغ مه شکن عقب
پرژکتور

قیمت اتوماتیک 000/000/175 ریال
قیمت معمولی 000/000/155 ریال

ثبت نام اتو ماتیک 000/000/45 اول 000/000/45 یکماه بعد تحویل دی
ثبت نام معمولی 000/000/40 اول 000/000/40 یکماه بعد تحویل دی

سود خرید 16 در صد
سود انصراف 14 درصد

به نظر من می ارزه 17.5 چون مزدا هم تقریبا همینه نظر شما چیه

sina1717
19 October 2006, 04:17 PM
احتمالا اين اختلاف قدرت به علت نصب كاتاليزور اگزوز و سيستم هاي كاهش دهنده ي آلودگي بوده .

hamedfox
27 November 2006, 05:26 PM
میشه کسائی که گرفتن بگن سواری و ترمزا ماشین چطور شده

amin_lx
6 December 2006, 09:45 PM
قابل توجه دوستانی که منتظر این ماشین هستن:
این ماشین فعلا تولید نمیشه کسانی هم که ثبت نام کردن منتظر دعوتنامه برای تبدیل به ورنا 1500 باشن

منبع خبر خودم هستم
من در قسمت بازرگانی خارجی راین مشغول به کار هستم

hamedfox
17 December 2006, 05:26 PM
بابا اگه این جوری باشه که بده خودشون می گفتن تا آخر آذر می یاد

amin_lx
18 December 2006, 08:37 PM
این خودرو هنوز از موسسه استاندارد تاییدیه نگرفته چه برسه بخواد تولید بشه گرفتن استاندارد هم حداقل یک ماه طول میکشه
اولین محموله این خودرو 3روز دیگه به بنر عباس میرسه که این محموله برای تولید 75 دستگاه از این خودرو کافیه

برای گرفتن تاییدیه استاندارد یکی از همین هایی که قرار مونتاژ بشه باید به موسسه استاندارد بدن

hamedfox
20 December 2006, 11:01 AM
معذرت می خوام می خواستم ببینم اتاقشم همون اتاقی که تو سایتای دیگه واسه ورنا 2006 گذاشتن یا با همین اتاق ارائه میشه

amin_lx
22 December 2006, 09:50 PM
با همین اتاق ارایه میشه

hamedfox
23 December 2006, 10:55 AM
پس یعنی فقط موتور مدل 2006 رو میارن یا اینکه اصلا یه مدل دیگس

amin_lx
23 December 2006, 08:24 PM
همون مدل 2006 که موتوروش عوض شده بع علاوه یه سری امکانات وگرنه داخل وبیرون ماشین همونه
اولین محموله برای تولید این خودرو که شامل قطعات لازم برای ساخت 10 دستگاه دنده اتومات و 6 دستگاه دنده ای امروز در بندر عباس تخلیه شد .
حدودا 20 روز دیگه این تعداد خودرو تولید میشه

hamedfox
9 January 2007, 04:17 PM
خبری از این ماشین نشد

Gemini
23 February 2007, 01:30 PM
دوستان کسی هنوز با این ماشین برخورد نداشته ؟ کرمان خودرو نمیخواد مدل جدیدش رو تولید کنه ؟ قیافش الان خیلی بهتر شده ...
به نظر شما اتوماتش بهتره یا دستیش ؟ در مقایسه با ریو به قیمتش میارزه !؟

Mr.Sina
23 February 2007, 01:35 PM
این مدل جدید که می خواد بیاد اطاقش هیچ فرقی نکرده و موتوری قوی تر و امکاناتی بیشتر داره که دوستان بهش اشاره داشتند...قیمت دنده ای 15 تومن و اتوماتیک 17.5
بنظر من اصلا به این قیمت نمی ارزه ولی بسیار ماشین خوب و بی ازاری هستش مخصوصا مدل اتوماتیک

Gemini
23 February 2007, 06:24 PM
Mr.Sina ممنون از جواب شما، ولی من میدونم که الان چی موجود هست، سوالم در مورد آینده بود ...

دوستان گفتم بد نیست در مورد موتور این ماشین اطلاعات کاملتری بذارم:
حداکثر قدرت 77 کیلو وات یا 105 اسب بخار که در سایت pac هم اومده در دور موتور 5800
حداکثر گشتاور 144 نیوتن متر در دور موتور 3000
حداکثر سرعت اتومات 170 کیلومتر در ساعت، شتاب صفر تا صد 12 و 1 دهم ثانیه
و برای دستی حداکثر سرعت 180 کیلومتر در ساعت، با شتاب 10 و 3 دهم ثانیه
میانگین مصرف سوخت اتومات صدی 8 و دستی صدی 6 و 9 دهم لیتر
این موتورها بر روی مدل های 2005 سوار شده و مدل 2006 چیز دیگه ایه.
منبع Globalautoindex

kingdariush
27 March 2007, 01:51 AM
بالاخره 1600 اومد یا نه؟!

Suba_sa
3 April 2007, 02:33 PM
موتوري که تو سايت هيونداست cvvt هست يعني تايميگ متغيير. در حاليکه ايني که تو ايران توليد ميشه اين خاصيت رو نداره همون 1500 رو حجمشو زياد کرند.

*علی*
4 April 2007, 11:13 AM
موتوري که تو سايت هيونداست cvvt هست يعني تايميگ متغيير. در حاليکه ايني که تو ايران توليد ميشه اين خاصيت رو نداره همون 1500 رو حجمشو زياد کرند.

جسارتا میشه لطف بفرمایید بگید چه کسی حجم اون رو زیاد کرده (کرمان موتور اجازه هیچ تییری در محصولات هیوندایی را ندارد)
در ضمن میشه بفرمایید از کجا گفتید که 1600 cvvt i ندارد

nojex
4 April 2007, 03:16 PM
این موتور 1600 cc با سیستم vtvt هستش و قابلیت تغییر تایمینگ رو داره که با کد alpha میشناسنش . علاوه بر ایران توی خط تولید هند هم فکر کنم این موتور روی همین بدنه فعلی نصب میشه
موتور های hyundai تماما وارداتی هستند و اصلا اینجا تولید نمیشه که بخوان تغییر بدن .

sogoli
4 April 2007, 06:03 PM
بالاخره 1600 اومد یا نه؟!

طی تماسی که با نمایندگیش داشتم گفتن قراره از اردیبهشت ماه تحویلش شروع بشه...

kingdariush
4 April 2007, 11:16 PM
این موتور 1600 cc با سیستم vtvt هستش و قابلیت تغییر تایمینگ رو داره که با کد alpha میشناسنش . علاوه بر ایران توی خط تولید هند هم فکر کنم این موتور روی همین بدنه فعلی نصب میشه
موتور های hyundai تماما وارداتی هستند و اصلا اینجا تولید نمیشه که بخوان تغییر بدن .

اینو چطور میگید؟ تو سایتش (کرمانخودرو) که چیزی ننوشته در این مورد!؟

Suba_sa
5 April 2007, 11:20 AM
جسارتا میشه لطف بفرمایید بگید چه کسی حجم اون رو زیاد کرده (کرمان موتور اجازه هیچ تییری در محصولات هیوندایی را ندارد)
در ضمن میشه بفرمایید از کجا گفتید که 1600 cvvt i ندارد

کي گفت کرمانخودرو!؟ تغيير حجم موتور فقط در ايرانخودرو انجام شده بخاطر اينکه اونها مرکز تحقيقات موتور دارند و گرنه اصلا اينکار در توالن شرکتي مثل کرمانخودرو نيست. منظورم اين بود که هوندا موتور 1600 که روي اکسنتهاي جديدش هست رو که داراي cvvt هست و 110 اسب هست به ايران نداده و موتوري که به ايران داده از همون نسل قبلي هست با حجم بيشتر که 105 اسب بيشتر نيست شتابش هم از آنچيزي که اکسنت 2007 داره کمتره

لطفا در مورد سيستم Vtvt توضيح بديد!‌ حتي در اينترنت هم چنين چيزي نيافتم! ما يا cvvt داريم يا vvt
اين که ميگيد رو از کجا آورديد؟

sogoli
5 April 2007, 11:41 AM
امروز با نمایندگی اصلیش تماس گرفتم که مسئول فروشش در خصوص ورنا 1600 به مطالب زیر اشاره کرد:

1- 4میلیون تومان پیش پرداخت + 4 میلیون 2ماه بعد +مابقی که در زمان تحیل خودرو که شهریور ماه هست دریافت می شود
البته اینو هم گفت که با شروع تولید ورنا1600 تولید 1500 قطع می شود.
جالب اینجاست که با دیگر نمایندگی این شرکت تماس گرفتم گفت اردیبهشت اولین سری می اد بیرون!
حالا از دوستان کسی هست که ثبت نام کرده باشه؟

El Padrino.
6 April 2007, 01:47 PM
کي گفت کرمانخودرو!؟ تغيير حجم موتور فقط در ايرانخودرو انجام شده بخاطر اينکه اونها مرکز تحقيقات موتور دارند و گرنه اصلا اينکار در توالن شرکتي مثل کرمانخودرو نيست. منظورم اين بود که هوندا موتور 1600 که روي اکسنتهاي جديدش هست رو که داراي cvvt هست و 110 اسب هست به ايران نداده و موتوري که به ايران داده از همون نسل قبلي هست با حجم بيشتر که 105 اسب بيشتر نيست شتابش هم از آنچيزي که اکسنت 2007 داره کمتره

لطفا در مورد سيستم Vtvt توضيح بديد!‌ حتي در اينترنت هم چنين چيزي نيافتم! ما يا cvvt داريم يا vvt
دوست عزیز شما می فرمایین کرمانخودرو به ایران خودرو گفته حجم موتور ورنا رو برای من زیاد کن اونم به رقیبش این موتور ساخت کره هست و حتی شاخص روغنش هم ایرانی نیست در ضمن ورنای 1600 105 اسب قدرت داره

nojex
6 April 2007, 02:27 PM

دوست گرامی من در مورد سایر خودرو سازان زیاد نظر نمیدم چون در جریان کاراشون نیستم اما در مورد کرمان خودرو یه کمکی اطلاع دارم که سعی می کنم در اختیار دوستان هم قرار بدم .

اولا کرمان خودرو اجازه تغییر موتور رو نداره
دوم خود ایران خودرو هم توانایی تغییر حجم رو نداره . انژکتوری کردن یا تغییر سرسیلندر خیلی متفاوت با تغییر حجم موتوره . برای تغییر حجم باید سایز پیستون و رینگهاش عوض بشه بعد بدنه موتور تغییر کنه سیستم سوخت رسانی عوض بشه و ... اگه این کار ساده بود خود ایران خودرو 405 رو با موتور 2000 تولید می کرد .
سوم اینکه علت تعویض موتور تولید نشدنشه . چون موتور ها مستقیما از کره میان و کره هم از نیمه 2006 با اومدن new accent تولید موتور 1500 رو قطع کرده.

اما این موتور با موتور accent فرق داره . این موتور روی getz نصب بوده و الان هم روی avante نصب میشه . avante با این بدنه و موتور اکنون در هند و استرالیا تولید میشه .

در مورد vtvt شرکت های سازنده اسامی متفاوتی براین سیستم variable valve timing دارند
مثلا toyota از vvti استفاده می کنه یا bmw از vanos .هیوندای هم بهش میگه vtvt
variable timing valve technology

Suba_sa
6 April 2007, 04:08 PM
دوست عزیز شما می فرمایین کرمانخودرو به ایران خودرو گفته حجم موتور ورنا رو برای من زیاد کن اونم به رقیبش این موتور ساخت کره هست و حتی شاخص روغنش هم ایرانی نیست در ضمن ورنای 1600 105 اسب قدرت داره

دارید شوخی میکنید یا واقعا منظور منو متوجه نشدید!!!؟
این قضیه که خیلی برندهای خودرو ساز آخرین مدل خودرو خودشون رو به کارخانه های فرعی نمیدن کاملا طبیعیه. شما میخواهید مشخصات اکسنت 2007 رو برای ورنا 1600 بنویسید و از شتاب و قدرت صفر تا صد همون استفاده کنید که کاملا نادرسته موتور اکسنت 2007 جدیدتر و قویتره و 110 اسب بخار قدرت داره که میتونید به سایت هیوندای مراجعه کنید موتور ورنای 1600 ایران از این موتور ضعیفتره.

Suba_sa
6 April 2007, 04:18 PM
دوست گرامی من در مورد سایر خودرو سازان زیاد نظر نمیدم چون در جریان کاراشون نیستم اما در مورد کرمان خودرو یه کمکی اطلاع دارم که سعی می کنم در اختیار دوستان هم قرار بدم .

