PDA

View Full Version : کپ کردن 405

Tired SMK
26 August 2006, 05:52 PM
سلام
من یه 405 صفر دارم
یکی از بد ترین مشکلاتی که باهاش دارم کپ کردنه.
وقتی با دنده 1 میرم اگه پامو از رو گاز بردارم یه شک بد به ماشین و ما یحتوی وارد میشه.
اصلآ انگار آدم میخواد پرت بشه بیرون. خودم حدس میزنم از step motor باشه. تو سرویس اولیه هم درست نشد.
step motor ای که رو ماشین گذاشتن siemens هست. قبلآ هم یه 405 مدل 81 داشتم اون step motor اش
آمریکایی بود. از این مشکلا هم نداشتم. حالا نمیدونم چیکار کنم؟ یکی از دوستام هم که پراید 84 داره از این موضوع
شاکیه. خلاصه اگه کمک کنین ممنون میشم.

PoYo
26 August 2006, 07:16 PM
اگه استپ گیرت میاد با قیمت مناسب عوض کن

بعد اگه ماشین هم هنوز آبندی نشده همین میتونه که باعث این مشکل باشه http://asefsoft.com/qsimages/83.gif

Tired SMK
28 August 2006, 09:06 PM
البته ناگفته نماند که این مشکل زمانی که کولر روشنه خیلی حاد میشه.
حالا استپ موتور خوب چنده؟ کجا پیدا میشه؟
اصلا اگه عوضش کنم درست میشه؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
{خریدن ماشین از ایران خودرو=شروع مشکلات}:icon_surp

Tired SMK
28 August 2006, 11:25 PM
دوستان عزیز 1 سوال دارم از کسایی که 206 یا سمند یا پرشیا دارن.
میخواستم بدونم آیا اونا هم چنین مشکلی دارن؟

z_qz54
29 August 2006, 03:34 AM
مشکل اساسی متاسفانه اینه که هرجی میشه همه میگند که مشکل از استپ هستش. ولی اینجوری نیست شما باید ماشینت رو چک بکنی ، فیلتر هوا فیلتر بنزین، پمپ بنزین ، تنظیم موتور تست انژکتور استفاده از مکمل و .... اگه نشد برید با مشورت یک متخصص استپ رو تعویض کنید.

web
29 August 2006, 03:40 AM
تاييد ميشه.

من سمند دارم و البته كار كرده گرفتم و اين مشكلو ندارم. شايد بايد به قول جناب Digital Age ماشينتون يه مدت كار كنه تا از اين حالت در بياد.

Tired SMK
29 August 2006, 11:10 AM
منم قبلا یه 405 انژکتوری مدل 81 داشتم. (البته از اول دست خودم نبود. سال 83 خریدمش)
اون از این مشکلات نداشت. شاید کپ کردن صفرها هم به مرور خوب شه.
نظر شما چیه؟

javid-43
30 August 2006, 01:30 PM
من هم 405 مدل 84 دارم این مشکل را در زمان روشن بودن کولر ودر دنده 2 بصورت کاملا مشخص و در دنده 3 کمی خفیف تر دارم بطوریکه اگر مثلا در هنگام رسیدن به مانع برای ترمز گرفتن پا را از روی گاز بردارم و یا حتی شل کنم تکان خیلی قابل احساسی وارد می شود . آیا این مورد به روشن بودن کولر مربوط است یا تنظیمات دیگری باید انجام گردد؟

sina1808
30 August 2006, 02:32 PM
من 206 T2 دارم همين مشکل رو داره
گازش هم اکثر اوقات تاخير داره نميشه يهو کند و رفت
البته آخرين باري که سريس رفته بودم درست شده بود اما الان دوباره اينطوري هست
مکانيک ماشينم گفت مپ سنسور و استيپر رو براي دفعه بعد برام عوض ميکنه ( حالا نميدونم درست بشه يا نه )

mr_mashmash
30 August 2006, 03:22 PM
آقا فکر نکنم به صفر بودن ماشین مربوط باشه. چون من این مشکل رو وقتی کولر روشنه توی دنده 1دارم و ماشین هم 82 هستش. البته من تا حالا فکر نمی کردم این قابل حل باشه!! یعنی پیش خودم گفتم حتما پژو همینطوریه دیگه

sina1808
30 August 2006, 06:25 PM
من از يه مکانيک شنده بوم اگه اگزور اسپرت وصل بکونيم وضع ماشين خيلي بهتر ميشه

