PDA

View Full Version : قیمت های پایه خودروهای صادارتی ( پارس ELX فقط 8.7 ملیون تومن !!)

salar68
25 August 2006, 03:10 PM
سلام

قیمت ها را ببنید کفتان ببرد !!
ما چه قدر ماشین ه اارزون می خریم :

پرشیا ELX صادراتی ۷۸ میلیون تومان

مهر: سازمان توسعه تجارت ایران در گزارشی فهرست قیمت پایه صادراتی ۲۲ نوع خودروی ساخت داخل را برای صادرات به خارج از كشور اعلام كرد. براساس این فهرست، قیمت پایه صادراتی تعیین شده برای خودروهای تولیدی در كشور با احتساب نرخ دلار در بازار به طرز فاحشی با قیمت بازار داخلی آنها تفاوت دارد كه این اختلاف عمدتا ناشی از عدم دریافت عوارض مختلف از تولید كنندگان و صادركنندگان در صورت فروش خودرو در خارج از كشور است. به عبارت دیگر، دولت علاوه بر اعطای تسهیلات و ارائه امكانات تشویقی به صادركنندگان خود شركت های تولیدی آنها را از پرداخت عوارض های وضع شده قانونی نیز معاف كرده است. بنابراین تصور برخی از افراد در این خصوص كه قیمت خودروهای ساخت داخل برای فروش به خارجی ها ارزان تر است مبنای واقعی ندارد. متن كامل فهرست قیمت پایه صادراتی انواع خودرو كالاهای صنعتی به شرح زیر است: ۱ قیمت پایه صادراتی خودرو سمند ال ایكس تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۹ هزار دلار. ۲ قیمت پایه صادراتی خودرو پژو پارس تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۹ هزار دلار. ۳ قیمت پایه صادراتی خودرو پژو پارس ای ال ایكس تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۹۵۰۰ دلار. ۴ قیمت پایه صادراتی خودرو پژو ۴۰۵ جی ال ایكس تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۸۵۰۰ دلار. ۵ قیمت پایه صادراتی خودرو ۴۰۵ جی ال آی تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۷ هزار دلار. ۶ قیمت پایه صادراتی خودرو پژو ۲۰۶ تیپ ۲ تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۷ هزار دلار. ۷ قیمت پایه صادراتی خودرو پژو ۲۰۶ اتوماتیك تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۸۴۰۰ دلار. ۸ قیمت پایه صادراتی خودرو پژو ۲۰۶ تیپ ۳ تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۷۵۰۰ دلار. ۹ قیمت پایه صادراتی خودرو پژو ۲۰۶ تیپ ۵ تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۸۳۰۰ دلار. ۱۰ قیمت پایه صادراتی خودرو پژو ۲۰۶ تیپ ۶ تولیدی شركت ایران خودرو از قرار هر دستگاه ۹ هزار دلار. ۱۱ قیمت پایه صادراتی خودرو ماكسیما معمولی تولیدی شركت پارس خودرو از قرار هر دستگاه ۱۷هزار دلار. ۱۲ قیمت پایه صادراتی خودرو ماكسیما اتوماتیك تولیدی شركت پارس خودرو از قرار هر دستگاه ۱۷۵۰۰ دلار. ۱۳ قیمت پایه صادراتی خودرو رونیز تولیدی شركت پارس خودرو از قرار هر دستگاه ۱۶ هزار دلار. ۱۴ قیمت پایه صادراتی خودرو پیكاپ تك كابین تولیدی شركت پارس خودرو از قرار هر دستگاه ۱۴۵۰۰ دلار. ۱۵ قیمت پایه صادراتی خودرو پیكاپ دوكابین تولیدی شركت پارس خودرو از قرار هر دستگاه ۱۵ هزار دلار. ۱۶ قیمت پایه صادراتی خودرو سرانزا تولیدی شركت پارس خودرو از قرار هر دستگاه ۱۶۵۰۰ دلار. ۱۷ قیمت پایه صادراتی خودرو پی كی ۱۳۰۰ تولیدی شركت پارس خودرو از قرار هر دستگاه ۳ هزار دلار.

karash501
25 August 2006, 04:08 PM
نكته ديگه اختلاف قيمتاشونه!سمند ال ايكس با پرشيا اي ال ايكس فقط 500دلار توفير داره!به هر حال اصلا نكته عجيب و جديدي نيست تو ايين مملكت!يه بار واسه اين موضوع فكر كنم به مدير عامل سايپا اعتراض شده بود كه گفت پرايداي صادراتي 1100 هستند البته از عوارض ماليت و... هم گله كرده بود.قيمت ماشينا هم اينجور كه شنيدم رفته بالا حاقل پروتونو كه مطمئنم 700رفته روش

navid_2006
25 August 2006, 05:57 PM
به این میگن پیشرفت صنعتی!:icon_razz

salar68
25 August 2006, 07:48 PM
اینطوری بهتره :

سمند ال ایکس : 9 هزار دلار !
پژو پارس معمولی : 9 هزار دلار
پژو پارس ELX : ن 9500 دلار
405 GLX : فقط 8500 دلار
405 GLI : فقط 7 هزار دلار
206 تیپ 2 : 7 هزار دلار
206 اتوماتبک : 8400 دلار
206 تیپ 3 : 7500 دلار
206 تیپ 5 : 8300 دلار
206 تیپ 6 : 9 هزار دلار
ماکسیما : 17 هزار دلار
ماکسیما اتوماتیک : 17500 دلار
رونیز : 16 هزار دلار
نیسان پبکاپ تک کابین : 14500 دلار
نیسان دو کابین : 15 هزار دلار
سرانزا : 16500 دلار
پی کی : 3 هزار دلار