اولا کرمان خودرو اجازه تغییر موتور رو نداره
دوم خود ایران خودرو هم توانایی تغییر حجم رو نداره . انژکتوری کردن یا تغییر سرسیلندر خیلی متفاوت با تغییر حجم موتوره . برای تغییر حجم باید سایز پیستون و رینگهاش عوض بشه بعد بدنه موتور تغییر کنه سیستم سوخت رسانی عوض بشه و ... اگه این کار ساده بود خود ایران خودرو 405 رو با موتور 2000 تولید می کرد .
سوم اینکه علت تعویض موتور تولید نشدنشه . چون موتور ها مستقیما از کره میان و کره هم از نیمه 2006 با اومدن new accent تولید موتور 1500 رو قطع کرده.

اما این موتور با موتور accent فرق داره . این موتور روی getz نصب بوده و الان هم روی avante نصب میشه . avante با این بدنه و موتور اکنون در هند و استرالیا تولید میشه .

در مورد vtvt شرکت های سازنده اسامی متفاوتی براین سیستم variable valve timing دارند
مثلا toyota از vvti استفاده می کنه یا bmw از vanos .هیوندای هم بهش میگه vtvt
variable timing valve technology

همونطور که شما هم تایید کردید این موتور با موتور اکسنت فرق داره و طبیعتا به شتاب اکسنت نخواهد رسید هم اینکه حداکثر قدرت این موتور 105 اسبه و در اکسنت 110 اسب در دورهای پایین هم اکسنت به علت cvvt وضعیت خیلی بهتر و شتاب بیشتری خواهد داشت. پس این ورنا 1600 از نظر قدرت و شتاب نمیتواند رقیبی برای پرشیا elx و 206 باشه که بعضیها میگن. شتاب این خودرو رو هم با اکسنت 2007 یکی نگیرید لطفا

در مورد vtvt هم فکر نمیکنم این عبارت بکار بره خود هیوندای هم در سایتش مینویسه cvvt که مخفف Continuous variable valve timing هست و vvt=variable valve timing و اصلا چیزی به اسم vtvt نداریم.

در مورد تغییر حجم هم همانطور که گفتم کار خیلی سختیه حجم موتور رو عوض کردن و در واقع یک طراحیه جدیده که در ایران فقط در مرکز تحقیقات موتور ایرانخودرو انجام شده و سایر شرکتهای ایرانی تا به حال نتوانستند چنین کاری بکنند(منظورم این نیست که ایرانخودرو برای کرمانخودرو اینکارو کرده!!!) . ایراتخودرو برای سمندهای صادراتی به سوریه به مشکل خورده بود چون اونها سمند رو 1600 میخواستند و ایرانخودرو موتور 405 رو که روی سمند هست به 1600 تغییر داد و اولین سری خودروهای سمند صادراتی به ترکیه 1600 بود.

nojex
6 April 2007, 04:36 PM
در مورد vtvt هم فکر نمیکنم این عبارت بکار بره خود هیوندای هم در سایتش مینویسه cvvt که مخفف Continuous variable valve timing هست و vvt=variable valve timing و اصلا چیزی به اسم vtvt نداریم.

روی تمام box های موتور این کد هست alpha 1600 vtvt ! و بر خلاف گفته شما این موتور این توانایی رو داره .
در مورد سمندهای صادراتی هم در این تاپیک بهتره صحبت نکنیم اما من مستدل می تونم بگم قرار بود موتور 1600 پژو 206 روش نصب شه که پژو اجازه نداد و همون 1800 نصب شد و ..
این هم مشخصات واقعی که دقیق هستند :
Max. Horsepower (ps/rpm) 102.6 / 5800
Max. Torque (kg m/rpm) 14.4 / 4500
در مورد شتاب هم من مقایسه ای انجام ندادم دوست عزیز . اما مطمئنا کمتره :icon_surp

Suba_sa
6 April 2007, 04:50 PM
روی تمام box های موتور این کد هست alpha 1600 vtvt ! و بر خلاف گفته شما این موتور این توانایی رو داره .
در مورد سمندهای صادراتی هم در این تاپیک بهتره صحبت نکنیم اما من مستدل می تونم بگم قرار بود موتور 1600 پژو 206 روش نصب شه که پژو اجازه نداد و همون 1800 نصب شد و ..
این هم مشخصات واقعی که دقیق هستند :
Max. Horsepower (ps/rpm) 102.6 / 5800
Max. Torque (kg m/rpm) 14.4 / 4500
در مورد شتاب هم من مقایسه ای انجام ندادم دوست عزیز . اما مطمئنا کمتره :icon_surp

دقیقا چون پژو اجازه نداد موتور 206 در اون زمان روی سمند نصب بشه این پروژه تعریف شد و موتور 1600 شد و روی سمند نصب شد و چون سمند دیگه تحت لیسانس پژو نیست و حجم موتور هم از طراحی پژو خارج شده بود دیگه اجازه از پژو هم لازم نبود. این سمند هم اکنون در سوره و ونزوئلا در حال حرکت است به اسم سمند IP16 . اینهم انواع سمند از سایت ساپکو:[Only registered and activated users can see links]
که سمند Ip16 که همون 1600 هست رو میتونید ببینید.

kingdariush
4 May 2007, 12:53 PM
تو اخبار گفتند خط تولید ورنای 1600 دیروز افتتاح شد! کسی خبر داره؟ از این افتتاحهای الکیه یا واقعا راه افتاد؟

neda67
6 June 2007, 03:41 AM
دوستان ميشه بگين قيمت اين ماشين چنده و ثبت نام كي انجام ميشه

XELTEK
6 June 2007, 10:58 AM
فعلا" كه كارخونش تعطيله ! اما فكر كنم واسه اوايل تابستون بازار بياد !

*علی*
7 June 2007, 07:04 PM
دوست عزیز راین خودرو باز است و تولید ورنا و آوانته ادامه دارد . این موضوع هیچ ربطی به بسته شدن دربهای تولید مجموعه بم خودرو و مدیران خودرو که به ترتیب فولوکس گل و mwm110 تولید میکردند ندارد . ok

kingdariush
7 June 2007, 11:46 PM
دوست عزیز راین خودرو باز است و تولید ورنا و آوانته ادامه دارد . این موضوع هیچ ربطی به بسته شدن دربهای تولید مجموعه بم خودرو و مدیران خودرو که به ترتیب فولوکس گل و mwm110 تولید میکردند ندارد . ok

صحبت ورشکسته شدن کل مجموعه است! چه دل خوشی دارید!
کجاست پس این ورنای 1600 ؟ الان فکر کنم بیش از یکساله میگن میخواهند تولید کنند!
حیف این هیوندا نبود که نماینده اش تو ایران شد کرمانخودرو!؟

vahidsesariii
8 June 2007, 04:12 AM
من باز هم اميدوارم اين خودرو توليد بشه و كرمان خودرو هم ورشگست نشه

*علی*
9 June 2007, 11:49 AM
صحبت ورشکسته شدن کل مجموعه است! چه دل خوشی دارید!
کجاست پس این ورنای 1600 ؟ الان فکر کنم بیش از یکساله میگن میخواهند تولید کنند!
حیف این هیوندا نبود که نماینده اش تو ایران شد کرمانخودرو!؟
دوست خوب چرا تا در مورد مطلبی اطمینان ندارید بیخودی جو سازی میکنید. بنده همین جور هم که قبلا درباره اش صحبت کردم با یکی از مهندسین بم خودرو در رابطه هستم و اخبارم قابل اطمینان است .
خود همین شخص که در بم خودرو کار میکرد فعلا خانه نشین است و بم خودرو و مدیران خودرو فعلا تولید ندارند و این هم به علت مشکلات بر سر کمبود قطعه و مقداری مشکلات مالی است ( پس بحث برشکستگی در میان نیست ) این دو شرکت از همون ابتدا به تولید هم در مورد تامین قطعه مشکل داشتند و یکی از مشکلات دارندگان گل و mwm همین قیمت بالا قطعات و کمبود قطعه بود .

اما راین خودرو که نمایندگی تولید محصولات هیوندا را دارد همچنان تولید دارد و اگر هم به یک از نمایندگی ها مراجعه کنید متوجه عرایض بنده میشوید پس جو سازی نفرمایید . البته لطفا
علاوه بر این تولید ورنا 1600 هم حدود 1 ماه است که آغاز شده و شرکت در حال تحویل خودرو ها به مشتریان است پس حرف بیخود ......................

در ضمن فکر نکنم بهتر از کرمان موتور در خودرو سازی کشور برای مونتاژ شرکتی پیدا کنید باشد البته برای مونتاژ در سطح بالا
.... میخواستید نمایندگی رو بدهند به ایران خودرو ........که همون بلایی رو سر پژو 405 و 206 آورد سر ورنا و آوانته هم بیاره :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: حرفتون بسیار جالب بود من که کلی حال کردم

El Padrino.
9 June 2007, 12:17 PM
همونطور که شما هم تایید کردید این موتور با موتور اکسنت فرق داره و طبیعتا به شتاب اکسنت نخواهد رسید هم اینکه حداکثر قدرت این موتور 105 اسبه و در اکسنت 110 اسب در دورهای پایین هم اکسنت به علت cvvt وضعیت خیلی بهتر و شتاب بیشتری خواهد داشت. پس این ورنا 1600 از نظر قدرت و شتاب نمیتواند رقیبی برای پرشیا elx و 206 باشه که بعضیها میگن. شتاب این خودرو رو هم با اکسنت 2007 یکی نگیرید لطفا

در مورد تغییر حجم هم همانطور که گفتم کار خیلی سختیه حجم موتور رو عوض کردن و در واقع یک طراحیه جدیده که در ایران فقط در مرکز تحقیقات موتور ایرانخودرو انجام شده و سایر شرکتهای ایرانی تا به حال نتوانستند چنین کاری بکنند(منظورم این نیست که ایرانخودرو برای کرمانخودرو اینکارو کرده!!!) . ایراتخودرو برای سمندهای صادراتی به سوریه به مشکل خورده بود چون اونها سمند رو 1600 میخواستند و ایرانخودرو موتور 405 رو که روی سمند هست به 1600 تغییر داد و اولین سری خودروهای سمند صادراتی به ترکیه 1600 بود.

کی پفته ما سیستمی به نام VVT-i نداریم دوست عزیز شما تاحالا کرولا کمری دیدی دیدی که روی گلگیرش زده VVT-i اینم یک عکس از موتور کمری 2007 [Only registered and activated users can see links]از این که تاپیک رو منحرف کردم عذر می خوام

kingdariush
9 June 2007, 09:06 PM
دوست خوب چرا تا در مورد مطلبی اطمینان ندارید بیخودی جو سازی میکنید. بنده همین جور هم که قبلا درباره اش صحبت کردم با یکی از مهندسین بم خودرو در رابطه هستم و اخبارم قابل اطمینان است .
خود همین شخص که در بم خودرو کار میکرد فعلا خانه نشین است و بم خودرو و مدیران خودرو فعلا تولید ندارند و این هم به علت مشکلات بر سر کمبود قطعه و مقداری مشکلات مالی است ( پس بحث برشکستگی در میان نیست ) این دو شرکت از همون ابتدا به تولید هم در مورد تامین قطعه مشکل داشتند و یکی از مشکلات دارندگان گل و mwm همین قیمت بالا قطعات و کمبود قطعه بود .

اما راین خودرو که نمایندگی تولید محصولات هیوندا را دارد همچنان تولید دارد و اگر هم به یک از نمایندگی ها مراجعه کنید متوجه عرایض بنده میشوید پس جو سازی نفرمایید . البته لطفا
علاوه بر این تولید ورنا 1600 هم حدود 1 ماه است که آغاز شده و شرکت در حال تحویل خودرو ها به مشتریان است پس حرف بیخود ......................

در ضمن فکر نکنم بهتر از کرمان موتور در خودرو سازی کشور برای مونتاژ شرکتی پیدا کنید باشد البته برای مونتاژ در سطح بالا
.... میخواستید نمایندگی رو بدهند به ایران خودرو ........که همون بلایی رو سر پژو 405 و 206 آورد سر ورنا و آوانته هم بیاره :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: حرفتون بسیار جالب بود من که کلی حال کردم

مسلما صحبتهای احساسی چیزی رو تغییر نمیده. وضعیت کرمانخودرو و تیراژ تولیدش هم برای همه مشخصه. حالا شما فکر کن جو سازیه! خودروسازی که خصوصیه و مسئولینش هم با دولت فعلی در تضادند خط تولیدش هم تعطیله و تحویل تمام خودروهاش تاخیر خورده رو شما چی مینامید!؟ حالا من نمیگم در معرض ورشکستگی ولی غیر از اینه که این شرکت کلا روی هواست؟
بعد هم فکر نمیکنم ورنای 100% خارجی رو 15 تومن با تاخیر دادن افتخاری باشه.

