View Full Version : کارت طلایی سمند
SLS
25 August 2006, 11:57 AM
دوستان عزیز لطفا اطلاعات مفید خود را در ارتباط با کارت طلایی انواع سمند و خدمات آن را در این تاپیک مطرح کنید.
با تشکر
راستی کارت طلایی سمند قبلا 3 سال خدمات ارائه می کرد. الان هم همون سه سال هست؟
بیمه بدنه رو هم شامل میشه یا نه؟
کارت طلایی ال ایکس هم مثل سمنده؟
منظورم اینه که هنوز هم هر چقدر پول بدی آش می خوری؟!
azma
26 August 2006, 11:33 AM
فقط يك سال اعتبار دارد و گارانتي 3 سال است . براي سالهاي بغد كارت طلايي بايد پول بدهيد
mohsen3544
26 August 2006, 11:52 AM
منکه تمديد نکردم چون هزينه اش خيلي بيشتر از بيمه بدنه بود(به نسبت کيلومتر کارکرده حدودا ۶۰۰ تومن) فقط رفتم امداد خودرو ۳۰ تومن دادم اشتراک معمولي گرفتم تا اگه مشکلي پيش اومد بتونم زينگ بزنم بيان!
FARZAD_1975
30 August 2006, 12:13 PM
سلام سمند معمولي هنوزم کارت طلايي داره؟؟؟
منکه تمديد نکردم چون هزينه اش خيلي بيشتر از بيمه بدنه بود(به نسبت کيلومتر کارکرده حدودا ۶۰۰ تومن) فقط رفتم امداد خودرو ۳۰ تومن دادم اشتراک معمولي گرفتم تا اگه مشکلي پيش اومد بتونم زينگ بزنم بيان!
Srfazel
2 September 2006, 02:39 PM
بله دوست عزيز. سه سال گارانتي داره و كارت طلايي 2 ستاره (اگر اشتباه نكنم). فرصت كنم از دفترچه راهنماي امداد خودرو مشخصات و خدمات قابل ارائه و همينطور مقايسه كارتها با ستارههاي مختلف رو براتون ميذارم.
FARZAD_1975
6 September 2006, 07:27 PM
آقا سلام سمند سفارشی معمولی هم کارت طلایی دو ستاره داره یا اصلا ستاره نداره؟؟
SLS
7 September 2006, 04:02 PM
راستی کارت طلایی سمند قابل برگشت به شرکت هست؟منظورم اینه که اگه استفاده نکردی (که بعید می دونم!) میتونی پولشو پس بگیری یا رایگان تمدید کنی؟
z_qz54
8 September 2006, 12:36 AM
گارت طلایی خیلی فایده نداره جز بیمه اش ، ولی گارانتی مهم تره
meslehichkas
12 September 2006, 09:01 PM
کارت طلایی کاره بیمه بدنه رو میکنه ؟
در مورده سرقت ( کلی یا جزیی ) و در مورد تصادفات
z_qz54
13 September 2006, 02:40 AM
بله دقیقا کار بیمه بدنه ، سرقت درجا هم هستش کارت طلایی
Srfazel
13 September 2006, 09:02 AM
براي خودروهاي سمند ال ايكس، پرشيا اي ال ايكس در صورت سرقت، چيزي به عنوان سهم مشتري گرفته نميشه (به خاطر ستارة بيشتر كارت طلايي) ولي براي سمند معمولي 20% قيمت روز خودرو به عنوان سهم مشتري بايد به بيمهگر پرداخت بشه و بقيهاش رو بيمهگر تقبل خواهد كرد.
z_qz54
13 September 2006, 03:31 PM
جدیدا اینطور شده؟ 2 سال پیش اینطور نبود ، احتمالا در آینده سمند معمولی کارت طلایی نخواهد داشت.
SLS
26 October 2006, 06:37 PM
یکی از اقوامموم تازه سمند ال ایکس گرفته که تازگی دو تا آینه جانبیش شکست. میخواست از کارت طلایی استفاده کنه ولی بهش گفتن این کارو نکن وگر نه اگه خسارت جدی دفعه بعد دید تا 80 درصد بیشتر کارت طلایی خسارت نمیده. واقعا همچین چیزی هست؟
abaratian
26 October 2006, 07:01 PM
یکی از اقوامموم تازه سمند ال ایکس گرفته که تازگی دو تا آینه جانبیش شکست. میخواست از کارت طلایی استفاده کنه ولی بهش گفتن این کارو نکن وگر نه اگه خسارت جدی دفعه بعد دید تا 80 درصد بیشتر کارت طلایی خسارت نمیده. واقعا همچین چیزی هست؟
به من گفتن دفعه ی اول 95% دفعه دوم 90% و همینطور... البته من الان دارم برای بار دوم از طلایی استفاده میکنم. خبرش رو تا 2-3 روز دیگه میدم
SLS
4 December 2006, 01:11 PM
من یک و نیم ماه پیش تصادف کردم و جلوپنجره + سپر جلو + کاپوت + سینی جلو+ یک چراغ نیاز به عوض شدن پیدا کرد.
دوست من ان شالله دیگه از این مشکلا برات پیش نیاد ولی میشه بگی کارت طلایی برات چیکار کرد؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.