PDA

View Full Version : صدا هایی که از 405 به گوش میرسه!!!!

Tired SMK
29 August 2006, 12:05 AM
با سلام.
من 2 ماه پیش یه 405 تحویل گرفتم. و تو این 2 ماه با انواع و اقسام صداها آشنا شدم.
1- اول از همه که صدای قر قر کلاچ.===> نظر نمایندگی: طبیعیه همشون همینن.:icon_neut
2- از تسمه تایمینگش صدای جیر جیر میاد که با روشن بودن کولر تشدید میشه. ===> نظر نمایندگی:
بعد از کمی فکر(این شکلی::icon_surp )یه کم روغن به تسمش زد و گفت این نو ها همینن. تسمشون خشکه. (البته تاثیر اون روغنه هم وقتی ماشینو آووردم دم خونه از بین رفته بود.):icon_neut
3- این یکی خیلی باحاله گوش کن: فرمونو که میپیچونم یه صدای فیش فیش میاد!!!!:icon_arro .===> نظر نمایندگی:
اینم طبیعیه.
4- یه صدای قز قز میاد که فکر کنم از فنر های جلو باشه. شایدم از دسته موتوره نمیدونم. ===> نظر نمایندگی:
نظر خاصی نداشتن. :icon_surp
5- بقیه ی صداهارو به زودی براتون شرح خواهم داد.
خلاصه این نمایندگیهای ایران خودرو خیلی توپپن.همه چیزو طبیعی میدونن.(منظورم از چیز اشکالات ماشین هست. معمولا آدم که میره نمایندگی این شکلی بر میگرده::icon_redf .
{ایران خودرو=خودروساز برتر} مگه نه؟
از دوستای عزیز کسی هست که درمون این مشکلاتو بدونه؟

X-R
29 August 2006, 01:07 AM
به نظر من شما بهتر به صورت كاملا طبيعي ماشينتون بفروشيد و يكي ديگه يا يك چيز ديگه بخريد چون متاسفانه شانس شما خوب نبوده (ميدونيد كه توي ايران ماشين مثل تخم مرغ شانسي مي مونه).

يا اينكه ماشين ببريد يك تعميرگاه غير از نمايندگي از سرتا پا درستش كنن.

آریو
29 August 2006, 01:11 AM
من هم يه GLI يك ساله دارمش ازروزتحويل مورد 1 روداشت ولي حل نشد موردسوم روهم داشت وداره كه خيلي طبيعي هست
حالا اگه مشكل ديگه هم داشته باشي بگو البته من مشكل نشت بنزين هم داشتم كه بايه بست حل شد
درانتها مباركت باشه موفق باشي

PoYo
29 August 2006, 01:24 AM
آقا یه سرویس کلی کن راحت!!!!!!

arash p mbz bmw
29 August 2006, 09:01 AM
دوست عزیزم
این مشکلاتی که میگی خیلی جالبن
ببینم کولر که میگی از تسمه ی ماشین صدای جیغ میاد؟!!
اخه ما بردیم تسمه تایم ماشینو عوض کردیم از اون به بعد وقتی کولر میگیری و وقتی فرمونو تا اخر میپیچونی اگار دارن یه نفرو توی موتور سر میبرن و طرفم داره جیغ میزنه
یه صدای مهیبی میده که ادم میترسه
اونقت نشون دادیم به یه تعمیرکار اونم نمیدونم تسمه تایمو یا سفت کرد یا شل که دیگه کلا درست شد

Tired SMK
29 August 2006, 12:13 PM
مورد 4 برای کسی اتفاق نیفتاده؟ چیکار کنم؟

arash p mbz bmw
30 August 2006, 02:28 PM
این مورد توی پرشیا هم هست
بنده که دیگه عادت کردم
البته بردیم تعمیرگاه گفت پلوس ها شل بوده که سفتشون کرده

Tired SMK
30 August 2006, 04:42 PM
خوب حالا درست شد؟

Abolfazl2006_p
30 August 2006, 06:02 PM
سلام
من هم موارد 1 و2 را تجربه کردم و مورد 1 ظبیعی بود و مورد 2 هم با تنظیم یا تعویض تسمه حل میشه
بقیه موارد را خدا را شکر تجربه نکردم و اگه ناراحت نمیشی فکر کنم تخم مرغ شانسی که خریدی زیاد شانس باهات یار نبوده ..........
من هم ماشین قبلیم که آردی بود ماشین خوبی نبود از لحاظ اشکالات فنی ....... ردش کردم رفت 405 گرفتم.