Suba_sa
10 June 2007, 09:23 AM
کی پفته ما سیستمی به نام VVT-i نداریم دوست عزیز شما تاحالا کرولا کمری دیدی دیدی که روی گلگیرش زده VVT-i اینم یک عکس از موتور کمری 2007 [Only registered and activated users can see links]از این که تاپیک رو منحرف کردم عذر می خوام

اگر مطلب من رو خوانده باشيد گفتم که بر خلاف گفته ايشون vtvt نداريم! شما از vvt صحبت ميکني؟! اون که هست!

Foad
11 June 2007, 01:16 AM
دوستان لطفا کمی مراعات کنید
بحث فوق به این تاپیک مربوط نیست

*علی*
11 June 2007, 05:40 PM
مسلما صحبتهای احساسی چیزی رو تغییر نمیده. وضعیت کرمانخودرو و تیراژ تولیدش هم برای همه مشخصه. حالا شما فکر کن جو سازیه! خودروسازی که خصوصیه و مسئولینش هم با دولت فعلی در تضادند خط تولیدش هم تعطیله و تحویل تمام خودروهاش تاخیر خورده رو شما چی مینامید!؟ حالا من نمیگم در معرض ورشکستگی ولی غیر از اینه که این شرکت کلا روی هواست؟
بعد هم فکر نمیکنم ورنای 100% خارجی رو 15 تومن با تاخیر دادن افتخاری باشه.

دوست خوبم شما خودتو خیلی ناراحت نکن دوستان از روی پست های من و شما , خودشون کاملا تشخیص میدهند که چه شخصی به دنبال جو سازی و حرف های احساساتی است .
در ضمن خیلی هم افتخار داره تازه کرمان موتور در بدقولی به گرد پای ایرانخودرو و سایپا رسیده

Foad
11 June 2007, 06:14 PM
علی جان-داریوش جان
لطفا جوری پست ندید که باعث کدورت بشه.تجربه نشون داده که باید صبر کرد تا حاشیه های اینگونه اخبار کاملا مشخص بشه . الان هیچ چیز مشخص نیست پس چرا باهم بحث میکنید؟!

Alireza-B
25 October 2007, 10:13 PM
دوستان عزیز سلام
چندی پیش برای انجام خدمات گارانتی 10000 کیلومتر به نمایندگی مرکزی هیوندای واقع در جاده کرج (بلوار نخل) مراجعه کرده بودم که با تصاویری که ملاحظه می فرمایید مواجه شدم.
در وهله اول باید بگم که کی گفته که ورنا 1600 هنوز تولید نشده. تصاویر مال شهریوره. می بینید که تولید شده حسابی هم شده.
اونطور که از ظاهرشون بر میاد،ورنا 1600 سی سی در دو مدل عرضه شده. ورنا 1600 معمولی که درواقع ورنا 1600 با همون داشبورد ورنا 1500 سی سی هستش البته با کمی تغییرات که توی عکس مشخصه و ورنا 1600 اتوماتیک که تغییراتی در داشبورد نظیر: تغییر فرم ظاهری غربیلک فرمان و تغییر دسته دنده (که خب برای اتومبیل های اتوماتیک وضعیت تعریف شده اییه) داره.
برخلاف ورنا 1500 سی سی، ورنا 1600 سی سی دارای سوئیچ با قابلیت ریموت کنترل هست (مثل پژو 206). آینه های بغل این خودرو قابلیت تنظیم برقی داره و دوتا مه شکن جلو با کلید مربوطه در داشبورد هم داره ولی چیزی که خیلی عجیبه زه، پایه آینه بغل و کلاف دور شیشه این خودرو برخلاف ورنا 1500 سی سی رنگ نداره و پلاستیک خالص هستش که این به نظر من یه نقص برای اتومبیلی با این وضعیت هستش. البته بنده توی تعمیرگاه مرکزی نوشته ایی با این مضمون که "به دلیل عدم دقت در شستشوی خودرو رنگ پریدگی های در محل زه های روی در خودرو دیده شده که این امر باعث شده مراجعه کننده گان زیادی برای رفع این نقیصه به تعمیرگاههای مجاز مراجعه کنند" بر خوردم. در زیر این نوشته ذکر شده بود که این رنگ پریدگی ها به دلیل بی دقتی بوده و شرکت پرستوی آبی هیچ مسؤلیتی در قبال این مساله به عهده ندارد!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید به خاطر همین دلیل بوده که این خودرو از نقاط رنگ شده کمتری به نسبت ورنا 1500 سی سی برخورداره. البته جای بسی تأسفه که شرکتی با سابقۀ درخشانی مثل کرمان خودرو بخواد اشتباه خودش رو گردن مردم بندازه اما به هر حال حقیقتی درخور گفتن بود.
در مورد قیمت این خودرو هم از مسؤل نمایندگی پرسیدم، ایشون فرمودند که: " به دلیل عدم ثبات در بازار خودروی ایران شرکت سازنده روی این خودرو هنوز قیمت گذاری قطعی نکرده، اما این خودرو به احتمال قوی با اختلافی دو تا سه میلیونی با ورنا 1500 سی سی به بازار خواهد آمد".
عکس آخر هم برای اون دوستانی گذاشتم که می فرمودند کرمان خودرو ورشکست شده و خط تولیدش از کار افتاده. اگر اینطوره پس این همه خودرو رو از کجا به نمایندگی مرکزی تهران آوردن؟
حداقل برای تهرانی ها راه دوری نیست تا یه سر به بلوار نخل در کیلومتر 18 جاده مخصوص کرج بزنن. اونوقت این دوستان هر روز صبح با همین صحنه مواجه میشن. صف طویل محصولات کرمان خودرو که آماده تحویل هستند. به نظر شما این برای شرکتی که خط مونتاژش کیلومترها از تهران دوره یک مزیت نیست؟

احمدLX
26 October 2007, 12:47 AM
عکسها نشان داده نمیشوند
لطف کن درستشون کن
مشتاق دیدن هستیم

kingdariush
26 October 2007, 12:56 AM
دوستان عزیز سلام
چندی پیش برای انجام خدمات گارانتی 10000 کیلومتر به نمایندگی مرکزی هیوندای واقع در جاده کرج (بلوار نخل) مراجعه کرده بودم که با تصاویری که ملاحظه می فرمایید مواجه شدم.
در وهله اول باید بگم که کی گفته که ورنا 1600 هنوز تولید نشده. تصاویر مال شهریوره. می بینید که تولید شده حسابی هم شده.
اونطور که از ظاهرشون بر میاد،ورنا 1600 سی سی در دو مدل عرضه شده. ورنا 1600 معمولی که درواقع ورنا 1600 با همون داشبورد ورنا 1500 سی سی هستش البته با کمی تغییرات که توی عکس مشخصه و ورنا 1600 اتوماتیک که تغییراتی در داشبورد نظیر: تغییر فرم ظاهری غربیلک فرمان و تغییر دسته دنده (که خب برای اتومبیل های اتوماتیک وضعیت تعریف شده اییه) داره.
برخلاف ورنا 1500 سی سی، ورنا 1600 سی سی دارای سوئیچ با قابلیت ریموت کنترل هست (مثل پژو 206). آینه های بغل این خودرو قابلیت تنظیم برقی داره و دوتا مه شکن جلو با کلید مربوطه در داشبورد هم داره ولی چیزی که خیلی عجیبه زه، پایه آینه بغل و کلاف دور شیشه این خودرو برخلاف ورنا 1500 سی سی رنگ نداره و پلاستیک خالص هستش که این به نظر من یه نقص برای اتومبیلی با این وضعیت هستش. البته بنده توی تعمیرگاه مرکزی نوشته ایی با این مضمون که "به دلیل عدم دقت در شستشوی خودرو رنگ پریدگی های در محل زه های روی در خودرو دیده شده که این امر باعث شده مراجعه کننده گان زیادی برای رفع این نقیصه به تعمیرگاههای مجاز مراجعه کنند" بر خوردم. در زیر این نوشته ذکر شده بود که این رنگ پریدگی ها به دلیل بی دقتی بوده و شرکت پرستوی آبی هیچ مسؤلیتی در قبال این مساله به عهده ندارد!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید به خاطر همین دلیل بوده که این خودرو از نقاط رنگ شده کمتری به نسبت ورنا 1500 سی سی برخورداره. البته جای بسی تأسفه که شرکتی با سابقۀ درخشانی مثل کرمان خودرو بخواد اشتباه خودش رو گردن مردم بندازه اما به هر حال حقیقتی درخور گفتن بود.
در مورد قیمت این خودرو هم از مسؤل نمایندگی پرسیدم، ایشون فرمودند که: " به دلیل عدم ثبات در بازار خودروی ایران شرکت سازنده روی این خودرو هنوز قیمت گذاری قطعی نکرده، اما این خودرو به احتمال قوی با اختلافی دو تا سه میلیونی با ورنا 1500 سی سی به بازار خواهد آمد".
عکس آخر هم برای اون دوستانی گذاشتم که می فرمودند کرمان خودرو ورشکست شده و خط تولیدش از کار افتاده. اگر اینطوره پس این همه خودرو رو از کجا به نمایندگی مرکزی تهران آوردن؟
حداقل برای تهرانی ها راه دوری نیست تا یه سر به بلوار نخل در کیلومتر 18 جاده مخصوص کرج بزنن. اونوقت این دوستان هر روز صبح با همین صحنه مواجه میشن. صف طویل محصولات کرمان خودرو که آماده تحویل هستند. به نظر شما این برای شرکتی که خط مونتاژش کیلومترها از تهران دوره یک مزیت نیست؟

یک نگاهی به تاریخ پستها میکردی بد نبود.
الان فکر کنم مشکل خودروسازهای خصوصی از جمله کرمانخودرو با ستاد تبصره 13 هست که اجازه نمره شدن به خودرو هاشونو نداده و ظاهرا تازه موافقت کرده. و دیگه اینکه مجبورشون کرده خودروی دوگانه سوز تولید کنند که توان فنیشو ندارند.

Alireza-B
26 October 2007, 12:58 AM
دوستانی که تصاویر رو نمی تونن بینن می تونن از لینکهای زیر (لینک تصاویر) استفاده بکنن:
البته تجربه نشون داده که با یک کلیک راست و انتخاب Show Picture میشه تصاویر رو دید

Alireza-B
26 October 2007, 01:16 AM
اولاً که هدف فقط نمایش عکسها بود.
ثانیاً حداقل این مدل خودرو مشکل زیست محیطی نداره که بخواد توی هفت خوان ستاد تبصره 13 گیر بکنه.
ثالثاً عکسها مال روزهای پایانی شهریور هستند (بنابراین اون زمان ستاد تبصره 13 بودش و حتی بنزین هم خیلی وقت بود که سهمیه بندی شده بود!!!!).
رابعاً گازسوز کردن خودروهایی که تحت لیسانس کارخانه مادر در ایران تولید میشن منوط به دریافت اجازه نامه از کارخانه مادر هستش نه حرفهای ... مسؤلان محترم در ستاد تبصره 13.
خامساً کرمان خودرو چیزی از سایپا و ایران خودرو کمتر نداره که نتونه این خودروها رو گازسوز بکنه.
تازه مگه گاز سوز کردن "شق القمره" که نشه انجامش داد. هزار ماشاالله توی کارگاههای زیر پله ایی هم ماشین گازسوز می کنن. که شما دوست عزیزم میگی نمیشه و دانش فنی می خواد
درضمن اینو که نمیشه منکر شد که هیوندای ورنا چه 1500 و چه 1600 سی سی مصرفش حداقل از 405 و سمند کمتره و صد البته از استانداردهای به روزتری به نسبت خودروهای دهه هشتاد میلادی برخورداره.
بهتر نیست اول فکر بکنیم بعد حرف بزنیم؟ (البته قصد توهین ندارم اما واقعیت خود گواه بر این جمله است)
شاید هم تحویل ماشین گازسوز بدون مخزن یا با مخزن معیوب یا حتی با هزار و یک مشکل دیگه شده افتخار که کرمان خودرو از این افتخار بی نصیبه؟ بهتره اون همه تقدیرنامه و مدال افتخار توی گردن مسؤلان محترم سایپا و ایران خودرو باشه که با خلف وعده هاشون همه رو از تولید یک (تاکید می کنم فقط یک) مدل خودرو ملی دلسرد کردن. کرمان خودرو تولید کننده نیست اما حداقل مونتاژ کننده خوبی که هست! خودروی خوب چه مونتاژ و چه تولید داخل باب دل همه است پس چرا غولهای بزرگ تولید کننده خودرو در ایران حتی توی کار مونتاژ هم اینجوری موندن؟