========
خب این قیمت را در عدد 923 تومن که قیمت روز دلار هست ضرب کنید تا قیمت واقعی را متوجه بشود !!!!!
=======

206 اتوماتیک چیه ؟ ( این همون تیپ 3 اتوماته ؟ )
205 تیپ 6 چیه ؟ ( ابن همون تبپ 5 اتوماته ؟ )

Siemens sx1
25 August 2006, 08:09 PM
:icon_bigg مهم اینه که محصولات داخلیمون با کیفیه و قیمت هاش با درآمدهای ما جور میاد
واقعا اگه این تلویزیون نبودا ................ آخه چقدر تبلیغات دروغ

اگه سود این ماشین ها رو 1 سنت هم در نظر بگیریم ببینید که چقدر به نفع ما که داخل کشوریم دارن کار میکنن ! همش حمایت از مصرف کننده هست
تازه اگه 1 سنت باشه . لبخند بزنید :icon_surp

sajjadnegaresh
4 September 2006, 03:28 PM
حيف كه پول ندارم ، وگرنه هرگز به سراغ توليد كننده داخلي نمي رفتم

sinad2
4 September 2006, 03:47 PM
قضیه همون مرگ خوبه ولی باسه همسایست با این تفاوت که همسایه مردم مملکت خودمونن.اختلاف قیمت گیربکس اتوماتیک و معمولی رو یه نگاه بندازید 500 دلاره ولی تو ایران 2تا 3 میلیونه

abaratian
4 September 2006, 09:49 PM
این نشون میده پارس توی ایران فقط به خاطر کلاس و چشم و هم چشمی گرونه! وگرنه اختلافی با سمند نداره

z_qz54
4 September 2006, 11:06 PM
آخرش سازمان ملل به کمک ما میاد تا قیمت ماشین ها پایین بیاد تصور کنید سمند 8 میلیون ، فورد موستانگ مدل 2006 25 میلیون< خدایی سکته نمیکنید ؟

آریو
5 September 2006, 12:36 AM
فقط يه كلمه

من چقدرخرم باورم نميشه تااين حدباشه

Abolfazl2006_p
5 September 2006, 01:05 AM
از اینکه ماشینه 8500 دلاری را بهم 12000000 تومن دادند افسرده شدم :icon_redf
اگه بخوام ادامه بدم سیاسی میشه پس.......:icon_mad:
:icon_idea

shahram2006_m
5 September 2006, 01:22 AM
فقط يه كلمه

من چقدر خرم باورم نميشه تااين حدباشه

دوست گرامي سعي كنيد در پست هاتون از كلمات مناسب تري استفاده كنيد.

آریو
5 September 2006, 01:50 AM
دوست گرامي سعي كنيد در پست هاتون از كلمات مناسب تري استفاده كنيد.

عزيزمن اگه كلمه بهتري داري بگو
وقتي شمايكي يه كلاه ساده سرتون مي زاره مثلا يه تلويزيون به شما ميفروشه وبعدشمامي فهميدكه كلاه سرتون گذاشته چقدر ناراحت ميشيد حالااينها دارن درسته كلاه به اين گشادي سرمون ميزارن وماصدامون هم نبايددربياد:icon_bigg

salar68
5 September 2006, 01:52 AM
سلام !!

یادش به خیر

من یه 206 تحویل گرفتم به قیمت همین 8ملیون 700 هزار تومن !

2500 تا باهاش حال کردم یه شمال و یک ماه بعد هم فروختم 12ملیون پانصد هزار تومن !

اولین سری 206 در ایران

خب ببنید چه وضعیه !

Mazhar
14 September 2006, 03:33 PM
با سلام

این هم مدرک مستدل
عکس مربوط به سمند و پژو 206 SD صادراتی که قیمتها مربوط به کشور عراق هستند .:icon_eek:

پژو 206: 9100 دلار: 5/8 میلیون تومان
http://mazima007.persiangig.com/image/206.jpg

سمند ال ایکس: 8900 دلار :3/8 میلیون تومان
http://mazima007.persiangig.com/image/samand.jpg

قضاوت رو به خود شما واگذار می کنم.:icon_twis

Abolfazl2006_p
15 September 2006, 01:10 AM
با سلام

این هم مدرک مستدل
عکس مربوط به سمند و پژو 206 SD صادراتی که قیمتها مربوط به کشور عراق هستند .:icon_eek:

پژو 206: 9100 دلار: 5/8 میلیون تومان
http://mazima007.persiangig.com/image/206.jpg

سمند ال ایکس: 8900 دلار :3/8 میلیون تومان
http://mazima007.persiangig.com/image/samand.jpg

قضاوت رو به خود شما واگذار می کنم.:icon_twis

چیزی نمیشه گفت :icon_redf قضاوت من و شما هم فایده ای نداره و با این که میدونیم سرمون کلاه میزارن :icon_twis باید همین کلاه را قبول کنیم :icon_idea چون انتخاب دیگه ای نیست با این بازار انحصاری که دست دو مثلا خودروسازه :icon_roll