Tired SMK
30 August 2006, 07:58 PM
جدآ ؟ من تا حالا نشنیده بودم. ممنون از نظرت سینا جان.
حالا این اگزوز اسپرت چه فرقی با اگزوز معمولی داره؟
قیمتش چنده؟ واقعآ مفید هست؟

sina1808
30 August 2006, 11:34 PM
اين دوست مکانيک ما که ميگفت تاثير خوبي داره و ماشين درست حسابي گاز ميخوره و راه ميره ...
80-90 تومن هم فکر کنم قيمت داشته باشه ...
شايد منم اگزوزم رو عوض کردم ببينيم چطوري ميشه

arash p mbz bmw
31 August 2006, 12:54 AM
دوستان عزیز
بنده فکر نمیکنم به منبع اسپرت مربوط باشه
چون ما توی سوخت رسانی مشکل داریم نه سیستم خروجی
هدرز و منبع اسپرت و بر داشتن کاتالیزور فقط توی نفس ماشین و قدرتش تاثیر داره و حدودا 150تومن در میاد

Mehdi_s
31 August 2006, 02:02 AM
پس كماكان اين مشكل لاينحل باقي مونده.
مام شاكيم از اين مشكل. خصوصا تو دنده 1. حالا دنده 2 كمتر. 3 به بالا مشكلي نداره.

Tired SMK
31 August 2006, 11:00 AM
ممنون از نظرات.
اما منم بعید میدونم که از اگزوز باشه. آخه با روشن بودن کولر این مشکل خیلی حاد میشه.

sina1808
31 August 2006, 12:08 PM
توضحي که اون نکانيک برام داد اينطوري بود
اختلالي که در منبع اگزوز ممکنه وجود داشته باشه ممکنه از خروج درست گازها جلوگيري کنه يا اونو با تاخير مواجه کنه
همين موضوع باعث ميشه نحوه فعاليت موتور و .... تغير کنه تا اون گازها خارج بشن و .... که باعث اون موضوع يا سکته ماشين ميشن

درست يا غلطش رو نميدونم :)

Romans
31 August 2006, 01:49 PM
سلام
من پرشیا 84 دارم و کاتالیزور رو هم برداشتم ولی هنوز این مشکل رو در دنده 1 و 2 دارم و با خاموش کردن کولر هم این مشکل حل نمیشه چند بار هم با دستگاه و دیاگ استپ موتور را تست کردم مشکلی نبوده همه چیز هم درست کار میکنه .فعلن باهاش کنار اومدم و در زمانی که سرعت کم میشه سریع کلاج رو میگیرم تا این مشکل پیش نیاد.

majid84
31 August 2006, 04:43 PM
من هم 405 مدل 85 صفر خريدم و هنوز با 3600 کيلومتر کارکرد اين مشکل برايش حل نشده است.

X-R
31 August 2006, 05:02 PM
دوستان من 2 روز پيش بود رفتم ماشين(405) شركت از پدر گرامي گرفتم كه حدود 4 هزارتا تاالان رفته. كولر گرفتم و شروع به حركت كردم سرعت ميگرفتم پام از روي گاز برميداشتم مشكلي نداشت با دنده 1و2و3 هم اين كار كردم باز هم مشكلي نبود .بعد هم ديگه شروع كردم به تخته گاز دادن فقط يك مشكلي بعد پيش اومد اونم اين بود كه كولر يكدفعه اصلا خنك نميكرد ماشين پارك كردم در كاپوت زدم بالا چيزي نفهميدم وقتي اومدم توي ماشين ديدم چه خوب كولر دوباره سرد شده همين كه گذاشتم توي دندنه 1 يكم رفتم ديدم دوباره گرم شد... خلاصه ما هم به روي خدمون نياورديم ماشين داديم به پدر گرامي و گفتيم ماشين يكم ريپ ميزنه اونم گفتم لابد از انژكتور :icon_mrgr .