Mr.Sina
26 October 2007, 10:51 AM
عكس ها كار نمي كنه\

kingdariush
31 October 2007, 11:15 PM
اولاً که هدف فقط نمایش عکسها بود.
ثانیاً حداقل این مدل خودرو مشکل زیست محیطی نداره که بخواد توی هفت خوان ستاد تبصره 13 گیر بکنه.
ثالثاً عکسها مال روزهای پایانی شهریور هستند (بنابراین اون زمان ستاد تبصره 13 بودش و حتی بنزین هم خیلی وقت بود که سهمیه بندی شده بود!!!!).
رابعاً گازسوز کردن خودروهایی که تحت لیسانس کارخانه مادر در ایران تولید میشن منوط به دریافت اجازه نامه از کارخانه مادر هستش نه حرفهای ... مسؤلان محترم در ستاد تبصره 13.
خامساً کرمان خودرو چیزی از سایپا و ایران خودرو کمتر نداره که نتونه این خودروها رو گازسوز بکنه.
تازه مگه گاز سوز کردن "شق القمره" که نشه انجامش داد. هزار ماشاالله توی کارگاههای زیر پله ایی هم ماشین گازسوز می کنن. که شما دوست عزیزم میگی نمیشه و دانش فنی می خواد
درضمن اینو که نمیشه منکر شد که هیوندای ورنا چه 1500 و چه 1600 سی سی مصرفش حداقل از 405 و سمند کمتره و صد البته از استانداردهای به روزتری به نسبت خودروهای دهه هشتاد میلادی برخورداره.
بهتر نیست اول فکر بکنیم بعد حرف بزنیم؟ (البته قصد توهین ندارم اما واقعیت خود گواه بر این جمله است)
شاید هم تحویل ماشین گازسوز بدون مخزن یا با مخزن معیوب یا حتی با هزار و یک مشکل دیگه شده افتخار که کرمان خودرو از این افتخار بی نصیبه؟ بهتره اون همه تقدیرنامه و مدال افتخار توی گردن مسؤلان محترم سایپا و ایران خودرو باشه که با خلف وعده هاشون همه رو از تولید یک (تاکید می کنم فقط یک) مدل خودرو ملی دلسرد کردن. کرمان خودرو تولید کننده نیست اما حداقل مونتاژ کننده خوبی که هست! خودروی خوب چه مونتاژ و چه تولید داخل باب دل همه است پس چرا غولهای بزرگ تولید کننده خودرو در ایران حتی توی کار مونتاژ هم اینجوری موندن؟

بهتر نیست اول فکر بکنیم بعد حرف بزنیم؟
شما محیط زیست رو با تبصره 13 اشتباه گرفتی!!! تبصره 13 تصویب کرده که تمام خودروهای تولیدی کشور که مصرفشان بیشتر از 6 لیتر در 100 کیلومتر هست باید دوگانه سوز بشوند وگرنه مجوز شماره گذاری نمیگیرند که مشکل اصلی خودروسازان خصوصی بود و تازگیها موقتا با مجوز موقت حل شد.
در مورد دانش فنی هم مطمئنم که در سطح کرمانخودرو نیست مگر اینکه خود هیوندایی به کمکشون بیاد خودرو باید حداقل یکسال گارانتی بشه این مشکل اصلیشونه وگرنه گازسوز کردن کارگاهی و بدون گارانتی که بکار کارخانه خودروساز نمیاد.
ضمنا زیاد غلو نکنید کرمانخودرو به هیچوجه با سایپا و ایرانخودرو قابل مقایسه نیست یک مقایسه ای بین تیراژ تولید و گردش مالیشون بکنید بعد بگید کرمانخودرو چیزی از اینها کم نداره! کرمانخودرو حتی دانش فنی استفاده از قطعات مهم خودرویی ایرانی رو هم نداره.

Alireza-B
1 November 2007, 12:26 AM
بله درست می فرمایید. بنده اشتباهاً "محیط زیست" رو تبصره 13 تایپ کردم. (اینو به حساب مشغله های فکری و کاری من بذارید).
اما اصل مطلب: حتی بچه های شش ساله هم میدونن موتوری که با عنوان بنزین سوز تولید میشه باید بنزین مصرف کنه نه انواع گاز. وقتی تفکرات از بالا تا پایین تسخیر بازار داخلی باشه انتظاری بیش از این هم نمیره. دوست عزیزم، یقین داشته باشید که کرمان خودرو مونتاژ کننده است و بس، قرار نیست موتور طراحی بکنه. اگر یکی از محصولاتش رو با موتور بنزینی و سیلندر گاز مایع بیرون داد اونوقت میشه گفت که دانش و تکنولوژی مونتاژ رو هم نداره.
فقط به عنوان نمونه پراید رو مثال میزنم: خودرویی با موتور بنزینی ولی سیلندر گاز در صندوق عقب. من رشتۀ تحصیلی ام مکانیک نیست اما حداقل اینو می دونم که برای این که خودرویی بنزین سوز بخواد تبدیل بشه به گاز سوز (همون دوگانه سوز) باید حداقل تغییراتی در سیستم موتور این خودرو انجام بشه (اگه شما توی موتور 405، سمند و یا پراید دوگانه سوز تغییری دیدی ما رو هم خبر کن). منظور من از هنر نهفتۀ خودروساز داخلی اینه. کرمان خودرو نه مال بنده است و نه مال آباء و اجداد بنده. اما همین مونتاژ کنندۀ بی بهره از تکنولوژی های به روز (به قول شما) حداقل خودروهای مونتاژ شده اش مشکلات این دو غول خودروساز ایرانی رو ندارن. مردمی که قراره تا هفت پشتشون خودروی ملی رو به خواب هم نبینه بهتره که خودروی مونتاژ شده اما با کیفیت سوار بشن. ایران خودرو و یا سایپا تا هفتاد سال دیگه هم نمی تونن به گرد خودرو سازهای کره ایی برسن. تفاوت خودروساز ایرانی با کره ایی در سالن تولید یا اتاق طراحی نیست تفاوت در شیوه مدیریت و اصالت تفکرات مدیران عالی رتبۀ خودروسازی این دو کشوره. تا زمانی که ایران خودرو از توقف (حتی چند ثانیه ایی) خط تولید به دلیل رفع نقص یا جایگزینی محصولی بهتره واهمه داره مردمان پارس باید خودروهای کره ایی قصر آمال و آرزوهاشون باشه.
دوست عزیزم، منظور من از برتری کرمان خودرو به نسبت تولید کننده های داخلی این نیست که نمی تونه خودروی گاز سوز بده بیرون. ناظران خط مونتاژ کرمان خودرو ننه قمر نیستن کارشناسانی از خودرو ساز کره ایی هستن. دلیل برتری کرمان خودرو، زاگرس خودرو و یا حتی گروه بهمن به ایران خودرو و سایپا تفاوت فاحش کیفیت محصولاته. وگرنه نصب سیلندر گاز که هنر نیست.
دوست عزیزم، من نگفتم که کرمان موتور به دلیل پهناور بودن سالن مونتاژش یا گردش بیشتر سرمایه اش از ایران خودرو و سایپا بهتره. دلیل برتری کیفیت محصولاته (تأکید می کنم کیفیت محصولات). ساخت خودروی ملی آرزوی هر ایرانی وطن پرسته اما خودروی ملی ما چیه و ساخت کجاست؟
ای کاش اون لحظه که ایران خودرو با افتخار در صدا و سیما اعلام می کنه که به دلیل صادرات و... تونسته ثابت کنه که بهترین در داخله یکی می پرسید که آقای مدیر خودروساز برتر و از همه سرتر برای بازار داخل چه کار کردی؟ افزایش کیفیت دادی؟ یا به تنوع محصولاتت فکر کردی؟
دوست عزیزم باز هم از شما می خوام که فکر کنید و بعد تایپ کنید.
در انتها از دوست عزیزم kingdariush درخواست عاجزانه دارم که برای بندۀ حقیر توضیح بدن که "دانش فنی استفاده از قطعات مهم خودرویی ایرانی" یعنی چی؟
پاینده و پیروز باشید.

persianking62
1 November 2007, 01:19 AM
کرمان خودرو یا گروه بهمن خودروهایی درست میکنند که تهت لیسانس هست.و بدون اجازه اونا تغییر توش نمیتونند بدند.حتی نمونش زانتیا که سایپا با زورمیخواست دوگانه سوزش کنه که کمپانی مادر اجازه نداد.
در مورد کرمان خودرو یا گروه بهمن که مونتاژ کار هستند و قطعات ckd وارد میکنند به طور یقین کیفییت تولیداتشون نسبت به کمپانی مثل ایرانخودرو بالاتر هست.به نظر من اشتباه هست که یک سمند از لحاظ فنی و کیفییت و ایمنی با خودرویی مثل ورنا مقایسه بشه.متاسفانه ایرانخودرو درسته درسته سالن هایی با امکانات زیاد داره یا خط رباتیک داره ولی متاسفانه تولیداتش کیفیتش مدام هر ساله پایین میاد به عنوان مثال یک 206 مدل 84 را از لحاظ کیفیت نمیشه با یه مدل 86 مقایسه کرد چون واقعا افت کرده و تبلیغاتی که کمپانی مثل ایرانخودرو انجام میده بیشتر شعار هست تا واقعییت.من به عنوان یک ایرانی واقعا دوست دارم کشورم پیشرفت کنه ولی متاسفانه با این نوع مدیرت های که وجود داره امکانش نیست.
خودروساز های امثال کرمان خودرو یا بهمن و غیره چون تهت لیسانس کار میکنند محصولاتشون دارای کیفیت خوب هست و بدون اجازه کمپانی مادر هیچ تغییری اجازه ندارند انجام بدند.

Foad
1 November 2007, 01:26 AM
دوستان
لطفا تاپیک رو منحرف نکنید
بحثهای فوق ارتباطی با ورنا 1600 ندارد.تاپیک مقایسه خودررو سازها وجود دارد لطفا ادامه بحث در آن تاپیک

persianking62
1 November 2007, 01:52 AM
کاملا درسته.اینجا تاپیک ورنا هست ولی اگه مقایسه هم بین این خودرو و خودرو های دیگر هم از لحاظ کیفیت و دیگر موارد هم بشه بد نیست تا خوانندگان اگاه بشند.

