PDA

View Full Version : سوال در مورد بيمه بدنه ( يکي به 206 ام زد و فرار کرد !! )

sina1808
26 August 2006, 12:29 AM
سلام
ماشين يه جايي پارک بود .. وقتي برگشتم ديدم زدنش و رفتن ( گلگير چپش داغون شده )
الان هم ماشين رو آوردم خونه
ميخواستم ببينم ميتونم از بيمه بدنه استفاده کنم ؟
بيمه بدنه ما ايران هست
ممنون ميشم راهنمايي کنيد

shahram2006_m
26 August 2006, 01:01 AM
سلام
ماشين يه جايي پارک بود .. وقتي برگشتم ديدم زدنش و رفتن ( گلگير چپش داغون شده )
الان هم ماشين رو آوردم خونه
ميخواستم ببينم ميتونم از بيمه بدنه استفاده کنم ؟
بيمه بدنه ما ايران هست
ممنون ميشم راهنمايي کنيد

برای من هم چنین اتفاقی افتاده . اگر شما اولین دریافتت از بیمه بدنه باشه و خسارت هم کمتر از 150 تومن باشه بیمه بدون کروکی و گزارش پلیس این کار رو انجام میده اما بدون داشتن اون دو شرط داشتن کروکی پلیس لازمه و فکر میکنم باید به دادگستری هم مراجعه و طرح شکایت کنید و بعد به بیمه مراجعه کنید(اگر دو شرط بالا رو ندارید)

tower-crane
26 August 2006, 01:06 AM
بار اول 10 % فرانشیز کم می کنه البته اگر قبل از 85 بیمه کرده باشین حد اقل 10 هزار تومن در غیر این صورت 50 هزار تومن.

وقتی برگ اعلام خسارت پر می کنی گواهینامه کسی رو ببر که سنش 23 سال و بیشتر باشه و حداقل 3 سال از سابقه گواهینامه اش گزاشته باشه. در غیر این صورت 10 % بیشتر کم می کنند . البته با احتساب مبالغ حد اقل.

پیشنهاد می کنم اگر 85 بیمه کردی نبر چون انقدر ازش پول کم می کنند که چیزی برات نمیمونه.

salar68
26 August 2006, 01:19 AM
سلام

یه همچین اتفاقی واسه یه ماکسیما بابای ما افتاد البته طور دیگه اش !

یه وانتی بیچاره می زنه به ماشین و حدود 2 تومن خرچ ماشین می شه بابا ما می بینه بندا خدا بد بخته بیمه نداره ماشین طرف و ماشین 2 تومن هم نیست بهش می گه برو و پلیس هم نمیاد
!
ماشین را آورد دمه خونه جلوش داغون شده بود !

ماشین را کنار پارک خونه پارک کردیم
من با یه سمند رفتم یه خط ترمز خفن انداختم ! که یعنی یکی به ماشین زده و در رفته

بعدش هم زنگ زدیم 110 اومد یه کروکی کشید ! رفت

خرچ ماشین را کاملا" پرداخت کرد
بیمه بدنه هم پارسیان بود

بدون هیچ مشکلی خیلی هم راحت بود

چند وقت پیش هم یه مزدا واسه خواهرم همینطور شد دقیقا" عمل فوق تکرار کردم ! بازم بدون مشکل بیمه همه هزینه ماشین را می ده 1
توی مواردی که می بنید بیمه طرف مشکل داره و خودتون بیمه دارید و طرف هم مقصره و همینطور پول کافی نداره این روش را اجرا کنید خدا را خوش میاد

sina1808
26 August 2006, 01:49 AM
برای من هم چنین اتفاقی افتاده . اگر شما اولین دریافتت از بیمه بدنه باشه و خسارت هم کمتر از 150 تومن باشه بیمه بدون کروکی و گزارش پلیس این کار رو انجام میده اما بدون داشتن اون دو شرط داشتن کروکی پلیس لازمه و فکر میکنم باید به دادگستری هم مراجعه و طرح شکایت کنید و بعد به بیمه مراجعه کنید(اگر دو شرط بالا رو ندارید)

گلگير در حجمي به اندازه يک وجب بزرگ و عمقي به اندازه دو انگشت فرو رفته
البته رنگ رفتگي نداره و فقط يه خراش جزئي داره
حالا نميدونم خرجش چقدر ميشه
بله براي بار اول هست که اين ماشين ضربه بهش ميخوره و بيمه هم 85 هست و استفاده اي ازش نشده تا بحال
حالا به نظر شما ميتونم از بيمه استفاده کنم ؟
بايد ماشين رو يه راست ببرم بيمه ايران و به جاي ديگه اي نبايد مراجعه کنم ؟
ميزان خسارت رو دقيقا چه کسي تايين ميکنه ؟

ميشه ادعا کرد ماشين مثلا در پارکينگ دچار صانحه شده و مثلا به يه ستون يا جايي خورده ... بعد با يه افسر هم کنار اومد که اين موضوع رو تاييد کنه؟ در اين صورت چطوري ميشه ؟
يا مثلا ادعا کرد ماشين در جاي ديگري پارک بوده و دچار صانحه شده ؟

harzaabe
26 August 2006, 04:26 AM
ميتونی با يه کروکی ساختگی بری و خسارت بگيری
ولی اگه رنگش نرفته بهتره بيخيال بشی
البته اول برو دم يه سافکاری قيمت بگير بعد بيا اينجا بگو چند گفت تا بهت بگيم چی کار کنی ، اين طوری که شما گفتی زياد خرجی نداره 130/140

sina1808
26 August 2006, 12:05 PM
پرايدم يه بار اينطوري شده بود با 15 تومن رديف شد
حالا نميدونم قيمت صافکاري 206 چطوري هست ؟ بايد بيشتر باشه فکر کنم !
از اونجا که گلگير حالت کروي و .. داره بعدا معلوم ميشه ضربه خورده يا ميشه مثل روز اولش در آورد ؟

harzaabe
30 August 2006, 03:28 AM
ساف کار اگه خوب باشه ماشين چپی رو هم ميتونه توپ درست کنه