ولي چيزي كه بود دوستان ماشين اين مشكلي كه شما ميگيد نداشت پس طبيعي نيست .

Tired SMK
31 August 2006, 05:39 PM
آخر چی شد؟ معلوم نشد چیکار باید کرد؟

arash p mbz bmw
1 September 2006, 03:03 AM
توضحي که اون نکانيک برام داد اينطوري بود
اختلالي که در منبع اگزوز ممکنه وجود داشته باشه ممکنه از خروج درست گازها جلوگيري کنه يا اونو با تاخير مواجه کنه
همين موضوع باعث ميشه نحوه فعاليت موتور و .... تغير کنه تا اون گازها خارج بشن و .... که باعث اون موضوع يا سکته ماشين ميشن

درست يا غلطش رو نميدونم :)
دوست عزیزم
اینطوری دیگه لازم نیست که کلی هزینه کنیم
چون اگر کاتالیزور رو برداریم دود بهتر خارج میشه
به نظر بنده که این موضوع اصلا غیر منطقی میاد

Tired SMK
1 September 2006, 04:22 PM
اگه کاتالیزورو برداریم ماشین خیلی بروتر میشه؟
اما کار درستی نیست به نظر من.

arash p mbz bmw
1 September 2006, 11:39 PM
اگه کاتالیزورو برداریم ماشین خیلی بروتر میشه؟
اما کار درستی نیست به نظر من.
با سلام
دوست بسیار عزیزم
درسته ولی میشه ورش هم نداشت
با انداختن فیلتر هوا و هدرز و منبع ماشینتون کمی خوب میشه:icon_excl

Mehdi_s
3 September 2006, 01:55 AM
ببينيد، من زياد از ماشين سر در نميارم، اما چون رشته ام شيميه، ميدونم كه اين كاتاليزور هيچ مانعي نيست و طبق يه واكنش، منواكسيد كربن رو ميكنه دي اكسيد كربن. دود از كنار سطوحي رد ميشه و CO و ميشه CO2.

همين و بس.

پس اين نميتونه مشكلي برا خروج گاز و به هم ريختن موتور و اين چيزا بشه. همونطور كه اون دوستمون كه كاتاليزور پرشياش رو برداشته هم گفت، مشكلش حل نشده.

تازه، گيريم كه درست. مشكل ساز ميشه. چرا وقتي داريم گاز ميديم اين مانع عمل نميكنه؟ اون موقع كه حجم دود بيشتره؟؟!!!

پس مشكل هر چي هست ربط داره به سيستم سوخت رساني. حالا يا انژكتوره، يا پمپ بنزينه (!!!) يا اصلا باك دلش نميخواد بنزينش رو از دست بده و شكمش خالي شه، من نميدونم.
پا رو كه برميداريم، سوخت رساني قطع ميشه. شايدم برق رساني قطع ميشه (!!!). شايدم وقتي پا رو از پدال برميداريم، موتور خسته ماشين، فكر ميكنه وقت خوابه و يه چرت ميزنه؟؟؟

بچه ها، بين اعضا كسي نيست تو كار مكانيكي باشه يا آشناي نزديك داشته باشه كه بتونه ريز بشه رو مساله؟
بعضي از اين بچه هاي امداد خودرو هم خيلي حاليشونه. اگه يكي از اونها به پست تون خورد، يه سوالي بكنيد.

Tired SMK
7 September 2006, 08:26 PM
سلام
من چند وقت پیش رفتم یکی از نمایندگی های ایران خودرو. از مهندسشون پرسیدم گفت بنزین سوپر بزن.
نظر شما چیه؟ فرقی داره؟

A-P
8 September 2006, 12:49 AM
سلام.
منم 405 مدل 82 دارم و دقیقا همین مشکلو دارمو با استپر هم مشکل حل نمیشه چون من عوض کردم و نشد.
با فیلتر و مکمل و تنظیم هم نشد. من دیگه ولش کردم و دارم باهاش مدارا می کنم. به هرحال ماشین ساخت ایرانه دیگه.
توصیه می کنم باهاش درگیر نشین. الکی یه عالمه پول به نمایندگی میدین بعدش هم هیچیه هیچی.