abbass11
1 November 2007, 05:54 AM
قیمت این ورنا درحال حاضر چنده ؟

kingdariush
1 November 2007, 07:39 PM
بله درست می فرمایید. بنده اشتباهاً "محیط زیست" رو تبصره 13 تایپ کردم. (اینو به حساب مشغله های فکری و کاری من بذارید).
اما اصل مطلب: حتی بچه های شش ساله هم میدونن موتوری که با عنوان بنزین سوز تولید میشه باید بنزین مصرف کنه نه انواع گاز. وقتی تفکرات از بالا تا پایین تسخیر بازار داخلی باشه انتظاری بیش از این هم نمیره. دوست عزیزم، یقین داشته باشید که کرمان خودرو مونتاژ کننده است و بس، قرار نیست موتور طراحی بکنه. اگر یکی از محصولاتش رو با موتور بنزینی و سیلندر گاز مایع بیرون داد اونوقت میشه گفت که دانش و تکنولوژی مونتاژ رو هم نداره.
فقط به عنوان نمونه پراید رو مثال میزنم: خودرویی با موتور بنزینی ولی سیلندر گاز در صندوق عقب. من رشتۀ تحصیلی ام مکانیک نیست اما حداقل اینو می دونم که برای این که خودرویی بنزین سوز بخواد تبدیل بشه به گاز سوز (همون دوگانه سوز) باید حداقل تغییراتی در سیستم موتور این خودرو انجام بشه (اگه شما توی موتور 405، سمند و یا پراید دوگانه سوز تغییری دیدی ما رو هم خبر کن). منظور من از هنر نهفتۀ خودروساز داخلی اینه. کرمان خودرو نه مال بنده است و نه مال آباء و اجداد بنده. اما همین مونتاژ کنندۀ بی بهره از تکنولوژی های به روز (به قول شما) حداقل خودروهای مونتاژ شده اش مشکلات این دو غول خودروساز ایرانی رو ندارن. مردمی که قراره تا هفت پشتشون خودروی ملی رو به خواب هم نبینه بهتره که خودروی مونتاژ شده اما با کیفیت سوار بشن. ایران خودرو و یا سایپا تا هفتاد سال دیگه هم نمی تونن به گرد خودرو سازهای کره ایی برسن. تفاوت خودروساز ایرانی با کره ایی در سالن تولید یا اتاق طراحی نیست تفاوت در شیوه مدیریت و اصالت تفکرات مدیران عالی رتبۀ خودروسازی این دو کشوره. تا زمانی که ایران خودرو از توقف (حتی چند ثانیه ایی) خط تولید به دلیل رفع نقص یا جایگزینی محصولی بهتره واهمه داره مردمان پارس باید خودروهای کره ایی قصر آمال و آرزوهاشون باشه.
دوست عزیزم، منظور من از برتری کرمان خودرو به نسبت تولید کننده های داخلی این نیست که نمی تونه خودروی گاز سوز بده بیرون. ناظران خط مونتاژ کرمان خودرو ننه قمر نیستن کارشناسانی از خودرو ساز کره ایی هستن. دلیل برتری کرمان خودرو، زاگرس خودرو و یا حتی گروه بهمن به ایران خودرو و سایپا تفاوت فاحش کیفیت محصولاته. وگرنه نصب سیلندر گاز که هنر نیست.
دوست عزیزم، من نگفتم که کرمان موتور به دلیل پهناور بودن سالن مونتاژش یا گردش بیشتر سرمایه اش از ایران خودرو و سایپا بهتره. دلیل برتری کیفیت محصولاته (تأکید می کنم کیفیت محصولات). ساخت خودروی ملی آرزوی هر ایرانی وطن پرسته اما خودروی ملی ما چیه و ساخت کجاست؟
ای کاش اون لحظه که ایران خودرو با افتخار در صدا و سیما اعلام می کنه که به دلیل صادرات و... تونسته ثابت کنه که بهترین در داخله یکی می پرسید که آقای مدیر خودروساز برتر و از همه سرتر برای بازار داخل چه کار کردی؟ افزایش کیفیت دادی؟ یا به تنوع محصولاتت فکر کردی؟
دوست عزیزم باز هم از شما می خوام که فکر کنید و بعد تایپ کنید.
در انتها از دوست عزیزم kingdariush درخواست عاجزانه دارم که برای بندۀ حقیر توضیح بدن که "دانش فنی استفاده از قطعات مهم خودرویی ایرانی" یعنی چی؟
پاینده و پیروز باشید.

اگر سوالی دارید میتوانید در تاپیک خودش بپرسید حتما جواب خواهم داد. اما چیزی که به این تاپیک مربوطه ورنا فقط تا آخر سال مجوز تولید بنزین سوز رو داره و طبق دستور ستاد تبصره 13 از سال آینده باید خودروی دوگانه سوز تولید کنه. باید دید کرمانخودرو با این مشکل چه کار میکنه. چون تیراژ تولیدش پایینتر از اونیه که بصرفه روی موتور دست ببره.

اینجانب
2 November 2007, 08:38 AM
در جریان برنامه جایگزینی خودروهای فرسوده که چند هفته قبل ثبت نام اولیه اش بود، یکی از خودروهای قابل انتخاب بعنوان جایگزین، ورنا (1600؟) دوگانه سوز بود.

persianking62
2 November 2007, 04:51 PM
در جریان برنامه جایگزینی خودروهای فرسوده که چند هفته قبل ثبت نام اولیه اش بود، یکی از خودروهای قابل انتخاب بعنوان جایگزین، ورنا (1600؟) دوگانه سوز بود.

این موردی که میگید جالب هست.و حتما باید با هماهنگی کمپانی مادر باشه.چون اینا تهت لیسانس هست.و شاید هم این موتورهای 1600 پایه گازسوز باشه که میخواهند رو ورنا نصب کنند

NICE 660
1 December 2007, 07:35 PM
عزيزان، با سلام، ورنا 1600 را شروع به تحويل دادن نمودند، امروز يكي از همكاران يكي تحويل گرفت.

kingdariush
1 December 2007, 09:20 PM
بالاخره بعد از سالها! حالا قیمتش چنده؟

فروزنده
3 December 2007, 10:30 AM
هیوندا accent جدید خیلی خوشگله و ظاهر یه ماشین ارزون رو نداره . داخلشم خوب بود من که خوشم اومد نمی دونم موتورش چند سی سی بود ولی نرم و بی صدا به نظر می رسید من نروندم ولی حس کردم شتاب خوبی نداره شایدم موتورش 1600 بوده

ar1358
3 December 2007, 12:35 PM
2007 Hyundai Accent SE

persianking62
3 December 2007, 09:24 PM
اکسنت جدید که فکر نکنم به این زودی ها اینجا مونتاژ کنند ولی طراحی بیرونش زیباتر شده نسبت به این مدلی که تو ایران هست ولی باز طراحی داخلش مشکل داره یعنی خسته کننده هست و این ضعف طراحی ماشین های کره هست نتنها در مورد این Accent جدید در کل کره ها هنوز در طراحی داخل یک خودرو عقب تر هستند نسبت به خودرو ساز های دیگه مخصوصا خودرو ساز های اروپایی

فروزنده
4 December 2007, 03:02 PM
البته اون با این عکسی که شما گذاشتین فرق می کرد و چراغها و جلو پنجرش قشنگتر بود

NICE 660
21 December 2007, 07:30 PM
با سلام، خدمت دوستان عزيز :
قيمت ورنا 1500 دنده معمولي : 17 ميليون تومان
قيمت ورنا 1600 دنده معمولي : 19 ميليون تومان
قيمت ورنا 1600 دنده اتوماتيك : 5/21 ميليون تومان

sogoli
2 January 2008, 10:28 AM
طبق صحبتی که با نمایندگی داشتم ثبت نام برای ورنا1600 معمولی بدین صورت است که ابتدا 4000000تومن پیش میگیرن بعداز 2 ماه 400000 تومن دیگه میگیرن و مابقی رو زمان تحویل میگیرن و سود 16%مشارکت داره و 400000تومن هم تخفیف داره و مهر 87 تحویل میدن.
ثبت نام ورنا 1500 هم دیگه تموم شده و قیمتش هم 17200 شده

NICE 660
6 January 2008, 06:19 PM
با سلام خدمت دوستان عزيز
خوشبختانه به نظر مياد مشكل راين خودرو در زمينه توليد و عرضه ورنا 1600 تا حدود زيادي حل شده و توليد و عرضه اين خودرو از سر گرفته شده است. اميدوارم اين خودرو بتواند با توليد خود سد راه توليد خودروهاي داخلي من از جمله گروه پژو گردد.
با تشكر

kingdariush
6 January 2008, 07:17 PM
با سلام خدمت دوستان عزيز
خوشبختانه به نظر مياد مشكل راين خودرو در زمينه توليد و عرضه ورنا 1600 تا حدود زيادي حل شده و توليد و عرضه اين خودرو از سر گرفته شده است. اميدوارم اين خودرو بتواند با توليد خود سد راه توليد خودروهاي داخلي من از جمله گروه پژو گردد.
با تشكر

با تیراژ 10 دستگاه در روز!؟!

sogoli
7 January 2008, 03:53 PM
ایا ورنا 1500 با ورنا 1600 تفاوت ظاهری دارند یا خیر؟

El Padrino.
7 January 2008, 07:10 PM
نه خیر فقط فکر کنم جلو پنجرشون فرق کنن اگه به صفحات قبلی تاپیک مراجعه کنید مفصلا را جه به این موضوع بحث شده

Senator
9 January 2008, 12:15 PM
چه خبره؟! ماشين خوبيه!اما 20تومن!!!!!

El Padrino.
9 January 2008, 01:34 PM
امکاناتش از مگان 1600 بیشتره ولی قدرتش کمتره در ضمن گیربکسشم اتوماتیک هست به نظر من اگه مگان 1600 27 تومن باشه ورنا 1600 25 هم باشه بازم می ارزه ولی در کل اگه قیمت ها رو متعادل حساب کنیم ورنا 1600 باید 18 تومن باشه

Senator
9 January 2008, 01:54 PM
امکاناتش از مگان 1600 بیشتره ولی قدرتش کمتره در ضمن گیربکسشم اتوماتیک هست به نظر من اگه مگان 1600 27 تومن باشه ورنا 1600 25 هم باشه بازم می ارزه ولی در کل اگه قیمت ها رو متعادل حساب کنیم ورنا 1600 باید 18 تومن باشه
حتي كمتر! جناب حسني ورنا اولين كلاس از ماشيناي هيونداي هستش آخه ديگه نبايد با مگان مقايسه بشه!
واقعا اين كرمان خودرو يا واقعا تعطيل يا شكمش سير! آخه همون معموليشو كسي نميگرفت ميگفتن...بعد اينا اومدن!
نه ! اينا اينكاره نيستن! من هدف اينارو از اين كار نفهميدم! بجاش ميومدن النترا جديد توليد ميكردن. البته شايدم هيونداي فقط اين ماشيناي از رده خارجشو به اينا ميده مثل بقيه شركتا! مثلا ميخواستن سوناتا هم توليد كنن اما...؟!!!؟

*علی*
10 January 2008, 12:46 AM
حتي كمتر! جناب حسني ورنا اولين كلاس از ماشيناي هيونداي هستش آخه ديگه نبايد با مگان مقايسه بشه!
واقعا اين كرمان خودرو يا واقعا تعطيل يا شكمش سير! آخه همون معموليشو كسي نميگرفت ميگفتن...بعد اينا اومدن!
نه ! اينا اينكاره نيستن! من هدف اينارو از اين كار نفهميدم! بجاش ميومدن النترا جديد توليد ميكردن. البته شايدم هيونداي فقط اين ماشيناي از رده خارجشو به اينا ميده مثل بقيه شركتا! مثلا ميخواستن سوناتا هم توليد كنن اما...؟!!!؟
جناب سناتور عزیز کم لطفی نفرمایید
اتومبیلی با موتور 1600 با 16 سوپاپ با حدود 110 اسب بخار قدرت
با تحهیزاتی همچون:
2عدد کیسه هوا برای سرنشینان جلو
ترمز abs
گیربکس اتوماتیک

به نظر شما 21 نمیارزه .؟؟؟؟

مثلا :مگه پارس elx چی داره که دارن 20 تومان میکنن توی آستین مردم ..................
نه کیسه هوا
نه گیربکس اتوماتیک
نه موتور بهینه

همین سه موضوع رو اگه بخواهیم در نظر بگیریم قیمت ورنا فول باید حداقل 4 میلیون از پارس elxبیشتر باشه

الان که ورنا 1500 بدون هیچ تجهیزاتی شده 17 میلیون مردم میخرند حالا با این تجهیزات و موتور جدید آیا واقعا 4 میلیون اضافه زیاده
در کل اوضاع مملکت مثل سر گردنه است ولی نباید دیگه اینقدر کم لطف بود .

kingdariush
10 January 2008, 01:17 AM
جناب سناتور عزیز کم لطفی نفرمایید
اتومبیلی با موتور 1600 با 16 سوپاپ با حدود 110 اسب بخار قدرت
با تحهیزاتی همچون:
2عدد کیسه هوا برای سرنشینان جلو
ترمز abs
گیربکس اتوماتیک

به نظر شما 21 نمیارزه .؟؟؟؟

مثلا :مگه پارس elx چی داره که دارن 20 تومان میکنن توی آستین مردم ..................
نه کیسه هوا
نه گیربکس اتوماتیک
نه موتور بهینه

همین سه موضوع رو اگه بخواهیم در نظر بگیریم قیمت ورنا فول باید حداقل 4 میلیون از پارس elxبیشتر باشه

الان که ورنا 1500 بدون هیچ تجهیزاتی شده 17 میلیون مردم میخرند حالا با این تجهیزات و موتور جدید آیا واقعا 4 میلیون اضافه زیاده
در کل اوضاع مملکت مثل سر گردنه است ولی نباید دیگه اینقدر کم لطف بود .