Tired SMK
31 August 2006, 05:33 PM
شماره 4 برای کسی اتفاق نیفتاده؟ صدای قز قز از جلوی ماشین هنگام بالا پایین شدن. (موقعی که ماشین ثابت هست یا تو مسیر هموار حرکت میکنه صدا نداره.) این مورد خیلی خیلی اعصاب خورد کنه.

X-R
31 August 2006, 05:43 PM
شماره 4 برای کسی اتفاق نیفتاده؟ صدای قز قز از جلوی ماشین هنگام بالا پایین شدن. (موقعی که ماشین ثابت هست یا تو مسیر هموار حرکت میکنه صدا نداره.) این مورد خیلی خیلی اعصاب خورد کنه.

قبلا من يك پرايد داشتم كه كمك فنر از جلو سمت كمك رانند صدا ميداد بردم تعميرگاه يك اچار كشي كرد درست شد.

XELTEK
1 September 2006, 12:34 AM
با سلام.
من 2 ماه پیش یه 405 تحویل گرفتم. و تو این 2 ماه با انواع و اقسام صداها آشنا شدم.
1- اول از همه که صدای قر قر کلاچ.===> نظر نمایندگی: طبیعیه همشون همینن.:icon_neut
2- از تسمه تایمینگش صدای جیر جیر میاد که با روشن بودن کولر تشدید میشه. ===> نظر نمایندگی:
بعد از کمی فکر(این شکلی::icon_surp )یه کم روغن به تسمش زد و گفت این نو ها همینن. تسمشون خشکه. (البته تاثیر اون روغنه هم وقتی ماشینو آووردم دم خونه از بین رفته بود.):icon_neut
3- این یکی خیلی باحاله گوش کن: فرمونو که میپیچونم یه صدای فیش فیش میاد!!!!:icon_arro .===> نظر نمایندگی:
اینم طبیعیه.
4- یه صدای قز قز میاد که فکر کنم از فنر های جلو باشه. شایدم از دسته موتوره نمیدونم. ===> نظر نمایندگی:
نظر خاصی نداشتن. :icon_surp
5- بقیه ی صداهارو به زودی براتون شرح خواهم داد.
خلاصه این نمایندگیهای ایران خودرو خیلی توپپن.همه چیزو طبیعی میدونن.(منظورم از چیز اشکالات ماشین هست. معمولا آدم که میره نمایندگی این شکلی بر میگرده::icon_redf .
{ایران خودرو=خودروساز برتر} مگه نه؟
از دوستای عزیز کسی هست که درمون این مشکلاتو بدونه؟

1-قرقرش بستگی داره از کجا باشه ؟
اگه از اتاق باشه سیم کلاج !
اما اگه از گیر بکس باشه از فنر های دیسک

2- اینا پولی هرزگردشون زود زود ساچمه هاش از بین میره ! اینه که صدا میده

3- این صدای فیش فیش صدای پمپم هیدرولیکه ! که منم میگم کمی تا قسمتی طبیعیه !

4-چه جور قزقزیه ؟
اگه تو دست اندازا اینطوری میشه از کمکاست
اما اگه وقتی معکوس میدی میشه از شخص خود دسته موتوره !

شاد باشید :D

arash p mbz bmw
1 September 2006, 02:49 AM
خوب حالا درست شد؟
بله الان خداروشکر مشکل حل شده:icon_excl

amahdavi2004
13 November 2007, 11:51 AM
هرچند اين تاپيك قديمي است ولي فكر كنم اين پاسخ براي كساني كه بعدها تاپيك را مطالعه مي كنند مفيد باشد:
اشكال صداي لق لق گيربكس ناشي از بلبرينگ شفت گيربكس است كه از وقتي كه در نيرو محركه قزوين ساخته مي شود همخواني ندارد و اين صدا را توليد مي كند و بجز سر و صدا هم عيبي ندارد و ظاهرا لاعلاج است و اگر كسي بخواهد به آن دست بزند شايد منجر به سفت شدن دنده ها و بيشتر شدن صدا شود (اين مطلب گردن مكانيك است) و حتي با تعويض گيربكس هم مشكل هم برطرف نمي شود چون بقيه گيربكسها هم بخاطر اشكال طراحي اين ايراد را دارند مگر شانس بياوريد.
نشانه اين ايراد هم اين است كه با فشردن كلاچ صدا مي افتد يا كم مي شود (با تعويض ديسك و صفحه نيز صدا رفع نمي شود). اگر صدا مربوط به بلبرينگ كلاچ باشد موقع كلاچ گرفتن ايجاد مي شود و با تعويض بلبرينگ كلاچ قابل رفع است.