Mehdi_s
8 September 2006, 04:19 AM
راستي، امروز ياد رنوي فسقليمون افتادم كه هنوزم دستمون هست.
با اون اگه تو دنده 1، پا رو آروم از رو گاز ورداري، هيچ تكوني نميخوره. اما اگه يهو ورداري اونم...

يعني ميتونه مشكل از اين پدال گاز حساس پژو باشه.؟دامنه حركتش خيلي كمه. بايد اينبار پام رو ميكروني از روز گاز بردارم ببينم بازم تكون ميخوره يا نه.

z_qz54
8 September 2006, 04:59 AM
شما وقتی یک هو پاتو بر میداری دور چرخشی موتور برای نیم ثانیه زودتر از دور چرخشی گیرابکس سرعتش رئ از دست میده و بعد نیم ثانیه وقتی با هم درگیر میشند ماشین کپ میکنه عین موقعی که معکوس بدید. عدم برابری دور موتور با دور سیستم انتقال قدرت.

Tired SMK
8 September 2006, 02:53 PM
سلام.
ممنون از اطلاعات مفیدتون.
اما تو 405 های صفر این مشکل یه جور دیگه هم هست. موقعی که کولر روشنه خیلی این مشکل تشدید میشه.
میخوام بدونم کولر این وسط چیکارست؟

Mehdi_s
8 September 2006, 05:15 PM
شما وقتی یک هو پاتو بر میداری دور چرخشی موتور برای نیم ثانیه زودتر از دور چرخشی گیرابکس سرعتش رئ از دست میده و بعد نیم ثانیه وقتی با هم درگیر میشند ماشین کپ میکنه عین موقعی که معکوس بدید. عدم برابری دور موتور با دور سیستم انتقال قدرت.

حالا يه همچين بلايي سر 405 نمياد؟ تا حالا موقع اين حالت به عقربه دور موتور نگاه نكردم ببينم چيزي نشون ميده يا نه ( كه بعيد ميدونم).

z_qz54
8 September 2006, 06:31 PM
سلام.
ممنون از اطلاعات مفیدتون.
اما تو 405 های صفر این مشکل یه جور دیگه هم هست. موقعی که کولر روشنه خیلی این مشکل تشدید میشه.
میخوام بدونم کولر این وسط چیکارست؟

خواهش میکنم، شما وقتی کولر رو درگیر میکنید ، زوری از دور موتور شما میگیره و وقتی پاتون رو برمیدارید مقدار بیشتری افت دور چرخشی موتور دارید.

حالا يه همچين بلايي سر 405 نمياد؟ تا حالا موقع اين حالت به عقربه دور موتور نگاه نكردم ببينم چيزي نشون ميده يا نه ( كه بعيد ميدونم).

چرا نمیاد ، فرقی نمیکنه. عقربه دور موتور با ریتم همیشگی خودش پایین میاد حتی اگه کولر روشن باشه ولی سرع ت پایین اومدن خیلی فرق میکنه.