صندلی و داشبرد و داخل مگان رو اصلا نمیشه با ورنا مقایسه کرد. درسته 20 میلیون دارن میفروشندش ولی از همه جاش میباره که یک خودروی ارزانقیمته. واقعا با مگان در یک کلاس نیستند.

Senator
10 January 2008, 02:36 AM
علي آقاي گل
من اصلا بحث ELX پيش نكشيدم و در كل با خانواده ي 405 مخالفم!
اما فقط يه ماشين به امكاناتش؟! مثلا همين ورنا كلاس بدنش و تعليقش به 20 تومن نميخوره.درست مثل كار ايران خودرو كه اومده سمند سرير داده بيرون مثلا ميگن ليموزين! اما همون سمند خودمونه و در رده ي small car وهيچ وقت با ماشيني مث كمري مقايسه نميشه.
قبول دارم الان وضع بازار آشفته هستش و همه ي قيمتا ناعادلانه هستن! ولي مطمئنم خودتونم حرف منو قبول داشته باشين كه با 21تومن انتخاب بهتري هم ميشه كرد.جالب اينجاست كه آوانته كه يه كلاس از اين ماشين بالاتره فقط 4 تومن گرونتره!

mah_safai
14 January 2008, 01:25 PM
با عرض سلام خدمت دوستان

بالاخره پس از یکسال تاخیر مال مارو تحویل دادند (1600 اتوماتیک) ،
زه روی دراش مشکی شده ، رینگشم 14 کردند .قالپاقشم عوض شده، ظاهرا فرق دیگه ای با 1500 نداره .(به غیر از AIRBAGو ABS)

صدای موتورش خیلی میاد تو، شتابش بد نیست

با توجه به قیمتش نمی ارزه (21 میلیون) میخوام بفروشیمش

El Padrino.
14 January 2008, 01:41 PM
مبارکه راستی عملکرد گیربکسش چه جوریه ؟

mah_safai
14 January 2008, 02:54 PM
متشکر
عملکرد گیربکس خوبه ، دنده ها نرم و بدون تاخیر عوض می شه

azma
15 January 2008, 11:17 AM
با عرض سلام خدمت دوستان

بالاخره پس از یکسال تاخیر مال مارو تحویل دادند (1600 اتوماتیک) ،
زه روی دراش مشکی شده ، رینگشم 14 کردند .قالپاقشم عوض شده، ظاهرا فرق دیگه ای با 1500 نداره .(به غیر از AIRBAGو ABS)

صدای موتورش خیلی میاد تو، شتابش بد نیست

با توجه به قیمتش نمی ارزه (21 میلیون) میخوام بفروشیمش

پس چرا مي خواهي بفروشين با 21 ميلون چه ماشيني مي خواهين بخرين

mah_safai
15 January 2008, 11:10 PM
الان 206 تيپ 4 داريم ،‌شايد همينو نگه داشتيم

PeDrO+
31 January 2008, 12:27 AM
سلام!
دوستان قیمت ورنا 1600 دنده ای صفر الان چقدره؟! [Only registered and activated users can see links]

*علی*
2 February 2008, 10:46 PM
سلام!
دوستان قیمت ورنا 1600 دنده ای صفر الان چقدره؟! [Only registered and activated users can see links]

دنده ای ( 1600) حدود 19 میلیون با ABS و Air Bag

NICE 660
21 February 2008, 10:42 PM
با سلام،
ورنا دنده معمولي 1600 ، ABS و Air Bag ندارد، و قيمت آن هم حدود 19 ميليون ميباشد. من يك مورد حدود 3 ماه پيش از خود كمپاني تحويل گرفتم، شتاب موتور كه فوق العاده عالي است، دنده ها و گيربكس بخوبي عمل مي‌كند. البته هنوز بيشتر از 600 كيلومتر با آن راه نرفتم. فقط قسمت جلو سمت راننده يك صدايي مي‌ايد، نمي دانم علت چيست؟ فكر كنم در سرويس اوليه قابل حل باشد. به دوستاني كه قصد خريد دارند. پيشنهاد مي كنم ، نسبت به خريد اقدام نمايند.

*علی*
22 February 2008, 11:58 AM
با سلام،
ورنا دنده معمولي 1600 ، ABS و Air Bag ندارد، و قيمت آن هم حدود 19 ميليون ميباشد. من يك مورد حدود 3 ماه پيش از خود كمپاني تحويل گرفتم، شتاب موتور كه فوق العاده عالي است، دنده ها و گيربكس بخوبي عمل مي‌كند. البته هنوز بيشتر از 600 كيلومتر با آن راه نرفتم. فقط قسمت جلو سمت راننده يك صدايي مي‌ايد، نمي دانم علت چيست؟ فكر كنم در سرويس اوليه قابل حل باشد. به دوستاني كه قصد خريد دارند. پيشنهاد مي كنم ، نسبت به خريد اقدام نمايند.
جناب nice مگه تو قرار داد ننوشته بود با abs و air bag نکنه چون قیمت های بالا رفته اند باز این دو مورد رو از ماشین کش رفته اند تا قیمتش ثابت بمونه .

یادمه حدود 8 ماه پیش تو تبلیغاتش ترمز ضد قفل و کیسه هوا داشت .

NEC
22 February 2008, 07:07 PM
الان قيمت دنده اي و اتوماتيك هر كدوم چقدره ؟

El Padrino.
22 February 2008, 07:54 PM
جناب nice مگه تو قرار داد ننوشته بود با abs و air bag نکنه چون قیمت های بالا رفته اند باز این دو مورد رو از ماشین کش رفته اند تا قیمتش ثابت بمونه .

یادمه حدود 8 ماه پیش تو تبلیغاتش ترمز ضد قفل و کیسه هوا داشت .

علی آقا ای بی اس و ایربگ مخصوص اتوماتیک هستند توی تبلیغاتشم ذکر شده
1600 معمولی با 1500 هیچ فرقی نداره فقط آینه برقی و مه شکن جلو داره

NICE 660
6 March 2008, 09:11 PM
با سلام، 1600 معمولي آينه برقي هم ندارد. تفاوت آن با 1500 در دو مورد است : 1- نوع موتور كه 16 سوپاپ ميباشد.
2- چراغ مه شكن جلو دارد. قيمت هم حدود 19 ميليون ميباشد.

El Padrino.
7 March 2008, 05:02 PM
بله معمولیش آینه برقی نداره ولی اتوماتیکش سر تا پا فرق داره

*علی*
7 March 2008, 10:56 PM
با سلام، 1600 معمولي آينه برقي هم ندارد. تفاوت آن با 1500 در دو مورد است : 1- نوع موتور كه 16 سوپاپ ميباشد.
2- چراغ مه شكن جلو دارد. قيمت هم حدود 19 ميليون ميباشد.

آقایان قیمت ورنا 1600 اتوماتیک چنده ؟
یعنی با داشتن 2 تا کیسه هوا و ترمز abs و 'گیربکس اتوماتیک و آینه های برقی فقط 2 میلیون با 1600 گیربکس معمولی فرق میکنه ؟

Senator
8 March 2008, 02:17 PM
آقایان قیمت ورنا 1600 اتوماتیک چنده ؟
یعنی با داشتن 2 تا کیسه هوا و ترمز abs و 'گیربکس اتوماتیک و آینه های برقی فقط 2 میلیون با 1600 گیربکس معمولی فرق میکنه ؟
نشون ميده قيمت معموليش كاذب هستش.شايدم به خاطر اينه كه با پارس تداخل قيمتي نداشته باشه! از لحاظ شتاب و پرفورمنس فكر نكنم ورنا از پارس كم داشته باشه! گرچه تو مملكتي كه ياريس كه مزخرفترين محصول تويوتاست 27ميليون تومن باشه:icon_twis ديگه چه انتظاري داره آدم...

NICE 660
12 March 2008, 01:42 AM
ورنا 1600 معمولي اصلا با پژو پارس قابل قياس نيست. نرمي و راحتي كه ورنا 1600 دارد، هيچ وقت پژو پارس(405 قشنگ) ندارد. اين يكي از مواردي است كه باعث شده ورنا 1600 معمولي قيمت بالايي داشته باشد. ضمنا اگر بحث شتاب و سرعت باشد، پژو پارس با آن موتور 1800 نمي تواند با موتور 1600 ورنا رقابت نمايد. قطعا كم مي آورد. (ببخشيد از اين كه در اين تايپيك اين را گفتم.)

m.r.d
30 March 2008, 11:37 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز و nice 660 که بالاخره این خودرو رو تحویل گرفتند;چون بنده جزء ثبت نامیهای این خودرو هستم که تحویل آن هم عقب افتاده(تحویل اسفند 86 بوده ولی فعلا" دعوتنامه هم نیومده)چند سوال داشتم:
1-میتونیم تجهیزات اضافی مثل آئینه برقی(حتی abs)رو از طریق خود نمایندگی رو 1600دنده معمولی نصب کنیم؟
2-یعنی هیچگونه تغییر ظاهری نسبت به 1500نکرده؟
3-قفل مرکزی داره؟(چون تو مشخصات ارائه شده توسط نمایندگی فقط برای1600دنده اتومات قفل مرکزی با کنترل از راه دور ذکر گردیده)

m.r.d
4 April 2008, 10:50 AM
کسی نیست جواب بده.تعطیلات که تموم شده

*علی*
4 April 2008, 12:01 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز و nice 660 که بالاخره این خودرو رو تحویل گرفتند;چون بنده جزء ثبت نامیهای این خودرو هستم که تحویل آن هم عقب افتاده(تحویل اسفند 86 بوده ولی فعلا" دعوتنامه هم نیومده)چند سوال داشتم:
1-میتونیم تجهیزات اضافی مثل آئینه برقی(حتی abs)رو از طریق خود نمایندگی رو 1600دنده معمولی نصب کنیم؟
2-یعنی هیچگونه تغییر ظاهری نسبت به 1500نکرده؟
3-قفل مرکزی داره؟(چون تو مشخصات ارائه شده توسط نمایندگی فقط برای1600دنده اتومات قفل مرکزی با کنترل از راه دور ذکر گردیده)

دوست خوبم ورنا 1600 با گیربکس معمولی تجهیزاتش کاملا مثل ورنا 1600 اتوماتیک است بجز کیسه هوا و ترمز ABS و گیربکس اتوماتیک
یعنی مثل 1600 اتوماتیک :
هم پروژکتور جلو داره هم آینه های برقی و هم ضبط سی دی خور و هم آنتن برقی

sogoli
5 April 2008, 10:50 AM
متشکرم دوست عزیز
دوست عزیز لطفا برای تشکر از دکمه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) استفاده نمایید.

AliDB9
8 April 2008, 11:49 AM
ورنا 1600 اتوماتیکی که من دیدم ضبطش کاست بود! در حالی که قرار بود CD باشه.

NICE 660
8 April 2008, 09:51 PM
باسلام،
ورنا 1600 معمولي ، نه آيينه برقي داره، نه ضبط CD خور ، آنتن برقي را هم 1500 داره و ربطي به 1600 يا 1500 ندارد.

El Padrino.
8 April 2008, 09:57 PM
ولی مه شکن جلو داره

mah_safai
9 April 2008, 08:45 AM
با سلام
سه ماه قبل ما یک اتوماتیکشو تحویل گرفتیم، پخشش کاست بود البته گفتند قراره پخش CD برامون بیاد و حتما بهتون زنگ می زنیم بیاد عوضش کنیم ، ما همون موقع ماشینو فروختیم . همزمان با ما عمومم یکی تحویل گرفت و هنوز ماشینو داره ، با وجود چندین بار پیگیری هنوز خبری از پخش CD نیست .

AliDB9
9 April 2008, 11:31 AM
دوست عزیز شما که اتوماتشو داشتین شتابش در حد مزدا 323 اتومات بود یا کمتر بود؟
با تشکر

arash2006_7
9 April 2008, 02:00 PM
ورنا 1600 معمولي اصلا با پژو پارس قابل قياس نيست. نرمي و راحتي كه ورنا 1600 دارد، هيچ وقت پژو پارس(405 قشنگ) ندارد. اين يكي از مواردي است كه باعث شده ورنا 1600 معمولي قيمت بالايي داشته باشد. ضمنا اگر بحث شتاب و سرعت باشد، پژو پارس با آن موتور 1800 نمي تواند با موتور 1600 ورنا رقابت نمايد. قطعا كم مي آورد. (ببخشيد از اين كه در اين تايپيك اين را گفتم.)

دوست عزیز من تو جاده با چند تا ورنا بر خوردم اما هیچ کدوم تو شتاب حرفی واسه گفتن نداشت تازه یکیش که ماشین باز میومد چراغ جلوش اسپرت بود با 1سرنشین و من با 3 سرنشین رو سرعت 80 تا 130 هر کاری کرد نتونست کلی هم عقب میموند در ضمن ماشینم پارس چون بارها تست کردم
دوستان میبخشید به هر حال جاش اینجا نبود پست بزنم:icon_neut

mah_safai
9 April 2008, 03:46 PM
دوست عزیز شما که اتوماتشو داشتین شتابش در حد مزدا 323 اتومات بود یا کمتر بود؟
با تشکر
من مزدا 323 اتوماتیک سوار نشده ام ، ولی شتابش بد نبود و به نظر من در حد 206 اتوماتیک بود،
شاید حتی شتاب اولیه آن از 206 بهتر بود

El Padrino.
9 April 2008, 06:17 PM
دوست عزیز من تو جاده با چند تا ورنا بر خوردم اما هیچ کدوم تو شتاب حرفی واسه گفتن نداشت تازه یکیش که ماشین باز میومد چراغ جلوش اسپرت بود با 1سرنشین و من با 3 سرنشین رو سرعت 80 تا 130 هر کاری کرد نتونست کلی هم عقب میموند در ضمن ماشینم پارس چون بارها تست کردم
دوستان میبخشید به هر حال جاش اینجا نبود پست بزنم:icon_neut

شما با 1500 بر خورد کردید 1600 قدرتش 12 اسب یا 10 اسب بیشتره

Raminium2001
10 April 2008, 07:08 PM
دوستان لطفا از بحث تاپیک خارج نشید.

rft27
23 April 2008, 11:06 PM
سلام دوستان
من میخوام یه ورنا بگیرم و 2 مورد بود که میخواستم ازتون بپرسم
1) صدای موتور ورنا در اتاق نسبت به 206 چطوره؟ کلا ماشین بی صداییه هست یا نه تو دور بالا چطور؟
2) جای سرنشینان صندلی عقب چطوره؟ کم نیست؟ 3 نفر میتونن راحت عقبش بشینن؟ سوار و پیاده شدنشون راحته؟
ممنون میشم دوستان توضیح کامل بدین.

m.r.d
24 April 2008, 05:30 PM
کسی از دوستان از علت تاخیر در تحویل خبر نداره؟نمایندگی که میگه تحویلها یکی دو ماهی عقب افتاده(وقتی نمایندگی میگه یکی دو ماه دیگه....)
ضمنا" آخرین تاریخ آپدیت سایت شرکت پرستوی آبی 22/10/2007 است.آیا دفترش تو تهران پا برجاست؟

mah_safai
25 April 2008, 12:19 PM
سلام دوستان
من میخوام یه ورنا بگیرم و 2 مورد بود که میخواستم ازتون بپرسم
1) صدای موتور ورنا در اتاق نسبت به 206 چطوره؟ کلا ماشین بی صداییه هست یا نه تو دور بالا چطور؟
2) جای سرنشینان صندلی عقب چطوره؟ کم نیست؟ 3 نفر میتونن راحت عقبش بشینن؟ سوار و پیاده شدنشون راحته؟
ممنون میشم دوستان توضیح کامل بدین.
ما یک 1600 اتوماتیکشو گرفته بودیم ، پدرم 206 اتوماتیک تیپ 4 و خودم 206 تیپ 2 دارم ، نفوذ صدای موتورش به اتاق از هر دوشون خیلی بیشتر بود ، از نظر فضای اتاق و جای پا هم شاید از 206 یک کمی بهتر باشه ، ولی برای سه نفر آدم قد بلند عقبش راحت نیست . به همین دلایل و قیمت خیلی بالاش فروختیمش
البته خصوصیات خوبی هم داشت ، شتابش نسبتا خوبه، ماشین نرمیه، ترمزاش خوبه، تعویض دنده هاش خوبه، صدای لاستیک وجاده کم نفوذ می کنه، سوار و پیاده شدنش راحته و ...

arash2006_7
25 April 2008, 10:27 PM
شما با 1500 بر خورد کردید 1600 قدرتش 12 اسب یا 10 اسب بیشتره

فقط جهت اطلاع 1600ورنا 105 اسب هست. این لینک مشخصات کامل ورنا 1600 هم معمولی و اتوماتیک

rft27
26 April 2008, 10:09 AM
ممنون دوست عزیز
از دوستان کسی اطلاع داره که میشه با نصب عایق صداگیر صدای موتور ورنا رو تو اتاق کمتر شنید؟
اصلا همچین چیزی رو ورنا نصب هست؟

mah_safai
8 May 2008, 07:06 PM
اون وقتی که ماشینو گرفتیم تعمیرگاه مرکزی داشت ، قیمتشم اگه اشتباه نکنم 30000 تومان بود

NICE 660
12 May 2008, 11:24 PM
باسلام،
من با ورنا 1600 دنده معمولي تا سرعت 150 را پر كردم، البته زير پدال گاز هنوز خالي بود و به نظر ميرسيد تا 180 هم ميشود با آن سرعت گرفت.

m.r.d
14 May 2008, 03:57 PM
طرح جدید ورنا:
امیدوارم کرمان خودرو هم این تغییرات رو زودتر لحاظ کنه

NICE 660
23 May 2008, 11:34 AM
باسلام، خدمت دوستان
مي خواستم بدانم براي تعويض روغن و فيلتر روغن ورنا 1600 بايد به نمايندگي مراجعه نمود و يا بيرون هم اگر اين كار انجام شود، مشكلي نخواهد داشت؟ با تشكر

El Padrino.
23 May 2008, 11:45 AM
نمایندگی برید بهتره چون بیرون معمولا اندازه روغن دستشون نیست زیاد و کم میریزند و فیلتر هوا رو عوض نمی کنن ماشینت هر کار داشت صافکاری تعویض روغن و.. برو نمایندگی

El Padrino.
23 May 2008, 11:45 AM
نمایندگی برید بهتره چون بیرون معمولا اندازه روغن دستشون نیست زیاد و کم میریزند و فیلتر هوا رو عوض نمی کنن ماشینت هر کار داشت صافکاری تعویض روغن و.. برو نمایندگی

NICE 660
23 May 2008, 09:37 PM
دوست عزيز EL PADRINO
از راهنمايي شما واقعا سپاسگذارم. حتما به نمايندگي مراجعه مي كنم. فكر كنم نمايندگي مركزي به محل ما نزديكتر باشه. متشكرم. NICE 660

NICE 660
29 May 2008, 08:33 PM
امروز رفتم نمايندگي مركزي، هزينه تعويض روغن موتور با فيلتر روغن و فيلتر هوا جمعا شد : 32000 تومان،
نمد درب موتور را مي دادند 40 تومان، مي خواستم بدونم، اين نمد براي كاهش صدا موتور موثر است؟

El Padrino.
30 May 2008, 10:34 AM
بله موثر هست ولی نه چندان زیاد بندازی بهتره در کاپوت هم زنگ نمی زنه

NICE 660
30 May 2008, 07:20 PM
باسلام،
امروز مجدد شتاب خودرو را چك كردم. خوب بود. با كولر روشن ، 160 تا پر كرد، كه ديگه واقعا ترسيدم بيشتر برم. بيشتر مي رفت، ولي من ديگه جرات نكردم.

mtrack
1 June 2008, 01:01 PM
Nice 660 اگه امکانش هست یه مقدار اطلاعات از قبیل 0-100 و قدرت ترمز ها (راستی ترمز های عقبم دیسکی ؟)و میزان نرمی ماشین و قدرت فرمانپذیری و مانور و ... بدین.ممنون میشم.

NICE 660
2 June 2008, 11:21 PM
باسلام،
در مورد 0 تا 100 هنوز امتحان نكردم ولي فكر كنم حدود 10 ثانيه بايد باشد. (البته مطمئنا نيستم.) ولي در مورد ترمزها بايد بگويم، با توجه به اينكه ترمزهاي جلو ديكسي و ترمزهاي عقب كاسه اي با عمكلرد پيستوني ميباشد، ولي واقعا خوب و دقيق عمل مي كند. ضمنا در مورد نرمي بايد بگويم با توجه به اينكه من قبلا از محصولات ايران خودرو و سايپا استفاده ميكردم، اين خودرو بسيار نرم و راحت است، و در نرمي و راحتي واقعا موفق عمل ميكند و قابل قياس با محصولات پژو نيست. فرمانپذري آن هم قابل قبول ميباشد.
همچنين به دوستاني كه ورنا 1600 با پخش كاست از كارخانه تحويل گرفتن، ميتوانند ضمن تماس با شركت پرستوي آبي ارگ جهت هماهنگي و تعويض پخش كاست با پخش cd دار ثابت ضد سرقت اقدام نمايند. شركت در حال حاضر آماده ارائه به خودروهاي ورنا 1600 است كه با پخش كاست تحويل داده و قول داده بود پخش آنها را تعويض مي نمايد و در حال انجام تعهدات خود به نحو احسنت ميباشد.

morteza121
4 June 2008, 01:27 AM
سلام از دوستان عزیز ممنون میشم اگر مشخصات فنی ورنا 1600 رو بین کنند. راستش من سیلو دارم و میخوام عوضش کنم بنظرتون ورنا ارضا کننده هست.نکته بعدی اینکه امکان اینکه دنده ای با abs...سفارش داد هست یا نه؟

El Padrino.
4 June 2008, 01:34 AM
مشخصات رو در سایت [Only registered and activated users can see links] ببینید سفارشی رو نمی دونم !قطعا 1600 ارضا کنندس

morteza121
4 June 2008, 01:44 PM
آخه اطلاعاتی که توی اون سایت داده خیلی کلی هست من اطلاعات بیشتر مثل شتاب و گشتاور و....رو میخواهم از طرفی حتما ملاحظه کردید که بروز رسانیش مال چه تاریخی هست و حتی یک عکس هم از 1600 نذاشتن.از طرفی از سیلو راضیم فقط بعد 4سال یکم برام تکراری شده و یه ماشین با تکنولوژی بالاتر هم میخوام متاسفانه از آشنایان هم کسی 1600 نداره که ببینم چطوریه. به هر جهت منون از راهنمایتون

El Padrino.
4 June 2008, 08:29 PM
برای شتاب و ...به سایت[Only registered and activated users can see links] مراجعه کنید 0 تا صد 1500 10.5 فکر کنم این باید حدود 10 باشه شایدم کمتر دوو یک عمر مفید داره معمولا یعد از 5 سال اذیت می کنه

morteza121
4 June 2008, 09:40 PM
اذیت که نه ولی پارسال یه 500تومنی خرجش کردم (صفحه کلاچ و کمک فنرو لاستیک...)وهنوزم تو رنج خودش خوبه مسئاله مهمتر تنوع برام.البته تو این سایت هم عکسهای 1500روانداخته ولی با موتور 1600 شتاب رو10.3وگشتاور رو144 زده که به نظر خوبه با توجه به نرمی و راحتی که هیوندا داره

m.r.d
4 June 2008, 10:12 PM
سلام از دوستان عزیز ممنون میشم اگر مشخصات فنی ورنا 1600 رو بین کنند. راستش من سیلو دارم و میخوام عوضش کنم بنظرتون ورنا ارضا کننده هست.نکته بعدی اینکه امکان اینکه دنده ای با abs...سفارش داد هست یا نه؟
خير.امكان سفارش دنده معمولي با absوairbagوجود ندارد. فقط آيينه بغلاش رو برات برقي مي كنند

morteza121
5 June 2008, 12:39 AM
چقدر هزینه اش میشه؟

El Padrino.
5 June 2008, 08:57 AM
چقدر هزینه اش میشه؟
به صورت فابریک هست فکر کنم مه شکن هم فابریک روی معمولی باشه ولی اگه نبو 120 تومن قیمتشه

m.r.d
5 June 2008, 12:04 PM
مه شكن فابريك روش هست اما آيينه برقي خير

morteza121
5 June 2008, 04:55 PM
راستی هندلینگش چطوریه؟ چون سیلو کمی توی این قضیه ضعف داره(البته تو سرعت بالا)

El Padrino.
5 June 2008, 08:50 PM
والا پشتش ننشستم ببینم هندلیگش چه طوره

morteza121
6 June 2008, 01:41 PM
از دوستانی که 1600دارن این ماشی هندلینگش چطوریه؟؟