Mr.Mohamad
8 September 2006, 07:33 PM
سلام دوستان:icon_excl
من کلی وقت گذاشتم تا تمام تاپیک رو یه جا بخونم و باید یه سری توضیحاتی رو که به عقل کوچیکم می رسه رو بدم:icon_evil
دوستان ببینید ما قبلا یه سمند داشتیم که برای بیست هزارتا بردیم نمایندگی تا سرویسش رو انجام بدن تو اون سروس باید تمام وایر شمع ها و استپر رو عوض می کردند که وقتی بعد از تماس دوباره رفتم تا ماشین رو تحویل بگیرم ؛ تا یه سه چهار کیلومتری از نمایندگی دور شدم یه هو ماشین مثل اینکه یه مرتبه بزنی روی ترمز ؛ ما رو به جلو پرت کرد و همش سرعت ماشین کم و زیاد میشد به حدی که خیلی بد و بعضا غیر قابل کنترل میشد
برای همین زدم کنار و کولر رو خاموش کردم و یه گاز در جا بسیار زیادی به ماشین دادم که دیگه فکر کردم الان انجین مافته:icon_surp بعد بدون کولر دوباره به نمایندگی برگشتم و مشکل رو مطرح کردم که بردن داخل و در حضور خودم استپر نویی رو که گذاشته بودن رو و اون وایر شمع ها رو برداشتند دوباره نو به نو عوض کردن و با یکی از همون مکانیکای نمایندگی رفتیم بیرون که دیگه مشکل حل شد.
ببینید اگه اینجوری شد حتمی حتمی از استپر هستش چون تکنولوژی ظریفی در اون به کار رفته و اگر یکم تو ساختش دستگاها اشتباه کنند دیگه بی مصرف میشه
ولی در مورد اون دوستی که گفت هنگام دنده 1 و 2 وقتی که کولر روشنه پاتون رو که از روی گاز برمیداری یهو کم میکنه و به جلو پرت میشید باید بگم که تا حدی طبیعی هستش چون دور موتور و قدر و بالانس گاز و دور موتور برای شرایط نرماله بدون کولر فیکس شده و وقتی کولر روشن میشه و بار اضافی به موتور میاره ؛ شما وقتی که پاتون رو از روی پدال بر میدارید چون اون کولر بار اضافی هستش و موتور میخواد هنوز مثل زمانی که کولر خاموشه کم کنه یهو کم میاره و اونطوری میشه که گفتید.
البته توصیه میکنم که در دنده 1 و2 وقتی که خواستید پاتون رو از روی گاز بردارید فقط و فقط یکم پدال کلاج رو بخابونید چون اگه تا آخر بخوابونید گیربکس کاملا جدا میشه و این باعث میشه که خیلی سختر ماشین بایسته و به ترمز ها هم فشار زیادی میاره اما اگه یه زره بخوابونید هم مشکل گفته شده پیش نمیاد و هم اینکه رانندگی نرمالی و یک نواختی خواهید داشت که برای سرنشین هایی ماشین هم خیلی خوش آینده:icon_arro
اگر دوستان در دنده های بالا تر از دو این مشکل رو دارند حتمی مشکلی پیش اومده که باید حلش کنند وگرنه در دنده اول و دوم کاملا طبیعی
موفق و پیروز باشید:icon_cool

dr_mehry
9 September 2006, 02:08 PM
منم با 206 این مشکلو دارم .هنوزم حل شده

hamid6309
3 May 2007, 08:55 PM
با سلام خدمت همه دوستان
من هم یه 405 مدل 82 دارم همین مشکلو داره یعنی وقتی کولر میگیری تو دنده 1 و 2 پا رو از رو گاز برمیداری یه تکون شدید میخوره از استپر موتور هم نیست چون تازه عوض شده در ضمن بعضی از دوستان میگن همه 405 ها اینجوری است اصلا چنین چیزی نیست عموی من یه 405 داره و اصلا اینجوری نیست و وقتی کولر میگیره تو دنده 1 و 2 اصلا ماشینش تکون نداره پس مشکل از جای دیگه است اگه کسی چیزی دستگیرش شد لطفا به همه بگه که خیلی ها باهاش درگیرن

javid-43
10 September 2007, 02:50 PM
مشکل اساسی متاسفانه اینه که هرجی میشه همه میگند که مشکل از استپ هستش. ولی اینجوری نیست شما باید ماشینت رو چک بکنی ، فیلتر هوا فیلتر بنزین، پمپ بنزین ، تنظیم موتور تست انژکتور استفاده از مکمل و .... اگه نشد برید با مشورت یک متخصص استپ رو تعویض کنید.