Mr.Sina
6 June 2008, 11:06 PM
از دوستانی که 1600دارن این ماشی هندلینگش چطوریه؟؟
من 1500 شو دارم فقط می تونم بگم این ماشین از نظر فرمون واقعا افتضاحه!!کلا تا 120 تا می شه روش حساب کرد ولی بیشتر اصلا !! من هم باهاش 120 تا بیشتر نمی رم!!
هندلینگش هم تعریفی نداره!

morteza121
7 June 2008, 12:07 AM
جدا یعنی انقد بده!!بابا من با پراید 160تا میرفتم لایی هم میکشیدم.دوست عزیز ممکن بگی در مقایسه با چه ماشینی اینو میگی ممنون میشم(اگر اینجوری باشه کلا بی خیال میشم)

El Padrino.
7 June 2008, 09:58 AM
من 1500 شو دارم فقط می تونم بگم این ماشین از نظر فرمون واقعا افتضاحه!!کلا تا 120 تا می شه روش حساب کرد ولی بیشتر اصلا !! من هم باهاش 120 تا بیشتر نمی رم!!
بله اگه در مقایسه با مرسدس باشه واقعا افتضاحه !! حتی اگه ماکسیما هم بود افتضاح بود هر چیزی رو با هم قیمت خودش می سنجند

Mr.Sina
7 June 2008, 11:40 AM
بله اگه در مقایسه با مرسدس باشه واقعا افتضاحه !! حتی اگه ماکسیما هم بود افتضاح بود هر چیزی رو با هم قیمت خودش می سنجند
دوست عزیز کی با مرسدس مقایسه کرد؟؟:icon_twis
من نسبت به 206 تیپ 5 عرض کردم و به نظرم 206 به مراتب ازش سرتره!!
مزیت ورنا کم خرجی اونه که واقعا هم هست!! مال من مدل 83 هست و 64000 تا راه رفته!! واقعا 200000 تومن هم خرجش نکردم!!
در ضمن شما که گفتی تاحالا سوار این ماشین هم نشدی ؟؟؟ چی شد در مورد هندلینگش نظر می دی؟؟
جدا من از اون روزی می ترسم که تو ازرا بگیری و ماشینتو با بوگاتی و فراری و میباخ و ... مقایسه کنی!!!!:icon_razz:icon_mad:

morteza121
7 June 2008, 01:20 PM
mr.sinaعزیز چرا ناراحت میشی به نظر من هم هرچیزی رو با توجه به قیمتش میسنجن ومن از نظر سواری و راحتی یدونه چرخ سیلومو به 206 نمیدم206که انگار آدم سوار جیپ جنگی شده قدر ورنا رو بدون.درضمن من هم تصور کردم شماMercedes e 280 داری چون تو پروفابلت اینطوری اومده البته با عرض معذرت!!بگذریم بهتره بحث رو به نحراف نکشیم

Mr.Sina
7 June 2008, 04:51 PM
mr.sinaعزیز چرا ناراحت میشی به نظر من هم هرچیزی رو با توجه به قیمتش میسنجن ومن از نظر سواری و راحتی یدونه چرخ سیلومو به 206 نمیدم206که انگار آدم سوار جیپ جنگی شده قدر ورنا رو بدون.درضمن من هم تصور کردم شماMercedes e 280 داری چون تو پروفابلت اینطوری اومده البته با عرض معذرت!!بگذریم بهتره بحث رو به نحراف نکشیم
ناراحتی من ازین هست که این اقا که انگار با هیوندا قرارداد داره همه جا هیوندا رو جزو بهترین ها می دونه!! شما فکر کنم تازه اومدی تو این سایت کم کم با حسن اقای ما اشنا می شی!!
من هم که بنز دارم اینقدر می فهمم که با ورنا مقایسش نکنم!!
در مورد ورنا
مزیت هاش نسبت به 206
کم خرج-کم مصرف-کمک های نرم تر-جای بیشتر
مزیت 206 نیپ 5
اپشن های بیشتر-هندلینگ بهتر-راحتی صندلی های جلو-ایمنی بیشتر-ترمز های بسیار قویتر
کلا ورنا ماشینیه که تو شهر خیلی منطقی به نظر می رسه ولی اصلا برای سفر پیشنهاد نمی کنم!!
باز هم سوالی بود در خدمتتون هستم...:icon_cool

El Padrino.
7 June 2008, 06:08 PM
ناراحتی من ازین هست که این اقا که انگار با هیوندا قرارداد داره همه جا هیوندا رو جزو بهترین ها می دونه!! شما فکر کنم تازه اومدی تو این سایت کم کم با حسن اقای ما اشنا می شی!!
من هم که بنز دارم اینقدر می فهمم که با ورنا مقایسش نکنم!!
در مورد ورنا
مزیت هاش نسبت به 206
کم خرج-کم مصرف-کمک های نرم تر-جای بیشتر
مزیت 206 نیپ 5
اپشن های بیشتر-هندلینگ بهتر-راحتی صندلی های جلو-ایمنی بیشتر-ترمز های بسیار قویتر
کلا ورنا ماشینیه که تو شهر خیلی منطقی به نظر می رسه ولی اصلا برای سفر پیشنهاد نمی کنم!!
باز هم سوالی بود در خدمتتون هستم...:icon_cool
والا من کجا هیوندا رو برتر می دونم الان با چی مقایسش کردم گفتم بهتره
در ضمن شما گفتی ترمزش هاش ضعیفه جالبه بدونید که 1600 ABS داره و 100 در 100 ترمز هاش خیلی بهتر میشه !

morteza121
7 June 2008, 06:11 PM
ازپارسال عضو بودم ولی مزاحم دوستان نمیشدم در حال حاضر هم غرض از مزاحمت این هست که قصد دارم سیلو رو بفروشم و یکی از گزینه هام 1600ورنا هست و مشکل هم اینه که تاحالا پشتش نشستم ببینم چطوریه .البته اون موقع که میخواستم سیلو رو بگیرم تیپ 5 هم بود که پشت فرمونش نشستم شتاب واقعا عالیه ترمزا absخوبن و ایربگ و ...امکانات کاملی به شما میده ولی در مقایسه با سیلو آدم انگار رو هواس وماشین تعادل نداره و ماشین سبکی هست استهلاکشم بالاتره به همین دلیل و به خاطر اختلاف قیمتی که اونموقع با هم داشتن (البته اونموقع تیپ5خیلی ارزونتر از الان بود)من سیلو رو ترجیح دادم حالابعد4-5سال میخوام سیلو رو عوض کنم گفتم یه اطلاعاتی راجع به 1600 بگیرم البته اگر ببینم ماشین زیاد جالبی نیست دست نگر میدارم چند وقت دیگه یه ماشین بالاتر میگیرم.چون طفلک سیلو هنوزم سرپاوسرحاله فقط تکراری شده دیگه از تکنولوژی عقب افتاده .از کمک شما هم ممنون میشم

El Padrino.
7 June 2008, 06:11 PM
دوست عزیز کی با مرسدس مقایسه کرد؟؟:icon_twis
من نسبت به 206 تیپ 5 عرض کردم و به نظرم 206 به مراتب ازش سرتره!!
مزیت ورنا کم خرجی اونه که واقعا هم هست!! مال من مدل 83 هست و 64000 تا راه رفته!! واقعا 200000 تومن هم خرجش نکردم!!
در ضمن شما که گفتی تاحالا سوار این ماشین هم نشدی ؟؟؟ چی شد در مورد هندلینگش نظر می دی؟؟
جدا من از اون روزی می ترسم که تو ازرا بگیری و ماشینتو با بوگاتی و فراری و میباخ و ... مقایسه کنی!!!!:icon_razz:icon_mad:
تا اونجایی که یادمه اولین مدل ورنا 84 هستش ! شایدم اشتباه کنم !
گفتم سوار نشدم ولی از هندلینگش بد نشنیدم !! کسانی که دارن راضین منم نگفتم با بنز مقایسش می کنی گفتم از پشت بنز که پشت ورنا میشینی برات امن نیست و هندلینگ نداره

m.r.d
7 June 2008, 10:23 PM
اولش بگم من هنوز پشت اين ماشين ننشستم و فعلا" براي تحويل 1600 اون تو نوبتيم.
اما به نظرم اينكه بيشتر از 120 تا نميشه روش حساب كرد اصلا" منطقي نيست.من با پرايد هاچ بك خودمون تو جاده بدون اينكه عجله داشته باشم يا بخوام تند برم به طور عادي 130 تا ميرم و مشكلي هم ندارم(بماند كه باهاش170 تا هم پر كردم) حالا اينكه با اين خودرو و با اين مشخصات و وزن و......
بيشتر از 120 تا نميشه روش حساب كرد؟؟؟؟!!!!!!!!!!!.......
چيزي كه بنظرم رسيد اينه كه شايد شما خودتون تو سرعت 120 به بالا دچار مشكل ميشيد و نميشه روتون حساب كرد نه خودرو ......
درضمن در صفحات قبل همين تاپيك پستهايي توسط دوستان داشتيم كه تا160 تا بااين خودرو رفتن و كاملا" راضي بودند.باز هم از دوستاني كه اين خودرو رو دارند نظر خودشون رو اعلام كنند تا بقيه هم استفاده كنند.

Mr.Sina
7 June 2008, 11:09 PM
اولش بگم من هنوز پشت اين ماشين ننشستم و فعلا" براي تحويل 1600 اون تو نوبتيم.
اما به نظرم اينكه بيشتر از 120 تا نميشه روش حساب كرد اصلا" منطقي نيست.من با پرايد هاچ بك خودمون تو جاده بدون اينكه عجله داشته باشم يا بخوام تند برم به طور عادي 130 تا ميرم و مشكلي هم ندارم(بماند كه باهاش170 تا هم پر كردم) حالا اينكه با اين خودرو و با اين مشخصات و وزن و......
بيشتر از 120 تا نميشه روش حساب كرد؟؟؟؟!!!!!!!!!!!.......
چيزي كه بنظرم رسيد اينه كه شايد شما خودتون تو سرعت 120 به بالا دچار مشكل ميشيد و نميشه روتون حساب كرد نه خودرو ......
درضمن در صفحات قبل همين تاپيك پستهايي توسط دوستان داشتيم كه تا160 تا بااين خودرو رفتن و كاملا" راضي بودند.باز هم از دوستاني كه اين خودرو رو دارند نظر خودشون رو اعلام كنند تا بقيه هم استفاده كنند.
دوست عزیز
یکی از دوستان راجع به هندلینگ ماشین از من سوال کرد من هم به عنوان کسی که 4 5 سالی می شه که این ماشین دارم تجربمو در اختیارشون گزاشتم!!
حالا شما دوست داری باهاش 200 تا برو !! من به نظرم منطقی نیست!!
....................
حسن جان
این عکس هم برای شما !! مدل 1383

morteza121
8 June 2008, 09:53 PM
از دوستان خواهش میکنم اگر تجربه رانندگی با سیلو وورنا1600 رو دارن برای من توضیح بدن ممنون میشم

البته قصد و غرض مقایسه نیست می خوام ببینم اگه1600 بگیرم با چه جور ماشینی روبرو میشم

mah_safai
9 June 2008, 05:03 PM
با سلام
من 1600 اتوماتیکشو سوار شدم، البته چون 3-4 سالی پشت سیلو ننشستم نمی تونم مقایسه خوبی با اون بکنم ،
اما چون خودم 206 اتوماتیک دارم می تونم با اون مقایسه کنم
به نظر من ماشین نرم و راحتیه، از نظر شتاب و قدرت موتور تقریبا با 206 اتوماتیک برابری می کنه، ترمزاشم خوبه و مشابه 206 اتوماتیکه(از سیلو خیلی بهتره) هندلینگشم بد نیست اما به 206 نمی رسه .
به نظر من مشکل عمده ای که داره صدای موتورشه که خیلی به اتاق نفوذ می کنه (از سیلو بیشتره)

El Padrino.
9 June 2008, 05:25 PM
سینا جان قصد جسارت ندارم گفتم فکر کنم چون آخرین سری سیلو 83 بود ! برای همین گفتم بازم شرمنده

morteza121
9 June 2008, 08:23 PM
mahe-safiعزیز ممنون از راهنمائیت البته من دنده ای بیشتر مدنظرمه از 206 هم عرض کردم از عدم تعادلش خوشم نمیاد آدم سر پیچ احساس میکنه ماشین داره بلند میشه

NICE 660
17 June 2008, 12:09 AM
باسلام،
از دوستان عزيز مي خواستم سوال كنم ، ورنا 1600 بنده درجه باك بنزين را حدود 10 ليتر كم نشان مي د