با سلام به استاد گرامی

پژوی 405 من مدل 84 است وتازه گی ها در شروع حرکت گاز نمی خورد یعنی برای چند ثانیه اگر هم گاز بدهم حالت خفگی خفیف پیدا می کند و سپس انگار بنزین وارد موتور می شود وحرکتش طبیعی می شود این مشکل در هنگام تعویض دنده که پارا از پدال گاز برمی دارم وجود دارد . 37000 کیلومتر کار کرده ولی چند روز قبل فیلتر بنزین را عوض کردم و شمع دو کنتاک ایکیوم از نمایندگی بجای یک کنتاک قبلی گذاشتم .تنظیم موتور انجام دادم (نه با دیاگ ) و طرف با یک مایع به قول خودش انژکتورها و بقیه اجزا مثل استپر را در حین کار کرد موتور شست ( یک سری شلنگ وپمپ به سیستم سوخت متصل کرد) و سپس پرینتی را نیز به من دادو از کار خودش هم راضی بود ولی در هنگام حرکت دیدم این مشکل رفع نشد بلکه تقریبا بدتر شد البته حالا که فکر می کنم یادم می آید از همان ابتدا در بعضی مواقع در سرعت های زیاد هنگام سبقت ماشین می ماند ولی فکر می کردم در سرعتهاب بالا ممکن است طبیعی باشد سعی کردم همیشه بنزین سوپر بزنم واز مکمل ها تاکنون استفاده نکرده ام به من توصیه شده با دستگاه دیاگ ماشین را تست کنم .لازم به گفتن است که ماشین تقریبا همیشه با استارت اول روشن شده است .استپر راتاکنون باز نکرده ام . ضمنا مشکا کپ کردن در دنده دو با کولر را دارم .این شرح کلی مشکل ماشین من می باشد .لطفا اساتید محترم راهنمایی فرمایند .

amahdavi2004
10 September 2007, 03:36 PM
ماشين من هم مدل 85 است و هنگام كولر گرفتن اين مشكل را دارد ( البته از اكثر راننده هاي تاكسي كه 405 و سمند دارند كه پرسيده ام به اين اشكال اشاره كرده اند و روشن نكردن كولر را با آن توجيه كرده اند) و شبها كه چراغ روشن مي شود تشديد مي شود. به نظر خودم مقصر اصلي فشار كولر بر موتور و بعد ضعف برق خودروست كه فعلا با آن مي سازم.

javid-43
11 September 2007, 04:27 PM
با سلام

پیرو نوشته قبلی ، من به تعمیرکار مراجعه کردم وبا دستگاه دیاگ چک کرد وعیب را به استپر نسبت داد و همانجا استپر را با یک عدد نو عوض کرد ومشکل گاز خوردن حل شد . اما ایشان نظر خوشی به شمع های دو کنتاکه نداشت واتفاقا شمع های ماشین را با یک سری دست دوم یک کنتاکه عوض کرد و من هم چون دیدم مشکل رفع شد گذاشتم روی ماشین بماند . نکته دیگر تمیز بودن فوق العاده استپر ومقر آن است که تعمیر کار قبلی با مواد آن راشسته بود ظاهرا این شیوه شستشو جواب می دهد .
حال یک مسئله دیگر وجود دارد که ذکر آن خالی از لطف نیست . من چون مارک استپر تعویضی ناآشنا بود (آمریکایی ویا زیمنس نبود ) بعلت ترس از خرابی زودرس قبول نکردم رویماشین بماند ولی بعد از گذاشتن استپر قبلی خودم حالا وقتی گاز بدم وپارااز پدال بردارم این دفعه عقربه به کندی پایین می آید وماشین پر گاز می ماند که برایم عجیب ولی تنظیم کننده گفت که چون خراب است اینطوری است و بقول معروف حالا یکی باید جلوی ماشین مرا بگیرد .

LORD-DARK
12 November 2007, 03:31 AM
با سلام
من هم این مشکل را داشتم ولی با تعویض دسته موتور با نوع اصلی مشکلم حل شد اما دوستم با تعویض دیسک و صفحه مشکلش حل شد

amahdavi2004
12 November 2007, 02:21 PM
معلوم مي شود مشكل شما كپ كردن نبوده چون ربطي به دسته موتور و ديسك و كلاچ ندارد